Endre ellen minden lehetseges fegyvert be lehet vetni.
Es nem fogok egyutterezni egy olyan lennyel, mint a tranyo. Es nem azert mert transzexualis, hanem mert az is egy eltaposni valo fereg. Amig haszna van belole a snecologianak, addig egy megturt mellekszereplo, de neki is ugyanugy jar a faszerdo, az elkovetett buneiert.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
ásítás Meghalok GIFfrom ásítás GIFs
Minden O és K
Ha a tanszék ezzel egyetért, akkor én viszont lépek innen, mert nyilvánvalóan egészen eltérő az értékrendünk.
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
Jó gurulást, csá.
irodalmi szófordulatokkal beszél
Aludj rá egyet trolléga!
Ha pedig elkezdjük magunknak megideologizálgatni, hogy jó, hát mi most szándékosan ártunk a tranyónak, de biztos rászolgált egyéb ügyei miatt, az bizony az a szint, amikor a Sodi röhögcsélt egy meggyilkolt nőn, ő is biztos elrendezte magában azzal, hogy hát amúgyis elkövetett ezt azt ő is, meg ugye végülis az elmebeteg Fórizs is azt mondta róla, hogy ezt meg azt csinált, tulajdonképpen rászolgált. Na, ha a tanszék is el akar indulni ebbe az irányba, az sajnálatos, mert akkor semmivel sem leszünk jobbak, mint a Sodi.
Upvote-oltam mert egyetértek, de ez nagyon nem az a közeg :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Csá!
Soha többet nem írok ide
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
Hát, ha lesz lehetőségem Szent Péter előtt felelni a bűneimért, és ha esetleg a Kiss Endre Farkasról kérdez, én maximum csak annyit mondanék, hogyha ezért nem lennék jobb sorsra érdemes, mert földi életemben pár évig szivattam a gyagyást, akkor én bizony vállalom a száműzetést a mennyből..
Én nem vitatom a vékony mezsgyét a nettó rosszindulat, és az előőrsködés között, de akkor én most bevallom, hogyha ezeknek a trollkodásával én egy szemét geci vagyok, akkor egy szemét geci vagyok, de ettől még este jót alszom. :-D
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
mi már azt tervezzük, hogy egy tranyót kirúgatunk a minimálbéres munkájából, csak azért, hogy hátha ráfanyalodik a Sodira. Azért vegyük észre, hogy mindkettő öncélú gecizés, csak az elsőtől a célpontnak semmivel sem lett rosszabb, a másodiktól pedig az utolsó szalmaszálat vesszük el, ami a teljes hajléktalanságtól elválasztja. nagyon nehéz nem észrevenni, hogy ez utóbbi a nagyobb geciség.
Csak azért, hogy hátha ráfanyalodik sodira? Öncélú gecizés? :D
Teljesen nem ment át a koncepció.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Köszönjük az eddigieket. További sportsikeret, szia! :)
Na tejhabosítás, csá.
így viszont depressziós, mindenkinek lúpol, ezáltal leakek is lehetnek, de legalábbis szar neki.
Nehéz kérdés.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
esetleg púpszászi albérlet?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ez is igaz. Csak így hogy ladal ajat van nem nagyon jön info. Valahogy vissza kell lökni vagy a netszemét gyártáshoz, vagy kell egy krónikás mellé aki dokumentálja a lépéseit.:) S jelen esetbe ez a Tranyó lenne.
Heki a traki
Ennél többet már nem tud piálni a korcs,nagyjából elérte a teljesítőképessége határát.Tapasztalt alkesz lett.
Tibi hónapokig vele volt és elég szépen elhúzta a kirúgását.Még egy leaket sem sikerült tolnia a meló csáról.
Goldának szó szerint csak a holtestén keresztül juthat be a macskaólba.A vén ribanc akkor sem bassza ki a fiacskáját ha rendőrök jönnek.
A műsor ótvart szar volt,még a Bécsi második évadot is alulmúlta ami eleve vérunalmasra sikeredett.Onnan egy rendes menekülős exodus flokkot sem kaptunk.Tranyó livejai szart sem értek.
Kurva unalmas lenne ha mindenki egyetértene veled, ezt hidd el. Na meg lehet nem az anonim trollfórumon kéne elvbarátokat keresni :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
mi már azt tervezzük, hogy egy tranyót kirúgatunk a minimálbéres munkájából, csak azért, hogy hátha ráfanyalodik a Sodira. Azért vegyük észre, hogy mindkettő öncélú gecizés, csak az elsőtől a célpontnak semmivel sem lett rosszabb, a másodiktól pedig az utolsó szalmaszálat vesszük el, ami a teljes hajléktalanságtól elválasztja. nagyon nehéz nem észrevenni, hogy ez utóbbi a nagyobb geciség.
Takarodj már az álnickjeiddel Endre! Jajj szegénység jobb sorsra érdemes hajléktalan tranyó Tibi, mindjárt megsajnálom. Kapott elég sok utolsó utáni esélyt a gecije.
Jutka miért tudta magát fél év alatt összeszedni mióta nincs vele? Talán mert ő nem egy önsorsrontó féreg?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
a tranyorol van szo,aki hasonloan eltaposnivalo kategoria,mint a fikas!
nem tudok egyetlen egy retardot sem emliteni a sodiverzumbol,akit sajnalni kellne,max a jutkat.
nagyon sok lehetosege volt a "normalis" eletre,de az elmebeteg agressziv hibrid buzikurva nem nagyon kapaszkodott bele.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Jutka miért tudta magát fél év alatt összeszedni mióta nincs vele? Talán mert ő nem egy önsorsrontó féreg?
Mikbe vagy, hát a sodijézus be akarta fogadni Jutkát, azért akkor nagyobb lakást Bécsben, hogy békében éldegéljenek együtt Tibivel meg Józsival négyesben :D
Szerintem nem olyan nagy baj az ha nagyon ladal alat van. Egyrészt igy mi is tudunk piheni, töltődni vagy a háttérbe tevékenykedni nyugodtan, anélkül hogy folytan a fasságaira kell figyelni. Másrészt minél tovább tart a STNII annál nagyobbat duran mikor visszatér. Lásd például 2023.09.13 napi összefoglalót a pédián, annak aki nem élte át azt a napot mikor több hét, ha nem egyenesen 1-1.5 hónap után tért ide vissza.
Persze elhiszem én, már csak azért is mert én is úgy vagyok vele, hogy érdekelne minket, hogy vajon most a kibaszás után mi is történik vajon, vagy mi lesz ezek után. Sőt benne ilyenkor mindig bennem van a félelem hogy a korcs ezt is túléli és amig nem tudunk semmit addig picit renDbe is jön, mert mi leeresztünk mondjuk, teszem azt ugy hogy tényleg sikerül visszapatkánykodni Berlibe akár csak egy ottani híd alá is. Ugyanakkor örülök is, hogy más elfoglaltságokra igy több időt tudok fordítani.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Endre nem anonim módon rakta össze a fórumot, különben minden hozzászólásnál csak XX szerepelne a nickek helyén.
Hát azért mentális breakdown hetyetye
Vagy egy zárt intézetbe gondosan elzárva a társadalom normális tagjaitól
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Ugyan, nincs olyan, hogy összel a korcs tényleg radar alatt maradjon. Nem véletlenül tekint vissza a snecológia 20 éves történelemre.
Mániás szakasz van vagy lesz heteken belül, és akkor döl belöle a szó, ha nem fogja fel Tibi, a bálna vagy a sunka.
A melóról is kiszórt mindent, amint egyedül maradt.
Tibit lehet szórakoztatónak vagy hasznosnak tartani, de aduásznak távolról sem. A korcs megoldja magától 24 órás netszemét nélkül is.
1-2 hét szünet jót tenne a backlogomnak :)
Meg hát elég húzos kontent amit Hahó hoz mostanában sodi nélkül.
Nagyon egyszerű ez.
Endre úgy gondolkozik, hogy ha neki nincs melócsá, akkor tibinek sem lehet.
Ki fogja rúgatni, bárhol is "dolgozzon" a tranyó.
Evidencia.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Echelon mérnök már szart ér?
Ne bántsátok a tranyót! Ő is egy jobb sorsra érdemes fiatalember.
Ember, én megértelek, de ha ennyire hópihe vagy, akkor szerintem még most szállj ki a vonatból. Ez nem neked való. Egyébiránt a Tranyó saját jogon is kötelet érdemelne, és nem csak a Juci miatt. Ezen kívül pont olyan, mint a Sodi. Nagyon megérdemlik egymást. Pl eleve csak a legutóbbi, hogy beosongat a macskaólba, majd mikor rajtakapják, kijelenti az öreglánynak, hogy ő itt lakik, és hogy ez az övé is?! Mondjuk én a rendőrök kihívása előtt, még jól meg is ruháztam volna, aztán majd azt mondom, elesett a lépcsőn.
A kép miatt először azt hittem, hogy kigyulladt a púpszászi hacienda!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Mar kivettem a kontaktlencseket; mit kellene latni?
Gyagyás porondra. Ásó nem csak a magánnyomozóba de a verő emberekbe is belehergelte Januárba, Hahót? :)
Kemény pöcögtetések lehettek...
Ez tisztázós live után kiált! Fifi, porondra!
a képen semmit, részletek később. (nem történt személy elleni fizikai erőszak).
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Valamelyik trollnak van még egy eredeti működő Nokia 3310 telefonja.
a felbérelt cigányoknak van olyanja.
túl sokat költöttünk magánnyomozóra, nem tudunk a mésztelepről púpszászig és vissza cigányokat utaztatni, csak helyiekre telik.
Remélem legalább lehugyozták a kerítést. Ha Gayzának szabad akkor nekik is!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Körbe vették a putrit és nem engedik ki sörért a gyagyást?
Az okés, de a Sodit azért megverték?
Hosszú kerítések éjszakája.
nevetni fogsz, de szólogatták, és nem ment ki, az ágyneműtartót választotta inkább.
Döbbenet, ki gondolta volna? *pr*
Nem próbálkoztak youtube-on flokkba üzeni neki? Amatőrök! :)
ragasztó a zárban ?
kissendrevagyok
Fura. Lehet nem voltak elég twinky boy kinézetűek a vicces színüek.
Különben kiment volna.
nem volt náluk egy tibor, aki kicsalta volna a fikást a macskaólból.
Kár, pedig megnéztem volna, hogy a megkeseredett, földre kényszerített gyagyást, tápkábellel a nyakában viszik a Hetényibe fehérkabátozni
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
ekkora a baj ? 😮
kissendrevagyok
Pedofilok személyeknek számítanak?
Ez itt asodi foruma, azzal hogy a tranyó kooperált endrével annak legvállalhatatlanabb cselekedeteinél társtettessé vált abban a bűnben amiért endrének bűnhődnie kell. ilyen natyon etyszerű ez. berregő macifasz balra a második ajtó.
Meg a rengeteg loop fenyegetődzés persze több 100 km biztonságba. Okoskodik közbe olyan sötét mint néger faxa az alagútba plusz egy igénytelen félszerzet. Ugyan olyan gusztustalan mint gyagyás sokat tanultak egymástól
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Mondjuk a módszere mindkettőnek más, még Tibi a dühöngő törpe, addig a gyagyás, a háttérben sunyuló laposféreg.
A mi Endrénk általában akkor alkalmazza a tranyó skillt, amikor az autipajzs durva zárlatot kap, és olyan mocskos részeg, hogy a pislákoló valóságérzet is kispadra kerül.
Hát az üssünk bohóckodása is innen származik. :D
semmi különös, csak néhány ártalmatlan kerítés :))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Endre megint faszpinát faragott a tenyerébe ? 😂
kissendrevagyok
jogos, jogos! mivel nem gyógyulnak a sebei, az a hasadék már ott marad...legalább tudja használni másra is tenyerét...jah, pocsánat, nem áll fel neki XD
Kriptozsidó
(
x6)
Oct 01, 2023 19:59:35
x6)
Egyik kedves Tematikust nézem, Nincstelen Endre
youtu.be/dM2lsCI0oqQ?t=1747
A timestamp alatt mondod, hogy a magyar felszólításokat leszarod.
NAV-val mizu? Megy a kártyenzsonglőrködés is, amiről ezután beszélsz?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
youtu.be/dM2lsCI0oqQ?t=1747
A timestamp alatt mondod, hogy a magyar felszólításokat leszarod.
NAV-val mizu? Megy a kártyenzsonglőrködés is, amiről ezután beszélsz?
MaxPayne
(
x24)
Oct 01, 2023 20:00:13
x24)
De akkor mi egyebkent miben is vagyunk jobbak a Sodinal? Kihasznalunk embereket, tonkretesszuk az eletuket a sajat szorakoztatasunkra?
Ha Tibcedesz dolgozik, ne mi legyunk, akik keresztbe tesznek neki! Ha meg tud tartani egy becsuletes munkahelyet, hadd csinalja!
Amugy is erre korulbelul nulla eselyt latok, egy heten belul magatol is indul a kovetkezo buzipuccs. Meg csak nem is erunk el vele semmi lenyegest sem. Akkor meg hagyjuk azt a koszlidercet, hatha osszekapja magat!
Ha Tibcedesz dolgozik, ne mi legyunk, akik keresztbe tesznek neki! Ha meg tud tartani egy becsuletes munkahelyet, hadd csinalja!
Amugy is erre korulbelul nulla eselyt latok, egy heten belul magatol is indul a kovetkezo buzipuccs. Meg csak nem is erunk el vele semmi lenyegest sem. Akkor meg hagyjuk azt a koszlidercet, hatha osszekapja magat!
Es nem fogok egyutterezni egy olyan lennyel, mint a tranyo. Es nem azert mert transzexualis, hanem mert az is egy eltaposni valo fereg. Amig haszna van belole a snecologianak, addig egy megturt mellekszereplo, de neki is ugyanugy jar a faszerdo, az elkovetett buneiert.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Oct 01, 2023 20:02:25
x3)
Te félreértesz, én nem irányukban gyakorlom, hanem a trollok irányába. Nagyon keskeny ám a határvonal az effajta igazs ... csinált, tulajdonképpen rászolgált. Na, ha a tanszék is el akar indulni ebbe az irányba, az sajnálatos, mert akkor semmivel sem leszünk jobbak, mint a Sodi.
ásítás Meghalok GIFfrom ásítás GIFs
technikai_proba
(
x1)
Oct 01, 2023 20:03:12
x1)
tényleg, endre említette, hogy nem jött meg valami küldeménye. nem lehet, hogy a hatóságok lefoglalták az új kártyent bizonyítékként, mert már gőzerővel nyomoznak a hizelcsalásai után?
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Oct 01, 2023 20:03:24
x1)
Ha a tanszék ezzel egyetért, akkor én viszont lépek innen, mert nyilvánvalóan egészen eltérő az értékrendünk.
nabejj
(
x3)
Oct 01, 2023 20:03:28
x3)
Nem idézem be a tranyóvédő hetyetyét, de Tibor élő lájvban százalékolta le Jucifert, az ilyennek a föld alatt a helye, Endrével együtt.
irodalmi szófordulatokkal beszél
nabejj
(
x3)
Oct 01, 2023 20:04:38
x3)
Jó gurulást, csá.
mondomkusskuss
(
x21)
Oct 01, 2023 20:06:06
x21)
Aludj rá egyet trolléga!
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2023 20:06:17
x30)
Ha pedig elkezdjük magunknak megideologizálgatni, hogy jó, hát mi most szándékosan ártunk a tranyónak, de biztos rászolgált egyéb ügyei miatt, az bizony az a szint, amikor a Sodi röhögcsélt egy meggyilkolt nőn, ő is biztos elrendezte magában azzal, hogy hát amúgyis elkövetett ezt azt ő is, meg ugye végülis az elmebeteg Fórizs is azt mondta róla, hogy ezt meg azt csinált, tulajdonképpen rászolgált. Na, ha a tanszék is el akar indulni ebbe az irányba, az sajnálatos, mert akkor semmivel sem leszünk jobbak, mint a Sodi.
Upvote-oltam mert egyetértek, de ez nagyon nem az a közeg :)
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Oct 01, 2023 20:09:43
x1)
Jó gurulást, csá.
Csá!
Soha többet nem írok ide
Csicsó_VOD
(
x4)
Oct 01, 2023 20:10:37
x4)
Te félreértesz, én nem irányukban gyakorlom, hanem a trollok irányába. Nagyon keskeny ám a határvonal az effajta igazságosztás és a nyers gecizés között. A Sodi például egy meggyilkolt nő halálán örömködött, mert azt remélte, hogy kap érte...
Hát, ha lesz lehetőségem Szent Péter előtt felelni a bűneimért, és ha esetleg a Kiss Endre Farkasról kérdez, én maximum csak annyit mondanék, hogyha ezért nem lennék jobb sorsra érdemes, mert földi életemben pár évig szivattam a gyagyást, akkor én bizony vállalom a száműzetést a mennyből..
Én nem vitatom a vékony mezsgyét a nettó rosszindulat, és az előőrsködés között, de akkor én most bevallom, hogyha ezeknek a trollkodásával én egy szemét geci vagyok, akkor egy szemét geci vagyok, de ettől még este jót alszom. :-D
démondémon
(
x2)
Oct 01, 2023 20:11:15
x2)
Csak azért, hogy hátha ráfanyalodik sodira? Öncélú gecizés? :D
Teljesen nem ment át a koncepció.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Oct 01, 2023 20:11:26
x5)
Köszönjük az eddigieket. További sportsikeret, szia! :)
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 01, 2023 20:16:34
x23)
Gyagyás, csapd a nyakad köré a lasszófaszt és válaszolj őszintén. Ugye te is azt akarod, hogy Tibit kirugasák a trollok?
Gondolj bele, Tibi 42 évesen rájön, hogy nem is olyan rossz az ha dolgozik ezért megembereli magát és megmarad a mostani, magyar munkahelyén. Te közbe megszerzed a jogosítvány, xDDDD megveszed a lakó kocsit vagy autót vagy a franc tudja már most mit akarsz. Majd megindulnál tibivel Berlinbe az autóval, igen ám de Tibi nem megy, azért amit írtam. Na akkor mi lesz veled Berlinbe? Azon kívül, hogy veled lesz Magány Márton meg Depi Dezső?
Gondolj bele, Tibi 42 évesen rájön, hogy nem is olyan rossz az ha dolgozik ezért megembereli magát és megmarad a mostani, magyar munkahelyén. Te közbe megszerzed a jogosítvány, xDDDD megveszed a lakó kocsit vagy autót vagy a franc tudja már most mit akarsz. Majd megindulnál tibivel Berlinbe az autóval, igen ám de Tibi nem megy, azért amit írtam. Na akkor mi lesz veled Berlinbe? Azon kívül, hogy veled lesz Magány Márton meg Depi Dezső?
Hektor a Traktor
(
x8)
Oct 01, 2023 20:20:17
x8)
Van abban valami, hogy a Zeebköcsögöt vissza kell helyezni a púpszászi mezőre ebbe a sakkjátszmába.
Akkor Endre többet inna. Mert társaságban jobban tolja a szeszt. A munkára (ha lesz) nem tud odafigyelni a maradék agysejtjeivel. Az anyja vagy kibassza mint macskát szarni. Vagy a két retard teszi sírba az öregasszonyt. Illetve a műsor is kurva jó lenne, meg a tanszék is jobban informált ha a közelben van egy liveozó Tranyó lotyó. Illetve nagyon szívesen megnézném, hogy halálra fagy ez a két féreg. Bár ezzel örömet is csempésznénk Endre életébe, a rendszeres ujjazásokkal, de a haszon a mérleg nyelvét a pusztulás felé mozdítaná.
Heki a traki
Akkor Endre többet inna. Mert társaságban jobban tolja a szeszt. A munkára (ha lesz) nem tud odafigyelni a maradék agysejtjeivel. Az anyja vagy kibassza mint macskát szarni. Vagy a két retard teszi sírba az öregasszonyt. Illetve a műsor is kurva jó lenne, meg a tanszék is jobban informált ha a közelben van egy liveozó Tranyó lotyó. Illetve nagyon szívesen megnézném, hogy halálra fagy ez a két féreg. Bár ezzel örömet is csempésznénk Endre életébe, a rendszeres ujjazásokkal, de a haszon a mérleg nyelvét a pusztulás felé mozdítaná.
Kriptozsidó
(
x6)
Oct 01, 2023 20:22:58
x6)
Van abban valami, hogy a Zeebköcsögöt vissza kell helyezni a púpszászi mezőre ebbe a sakkjátszmába.
így viszont depressziós, mindenkinek lúpol, ezáltal leakek is lehetnek, de legalábbis szar neki.
Nehéz kérdés.
halászlé
(
x24)
Oct 01, 2023 20:24:24
x24)
Merga a nővérszállón nappal is ott lehetett, de ahol most van, az "fapados", ahogy ma fogalmazott. Nappal nem lehet ott tartózkodni, csak éjszakára mehet be.
Egyre hűvösebbek lesznek a nappalok, a nappali melegedőket meg merga nem fogja tudni elviselni. Mondjuk ezek az éjszakai fapados helyekre is csak olyanok mennek, akik már minden honnan ki vannak tiltva.
Október második felére eléri, hogy vagy albérlet vagy púpszász.
Egyre hűvösebbek lesznek a nappalok, a nappali melegedőket meg merga nem fogja tudni elviselni. Mondjuk ezek az éjszakai fapados helyekre is csak olyanok mennek, akik már minden honnan ki vannak tiltva.
esetleg púpszászi albérlet?
Hektor a Traktor
(
x8)
Oct 01, 2023 20:29:46
x8)
Nehéz kérdés.
Nehéz kérdés.
Ez is igaz. Csak így hogy ladal ajat van nem nagyon jön info. Valahogy vissza kell lökni vagy a netszemét gyártáshoz, vagy kell egy krónikás mellé aki dokumentálja a lépéseit.:) S jelen esetbe ez a Tranyó lenne.
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 01, 2023 20:32:04
x48)
Endre ma mennyivel sikerült csökkenteni a napi sörbevitelt ?
kissendrevagyok
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 01, 2023 20:35:19
x48)
Endre a kirúgástól függetlenül azért elmész a müncheni októberfestre ? 🍺🍻
kissendrevagyok
kripli figyelő
(
x12)
Oct 01, 2023 20:35:55
x12)
Akkor Endre többet inna. Mert társaságban jobban tolja a szeszt. A munkára (ha lesz) nem tud odafigyelni a maradék agysejtjeivel. Az anyja vagy kibassza mint macskát szarni. Vagy a két retard teszi sírba az öregasszonyt. Illetve a műsor is kurva jó lenne, meg a tanszék is jobban informált ha a közelben van egy liveozó Tranyó lotyó.
Az eredmények számítanak.Akkor Endre többet inna. Mert társaságban jobban tolja a szeszt. A munkára (ha lesz) nem tud odafigyelni a maradék agysejtjeivel. Az anyja vagy kibassza mint macskát szarni. Vagy a két retard teszi sírba az öregasszonyt. Illetve a műsor is kurva jó lenne, meg a tanszék is jobban informált ha a közelben van egy liveozó Tranyó lotyó.
Ennél többet már nem tud piálni a korcs,nagyjából elérte a teljesítőképessége határát.Tapasztalt alkesz lett.
Tibi hónapokig vele volt és elég szépen elhúzta a kirúgását.Még egy leaket sem sikerült tolnia a meló csáról.
Goldának szó szerint csak a holtestén keresztül juthat be a macskaólba.A vén ribanc akkor sem bassza ki a fiacskáját ha rendőrök jönnek.
A műsor ótvart szar volt,még a Bécsi második évadot is alulmúlta ami eleve vérunalmasra sikeredett.Onnan egy rendes menekülős exodus flokkot sem kaptunk.Tranyó livejai szart sem értek.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2023 20:37:26
x30)
Kurva unalmas lenne ha mindenki egyetértene veled, ezt hidd el. Na meg lehet nem az anonim trollfórumon kéne elvbarátokat keresni :)
trolléga
(
x30)
Oct 01, 2023 20:50:14
x30)
Takarodj már az álnickjeiddel Endre! Jajj szegénység jobb sorsra érdemes hajléktalan tranyó Tibi, mindjárt megsajnálom. Kapott elég sok utolsó utáni esélyt a gecije.
koszos
(
x11)
Oct 01, 2023 20:53:13
x11)
hetyetye
a tranyorol van szo,aki hasonloan eltaposnivalo kategoria,mint a fikas!
nem tudok egyetlen egy retardot sem emliteni a sodiverzumbol,akit sajnalni kellne,max a jutkat.
nagyon sok lehetosege volt a "normalis" eletre,de az elmebeteg agressziv hibrid buzikurva nem nagyon kapaszkodott bele.
csicskovics
Oct 01, 2023 20:55:27
Mint ahogy Endre esetében is, nem a trollok a hibása a kirúgásért. A trollok szimplán a munkáltató elé tárják Enre viselt ügyeit, aki utána eldöntheti, hogy mit kezd ezzel.
Szerintem a tranyó esetében sincs ez másként. A munkáltatónak ne lenne joga tudni, hogy egy erőszakos, 8 napon túl gyógyuló sérülést okozó, felfüggesztetten lévő, italt, cigit és drogot sem megvető valakit foglalkoztat?
Szerintem a tranyó esetében sincs ez másként. A munkáltatónak ne lenne joga tudni, hogy egy erőszakos, 8 napon túl gyógyuló sérülést okozó, felfüggesztetten lévő, italt, cigit és drogot sem megvető valakit foglalkoztat?
Oct 01, 2023 20:55:27
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2023 20:55:47
x30)
Mikbe vagy, hát a sodijézus be akarta fogadni Jutkát, azért akkor nagyobb lakást Bécsben, hogy békében éldegéljenek együtt Tibivel meg Józsival négyesben :D
kripli figyelő
(
x12)
Oct 01, 2023 20:57:25
x12)
forum.tranyo.org
Faszt érdekel amúgy kivan e rúgva vagy nem.Tudjuk hogy ki lesz.Olyan ezen lamentálni mintha azon filóznánk gyagyás kinyit e egy újabb sört vagy nem.
Faszt érdekel amúgy kivan e rúgva vagy nem.Tudjuk hogy ki lesz.Olyan ezen lamentálni mintha azon filóznánk gyagyás kinyit e egy újabb sört vagy nem.
A szauna szatírja
(
x1)
Oct 01, 2023 20:57:36
x1)
A tranyó egy akasztani való féreg, a rohadt varangyot is fel kéne kötni Endikével.
Boldog Vekni
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 01, 2023 20:59:15
x23)
Szerintem nem olyan nagy baj az ha nagyon ladal alat van. Egyrészt igy mi is tudunk piheni, töltődni vagy a háttérbe tevékenykedni nyugodtan, anélkül hogy folytan a fasságaira kell figyelni. Másrészt minél tovább tart a STNII annál nagyobbat duran mikor visszatér. Lásd például 2023.09.13 napi összefoglalót a pédián, annak aki nem élte át azt a napot mikor több hét, ha nem egyenesen 1-1.5 hónap után tért ide vissza.
Persze elhiszem én, már csak azért is mert én is úgy vagyok vele, hogy érdekelne minket, hogy vajon most a kibaszás után mi is történik vajon, vagy mi lesz ezek után. Sőt benne ilyenkor mindig bennem van a félelem hogy a korcs ezt is túléli és amig nem tudunk semmit addig picit renDbe is jön, mert mi leeresztünk mondjuk, teszem azt ugy hogy tényleg sikerül visszapatkánykodni Berlibe akár csak egy ottani híd alá is. Ugyanakkor örülök is, hogy más elfoglaltságokra igy több időt tudok fordítani.
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 01, 2023 21:05:45
x9)
... anonim trollfórumon ...
Endre nem anonim módon rakta össze a fórumot, különben minden hozzászólásnál csak XX szerepelne a nickek helyén.
Poop in the loop
(
x2)
Oct 01, 2023 21:07:01
x2)
Hát azért mentális breakdown hetyetye
-
Oct 01, 2023 21:08:23
Pedig az én fejemen van milliós vérdíj. Oct 01, 2023 21:08:23
Badoer
(
x1)
Oct 01, 2023 21:12:58
x1)
Figyelj, nagyon király hogy ilyen empatikus vagy, ezt ne is hagyd el, de ne is efelé a két véglény felé gyakorold.
Az egyik egy megerőszakolt, és megölt nő halálán, és elvetélt kismamák tragédiáján örömködik, még a másik agykárosodást okoz a volt párjának egy laptoptöltővel.
Milyen esélyt érdemelnek ezek szerinted?
Ha létezne közbiztonság, és valós alapú karma, akkor ezek nem hogy munkát nem kapnának, börtönben, vagy koporsóban végezték volna már nagyon rég.
Ezekhez szerintem ne hasonlítsd magunkat..
Az egyik egy megerőszakolt, és megölt nő halálán, és elvetélt kismamák tragédiáján örömködik, még a másik agykárosodást okoz a volt párjának egy laptoptöltővel.
Milyen esélyt érdemelnek ezek szerinted?
Ha létezne közbiztonság, és valós alapú karma, akkor ezek nem hogy munkát nem kapnának, börtönben, vagy koporsóban végezték volna már nagyon rég.
Ezekhez szerintem ne hasonlítsd magunkat..
Vagy egy zárt intézetbe gondosan elzárva a társadalom normális tagjaitól
ascites
(
x57)
Oct 01, 2023 21:16:46
x57)
Ez is igaz. Csak így hogy ladal ajat van nem nagyon jön info.
Ugyan, nincs olyan, hogy összel a korcs tényleg radar alatt maradjon. Nem véletlenül tekint vissza a snecológia 20 éves történelemre.
Mániás szakasz van vagy lesz heteken belül, és akkor döl belöle a szó, ha nem fogja fel Tibi, a bálna vagy a sunka.
A melóról is kiszórt mindent, amint egyedül maradt.
Tibit lehet szórakoztatónak vagy hasznosnak tartani, de aduásznak távolról sem. A korcs megoldja magától 24 órás netszemét nélkül is.
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 01, 2023 21:19:02
x23)
Amúgy gyagyás ne reménykedj, ha nagyon eltűnsz, akkor Hahó fogad egy magánnyomozót, vagy csak beszél egy magánnyomozó haverjával, mert tudod a szobafestök és a magánnyomozó kéz a kézbe járnak néha, aki max 2 nap alatt kideríti, hogy melyik zárt intézetbe vagy leszíjazva.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2023 21:24:23
x30)
1-2 hét szünet jót tenne a backlogomnak :)
Meg hát elég húzos kontent amit Hahó hoz mostanában sodi nélkül.
-
Oct 01, 2023 21:25:27
Oct 01, 2023 21:25:27
SyntaxError
(
x24)
Oct 01, 2023 21:31:37
x24)
Nem tudom a Facebook miért dob fel nekem ilyen cikkeket, de "lehet" valami snecológiai fonatkozása:

Fifi! Óvatosan azzal a taktikai tollal, mert ebű faszulás lesz more.

Fifi! Óvatosan azzal a taktikai tollal, mert ebű faszulás lesz more.
SyntaxError
(
x24)
Oct 01, 2023 21:32:53
x24)
Nagyon egyszerű ez.
Endre úgy gondolkozik, hogy ha neki nincs melócsá, akkor tibinek sem lehet.
Ki fogja rúgatni, bárhol is "dolgozzon" a tranyó.
Evidencia.
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 01, 2023 21:35:29
x23)
Gyagyás, Hahó most hányadik a halállistán? Ugye nem első? Azonnal vedd le onnan, nem ö az igazi ellenfél, hanem Ásó27. Ö hergelte bele Hahót a magánnyomozóba már Januárba. :D

bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2023 21:43:27
x30)
Gyagyás, Hahó most hányadik a halállistán? Ugye nem első? Azonnal vedd le onnan, nem ö az igazi ellenfél, hanem Ásó27. Ö hergelte bele Hahót a magánnyomozóba már Januárba. :D
Echelon mérnök már szart ér?
-
Oct 01, 2023 21:44:09
sodit kirúgatják a trollok, nincs új hitel, nincs fizu, nincs pénz
tranyót ki akarják rugatni a trollok, mert ő olyan jól le tudja nullázni anyagilag a gyagyást, akinek a fenti történések miatt ugye pont h nincs/nem lesz pénze
akkor kijelenthető, hogy a trollok egymás ellen dolgoznak?
volt már régebben is diskurzus róla, hogy a recskást úgyis kirúgnák előbb-utóbb tényfeltárás nélkül is, viszont így nem kap hitelt, és nem mélyül a hitelspirál
és nem, nem sodi vagyok, és nem is pedofilsimogató, meg nem is tranyósimogató, csak valaki, akinek egyre inkább szemet szúr, hogy miféle öncélúan, összevissza, keresztbe trollkodó szedett-vedett csűrhe lett az egykor patinás snecológia tanszékből
az egy komoly probléma, hogy sokszor ti magatok sem veszitek észre, hogy a történésekben néha itt a fórumon is kevesebb a logika, mint sodi autilogikáiban, pedig hát itt mindenki felsőbbrendű nála, ugye?
ugye????
tranyót ki akarják rugatni a trollok, mert ő olyan jól le tudja nullázni anyagilag a gyagyást, akinek a fenti történések miatt ugye pont h nincs/nem lesz pénze
volt már régebben is diskurzus róla, hogy a recskást úgyis kirúgnák előbb-utóbb tényfeltárás nélkül is, viszont így nem kap hitelt, és nem mélyül a hitelspirál
és nem, nem sodi vagyok, és nem is pedofilsimogató, meg nem is tranyósimogató, csak valaki, akinek egyre inkább szemet szúr, hogy miféle öncélúan, összevissza, keresztbe trollkodó szedett-vedett csűrhe lett az egykor patinás snecológia tanszékből
az egy komoly probléma, hogy sokszor ti magatok sem veszitek észre, hogy a történésekben néha itt a fórumon is kevesebb a logika, mint sodi autilogikáiban, pedig hát itt mindenki felsőbbrendű nála, ugye?
ugye????
Oct 01, 2023 21:44:09
balek
(
x10)
Oct 01, 2023 21:49:01
x10)
Ne bántsátok a tranyót! Ő is egy jobb sorsra érdemes fiatalember.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Korrekciós troll
Oct 01, 2023 21:51:31
Oct 01, 2023 21:51:31
Sheldon
(
x2)
Oct 01, 2023 21:57:38
x2)
Te félreértesz, én nem irányukban gyakorlom, hanem a trollok irányába. Nagyon keskeny ám a határvonal az effajta igazságosztás és a nyers gecizés között. A Sodi például egy meggyilkolt nő halálán örömködött, mert azt remélte, hogy kap érte egy tál borsófőzeléket, mi már azt tervezzük, hogy egy tranyót kirúgatunk a minimálbéres munkájából, csak azért, hogy hátha ráfanyalodik a Sodira. Azért vegyük észre, hogy mindkettő öncélú gecizés, csak az elsőtől a célpontnak semmivel sem lett rosszabb, a másodiktól pedig az utolsó szalmaszálat vesszük el, ami a teljes hajléktalanságtól elválasztja. nagyon nehéz nem észrevenni, hogy ez utóbbi a nagyobb geciség.
És igen, teljesen más dolog tényfeltárni a munkaadóknak, amikor jól tudjuk, hogy a Recskaboy csalással csikar ki bért a munkaadókból, vagy feljelenteni őket az általuk tényleg elkövetett bűncselekményekért. Mert ez ügyben egyszerűen az általuk elkövetett szemétségeket hozzuk az illetékesek tudomására.
És igen, teljesen más dolog tényfeltárni a munkaadóknak, amikor jól tudjuk, hogy a Recskaboy csalással csikar ki bért a munkaadókból, vagy feljelenteni őket az általuk tényleg elkövetett bűncselekményekért. Mert ez ügyben egyszerűen az általuk elkövetett szemétségeket hozzuk az illetékesek tudomására.
Ember, én megértelek, de ha ennyire hópihe vagy, akkor szerintem még most szállj ki a vonatból. Ez nem neked való. Egyébiránt a Tranyó saját jogon is kötelet érdemelne, és nem csak a Juci miatt. Ezen kívül pont olyan, mint a Sodi. Nagyon megérdemlik egymást. Pl eleve csak a legutóbbi, hogy beosongat a macskaólba, majd mikor rajtakapják, kijelenti az öreglánynak, hogy ő itt lakik, és hogy ez az övé is?! Mondjuk én a rendőrök kihívása előtt, még jól meg is ruháztam volna, aztán majd azt mondom, elesett a lépcsőn.
kripli figyelő
(
x12)
Oct 01, 2023 21:58:49
x12)
sodit kirúgatják a trollok, nincs új hitel, nincs fizu, nincs pénz
Nem vitatkozok mert sok igazság van abban amit írsz.Csak azt ne felejtsd el hogy tibinek nincs akkora jelentősége mint szele.Az egyik kirúgás nem függ össze szorosan a másikkal és nem kell összemosni az egyiket a másikkal.Gyagyás kirúgták,zsidó tánc.Ennyi.Jól végzett tanszéki munka.A többi meg a szokásos trash zsibongás. tranyót ki akarják rugatni a trollok, mert ő olyan jól le tudja nullázni anyagilag a gyagyást, akinek a fenti történések miatt ugye pont h nincs/nem lesz pénze
Hahó
(
x135)
Oct 01, 2023 21:59:18
x135)
miközben ment itt az etikai vitaest, közben púpszászon is történt 1-2 dolog. számolj be a részletekről, fikás!
Darth Tibor
(
x7)
Oct 01, 2023 22:01:15
x7)
miközben ment itt az etikai vitaest, közben púpszászon is történt 1-2 dolog. számolj be a részletekről, fikás!
A kép miatt először azt hittem, hogy kigyulladt a púpszászi hacienda!
Púpszászi napelem
(
x13)
Oct 01, 2023 22:02:16
x13)
MaxPayne
(
x24)
Oct 01, 2023 22:06:53
x24)
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 01, 2023 22:08:01
x23)
Gyagyás porondra. Ásó nem csak a magánnyomozóba de a verő emberekbe is belehergelte Januárba, Hahót? :)
SyntaxError
(
x24)
Oct 01, 2023 22:08:12
x24)
Kemény pöcögtetések lehettek...
Ez tisztázós live után kiált! Fifi, porondra!
Hahó
(
x135)
Oct 01, 2023 22:08:56
x135)
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 01, 2023 22:09:20
x9)
Hahó
(
x135)
Oct 01, 2023 22:10:05
x135)
linziasztal01
(
x77)
Oct 01, 2023 22:12:14
x77)
Kapcsúd le a lámpát, Endre.
kripli figyelő
(
x12)
Oct 01, 2023 22:13:01
x12)
Oct 01, 2023 22:13:01
Ugye nem péntek laci családja érkezik a bánóért. Oct 01, 2023 22:13:01
Hahó
(
x135)
Oct 01, 2023 22:15:38
x135)
Ugye nem péntek laci családja érkezik a bánóért.
túl sokat költöttünk magánnyomozóra, nem tudunk a mésztelepről púpszászig és vissza cigányokat utaztatni, csak helyiekre telik.
trolléga
(
x30)
Oct 01, 2023 22:15:54
x30)
Remélem legalább lehugyozták a kerítést. Ha Gayzának szabad akkor nekik is!
Hektor a Traktor
(
x8)
Oct 01, 2023 22:17:11
x8)
Endre! Hűvös van már a macskaólban? Vacog már a picsaszáj? Ideje felkészülni a télre. Hosszú és hideg lesz. Ajánlom a gázolajjal lelocsolod magad, s rágyújtasz egy cigire módszert.
Heki a traki
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 01, 2023 22:18:07
x23)
Sheldon
(
x2)
Oct 01, 2023 22:19:00
x2)
Az okés, de a Sodit azért megverték?
SyntaxError
(
x24)
Oct 01, 2023 22:19:29
x24)
Hosszú kerítések éjszakája.
Hahó
(
x135)
Oct 01, 2023 22:19:46
x135)
nevetni fogsz, de szólogatták, és nem ment ki, az ágyneműtartót választotta inkább.
Hahó
(
x135)
Oct 01, 2023 22:20:56
x135)
anyád ideges lesz, fikás.:)
Sheldon
(
x2)
Oct 01, 2023 22:21:14
x2)
Döbbenet, ki gondolta volna? *pr*
kripli figyelő
(
x12)
Oct 01, 2023 22:21:49
x12)
Oct 01, 2023 22:21:49
Nem küldte ki golda retrivert megugatni a vicces színűeket? Oct 01, 2023 22:21:49
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 01, 2023 22:22:01
x23)
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 01, 2023 22:22:34
x48)
anyád ideges lesz, fikás.:)
ragasztó a zárban ?
SyntaxError
(
x24)
Oct 01, 2023 22:24:32
x24)
Fura. Lehet nem voltak elég twinky boy kinézetűek a vicces színüek.
Különben kiment volna.
Hahó
(
x135)
Oct 01, 2023 22:25:02
x135)
nem volt náluk egy tibor, aki kicsalta volna a fikást a macskaólból.
Csicsó_VOD
(
x4)
Oct 01, 2023 22:28:01
x4)
Kár, pedig megnéztem volna, hogy a megkeseredett, földre kényszerített gyagyást, tápkábellel a nyakában viszik a Hetényibe fehérkabátozni
HerbertLizzard
Oct 01, 2023 22:31:50
Endre télen eloveszed a fekete kultikus kapucnis kabátot? Télen szoktak lenni, a legnagyobb felpörgések.
Oct 01, 2023 22:31:50
linziasztal01
(
x77)
Oct 01, 2023 22:34:28
x77)
A helyi cigányok már a spájzban vannak, Endre.
Spájzolni szabad.
Spájzolni szabad.
max5enutálnak
(
x47)
Oct 01, 2023 22:37:36
x47)
Lehet työnni ütyni! Itt fatyok, üssünk!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Hahó
(
x135)
Oct 01, 2023 22:39:46
x135)
szandika, hívd fel holnap goldát! de csak délután, miután már lehiggadt egy kicsit. jóból!
miskolcigány
(
x5)
Oct 01, 2023 22:42:06
x5)
Most, hogy jonnek a hidegek felve kerdem meg gyagya, azt a furdoszoba falan levo, ablaknak csufolt lyukat sikerult azota betomni? Vagy meg mindig ott jarnak be a kobormacskak hogy az agyad melle szarjanak? Baszni bele, elbirja az olajkalyha, igaz? :D Balfasz.
A munka nem megoldás.
Hektor a Traktor
(
x8)
Oct 01, 2023 22:43:13
x8)
Endre! Ugye nem csinálsz papucsot és kesztyűt a macskákból? Meg remélem nem dugod fel őket a seggedbe, hogy melegítsenek,
Heki a traki
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 01, 2023 22:44:01
x23)
Gyagyás, most nem tudok irigykedni rád. Megkaptad a fizetést, talán a lelépési pénzt is, erre te olyan balfasz vagy, hogy nem a hússzelepes hapsikurvádal luxushétvégézel, hanem cigányok elöl rejtőzől az ágynemű tartóba. Nehezed esetre volna elmenni a Kékestetőre vagy az Oktoberfestre a hétvégén a Tibivel? Ezt is elbasztad te debil!
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 01, 2023 22:44:22
x48)
szandika, hívd fel holnap goldát! de csak délután, miután már lehiggadt egy kicsit. jóból!
ekkora a baj ? 😮
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2023 22:45:05
x30)
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2023 22:46:16
x30)
Pedofilok személyeknek számítanak?
40_éves_junior
(
x6)
Oct 01, 2023 22:46:47
x6)
Te félreértesz, én nem irányukban...
Ez itt asodi foruma, azzal hogy a tranyó kooperált endrével annak legvállalhatatlanabb cselekedeteinél társtettessé vált abban a bűnben amiért endrének bűnhődnie kell. ilyen natyon etyszerű ez. berregő macifasz balra a második ajtó.
kripli figyelő
(
x12)
Oct 01, 2023 22:47:55
x12)
Csak Márk küldte házhoz a törlesztőjét de gyagyásnak nem kellett a pénz.
Badoer
(
x1)
Oct 01, 2023 22:50:08
x1)
Meg a rengeteg loop fenyegetődzés persze több 100 km biztonságba. Okoskodik közbe olyan sötét mint néger faxa az alagútba plusz egy igénytelen félszerzet. Ugyan olyan gusztustalan mint gyagyás sokat tanultak egymástól
Csicsó_VOD
(
x4)
Oct 01, 2023 22:53:24
x4)
Mondjuk a módszere mindkettőnek más, még Tibi a dühöngő törpe, addig a gyagyás, a háttérben sunyuló laposféreg.
A mi Endrénk általában akkor alkalmazza a tranyó skillt, amikor az autipajzs durva zárlatot kap, és olyan mocskos részeg, hogy a pislákoló valóságérzet is kispadra kerül.
Hát az üssünk bohóckodása is innen származik. :D
max5enutálnak
(
x47)
Oct 01, 2023 22:55:32
x47)
Nem ijedtél meg eléggé és nem ölted meg a látogatókat, te gyáva szar?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
-
Oct 01, 2023 22:55:38
Endre addig nyomta a szart még welcome tranyó helyett inkább welcome hahó van?
Oct 01, 2023 22:55:38
kripli figyelő
(
x12)
Oct 01, 2023 22:56:44
x12)
Oct 01, 2023 22:56:44
Nem ijedtél meg eléggé és nem ölted meg a látogatókat, te gyáva szar?
Pedig elég lett volna megkérdezni hány óra. Oct 01, 2023 22:56:44
miskolcigány
(
x5)
Oct 01, 2023 22:57:02
x5)
Ne idegeskedj Endre, nezd inkabb a dolgok jo oldalat:
A munka nem megoldás.
Biztatási kár
(
x10)
Oct 01, 2023 22:57:46
x10)
Valaki beírhatna a púpszászi fb csoportba, hogy mi ez a hangoskodás az Attila utca felől.
El is indulna a pletyó holnapra, hogy már megint történt valami goldánál. :)
A helyzet megoldása
(
x44)
Oct 01, 2023 22:58:59
x44)
Endre, bármi is történjék ne feledd, Kaffka Tibor és Simon Géza Krisztián megtiltotta neked hogy beszámolj róla!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
halászlé
(
x24)
Oct 01, 2023 22:59:34
x24)
Valaki beírhatna a púpszászi fb csoportba, hogy mi ez a hangoskodás az Attila utca felől.
Hektor a Traktor
(
x8)
Oct 01, 2023 23:01:14
x8)
A hosszú kerítések éjszakája. Endre, Endre.
Heki a traki
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 01, 2023 23:03:59
x48)
Hektor a Traktor
(
x8)
Oct 01, 2023 23:06:02
x8)
Endre. Egy kis melóval jár a dolog, de fő a biztonság. Kezdj el alagutat ásni. A macskaól és a kisbolt között, hogy ladal alatt eljuss a sörikéért. Mert lassan nem mehetsz az utcára biztonságban.
Heki a traki
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2023 23:08:25
x30)
Vajon az odds-os troll mennyire teszi azt, hogy asodi soha többet nem ír ide?
MaxPayne
(
x24)
Oct 01, 2023 23:10:22
x24)
Nem ment ki ütölni?
Pedig Becsben mennyire akart… nyem ejtyem.
Pedig Becsben mennyire akart… nyem ejtyem.
halászlé
(
x24)
Oct 01, 2023 23:12:30
x24)
jogos, jogos! mivel nem gyógyulnak a sebei, az a hasadék már ott marad...legalább tudja használni másra is tenyerét...jah, pocsánat, nem áll fel neki XD
80 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Meglepoen szivos a szarszag tranyó, ezert is kell a melocsa neki is mert meg nem jon a tel kibirja kint nappal, sztem...
Irany pupszasz leveltetu hajas! Rottyant terdeidnek ugyis lassan kapa, a ven pedo mellett meg meg van esely csatornapatkanykodni