Tudom :D De lesz, amit nem fog túlélni, amit a bölcs természet rendez el.
Sodikát bármikor szopathatod, ezt megengedjük és nem szólunk bele, nem jelentünk fel, nem megyünk rád.
De ha az egyéb hasznos szereplőket marogatod, ÉS a sodit segíteni akarod, akkor könnyen faszra húzunk az egész kibaszott családoddal együtt, ez itt nem a youtube, és nem 10-20 troll, takarodj vissza a kerítéseden belülre!
Gammer cigány ez rád is vonatkozik!
Okosan, okosan!
Nem feltetlenul nem lett mar felterkepezve a Simon csalad minden aga es az ugyes-bajos dolgaik sogortol testverig, nagynenitol kedves mamaig :)
anschluss
És broni.
A fentebbi követős kép miatt az se elvetendő hogy tenyleg egy troll banda keze van a dologban és náluk a cucc. Lehet hogy ez egy nagyobb terv része a pontos címmel együtt és megint várhatjuk az atombombát.
nagyon le van epulve. remeg, dadog. retteg hogy vegleg egyedul marad es a tranyo nem megy vissza :)
nem erdekli sem az hogy kiderultek a hazugsagai, sem a laptopos kavaras, semmi nem erdekli es nem tudja kizokkenteni, csak a faszpina.
anschluss
Péküjjünk ki szisza, könyörgöm, hát te hívtál ide... :D
Nem lehet hogy a youtube-al ezalatt az időtartam alatt nem lehet pénzt keresni? És ha nem keres vele pénzt, akkor nem videós, hahó!
U.i.: a stabil 360p felbontás zseniális a többmilliós médiabirodalommal a háta mögött. Mivel vetted fel gyagyás a videót? kaputelefonnal?
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Autizmus, mint a 66 mp volt
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
A legszebb az egészben, hogy a tranyó végig sem fogja nézni, mert éppen egy padon fetreng, ha nem egy cigány durrogtatja a seggét.
Egyre jobban eluralkodó kényszeresség.
Á, csak a szokásos, évek óta megfigyelhető kényszeresség, amit az utolsó fél évben elnyomott a pszichotikus őrjöngés. Lásd a 66 másodperc blog, autiexcelek, kerek dátumokhoz és időpontokhoz való ragaszkodás stb.
Hát itt azt írták, hogy 6-án vagy 7-én hagyta el. A kirúgás meg még az előző hónap vége előtt történt 1-2 nappal. Tehát jó pont lehet ez, majd mondom nekik.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Mi van ha az "elhagytam az egész bőröndöt amiben benne volt a laptop is" csak kamu?
A laptopot odaadta a cicának a többi szir-szarral együtt (hogy ne legyen gyanús, hogy pont csak a laptop tűnt el), az meg beváltotta maniókára.
Megtette a feljelentést, hogy ellopták. Elveszett, de mivel nem adta le senki és ott sem volt ahol hagyta; azt (ami nem az övé - a megtalálóé) valaki elvitte.
Na most Karib küldte az e-maileket, fotós bizonyítékokkal, hogy nála van a laptop, úgy találta. Így viszont a rendőrség megkeresése is érthető, hiszen bizonyítékokat küldött arról, hogy nála van.
Ez is ezt az elméletet támasztja alá.
SoDI 1000 IQ konfirmálva!
Persze, egy kényszeres elmebeteg
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Nyugi, csekkolva lett az első pillanattól kezdve a talált tárgyak osztálya, mivel a bőrönd tartalmát ismertük, nem lett volna gond átvenni. Atos is megkapta volna a laptopját. Remek forgatókönyv lett volna, ha bejelentetti a lopást, közben pedig elhagyta. De így még jobb a krém! :)
Gyagya a fenti kép is bizonyítja, hogy az első perctől kezdve a nyomodban vagyunk!
Ez egy idióta!
Azt gondolja a suttyó proli, hogy minél több idegen szót használ, annál intelligensebbnek tűnik. Pedig csak nevetségesebb lesz tőle.
Púpos!
Inkább tedd ki excelben az elolvasott könyveid címét, rövid tartalmát.
Ahogy kihangsúlyozta a sohát, azon felnevettem.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Negyven éves férfi (utánzat)! Semmit nem tud felmutatni az életéből, csak nyüszítést. :)
A bőrönd elhagyás aznap volt amikor megszöktek Magyarországról sziszával. Ez az aljadék csak kihasználta, hogy a kirúgás előtt "kikerült" a serial num. Rátok fogta a lopást. Így ő még a biztosítási pénzhez is hozzátudott jutni a drón miatt, ha nem csak a felelősség biztosítása volt. A policájnak ezt a tényt is említsd meg, hogy egyéb műszaki eszköz is volt a buzibőröndben, és elképzelhető hogy nem csak az atos felé követett el biztosítási csalás, hanem a saját eszközeire is. Ha ellopták tőle, akkor neki az atosnak nem feltétlenül kellett kifizetni a laptop árát és a teljes fizetéséhez hozzátudott jutni. Csak a rendőrségi feljelentést kellett nekik megküldeni.
Lehet ebből egy sokkal szebb történet fog kikerekedni, mint gondolnánk :)
Nem kell nekünk semmit tenni, csak lefőzni a kávét. :)
Tranyó kibulizza, kifossa magát, utána megy vissza, addig viszont Púpost a guta ütögeti meg, mert egy hetet nem bír ki egyedül. Kapcsolatfüggő Sodi lett aSodi! :)
Most húztam le egy Gézánál értékesebb nevelőapa jelöltet a wcn
Endre egy pedofil!
Hogy a picsába nézhet ki valaki ennyire undorítóan?
Okádèk az egész feje. Ennél már csak a torz teste ocsmányabb.
Szegény tibi, mindjárt lejár a 24 óra
és eljő a pedofil gyernőtt bosszúja.
Höhö, ez rímelt.
Ezzel a fejjel volt tegnap próbanap/interjún. Nem így néz ki egy másnapos borotválkozás. Már az sem érdekli, ha züllötten néz ki, csak azt nézhesse, ahogy kúrják az arabok a sziszát és legyen koko és sör.
Próbálom erre terelni a vonalat, mert számomra egyértelmű. Nem bízott abban, hogy lesz becsületes megtaláló, így legalább hasznot akart húzni a dolgokból.
HOL VAN AZ ETILES ÜVEG???!
Bocsi de azt már broni leküldte.
az metil vót.
nszksz
Nem véletlen, hogy nem talál munkát. Már a szokásos ártatlan autistát sem tudja eljátszani, bűzlik az alkoholtól, össze-vissza beszél és valami totál idiótaságot hazudik, amikor megkérdik, hogy mik ezek a rapid munkaviszonyok. Hetyetyézik a transz párjáról meg projektmunkákról, úgyhogy a HR-esek nem is csalónak gondolják, hanem komplett őrültnek.
Tényleg szüksége van a csöveskiképzésre.
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
bazdmeg ezt a poént már napok óta el akartam lőni, kb mióta kiderült hogy a swingerben is csak cuckold sodi asodi. de egyszerűen bárhogy kerestem, csak a második fele rémlett. És farkas póz. baaaaaszkiiiiiii :DDD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Mert a főnökúr is trollsz te fasz, szopatott, meglátta a költekezős posztodat és bummmm :D
Upvote-oltam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
ez legyen 8 órás, endre egy 9-5 szürkeegér :D
Fifike csak azért, mert sajnos csak délután értük el a főnököt!
Hogy találták egyáltalán meg a nőverést? Vagy a google képkeresőben a nevedre felugró idióta fejek is elegendőek voltak a kirúgáshoz? Esetleg tudott valaki magyarul a társaságból?
és az ékszerrel mit ünnepeltél? meg a dácsiát mire fel vetted volna púpom? a millió fütyi örömére? szerinted hány cégnél van még esélyed, mennyit tudsz még átverni? csak próbanap ne legyen? csak a betanítási időszakot úszd meg? na eriggy szépen a legközelebbi mekibe jelentkezni hülyegyerek!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
= fosott egy jót a tranyómanóval :D
Lehet ott is volt trollod, megvárták a steak-vacsorát, hátha a rossz hírre a torkodon akad a falat.
:DDDD
Hogy megmondtuk, hogy az új melócsát ünnepeltétek, patkányféreg :D
Mi volt a neve a cégnek, csak hogy meglegyen a Partner Bank mellett az ezüstérmes csapat is :D
Na, annak az napnak a végén közölték, hogy rám kerestek.
Örülhettek.
Azt mondták, hogy állítólag tavaly már jártam náluk, csak épp az anyacég egyik állására jelentkezve, akihez már anno is ugyanezen okból nem vettek fel. Erre mondjuk nem emlékeztem, de nincs kizárva. A lényeg, hogy szerintem a ebéd közben ismert fel engem valaki, akivel egy évvel korábban már találkoztam, és azután mehetett oda a közvetlen főnökömhöz.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Csak nem magányos vagy fifike, hogy a nagy stníi után ide jössz a kommenthaveroknak hülyét csinálni magadból?
Egyébként unatkozol Endre? Vagy egyedül érzed magad? Mesélj, mi a baj? Tudod, 2468 szemközt marad...
Köszi a beismerést, hogy nem a trollok rúgatnak ki, hanem annyira vállalhatatlan szar buzi kókler vagy, hogy kibasznak anélkül is :D
Na bumm.
es akkor ezen nem kellene elgondolkodni? nem kene eltakarodni kozmunkasnak pupszaszra?
anschluss
Egy troll volt az, piszony! Ne feledd, hogy mi mindenhol ott vagyunk. Te szar.
És most ezért nem kapsz segélyt sem, mert ennyi helyről kirúgtak egy évben?
Ez valóban így történt, amikor a trolléga meglátott, azonnal értesítette a főnököt :)
Szerző:
Anyagos
Aug 03, 2022 16:54:54
Válasz
(3)
Hány álnéven írsz a fórumra?
Aug 03, 2022 16:54:54
Ásó27
(
x68)
Aug 03, 2022 16:55:04
x68)
Géjzukám, meséld már el egy live keretében, hogy miért kéred számon a tranyón a tárolási díját a mazdának, mikor te 2 hónapja állítólag azért jöttél haza egyszer, hogy elintézd az egészet?
Mifaaaaaaaaaaaan
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 03, 2022 16:55:37
x1)
tudtommal szenvedett már halálos autóbalesetet, meg halálos bordatörést is, de mindkettőt túlélte! gayza egy főnixmadár!
Tudom :D De lesz, amit nem fog túlélni, amit a bölcs természet rendez el.
-
Aug 03, 2022 17:02:54
Géjzukám, meséld már el egy live keretében, hogy miért kéred számon a tranyón a tárolási díját a mazdának, mikor te 2 hónapja állítólag azért jöttél haza egyszer, hogy elintézd az egészet?
Géíza, a tranyóról, és a szegedi drogos gádzsiról pattanj le villámgyorsan, ő(k) nagyon hasznos nekünk eddig.Sodikát bármikor szopathatod, ezt megengedjük és nem szólunk bele, nem jelentünk fel, nem megyünk rád.
De ha az egyéb hasznos szereplőket marogatod, ÉS a sodit segíteni akarod, akkor könnyen faszra húzunk az egész kibaszott családoddal együtt, ez itt nem a youtube, és nem 10-20 troll, takarodj vissza a kerítéseden belülre!
Okosan, okosan!
Aug 03, 2022 17:02:54
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 03, 2022 17:04:09
x1)
Kis cserszegi fűszeres után zenélek, találtam is egy púpról szóló. Annyi a változtatás, hogy kenyér = döner
www.youtube.com/watch?v=Dp-nlsIlGLQ
www.youtube.com/watch?v=Dp-nlsIlGLQ
Anschluss
(
x4)
Aug 03, 2022 17:05:28
x4)
Ásó27Géjzukám, meséld már el egy live keretében, hogy miért kéred számon a tranyón a tárolási díját a mazdának, mikor te 2 hónapja állítólag azért jöttél haza egyszer, hogy elintézd az egészet?Géíza, a tranyóról, és a szegedi drogos gádzsiról pattanj le villámgyorsan, ő(k) nagyon hasznos nekünk eddig.
Sodikát bármikor szopathatod, ezt megengedjük és nem szólunk bele, nem jelentünk fel, nem megyünk rád.
Okosan, okosan!
Okosan, okosan!
Nem feltetlenul nem lett mar felterkepezve a Simon csalad minden aga es az ugyes-bajos dolgaik sogortol testverig, nagynenitol kedves mamaig :)
-
Aug 03, 2022 17:08:35
Okos legyél sunkafej, itt vannak ám rendőrök, ügyvédek, behajtók, bírók, pártelnökök.És broni.
Aug 03, 2022 17:08:35
Karib
(
x10)
Aug 03, 2022 17:08:44
x10)
Telefonon sajnos nem tudtam elérni már így délután az atosos főnökurat, akivel beszéltem korábban. Hagytam neki üzenetet, illetve küldtem egy részletes tényfeltáró e-mailt neki és a másik atosos kontaktnak (valószínűleg az utóbbi volt sneci közvetlen főnöke, míg az első egy nagyobb főnök linkedin alapján).
Most így visszanézve már tiszta a kép, hogy a nyomozó korábban nem az atosos ügy miatt keresett meg, mert anno még elküldte nekem a bejelentésben kapott e-mailt (amit ugye én írtam egy cégnek a megtalált laptopról), és az nem az atosnak ment, világosan látszik.
Tehát ebben az atosos ügyben nem keresett meg még senki, csak hogy ez mindenkinek tiszta legyen. Írtam most az e-mailben is, hogy továbbítsák az illetékes rendőröknek, de ha nincs visszajelzés 2-3 napon belül, írok szerintem egy saját levelet is a bécsi polizeinak.
Az a baj, hogy kb. lehetetlen lenne bizonyítani, hogy sneci hagyta el, hacsak nem tesz beismerő vallomást. Viszont ha konkrétan engem mint Karib nevű troll nevezett meg, h elloptam a laptopját, azt könnyen tudom bizonyítani h aznap nem voltam Bécsben. De ha sima ismeretlen tettes ellen, akkor sajnos ennyiben fog maradni az ügy.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Most így visszanézve már tiszta a kép, hogy a nyomozó korábban nem az atosos ügy miatt keresett meg, mert anno még elküldte nekem a bejelentésben kapott e-mailt (amit ugye én írtam egy cégnek a megtalált laptopról), és az nem az atosnak ment, világosan látszik.
Tehát ebben az atosos ügyben nem keresett meg még senki, csak hogy ez mindenkinek tiszta legyen. Írtam most az e-mailben is, hogy továbbítsák az illetékes rendőröknek, de ha nincs visszajelzés 2-3 napon belül, írok szerintem egy saját levelet is a bécsi polizeinak.
Az a baj, hogy kb. lehetetlen lenne bizonyítani, hogy sneci hagyta el, hacsak nem tesz beismerő vallomást. Viszont ha konkrétan engem mint Karib nevű troll nevezett meg, h elloptam a laptopját, azt könnyen tudom bizonyítani h aznap nem voltam Bécsben. De ha sima ismeretlen tettes ellen, akkor sajnos ennyiben fog maradni az ügy.
KicsiNéző
(
x13)
Aug 03, 2022 17:13:36
x13)
Karib, nem később hagyta el a laptoját?
Simán megtudják nézni, hogy a te bejelentésed után belogolt még.
KicsiNéző
(
x13)
Aug 03, 2022 17:14:43
x13)
Ott is a live gyagyástól
-
Aug 03, 2022 17:15:00
Telefonon sajnos nem tudtam elérni már így délután az atosos főnökurat, akivel beszéltem korábban. Hagytam neki üzenetet, illetve küldtem egy részletes tényfeltáró e-mailt neki és a másik atosos kontaktnak (valószínűleg az utóbbi volt sneci közvetlen főnöke, míg az első egy nagyobb főnök linkedin alapján).
A fentebbi követős kép miatt az se elvetendő hogy tenyleg egy troll banda keze van a dologban és náluk a cucc. Lehet hogy ez egy nagyobb terv része a pontos címmel együtt és megint várhatjuk az atombombát.
Aug 03, 2022 17:15:00
vladrl
(
x8)
Aug 03, 2022 17:15:10
x8)
www.youtube.com/watch?v=3rx3MJCO3Us pedofil flokk
gobesug
(
x30)
Aug 03, 2022 17:15:21
x30)
Hogy nezel ki megen te pedofil fereg
Hahó
(
x135)
Aug 03, 2022 17:16:30
x135)
Ha írsz a bécsi polizeinek, akkor csak annyit kell írnod, hogy egy kaffka mercédesz nevű embertől tudomásodra jutott, hogy sneci megtévesztette a rendőröket, mert nem ellopták a laptopot, hanem elhagyta a villamoson az egész bőrönddel együtt. Be fogják idézni snecit.
KicsiNéző
(
x13)
Aug 03, 2022 17:20:59
x13)
Ah egy klasszikus publikusan tranyónak üzengetős flokk :)
Mintha bármiféle ütőkártyád lenne Sneci.
Te függsz tőle, nem ő tőled, akármennyire durva is ez egy hajléktalan ember mellett.
Te függsz tőle, nem ő tőled, akármennyire durva is ez egy hajléktalan ember mellett.
Napi 3 sör
(
x1)
Aug 03, 2022 17:21:24
x1)
Valaki érti mi ez az 5 perces dolog a gyagyásnál?
Kiss Endre Farkas frauenmissbraucher, pädophiler, tierquäler, alkoholiker
Anschluss
(
x4)
Aug 03, 2022 17:23:38
x4)
nagyon le van epulve. remeg, dadog. retteg hogy vegleg egyedul marad es a tranyo nem megy vissza :)
nem erdekli sem az hogy kiderultek a hazugsagai, sem a laptopos kavaras, semmi nem erdekli es nem tudja kizokkenteni, csak a faszpina.
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 03, 2022 17:24:36
x6)
Péküjjünk ki szisza, könyörgöm, hát te hívtál ide... :D
linzicsibe
(
x2)
Aug 03, 2022 17:24:39
x2)
Nem lehet hogy a youtube-al ezalatt az időtartam alatt nem lehet pénzt keresni? És ha nem keres vele pénzt, akkor nem videós, hahó!
U.i.: a stabil 360p felbontás zseniális a többmilliós médiabirodalommal a háta mögött. Mivel vetted fel gyagyás a videót? kaputelefonnal?
Kriptozsidó
(
x6)
Aug 03, 2022 17:24:51
x6)
Autizmus, mint a 66 mp volt
foteltroll
Aug 03, 2022 17:25:09
A legszebb az egészben, hogy a tranyó végig sem fogja nézni, mert éppen egy padon fetreng, ha nem egy cigány durrogtatja a seggét.
Aug 03, 2022 17:25:09
KicsiNéző
(
x13)
Aug 03, 2022 17:25:34
x13)
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Aug 03, 2022 17:26:25
x4)
Fasza ultimátum te féreg. Kapsz 24 órát hogy visszagyere vagy csicskulok? Vagy mi volt a koncepció te retardált idióta?
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
Jonciii
(
x8)
Aug 03, 2022 17:26:35
x8)
Tranyó max akkor nézné meg, ha valami közeli ismerőse lonkelné, hogy mindenképp nézze meg, amúgy leszarja a recskást
MegintKezded
(
x6)
Aug 03, 2022 17:27:21
x6)
Röviden:
Gyagyással nem akar baszni, random arab, meg random fönök, meg random utcaembere megbaszhatja Mercit, de azon lepödik meg es az esik neki rosszul, hogy vele nem akart csövelni, Jutkával meg igen.
A gyökér autistája nem fogja fel, hogy nem "MOST" derült ki, hogy ott volt a Merci, kb kezdettöl fogva lehetett tudni.
A hangfelvétel (ahol a fönök úr szétbaszta Merci seggét, Sodika meg nem, cserébe elesik és sír), megint csak meglepetésként érte, holott órákkal elötte már ment a lájf, ahol fetreng az utcán Tibicica.
Eggggészen hihetetlen, hogy valaki ennyire sötét, buta, korlátolt, degenerált, tanulatlan, ok-okozati relációkat nem felismerö, alkoholista, dadogós, leépült szar legyen 40 éves korára. Ez mind te vagy Endre! :D :D :D NAGYON NEVETEK. :D :D
Na bumm.
Gyagyással nem akar baszni, random arab, meg random fönök, meg random utcaembere megbaszhatja Mercit, de azon lepödik meg es az esik neki rosszul, hogy vele nem akart csövelni, Jutkával meg igen.
A gyökér autistája nem fogja fel, hogy nem "MOST" derült ki, hogy ott volt a Merci, kb kezdettöl fogva lehetett tudni.
A hangfelvétel (ahol a fönök úr szétbaszta Merci seggét, Sodika meg nem, cserébe elesik és sír), megint csak meglepetésként érte, holott órákkal elötte már ment a lájf, ahol fetreng az utcán Tibicica.
Eggggészen hihetetlen, hogy valaki ennyire sötét, buta, korlátolt, degenerált, tanulatlan, ok-okozati relációkat nem felismerö, alkoholista, dadogós, leépült szar legyen 40 éves korára. Ez mind te vagy Endre! :D :D :D NAGYON NEVETEK. :D :D
Hahó
(
x135)
Aug 03, 2022 17:27:23
x135)
Sneci még mindig nem érted. A tranyó van hatalmi pozícióban. Neki nem szükséges pocsánatot kérnie. Neked szükséges megkérdezned, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy több infót ne adjon ki.
Pl. megtehetné azt is, hogy ír a bécsi polizainak, hogy hamisan tanúztál a céged faptopról, és kamu a lopás.
Gondold át. Mondhatná azt is, hogy te tetted el a laptopot, és itthon eladtad.
Pl. megtehetné azt is, hogy ír a bécsi polizainak, hogy hamisan tanúztál a céged faptopról, és kamu a lopás.
Gondold át. Mondhatná azt is, hogy te tetted el a laptopot, és itthon eladtad.
ascites
(
x57)
Aug 03, 2022 17:27:37
x57)
Otthon nudizik a Hókuszpók égnek álló hajjal és továbbra is az fáj neki a legjobban, hogy a tranyó nem képezi ki csövessé, haláli :D
Kriptozsidó
(
x6)
Aug 03, 2022 17:30:12
x6)
Köszi az új profilképet!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
MegintKezded
(
x6)
Aug 03, 2022 17:31:10
x6)
Személyes kedvencem az az "illúzió" (csak hogy a púpos impotens korcsot idézzem), hogy úgy adja elö, hogy bárki is kíváncsi a véleményére, vlogjára, szemszögére, mikor még az a proli szar zsidó kurva Golda is átlépne a teste felett egy megkönnyebbült sóhajjal, ha elötte esne össze. Ennyire jelentéktelen vagy Endre, és ennyire rühell mindenki. Csak röhögnek rajtad, nem veled :))))
Na bumm.
ascites
(
x57)
Aug 03, 2022 17:31:22
x57)
Á, csak a szokásos, évek óta megfigyelhető kényszeresség, amit az utolsó fél évben elnyomott a pszichotikus őrjöngés. Lásd a 66 másodperc blog, autiexcelek, kerek dátumokhoz és időpontokhoz való ragaszkodás stb.
Karib
(
x10)
Aug 03, 2022 17:32:49
x10)
Hát itt azt írták, hogy 6-án vagy 7-én hagyta el. A kirúgás meg még az előző hónap vége előtt történt 1-2 nappal. Tehát jó pont lehet ez, majd mondom nekik.
balazs3
Aug 03, 2022 17:32:54
Bár sajnos a GIF nem adja át azt a nyöszörgést amit kiadtál gyagyás, de így is remek nézni ahogy összevagy esve :)
Aug 03, 2022 17:32:54
nonsense
(
x1)
Aug 03, 2022 17:33:14
x1)
Ha írsz a bécsi polizeinek, akkor csak annyit kell írnod, hogy egy kaffka mercédesz nevű embertől tudomásodra jutott, hogy sneci megtévesztette a rendőröket, mert nem ellopták a laptopot, hanem elhagyta a villamoson az egész bőrönddel együtt. Be fogják idézni snecit.
Mi van ha az "elhagytam az egész bőröndöt amiben benne volt a laptop is" csak kamu?
A laptopot odaadta a cicának a többi szir-szarral együtt (hogy ne legyen gyanús, hogy pont csak a laptop tűnt el), az meg beváltotta maniókára.
Megtette a feljelentést, hogy ellopták. Elveszett, de mivel nem adta le senki és ott sem volt ahol hagyta; azt (ami nem az övé - a megtalálóé) valaki elvitte.
Na most Karib küldte az e-maileket, fotós bizonyítékokkal, hogy nála van a laptop, úgy találta. Így viszont a rendőrség megkeresése is érthető, hiszen bizonyítékokat küldött arról, hogy nála van.
Éppen frissítettem a kronológiát az izgalmas fejleményekkel, erre mit látok, mi volt azon a napon, amikor Fifi bejelentette a rendőrségen, hogy eltűnt az Atos laptopja?
"Negyed négykor Tibor váratlanul egy utcai live-ba kezdett, és bár azt hazudta, hogy Grazban van, a tereptárgyak, illetve a saját későbbi elszólása alapján hamar kiderült, hogy Bécsben lopta a napot. Este tíz után egy új live-al jelentkezett, amiben elmondta, hogy az újdonsült „lakótársával” ma strandon voltak, sörözgettek és dönert ettek. A titokzatos támogató egy kis pénzzel is megszórta amellett, hogy az alkoholon kívül fizet neki mindent, ráadásul még egy laptopot is kap majd hamarosan."
Esze ágában sem volt visszaadni a gépet, még akkor sem, ha előkerült volna.
"Negyed négykor Tibor váratlanul egy utcai live-ba kezdett, és bár azt hazudta, hogy Grazban van, a tereptárgyak, illetve a saját későbbi elszólása alapján hamar kiderült, hogy Bécsben lopta a napot. Este tíz után egy új live-al jelentkezett, amiben elmondta, hogy az újdonsült „lakótársával” ma strandon voltak, sörözgettek és dönert ettek. A titokzatos támogató egy kis pénzzel is megszórta amellett, hogy az alkoholon kívül fizet neki mindent, ráadásul még egy laptopot is kap majd hamarosan."
Esze ágában sem volt visszaadni a gépet, még akkor sem, ha előkerült volna.
Ez is ezt az elméletet támasztja alá.
SoDI 1000 IQ konfirmálva!
max5enutálnak
(
x47)
Aug 03, 2022 17:33:41
x47)
Persze, egy kényszeres elmebeteg
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 03, 2022 17:38:33
x11)
"Utánfutó" nagyon jól csinálja, mindig érdekesebb az, akit nem kaphatsz meg! :) Lyudgánál egyébként is szokatlan ez, eddig fordítva volt.
Csöves-tranyó intelligenciájára nyugodtan apellálhatsz, a konklúziót levonhatod.
Vén hülye!
Hogy nézel ki, te elmebeteg?
"Kezdem azt érezni, hogy ahová is kerül, a lokális környezete bűvkörébe kerül, tehát hogyha velem van, akkor valamennyire tudom én kontrollálni."
Okafogyottá vált, amit írni szerettem volna, mert igen-nem, talán, de teljesen biztos vagyok, éppen ezért az összeveszés irányába nem szeretnék elmozdulni, azért, hogy a későbbiek során ne ismétlődjenek meg!
Ennyi volt a flokkod lényege, te hülye!!!
Csöves-tranyó intelligenciájára nyugodtan apellálhatsz, a konklúziót levonhatod.
Vén hülye!
Hogy nézel ki, te elmebeteg?
"Kezdem azt érezni, hogy ahová is kerül, a lokális környezete bűvkörébe kerül, tehát hogyha velem van, akkor valamennyire tudom én kontrollálni."
Okafogyottá vált, amit írni szerettem volna, mert igen-nem, talán, de teljesen biztos vagyok, éppen ezért az összeveszés irányába nem szeretnék elmozdulni, azért, hogy a későbbiek során ne ismétlődjenek meg!
Ennyi volt a flokkod lényege, te hülye!!!
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 03, 2022 17:38:34
x1)
Ez a majom hogy néz ki? Borostás a pofája (eddig így nem láttam, csak pár napja, lehet, hogy már a tusfürdők sem játszanak, teljes leépülés rulez), a hajfestést hanyagolhatjuk is, mert a hajához kéne egy fűnyíró, de leginkább egy rotációs kapa. A másik, meg ezek a baszom, műmájer mondatok... Szerinte érti ezt a komlói tahó, akinek a főszavajárása az "izé" meg a "jobbra-balra"? Vagy azt gondolja ez a kretén, ha így adja elő magát, akkor a szarossegű ráébred, hogy milyen intelligens embert veszítene el? Vagy mi a fenét gondol ez a degenerált nem videós figyelemkurva gyökér.
Biztatási kár
(
x10)
Aug 03, 2022 17:44:26
x10)
nekem nem tiszta ez villamoson hagyta a cuccát dolog. ha bárkivel is előfordul, az első dolga megkeresni a talált tárgyak gyűjtőpontot. ez a barom még erre is képtelen volt?
Nyugi, csekkolva lett az első pillanattól kezdve a talált tárgyak osztálya, mivel a bőrönd tartalmát ismertük, nem lett volna gond átvenni. Atos is megkapta volna a laptopját. Remek forgatókönyv lett volna, ha bejelentetti a lopást, közben pedig elhagyta. De így még jobb a krém! :)
Gyagya a fenti kép is bizonyítja, hogy az első perctől kezdve a nyomodban vagyunk!
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 03, 2022 17:46:51
x23)
4:10 után. Bocsánatkérést vár el a tranyotól, ha kapcsolatba tudd majd lépni vele (leszart SoDI asodi) vagy különben elkezdi pofázni róla.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ásó27
(
x68)
Aug 03, 2022 17:47:40
x68)
Tehát ma sem jött össze az 5 perc megnyugtató beszélgetés a Tibivel?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 03, 2022 17:48:52
x11)
Vagy mi a fenét gondol ez a degenerált nem videós figyelemkurva gyökér.
Ez egy idióta!
Azt gondolja a suttyó proli, hogy minél több idegen szót használ, annál intelligensebbnek tűnik. Pedig csak nevetségesebb lesz tőle.
Púpos!
Inkább tedd ki excelben az elolvasott könyveid címét, rövid tartalmát.
Ásó27
(
x68)
Aug 03, 2022 17:48:57
x68)
Bocsánatkérést vár a nyomorék :DDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Aug 03, 2022 17:50:33
x135)
Sneci ezen felül ne feledd felvenni a napi 10 perces flokkot amit egy hetes késkeltetéssel teszel ki.
Menjen minden a terv szerint, mert autisodi asodi.
Menjen minden a terv szerint, mert autisodi asodi.
Ásó27
(
x68)
Aug 03, 2022 17:51:59
x68)
"...ha a mai hibáit nem ismétli meg soha többé, akkor azzal még képes lehetek együtt élni, és a jelenlegi helyzetet, még a hibáival együtt is képes lehetek KEZELNI, most ezen vagyok."
Mifaaaaaaaaaaaan
Anschluss
(
x4)
Aug 03, 2022 17:52:16
x4)
Most meg egyszer vegigneztem, mert azt hittem en ertettem felre, de tenyleg nem reagalt semmire ami a forumon szoba kerult, abban a videoban, aminek az a cime hogy Velemenyem a mai forumos fejlemenyekrol :)
se velemenyt, se reagalast nem hallottunk, csak a faszpina utan nyuszitett szanalmasan :)
anschluss
se velemenyt, se reagalast nem hallottunk, csak a faszpina utan nyuszitett szanalmasan :)
trolléga
(
x30)
Aug 03, 2022 17:52:49
x30)
ezt még a tegnapi nap miatt forgatta, hahó! a pszichológus úriember is megmondta, hogy várni kell másnapig a problémák felhánytorgatásával! :DD
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 03, 2022 17:53:36
x6)
endre, már megint rossz végére képzeled magad a fasznak.
Elmondom miért:
Ultimátumokat küldesz a sziszának, mert nem bírod az egyedüllétet 2 nap után, fenyegeted határidőkkel.
Miért nem foglaltál neki szállást?
Kinek a hibája a tegnapi este?
Ezután csodálkozol, hogy a csontra bebaszott szisza, akinek az utcán kell aludnia, mert spórolni akar neked (*pr)első haragban kitereget pár pikáns infót rólad.
Mit vártál?
NEKED kell bocsánatot kérni te fasz, mert zaklatod megint ahelyett, hogy kivárnád a sorodat és ezzel elbaszod megint a dolgaidat.
Egy férfi nem hagyja az asszonyát az utcán csövezni mindenféle trollszokkal, látod te faszkalap, tizenezer forintokért kockáztatod a kapcsolatod.
Idióta önreflexió nélküli balfasz vagy, aki nem látja át az ok-okozati összefüggéseket.
MINDEN A TE HIBÁD!!!!4!
BALEK
Elmondom miért:
Ultimátumokat küldesz a sziszának, mert nem bírod az egyedüllétet 2 nap után, fenyegeted határidőkkel.
Miért nem foglaltál neki szállást?
Kinek a hibája a tegnapi este?
Ezután csodálkozol, hogy a csontra bebaszott szisza, akinek az utcán kell aludnia, mert spórolni akar neked (*pr)első haragban kitereget pár pikáns infót rólad.
Mit vártál?
NEKED kell bocsánatot kérni te fasz, mert zaklatod megint ahelyett, hogy kivárnád a sorodat és ezzel elbaszod megint a dolgaidat.
Egy férfi nem hagyja az asszonyát az utcán csövezni mindenféle trollszokkal, látod te faszkalap, tizenezer forintokért kockáztatod a kapcsolatod.
Idióta önreflexió nélküli balfasz vagy, aki nem látja át az ok-okozati összefüggéseket.
MINDEN A TE HIBÁD!!!!4!
BALEK
Hahó
(
x135)
Aug 03, 2022 17:53:37
x135)
"...ha a mai hibáit nem ismétli meg soha többé, akkor azzal még képes lehetek együtt élni, és a jelenlegi helyzetet, még a hibáival együtt is képes lehetek KEZELNI, most ezen vagyok."
Ahogy kihangsúlyozta a sohát, azon felnevettem.
Ásó27
(
x68)
Aug 03, 2022 17:53:51
x68)
Gyeje haza mejci, megbocsátok :(((((
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 03, 2022 17:54:27
x11)
Most meg egyszer vegigneztem, mert azt hittem en ertettem felre, de tenyleg nem reagalt semmire ami a forumon szoba kerult, abban a videoban, aminek az a cime hogy Velemenyem a mai forumos fejlemenyekrol :)
Negyven éves férfi (utánzat)! Semmit nem tud felmutatni az életéből, csak nyüszítést. :)
Ásó27
(
x68)
Aug 03, 2022 17:55:04
x68)
Egy kis jojóztatás ráfér a pedofilra, de hétvégén már valószínűleg jobb lenne nekünk, ha ott lenne újra a tranyó, úgyis el kell menekülnie Géjza elől.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Aug 03, 2022 17:57:12
x68)
Az a lényeg, hogy te férfi vagy Endre! Picsogsz a faszpina után, mint egy óvodás kislány :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
Dörpepúp
(
x7)
Aug 03, 2022 17:58:08
x7)
Endre, amikor meg ott van a tranyó akkor is csak FARKASszex van. Ülsz a lyuk mellett és vonyítasz.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
A szauna szatírja
(
x1)
Aug 03, 2022 17:59:08
x1)
Gyagyás kimondom helyetted: hátba lettél szúrva keményen! De téged ez nem érdekel mert egy kibaszott npc vagy akit arra programoztak hogy a játékosok fütyijével foglalkoz és Tibi szaros seggével oda tudtad csalogatni a fütyiket ez volt a menyország úgy hogy fogad el szépen hogy Tibike a fütyi mágnes akkor ver meg vagy árul el amikor akar mert csak így lesz jó a fütyinek.
Boldog Vekni
Biztatási kár
(
x10)
Aug 03, 2022 17:59:23
x10)
A bőrönd elhagyás aznap volt amikor megszöktek Magyarországról sziszával. Ez az aljadék csak kihasználta, hogy a kirúgás előtt "kikerült" a serial num. Rátok fogta a lopást. Így ő még a biztosítási pénzhez is hozzátudott jutni a drón miatt, ha nem csak a felelősség biztosítása volt. A policájnak ezt a tényt is említsd meg, hogy egyéb műszaki eszköz is volt a buzibőröndben, és elképzelhető hogy nem csak az atos felé követett el biztosítási csalás, hanem a saját eszközeire is. Ha ellopták tőle, akkor neki az atosnak nem feltétlenül kellett kifizetni a laptop árát és a teljes fizetéséhez hozzátudott jutni. Csak a rendőrségi feljelentést kellett nekik megküldeni.
Lehet ebből egy sokkal szebb történet fog kikerekedni, mint gondolnánk :)
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 03, 2022 18:00:34
x11)
Egy kis jojóztatás ráfér a pedofilra, de hétvégén már valószínűleg jobb lenne nekünk, ha ott lenne újra a tranyó, úgyis el kell menekülnie Géjza elől.
Nem kell nekünk semmit tenni, csak lefőzni a kávét. :)
Tranyó kibulizza, kifossa magát, utána megy vissza, addig viszont Púpost a guta ütögeti meg, mert egy hetet nem bír ki egyedül. Kapcsolatfüggő Sodi lett aSodi! :)
buniBanki
(
x2)
Aug 03, 2022 18:02:03
x2)
Jogos komment. Ámbár úgysem sokáig élvezhetjük a társaságát, 43 évesen, 130 kg-san, láncdohányosként nem sok napja van már hátra. Egyszercsak ráborul a kormányra Mezőkövesd és Ausztria között. Remélem normális emberek nem fognak megsérülni és Kevinkének is értékesebb nevelőapja lesz.
Most húztam le egy Gézánál értékesebb nevelőapa jelöltet a wcn
max5enutálnak
(
x47)
Aug 03, 2022 18:02:57
x47)
Szegény tibi, mindjárt lejár a 24 óra és eljő a pedofil gyernőtt bosszúja. Lesújt kislányos könyörgésével, buzis rimánkodásával, lekonyuló picsaszájával, műsírásával és folyamatos telefonos zaklatásával.
Tényleg fifike, mikor mész Laurával Párizsba a Duplacsavar Airlines-szal a megmaradt Paypal donésekből? Te ostoba faszfej :DDDD
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Tényleg fifike, mikor mész Laurával Párizsba a Duplacsavar Airlines-szal a megmaradt Paypal donésekből? Te ostoba faszfej :DDDD
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 03, 2022 18:06:55
x19)
Bár sajnos a GIF nem adja át azt a nyöszörgést amit kiadtál gyagyás, de így is remek nézni ahogy összevagy esve :)
Omlás
Aug 03, 2022 18:07:36
Szegény tibi, mindjárt lejár a 24 óra
és eljő a pedofil gyernőtt bosszúja.
Höhö, ez rímelt.
Aug 03, 2022 18:07:36
banshee
(
x24)
Aug 03, 2022 18:08:51
x24)
Ez biztosítási csalás. Sztem a drón meg az ozmó mellé behazudott más cuccokat is, és a biztosítási pénzből játssza a Csekonics bárót.
Biztatási kár
(
x10)
Aug 03, 2022 18:09:04
x10)
Ezzel a fejjel volt tegnap próbanap/interjún. Nem így néz ki egy másnapos borotválkozás. Már az sem érdekli, ha züllötten néz ki, csak azt nézhesse, ahogy kúrják az arabok a sziszát és legyen koko és sör.
gobesug
(
x30)
Aug 03, 2022 18:09:14
x30)
Mikor lesz pekujjunkki 7.0?
Biztatási kár
(
x10)
Aug 03, 2022 18:10:33
x10)
Ez biztosítási csalás. Sztem a drón meg az ozmó mellé behazudott más cuccokat is, és a biztosítási pénzből játssza a Csekonics bárót.
Próbálom erre terelni a vonalat, mert számomra egyértelmű. Nem bízott abban, hogy lesz becsületes megtaláló, így legalább hasznot akart húzni a dolgokból.
Nari
Aug 03, 2022 18:11:58
Höhö, ez rímelt.
Aug 03, 2022 18:11:58
Hahó
(
x135)
Aug 03, 2022 18:12:39
x135)
broni
(
x45)
Aug 03, 2022 18:13:34
x45)
az metil vót.
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 03, 2022 18:14:58
x6)
Aug 03, 2022 18:14:58
az metil vót.
Szívesen felolvassuk majd a profnak a Fórumot, ha gond adódna a látásával a közeljövőben :D Aug 03, 2022 18:14:58
broni
(
x45)
Aug 03, 2022 18:16:49
x45)
Szívesen felolvassuk majd a profnak a Fórumot, ha gond adódna a látásával a közeljövőben :D
nszksz
ascites
(
x57)
Aug 03, 2022 18:16:55
x57)
Nem véletlen, hogy nem talál munkát. Már a szokásos ártatlan autistát sem tudja eljátszani, bűzlik az alkoholtól, össze-vissza beszél és valami totál idiótaságot hazudik, amikor megkérdik, hogy mik ezek a rapid munkaviszonyok. Hetyetyézik a transz párjáról meg projektmunkákról, úgyhogy a HR-esek nem is csalónak gondolják, hanem komplett őrültnek.
Tényleg szüksége van a csöveskiképzésre.
MacY2
(
x1)
Aug 03, 2022 18:17:22
x1)
Aug 03, 2022 18:17:22
Hoztam még egy kis holland gombát,szívgyógyszert meg meszkalint. Aug 03, 2022 18:17:22
Ásó27
(
x68)
Aug 03, 2022 18:19:42
x68)
Géjza apádtól csented el a csalás ötletét? Ő is börtönbe került, pedig sokkal okosabb nálad, szerinted veled mi lesz?
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Aug 03, 2022 18:20:00
10 nap után találtam melót. Abban is hülyeségeket beszélt.
Az ott Welsben nem próbanap volt, hanem rendes munkakezdés.
A steak meg a többi arról szólt, hogy egy hétig ünnepeltük, hogy jaj, milyen gyorsan összejött, ez a 10 nap rekord.
Hogy ezt miért nem lehetett még ebéd előtt megtenni, és miért kellett ezzel este 5-ig várni, fogalmam sincs.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A steak meg a többi arról szólt, hogy egy hétig ünnepeltük, hogy jaj, milyen gyorsan összejött, ez a 10 nap rekord.
Hogy ezt miért nem lehetett még ebéd előtt megtenni, és miért kellett ezzel este 5-ig várni, fogalmam sincs.
Aug 03, 2022 18:20:00
Ásó27
(
x68)
Aug 03, 2022 18:20:23
x68)
Nagyon nevetek Endre :DDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
vladrl
(
x8)
Aug 03, 2022 18:20:31
x8)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
trolléga
(
x30)
Aug 03, 2022 18:21:12
x30)
Endre, amikor meg ott van a tranyó akkor is csak [b]FARKASszex van. Ülsz a lyuk mellett és vonyítasz.[b]
bazdmeg ezt a poént már napok óta el akartam lőni, kb mióta kiderült hogy a swingerben is csak cuckold sodi asodi. de egyszerűen bárhogy kerestem, csak a második fele rémlett. És farkas póz. baaaaaszkiiiiiii :DDD
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 03, 2022 18:21:23
x6)
Mert a főnökúr is trollsz te fasz, szopatott, meglátta a költekezős posztodat és bummmm :D
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 03, 2022 18:21:41
x7)
0 napos munkaviszony
le vagy tiltva, kurva anyád
-
Aug 03, 2022 18:21:45
Upvote-oltam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
Aug 03, 2022 18:21:45
Ásó27
(
x68)
Aug 03, 2022 18:22:06
x68)
Tehát ismét egy egynapos projektmunkád volt? :'DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
vladrl
(
x8)
Aug 03, 2022 18:22:07
x8)
0 napos munkaviszony
ez legyen 8 órás, endre egy 9-5 szürkeegér :D
Biztatási kár
(
x10)
Aug 03, 2022 18:22:10
x10)
Fifike csak azért, mert sajnos csak délután értük el a főnököt!
döglöttpiton
Aug 03, 2022 18:22:14
:DDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddd nem bírom..fáj az arcom basszameg
démon démon démon az egy démon az egy démon az egy démon
Aug 03, 2022 18:22:14
-
Aug 03, 2022 18:22:52
Hogy találták egyáltalán meg a nőverést? Vagy a google képkeresőben a nevedre felugró idióta fejek is elegendőek voltak a kirúgáshoz? Esetleg tudott valaki magyarul a társaságból?
Aug 03, 2022 18:22:52
trolléga
(
x30)
Aug 03, 2022 18:23:19
x30)
és az ékszerrel mit ünnepeltél? meg a dácsiát mire fel vetted volna púpom? a millió fütyi örömére? szerinted hány cégnél van még esélyed, mennyit tudsz még átverni? csak próbanap ne legyen? csak a betanítási időszakot úszd meg? na eriggy szépen a legközelebbi mekibe jelentkezni hülyegyerek!
ebéd utáni picsaszáj
Aug 03, 2022 18:23:55
Legalább ettél egy jó igazi amerikai steaket mexikói rizzsel és francia vörösborral :DDD
Aug 03, 2022 18:23:55
vladrl
(
x8)
Aug 03, 2022 18:24:27
x8)
Legalább ettél egy jó igazi amerikai steaket mexikói rizzsel és francia vörösborral :DDD
= fosott egy jót a tranyómanóval :D
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 03, 2022 18:24:40
x11)
Lehet ott is volt trollod, megvárták a steak-vacsorát, hátha a rossz hírre a torkodon akad a falat.
buniBanki
(
x2)
Aug 03, 2022 18:24:59
x2)
A rapid munkatalálást rapid kirúgás követi, de pedókorcs kezeli
Endre egy pedofil!
ascites
(
x57)
Aug 03, 2022 18:25:10
x57)
Az ott Welsben nem próbanap volt, hanem rendes munkakezdés. [...] Hogy ezt miért nem lehetett még ebéd előtt megtenni, és miért kellett ezzel este 5-ig várni, fogalmam sincs.
Az ott Welsben nem próbanap volt, hanem rendes munkakezdés. [...] Hogy ezt miért nem lehetett még ebéd előtt megtenni, és miért kellett ezzel este 5-ig várni, fogalmam sincs.
:DDDD
Hogy megmondtuk, hogy az új melócsát ünnepeltétek, patkányféreg :D
Mi volt a neve a cégnek, csak hogy meglegyen a Partner Bank mellett az ezüstérmes csapat is :D
MegintKezded
(
x6)
Aug 03, 2022 18:25:16
x6)
Mondjuk úgy, hogy meg lett várva amíg elbízza magát ;)
Na bumm.
-
Aug 03, 2022 18:25:26
Örülhettek.
Aug 03, 2022 18:25:26
sodika
Aug 03, 2022 18:25:49
Azt mondták, hogy állítólag tavaly már jártam náluk, csak épp az anyacég egyik állására jelentkezve, akihez már anno is ugyanezen okból nem vettek fel. Erre mondjuk nem emlékeztem, de nincs kizárva. A lényeg, hogy szerintem a ebéd közben ismert fel engem valaki, akivel egy évvel korábban már találkoztam, és azután mehetett oda a közvetlen főnökömhöz.
Aug 03, 2022 18:25:49
exterminátor
Aug 03, 2022 18:26:18
Csak nem magányos vagy fifike, hogy a nagy stníi után ide jössz a kommenthaveroknak hülyét csinálni magadból?
Aug 03, 2022 18:26:18
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 03, 2022 18:26:32
x6)
endrus, rég láttam már ajakharapásocskát, hiányzik bevallom férfiasan.
A mai nap után mennyire véres az alsó ajkacska?
Letört már pár orbitrágó?
Megannyi kínzó kérdés, mehet a betelefonálós, most van téma!
A mai nap után mennyire véres az alsó ajkacska?
Letört már pár orbitrágó?
Megannyi kínzó kérdés, mehet a betelefonálós, most van téma!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
x11)
Egyébként unatkozol Endre? Vagy egyedül érzed magad? Mesélj, mi a baj? Tudod, 2468 szemközt marad...
MegintKezded
(
x6)
Aug 03, 2022 18:26:40
x6)
Köszi a beismerést, hogy nem a trollok rúgatnak ki, hanem annyira vállalhatatlan szar buzi kókler vagy, hogy kibasznak anélkül is :D
Anschluss
(
x4)
Aug 03, 2022 18:27:16
x4)
-Hogy találták egyáltalán meg a nőverést? Vagy a google képkeresőben a nevedre felugró idióta fejek is elegendőek voltak a kirúgáshoz? Esetleg tudott valaki magyarul a társaságból?
es akkor ezen nem kellene elgondolkodni? nem kene eltakarodni kozmunkasnak pupszaszra?
exterminátor
Aug 03, 2022 18:27:17
Egy troll volt az, piszony! Ne feledd, hogy mi mindenhol ott vagyunk. Te szar.
Aug 03, 2022 18:27:17
-
Aug 03, 2022 18:28:14
És most ezért nem kapsz segélyt sem, mert ennyi helyről kirúgtak egy évben?
Aug 03, 2022 18:28:14
Biztatási kár
(
x10)
Aug 03, 2022 18:28:22
x10)
Ez valóban így történt, amikor a trolléga meglátott, azonnal értesítette a főnököt :)
68 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™