Szétmetélték és levágták. "csikló" lett belóle...
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Na próbálkozz, troll! Az autipajzsba már RÉGEN beépítettem, hogy Tibi nő, mert MRI. Én pedig csakazértsem fatyok buszi! Piszony!
Nem figyelsz, makk az új csikló :D
KURVArangy
Van hajszárító, nem??
Mifaaaaaaaaaaaan
ezen a véleményen vagyok én is; és figyeld meg, golda képes lesz elköltözni halászhoz, amikor elege lesz ezekből. tibor fekete öves élősködő; terdikről is csak erőszakkal lehetett leválasztani.
ajánlom mindenki figyelmébe az archive.org-os anyagokat, pl:
archive.org/details/koszonet-valakinek.
Náczi Lacibá felkérdezésnél utal arra, hogy merga kristályoztatta Terdiket:
archive.org/details/mikroban-kis-valtozas.-chat-freechat/05+Free+Chat+%C3%9Ajra+-+Id.+N%C3%A1czi+Laci+lebuktatja+a+trany%C3%B3t.mp4
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Sajnos ez a link mar nem el.
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
keress rá, hogy "terdik", van anyag bőven
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nem egyszobás az trolléga.
2+fél szobás 15 és 17millió forint között mennek a környéken ezek a lepukkadt Kádár kockák,attól függően,hogy a 60-as vagy a 70-es években épültek-e.
Terdiktől el akarta venni a lakást, ezért még le is szopta. Végül a gondozója takarította el.
Minden O és K
2010.09.08. 1 000 Ft 2,79 € Groteszk
2010.09.31. 2 000 Ft 5,59 € Rocskai
2010.11.22. 1 000 Ft 2,79 € Lundart
Azért 1000 meg 2000 Ft már 2010-ben is elég karcsú pénz volt bármilyen melóért. Mi a faszt csinálhatott Sneci ezeknél a gánymestereknél? Kivitte a szemetet?
Hianyzott a "." az url vegerol, ezt is elbaszta asodi.
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
Kaffka Mercédeszről személyes tapasztalatok alapján továbbra is annyit tudok elmondani, hogy valójában egy teljesen apolitikus ember, ezért politikai hírek között furcsának tűnik a neve. Részegen dülöngél, és ezt páran szeretik nézni, de valójában nem foglalkozik közélettel. Tisztelettel: Kiss Endre Farkas
most is "sahját lakása" volt...érezni a párhuzamot, nem? :o)))
púpszászon sem fogja meghazudtolni magát :o))
nekem nem hiányzik a több órás, semmit mondó loop 😁
mind a kettő figyelemkurva + kell a pénz, jelentkeznek hamarosan...a macskaólból 😁😁😁
Nem akarok ünneprontó lenni, de a valóság nevében szólnom kell, ugyanis Mc Pistike:
- akkora nőgyűlölő tetves incel buzi, hogy párját ritkítja, az egyik nagy szívfájdalma, hogy Blacsenko már nincs vele
- nincs hitele, viszont az anyja a gondnoka, az tartja el
- a pedofília tényére olyan bizonyítékot én nem láttam, mint pl. Endrénél, hogy gyerekeket filmezet szexuális célzattal, viszont fenyegetett már gyerekeket az utcán, bőven szidta más gyerekeit, halálukat kívánta
- igénytelenségről: saját bevallása szerint is csövesként élt, amúgy a kihízott, kinőtt, turkálós pólóiban nyomott már flokkot pl. mákos foggal, össze-vissza nyírt hajjal vagy felemás cipőben
Remélem ezt senki nem vedte a Púpos védelmének, és Pedofil, ha te olvasod, te se vedd annak, tiszta szívből kívánom hogy dögöljetek meg mindketten, vagy ha nem, akkor az egyik a diliházban, a másik a börtönben rohadjon meg.
Igyunk egy sörtöt, he
Remélem ezt senki nem vedte a Púpos védelmének, és Pedofil, ha te olvasod, te se vedd annak, tiszta szívből kívánom hogy dögöljetek meg mindketten, vagy ha nem, akkor az egyik a diliházban, a másik a börtönben rohadjon meg.
Most ezzel abba a hitbe ringatod a pedofil buzeránst, hogy vannak mások is ilyen aljadék génselejtek mint ő. Hidd el még Isti is különb nála. Ezt most elolvasta amit irtál és örömében elcsöppent a beszart behugyozott gatyájában hogy nincs egyedül. Nem szabad adni alá a lovat. Nála nincs lejjebb. A társadalom mocska, egy végtelenül perverz buzeráns élősködő Sodi a Sodi. Olyan elfajzott szexualitással mint valami pokolfajzat
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Mi a tökömnek kell ezeknek lakás, ha úgy sem tudják megtartani?
Ingatkanügyek
Nem kellett volna szegény Szmörét megennie. Mostmár szelleme egyesült a varangyéval.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
???
terdik az építőiparban dolgozott állítólag, abból vette a házát (ennek az udvarán van egy kisház, abban lakik most)
az agyvérzésről szerencsétlen nem tehet...így is mákja van, hogy gondoskodnak róla...
"Elnézést Mónika, elnézést kérek, őtőle is elnézést kérek..." Tényleg bocs, de olyan szinten utálom és károsnak tartom a miskolci anyabaszót, hogy bevállalom, ha Púposnak ennyi az öröme, hogy létezik 1 féreg, aki olyan szinten van mint ő, ám legyen. Na mindegy, ez az ő fóruma, első sorban te dögölj meg Sodrák, bocs az off-ért.
Igyunk egy sörtöt, he
Én csak annyit mondok hogy Istiről nincs bizonyítva hogy buzi, folyton a kamu női profilokba bukik bele. Meg ő nem a rászorulók elől zabálja be az ingyenkonyhán a kaját hanem az anyját húzza le. Nem segélyen él mint ez a tetves fasz. Nincsenek is ferde hajlamai, nem támogatja a perverz buzulást swingerekbe.
Azért ne vitassuk el Soditól hogy ő ezekkel mind mind le is bukott. Pucér gyerekekre veri a lankadt faszát, egy levágott faszu hajléktalan csövessel fajtalankodik, szarban hugyban fetreng, nyilvánosan taknyot eszik, élősködik a társadalom nyakàn, segélyezteti magàt. Istinél mindez elmélet Sodinál a rögvalóság. Ez a púpos fattyú a legkártékonyabb ember akit valaha láttam
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Akkor dobták ki őket az albiból, ez volt a mesterterv a varanggyal.
Mivel a buzibulvártrasben a valóság mindig durvább, mint amit el tudok képzelni.. Délelőtt arra gondoltam, hogy el fogják tenni goldát láb alól. De mi lehet ennél durvább?
Minden O és K
Sodiból végre faszpinás lesz.
🥹🥹🥹🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈
ENDRE IGAZ EZ? NEKED IS LEVÁGJÁK VÉGRE A FASZOD MINT A PÁRODNAK TIBINEK? 🥹🥹🥹🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈 BÜSZKÉK VAGYUNK RÁD! Kezdésnek egy kis általad csak polgári engedetlenségnek csúfolt herecsonkítással indíthatnál
A macskaólban meg csak "kvázi" van fűtés meg fürdőszoba, ott nem volt semmi bekapcsolva legalább 10-15 éve. Szóval 99%, hogy nem is működnek vagy annyiba kerülne a javítás mint egy új berendezés.
Utcán csövezéshez képest nézd.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Már importálom vodra
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Akkor nem :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
* ásít *
valaki hogyvoltozza pls.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Mamahotel :DD Gyagyás te is oda tartasz, jóbol mondom tetyó!
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Simán nézek gore cuccokat (lefejezés és társai) de ettől elfog a végtelen hányinger, geci.
"engem anyukám legalább hagy streamelni a konyhából, be be beeeee" :D
40+ férfiak, pasztmek
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Oszinten, ez pont az a helyzet, amihez trollok sem kellenek. Boritekolhato, hogy Golda ha akarja sem tudja fizetni a fia es a menye (ize, na ne foglalkozzunk identitaskerdesekkel) pialasat. Valoszinuleg az oreglanynak kajara sem telik, biztos nem fer mar a keretbe napi harminc sor meg egy uveg ketyeru.
Tibit elviselni pedig gyakorlatilag lehetetlen, nem hiszem, hogy Goldanak lenne hozza turelme.
A pizzazok meg ugyis egy nap alatt feketelistara teszik a cimet, de meg a postas is hamar megtanulja, hogy ki se kell vinni a csomagokat erre a cimre. Kevesse gondolom, hogy ezek zavvarnak oket.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
a kéjlakban...de már tuti nincsenek ott, csak terelésnek tette ki...
de abban is pisztos fagyok, h az uccsó pillanatban hagyták el a meleg fészket...
En ezt irkaltam ossze gyorsban getto osszefoglalokent:
10 eve tavol van anyjatol a vekni = MC Pisti mamahotelezik es ezert szart se er
Geyza jol muzsikal
Fifi az aki alkalmas tanacsokat adni
Drogugy: kokain kiutotte volna a mansapossagat, nem utotte volna ki, kokaint szivott
Funkcionalis analfabeta = valami magyarul van es nem erted akkor hulye vagy Pisti
elkoltozott Laura, drogkereso kutyak szart se ernek, Laura tiszta, mert a pisateszt aszondja
drogozassal kapcsolatban senkit se ismer akit emiatt letartoztattak volna
feljelentes loop, mert Pisti feljelentett mindenkit
Laura trollkodasa igazsagtalanul erintette Pistit
Isti at lett baszva, miert vette at a feherjeport, halatlan geci, mert nem koszonte meg
Pisti gondolkodj el a mamahotelban, ne legyel ennyire triggerhappy
Tutira nem mostani, terelés .
KURVArangy
Endre meg lehet hogy ott van egy honapig,ha kaucio fedezi es meg tudott allapodni ticoval.
de majd feregnyulvany talan megmondja.
contains language which some may find offensive
Javitas: nem utotte ki a kokain, de o szentul hiszi, hogy koko volt
Idk, nem drogozok.
a szisza nélkül nem tud élni, hidd el...nélküle felkerül a rafatalra...utaztatni meg nincs pénze...
Simán lehet hogy a tegnapi tényfeltárások célba értek binládennél, és most a fatászpika úgy döntött hogy ha már ég minden akkor égjen porig és még mindig ott hédereznek.
ez vilagos csak tudom a fhataszpika felhoenek nem hagy bent 1800 eurot ticonal.
neki most pénz kell...hiába van lakni valahol, ha nincs miből inni :o)))
Ez a csicska firkalas nem megy nekem, szoval: kiutotte a koko, mikor nem kellett volna
Jozsii Busák
Endre 10+ éve különél az anyjától,míg a Pisti nem,ezért Isti nem adhat tanácsot Endrének.
Endre fikázza a MC zenei “művészetét”,szerinte a Gayza rapje is hasonló.
Itt csak Endre adhatna tanácsokat
Laujás drogügyről hetyetye. 1:50 nél bevallja,hogy az szerinte kokain volt amit felszívtak…
Pisti funkcionális analfabéta, és különben is rég volt a drogozós este,a Lauja is elköltözött azóta,és hogy mi lett felszívva tavasszal azt már senkise állapítja meg.
Lauját elvitték megpisiltetni,de tiszta volt a mintája.
Endrét felesleges feljelenteni,mert elmondása szerint nem ártott a Pistinek.
Fehérjepórt (proteint) küldött a Lauja a Pistikének,hogy tudjon gyúrni.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Biztosan elindulna, csak nem érne oda soha.
Balesetet szenvedne és elpusztulna.
Harmadnapon persze feltámadna a halottak közül...
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
🏳️🌈tyodika🏳️🌈
Jan 31, 2023 12:54:02
Mosty nye zavarjatok,épp a Dunán sodródunk egy farönkön,ez volt a legolcsóbb lehetőség a hazajutásra, Pestig valahogy elsodródunk utána kiúszunk a pajtja, majd lopunk két piciklit és letekerünk Újszászra.
Jan 31, 2023 12:54:02
Pietr
(
x2)
Jan 31, 2023 12:56:51
x2)
Egy dolgot nem hiszek el, azt hogy sokáig lehetne púpszászosz maradásuk akár ketten akár egyedül lesz ott a recskás.
Goldának tuti már az első hónapban elege lesz abból, hogy
- az ország ÖSSZES pizzafutárjának a zarándokhelyévé vállnak
- a világ összes szarja amit rendelni lehet a házukban fog kikötni
- az áramlopásért tízpercenként ki fog menni valaki
- hogy 0-24 es őrizetben trollok fogják körbevenni a házat, tojásokkal, huggyal töltött vizipisztollyal
- hogy ha még Sodit el is viseli valahogy családi alapon Tibor non stop be van hugyozva, baszva, szarva, heti egyszer se fürdik, büdös mint a rosseb és 5-6 órás gyűlölködő loopokat ad elő. Amekkora fehér cigàny lakásfoglalo génselejt, Tibi még az öregasszonyt is meg fogja majd verni
- egész púpszász élete tönkre lesz baszva Sodi miatt, szerintem az ottani parasztok kapákat kaszàkat fáklyákat fogva fogják követelni hogy Sodi takarodjon el a vérbe a faluból.
És még hasonló jelenleg elképzelhetetlen de később megvalósuló zaklatások
- hogy 0-24 es őrizetben trollok fogják körbevenni a házat, tojásokkal, huggyal töltött vizipisztollyal
- hogy ha még Sodit el is viseli valahogy családi alapon Tibor non stop be van hugyozva, baszva, szarva, heti egyszer se fürdik, büdös mint a rosseb és 5-6 órás gyűlölködő loopokat ad elő. Amekkora fehér cigàny lakásfoglalo génselejt, Tibi még az öregasszonyt is meg fogja majd verni
- egész púpszász élete tönkre lesz baszva Sodi miatt, szerintem az ottani parasztok kapákat kaszàkat fáklyákat fogva fogják követelni hogy Sodi takarodjon el a vérbe a faluból.
Pietr
(
x2)
Jan 31, 2023 12:59:02
x2)
Sodi! Off topic
Elkezdtem szedni a Pepomed nevű tökmag olajat tartalmazó kis kapszulákat.
Arra gondoltam hogy Tibinek is vehetnél jót tesz a prosztatának
Kakaspina
(
x24)
Jan 31, 2023 12:59:52
x24)
Szerintetek a befordított faszpina makkja csiklandozza Tibor beleit, mikor erektált állapotba kerül?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 31, 2023 13:01:26
x39)
Szerintetek a befordított faszpina makkja csiklandozza Tibor beleit, mikor erektált állapotba kerül?
Szétmetélték és levágták. "csikló" lett belóle...
Tyodika
Jan 31, 2023 13:01:53
Sodi! Off topic
Na próbálkozz, troll! Az autipajzsba már RÉGEN beépítettem, hogy Tibi nő, mert MRI. Én pedig csakazértsem fatyok buszi! Piszony!
Jan 31, 2023 13:01:53
mikedp
(
x9)
Jan 31, 2023 13:02:22
x9)
Nem figyelsz, makk az új csikló :D
Gunnar
(
x2)
Jan 31, 2023 13:02:41
x2)
Tranyó egy szabad lélek. El tudja valaki képzelni, hogy józanul egész nap hallgatja, esetleg tűri a Golda rikácsolását, aztán nem csinál semmit amikor agresszív részegre issza magát?
mi lesz ha előjön belőle a késes kőműves Tibi meg az egész napi frusztráció? Lehet alsó hangon úgy püfölné Goldát mint a Varangyot ha teljesen elveszti az önkontrollt.
blabla
mi lesz ha előjön belőle a késes kőműves Tibi meg az egész napi frusztráció? Lehet alsó hangon úgy püfölné Goldát mint a Varangyot ha teljesen elveszti az önkontrollt.
D_Dezső
(
x29)
Jan 31, 2023 13:04:03
x29)
Okok ... így sírja ki a korcs meg úgy zsarolja meg Goldát stb.
De hova a faszomba tudná őket befogadni?!
Az egy egyszobás kádár kocka hahó! Ennyire ne nézzük már Goldát se fogyatékosnak, hogy majd ott fog aludni egy szobában a szarszagú csövessel akit amúgy gyűlöl mint a szart.
A macskaólban meg csak "kvázi" van fűtés meg fürdőszoba, ott nem volt semmi bekapcsolva legalább 10-15 éve. Szóval 99%, hogy nem is működnek vagy annyiba kerülne a javítás mint egy új berendezés.
Az egy egyszobás kádár kocka hahó! Ennyire ne nézzük már Goldát se fogyatékosnak, hogy majd ott fog aludni egy szobában a szarszagú csövessel akit amúgy gyűlöl mint a szart.
Sodipatkány
(
x1)
Jan 31, 2023 13:05:58
x1)
Majd hárman összebújva alszanak.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Trollul Madár
(
x15)
Jan 31, 2023 13:07:18
x15)
Endre!
Golda nem lesz fiatalabb.
A Szisza "ápló"nő"".
Kezded vágni recskás?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Golda nem lesz fiatalabb.
A Szisza "ápló"nő"".
Kezded vágni recskás?
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 31, 2023 13:08:21
x23)
Gyagyás, ezek ti is lehetnétek a herélt kandúroddal, ha nem szar,lumpen,hitvány,korcsok lennétek.
index.hu/fomo/2023/01/31/mrbeast-youtuber-vaksag-latas-gyogymod/
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
index.hu/fomo/2023/01/31/mrbeast-youtuber-vaksag-latas-gyogymod/
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2023 13:13:24
x68)
Van hajszárító, nem??
halászlé
(
x24)
Jan 31, 2023 13:13:43
x24)
Teljesen egyetértek, már gyerekkorában is játszotta ezeket a lelki zsarolós témákat.
Meg a másik,dolog hogy akárhogy is szégyelli Golda a buzi pedofil fiacskáját, mivel anya ezért segít neki, már többször is megtette,pl utazott fel hozzá Linzbe,Bécsbe segíteni takarítani pakolni, meg most karácsonykor is kiderült,hogy több pénzt adott Endrének,mint amit először bevallott a gyagyás, csak utána lebukott,mert ment vásárolni egyből a media marktba amint vissza ért Bécsbe, meg a Tibi is mondta,hogy abból a pénzből a decemberi lakbér tartozásának egy részét fizették oszamának.
Meg a másik,dolog hogy akárhogy is szégyelli Golda a buzi pedofil fiacskáját, mivel anya ezért segít neki, már többször is megtette,pl utazott fel hozzá Linzbe,Bécsbe segíteni takarítani pakolni, meg most karácsonykor is kiderült,hogy több pénzt adott Endrének,mint amit először bevallott a gyagyás, csak utána lebukott,mert ment vásárolni egyből a media marktba amint vissza ért Bécsbe, meg a Tibi is mondta,hogy abból a pénzből a decemberi lakbér tartozásának egy részét fizették oszamának.
ezen a véleményen vagyok én is; és figyeld meg, golda képes lesz elköltözni halászhoz, amikor elege lesz ezekből. tibor fekete öves élősködő; terdikről is csak erőszakkal lehetett leválasztani.
ajánlom mindenki figyelmébe az archive.org-os anyagokat, pl:
Náczi Lacibá felkérdezésnél utal arra, hogy merga kristályoztatta Terdiket:
archive.org/details/mikroban-kis-valtozas.-chat-freechat/05+Free+Chat+%C3%9Ajra+-+Id.+N%C3%A1czi+Laci+lebuktatja+a+trany%C3%B3t.mp4
seymour schwartz
(
x6)
Jan 31, 2023 13:15:17
x6)
Gyagya, baromi egyszerű a terv: szépen hazamész Goldához, ő először eltöri a seprűnyelet a hátadon, utána talán békén hagy. Tibitől megválsz egy időre, volt már ilyen, ő tudja hogy kell hajléktalankodni, te nem. Ezek után szépen az eddigi "referenciáidat" felhasználva keresel melót germánföldön. Szépen visszamész, "dolgozol", kifizeted az adósságaidat, Tibi visszamegy hozzád és addig éltek amíg meg nem haltok. Ennyi. Na persze az eddigi életedet nézve egy is egy hatalmas *pr*.
Ingatkanügyek
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 31, 2023 13:15:21
x13)
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jan 31, 2023 13:17:52
x10)
Amúgy lehet, hogy Osszama adta az uzsora hitelt a gyagyásnak, azért nem engedi el labanciából. Fizess Endre, mert Dönertot csinálnak belőled!!!
Álmodjatok Rémeket!
miklos_akos
(
x1)
Jan 31, 2023 13:18:08
x1)
Screemcheese
Jan 31, 2023 13:18:45
Merre cstornapatkánykodsz,te szörnyeteg?! Te pedofil szörnyeteg!
screemcheese
Jan 31, 2023 13:18:45
halászlé
(
x24)
Jan 31, 2023 13:18:58
x24)
Ingatlanos troll
Okok ... így sírja ki a korcs meg úgy zsarolja meg Goldát stb.
Nem egyszobás az trolléga.
2+fél szobás 15 és 17millió forint között mennek a környéken ezek a lepukkadt Kádár kockák,attól függően,hogy a 60-as vagy a 70-es években épültek-e.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jan 31, 2023 13:22:27
x3)
...terdikről is csak erőszakkal lehetett leválasztani...
Terdiktől el akarta venni a lakást, ezért még le is szopta. Végül a gondozója takarította el.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 31, 2023 13:22:36
x37)
2010.09.08. 1 000 Ft 2,79 € Groteszk
2010.09.31. 2 000 Ft 5,59 € Rocskai
2010.11.22. 1 000 Ft 2,79 € Lundart
Azért 1000 meg 2000 Ft már 2010-ben is elég karcsú pénz volt bármilyen melóért. Mi a faszt csinálhatott Sneci ezeknél a gánymestereknél? Kivitte a szemetet?
miklos_akos
(
x1)
Jan 31, 2023 13:23:05
x1)
Hianyzott a "." az url vegerol, ezt is elbaszta asodi.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 31, 2023 13:23:10
x37)
Rocskai 2000 Ft :D :D :D lekönyvelte az ebédpénzt is, amit az eltartóitól kapott. Nagyon röhögök.
Török Gábor elemez
Jan 31, 2023 13:23:20
Egyrészt milyen nyugodt a nap, hiszen Endre és Tibor egész nap offline vannak, mert szorgosan dolgoznak *pr* ... lapítanak.
Másrészt őrjítő, hogy nem áll rendelkezésre elegendő információ.
Jan 31, 2023 13:23:20
kuruttyinfo nyilatkozat
Jan 31, 2023 13:23:36
El tudja valaki képzelni, hogy józanul egész nap hallgatja, esetleg tűri a Golda rikácsolását, aztán nem csinál semmit amikor agresszív részegre issza magát?
Kaffka Mercédeszről személyes tapasztalatok alapján továbbra is annyit tudok elmondani, hogy valójában egy teljesen apolitikus ember, ezért politikai hírek között furcsának tűnik a neve. Részegen dülöngél, és ezt páran szeretik nézni, de valójában nem foglalkozik közélettel. Tisztelettel: Kiss Endre Farkas
Jan 31, 2023 13:23:36
halászlé
(
x24)
Jan 31, 2023 13:24:48
x24)
most is "sahját lakása" volt...érezni a párhuzamot, nem? :o)))
púpszászon sem fogja meghazudtolni magát :o))
halászlé
(
x24)
Jan 31, 2023 13:26:48
x24)
Egyrészt milyen nyugodt a nap, hiszen Endre és Tibor egész nap offline vannak, mert szorgosan dolgoznak *pr* ... lapítanak.
nekem nem hiányzik a több órás, semmit mondó loop 😁
mind a kettő figyelemkurva + kell a pénz, jelentkeznek hamarosan...a macskaólból 😁😁😁
miklos_akos
(
x1)
Jan 31, 2023 13:27:16
x1)
Remelem ezt meg fogja jatszani Golda Fifivel:
youtu.be/5_lqiJE2Vt4
youtu.be/5_lqiJE2Vt4
Örebro
(
x17)
Jan 31, 2023 13:28:54
x17)
ha golda beenged a himringyot, fel even belul agyverzest fog kapni. nagy valoszinuseggel ez a mesterterv.
sörtötbontok
(
x8)
Jan 31, 2023 13:33:07
x8)
a takonyevő
Jan 31, 2023 13:36:42
Ha viszi a buzikurvát,ha nem,akkor is max 2hetet adok a púposnak Goldánál.Zarándokhely lesz az egész faluból,ezt nincs olyan ember aki elfogja tudni viselni.Az egész faluból ki lesznek tiltva plakátozások stb..Teljes K.O.Esetleg valaki egy zsidótánc?Elore is thx:)
202212030c309c7a20ed5071ecb81c7f68016c4bafiec880
Jan 31, 2023 13:36:42
History channel
Jan 31, 2023 13:43:03
Sok nagy birodalom összeomlásáról van történelmi feljegyzés: Perzsa birodalom Bizánci Birodalom,Római Birodalom,Oszmán Birodalom,Mongol Birodalom, Harmadik Birodalom. De most a 21.században a szemünk előtt zajlik SoDI birodalmának teljes összeomlása, vélhetőleg a gazdasági és egyben kancellár miniszter Kiss Endre Farkas sorozatos baklövéseinek köszönhetően.
Jan 31, 2023 13:43:03
Ténfép
(
x5)
Jan 31, 2023 13:45:28
x5)
... Bármit lehet mondani arra a csávora de ő legalább nem buzi, nincsenek hitelei, nem pedofil, nem vadásznak rá emberek ezrei, nem eszi a taknyát, nem igénytelen. Te hol mutogattad a tusfürdőidet ??? El kéne hinnünk hogy pl meg szoktàl fürdeni? Te recskás 41 éves fasz.
Nem akarok ünneprontó lenni, de a valóság nevében szólnom kell, ugyanis Mc Pistike:
- akkora nőgyűlölő tetves incel buzi, hogy párját ritkítja, az egyik nagy szívfájdalma, hogy Blacsenko már nincs vele
- nincs hitele, viszont az anyja a gondnoka, az tartja el
- a pedofília tényére olyan bizonyítékot én nem láttam, mint pl. Endrénél, hogy gyerekeket filmezet szexuális célzattal, viszont fenyegetett már gyerekeket az utcán, bőven szidta más gyerekeit, halálukat kívánta
- igénytelenségről: saját bevallása szerint is csövesként élt, amúgy a kihízott, kinőtt, turkálós pólóiban nyomott már flokkot pl. mákos foggal, össze-vissza nyírt hajjal vagy felemás cipőben
forum.trashcsoportka.org
Jan 31, 2023 13:50:55
Úgy néz ki, megint visszatért
*ásít*
*ásít*
Jan 31, 2023 13:50:55
Pietr
(
x2)
Jan 31, 2023 13:51:09
x2)
Most ezzel abba a hitbe ringatod a pedofil buzeránst, hogy vannak mások is ilyen aljadék génselejtek mint ő. Hidd el még Isti is különb nála. Ezt most elolvasta amit irtál és örömében elcsöppent a beszart behugyozott gatyájában hogy nincs egyedül. Nem szabad adni alá a lovat. Nála nincs lejjebb. A társadalom mocska, egy végtelenül perverz buzeráns élősködő Sodi a Sodi. Olyan elfajzott szexualitással mint valami pokolfajzat
seymour schwartz
(
x6)
Jan 31, 2023 13:54:44
x6)
sztárprogramozó
(
x2)
Jan 31, 2023 13:55:10
x2)
Nem kellett volna szegény Szmörét megennie. Mostmár szelleme egyesült a varangyéval.
halászlé
(
x24)
Jan 31, 2023 13:56:39
x24)
???
terdik az építőiparban dolgozott állítólag, abból vette a házát (ennek az udvarán van egy kisház, abban lakik most)
az agyvérzésről szerencsétlen nem tehet...így is mákja van, hogy gondoskodnak róla...
Ténfép
(
x5)
Jan 31, 2023 14:00:38
x5)
Most ezzel abba a hitbe ringatod a pedofil buzeránst, hogy vannak mások is ilyen aljadék génselejtek mint ő.
"Elnézést Mónika, elnézést kérek, őtőle is elnézést kérek..." Tényleg bocs, de olyan szinten utálom és károsnak tartom a miskolci anyabaszót, hogy bevállalom, ha Púposnak ennyi az öröme, hogy létezik 1 féreg, aki olyan szinten van mint ő, ám legyen. Na mindegy, ez az ő fóruma, első sorban te dögölj meg Sodrák, bocs az off-ért.
KisBob
Jan 31, 2023 14:02:13
Komolyan mondom, hiányzik a Púpus már 3 nap kihagyással, hiányzik a balfaszkodása... De aztán rájövök, hogy szarnom és hánynom kell tőle, ezért inkább mégse hiányzik.
KisBob a nagy vonat
Jan 31, 2023 14:02:13
Jozsii Busák
(
x5)
Jan 31, 2023 14:05:02
x5)
Tibort nem kell attól félteni hogy egy homokos korcs leszabályozza! Napok kérdése és bekattan!
Jozsii Busák
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 31, 2023 14:07:09
x13)
Gyagyás, pár napig bújkálhattok..
De ezt is elbaszod! Mert az urad agyára fogsz menni, és kénytelen lesz beliveolni, vagy a jobbik, hogy mindegy alapon elhúz a francba.
De ezt is elbaszod! Mert az urad agyára fogsz menni, és kénytelen lesz beliveolni, vagy a jobbik, hogy mindegy alapon elhúz a francba.
Pietr
(
x2)
Jan 31, 2023 14:09:37
x2)
Én csak annyit mondok hogy Istiről nincs bizonyítva hogy buzi, folyton a kamu női profilokba bukik bele. Meg ő nem a rászorulók elől zabálja be az ingyenkonyhán a kaját hanem az anyját húzza le. Nem segélyen él mint ez a tetves fasz. Nincsenek is ferde hajlamai, nem támogatja a perverz buzulást swingerekbe.
Azért ne vitassuk el Soditól hogy ő ezekkel mind mind le is bukott. Pucér gyerekekre veri a lankadt faszát, egy levágott faszu hajléktalan csövessel fajtalankodik, szarban hugyban fetreng, nyilvánosan taknyot eszik, élősködik a társadalom nyakàn, segélyezteti magàt. Istinél mindez elmélet Sodinál a rögvalóság. Ez a púpos fattyú a legkártékonyabb ember akit valaha láttam
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jan 31, 2023 14:09:40
x3)
Mivel a buzibulvártrasben a valóság mindig durvább, mint amit el tudok képzelni.. Délelőtt arra gondoltam, hogy el fogják tenni goldát láb alól. De mi lehet ennél durvább?
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 31, 2023 14:10:33
x13)
gobesug
(
x30)
Jan 31, 2023 14:14:48
x30)
korcs vlog
Pietr
(
x2)
Jan 31, 2023 14:15:09
x2)
🥹🥹🥹🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈
ENDRE IGAZ EZ? NEKED IS LEVÁGJÁK VÉGRE A FASZOD MINT A PÁRODNAK TIBINEK? 🥹🥹🥹🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈 BÜSZKÉK VAGYUNK RÁD! Kezdésnek egy kis általad csak polgári engedetlenségnek csúfolt herecsonkítással indíthatnál
Offline Troll
(
x1)
Jan 31, 2023 14:15:13
x1)
Új recska flokk!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 31, 2023 14:15:21
x13)
Megint szájbaszartad magad, Endre, nem úgy volt, hogy nem faty fiteós?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
a takonyevő
Jan 31, 2023 14:15:27
Vekniflokk
202212030c309c7a20ed5071ecb81c7f68016c4bafiec880
Jan 31, 2023 14:15:27
gobesug
(
x30)
Jan 31, 2023 14:15:28
x30)
bolgár jeti
(
x30)
Jan 31, 2023 14:15:39
x30)
Utcán csövezéshez képest nézd.
hejneken
(
x3)
Jan 31, 2023 14:15:40
x3)
Trashvod linket álló fasszal várom
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 31, 2023 14:15:43
x13)
korcs vlog
Már importálom vodra
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 31, 2023 14:16:04
x13)
Viszontválasz MC Istikének
trashvod.com/w/rRvqn2iLNCudbVwXv1J6qx
Akkor nem :D
Hahó
(
x135)
Jan 31, 2023 14:16:40
x135)
* ásít *
valaki hogyvoltozza pls.
hejneken
(
x3)
Jan 31, 2023 14:16:51
x3)
regginsnarT
(
x1)
Jan 31, 2023 14:19:27
x1)
a vejahotellakó mamahotellakózik
Holnap tudunk reggel indulni
ARON CUTE
Jan 31, 2023 14:20:07
Simán nézek gore cuccokat (lefejezés és társai) de ettől elfog a végtelen hányinger, geci.
Jan 31, 2023 14:20:07
bolgár jeti
(
x30)
Jan 31, 2023 14:20:38
x30)
"engem anyukám legalább hagy streamelni a konyhából, be be beeeee" :D
40+ férfiak, pasztmek
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 31, 2023 14:21:06
x7)
szép fikás a válla
le vagy tiltva, kurva anyád
40_éves_junior
(
x6)
Jan 31, 2023 14:21:14
x6)
A keresztény konzervatív kjónikás egy gondnokság alá vett trashcelebnek próbálja elmagyarázni hogy miért nem lehet rábizonyítani azt amit már mindenki amúgy is tényként kezel. Gyagyás, te tényleg nem érzed a saját léted abszurditását?
Mitokondrium
(
x7)
Jan 31, 2023 14:21:36
x7)
Egy dolgot nem hiszek el, azt hogy sokáig lehetne púpszászosz maradásuk akár ketten akár egyedül lesz ott a recskás.
Oszinten, ez pont az a helyzet, amihez trollok sem kellenek. Boritekolhato, hogy Golda ha akarja sem tudja fizetni a fia es a menye (ize, na ne foglalkozzunk identitaskerdesekkel) pialasat. Valoszinuleg az oreglanynak kajara sem telik, biztos nem fer mar a keretbe napi harminc sor meg egy uveg ketyeru.
Tibit elviselni pedig gyakorlatilag lehetetlen, nem hiszem, hogy Goldanak lenne hozza turelme.
A pizzazok meg ugyis egy nap alatt feketelistara teszik a cimet, de meg a postas is hamar megtanulja, hogy ki se kell vinni a csomagokat erre a cimre. Kevesse gondolom, hogy ezek zavvarnak oket.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jan 31, 2023 14:21:41
x10)
Endre! MC Istivel ti ikrek vagytok.
1, Mész te is haza a mamahotelba.
2, Pénztelen szarok vagytok.
Álmodjatok Rémeket!
1, Mész te is haza a mamahotelba.
2, Pénztelen szarok vagytok.
koszos
(
x11)
Jan 31, 2023 14:22:42
x11)
nah legalabb estere varhato meg video mc gyagyastol is tuti :D modnjatnam,hogy jo vonal,de mc genyo nem tudnik annyira komoly ellenfelnek :D
FIKAS ! az,hogy egy lecsuszott alkoholista ,drogos,ingyenkonyhan zabalo szociopata barkinek is barmifele tanacsot adjon az elet barmely teruletere vonatkozon az annyira felhaborito,hogy az valami eszmeletlen !plusz te ne beszelj embersegrol,hisz hirbol sem ismered !!!!!
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
FIKAS ! az,hogy egy lecsuszott alkoholista ,drogos,ingyenkonyhan zabalo szociopata barkinek is barmifele tanacsot adjon az elet barmely teruletere vonatkozon az annyira felhaborito,hogy az valami eszmeletlen !plusz te ne beszelj embersegrol,hisz hirbol sem ismered !!!!!
halászlé
(
x24)
Jan 31, 2023 14:23:14
x24)
sodi iligy Pistára, mert:
- anyukája jól keres a spárban és eltartja
- az ő lakhatását is anyukája fizeti
- Istinél tele a hűtő, változatos kaják és édességek vannak (inkl. spáros sajátmárkás italok), nemcsak pörkűtt meg rizsa
- Pisti kondizik, nemcsak beszél róla
- Pisti pakkot kapott Lautól
- Pistinek van pénze beadványokra, amiket általában meg is nyer
kihagytam falamit?
- Istinél tele a hűtő, változatos kaják és édességek vannak (inkl. spáros sajátmárkás italok), nemcsak pörkűtt meg rizsa
kihagytam falamit?
Pietr
(
x2)
Jan 31, 2023 14:23:27
x2)
Sodi te fasszopo világtalan korcs!! Egy kis összehasonlítás:
Isti = mamahotel - Sodi = hamarosan mamahotel
Istinek az anyja csinál értelmes kajákat - Sodinak egy Tibor nevű alkoholista tranyó kotyvaszt össze cigivel a szájában gusztustalanabbnál gusztustalanabb szarokat amiktől mindenki a hányinger jön rá
Isti nem bizonyítottan buzi - Sodi vakmeleg buzeráns , swingerklubba bassza arab faszokat nézegetve a levágott fasz beszart tranyókurváját
Istinek nincs hitele és nem tart sehol az életben - Sodinak annyi hitele van mint egy frissen indult elköltözött átlagos házaspárnak de szintén nem tart sehol az életben
Isti nem alkoholista - Sodi 0-24 iszik, egy alkoholist féreg
Isti nem drogozik - Sodi egy drogos fattyu
És még sorolhatnám. Sodi. Te hogy mered magad BÁRKIVEL is összemérni? Nálad nincs lejjebb
Isti = mamahotel - Sodi = hamarosan mamahotel
Istinek az anyja csinál értelmes kajákat - Sodinak egy Tibor nevű alkoholista tranyó kotyvaszt össze cigivel a szájában gusztustalanabbnál gusztustalanabb szarokat amiktől mindenki a hányinger jön rá
Isti nem bizonyítottan buzi - Sodi vakmeleg buzeráns , swingerklubba bassza arab faszokat nézegetve a levágott fasz beszart tranyókurváját
Istinek nincs hitele és nem tart sehol az életben - Sodinak annyi hitele van mint egy frissen indult elköltözött átlagos házaspárnak de szintén nem tart sehol az életben
Isti nem alkoholista - Sodi 0-24 iszik, egy alkoholist féreg
Isti nem drogozik - Sodi egy drogos fattyu
És még sorolhatnám. Sodi. Te hogy mered magad BÁRKIVEL is összemérni? Nálad nincs lejjebb
Jozsii Busák
(
x5)
Jan 31, 2023 14:24:17
x5)
Sietett és zaklatott volt.. Szerintem pakol tovább!!
Jozsii Busák
Soderátor
Jan 31, 2023 14:24:18
Hol készült ez a flokk? Tudunk valamit helyszinről?
Jan 31, 2023 14:24:18
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 31, 2023 14:24:39
x5)
ketves nymefiteos endi
5perc01-lett tyofal elbagytad.
tipi mar blahan fan? ety haferom kerdezi.
vinne neki tojasokat.
5perc01-lett tyofal elbagytad.
tipi mar blahan fan? ety haferom kerdezi.
vinne neki tojasokat.
Nemfatyle
(
x7)
Jan 31, 2023 14:25:18
x7)
34 éves korodig eltartott voltál, egy buszjegyet nem tudtál megvenni, és egy teljes családi vagyont feléltél, ezt követően pedig hitelekből élősködtél, konkrétan 41 év alatt soha nem volt olyan, hogy elég pénzt kerestél volna ahhoz, hogy egyedül boldogulj.
Mondd, te mi a faszt mamahotelezel bárkinek?? :DDD
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Mondd, te mi a faszt mamahotelezel bárkinek?? :DDD
halászlé
(
x24)
Jan 31, 2023 14:25:53
x24)
Hol készült ez a flokk? Tudunk valamit helyszinről?
de abban is pisztos fagyok, h az uccsó pillanatban hagyták el a meleg fészket...
horgász
(
x10)
Jan 31, 2023 14:26:31
x10)
🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈recskásbuzi🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈
Én már csak arra vagyok kiváncsi, hogy hogyan fogtok elférni tranyóuraddal a macskaólban... még a te púpodnak is szűkös nemhogy két véglénynek!
Fajtalankodás/gusztustalankodás már kizárva eleve helyhiány miatt. Mondjuk mindegy, mert úgyis impotens vagy.
Gondold el gyagyásgeci:
ott bűzölögtök ketten a tibivel a veknitartóban, körülvesz titeket egy halom széthulló szar és arra gondolhattok: ez igen végre itthon vagyunk.
Csak ugye nem, mert jön a mi jó goldahódunk aztán úgy basz ki titeket záros határidőn belül mint macskát szarni. Akkor meg jön a Blahás évad. Akkor majd találkozunk mi is ;) Majd közvetíteni ne felejts el, ha még marad valami nokedliszaggatód addigra ;)
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Én már csak arra vagyok kiváncsi, hogy hogyan fogtok elférni tranyóuraddal a macskaólban... még a te púpodnak is szűkös nemhogy két véglénynek!
Fajtalankodás/gusztustalankodás már kizárva eleve helyhiány miatt. Mondjuk mindegy, mert úgyis impotens vagy.
Gondold el gyagyásgeci:
ott bűzölögtök ketten a tibivel a veknitartóban, körülvesz titeket egy halom széthulló szar és arra gondolhattok: ez igen végre itthon vagyunk.
Csak ugye nem, mert jön a mi jó goldahódunk aztán úgy basz ki titeket záros határidőn belül mint macskát szarni. Akkor meg jön a Blahás évad. Akkor majd találkozunk mi is ;) Majd közvetíteni ne felejts el, ha még marad valami nokedliszaggatód addigra ;)
miklos_akos
(
x1)
Jan 31, 2023 14:26:39
x1)
sodi iligy Pistára, mert:
kihagytam falamit?
kihagytam falamit?
Geyza jol muzsikal
Drogugy: kokain kiutotte volna a mansapossagat, nem utotte volna ki, kokaint szivott
Funkcionalis analfabeta = valami magyarul van es nem erted akkor hulye vagy Pisti
elkoltozott Laura, drogkereso kutyak szart se ernek, Laura tiszta, mert a pisateszt aszondja
Isti at lett baszva, miert vette at a feherjeport, halatlan geci, mert nem koszonte meg
mikedp
(
x9)
Jan 31, 2023 14:27:04
x9)
Tutira nem mostani, terelés .
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 31, 2023 14:27:22
x5)
Endre meg lehet hogy ott van egy honapig,ha kaucio fedezi es meg tudott allapodni ticoval.
MaxPayne
(
x24)
Jan 31, 2023 14:27:30
x24)
Tehat ujbol beismeri a drogfogyasztast; elmondja hogy a trollok kijavitjak az altala hibasan hasznalt funkcionalis analfabetizmust, de o kiterjeszti a mondott szovegre is, igy all, hogy Isti is funkcionalis analfabeta. Meg csak a felenel jarok, de ez tenyleg elitta a maradek eszet is.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 31, 2023 14:28:09
x23)
Gygagyás, nem lett 5 perces a flokk. 5:01 lett, szokás szerint, te balfasz!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
miklos_akos
(
x1)
Jan 31, 2023 14:28:43
x1)
Geyza jol muzsikal
Geyza jol muzsikal
Idk, nem drogozok.
halászlé
(
x24)
Jan 31, 2023 14:29:12
x24)
a szisza nélkül nem tud élni, hidd el...nélküle felkerül a rafatalra...utaztatni meg nincs pénze...
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 31, 2023 14:30:01
x13)
Rakott Rolinda
Jan 31, 2023 14:30:13
Emszí Pityuka, fizetek neked egy retúr vonatjegyet Bécsbe+200 Eurót, ha kimész, és megagyalod a púpos pedofilt.
Csak jól járhatsz vele.
Egyrészt végre megmutatod ország-világnak, hogy nem érdemes neked beszólogatni.
Másrészt a 200 euróból nagyon-nagyon sok mindent vehetsz a hűtődbe, több hektoliternyit a legkomolyabb pepsi kólákból.
Természetesen a jutalom csak videós bizonyíték alapján jár.
Csak jól járhatsz vele.
Egyrészt végre megmutatod ország-világnak, hogy nem érdemes neked beszólogatni.
Másrészt a 200 euróból nagyon-nagyon sok mindent vehetsz a hűtődbe, több hektoliternyit a legkomolyabb pepsi kólákból.
Természetesen a jutalom csak videós bizonyíték alapján jár.
Jan 31, 2023 14:30:13
40_éves_junior
(
x6)
Jan 31, 2023 14:30:18
x6)
Simán lehet hogy a tegnapi tényfeltárások célba értek binládennél, és most a fatászpika úgy döntött hogy ha már ég minden akkor égjen porig és még mindig ott hédereznek.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 31, 2023 14:30:35
x5)
MaxPayne
(
x24)
Jan 31, 2023 14:30:54
x24)
Endre!
Szerinted csak akkor jelentenek fel valakit, ha az illeto a valakinek artott? Allampolgari kotelesseged a bun gyanuja alapjan is megtenni a megfelelo tenyfeltarast, a megfelelo szerveknel. Sakalreszeg vagy, vagy szimplan hulye?
Szerintem mindketto.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Szerinted csak akkor jelentenek fel valakit, ha az illeto a valakinek artott? Allampolgari kotelesseged a bun gyanuja alapjan is megtenni a megfelelo tenyfeltarast, a megfelelo szerveknel. Sakalreszeg vagy, vagy szimplan hulye?
Szerintem mindketto.
halászlé
(
x24)
Jan 31, 2023 14:31:52
x24)
neki most pénz kell...hiába van lakni valahol, ha nincs miből inni :o)))
miklos_akos
(
x1)
Jan 31, 2023 14:32:07
x1)
Idk, nem drogozok.
Idk, nem drogozok.
Ez a csicska firkalas nem megy nekem, szoval: kiutotte a koko, mikor nem kellett volna
Jozsii Busák
(
x5)
Jan 31, 2023 14:34:19
x5)
Tegnap tudta hogy figyelve van, mégis elindult.. Terelt a pakolással! 2napja lebuktatta oszamat is hogy vele van! “ jót mondott” ezt mondta Mercinek Oszamaról! Szerintem is marad! Mindenképp figyelni kell tovább Oszama lakását! de majd feregnyulvany talan megmondja.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jan 31, 2023 14:34:31
x3)
Bazdmeg Endi, Istinek saját konyhája van amiben él. Neked?
Minden O és K
Sodipatkány
(
x1)
Jan 31, 2023 14:35:21
x1)
Mama hotelezik az, aki Vera néni kutyájaként élt.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Hogyfolt
Jan 31, 2023 14:35:22
* ásít *
valaki hogyvoltozza pls.
valaki hogyvoltozza pls.
Endre 10+ éve különél az anyjától,míg a Pisti nem,ezért Isti nem adhat tanácsot Endrének.
Endre fikázza a MC zenei “művészetét”,szerinte a Gayza rapje is hasonló.
Itt csak Endre adhatna tanácsokat
Laujás drogügyről hetyetye. 1:50 nél bevallja,hogy az szerinte kokain volt amit felszívtak…
Pisti funkcionális analfabéta, és különben is rég volt a drogozós este,a Lauja is elköltözött azóta,és hogy mi lett felszívva tavasszal azt már senkise állapítja meg.
Lauját elvitték megpisiltetni,de tiszta volt a mintája.
Endrét felesleges feljelenteni,mert elmondása szerint nem ártott a Pistinek.
Fehérjepórt (proteint) küldött a Lauja a Pistikének,hogy tudjon gyúrni.
Jan 31, 2023 14:35:22
broni
(
x45)
Jan 31, 2023 14:35:48
x45)
sodi, tex befogad madárijesztőnek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak egy vallomás
Jan 31, 2023 14:37:27
Jan 31, 2023 14:37:27
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 31, 2023 14:38:03
x17)
Jajj Korcs.Kicsit szürreális,hogy pont egy MC Istit bántasz aki bár az anyjával és egyedülálló,nem lebeg felette a milliós adósság és egy buzikurva a nyakában.
Akárhogy nézzük..ő munka nélkül is feljebb áll nálad.Inkább verje ki a faszát a Pornhubra mint egy alkoholista redvás picsájú buzikurvát tartson drága pénzen.Ő veled ellentétben jól csinálja
Punszisza a lekjopp!
Akárhogy nézzük..ő munka nélkül is feljebb áll nálad.Inkább verje ki a faszát a Pornhubra mint egy alkoholista redvás picsájú buzikurvát tartson drága pénzen.Ő veled ellentétben jól csinálja
balek
(
x10)
Jan 31, 2023 14:38:07
x10)
Mosty nye zavarjatok,épp a Dunán sodródunk egy farönkön,ez volt a legolcsóbb lehetőség a hazajutásra, Pestig valahogy elsodródunk utána kiúszunk a pajtja, majd lopunk két piciklit és letekerünk Újszászra.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 31, 2023 14:38:54
x5)
rovid hotyfolt:
amugy ha laura kuldott koroskenyinek feherjeport (Trasvod majd megmondja ez melyik brog feldoneve) en biztos halas lennek hogy mcpisti nem drogdriller ezert jutkat el kell venni jozsitol. szerintem ez ertheto
amugy ha laura kuldott koroskenyinek feherjeport (Trasvod majd megmondja ez melyik brog feldoneve) en biztos halas lennek hogy mcpisti nem drogdriller ezert jutkat el kell venni jozsitol. szerintem ez ertheto
horgász
(
x10)
Jan 31, 2023 14:39:48
x10)
Emszí Pityuka, fizetek neked egy retúr vonatjegyet Bécsbe+200 Eurót, ha kimész, és megagyalod a púpos pedofilt.
Biztosan elindulna, csak nem érne oda soha.
Balesetet szenvedne és elpusztulna.
Harmadnapon persze feltámadna a halottak közül...
72 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Jahh, sztem ennyi az anyai jószív a fentebb taglaltakon kívül, h a púpost befogadja, pedig minden sejtje tiltakozik az ellen is.