Gratulálok! Csak így tovább!
Szép munka zsidó! Ne add fel! Látod, láttad hová vezet. Nem kell ez senkinek,csak aki ostoba.
Jól esett, NSZKSZ!
Neked is köszönöm kedves Trollega! És igazából az egész Fórumnak, hiszen a gyagyáshoz és a tranyóhoz intézett "ilyen lecsúszott drogos és társai megjegyzéseket én is olvastam. És minden alkalomnak a magaménak éreztem. Ez is segített és segít a továbbiakban is, hogy érdemes kitartani.
Már csak azért is, mert így ide tartozónak érezhetem magam, és nem az ilyen gyagyás csapatba!
Örök hála!
Te már itt különbözöl ezektől a véglényektől: van szégyenérzeted.
Nagyon sok kitartást kívánok és szerintem a fórumzsidók nevében is elmondhatom, hogy büszke vagyok rád. Maradjak is büszke, kérlek!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Büszke maradsz Trollegina, ígérem! NSZKSZ a bizalmadat! Peace!
A buzikurvának azt sem kell elhinni ha levegőt vesz.Más bevétel nincs Ketyerűre szóval jönni fog mint a hideg tél
Punszisza a lekjopp!

Hát amilyen undorító módon kanalazol, jobb is, ha nem eszel már "Livekbe", haha!
A púp azzal is számolt, hogy lesz állása. Még lehet lesz egy hónapuk, amiket a kacatokból kiárulnak, de lényegében ebben eddig lehetett eljutni. A trafó pedig hazudik. Platformot vált, de szerintem folytatni fogja. Azért ahhoz túl sokat keresett, hogy szimplán letegye.
Ebben azért nem lennék annyira biztos .főleg azok után,ahogy a tanszékről megnyilvánult. Én csak a magam nevében tudok beszélni. De én tuti,azon leszek ,hogy újabb és újabb faszerdőben legyen része.
Ugyanakoora féreg.Most nem kell játszani a máltai szeretetszolgálatot Ha sajnálod fogadd be.Jobb 2 legyet egy csapásra.
Punszisza a lekjopp!
Nem sajnálom én, viszont Merci nélkül Púpinál keményen fog kopogtatni D.Dezső.
Ingatkanügyek
Amugy, ha otthagyja a Recskast, akkor hirtelen kap munkat, lesz kepzettsege es elmulik az alkoholfuggosege, meg a feltucat elmebetegsege? Ez az ember evtizedek ota a legaljan el, masok tartjak el, illetve prostituciobol es a youtubeos csivescirkuszbol szerzi a sorrevalot. Tok mindegy mit csinal a Sodival, innen evtizedes projekt visszakapaszkodni valamifele normalis eletbe.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Onnantól már trollja válogatja....:DDD Ha kilép a Sneciverzumból, az már egy jó pont. Hajleszből meg van elég.
Ingatkanügyek
Trollok nelkul is kilatastalan az elete. A youtube penz csak arra eleg, hogy reszegen csovezzen. Ha minden trollkodas betalal, legfoljebb kevesebbet iszik, de akkor is eppen olyan kilatastalan helyzetben marad.
Van nekem is egy a biztonság kedvéért. Délután tervezek feltölteni rá ,hogy össze legyenek zavarva a retardok.
Síróbalfaszbohócgeci,
Ha esetleg vissza-vissza nézegetnél és olvasnád:
Tükör van otthon? Autista-élettelen fasz?
Arra vered a mikroszkopikus faszodat, hogy a hőm szeretett tranyedlid össze szarja me hugyozza magát!
Csak, hogy felfogd: mi ezeken nem szórakozunk, mi ezeket írtjuk. Mert nem kellenek a világra. Ahogy a magadfajta sem.
Te kritizálod a Tanszéket te nokedligeci?
Olyan értelmi magasságokban járhatsz, hogy nagyritkán beleülsz a fürdőkádba aztán azon röhögsz, hogy fingassz.
Pont mint a tranyókád.
Normál esetben nem szoktam az ilyen csökevényekre reagálni, de most, hogy mindenhova öntöd a szart magadból kivételt teszek.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Ma este, tuti nyomja majd a livot a tranyó!
Live függő mindkettő véglény.
Álmodjatok Rémeket!
Felreertes ne essek, egy egeszen kartekony fereg az is. Csak annyit jegyeztem meg, hogy eleg jol vedi a trollkodasok ellen a teljesen nincstelen elethelyzete. A Sodit meg lehet azzal szivatni, hogy bizonyitek kerul elo ra, hogy buzi. A Tibcedeszt? Mintha erdekelne, utcan beszaros videokat oszt meg o maga, nincs olyasmi, ami kellemetlenul erintene. A Sodit lehet szvatni melocsaval, lakascsaval. A Tibcedesz evtizedek ota munkanelkuli hajlektalan, erre immunis. A Sodit lehet ijesztgetni tojasolassal. Tibcedesz elete a sajat elmondasa szerint edfig is veresek es nemi eroszakok/prostitucio kevereke volt, mit erdekli a tojasolas?
Csak mondom, olyan melyen van evek ota, hogy fel se veszi abtrollkodast. Ennek az embernek csak adni lehet mar, elvenni nincs mit tole.
Arra elvezkedik ez a felszopó buzi hogy nézheti ahogy a köcsög a jóízlést folyamatosan átlépi,késsel hadonászik,fenyeget.Csicska buzeráns ez is mint a tibigeci
Punszisza a lekjopp!
Tibcédesznek a setupját illetve a csatornáit kell blokkolni a többit majd maga elintézi garázdasággal meg egyebekkel
Punszisza a lekjopp!
Nem tudja megcsinálni,hogy abba hagyja. Rengeteg büntetés van , ott a 40k telefonszámla is. Ezeket még ha nem fizeti,hamar megy az inkasszó. Max ha meglogatja magát,és kínos nézem abból aki képes volt a saját herèit. Snecinek már nincs pénze,nem tudja fizetni a szarjait.
Ket perc alatt nyit egy masikat.
Amugy a tanszeknek is fol kell ra keszulnie, hogy a Recskas elete is megvaltozik. Most, hogy osszeomlott a hitelkartyavar, a regi trollkodasok sem mukodnek majd. Tenyfeltaras a munkaltatonak? Marmint az onkormanyzatnal kit erdekel, mit csinalt elotte a szemetszedo kozmunkas? A fele bortonviselt, onnan nem log majd ki. Amig el az anyja, ugysem teszi ki a macskaolbol, szoval lakascsa jo darabig nem varhato. Lathatoan le se szarja mar, mit gondolnak rola a forumozok, talan nem is erti mar, valaszolni meg egyszavas valaszokban teszi. A forumos hergeles is egyre kevesbe hatekony.
Csak szolok, innentol a Recskasnal sem hatnak majd a regi modszerek.
befogadhatná a sümegi pálcikaember a sodit is, a napokban értekezett a 40 kilos csontváz arról, hogy "sodi tud élni". most legalább megnézhetné közelről a sodit!
vérdíj target nr. 1
Innentol mar miert is kellene hatni akarmire is.Feladat megoldva.Mindenki mehet a dolgára
Punszisza a lekjopp!
Ha púpszászon lesz, fizikai beavatkozásoknak lesz kitéve. És az egész falu róla fog beszélni, többszáz új snecológus hallgató érkezik majd onnan a tanszékre.
Belép púpszászon a boltba és a boltos így köszön majd neki: óhelló pedofil, ez egy technika próba, basszam a púpodat, thee ratyiii!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
X a mai tuti
Az még nyári értekezés volt, csak illett a tegnapi összeállításhoz :)
Ha Tibor ma koccol, akkor jöhet a 3,5 alatt
4x oddsért megér egy fekete ájfont.
3.5 felé húznám géjzám
Punszisza a lekjopp!
Az órai sört adagom többe kerül höhöhö.Tróger postás
Az a vicc, hogy ez még akár :D
Fenttartassal kezelnem a kirugast
Punszisza a lekjopp!
vicacica is megél belőle...mondja a kis dolgait, itt vótak, ott vótak, kis házfelújítás, tyúkok...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Ennek a képnek, hangja van! Méghozzá Golda repetfazék hangja!
Álmodjatok Rémeket!
Kaphatnánk hogyvoltot esetleg? Melyik cégtől rúgták ki, és milyen indokkal?
elment egy nagy ütyfél
Ugyan miért ugranának? Tibi kemény, sneci meg csak picsog, de nem merné megtenni.
Elmondom mi lesz.
1. Új tibi csatorna. Kéregetés lvl 1 millió.
2. Ha sneci kap segélyt, bécsi évad folytatása.
3. Ha nem kap segélyt, irány púpszász. Interjúzás berlini cégekkel, legkésőbb január-februárban berlini évad kezdete.
linzben azt mondta, nem ugrik bele, mert úgysem halna meg, hisz egy rendes örvény nincs benne ott a felső szakaszon.
igazából csak punciskodott, a hikomat kágyilló testét két perc alatt egy pillérnek baszkodná a folyó.
Inkább csak kiegészít. Ráadásul feketéznie kell vele
Sodipedia fooldalan van napi osszefoglalo
🕎Endigame🕎
3. Ha nem kap segélyt, irány púpszász. Interjúzás berlini cégekkel, legkésőbb január-februárban berlini évad kezdete.
Én is erre tippelek, elég szomorú, hogy örökre el lehet játszani ezt az "egyik cégtől a másikhoz" való liánozást, na nem baj, reméljük a megszerzett pénzből végre egyszer igazi kristálymethet is tud szerezni.
Ingatkanügyek
Azért a végtelenségig nem fog az menni. Főleg ha közben rohangálni kell a szisza után stalkolni
És mi van, ha utána megy Berlinbe? Mert mit tudna csinálni? Majd eldönti, hogy a csövezés jobb, vagy a "nenene, most neee, jóóóó"? Laptoptöltő mindig akad, kábszi is, szóval megy ez amerre mennie kell melócsával is.
Ingatkanügyek
Nem tud uszni. Ahogy Golda kifejtette legutobb sohasem tanult meg uszni a kis Endre. Egy uszodaban meghalna.
Ott jön képbe a nem és névváltás, hahó! :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Na jó ezt ne ne ne most ne. Ügyeket intézünk a sziszával. Tyerintyem esz éjthetyő.
Endre!
Szóljunk a Koppány-csoportnak?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Most tényleg? Csak ennyi, hogy ekkora hikomatok? Mintha inkább beszarnék rendszeresen, mert letolni a gatyámat túl bonyolult. (Tudom, rossz példa, mert az egyik tényleg be is szarik folyton. Ezek tényleg ennyire amőbaszerűek.)
Bájány stoki a stoki, amíg jendesek veje, de fajkas jesz, ha bántják, hetyetye
Meg tud állapodni a bankokkal, nekik az a lényeg, hogy fizessen.
Megint egy főbérlőnél fog lakni egy kisszobában, a fizetése felét el fogja vinni a törlesztés, a másik feléből nyomorogni fog hosszú évekig.
öklendező szerelő
(
x4)
Oct 18, 2022 07:19:56
x4)
Jó reggelt Endibohóc! Remélem leállt a szíved az éjszaka.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
seymour schwartz
(
x6)
Oct 18, 2022 07:23:01
x6)
Well, that escalated quickly. No job, no csatorna. Akkor maradt 3 hetük? Biztosan fűt-fát megmozgatnak, hogy pontos és precíz szervezéssel csökkentsék az okozott károkat. Ja, nem, egész nap beállva fognak fetrengeni, meg ha Merci engedi akkor kefélni. Viszont van egy olyan sanda gyanúm, hogy valami mentőövet még így is ki tudnak valahol sírni, mint "jobb sorsra érdemes fiatalemberek".
Ingatkanügyek
Hackwork
Oct 18, 2022 07:25:17
Az este óriásit futott, az biztos. Nekem viszont rohadt nehéz volt végig néznem. 19 hónapja
vagyok tiszta, és bizony néha irigykedve néztem őket. Lehet, hogy ciki, de a függőség már csak ilyen. Könnyebbek a mindennapokat túlélnem tisztán, ha nem látok ilyet.
Ugyanakkor azt mantráztam magamban, hogy " ide vissza ne, ne ne,ne!! " - így számolhatom tovább a tiszta hónapokat!
Ezért is külön hálám a csapatnak, akiknek sikerült tranyó új csatiját ilyen rövid életűre belőnie.
Peace! és NSZKSZ!
vagyok tiszta, és bizony néha irigykedve néztem őket. Lehet, hogy ciki, de a függőség már csak ilyen. Könnyebbek a mindennapokat túlélnem tisztán, ha nem látok ilyet.
Ugyanakkor azt mantráztam magamban, hogy " ide vissza ne, ne ne,ne!! " - így számolhatom tovább a tiszta hónapokat!
Ezért is külön hálám a csapatnak, akiknek sikerült tranyó új csatiját ilyen rövid életűre belőnie.
Peace! és NSZKSZ!
Oct 18, 2022 07:25:17
Balogh
(
x1)
Oct 18, 2022 07:27:12
x1)
Az este óriásit futott, az biztos. Nekem viszont rohadt nehéz volt végig néznem. 19 hónapja
Peace! és NSZKSZ!
Peace! és NSZKSZ!
Közöd
(
x2)
Oct 18, 2022 07:31:49
x2)
Peace! és NSZKSZ!
Peace! és NSZKSZ!
Szép munka zsidó! Ne add fel! Látod, láttad hová vezet. Nem kell ez senkinek,csak aki ostoba.
Hackwork
Oct 18, 2022 07:31:55
Jól esett, NSZKSZ!
Oct 18, 2022 07:31:55
Streamer Koldus
(
x2)
Oct 18, 2022 07:37:36
x2)
Próbálok felzárkózni, de ahogy látom, megint sok minden történt egy este leforgása alatt. Próbálom összevadászni, hogy mi zajlódott le. Jól értelmezem, hogy a pedofil megint belengette a pitonszt és ezért törölték Tibi pót csatornáját?
Endre, te tényleg soha nem tanulsz semmiből. Az a veszted, hogy figyelemkurva vagy és titkon élvezed, ha más látja az élettelen pitont. Saját magad legnagyobb trollja vagy. Mindenesetre emelem kipám a reportolók előtt, csak így tovább.
Endre, hamarosan az utcára kerülsz, a trollok megint győzelmet arattak, nem is tudom már hányadszorra.
Végül visszagondolva, még pár éve nyugodtan streameltél Berlinben az Ógre barlangjából. Igaz, csak egy szoba volt a tiéd és még az is meg volt szabva, hogy mikor mehetsz ki wc-re, néha voltak kis fóka üvöltések az Ógréval, de ezeket leszámítva nem volt sokkal jobb? Volt munkahelyed, biztos lakhatásod, nyugodt életed éspénzed (hiteled). Ezzel szemben most pedig havonta másik lakást keresel (mert mindenhonnan kibasznak), hiteled fogyóban, munkád nincs és nem is lesz már soha, egy faszit dugsz, aki teljesen csövessé tett. De persze a Sodi felfelé bukik, ugye? :D:D:D
Endre, te tényleg soha nem tanulsz semmiből. Az a veszted, hogy figyelemkurva vagy és titkon élvezed, ha más látja az élettelen pitont. Saját magad legnagyobb trollja vagy. Mindenesetre emelem kipám a reportolók előtt, csak így tovább.
Endre, hamarosan az utcára kerülsz, a trollok megint győzelmet arattak, nem is tudom már hányadszorra.
Végül visszagondolva, még pár éve nyugodtan streameltél Berlinben az Ógre barlangjából. Igaz, csak egy szoba volt a tiéd és még az is meg volt szabva, hogy mikor mehetsz ki wc-re, néha voltak kis fóka üvöltések az Ógréval, de ezeket leszámítva nem volt sokkal jobb? Volt munkahelyed, biztos lakhatásod, nyugodt életed és
Hackwork
Oct 18, 2022 07:43:48
Neked is köszönöm kedves Trollega! És igazából az egész Fórumnak, hiszen a gyagyáshoz és a tranyóhoz intézett "ilyen lecsúszott drogos és társai megjegyzéseket én is olvastam. És minden alkalomnak a magaménak éreztem. Ez is segített és segít a továbbiakban is, hogy érdemes kitartani.
Már csak azért is, mert így ide tartozónak érezhetem magam, és nem az ilyen gyagyás csapatba!
Örök hála!
Oct 18, 2022 07:43:48
linziasztal01
(
x77)
Oct 18, 2022 07:47:24
x77)
Endre! Milyen a reggel? Azzal a jól eső érzéssel mentél el hajnalban sörért, hogy faszaság van?
Dörpepúp
(
x7)
Oct 18, 2022 07:48:01
x7)
Örök hála!
Örök hála!
Nagyon sok kitartást kívánok és szerintem a fórumzsidók nevében is elmondhatom, hogy büszke vagyok rád. Maradjak is büszke, kérlek!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Oct 18, 2022 07:51:02
x21)
Én amióta Gyagyásékat meg Mergáékat nézek (c. 2020 óta), azóta nem ittam semmilyen alkoholt / nem kábítózta be magam. Komolyan mondom, ezeket mutogatni kéne az iskolákban a kisebb TV néző gyerekek számára na nem Endre faszverését, mint elrettentő példa.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Kitti
Oct 18, 2022 07:55:30
Jól indul a reggelem:) mindenkinek szép napot.
Hetyetye
Oct 18, 2022 07:55:30
Álom Álmos
Oct 18, 2022 07:57:05
Nem tudom mennyire szégyen ezt megosztani, de ma azt álmodtam, hogy a Gyagyás úgy akart imponálni a tranyónak, hogy vett egy buszt, és vándorcigány módjára keringtek immár Magyarországon. Sümegnél felvették a sümegi Höjpit is, és együtt kalandoztak az asztrálsíkon. Remélem nem az új évadot álmodtam meg.
Oct 18, 2022 07:57:05
Hackwork
Oct 18, 2022 07:58:56
Büszke maradsz Trollegina, ígérem! NSZKSZ a bizalmadat! Peace!
Oct 18, 2022 07:58:56
Kriptozsidó
(
x6)
Oct 18, 2022 08:05:33
x6)
Jó reggelt trollégák! Csak a hotyfoltot tudtam nézni mert snecivel ellentétben én dolgozom, de tudjuk hogy a melócsá a trollszok miatt volt vagy csak ott is rájöttek hogy egy hozzá nem értő, alkoholista, drogos balfasz?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
700 ezer fütyi
(
x1)
Oct 18, 2022 08:10:04
x1)
De ha nem lesz YouTube-bevétel, akkor hogy fizetik a mostani lakásbérletet? Nem azzal számolt a SoDI, hogy 100 ezret belead a tranyó?
Mert ilyen SoDI a SoDI
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 18, 2022 08:12:51
x17)
De ha nem lesz YouTube-bevétel, akkor hogy fizetik a mostani lakásbérletet? Nem azzal számolt a SoDI, hogy 100 ezret belead a tranyó?
A buzikurvának azt sem kell elhinni ha levegőt vesz.Más bevétel nincs Ketyerűre szóval jönni fog mint a hideg tél
egynadrág
(
x2)
Oct 18, 2022 08:14:16
x2)
Így utólag is gratulálok Endre!
Köszönöm hogy szórakoztatjátok a zsidókat!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Köszönöm hogy szórakoztatjátok a zsidókat!
sörtötbontok
(
x8)
Oct 18, 2022 08:15:10
x8)

Hát amilyen undorító módon kanalazol, jobb is, ha nem eszel már "Livekbe", haha!
4dd4m
Oct 18, 2022 08:15:21
A púp azzal is számolt, hogy lesz állása. Még lehet lesz egy hónapuk, amiket a kacatokból kiárulnak, de lényegében ebben eddig lehetett eljutni. A trafó pedig hazudik. Platformot vált, de szerintem folytatni fogja. Azért ahhoz túl sokat keresett, hogy szimplán letegye.
Oct 18, 2022 08:15:21
szörnyeteg
(
x3)
Oct 18, 2022 08:16:38
x3)
Endre, nincs még minden veszve! A BIRODALOM még áll!
Ha van még egy napi sörre, ketyerűre és drogra való a kártyeneken, akkor induljon a buli! Vagy jobbat mondok, live amíg tart a pénz, vagy amíg ki nem dőltök.
Nem adhatod fel, nem győzhetnek a Trollok!!!
The show must go on!!!
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Ha van még egy napi sörre, ketyerűre és drogra való a kártyeneken, akkor induljon a buli! Vagy jobbat mondok, live amíg tart a pénz, vagy amíg ki nem dőltök.
Nem adhatod fel, nem győzhetnek a Trollok!!!
The show must go on!!!
öklendező szerelő
(
x4)
Oct 18, 2022 08:17:47
x4)
Endi, halálod előtti utolsó gusztustalan vekniflokkjaidban válaszolhatnál néhány évtizedes kérdésre:
Miért regisztráltál anno meleg videómegosztó oldalra?
Miért néztél itt több tucatnyi, kizárólag férfi önkielégítő videókat?
Elfogadtad-e már, hogy fogyatékos vagy? Erre az volt a válaszod, hogy akkor nem lenne ilyen magas tudást elváró munkahelyed. Dehát nincs is, folyamatosan kirúgnak.
Mi volt az a bunkibank?
Meglett-e a leszakadt halfej?
Mi történt a kisággyal, miután összeraktad, de később megint darabokban volt?
Milyen volt a viszonyod gyerekként apáddal?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Miért regisztráltál anno meleg videómegosztó oldalra?
Miért néztél itt több tucatnyi, kizárólag férfi önkielégítő videókat?
Elfogadtad-e már, hogy fogyatékos vagy? Erre az volt a válaszod, hogy akkor nem lenne ilyen magas tudást elváró munkahelyed. Dehát nincs is, folyamatosan kirúgnak.
Mi volt az a bunkibank?
Meglett-e a leszakadt halfej?
Mi történt a kisággyal, miután összeraktad, de később megint darabokban volt?
Milyen volt a viszonyod gyerekként apáddal?
seymour schwartz
(
x6)
Oct 18, 2022 08:19:48
x6)
Egyébként Merga, mit mondtam? Ha Sodival közösködsz, akkor ez lesz belőle. Ez a Sodi átka. Se csati, se lakás, se semmi. Megérte Púpiért odadobni az egyetlen bevételi forrásodat? Baromi egyszerű a recept: otthagyod Púpot, és akkor Sneci trolljai leszállnak rólad. És akkor lehet újabb csatornád, mert amíg Púppal vagy, addig az ő trolljai is követni fognak, és neki kicsit több van mint neked.
Ingatkanügyek
Közöd
(
x2)
Oct 18, 2022 08:22:49
x2)
Baromi egyszerű a recept: otthagyod Púpot, és akkor Sneci trolljai leszállnak rólad. És akkor lehet újabb csatornád, mert amíg Púppal vagy, addig az ő trolljai is követni fognak, és neki kicsit több van mint neked.
Ebben azért nem lennék annyira biztos .főleg azok után,ahogy a tanszékről megnyilvánult. Én csak a magam nevében tudok beszélni. De én tuti,azon leszek ,hogy újabb és újabb faszerdőben legyen része.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 18, 2022 08:23:14
x17)
Egyébként Merga, mit mondtam? Ha Sodival közösködsz, akkor ez lesz belőle. Ez a Sodi átka. Se csati, se lakás, se semmi. Megérte Púpiért odadobni az egyetlen bevételi forrásodat? Baromi egyszerű a recept: otthagyod Púpot, és akkor Sneci trolljai leszállnak rólad. És akkor lehet újabb csatornád, mert amíg Púppal vagy, addig az ő trolljai is követni fognak, és neki kicsit több van mint neked.
Ugyanakoora féreg.Most nem kell játszani a máltai szeretetszolgálatot Ha sajnálod fogadd be.Jobb 2 legyet egy csapásra.
seymour schwartz
(
x6)
Oct 18, 2022 08:26:57
x6)
Nem sajnálom én, viszont Merci nélkül Púpinál keményen fog kopogtatni D.Dezső.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 18, 2022 08:28:30
x8)
Gyagyás buzeráns, a falfindex-ert ma már csak 90 eurót tudok adni, az euró arfolyam miatt.
Na deal? :-D
Na deal? :-D
Mitokondrium
(
x7)
Oct 18, 2022 08:29:01
x7)
Amugy, ha otthagyja a Recskast, akkor hirtelen kap munkat, lesz kepzettsege es elmulik az alkoholfuggosege, meg a feltucat elmebetegsege? Ez az ember evtizedek ota a legaljan el, masok tartjak el, illetve prostituciobol es a youtubeos csivescirkuszbol szerzi a sorrevalot. Tok mindegy mit csinal a Sodival, innen evtizedes projekt visszakapaszkodni valamifele normalis eletbe.
sörtötbontok
(
x8)
Oct 18, 2022 08:30:06
x8)
Tibor előtt két út áll:
1. Vonat Budapestre, csövezés.
2. OnlyFans a Gyagyással, aki szerint a falat lehet nézni és kettejük selymes hangját hallgatni.
1. Vonat Budapestre, csövezés.
2. OnlyFans a Gyagyással, aki szerint a falat lehet nézni és kettejük selymes hangját hallgatni.
seymour schwartz
(
x6)
Oct 18, 2022 08:32:40
x6)
Tok mindegy mit csinal a Sodival, innen evtizedes projekt visszakapaszkodni valamifele normalis eletbe.
Onnantól már trollja válogatja....:DDD Ha kilép a Sneciverzumból, az már egy jó pont. Hajleszből meg van elég.
Mitokondrium
(
x7)
Oct 18, 2022 08:35:39
x7)
Trollok nelkul is kilatastalan az elete. A youtube penz csak arra eleg, hogy reszegen csovezzen. Ha minden trollkodas betalal, legfoljebb kevesebbet iszik, de akkor is eppen olyan kilatastalan helyzetben marad.
Ásó27
(
x68)
Oct 18, 2022 08:37:42
x68)
A troll Merga csatornát nem tudom, hogy ki csinálta, de szerintem építgetheti tovább, hátha jól jön még, amikor visszatér a tranyógeci.
Mifaaaaaaaaaaaan
Kötőjel
(
x12)
Oct 18, 2022 08:38:27
x12)
mit mémelgetsz mások testalkatáról, a sodi? olyan tested van 40 évesen, mint 70-80 éves, végstádiumos rákos öregembereknek.

márk válbörg meg az apád fasza, a sodi! te tényleg ilyennek képzeled magad? ezért kellett gondolom a fél éves kondibérlet hosszabbítás, amit majd megint jól nem fogsz lófaszra sem használni. :))
örülök, hogy még az életed összeomlása közben sem tagadod meg magadat, lelkecske. a másokat lenéző, fikázó viselkedésed jól fog jönni a blahai konfliktusok kezelésekor. a drogos, csöves hulladékok natyon szeretik az okoskodó, magát nagyra tartó mitugrászokat.
vérdíj target nr. 1

márk válbörg meg az apád fasza, a sodi! te tényleg ilyennek képzeled magad? ezért kellett gondolom a fél éves kondibérlet hosszabbítás, amit majd megint jól nem fogsz lófaszra sem használni. :))
örülök, hogy még az életed összeomlása közben sem tagadod meg magadat, lelkecske. a másokat lenéző, fikázó viselkedésed jól fog jönni a blahai konfliktusok kezelésekor. a drogos, csöves hulladékok natyon szeretik az okoskodó, magát nagyra tartó mitugrászokat.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 18, 2022 08:40:17
x17)
Álljunk meg azért emberek.Ez a rossz buzi a korccsal ellentétben közveszélyes és kiszámíthatatlan.Egy percig sem kell sajnálni a férget.Had kapja ő is a faszerdőt
Punszisza a lekjopp!
Közöd
(
x2)
Oct 18, 2022 08:46:46
x2)
A troll Merga csatornát nem tudom, hogy ki csinálta, de szerintem építgetheti tovább, hátha jól jön még, amikor visszatér a tranyógeci.
Van nekem is egy a biztonság kedvéért. Délután tervezek feltölteni rá ,hogy össze legyenek zavarva a retardok.
horgász
(
x10)
Oct 18, 2022 08:49:12
x10)
A csoportban is megjelent egy síró fasz. Gondolom ugyanaz aki ide is írt.
Remélem májasèk látják ki posztolt anonim módon és megteszik a szükséges lépéseket.
Remélem májasèk látják ki posztolt anonim módon és megteszik a szükséges lépéseket.
Síróbalfaszbohócgeci,
Arra vered a mikroszkopikus faszodat, hogy a hőm szeretett tranyedlid össze szarja me hugyozza magát!
Csak, hogy felfogd: mi ezeken nem szórakozunk, mi ezeket írtjuk. Mert nem kellenek a világra. Ahogy a magadfajta sem.
Olyan értelmi magasságokban járhatsz, hogy nagyritkán beleülsz a fürdőkádba aztán azon röhögsz, hogy fingassz.
Pont mint a tranyókád.
Normál esetben nem szoktam az ilyen csökevényekre reagálni, de most, hogy mindenhova öntöd a szart magadból kivételt teszek.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 18, 2022 08:49:41
x17)
Ne feledjük el hogy ez a köcsög buzi késsel hadonászott egy bevásárló központ körül..Nem való társadalomba,de még a csövesek közé sem.Ez a büdös féreg a legalja.Ha egy mód van rá hogy eltakarodjon az internetről akkor bizony jelenteni kell folyamatosan.Gyerekek is nézhetik amiket csinál ez a rossz buzi faszszopó köcsög
Punszisza a lekjopp!
PúpszásziVámpír
(
x10)
Oct 18, 2022 08:50:10
x10)
Mitokondrium
(
x7)
Oct 18, 2022 08:50:39
x7)
Álljunk meg azért emberek.Ez a rossz buzi a korccsal ellentétben közveszélyes és kiszámíthatatlan.Egy percig sem kell sajnálni a férget.Had kapja ő is a faszerdőt
Felreertes ne essek, egy egeszen kartekony fereg az is. Csak annyit jegyeztem meg, hogy eleg jol vedi a trollkodasok ellen a teljesen nincstelen elethelyzete. A Sodit meg lehet azzal szivatni, hogy bizonyitek kerul elo ra, hogy buzi. A Tibcedeszt? Mintha erdekelne, utcan beszaros videokat oszt meg o maga, nincs olyasmi, ami kellemetlenul erintene. A Sodit lehet szvatni melocsaval, lakascsaval. A Tibcedesz evtizedek ota munkanelkuli hajlektalan, erre immunis. A Sodit lehet ijesztgetni tojasolassal. Tibcedesz elete a sajat elmondasa szerint edfig is veresek es nemi eroszakok/prostitucio kevereke volt, mit erdekli a tojasolas?
Csak mondom, olyan melyen van evek ota, hogy fel se veszi abtrollkodast. Ennek az embernek csak adni lehet mar, elvenni nincs mit tole.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 18, 2022 08:51:24
x17)
Síróbalfaszbohócgeci,
Pont mint a tranyókád.
Pont mint a tranyókád.
Arra elvezkedik ez a felszopó buzi hogy nézheti ahogy a köcsög a jóízlést folyamatosan átlépi,késsel hadonászik,fenyeget.Csicska buzeráns ez is mint a tibigeci
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 18, 2022 08:52:38
x17)
Tibcédesznek a setupját illetve a csatornáit kell blokkolni a többit majd maga elintézi garázdasággal meg egyebekkel
horgász
(
x10)
Oct 18, 2022 08:55:09
x10)
Púpom, a hód kurva anyádat, Te pedig egyet SEFÉLJ:
Van még kiút a szartengerből!
Az Echelon-nál még lehetsz TANÚ például Boborján barátoddal.
-2021-ben ismertem meg Kaffka Tibort. Akkor még nem sejtettem...
-Mit nem sejtett?
-...hogy buzi vagyok.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Van még kiút a szartengerből!
Az Echelon-nál még lehetsz TANÚ például Boborján barátoddal.
-2021-ben ismertem meg Kaffka Tibort. Akkor még nem sejtettem...
-Mit nem sejtett?
-...hogy buzi vagyok.
Közöd
(
x2)
Oct 18, 2022 08:55:20
x2)
Nem tudja megcsinálni,hogy abba hagyja. Rengeteg büntetés van , ott a 40k telefonszámla is. Ezeket még ha nem fizeti,hamar megy az inkasszó. Max ha meglogatja magát,és kínos nézem abból aki képes volt a saját herèit. Snecinek már nincs pénze,nem tudja fizetni a szarjait.
Jonciii
(
x8)
Oct 18, 2022 08:59:56
x8)
Költözhetne sümegre a Tibi, ott is lakik egy rossz buzi, aki szintén alkoholista, és lehet vele lájvolni :D
Mitokondrium
(
x7)
Oct 18, 2022 09:01:18
x7)
Amugy a tanszeknek is fol kell ra keszulnie, hogy a Recskas elete is megvaltozik. Most, hogy osszeomlott a hitelkartyavar, a regi trollkodasok sem mukodnek majd. Tenyfeltaras a munkaltatonak? Marmint az onkormanyzatnal kit erdekel, mit csinalt elotte a szemetszedo kozmunkas? A fele bortonviselt, onnan nem log majd ki. Amig el az anyja, ugysem teszi ki a macskaolbol, szoval lakascsa jo darabig nem varhato. Lathatoan le se szarja mar, mit gondolnak rola a forumozok, talan nem is erti mar, valaszolni meg egyszavas valaszokban teszi. A forumos hergeles is egyre kevesbe hatekony.
Kötőjel
(
x12)
Oct 18, 2022 09:01:34
x12)
Költözhetne sümegre a Tibi, ott is lakik egy rossz buzi, aki szintén alkoholista, és lehet vele lájvolni :D
befogadhatná a sümegi pálcikaember a sodit is, a napokban értekezett a 40 kilos csontváz arról, hogy "sodi tud élni". most legalább megnézhetné közelről a sodit!
Sodianyu
Oct 18, 2022 09:04:58
Nyugi trolltársak, hamarosan ÉN veszem kezelésbe a drágalátos kisfiamat.....
Oct 18, 2022 09:04:58
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 18, 2022 09:08:56
x17)
Innentol mar miert is kellene hatni akarmire is.Feladat megoldva.Mindenki mehet a dolgára
Kötőjel
(
x12)
Oct 18, 2022 09:09:54
x12)
trollok 2023-ban:
vérdíj target nr. 1
Hahó
(
x135)
Oct 18, 2022 09:10:02
x135)
Ha púpszászon lesz, fizikai beavatkozásoknak lesz kitéve. És az egész falu róla fog beszélni, többszáz új snecológus hallgató érkezik majd onnan a tanszékre.
Belép púpszászon a boltba és a boltos így köszön majd neki: óhelló pedofil, ez egy technika próba, basszam a púpodat, thee ratyiii!
Dörpepúp
(
x7)
Oct 18, 2022 09:11:20
x7)
Micsoda sztorik lesznek ebből a púpszászi kocsmában hamarosan gyagyás!
Vigyél majd kamerát is, mint a kolosy téri szafarira. Tudod, mindenhol ott vagyunk!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Vigyél majd kamerát is, mint a kolosy téri szafarira. Tudod, mindenhol ott vagyunk!
Ottakringer
Oct 18, 2022 09:11:57
Mostanában nem fogok a picsaszájba meg a buzikurvába bekerülni.Ebben idáig lehetett eljutni.
Oct 18, 2022 09:11:57
Hahó
(
x135)
Oct 18, 2022 09:15:27
x135)
Ma kemény nap lesz. Ébredés a kábszeres álomból, szembenézés a helyzettel, de csak 5 percig, utána durva vedelés, esetleg újabb drogozás.
Tibszmiksz
Oct 18, 2022 09:19:38
Na bej!
Hány napon belül lesz új tranyesz lájfs
2,5 nap alatt (1.5× Tyoproni)
2,5 nap felett(2.3x Tyoproni)
Tegyék meg tétjeiket
Tegyék meg tétjeiket
Oct 18, 2022 09:19:38
géjza
Oct 18, 2022 09:21:52
Na bej!
Tegyék meg tétjeiket
Tegyék meg tétjeiket
X a mai tuti
Oct 18, 2022 09:21:52
nem cigány márk cica
Oct 18, 2022 09:22:33
Oct 18, 2022 09:22:33
Darth Tibor
(
x7)
Oct 18, 2022 09:23:07
x7)
Endre!
Mond el, hogy honnan basztak ki, és miért! Ez nekünk JÁR!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Mond el, hogy honnan basztak ki, és miért! Ez nekünk JÁR!
Tibszmiksz
Oct 18, 2022 09:24:40
Na bej!
Gyagyás tart lájvszot a napokban?
3.5 nap alatt (4.0 x Tyoproni)
3.5 nap felett (1.2 x Tyoproni)
Oct 18, 2022 09:24:40
Jonciii
(
x8)
Oct 18, 2022 09:25:40
x8)
Az még nyári értekezés volt, csak illett a tegnapi összeállításhoz :)
gobesug
(
x30)
Oct 18, 2022 09:26:57
x30)
szia endre, képzeld nagyon finom 3 eurós kacsacsa szalámis szendvicset fogyasztok.
és te hogy vagy?
és te hogy vagy?
géjza
Oct 18, 2022 09:27:48
Na bej!
Oct 18, 2022 09:27:48
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 18, 2022 09:29:11
x17)
3.5 felé húznám géjzám
Golda Mama rikácsolása
Oct 18, 2022 09:29:17
Oct 18, 2022 09:29:17
Endi
Oct 18, 2022 09:30:09
szia endre, képzeld nagyon finom 3 eurós kacsacsa szalámis szendvicset fogyasztok.
és te hogy vagy?
és te hogy vagy?
Az órai sört adagom többe kerül höhöhö.Tróger postás
Oct 18, 2022 09:30:09
Hahó
(
x135)
Oct 18, 2022 09:30:40
x135)
Trollégák!
Visszalapoztam tegnapra, és látom ám, hogy kik voltak azok, akik már a tranyó lájfdéndzsör fb posztja előtt tudták a hírt.
Visszalapoztam tegnapra, és látom ám, hogy kik voltak azok, akik már a tranyó lájfdéndzsör fb posztja előtt tudták a hírt.
halászlé
(
x24)
Oct 18, 2022 09:34:06
x24)
nah púpom, fogd meg az uradat, rázzátok meg magatokat és irány orbánia!
kádárkocka bérlés (szigorúan pottyantós wc-vel), józsi&juci egyik szoba, ti a másikban. mehetnek házfelújítós (ha már kőműves IS a férjed), rőzsegyűjtős, gombakeresős, pálinkafőzős, kertészkedős lájvok; hévégén látogatás golda maminál, herbinél, vicánál, esetleg meghívni gergőt....FOSHNÁ!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
kádárkocka bérlés (szigorúan pottyantós wc-vel), józsi&juci egyik szoba, ti a másikban. mehetnek házfelújítós (ha már kőműves IS a férjed), rőzsegyűjtős, gombakeresős, pálinkafőzős, kertészkedős lájvok; hévégén látogatás golda maminál, herbinél, vicánál, esetleg meghívni gergőt....FOSHNÁ!
Jonciii
(
x8)
Oct 18, 2022 09:35:09
x8)
nah púpom, fogd meg az uradat, rázzátok meg magatokat és irány orbánia!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 18, 2022 09:35:17
x17)
Trollégák!
Fenttartassal kezelnem a kirugast
hegesztőnő
(
x3)
Oct 18, 2022 09:37:24
x3)
érdekesek ezek a "kiszállok az internetből" kísérletek.
-ugye gammercigány leállt a videózással, persze egy utolsó 5 órás lájfsz után.
-előtte vahur kutya jelentette be leköszönését, de azóta már újra fertőz a csatornája.
-Endi már többször elköszönt, de mindig vissza ette a fene...
-most meg a Tibi csinálja itt a mártirt hogy ő már nem lesz lájfszban... azt nem értem hogy mennyire van reális megközelítőleges ÉN képük ezeknek azembereknek hiszen a trolljaik jobban tudják hogy nem kell pár nap és újra jönnek a bejelentkezések...
-ugye gammercigány leállt a videózással, persze egy utolsó 5 órás lájfsz után.
-előtte vahur kutya jelentette be leköszönését, de azóta már újra fertőz a csatornája.
-Endi már többször elköszönt, de mindig vissza ette a fene...
-most meg a Tibi csinálja itt a mártirt hogy ő már nem lesz lájfszban... azt nem értem hogy mennyire van reális megközelítőleges ÉN képük ezeknek azembereknek hiszen a trolljaik jobban tudják hogy nem kell pár nap és újra jönnek a bejelentkezések...
halászlé
(
x24)
Oct 18, 2022 09:38:28
x24)
vicacica is megél belőle...mondja a kis dolgait, itt vótak, ott vótak, kis házfelújítás, tyúkok...
balek
(
x10)
Oct 18, 2022 09:39:01
x10)
Oct 18, 2022 09:39:01
Amúgy nem értek a youtubehoz. Valaki elmagyarázná, hogy mi akadályozza meg a véglényeket, hogy indítsanak egy másikat? Nszksz.
Munkát kéne belefektetni. A 10 mp-es, "gyejtek át az új csatira" videókra is képtelenek. Nem véletlenül tartanak ott mind a ketten, ahol. Oct 18, 2022 09:39:01
PúpszásziVámpír
(
x10)
Oct 18, 2022 09:39:35
x10)
Ennek a képnek, hangja van! Méghozzá Golda repetfazék hangja!
nabejj
(
x3)
Oct 18, 2022 09:40:21
x3)
Ugorjatok a dunába drogos csövesek.
Közös öngyilkosság az foshná.
Pakson majd kiszednek titeket.
irodalmi szófordulatokkal beszél
szörnyeteg
(
x3)
Oct 18, 2022 09:43:23
x3)
Ha elfogynak a drogok, Tibike nagyon meg fogja verni Endrét.
gobesug
(
x30)
Oct 18, 2022 09:47:27
x30)
elment egy nagy ütyfél
Pisás Farmer
Oct 18, 2022 09:47:30
Nagyon nevetek hogy a Gyagyás néhány hónap alatt átváltozott egy 90 éves alzheimeres öreg és Judka keverékévé :D Ilyen összefüggéstelen motyogást mint amit tegnap a másik szobából levágtál utoljára az öregek otthonában hallottam, ott is csak a haldoklóktól. Vége van recskás, utolsó évad.
Lehugyoztak help!
Oct 18, 2022 09:47:30
Hahó
(
x135)
Oct 18, 2022 09:47:53
x135)
Ugyan miért ugranának? Tibi kemény, sneci meg csak picsog, de nem merné megtenni.
Elmondom mi lesz.
1. Új tibi csatorna. Kéregetés lvl 1 millió.
2. Ha sneci kap segélyt, bécsi évad folytatása.
Moratórium
Oct 18, 2022 09:48:49
Én pont akkor kezdődök,amikor neked véget ér Ausztria, Endre.
A lakást itt sem tudnád fenntartani, de tavaszig nem tudnának belőle kitenni. Sőt, ha kellően óvatlan a tulajdonos, (ami a mostani rezsiárak miatt azért egyre ritkább) akkor tovább is.
A lakást itt sem tudnád fenntartani, de tavaszig nem tudnának belőle kitenni. Sőt, ha kellően óvatlan a tulajdonos, (ami a mostani rezsiárak miatt azért egyre ritkább) akkor tovább is.
Oct 18, 2022 09:48:49
gobesug
(
x30)
Oct 18, 2022 09:50:02
x30)
linzben azt mondta, nem ugrik bele, mert úgysem halna meg, hisz egy rendes örvény nincs benne ott a felső szakaszon.
igazából csak punciskodott, a hikomat kágyilló testét két perc alatt egy pillérnek baszkodná a folyó.
Jonciii
(
x8)
Oct 18, 2022 09:52:53
x8)
Inkább csak kiegészít. Ráadásul feketéznie kell vele
Penzmento
(
x6)
Oct 18, 2022 09:55:04
x6)
Jó reggelt trollégák! Csak a hotyfoltot tudtam nézni mert snecivel ellentétben én dolgozom, de tudjuk hogy a melócsá a trollszok miatt volt vagy csak ott is rájöttek hogy egy hozzá nem értő, alkoholista, drogos balfasz?
Sodipedia fooldalan van napi osszefoglalo
seymour schwartz
(
x6)
Oct 18, 2022 09:56:28
x6)
Én is erre tippelek, elég szomorú, hogy örökre el lehet játszani ezt az "egyik cégtől a másikhoz" való liánozást, na nem baj, reméljük a megszerzett pénzből végre egyszer igazi kristálymethet is tud szerezni.
kripli figyelő
(
x12)
Oct 18, 2022 10:01:49
x12)
Szerintem Berlint kilőtte.Inkasszómanó egyből rárepülne a fizetésére és amennyi maradna neki az még buzigőzre sem lenne elég.
Jonciii
(
x8)
Oct 18, 2022 10:01:50
x8)
Azért a végtelenségig nem fog az menni. Főleg ha közben rohangálni kell a szisza után stalkolni
sarokülőgarnitúra
Oct 18, 2022 10:04:45
Sodi! Így hogy egész nap újra ráérsz, mehetnek a betelefonálós liveok.
Oct 18, 2022 10:04:45
seymour schwartz
(
x6)
Oct 18, 2022 10:05:29
x6)
És mi van, ha utána megy Berlinbe? Mert mit tudna csinálni? Majd eldönti, hogy a csövezés jobb, vagy a "nenene, most neee, jóóóó"? Laptoptöltő mindig akad, kábszi is, szóval megy ez amerre mennie kell melócsával is.
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 18, 2022 10:08:07
x23)
Gyagyás mit olvasok, tényleg megvolt a kibaszáscsá és egy újabb tibi youtube csatorna is lezárult? Na akkor írom mit kell most csinálnotok. Ha múlthéten elintéztétek, mert ugye elintéztétek 1 hét alatt a tibi bejelentését a lakáscsába, akkor ö elmegy holnaptól ágytálazni vagy arab faszokon pörögni. Te meg elkezdet a kontenteket gyártani a netre, csak most már nem másod hanem fő állásba! Kezdésnek jó lesz egy kis PS5 gaming tartalom. :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Blogin a megoldás
Oct 18, 2022 10:09:00
Oct 18, 2022 10:09:00
Mitokondrium
(
x7)
Oct 18, 2022 10:09:08
x7)
Nem tud uszni. Ahogy Golda kifejtette legutobb sohasem tanult meg uszni a kis Endre. Egy uszodaban meghalna.
trolléga
(
x30)
Oct 18, 2022 10:09:51
x30)
Szerintem Berlint kilőtte.Inkasszómanó egyből rárepülne a fizetésére és amennyi maradna neki az még buzigőzre sem lenne elég.
Ott jön képbe a nem és névváltás, hahó! :DD
Tyodika
Oct 18, 2022 10:11:26
Sodi! Így hogy egész nap újra ráérsz, mehetnek a betelefonálós liveok.
Na jó ezt ne ne ne most ne. Ügyeket intézünk a sziszával. Tyerintyem esz éjthetyő.
Oct 18, 2022 10:11:26
Trollul Madár
(
x15)
Oct 18, 2022 10:11:38
x15)
Endre!
Ne keressenek inkább a Trollok melócsát neked?
Egy csomó kör meglenne spórolva.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ne keressenek inkább a Trollok melócsát neked?
Egy csomó kör meglenne spórolva.
seymour schwartz
(
x6)
Oct 18, 2022 10:12:43
x6)
Mondjuk azért a kilakoltatáscsá érdekes lesz. Azért csak lesz ott is valami sivalkodás, hogy "nájnájnáj, nist géen, nist géen", lehet hogy lesznek még beadványok is, hogy "jön a tél, éhezünk, fázunk", lehet, hogy ott is tudnak valamit lejmolni, ráhúzni pár hónapot. Nagy balekok az osztrákok is.
Ingatkanügyek
Trollul Madár
(
x15)
Oct 18, 2022 10:13:29
x15)
Mondjuk azért a kilakoltatáscsá érdekes lesz. Azért csak lesz ott is valami sivalkodás, hogy "nájnájnáj, nist géen, nist géen", lehet hogy lesznek még beadványok is, hogy "jön a tél, éhezünk, fázunk", lehet, hogy ott is tudnak valamit lejmolni, ráhúzni pár hónapot. Nagy balekok az osztrákok is.
Endre!
Szóljunk a Koppány-csoportnak?
szörnyeteg
(
x3)
Oct 18, 2022 10:17:10
x3)
Mik mehetnek most Bécsben az albiban? Ott jajjgat a kobold a kisszobában az ágyon fekve félholtan.
- Jajj nincsen már melócsá, kirúgattak a Trollok!
Tibor közben fel- alá mászkál a lakásban, egyik cigiről gyújt a másikra.
- Mert megmondtam hogy egy fasz vagy! Mert mindent elbaszol. Nem kell ez nekem, akkor már inkább Ljudtka!
Elcsukló hangon Endre.
- Csak addig tart nálad a szerelem amíg van pénzem. Igazuk volt a Trolloknak?
- Endi fejezd ezt be mert szétbaszom a fejed!
- Édesanyám is óva intett ettől a kapcsolattól...
- Mennyi maradt még a kártyákon összesen?
- Gayza is mondta hogy nem lesz ez jó...
- Villám mit mondott, estére lesz valami?
- Én inkább öngyilkos leszek...
- Mi a PIN- kódja a fehér kártyának?
- 10 Millió forint egy év alatt...
- A sör is elfogyott. Öltözz, hozzál sört!
- Teljesen csődben vagyok...
- Szedd össze magad te buzi!
- Azt mondtad hogy szeretsz...
- A cigim is mindjárt elfogy, azt is hozz!
- Jajj nincsen már melócsá, kirúgattak a Trollok!
Tibor közben fel- alá mászkál a lakásban, egyik cigiről gyújt a másikra.
- Mert megmondtam hogy egy fasz vagy! Mert mindent elbaszol. Nem kell ez nekem, akkor már inkább Ljudtka!
Elcsukló hangon Endre.
- Csak addig tart nálad a szerelem amíg van pénzem. Igazuk volt a Trolloknak?
- Endi fejezd ezt be mert szétbaszom a fejed!
- Édesanyám is óva intett ettől a kapcsolattól...
- Mennyi maradt még a kártyákon összesen?
- Gayza is mondta hogy nem lesz ez jó...
- Villám mit mondott, estére lesz valami?
- Én inkább öngyilkos leszek...
- Mi a PIN- kódja a fehér kártyának?
- 10 Millió forint egy év alatt...
- A sör is elfogyott. Öltözz, hozzál sört!
- Teljesen csődben vagyok...
- Szedd össze magad te buzi!
- Azt mondtad hogy szeretsz...
- A cigim is mindjárt elfogy, azt is hozz!
Sodi-Wan Snecobi
Oct 18, 2022 10:17:46
Munkát kéne belefektetni. A 10 mp-es, "gyejtek át az új csatira" videókra is képtelenek. Nem véletlenül tartanak ott mind a ketten, ahol.
Most tényleg? Csak ennyi, hogy ekkora hikomatok? Mintha inkább beszarnék rendszeresen, mert letolni a gatyámat túl bonyolult. (Tudom, rossz példa, mert az egyik tényleg be is szarik folyton. Ezek tényleg ennyire amőbaszerűek.)
Oct 18, 2022 10:17:46
Hahó
(
x135)
Oct 18, 2022 10:18:28
x135)
Meg tud állapodni a bankokkal, nekik az a lényeg, hogy fizessen.
Megint egy főbérlőnél fog lakni egy kisszobában, a fizetése felét el fogja vinni a törlesztés, a másik feléből nyomorogni fog hosszú évekig.
Balogh
(
x1)
Oct 18, 2022 10:21:46
x1)
Bastet! Te felszopó dagadt picha! Maradj a tranyónál és utalj neki! Ne itt írogass!
Trollul Madár
(
x15)
Oct 18, 2022 10:23:52
x15)
Endre!
Tibor végül kilapította a veknit a csaticsá miatt?
Kéne egy mokeszos tisztázós Hahó!
Tibor végül kilapította a veknit a csaticsá miatt?
Kéne egy mokeszos tisztázós Hahó!
68 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Elegem van már abból, hogy kibaszott divat lett a trollkodás . És ilyen semmirekellő faszokkal van tele az internet. Én személy szerint azért szeretem a fórumot,mert itt 90%-ban a komoly trollègák vannak. Hamar kiszorják a szemetet innen. Komoly kutatómunkák, nyomozások, felderítések vannak. Nincs picsogás,aki tud beleáll, csinálja, irtja.
Elnézést a kiborulásèrt!