Mert ezek nem ugyanazok asodik. Az első, aki beszélt Tibi éjszakai live-jában. A második, aki flokkolt, hogy nincs együtt a sziszával, mert nincs közös videójuk. És itt a harmadik, narancssárga színű nickkel író nyomorult.
Hát ez az! Nem is tudom, min röhögök jobban:
- elhagyta a céges laptopot, nuku fizu és még félre is vezette a rendőrséget
- elhagyta a goprot, ami a kukkolós kamerája, így muszáj lesz újra vennie
- azért is kellett Linzbe utaznia, mert a csöves ruháit is elvesztette és Rocskai Geri rozmárbundái a recskabarlangban voltak
- a szeme előtt lett egy teljesen retardszűz potenciális főnökúr snecológussá, és emiatt a púp atomra bebaszott
- rárepültek a trollok a tranyóra, aki a korcs konstans fenyegetései hatására kész örömest tereget
- azért van kiakadva az üszkös picsára, mert egyedül csövezik, vele viszont nem
- emiatt még a 37 napja tartó STNIÍ szakaszt is felrúgja, hogy tovább fenyegesse a „szerelmét”, immár a kommenthaveroknak.
:DDDDD
*köhögés* Deh... deh nem mert.. *köhögés* éhn *köhögés* khezelm khezelm a hely.. *köhögés* helyzethetet *köhögés*. Nah.. khell egy shör.. *köhögés*
Kezeli
Ráadásul ismerve a gyagyát, tele lehetett sörrel is a bőrönd :)
Ebben, eddig lehetett eljutni....
Álmodjatok Rémeket!
És feltett mindent a bevonzásra. Tegnap is emlegette, hogy a lakást is megálmodta és teljesült (valóban nem ő tett érte, hanem Golda), így lesz majd kettejük fényes bécsi karrierjével is.
Ez nem az első eset, tavaly nyáron a vonaton felejtette a kofferét a faptoppal, csak az meglett.
Esélyes, hogy most egy csomó zsákot hurcolt Goldától, de mivel szarik mindenre, képes a nála lévő egyetlen tárgyat is elveszteni.
Pejsze, máj sokkaj jobban beszél mint én.
Lehet hogy most ebből élnek? Nem zárom ki, mert a sodi már Xandi mellett tervezte, hogy strici lesz.
Aki régóta követi Endrét, az tudja, hogy ő sose egy jó munkahelyet akart. Mindig a 'passzív jövedelem' volt a célja, úgy kapni pénzt, hogy nem dolgozik érte semmit.
Anno az ingatlantúra, a kávézókritikák, később a Karakk-ól, a befektetés Becsületes Galló Zoltán bizniszébe, majd a Youtube-ikluenszerkedés mind-mind erről szólt.
Most ott van neki Tibor, aki bármilyen koszos hajléktalannak szétteszi a lábát egy ketyerűért, teljesen nyilvánvaló, hogy Endrének a fejében már megszületett a Nagy Üzleti Terv, Tibi futtatása. A bevétel mellett ez a fütyinek is jó, mert nézheti, ahogy nagyfarkú arabok kormolják ki a "szerelmét".
Azt azért ne felejtsük ki, hogy endrének fel is áll, ha azt nézi hogy egy nagyfaszú arab kormolja a tranyót, win-win helyzet: pénzt is keresnek a sziszát is meg tudja dugni. Mi ez, ha nem shiker? :DDDDD
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Linzicsibe, ezer éve nem láttalak itt, pacsi!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
A korcsnak ez kiváló lenne, de ne hiszem, hogy a tranyó eltartaná a púpost. Ha kapna pénzt a baszásért, abból a púp egy fillért nem látna, de Merci telekürtölte volna az összes lájvát, hogy ő családfenntartó és most kifizetné a bírságait.
Die Trottels deepfaken die Video hetyetye
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Az egeszben az a legjobb, hogy most meg segelyt sem kap :) az utolso hitelfillereket eli fel, meg ami fizetest kapott az Atostol egy honapra.
csoro Sodi aSodi :)
anschluss
Nem kapott szerintem semmit, levonták a fizujából a laptopot és még ő tartozik nekik :DDDDDD
sajnos nem, megkapta a fizut mielott kiderult a laptopcsa. a nagy cegek mindig egy napon utaljak a fizetest mindenkinek, nem lehet valakiet kiszedni, kulon berszamfejteni, stb.
megkapta ho elejen a penzt mint rendesen mindenki mas, es vartak hogy majd bemegy elszamolni a ceges cuccokkal :)
anschluss
Hogyhogy nem kap segélyt? Kizárta valamiért az AMS?
Mondjuk én olyan felállást még a kurva-életben nem hallottam, hogy a kurva verné el a stricijét :)
Miért nem kap? Lusta volt elintézni, vagy rezsicsökkentés van az AMS-nél?
Retard és migri csökkentés van. Retardált migránsok nem kapnak segélyt csak az igazi osztrák hazafiak
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
nem jar neki a projektmunkak utan, van valami limit honapra, evre meg alkalomra is leosztva, nem tudom pontosan, de mindet kimeritette, mar nem jar neki segely. majd akkor ha lesz legalabb tobb honap munkaviszonya megint.
ha van osztrak munkanelkuli troll, elmagyarazhatna, mert enis csak hallottam ezt, reszleteket nem ismerek
anschluss
Csak tedd fel a kérdést magadnak, ebben a "kapcsolatban" ki az igazi kurva? ;) Na ugye! :))
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Gondolom nem úgy érti, hogy nem fog kapni, hanem hogy még nem folyósították. Júliusra járna neki segély, azt a napokban utalnák akkor, ha utólag adják, de nem késnek vele.
De 2020-ban a Reichl után is magyarázta, hogy heteket késett a segély, szóval ez lehet most is.
Visszaszámol Tibinek Messenger-üzenetekben.
És olyanról hallottál már, hogy a strici fizeti a belépőt, hogy más megbaszhassa a kurváját???
Mifaaaaaaaaaaaan
ez mondjuk lehet, akkor en tudtam rosszul. nemreg egy felszoponak panaszkodott hogy most segely sincs, az Atos penz meg lassan elfogy, nagyon kell a melo. de akkor tenyleg erthette ugy is hogy meg nem kapta meg
anschluss
Nincs rá idő! Nagy süsüzések mennek jelenleg.
Éppen az alkoholgőzős recska odúba járkál fel-alá a gnóm. Ordítozik a szomszédok nagy örömére.
Álmodjatok Rémeket!
Én semmi konkrétat nem tudok, csak ezt tartom a legvalószínűbbnek.
De az osztrák segélyes trollok meglátásait én is szívesen látnám.
akinek nincs pénze az ne akarjon baszni.
Ugye endrus?
na klar, französich 30 ojró, komplett 50, anal gratis!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Szerintem ha akarja, ha nem, lyudga pár héten belül ott lesz vele Bécsben és ebben a kis trollsz csapatunk szívesen segít, hogy megtörténhessen :))))
"Aki nem dolgozik, az nem baszhat!" Retard klasszikusok.
rBali korabban jol osszefoglalta a lenyeget: a trolloknak az a legjobb ha tranyo minel tovabb Fifinel van Becsben. Kolti a maradek penzet, vedelnek egesz nap, szarik a melocsara meg a hitelcsara. Robog lefele szepen a lejton.
Juciferrel az a baj, hogy sehol nem birjak elviselni sokaig, max egy het utan az utcan lenne megint a Tibi Juci duo, Fifikenek meg lenne meg ideje osszekaparni magat meg eszhez terni
anschluss
Hazaérek melóból, és írok az atosnak és a nyomozónak is. BAJBAN VAGY, SNECI!
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Lehet, hogy érdemes lenne outolni és őszintén elmondani, hogy az egész csak megtévesztő hadművelet volt, hogy kellemetlenséget okozz a korcsnak és sose volt a kezedben a laptop. Az alkalmazottuk pedig ezt kihasználva ellophatta a laptopot. Ez megmagyarázná a részükre a sztorit, és nem lenne esély arra, hogy bármilyen újabb, eléjük kerülő bizonyíték miatt a te újabb sztorid is sántítani fog. A korcs ugyanis valószínűleg következetesen lopásról beszélhet, más esélye nincs.
Bár ha tudja a neved a nyomozó/atos, akkor nem biztos, hogy bölcs dolog beismerni egy ilyen, zaklatással, stb-vel határos tettet. Szóval csak brainstormingolok.
Ajjajj, SoDI!
youtu.be/IzkuxP9L4TY?t=76
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
:DD tudtommal az arra való ha gyagyás endike véletlen belerepül valami arra járó személybe vagy autóba ne fizessen élete végéig kárpit, nem arra hogy a retard ha bebaszik és elhagyja a gurulós bőröndjét akkor még a biztosító fizessen neki
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Mire felfoghatta, h a szarjai nélkül van, már kurva messze járhatott a villamos. Meg aztán ugye Fifi nem egy nagyágyú a dolgok logikus átgondolásában, problémamegoldásban. Sztem inkább vett egy sört az idegre aztán hagyta.
Jól van ez így :)
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Imádom, ezért szép kicsit pihentetni az információkat, hogy amikor a legnagyobbat lehet vele ütni akkor dobják le a mocskos pedofilra :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Valoszinuleg most is ott varja meg a laptop, csak sok dolga volt, nem ment el erte.
hat jobb is, mint ajtostol rontani a hazba es most, rogton, azonnal akarni mindent :)
raadasul most kenytelen lesz vagy ide fosni a matyaraszkodast, vagy liveban elmondani, mert egyedul nem birja ki ugysem elviselni a maganyt :)
annyi hogy nem tud rendesen hazudozni, mert fogalma nincs arrol hogy a trollok mennyit tudnak, mi van a kezukben :)
anschluss
Pontosan látszik a képen ki az "igazi" férfi! Recskás húzza a gurulóst mint egy nő, az ura meg cipeli a szatyrot.
démon démon démon az egy démon az egy démon az egy démon
De a tranyo is csak azert hajlando szatyrot cipelni, mert tele van sorrel az utra :)
ha etel, vagy tisztitoszerek, esetleg pipereholmi lenne benne, lebaszta volna a picsaba, minek az nekik :)
anschluss
Idefigyelj te 40 évesen, máskor stilizáltan beszélő TAHÓ, a te korodban TOK GÁZ, folyton a tök szót bevinni egy mondatban. "tök romantikus" és társai. Ez a tinik szavajárása te hülye barom, ilyet korosodó emberek már csak ritkán használnak, fordíts nagyobb figyelmet a szókincsedre te szerencsétlen gnóm.
Púpos korcs, még a segged is "félrejátszik", mint a buzi modelleknek (púpod másik irányba görbül), Kőműves Tibi menetel melletted, de mind a ketten nevetségesek vagytok. :)
Próbálod az értelmiségit játszani, de csak egy olcsó, proli, tróger vagy. Ezzel nem is lenne baj, ha elfogadnád a helyed.
A csöves-tranyó uraddal szó szerint trógeroltátok át a holmitokat Bécsbe, mert nem volt pénz másra.
Felét útközben elhagytátok, de a sört nem, azt nem, az ciccenjen!
Két idióta! Télen elkékült szájjal fogtok vacogni a bécsi, 60-70 négyzetméteres, régi építésű, hatalmas belmagasságú, kifűthetetlen albérletben, vagy az utcán.
Tranyó legfeljebb bemegy valami közösségi szállásra, de ott is csak 17 celsiusra fognak fűteni, igaz, neki decemberben az kánikula. :)
Hiába vesz másik cipöt azt is kicsámpázza.
Félelmetes valahol Gyagyás, hogy nincs a testeden egy épp felület ami ne lenne, torz, beteg vagy müködés képtelen.
Képzeld el, ha ez igaz! XD
Már hülyére kereshette volna magát, osztrákoknál is, németeknél is. Nyilván nyelvtudás kellene, de lehet neki másféle van. A cseresznye szárára csomót köt a nyelvével... :)
Szerinte az intézetben íratták be oda általános után, de sosem gyakorolta. Ott dolgozni kellett volna, ennek meg a munka büdös.
'szerintem
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Legjobban azon röhögtem, mikor azt mondta a tranyóról, ha befosik, fordítsa ki a nadrágját és mondja azt, hogy beleült :D
Mikor látja, hogy tranyó bécsben szipolyozza a fifit és a trolloknak ez jó, akkor nem lép vissza, hanem féltékeny módon próbál közéjük állni megint a haszon reményében.
Nem fogja fel, hogy ebben a játékban a sodiFórum dönti el mi legyen, nem ő.
Geyza, ha sokat pattogsz és próbálsz más irányba menni, akkor a trollszok rád fognak menni dulván és eltakarítanak.
Tudunk már egysmást rólad, a családodról, az ismerősi körödről, a munkahelyedről, a lehúzásaidról...
Jóból mondom, aki a fifinek árt azt tiszteld és kerüld el messzire, mert NEKÜNK az jó.
Más itt nem számít sunkafej, addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Jogos komment. Ámbár úgysem sokáig élvezhetjük a társaságát, 43 évesen, 130 kg-san, láncdohányosként nem sok napja van már hátra. Egyszercsak ráborul a kormányra Mezőkövesd és Ausztria között. Remélem normális emberek nem fognak megsérülni és Kevinkének is értékesebb nevelőapja lesz.
Mit zabálhat nap közben, ha reggelire egy rúd szalámit eszik, mellé egy liter tejjel?
tudtommal szenvedett már halálos autóbalesetet, meg halálos bordatörést is, de mindkettőt túlélte! gayza egy főnixmadár!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Kevinke ondóját.
Szerző:
Biztatási kár
(
x10)
Aug 03, 2022 13:01:49
Válasz
(2)
x10)
Válasz
(2)
Szerintem elengedett mindent, feléli ami van és szerencsésnek érzi magát hogy a sziszával és arab farkakkal teheti ezt meg.
MegintKezded
(
x6)
Aug 03, 2022 13:01:58
x6)
ò szia Endre!
Napi adag arabfaszt leszoptad már? :)
Na bumm.
Napi adag arabfaszt leszoptad már? :)
Csak egy olvasó
(
x9)
Aug 03, 2022 13:04:14
x9)
Összezavarsz Gyagya. Tegnap mondtad, hogy Tibi nem volt kint.
Én megtanultam, hogy te sosem hazudsz, de most kezd összeomlani ez az elmélet :(
Én megtanultam, hogy te sosem hazudsz, de most kezd összeomlani ez az elmélet :(
Mert ezek nem ugyanazok asodik. Az első, aki beszélt Tibi éjszakai live-jában. A második, aki flokkolt, hogy nincs együtt a sziszával, mert nincs közös videójuk. És itt a harmadik, narancssárga színű nickkel író nyomorult.
rBali
(
x24)
Aug 03, 2022 13:04:31
x24)
Igazat kell adjak mindenkinek aki ezt az oldalt erősítette, minél többet van vele a cica annál jobb. Az pedig szintén nem Endre érdeme, hogy összejött a bécsi évad, 0 kontrollja van a történésekben a pedofil balfasznak.
"Tüdőn lőtte magát." - hogy egy nagy bölcset idézzek!
Biztatási kár
(
x10)
Aug 03, 2022 13:07:36
x10)
Ha valóban lopást jelentett be és nem elvesztést, akkor hamarosan menekülhet haza a rendőrség és a perek elől :)
ascites
(
x57)
Aug 03, 2022 13:08:38
x57)
Írnék valamit, de folyamatosan röhögök :DDDDD
Hát ez az! Nem is tudom, min röhögök jobban:
- elhagyta a céges laptopot, nuku fizu és még félre is vezette a rendőrséget
- elhagyta a goprot, ami a kukkolós kamerája, így muszáj lesz újra vennie
- azért is kellett Linzbe utaznia, mert a csöves ruháit is elvesztette és Rocskai Geri rozmárbundái a recskabarlangban voltak
- a szeme előtt lett egy teljesen retardszűz potenciális főnökúr snecológussá, és emiatt a púp atomra bebaszott
- rárepültek a trollok a tranyóra, aki a korcs konstans fenyegetései hatására kész örömest tereget
- azért van kiakadva az üszkös picsára, mert egyedül csövezik, vele viszont nem
- emiatt még a 37 napja tartó STNIÍ szakaszt is felrúgja, hogy tovább fenyegesse a „szerelmét”, immár a kommenthaveroknak.
:DDDDD
Gyagyás
Aug 03, 2022 13:09:40
Igazat kell adjak mindenkinek aki ezt az oldalt erősítette, minél többet van vele a cica annál jobb. Az pedig szintén nem Endre érdeme, hogy összejött a bécsi évad, 0 kontrollja van a történésekben a pedofil balfasznak.
*köhögés* Deh... deh nem mert.. *köhögés* éhn *köhögés* khezelm khezelm a hely.. *köhögés* helyzethetet *köhögés*. Nah.. khell egy shör.. *köhögés*
Aug 03, 2022 13:09:40
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 03, 2022 13:11:51
x23)
Sodi mit tippelsz, Viktorsz melyik este indítja a Merci vadászos meg incselkedös lájvot hogy szétbasszon az ideg téged a 70m2 patkánylyukadba?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Hahó
(
x135)
Aug 03, 2022 13:13:02
x135)
de bazmeg hogy lehet elhagyni egy teljes bőröndöt? hiszen csak az van a kezében, az az egy bőrönd. nem az, hogy van 8 bőröndje, és egyet fenn hagy a villamoson. de egyből egy bőröndöt.
sneci, ebben szerinted mennyire játszott szerepet az alkohol?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jonciii
(
x8)
Aug 03, 2022 13:14:21
x8)
de bazmeg hogy lehet elhagyni egy teljes bőröndöt? hiszen csak az van a kezében, az az egy bőrönd. nem az, hogy van 8 bőröndje, és egyet fenn hagy a villamoson. de egyből egy bőröndöt.
Kezeli
Biztatási kár
(
x10)
Aug 03, 2022 13:14:51
x10)
Ráadásul ismerve a gyagyát, tele lehetett sörrel is a bőrönd :)
gobesug
(
x30)
Aug 03, 2022 13:17:05
x30)
korcs!
a piszonyítékok begyűjtése folyamatban van a macskaól környékéről!

a piszonyítékok begyűjtése folyamatban van a macskaól környékéről!

PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 03, 2022 13:17:30
x10)
Ebben, eddig lehetett eljutni....
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 03, 2022 13:17:38
x11)
Ne törődj semmivel, Púpos, egyszer élünk!
Csapjunk a lovak közé, tegnap pizza volt vacsorára, ma legyen döner ebédre, ciccenjen a sört!
Utána üljünk fel valami pörgős-forgós csodamasinára, vigyél minket is magaddal lájvszban, és terítsük be fél Bécset gyomortartalommal... Má
Más tartalom úgysem megy, ebben eddig lehetett eljutni.
Csapjunk a lovak közé, tegnap pizza volt vacsorára, ma legyen döner ebédre, ciccenjen a sört!
Utána üljünk fel valami pörgős-forgós csodamasinára, vigyél minket is magaddal lájvszban, és terítsük be fél Bécset gyomortartalommal... Má
Más tartalom úgysem megy, ebben eddig lehetett eljutni.
ascites
(
x57)
Aug 03, 2022 13:19:13
x57)
Szerintem elengedett mindent, feléli ami van és szerencsésnek érzi magát hogy a sziszával és arab farkakkal teheti ezt meg.
És feltett mindent a bevonzásra. Tegnap is emlegette, hogy a lakást is megálmodta és teljesült (valóban nem ő tett érte, hanem Golda), így lesz majd kettejük fényes bécsi karrierjével is.
Ásó27
(
x68)
Aug 03, 2022 13:21:26
x68)
Megtanítottad már a cicát németül?
Mifaaaaaaaaaaaan
Kötőjel
(
x12)
Aug 03, 2022 13:22:08
x12)
a sodi, öntöd a pénzt a befordított faszú szerelmedre és még így sem bír elviselni??
így nem lesz lelkecske.
vérdíj target nr. 1
így nem lesz lelkecske.
Érdeklődő
(
x6)
Aug 03, 2022 13:24:57
x6)
Endre, próbáljuk meg rendbe rakni a pénzügyeidet közösen, mert ez így nem mehet tovább!
Nézzük először a bevételi oldalt, mert az sokkal egyszerűbb. Mennyit fizet egy átlagos arab, ha megengeded neki, hogy seggbebassza Tibort a swingerben? Egy este hány kuncsaftot tud fogadni a szerelmed? És egy hónapban nagyjából hány este futtatod?
Nézzük először a bevételi oldalt, mert az sokkal egyszerűbb. Mennyit fizet egy átlagos arab, ha megengeded neki, hogy seggbebassza Tibort a swingerben? Egy este hány kuncsaftot tud fogadni a szerelmed? És egy hónapban nagyjából hány este futtatod?
ascites
(
x57)
Aug 03, 2022 13:25:42
x57)
Ez nem az első eset, tavaly nyáron a vonaton felejtette a kofferét a faptoppal, csak az meglett.
Esélyes, hogy most egy csomó zsákot hurcolt Goldától, de mivel szarik mindenre, képes a nála lévő egyetlen tárgyat is elveszteni.
Tyodika
Aug 03, 2022 13:25:53
Pejsze, máj sokkaj jobban beszél mint én.
Aug 03, 2022 13:25:53
Ásó27
(
x68)
Aug 03, 2022 13:26:04
x68)
- asodi 3-4 milliót elkölt a puncicára
tranyó: baszódj meg!
- Jutka ordít, vonyít, lehúzza Tibit pénzzel
tranyó: szeretlek szívem, aggódok érted
Mifaaaaaaaaaaaan
Biztatási kár
(
x10)
Aug 03, 2022 13:30:46
x10)
Endre, próbáljuk meg rendbe rakni a pénzügyeidet közösen, mert ez így nem mehet tovább!
Lehet hogy most ebből élnek? Nem zárom ki, mert a sodi már Xandi mellett tervezte, hogy strici lesz.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 03, 2022 13:33:07
x17)
2022.08.03 Endre szájba szarta magát..Ismét
Punszisza a lekjopp!
Érdeklődő
(
x6)
Aug 03, 2022 13:37:02
x6)
Aki régóta követi Endrét, az tudja, hogy ő sose egy jó munkahelyet akart. Mindig a 'passzív jövedelem' volt a célja, úgy kapni pénzt, hogy nem dolgozik érte semmit.
Anno az ingatlantúra, a kávézókritikák, később a Karakk-ól, a befektetés Becsületes Galló Zoltán bizniszébe, majd a Youtube-ikluenszerkedés mind-mind erről szólt.
Most ott van neki Tibor, aki bármilyen koszos hajléktalannak szétteszi a lábát egy ketyerűért, teljesen nyilvánvaló, hogy Endrének a fejében már megszületett a Nagy Üzleti Terv, Tibi futtatása. A bevétel mellett ez a fütyinek is jó, mert nézheti, ahogy nagyfarkú arabok kormolják ki a "szerelmét".
linzicsibe
(
x2)
Aug 03, 2022 13:40:56
x2)
Azt azért ne felejtsük ki, hogy endrének fel is áll, ha azt nézi hogy egy nagyfaszú arab kormolja a tranyót, win-win helyzet: pénzt is keresnek a sziszát is meg tudja dugni. Mi ez, ha nem shiker? :DDDDD
Dörpepúp
(
x7)
Aug 03, 2022 13:49:38
x7)
Linzicsibe, ezer éve nem láttalak itt, pacsi!
gobesug
(
x30)
Aug 03, 2022 13:50:09
x30)
Endre!
Say hello to Austria Gay TV!
Say hello to Austria Gay TV!
ascites
(
x57)
Aug 03, 2022 13:53:59
x57)
A korcsnak ez kiváló lenne, de ne hiszem, hogy a tranyó eltartaná a púpost. Ha kapna pénzt a baszásért, abból a púp egy fillért nem látna, de Merci telekürtölte volna az összes lájvát, hogy ő családfenntartó és most kifizetné a bírságait.
Badoer
(
x1)
Aug 03, 2022 13:55:55
x1)
"Ja igen. A linzi próbanapon maga a főnök úr keresett rá a gyagyásra és hűltek el azon, hogy miket művel az interneten. Nem is érdekelte őket a hetyetye, sakál részegen érkezett meg bécsbe miután páros lábbal kúrták ki a próbanapról :)))"
Azt kellet volna mondania az nem én vagyok az csak egy hasonmás:)
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 03, 2022 14:00:13
x21)
"Ja igen. A linzi próbanapon maga a főnök úr keresett rá a gyagyásra és hűltek el azon, hogy miket művel az interneten. Nem is érdekelte őket a hetyetye, sakál részegen érkezett meg bécsbe miután páros lábbal kúrták ki a próbanapról :)))"
Die Trottels deepfaken die Video hetyetye
foteltroll
Aug 03, 2022 14:05:30
Látom Tibor közlegény jó szolgálatot tett.
Remélem ma este is megtalálja pár trollbácsi és egy ketyerűért minden szart kifecseg rólad te pedofil geci!!
24 órás ultimátum :D:D
Nagyon nevetek. Csinálsz egy 5 perces flokkot, amit majd 10 nap múlva kiszarsz az internetre?
Induljon a családkiírtós, már mindennek mindegy, meg gondolom saturészeg vagy, így délután kettőkor.
Remélem ma este is megtalálja pár trollbácsi és egy ketyerűért minden szart kifecseg rólad te pedofil geci!!
24 órás ultimátum :D:D
Nagyon nevetek. Csinálsz egy 5 perces flokkot, amit majd 10 nap múlva kiszarsz az internetre?
Induljon a családkiírtós, már mindennek mindegy, meg gondolom saturészeg vagy, így délután kettőkor.
Aug 03, 2022 14:05:30
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 03, 2022 14:06:50
x21)
Tényleg Gyagyás, szerinted Tibor mennyiért árulja el picsarészegen azt, hogy Bécsen belül hol van a kéród? 5 Tyoproni? 3 keserű?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Kriptozsidó
(
x6)
Aug 03, 2022 14:07:52
x6)
Fifike, nem vagy te olyan helyzetben hogy ultimátumot adj akárkinek is de főleg nem a cicának.
Nszksz az éjjeli őrjáratnak!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Nszksz az éjjeli őrjáratnak!
Anschluss
(
x4)
Aug 03, 2022 14:10:44
x4)
Az egeszben az a legjobb, hogy most meg segelyt sem kap :) az utolso hitelfillereket eli fel, meg ami fizetest kapott az Atostol egy honapra.
linzicsibe
(
x2)
Aug 03, 2022 14:12:19
x2)
Nem kapott szerintem semmit, levonták a fizujából a laptopot és még ő tartozik nekik :DDDDDD
Anschluss
(
x4)
Aug 03, 2022 14:14:43
x4)
AnschlussAz egeszben az a legjobb, hogy most meg segelyt sem kap :) az utolso hitelfillereket eli fel, meg ami fizetest kapott az Atostol egy honapra.
sajnos nem, megkapta a fizut mielott kiderult a laptopcsa. a nagy cegek mindig egy napon utaljak a fizetest mindenkinek, nem lehet valakiet kiszedni, kulon berszamfejteni, stb.
megkapta ho elejen a penzt mint rendesen mindenki mas, es vartak hogy majd bemegy elszamolni a ceges cuccokkal :)
ascites
(
x57)
Aug 03, 2022 14:14:46
x57)
D_Dezső
(
x29)
Aug 03, 2022 14:18:39
x29)
Mondjuk én olyan felállást még a kurva-életben nem hallottam, hogy a kurva verné el a stricijét :)
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 03, 2022 14:20:07
x11)
Púpszászi napelem
(
x13)
Aug 03, 2022 14:21:47
x13)
Retard és migri csökkentés van. Retardált migránsok nem kapnak segélyt csak az igazi osztrák hazafiak
Anschluss
(
x4)
Aug 03, 2022 14:23:51
x4)
AnschlussAz egeszben az a legjobb, hogy most meg segelyt sem kap :) az utolso hitelfillereket eli fel, meg ami fizetest kapott az Atostol egy honapra.
nem jar neki a projektmunkak utan, van valami limit honapra, evre meg alkalomra is leosztva, nem tudom pontosan, de mindet kimeritette, mar nem jar neki segely. majd akkor ha lesz legalabb tobb honap munkaviszonya megint.
ha van osztrak munkanelkuli troll, elmagyarazhatna, mert enis csak hallottam ezt, reszleteket nem ismerek
foteltroll
Aug 03, 2022 14:24:44
Nem pörög a púpfal.
Talán baj van? Te drogos geci.
Aug 03, 2022 14:24:44
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 03, 2022 14:25:18
x11)
Csak tedd fel a kérdést magadnak, ebben a "kapcsolatban" ki az igazi kurva? ;) Na ugye! :))
xray
(
x21)
Aug 03, 2022 14:25:39
x21)
sneci, csak nehogy azt írja neked vissza a szisza 24 órán belül, hogy
"kiadtam a címedet a trolloknak. így jártál."
és simán letagadja és röhög ezen a balfaszon. "kiadtam a címedet a trolloknak. így jártál."
-
Aug 03, 2022 14:26:18
Gondolom nem úgy érti, hogy nem fog kapni, hanem hogy még nem folyósították. Júliusra járna neki segély, azt a napokban utalnák akkor, ha utólag adják, de nem késnek vele.
De 2020-ban a Reichl után is magyarázta, hogy heteket késett a segély, szóval ez lehet most is.
Aug 03, 2022 14:26:18
Csak egy olvasó
(
x9)
Aug 03, 2022 14:27:24
x9)
Nem pörög a púpfal.
Visszaszámol Tibinek Messenger-üzenetekben.
Ásó27
(
x68)
Aug 03, 2022 14:27:56
x68)
És olyanról hallottál már, hogy a strici fizeti a belépőt, hogy más megbaszhassa a kurváját???
Ásó27
(
x68)
Aug 03, 2022 14:29:19
x68)
Telik az idő Endre: countingdownto.com/?c=4277368
Mifaaaaaaaaaaaan
Anschluss
(
x4)
Aug 03, 2022 14:29:21
x4)
ascitesHogyhogy nem kap segélyt? Kizárta valamiért az AMS?
ez mondjuk lehet, akkor en tudtam rosszul. nemreg egy felszoponak panaszkodott hogy most segely sincs, az Atos penz meg lassan elfogy, nagyon kell a melo. de akkor tenyleg erthette ugy is hogy meg nem kapta meg
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 03, 2022 14:32:09
x10)
Nem pörög a púpfal.
Nincs rá idő! Nagy süsüzések mennek jelenleg.
Éppen az alkoholgőzős recska odúba járkál fel-alá a gnóm. Ordítozik a szomszédok nagy örömére.
-
Aug 03, 2022 14:35:39
Én semmi konkrétat nem tudok, csak ezt tartom a legvalószínűbbnek.
De az osztrák segélyes trollok meglátásait én is szívesen látnám.
Aug 03, 2022 14:35:39
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 03, 2022 14:52:28
x6)
Azt meg kell hagyni a "nyár végére övé lesz a cica" projekt félig-meddig bejött neki, csak 2 hét erejéig igaz, de megint elviselte a tranyó. Fifi meg farkakat is stírölhetett a swingerben, szerintem ezt ő totális win-nek éli meg :DD
Azt már nem nézi hogy mennyi mindent bukott közben a hősszerelmes fatászpika.
Azt már nem nézi hogy mennyi mindent bukott közben a hősszerelmes fatászpika.
Ugye endrus?
Igazmondó Juhász
(
x2)
Aug 03, 2022 14:53:47
x2)
Mivel nincs melócsá, hamarosan várható a wiener wohnung elhagyása. Nagyon nevetek Fifike, a világ csodája amit te meg az urad plusz a varangy műveltek. Szórakoztatóbbak vagytok mint a fidesz propaganda.
Már csak a varangy hiányzik bécsbe és már meg is van a műsor. Azt még megvárom. Aztán felölem felülhetnek a Práteri óriáskerékre, amelynek a kabinját véletlen kinyitja a varangy. A többit már a huzat megoldja. Másnap fifiről meg a tranyóról loopolna egész labancföld.
Fifike, neked csak annyit üzenek, amit Putyin a világnak: Winter and Blaha is coming.
Már csak a varangy hiányzik bécsbe és már meg is van a műsor. Azt még megvárom. Aztán felölem felülhetnek a Práteri óriáskerékre, amelynek a kabinját véletlen kinyitja a varangy. A többit már a huzat megoldja. Másnap fifiről meg a tranyóról loopolna egész labancföld.
Fifike, neked csak annyit üzenek, amit Putyin a világnak: Winter and Blaha is coming.
Ásó27
(
x68)
Aug 03, 2022 14:57:00
x68)
Ha vennél egy új drónt, akkor azzal bevonzanád az új melócsát.
Mifaaaaaaaaaaaan
halászlé
(
x24)
Aug 03, 2022 14:57:43
x24)
na klar, französich 30 ojró, komplett 50, anal gratis!
Jonciii
(
x8)
Aug 03, 2022 14:58:54
x8)
Most akkor jackpot van? Fizet a drónbiztosítás? Vagy az csak egy felelősségbiztosítás?
linzicsibe
(
x2)
Aug 03, 2022 14:59:32
x2)
Mivel nincs melócsá, hamarosan várható a wiener wohnung elhagyása. Nagyon nevetek Fifike, a világ csodája amit te meg az urad plusz a varangy műveltek. Szórakoztatóbbak vagytok mint a fidesz propaganda.
Szerintem ha akarja, ha nem, lyudga pár héten belül ott lesz vele Bécsben és ebben a kis trollsz csapatunk szívesen segít, hogy megtörténhessen :))))
Csak egy olvasó
(
x9)
Aug 03, 2022 15:03:24
x9)
Ugye endrus?
Ugye endrus?
"Aki nem dolgozik, az nem baszhat!" Retard klasszikusok.
Anschluss
(
x4)
Aug 03, 2022 15:04:08
x4)
Igazmondó JuhászMivel nincs melócsá, hamarosan várható a wiener wohnung elhagyása. Nagyon nevetek Fifike, a világ csodája amit te meg az urad plusz a varangy műveltek. Szórakoztatóbbak vagytok mint a fidesz propaganda.
rBali korabban jol osszefoglalta a lenyeget: a trolloknak az a legjobb ha tranyo minel tovabb Fifinel van Becsben. Kolti a maradek penzet, vedelnek egesz nap, szarik a melocsara meg a hitelcsara. Robog lefele szepen a lejton.
Juciferrel az a baj, hogy sehol nem birjak elviselni sokaig, max egy het utan az utcan lenne megint a Tibi Juci duo, Fifikenek meg lenne meg ideje osszekaparni magat meg eszhez terni
broni
(
x45)
Aug 03, 2022 15:12:00
x45)
hejjjj fracian kiss mihály!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Aug 03, 2022 15:13:56
x45)
francia
Hahó
(
x135)
Aug 03, 2022 15:15:52
x135)
Sneci ha az elmúlt időben nyomtad volna a lájvokat becsületesen, akkor megint havi 500-600 euró yt pénznél tartanál.
De legyél továbbra is nem fatyok fiteós.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
De legyél továbbra is nem fatyok fiteós.
Karib
(
x10)
x10)
karib!
az atos feljelentést tett, hiszen téged ezért keresett a nyomozó, és azt a feljelentést sneci hamis nyilatkozata alapján tették.
írnod kéne a nyomozónak, hogy volt itt egy hamis bejelentés sneci részéről, ami által megtévesztették a hatóságot.
és ami a legszebb, ha az atos felvett a biztosítótól kártérítést a lopás miatt (ami ugye nem történt meg), akkor biztosítási csalás is történt.
az atos jogi osztályáig menjen ez az ügy!
nszksz.
az atos feljelentést tett, hiszen téged ezért keresett a nyomozó, és azt a feljelentést sneci hamis nyilatkozata alapján tették.
írnod kéne a nyomozónak, hogy volt itt egy hamis bejelentés sneci részéről, ami által megtévesztették a hatóságot.
és ami a legszebb, ha az atos felvett a biztosítótól kártérítést a lopás miatt (ami ugye nem történt meg), akkor biztosítási csalás is történt.
az atos jogi osztályáig menjen ez az ügy!
nszksz.
ascites
(
x57)
Aug 03, 2022 15:20:23
x57)
Úgyis az lesz, amit Tibi akar. Ha úgy tartja kedve, visszamegy egyedül, viszi a harcivarangyot, vagy ha nem mehet Jutka, marad csövezni Gémeskútországban és szabad a pálya a sunkának.
A legviccesebb, hogy a korcs mindenképpen rosszul jár.
A legviccesebb, hogy a korcs mindenképpen rosszul jár.
-
Aug 03, 2022 15:23:43
Lehet, hogy érdemes lenne outolni és őszintén elmondani, hogy az egész csak megtévesztő hadművelet volt, hogy kellemetlenséget okozz a korcsnak és sose volt a kezedben a laptop. Az alkalmazottuk pedig ezt kihasználva ellophatta a laptopot. Ez megmagyarázná a részükre a sztorit, és nem lenne esély arra, hogy bármilyen újabb, eléjük kerülő bizonyíték miatt a te újabb sztorid is sántítani fog. A korcs ugyanis valószínűleg következetesen lopásról beszélhet, más esélye nincs.
Bár ha tudja a neved a nyomozó/atos, akkor nem biztos, hogy bölcs dolog beismerni egy ilyen, zaklatással, stb-vel határos tettet. Szóval csak brainstormingolok.
Aug 03, 2022 15:23:43
rBali
(
x24)
Aug 03, 2022 15:24:35
x24)
Ajjajj, SoDI!
youtu.be/IzkuxP9L4TY?t=76
trolléga
(
x30)
Aug 03, 2022 15:26:29
x30)
Most akkor jackpot van? Fizet a drónbiztosítás? Vagy az csak egy felelősségbiztosítás?
:DD tudtommal az arra való ha gyagyás endike véletlen belerepül valami arra járó személybe vagy autóba ne fizessen élete végéig kárpit, nem arra hogy a retard ha bebaszik és elhagyja a gurulós bőröndjét akkor még a biztosító fizessen neki
rolcsi75
Aug 03, 2022 15:28:12
Dögölj meg,Endre!
Aug 03, 2022 15:28:12
buniBanki
(
x2)
Aug 03, 2022 15:34:07
x2)
Pedókorcs! Lesz ma lájfsz? Attól függ az esti program, szívesen segítenék abban, hogy Bécs maradjon a világ legélhetőbb városa...
Endre egy pedofil!
koszos
(
x11)
Aug 03, 2022 15:43:22
x11)
Ez egy szep nap ! Jol latom Endre ?
LIveban reagalhatnal par dologra :D
no mind1 balek sodi a sodi
a kokemeny tranyo ugy gondolom hetvege korul eltunik az internetrol :D ugyan ez volt multkor is mikor geza kereste autoval ! 3-4 napig nem mert liveolni,de elotte meg feneyegetozott kessel es habzo szajjal :DDD
valamiert ugy erzeem ezert is sodi fog fizetni :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
LIveban reagalhatnal par dologra :D
no mind1 balek sodi a sodi
a kokemeny tranyo ugy gondolom hetvege korul eltunik az internetrol :D ugyan ez volt multkor is mikor geza kereste autoval ! 3-4 napig nem mert liveolni,de elotte meg feneyegetozott kessel es habzo szajjal :DDD
valamiert ugy erzeem ezert is sodi fog fizetni :D
xray
(
x21)
Aug 03, 2022 15:44:47
x21)
nekem nem tiszta ez villamoson hagyta a cuccát dolog. ha bárkivel is előfordul, az első dolga megkeresni a talált tárgyak gyűjtőpontot. ez a barom még erre is képtelen volt?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
-
Aug 03, 2022 15:47:19
Endre te egy büdös hazug korcs vagy.
Azt állítod nem készült rólatok közös fénykép?
Miért hazudsz?
Tisztázzunk valamit hazug pedofil:
- ez a kép aznap délután készült, mikor hazaosontatok bécsbe, rafkós módon a Kelenföldiről, mert annyira fostál a trolloktól, hogy a keletiben nem mertél sem leszállni, sem felszállni.
- a képen a nevezetes buzigurtni található, aznap, amikor elhagytad azt bécsben a villamoson.
- még az is lehet, hogy valaki megtalálta azóta, de te annyira ostoba vagy, hogy a talált tárgyak osztályára sem voltál képes másnap bebattyogni, ehelyett mentél feljelentést tenni hogy ellopták azt.
- még az is lehet, hogy a kép készítője hazáig ment veletek, de ez még nem aktuális a forgatókönyv szerint, türelem, pedo, türelem, készül a krém!
Innentől felesleges hetyetyézned és hazudoznod, inkább imádkozz, hogy ne maradj egyedül.
Megint.
Na meló, csá.

Miért hazudsz?
Tisztázzunk valamit hazug pedofil:
- ez a kép aznap délután készült, mikor hazaosontatok bécsbe, rafkós módon a Kelenföldiről, mert annyira fostál a trolloktól, hogy a keletiben nem mertél sem leszállni, sem felszállni.
- a képen a nevezetes buzigurtni található, aznap, amikor elhagytad azt bécsben a villamoson.
- még az is lehet, hogy valaki megtalálta azóta, de te annyira ostoba vagy, hogy a talált tárgyak osztályára sem voltál képes másnap bebattyogni, ehelyett mentél feljelentést tenni hogy ellopták azt.
- még az is lehet, hogy a kép készítője hazáig ment veletek, de ez még nem aktuális a forgatókönyv szerint, türelem, pedo, türelem, készül a krém!
Innentől felesleges hetyetyézned és hazudoznod, inkább imádkozz, hogy ne maradj egyedül.
Megint.
Na meló, csá.

Aug 03, 2022 15:47:19
sodika halálvágya
(
x11)
Aug 03, 2022 15:47:24
x11)
nekem nem tiszta ez villamoson hagyta a cuccát dolog. ha bárkivel is előfordul, az első dolga megkeresni a talált tárgyak gyűjtőpontot. ez a barom még erre is képtelen volt?
Mire felfoghatta, h a szarjai nélkül van, már kurva messze járhatott a villamos. Meg aztán ugye Fifi nem egy nagyágyú a dolgok logikus átgondolásában, problémamegoldásban. Sztem inkább vett egy sört az idegre aztán hagyta.
Jól van ez így :)
rBali
(
x24)
Aug 03, 2022 15:50:31
x24)
Miért hazudsz?
Miért hazudsz?
Imádom, ezért szép kicsit pihentetni az információkat, hogy amikor a legnagyobbat lehet vele ütni akkor dobják le a mocskos pedofilra :D
Sodi erettsegije
Aug 03, 2022 15:51:11
Valoszinuleg most is ott varja meg a laptop, csak sok dolga volt, nem ment el erte.
Aug 03, 2022 15:51:11
Anschluss
(
x4)
Aug 03, 2022 15:54:48
x4)
-Endre te egy büdös hazug korcs vagy.
Miért hazudsz?
Miért hazudsz?
hat jobb is, mint ajtostol rontani a hazba es most, rogton, azonnal akarni mindent :)
raadasul most kenytelen lesz vagy ide fosni a matyaraszkodast, vagy liveban elmondani, mert egyedul nem birja ki ugysem elviselni a maganyt :)
annyi hogy nem tud rendesen hazudozni, mert fogalma nincs arrol hogy a trollok mennyit tudnak, mi van a kezukben :)
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 03, 2022 15:54:55
x1)
Hozom be a lemaradást, nézem a Trashvodot. Púpgeci esti sétálóját még nem fejeztem be, de teljesen röhejes, ahogy 60x elmondja a 70 m2-es lakást - hülyéknek sejtetve, hogy ő azt bérli. Lófaszt bérel ekkorát, 1 szobát bérel a kecóban, puszta jóindulatból teheti be a lábát a sportmezes egyetemisták szobájába, amivel rendesen vissza is éltek a tranyógecivel, mert összeinkontenciázta szegények ágyát, használták az ágyneműjüket. A belem fordul ki, ha még rá is gondolok, hogy az én cuccommal ilyen férgek így bánnának. A telefonálós rész is érdekes volt, mivel lenyugodtak a kacsacsák, így a lovakra terelt a parasztja. Tranyónál kettőt néztem, éjszakait is hajnalit, hát nagyon vicces volt a loop, hogy ő nem segít senkinek (mint ápolónő), ha lelövik is mellette - remélem azért zserbókának és lencsi-lencsinek segít majd :D , de ez a barom hova képzeli magát ahol lövöldöznek? Bronxba? A másik meg neki az eredeti szakmája villanyszerelő, ezt a szakmunkást végezte el (legalábbis oedajárt), tehát loopolhatott volna ez a nyomorék arról is, hogy ezentúl mindenki megrohadhat, ő aztán nem segít kicserélni egy villanykapcsolót. Az ápolónőséget hagyjuk, varangy többször elmondta, hogy nem végezte el, nyilván ezért volt a max. teljeseítménye, hogy öregeket pelenkázott ("kiültetett"). Mai napig arra gondolok, hogy a varangy és a tranyó is idősápolással foglalkozott, hogy ez a két szégyengeci mennyit lophatott az idős emberektől. A kezükben van a tolvajlás mióta kijöttek a kurva anyjukból.
döglöttpiton
Aug 03, 2022 15:55:46
Pontosan látszik a képen ki az "igazi" férfi! Recskás húzza a gurulóst mint egy nő, az ura meg cipeli a szatyrot.
Aug 03, 2022 15:55:46
Anschluss
(
x4)
Aug 03, 2022 15:58:25
x4)
-Endre te egy büdös hazug korcs vagy.
De a tranyo is csak azert hajlando szatyrot cipelni, mert tele van sorrel az utra :)
ha etel, vagy tisztitoszerek, esetleg pipereholmi lenne benne, lebaszta volna a picsaba, minek az nekik :)
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 03, 2022 16:04:07
x6)
fifi kutyus én nagyon röhögök, össze-vissza hazudoztok 2 hétig, de már az első pillanattól tudják a trollszok az igazságot.
Na, akkor ciccents egy sört, baszasd a lájvot, matyarázd el nekünk, hogy nyelftanilag akkor most hazudtál vagy nem?
Lassan rádöbbenhetnél, hogy te vagy az NPC akit dróton rángatunk ahogy akarunk.
BALEK
Na, akkor ciccents egy sört, baszasd a lájvot, matyarázd el nekünk, hogy nyelftanilag akkor most hazudtál vagy nem?
Lassan rádöbbenhetnél, hogy te vagy az NPC akit dróton rángatunk ahogy akarunk.
BALEK
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 03, 2022 16:10:31
x1)
Az tök jó, hogy azt a részt pont nem mesélte el, hogy másnap ő kísért el engem a bécsi rendőrségre.
Két éjszakát most bezzeg fizettetett magának Pesten, de amint elmúlt a hasmenése, harmadikat már nem, mert jobb az éjszakában Jutkát kergetni, és részegen dülöngélni, mint rendes ágyban aludni.
Amikor viszont én mondtam neki, hogy aludjunk a Mariahilfer-en, mert jó idő van, és tök romantikus lenne, akkor viszont tiltakozott, hogy egy rendes lakás mellett nem akar csövezni.
Remek.
Két éjszakát most bezzeg fizettetett magának Pesten, de amint elmúlt a hasmenése, harmadikat már nem, mert jobb az éjszakában Jutkát kergetni, és részegen dülöngélni, mint rendes ágyban aludni.
Amikor viszont én mondtam neki, hogy aludjunk a Mariahilfer-en, mert jó idő van, és tök romantikus lenne, akkor viszont tiltakozott, hogy egy rendes lakás mellett nem akar csövezni.
Remek.
Idefigyelj te 40 évesen, máskor stilizáltan beszélő TAHÓ, a te korodban TOK GÁZ, folyton a tök szót bevinni egy mondatban. "tök romantikus" és társai. Ez a tinik szavajárása te hülye barom, ilyet korosodó emberek már csak ritkán használnak, fordíts nagyobb figyelmet a szókincsedre te szerencsétlen gnóm.
Púpszászi napelem
(
x13)
Aug 03, 2022 16:12:26
x13)
Hogy áll az a cipő a lábadon ember? Vegyél már legalább életedbe egy normális cipőt, Hahó itt írta előbb a custom air maxet, a milliófütyis fatászpikának minimum olyan dukál!
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 03, 2022 16:22:04
x11)
Púpos korcs, még a segged is "félrejátszik", mint a buzi modelleknek (púpod másik irányba görbül), Kőműves Tibi menetel melletted, de mind a ketten nevetségesek vagytok. :)
Próbálod az értelmiségit játszani, de csak egy olcsó, proli, tróger vagy. Ezzel nem is lenne baj, ha elfogadnád a helyed.
A csöves-tranyó uraddal szó szerint trógeroltátok át a holmitokat Bécsbe, mert nem volt pénz másra.
Felét útközben elhagytátok, de a sört nem, azt nem, az ciccenjen!
Két idióta! Télen elkékült szájjal fogtok vacogni a bécsi, 60-70 négyzetméteres, régi építésű, hatalmas belmagasságú, kifűthetetlen albérletben, vagy az utcán.
Tranyó legfeljebb bemegy valami közösségi szállásra, de ott is csak 17 celsiusra fognak fűteni, igaz, neki decemberben az kánikula. :)
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 03, 2022 16:22:52
x1)
Vessetek a mókusok elé, de - bár tudom, hogy a Gejza egy tetves, kisstílű csaló, egy játékfüggő retard, egy szégyenember - én ettől még jókat röhögök a mondatain, mikor nézem. tulajdonképpen még a nickem is tőle van, ő mondta a bolyhoskaját, mikor Linzben sodinál terepszemlét tartott és odaért a hűtőhöz. (ne bántsatok)
D_Dezső
(
x29)
Aug 03, 2022 16:23:19
x29)
Hogy áll az a cipő a lábadon ember? Vegyél már legalább életedbe egy normális cipőt, Hahó itt írta előbb a custom air maxet, a milliófütyis fatászpikának minimum olyan dukál!
Hiába vesz másik cipöt azt is kicsámpázza.
Félelmetes valahol Gyagyás, hogy nincs a testeden egy épp felület ami ne lenne, torz, beteg vagy müködés képtelen.
Tanszéki Levéltáros
Aug 03, 2022 16:29:06
Éppen frissítettem a kronológiát az izgalmas fejleményekkel, erre mit látok, mi volt azon a napon, amikor Fifi bejelentette a rendőrségen, hogy eltűnt az Atos laptopja?
"Negyed négykor Tibor váratlanul egy utcai live-ba kezdett, és bár azt hazudta, hogy Grazban van, a tereptárgyak, illetve a saját későbbi elszólása alapján hamar kiderült, hogy Bécsben lopta a napot. Este tíz után egy új live-al jelentkezett, amiben elmondta, hogy az újdonsült „lakótársával” ma strandon voltak, sörözgettek és dönert ettek. A titokzatos támogató egy kis pénzzel is megszórta amellett, hogy az alkoholon kívül fizet neki mindent, ráadásul még egy laptopot is kap majd hamarosan."
Esze ágában sem volt visszaadni a gépet, még akkor sem, ha előkerült volna.
"Negyed négykor Tibor váratlanul egy utcai live-ba kezdett, és bár azt hazudta, hogy Grazban van, a tereptárgyak, illetve a saját későbbi elszólása alapján hamar kiderült, hogy Bécsben lopta a napot. Este tíz után egy új live-al jelentkezett, amiben elmondta, hogy az újdonsült „lakótársával” ma strandon voltak, sörözgettek és dönert ettek. A titokzatos támogató egy kis pénzzel is megszórta amellett, hogy az alkoholon kívül fizet neki mindent, ráadásul még egy laptopot is kap majd hamarosan."
Esze ágában sem volt visszaadni a gépet, még akkor sem, ha előkerült volna.
Aug 03, 2022 16:29:06
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 03, 2022 16:30:27
x11)
A másik meg neki az eredeti szakmája villanyszerelő, ezt a szakmunkást végezte el (legalábbis oedajárt)
Már hülyére kereshette volna magát, osztrákoknál is, németeknél is. Nyilván nyelvtudás kellene, de lehet neki másféle van. A cseresznye szárára csomót köt a nyelvével... :)
broni
(
x45)
Aug 03, 2022 16:34:43
x45)
milyen szép pár
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 03, 2022 16:34:52
x1)
Szerinte az intézetben íratták be oda általános után, de sosem gyakorolta. Ott dolgozni kellett volna, ennek meg a munka büdös.
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 03, 2022 16:35:19
x1)
'szerintem
MacY2
(
x1)
Aug 03, 2022 16:37:21
x1)
- asodi 3-4 milliót elkölt a puncicára
És tényleg így van,ezen nevetek a legjobban :DD tranyó: baszódj meg!
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 03, 2022 16:37:40
x1)
Vessetek a mókusok elé, de - bár tudom, hogy a Gejza egy tetves, kisstílű csaló, egy játékfüggő retard, egy szégyenember - én ettől még jókat röhögök a mondatain, mikor nézem. tulajdonképpen még a nickem is tőle van, ő mondta a bolyhoskaját, mikor Linzben sodinál terepszemlét tartott és odaért a hűtőhöz. (ne bántsatok)
Legjobban azon röhögtem, mikor azt mondta a tranyóról, ha befosik, fordítsa ki a nadrágját és mondja azt, hogy beleült :D
-
Aug 03, 2022 16:40:26
Géyzával az a baj, hogy nem tudja hol van a határ.Mikor látja, hogy tranyó bécsben szipolyozza a fifit és a trolloknak ez jó, akkor nem lép vissza, hanem féltékeny módon próbál közéjük állni megint a haszon reményében.
Geyza, ha sokat pattogsz és próbálsz más irányba menni, akkor a trollszok rád fognak menni dulván és eltakarítanak.
Tudunk már egysmást rólad, a családodról, az ismerősi körödről, a munkahelyedről, a lehúzásaidról...
Jóból mondom, aki a fifinek árt azt tiszteld és kerüld el messzire, mert NEKÜNK az jó.
Aug 03, 2022 16:40:26
vladrl
(
x8)
Aug 03, 2022 16:42:26
x8)
addig nyújtózkodj, ameddig a zsírpárnád ér!
broni
(
x45)
Aug 03, 2022 16:45:27
x45)
jutka hol van???????????)))))))))))))))
Ásó27
(
x68)
Aug 03, 2022 16:45:35
x68)
Komolyan azért jöttél a fórumra, hogy sírjál, hogy a rohadt tranyó Jutkát választja helyetted? :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 03, 2022 16:46:09
x1)
Géyzával az a baj, hogy nem tudja hol van a határ.
Mikor látja, hogy tranyó bécsben szipolyozza a fifit és a trolloknak ez jó, akkor nem lép vissza, hanem féltékeny módon próbál közéjük állni megint a haszon reményében.
Jogos komment. Ámbár úgysem sokáig élvezhetjük a társaságát, 43 évesen, 130 kg-san, láncdohányosként nem sok napja van már hátra. Egyszercsak ráborul a kormányra Mezőkövesd és Ausztria között. Remélem normális emberek nem fognak megsérülni és Kevinkének is értékesebb nevelőapja lesz.
géjza reggelije
Aug 03, 2022 16:48:51
Mit zabálhat nap közben, ha reggelire egy rúd szalámit eszik, mellé egy liter tejjel?
Aug 03, 2022 16:48:51
vladrl
(
x8)
Aug 03, 2022 16:52:22
x8)
tudtommal szenvedett már halálos autóbalesetet, meg halálos bordatörést is, de mindkettőt túlélte! gayza egy főnixmadár!
Endre ferde hajlamai
Aug 03, 2022 16:53:07
Kevinke ondóját.
Aug 03, 2022 16:53:07
134 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™