Ezek vagytok ti, oktalan állatok.
Súlyos egészségügyi problémátok vannak, de arra sem veszitek a fáradtságot, hogy ráguglizzatok.
Tibi és a te alkoholizmusod már olyan súlyos, hogy rátok gondolt Zacher, mikor azt mondta, hogy sokakat megölne a száraz november. Ti már nem tudtok leszokni és pláne nem magatoktól, kémiai (és pszichológiai) támogatás nélkül.
Tibi csak nem akarta fizetni a sörödet, ezért mondta, hogy nem iszik, te meg bevetted, mert tökkelütött vagy.
Mindig csak a pénzhiány ;)
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."

Érzem a hugyszagot
Amúgy Fikás vonatpótlóznod kell ha bécsbe akarsz menni, csakis radar alatt fog sikerülni, hisz kint vagyunk Kelenen meg Tatabányán is
Púpszász állomás, Púpszász állomás, köszöntjük kedves utasainkat.
Bizony gyagyás. Mikor kiderült hova tartasz (vajon hogy?) inkább beáldoztál 2 Westendes mozijegyet is, hogy egymagad, magányosan nézd meg az Arénába a Marveleket. :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Dehát igaz, amint Pestre költözöl, meg kocsi meg ilyenek, mindened szét lesz baszva. a kocsi is, a fejed is. és nem tehetsz semmit ez ellen. és azt pontosan tudja a Marci is. Ennyike. :)
Na bumm.
Amúgy Fikás vonatpótlóznod kell ha bécsbe akarsz menni, csakis radar alatt fog sikerülni, hisz kint vagyunk Kelenen meg Tatabányán is
Fogunk találni indokot hogy miért szállj le a pótlóbuszról (pl. sör a kézben, hugyszagod van, részeg vagy stb.)
Púpszász állomás, Púpszász állomás, köszöntjük kedves utasainkat.
Érzem a hugyszagot
A nagy Darth Vader éppen megbasz mindenkit. Nagyon nevetek. Trollok amerre csak a veknit ellát.
Érzem a hugyszagot
Most nézem, BEJ zacskó, micsoda véletlen. :-)
"Jóvan faszom, hagggyámá' nem érek rá."
¯\_(ツ)_/¯
Mikor költözöl? Tudom-tudom jogsi után. De ha esetleg jövő héten *pr* sikerül a forgalmi néztél már lakásokat? Minél előbb kiveszed annál előbb cicázhatsz, hahó!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
erről eszembe jut az, amikor a sodi azt ismételgette, hogy "éltem eleget szarul", mert hogy ő ezt a hatalmas bölcsességet hallotta a janka nevű szereplőtől az aranyélet című "kiváló" tévésorozatban, és akkor ez rá, a sodira is 100%-osan igaz, mert a sodi élt eleget szarul. a sodi.
az akkori életéhez képest sokkal szarabbul él a sodi. jobban oda kellett volna figyelnie, hátha egyéb bölcsességeket is shikerül kiszednie a hulladék tévésorozatokból.
vérdíj target nr. 1
Te mit osztod az észt, miközben sörrel a kezedben "eszty méty metyityom" címszóval fogadsz alkohol absztinenciát te idióta?
Pont annyira hiteles, mint az elmúlt pár napos vergődésed.
Mindezt amúgy a rögeszmésen sose pontosan 5:00-ra sikerült flokkodban.
Te vízfejű balek
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
De azóta már tanult Endre a leckéből, mint ahogy a jelenlegi ábra is mutatja :)
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Az agresszív porszem semmit nem változott az évek alatt. :)
Azt viszont még nem fejtettem meg, hogy a szellem emberét vajon melyik film ihlette meg?
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Endre, tévedésben élsz. Mi azt szeretnénk, ha Mercike hozzád költözne. A létező legnagyobb anyagi ütéseket ő vitte be neked, egy két lábon járó pénztemető.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Sírjunk együtt.
www.youtube.com/watch?v=lLTCQ8BRhes
Endre szelleme, ez neked túl magas kultúra, de Verdi Requiemje nagy kedvencem. Nem egy Paloma blanca, na.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
De nem olyan kozel mint a sörike!!
Ebben eddig lehetett eljutni.
Vagy amiből rendezhette volna a diákhitel tartozását és most vehetne tragacsot kedvére, nem kéne öregasszonyokat és csöveseket hajkurászni, hogy vegyék a nevükre.
De azt ugye elvből nem.
a diákhitel tartozás kb. 5 millió, ahhoz a bittner pénz kevés lenne. ha betolta volna az egészet a kártyenekre, akkor kb. 100-150 euróval csökkent volna a havi kamatteher. ehelyett még növelte is 200 euróval.:)))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
A hét törpe Hapci, Kuka, Töhötöm, Tudor, Vidor, Fidor, Magor
Mennyire mentél le most mínuszba?
Na de a német hitel borítása után már nem lesz tiszta, te pénzügyi fasz.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Titokzatoskodó tökfej!
Mennyire találtam el?
Azóta tanult az esetből: egyik albérlő (Jucu) kirúgatta a lakásából így inkább jegeli ezt a projektet *pr*
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Így már, hogy Mercit Pesthez köti a melóhelye, többé nem.
Egyedül már nem lenne buli a csavargás.
Az új cél egy pesti albi LESZ a jogsi után.
De most még nem. :)
Idén mindig van egy főcél, és az most a jogsi.
Utána lesz a Merci újra, amikor már az nem köt engem Újszászhoz.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
aranyos hogy azt hiszed, dolgozni fog még a közeljövőben.
Ja és jogsid se lesz, nincs az a korrupt biztos aki egy ilyen embert átenged.
Balek.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Endre! Fel lettél szarvazva. Egy leszart róka vagy, ha eddig még nem esett le. Tibornak nem kellesz, a Náci Bandira vágyik, nem a macskaólban élő Quasimodora. Te balek, te!
Mekkora az esélye, hogy örökre Púpszászon ragadsz? Ezzel számoltál?
XD na menj a picsába. Kuvikfej, majomszáj, pontyszem, hínárhaj, heresérves pingvintotyogás; a Tibi bazmeg egy személyben az egész Brehm àllatok világa könyv.
Mifaaan? Mi köt Púpszászhoz? A Mejszi? Nyeméjtem. Takarodj a kurva anyádba az autista körmondataiddal
Pesti albi meg osztrák segély. Sima ügy!
Bazmeg, elege lett, tervei vannak, autót akar, és össze akarja kapni az életét. Ahhoz dolgozni kell.
Ma egész nap ezt loopolod, nem unod még korcs ?
Ennyire elittad a kevés kis belterjes kapcsolatból született agyad ?
KURVArangy
iszonyatosan undorító sörhasa van a hapsikurvádnak. tudod kik állnak sorba előtte? a hozzád hasonló, szexuálisan teljesen perverz buzeráns félállatok.
vérdíj target nr. 1
Lehet hogy hazudott neked?
Te teljesen hülye vagy?
Kapnék egy hitelt, és akkor mi van?
Arra nem lehet albit kivenni.
Ahhoz rendszeres jövedelem kell.
Aztán csodalkozol ha nem áll veled szóba, mert pofazól róla, te gnóm
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
De szopd ki a faszt 40 évesek vagytok és ugy "tervezgettek , mint a 16 évesek "
Kurva szánalmas vagy Endre
Neked már ennyi volt, kihoztad belőle amit kitudtál, engedd el
Nem, az Amazonos tanfolyamon lelkesen vett rész Bécsben.
És egyszerűen a csövezésből lett elege. Jutkával még valahogy elcsövezgettek sorsközösségben, de egyedül még inkább pokol az, mint egyébként.
Hülye. Az autós tervét ti magatok írtátok ki tegnap, hogy tudok-e róla.
Mert hazudoztak.
Nem , hanem azért mert BALEK vagy !
KURVArangy
Vizsgaidőpont mikor lesz?
Úgysem lesz jogsid.
De hogy 4 agyasba lakik nőkkel az te, te hikomat
Nem. De nekem most a jogsi az első.
Utána számíthat majd újra rám.
Te írtad ide még azt is, hogy mennyiért akar autót venni!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Kór va anyád!!!
Te montad hógy nagy ón betsűlet es vok!!! Kűgyed abánót vagy compón ruklak BUZI!!!!
csak aztán dolgozott kettő napot, mert rájött, hogy kéne németül beszélni :D
nagyon nevetek.
Úgy érted, hogy ATM Sodira?
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Mosolyogva utaltad meg adtad a bank pénzét ;)
Az összeget azután, hogy ti kiírtátok.
Ezért is undorodik tőled.
a halott faszodról magyarázz köcsög.
KURVArangy
Nem. A társra, aki segíti Pesten.
TAKARODJ A JÓ KURVA ANYÁDBA A FÓRUMRÓL!
Roncstelep járat összegek vagy áldozhatsz rá még annyit mint amennyiért vetted.
de nem akar tőled semmit, max néha fizetgethetsz neki amikor unatkozik. most egy félretard de legalább keményfasz kurogatja a befordított vesszőjét, a gnóm testedből kinőtt halott piton nem igazán izgagtja fel.
Ott van neki bubuka, balek :D
Két hajléktalan hogy segíti egymást? Lol
Te csak egy ATM vagy Endre, semmi több. Fogadd el a sorsod!
Mondjuk Endréhez képest akadémikus, egyértelműen jól járt vele Tibor. Ráadásul nem is egy loopoló elmebeteg, és feláll a fasza.
Mondjuk az biztos, hogy retardközösségként remek jó kis bizniszeket nyomtok le egymás között, hogy aztán mindenki tartozik mindenkinek, amik aztán sosem kerülnek rendezésre. Először is normális embereknek nincsenek olyan ismerőseik-barátaik-haverjaik, akik pénzt kunyerálnak. Ha vannak, akkor az ember tudja, hogy kinek mennyit adhat kölcsön és úgy kalkulálja a dolgokat, hogy megvan az eshetősége, hogy TALÁN esetleg azt a pénzt nem kapja vissza. És persze itt vagytok ti, akik amint pénz áll a házhoz egyből elkezdtek nagyzolni meg kunyerálni. Tipikus cigánytempó, de abból is a legalja.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
nyílván nem Nietzschéről fognak beszélgetni...
ascites
(
x57)
Nov 14, 2023 17:15:22
x57)
Állítólag egy egész hónapig kibírta.
Mondta nekem, hogy ok, havi egy hétvége, mint ez.
De hétköznap már semmi, tiszta akar lenni.
Na, ez, mint tegnap láttuk, pont aznap estig tartott xD
Ezek vagytok ti, oktalan állatok.
Súlyos egészségügyi problémátok vannak, de arra sem veszitek a fáradtságot, hogy ráguglizzatok.
Tibi és a te alkoholizmusod már olyan súlyos, hogy rátok gondolt Zacher, mikor azt mondta, hogy sokakat megölne a száraz november. Ti már nem tudtok leszokni és pláne nem magatoktól, kémiai (és pszichológiai) támogatás nélkül.
Tibi csak nem akarta fizetni a sörödet, ezért mondta, hogy nem iszik, te meg bevetted, mert tökkelütött vagy.
rezsidémon
(
x8)
Nov 14, 2023 17:15:31
x8)
Tudom, hogy ezzel beszéltétek tele a Merci fejét.
Pontosan tudom.
De nem kell ezt senkinek bebeszélni, tény és valóság hogy nem lesz ebből semmi :DPontosan tudom.
Mindig csak a pénzhiány ;)
MÁVos trolléga
Nov 14, 2023 17:15:57

Érzem a hugyszagot
Nov 14, 2023 17:15:57
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 14, 2023 17:16:11
x23)
Nem te bújkáltál szombaton a trollok elől?
Bizony gyagyás. Mikor kiderült hova tartasz (vajon hogy?) inkább beáldoztál 2 Westendes mozijegyet is, hogy egymagad, magányosan nézd meg az Arénába a Marveleket. :)
MegintKezded
(
x6)
Nov 14, 2023 17:17:29
x6)
Pontosan tudom.
Pontosan tudom.
Dehát igaz, amint Pestre költözöl, meg kocsi meg ilyenek, mindened szét lesz baszva. a kocsi is, a fejed is. és nem tehetsz semmit ez ellen. és azt pontosan tudja a Marci is. Ennyike. :)
MÁVos trolléga
Nov 14, 2023 17:23:35
Fogunk találni indokot hogy miért szállj le a pótlóbuszról (pl. sör a kézben, hugyszagod van, részeg vagy stb.)
Nov 14, 2023 17:23:35
gobesug
(
x30)
Nov 14, 2023 17:24:38
x30)
Ne marcizzuk a Tibit mert sért engemet
cucksodi
(
x3)
Nov 14, 2023 17:25:55
x3)
Az a helyzet endre, hogy tibornál nem nagyon van lejebb. Ha nem tudod megtartani, akkor fizikai képtelenség ennél is lejebb addni, vagyis egyedül maradsz dezsövel.
puskapoj
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 14, 2023 17:27:02
x21)
Érzem a hugyszagot
A nagy Darth Vader éppen megbasz mindenkit. Nagyon nevetek. Trollok amerre csak a veknit ellát.
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 14, 2023 17:29:24
x21)
Érzem a hugyszagot
Most nézem, BEJ zacskó, micsoda véletlen. :-)
linziasztal01
(
x77)
Nov 14, 2023 17:35:20
x77)
Ha pesten laknál állandóan zaklatnád Tibit.
Akkor is Bubukát választaná, nagy ütést mérve rád.
Akkor is Bubukát választaná, nagy ütést mérve rád.
esik az eső
Nov 14, 2023 17:37:17
¯\_(ツ)_/¯
max5enutálnak
(
x47)
x47)
Te istenbaszta ostoba geci! Tibi egy retardált hugyos-szaros csöves tranyó, de az ő valóságérzékelése még mindig egy vadászó rétisasé hozzàd képest.
Egyszerűen összeadta, amit làtott. Ha nem csatornapatkánykodtál, vagy nem díszkísérettel járkáltál (gyáva geci), akkor rendszeresen pofánbasztak, tojást nyomtak el az oszlop fejeden, vagy más abúzus ért Pesten.
Emlékszel? Vettèl egy autót. A társadalom irántad táplált értései manifesztálódtak rajta, a roncstelepre juttatva.
Jutkáék is vettek autót, kettőt is. Be lettek háromszögelve és láss csodát, egy karcolás nem keletkezett rajtuk. Azért mert téged gyűlölnek, nem őt. Még Tibit sem annyira, mint téged.
Te autista vagy és egy buta geci, aki azt hiszi, hogy 2005 van még mindig és semmi bajod nem eshet a fővárosban, teljesen lesöpörve a tényeket az asztalról.
2023 van lelkecske, itt szét fogják baszni azt a csicska fejed és ezzel még a csöves tranyó is egyetért.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Egyszerűen összeadta, amit làtott. Ha nem csatornapatkánykodtál, vagy nem díszkísérettel járkáltál (gyáva geci), akkor rendszeresen pofánbasztak, tojást nyomtak el az oszlop fejeden, vagy más abúzus ért Pesten.
Emlékszel? Vettèl egy autót. A társadalom irántad táplált értései manifesztálódtak rajta, a roncstelepre juttatva.
Jutkáék is vettek autót, kettőt is. Be lettek háromszögelve és láss csodát, egy karcolás nem keletkezett rajtuk. Azért mert téged gyűlölnek, nem őt. Még Tibit sem annyira, mint téged.
Te autista vagy és egy buta geci, aki azt hiszi, hogy 2005 van még mindig és semmi bajod nem eshet a fővárosban, teljesen lesöpörve a tényeket az asztalról.
2023 van lelkecske, itt szét fogják baszni azt a csicska fejed és ezzel még a csöves tranyó is egyetért.
koszos
(
x11)
Nov 14, 2023 17:37:30
x11)
szerinted pesten a tibi talcan kinalna fel,mint a gayzas esetnel,tudod amikor pofanvert, az aki lehuzott tobbszor is,megis neki sirdogalsz? :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
linziasztal01
(
x77)
Nov 14, 2023 17:39:27
x77)
Ha (=sosem) pestre keveredne a jól ismert autiloopot venni elő: Találkoznod KELL velem, mert miattad költöztem pestre.
Ismerjük ezt, Tibi is fel lesz rá készítve, megnyugodhatsz.
Ismerjük ezt, Tibi is fel lesz rá készítve, megnyugodhatsz.
Kriptozsidó
(
x6)
Nov 14, 2023 17:42:35
x6)
1 nap (!!!) alatt több, mint 1000 hsz.
Endre, a kurva anyád!
Endre, a kurva anyád!
vége endre
Nov 14, 2023 17:43:53
A tranyó úgy válik tanulsággá, mint a ps4 és a monitorod.
Vesztes balek vagy.
Vesztes balek vagy.
Nov 14, 2023 17:43:53
sörtötbontok
(
x8)
Nov 14, 2023 17:46:26
x8)
banshee
(
x24)
Nov 14, 2023 17:46:53
x24)
Endre, ezt engedd el. Jóból...
Ilyen nincs
(
x4)
Nov 14, 2023 17:48:30
x4)
Endre?
Az nem lehet, hogy túl sokáig éltél szarul ahhoz, hogy okosan bánj a pénzzel?
trolléga
(
x30)
Nov 14, 2023 17:50:36
x30)
Pontosan tudom.
Pontosan tudom.
Mikor költözöl? Tudom-tudom jogsi után. De ha esetleg jövő héten *pr* sikerül a forgalmi néztél már lakásokat? Minél előbb kiveszed annál előbb cicázhatsz, hahó!
kripli figyelő
(
x12)
Nov 14, 2023 17:52:36
x12)
Pontosan tudom.
Ezzel nem versenyezhetsz. Pontosan tudom.
MaxPayne
(
x24)
Nov 14, 2023 17:53:40
x24)
Milyen ut all a pupos pedofil kobold elott:
1. felfogja vegre, hogy ennek a jelenlegi eletvitelnek vege. Magancsodot jelent, gazdasagi gondnokot rendelnek melle, bevonul onkent es vegigcsinalja az elvonot. Onnan kikerulve szembenez a gazdasagi buncselekmenyei eredmenyeivel es a felhalmozott adossagaival. Elvallal egy a kepessegeinek megfelelo munkat, ahol tenylegesen ledolgozik naponta 8 orat es keres kb 160-180ezer forint nettot. Ebbol marad kb 60ezer forint jobb esetben. Ebbol 50ezret odaad az anyjanak a kozos koltsegekbe es marad havi 10ezer forint amit magara kolthet. Szerenyen, szegenyen, de legalabb erkolcsosen es valamilyen szinten nyugodtan elhet.
2. Termeszetesen a fenti sosem fog megvalosulni, mert egy ostoba gyagyas oszfasz. Tovabbi hitelekbe sodorja magat; melot max par napig tud nemet es magyar nyelvteruleten megtartani; az alberleteibol hetek alatt kibasszak; vegul az anyja rendorokkel viteti el a portaja elott szukolo bolond fiat; igy a Blahara kerulve, filler nelkul fog koldulni, amig vagy meg nem fagy, vagy halalra nem keseli egy cigany csoves.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
1. felfogja vegre, hogy ennek a jelenlegi eletvitelnek vege. Magancsodot jelent, gazdasagi gondnokot rendelnek melle, bevonul onkent es vegigcsinalja az elvonot. Onnan kikerulve szembenez a gazdasagi buncselekmenyei eredmenyeivel es a felhalmozott adossagaival. Elvallal egy a kepessegeinek megfelelo munkat, ahol tenylegesen ledolgozik naponta 8 orat es keres kb 160-180ezer forint nettot. Ebbol marad kb 60ezer forint jobb esetben. Ebbol 50ezret odaad az anyjanak a kozos koltsegekbe es marad havi 10ezer forint amit magara kolthet. Szerenyen, szegenyen, de legalabb erkolcsosen es valamilyen szinten nyugodtan elhet.
2. Termeszetesen a fenti sosem fog megvalosulni, mert egy ostoba gyagyas oszfasz. Tovabbi hitelekbe sodorja magat; melot max par napig tud nemet es magyar nyelvteruleten megtartani; az alberleteibol hetek alatt kibasszak; vegul az anyja rendorokkel viteti el a portaja elott szukolo bolond fiat; igy a Blahara kerulve, filler nelkul fog koldulni, amig vagy meg nem fagy, vagy halalra nem keseli egy cigany csoves.
Kötőjel
(
x12)
Nov 14, 2023 17:54:39
x12)
Endre?
erről eszembe jut az, amikor a sodi azt ismételgette, hogy "éltem eleget szarul", mert hogy ő ezt a hatalmas bölcsességet hallotta a janka nevű szereplőtől az aranyélet című "kiváló" tévésorozatban, és akkor ez rá, a sodira is 100%-osan igaz, mert a sodi élt eleget szarul. a sodi.
az akkori életéhez képest sokkal szarabbul él a sodi. jobban oda kellett volna figyelnie, hátha egyéb bölcsességeket is shikerül kiszednie a hulladék tévésorozatokból.
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 14, 2023 17:55:46
x8)
Tegnap még anyád volt a hibás a kapcsolatod befuccsolása miatt. Ma már mi vagyunk? A kurva anyád picsája. Mi a faszért távolitanánk el a kullancsot a testedről? Szívja szépen az eurókat.
Heki a traki
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 14, 2023 17:55:57
x4)
Állítólag egy egész hónapig kibírta.
Te mit osztod az észt, miközben sörrel a kezedben "eszty méty metyityom" címszóval fogadsz alkohol absztinenciát te idióta?
Pont annyira hiteles, mint az elmúlt pár napos vergődésed.
Mindezt amúgy a rögeszmésen sose pontosan 5:00-ra sikerült flokkodban.
Te vízfejű balek
-
Nov 14, 2023 17:57:01
Magányos fütyizés lesz továbbra is a macskaólban.
Nov 14, 2023 17:57:01
Kötőjel
(
x12)
Nov 14, 2023 17:59:25
x12)
a sodi, miért nem költöztetsz be albérlőket a macskaólba? 6 évvel ezelőtt janka bölcsessége alapján már megszületett ez a pofátlanul egyszerű, mégis zseniális megoldás. csak követned kéne a saját tanácsaidat és eljönne a shiker.
vérdíj target nr. 1
Ilyen nincs
(
x4)
Nov 14, 2023 17:59:26
x4)
De azóta már tanult Endre a leckéből, mint ahogy a jelenlegi ábra is mutatja :)
kripli figyelő
(
x12)
Nov 14, 2023 18:03:36
x12)
Ha vannak olyanok akik nem voltak itt az Andis évadnál.Ilyen és ennél durvább autizárótúz zúdult a fórumra februártól októberig.Szünet nélkül minden nap.Szerencsére ma már annyira lepukkant a korcs hogy másfél nap után kifullad és csak óránként egy beböfögésre képes.
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 14, 2023 18:06:32
x4)
6 évvel ezelőtt janka bölcsessége alapján már megszületett ez a pofátlanul egyszerű, mégis zseniális megoldás.
Az agresszív porszem semmit nem változott az évek alatt. :)
Azt viszont még nem fejtettem meg, hogy a szellem emberét vajon melyik film ihlette meg?
Mitokondrium
(
x7)
Nov 14, 2023 18:16:22
x7)
Pontosan tudom.
Pontosan tudom.
Endre, tévedésben élsz. Mi azt szeretnénk, ha Mercike hozzád költözne. A létező legnagyobb anyagi ütéseket ő vitte be neked, egy két lábon járó pénztemető.
Biztatási kár
(
x10)
Nov 14, 2023 18:18:11
x10)
A gyagya osztrák hitelt vett fel, mert Németországban ilyen kis összegű hitel mellé is kérik a közüzemi számlákat. Mint kiderült a SHUFA életutat is nézik, nem csak hogy most nullás.
Sajnos Ausztriában ilyen kis összegű hitelhez nem kérnek bejelentett lakcímet. Ha Ausztriában dolgozik és ottani folyószámlára kapja a jövedelemét vagy a jövedelmét az adóhatóság leigazolja, akkor már kaphat ilyen kis értékű hitelecskéket, akár magyar lakcímmel is, Németországban ez kizárt. :)
Sajnos Ausztriában ilyen kis összegű hitelhez nem kérnek bejelentett lakcímet. Ha Ausztriában dolgozik és ottani folyószámlára kapja a jövedelemét vagy a jövedelmét az adóhatóság leigazolja, akkor már kaphat ilyen kis értékű hitelecskéket, akár magyar lakcímmel is, Németországban ez kizárt. :)
sörtötbontok
(
x8)
Nov 14, 2023 18:23:43
x8)
Endrét megfojtják a zsidóbankok.
Nyugodjon békében.
Nyugodjon békében.
Hahó
(
x135)
Nov 14, 2023 18:25:23
x135)
fikás, néha hangosan felnevetek azon, hogy már 1200 eurót fizetsz havonta a hitelekre, és még mindig tovább süllyedsz a spirálban.
miközben a bittner pénz felét is elköltötted már, amivel csökkenthetted volna a havi kamatterhet.
nagyon közel van a spirál alja, a csőd.
miközben a bittner pénz felét is elköltötted már, amivel csökkenthetted volna a havi kamatterhet.
SnecológusHallgató
(
x4)
Nov 14, 2023 18:26:58
x4)
Endrét megfojtják a zsidóbankok.
Nyugodjon békében.
Nyugodjon békében.
Sírjunk együtt.
www.youtube.com/watch?v=lLTCQ8BRhes
Endre szelleme, ez neked túl magas kultúra, de Verdi Requiemje nagy kedvencem. Nem egy Paloma blanca, na.
noikabatgomb
(
x10)
Nov 14, 2023 18:27:00
x10)
fikás, néha hangosan felnevetek azon, hogy már 1200 eurót fizetsz havonta a hitelekre, és még mindig tovább süllyedsz a spirálban.
De nem olyan kozel mint a sörike!!
ascites
(
x57)
Nov 14, 2023 18:27:49
x57)
Vagy amiből rendezhette volna a diákhitel tartozását és most vehetne tragacsot kedvére, nem kéne öregasszonyokat és csöveseket hajkurászni, hogy vegyék a nevükre.
De azt ugye elvből nem.
sodika
Nov 14, 2023 18:29:38
A Schufa tiszta. Az Fidor bankos elhanyagolt számla miatt bevezetett bejegyzést sikerült egy netes sablonevéllel töröltetnem. Ezt hivatalosan is megerősítették.
Nov 14, 2023 18:29:38
Hahó
(
x135)
Nov 14, 2023 18:30:52
x135)
De azt ugye elvből nem.
De azt ugye elvből nem.
a diákhitel tartozás kb. 5 millió, ahhoz a bittner pénz kevés lenne. ha betolta volna az egészet a kártyenekre, akkor kb. 100-150 euróval csökkent volna a havi kamatteher. ehelyett még növelte is 200 euróval.:)))
tyodika
Nov 14, 2023 18:31:02
A Schufa tiszta. Az Fidor bankos elhanyagolt számla miatt bevezetett bejegyzést sikerült egy netes sablonevéllel töröltetnem. Ezt hivatalosan is megerősítették.
A hét törpe Hapci, Kuka, Töhötöm, Tudor, Vidor, Fidor, Magor
Nov 14, 2023 18:31:02
Ilyen nincs
(
x4)
Nov 14, 2023 18:31:12
x4)
Mennyire mentél le most mínuszba?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 14, 2023 18:31:38
x13)
Na de a német hitel borítása után már nem lesz tiszta, te pénzügyi fasz.
cucksodi
(
x3)
Nov 14, 2023 18:32:11
x3)
Tibor visszaír?
puskapoj
ascites
(
x57)
Nov 14, 2023 18:32:29
x57)
Akkor számoljuk ki, hogy mikor lesz a vizsga! [...]
= valamikor 11.21 és 11.27 között lesz az esemény, én a 11.25-re tippelek. Szombaton vannak vizsgák?
= valamikor 11.21 és 11.27 között lesz az esemény, én a 11.25-re tippelek. Szombaton vannak vizsgák?
Titokzatoskodó tökfej!
Mennyire találtam el?
Hahó
(
x135)
Nov 14, 2023 18:32:54
x135)
fikás tervezel még lakóautót venni? ha igen: mibű?:))
trolléga
(
x30)
Nov 14, 2023 18:35:07
x30)
a sodi, miért nem költöztetsz be albérlőket a macskaólba? 6 évvel ezelőtt janka bölcsessége alapján már megszületett ez a pofátlanul egyszerű, mégis zseniális megoldás. csak követned kéne a saját tanácsaidat és eljönne a shiker.
files.catbox.moe/5o3824.png
files.catbox.moe/5o3824.png
Azóta tanult az esetből: egyik albérlő (Jucu) kirúgatta a lakásából így inkább jegeli ezt a projektet *pr*
kérdések
Nov 14, 2023 18:37:45
sodi te komolyan fontolgatod, h a trollok fohadiszallasa kellos kozepere BUDAPESTre koltozol?
retardalt sodi asodi?
szerinted letezik olyan foberlo aki nem egybol a forumra rakna ki ahogy nezed a kiszemelt recskafeszket?
normaaalis a sodi?
retardalt sodi asodi?
szerinted letezik olyan foberlo aki nem egybol a forumra rakna ki ahogy nezed a kiszemelt recskafeszket?
normaaalis a sodi?
Nov 14, 2023 18:37:45
sodika
Nov 14, 2023 18:39:23
fikás tervezel még lakóautót venni? ha igen: mibű?:))
Nov 14, 2023 18:39:23
hegesztőnő
(
x3)
Nov 14, 2023 18:39:42
x3)
micsoda komment-özön van itt 3 napja... kb. mióta a tibit egy férfi kurja és ez kiderült endre előtt... tehát tibi leszarja, az anyja a hátára sem kívánja, így maradnak a komment haverok.... azóta infó és stni cunamit zúdít a fórumra ez a szerencsétlen. Tényleg meg kellene vonni tőle legalább 2 napig a kommentelés lehetőségét, és figyelni hogy mi történik
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 14, 2023 18:40:27
x17)
Mindig vannak fő céljaid amit sosem teljesítesz te buzeráns korcs geci:)
Punszisza a lekjopp!
Kriptozsidó
(
x6)
Nov 14, 2023 18:40:37
x6)
Ja és jogsid se lesz, nincs az a korrupt biztos aki egy ilyen embert átenged.
Balek.
SnecológusHallgató
(
x4)
Nov 14, 2023 18:40:53
x4)
Endre! Fel lettél szarvazva. Egy leszart róka vagy, ha eddig még nem esett le. Tibornak nem kellesz, a Náci Bandira vágyik, nem a macskaólban élő Quasimodora. Te balek, te!
Ilyen nincs
(
x4)
Nov 14, 2023 18:41:12
x4)
Mekkora az esélye, hogy örökre Púpszászon ragadsz? Ezzel számoltál?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 14, 2023 18:41:48
x37)
Formás lábak, karok, gyönyörű has.
Biológiai vagy nem: sorba állnak nála a heteró férfiak.
Biológiai vagy nem: sorba állnak nála a heteró férfiak.
XD na menj a picsába. Kuvikfej, majomszáj, pontyszem, hínárhaj, heresérves pingvintotyogás; a Tibi bazmeg egy személyben az egész Brehm àllatok világa könyv.
trolléga
(
x30)
Nov 14, 2023 18:42:30
x30)
Mifaaan? Mi köt Púpszászhoz? A Mejszi? Nyeméjtem. Takarodj a kurva anyádba az autista körmondataiddal
-
Nov 14, 2023 18:42:50
Pesti albi meg osztrák segély. Sima ügy!
Nov 14, 2023 18:42:50
Érdeklődő
(
x6)
Nov 14, 2023 18:44:05
x6)
Egyébként Tibor annyit elmondott, hogy őt nem a pesti lakás érdekli. Ami totálisan felizgatja, eszméletlenül bepörgeti, az Bubuka horogkeresztes tetkója. Azt mondta, hogy egyszerűen olvad, amikor ránéz a tetoválásra, és amíg Bandi le nem szedeti, biztosan nem hagyja el.
Andi
(
x13)
Nov 14, 2023 18:48:41
x13)
A hitelkérelmek jóváhagyása és az összegek kiírása az egyetlen csali, amit Mergának be tud dobni. Azt néztem, hogy az első benyögése után alig várta, hogy bekérdezzen erre valaki. Gondolkodtam, hogy mi a faszért itt üzenget már megint, amikor privátban is betolhatná. Szerintem a visszautasítástól fél. Merci nem biztos hogy elcseréli a jófaszú, pesti kecóval rendelkező nácibandit egyhavi sörpénzért.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
sodika
Nov 14, 2023 18:49:52
Bazmeg, elege lett, tervei vannak, autót akar, és össze akarja kapni az életét. Ahhoz dolgozni kell.
Nov 14, 2023 18:49:52
mikedp
(
x9)
Nov 14, 2023 18:50:20
x9)
Ma egész nap ezt loopolod, nem unod még korcs ?
Ennyire elittad a kevés kis belterjes kapcsolatból született agyad ?
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 14, 2023 18:50:30
x21)
Zsidó pedofil! Csináltass egy horogkereszt tetkót! Az phisztosan foshná!
Kötőjel
(
x12)
Nov 14, 2023 18:50:49
x12)
iszonyatosan undorító sörhasa van a hapsikurvádnak. tudod kik állnak sorba előtte? a hozzád hasonló, szexuálisan teljesen perverz buzeráns félállatok.
rezsidémon
(
x8)
Nov 14, 2023 18:50:51
x8)
Érdekes, nálad meg kifejezetten munkaiszonya volt.Lehet hogy hazudott neked?
sodika
Nov 14, 2023 18:50:52
A hitelkérelmek jóváhagyása és az összegek kiírása az egyetlen csali, amit Mergának be tud dobni.
Te teljesen hülye vagy?
Nov 14, 2023 18:50:52
Klohek
(
x12)
Nov 14, 2023 18:51:14
x12)
sírógörcs
(
x4)
Nov 14, 2023 18:51:31
x4)
De szopd ki a faszt 40 évesek vagytok és ugy "tervezgettek , mint a 16 évesek "
Kurva szánalmas vagy Endre
Neked már ennyi volt, kihoztad belőle amit kitudtál, engedd el
sodika
Nov 14, 2023 18:52:10
Érdekes, nálad meg kifejezetten munkaiszonya volt.
És egyszerűen a csövezésből lett elege. Jutkával még valahogy elcsövezgettek sorsközösségben, de egyedül még inkább pokol az, mint egyébként.
Nov 14, 2023 18:52:10
rezsidémon
(
x8)
Nov 14, 2023 18:52:20
x8)
Te teljesen hülye vagy?
Miért, te hitelpénzt osztogattál a cigányoknak meg a retard haverjaidnak :)))) Kapnék egy hitelt, és akkor mi van?
sodika
Nov 14, 2023 18:52:48
Nov 14, 2023 18:52:48
sodika
Nov 14, 2023 18:53:01
Miért, te hitelpénzt osztogattál a cigányoknak meg a retard haverjaidnak :))))
Mert hazudoztak.
Nov 14, 2023 18:53:01
Klohek
(
x12)
Nov 14, 2023 18:53:15
x12)
Megunta a hazugságaidat, meg a halott faszodat és pont
mikedp
(
x9)
Nov 14, 2023 18:53:40
x9)
Mert hazudoztak.
Nem , hanem azért mert BALEK vagy !
rezsidémon
(
x8)
Nov 14, 2023 18:53:42
x8)
És érdekes módon képtelen volt egy napig is munkába állni amíg veled volt.Vizsgaidőpont mikor lesz?
Úgysem lesz jogsid.
Klohek
(
x12)
Nov 14, 2023 18:53:45
x12)
De hogy 4 agyasba lakik nőkkel az te, te hikomat
sodika
Nov 14, 2023 18:54:03
Megunta a hazugságaidat, meg a halott faszodat és pont
Nov 14, 2023 18:54:03
Darth Tibor
(
x7)
Nov 14, 2023 18:54:05
x7)
Kovács Márk, CigóCEO
Nov 14, 2023 18:54:29
Mert hazudoztak.
Kór va anyád!!!
Te montad hógy nagy ón betsűlet es vok!!! Kűgyed abánót vagy compón ruklak BUZI!!!!
Nov 14, 2023 18:54:29
Kriptozsidó
(
x6)
Nov 14, 2023 18:54:34
x6)
csak aztán dolgozott kettő napot, mert rájött, hogy kéne németül beszélni :D
nagyon nevetek.
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 14, 2023 18:54:41
x13)
rezsidémon
(
x8)
Nov 14, 2023 18:54:49
x8)
Mert hazudoztak.
Khm, te pénzért vásároltál "barátságokat" te világi balek :DMosolyogva utaltad meg adtad a bank pénzét ;)
sodika
Nov 14, 2023 18:55:10
Nov 14, 2023 18:55:10
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 14, 2023 18:55:14
x17)
Mekkora pofára esés lesz te pedofil korcs amikor alkalmatlannak nyílvánítanak vezetés terén IS
Punszisza a lekjopp!
rezsidémon
(
x8)
Nov 14, 2023 18:55:42
x8)
Megbízhatatlan vagy meg egy pedofil.Utána számíthat majd újra rám.
Ezért is undorodik tőled.
mikedp
(
x9)
Nov 14, 2023 18:55:44
x9)
a halott faszodról magyarázz köcsög.
sodika
Nov 14, 2023 18:55:55
Nov 14, 2023 18:55:55
sodika
Nov 14, 2023 18:56:06
na csá
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Nov 14, 2023 18:56:06
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 14, 2023 18:56:23
x21)
na csá
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
TAKARODJ A JÓ KURVA ANYÁDBA A FÓRUMRÓL!
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 14, 2023 18:56:34
x13)
Roncstelep járat összegek vagy áldozhatsz rá még annyit mint amennyiért vetted.
Klohek
(
x12)
Nov 14, 2023 18:56:43
x12)
Nem kapsz infót, pusztulj
hegesztőnő
(
x3)
Nov 14, 2023 18:56:59
x3)
de nem akar tőled semmit, max néha fizetgethetsz neki amikor unatkozik. most egy félretard de legalább keményfasz kurogatja a befordított vesszőjét, a gnóm testedből kinőtt halott piton nem igazán izgagtja fel.
rezsidémon
(
x8)
Nov 14, 2023 18:57:08
x8)
Mármint tibit kell segíteni?Ott van neki bubuka, balek :D
Darth Tibor
(
x7)
Nov 14, 2023 18:57:13
x7)
Megnéztem a tegnapi Tibor streamet. Ez a Náci Bubuka se valami felső polcos értelmiségi.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 14, 2023 18:58:17
x13)
Két hajléktalan hogy segíti egymást? Lol
Ludovika
Nov 14, 2023 18:58:22
Endre!
Konkrétan mindent töled tudunk!
Köszi a sok sok infót Tiboroddal kapcsolatban.
Minden egy folyamat és minden folyamatban van!
Nem gyözök neked hálálkodni :)
Hogy is szoktad mondani?-Egészen elképesztö--
No akkor elképesztö ami van ás lesz!
Na, macskahúgy lefetyelés, Csá
Konkrétan mindent töled tudunk!
Köszi a sok sok infót Tiboroddal kapcsolatban.
Minden egy folyamat és minden folyamatban van!
Nem gyözök neked hálálkodni :)
Hogy is szoktad mondani?-Egészen elképesztö--
No akkor elképesztö ami van ás lesz!
Na, macskahúgy lefetyelés, Csá
Nov 14, 2023 18:58:22
SnecológusHallgató
(
x4)
Nov 14, 2023 18:58:36
x4)
Te csak egy ATM vagy Endre, semmi több. Fogadd el a sorsod!
Érdeklődő
(
x6)
Nov 14, 2023 18:58:56
x6)
Megnéztem a tegnapi Tibor streamet. Ez a Náci Bubuka se valami felső polcos értelmiségi.
Mondjuk Endréhez képest akadémikus, egyértelműen jól járt vele Tibor. Ráadásul nem is egy loopoló elmebeteg, és feláll a fasza.
keserke
(
x4)
Nov 14, 2023 18:59:01
x4)
Mert hazudoztak.
Mondjuk az biztos, hogy retardközösségként remek jó kis bizniszeket nyomtok le egymás között, hogy aztán mindenki tartozik mindenkinek, amik aztán sosem kerülnek rendezésre. Először is normális embereknek nincsenek olyan ismerőseik-barátaik-haverjaik, akik pénzt kunyerálnak. Ha vannak, akkor az ember tudja, hogy kinek mennyit adhat kölcsön és úgy kalkulálja a dolgokat, hogy megvan az eshetősége, hogy TALÁN esetleg azt a pénzt nem kapja vissza. És persze itt vagytok ti, akik amint pénz áll a házhoz egyből elkezdtek nagyzolni meg kunyerálni. Tipikus cigánytempó, de abból is a legalja.
hegesztőnő
(
x3)
Nov 14, 2023 18:59:22
x3)
nyílván nem Nietzschéről fognak beszélgetni...
58 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Buzi, drogos, pedó, nyilvános faszkiverő alkoholistaként miért csodálkozol azon Ratyító, hogy csak egy levágott tökű buzikurva áll veled szóba, de az is inkább egy másik buzinál köt aztán ki? A régi ismerőseid (Fórizs, Hermán, Gaudi stb.) pedig a saulfordulásod, a buzi drogossá züllésed miatt nem állnak szóba veled!