szerintem Privat Szabolcs utan szabadon szamolhatunk 50-70 EUR per menet arral, ennek a lenynek extrakert tuti nem fizetnek, maga a kinezete "extra", csak a legalja fogja keresni
de sajnos, mint a mellekelt abra mutatja, kereslet van a labancoknal ilyenre.
anschluss
Trollégám!
Őszintén jó, hogy újra vagy!
Nszksz
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
A korcsot csak az nem csicskítja, aki nem akarja.
Ezt egész este emlegette, de ebben az esetben nem amiatt mert ostoba, hanem a másik alaptulajdonsaga, a gonoszság miatt. Arra a live-ra utal vele, amikor Tibi Pozsonyig vonatozott, és nem tudta hol van, mert nem értette mi az, hogy Bratislava.
Nem sok alattomosabb, szemetebb alakot hordott a föld a hátán az tuti.
Nem arrol van szo, hogy nem merem, hanem nem akarom. A Sodi olyan, mint egy vadallat, a sajat kornyezeteben celszeru megfigyelni. Ha napinta odamenne valaki, hogy elverje, az maga sertene a snecologia lenyeget.
A snecologia erdekessege eppen ez, hogy itt van Endre, aki elkepeszto, ordas faszsagokkal teszi tonkre a sajat eletet. Akkor is, ha olvassa a trollforumot, ahol naponta elmondjak neki, mit kellene tennie. Csak szarik ra.
Igazabol egy alapos veressel Endrenek segitenenk, akkor bekerulne a korhazba, kapna segelyt, es okkal valna mumkakeptelenne.
Igy megmarad a helyzeteben ez az utanozhatatlan, ironikus feszultseg: a leheto legrosszabb donteseket hozza, bar a forumon rendszeresen kivalo tanacsokat adnak neki. Egyszeruen itt egy ember, aki minden problemajara azonnal megoldast is kap, de tul makacs ahhoz, hogy ezeket megfogadja. Mint a kis Endi, aki nem hallgatott az uszoedzore, mert o jobban tudta hogyan kell uszni. Csak az o modszerevel meg elsullyedt.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Endre!
Hogy van ez most?
index.hu/belfold/2022/11/10/transznemu-nemvaltas-magyarorszag-kormanyhivatal/amp
Miféle nemváltoztatásra készül a Tibor?
Vagy hazudtál és hivatalosan nem Merci a Tibor és buzi vagy önmagad szerint is.
Vagy Merci a Tibor de készül Tiborrá válni és buzi leszel önmagad szerint is.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
imádom, amikor jó híreket olvashatok szombat reggel. :))
vérdíj target nr. 1
A volt kancája?
Bocs. Véletlen minusz.
Baszki ez már tényleg a végjáték? Kegyetlenül fel van vízesedve, de tényleg.
Kurva szarul nézel ki endre!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Endre megígérte, hogy ha legközelebb elutazik valahova, akkor előre megnézi a látnivalókat, utána olvas a helyen stb., szóval én profi városnézős livera számítok
Mifaaaaaaaaaaaan
ezek meg alszanak, nem utaznak sehova.
Amúgy egy ilyen szakadt, beles kurva mennyit kaphat Ausztriában? Csak hogy tudjunk számolni.
amíg új, addig kérhet 100 eurókat is; aztán ha ráunnak jönnek a 20 eurós körök...
aggodalomra semmi ok; égeti a zsebüket a pénz; fifi majd új kütyüket akar, merga meg inni; lesz konfliktus bőven...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Most pakolják a rollereket a vonatra
Mifaaaaaaaaaaaan
Szóval fórumozol, Tranyó! Lebuktál!
- galambok
- tranyó
- dutch angle (döntött kamerás) láb és fenékvideózás
- ha kisgyerekek sétálnak el mellettük, akkor hirtelen nem lesz fontos a veknit mutogatni, hanem megmutatja "milyen szép az utca", beteges szuszogás kíséretében
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Endre!

A drónt se hagyd Bécsben!
bécsi szállásról a munkába a blaháról a dankó utcai ingyenkonyhára
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal

Ezt már megtárgyaluk és nem lett 60 ezer.
Ez a lényeg. Minden más meg hetyetye.
Ez olyan mint ha azt mondanám hogy, én meg remélhetőleg végre szeretkezhetek majd Gisele Bündchennel. Most hogy pár hete elvált a férjétöl.
Lófaszt fogsz te, nem 2700 eurót keresni. Erről majd teszünk mi.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Nagyon nevetek, ez ilyen fantasy történet?
Mifaaaaaaaaaaaan
-Merci ott fog hagyni
-Soha egyetlen büdzsét nem tudtál eddig tartani, mert pénzügyi analfabéta vagy
-Nem lesz munkád, mert egy alkesz szar vagy
Majd Hahó Prof leírja, mik a rációk Gyagyás.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Endre!
Azt már felfogtad, hogy a Teknős a mi Trollunk?
Időben el kell indulni a korcs állapotában
Egész életed
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Miért nem dolgozol még? Nem kellenek az IT szakemberek valami válság miatt? Háború?
Mifaaaaaaaaaaaan
A vérző aranyere lesz a speciálja, plusz egy tizesért...;)
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
"ha én valamikor dolgozom" - szóval már számodra is kérdéses, lesz-e valaha munkád, tüdőcske? nagyon röhögök. :))
spoiler: nem lesz munkád, a segélycsá pedig nem lesz elég, [b]ki fogják baszni az utcára a sodit[/]. hajléktalan leszel, hallod, HALLOD?!
korábban említetted, hogy ha ez bekövetkezik (be fog következni, a sodi!!), akkor bizony mészárlás lesz.
elárulnád, mégis mire készülsz? a blahán max. a többi csövest próbálhatod meg lemészárolni, de az évek (évtizedek) óta utcán élő, dörzsölt ravaszdi csövingerek előbb fognak kibelezni téged, mint hogy kimondhatnád: hát azért hetyetye!
vérdíj target nr. 1
Ha megéli a munka 3. napját, :) ö maga fogja elpofázni..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Az impotens kókler szarházi meg a munkakerülő, magát összefosó átműtött férfi majd 4 ezret keres összesen :D
Megint idejössz a kibaszott autimatekoddal :D
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Gyagyás, sikerült olcsó szálást találni Pozsonyba? Vagy most vonatoztok, oda vissza 2 órát, hogy 5-6 órát trapoljatok sörrel a kezetekbe Pozsony utcáin?
arra is van számításod, hogy mi van akkor, ha a tranyó 1 nap után feladja a melót vagy kibasszák a 3. napon?
az sehogy nem lesz 1300-1500 és az ő tempójában (kell a pihenés, az ágynyugalom, a feltöltődés) ez éves szinten sem fog összejönni valós munkával.
abba már bele se gondoljunk, hogy az ő munkabérének mekkora részét tolná bele a közösbe, hiszen ne felejtsd el, ami az övé, ahhoz neked semmi közöd
puszi-puszi
le vagy tiltva, kurva anyád
Ha pénteken kezd dolgozni, akkor szerintem hétvégén lelèp pestre:)
De jó esély van arra is, hogy a csütörtöki vizsgálat nem fog jól sikerülni a drogos kutyának :)
Amiből vastagon 3000 fölött vannak a fix költségeitek, magyarul anyagilag továbbra is egy falhoz vert lófasz leszel. De ez teoretikus, mert segélyen még egy hónapot már nem húzol ki, menekülés lesz Púpszászra.
Az igazság az, hogy te még a full buzeránsok alatt vagy, valójában egy nőgyűlölő, incel ratyi. Nem véletlen, hogy még a tranyót sem fogod tudni megtartani. Te szharr.
Púpom itt a kulcs szavak a majd és a valamikor, ezek nem túl bíztatóak.
Én is majd lottózni fogok és valamikor csak megnyerem…
Vegyél a cicának meleg kabátot télire, hogy legyen miben szállítani a pizzákat. Egy szörnyeteg vagy, hogy hagysz egy nőt az utcán fagyoskodva pénzt keresni.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Lehagytad a céges autót sofőrrel, meg a medencét. Pedofil balfasz.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
küzdöttünk, harcoltunk, de végül sikerült megsérteni a dagadt geci láncdohányos szhart. ez shiker. haragját remélhetőleg a sodi lelkecske szopatására használja!
vérdíj target nr. 1

Tulajdonképpen siker :)
Garzon pipa, társasági élet (tibi, jutka, rendőrök, trollkarácsony) pipa
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Schrödinger 4000 eurócskája.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Endre. Teljesen mindegy.
Egy szobát, meg magadat nem tudod fenntartani hitel nélkül...
Mert OSTOBA vagy.
Ha tízezret keresnél azt is elbasznád
Szerző:
Jámbor Jack
Nov 12, 2022 01:46:04
Válasz
(29)
Nov 12, 2022 01:46:04
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 12, 2022 01:49:58
x11)
Felébredtem, belenéztem... :(
Endi, te rövidesen meg fogsz halni!
Teljesen felpüffedt a fejed, a szemeid alatt hatalmas, sötét árkok, pedig csak 41 éves leszel...
Ez nem vicc, kurva szarul nézel ki, egy év alatt legalább húsz évet vettél el magadtól. Idióta!
Teljesen felpüffedt a fejed, a szemeid alatt hatalmas, sötét árkok, pedig csak 41 éves leszel...
Ez nem vicc, kurva szarul nézel ki, egy év alatt legalább húsz évet vettél el magadtól. Idióta!
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Nov 12, 2022 01:56:42
x4)
Szépen egymásra találtatok korcs. A csökkent értelmi képességű csöveskurva 1 órája röhög a vonatos poénodon..
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
KicsiNéző
(
x13)
Nov 12, 2022 02:02:59
x13)
Gyanús volt, hogy miért loopol ennyire a törpökről a korcs, de most már rájöttem ki ő valójában.

Endi, meddig lesz még ez a Hókuszpók cosplay?

Endi, meddig lesz még ez a Hókuszpók cosplay?
Biztatási kár
(
x10)
Nov 12, 2022 02:09:01
x10)
Végre utolértem a sztoryt!
Az inkasszóhoz csak annyit, hogy biztos nem tegnap tették rá, mert a min. nyugdíjat (28 500) rajta hagyják, csak a keret a dohányboltban merült ki. Jó hír, hogy ha új számlát nyit, nem akadálya az újabb inkasszónak, ha nem teljesül a követelés akkor bármikor ismételhető.
Nem árulom el a trottel családnak, hogy Ausztriából hogyan tudhatják meg ki kezdeményezte trottelné ellen az inkasszót.
A NAV felé legalább kettő behajtandó összeg van, mivel nem szokták egyesíteni így egy jó darabig el lehet játszogatni a különböző bankszámla nyitással, de nincs értelme. Vagyis de van, mert ezek soha nem szüntetnek meg semmit, így nem marad bank a végére, ahol ne lenne adóssága.
A NAV-on kívüli tartozások is jelentős lehet, szóval egy darabig kurvának kell állnia, ha enni akar.
Amúgy egy ilyen szakadt, beles kurva mennyit kaphat Ausztriában? Csak hogy tudjunk számolni.
Az inkasszóhoz csak annyit, hogy biztos nem tegnap tették rá, mert a min. nyugdíjat (28 500) rajta hagyják, csak a keret a dohányboltban merült ki. Jó hír, hogy ha új számlát nyit, nem akadálya az újabb inkasszónak, ha nem teljesül a követelés akkor bármikor ismételhető.
Nem árulom el a trottel családnak, hogy Ausztriából hogyan tudhatják meg ki kezdeményezte trottelné ellen az inkasszót.
A NAV felé legalább kettő behajtandó összeg van, mivel nem szokták egyesíteni így egy jó darabig el lehet játszogatni a különböző bankszámla nyitással, de nincs értelme. Vagyis de van, mert ezek soha nem szüntetnek meg semmit, így nem marad bank a végére, ahol ne lenne adóssága.
A NAV-on kívüli tartozások is jelentős lehet, szóval egy darabig kurvának kell állnia, ha enni akar.
linziasztal01
(
x77)
Nov 12, 2022 02:18:17
x77)
Endre!
1) Láthatóan akkor a szellemi téboly már nálad, hogy mata részegen sem tudsz elaludni egyedül.
2) Minek alszol most? Hogy aztán felkelj hajnali 3-kor sörözni?
1) Láthatóan akkor a szellemi téboly már nálad, hogy mata részegen sem tudsz elaludni egyedül.
2) Minek alszol most? Hogy aztán felkelj hajnali 3-kor sörözni?
Anschluss
(
x4)
Nov 12, 2022 02:20:55
x4)
Végre utolértem a sztoryt!
szerintem Privat Szabolcs utan szabadon szamolhatunk 50-70 EUR per menet arral, ennek a lenynek extrakert tuti nem fizetnek, maga a kinezete "extra", csak a legalja fogja keresni
de sajnos, mint a mellekelt abra mutatja, kereslet van a labancoknal ilyenre.
Trollul Madár
(
x15)
Nov 12, 2022 02:22:17
x15)
Jajj Géza, ne már ...
Azért ettől többet néztem ki belőled, mint, hogy itt szellemharcolsz meg gizdáskodsz. Ne legyél Tajgi! Jóbó mondom.
Nekem van egy "haverom" aki egyedül odament a trash brigád közé, hogy "meglökje a veknit egy nyitott tenyeressel". Azt mondja, hogy a te 140 kilódtól sem kapna pánikrohamot, de leszar téged mert hasznot hozol nekünk.
Én tanácsolom neked, hogy ne itt emberkedj, itt belőled soha nem lesz "megmondóember" mert összeretardoztad magad.
Fogadd meg a saját tanácsodat a mai napról. Ne live-ozz, húzz el az internetről, mentsd a családod amíg bármi is menthető és keress valami más hobbit.
Azért ettől többet néztem ki belőled, mint, hogy itt szellemharcolsz meg gizdáskodsz. Ne legyél Tajgi! Jóbó mondom.
Nekem van egy "haverom" aki egyedül odament a trash brigád közé, hogy "meglökje a veknit egy nyitott tenyeressel". Azt mondja, hogy a te 140 kilódtól sem kapna pánikrohamot, de leszar téged mert hasznot hozol nekünk.
Én tanácsolom neked, hogy ne itt emberkedj, itt belőled soha nem lesz "megmondóember" mert összeretardoztad magad.
Fogadd meg a saját tanácsodat a mai napról. Ne live-ozz, húzz el az internetről, mentsd a családod amíg bármi is menthető és keress valami más hobbit.
Trollégám!
Őszintén jó, hogy újra vagy!
Nszksz
balek
(
x10)
Nov 12, 2022 04:11:27
x10)
Lehet szidni Gézát meg Kozmát, tényleg elég rosszarcú bűnözök. De a púpos pedofilt bármikor csicskába teszik és ezt az érdemet nem lehet elvenni tőlük.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Nov 12, 2022 04:36:21
x5)
tibi kimostad a faszodat?
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
VibrációsPéniszgyűrű
Nov 12, 2022 05:17:32
Lehet szidni Gézát meg Kozmát, tényleg elég rosszarcú bűnözök. De a púpos pedofilt bármikor csicskába teszik és ezt az érdemet nem lehet elvenni tőlük.
A korcsot csak az nem csicskítja, aki nem akarja.
Nov 12, 2022 05:17:32
balek
(
x10)
Nov 12, 2022 05:25:14
x10)
A pedofil múmia ébredése
Guck mal hier
Nov 12, 2022 05:28:44
Csak a jegyzőkönyv kedvéért, a büdös korcs több, mint fél órája azt a "poént" loopolja, hogy ki van írva valahova, hogy "Bratislava ticket" és akkor a Bratislava NYILVÁN azt jelenti, hogy vonat, hahaha, úristen de vicces, a korcs ostobábbnak teteti magát, mint amilyen, hahaha, vigyázzatok, nagyon vicces...
Az egész tetejébe a tranyónak nem esik le, azt hiszi, hogy a korcs komolyan beszél és folyton javítgatja... katasztrófa, ne nézze senki.
Az egész tetejébe a tranyónak nem esik le, azt hiszi, hogy a korcs komolyan beszél és folyton javítgatja... katasztrófa, ne nézze senki.
Ezt egész este emlegette, de ebben az esetben nem amiatt mert ostoba, hanem a másik alaptulajdonsaga, a gonoszság miatt. Arra a live-ra utal vele, amikor Tibi Pozsonyig vonatozott, és nem tudta hol van, mert nem értette mi az, hogy Bratislava.
Nem sok alattomosabb, szemetebb alakot hordott a föld a hátán az tuti.
Nov 12, 2022 05:28:44
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 12, 2022 06:01:25
x7)
látom, hogy az éjszakai műszak még fullfing úrral is megküzdött, ami teljesen meglepett, mert meg voltam győződve róla, hogy nem tud sem olvasni, sem írni
hehe
Örebro
(
x17)
Nov 12, 2022 06:36:43
x17)
ez a zsirdiszno elhiszi sajåt hazugsågait ez a baj.
Mitokondrium
(
x7)
Nov 12, 2022 06:49:57
x7)
Hány fős ez a fórum 2000? És talán vagytok 10 en akik oda mérték menni a Sodi hoz. A többi meg csak nem is látta eloben mert azt már tjrizikós bevallalni
Nem arrol van szo, hogy nem merem, hanem nem akarom. A Sodi olyan, mint egy vadallat, a sajat kornyezeteben celszeru megfigyelni. Ha napinta odamenne valaki, hogy elverje, az maga sertene a snecologia lenyeget.
A snecologia erdekessege eppen ez, hogy itt van Endre, aki elkepeszto, ordas faszsagokkal teszi tonkre a sajat eletet. Akkor is, ha olvassa a trollforumot, ahol naponta elmondjak neki, mit kellene tennie. Csak szarik ra.
Igazabol egy alapos veressel Endrenek segitenenk, akkor bekerulne a korhazba, kapna segelyt, es okkal valna mumkakeptelenne.
Igy megmarad a helyzeteben ez az utanozhatatlan, ironikus feszultseg: a leheto legrosszabb donteseket hozza, bar a forumon rendszeresen kivalo tanacsokat adnak neki. Egyszeruen itt egy ember, aki minden problemajara azonnal megoldast is kap, de tul makacs ahhoz, hogy ezeket megfogadja. Mint a kis Endi, aki nem hallgatott az uszoedzore, mert o jobban tudta hogyan kell uszni. Csak az o modszerevel meg elsullyedt.
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 12, 2022 06:54:48
x19)
Valaki tudja, hogy kevinke szarát ki huzogatta le mikor gèjza a szabadsága alatt napokig sodizgatott meg laurázgatott?
Zegernye
(
x2)
Nov 12, 2022 07:04:22
x2)
Te dagadt disznó, az csak a te töppedt agyadban hatalmas fegyvertény, hogy becsicskítod a gnómot azzal, hogy a dinnye fejedet a pofájába nyomod, és belecsámcsogsz a képébe.
hoty... hotyhotyhoty...
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 12, 2022 07:43:22
x7)
ne üljünk fel a fullfing vonatra, méltatlan lenne belemenni egy retardok között divatos szócséplésbe, hagyjuk ezt meg nekik, normális életvitellel rendelkező emberek nem ugranak be a szaros medencébe, inkább csak felülről nézik azt
ahogy az öreg sodibá is mondta, mi csak szürcsölgetjük a teánkat, kezeljük a technikát, amíg mások dolgoznak
egyébként meg a mellékretardok sem a régiek már, szépen lehet rajtuk keresztül Endre lecsúszását követni, mert a régiek azért ímmel-ámmal tudtak helyesen írni, de ez a mai brigád, ha billentyűzetet ragad, nem lehet eldönteni, hogy az állatkertből regisztrált-e be egy majom
hehe
ahogy az öreg sodibá is mondta, mi csak szürcsölgetjük a teánkat, kezeljük a technikát, amíg mások dolgoznak
egyébként meg a mellékretardok sem a régiek már, szépen lehet rajtuk keresztül Endre lecsúszását követni, mert a régiek azért ímmel-ámmal tudtak helyesen írni, de ez a mai brigád, ha billentyűzetet ragad, nem lehet eldönteni, hogy az állatkertből regisztrált-e be egy majom
JohnCramer
(
x1)
Nov 12, 2022 07:50:19
x1)
Most, hogy olvasom, a Fifi Pozsonyba készül, abszolút örülök annak, hogy megcsináltam róla a fordítást szlovákul... bárcsak ott lehetnék, megvárnám őt és a Tranyót a Bratislava hlavná stanica-n... tojással felfegyverkezve
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Trollul Madár
(
x15)
Nov 12, 2022 08:23:18
x15)
Fifi szereti seggbe felcsatolhatóval. Confirmed :))
Endre!
Hogy van ez most?
index.hu/belfold/2022/11/10/transznemu-nemvaltas-magyarorszag-kormanyhivatal/amp
Miféle nemváltoztatásra készül a Tibor?
Vagy hazudtál és hivatalosan nem Merci a Tibor és buzi vagy önmagad szerint is.
Vagy Merci a Tibor de készül Tiborrá válni és buzi leszel önmagad szerint is.
Kötőjel
(
x12)
Nov 12, 2022 08:24:13
x12)
Felébredtem, belenéztem... :(
imádom, amikor jó híreket olvashatok szombat reggel. :))
-
Nov 12, 2022 08:31:11
Valaki tudja, hogy kevinke szarát ki huzogatta le mikor gèjza a szabadsága alatt napokig sodizgatott meg laurázgatott?
A volt kancája?
Nov 12, 2022 08:31:11
cucksodi
(
x3)
Nov 12, 2022 08:31:24
x3)
Tibor szisza nagy közgazdász. 1000 "eróért" adja a falkó sört és azért ilyen drága, mert a gyár nem csinál több ilyet, mert nem volt rá kereslet. Drágábban biztos lesz rá tibi fiam gratulálok. Endre, hogy lehet ilyen hülye pasid?
puskapoj
Klohek
(
x12)
Nov 12, 2022 08:36:08
x12)
endre, a szisza sírva panaszkodott, hogy halott a piton tabletta nélkül, te vén, hülye, impotens, buzeráns..
Trollul Madár
(
x15)
Nov 12, 2022 08:36:23
x15)
Endre!
Lesz ma drogos-meztelenes-csaticsás-banszolós?
Lesz ma drogos-meztelenes-csaticsás-banszolós?
Telebetyár_Időtelefon
Nov 12, 2022 08:51:08
Endre, hol a 3d-s animált menóra?
8 órázó szürkeegér
Nov 12, 2022 08:51:08
-
Nov 12, 2022 08:57:44
Endre, hol a 3d-s animált menóra?
Bocs. Véletlen minusz.
Nov 12, 2022 08:57:44
Sanyibacsi
(
x6)
Nov 12, 2022 09:00:23
x6)
Endre, ne tedd tönkre a hétvégénket!
trolléga
(
x30)
Nov 12, 2022 09:18:09
x30)
https://img.sodika.dk/imgur.com/1ZKaXQV.png
Simon Géza Krisztián
Nov 12, 2022 09:25:55
Na idefigyeljetek sodifórumosok, a lányom halálát a családomért játszottam el, mindent a családomért teszek és tettem is. Nekem van életem, nem úgy mint nektek, most vettem családi házat, autót, 3700 eurót keresek, ezért írogatok trash liveok alá egész nap! Kaffkának meg nem volt ilyen nagy a szája, amikor éppen ujjaztam az elülső bélrendszerét!
Na szarlehúzáscsá
Na szarlehúzáscsá
Nov 12, 2022 09:25:55
Örebro
(
x17)
Nov 12, 2022 09:29:41
x17)
drogos geci, ha indulsz felvidekre, meg ne fesulködj, igy vagy az igazi!
Örebro
(
x17)
Nov 12, 2022 09:29:54
x17)
Örebro
(
x17)
Nov 12, 2022 09:30:01
x17)
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Nov 12, 2022 09:32:18
x5)
pozsonyba veszik meg az iphone 14 pro maxot? vagy csak a pozsonyi ingyenkonyhara mennek?
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Örebro
(
x17)
Nov 12, 2022 09:32:38
x17)
Ásó27
(
x68)
Nov 12, 2022 09:32:52
x68)
pozsonyba veszik meg az iphone 14 pro maxot? vagy csak a pozsonyi ingyenkonyhara mennek?
Endre megígérte, hogy ha legközelebb elutazik valahova, akkor előre megnézi a látnivalókat, utána olvas a helyen stb., szóval én profi városnézős livera számítok
Örebro
(
x17)
Nov 12, 2022 09:33:51
x17)
halászlé
(
x24)
Nov 12, 2022 09:42:03
x24)
amíg új, addig kérhet 100 eurókat is; aztán ha ráunnak jönnek a 20 eurós körök...
aggodalomra semmi ok; égeti a zsebüket a pénz; fifi majd új kütyüket akar, merga meg inni; lesz konfliktus bőven...
Ásó27
(
x68)
Nov 12, 2022 09:43:11
x68)
Mercis Hambi
(
x3)
Nov 12, 2022 09:46:56
x3)
Igen az. Volt egészségügyi dolgozóként , ezt megtudom erősíteni . Csoda lenne ha ezzel az életmóddal és a jelenlegi állapotával még félévig kihúzná ! Ha most menne rehabra , akkor sem lenne már teljesen egészséges , a szervei miatt, maximum stabilizálni lehetne az állapotát,hogy életben tartsák! Kurva szarul nézel ki endre!
Lebuktató Laci
Nov 12, 2022 09:56:05
Volt egészségügyi dolgozóként , ezt megtudom erősíteni .
Szóval fórumozol, Tranyó! Lebuktál!
Nov 12, 2022 09:56:05
sodika
Nov 12, 2022 10:05:30
1750 a segély.
Ha én valamikor dolgozom, az 2700 körül lesz nettó.
Merci valahol 1300 és 1500 között lehet majd 8 óráza.
Ketten 4 ezer nettó körül leszünk majd valamikor remélhetőleg.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nov 12, 2022 10:05:30
balek
(
x10)
Nov 12, 2022 10:05:33
x10)
Ami valójában lesz:- galambok
- tranyó
- dutch angle (döntött kamerás) láb és fenékvideózás
- ha kisgyerekek sétálnak el mellettük, akkor hirtelen nem lesz fontos a veknit mutogatni, hanem megmutatja "milyen szép az utca", beteges szuszogás kíséretében
Trollul Madár
(
x15)
Nov 12, 2022 10:05:42
x15)
Endre!

A drónt se hagyd Bécsben!
Mercis Hambi
(
x3)
Nov 12, 2022 10:06:15
x3)
Jaj lebuktam :D mondjuk ha lenézek a lábaim közé , látok faszt , ráadásul befordítva sincs
balek
(
x10)
Nov 12, 2022 10:07:11
x10)
1750 a segély.
Egyszejje fogunk kilépni az ajtón és elindulni Ha én valamikor dolgozom, az 2700 körül lesz nettó.
Trollul Madár
(
x15)
Nov 12, 2022 10:08:21
x15)
1750 a segély.

Ezt már megtárgyaluk és nem lett 60 ezer.
Trollok harca
(
x5)
Nov 12, 2022 10:09:40
x5)
ezek szerint már kérdéses hogy valaha is dolgozni fogsz, lakatos Géza meg többet keres mint ti ketten együtt..
Miskolci alvósejt
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 12, 2022 10:10:31
x23)
remélhetőleg.
Ez a lényeg. Minden más meg hetyetye.
Ez olyan mint ha azt mondanám hogy, én meg remélhetőleg végre szeretkezhetek majd Gisele Bündchennel. Most hogy pár hete elvált a férjétöl.
Lófaszt fogsz te, nem 2700 eurót keresni. Erről majd teszünk mi.
Trollul Madár
(
x15)
Nov 12, 2022 10:10:41
x15)
Endre!
Miféle nemváltási folyamatra készül a Merci?
Férfiből lesz nő vagy nőből férfi?
Meleg vagy, vagy meleg leszel?
Miféle nemváltási folyamatra készül a Merci?
Férfiből lesz nő vagy nőből férfi?
Meleg vagy, vagy meleg leszel?
Ásó27
(
x68)
Nov 12, 2022 10:11:04
x68)
1750 a segély.
Nagyon nevetek, ez ilyen fantasy történet?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 12, 2022 10:11:50
x13)
1750 a segély.
-Merci ott fog hagyni
-Soha egyetlen büdzsét nem tudtál eddig tartani, mert pénzügyi analfabéta vagy
-Nem lesz munkád, mert egy alkesz szar vagy
Majd Hahó Prof leírja, mik a rációk Gyagyás.
Trollul Madár
(
x15)
Nov 12, 2022 10:12:15
x15)
1750 a segély.
Endre!
Azt már felfogtad, hogy a Teknős a mi Trollunk?
Ásó27
(
x68)
Nov 12, 2022 10:12:23
x68)
Akkor nem jött az angol interjú után ajánlat Endre? :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
max5enutálnak
(
x47)
Nov 12, 2022 10:12:27
x47)
Hinnye, milyen paprikáschips lett a hangulat éjszaka. Gayza azt csinálja a fórummal, mint sneci Gayzával. Nagyon szeretne ide tartozni, próbálkozik jófejkedni, ad is számunkra hasznos dolgot, hogy befogadjuk, aminek kicsit teret is adunk, de a végén mindig emlékeztetjük, hogy ő a másik oldalon áll és soha nem leszünk haverok. Ekkor jön az anyázás, sértődés, meg a soha többé nem írok ide, nem adok semmit! Aztán eltelik egy kis idő és kezdődik az egész elölről. A nyomorék ugyanígy nem tudja Gayzát elengedni. A végén meg mi profitálunk ebből az egészből, mert ingyen, effort nélkül jönnek az infók.
Na ingyenkonyha, csá!
Na ingyenkonyha, csá!
Jonciii
(
x8)
Nov 12, 2022 10:12:49
x8)
Egyszejje fogunk kilépni az ajtón és elindulni bécsi szállásról a munkába a blaháról a dankó utcai ingyenkonyhára
Időben el kell indulni a korcs állapotában
Trollul Madár
(
x15)
Nov 12, 2022 10:13:24
x15)
Endre!
Pozsonyból tolod a Fórumot vagy Bécsben keresed a pedofil-aktákat?
Pozsonyból tolod a Fórumot vagy Bécsben keresed a pedofil-aktákat?
Ásó27
(
x68)
Nov 12, 2022 10:16:37
x68)
Felkel a pihentető alvás után, és egyből ide jön fantáziálgatni, hogy majd mennyit keres ő meg a tranyó, ha esetleg talán elkezdenek dolgozni :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
max5enutálnak
(
x47)
Nov 12, 2022 10:17:10
x47)
1750 a segély.
Ha én valamikor dolgozom,
majd valamikor remélhetőleg.
Ha én valamikor dolgozom,
majd valamikor remélhetőleg.
Egész életed
Ásó27
(
x68)
x68)
Miért nem dolgozol még? Nem kellenek az IT szakemberek valami válság miatt? Háború?
kripli figyelő
(
x12)
Nov 12, 2022 10:17:41
x12)
1750 a segély.
Bejelentetted az AMS-nek hogy elhagyod az országot?Ne rontsd el a hétvégét gyagyás. Ha én valamikor dolgozom, az 2700 körül lesz nettó.
Optimusz
Nov 12, 2022 10:19:26
A vérző aranyere lesz a speciálja, plusz egy tizesért...;)
Nov 12, 2022 10:19:26
Klohek
(
x12)
Nov 12, 2022 10:19:34
x12)
tibi még alszik?
Trollul Madár
(
x15)
Nov 12, 2022 10:20:24
x15)
Endre!
Amúgy komolyra fordítva a szót:
Semmi esélyed nincs kimászni abból az anyagi és erkölcsi szakadékból ahova beugrottál.
Nem vagy még a szakadék méllyén de az út nagyrészét már végig zuhantad.
Te nem felállsz éppen, hanem zuhansz a méllyére ennek a szakadéknak ahol az alján megfog emészteni a homokszörny mint ahogy sokakkal megtette, de te nem vagy Boba Fett, hogy túléld.
Amúgy komolyra fordítva a szót:
Semmi esélyed nincs kimászni abból az anyagi és erkölcsi szakadékból ahova beugrottál.
Nem vagy még a szakadék méllyén de az út nagyrészét már végig zuhantad.
Te nem felállsz éppen, hanem zuhansz a méllyére ennek a szakadéknak ahol az alján megfog emészteni a homokszörny mint ahogy sokakkal megtette, de te nem vagy Boba Fett, hogy túléld.
max5enutálnak
(
x47)
Nov 12, 2022 10:21:45
x47)
Gondolom Pozsonyban is van ingyenkonyha
xray
(
x21)
Nov 12, 2022 10:25:17
x21)
1750 a segély.
két, úszni nem tudó szerencsétlen kapaszkodik egymásba és egymást rántják a mélybe. végetek van. Ha én valamikor dolgozom, az 2700 körül lesz nettó.
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 12, 2022 10:25:45
x21)
cucksodi
(
x3)
Nov 12, 2022 10:26:07
x3)
Endre és párja tibor végig kóstolja európa legjobb ingyenkonyháit. Ha kiváncsi vagy, hogy mi a véleménye a pozsonyiról egy pedofil buzinak és egy félörült tranyónak ne felejts el feliratkozni az egyikre a 30 csatornából, amit használnák.
puskapoj
Kötőjel
(
x12)
Nov 12, 2022 10:27:20
x12)
1750 a segély.
"ha én valamikor dolgozom" - szóval már számodra is kérdéses, lesz-e valaha munkád, tüdőcske? nagyon röhögök. :))
spoiler: nem lesz munkád, a segélycsá pedig nem lesz elég, [b]ki fogják baszni az utcára a sodit[/]. hajléktalan leszel, hallod, HALLOD?!
korábban említetted, hogy ha ez bekövetkezik (be fog következni, a sodi!!), akkor bizony mészárlás lesz.
elárulnád, mégis mire készülsz? a blahán max. a többi csövest próbálhatod meg lemészárolni, de az évek (évtizedek) óta utcán élő, dörzsölt ravaszdi csövingerek előbb fognak kibelezni téged, mint hogy kimondhatnád: hát azért hetyetye!
Örebro
(
x17)
Nov 12, 2022 10:28:15
x17)
drogosgenya, ezt a kiiråst keresd!
kuchyňa zadarmo
kuchyňa zadarmo
Klohek
(
x12)
Nov 12, 2022 10:28:56
x12)
Sapkát vegyél fel fifi, mert a hajnyírással még hibbantabbnak nézel ki, te szerencsementes..
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 12, 2022 10:29:30
x23)
1300-1500 euró morálisan ingoványos munkáért. Vajon mi lehet ez? Na mindegy, Lekövetö troll meg kamerás troll, már álló fasszal várják 17 meg 18-át!
Klohek
(
x12)
Nov 12, 2022 10:32:59
x12)
1300-1500 euró morálisan ingoványos munkáért. Vajon mi lehet ez? Na mindegy, Lekövetö troll meg kamerás troll, már álló fasszal várják 17 meg 18-át!
Ha megéli a munka 3. napját, :) ö maga fogja elpofázni..
rezsidémon
(
x8)
Nov 12, 2022 10:36:54
x8)
1750 a segély.
És számoltad azt, hogy mennyi a nap/havi költség?Ha én valamikor dolgozom, az 2700 körül lesz nettó.
Az impotens kókler szarházi meg a munkakerülő, magát összefosó átműtött férfi majd 4 ezret keres összesen :D
Megint idejössz a kibaszott autimatekoddal :D
sörtötbontok
(
x8)
Nov 12, 2022 10:37:10
x8)
Endre!
Be kell perelni az osztrák vasúttársaságot! Úgy látom, hogy hiába van Európai fogyatékossági igazolványod, nincs semmi rabatt! Lopják a pénzedet a zsidók!
Be kell perelni az osztrák vasúttársaságot! Úgy látom, hogy hiába van Európai fogyatékossági igazolványod, nincs semmi rabatt! Lopják a pénzedet a zsidók!
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 12, 2022 10:39:28
x19)
Képzeljétek el a szitut.
Merci reggel korán kel, este óta nem ivott és elmegy dolgozni. Délután hazaèr, fáradtan, szomjasan. Sodi nemrég kelt, nincs se kaja, se sör otthon.
Meló ajánlat még a környéken sincs a pedofilnak, de este zaklatni kezdi segg erőszakolásèrt.
És ezek után adja haza a fizetèsèt :)
Nagyon röhögök:)
Merci reggel korán kel, este óta nem ivott és elmegy dolgozni. Délután hazaèr, fáradtan, szomjasan. Sodi nemrég kelt, nincs se kaja, se sör otthon.
Meló ajánlat még a környéken sincs a pedofilnak, de este zaklatni kezdi segg erőszakolásèrt.
horgász
(
x10)
Nov 12, 2022 10:42:18
x10)
Tegnap csak megsértődött a sunkafejű, erről lemaradtam xD
Te elbaszott zsírsámán, kezdessz olyan szánalom számba menni, mint a recskás. Dörgölőzöl a Tanszékhez állandóan, próbálkozol valamivel mindig, de pofáraesés a vége.
Fogd már fel a zsíroskenyér agyaddal, ide te kevés vagy.
Nem fog itt soha elfogadni sem senki, nem hogy szeretni.
Te a sárkányfűárussal meg a tranyóval vagy egy iskola. Ez a mondat írja le legjobban az "emberi" minőséged.
Abból is látszik, hogy egy minuszIQ-s agyalágyult állati jószág vagy, hogy azonnal ezzel a "ki mer idejönni" dumával véded a hájas-büdös-szaros 8 kilométer kerületű segged. Miért, mi lesz, ha én mondjuk odamegyek? Vagy bárki. Lerajzolsz azt összetépsz fosköcsög?
Ha már ahhoz idióta vagy, hogy elgondolkozz, akkor legalább olvasgass itt egy kicsit és láthatod: ez nem az az asztal.
Egy emberi roncs, egy biohulladék vagy te is.
Annyi eszed nincs, hogy elengedd ezt az egész korcs-tranyó-fórum témát. Pedig akkor le sem szarná senki a sunkafejed, ilyen egyszerű lenne. Most segítettem ugye? Erre magadtól nem voltál képes rájönni.
Agyhalott zsírdisznó.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Te elbaszott zsírsámán, kezdessz olyan szánalom számba menni, mint a recskás. Dörgölőzöl a Tanszékhez állandóan, próbálkozol valamivel mindig, de pofáraesés a vége.
Fogd már fel a zsíroskenyér agyaddal, ide te kevés vagy.
Nem fog itt soha elfogadni sem senki, nem hogy szeretni.
Te a sárkányfűárussal meg a tranyóval vagy egy iskola. Ez a mondat írja le legjobban az "emberi" minőséged.
Abból is látszik, hogy egy minuszIQ-s agyalágyult állati jószág vagy, hogy azonnal ezzel a "ki mer idejönni" dumával véded a hájas-büdös-szaros 8 kilométer kerületű segged. Miért, mi lesz, ha én mondjuk odamegyek? Vagy bárki. Lerajzolsz azt összetépsz fosköcsög?
Ha már ahhoz idióta vagy, hogy elgondolkozz, akkor legalább olvasgass itt egy kicsit és láthatod: ez nem az az asztal.
Egy emberi roncs, egy biohulladék vagy te is.
Annyi eszed nincs, hogy elengedd ezt az egész korcs-tranyó-fórum témát. Pedig akkor le sem szarná senki a sunkafejed, ilyen egyszerű lenne. Most segítettem ugye? Erre magadtól nem voltál képes rájönni.
Agyhalott zsírdisznó.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 12, 2022 10:42:35
x23)
Gyagyás, sikerült olcsó szálást találni Pozsonyba? Vagy most vonatoztok, oda vissza 2 órát, hogy 5-6 órát trapoljatok sörrel a kezetekbe Pozsony utcáin?
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Nov 12, 2022 10:42:54
x7)
1750 a segély.
arra is van számításod, hogy mi van akkor, ha a tranyó 1 nap után feladja a melót vagy kibasszák a 3. napon?
az sehogy nem lesz 1300-1500 és az ő tempójában (kell a pihenés, az ágynyugalom, a feltöltődés) ez éves szinten sem fog összejönni valós munkával.
abba már bele se gondoljunk, hogy az ő munkabérének mekkora részét tolná bele a közösbe, hiszen ne felejtsd el, ami az övé, ahhoz neked semmi közöd
puszi-puszi
xray
(
x21)
Nov 12, 2022 10:43:05
x21)
Képzeljétek el a szitut.
az hogy a faszpinás munkába fog járni, csak röhögni tudok. hamarabb fog az utcán strichelni. Merci reggel korán kel, este óta nem ivott és elmegy dolgozni. Délután hazaèr, fáradtan, szomjasan. Sodi nemrég kelt, nincs se kaja, se sör otthon.
Sodiverzum screenwriter
Nov 12, 2022 10:43:29
Mindig nevetek ha eszembe jut, hogy a pedofil Palvin Barbit mondta, amikor megkérdezték melyik nő jön be neki.
Három országban élt már eddig, de egyikben sem látott egy jó csajt se. Egésznap filmezik, de a Hollywoodi bombázók se jutottak eszébe.
Csak Barbi, mert broni beírja párnaponta a fórumra.
Full buzeráns vagy Endre.
Három országban élt már eddig, de egyikben sem látott egy jó csajt se. Egésznap filmezik, de a Hollywoodi bombázók se jutottak eszébe.
Nov 12, 2022 10:43:29
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 12, 2022 10:44:26
x19)
az hogy a faszpinás munkába fog járni, csak röhögni tudok. hamarabb fog az utcán strichelni.
Ha pénteken kezd dolgozni, akkor szerintem hétvégén lelèp pestre:)
De jó esély van arra is, hogy a csütörtöki vizsgálat nem fog jól sikerülni a drogos kutyának :)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Nov 12, 2022 10:46:25
x7)
Szólok a Slovenská pospolitosť-nak, hogy egy szlovákgyülölő magyar a tranyó "férjével" szennyezi a dicső szlovák földet.
Na stráži!
A jó portás csak baszik!
Na stráži!
Norina
(
x2)
Nov 12, 2022 10:46:30
x2)
Én most hallgatom vissza a tegnapi live- ot és a pedofil mondja Gammernek, hogy 5- én kap pénzt.
De vajon honnan? AMS?
De vajon honnan? AMS?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 12, 2022 10:46:44
x37)
1750 a segély.
Amiből vastagon 3000 fölött vannak a fix költségeitek, magyarul anyagilag továbbra is egy falhoz vert lófasz leszel. De ez teoretikus, mert segélyen még egy hónapot már nem húzol ki, menekülés lesz Púpszászra.
Sodiverzum screenwriter
Nov 12, 2022 10:47:14
Mindig nevetek ha eszembe jut, hogy a pedofil Palvin Barbit mondta, amikor megkérdezték melyik nő jön be neki.
Ha belegondolok rosszabb is vagy, mint egy full buzeráns. Vannak meleg ismerőseim, a legtöbb rajong valami híres énekesnőért vagy színésznőért, Madonnának és Lady Gagának híresen nagy LMBTQ rajongótábora van.Három országban élt már eddig, de egyikben sem látott egy jó csajt se. Egésznap filmezik, de a Hollywoodi bombázók se jutottak eszébe.
Az igazság az, hogy te még a full buzeránsok alatt vagy, valójában egy nőgyűlölő, incel ratyi. Nem véletlen, hogy még a tranyót sem fogod tudni megtartani. Te szharr.
Nov 12, 2022 10:47:14
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Nov 12, 2022 10:47:47
x5)
1750 a segély.
Púpom itt a kulcs szavak a majd és a valamikor, ezek nem túl bíztatóak.
Én is majd lottózni fogok és valamikor csak megnyerem…
rBali
(
x24)
Nov 12, 2022 10:47:58
x24)
1750 a segély.
Vegyél a cicának meleg kabátot télire, hogy legyen miben szállítani a pizzákat. Egy szörnyeteg vagy, hogy hagysz egy nőt az utcán fagyoskodva pénzt keresni.
xray
(
x21)
Nov 12, 2022 10:48:50
x21)
gyagyás, anyád felkészült már, hogy púpszászra menekülsz?
Norina
(
x2)
Nov 12, 2022 10:49:25
x2)
Ja, jó..
Szóval megint kap segélyt a semmire. Hihetetlen.
Szóval megint kap segélyt a semmire. Hihetetlen.
Ásó27
(
x68)
Nov 12, 2022 10:50:20
x68)
A tranyó gondolom úgy ad bele a közös költségekbe, mint mindig: magának veszi a cigit
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Nov 12, 2022 10:52:29
x30)
1750 a segély.
Ásó27
(
x68)
Nov 12, 2022 10:53:36
x68)
A cica nagyon okos
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Nov 12, 2022 10:54:35
x21)
Nov 12, 2022 10:54:35
a medencés iroda. xd Nov 12, 2022 10:54:35
KicsiNéző
(
x13)
Nov 12, 2022 10:55:16
x13)
Az utolsó Tranyó live-val mizu?
Még nem volt vége amikor aludni mentem, de Youtubeon sincs fent, meg Trashvodon se látom.
Valami PS5ös címe volt.
Még nem volt vége amikor aludni mentem, de Youtubeon sincs fent, meg Trashvodon se látom.
Valami PS5ös címe volt.
Kötőjel
(
x12)
Nov 12, 2022 10:58:11
x12)
Tegnap csak megsértődött a sunkafejű, erről lemaradtam xD
küzdöttünk, harcoltunk, de végül sikerült megsérteni a dagadt geci láncdohányos szhart. ez shiker. haragját remélhetőleg a sodi lelkecske szopatására használja!
bolgár jeti
(
x30)
Nov 12, 2022 10:58:21
x30)
a medencés iroda. xd

Tulajdonképpen siker :)
Garzon pipa, társasági élet (tibi, jutka, rendőrök, trollkarácsony) pipa
egynadrág
(
x2)
Nov 12, 2022 10:58:53
x2)
1750 a segély.
Schrödinger 4000 eurócskája.
Optimusz
Nov 12, 2022 11:02:06
1750 a segély.
Endre. Teljesen mindegy.
Egy szobát, meg magadat nem tudod fenntartani hitel nélkül...
Mert OSTOBA vagy.
Ha tízezret keresnél azt is elbasznád
Nov 12, 2022 11:02:06
124 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™