Pedig múltkor még úszott a pinában, 3 nő közül nem tudott választani, aztán Tibi mellett döntött ,mert spórolás van !
mert most amúgy jobb? anyádtól lopsz, és egy roskadozó macskaólban élsz egy miskárolt kandúrral, ha nem is pokol, de legalább purgatórium.
Az, hogy 10 évig nem vehetsz fel hitelt miért pokol ?
kissendrevagyok
Most jön Szeptemberben az iPhone 15 Pro Max, cicának az kell a részeges liveokhoz, hahó
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Igazad van, szerintem is pénzeld tovább Tibit, aztán majd amikor a Blaha aluljáróban fogják méteresre kúrni a plöttyedt segged, megtudod mi az a pokol
ha az a pokol, akkor hogy írnád le a mostani helyzeted?
Az nekik már angyalszárny. Már a 14-re se telet, pedig többször megvolt ígérve az is.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Mennyivel rosszabb, mint egy 6 négyzetméteres kerti budiban lakni egy magát rendszeresen összefosó csövessel? Ami pénzt most kifizetsz törlesztésre (800 EUR?), annak a feléből igen lazán ki tudnál venni egy normális egyszobás albérletet Szolnokon. Leszoksz a piáról, kirúgod Tibit, és máris spóroltál magadnak félmillió Ft-ot havonta még ezen felül is. Nem hazudok, 7-800.000-et tudnál félretenni könnyedén minden hónapban a másfél milliódból úgy, hogy konkrét luxus szinten élnél mellette. Rendes ágy, jó kaja, mozi, szórakozás, minden beleférne 800.000 Ft-ba maximum. Most ennyibe csak a söröd meg Tibi cigije és piája kerül, te szerencsétlen. Hát kapjál már a fejedhez. Úgy nyomorogsz, hogy valójában a sokszorosát baszod ki az ablakon annak, ami egy tisztességes életmód fenntartására kellene.
Bármi is legyen, a warm-up ez volt rá, nagy kedvencem a sodiuniverzum hanganyagából, mindig örömmel hallgatom:
www.youtube.com/watch?v=fTdrFoWtgIg
(A síró Sodit veri az anyja - mindhárom részlet)
Igyunk egy sörtöt, he
Emlékszel, te faszszopó féreg!? Legalább vennéd le az újabb szájbaszarásod bizonyítékául szolgáló fiteódat, mint ahogy szoktad, mintha meg sem történt volna...
Te akaratgyenge impotens szhardarab!
Pedig nem is tudja a szisza, hogy mit hagy ki. :D
14 Pron van ilyen fancybb kivagas meg minden kutya fasza, ja es jol megy rajta a tiktok.
Gyagyas, keszitsd azt a kartyent es rendeld meg az iStyletol a 14 Prot!
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
Ha mar szabadjara engedjuk a fantaziankat, hogy leteszi a piat, kirugja a csovest, penzt tesz felre, miert nem szamolunk aztal, hogy nyit egy Onlyfans oldalt, ami egymagaban hoz neki havi felmillio dollart? Vagy hogy megtanul programozni es havi huszezerert lesz tenyleg vezeto programozo?
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
Hány lépésre vagy jelenleg a csődtől?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Maj jeg dagonyazok a tyodben kujva anyad budosz szido!!!
Minusz ketto.
Jó de azért a csőd elleni biztosítás le lesz mondva ugye?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Mivan bolhás? Hanyadik sörtöt nyakaljátok a pasiddal?
Álmodjatok Rémeket!
Nana, hat nem bolond Sodi a Sodi, hogy foloslegesen fizessen havi otven eurot!
Ezt berakom replayre, zene füleimnek.
Jogos, így a csődvédelem elleni biztositas (felesleges) helyett lehet fizetni a dron biztosítást (fontos)
Szeptemberben kicsit távolabb lépek, mert végre személyi hitelezek.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nem értitek, hogy soha többet nem lesz albérlet mert pont a luxus albérletek miatt jutott a 6 négyzetméteres összehugyozott macskaólba? Nem azért van ott, mert 60.000 euros adóságba verte magát, amire ma már 8-900 eurót fizet havonta, hanem az albérletek miatt. Ezek után hogy gondoljátok, hogy ugyanott folytatja majd 0.5 évvel később?
Mennyit veszel fel?
A havi törlesztő ezzel 1000€ felett lesz, gondolom :))
Szóval hitelre a hitelt? És még arra is a hitelt? Hoty is fan már esz?? Nyem éjtem.
Na a szisza mikor kapja az uj iPhone 15 Pro Maxot miutan megjelent?
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
Vettél már bolha irtót, Bolhás ?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Azon jót nevettem amikor meséli Tibi, hogy nem bejegyzett élettársi kapcsolatban vannak de mindennek a fele az övé is 🤣
Jelenleg Tibcédesz azt hiszi ütőkártyája van azzal, hogy a nyugati raktárban tárolja fikás cuccait, pl. PS4 Pro (ami elavult és már játékok se jönnek ki rá) + az ócska monitor és ezzel is próbálja zsarolni.
kissendrevagyok
Örömmel olvasom, hogy még közelebb kerülsz a csődhöz!
Álmodjatok Rémeket!
Eddig minden hitelkiváltó hitellel közelebb léptél a totális anyagi megsemmisülés felé, miért ne lenne ezúttal is ugyanez? Mindenesetre mi jól szórakozunk.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Tévedsz. Egy nagy lépéssel közelebb lesz. Pár hét múlva megérted miért.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Egy megállíthatatlan hitelspirálban az újabb hitelfelvétel a megoldás...
Gyerünk gyagyás, várom, hogy megvalósítsd!
Golda! Engedj be!
Nem keresel te annyit, nyugi.
akkor van melócsá?
lesz lakóautó? :o))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Eddig is milyen jol sikerultek a hitelfolvetelek, igazan folytatnod kell ezt a nyero sorozatot! Ne feledd Endre, a hitel ingyenpenz, feltetlenul csak sorre es cigire koltsd el, akkor hasznalod fel a legbolcsebben!
Inkabb maradj es meselj arrol, amikor Almasfuziton fogdosta a szomszed bacsi a futyidet kisiskolas korodban!
Nem kapsz hitelt.
Attól, hogy telefossák a levelekkel, hogy igy hite ugy hitel, ezt hivják reklámnak. èn is kapom a diákszámlás ajánlatokat, de ettöl még 35 éves fejjeel nem leszek diák. te autista korcs.
Na bumm.
tyeknyikajilag, neked, aki már egyébként is úszik az adósságban, az hogy még több hitelt veszel fel nem újabb lépés a csőd felé? a pazarló életmódod felé mozdulsz majd vele, ez tény, de ne legyen az az illúziód hogy ezzel elfelé mozdulsz a csődtől.
Igen, tökéletes. Azzal a lépéssel még közelebb kerülsz a csődhöz, bátran ajánlom.
VÉGRE :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Helyette ajánlhatom a kötelet Kiss úr ?
KURVArangy
Szhájbabhaszlak a kurva anyád, mhindenkhit megbhaszok!
Az az ÉN pénzem te bhüdhös cshicshka, mhit khépzelsz te magadról?
Ezt az Univerzum fogja intézni?
Te is tudod, mi is tudjuk, hogy azért nem vetted fel még a hitelt, mert megtudtad (90%, hogy megmondták és nem csak olvastad), hogy nem kapod meg. Minden nap ajándék neked bármilyen melócsában, és ha valamihez értesz, akkor az, hogy hogyan biztosítsd be a következő banki falatot. Egyszer sodikáztál el hitelfelvételt, amikor kirúgtak a Screencodetól, és akkor is csak azért, mert túl nagy volt a kockázat, hogy megszűnt szerződéssel add be a kérelmet. Dehogyis számoltál most azzal, hogy 3 hónapos felmondási időd van.
Fél év alatt csak jobban beütött a recesszió. Nem fogsz hitelt kapni normális futamidőre normális törlesztőkkel. Neked már marad a bolhás favella a harapós herélt csöves háziállatoddal, de lassan nem fog kijönni a pia ára és vodkáztok majd, mert az olcsóbb, mint a napi 8 liter sör.
Mire fogod költeni a pénz?
- Felújítjátok a kádárkockát belőle, vagy csak a 6 négyzetméteres összehugyozott macskaólat, hogy ne fehércigány módjára éljetek?
- Jogsira, lakókocsira? Soha nem lesz jogsid mert nincsenek oktatók! Ja és mert egy debil vagy!
- Eltartod belőle tibit a műtét utáni 2 éves felépülési idő alatt?
Kisbob! Én a helyedben soha többet nem írnék ide. Ez a nick már elúszott, ha meglátunk repül a mínusz. Napi 1 komment is sok tőled, inkább maradj kussban!
8,4 % a thm? Nagyon nevetek.
Az ellen tűzzel-vassal hadakozik, hogy homo lenne.
Amikor asszem Fullzsír valamelyik fekvételen fél órán keresztül gyűrte a kérdést, arra hogy homoszexuális-e, arra határozottan nemet vágott rá, arra a rákérdezésre, hogy biszex-e, akkor viszont perceken keresztüli nyökögés, dadogás volt a válasz, arra nem tudott azonnali nemet mondani.
Több lesz az, mire odajut. Persze nem fog, de attól még nagyon vicces.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Hűűű ... akkor Szeptemberben feltöltődnek a kártyenek és még a macska is szivarozni fog a Púpszász favelák között.
Ha nagyot akartok kaszálni akkor most kell Fecske vendéglő és Coop részvényeket venni!
Ami belefér gyerekek!
Akkor egy kicsit hamarabb jön a Blaha évad?
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
Termeszetesen mindig a leheto legnagyobb osszegu hitelt kell felvenni, amit csak elerhetsz, Endre! Tobb ingyen penz tobb faszpinat jelent, te is tudod!
Meg amire még lehúzzák, biztosítás, mivel csak 6 hónapos munkaviszony stb :) Lesz az 10-12 is. Brutál, az konkrét uzsora
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Kiváltod a kártyeneket? A gondolat jó, de te fogyatékos vagy, úgyhogy nálad ez nem fog működni. Bele fogsz költeni a kártyenekbe megint; fél év múlva újra ki lesz maxolva az összes. Akkor már 1600 lesz a havi törlesztőd, és tényleg csődbe mész.
Dehát a pénz nem létezik, csak a teknős álmodja
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Tévedsz, csak 6 macskára, ember nincs ott.
Mivel ott van Tibi igy legyen 5% kivaltas, 95% meg megy tyorikere, ketyerure, cigire.
A hitelkiváltó nagyon sodis lenne :)
Azt hiszi a hülye, hogy ki tud alakítani egy olyan szisztémát ahol több bank körforgásban finanszírozza a hiteleket és ebből ő valamilyen módon meg tud élni 🤣
Ilyenkor azért furcsállom, hogy matek szakos egyetemre egyáltalán felvették és évekig nem bukott ki.
kissendrevagyok
De feltetlenul a Geza fantom cege nevere irasd a lakoautot, Endre! Ugy a zsidobankok nem vehetik el.
De akkor valami baszót vegyél már fel, úgy is mindegy, ki kell maxolni. Extra 20k már nem számít.
Öt évre? Ilyen futamidőre lehetetlen, hogy hitelt kapjon.
Előbb áll le a májacska, belecske, szívecske, és kerül a föld alá, minthogy visszafizesse.
Endre! Nincs más út! Marad a Dopehitel!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Neki kizárólag az a célja, hogy újraindítsa a kártyákat és indulhasson újra a költés. Nem gondolkodik ő 5 éves távlatokban, a mániás depressziója miatt a jövő hétben sem lehetne biztos, ha nem lenne pszichopata és egyáltalán eszébe jutna, hogy gondolni kell a jövőre. Persze nyelvtanilag elmondja, hogy mi lesz majd, de arra apellál, hogy majd bevonzza a részletkérdéseket, valódi tervezés nincs mögötte.
A varázslás azt jelenti nála, hogy hogy juthat készpénzhez és ebben a legjobb, amit tehet egy új hitel. Soha nem tudják behajtani rajta, mert nincs semmije.
Annyi különböző hitele van, hogy csak a hitelkiváltó hitel a megoldás, személyit csak uzsorástól kap. Külön probléma, hogy eleve egy hitelkiváltót akar kiváltani, ráadásul nem túl jó a schufája akkor sem, ha a feketelistáról leszedette magát. Nem lepne meg, ha azért sem tudott volna hitelért folyamodni, mert több idő a schufa tisztázása, mint amire számított. Pár hónapja még el sem kezdte intézni.
De miert?
Te sem tudod, igaz?
Valaki mondta, beepult az autista agyadba es ezert foggal-korommel ragaszkodsz hozza, pedig fingod sincs miert.
Helyes.
Mennyi hitelt tervezel felvenni? Most vagy 60-70ezer euro kornyeken. Felveszel egy hiteltkivalto 80ezer eurot?
Es mi lesz akkor ha az osztrak es a nemet bankok is elhajtanak?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
A szex túlértékelt. Én az elme embere vagyok, nem hajlok meg holmi testi vágyaknak, és nem rendelem alá cselekedeteimet, mint az állatok.
Én egy felsőbbrendű lény vagyok hozzátok képest, akik csak a kajára, és a dugásra tudtok gondolni!
Tavaly év végén még hitelkiváltot emleget. Akkor azt mondta hogy ahhoz 3 hónap munkaviszonyt kérnek. Anak tudomásom szerint az a lényege hogy az egyik banktól átmegy a másik bankhoz a hitel ahol eddig volt, igy ott kiváltásra kerül az addigi hitel és az új bank felé tartozik, csak jobb kondíciókkal. Na ebből semmi se lett a jelek szerint mert most már személyi hitellel próbálkozik. És valoban azt próbálhatja majd most meg talán. Én megnéztem a bankomnál (Magyar K&H) szóval ez nem osztrák vagy német de ott is nem 3 hanem 6 hónap jövedelem igazolást kérnek ennél a típusnál. Ennek a lényege viszont az hogy nem banktól banknak megy, hanem megkapja ö és arra használja amire akarja pl végtörlesztésre. És ezért lesz ez jó mert biztos hogy nem fogja rendbe tenni vagy megszüntetni az összes hitelét, hanem esetleg 2-3 hitelt megpróbál vele megszüntetni, rendbe rakni, a többi pénzt viszont szépen feléli majd, jó gyorsan tibivel az oldalán. Már persze ha kap és nem jár úgy, ahogy a hitel kiváltóval is.
Gyagyás válaszolj, mért utasították el 3 hónapos munkaviszonnyal neked a nagy hitelkiváltó hitelt?
Milyen luxusozás bazmeg??? Nem Balira mentél bulikázni, meg nem 3 fullos prosit gyömöszöltél egy Bentley-ben. Nem Rolex karórát vettél meg nem malibui házat bérelsz.
Neked az volt a luxus, hogy a sarki Billában nagy fejvakarások után leemeltél még egy likőrkét a polcról.
Neked fogalmad sincs arról a szóról, hogy luxus, korcs! Te egy büdöslábú proli vagy, egy nincstelen nyomorult incel.
Nagyon nevetek! :)))))
Pont ez az egyébként, ha luxus prostikra meg lerugott sport autókra ment volna a pénz azt mondom teljesen oké.
Ehelyett Márk meg Géza féle szenny cigányok búcsúkuldese meg 248m HDMI kábel volt a nagy luxus xd
Mercis Hambi
(
x3)
Aug 30, 2023 13:10:07
x3)
Fikás te nem engedhetsz meg magadnak egy tibort, mert csóró vagy.
Pedig múltkor még úszott a pinában, 3 nő közül nem tudott választani, aztán Tibi mellett döntött ,mert spórolás van !
40_éves_junior
(
x6)
Aug 30, 2023 13:10:18
x6)
Mert az a pokol.
Nem játék és mese.
Nem játék és mese.
mert most amúgy jobb? anyádtól lopsz, és egy roskadozó macskaólban élsz egy miskárolt kandúrral, ha nem is pokol, de legalább purgatórium.
linziasztal01
(
x77)
Aug 30, 2023 13:10:35
x77)
Endre, megmutatod a motorola telefonod?
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 30, 2023 13:11:27
x48)
Mert az a pokol.
Nem játék és mese.
Nem játék és mese.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 30, 2023 13:12:03
x21)
Most jön Szeptemberben az iPhone 15 Pro Max, cicának az kell a részeges liveokhoz, hahó
NotFound 404
Aug 30, 2023 13:12:36
Mert az a pokol.
Nem játék és mese.
Nem játék és mese.
Igazad van, szerintem is pénzeld tovább Tibit, aztán majd amikor a Blaha aluljáróban fogják méteresre kúrni a plöttyedt segged, megtudod mi az a pokol
Aug 30, 2023 13:12:36
bojlertestű piton
(
x1)
Aug 30, 2023 13:14:04
x1)
Mert az a pokol.
Nem játék és mese.
Nem játék és mese.
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 30, 2023 13:15:35
x23)
Az nekik már angyalszárny. Már a 14-re se telet, pedig többször megvolt ígérve az is.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 30, 2023 13:15:52
x37)
Mert az a pokol.
Nem játék és mese.
Nem játék és mese.
Mennyivel rosszabb, mint egy 6 négyzetméteres kerti budiban lakni egy magát rendszeresen összefosó csövessel? Ami pénzt most kifizetsz törlesztésre (800 EUR?), annak a feléből igen lazán ki tudnál venni egy normális egyszobás albérletet Szolnokon. Leszoksz a piáról, kirúgod Tibit, és máris spóroltál magadnak félmillió Ft-ot havonta még ezen felül is. Nem hazudok, 7-800.000-et tudnál félretenni könnyedén minden hónapban a másfél milliódból úgy, hogy konkrét luxus szinten élnél mellette. Rendes ágy, jó kaja, mozi, szórakozás, minden beleférne 800.000 Ft-ba maximum. Most ennyibe csak a söröd meg Tibi cigije és piája kerül, te szerencsétlen. Hát kapjál már a fejedhez. Úgy nyomorogsz, hogy valójában a sokszorosát baszod ki az ablakon annak, ami egy tisztességes életmód fenntartására kellene.
Hahó
(
x135)
Aug 30, 2023 13:18:10
x135)
Tedd ki a tibor excelt fikás!
Ténfép
(
x5)
Aug 30, 2023 13:19:12
x5)
Bármi is legyen, a warm-up ez volt rá, nagy kedvencem a sodiuniverzum hanganyagából, mindig örömmel hallgatom:
www.youtube.com/watch?v=fTdrFoWtgIg
nemet mondtak
(
x4)
Aug 30, 2023 13:19:41
x4)
Mostantól nem válaszolok, nem videózok, és nem írok sehova.
Emlékszel, te faszszopó féreg!? Legalább vennéd le az újabb szájbaszarásod bizonyítékául szolgáló fiteódat, mint ahogy szoktad, mintha meg sem történt volna...
Te akaratgyenge impotens szhardarab!
miklos_akos
(
x1)
Aug 30, 2023 13:22:42
x1)
Pedig nem is tudja a szisza, hogy mit hagy ki. :D
14 Pron van ilyen fancybb kivagas meg minden kutya fasza, ja es jol megy rajta a tiktok.
Gyagyas, keszitsd azt a kartyent es rendeld meg az iStyletol a 14 Prot!
Tibor
Aug 30, 2023 13:25:14
AzZéntévémen itt baszod a kurva anyádat, megint!
Aug 30, 2023 13:25:14
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 30, 2023 13:26:40
x1)
Ha mar szabadjara engedjuk a fantaziankat, hogy leteszi a piat, kirugja a csovest, penzt tesz felre, miert nem szamolunk aztal, hogy nyit egy Onlyfans oldalt, ami egymagaban hoz neki havi felmillio dollart? Vagy hogy megtanul programozni es havi huszezerert lesz tenyleg vezeto programozo?
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 30, 2023 13:26:49
x44)
Mert az a pokol.
Nem játék és mese.
Nem játék és mese.
tyodika
Aug 30, 2023 13:28:20
Maj jeg dagonyazok a tyodben kujva anyad budosz szido!!!
Aug 30, 2023 13:28:20
Kékfény
Aug 30, 2023 13:29:59
1 holttestet és egy érthetetlenül üvöltöző tetovált férfit találtak egy melléképületben, a helyszínelők munkáját megnehezítette, a 3 percenként légiriadó hangerőt megszégyenítő üvöltéssel megjelenő, majd villanyt le kapcsoló öregasszony
Aug 30, 2023 13:29:59
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 30, 2023 13:31:46
x1)
Minusz ketto.
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 30, 2023 13:32:21
x44)
Minusz ketto.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 30, 2023 13:32:48
x10)
Mert az a pokol.
Nem játék és mese.
Nem játék és mese.
Mivan bolhás? Hanyadik sörtöt nyakaljátok a pasiddal?
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 30, 2023 13:33:51
x1)
wannabe snecológus
Aug 30, 2023 13:34:26
Ezt berakom replayre, zene füleimnek.
Aug 30, 2023 13:34:26
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 30, 2023 13:34:44
x44)
Jogos, így a csődvédelem elleni biztositas (felesleges) helyett lehet fizetni a dron biztosítást (fontos)
sodika
Aug 30, 2023 13:36:40
Aug 30, 2023 13:36:40
sodika
Aug 30, 2023 13:36:46
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Soha többet nem írok ide
Aug 30, 2023 13:36:46
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 30, 2023 13:36:52
x23)
Ami pénzt most kifizetsz törlesztésre (800 EUR?), annak a feléből igen lazán ki tudnál venni egy normális egyszobás albérletet Szolnokon.
Nem értitek, hogy soha többet nem lesz albérlet mert pont a luxus albérletek miatt jutott a 6 négyzetméteres összehugyozott macskaólba? Nem azért van ott, mert 60.000 euros adóságba verte magát, amire ma már 8-900 eurót fizet havonta, hanem az albérletek miatt. Ezek után hogy gondoljátok, hogy ugyanott folytatja majd 0.5 évvel később?
linziasztal01
(
x77)
Aug 30, 2023 13:37:35
x77)
Mennyit veszel fel?
A havi törlesztő ezzel 1000€ felett lesz, gondolom :))
linziasztal01
(
x77)
Aug 30, 2023 13:38:08
x77)
Azt tudtad, hogy a személyi hitel az kvázi uzsora?:)
OmlosHal
(
x1)
Aug 30, 2023 13:38:19
x1)
Szóval hitelre a hitelt? És még arra is a hitelt? Hoty is fan már esz?? Nyem éjtem.
miklos_akos
(
x1)
Aug 30, 2023 13:38:23
x1)
Na a szisza mikor kapja az uj iPhone 15 Pro Maxot miutan megjelent?
Klohek
(
x12)
Aug 30, 2023 13:39:48
x12)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Vettél már bolha irtót, Bolhás ?
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 30, 2023 13:40:01
x48)
AzZéntévémen itt baszod a kurva anyádat, megint!
Azon jót nevettem amikor meséli Tibi, hogy nem bejegyzett élettársi kapcsolatban vannak de mindennek a fele az övé is 🤣
Jelenleg Tibcédesz azt hiszi ütőkártyája van azzal, hogy a nyugati raktárban tárolja fikás cuccait, pl. PS4 Pro (ami elavult és már játékok se jönnek ki rá) + az ócska monitor és ezzel is próbálja zsarolni.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 30, 2023 13:40:13
x10)
Örömmel olvasom, hogy még közelebb kerülsz a csődhöz!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Aug 30, 2023 13:40:15
x13)
Eddig minden hitelkiváltó hitellel közelebb léptél a totális anyagi megsemmisülés felé, miért ne lenne ezúttal is ugyanez? Mindenesetre mi jól szórakozunk.
Hahó
(
x135)
Aug 30, 2023 13:40:37
x135)
Tévedsz. Egy nagy lépéssel közelebb lesz. Pár hét múlva megérted miért.
Mack
(
x1)
Aug 30, 2023 13:40:41
x1)
Egy megállíthatatlan hitelspirálban az újabb hitelfelvétel a megoldás...
Gyerünk gyagyás, várom, hogy megvalósítsd!
Igazmondó Juhász
(
x2)
Aug 30, 2023 13:41:45
x2)
Látszik nagyon dolgozol Fikás. Ráérsz fórumozni. Világi balfasz, csődben vagy a putriból az utad a Blaha vagy a temető lesz!
linziasztal01
(
x77)
Aug 30, 2023 13:41:51
x77)
Nem keresel te annyit, nyugi.
halászlé
(
x24)
Aug 30, 2023 13:43:41
x24)
akkor van melócsá?
lesz lakóautó? :o))
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 30, 2023 13:44:15
x1)
Eddig is milyen jol sikerultek a hitelfolvetelek, igazan folytatnod kell ezt a nyero sorozatot! Ne feledd Endre, a hitel ingyenpenz, feltetlenul csak sorre es cigire koltsd el, akkor hasznalod fel a legbolcsebben!
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 30, 2023 13:45:12
x1)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Inkabb maradj es meselj arrol, amikor Almasfuziton fogdosta a szomszed bacsi a futyidet kisiskolas korodban!
MegintKezded
(
x6)
Aug 30, 2023 13:45:17
x6)
Nem kapsz hitelt.
Attól, hogy telefossák a levelekkel, hogy igy hite ugy hitel, ezt hivják reklámnak. èn is kapom a diákszámlás ajánlatokat, de ettöl még 35 éves fejjeel nem leszek diák. te autista korcs.
40_éves_junior
(
x6)
Aug 30, 2023 13:45:39
x6)
tyeknyikajilag, neked, aki már egyébként is úszik az adósságban, az hogy még több hitelt veszel fel nem újabb lépés a csőd felé? a pazarló életmódod felé mozdulsz majd vele, ez tény, de ne legyen az az illúziód hogy ezzel elfelé mozdulsz a csődtől.
Kötőjel
(
x12)
Aug 30, 2023 13:47:03
x12)
a luxus sodi olyan sodi, aki újabb hitelek felvételével távolabb kerül a csődtől.
ugyanakkor ne felejtsük el, miket takar a luxus sodinál:
- buszjegy
- dobozos sör
- hulladékból összelapátolt "étel"
valóban luxus dolgok ezek, pl. régen a luxus sodit felpofozták egy buszjegy miatt.
vérdíj target nr. 1
ugyanakkor ne felejtsük el, miket takar a luxus sodinál:
- buszjegy
- dobozos sör
- hulladékból összelapátolt "étel"
valóban luxus dolgok ezek, pl. régen a luxus sodit felpofozták egy buszjegy miatt.
bolgár jeti
(
x30)
Aug 30, 2023 13:47:06
x30)
Mennyire ment fel mostanaban Ausztriában a kamat? :)
MaxPayne
(
x24)
Aug 30, 2023 13:48:35
x24)
Fejtsd mar ki miert lenne az a maga a pokol!
Streamer Koldus
(
x2)
Aug 30, 2023 13:50:52
x2)
Igen, tökéletes. Azzal a lépéssel még közelebb kerülsz a csődhöz, bátran ajánlom.
bolgár jeti
(
x30)
Aug 30, 2023 13:53:00
x30)
végre személyi hitelezek.
VÉGRE :)
Mitokondrium
(
x7)
Aug 30, 2023 13:53:37
x7)
Ki akar fogadni, hogy a szemelyi kolcsonbol kinullazott kartyeneket ugyanugy szarazra szivja a tranyo harom honap alatt? Endre pedig csak ujabb par tizezer ejroval melyebbre kerul az adossagba?
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
mikedp
(
x9)
Aug 30, 2023 13:55:10
x9)
Mert az a pokol.
Nem játék és mese.
Nem játék és mese.
Helyette ajánlhatom a kötelet Kiss úr ?
Tibi
Aug 30, 2023 13:56:05
Ki akar fogadni, hogy a szemelyi kolcsonbol kinullazott kartyeneket ugyanugy szarazra szivja a tranyo harom honap alatt? Endre pedig csak ujabb par tizezer ejroval melyebbre kerul az adossagba?
Szhájbabhaszlak a kurva anyád, mhindenkhit megbhaszok!
Az az ÉN pénzem te bhüdhös cshicshka, mhit khépzelsz te magadról?
Aug 30, 2023 13:56:05
ascites
(
x57)
Aug 30, 2023 13:56:30
x57)
Ezt az Univerzum fogja intézni?
Te is tudod, mi is tudjuk, hogy azért nem vetted fel még a hitelt, mert megtudtad (90%, hogy megmondták és nem csak olvastad), hogy nem kapod meg. Minden nap ajándék neked bármilyen melócsában, és ha valamihez értesz, akkor az, hogy hogyan biztosítsd be a következő banki falatot. Egyszer sodikáztál el hitelfelvételt, amikor kirúgtak a Screencodetól, és akkor is csak azért, mert túl nagy volt a kockázat, hogy megszűnt szerződéssel add be a kérelmet. Dehogyis számoltál most azzal, hogy 3 hónapos felmondási időd van.
Fél év alatt csak jobban beütött a recesszió. Nem fogsz hitelt kapni normális futamidőre normális törlesztőkkel. Neked már marad a bolhás favella a harapós herélt csöves háziállatoddal, de lassan nem fog kijönni a pia ára és vodkáztok majd, mert az olcsóbb, mint a napi 8 liter sör.
bolgár jeti
(
x30)
Aug 30, 2023 13:56:48
x30)
Pedofil, ez húzos lesz. Nem tudsz valami diszkontot intézni a Partner Banknál? Ott már ismernek :D
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 30, 2023 13:56:50
x23)
Mire fogod költeni a pénz?
- Felújítjátok a kádárkockát belőle, vagy csak a 6 négyzetméteres összehugyozott macskaólat, hogy ne fehércigány módjára éljetek?
- Jogsira, lakókocsira? Soha nem lesz jogsid mert nincsenek oktatók! Ja és mert egy debil vagy!
- Eltartod belőle tibit a műtét utáni 2 éves felépülési idő alatt?
-
Aug 30, 2023 13:56:51
Endi! Én a helyedben a tegnapi bámulatos alakításotok után inkább kussban maradnék..
Kisbob! Én a helyedben soha többet nem írnék ide. Ez a nick már elúszott, ha meglátunk repül a mínusz. Napi 1 komment is sok tőled, inkább maradj kussban!
Aug 30, 2023 13:56:51
Hahó
(
x135)
Aug 30, 2023 13:59:04
x135)
Pedofil, ez húzos lesz. Nem tudsz valami diszkontot intézni a Partner Banknál? Ott már ismernek :D
linziasztal01
(
x77)
Aug 30, 2023 13:59:20
x77)
Most lesznek csak igazán horror kamatok, Endre?
De minek a hitel? Az adósaid nem fizetnek, vagy mi?
De minek a hitel? Az adósaid nem fizetnek, vagy mi?
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 30, 2023 14:00:33
x48)
Endre most ismerted be, hogy a "luxusozás" okozta a veszted amit hitelekből előfinanszíroztál.
Erre most az a tanulság, hogy akkor még több hitelt kell felvenni ? 🤔
Tudom valahol olvastad, hogy nem spórolni kell hanem többet keresni de a hitelfelvétel nem jelenti azt, hogy többet keresel. SŐT!
A kamatok miatt ráfizetés az egész. Csak akkor éri meg a hitelezés ha azt a pénzt megforgatod és nagyobb nyereséget/profitot termelsz, mint amennyit vissza kell fizetni.
Az új hitelből mit akarsz csinálni? Másik hitelt visszafizetni belőle a legnagyobb ostobaság. (lásd milyen jól jöttél ki az eddigiekből)
kissendrevagyok
Erre most az a tanulság, hogy akkor még több hitelt kell felvenni ? 🤔
Tudom valahol olvastad, hogy nem spórolni kell hanem többet keresni de a hitelfelvétel nem jelenti azt, hogy többet keresel. SŐT!
A kamatok miatt ráfizetés az egész. Csak akkor éri meg a hitelezés ha azt a pénzt megforgatod és nagyobb nyereséget/profitot termelsz, mint amennyit vissza kell fizetni.
Az új hitelből mit akarsz csinálni? Másik hitelt visszafizetni belőle a legnagyobb ostobaság. (lásd milyen jól jöttél ki az eddigiekből)
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 30, 2023 14:00:52
x1)
Endre, a trollok egyhangulag ellenzik az ujabb hitelfelvetelt. Ez bizonyitja, hogy ez a leheto legjobb megoldas szamodra. A trollok csak rosszat akarnak neked, azert probalnak lebeszelni az ujabb hitelrol.
Hajra Endre, a hitel minden gondodat megoldja majd egycsapasra!
Hajra Endre, a hitel minden gondodat megoldja majd egycsapasra!
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 30, 2023 14:01:01
x16)
Endre, amúgy miért nem mered magadnak beismerni, hogy meleg vagy? 2023 van, nem pedig a sötét középkor. Értelmes társadalmi körökben az ilyet totál leszarják. Neked is könnyebb lenne és talán viagra sem kéne ahhoz, hogy basszál egy másik csávóval, akinek megvan még mindene.
Az ellen tűzzel-vassal hadakozik, hogy homo lenne.
Amikor asszem Fullzsír valamelyik fekvételen fél órán keresztül gyűrte a kérdést, arra hogy homoszexuális-e, arra határozottan nemet vágott rá, arra a rákérdezésre, hogy biszex-e, akkor viszont perceken keresztüli nyökögés, dadogás volt a válasz, arra nem tudott azonnali nemet mondani.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Aug 30, 2023 14:01:03
x13)
Több lesz az, mire odajut. Persze nem fog, de attól még nagyon vicces.
D_Dezső
(
x29)
Aug 30, 2023 14:01:28
x29)
Hűűű ... akkor Szeptemberben feltöltődnek a kártyenek és még a macska is szivarozni fog a Púpszász favelák között.
Ha nagyot akartok kaszálni akkor most kell Fecske vendéglő és Coop részvényeket venni!
Ami belefér gyerekek!
Hahó
(
x135)
Aug 30, 2023 14:01:48
x135)
Fikás ha rám hallgatsz akkor 30 ezerrel több hitelt veszel fel, és abból már egy jó lakóautót vehetsz.
Ilyen nincs
(
x4)
Aug 30, 2023 14:02:32
x4)
Akkor egy kicsit hamarabb jön a Blaha évad?
tibi2435645
(
x2)
Aug 30, 2023 14:02:56
x2)
miért nem basztad meg a palid már 2 hónapja?
linziasztal01
(
x77)
Aug 30, 2023 14:03:44
x77)
Jó, hitelt akar felvenni.
És baszni ki fog, Endre? Tibi már nagyon kanos, a te hibád lesz ha emiatt lelép!
És baszni ki fog, Endre? Tibi már nagyon kanos, a te hibád lesz ha emiatt lelép!
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 30, 2023 14:03:53
x1)
Fikás ha rám hallgatsz akkor 30 ezerrel több hitelt veszel fel, és abból már egy jó lakóautót vehetsz.
Termeszetesen mindig a leheto legnagyobb osszegu hitelt kell felvenni, amit csak elerhetsz, Endre! Tobb ingyen penz tobb faszpinat jelent, te is tudod!
bolgár jeti
(
x30)
Aug 30, 2023 14:04:00
x30)
Meg amire még lehúzzák, biztosítás, mivel csak 6 hónapos munkaviszony stb :) Lesz az 10-12 is. Brutál, az konkrét uzsora
Kakaspina
(
x24)
Aug 30, 2023 14:04:21
x24)
Távolabb lépsz Húgyszászról gyagya?
Tyikerült az ajbéjlety tyolnokon a tyityával?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Tyikerült az ajbéjlety tyolnokon a tyityával?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 30, 2023 14:05:35
x37)
Kiváltod a kártyeneket? A gondolat jó, de te fogyatékos vagy, úgyhogy nálad ez nem fog működni. Bele fogsz költeni a kártyenekbe megint; fél év múlva újra ki lesz maxolva az összes. Akkor már 1600 lesz a havi törlesztőd, és tényleg csődbe mész.
Hektor a Traktor
(
x8)
Aug 30, 2023 14:06:50
x8)
Kedvenc flokkom mikor Vekni magyarázza a hiteleket, meg, hogy ennek meg annak megy a kölcsön, s hogy negatívban van a számla, de ez nem baj mert ha mindenki megadja a pénzét akkor ő nyer a dolgon,;) Még mindig így gondolod Endre? Tehát te maga vagy egy Rockefeller? Totál menő üzleti szakember. Tanítanod kellene ezt az üzleti gondolkodásmódot. Mondjuk lehetne a neve a Haldokló Pitonsz metodika az üzleti életben. Ajándék egy felfújható életnagyságú ordibáló csöves Tibor bábu.
Heki a traki
trolléga
(
x30)
Aug 30, 2023 14:08:06
x30)
Mert az a pokol.
Nem játék és mese.
Nem játék és mese.
Dehát a pénz nem létezik, csak a teknős álmodja
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 30, 2023 14:08:35
x44)
És hitel kiváltó hitel lesz 100%ban vagy a berlini jól bevált módszer 70% kiváltás 30% azonnal elköltés?
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 30, 2023 14:09:01
x21)
6nm-es lyuk két emberre meg vagy 6 macskára.
Tévedsz, csak 6 macskára, ember nincs ott.
miklos_akos
(
x1)
Aug 30, 2023 14:09:37
x1)
És hitel kiváltó hitel lesz 100%ban vagy a berlini jól bevált módszer 70% kiváltás 30% azonnal elköltés?
Mivel ott van Tibi igy legyen 5% kivaltas, 95% meg megy tyorikere, ketyerure, cigire.
bolgár jeti
(
x30)
Aug 30, 2023 14:10:35
x30)
A hitelkiváltó nagyon sodis lenne :)
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 30, 2023 14:11:04
x1)
En szurkolok neked Endre, hogy kapjal hitelt! Halalra rohogom majd rajta, ahogy a tranyo a seggere ver ujabb otvenezer eurodnak! Te fogod fizetni meg Dariusz piajat is par heten at!
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 30, 2023 14:11:08
x44)
Miért nem úgy csinálod mint minden menő, nyomd be a kartyenekre amennyit tudsz, vedd meg a lakóautót akkor is ha nincs jogsi, és örökké utána ingyen lakhatsz bárhol
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 30, 2023 14:11:58
x48)
Kedvenc flokkom mikor Vekni magyarázza a hiteleket, meg, hogy ennek meg annak megy a kölcsön, s hogy negatívban van a számla, de ez nem baj mert ha mindenki megadja a pénzét akkor ő nyer a dolgon,;) Még mindig így gondolod Endre? Tehát te maga vagy egy Rockefeller? Totál menő üzleti szakember. Tanítanod kellene ezt az üzleti gondolkodásmódot. Mondjuk lehetne a neve a Haldokló Pitonsz metodika az üzleti életben. Ajándék egy felfújható életnagyságú ordibáló csöves Tibor bábu.
Azt hiszi a hülye, hogy ki tud alakítani egy olyan szisztémát ahol több bank körforgásban finanszírozza a hiteleket és ebből ő valamilyen módon meg tud élni 🤣
Ilyenkor azért furcsállom, hogy matek szakos egyetemre egyáltalán felvették és évekig nem bukott ki.
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 30, 2023 14:12:32
x44)
Sőt, ha anyád nevére veszed a lakókocsit, akkor ha dől a kártyen arzenál, akkor is van hol lakni bárhol ingyen :)
SyntaxError
(
x24)
Aug 30, 2023 14:12:54
x24)
Endre, itt mindenki csak a véred pénzed akarja. Piócák! Ne hallgass a trollokra! Minden úgy jó, ahogy most csinálod!
Puszi! Puszi!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Puszi! Puszi!
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 30, 2023 14:14:41
x1)
Miért nem úgy csinálod mint minden menő, nyomd be a kartyenekre amennyit tudsz, vedd meg a lakóautót akkor is ha nincs jogsi, és örökké utána ingyen lakhatsz bárhol
De feltetlenul a Geza fantom cege nevere irasd a lakoautot, Endre! Ugy a zsidobankok nem vehetik el.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 30, 2023 14:16:04
x37)
Lesz majd hitelváró vekniflokk, mint Berlinben? Többen kérdezik.
4dd4m
Aug 30, 2023 14:16:15
De akkor valami baszót vegyél már fel, úgy is mindegy, ki kell maxolni. Extra 20k már nem számít.
Aug 30, 2023 14:16:15
Klohek
(
x12)
Aug 30, 2023 14:18:07
x12)
endre, a lényeg, hogy hat számjegyű legyen euróban a tartozásod vége..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Hafré
(
x9)
Aug 30, 2023 14:18:54
x9)
Endre! Hadd kérdezzem meg, ugye te a kertészetin tanultad a közgázt?
lépek ki mert hülyék vagytok
SyntaxError
(
x24)
Aug 30, 2023 14:19:26
x24)
Öt évre? Ilyen futamidőre lehetetlen, hogy hitelt kapjon.
Előbb áll le a májacska, belecske, szívecske, és kerül a föld alá, minthogy visszafizesse.
Endre! Nincs más út! Marad a Dopehitel!
banshee
(
x24)
Aug 30, 2023 14:19:44
x24)
Megtudhattuk, hogy Tibor egy luxuskurva.
Döbbenet.
Döbbenet.
ascites
(
x57)
Aug 30, 2023 14:20:36
x57)
Neki kizárólag az a célja, hogy újraindítsa a kártyákat és indulhasson újra a költés. Nem gondolkodik ő 5 éves távlatokban, a mániás depressziója miatt a jövő hétben sem lehetne biztos, ha nem lenne pszichopata és egyáltalán eszébe jutna, hogy gondolni kell a jövőre. Persze nyelvtanilag elmondja, hogy mi lesz majd, de arra apellál, hogy majd bevonzza a részletkérdéseket, valódi tervezés nincs mögötte.
A varázslás azt jelenti nála, hogy hogy juthat készpénzhez és ebben a legjobb, amit tehet egy új hitel. Soha nem tudják behajtani rajta, mert nincs semmije.
Annyi különböző hitele van, hogy csak a hitelkiváltó hitel a megoldás, személyit csak uzsorástól kap. Külön probléma, hogy eleve egy hitelkiváltót akar kiváltani, ráadásul nem túl jó a schufája akkor sem, ha a feketelistáról leszedette magát. Nem lepne meg, ha azért sem tudott volna hitelért folyamodni, mert több idő a schufa tisztázása, mint amire számított. Pár hónapja még el sem kezdte intézni.
MaxPayne
(
x24)
Aug 30, 2023 14:21:22
x24)
Mert az a pokol.
Nem játék és mese.
Nem játék és mese.
De miert?
Te sem tudod, igaz?
Valaki mondta, beepult az autista agyadba es ezert foggal-korommel ragaszkodsz hozza, pedig fingod sincs miert.
Helyes.
Mennyi hitelt tervezel felvenni? Most vagy 60-70ezer euro kornyeken. Felveszel egy hiteltkivalto 80ezer eurot?
Es mi lesz akkor ha az osztrak es a nemet bankok is elhajtanak?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 30, 2023 14:22:31
x21)
Provident
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 30, 2023 14:23:05
x10)
Babavárót meg a csokkot nem akarjátok felvenni?
Álmodjatok Rémeket!
MaxPayne
(
x24)
Aug 30, 2023 14:25:02
x24)
Anyad mit szolt, hogy ujabb hitellel keszulsz tetezni a hitelspiralodat?
Tudja egyaltalan?
Szoljunk neki?
Tudja egyaltalan?
Szoljunk neki?
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 30, 2023 14:25:03
x21)
tyodika
Aug 30, 2023 14:27:02
miért nem basztad meg a palid már 2 hónapja?
A szex túlértékelt. Én az elme embere vagyok, nem hajlok meg holmi testi vágyaknak, és nem rendelem alá cselekedeteimet, mint az állatok.
Én egy felsőbbrendű lény vagyok hozzátok képest, akik csak a kajára, és a dugásra tudtok gondolni!
Aug 30, 2023 14:27:02
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 30, 2023 14:29:37
x23)
Tavaly év végén még hitelkiváltot emleget. Akkor azt mondta hogy ahhoz 3 hónap munkaviszonyt kérnek. Anak tudomásom szerint az a lényege hogy az egyik banktól átmegy a másik bankhoz a hitel ahol eddig volt, igy ott kiváltásra kerül az addigi hitel és az új bank felé tartozik, csak jobb kondíciókkal. Na ebből semmi se lett a jelek szerint mert most már személyi hitellel próbálkozik. És valoban azt próbálhatja majd most meg talán. Én megnéztem a bankomnál (Magyar K&H) szóval ez nem osztrák vagy német de ott is nem 3 hanem 6 hónap jövedelem igazolást kérnek ennél a típusnál. Ennek a lényege viszont az hogy nem banktól banknak megy, hanem megkapja ö és arra használja amire akarja pl végtörlesztésre. És ezért lesz ez jó mert biztos hogy nem fogja rendbe tenni vagy megszüntetni az összes hitelét, hanem esetleg 2-3 hitelt megpróbál vele megszüntetni, rendbe rakni, a többi pénzt viszont szépen feléli majd, jó gyorsan tibivel az oldalán. Már persze ha kap és nem jár úgy, ahogy a hitel kiváltóval is.
Gyagyás válaszolj, mért utasították el 3 hónapos munkaviszonnyal neked a nagy hitelkiváltó hitelt?
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 30, 2023 14:31:12
x16)
A luxusozás okozta a vesztem.
Nem rohanok előre semmi költségbe.
Nem rohanok előre semmi költségbe.
Milyen luxusozás bazmeg??? Nem Balira mentél bulikázni, meg nem 3 fullos prosit gyömöszöltél egy Bentley-ben. Nem Rolex karórát vettél meg nem malibui házat bérelsz.
Neked az volt a luxus, hogy a sarki Billában nagy fejvakarások után leemeltél még egy likőrkét a polcról.
Neked fogalmad sincs arról a szóról, hogy luxus, korcs! Te egy büdöslábú proli vagy, egy nincstelen nyomorult incel.
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 30, 2023 14:32:30
x44)
Pont ez az egyébként, ha luxus prostikra meg lerugott sport autókra ment volna a pénz azt mondom teljesen oké.
Ehelyett Márk meg Géza féle szenny cigányok búcsúkuldese meg 248m HDMI kábel volt a nagy luxus xd
68 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nem játék és mese.
Te annyira autista vagy, hogy ezeket nem tudod már érzékelni. Szerinted a Tibor is nő, holott férfi.