Tibor hónapok óta nyomta a hazugságot, hogy a fikás a felmondási idejét tölti. Géza igazmondását nem kell bővebben magyarázni. A bálna szerintem nem tud semmit amúgy sem.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ha a hölgyurat lefújják gázspray-vel, azt vágd ki pls.
I kezelem: főnök úr tegnap felhívott hogy a trollok valami Kiss Endre Farkasról tényfeltárásokat küldtek neki, de elmagyaráztam számára hogy engem Endre K. Farkasnak hívnak, akit a fiteókon lát az nem én vagyok. De ha én is lennék a nőverés már régi fiteó és amúgy is elévült. Ádám és Éva. Fhaszóm. Tyejintyem esz éjthetyő.
Te biztosan ál-tyodi vagy, mert nem hivatkoztál a 96-os BH-ra! XD
De a bálna még hogyhogy nem továbbította mindenkinek?
Vagyis megerősíted, hogy valamelyik a kettőből azt állította, hogy megtörtént az esemény?
Felajánlok egy csokor friss kaprot a szószhoz, most szedtem a hátsó kiskertemben.
Akad macskapöcse paprika is, mert Endre is jó csípősen nem szerette a pizzát, lehet a cégnél sem jönne be. :)
Nem olyan dzsindzsa mindenkinek a portája, mint a tiétek, Púpos!
Tehén az nincs, ezért joghurt sincs, régen az is vót.
A szocializmusban ez egy bevett dolog volt, nem nagyon voltak mai értelemben fejlesztő és támogató szellemiségű nevelési alapelvek, a rossz tanulót rossz jegyekkel, intőkkel, fenyítéssel, kizárással, stigmatizálással, stb "motiválták" ami kb konzerválta az állapotokat.
Endrénél nem igen tudják a trollok eldönteni, a családi háttér, elhanyagolás és traumák vezettek a fejlődési rendellenességeihez, vagy mi volt a pontos koreográfia.
Éppen kisgyermekként és fiatalon inkább elhanyagoltnak és elkényeztetettnek, keményen "félreneveltnek" tűnt, mint konkrét orvosi értelemben súlyosan visszamaradottnak.
Még az "egyetemista srác" fikás, anno, inkább tűnt egy neveletlen elitista kicsit nyomi nagypofájú belbudai hobbináculó zsidógyereknek, mint valamiféle fejlődésben 20éve konstans visszamaradott idegroncsnak.
Sokáig találgattunk valami fogyi papírról, mert elképesztően hullámzó epizódjai vannak(néha beszélni alig tud), lenne épp az elméletnek alapja.
De a legutóbbi kikerült orvosi papírja keményen kétségbe vonja ezt.
Ott szerepelne mint előzmény kórisme, ha idehaza bármiféle hivatalos papírt, diagnózist kapott volna korábban.
Golda részben érthetően tagadja, hogy egyetlen gyermeke egy elmebeteg alkoholista, de mostanra lassan ez azt eredményezi, a nyugaton dolgozó, milliókat kereső csodagyermek egy hajléktalan falu bolondja lesz, akinél sorban állnak a végrehajtók, hogy amint anyuka megmurdel, az utolsó téglát is elvigyék.
Endre 1982 -ben született, nekem gyakorlatilag pár hónap eltéréssel született sérült rokonom. Mindent megkapott, logopédust, masszázst, akupunktúrát, elektromos stimulálást, amit csak el tudsz képzelni. Abban az időben gyakorlatilag minden fejlesztés elérhető volt már itthon is.
Az egészségügyi papírok csak a kétezres évek eleje óta találhatóak meg a közös rendszerben, az azelőttiek csak papíralapon léteztek, a nyolcvanas években kapott leleteket hiába keresnéd a mai rendszerben. Sőt, nekem éppen az a gyanúm, hogy soha el sem jutott semmilyen szakorvoshoz gyerekkorában, mivel a szülei egyszerűen letagadták, hogy bármi baja lenne. Pedig kisgyerekként is látszott rajta, hogy nem százas, az általános iskola alsó tagozatában már lepasszolták a demens nagymamának. Gyakorlatilag az oviban ment még a játszás, meg a kakaóivás, aztán ahogy bármi mást kellett volna csinálni, már kiütköztek, hogy problémás. És alsó tagozatban nem kell semmi olyat sem csinálni, ami egy átlagos eszű gyereknek ne menne. Ugyanígy középiskolában is levették az iskolatársai, hogy nem százas.
Én inkább arra tippelnék, hogy születése óta látták a szülei, hogy Endike nem hasít úgy, ahogy egy sokadik generációs értelmiséginek kellene. Csak leszarták. Arról sohasem mesélt, hogy valaha fejlesztő foglalkozásokra járt volna.
Az egyetemi teljesítménye is árulkodó. A trollok szeretik ezt lustaságnak betudni, pedig én inkább azt gyanítom, hogy nem feltétlen a szorgalom hiánya az oka, hanem egyszerűen buta volt hozzá. Kurva sok lusta arc végzi el az egyetemet, ha vizsgánként pár napot tanult volna, ép ésszel csak átmegy ennyi év alatt. Az infotanári szak nem olyan bődületesen nehéz.
Az Erzsébet téri ideggörcs is árulkodó. Akkor sem volt még idült alkoholista.
Én ebből gondolom, hogy Golda nagyon régóta maga előtt is tagadja a valóságot. Nem létezik, hogy nem látszott 2000 körül, hogy a fia agyilag zokni, mégis három lakás árát költötte a taníttatására.
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
Erről van valahol valami ?
A Save our Souls youtube oldalon csak a román cigányokkal való közös szeméttúrás van még mindig 😅
kissendrevagyok
Biztos Golyót nem érdekli,shunka több trollal beszél mint laura,gondolom ő meg pár euróért befogja
Save our Souls csatornáját már törölte a youtube :D
új csatornája www.youtube.com/@SOSGabriel888
NSZKSZ nálam még ez volt meg www.youtube.com/@SaveOurSoulsSOS
kissendrevagyok
Endi, szerinted ha a három barátodra írnánk melyik árulná el először?! Tegyük meg tétjeinket
Mayer Laura Edda fiókja
Vahúr még nem lett öngyi, ma töltött fel új tiktokvideót.
kissendrevagyok
Én ebből gondolom, hogy Golda nagyon régóta maga előtt is tagadja a valóságot. Nem létezik, hogy nem látszott 2000 körül, hogy a fia agyilag zokni, mégis három lakás árát költötte a taníttatására.
Ezeket nem tudom, de abban majdnem biztos vagyok, hogy Endre bármilyen kétkezi szakmára is alkalmatlan.
A cipőfűző bekötését sem bírták megtaníttatni vele.
Ráülnél olyan székre, amit asztalos Endi készített?
Felvennél olyan ruhát, amit szabó Endi készített? :)
Olyan szinten alkalmatlan az életre gyakorlatban, hogy valami elképesztő. Éhen halna, ha nem lennének készételek, amit csak meg kell venni, vagy megfagyna, ha egy kályhába be kellene gyújtani. Ha ötven tutorial videót megnézne a jutún, akkor sem tudná reprodukálni.
Nincs az a szakma, amit az ő fizikumához és motorikus képességeihez el tudok képzelni. :)
Ezen azért lehetett volna javítani. Gyógytornával, fejlesztésekkel. Nem normális, hogy az életét a számítógép előtt rogyasztva töltötte.
Épp lájvol, ellopta tőle Szandika a laptopját, és "átadta a titkosszolgálatoknak".
Minden O és K
"Esztergomi hős robbantó emlékére".
Önmagában már ezért fejbe kellene lőni.
Igen, valami elképesztő, hogy milyen kifordult emberek léteznek Sodrákon kívül is a világon.
Minden O és K
Szerintem meg ez jönne be neki, de munka az ne zavarja meg, csak élné online az "életét", legyen kéznél idomított csöves, akivel ha kedve van fajtalankodhat, és akin uralkodhat, a pénz meg csak magától dőljön.
Mert ez a hülye tényleg azt gondolja magáról, hogy ő az isten. :)
Mikor és miért alakult ilyenné, vagy így született nem tudom, de éppen ideje, hogy a teknős vagy a "karma" (ezen mindig röhögök) az orrára koppintson. :)
Az egyáltalán nem ritka (főleg a felső-középosztályba tartozó családokban), hogy pl. a beszédhibás kölköket nem viszik el logopédushoz. Míg a kevésbé tehetősek megpróbálják „megjavítani” a gyereket, hogy jobb lehetőségei legyenek, addig a tehetősebbek nagy része szégyelli és inkább elrejti a „hibás magot” szem elől.
Viszont a fikás már az óvoda két utolsó évét is az óvodapedagógus végzettségű nagyanyjánál töltötte, aztán az első általános iskolás év után került vissza hozzá:

Mivel első gyerek volt, nem is biztos, hogy tudták, mikor először lepasszolták, hogy baj van vele, simán lehet, hogy Golda és Sodipapa egyszerűen csak annyira el volt foglalva a megromlott házasságával, hogy bebeszélték maguknak, hogy a kis csíra/szefós a legjobb kezekben van a hajdan óvodaigazgató nagyinál, aki viszont a hírek szerint addigra már kellőképpen kettyós volt (amit művelt, az kimeríti a horder kategóriát, és szépen át is ragasztotta a korcsra).
Még az is lehet, hogy a kis púpos akkor még csak el volt kényeztetve és az elhanyagolás és sorozatos eldobás miatt alakult úgy, hogy másodfajú pszichopata lett. De az is lehet, hogy látták rajta, hogy fura és úgy adták a nagyinak, hogy majd ő megoldja (de egyúttal azt is tudták, hogy ez fog sikerülni, mert Franci néni már alkalmatlan volt rá).
Golda egyébként nem állítja, hogy a púpos normális lenne. Egy évtizede mondja neki, hogy gyámság és gondnokság alá való.
Ezt asztalos dolgot már másodszor látom ma. Az szak- és néha kézműves munka. Nagyon komoly skillset kell hozzá, hogy azt valaki profin csinálja (és azok kivétel nélkül mind többet keresnek mint a senior fejlesztők).
A pedofilnak angyalszárny volt ez mindig.
Éppenhogy jó döntés volt a programozás felé orientálni, reálisan az volt amivel várhatóan normális emberi életet tud majd élni. Ez se jött össze persze, de közel volt Hamburg környékén.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Egyébként értem, hogy mit akarsz írni, meg azt is látom, előttem Ascites kolléga mit írt, én arra tippelnék, hogy ez a púpos gnóm eleve elbaszottan született, genetikai selejt, amin talán fejlesztéssel lehetett volna valamit segíteni, de nem sokat.
Ez van.
Mostanában kezdtem olvasni a freeblogját, ez külön tetszett. És rohadjak meg, ez most nem zsidózásra megy, mert ezen a hülyén kívül kit érdekel, hogy ki zsidó, vagy ki keresztény? :)
"Származás: zsidó-keverék
Hazugság. Apai ágon haladva a Pannonhalmi Bencés Főapátságban több száz érve visszakereshető a keresztényi származásom. Apai ág nagyanyai oldala pedig sváb irányba ágazik el. Az anyai ágamat történelmi mélységben valóban nem ismerem, de az biztos, hogy zsidó rokonról ott sem hallottam még soha. :)"
Szerintem a púposodása miatt bármilyen szakmunkára alkalmatlan lett volna már régen is. Egyedül amire tudták volna alkalmazni az az ülő szalagmunka. Pl tekercselés, nyáklap forrasztás.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Szinte majdnem sírva mondja. Nagyon nevetek. :-)
"anonymizáltan írtam dolgot"
Endre te soha az életben nem tudtál semmit anonym módom leírni :DDD
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Na mondom én, hogy mindig kellenek az idióta által ide hányt belsős dolgok, mert ha másnak nem, de hivatalos indoknak tökéletes :DDDDDDDDD
Hahó, kibaszott nagy HATS OFF, gyönyörű munka volt!
KÁVÉ!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
A kommunista vérbíró Bata és a Horthy-rendszerben református üldözés miatt hátrányba került vasutas nagypapa integetnek
Endre egy pedofil!

MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
I
M
Á
D
O
M
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Megint ez a fő fájdalom, hogy nem hetyetyézhetett órákon át :D
Itt két külön dologról van szó. A Recskaboy pszichopátiája vagy veleszületett, vagy az elhanyagolás következménye, erre leginkább csak tippelni tudunk.
De valamilyen fogyatékossága, vagy tanulási zavara is kell hogy legyen. Egész súlyos pszichopaták könnyedén tolták le az egyetemet, Endike pedig elsős tárgyakkal küzdött nyolc év után. Fiatal korában sem mondták rá, hogy őrült zseni, akkor is egy kreténnek tartotta mindenki, aki hergel is.
A pedofil sodi ellen minden eszköz megengedett.
A pedofil Kiss Endre Farkast el kell pusztítani bármi áron.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Igyunk egy sörtöt, he
Paragon NTFS
vagy
Tuxera
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nyeheheee :DD
Halal halal halal
Lezárult egy melócsá.
Tanulság Endre: a cégjogász sem hülye. Ha a trollok adnak neki alapanyagot, abból szépen kiválasztja, mit lehet egy esetleges tárgyaláson is a bíró elé tárni és azt használja majd föl ellened.
lúzer buzi vagy
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Kár volt kilépned az Atos-tól.
sok sikert a munkakereséshez az aláaknázás után :D
kissendrevagyok
Gyorsan tanulsz
Megint rábasztál??
Pedig azt mondtad kezeled....
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Most jól kibaszol vele. Lol.
Örülhetün, Endi? :)
Miért? Hát csak anonimizálva, teljesen általánosan kirakott egy beszélgetést. Azt állítod, hogy ezt szabad.
Na mizu, jól vagy? :D
Stressznélküli nyugiban filmezhetsz sörrel a kezedben anélkül, hogy aggódnod kellene a melócsád miatt
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Ide csak állással rendelkező emberek írhatnak, takarodj!
De hát Endre, ezt is hányszor hallotuk / olvastuk már. A valóságban te még ahhoz is hülye vagy, hogy megszakítsd a kapcsolatot azokkal, akik eddig többször ártottak neked.

Atos!
Szerző:
Sörike
(
x3)
Sep 28, 2023 16:30:14
Válasz
(4)
x3)
Válasz
(4)
Gnóm hogy halad a vezetés? Megvan már a 35 óra? Autópályán voltál már?
Gecis hányós lavór
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2023 16:31:30
x135)
Tibi, Géjza és Laura megerősíthetné a melócsát igazán
Tibor hónapok óta nyomta a hazugságot, hogy a fikás a felmondási idejét tölti. Géza igazmondását nem kell bővebben magyarázni. A bálna szerintem nem tud semmit amúgy sem.
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2023 16:32:52
x135)
Mellékszál:
Ahogy tegnap kiraktam ide, Molnár F kronikast keresett egy mai kilakoltatásra, ám ma reggel posztolta hogy elmarad.
Közben úgy tűnik mégsem marad el, mivel flodnis egész nap onnét élőzik, jelenleg is előlive megy.
Ahogy tegnap kiraktam ide, Molnár F kronikast keresett egy mai kilakoltatásra, ám ma reggel posztolta hogy elmarad.
Közben úgy tűnik mégsem marad el, mivel flodnis egész nap onnét élőzik, jelenleg is előlive megy.
Ha a hölgyurat lefújják gázspray-vel, azt vágd ki pls.
Megfigyelőtroll
Sep 28, 2023 16:34:21
A keddi megfigyelés alatt valakivel nagyon vitatkozott telefonon, videókat küldött meg hangüzeneteket hallgatott miközben öntötte a sörikét a veknibe, hogy jobban feldagadjon.
Sep 28, 2023 16:34:21
sz
Sep 28, 2023 16:34:31
Shunka és a lamantin tudta meg először :D géza szerint neki és a lamantinnak ugyanazok a picsogó hangüzenetek mentek
Sep 28, 2023 16:34:31
Tyodika
Sep 28, 2023 16:34:55
Ajaj gyagyás...
Ideje lenne jelenteni a helyzetet, hogy tudjuk mit hazudsz.
Ideje lenne jelenteni a helyzetet, hogy tudjuk mit hazudsz.
I kezelem: főnök úr tegnap felhívott hogy a trollok valami Kiss Endre Farkasról tényfeltárásokat küldtek neki, de elmagyaráztam számára hogy engem Endre K. Farkasnak hívnak, akit a fiteókon lát az nem én vagyok. De ha én is lennék a nőverés már régi fiteó és amúgy is elévült. Ádám és Éva. Fhaszóm. Tyejintyem esz éjthetyő.
Sep 28, 2023 16:34:55
Megvagy!
Sep 28, 2023 16:36:49
Te biztosan ál-tyodi vagy, mert nem hivatkoztál a 96-os BH-ra! XD
Sep 28, 2023 16:36:49
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2023 16:37:13
x135)
Shunka és a lamantin tudta meg először :D géza szerint neki és a lamantinnak ugyanazok a picsogó hangüzenetek mentek
ascites
(
x57)
Sep 28, 2023 16:37:39
x57)
Vagyis megerősíted, hogy valamelyik a kettőből azt állította, hogy megtörtént az esemény?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 28, 2023 16:38:11
x11)
De ugye kapros-joghurtos szószal?
Felajánlok egy csokor friss kaprot a szószhoz, most szedtem a hátsó kiskertemben.
Akad macskapöcse paprika is, mert Endre is jó csípősen nem szerette a pizzát, lehet a cégnél sem jönne be. :)
Nem olyan dzsindzsa mindenkinek a portája, mint a tiétek, Púpos!
Tehén az nincs, ezért joghurt sincs, régen az is vót.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 28, 2023 16:38:21
x1)
A szocializmusban ez egy bevett dolog volt, nem nagyon voltak mai értelemben fejlesztő és támogató szellemiségű nevelési alapelvek, a rossz tanulót rossz jegyekkel, intőkkel, fenyítéssel, kizárással, stigmatizálással, stb "motiválták" ami kb konzerválta az állapotokat.
Endrénél nem igen tudják a trollok eldönteni, a családi háttér, elhanyagolás és traumák vezettek a fejlődési rendellenességeihez, vagy mi volt a pontos koreográfia.
Éppen kisgyermekként és fiatalon inkább elhanyagoltnak és elkényeztetettnek, keményen "félreneveltnek" tűnt, mint konkrét orvosi értelemben súlyosan visszamaradottnak.
Még az "egyetemista srác" fikás, anno, inkább tűnt egy neveletlen elitista kicsit nyomi nagypofájú belbudai hobbináculó zsidógyereknek, mint valamiféle fejlődésben 20éve konstans visszamaradott idegroncsnak.
Sokáig találgattunk valami fogyi papírról, mert elképesztően hullámzó epizódjai vannak(néha beszélni alig tud), lenne épp az elméletnek alapja.
De a legutóbbi kikerült orvosi papírja keményen kétségbe vonja ezt.
Ott szerepelne mint előzmény kórisme, ha idehaza bármiféle hivatalos papírt, diagnózist kapott volna korábban.
Golda részben érthetően tagadja, hogy egyetlen gyermeke egy elmebeteg alkoholista, de mostanra lassan ez azt eredményezi, a nyugaton dolgozó, milliókat kereső csodagyermek egy hajléktalan falu bolondja lesz, akinél sorban állnak a végrehajtók, hogy amint anyuka megmurdel, az utolsó téglát is elvigyék.
Endre 1982 -ben született, nekem gyakorlatilag pár hónap eltéréssel született sérült rokonom. Mindent megkapott, logopédust, masszázst, akupunktúrát, elektromos stimulálást, amit csak el tudsz képzelni. Abban az időben gyakorlatilag minden fejlesztés elérhető volt már itthon is.
Az egészségügyi papírok csak a kétezres évek eleje óta találhatóak meg a közös rendszerben, az azelőttiek csak papíralapon léteztek, a nyolcvanas években kapott leleteket hiába keresnéd a mai rendszerben. Sőt, nekem éppen az a gyanúm, hogy soha el sem jutott semmilyen szakorvoshoz gyerekkorában, mivel a szülei egyszerűen letagadták, hogy bármi baja lenne. Pedig kisgyerekként is látszott rajta, hogy nem százas, az általános iskola alsó tagozatában már lepasszolták a demens nagymamának. Gyakorlatilag az oviban ment még a játszás, meg a kakaóivás, aztán ahogy bármi mást kellett volna csinálni, már kiütköztek, hogy problémás. És alsó tagozatban nem kell semmi olyat sem csinálni, ami egy átlagos eszű gyereknek ne menne. Ugyanígy középiskolában is levették az iskolatársai, hogy nem százas.
Én inkább arra tippelnék, hogy születése óta látták a szülei, hogy Endike nem hasít úgy, ahogy egy sokadik generációs értelmiséginek kellene. Csak leszarták. Arról sohasem mesélt, hogy valaha fejlesztő foglalkozásokra járt volna.
Az egyetemi teljesítménye is árulkodó. A trollok szeretik ezt lustaságnak betudni, pedig én inkább azt gyanítom, hogy nem feltétlen a szorgalom hiánya az oka, hanem egyszerűen buta volt hozzá. Kurva sok lusta arc végzi el az egyetemet, ha vizsgánként pár napot tanult volna, ép ésszel csak átmegy ennyi év alatt. Az infotanári szak nem olyan bődületesen nehéz.
Az Erzsébet téri ideggörcs is árulkodó. Akkor sem volt még idült alkoholista.
Mercis Hambi
(
x3)
Sep 28, 2023 16:39:36
x3)
RGL ma megkapta a végzést arról,hogy kiutasítják Ausztriából!
Endre nálad is lezárult egy Ausztria ?
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 28, 2023 16:41:08
x48)
RGL ma megkapta a végzést arról,hogy kiutasítják Ausztriából!
A Save our Souls youtube oldalon csak a román cigányokkal való közös szeméttúrás van még mindig 😅
sz
Sep 28, 2023 16:41:40
Biztos Golyót nem érdekli,shunka több trollal beszél mint laura,gondolom ő meg pár euróért befogja
Sep 28, 2023 16:41:40
Mercis Hambi
(
x3)
Sep 28, 2023 16:44:47
x3)
új csatornája www.youtube.com/@SOSGabriel888
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 28, 2023 16:46:48
x48)
új csatornája youtube.com/@SOSGabriel888
új csatornája youtube.com/@SOSGabriel888
NSZKSZ nálam még ez volt meg www.youtube.com/@SaveOurSoulsSOS
Szegedi troll
Sep 28, 2023 16:48:09
Endi, szerinted ha a három barátodra írnánk melyik árulná el először?! Tegyük meg tétjeinket
Sep 28, 2023 16:48:09
Mercis Hambi
(
x3)
Sep 28, 2023 16:48:18
x3)
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2023 16:48:25
x135)
Akkor nincs más hátra, gammernek vagy vahúrnak kell szólni, hogy hívják fel lájvban a fikást melócsá ügyben.:)))
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 28, 2023 16:49:42
x48)
Akkor nincs más hátra, gammernek vagy vahúrnak kell szólni, hogy hívják fel lájvban a fikást melócsá ügyben.:)))
Vahúr még nem lett öngyi, ma töltött fel új tiktokvideót.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 28, 2023 16:50:13
x11)
Ezeket nem tudom, de abban majdnem biztos vagyok, hogy Endre bármilyen kétkezi szakmára is alkalmatlan.
Olyan szinten alkalmatlan az életre gyakorlatban, hogy valami elképesztő. Éhen halna, ha nem lennének készételek, amit csak meg kell venni, vagy megfagyna, ha egy kályhába be kellene gyújtani. Ha ötven tutorial videót megnézne a jutún, akkor sem tudná reprodukálni.
Nincs az a szakma, amit az ő fizikumához és motorikus képességeihez el tudok képzelni. :)
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2023 16:50:55
x135)
Náczi csabi hívjad fel a fikást!!!
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 28, 2023 16:52:55
x1)
Ezen azért lehetett volna javítani. Gyógytornával, fejlesztésekkel. Nem normális, hogy az életét a számítógép előtt rogyasztva töltötte.
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 28, 2023 16:52:59
x48)
hamarosan tranyó is megindul a melóból :D
kissendrevagyok
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 28, 2023 16:55:07
x21)
Figyeljétek meg ha valami úton-módon visszatér a Fikás egy vekni flokkal, újabb 10 évvel öregebbnek fog látszódni! 🤣
Nem vagyok őrült
(
x3)
Sep 28, 2023 16:56:48
x3)
Épp lájvol, ellopta tőle Szandika a laptopját, és "átadta a titkosszolgálatoknak".
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2023 17:00:29
x77)
Nem vagyok őrült
(
x3)
Sep 28, 2023 17:01:19
x3)
Igen, valami elképesztő, hogy milyen kifordult emberek léteznek Sodrákon kívül is a világon.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 28, 2023 17:02:46
x11)
Szerintem meg ez jönne be neki, de munka az ne zavarja meg, csak élné online az "életét", legyen kéznél idomított csöves, akivel ha kedve van fajtalankodhat, és akin uralkodhat, a pénz meg csak magától dőljön.
Mert ez a hülye tényleg azt gondolja magáról, hogy ő az isten. :)
Mikor és miért alakult ilyenné, vagy így született nem tudom, de éppen ideje, hogy a teknős vagy a "karma" (ezen mindig röhögök) az orrára koppintson. :)
-
Sep 28, 2023 17:03:20
Hol található meg az aprócigány mostanában?
Sep 28, 2023 17:03:20
ascites
(
x57)
Sep 28, 2023 17:10:26
x57)
[...]az a gyanúm, hogy soha el sem jutott semmilyen szakorvoshoz gyerekkorában, mivel a szülei egyszerűen letagadták, hogy bármi baja lenne. Pedig kisgyerekként is látszott rajta, hogy nem százas, az általános iskola alsó tagozatában már lepasszolták a demens nagymamának. Gyakorlatilag az oviban ment még a játszás, meg a kakaóivás, aztán ahogy bármi mást kellett volna csinálni, már kiütköztek, hogy problémás. És alsó tagozatban nem kell semmi olyat sem csinálni, ami egy átlagos eszű gyereknek ne menne. Ugyanígy középiskolában is levették az iskolatársai, hogy nem százas.
Én inkább arra tippelnék, hogy születése óta látták a szülei, hogy Endike nem hasít úgy, ahogy egy sokadik generációs értelmiséginek kellene. Csak leszarták. Arról sohasem mesélt, hogy valaha fejlesztő foglalkozásokra járt volna. [...]
Én inkább arra tippelnék, hogy születése óta látták a szülei, hogy Endike nem hasít úgy, ahogy egy sokadik generációs értelmiséginek kellene. Csak leszarták. Arról sohasem mesélt, hogy valaha fejlesztő foglalkozásokra járt volna. [...]
Az egyáltalán nem ritka (főleg a felső-középosztályba tartozó családokban), hogy pl. a beszédhibás kölköket nem viszik el logopédushoz. Míg a kevésbé tehetősek megpróbálják „megjavítani” a gyereket, hogy jobb lehetőségei legyenek, addig a tehetősebbek nagy része szégyelli és inkább elrejti a „hibás magot” szem elől.
Viszont a fikás már az óvoda két utolsó évét is az óvodapedagógus végzettségű nagyanyjánál töltötte, aztán az első általános iskolás év után került vissza hozzá:

Mivel első gyerek volt, nem is biztos, hogy tudták, mikor először lepasszolták, hogy baj van vele, simán lehet, hogy Golda és Sodipapa egyszerűen csak annyira el volt foglalva a megromlott házasságával, hogy bebeszélték maguknak, hogy a kis csíra/szefós a legjobb kezekben van a hajdan óvodaigazgató nagyinál, aki viszont a hírek szerint addigra már kellőképpen kettyós volt (amit művelt, az kimeríti a horder kategóriát, és szépen át is ragasztotta a korcsra).
Még az is lehet, hogy a kis púpos akkor még csak el volt kényeztetve és az elhanyagolás és sorozatos eldobás miatt alakult úgy, hogy másodfajú pszichopata lett. De az is lehet, hogy látták rajta, hogy fura és úgy adták a nagyinak, hogy majd ő megoldja (de egyúttal azt is tudták, hogy ez fog sikerülni, mert Franci néni már alkalmatlan volt rá).
Golda egyébként nem állítja, hogy a púpos normális lenne. Egy évtizede mondja neki, hogy gyámság és gondnokság alá való.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 28, 2023 17:19:32
x30)
hogy a gyerekbol nem ugyved lesz, hanem nagy-nagy szerencsevel talan asztalos.
Ezt asztalos dolgot már másodszor látom ma. Az szak- és néha kézműves munka. Nagyon komoly skillset kell hozzá, hogy azt valaki profin csinálja (és azok kivétel nélkül mind többet keresnek mint a senior fejlesztők).
Éppenhogy jó döntés volt a programozás felé orientálni, reálisan az volt amivel várhatóan normális emberi életet tud majd élni. Ez se jött össze persze, de közel volt Hamburg környékén.
SyntaxError
(
x24)
Sep 28, 2023 17:22:19
x24)
Vajon volt ma (is) válságtanácskozás a melócsában? Mik lehettek legfőbb témák, amiket átbeszéltek? Fifi továbbfoglalkoztatása szerepelt köztük? Vagy már az ajánlólevelet fogalmazzák a HR titkárságon (a.k.a. nagyon jó programozó, de elment a nagy ügyfél...)?
Megannyi megválaszolatlan kérdés... amik mind-mind egy tisztázós live-ért kiáltanak.
Úgyhogy porondra!
Megannyi megválaszolatlan kérdés... amik mind-mind egy tisztázós live-ért kiáltanak.
Úgyhogy porondra!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 28, 2023 17:22:39
x11)
Egyébként értem, hogy mit akarsz írni, meg azt is látom, előttem Ascites kolléga mit írt, én arra tippelnék, hogy ez a púpos gnóm eleve elbaszottan született, genetikai selejt, amin talán fejlesztéssel lehetett volna valamit segíteni, de nem sokat.
Ez van.
Mostanában kezdtem olvasni a freeblogját, ez külön tetszett. És rohadjak meg, ez most nem zsidózásra megy, mert ezen a hülyén kívül kit érdekel, hogy ki zsidó, vagy ki keresztény? :)
"Származás: zsidó-keverék
Hazugság. Apai ágon haladva a Pannonhalmi Bencés Főapátságban több száz érve visszakereshető a keresztényi származásom. Apai ág nagyanyai oldala pedig sváb irányba ágazik el. Az anyai ágamat történelmi mélységben valóban nem ismerem, de az biztos, hogy zsidó rokonról ott sem hallottam még soha. :)"
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 28, 2023 17:22:56
x44)
Endre, tényleg igaz hogy csináltattál egy német fordítást abból a határozatból amikor Viktor megtámadott, és azt adod elő hogy te már egy akkora LMBTQ károsult/üldözött vagy hogy már a vonaton is meg akarnak ölni?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
SyntaxError
(
x24)
Sep 28, 2023 17:23:47
x24)
Broni él:
Dörpepúp
(
x7)
Sep 28, 2023 17:24:03
x7)
Szerintem a púposodása miatt bármilyen szakmunkára alkalmatlan lett volna már régen is. Egyedül amire tudták volna alkalmazni az az ülő szalagmunka. Pl tekercselés, nyáklap forrasztás.
hejneken
(
x3)
Sep 28, 2023 17:27:23
x3)
OFF: Ki mit ajánl MacOS-hez NTFS íráshoz?
Keresem a legolcsóbb lifetime előfizus applikációt, ha valaki tudna segíteni megköszönöm!
OFF vége.
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Keresem a legolcsóbb lifetime előfizus applikációt, ha valaki tudna segíteni megköszönöm!
OFF vége.
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2023 17:27:49
x135)
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 28, 2023 17:29:16
x21)
ÖRÜLHETÜNK!!!
voca.ro/1jSkmy7Y7D1X
voca.ro/14l5BIqS5wrP
voca.ro/1jSkmy7Y7D1X
voca.ro/14l5BIqS5wrP
Szinte majdnem sírva mondja. Nagyon nevetek. :-)
Dörpepúp
(
x7)
Sep 28, 2023 17:29:18
x7)
Táncoló zsidó gifet kérek!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
hejneken
(
x3)
Sep 28, 2023 17:29:22
x3)
ÖRÜLHETÜNK!!!
voca.ro/1jSkmy7Y7D1X
voca.ro/14l5BIqS5wrP
voca.ro/1jSkmy7Y7D1X
voca.ro/14l5BIqS5wrP
"anonymizáltan írtam dolgot"
Endre te soha az életben nem tudtál semmit anonym módom leírni :DDD
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2023 17:29:32
x77)
Nem kíváncsi...
Leállították az ordítós loopodat, idióta?
Leállították az ordítós loopodat, idióta?
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2023 17:29:55
x77)
Lezárult egy ausztria.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 28, 2023 17:31:02
x47)
ÖRÜLHETÜNK!!!
voca.ro/1jSkmy7Y7D1X
voca.ro/14l5BIqS5wrP
voca.ro/1jSkmy7Y7D1X
voca.ro/14l5BIqS5wrP
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Na mondom én, hogy mindig kellenek az idióta által ide hányt belsős dolgok, mert ha másnak nem, de hivatalos indoknak tökéletes :DDDDDDDDD
Hahó, kibaszott nagy HATS OFF, gyönyörű munka volt!
KÁVÉ!
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2023 17:31:39
x77)
Mit írt ez a nyomorék anonim módon?
Anonimizált Elmebeteg
Sep 28, 2023 17:32:05
Becenév kiadó!
Sep 28, 2023 17:32:05
buniBanki
(
x2)
Sep 28, 2023 17:32:54
x2)
... Az anyai ágamat történelmi mélységben valóban nem ismerem, de az biztos, hogy zsidó rokonról ott sem hallottam még soha. :)"
A kommunista vérbíró Bata és a Horthy-rendszerben református üldözés miatt hátrányba került vasutas nagypapa integetnek
Igazi balek kókler szar
Sep 28, 2023 17:33:12
A SoDI mindig rendet rakni jön egy szervezethez.
Nyugi. Ilyen SoDI a SoDI.
Gazinfót tanultam, egyetemen vizsgáztam projektmenedzsmentből, köcsög.
Nyugi. Ilyen SoDI a SoDI.
Gazinfót tanultam, egyetemen vizsgáztam projektmenedzsmentből, köcsög.
Sep 28, 2023 17:33:12
KicsiNéző
(
x13)
Sep 28, 2023 17:33:14
x13)
Az nem aluloptimalizáltan?
Mert nekem a beszélgetés kontextusa alapján az van, hogy Endre fosul csinált meg valamit, és ezt használja a meló, hogy kibassza - ahelyett, hogy a videókra hivatkozzanak, és ezt Endre is látja.
Mert nekem a beszélgetés kontextusa alapján az van, hogy Endre fosul csinált meg valamit, és ezt használja a meló, hogy kibassza - ahelyett, hogy a videókra hivatkozzanak, és ezt Endre is látja.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 28, 2023 17:33:22
x47)
Vége a könyvnek pedofil, nagyon röhögök :DDD Mennyire kilátástalan az életed 1-10ig? 0,5? :DDDD
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2023 17:33:38
x77)
Endre, minden yo?:))
Ajánlólevélke sem lesz, hahó.
Ajánlólevélke sem lesz, hahó.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 28, 2023 17:33:49
x39)

sírógörcs
(
x4)
Sep 28, 2023 17:33:58
x4)
ÖRÜLHETÜNK!!!
voca.ro/1jSkmy7Y7D1X
voca.ro/14l5BIqS5wrP
voca.ro/1jSkmy7Y7D1X
voca.ro/14l5BIqS5wrP
I
M
Á
D
O
M
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 28, 2023 17:34:09
x11)
"Hiába magyarázkodtam volna, nem kívácsi! Jó, fasszóm, baszdmeg akkor!"
Mi van Endre, nem jött be a hetyetye? :D
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2023 17:34:24
x77)
Előkapom a langyos Eva Vermouthot.
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2023 17:35:20
x77)
Legalább most már nyugodtan filmezgethetsz, mi ez ha nem shiker?
max5enutálnak
(
x47)
Sep 28, 2023 17:35:53
x47)
Ne búsulj, Tibi biztos a segítségedre siet a bajban :DDD Jaj istenem, ma még nagyon sokat fogok nevetni :DD
SyntaxError
(
x24)
Sep 28, 2023 17:35:57
x24)
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 28, 2023 17:36:21
x39)
Endre!
Gyere nevess velünk! Ne legyél már besavanyodott ősz fhasz!
Gyere nevess velünk! Ne legyél már besavanyodott ősz fhasz!
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2023 17:36:59
x77)
Viktorsz indulj meg tranyózni, élő lávjba'.
SyntaxError
(
x24)
Sep 28, 2023 17:37:05
x24)
Ezeket az üziket amúgy kinek küldi? Laumónak?
Mert azt kétlem, hogy Hahónak :D
Mert azt kétlem, hogy Hahónak :D
ascites
(
x57)
Sep 28, 2023 17:37:59
x57)
"Hiába magyarázkodtam volna, nem kívácsi! Jó, fasszóm, baszdmeg akkor!"
Megint ez a fő fájdalom, hogy nem hetyetyézhetett órákon át :D
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 28, 2023 17:38:36
x11)
Vezetés megy még, Endi?
Lesz Golda nevére vett autó?
Vegyél anutádnak egy babakék lakókocsit, nem pirosat!
És fűzöld legyen a kanapé! :D
Lesz Golda nevére vett autó?
Vegyél anutádnak egy babakék lakókocsit, nem pirosat!
És fűzöld legyen a kanapé! :D
Kriptozsidó
(
x6)
Sep 28, 2023 17:38:58
x6)
Dehát azt mondta hülyeség a találat. Még smiley-zott is.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
max5enutálnak
(
x47)
Sep 28, 2023 17:39:49
x47)
BETON
Közben kérnénk egy halállista frissítést!
Közben kérnénk egy halállista frissítést!
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2023 17:40:08
x77)
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 28, 2023 17:41:07
x1)
Itt két külön dologról van szó. A Recskaboy pszichopátiája vagy veleszületett, vagy az elhanyagolás következménye, erre leginkább csak tippelni tudunk.
De valamilyen fogyatékossága, vagy tanulási zavara is kell hogy legyen. Egész súlyos pszichopaták könnyedén tolták le az egyetemet, Endike pedig elsős tárgyakkal küzdött nyolc év után. Fiatal korában sem mondták rá, hogy őrült zseni, akkor is egy kreténnek tartotta mindenki, aki hergel is.
sz
Sep 28, 2023 17:41:48
Lauja kedves kiadott megint?
Sep 28, 2023 17:41:48
SyntaxError
(
x24)
Sep 28, 2023 17:42:08
x24)
Fhaszom...!
balek
(
x10)
Sep 28, 2023 17:42:19
x10)
Nem tudom hogy halad, mert nincs visszajelzés. Ezért úgy kell tekinteni, hogy nem rúgták ki.
Mindig mindent úgy kell tekinteni, hogy végül a pedofilnak legyen rossz.A pedofil sodi ellen minden eszköz megengedett.
A pedofil Kiss Endre Farkast el kell pusztítani bármi áron.
Ténfép
(
x5)
Sep 28, 2023 17:42:47
x5)
sodika
Sep 28, 2023 17:43:16
Ok, Laurát is most tiltottam le a picsába.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Sep 28, 2023 17:43:16
MaxPayne
(
x24)
Sep 28, 2023 17:43:20
x24)
OFF: Ki mit ajánl MacOS-hez NTFS íráshoz?
OFF vége.
OFF vége.
Paragon NTFS
vagy
Tuxera
MaxPayne
(
x24)
Sep 28, 2023 17:43:42
x24)
Nyeheheee :DD
Halal halal halal
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2023 17:43:45
x77)
"Ég a ház", Endre.
Hívd ki a tűzoltókat, van rá kapcsolatod, nem?
Hívd ki a tűzoltókat, van rá kapcsolatod, nem?
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 28, 2023 17:43:47
x1)
ÖRÜLHETÜNK!!!
voca.ro/1jSkmy7Y7D1X
voca.ro/14l5BIqS5wrP
voca.ro/1jSkmy7Y7D1X
voca.ro/14l5BIqS5wrP
Lezárult egy melócsá.
Tanulság Endre: a cégjogász sem hülye. Ha a trollok adnak neki alapanyagot, abból szépen kiválasztja, mit lehet egy esetleges tárgyaláson is a bíró elé tárni és azt használja majd föl ellened.
Sodipatkány
(
x1)
Sep 28, 2023 17:43:51
x1)
lúzer buzi vagy
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2023 17:44:09
x77)
Kár volt kilépned az Atos-tól.
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 28, 2023 17:44:16
x48)
sok sikert a munkakereséshez az aláaknázás után :D
Sep 28, 2023 17:44:19
Gyorsan tanulsz
Sep 28, 2023 17:44:19
Zsibuci
(
x5)
Sep 28, 2023 17:44:26
x5)
Megint rábasztál??
Pedig azt mondtad kezeled....
Univerzum
Sep 28, 2023 17:44:33
Végül tényleg sikerült bevonzani. Varázsló sodi a sodi, nézzétek meg a Titok c. filmet! Sep 28, 2023 17:44:33
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2023 17:44:39
x77)
Most jól kibaszol vele. Lol.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 28, 2023 17:44:41
x11)
Örülhetün, Endi? :)
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 28, 2023 17:44:54
x1)
Miért? Hát csak anonimizálva, teljesen általánosan kirakott egy beszélgetést. Azt állítod, hogy ezt szabad.
rezsidémon
(
x8)
Sep 28, 2023 17:45:02
x8)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA XDNa mizu, jól vagy? :D
Stressznélküli nyugiban filmezhetsz sörrel a kezedben anélkül, hogy aggódnod kellene a melócsád miatt
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 28, 2023 17:45:23
x48)
Endre lőjed fel az őrjöngő lájvot.
A malacos csati és a soditanul is még működik.
kissendrevagyok
A malacos csati és a soditanul is még működik.
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2023 17:45:43
x77)
De ne igyál, akarom mondani filmezz annyit, holnap munkanap.
-
Sep 28, 2023 17:45:51
Ide csak állással rendelkező emberek írhatnak, takarodj!
Sep 28, 2023 17:45:51
Ilyen nincs
(
x4)
Sep 28, 2023 17:46:03
x4)
Endre! Hétvégén egy szegedi kiruccanás? Vagy most nincs rá keret?
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
hogyvolt
Sep 28, 2023 17:46:05
„Miután megtalálták már tökmindegy bármivel… Egyébként az volt a beszélgetés lényege, hogy tegnap kiírtam belső beszélgetésről pontos információkat, ami egy baromság, mert teljesen anonimizált volt, de mégis tudták, hogy hool dolgozom, úgyhogy ez ez így katasztrófa. Mindegy.” - vocaroo.com/1jSkmy7Y7D1X
„De, a videók meg ilyenek miatt! Csak találtak egy kifogást, mer tegnap kurvára anonimizáltan írtam egy dolgot és akkor abba bele tudnak most kapaszkodni. Egyébként meg másba kapaszkodtak volna bele. Faszom. Hiába magyarázok. Eleget beszéltem, mondja nem kíváncsi. Bazd meg akkor.” - voca.ro/14l5BIqS5wrP
„De, a videók meg ilyenek miatt! Csak találtak egy kifogást, mer tegnap kurvára anonimizáltan írtam egy dolgot és akkor abba bele tudnak most kapaszkodni. Egyébként meg másba kapaszkodtak volna bele. Faszom. Hiába magyarázok. Eleget beszéltem, mondja nem kíváncsi. Bazd meg akkor.” - voca.ro/14l5BIqS5wrP
Sep 28, 2023 17:46:05
Alpár Pál
Sep 28, 2023 17:46:20
De hát Endre, ezt is hányszor hallotuk / olvastuk már. A valóságban te még ahhoz is hülye vagy, hogy megszakítsd a kapcsolatot azokkal, akik eddig többször ártottak neked.
Sep 28, 2023 17:46:20
nem vagy elég türelmes
(
x2)
Sep 28, 2023 17:47:07
x2)

max5enutálnak
(
x47)
Sep 28, 2023 17:47:26
x47)
Juuuuuj, nézzenek oda, hát nem megint elárult a dagadt kurva? :DDD Pedig te ismered, mint Tibit, sosem tenne ilyet! Milyen váratlan fordulat, te ostoba nyomorék :DD
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 28, 2023 17:47:29
x39)
Atos!
nemet mondtak
(
x4)
Sep 28, 2023 17:47:42
x4)
Jöhet a mekkhaltam flokk, Endre, már nincs értelme rejtegetned a púptube csatornádat.
Porondra, bohóc!!!
Porondra, bohóc!!!
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 28, 2023 17:47:47
x48)
Endre azt mondtad, hogy senkinek se mondtad el a melócsát. Anyádnak és Tranyónak se.. mégis meglett
HOTY VAN ESZ?
kissendrevagyok
HOTY VAN ESZ?
MaxPayne
(
x24)
x24)
Geza rendben fizet?
Nem cigany Mark?
Dorpe?
Hitelt sikerult felvenni?
Forgalmi vizsga idopont megvan?
Anyad kidob a macskaolbol?
Nem cigany Mark?
Dorpe?
Hitelt sikerult felvenni?
Forgalmi vizsga idopont megvan?
Anyad kidob a macskaolbol?
ascites
(
x57)
Sep 28, 2023 17:48:04
x57)
De most akkor kinek fogsz panaszkodni, Fifi?
Tibi szóva sem áll veled, anyád is elkerül. Géza maradt csak, de az ő barátsága drága.
Tibi szóva sem áll veled, anyád is elkerül. Géza maradt csak, de az ő barátsága drága.
60 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™