Szerintem totál sérült. A fiatalkori bullizás és ki tudja milyen kínzások következtében hosszú ideje érleli már a depresszióját, 30+ éves korára pedig már addig görgette a sok szart elnyomva, hogy belobbant az összes defektje.
Abból, amit láttunk, egyértelmű, hogy ő sem tudja, hogy mit akar. Tavaly Viktor hatására/támogatására magához csábította a korcsot, aztán pálfordult és az összes trasht az ujja köré csavarta, órákat picsorászott velük telefonon, cseten, olyan dolgokat megosztva magáról, ami alapján nem szimplán játszott, hanem tényleg a társaságot kereste bennük, pl. elpanaszolta az abortuszát a sok incel féregnek. A dögevőbe valószínűleg tényleg belezúghatott, még a másik trashszirén is panaszkodott, hogy nem bírja elviselni a picsát emiatt. Ezzel még összhangban van az, hogy trollokat doxol, zsarol, de aztán meg időről időre bekattan és az aktuálisan bizalmas trash ellen fordul, kibassza a laborleleteket (amik őt magát is kompromittálják), a kínos fotókat, lepaktál a korábbi kedvencek ellenséges trasheivel, "trolljaival".
Emellett üzletszerűen kéjeleg és zsarol a titokban készült felvételekkel, szerhasználó (nem csak kokain, hanem nyugtató is van a képben) és az ismerősi körében dealerkedik is, kisstílű csalásokat követ el (amik megúszásához nem elég okos), de közben szarrá filterezve riszálja magát a Tiktokon, mert még úgy is kell neki a figyelem, hogy az életmódja alapján kurvára a radar alatt kellene maradnia.
Az irracionális viselkedése csak akkor áll össze, ha feltesszük, hogy a csaj egyszerűen az, ami a sodiverzum legtöbb retardja: klinikai értelemben kettyós. Nem lesz sem boldog, sem hosszú élete, hacsak nem kap a féleszéhez és megy el igazi szakmai segítséget kérni. Tudjuk, hogy volt már zárton öngyilkosság miatt. Ebből lesz több is, és az egyik sikerül majd akkor is, ha csak segélykiáltásnak szánja. Lilla szerint elmenekült mellőle minden korábbi barátja, vagyis egyre jobban szigetelődik el, nyilván alig van tiszta pillanata, ha illegális drog nincs is minden nap, ipari mennyiségű alkohol igen. Ez a töröttszárnyú madárka az, amibe a szvingerező „trollok” beleszerettek, és akit meg akartak menteni a bugyijába tömködett százezrekkel.
Szóval Laura, ha ezt olvasod, azonnal keress egy normális pszichológust, aki eldönti, hogy kell-e gyógyszer ahhoz, hogy kezelhető állapotba kerülj. Ha igen, vedd be, amit a pszichiáter mond, aztán menj vissza a pszichológushoz és kezdd el feldolgozni a traumáidat a segítségével. Kurva nehéz út lesz, biztos vagyok benne, hogy volt már, mikor elkezdted, csak belezúgtál a terapeutába stb és feladtad, de a terápia végén lesz egy élet, anélkül viszont csak a pusztulás marad, ami felé most robogsz. Lehet, hogy csak a sokadik pszichológussal tudod kiépíteni a megfelelő viszonyt, de ez lesz életed egyik legmeghatározóbb emberi kapcsolata, nem várhatod el, hogy elsőre működjön. Olyat keress, aki foglalkozott már traumákkal és olyan helyzetben vergődő emberekkel, mint te.
Sajnos papírja van arról Tibornak hogy nőnek képzeli magát.
De majd a habibik csinálnak neki nyaktól nyakig egy örökmosolyt borotvapengével, miközben az őrök kikapcsolják a kamerákat és félrenéznek.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Jól tetted hogy ezt nem vállaltad névvel.
Mármint Endrének.
Köd van! Dehogy, vasárnap!
Különbözőek vagyunk.
Különböző értékrenddel.
Van aki le se köpné.
Van aki "szerelmes" lesz.
A világ mindig is ilyen volt és lesz.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Vett 2 jegyet és a másik irányba szállt fel.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Magyarul letiltotta?! :D
Endre, elő a vödörnyi sim-kártyennel.
Ja, hogy a raktárban maradt?!:))
Hálókocsival stresszmentes nyugiban Szegedre, nem? :D
NEM VAGYOK DAGADT!!!!!!4
A mamahotel szabályzata nem engedi :(
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Tibinek is mondott olyanokat, hogy megbocsát neki a viktoros találka miatt, mikor a tranyó fel sem vette a hívásait, mert már elfogytak a korcs titkos sim-jei. Szóval bármi lehet, alapvetően ő most szarik az npc-kre, csak azzal akar tisztában lenni, hogy ő akar-e menni vagy sem. Rimánkodik, hogy mondják meg neki, hogy mi van a valóság ellen tartott esernyő mögött, mert nem látja :D
Mint a fórum első számú agyturkásza, tőled várom majd a diagnózist, amikor a betegsége átlép egy olyan stádiumba, amitől kezdve már nem lesz sportértéke a trollkodásának. Én, mint laikus, max néhány hónapot adok neki.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
A szegedi picsaember maximum.
Engem et ne emleges él!!! És elég a röhögő fejezés ből!!!!!
*Pooperek
Ezt nem én írtam!!!!

Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Kire hagyta a totókulcsot?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
rgl.
Ez meg egy igen jóféle koppintása ennek a legendás dalnak Ausztráliából :)
www.youtube.com/watch?v=L-j59oOzVAQ
király.
kommenthaverok tudják, a Szandika-féle valódi csatornatagok meg le vannak szarva :DD a jutyu könyvben is pont így tanították
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
“Szejejmes vagyok a kibaszott Mejcibe, van pénz oldjuk már meg!”
Minden O és K
alkossunk együtt!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
itt a visszajelzés:
vérdíj target nr. 1
Aha.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Kinyírtad anyád indulás előtt?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
ha nincs live nem történt meg
Ott ülsz az összegecizett klamivatúra mellett, venned kellet egy újat mert a gyári besült, hahó!
:DD
Balek!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Gyagyás, buzie vagy? Igen/Natürlic/Persze/Miazhogy/Naná.
:-D
Csinálj flokkot ha ottvagy
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
nézzétek meg az arc korábbi bejegyzéseid, erős párhuzamok vannak sodival :D
Megindultál?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nyem fatyok RGL, nem sátrazok és nyem vityetyem el magam minty a Viktoj.
Az jesz amity én mongyok. IGEN vagy NEM, akkoj is.
Lauja nem kujva hanem ety szejetetéhes szisza!
kissendrevagyok
Nincs pénze vonatra, jelenleg szopja a transzkallert. :D
Megbaszni úgysem tudod, még viagrával sem :)))
Marad a lábnyalogatás, vagy a kukkolás :D
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Felébredtél nyuszifül? Bassz be 2-3 sört a rohadó beledbe és feküdj vissza anyád mellé!
Amúgy a miséről kiegyenesített kaszákkal, kapákkal kergetett el a falu népe?
O és K együtt OK és minden OK!!
Ez csak azt bizonyítja, hogy mata részeg! :D
Lesz itt kontent, Endre?!
Na jó de akkor még csak 40 éves volt! Ez azt hiszem így érthető!
Remélem rozsdással.
Rozsdás villa megnövelt kockázatot jelent fertőzés szempontjából ami miatt akár amputáció szóba jöhet.
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Buzi, pedofil, drogos alkoholista vagy, aki 50 ezer euróval tartozik. A Laujás vonal pedig nem érdekel, baromi unalmas és csak megjátsszák magukat, illetve össze-vissza hazudoznak.
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Teljes tevuton jarsz! Senki le se szarja a hetyetyedet, pont leszarjuk, mit mondott Naczi Laci, ami milyen erzeseket keltett benned.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Rémálmaimban se jöjjön elő az a fej amit akkor vág. Totál pszichopata.
Minden O és K
imádom, amikor ilyen autista körmondatokkal próbálsz kurvára intelligensnek tűnni, lelkecske.
vérdíj target nr. 1
Jogos 😀😀😀
Minden O és K
Ugyanonnan csinálta ahol tegnap az anyja megbökte :)
vettyem új sim kájtyákat, hogy tudjak íjni a szejelmemnek
ascites
(
x57)
Mar 05, 2023 18:49:10
x57)
amugy nem igazan ertem,hogy miert csinalja ezt a szegedi ribi
Szerintem totál sérült. A fiatalkori bullizás és ki tudja milyen kínzások következtében hosszú ideje érleli már a depresszióját, 30+ éves korára pedig már addig görgette a sok szart elnyomva, hogy belobbant az összes defektje.
Abból, amit láttunk, egyértelmű, hogy ő sem tudja, hogy mit akar. Tavaly Viktor hatására/támogatására magához csábította a korcsot, aztán pálfordult és az összes trasht az ujja köré csavarta, órákat picsorászott velük telefonon, cseten, olyan dolgokat megosztva magáról, ami alapján nem szimplán játszott, hanem tényleg a társaságot kereste bennük, pl. elpanaszolta az abortuszát a sok incel féregnek. A dögevőbe valószínűleg tényleg belezúghatott, még a másik trashszirén is panaszkodott, hogy nem bírja elviselni a picsát emiatt. Ezzel még összhangban van az, hogy trollokat doxol, zsarol, de aztán meg időről időre bekattan és az aktuálisan bizalmas trash ellen fordul, kibassza a laborleleteket (amik őt magát is kompromittálják), a kínos fotókat, lepaktál a korábbi kedvencek ellenséges trasheivel, "trolljaival".
Emellett üzletszerűen kéjeleg és zsarol a titokban készült felvételekkel, szerhasználó (nem csak kokain, hanem nyugtató is van a képben) és az ismerősi körében dealerkedik is, kisstílű csalásokat követ el (amik megúszásához nem elég okos), de közben szarrá filterezve riszálja magát a Tiktokon, mert még úgy is kell neki a figyelem, hogy az életmódja alapján kurvára a radar alatt kellene maradnia.
Az irracionális viselkedése csak akkor áll össze, ha feltesszük, hogy a csaj egyszerűen az, ami a sodiverzum legtöbb retardja: klinikai értelemben kettyós. Nem lesz sem boldog, sem hosszú élete, hacsak nem kap a féleszéhez és megy el igazi szakmai segítséget kérni. Tudjuk, hogy volt már zárton öngyilkosság miatt. Ebből lesz több is, és az egyik sikerül majd akkor is, ha csak segélykiáltásnak szánja. Lilla szerint elmenekült mellőle minden korábbi barátja, vagyis egyre jobban szigetelődik el, nyilván alig van tiszta pillanata, ha illegális drog nincs is minden nap, ipari mennyiségű alkohol igen. Ez a töröttszárnyú madárka az, amibe a szvingerező „trollok” beleszerettek, és akit meg akartak menteni a bugyijába tömködett százezrekkel.
Szóval Laura, ha ezt olvasod, azonnal keress egy normális pszichológust, aki eldönti, hogy kell-e gyógyszer ahhoz, hogy kezelhető állapotba kerülj. Ha igen, vedd be, amit a pszichiáter mond, aztán menj vissza a pszichológushoz és kezdd el feldolgozni a traumáidat a segítségével. Kurva nehéz út lesz, biztos vagyok benne, hogy volt már, mikor elkezdted, csak belezúgtál a terapeutába stb és feladtad, de a terápia végén lesz egy élet, anélkül viszont csak a pusztulás marad, ami felé most robogsz. Lehet, hogy csak a sokadik pszichológussal tudod kiépíteni a megfelelő viszonyt, de ez lesz életed egyik legmeghatározóbb emberi kapcsolata, nem várhatod el, hogy elsőre működjön. Olyat keress, aki foglalkozott már traumákkal és olyan helyzetben vergődő emberekkel, mint te.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Mar 05, 2023 18:49:16
x3)
lehet, ha szépen kéri, egy cellába rakják a sziszával XXDD
De majd a habibik csinálnak neki nyaktól nyakig egy örökmosolyt borotvapengével, miközben az őrök kikapcsolják a kamerákat és félrenéznek.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Mar 05, 2023 18:49:51
x3)
- Endre! Mögötted!
- Dehogy öttem mög!
- Dehogy öttem mög!
Jól tetted hogy ezt nem vállaltad névvel.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Mar 05, 2023 18:50:15
x3)
Mármint Endrének.
-
Mar 05, 2023 18:55:24
Eközben poopszászon:
www.youtube.com/watch?v=BYi748xob7M
www.youtube.com/watch?v=BYi748xob7M
Mar 05, 2023 18:55:24
linziasztal01
(
x77)
Mar 05, 2023 18:59:56
x77)
Endre, elérted a vonatot?
IGEN / NEM
IGEN / NEM
Andi
(
x13)
Mar 05, 2023 19:03:40
x13)
"Azért vagyok nyugodt, mert én nem beszéltem semmi konkrétumról".
Szerintem ha csak az "én szopatom, Géza meg bassza, aztán én baszom, Géza meg szopatja" szösszenetet nézzük, az elég konkrétan volt megfogalmazva, és ez csak egy morzsa a tegnap estéből.
Endre, de csak azért, mert kifejezetten kérted a véleményeket. Lassan a beteg geci is enyhe kifejezés lesz, amikor megpróbálom értelmezni a gondolataidat. A legdurvább, hogy alszol egyet, leülsz a kamera elé, és szemrebbenés nélkül fosod a hazugságaidat.
Szerintem ha csak az "én szopatom, Géza meg bassza, aztán én baszom, Géza meg szopatja" szösszenetet nézzük, az elég konkrétan volt megfogalmazva, és ez csak egy morzsa a tegnap estéből.
Endre, de csak azért, mert kifejezetten kérted a véleményeket. Lassan a beteg geci is enyhe kifejezés lesz, amikor megpróbálom értelmezni a gondolataidat. A legdurvább, hogy alszol egyet, leülsz a kamera elé, és szemrebbenés nélkül fosod a hazugságaidat.
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 05, 2023 19:05:17
x11)
laurának se pénze, se IQja, se énereje egy normális, hatékony terápiás folyamathoz.
veszett fejsze nyele a csaj. én arra tippelek, h valami rivo+alkohol+kokain koktélban fog véget érni a történet. a kádban.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
veszett fejsze nyele a csaj. én arra tippelek, h valami rivo+alkohol+kokain koktélban fog véget érni a történet. a kádban.
mondomkusskuss
(
x21)
Mar 05, 2023 19:05:39
x21)
- Endre! Mögötted!
- Dehogy öttem mög!
- Dehogy öttem mög!
Köd van! Dehogy, vasárnap!
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 05, 2023 19:06:52
x11)
endre bazdmeg, neked tényleg annyi, hála az égnek és minden trollnak és trashnek, aki alakított rajtad.
alig várom, h érkezzenek a beszámolók a rendőrségi ügyeidről. ha nem tőled, akkor jönnek mástól, sztem nem kéne erőlködnöd a "titkolózással" sem, soha nem ment, túl ostoba és pletykás figyelemkurva vagy hozzá :D
alig várom, h érkezzenek a beszámolók a rendőrségi ügyeidről. ha nem tőled, akkor jönnek mástól, sztem nem kéne erőlködnöd a "titkolózással" sem, soha nem ment, túl ostoba és pletykás figyelemkurva vagy hozzá :D
Hahó
(
x135)
Mar 05, 2023 19:13:05
x135)
fikás, ha esetleg letiltódtál, itt kisírhatod a bánatod.:)
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 05, 2023 19:14:23
x39)
komolyan nem vagyok egy konzervativ fasz, de aztolvasni, hogy egy otvaros ribanchoz jårnak szoszerint baszni ferfiak, ezt nem tudom megemeszteni, hånynom kell az ilyenektöl.
Különbözőek vagyunk.
Különböző értékrenddel.
Van aki le se köpné.
Van aki "szerelmes" lesz.
A világ mindig is ilyen volt és lesz.
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 05, 2023 19:14:56
x39)
Endre, elérted a vonatot?
IGEN / NEM
IGEN / NEM
linziasztal01
(
x77)
Mar 05, 2023 19:15:18
x77)
fikás, ha esetleg letiltódtál, itt kisírhatod a bánatod.:)
Magyarul letiltotta?! :D
Endre, elő a vödörnyi sim-kártyennel.
Ja, hogy a raktárban maradt?!:))
linziasztal01
(
x77)
Mar 05, 2023 19:15:51
x77)
Hálókocsival stresszmentes nyugiban Szegedre, nem? :D
max5enutálnak
(
x47)
Mar 05, 2023 19:16:27
x47)
Letiltott a dagadt kurva? IGEN/NEM ?
Ha letiltott, akkor O és K
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Sodi első csótánya
(
x1)
Mar 05, 2023 19:17:40
x1)
szerintem már nézheted a visszautat, vagy a hostelt szegeden, persze csak ha elindultál egyáltalán XDDDD
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 05, 2023 19:18:16
x11)
púpos, ha letiltott, akkor szerintem mindenképp személyesen kell ezt tisztázni, vedd a kulcsot és szabadon menj be a lakásodba, hiszen ti már együtt éltek.
Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 05, 2023 19:22:47
x13)
Már a dagadt kurvánál laksz?
IGEN / NEM
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
IGEN / NEM
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 05, 2023 19:24:40
x6)
Fikás, hamarosan anyák napja, dughatnál egy üres sörösdobozt anyád cipőjébe is.
Előtte rakd el a villákat.
Előtte rakd el a villákat.
Golda mama
Mar 05, 2023 19:25:18
Már a dagadt kurvánál laksz?
IGEN / NEM
IGEN / NEM
NEM VAGYOK DAGADT!!!!!!4
Mar 05, 2023 19:25:18
Andi
(
x13)
Mar 05, 2023 19:25:24
x13)
A flokk vége felé mintha azt szeretné közölni a gyagyás, hogy őt tárt karokkal várja a kedves, csak Golda beültette a fülébe, hogy megint be lesz szopatva a melócsával, és még nem tudja, hogy az érzelmei, vagy az észszerűség mellett döntsön.
Lehet, hogy van ebben is igazság, a bálnából már bármit kinézek, de a Laura által ignorált üzenetbombázásokból és a Nácilacizásból logikailag ezt nem lehet összerakni.
Lehet, hogy van ebben is igazság, a bálnából már bármit kinézek, de a Laura által ignorált üzenetbombázásokból és a Nácilacizásból logikailag ezt nem lehet összerakni.
Hahó
(
x135)
Mar 05, 2023 19:27:22
x135)
indítsd a lekonyult picsaszáj lájvot, fikás!
ketyerű_az_élet
Mar 05, 2023 19:27:44
Endre, lesz ma Hogwarts Legacy Laura albérletéből, vagy megint hazudtál?
Mar 05, 2023 19:27:44
max5enutálnak
(
x47)
Mar 05, 2023 19:31:19
x47)
indítsd a lekonyult picsaszáj lájvot, fikás!
A mamahotel szabályzata nem engedi :(
Éjféli ebéd
Mar 05, 2023 19:31:49
Gyagyás! Tudjuk, hogy képtelen vagy tanulni, de emlékezz vissza Turbó Tranyóra, amikor a lila falú luxuslakás összehugyozott kanapéján határozottan kijelentette, hogy őt a saját lakásából ki nem rakják, ez az övé!
Alkalmazd ezt a technikát, elvégre egy szegedi lakáshoz van kulcsod, ergo az a te lakásod, indulj meg! Jaj, várj, hogy téged sehol sem látnak szívesen és még a temetőbe is csak muszájból veszik majd be az ocsmány testedet? Ez kiment a fejemből.
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
Alkalmazd ezt a technikát, elvégre egy szegedi lakáshoz van kulcsod, ergo az a te lakásod, indulj meg! Jaj, várj, hogy téged sehol sem látnak szívesen és még a temetőbe is csak muszájból veszik majd be az ocsmány testedet? Ez kiment a fejemből.
Mar 05, 2023 19:31:49
sörtötbontok
(
x8)
Mar 05, 2023 19:34:43
x8)
Endre!
Esélyt kell adnod ennek az újabb, szerelmen alapuló párkapcsolatnak! A szívedre hallgass, ne az anyádra! Egyetlen melóhely sem ér annyit, mint a kölcsönös szerelem!
Esélyt kell adnod ennek az újabb, szerelmen alapuló párkapcsolatnak! A szívedre hallgass, ne az anyádra! Egyetlen melóhely sem ér annyit, mint a kölcsönös szerelem!
Laura
Mar 05, 2023 19:38:27
Laci bátyánk olyan csodát tett velem az éjszaka a sok apró, puha meg döglött pöcsű hülye után, hogy most jó ideig csak az övé a kéjlak és a kád.
Sodi, te meg tartsd meg magadnak a kulcsot, délután, miután lábra bírtam állni az volt az első dolgom, hogy felárasan lecseréltetem a zárat.
Sodi, te meg tartsd meg magadnak a kulcsot, délután, miután lábra bírtam állni az volt az első dolgom, hogy felárasan lecseréltetem a zárat.
Mar 05, 2023 19:38:27
ascites
(
x57)
Mar 05, 2023 19:38:31
x57)
A flokk vége felé mintha azt szeretné közölni a gyagyás, hogy őt tárt karokkal várja a kedves, csak Golda beültette a fülébe, hogy megint be lesz szopatva a melócsával, és még nem tudja, hogy az érzelmei, vagy az észszerűség mellett döntsön.
Tibinek is mondott olyanokat, hogy megbocsát neki a viktoros találka miatt, mikor a tranyó fel sem vette a hívásait, mert már elfogytak a korcs titkos sim-jei. Szóval bármi lehet, alapvetően ő most szarik az npc-kre, csak azzal akar tisztában lenni, hogy ő akar-e menni vagy sem. Rimánkodik, hogy mondják meg neki, hogy mi van a valóság ellen tartott esernyő mögött, mert nem látja :D
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 05, 2023 19:39:33
x11)
én azért is támogatom ezt az új, PS5ön alapuló kapcsolatot, mert bár tibi sem semmi, ha lehúzásról van szó, de laura kedves egyrészt nagyobb igényű is (kokó vs. herbál árfolyam), másrészt mégiscsak hivatalos rendőrségi ügyek zajlanak ellene pl. csalás miatt is, így a komlói terminátorhoz képest feketeöves, köztörvényes pénznyelő.
szóval támogatlak, fikás, lau szerintem minden pénzt megér. remélem már minimum Szatymaz magasságában döntöd magadba a kőbambit!
szóval támogatlak, fikás, lau szerintem minden pénzt megér. remélem már minimum Szatymaz magasságában döntöd magadba a kőbambit!
Andi
(
x13)
Mar 05, 2023 19:43:52
x13)
Mint a fórum első számú agyturkásza, tőled várom majd a diagnózist, amikor a betegsége átlép egy olyan stádiumba, amitől kezdve már nem lesz sportértéke a trollkodásának. Én, mint laikus, max néhány hónapot adok neki.
egynadrág
(
x2)
Mar 05, 2023 19:47:31
x2)
Szegeden várja valaki a nem zaklatós endrét?
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
linziasztal01
(
x77)
Mar 05, 2023 19:48:11
x77)
Szegeden várja valaki a nem zaklatós endrét?
A szegedi picsaember maximum.
horgász
(
x10)
Mar 05, 2023 19:50:55
x10)
Most nézem a szemetedet gyagyásbuzi...
Ha már várod az őszinte véleményeket:
Az első benyomásom nem meglepő módon az volt: HOGY TE MEKKORA BÜDÖS NAGY BALFASZ GECI ÁLLAT VAGY!!!
Te még annak sem "ismered" innen a személyazonosságát, akinek állítólag "ismered". Nyelftanilag. Főszhapály szejinty...
Ki a hód geci kurva anyáddal hadakozol te?
Magad sem tudod te geciputtony :D
Ostoba agyhalott műveletelen seggállat vak süket idióta geci :D
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Ha már várod az őszinte véleményeket:
Az első benyomásom nem meglepő módon az volt: HOGY TE MEKKORA BÜDÖS NAGY BALFASZ GECI ÁLLAT VAGY!!!
Te még annak sem "ismered" innen a személyazonosságát, akinek állítólag "ismered". Nyelftanilag. Főszhapály szejinty...
Ki a hód geci kurva anyáddal hadakozol te?
Magad sem tudod te geciputtony :D
Ostoba agyhalott műveletelen seggállat vak süket idióta geci :D
Újszászi zöldséges
Mar 05, 2023 19:52:03
Valami trópusi partit szervezhettek, eladtam egy láda ananászt.
Mar 05, 2023 19:52:03
MC Isti
Mar 05, 2023 19:53:42
Valami trópusi partit szervezhettek, eladtam egy láda ananászt.
Engem et ne emleges él!!! És elég a röhögő fejezés ből!!!!!
Mar 05, 2023 19:53:42
broni
(
x45)
Mar 05, 2023 19:57:49
x45)
-
Mar 05, 2023 19:58:54
youtu.be/3mbvWn1EY6g
ez a zene popperek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*Pooperek
Mar 05, 2023 19:58:54
-
Mar 05, 2023 19:59:32
*Pooperek
Ezt nem én írtam!!!!
Mar 05, 2023 19:59:32
Nemvoltdurex
(
x13)
Mar 05, 2023 20:01:44
x13)

broni
(
x45)
Mar 05, 2023 20:02:57
x45)
tajgi meghalt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Andi
(
x13)
Mar 05, 2023 20:04:47
x13)
tajgi meghalt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Mar 05, 2023 20:05:56
x45)
rgl.
fekélyes faszú cigány
Mar 05, 2023 20:13:40
youtu.be/3mbvWn1EY6g
www.youtube.com/watch?v=L-j59oOzVAQ
Mar 05, 2023 20:13:40
broni
(
x45)
Mar 05, 2023 20:17:35
x45)
youtube.com/watch?v=L-j59oOzVAQ
youtube.com/watch?v=L-j59oOzVAQ
király.
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 05, 2023 20:19:44
x48)
Endre továbbra se pofáztad el, hogy mi az a hatalmas hír amit csak te és Golda tudtok.. azt mondtad reggel elmondod, nem sikerült.
kissendrevagyok
trolléga
(
x30)
Mar 05, 2023 20:26:13
x30)
Endre továbbra se pofáztad el, hogy mi az a hatalmas hír amit csak te és Golda tudtok.. azt mondtad reggel elmondod, nem sikerült.
kommenthaverok tudják, a Szandika-féle valódi csatornatagok meg le vannak szarva :DD a jutyu könyvben is pont így tanították
Nem vagyok őrült
(
x3)
Mar 05, 2023 20:26:26
x3)
A logikádat értem.
Én pedig tudom, hogy így 41 éves fejjel érettebb személyiség vagyok annál, hogy holmi szerelmi vallomásokkal vaktában dobálózzak.
Ennyi. Gondolj, amit akarsz.
Én pedig tudom, hogy így 41 éves fejjel érettebb személyiség vagyok annál, hogy holmi szerelmi vallomásokkal vaktában dobálózzak.
Ennyi. Gondolj, amit akarsz.
halászlé
(
x24)
Mar 05, 2023 20:27:57
x24)
alkossunk együtt!
Kötőjel
(
x12)
Mar 05, 2023 20:28:36
x12)
Mindjárt jön egy vlog.
Most kivételesen kifejezetten várom rá a visszajelzéseket.
Most kivételesen kifejezetten várom rá a visszajelzéseket.
itt a visszajelzés:
sodika
Mar 05, 2023 20:31:14
Este 9-re érsz oda Laura lakásához Endre?
Aha.
Mar 05, 2023 20:31:14
Kakaspina
(
x24)
Mar 05, 2023 20:32:26
x24)
Aha.
Kinyírtad anyád indulás előtt?
sörtötbontok
(
x8)
Mar 05, 2023 20:32:31
x8)
Endre, lesz ma fütyizés?
IGEN/NEM
IGEN/NEM
linziasztal01
(
x77)
Mar 05, 2023 20:32:48
x77)
Endre, sokat segítene a helyzeten, ha kulccsal a kezedben a szegedi kankós kurva lakja zárja mellett annyit ordítanál a Hágvörc Legáciból tanulva (ha nem vagy azon a szinten, hogy rendelkezz e varázslattal akkor bocs) álohomórá'!
Sodi első csótánya
(
x1)
Mar 05, 2023 20:33:18
x1)
Aha.
ha nincs live nem történt meg
linziasztal01
(
x77)
Mar 05, 2023 20:33:53
x77)
Aha.
Ott ülsz az összegecizett klamivatúra mellett, venned kellet egy újat mert a gyári besült, hahó!
:DD
Balek!
xray
(
x21)
Mar 05, 2023 20:34:02
x21)
Mar 05, 2023 20:34:02
Aha.
és ha nem enged be, mert "vendége" van? a lécsőházban alszol? Mar 05, 2023 20:34:02
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Mar 05, 2023 20:34:08
x8)
Aha.
Gyagyás, buzie vagy? Igen/Natürlic/Persze/Miazhogy/Naná.
:-D
sörtötbontok
(
x8)
Mar 05, 2023 20:34:15
x8)
Endre a redditen:

EgyetemistaSrác
(
x1)
Mar 05, 2023 20:35:09
x1)
Aha.
Csinálj flokkot ha ottvagy
Sodi első csótánya
(
x1)
Mar 05, 2023 20:35:14
x1)
Endre a redditen:
nézzétek meg az arc korábbi bejegyzéseid, erős párhuzamok vannak sodival :D
linziasztal01
(
x77)
Mar 05, 2023 20:37:03
x77)
Endre, le vagyok maradva, mi ez az egy csillag?! Nehogy baj legyen, pedofil. :))
Silvercat
Mar 05, 2023 20:37:05
Én szurkolok az új szerelemnek. Bár némi kétely azért van bennem....a nők hány százaléka vágyik egy torz testű, impotens, fogyatékos "férfira" aki csak egy Ps5-öt tud nyújtani? De tényleg csak azt és semmi mást? Pláne ha az adott nő egy ótvaros, bárcás prosti mindamellett? 😃
Mar 05, 2023 20:37:05
Trollul Madár
(
x15)
Mar 05, 2023 20:37:34
x15)
Aha.
Megindultál?
tyodika
Mar 05, 2023 20:37:37
és ha nem enged be, mert "vendége" van? a lécsőházban alszol?
Nyem fatyok RGL, nem sátrazok és nyem vityetyem el magam minty a Viktoj.
Az jesz amity én mongyok. IGEN vagy NEM, akkoj is.
Mar 05, 2023 20:37:37
Karvaj Tőke
Mar 05, 2023 20:39:14
...Lesz ma este "Kabaré"! : )
Hehehe!
Mar 05, 2023 20:39:14
elveszett fiagra
Mar 05, 2023 20:39:35
Letiltott a dagadt kurva? IGEN/NEM ?
Lauja nem kujva hanem ety szejetetéhes szisza!
Mar 05, 2023 20:39:35
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 05, 2023 20:39:43
x48)
tigris
(
x1)
Mar 05, 2023 20:40:16
x1)
kurva anyád recskaboy, olyan átlátszó vagy, mint egy ablak. nyilván tibornak csinálod itt a műsort, próbálod féltékennyé tenni a kurvázással, mert már nem veszi fel a telefont meg letiltott mindenhonnan!
LESZART TÉGED! LESZART PATKKÁNY VAGY! NEM ÉRDEKLI, HOGY MI VAN VELED. MOZGÓ PÉNZTÁRCA VOLTÁL.
LESZART TÉGED! LESZART PATKKÁNY VAGY! NEM ÉRDEKLI, HOGY MI VAN VELED. MOZGÓ PÉNZTÁRCA VOLTÁL.
linziasztal01
(
x77)
Mar 05, 2023 20:40:17
x77)
Megindultál?
Nincs pénze vonatra, jelenleg szopja a transzkallert. :D
rezsidémon
(
x8)
x8)
Aha.
Na és?Megbaszni úgysem tudod, még viagrával sem :)))
Marad a lábnyalogatás, vagy a kukkolás :D
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 05, 2023 20:40:33
x48)
bocsika :D itt a teljes
kissendrevagyok
Golda csiklója
(
x8)
Mar 05, 2023 20:40:55
x8)
Aha.
Felébredtél nyuszifül? Bassz be 2-3 sört a rohadó beledbe és feküdj vissza anyád mellé!
Amúgy a miséről kiegyenesített kaszákkal, kapákkal kergetett el a falu népe?
Andi
(
x13)
Mar 05, 2023 20:41:07
x13)
Sok választása nem volt, mint vakon megindulni. Golda kirakta a szűrét a tegnapi ámokfutás után.
linziasztal01
(
x77)
Mar 05, 2023 20:41:39
x77)
Ez csak azt bizonyítja, hogy mata részeg! :D
Lesz itt kontent, Endre?!
tigris
(
x1)
Mar 05, 2023 20:41:55
x1)
utcára lett téve a recskaboy?
milyen villával szurkálta az anyja?
szegedi barom
Mar 05, 2023 20:42:14
endi, a dentálos kecóba költözöl?
Mar 05, 2023 20:42:14
linzi fapóleon
(
x8)
Mar 05, 2023 20:43:32
x8)
Sportoló Művészúr
(
x2)
Mar 05, 2023 20:43:56
x2)
utcára lett téve a recskaboy?
Remélem rozsdással.
Ásó27
(
x68)
Mar 05, 2023 20:44:35
x68)
Endre, milyen érdemi reakciót akarsz? 26 perc alatt nem mondtál semmit.
Mifaaaaaaaaaaaan
Mercis Hambi
(
x3)
Mar 05, 2023 20:45:58
x3)
Akkor lesz ma közös tiktok lájv Laurával ? :) Álló fasszal várjuk a bejelentést,hogy egy pár vagytok és összeköltöztetek :)
Mitokondrium
(
x7)
Mar 05, 2023 20:46:27
x7)
Endre, belezugtal a kibaszott Lauraba? IGEN/NEM
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
EgyetemistaSrác
(
x1)
Mar 05, 2023 20:47:23
x1)
Remélem rozsdással.
Rozsdás villa megnövelt kockázatot jelent fertőzés szempontjából ami miatt akár amputáció szóba jöhet.
Pitonverő
(
x2)
Mar 05, 2023 20:47:30
x2)
Aha.
Buzi, pedofil, drogos alkoholista vagy, aki 50 ezer euróval tartozik. A Laujás vonal pedig nem érdekel, baromi unalmas és csak megjátsszák magukat, illetve össze-vissza hazudoznak.
Mitokondrium
(
x7)
Mar 05, 2023 20:48:19
x7)
bocsika :D itt a teljes
Teljes tevuton jarsz! Senki le se szarja a hetyetyedet, pont leszarjuk, mit mondott Naczi Laci, ami milyen erzeseket keltett benned.
Karvaj Tőke
Mar 05, 2023 20:48:30
Szerintem Sodi ezt Szegeden tisztázd!
Hehehe!
Mar 05, 2023 20:48:30
Pitonverő
(
x2)
Mar 05, 2023 20:48:54
x2)
A mai videót Púpszászon csinálta Goldánál? Mi a vélemény?
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Goldához költöző trollok
Mar 05, 2023 20:48:55
Ok,Golda kedves, éjféltől a saját fejünk után megyünk, és odaköltözünk. Mostantól nekünk nem mondogatod ,hogy ne induljunk meg. És tudjuk mikor fogunk menni,mostantól jövünk amikor jólesik. Ezt egyszer kell megbeszélni és megvagyunk örökre OK ? Egy egyszerű OK elég,OK ? O és K együtt OK és minden OK. Igen/nem ennyi, OK ? Holnaptól Goldánál lakunk OK ? Igen/Nem ? Erre várunk választ,ennyi. OK ? Igen/nem ? Elég egy igen es akkor OK minden. OK ? Igen/nem ? Holnaptól Goldánál vagyunk. OK ? Igen/nem ? Akkor holnaptól költözünk!! OK ? Igen/nem ?
Nem vagyok őrült
(
x3)
x3)
alkossunk együtt!
Rémálmaimban se jöjjön elő az a fej amit akkor vág. Totál pszichopata.
Ásó27
(
x68)
Mar 05, 2023 20:49:31
x68)
Endre: Lauja megint átbaszott
Reakció: Tényleg? Így hatvannyolcadszorra is megtette? Többet biztos nem fog ilyet csinálni!
Endre: Azéjt hejgejt náczi laci bácsi, hogy lájvozzak be, és legyen üjügy tejegetni
Reakció: Igen, mert ilyen egyszerű téged irányítani, azt csinálod, amit a trollok akarnak LOL
Endre: Buzi vagyok
Reakció: Végre beismerted!
Megfelel pedofil királyunk?
Mifaaaaaaaaaaaan
Reakció: Tényleg? Így hatvannyolcadszorra is megtette? Többet biztos nem fog ilyet csinálni!
Endre: Azéjt hejgejt náczi laci bácsi, hogy lájvozzak be, és legyen üjügy tejegetni
Reakció: Igen, mert ilyen egyszerű téged irányítani, azt csinálod, amit a trollok akarnak LOL
Endre: Buzi vagyok
Reakció: Végre beismerted!
Megfelel pedofil királyunk?
Sportoló Művészúr
(
x2)
Mar 05, 2023 20:49:38
x2)
9ig még van bő 10 perced aztán pörögjön a szegedi lájv.
rezsidémon
(
x8)
Mar 05, 2023 20:49:43
x8)
"Elég beszédes, hogy a délutáni vlogvideómra csak témaidegen trollkodások érkeztek, de érdemi, akár vitaindító hozzászólások még privátban sem."
Vajon miért? Mindenki tudja rólad hogy HAZUDSZ és a lényeges kérdésekre szándékosan nem válaszolsz vagy a te részedről megy a nyelvtani és jogi angolnázás, aminek a vége az hogy nem válaszoltál a kérdésre.
"..és megelégedésemre szolgál, hogy a tények ismeretében ezzel senki nem képes érdemben vitatkozni."
Milyen vitáról beszélsz?
Arról legyen vita, hogy most amiket leakeltek rólad, az igaz vagy sem?
Vagy mindig a nyilvánvaló hazugságaidról kelljen mindig újra és újra szót ejteni?
Teljesen elmebeteg vagy, a messengeres üzeneteid meg a cselekedeteid alapján már rég az IMEI-ben kellene raboskodnod.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Vajon miért? Mindenki tudja rólad hogy HAZUDSZ és a lényeges kérdésekre szándékosan nem válaszolsz vagy a te részedről megy a nyelvtani és jogi angolnázás, aminek a vége az hogy nem válaszoltál a kérdésre.
"..és megelégedésemre szolgál, hogy a tények ismeretében ezzel senki nem képes érdemben vitatkozni."
Milyen vitáról beszélsz?
Arról legyen vita, hogy most amiket leakeltek rólad, az igaz vagy sem?
Vagy mindig a nyilvánvaló hazugságaidról kelljen mindig újra és újra szót ejteni?
Teljesen elmebeteg vagy, a messengeres üzeneteid meg a cselekedeteid alapján már rég az IMEI-ben kellene raboskodnod.
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 05, 2023 20:49:49
x11)
púpos, érdemben leírták, hogy a videó egyetlen érdemi része, mikor majdnem megfulladsz.
lehengerlő :D milyen henger az, amit egy 75 éves öregasszony egy étkezési villával távol tud tartani magától?
lehengerlő :D milyen henger az, amit egy 75 éves öregasszony egy étkezési villával távol tud tartani magától?
Hahó
(
x135)
Mar 05, 2023 20:50:02
x135)
Fikás, az is beszédes, hogy laura letiltott?
Mit tudnál erről mondani, nyuszifül?
Kötőjel
(
x12)
Mar 05, 2023 20:50:09
x12)
A történet minden szálát megismerve nehezen is lehetett nem a szándékos visszatáncolás forgatókönyvét felfedezni, mely köré szó szerint fel lett építve minden, és megelégedésemre szolgál, hogy a tények ismeretében ezzel senki nem képes érdemben vitatkozni.
imádom, amikor ilyen autista körmondatokkal próbálsz kurvára intelligensnek tűnni, lelkecske.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Mar 05, 2023 20:50:54
x3)
Jogos 😀😀😀
Sportoló Művészúr
(
x2)
Mar 05, 2023 20:50:57
x2)
A mai videót Púpszászon csinálta Goldánál? Mi a vélemény?
Ugyanonnan csinálta ahol tegnap az anyja megbökte :)
tyodika
Mar 05, 2023 20:51:27
Fikás, az is beszédes, hogy laura letiltott?
vettyem új sim kájtyákat, hogy tudjak íjni a szejelmemnek
Mar 05, 2023 20:51:27
Ásó27
(
x68)
Mar 05, 2023 20:51:36
x68)
Akkor győztél Endre! Megint igazad van! Most gyorsan újságold el anyádnak a hírt, csak ne legyen a kezében egy villa! NABEJJ
Mifaaaaaaaaaaaan
68 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

- Dehogy öttem mög!