Ez egyébként kölcsönös.
Na menjünk szobára mielőtt kibasznak innen az offolásért.
Na tejhabosítás, csá.
Taot! Ezekből a streamekből rejtőzik még nálad hosszabb akár több is? ;)
Én az utóbbi hónapokban már 90%-ban csak a digest-et olvasom. Ajánlom figyeledbe ha már idegesítenek a filler kommentek
Szóval ha vannak még anyagos streamjeid, írj rám vagy küld valami wetransfer linket pliz!
NSZKSZ
[email protected]
Adda streamjei egy része fent volt vodon.
írtam, berlin23
Megnéznék már egy Tibi VS Goldát, de kár, hogy harmadik lény ott a gagyás, ő meg képtelen kezelni egy telefonos kamerát is.
én (Kiss Endre Farkas, sodi). - egy potenciálisan italozó - munkanélküli vagyok
Én egy biztos alapot nyújtó 5 első és a mester fokozatot adó 1 második osztályra tippelnék nagyhirtelen tranyótibi esetében.
blabla
Azt volna erdemes megkerdezni tole, miert akart ennyire kilepni az oktatasi rendszerbol? Egy altalanos iskolat elvegezni nem tul nehez, azt meg kizarhatjuk, hogy dolgozni akart volna. Valamilyen bunozoi karriert tervezett? Prostitualtkent kepzelte el a jovojet? Vagy mar akkor is egy elmebeteg volt es semmilyen korlatot sem turt meg?
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
bé bé bé
csak azt tudnám a Havas műsorába hogy került be? akkor már jutyuzott? vagy valaki meglátta a blahán, aztán mondta neki: gyere fiam, 5 perc hírnév? gyagya te felkérdezted már erről az uradat? nem hát, mert őt is csak npc-nek tekinted, te retek!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ez a legegyszerubb. A media teli van buzikkal, az egyik kuncsaft nem penzzel fizetett Tibinek, hanem beajanlotta a musorba.
véletlenül futott össze vele.
havas: "tegnap előtt kora délután ... összefutottam egy fiatalemberrel, az arany jános utcában ... odajött és azt mondta, hogy 'problémám van, amit a nyilvánosság előtt is szívesen elmondanék'"
vérdíj target nr. 1
Endre pedig együtt él a fiatalemberrel.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Hiheto, hogy huszonnegy oraval a forgatas kezdete elott meg nem tudtak, kivel fognak beszelgetni. Ha meg pont nem talalkozik Tibivel, akkor meg musor helyett a Veresegyhazi asszonykorus koncertfelveteleit adjak le.
Az olcsóbb ünneplési módot választották. Tibi rúgta Gyagyás seggét, az meg puffogott bele. Ez volt a tűzijáték.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
macbook1 mindegy..andi..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Ketyeruztek a macskaolban. Tartalmas unnepi idotoltes egy sokadik generacios ertelmiseginek.
2 nappal a forgatás előtt, nem 1. tudni tudhatták, de át lehet ütemezni, ha beesik egy havas számára érdekes kreatúra az ajtón.
akárhogy is volt, a felvétel snecológiai értéke felbecsülhetetlen. (buzi sodi a sodi!)
vérdíj target nr. 1
Hallgat a púpos korcs, ami gyanús egy kicsit, de hallgat a tranyó is.
Szerintem együtt évődnek és hemperegnek a húgyos macskaólban, különben mindkettő produkálná magát, bár az igazság az, hogy kezd az aktivitás gyanúsan kevés lenni ehhez a forgatókönyvhöz is.
Másik lehetőség, hogy valami kurva nagy gáz van, ami mindkettejüket érinti valamilyen módon.
Egyelőre ne rohanjunk előre, de ha pár napon belül nem kerül valamelyik elő legalább egy szokásos unalmas youtube poszttal, akkor az utóbbi forgatókönyv esélye egyre reálisabb lesz.
akkor itt ellőhetünk egy gallamikit:
- hogy kezdődik a havas henrik és kaffka tibor beszélgetéséről szóló vicc?
- 2 buzi beszélget..
hát ez zseniális!
vérdíj target nr. 1
A, egy ilyen alfahim tuti, hogy a papa volt, amikor Tibivel papas-mamast jatszottak!
Kohnspirálni próbál a két részeges szar, ennyi. A másik pedig, hogy mikor Endre le van csicskítva a fórumról, olyankor csak akkor mer írni, ha a csicskító házon kívül van. Akkor viszont azonnal rohan ide, és 2-300 kommentig meg sem áll, mert feszíti a közléskényszer.
Amennyire emlékszem arra a reggeli műssorra, én simán elképzelem, hogy utcáról rángattak be embereket meg ad hoc találták ki a reggeli kv közben mi legyen az aznapi téma.
Boldog boldogtalant behívtak oda, annyi volt a lényeg, hogy Havas bunkóskodhasson, Klaudia meg huhogjon és besértődjön.
2006 körül Porks is mintha hazajárt volna annyit volt ott reggelente.
Valami nagy szar lehet a háttérben , valszeg beérett a faszerdő.
KURVArangy
Hát ezaz! Véleményem a pedofil elbaszott életéről, életviteléről: sokmilliós hitel? Nagyívbe szarik rá, eddig nem is tudták behajtani, lehet, hogy még sokáig nem is fogják. A vén kurvánál lakik? Nem a legjobb, de szarik rá, szárazkenyér, fedél, net, de akár még csöves élettárs is van. Se diploma, se jogsi, se nyelvvizsga? Mindegy, a labancokat lehúzva elvan valahogy, legalábbis eddig elvolt... Nade, ami viszont baszottul karcolja az autipajzsot:
- az impotens, döglött, örökre löttyedt pöcse: a gnóm testét ugyan mutogathatja, meg is teszi, de az szház százalék hogy zavarja, hogy még a tranyó geci is megveti, leköpködi (!) emiatt, az életbe nem fog tudni megbaszni 1 emberi lényt se, és akármit hazudozik erről, nem fog menni, el se hiszi senki
- a figyelemkurvulás hiánya: már jó ideje hol van a napi flokk, lájfszba flexelés, hergelés? Hát sehol basszameg, minta csatornapatkány zsodi lett a zsodi, csak kussolás Púpszásziába...
Na ennyi, endre elbaszott, szűz élete nem csak nyomasztó, de még az internetre se lehet kifosni. Remélem fincsike a szarízű krém.
Igyunk egy sörtöt, he

Ki a faszom látott már ennyire csúnya zsidógyereker
Az oktatasi rendszer eleg regota egy rakat tragya. Egy szegenysegben es elhanyagoltsagban (jellemzo bizonyos kisebbsegre, hattyaresz) elo gyerek problemas lesz es szamara csak remenytelen szenvedes az iskola, szamukra a legalapvetobb tudas is csak B.S., mert ilyen korban mar tudjak (v. azt hiszik), hogy mi az a maximum, amit ki lehet beloluk hozni, es ahhoz hot felesleges az erettsegi. Mindenkinek jobb kategoria.
Nem is azt mondom, hogy a Romai Birodalom tortenetevel akart megismerkedni, csak jogositvanyhoz, szakkepzeshez, gyakorlatilag barmihez szukseges a nyolc altalanos. Nyilvan a prostituciohoz es a lajvolashoz nem, ezt alairom.
De kinezem a kis Tibibol hogy mar kora tizenevesen sem birta az ilyen korlatozasokat, hogy uljel negyvenot percen at es ne ordibaljal.
Vélhetően kisegítőbe járt a kis herés.
KURVArangy
Szerintem órákon is elkezdte azt sorolni, hogy: fhaszom, na jó hagyjá má, széjjebaszlak, stb...
Nem volt ideje tanulni, mert menni kellett az erdőbe cipelni a tökéig érő hóban a farönköket.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.

Ki a faszom látott már ennyire csúnya zsidógyerekerEz nem a sodi, hanem Klein Slomó, ahogy a második világháborúból, amikor pincében bújtatták
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Erdőbe 5 évesen járt. Hahó! A térdig érő hóba.
6 évesen kezdené az iskolát, de szerintem amilyen kis satnya most is a zsebkobold, szerintem halasztották 1 évet.
Nem bítra el a táskát.
Téhát 7 éves korától már lett volna ideje tanulni.
Csak nem tudott teljesíteni.
Pedig általánosban nem sokan buknak ki...
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM

Golda mama a kismajomnak öltözött az Aladdinból
XDDDDDDD
Ezt ne-ne-ne, megmondtam a Szoljon.hu szerkesztőinek hogy ne merészeljenek engem fényképezni! Be lesz perelve az egész banda! Szólok is a fiacskámnak tegye meg a fejlelentést, ha már megvette Bécsben a kártyaolvasót.
így írd meg az image taget.

vagy
Már értem minek a sok fáskamra, a jelmezeknek....
Jav: takaros vejével.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jól van már faszóómm, hát semmit sem lehet itt Újszászon csinálni. A szisza pedig nem akart csónakázni 20-án, a nudifürcsibe is egyre több sütőporral hajlandó jönni. Faszóm. Mennyivel jobb volt a Márkcicával, őt mindenhova el lehetett rángatni. Na csatornapatkánykodás, csá!
Ugye Tibcedesz jogallasa erosen kerdeses. Ferfinak nem ferfi de nonek aztan vegkepp nem no. A magyar nyelvben nincs erre megfelelo szo, hogyan nevezzuk a gyermekunk elmebeteg, felig transznemu, szexmentes, kizarolag loopolason es penzlenyulason alapulo kapcsolatban elo szubhuman izejet.
szimbióta
Nem kellenek nekem pénzügyek. Legyen meg a napi sör, menjen a Netflix és kész.
A szimbióziskölcsönös együttműködésre épül. A tranyó inkább parazita. :)
Na tejhabosítás, csá.

sablon

Nekem ő herélt férfi. Ha ló lenne, paripának neveznék. Befordított faszú paripának.
Sánta bányaló.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Cseng Ho admiralis volt herelt ferfi. Tibcedesz egy ilyen interszexualis ize. Ferfi nem akar lenni, de no sem.
sablon
Most már nem csodálom,hogy ilyen fia lett :D
Szerintem lőtt még egy szelfit mielőtt a gázkamrába küldték. A népéért halt meg. Klein Endre emléke örökké élni fog, ha máshol nem itt a fórumon.
Ingatkanügyek
Koménista zsidó...
A púpszászi kerítés megneveli a zsidó kurva anyádat is, fikás?:)))
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Végül is nem az ő nevelése... kvázi nem az ő gyereke... ő csak befogadott egy bécsi hajléktalan meleg párt, ház körüli segítség reményében.
Hátha a két buzi igényesebb a környezetére, mint ő...
Elszámította magát.
református.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
felfoghatatlan, hogy ez a köztörvényes, pedofil és faszpinás bújtató zsidó kurva ide oda reppen a legnagyobb nyugalomban.
de ő minden héten máshol bukkan fel, szemmel láthatóan totálisan szégyenérzet és bármiféle felelősség nélkül.
ilyen falunap, olyan hagyományőrzés, ilyen koncert, olyan majális.
elképesztő.
Mégis mit csináljon?
Ott van a dolgos fia és a veje, akik mindent elvégeznek helyette, tiszta udvar-rendes ház, unokák rendben tartva, ő meg a szorgalmasan ledolgozott évei után a jól megérdemelt nyugdíját élvezi. :)
Az összefoglaló utolsó 2 perce, de az eredeti anyag törlésre került, úgy olvastam.
De abban nem hangzik el az iskolás vallomás.
Valaki írta azóta, hogy rögzítette.
Nálam a sparos és kecske baszogató lájfsz van csak meg.
O és K együtt OK és minden OK!!
Sose nyomjál fullkretént.
Azért kíváncsi lennék, hogy az ilyen habzó szájjal vért követelő, fenyegetőző emberek IRL vajon mekkora élettelen csicskák lehetnek? Nyomod a WOW-ot anyád pincéjében, aztán feljössz ide a fórumra, és hörögsz, hogy így szét kell baszni mindenkit, úgy meg kell büntetni, nézzen a háta mögé, stb, stb. Nem érzed szánalmasnak?
Valami nudiban lóbálja a halott pitonszt a zsidó bankok pénzéből!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
A Klauzál teret tudom neki ajánlani. Vissza a gyökerekhez. Akkora biboldó heftije van annak is mint a bazilikakilincs.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Pláne, hogy pénteken körbement a polgármesternek, a helyettesének, a jegyzőnek és a művháznak is, hogy a nála lakó hínárhaj már a második napja pisálja össze liveban Púpszász főterét.
Vasárnap mindennek ellenére gond nélkül beült a polgármester mögé ünnepelni.
Van pofa akkor muternál is XDD
+1
“Legyünk ember” :)
Valóban. Akkor vagy valami hiszti volt hétvégén amit valamiért nem akartak kihozni a fórumra, vagy valami nudiban aszalódtak, vagy egyszerűen csak túl részegek voltak bármihez.
Golda mama egészen cuki a maga módján, a múltbéli bűneit leszámítva. Nyilván nem fogja 140 évesen erőszakkal kirúgni a parazitákat, de azért a villát beleállítja a hülyegyerekbe időnként. Amúgy pedig vannak barátai, ellátja magát, és több élményt szervez magának Újszászon, mint a tökkelütött fia öt év alatt, nyugat-európai nagyvárosokban.
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Aug 21, 2023 00:43:38
x5)
nembaj, én cejetlek 💝💘💖💗💓🥰
Ez egyébként kölcsönös.
Na menjünk szobára mielőtt kibasznak innen az offolásért.
SyntaxError
(
x24)
Aug 21, 2023 00:44:37
x24)
Fifi, lehet, hogy van egy rossz hírem:
hu.wikipedia.org/wiki/Csontos_medence
"Különbségek a női és férfi medence között:
A férfi medence bemenete szív alakú. A férfi medence lefelé erősen szűkül, és magasabb. A szeméremcsontok hegyesszöget zárnak be. A férfimedence csontjai vastagabbak, durvábbak. A nő medencéjének bemenete ovális, a promontorium nem nyúlik be. A női medence bemenete és kimenete közötti távolság kisebb, a medence ürege és kimenete kevéssé szűkül. A női medencénél a farokcsont elmozdulhat, nincs összecsontosodva a keresztcsonttal, ami további tágulási lehetőséget jelent. A szeméremcsontok ívet zárnak be egymással. A csontok finomak, lekerekítettek."
Azaz ha a szisza medencéjének bemente szív alakú, akkor bassza meg... tibi egy férfi!!
Legközelebb, amikor egy random csöves ...-jét lefetyeled ki belőle, ellenőrizd ezt is, mert lehet nem csak a koponya CT bizonyító erejű.
Örülök, hogy segíthettem.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
hu.wikipedia.org/wiki/Csontos_medence
"Különbségek a női és férfi medence között:
A férfi medence bemenete szív alakú. A férfi medence lefelé erősen szűkül, és magasabb. A szeméremcsontok hegyesszöget zárnak be. A férfimedence csontjai vastagabbak, durvábbak. A nő medencéjének bemenete ovális, a promontorium nem nyúlik be. A női medence bemenete és kimenete közötti távolság kisebb, a medence ürege és kimenete kevéssé szűkül. A női medencénél a farokcsont elmozdulhat, nincs összecsontosodva a keresztcsonttal, ami további tágulási lehetőséget jelent. A szeméremcsontok ívet zárnak be egymással. A csontok finomak, lekerekítettek."
Azaz ha a szisza medencéjének bemente szív alakú, akkor bassza meg... tibi egy férfi!!
Legközelebb, amikor egy random csöves ...-jét lefetyeled ki belőle, ellenőrizd ezt is, mert lehet nem csak a koponya CT bizonyító erejű.
Örülök, hogy segíthettem.
Jutka műbarack
(
x5)
Aug 21, 2023 00:50:29
x5)
Aki 4 évesen 50 kilós dücskőket cipelt a hátán a 30 centis hóban, az csak is igazi férfi lehet.
Kiss Farkas Farkas
Hajnali Ugyeletes
Aug 21, 2023 02:16:26
Tudom, hogy Addabboy megosztó és nem sokan hallgatják szívesen de úgy gondolom, hogy mivel Tibi végzettsége eléggé foglalkoztat mindenkit az utóbbi napokban, releváns lehet ez a tavaly szeptemberi streamrészlet.
www.youtube.com/watch?v=zkvhH-R0o1U
TLDW:
Amikor a poloskák ápolóként dolgoztak, akkor vállalkozók voltak. Jutkánál nem volt gond a számlázással de Tibi esetében már igen, ugyanis nem volt hozzá semmiféle végzettsége, még 8 általánosa sem, így lett papíron takarító. A videórészletben 6 általános iskolai osztály van megemlítve, annak sikerrátája nincs részletezve.
www.youtube.com/watch?v=zkvhH-R0o1U
TLDW:
Amikor a poloskák ápolóként dolgoztak, akkor vállalkozók voltak. Jutkánál nem volt gond a számlázással de Tibi esetében már igen, ugyanis nem volt hozzá semmiféle végzettsége, még 8 általánosa sem, így lett papíron takarító. A videórészletben 6 általános iskolai osztály van megemlítve, annak sikerrátája nincs részletezve.
Aug 21, 2023 02:16:26
D_Dezső
(
x29)
Aug 21, 2023 02:29:47
x29)
Tudom, hogy Addabboy megosztó …
Taot! Ezekből a streamekből rejtőzik még nálad hosszabb akár több is? ;)
kripli figyelő
(
x12)
Aug 21, 2023 02:30:59
x12)
Egyre jobban kezd a színvonal lecsúszni az ilyen filmkiller féle agyatlan trollkodások,megmondások és felszopkodások kategóriájába.Túl sok a közléskényszeres idióta aki azt hiszi ez a fórum a játszótere és itt mindent szabad.Pedig a nagy büdös lófaszt.Ez nem a reddit meg youtube kommentszekciója.Fasznak kell ide írni ha nincs mondanivaló és tartalom vagy legalább egy picit is vicces lenne az írás.Gyakran már gyagyás beírásai is értelmesnek tűnnek sok spam komment mellett.Kurvára nem scrollolni járnak ide az emberek.
D_Dezső
(
x29)
Aug 21, 2023 02:35:44
x29)
Egyre jobban kezd a színvonal lecsúszni az ilyen filmkiller féle agyatlan trollkodások,megmondások és felszopkodások kategóriájába.Túl sok a közléskényszeres idióta aki azt hiszi ez a fórum a játszótere és itt mindent szabad.Pedig a nagy büdös lófaszt.Ez nem a reddit meg youtube kommentszekciója.Fasznak kell ide írni ha nincs mondanivaló és tartalom vagy legalább egy picit is vicces lenne az írás.Gyakran már gyagyás beírásai is értelmesnek tűnnek sok spam komment mellett.Kurvára nem scrollolni járnak ide az emberek.
Én az utóbbi hónapokban már 90%-ban csak a digest-et olvasom. Ajánlom figyeledbe ha már idegesítenek a filler kommentek
D_Dezső
(
x29)
Aug 21, 2023 02:37:49
x29)
Tudom, hogy Addabboy megosztó és nem sokan hallgatják
Szóval ha vannak még anyagos streamjeid, írj rám vagy küld valami wetransfer linket pliz!
NSZKSZ
[email protected]
kripli figyelő
(
x12)
Aug 21, 2023 02:40:43
x12)
Nem neked szólt a seggfájásom természetesen.Adda streamjei egy része fent volt vodon.
Hajnali Ugyeletes
Aug 21, 2023 03:04:07
írtam, berlin23
Aug 21, 2023 03:04:07
tyodika
Aug 21, 2023 04:44:36
Mercikém ma is berúgott és részegen megverte hajnalban anyámat. Hogy mit el nem viselek a szerelemért 🥰
Aug 21, 2023 04:44:36
fütyizel
Aug 21, 2023 06:13:00
Mercikém ma is berúgott és részegen megverte hajnalban anyámat. Hogy mit el nem viselek a szerelemért 🥰
Megnéznék már egy Tibi VS Goldát, de kár, hogy harmadik lény ott a gagyás, ő meg képtelen kezelni egy telefonos kamerát is.
Aug 21, 2023 06:13:00
buniBanki
(
x2)
Aug 21, 2023 07:42:04
x2)
Endre!
A mai húsz cikkbe próbáld ezt is belefoglalni és inspirálódni:
444.hu/2023/08/20/ongyilkos-lett-a-lengyel-pap-akit-allitolag-azert-buntettek-meg-mert-maszturbalt-egy-strandon
Endre egy pedofil!
A mai húsz cikkbe próbáld ezt is belefoglalni és inspirálódni:
444.hu/2023/08/20/ongyilkos-lett-a-lengyel-pap-akit-allitolag-azert-buntettek-meg-mert-maszturbalt-egy-strandon
Gunnar
(
x2)
Aug 21, 2023 08:48:25
x2)
A videórészletben 6 általános iskolai osztály van megemlítve, annak sikerrátája nincs részletezve.
Én egy biztos alapot nyújtó 5 első és a mester fokozatot adó 1 második osztályra tippelnék nagyhirtelen tranyótibi esetében.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 21, 2023 09:36:47
x1)
Teljesen életszerű amit tibor mondott. Akkoriban 14 év volt a tankötelezettség korhatára. Évvesztes volt, 7 évesen kezdte az iskolát. 13. évét tölti amikor már másodjára járja a negyedik osztályt. Amikor elkezdi az ötödiket szeptemberben, decemberben már a 14. évét tölti, és mivel problémas volt, mondták neki, hogy már nem kell tovább szenvednie, mehet amerre lát, így az ötödiket már be sem fejezte. Utána meg buzikurva lett.
Azt volna erdemes megkerdezni tole, miert akart ennyire kilepni az oktatasi rendszerbol? Egy altalanos iskolat elvegezni nem tul nehez, azt meg kizarhatjuk, hogy dolgozni akart volna. Valamilyen bunozoi karriert tervezett? Prostitualtkent kepzelte el a jovojet? Vagy mar akkor is egy elmebeteg volt es semmilyen korlatot sem turt meg?
trolléga
(
x30)
Aug 21, 2023 09:38:42
x30)
Vagy mar akkor is egy elmebeteg volt es semmilyen korlatot sem turt meg?
bé bé bé
csak azt tudnám a Havas műsorába hogy került be? akkor már jutyuzott? vagy valaki meglátta a blahán, aztán mondta neki: gyere fiam, 5 perc hírnév? gyagya te felkérdezted már erről az uradat? nem hát, mert őt is csak npc-nek tekinted, te retek!
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 21, 2023 09:41:03
x1)
bé bé bé
Ez a legegyszerubb. A media teli van buzikkal, az egyik kuncsaft nem penzzel fizetett Tibinek, hanem beajanlotta a musorba.
Kötőjel
(
x12)
Aug 21, 2023 10:05:30
x12)
bé bé bé
havas: "tegnap előtt kora délután ... összefutottam egy fiatalemberrel, az arany jános utcában ... odajött és azt mondta, hogy 'problémám van, amit a nyilvánosság előtt is szívesen elmondanék'"
Sztrapacska
(
x6)
Aug 21, 2023 10:06:13
x6)
bé bé bé
Endre pedig együtt él a fiatalemberrel.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 21, 2023 10:20:51
x1)
Hiheto, hogy huszonnegy oraval a forgatas kezdete elott meg nem tudtak, kivel fognak beszelgetni. Ha meg pont nem talalkozik Tibivel, akkor meg musor helyett a Veresegyhazi asszonykorus koncertfelveteleit adjak le.
okt 23
Aug 21, 2023 10:36:59
* közeledik *
Aug 21, 2023 10:36:59
Tibi_bácsi_feltámadt
Aug 21, 2023 11:11:46
jöttél mínuszolni, púpom? ezekszerint fasza volt az este 🤣🤣🤣
Az olcsóbb ünneplési módot választották. Tibi rúgta Gyagyás seggét, az meg puffogott bele. Ez volt a tűzijáték.
Aug 21, 2023 11:11:46
mikedp
(
x9)
Aug 21, 2023 11:30:51
x9)
Nagyon hallgat a púpos köcsög.
Amennyiben Pesten lettek volna, már tudatná a herélt a nagyvilággal.
KURVArangy
balek
(
x10)
Aug 21, 2023 11:36:10
x10)
Klohek
(
x12)
Aug 21, 2023 11:39:13
x12)
macbook1 mindegy..andi..
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 21, 2023 11:43:20
x1)
Ketyeruztek a macskaolban. Tartalmas unnepi idotoltes egy sokadik generacios ertelmiseginek.
Kötőjel
(
x12)
Aug 21, 2023 11:47:11
x12)
2 nappal a forgatás előtt, nem 1. tudni tudhatták, de át lehet ütemezni, ha beesik egy havas számára érdekes kreatúra az ajtón.
akárhogy is volt, a felvétel snecológiai értéke felbecsülhetetlen. (buzi sodi a sodi!)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 21, 2023 11:48:31
x21)
Mondjuk szerintem a "Tanár úr" is szeret a fasz másik végén lenni, de ez már az én magánvéleményem.. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
-
Aug 21, 2023 11:52:55
Szerintem együtt évődnek és hemperegnek a húgyos macskaólban, különben mindkettő produkálná magát, bár az igazság az, hogy kezd az aktivitás gyanúsan kevés lenni ehhez a forgatókönyvhöz is.
Másik lehetőség, hogy valami kurva nagy gáz van, ami mindkettejüket érinti valamilyen módon.
Egyelőre ne rohanjunk előre, de ha pár napon belül nem kerül valamelyik elő legalább egy szokásos unalmas youtube poszttal, akkor az utóbbi forgatókönyv esélye egyre reálisabb lesz.
Aug 21, 2023 11:52:55
Kötőjel
(
x12)
Aug 21, 2023 11:53:03
x12)
Mondjuk szerintem a "Tanár úr" is szeret a fasz másik végén lenni, de ez már az én magánvéleményem.. :D
akkor itt ellőhetünk egy gallamikit:
- hogy kezdődik a havas henrik és kaffka tibor beszélgetéséről szóló vicc?
- 2 buzi beszélget..
hát ez zseniális!
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 21, 2023 12:05:58
x1)
A, egy ilyen alfahim tuti, hogy a papa volt, amikor Tibivel papas-mamast jatszottak!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 21, 2023 12:16:27
x37)
Kohnspirálni próbál a két részeges szar, ennyi. A másik pedig, hogy mikor Endre le van csicskítva a fórumról, olyankor csak akkor mer írni, ha a csicskító házon kívül van. Akkor viszont azonnal rohan ide, és 2-300 kommentig meg sem áll, mert feszíti a közléskényszer.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 21, 2023 12:17:05
x37)
Magyarul napokon belül várható egy auticunami.
D_Dezső
(
x29)
Aug 21, 2023 12:18:13
x29)
Amennyire emlékszem arra a reggeli műssorra, én simán elképzelem, hogy utcáról rángattak be embereket meg ad hoc találták ki a reggeli kv közben mi legyen az aznapi téma.
Boldog boldogtalant behívtak oda, annyi volt a lényeg, hogy Havas bunkóskodhasson, Klaudia meg huhogjon és besértődjön.
2006 körül Porks is mintha hazajárt volna annyit volt ott reggelente.
mikedp
(
x9)
x9)
Magyarul napokon belül várható egy auticunami.
Valami nagy szar lehet a háttérben , valszeg beérett a faszerdő.
Ténfép
(
x5)
Aug 21, 2023 12:26:54
x5)
Hát ezaz! Véleményem a pedofil elbaszott életéről, életviteléről: sokmilliós hitel? Nagyívbe szarik rá, eddig nem is tudták behajtani, lehet, hogy még sokáig nem is fogják. A vén kurvánál lakik? Nem a legjobb, de szarik rá, szárazkenyér, fedél, net, de akár még csöves élettárs is van. Se diploma, se jogsi, se nyelvvizsga? Mindegy, a labancokat lehúzva elvan valahogy, legalábbis eddig elvolt... Nade, ami viszont baszottul karcolja az autipajzsot:
- az impotens, döglött, örökre löttyedt pöcse: a gnóm testét ugyan mutogathatja, meg is teszi, de az szház százalék hogy zavarja, hogy még a tranyó geci is megveti, leköpködi (!) emiatt, az életbe nem fog tudni megbaszni 1 emberi lényt se, és akármit hazudozik erről, nem fog menni, el se hiszi senki
- a figyelemkurvulás hiánya: már jó ideje hol van a napi flokk, lájfszba flexelés, hergelés? Hát sehol basszameg, minta csatornapatkány zsodi lett a zsodi, csak kussolás Púpszásziába...
Na ennyi, endre elbaszott, szűz élete nem csak nyomasztó, de még az internetre se lehet kifosni. Remélem fincsike a szarízű krém.
Vahúrbob Kozmanadrág
Aug 21, 2023 12:28:52

Aug 21, 2023 12:28:52
Púp Pinata
Aug 21, 2023 12:50:49
Az oktatasi rendszer eleg regota egy rakat tragya. Egy szegenysegben es elhanyagoltsagban (jellemzo bizonyos kisebbsegre, hattyaresz) elo gyerek problemas lesz es szamara csak remenytelen szenvedes az iskola, szamukra a legalapvetobb tudas is csak B.S., mert ilyen korban mar tudjak (v. azt hiszik), hogy mi az a maximum, amit ki lehet beloluk hozni, es ahhoz hot felesleges az erettsegi. Mindenkinek jobb kategoria.
Aug 21, 2023 12:50:49
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 21, 2023 13:16:40
x1)
Nem is azt mondom, hogy a Romai Birodalom tortenetevel akart megismerkedni, csak jogositvanyhoz, szakkepzeshez, gyakorlatilag barmihez szukseges a nyolc altalanos. Nyilvan a prostituciohoz es a lajvolashoz nem, ezt alairom.
De kinezem a kis Tibibol hogy mar kora tizenevesen sem birta az ilyen korlatozasokat, hogy uljel negyvenot percen at es ne ordibaljal.
mikedp
(
x9)
Aug 21, 2023 13:18:54
x9)
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 21, 2023 13:20:04
x21)
Szerintem órákon is elkezdte azt sorolni, hogy: fhaszom, na jó hagyjá má, széjjebaszlak, stb...
Zsénó
(
x22)
Aug 21, 2023 13:29:15
x22)
Nem volt ideje tanulni, mert menni kellett az erdőbe cipelni a tökéig érő hóban a farönköket.
balek
(
x10)
Aug 21, 2023 13:33:58
x10)

Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 21, 2023 13:37:10
x39)
Erdőbe 5 évesen járt. Hahó! A térdig érő hóba.
6 évesen kezdené az iskolát, de szerintem amilyen kis satnya most is a zsebkobold, szerintem halasztották 1 évet.
Nem bítra el a táskát.
Téhát 7 éves korától már lett volna ideje tanulni.
Csak nem tudott teljesíteni.
Pedig általánosban nem sokan buknak ki...
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 21, 2023 13:38:13
x21)
balek
(
x10)
Aug 21, 2023 13:44:40
x10)

Mercis Hambi
(
x3)
Aug 21, 2023 13:48:11
x3)
XDDDDDDD
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 21, 2023 13:48:28
x21)
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 21, 2023 13:49:18
x21)
Golda mama
Aug 21, 2023 13:49:24
Ezt ne-ne-ne, megmondtam a Szoljon.hu szerkesztőinek hogy ne merészeljenek engem fényképezni! Be lesz perelve az egész banda! Szólok is a fiacskámnak tegye meg a fejlelentést, ha már megvette Bécsben a kártyaolvasót.
Aug 21, 2023 13:49:24
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 21, 2023 13:50:15
x21)
segítő sándor
Aug 21, 2023 13:54:26
ibb.co/c6Q74Zr
így írd meg az image taget.
vagy
Aug 21, 2023 13:54:26
Arthur Dent
(
x1)
Aug 21, 2023 13:54:57
x1)
Már értem minek a sok fáskamra, a jelmezeknek....
Cosplayer zsidó kurva
Aug 21, 2023 14:03:15
Jövő héten tini nindzsa teknőc leszek, elkérem a fiamtól a púpját, hogy páncélnak használhassam!
Aug 21, 2023 14:03:15
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 21, 2023 14:05:23
x21)
A zsidó kurva anyád is jobban élvezi az életét 70 évesen, mint te, mr. bikdatafelhőének
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hahó
(
x135)
Aug 21, 2023 14:07:46
x135)
De miért nem jiddis népviseletben van?
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 21, 2023 14:09:27
x1)
Ugy latom, a tobbiek elvittek a gyerekeiket, unokaikat is a buliba. Csodalom, hogy Gyongyi neni nem ragadta meg az alkalmat, hogy eldicsekedjen a meno programozo fiaval es a takaros menyevel, ha mar pont itthon vannak.
Hahó
(
x135)
Aug 21, 2023 14:10:15
x135)
Ugy latom, a tobbiek elvittek a gyerekeiket, unokaikat is a buliba. Csodalom, hogy Gyongyi neni nem ragadta meg az alkalmat, hogy eldicsekedjen a meno programozo fiaval es a takaros menyevel, ha mar pont itthon vannak.
tyodika
Aug 21, 2023 14:14:30
A zsidó kurva anyád is jobban élvezi az életét 70 évesen, mint te, mr. bikdatafelhőének
Jól van már faszóómm, hát semmit sem lehet itt Újszászon csinálni. A szisza pedig nem akart csónakázni 20-án, a nudifürcsibe is egyre több sütőporral hajlandó jönni. Faszóm. Mennyivel jobb volt a Márkcicával, őt mindenhova el lehetett rángatni. Na csatornapatkánykodás, csá!
Aug 21, 2023 14:14:30
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 21, 2023 14:15:06
x1)
Ugye Tibcedesz jogallasa erosen kerdeses. Ferfinak nem ferfi de nonek aztan vegkepp nem no. A magyar nyelvben nincs erre megfelelo szo, hogyan nevezzuk a gyermekunk elmebeteg, felig transznemu, szexmentes, kizarolag loopolason es penzlenyulason alapulo kapcsolatban elo szubhuman izejet.
Púpszászi Fosórém
Aug 21, 2023 14:16:22
A magyar nyelvben nincs erre megfelelo szo, hogyan nevezzuk
szimbióta
Aug 21, 2023 14:16:22
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Aug 21, 2023 14:17:28
x5)
szimbióta
A szimbióziskölcsönös együttműködésre épül. A tranyó inkább parazita. :)
-
Aug 21, 2023 14:18:04

sablon

Aug 21, 2023 14:18:04
Hahó
(
x135)
Aug 21, 2023 14:19:28
x135)
Nekem ő herélt férfi. Ha ló lenne, paripának neveznék. Befordított faszú paripának.
Kakaspina
(
x24)
Aug 21, 2023 14:20:14
x24)
Sánta bányaló.
linziasztal01
(
x77)
Aug 21, 2023 14:21:06
x77)
Rossz fasz.
Érdemes Judka terminológiáit használni.
Érdemes Judka terminológiáit használni.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 21, 2023 14:21:11
x1)
Cseng Ho admiralis volt herelt ferfi. Tibcedesz egy ilyen interszexualis ize. Ferfi nem akar lenni, de no sem.
Hahó
(
x135)
Aug 21, 2023 14:25:50
x135)
Látod fikás még turbó titán is megtette amit meg kellett, kimondta hogy tibor nem nő, és szakított vele:
trashcity.net/video/5530/matyika-szak%C3%ADt-kaffka-tibivel-mert-a-csal%C3%A1dja-nem-fogadja-el-hogy-trany%C3%B3-2021-j%C3%BAlius
trashcity.net/video/5530/matyika-szak%C3%ADt-kaffka-tibivel-mert-a-csal%C3%A1dja-nem-fogadja-el-hogy-trany%C3%B3-2021-j%C3%BAlius
Mercis Hambi
(
x3)
Aug 21, 2023 14:26:28
x3)
sablon
Most már nem csodálom,hogy ilyen fia lett :D
seymour schwartz
(
x6)
Aug 21, 2023 14:27:20
x6)
Szerintem lőtt még egy szelfit mielőtt a gázkamrába küldték. A népéért halt meg. Klein Endre emléke örökké élni fog, ha máshol nem itt a fórumon.
balek
(
x10)
Aug 21, 2023 14:32:49
x10)
Hamvas Béla
Aug 21, 2023 15:17:10
Aug 21, 2023 15:17:10
ascites
(
x57)
Aug 21, 2023 15:47:49
x57)
Azt azért meg kell hagyni, hogy Golda tisztességesen tartja a vallását és nem rontotta a levegőt a templomban, pedig a többi jászruhás nénike ott üldögélt.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 21, 2023 15:54:43
x11)
Azt azért meg kell hagyni, hogy Golda tisztességesen tartja a vallását és nem rontotta a levegőt a templomban, pedig a többi jászruhás nénike ott üldögélt.
Koménista zsidó...
trolléga
(
x30)
Aug 21, 2023 15:58:45
x30)
ne lankadjon a figyelem, kollégák!
sajnos él még ez a retek, hajnal fél 1-kor még fórumozott
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Gyöngyi Hunter
Aug 21, 2023 15:59:03
némi gondoskodás után rájöttem mi dühít a legjobban épp.
felfoghatatlan, hogy ez a köztörvényes, pedofil és faszpinás bújtató zsidó kurva ide oda reppen a legnagyobb nyugalomban.
normális ember a helyében már rég megitta volna a higanyos hőmérőt, de ő minden héten máshol bukkan fel, szemmel láthatóan totálisan szégyenérzet és bármiféle felelősség nélkül.
elképesztő.
legyen ez hadüzenet a zsidó kurva anyádnak gyagyás, nagyon DE NAGYON nézzen a görbe háta mögé innentől, bárhová is megy.
normális ember a helyében már rég megitta volna a higanyos hőmérőt, de ő minden héten máshol bukkan fel, szemmel láthatóan totálisan szégyenérzet és bármiféle felelősség nélkül.
elképesztő.
legyen ez hadüzenet a zsidó kurva anyádnak gyagyás, nagyon DE NAGYON nézzen a görbe háta mögé innentől, bárhová is megy.
Aug 21, 2023 15:59:03
Hahó
(
x135)
Aug 21, 2023 16:02:20
x135)
elképesztő.
elképesztő.
A púpszászi kerítés megneveli a zsidó kurva anyádat is, fikás?:)))
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Aug 21, 2023 16:02:45
x5)
mikedp
(
x9)
Aug 21, 2023 16:03:02
x9)
[quote=Gyöngyi Hunter]némi gondoskodás után rájöttem mi dühít a legjobban épp.
Mert pont olyan mint a korcs gyereke, nincsen szégyenérzete.
KURVArangy
Mert pont olyan mint a korcs gyereke, nincsen szégyenérzete.
Hahó
(
x135)
Aug 21, 2023 16:03:34
x135)
Akkor nincs meg senkinek az ikeában zabálós rész tibor lájvjából?
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 21, 2023 16:04:41
x39)
Hetyetyetye....
Hetyetyetye....
Végül is nem az ő nevelése... kvázi nem az ő gyereke... ő csak befogadott egy bécsi hajléktalan meleg párt, ház körüli segítség reményében.
Hátha a két buzi igényesebb a környezetére, mint ő...
Elszámította magát.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Aug 21, 2023 16:05:33
x5)
De miért nem jiddis népviseletben van?
református.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 21, 2023 16:05:45
x11)
de ő minden héten máshol bukkan fel, szemmel láthatóan totálisan szégyenérzet és bármiféle felelősség nélkül.
elképesztő.
Mégis mit csináljon?
Ott van a dolgos fia és a veje, akik mindent elvégeznek helyette, tiszta udvar-rendes ház, unokák rendben tartva, ő meg a szorgalmasan ledolgozott évei után a jól megérdemelt nyugdíját élvezi. :)
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 21, 2023 16:06:51
x39)
Akkor nincs meg senkinek az ikeában zabálós rész tibor lájvjából?
Az összefoglaló utolsó 2 perce, de az eredeti anyag törlésre került, úgy olvastam.
Hahó
(
x135)
Aug 21, 2023 16:07:56
x135)
Fikás végülis teljesült az álmod, egy 6 m2-es szaunában laksz. Hőség idején.
Hahó
(
x135)
Aug 21, 2023 16:09:11
x135)
Golda csiklója
(
x8)
Aug 21, 2023 16:17:33
x8)
Nálam a sparos és kecske baszogató lájfsz van csak meg.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 21, 2023 16:21:32
x37)
álpszichopata vergődés Gyöngyi mamán
Sose nyomjál fullkretént.
Azért kíváncsi lennék, hogy az ilyen habzó szájjal vért követelő, fenyegetőző emberek IRL vajon mekkora élettelen csicskák lehetnek? Nyomod a WOW-ot anyád pincéjében, aztán feljössz ide a fórumra, és hörögsz, hogy így szét kell baszni mindenkit, úgy meg kell büntetni, nézzen a háta mögé, stb, stb. Nem érzed szánalmasnak?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 21, 2023 16:23:12
x37)
Jelezném az ilyen vérhörgő kreténeknek, hogy a komlói terminátor pont ugyanezt szokta csinálni lájvban, és az akkor mindenkit nagyon zavar.
egynadrág
(
x2)
Aug 21, 2023 16:23:14
x2)
Fikás végülis teljesült az álmod, egy 6 m2-es szaunában laksz. Hőség idején.
Valami nudiban lóbálja a halott pitonszt a zsidó bankok pénzéből!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 21, 2023 16:25:13
x11)
Goldát arról azért megkérdezném, ha tegyük fel egy hónap múlva Mohácsra költözne, akkor egy fél év múlva sokácnak érezné magát?
Vagy Nyíregyházán tirpáknak, Salgótarjánban palócnak?
Nagy kaméleon az öregasszony.
Dörpepúp
(
x7)
Aug 21, 2023 16:49:22
x7)
Goldát arról azért megkérdezném, ha tegyük fel egy hónap múlva Mohácsra költözne, akkor egy fél év múlva sokácnak érezné magát?
A Klauzál teret tudom neki ajánlani. Vissza a gyökerekhez. Akkora biboldó heftije van annak is mint a bazilikakilincs.
Bejelentő Berci
Aug 21, 2023 16:50:20
Pláne, hogy pénteken körbement a polgármesternek, a helyettesének, a jegyzőnek és a művháznak is, hogy a nála lakó hínárhaj már a második napja pisálja össze liveban Púpszász főterét.
Aug 21, 2023 16:50:20
-
Aug 21, 2023 16:51:23
Van pofa akkor muternál is XDD
Aug 21, 2023 16:51:23
D_Dezső
(
x29)
Aug 21, 2023 16:53:06
x29)
Jelezném az ilyen vérhörgő kreténeknek, hogy a komlói terminátor pont ugyanezt szokta csinálni lájvban, és az akkor mindenkit nagyon zavar.
+1
“Legyünk ember” :)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 21, 2023 16:55:18
x21)
Hülyék vagytok már megint. :D
Hát pont a Fikás mondta valamelyik Nintendos live alatt, hogy a trollokkal szemben minden megengedett, ha választani kéne hogy 600 ártatlan ember vagy a troll, akkor a 600 ártatlan ember így járt. Sőt, kiemelte, hogy valaki anyja/kislánya is "járulékos veszteség" a trollok elleni hadjáratban.
Így ez vice versa is igaz, juszt is, hahó.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hát pont a Fikás mondta valamelyik Nintendos live alatt, hogy a trollokkal szemben minden megengedett, ha választani kéne hogy 600 ártatlan ember vagy a troll, akkor a 600 ártatlan ember így járt. Sőt, kiemelte, hogy valaki anyja/kislánya is "járulékos veszteség" a trollok elleni hadjáratban.
Így ez vice versa is igaz, juszt is, hahó.
-
Aug 21, 2023 16:58:57
ne lankadjon a figyelem, kollégák!
Valóban. Akkor vagy valami hiszti volt hétvégén amit valamiért nem akartak kihozni a fórumra, vagy valami nudiban aszalódtak, vagy egyszerűen csak túl részegek voltak bármihez.
Aug 21, 2023 16:58:57
Józan Becsület
(
x2)
Aug 21, 2023 17:09:37
x2)
Golda mama egészen cuki a maga módján, a múltbéli bűneit leszámítva. Nyilván nem fogja 140 évesen erőszakkal kirúgni a parazitákat, de azért a villát beleállítja a hülyegyerekbe időnként. Amúgy pedig vannak barátai, ellátja magát, és több élményt szervez magának Újszászon, mint a tökkelütött fia öt év alatt, nyugat-európai nagyvárosokban.
59 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

(Bocs az emoji miatt..) :DDD
nembaj, én cejetlek 💝💘💖💗💓🥰