Nem figyelsz, mondta a mai adásban, hogy csak a konyhában cigizik, az pedig nem a lakás része
Mifaaaaaaaaaaaan
Teljesen jogos, ráadásul nem is megugorhatatlan a dolog, mert itthon van a merga. 1 ketyerű + 2 tyoproni lehet megoldaná a nyelvét :)
ez az érvelés a logika szabályai szerint sántít. téves alapfeltevés, téves következtetés.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nem a mai live-ra gondoltam... a korábbi - tegnapi!?
kevinke füstös szobába aludhat
akkor forditsunk rajta: te miert nem irod ki, hogy mit tudsz, es honnan jott az info, akkor talan tudnak a forumozok, hogy kitol kell kerni, vagy kin keresztul az infot
anschluss
A családjáért cigizik ott
Mifaaaaaaaaaaaan
Egyébként biztos, hogy itthon van? Nagy a csend.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Csak nem te biztosítottad az arabot a swingerbe gyagyáéknak?
Tegnap azt mondta lájfszban hogy még intézi a dolgait. Szerintem csak jucust kerget :)
gyanus nekem ez a gyagyas. oregek szopkodasa szaunaban, Szandika pro prosti, Merga swingereztetese, Laura dubajoztatasa.
lehet a vegen tenyleg egy kupi lesz a shajat megoldas. szerintem mar azon gondolkodik hogy lehetne megkornyekezni Privat Szabolcsot :)
anschluss

A Buta Trollok 2022.08.04
www.youtube.com/watch?v=OGEUtkiIUPw
trashvod.com/w/1CzoKKLvL9ABf68XB85af8
Azt itt pont a fórumtagokról beszél közbe:
Anschuluss - Hahó - Ásó27
4:10 - 4:40
Aljas rágalom, hisz ötöslottón nyertem mindazt amit felépítettem magamnak !!!
Átjött és egyet is értek! Ráadásul ahogy telik az idő csak idő kérdése hogy merga élőben mondja be a címet egy keményebb swinger party után :)
Remek meglátás, nem feltétlen nem ez a célja mindenkinek, talán pár embert kivéve.
Persze van aki sietne, de a faszerdő nem nő gyorsan, ezt itt a sodifórumon tudjuk és ismerjük ugye?
NSZKSZ
abban szerintem mindenki egyet ert, hogy a legjobb, ha Merga szepen nyugodtan tudja huzkodni a penzet meg elvonni a figyelmet a melo keresesrol, folyamatos alkohol mamorban meg faszpina buvoletben
ettol meg a cim hasznos lehet, lehet ugy is Fifikenek kellemetlenseget okozni vele, hogy nem azonnal baszatjuk ki a lakasbol, meg nem kuldjuk oda Gezat hogy ujabb euro szazasokkal tomje meg a zsebeit.
ezert mondtam, ha egy normalis troll tudna a cimet, mar valamit kapott volna Fifike a pofajara, es nyuszitene rola vagy liveban, vagy a tranyon keresztul
anschluss
ne nézzél már hülyének mindannyiunkat, plíz.
pár kommenten belül lebuktattad magad, hogy tudod a címet. itt nem az a kérdés, hogy nekem ki súgott. hanem az, hogy van egy közösségi akarat, amit tisztelni kellene, vagy legalább illene beismerni, hogy igen, igaz a hír, de duplacsavar meg stb. miatt kérek 1 hét türelmet.

HeTe!
Ha addigra szerez melócsát, akkor megoldja egy hostelból. Ha most kirúgják, hazarohan Goldához.
Ne kezdjük, már az addás időkben is felbaszott ez a faszméregetés. "Írjál rendes nikkel." "Ki mit tett le az asztalra, mi elmentünk goldához, te mikor mentél el goldához" és a társai.
Régen ez nem számított - de nem is ez a lényeg, hogy régen hogy volt, hanem az, hogy teljesen kontraproduktív és nem szolgálja a trollok érdekét.
Most - hacsak nincs valami ATOMBOMBA a csőben, amihez pár napig még muszáj eltitkolni a címet, alapvetően ki kellene írni a címet - de főleg a főbérlős infót.
Az utóbbit gyakorlatilag pizzarendelésekkel és egyéb, kevésbé szofisztikált módszerrel is meg lehetne győzni arról, hogy sodika nem jó bérlő. Elég egy lakásellenőrzést kiprovokálni, az ágy össze van hugyozva és szarva, sodika pedig mély depresszióban van.
Az is benne van, hogy nem jön össze, de a lakás csak december végéig van kiadva sodikának(bár esetleg hosszabbításról volt szó), sodika pedig jelenleg munkanélküli, tehát nem nagyon van jobb idő egy hasonló támadásra.
El nem tudok képzelni semmilyen indokot az információ eltitkolására és letagadására mint azt, hogy valami kicsavart logika miatt úgy érzik az infó birtokosai, hogy egy szervezetlen tényfeltárás igazából sodika érdekét szolgálná. Talán mert úgy érzik, hogy ők jobban ki tudják rúgatni (ez az érv szerintem csak melócsáknál állhatna fenn, valamint magával vonja, hogy rövidesen mégis publikálni kell a címet), vagy mert konkrétan azt gondolják, hogy jobb lenne, ha sodikát nem rúgnák ki (pl. mert akkor többet fog költeni a tranyóra, vagy ilyesmi).
Ezek az érvek teljesen függetlenek attól, hogy ki írja őket.
Egyébként Laurás infókat is teljesen indokolatlanul tartották ugyanezek az emberek. Ha nincs Karib és a jó értesülései (lopott infói, ahogy egyesek ezt fordították), akkor azóta is az Atosnál dolgozna a korcs, mi pedig várnánk az ATOMBOMBÁT.
Karib: augusztus 4 van. Ha a hétvégén felmondana a főbérlő a korcsnak, akkor is maradhatna szeptember X-edikéig, ha nem tovább. Most munkanélküli, most kell kibaszatni, hátha örökre hazamenekül Goldához.
en tenyleg nem tudom a cimet, es senki mas sem, akivel kapcsolatban vagyok. de legalabb tudjuk, hogy honnan fuj a szel.
legkozelebb egyebkent megkerdezheted tolem is, hogy tudok-e valamit, nem kell feltetlenul elhinni Gezanak mindent :)
anschluss
szerintem meg éppen most kéne megkavarni a szart, amikor munkát is kell keresni, mert aki régóta követi snecit, az pontosan tudja, hogy egyszerre csak egy dolgot tud kezelni. ha több váratlan probléma van, attól összeomlik.
márpedig melókeresés és lakáskeresés megoldása nagyon rövid időn belül, az 2 probléma.
és ugye az nem úgy van, hogy elkezded trollkodni a bérbeadót, és másnap kirúgja. ez egy több hetes projekt is lehet.
az meg egy másik dolog, hogy nem feltétlenül kirúgásra kell játszani, hanem a műsorra. márpedig több troll nagyobb ráhatást tud produkálni a műsorra. több ember, több ötlet, több végrehajtó.
indula a faszom, becs szar hely lett.
korcs legkozelebb plz koltozz montenegroba vagy dubrovnikba, koszi
Pedig én mennék közösen! De lehet púpszászot támadom be inkább egyedül.
Tudjuk, hogy ehhez nincs közöd! Te most úgyis az ágyneműtartóban bujkálsz MC Pistike elől!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
szeptemberben megyek salzburgba meg sasfeszekbe ebedelni, hatha ott meg probal egy fel evadot a korcs es akkor ossze lehet kotni.
de en becsbe le nem szallok a vonatrul max egy cigire
Ez egy rövid és velős komment lesz tőlem: (xD) igen, igaz. Ascites és kötőjel trollégák kommentjei is.
Csak már megjelent a fejemben egy idilli kép, hogy a munkanélküliem korcs lakás nélkül marad, költözni nem lenne pénze, mert a hitelkerete már egy kaucióra sem futná, és akkor ott ténylegesen vége lenne a dalnak, jönne a púpszászi macskaól. Mondjuk a dolgok jelenlegi állása szerint ez még akár idén megtörténhet, teljes realitással.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Ahogy állunk már jövő hónapban is
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Ne haragudj, hogy megkerdezem, de mi ez a geza fixacio?
Ha minden alkalommal amikor leirod a nevet innek egy felest, mar 2 oldallal ezelott kidoltem volna.
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Az jó lenne, mert oda le tudunk bármikor ugrani egy kis gdpr sértésre ahogy valamelyik fogyatékos felszopó kiabálta :D
nem tudom mennyi a keret, sem azt, hogy helytálló-e a 25 ezres egyenleg. csak találgatok.
de bármilyen fizetéssel még hónapokig szerintem.
Nem csak bevételtől függ, hitelcsalások mértékétől és sziszáért megőrüléstől is függ
kerdes az is, hogy lesz e segely. mert o azt nyogte be tegnap, hogy fellebbezett es legrosszabb esetben matol van segely. tehat ha az autipancelt levesszuk, egyaltalan nincs segely, legjobb esetben is a levegobe log :)
anschluss
Így van "8 ledolgozott hét kell az előző évből.De ez nem arra lett kitalálva, hogy valakit hetente kibasznak. Sodika szemet szúrt az AMS-nél.Saját hatáskörben megvonhatják a segélykét példa, ha valaki alkesz, drogos
levelező trollok Hahó! alkesz sodi asodi!
mondjuk arra nem tud fellebbezni :) szerintem is valami ledolgozott ido vagy kirugasszam alapjan vontak inkabb meg, amire fellebbezzett az auti logikaval
valamit hetyetyezett itt tegnap hogy az a torveny nem erre vonatkozik vagy mi, hat vegulis a jeghideg jogasz Ausztriaban is jeghideg jogasz :)
anschluss
Az egy kulcskérdés, hogy a projektmunka munkanélküli-biztosításos munkaviszony-e. Mert a korcs a Linkedinjén is projektmunkaként tünteti fel az Ebcontot és a Vitalt, + amikor felkérdezték a rövid melócsák miatt, akkor az AMS-nek is magyarázta a projektmunkát (talán az Ebcont után).
De valaki korábban azt írta, hogy az nem számít a segély számításakor.
Kb. nekem is ilyenek járnak az eszembe, van az oldalon bővebb tájékoztatót, egy profi németes átolvashatná.
Az oldalon pedig ott vannak a bécsi ams címek. :)
Remélem nem szólt be a linzi rendőrségre, hogy megváltozott a címe és emiatt majd körözni fogják. Véleményem szerint nem tette meg, hisz még a kulcsért sem mert bemenni :)
Legalább a magánéletedről nem beszélsz
Mifaaaaaaaaaaaan
de gondolom az AMS-nel nem bemondasra megy, szerintem le kell nekik adni munkaszerzodest, ilyeneket, az alapjan latjak hogy szo sincs projektmunkarol.
ha ez a biztositasos dolog jatszik, akkor lehet hogy probaidore az nincs, es neki eddig szinte csak olyan munkahelye volt ahol probaido utan kirugtak. iden legalabbis
de az biztos, hogy ez az utolso egy napos munkaviszony tehette be az AMSnel a kaput
meg mar korabban is mondta, hogy a Vitalakademie-tol kaptak visszajelzest, mondta neki az AMS ugyintezo hogy nem videozhatja a meetinget, meg ilyenek
anschluss
nszksz. akkor erre hivatkozással mehet is a trollkodás.:)))
Ha meglesz, feltolom a pattanásos valagadba!
nagyon nevetek. jo kis boldozott level az AMSnek. kibaszott autista vagy Fifi :)
anschluss
Most miért, legalább ezúttal nem színezte ki :D
Sodika, uppoltam a kommented. Volt egy kis trollvita, kitárgyaltuk és végszóra betoppansz, és emlékeztetsz rá minket, hogy mekkora idióta vagy.
Nyilván félreértették az Atos IT HR osztályát, ez tuti érv sodi :DD
hat Ausztriaban mindenki hulye, az AMS, az Atos, a trollok, csak Sodika nem :) ezt tamasztja ala az, ahol most tart, gondolom :)
anschluss
KI SZEREPEL A TRASHVOD VIDEOKON TE BALFASZ? A MASIK SODI AKIVEL TIBI LAKIK GRAZBAN???
anschluss
Milyen trahvod? Trashvodot ki küldött nekik? Az a vitalakademie volt te majomember!
Kérem a lét, gecik... :D Mi az Endre baj van?!
Nagyon részeg lehetsz.
Amúgy, ha jól értem amit írtál (márpedig jól értem), akkor az a TE anyagod, ahogy egy nőt ütlegelsz. Köszi, na, popcorn zabálás, csá.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Dehát nem a Trashvod a probléma, te nagyon hülye, hanem az erőszakos műsor, amit csináltál és látja ország-világ :D
Ha kirúgnak, akkor a papír a hibás, amire a felmondásodat nyomtatták? Idióta :D
Nem lesz pénz, nyugi.
Pusztulj már innen.
Mi közöm nekem az imgurhoz?
Azzal kezdem, hogy kérdezzék meg személyesen az Atos-os főnökömet, hogy az igazat írom-e, vagy hazudok.
Ennyike.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A fönököd meg ugyan azt mondja majd mint a HR, PÀ PÀ SEGÈLY :D :D
Na bumm.
Te, mert ez az ő anyaga és te elloptad.
Logikus végülis.
Szerző:
Hahó
(
x135)
Aug 04, 2022 21:22:45
Válasz
(6)
x135)
Válasz
(6)
18 plusznál jár eddig a komment a mínuszokkal együtt. akkor ezzel el is dőlt a kérdés, hogy a tanszéki akarat az, hogy az illetők kiadják a címet.
Ásó27
(
x68)
Aug 04, 2022 21:22:53
x68)
Ez a fullfing tényleg ennyire igénytelen, hogy a GYEREKSZOBÁBA !!! cigizik be!? ezt az igénytelen szardarabot. meg kocsiba is! bár annak a tragacsnak mindegy, de jóhiszeműen a kisbaba miatt aggódnék, bár az asszony is kooperált a csalásaikhoz, szóval az egész család egy ilyen aljadék
Nem figyelsz, mondta a mai adásban, hogy csak a konyhában cigizik, az pedig nem a lakás része
Biztatási kár
(
x10)
Aug 04, 2022 21:23:32
x10)
Ne kezdjük elölről a Laurás sztoris veszekedést. Általában azok szoktak a leghangosabban sírni infóért, akik semmiféle intervenciót nem vállalnának. Bízom benne, hogy akinek tényleg van címe tudja mit csinál.
Teljesen jogos, ráadásul nem is megugorhatatlan a dolog, mert itthon van a merga. 1 ketyerű + 2 tyoproni lehet megoldaná a nyelvét :)
-
Aug 04, 2022 21:23:58
Mergától nincs meg a cím.
PONT.
Sneci, helyedben baszott gyorsan elkezdenék utalgatni sziszának, hogy mielőbb menjen vissza hozzád.
Minden nap amit itt tölt neked életveszély.
Szobát kapott már te korcs?
PONT.
Sneci, helyedben baszott gyorsan elkezdenék utalgatni sziszának, hogy mielőbb menjen vissza hozzád.
Minden nap amit itt tölt neked életveszély.
Szobát kapott már te korcs?
Aug 04, 2022 21:23:58
Hahó
(
x135)
Aug 04, 2022 21:24:01
x135)
pontosan onnan, amit fentebb irtam.
ha barmelyik troll tudna a cimet, meg ha nem is hozna nyilvanossagra, valamit mar csinalt volna, azt meg tudnank Fifi vagy Tibi vinnyogasabol
egyetlen ember van, aki semmit nem csinalna, es nem mondana meg masnak sem, ha tudna a cimet, az pedig Geza. Eloszor kizsarolna Fifike utolso fillerjeit :)
ha barmelyik troll tudna a cimet, meg ha nem is hozna nyilvanossagra, valamit mar csinalt volna, azt meg tudnank Fifi vagy Tibi vinnyogasabol
egyetlen ember van, aki semmit nem csinalna, es nem mondana meg masnak sem, ha tudna a cimet, az pedig Geza. Eloszor kizsarolna Fifike utolso fillerjeit :)
ez az érvelés a logika szabályai szerint sántít. téves alapfeltevés, téves következtetés.
cigiskelvinke
Aug 04, 2022 21:25:16
Aug 04, 2022 21:25:16
Internet Explorer
Aug 04, 2022 21:25:35
Sziasztok, megvan a sodi címe!
4020 Linz Goethestraße 7 (top 104)
4020 Linz Goethestraße 7 (top 104)
Aug 04, 2022 21:25:35
Anschluss
(
x4)
Aug 04, 2022 21:26:01
x4)
Anschlusspontosan onnan, amit fentebb irtam.
akkor forditsunk rajta: te miert nem irod ki, hogy mit tudsz, es honnan jott az info, akkor talan tudnak a forumozok, hogy kitol kell kerni, vagy kin keresztul az infot
Ásó27
(
x68)
Aug 04, 2022 21:26:21
x68)
A családjáért cigizik ott
Ál Laura
Aug 04, 2022 21:27:19
Múlt héten kint volt Dubaiban egy hetet töltöttem egy arab sejkkel és barátaival és egy megint örököltem egy nagyobb összeget. Ebből tudom fizetni a trasheket.
Aug 04, 2022 21:27:19
Dörpepúp
(
x7)
Aug 04, 2022 21:29:02
x7)
Biztatási kár
(
x10)
Aug 04, 2022 21:29:23
x10)
Múlt héten kint volt Dubaiban egy hetet töltöttem egy arab sejkkel és barátaival és egy megint örököltem egy nagyobb összeget. Ebből tudom fizetni a trasheket.
Biztatási kár
(
x10)
Aug 04, 2022 21:30:39
x10)
Tegnap azt mondta lájfszban hogy még intézi a dolgait. Szerintem csak jucust kerget :)
Anschluss
(
x4)
Aug 04, 2022 21:31:02
x4)
Ál LauraMúlt héten kint volt Dubaiban egy hetet töltöttem egy arab sejkkel és barátaival és egy megint örököltem egy nagyobb összeget. Ebből tudom fizetni a trasheket.
gyanus nekem ez a gyagyas. oregek szopkodasa szaunaban, Szandika pro prosti, Merga swingereztetese, Laura dubajoztatasa.
lehet a vegen tenyleg egy kupi lesz a shajat megoldas. szerintem mar azon gondolkodik hogy lehetne megkornyekezni Privat Szabolcsot :)
trolléga
(
x30)
Aug 04, 2022 21:31:09
x30)
Endre kinn van már a tranyó igaz? Azért vagy ilyen nagy csendben. Ha nem akkor hol a műsor a kurva anyád? Most kéne valami nagyot terelni. Valami 2006os hős hetyetye, rezsivel prolihergelés, puzi fatyok/nem fatyok puzi coming out, ilyesmi. Tessék, megint ingyen adtam ötleteket.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
fullfing Géjza fikája
Aug 04, 2022 21:31:10

A Buta Trollok 2022.08.04
www.youtube.com/watch?v=OGEUtkiIUPw
trashvod.com/w/1CzoKKLvL9ABf68XB85af8
Azt itt pont a fórumtagokról beszél közbe:
Anschuluss - Hahó - Ásó27
4:10 - 4:40
Aug 04, 2022 21:31:10
DubaiLaura
Aug 04, 2022 21:32:07
Aljas rágalom, hisz ötöslottón nyertem mindazt amit felépítettem magamnak !!!
Aug 04, 2022 21:32:07
Karib
(
x10)
Aug 04, 2022 21:32:54
x10)
Én mondjuk az infós troll (ha létezik) helyében megvárnám a szeptembert, amikor a linzi recskaodú már nem lesz, és utána venném el snecitől a bécsi fészket.
Karib
(
x10)
Aug 04, 2022 21:34:03
x10)
Mármint h utána tenném ki a bécsi címet. Értitek, na.
Biztatási kár
(
x10)
Aug 04, 2022 21:36:03
x10)
Mármint h utána tenném ki a bécsi címet. Értitek, na.
Átjött és egyet is értek! Ráadásul ahogy telik az idő csak idő kérdése hogy merga élőben mondja be a címet egy keményebb swinger party után :)
-
Aug 04, 2022 21:37:07
Én mondjuk az infós troll (ha létezik) helyében megvárnám a szeptembert, amikor a linzi recskaodú már nem lesz, és utána venném el snecitől a bécsi fészket.
Remek meglátás, nem feltétlen nem ez a célja mindenkinek, talán pár embert kivéve.
Persze van aki sietne, de a faszerdő nem nő gyorsan, ezt itt a sodifórumon tudjuk és ismerjük ugye?
NSZKSZ
Aug 04, 2022 21:37:07
Streamer Koldus
(
x2)
Aug 04, 2022 21:38:07
x2)
Pedofil korcs, mégis mi a bajod? Megint elkapott a depi dezső? Csak nem halálvágyad van, mint a múltkor? Ugyanis percenként posztolsz a púpfalon, már nagyon unom, hogy a te értesítéseiddel van tele a főoldalam.
Anschluss
(
x4)
Aug 04, 2022 21:40:00
x4)
KaribMármint h utána tenném ki a bécsi címet. Értitek, na.
abban szerintem mindenki egyet ert, hogy a legjobb, ha Merga szepen nyugodtan tudja huzkodni a penzet meg elvonni a figyelmet a melo keresesrol, folyamatos alkohol mamorban meg faszpina buvoletben
ettol meg a cim hasznos lehet, lehet ugy is Fifikenek kellemetlenseget okozni vele, hogy nem azonnal baszatjuk ki a lakasbol, meg nem kuldjuk oda Gezat hogy ujabb euro szazasokkal tomje meg a zsebeit.
ezert mondtam, ha egy normalis troll tudna a cimet, mar valamit kapott volna Fifike a pofajara, es nyuszitene rola vagy liveban, vagy a tranyon keresztul
Hahó
(
x135)
Aug 04, 2022 21:40:38
x135)
pár kommenten belül lebuktattad magad, hogy tudod a címet. itt nem az a kérdés, hogy nekem ki súgott. hanem az, hogy van egy közösségi akarat, amit tisztelni kellene, vagy legalább illene beismerni, hogy igen, igaz a hír, de duplacsavar meg stb. miatt kérek 1 hét türelmet.
MagyarVictor
(
x3)
Aug 04, 2022 21:40:57
x3)
Viktorsz ugye nem te vagy?
Adjátok inkább át a terepet karibèknak, ők értenek ehhez. Ne basszátok el a lehetőséget megint.
Adjátok inkább át a terepet karibèknak, ők értenek ehhez. Ne basszátok el a lehetőséget megint.

MagyarVictor
(
x3)
Aug 04, 2022 21:41:03
x3)
De naaa viccen kívül! Don't worry! Semmi közöm semmihez!
Vagy ~1 hónapja nem követem napi szinten az eseményeket - max. trashcsopiból futólag!
(csak most írták, hogy felpörgések vannak és jöttem csekkolni az infókat)
HeTe!
Vagy ~1 hónapja nem követem napi szinten az eseményeket - max. trashcsopiból futólag!
ascites
(
x57)
Aug 04, 2022 21:42:27
x57)
Ha addigra szerez melócsát, akkor megoldja egy hostelból. Ha most kirúgják, hazarohan Goldához.
-
Aug 04, 2022 21:42:28
Ne kezdjük elölről a Laurás sztoris veszekedést. Általában azok szoktak a leghangosabban sírni infóért, akik semmiféle intervenciót nem vállalnának. Bízom benne, hogy akinek tényleg van címe tudja mit csinál.
Ne kezdjük, már az addás időkben is felbaszott ez a faszméregetés. "Írjál rendes nikkel." "Ki mit tett le az asztalra, mi elmentünk goldához, te mikor mentél el goldához" és a társai.
Régen ez nem számított - de nem is ez a lényeg, hogy régen hogy volt, hanem az, hogy teljesen kontraproduktív és nem szolgálja a trollok érdekét.
Most - hacsak nincs valami ATOMBOMBA a csőben, amihez pár napig még muszáj eltitkolni a címet, alapvetően ki kellene írni a címet - de főleg a főbérlős infót.
Az utóbbit gyakorlatilag pizzarendelésekkel és egyéb, kevésbé szofisztikált módszerrel is meg lehetne győzni arról, hogy sodika nem jó bérlő. Elég egy lakásellenőrzést kiprovokálni, az ágy össze van hugyozva és szarva, sodika pedig mély depresszióban van.
Az is benne van, hogy nem jön össze, de a lakás csak december végéig van kiadva sodikának(bár esetleg hosszabbításról volt szó), sodika pedig jelenleg munkanélküli, tehát nem nagyon van jobb idő egy hasonló támadásra.
El nem tudok képzelni semmilyen indokot az információ eltitkolására és letagadására mint azt, hogy valami kicsavart logika miatt úgy érzik az infó birtokosai, hogy egy szervezetlen tényfeltárás igazából sodika érdekét szolgálná. Talán mert úgy érzik, hogy ők jobban ki tudják rúgatni (ez az érv szerintem csak melócsáknál állhatna fenn, valamint magával vonja, hogy rövidesen mégis publikálni kell a címet), vagy mert konkrétan azt gondolják, hogy jobb lenne, ha sodikát nem rúgnák ki (pl. mert akkor többet fog költeni a tranyóra, vagy ilyesmi).
Ezek az érvek teljesen függetlenek attól, hogy ki írja őket.
Egyébként Laurás infókat is teljesen indokolatlanul tartották ugyanezek az emberek. Ha nincs Karib és a jó értesülései (lopott infói, ahogy egyesek ezt fordították), akkor azóta is az Atosnál dolgozna a korcs, mi pedig várnánk az ATOMBOMBÁT.
Karib: augusztus 4 van. Ha a hétvégén felmondana a főbérlő a korcsnak, akkor is maradhatna szeptember X-edikéig, ha nem tovább. Most munkanélküli, most kell kibaszatni, hátha örökre hazamenekül Goldához.
Aug 04, 2022 21:42:28
Anschluss
(
x4)
Aug 04, 2022 21:42:40
x4)
Anschlussakkor forditsunk rajta: te miert nem irod ki, hogy mit tudsz, es honnan jott az info, akkor talan tudnak a forumozok, hogy kitol kell kerni, vagy kin keresztul az infot
en tenyleg nem tudom a cimet, es senki mas sem, akivel kapcsolatban vagyok. de legalabb tudjuk, hogy honnan fuj a szel.
legkozelebb egyebkent megkerdezheted tolem is, hogy tudok-e valamit, nem kell feltetlenul elhinni Gezanak mindent :)
Hahó
(
x135)
Aug 04, 2022 21:45:48
x135)
szerintem meg éppen most kéne megkavarni a szart, amikor munkát is kell keresni, mert aki régóta követi snecit, az pontosan tudja, hogy egyszerre csak egy dolgot tud kezelni. ha több váratlan probléma van, attól összeomlik.
márpedig melókeresés és lakáskeresés megoldása nagyon rövid időn belül, az 2 probléma.
és ugye az nem úgy van, hogy elkezded trollkodni a bérbeadót, és másnap kirúgja. ez egy több hetes projekt is lehet.
az meg egy másik dolog, hogy nem feltétlenül kirúgásra kell játszani, hanem a műsorra. márpedig több troll nagyobb ráhatást tud produkálni a műsorra. több ember, több ötlet, több végrehajtó.
gobesug
(
x30)
Aug 04, 2022 21:45:49
x30)
Vörös úr már indulna plakátolni. Elrontjátok az örömét.
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 04, 2022 21:47:04
x6)
Én úgy gondolom, hogy ketté kellene választanunk a dolgokat.
1) Merga és snecike boldogan turbékolnak kint ausztriában, ez a gyagyásnak pénzébe kerül, ez evidencia, hiszen aki nem költ az asszonyra annak nem lesz cicabújás. Jó a trolloknak? IGEN
2) Bécsi cím kiderítése, ami NEM feltétlenül a merga vonala, simán lehet más vonal, más intervenció eredménye. Jó lesz így is? IGEN
Ha nem azonos boltból szerezzük be a 2 alapanyagot, a krém attól még fincsi lesz nem?
Ha meg Merga kikottyantja esetleg a címet, mert a gyagyás gecizik vele - nos úgy még jobb.
Hagyjuk a dolgokat csordogálni a mederben, szerintem ez nem 100m-es futás, hanem egy maraton és eddig nincs okunk a panaszra.
Kávét valaki?
1) Merga és snecike boldogan turbékolnak kint ausztriában, ez a gyagyásnak pénzébe kerül, ez evidencia, hiszen aki nem költ az asszonyra annak nem lesz cicabújás. Jó a trolloknak? IGEN
2) Bécsi cím kiderítése, ami NEM feltétlenül a merga vonala, simán lehet más vonal, más intervenció eredménye. Jó lesz így is? IGEN
Ha nem azonos boltból szerezzük be a 2 alapanyagot, a krém attól még fincsi lesz nem?
Ha meg Merga kikottyantja esetleg a címet, mert a gyagyás gecizik vele - nos úgy még jobb.
Hagyjuk a dolgokat csordogálni a mederben, szerintem ez nem 100m-es futás, hanem egy maraton és eddig nincs okunk a panaszra.
Kávét valaki?
pesti trollsz
Aug 04, 2022 21:48:36
Aug 04, 2022 21:48:36
gobesug
(
x30)
Aug 04, 2022 21:49:04
x30)
vagy indoneziaba.
ugyis oda tervezek koltozni ha beut a fos
ugyis oda tervezek koltozni ha beut a fos
Darth Tibor
(
x7)
Aug 04, 2022 21:49:07
x7)
De naaa viccen kívül! Don't worry! Semmi közöm semmihez!
Tudjuk, hogy ehhez nincs közöd! Te most úgyis az ágyneműtartóban bujkálsz MC Pistike elől!
gobesug
(
x30)
Aug 04, 2022 21:51:27
x30)
szeptemberben megyek salzburgba meg sasfeszekbe ebedelni, hatha ott meg probal egy fel evadot a korcs es akkor ossze lehet kotni.
de en becsbe le nem szallok a vonatrul max egy cigire
Anschluss
(
x4)
Aug 04, 2022 21:56:01
x4)
Szerintem lehetseges forgatokonyve ennek a vitanak a kovetkezo:
- Gezat nagyon piszkaltak a trollok, inditott is ezzel kapcsolatban ket liveot
- kikerultek dolgok a csaladjarol, illetve vannak folyamatban intervenciok
- azt is tudjuk, lattuk az uzenetet, hogy Geza (Magamura ur) irta valakinek, hogy megvan Fifi becsi cime
- ram fogta, hogy en tudom, nyilvan azert, mert en vagyok ellene a legjobban es leghangosabban a forumon
- a trollok, akiknek ezt Geza benyogte, felhergeltek vele Haho-t
- es ujra elindult a belso korozes, vitatkozas, hiszti az infokert
Nem nehez ezt atlatni, de szerintem nagyon rossz irany, hogy egy iskolazatlan sittes bunozonek bedolunk es a hulyesegeivel foglalkozunk.
anschluss
- Gezat nagyon piszkaltak a trollok, inditott is ezzel kapcsolatban ket liveot
- kikerultek dolgok a csaladjarol, illetve vannak folyamatban intervenciok
- azt is tudjuk, lattuk az uzenetet, hogy Geza (Magamura ur) irta valakinek, hogy megvan Fifi becsi cime
- ram fogta, hogy en tudom, nyilvan azert, mert en vagyok ellene a legjobban es leghangosabban a forumon
- a trollok, akiknek ezt Geza benyogte, felhergeltek vele Haho-t
- es ujra elindult a belso korozes, vitatkozas, hiszti az infokert
Nem nehez ezt atlatni, de szerintem nagyon rossz irany, hogy egy iskolazatlan sittes bunozonek bedolunk es a hulyesegeivel foglalkozunk.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 04, 2022 21:56:04
x21)
Hahó, te vagy képben a Gyagyás pénzügyeivel. Ha szeptemberi kezdéssel talál valami 2500 ojrós melócsát (best case scenario), úgy kb. mennyi ideje lenne a pedofil gecinek a hitelkártyavár bedőlése előtt?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Karib
(
x10)
Aug 04, 2022 21:56:46
x10)
Ez egy rövid és velős komment lesz tőlem: (xD) igen, igaz. Ascites és kötőjel trollégák kommentjei is.
Csak már megjelent a fejemben egy idilli kép, hogy a munkanélküliem korcs lakás nélkül marad, költözni nem lenne pénze, mert a hitelkerete már egy kaucióra sem futná, és akkor ott ténylegesen vége lenne a dalnak, jönne a púpszászi macskaól. Mondjuk a dolgok jelenlegi állása szerint ez még akár idén megtörténhet, teljes realitással.
Púpszászi napelem
(
x13)
Aug 04, 2022 21:58:26
x13)
Ahogy állunk már jövő hónapban is
pupszi
(
x1)
Aug 04, 2022 21:58:38
x1)
wall of text, geza, geza, geza
Ne haragudj, hogy megkerdezem, de mi ez a geza fixacio?
Ha minden alkalommal amikor leirod a nevet innek egy felest, mar 2 oldallal ezelott kidoltem volna.
Jonciii
(
x8)
Aug 04, 2022 21:59:23
x8)
Az jó lenne, mert oda le tudunk bármikor ugrani egy kis gdpr sértésre ahogy valamelyik fogyatékos felszopó kiabálta :D
Hahó
(
x135)
Aug 04, 2022 21:59:34
x135)
Hahó, te vagy képben a Gyagyás pénzügyeivel. Ha szeptemberi kezdéssel talál valami 2500 ojrós melócsát (best case scenario), úgy kb. mennyi ideje lenne a pedofil gecinek a hitelkártyavár bedőlése előtt?
nem tudom mennyi a keret, sem azt, hogy helytálló-e a 25 ezres egyenleg. csak találgatok.
Jonciii
(
x8)
Aug 04, 2022 22:02:21
x8)
Nem csak bevételtől függ, hitelcsalások mértékétől és sziszáért megőrüléstől is függ
halászlé
(
x24)
Aug 04, 2022 22:04:08
x24)
én azt nyeméjtem, ha Sneci szerint nyelFtanileg lehetetlen odavinni Jutkát, akkor Merga mégis hogy gondolta, hogy beköltözteti?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Anschluss
(
x4)
Aug 04, 2022 22:05:06
x4)
Hahónem tudom mennyi a keret, sem azt, hogy helytálló-e a 25 ezres egyenleg. csak találgatok.
kerdes az is, hogy lesz e segely. mert o azt nyogte be tegnap, hogy fellebbezett es legrosszabb esetben matol van segely. tehat ha az autipancelt levesszuk, egyaltalan nincs segely, legjobb esetben is a levegobe log :)
Biztatási kár
(
x10)
Aug 04, 2022 22:06:35
x10)
Remélem van olyan troll aki pontosan vezette a munkahelyeket.
Tegnap írta gyagya, hogy nem kapta meg a segélyt és fellebbezett. Én akkor azt írtam, hogy valószínűleg nem felel meg a feltételeknek és nem az sűrű kirúgás a gond. Szerintem nincs meg a ledolgozott hetek száma. Remélem így van és segély sincs kilátásban.
Elvileg az elmúlt 2 évben 52 hetet kell dolgoznod, és rendelkezned kell munkanélküli-biztosítással.
Ha másodszor vagy gyakrabban kér munkanélküli segélyt, akkor az elmúlt évben 28 hét munkanélküli-biztosításhoz kötött munka elegendő.
www.ams.at/arbeitsuchende/arbeitslos-was-tun/geld-vom-ams/arbeitslosengeld
Tegnap írta gyagya, hogy nem kapta meg a segélyt és fellebbezett. Én akkor azt írtam, hogy valószínűleg nem felel meg a feltételeknek és nem az sűrű kirúgás a gond. Szerintem nincs meg a ledolgozott hetek száma. Remélem így van és segély sincs kilátásban.
Elvileg az elmúlt 2 évben 52 hetet kell dolgoznod, és rendelkezned kell munkanélküli-biztosítással.
Ha másodszor vagy gyakrabban kér munkanélküli segélyt, akkor az elmúlt évben 28 hét munkanélküli-biztosításhoz kötött munka elegendő.
www.ams.at/arbeitsuchende/arbeitslos-was-tun/geld-vom-ams/arbeitslosengeld
Dörpepúp
(
x7)
Aug 04, 2022 22:08:10
x7)
Ha kikerül a cím, ha nem egy biztos: korcs, kurva nagy bajban vagy!
Vagy az univerzum, vagy a trollok, vagy a karma. Valamelyik eléri, inkább előbb, mint utóbb.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Vagy az univerzum, vagy a trollok, vagy a karma. Valamelyik eléri, inkább előbb, mint utóbb.
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Aug 04, 2022 22:10:12
x1)
Én már csak egy kávét kérek.
Átlagos alienpörkölt élvező
Tajgi
Aug 04, 2022 22:11:12
Egy biztos Sodi bécsi címével kapcsolatban:
NEM DUGTAK SEGGBE A BÖRTÖNBEN
NEM DUGTAK SEGGBE A BÖRTÖNBEN
Aug 04, 2022 22:11:12
Balázs Padre
(
x13)
Aug 04, 2022 22:15:39
x13)
ams.at/arbeitsuchende/arbeitslos-was-tun/geld-vom-ams/arbeitslosengeld
Így van "8 ledolgozott hét kell az előző évből.De ez nem arra lett kitalálva, hogy valakit hetente kibasznak. Sodika szemet szúrt az AMS-nél.Saját hatáskörben megvonhatják a segélykét példa, ha valaki alkesz, drogos
Hahó
(
x135)
Aug 04, 2022 22:17:23
x135)
levelező trollok Hahó! alkesz sodi asodi!
Anschluss
(
x4)
Aug 04, 2022 22:17:46
x4)
Biztatási kárRemélem van olyan troll aki pontosan vezette a munkahelyeket.
mondjuk arra nem tud fellebbezni :) szerintem is valami ledolgozott ido vagy kirugasszam alapjan vontak inkabb meg, amire fellebbezzett az auti logikaval
valamit hetyetyezett itt tegnap hogy az a torveny nem erre vonatkozik vagy mi, hat vegulis a jeghideg jogasz Ausztriaban is jeghideg jogasz :)
EgyetemistaSrác
(
x1)
Aug 04, 2022 22:19:09
x1)
Most nézem hogy a 3.50 eurós sör nem olyan sok ahhoz képest hogy Sneci kedvenc linzi bulizódó helyen 4,80 a csapolt Heineken
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
ascites
(
x57)
Aug 04, 2022 22:20:35
x57)
Az egy kulcskérdés, hogy a projektmunka munkanélküli-biztosításos munkaviszony-e. Mert a korcs a Linkedinjén is projektmunkaként tünteti fel az Ebcontot és a Vitalt, + amikor felkérdezték a rövid melócsák miatt, akkor az AMS-nek is magyarázta a projektmunkát (talán az Ebcont után).
Biztatási kár
(
x10)
Aug 04, 2022 22:24:56
x10)
Kb. nekem is ilyenek járnak az eszembe, van az oldalon bővebb tájékoztatót, egy profi németes átolvashatná.
Balázs Padre
(
x13)
Aug 04, 2022 22:25:32
x13)
Most nézem Sodikát egy 2018-as vidijjón. Hát ez abban sem normál humán, ahogy öregszik. sodrika 4 év alatt legalább 20 évet vénült.Nem beszél mostanában a lyuddgaverős rendőrségi eljárásról Minden alles gut ezen a fronton is csoditábornok????
Biztatási kár
(
x10)
Aug 04, 2022 22:27:32
x10)
Most nézem Sodikát egy 2018-as vidijjón. Hát ez abban sem normál humán, ahogy öregszik. sodrika 4 év alatt legalább 20 évet vénült.Nem beszél mostanában a lyuddgaverős rendőrségi eljárásról Minden alles gut ezen a fronton is csoditábornok????
Remélem nem szólt be a linzi rendőrségre, hogy megváltozott a címe és emiatt majd körözni fogják. Véleményem szerint nem tette meg, hisz még a kulcsért sem mert bemenni :)
sodika
Aug 04, 2022 22:30:44
Minden feltételnek megfelelek.
Pont erről szól a fellebbezésem, hogy minden fasza volt a cégnél, mégis miféle önhibáról hadoválnak? Kérdezzék már meg az Atos-os főnökömet, bassza meg, ő majd elmondja, hogy tényleg így volt..
Pont erről szól a fellebbezésem, hogy minden fasza volt a cégnél, mégis miféle önhibáról hadoválnak? Kérdezzék már meg az Atos-os főnökömet, bassza meg, ő majd elmondja, hogy tényleg így volt..
Aug 04, 2022 22:30:44
Ásó27
(
x68)
Aug 04, 2022 22:31:24
x68)
Legalább a magánéletedről nem beszélsz
Anschluss
(
x4)
Aug 04, 2022 22:31:53
x4)
ascitesAz egy kulcskérdés, hogy a projektmunka munkanélküli-biztosításos munkaviszony-e. Mert a korcs a Linkedinjén is projektmunkaként tünteti fel az Ebcontot és a Vitalt, + amikor felkérdezték a rövid melócsák miatt, akkor az AMS-nek is magyarázta a projektmunkát (talán az Ebcont után).
de gondolom az AMS-nel nem bemondasra megy, szerintem le kell nekik adni munkaszerzodest, ilyeneket, az alapjan latjak hogy szo sincs projektmunkarol.
ha ez a biztositasos dolog jatszik, akkor lehet hogy probaidore az nincs, es neki eddig szinte csak olyan munkahelye volt ahol probaido utan kirugtak. iden legalabbis
de az biztos, hogy ez az utolso egy napos munkaviszony tehette be az AMSnel a kaput
meg mar korabban is mondta, hogy a Vitalakademie-tol kaptak visszajelzest, mondta neki az AMS ugyintezo hogy nem videozhatja a meetinget, meg ilyenek
Ásó27
(
x68)
Aug 04, 2022 22:32:01
x68)
Ez jó hír, a tranyó még nincs nála, mert fórumozik. Géjza, indulj meg szétverni a 160 centis rambo fejét!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Aug 04, 2022 22:32:24
x135)
nszksz. akkor erre hivatkozással mehet is a trollkodás.:)))
Ásó27
(
x68)
Aug 04, 2022 22:32:56
x68)
Minden fasza volt a cégnél, csak kibasztak
Mifaaaaaaaaaaaan
Fráter
Aug 04, 2022 22:34:18
fráter jános, hol a lábad?????????????
Ha meglesz, feltolom a pattanásos valagadba!
Aug 04, 2022 22:34:18
Anschluss
(
x4)
Aug 04, 2022 22:34:21
x4)
nagyon nevetek. jo kis boldozott level az AMSnek. kibaszott autista vagy Fifi :)
MegintKezded
(
x6)
Aug 04, 2022 22:34:35
x6)
Lol, arra hivatkozol, hogy amikor neked felmondtak a próbaidöd alatt nem közölték veled, hogy ÖNHIBÀDBÒL? :D:D TUDOD HOGY ABBÒL TE BALFASZ. :D:D:D Már most buktad a fellebezést pedo buzi. :D
Az AMS szépen felhívta öket hogy miért, ök meg közölték, hogy a TE hibádból. Veled NEM kötelesek ezt közölni, meg se kell indokolniuk ;) :D :D NAGYON NEVETEK
Na bumm.
Az AMS szépen felhívta öket hogy miért, ök meg közölték, hogy a TE hibádból. Veled NEM kötelesek ezt közölni, meg se kell indokolniuk ;) :D :D NAGYON NEVETEK
linziasztal
(
x3)
Aug 04, 2022 22:35:04
x3)
Na, sztárprogramozó.
Kell a segílyke?
Kell a segílyke?
Biztatási kár
(
x10)
Aug 04, 2022 22:35:06
x10)
Miért csalsz már megint? Az atosnál már nem a linzi AMS-hez tartoztál. Van annak valami taktikai oka, hogy nem a bécsi ams-nél jelentkeztél segélyért?
A fejlécen ott van a linzi AMS cím, lehet őket a csalásról értesíteni :)
A fejlécen ott van a linzi AMS cím, lehet őket a csalásról értesíteni :)
Érdeklődő
(
x6)
Aug 04, 2022 22:35:39
x6)
Most miért, legalább ezúttal nem színezte ki :D
MegintKezded
(
x6)
Aug 04, 2022 22:35:57
x6)
Még a gépüket is elhagytad, és azt írod hogy nem csináltál semmit ami a céget megkárosítaná.... :D:D:D Mekkora bukó ez Endruska :D :D PÀPÀ SEGÈLY :D :D
Na bumm.
-
Aug 04, 2022 22:35:59
Ez jó hír, a tranyó még nincs nála, mert fórumozik. Géjza, indulj meg szétverni a 160 centis rambo fejét!
Ácsi Ásó fijjam, annak következményei lesznek Géyzára nézve. Aug 04, 2022 22:35:59
-
Aug 04, 2022 22:36:11
Sodika, uppoltam a kommented. Volt egy kis trollvita, kitárgyaltuk és végszóra betoppansz, és emlékeztetsz rá minket, hogy mekkora idióta vagy.
Aug 04, 2022 22:36:11
MegintKezded
(
x6)
Aug 04, 2022 22:37:11
x6)
Èrted az OSZTRÀK AMS-es félreérti az OSZTRÀK fönököt. Véletlenül sem BUTAGECIBUZI Sodi nem ért lófaszt sem németül :D:D:D
Na bumm.
Anschluss
(
x4)
Aug 04, 2022 22:37:19
x4)
sodikaMinden feltételnek megfelelek.
hat Ausztriaban mindenki hulye, az AMS, az Atos, a trollok, csak Sodika nem :) ezt tamasztja ala az, ahol most tart, gondolom :)
sodika
Aug 04, 2022 22:38:06
A második oldal legyen titok, de a harmadik oldal is arról szól, hogy a trashvod nem tetszett a HR osztálynak, ami okém de a trashvodhoz meg nekem meg mégois mi a fasz közöm van? Tőlem lopnak mások anyagokat, és ez lenne ez az én "önhibám"? Ez nyilván faszság, szóval kérem a lét, gecik.

Aug 04, 2022 22:38:06
SyntaxError
(
x24)
Aug 04, 2022 22:38:28
x24)
Te jó isten! Ez tényleg egy ilyen dőltbetűs, félkövér betűs emailt írt???
Mint az Andis email-ek bassza meg!
Te teljesen autista vagy!
Mindegy. Andi.
A lényeg: aki rálát Endre anyagi helyzetére: mi lesz ha nem lesz segélyke?
Csak azért kérdezem, mert ha emiatt előbbre jön a Blahás évad, akkor a stábbal már most el kezdenünk a költözést és az új díszletek beszerézését.
A támadásra kiképzett kutyák Sodira való tréningeléséről már nem is beszélve. Az is idő, hahó.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Mint az Andis email-ek bassza meg!
Te teljesen autista vagy!
Mindegy. Andi.
A lényeg: aki rálát Endre anyagi helyzetére: mi lesz ha nem lesz segélyke?
Csak azért kérdezem, mert ha emiatt előbbre jön a Blahás évad, akkor a stábbal már most el kezdenünk a költözést és az új díszletek beszerézését.
A támadásra kiképzett kutyák Sodira való tréningeléséről már nem is beszélve. Az is idő, hahó.
Ásó27
(
x68)
Aug 04, 2022 22:38:50
x68)
Nagyon nevetek, a hülye balfasz :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Balázs Padre
(
x13)
Aug 04, 2022 22:39:07
x13)
Na Figyelj Éndre. Elolvastam fellebbezésed, veled sírtam én is.Valóban makulátlan ohne fehler snádig srác vagy. Ate szemszögedből barátom. Őket ez nem érdekli.Feltűntél rendesen az AMS-nél Érdeklődtek ők is felőled nyugi. Szarban vagy, de sajnos nem érted miért.Jesus Maria Gott in Himmel
MegintKezded
(
x6)
Aug 04, 2022 22:39:21
x6)
Biztos a trashvod nem tetszett nekik, véletlenül sem az öregasszony bántalmazásod és a vállalhatatlan tartalmad.
Olyan butageci vagy mint a faszpinás akit meg se tudsz baszni buzi. PÀ PÀ SEGÈLY :D
Na bumm.
Olyan butageci vagy mint a faszpinás akit meg se tudsz baszni buzi. PÀ PÀ SEGÈLY :D
Anschluss
(
x4)
Aug 04, 2022 22:39:25
x4)
A második oldal legyen titok, de a harmadik oldal is arról szól, hogy a trashvod nem tetszett a HR osztálynak, ami okém de a trashvodhoz meg nekem meg mégois mi a fasz közöm van? Tőlem lopnak mások anyagokat, és ez lenne ez az én "önhibám"? Ez nyilván faszság, szóval kérem a lét, gecik.
KI SZEREPEL A TRASHVOD VIDEOKON TE BALFASZ? A MASIK SODI AKIVEL TIBI LAKIK GRAZBAN???
Fütykösmanó
Aug 04, 2022 22:39:33
Amúgy ha a merszisza nem adja ki magától, lehet be kéne szervezni a varangyot. Neki tuti elmondja/elmondta már.
Aug 04, 2022 22:39:33
-
Aug 04, 2022 22:39:41
Milyen trahvod? Trashvodot ki küldött nekik? Az a vitalakademie volt te majomember!
Aug 04, 2022 22:39:41
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 04, 2022 22:40:03
x6)
Pedofil, én nagyon nevetek, pikk data szájentiszt szenijor phejlesztőként harcolnod kell a segélyért, mert abból tartod el magadat :DDDD
ÉS NEM AKARNAK ADNI A KECIK :DDD
Mint egy borsodi vicces színű aki nem akar dolgozni.
A zsidók szégyene vagy :DDDD
ÉS NEM AKARNAK ADNI A KECIK :DDD
Mint egy borsodi vicces színű aki nem akar dolgozni.
A zsidók szégyene vagy :DDDD
linziasztal
(
x3)
Aug 04, 2022 22:40:15
x3)
Kérem a lét, gecik... :D Mi az Endre baj van?!
Nagyon részeg lehetsz.
Amúgy, ha jól értem amit írtál (márpedig jól értem), akkor az a TE anyagod, ahogy egy nőt ütlegelsz. Köszi, na, popcorn zabálás, csá.
fogyi gyagya
Aug 04, 2022 22:40:17
én egy natyon jó pjogjamozó fatyok csak elmennek a naty ütyfelek
Aug 04, 2022 22:40:17
Ásó27
(
x68)
Aug 04, 2022 22:41:00
x68)
Hát jó lenne, ha még húzogatná őt a tranyó, de szerintem még ő is látja, hogy ha nincs se munka, se segély, maximum pár hétig tudná megtenni. Kimegy ezért?
Mifaaaaaaaaaaaan
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
x1)
Ja mert ha a trashvodon van egy kompromittáló videó rólad amit te csináltál, max később letöröltél az nem számít merthát mi a fasz közöd van a trashvodhoz?
Te tényleg teljesen elmebeteg vagy. Pápá segélyke.
Átlagos alienpörkölt élvező
Te tényleg teljesen elmebeteg vagy. Pápá segélyke.
ascites
(
x57)
Aug 04, 2022 22:41:05
x57)
Dehát nem a Trashvod a probléma, te nagyon hülye, hanem az erőszakos műsor, amit csináltál és látja ország-világ :D
Ha kirúgnak, akkor a papír a hibás, amire a felmondásodat nyomtatták? Idióta :D
sodika
Aug 04, 2022 22:41:29
Mindegy, ez a lényeg.
Aug 04, 2022 22:41:29
linziasztal
(
x3)
Aug 04, 2022 22:42:05
x3)
Mindegy, ez a lényeg.
Nem lesz pénz, nyugi.
Pusztulj már innen.
Ásó27
(
x68)
Aug 04, 2022 22:42:06
x68)
Hányszor rakod még ki az autista leveledet?
Mifaaaaaaaaaaaan
balek
(
x10)
Aug 04, 2022 22:42:15
x10)
Ki a hibás?

A trashwood.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal

A trashwood.
Ásó27
(
x68)
Aug 04, 2022 22:42:27
x68)
A paypalt sem értetted, ezt miért értenéd?
Mifaaaaaaaaaaaan
tyodika
Aug 04, 2022 22:42:44
Ki a hibás?
A trashwood.
A trashwood.
Mi közöm nekem az imgurhoz?
Aug 04, 2022 22:42:44
sodika
Aug 04, 2022 22:43:01
Hányszor rakod még ki az autista leveledet?
Azzal kezdem, hogy kérdezzék meg személyesen az Atos-os főnökömet, hogy az igazat írom-e, vagy hazudok.
Ennyike.
Aug 04, 2022 22:43:01
MegintKezded
(
x6)
Aug 04, 2022 22:43:03
x6)
Nagyon nevetek, a milliófütyis Sodi a segélyecskéért küzd, "PROGRAMOZÒ" *SIC!* létére. Neked ennyi volt Ausztria barátom :D :D :D èrtem hogy öreg zsidó anyáddal próbálod értelmeztetni a jogszabályokat, DE te magad írod le, hogy miért ÜLSZ SZARBAN. :D :D :D
Endre figyelj lassan írom: P À P À S E G È L Y :D
Na bumm.
Endre figyelj lassan írom: P À P À S E G È L Y :D
Hahó
(
x135)
Aug 04, 2022 22:43:04
x135)
na akkor, tudván most már azt, hogy kinek van meg a bécsi cím, és látván, hogy a közösségi nyomásgyakorlás sem volt elég a megosztásához, azzal zárnám, hogy ennek a helynek a szelleme nem fér össze ezzel az egyéni érdekeket a közösségi érdek elé helyező mentalitással.
a régiek tudják, hogy a levlistán már eldőlt régen ez a vita. a közösség döntötte el. ha van egy infó, azt meg kell osztani, és ha ziccer van, akkor azt be kell rúgni. több ember több gólt tud rúgni, több találatból több műsor van, több műsoron többet lehet nevetni.
aki tehát ez ellen van, az a közösség szórakozása ellen van. szerintem.
a régiek tudják, hogy a levlistán már eldőlt régen ez a vita. a közösség döntötte el. ha van egy infó, azt meg kell osztani, és ha ziccer van, akkor azt be kell rúgni. több ember több gólt tud rúgni, több találatból több műsor van, több műsoron többet lehet nevetni.
aki tehát ez ellen van, az a közösség szórakozása ellen van. szerintem.
MegintKezded
(
x6)
Aug 04, 2022 22:43:52
x6)
Ennyike.
Ennyike.
A fönököd meg ugyan azt mondja majd mint a HR, PÀ PÀ SEGÈLY :D :D
linziasztal
(
x3)
x3)
Ki a hibás?
A trashwood.