Tegnap Viktorsz mondta, hogy a falra van kirakva egy figyelmeztetés, hogy 100 euró bánópénz jár ha odabent cigizik.. mondjuk ahogy nézem elektromosat szív most.
kissendrevagyok
Miért küldi el Kiss Endre Farkas a szállástulajnak hogy Tibor dohányzik?
Csak nem bosszúból?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Ha valaki vette akkor attol meg elkuldhetik a fugenek. Ha van bunti azt a hasznalt kartyenre terhelik Ra. Ami jelen esetben Merrill bacsi kartyene.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Holtan.
Úgy nézem én is.
Szerintem ezzel az lmbtqhd+ fészekkel csak időt akart nyerni, hogy ne azonnal bassza be az "alert" jelzőt a neve mellett az AMS-nél.
Dec végéig a Solarys volt a "munkáltatója" osztrák lakcím nélkül, majd január legelején benyújtja a segély kérelmez az nagyon gyanús lett volna.
A mesterterv szerintem az volt, ha már saját bevallása szerint is a januárt kihúzza, hogy olyan január vége felé beküldi a kérelmet az új kamu címmel, addig elfütyizget a Tibi lájvokra, miközben egy-egy interjút beiktat, 500kamu cv-t szétküld...
Azt sem lehet, szóval... :)
Nem volt szerződés, nem tudtak kitagadni.
Ennyi.
-Utállak.
-Én is, dökölj meg.
....
-Merverjük asodit?
-Persze, tettyó, amúgy kamazlak meg minden, csak na. Akarod először ütni? Átengedem, ha gondolod.
:DDD
Erről ez jutott eszembe 🤣
www.videoman.gr/en/91354
kissendrevagyok
Micsoda love sztori lehetne egy MÖM-ös náci meg egy kékhajú woke csaj között, akiket összehozott aSodi nyilvános lincselése. Netflix, tedd a dolgod.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Reggel a mait foglaltak. Ma reggeltol holnapig.
A pup az en posztomat szajkozta a tibinek, mert rajott, hogy a tibi megforgatta es ette miatta a szar.
Reggel (video a sodikereson) meg oda is szolt a tibinek, hogy " ezt most kifizetem de a kovetkezo napot te intezed".
Szoval a gyagyas kifizette a tibinek a mai napot az meg kozolte vele, hogy holnaptol o lep onnan szoval a gyagyas most pedalozhat egy szep, draga buzibunkival, hogy legyen fajtalankodas.
Orulok, hogy tetszett a posztom, endi. Lattam az arcodon ahogy remegett a picsaszaj. Mar majdnem elkezdted felolvasni a tibinek.
Tegnap vagy tegnapelőtt ment csak 200 ezer alá
Van ott még bőven suska 😅
kissendrevagyok
Este már arról beszélt, hogy biztos szabadulni akarnak már tőle, ezért tiltóra tették, hogy ne tudjon fizetni és igy kirakhassák. De aztán jött ö és megmentette a napot. Viszont ha ez igy van, akkor mértnem rakták ki azután, hogy nem ö fizetett?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Vagy gyagyás befoglalta korábban előtte a szállást és előadta a fehér lovagot aki megmenti 🤣
kissendrevagyok
Wokegirl: Úristen, valakit rugdosnak a Kossuth téren... atyaég, megint a patriarchátus manifesztumának szimbolikus jelentősé..
MÖM-srác: Na, mi van, akarsz még, hetyetye? Te rohadt buzeráns, náci büdös zsidó, a kurva a...
Wokegirl: Ebből elég, most azonnal, hogy képzeled, hogy valakit nemi identitásában, különben is, honnan tudod, hogy melyik nemhez vonzódik az 56 féle kategóriából, te állat?? Nem szégyele..
Nyüszögő hangon*: A Mejszii szijvesztejkor, mejt nem hallgattott jám, nyem eszé kukásztam a bakájdi..
MÖM-srác: Még pofázol, karvajorrú zsidó fattyú? A kurva anyádat, azt, a-aaa--ő-ő-őő, na, nyissuk ki a gázt? Hee?
Wokegirl: Már a származása is egy kognitív disszonancia redukció a véleményed szerint és szubjektív szubhumán voltod manisfesztációjának abszolútuma? Te náci.
MÖM-srác: Kussolj már, hát addig ütöm asodit, amíg lélegzik...
Wokegirl: Ja, hogy a.. ez a sodika? A mocskos tenyérbe mászkó lmbtqia++ gyalázó anyucikádat, az, tudod?! Miért nem vállalod fel Mercikét? Nagyon szépen befordították a faszát, orvosi remekmű, herezacskót így még nem vartak befele, édesem. Amúgy ez úgy pisikél, mint Darth Vader, tudod a csizmába, áháhháhh.
Korcs nyüszítve* dee-de-de most miffaan, mit akarsz?
Wokegirl: Semmit te kis szubhumás szar… *sóhajtásnyi szünet*
Sosem tudtam magam hova tenni a szexuális palettán… De ahogy Dezsőke rugdosta a fejedet... őserő, karma, taróó' kártyák… tee, figyiike, megiszunk egy latte frapuccsínót?
MÖM-srác: He? Akarsz kávét? Jóvan, de utána megbaszlak, na?
Wokegirl: Gyere, te állat, asodinak meg a kurva anyját nem?
MÖM-srác tökvakarva*: Hallod, teccő, komolyan mondom....
(Volt/van gyártásvezető a családban, na bejj)
|__o__|
Szombat estr egy batyukát cipelő hajléktalan mindennek "ki van téve", még akkor is ha Flixbusszal érkeszik délután...
Nem félsz, te retard? Nagy hiba…
Főleg ha koronás Sodi aSodi.
Gyöngyi néninél lockdown, azonnal!
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Korán kelt a púp.
Korán kelt a púp.
Pfffi de randa …
KURVArangy

HALÁL HALÁL HALÁL
kissendrefarkas életét irigyellem
AMEN
Reméljük a Blaha epizód màr nem várat sokáig magára!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
A gond is relatív, egy normális ember szerint a gondokban már huszonéve mélyen dagonyázik
Aludtam erre egyet, de továbbra sem fér a fejembe, miért nincs a Sodinak fogyipapírja? Addig oké, hogy megvan keze-lába, ha valamit kezdene magával, nem csak a faptop előtt ülve recskázna álló nap, még lehet, hogy a púpja is kiegyenesedne, erre nem nagyon jár fogyipapír.
De egyértelmű nála valamilyen szellemi fogyaték, nagyon csodálkoznék, ha elérné a 80 -at egy IQ teszten. Most már végképp elitta az agyát, de fehérnégyzet korában is akkora tuskó volt, hogy lefulladt a fejében a láncfűrész, kisegítőben érettségizett, több iskolaváltás után. A kétezres évek elején is retardáltként írta le minden egyes ismerőse. A legutóbbi pszichiátriai látogatásán is csuklóból írták be neki a személyiségzavarokat, nyilvánvalóan a szakembernek sem kellett sokat nyomozgatnia, hogy lássa, Endi bizony agyilag zokni. Nagyon-nagyon csodálkoznék, ha egy alapos kivizsgálás után nem kapna pecsétes papírt is valamilyen szellemi fogyatékról. Rögtön járna rá adókedvezmény, meg mindenféle segély, a hatóságok is kesztyűs kézzel bánnának vele. Ha hajlandó lenne tessék-lássék dolgozni, labancföldön egy Billás polcfeltöltő állás gyakorlatilag örök életére meglenne, ő lehetne a kvótafogyi, körülbelül a Szandika-szerű élete biztosítva lenne.
Goldáék valószínűleg kerülték az orvosokat, mert amíg nem adtak ki papírt arról, hogy magzatjuk fogyatékos, addig folytathatták az öncsalást, hogy Endike kicsit lassú, de attól még lesz majd belőle ügyvéd, orvos, vagy legalább pjogjamozó. Viszont Endre sem vizsgáltatta ki magát sohasem, az elmúlt huszonöt évben, pedig minden lehetősége meglett volna rá. Miért? Az ő sunnyogós, megúszós, angolnázós életmódját nagyban segítené, ha nyilvántartott szellemi fogyatékos lenne, a képességei biztosan meg is vannak hozzá. Mégsem indult el soha ebbe az irányba, sőt egyenesen kerüli, hogy ilyet szerezhessen. A pszichiátriáról is azonnal kereket oldott, pedig javasolták neki a pár hetes befekvést.
A másik, első látásra ettől független, de lehet nagyon is releváns nyom a sodikázás. Annak idején az egyetemen figyeltem föl egy viselkedésre, amit akkor nem értettem: volt egy-két évfolyamtársam, akivel gyakran találkoztam a könyvtárban, ahova tanulni jártak, mégis vizsga, ZH előtt fennen óbégattak, hogy ők lófaszt sem tanultak, bele sem néztek a könyvbe. Minek mondana bárki ilyet? A megoldás annyi, hogy ha szénné tanultad magad és megbuksz, akkor hülye vagy, de ha nem tanultál és megbuksz, akkor ugye nem egyértelmű, hogy te vagy alkalmatlan. Ha ezen a modellen keresztül értelmezzük a Sodi viselkedését, tulajdonképpen ő is ugyanezt teszi. Állítja, hogy mindenhonnan csak lóg, sehol sem dolgozik, csakazértis kerül minden hasznos tevékenységet. Hiszen akkor ha kirúgják egy cégtől, ő csak lusta, nem az a szellemi fogyatékos, aki a legegyszerűbb feladatokra is képtelen a saját szakmáján belül.
Mindig azt szoktuk mondani, hogy a Sodi teljesen gátlástalan. De ezek szerint ez nem igaz, egyetlen gátlása mégiscsak maradt a szétbaszott életében: nem hajlandó elismerni, amit amúgy valószínűleg maga is tud, hogy egy enyhébb szellemi fogyatékkal él. Pedig ha ezt annak idején Goldáék hajlandóak belátni, ma boldogan elpötyögne valamilyen egyszerűbb munkában, meglenne még a családi ingatlanvagyon, a belőle származó milliós passzív jövedelemmel. A napokban láttuk, hogy elismerte, hogy súlyos alkoholista, azt már nem is tagadja, hogy buzi, ezeket nehezen ugyan, de felvállalja. Ez az utolsó, végső gátlás, amit valószínűleg sohasem fog átlépni, pedig komoly előnye származna belőle, sohasem fogja elismerni, hogy a "szellem embere" soha nem is volt más, mint egy egyszerű futóbolond.
Ezért nincs a Sodinak fogyipapírja és nem is lesz soha. Mert akkor inkább nyissuk ki a gázt!
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Mindig azt szoktuk mondani, hogy a Sodi teljesen gátlástalan. De ezek szerint ez nem igaz, egyetlen gátlása mégiscsak maradt a szétbaszott életében: nem hajlandó elismerni, amit amúgy valószínűleg maga is tud, hogy egy enyhébb szellemi fogyatékkal él. Pedig ha ezt annak idején Goldáék hajlandóak belátni, ma boldogan elpötyögne valamilyen egyszerűbb munkában, meglenne még a családi ingatlanvagyon, a belőle származó milliós passzív jövedelemmel. A napokban láttuk, hogy elismerte, hogy súlyos alkoholista, azt már nem is tagadja, hogy buzi, ezeket nehezen ugyan, de felvállalja. Ez az utolsó, végső gátlás, amit valószínűleg sohasem fog átlépni, pedig komoly előnye származna belőle, sohasem fogja elismerni, hogy a "szellem embere" soha nem is volt más, mint egy egyszerű futóbolond.
Ezért nincs a Sodinak fogyipapírja és nem is lesz soha. Mert akkor inkább nyissuk ki a gázt!
Én amondó vagyok, ha megúszást lát mögötte ezt is vállalni fogja..
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Miért nem tette eddig? A kétezres évek eleje óta látszik, hogy programozóként nem fog menni a dolog. Berlin-Linz óta nyilvánvaló, hogy digitális segédmunkásként sem megy. Az utóbbi három év bebizonyította, hogy a szocioparazita lét sem tart örökké. Mire vár még? Csak egy papír kell, márpedig nagyon csodálkoznék, ha egyetlen embert tudnál nekem mutatni, aki szerint a Sodi nem kapna igazolást is a fogyatékáról, ha elmenne a pszichiátriára egy kivizsgálásra.
Mert eddig nagyjából mindenből kiangolnázta magát, mégha szarul is jött ki belőle vagy sehogy, mert akkor mar rég börtönben vagy zárt osztályon lenne a helye. Ahogy szorulni kezdett a nyaka körül a kötél, úgy kezdte elővenni lmbtq, majd buzi kártyát. Tavaly már elkezdett a jogsi alatt beszélni arról, hogy gyenge képességű és nem érti a dolgokat, majd az autipajzs előhozta az anyám hibája és a kora miatti dolog.
Ráadásul az autipajzs azt is megoldaná, ha kapna egy sárga lapot, hogy a fociban is 2 sárga kell a kiállításhoz, tehát technikailag nem történt semmi.
Mert ez súlyosan retardált :D
Addig jó, míg ki nem találja, hogy ő így anonim karitatív, egy kukkantó megörül neki és el is adhatja akár..
8 órázó szürkeegér
Ecc-pecc
Kimehetsz
Endre,itt a vége, gecc.
Sőt, már 2014 -ben is magyarázta, hogy "gyengék az idegeim" meg "nem bírja a monotóniát". Vagy itt az emlékezetes magyarázat 2018 -ból: "Gyenge idegzetű is lennék. Nem "vagyok", mert el tudom kerülni, hogy kiütközzön, de ennek előfeltétele, hogy megelőzzem a saját kiborulásomat. A kevés sör meg heti kb. egyszeri szauna ennek az eszköze. "
Bármit, szó szerint bármit képes angolnázni, csak azért, hogy ne kelljen beismerni a valóságot: "buta vagyok".
én akkor lepődtem meg, hogy tudom még jobban gyűlölni a sodit, amikor mindenféle fagyasztott húst dobott ki, amiknek semmi baja nem volt. lyudgadémon volt az egyetlen, akiben volt annyi előrelátás, hogy mivel több húst vettek, mint amennyit meg tudnak enni, ezért lefagyasztotta.
a sodi pedig fogta, és röhögcsélve "esz mek mi csoda höhöhö" kibaszkodott a kukába több kg húst.
rendkívül vérlázító live volt.
vérdíj target nr. 1
Igen, erre én is emlékszem.
Tényleg egy élhetetlen szarjankó!
Pedig elméletileg tudja milyen, amikor alig van mit enni, tenni ellene viszont képtelen.
Jajj már, hetyetye. Jövő héten
Amúgy ez nem törvényszerű. A testi állapotáért csak maga felelős, lehetett volna akár mozogni is valamit, nem csak a gép előtt recskázni, akkor máris nem lenne egy hikomat púpos. Ugyanígy senki sem kényszerítette, hogy igyon, hogy drogozzon, hogy csak szemetet egyen.
A szellemi fogyatéka nem végzetes mértékű. Ennyi ésszel még valami hivatali állást nyugodtan művelhetne, ahol nem kell emberekkel találkozni. Nyilván programozásra teljesen alkalmatlan, ez nem is kérdés, de ki kényszerítette erre?
Az örök magány sem törvényszerű, azért akár alább adhatta volna a felsőbbrendűségi téveszméit és építhetett volna emberi kapcsolatokat. De jobb érzés volt a lakásban rejtőzködve az interneten arcoskodni a semmire.
Az, hogy az élete így alakult, az ő döntéseinek a következménye. Igazából egész tisztességeséletet is élhetett volna, valamilyen rendes munkát végezve, ép eszű módon kézben tartva a pénzügyeit.
Tudósítást kérünk szépen, sokunknak nincs tiktikünk.
NSZKSZ!
Lesz feljelentés az lmbtq kommuna ellen is vagy mi ez a sajtpapír?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
új infó nem volt eddig, hetyetye arról hogy kirakták
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Ezt írta válasz emailben a kommunának mikor mondták neki hogy holnap ne gyere
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
max5enutálnak
(
x47)
Jan 12, 2024 23:11:49
x47)
Most akkor se meló, se segílyke? AJJAJJ
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
linziasztal01
(
x77)
Jan 12, 2024 23:13:33
x77)
Tibike élőlájvban cigizget, szerintem tényleg nem tervez több napot a Fügében, egyrészt:
-drága neki
-rohadtul nem akar holnap találkozni Endrével, inkább a gyűlölt öregasszony a szállón.
Ezektől függetlenül lehet jelenteni, egy korlátozást már kapott!
-drága neki
-rohadtul nem akar holnap találkozni Endrével, inkább a gyűlölt öregasszony a szállón.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 12, 2024 23:13:40
x45)
Szép vagy vekni

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

kissendrevagyok
(
x48)
Jan 12, 2024 23:14:44
x48)
Tibike élőlájvban cigizget, szerintem tényleg nem tervez több napot a Fügében, egyrészt:
-drága neki
-drága neki
Tegnap Viktorsz mondta, hogy a falra van kirakva egy figyelmeztetés, hogy 100 euró bánópénz jár ha odabent cigizik.. mondjuk ahogy nézem elektromosat szív most.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 12, 2024 23:16:22
x45)
Miért küldi el Kiss Endre Farkas a szállástulajnak hogy Tibor dohányzik?
Csak nem bosszúból?
noikabatgomb
(
x10)
Jan 12, 2024 23:17:59
x10)
Ha valaki vette akkor attol meg elkuldhetik a fugenek. Ha van bunti azt a hasznalt kartyenre terhelik Ra. Ami jelen esetben Merrill bacsi kartyene.
Halottasház
Jan 12, 2024 23:18:16
Szerintem látjuk még ma sajnos.
Holtan.
Jan 12, 2024 23:18:16
linziasztal01
(
x77)
Jan 12, 2024 23:18:26
x77)
Most akkor se meló, se segílyke? AJJAJJ
Úgy nézem én is.
Szerintem ezzel az lmbtqhd+ fészekkel csak időt akart nyerni, hogy ne azonnal bassza be az "alert" jelzőt a neve mellett az AMS-nél.
Dec végéig a Solarys volt a "munkáltatója" osztrák lakcím nélkül, majd január legelején benyújtja a segély kérelmez az nagyon gyanús lett volna.
A mesterterv szerintem az volt, ha már saját bevallása szerint is a januárt kihúzza, hogy olyan január vége felé beküldi a kérelmet az új kamu címmel, addig elfütyizget a Tibi lájvokra, miközben egy-egy interjút beiktat, 500kamu cv-t szétküld...
linziasztal01
(
x77)
Jan 12, 2024 23:19:27
x77)
Azt sem lehet, szóval... :)
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 12, 2024 23:19:29
x13)
Én legszívesebben már egy true crime youtube csatornán látnám viszont a pedofil dagadt pofáját
max5enutálnak
(
x47)
Jan 12, 2024 23:19:40
x47)
Pár éve gondoltátok volna ezt? Valami hasonlóra biztos, de ilyenre? Teljesen legatyásodva, munkanélküli alkoholistaként kergeti az utolsó embert a Földön, egy kiherélt csövest, aki annyira gyűlöli, hogy inkább az utcán fagyoskodva tölti a szilveszterét, mint a pedofillal a melegben. Már egy pesti garzon 50-60%-át kifizette a tranyóra és az még mindig inkább a hajléktalanszállóra megy a gyűlölt nénihez. Ennyire a sor végén lenni már tényleg művészet.
Teljesen kilátástalan spirálba került az alkoholizmusa miatt, az adósságait soha nem fogja kifizetni, ha meg Golda megmurdel a gecibe, a házat viszi majd a Diákhitel Központ. Csodás :D
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Teljesen kilátástalan spirálba került az alkoholizmusa miatt, az adósságait soha nem fogja kifizetni, ha meg Golda megmurdel a gecibe, a házat viszi majd a Diákhitel Központ. Csodás :D
Fullkamu
(
x2)
Jan 12, 2024 23:20:49
x2)
egy bicikliszerelo csaj legyozte a jeghideg jogaszistent! ez shiker?
gyagyás irigye2
(
x3)
Jan 12, 2024 23:28:28
x3)
A sors furcsa fintora gyagyás, hogy elképesztő arcokkal akasztottad össze a bajszod eddig is, de mégis a végtelenül elfogadó, szélsőbalos lmbtq szárny kalapálta el a vekni pofád!
Lám-lám! A magadfajták is kitagadnak!
Irigyellek!
Irigyellek!
Totyika
Jan 12, 2024 23:29:37
A sors furcsa fintora gyagyás, hogy elképesztő arcokkal akasztottad össze a bajszod eddig is, de mégis a végtelenül elfogadó, szélsőbalos lmbtq szárny kalapálta el a vekni pofád!
Irigyellek!
Irigyellek!
Nem volt szerződés, nem tudtak kitagadni.
Ennyi.
Jan 12, 2024 23:29:37
A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 12, 2024 23:35:04
x45)
De mi lesz így a holnap estére foglalt szállással?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 12, 2024 23:35:55
x21)
Miért jó aSodi?
Képes összehozni a szélsőbalos LMBTQ aktivistákat meg a szélsőjobbos hobbinácikat egy jó kis pedofil verésre.
Pezony.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Képes összehozni a szélsőbalos LMBTQ aktivistákat meg a szélsőjobbos hobbinácikat egy jó kis pedofil verésre.
Pezony.
linziasztal01
(
x77)
Jan 12, 2024 23:38:23
x77)
Miért jó aSodi?
Pezony.
Pezony.
-Utállak.
-Én is, dökölj meg.
....
-Merverjük asodit?
-Persze, tettyó, amúgy kamazlak meg minden, csak na. Akarod először ütni? Átengedem, ha gondolod.
Fullkamu
(
x2)
Jan 12, 2024 23:39:15
x2)
latod endre? go woke, go broke!
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 12, 2024 23:39:33
x48)
Miért jó aSodi?
Pezony.
Pezony.
Erről ez jutott eszembe 🤣
www.videoman.gr/en/91354
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 12, 2024 23:42:42
x21)
-Utállak.
Micsoda love sztori lehetne egy MÖM-ös náci meg egy kékhajú woke csaj között, akiket összehozott aSodi nyilvános lincselése. Netflix, tedd a dolgod.
noikabatgomb
(
x10)
Jan 12, 2024 23:48:17
x10)
De mi lesz így a holnap estére foglalt szállással?
Reggel a mait foglaltak. Ma reggeltol holnapig.
A pup az en posztomat szajkozta a tibinek, mert rajott, hogy a tibi megforgatta es ette miatta a szar.
Reggel (video a sodikereson) meg oda is szolt a tibinek, hogy " ezt most kifizetem de a kovetkezo napot te intezed".
Szoval a gyagyas kifizette a tibinek a mai napot az meg kozolte vele, hogy holnaptol o lep onnan szoval a gyagyas most pedalozhat egy szep, draga buzibunkival, hogy legyen fajtalankodas.
Orulok, hogy tetszett a posztom, endi. Lattam az arcodon ahogy remegett a picsaszaj. Mar majdnem elkezdted felolvasni a tibinek.
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 13, 2024 00:02:27
x48)
Azért röhögnék ha Jovináék még faszrahúznák gyűlöletbeszédért vagy rágalmazásért 😂
kissendrevagyok
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 13, 2024 00:02:56
x23)
Gyagyás láttál bármilyen bizonyítékot arról, hogy tibi nem tudja kifizetni a szállást, vagy csak elhited ezt neki bemondásra?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 13, 2024 00:04:10
x48)
Gyagyás láttál bármilyen bizonyítékot arról, hogy tibi nem tudja kifizetni a szállást, vagy csak elhited ezt neki bemondásra?
Levelezős troll
Jan 13, 2024 00:08:27
Dear Jovina,
I'm sorry to bother you, but Endre is talking about how he would rape your mouth. The way he talks about you is disgusting and that's why we tried to tell you, so that you wouldn't have anything to do with him. We have recorded a video clip, but he spent more than 40 minutes screaming in another tiktok live on the street about you and your flatmates while he was drunk as a jackal.
Video with Subtitles:
vlog.sodikereso.info/video/1407/endre-talks-about-jovina-and-his-rent-without-a-contract?channelName=bigdatatroll
Be careful with Endre because he is dangerous, the girl who stayed with you for 1-2 nights is a schizophrenic patient who wanted to be used sexually by Endre and he was met by the police at the social institution where she lives.
He doesn't deserve his deposit back, he's conned everyone and tried to make you look like complete fools with his innocent and miserable looks, while he's a sick psychopath.
Best regards,
I'm sorry to bother you, but Endre is talking about how he would rape your mouth. The way he talks about you is disgusting and that's why we tried to tell you, so that you wouldn't have anything to do with him. We have recorded a video clip, but he spent more than 40 minutes screaming in another tiktok live on the street about you and your flatmates while he was drunk as a jackal.
Video with Subtitles:
vlog.sodikereso.info/video/1407/endre-talks-about-jovina-and-his-rent-without-a-contract?channelName=bigdatatroll
Be careful with Endre because he is dangerous, the girl who stayed with you for 1-2 nights is a schizophrenic patient who wanted to be used sexually by Endre and he was met by the police at the social institution where she lives.
He doesn't deserve his deposit back, he's conned everyone and tried to make you look like complete fools with his innocent and miserable looks, while he's a sick psychopath.
Best regards,
Jan 13, 2024 00:08:27
noikabatgomb
(
x10)
Jan 13, 2024 00:09:41
x10)
Egyebkent tenyleg nagyon buta sodi a sodi.
Lehuzza a tibi reggel
Mar piasan erkezik a kedves exfoberlokhoz akik othagyjak a szarjait a buszmegalloban, alairatjak vele a kijelentkezest majd lehuzzak 450 Eurora es meg a maradek 500at sem hajlandoak visszaadni.
Ezutan a tibi szopatja este es technikailag belekenyszeritozi, hogy ha holnap fajtalankodni akar akkor megint o fizessen vagy raverheti a Golda labara.
Es arrol meg nem is tudunk, hogy meg hanyan vettek le ezt a balekot amikrol nem tudunk.
Annyira hulye vagy fiam, hogy konkretan el kell magyarazni minden ostoba lepesedet te meg orakat loopolsz, hogy rogzisd magadban a hindsight hazugsagokat, hogy miert te jottel ki mindebbol.
Egyebkent volt egy alkalom amikor a tibi szarul jart mert azt csinalta amit mondtal neki: - az elso alkalommal amikor talalkozott veled.
A tibivel nem tortent volna meg ez a sok szar ha egyszeruen nemet mond mar az elso talalkozo elott.
Lehuzza a tibi reggel
Mar piasan erkezik a kedves exfoberlokhoz akik othagyjak a szarjait a buszmegalloban, alairatjak vele a kijelentkezest majd lehuzzak 450 Eurora es meg a maradek 500at sem hajlandoak visszaadni.
Ezutan a tibi szopatja este es technikailag belekenyszeritozi, hogy ha holnap fajtalankodni akar akkor megint o fizessen vagy raverheti a Golda labara.
Es arrol meg nem is tudunk, hogy meg hanyan vettek le ezt a balekot amikrol nem tudunk.
Annyira hulye vagy fiam, hogy konkretan el kell magyarazni minden ostoba lepesedet te meg orakat loopolsz, hogy rogzisd magadban a hindsight hazugsagokat, hogy miert te jottel ki mindebbol.
Egyebkent volt egy alkalom amikor a tibi szarul jart mert azt csinalta amit mondtal neki: - az elso alkalommal amikor talalkozott veled.
A tibivel nem tortent volna meg ez a sok szar ha egyszeruen nemet mond mar az elso talalkozo elott.
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 13, 2024 00:10:11
x48)
kissendrevagyok
Skunk
Jan 13, 2024 00:12:32
Dear ....the street about you and your flatmates while he was drunk as a jackal....
Don't I worth shit anymore? Jan 13, 2024 00:12:32
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 13, 2024 00:14:31
x23)
Este már arról beszélt, hogy biztos szabadulni akarnak már tőle, ezért tiltóra tették, hogy ne tudjon fizetni és igy kirakhassák. De aztán jött ö és megmentette a napot. Viszont ha ez igy van, akkor mértnem rakták ki azután, hogy nem ö fizetett?
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 13, 2024 00:15:22
x48)
Vagy gyagyás befoglalta korábban előtte a szállást és előadta a fehér lovagot aki megmenti 🤣
linziasztal01
(
x77)
Jan 13, 2024 00:20:21
x77)
Wokegirl: Úristen, valakit rugdosnak a Kossuth téren... atyaég, megint a patriarchátus manifesztumának szimbolikus jelentősé..
MÖM-srác: Na, mi van, akarsz még, hetyetye? Te rohadt buzeráns, náci büdös zsidó, a kurva a...
Wokegirl: Ebből elég, most azonnal, hogy képzeled, hogy valakit nemi identitásában, különben is, honnan tudod, hogy melyik nemhez vonzódik az 56 féle kategóriából, te állat?? Nem szégyele..
Nyüszögő hangon*: A Mejszii szijvesztejkor, mejt nem hallgattott jám, nyem eszé kukásztam a bakájdi..
MÖM-srác: Még pofázol, karvajorrú zsidó fattyú? A kurva anyádat, azt, a-aaa--ő-ő-őő, na, nyissuk ki a gázt? Hee?
Wokegirl: Már a származása is egy kognitív disszonancia redukció a véleményed szerint és szubjektív szubhumán voltod manisfesztációjának abszolútuma? Te náci.
MÖM-srác: Kussolj már, hát addig ütöm asodit, amíg lélegzik...
Wokegirl: Ja, hogy a.. ez a sodika? A mocskos tenyérbe mászkó lmbtqia++ gyalázó anyucikádat, az, tudod?! Miért nem vállalod fel Mercikét? Nagyon szépen befordították a faszát, orvosi remekmű, herezacskót így még nem vartak befele, édesem. Amúgy ez úgy pisikél, mint Darth Vader, tudod a csizmába, áháhháhh.
Korcs nyüszítve* dee-de-de most miffaan, mit akarsz?
Wokegirl: Semmit te kis szubhumás szar… *sóhajtásnyi szünet*
Sosem tudtam magam hova tenni a szexuális palettán… De ahogy Dezsőke rugdosta a fejedet... őserő, karma, taróó' kártyák… tee, figyiike, megiszunk egy latte frapuccsínót?
MÖM-srác: He? Akarsz kávét? Jóvan, de utána megbaszlak, na?
Wokegirl: Gyere, te állat, asodinak meg a kurva anyját nem?
MÖM-srác tökvakarva*: Hallod, teccő, komolyan mondom....
(Volt/van gyártásvezető a családban, na bejj)
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jan 13, 2024 00:29:24
x7)
Miért jó aSodi?
Pezony.
a forumnak is jó, hogy van rajt egy ilyen hídember. Képes összehozni a szélsőbalos LMBTQ aktivistákat meg a szélsőjobbos hobbinácikat egy jó kis pedofil verésre.
Pezony.
Kérdés
Jan 13, 2024 00:46:14
Unatkozol, mi, korcs?
Megy itt is a nagy lurkolás, nem elég a Tibi lájvban?!
Te patkány.
Túl rég óta nem kaptál a mocskos pofádra pesten így felbátorodtál, kár volt… tetttttyó!
Vagy egyből a két szatyroddal haza takarodsz, vagy vállalod pestet amit nem kellene. Nos?:))
Te patkány.
Túl rég óta nem kaptál a mocskos pofádra pesten így felbátorodtál, kár volt… tetttttyó!
Vagy egyből a két szatyroddal haza takarodsz, vagy vállalod pestet amit nem kellene. Nos?:))
Jan 13, 2024 00:46:14
-
Jan 13, 2024 00:51:24
Unatkozol, mi, korcs?
Te patkány.
Te patkány.
Szombat estr egy batyukát cipelő hajléktalan mindennek "ki van téve", még akkor is ha Flixbusszal érkeszik délután...
Nem félsz, te retard? Nagy hiba…
Jan 13, 2024 00:51:24
Fullkamu
(
x2)
Jan 13, 2024 00:55:16
x2)
mennyi volt ez a becsi kaland? 1500-2000 euro?
A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 13, 2024 00:59:38
x45)
Kiss Endre Farkas arra készül hogy az össze fikázott pólót az anyja ruháival közösen kerül kimosás.
Veszélyes ruha mosás megtörténik ujszasz
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 13, 2024 01:26:31
x21)
Kiss Endre Farkas arra készül hogy az össze fikázott pólót az anyja ruháival közösen kerül kimosás.
Főleg ha koronás Sodi aSodi.
Gyöngyi néninél lockdown, azonnal!
A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 13, 2024 01:59:40
x45)
1:58 Kaffka Tibor undorító szagú férfinek megerte 7 napig nem levenni a sapkát, mert most olyan a feje mint borinak:

A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 13, 2024 02:01:39
x45)
Mátyás király ravatal freskó (1490 színezett)
Életképtelen elkövető
Jan 13, 2024 02:52:30
Tibi kimerült a 3 hetes munkában, szóval újra kell egy 3 éves szünetet tartania. Endre! Nyissad ki a kasszát!
Életképtelen elkövető
Jan 13, 2024 02:52:30
Csicsó_VOD
(
x4)
Jan 13, 2024 03:50:26
x4)
Hát figyelj Endre, ha mást nem is, de azt a pénzt baszhatod, amit a csaj elégetett.
Nem bírtad ki, hogy ne loopoljál róla liveban. :DD
Annyi tranyó vergődést néztél mostanában, hogy ismét kipróbáltad magadat a szerepében, ami annyira jól sikerült, hogy alá is írtad a halálos ítéletét annak a pénznek.
Így tovább gyagyás, nagyon jó az irány!
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Nem bírtad ki, hogy ne loopoljál róla liveban. :DD
Annyi tranyó vergődést néztél mostanában, hogy ismét kipróbáltad magadat a szerepében, ami annyira jól sikerült, hogy alá is írtad a halálos ítéletét annak a pénznek.
Így tovább gyagyás, nagyon jó az irány!
Javítva
Jan 13, 2024 04:06:39
a forumnak is jó, hogy van rajt egy ilyen hídemberAngolna.
Jan 13, 2024 04:06:39
Kovi
(
x2)
Jan 13, 2024 04:53:13
x2)

Korán kelt a púp.
mikedp
(
x9)
Jan 13, 2024 04:54:21
x9)
Korán kelt a púp.
Pfffi de randa …
gyagyás irigye2
(
x3)
Jan 13, 2024 05:36:09
x3)
Gyagyás!
Az orbitrágók a szádban úgy néznek ki, mint valami proli Dune House logó!
[https://i.ibb.co/GWx6ggh/N-vtelen.jpg]
Irigyellek!
Az orbitrágók a szádban úgy néznek ki, mint valami proli Dune House logó!
Irigyellek!
gyagyás irigye2
(
x3)
Jan 13, 2024 05:37:10
x3)
Elbasztam a linket, ez is a te hibád!
Esetleg ha Golda anyád beszélt volna a Géjzával, akkor ez sem fordul elő!
Elbasztam a linket, ez is a te hibád!
Esetleg ha Golda anyád beszélt volna a Géjzával, akkor ez sem fordul elő!
gyagyás irigye2
(
x3)
Jan 13, 2024 05:37:31
x3)

HALÁL HALÁL HALÁL
Endre priusza
(
x11)
Jan 13, 2024 06:06:34
x11)
Itt nincs mar melo, de nem is lesz. Itt mar csak kokemeny alkoholizmus van es vegleges lecsuszas. Meg vergodik egy-ket hetig, amig be nem borul a kartyavar, aztan vege.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Fullkamu
(
x2)
Jan 13, 2024 06:10:29
x2)
Itt nincs mar melo, de nem is lesz. Itt mar csak kokemeny alkoholizmus van es vegleges lecsuszas. Meg vergodik egy-ket hetig, amig be nem borul a kartyavar, aztan vege.
AMEN
Púpp
(
x1)
Jan 13, 2024 06:13:44
x1)
A csimpánz pofájú tranyó, meg a szètfolyt fuffadt veekni, egyszerű gyönyörű.
A maga groteszk módján.
Púpp a púp hátán
A maga groteszk módján.
Endre priusza
(
x11)
Jan 13, 2024 07:06:54
x11)
Tokeletesen kovetheto, ahogy a pialas miatt szetesett az elete. Az elejen meg fel eveket angolnazott cegeknel, meg valami kodot is irt, hetyetyezett meetingeken. Az utolso ket evben mar ez nem ment, de legalabb segelyre idoben bejelentkezett, azt intezte. Na ez az a szint, ahol az sem megy. Gyakorlatilag elsodikazta a lakaskeresest, azert nem jogosult segelykere. Mar az eloskodeshez sem maradt eleg esze.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
DonDraper
Jan 13, 2024 07:25:05
Tokeletesen kovetheto, ahogy a pialas miatt szetesett az elete. Az elejen meg fel eveket angolnazott cegeknel, meg valami kodot is irt, hetyetyezett meetingeken. Az utolso ket evben mar ez nem ment, de legalabb segelyre idoben bejelentkezett, azt intezte. Na ez az a szint, ahol az sem megy. Gyakorlatilag elsodikazta a lakaskeresest, azert nem jogosult segelykere. Mar az eloskodeshez sem maradt eleg esze.
Reméljük a Blaha epizód màr nem várat sokáig magára!
Jan 13, 2024 07:25:05
Telebetyár_Időtelefon
Jan 13, 2024 07:26:26
Endre, jóból mondás részemről, köszönd a 13.-ának:
- gondnokság alá helyezteted magad,
- csődvédelmet kérsz,
- a maradék pénzedből egy fizetős éves-másféléves elvonóra bevonulsz,
- elfelejted az internetet nem_read-onlyban használni, kivétel az email és a messenger.
Ekkor még kapsz olyan nagyonmax. 3 évtizedet, amelyben élhetsz relatív normális életet.
Minden másra: ott a Blaha.
Jóból.
8 órázó szürkeegér
- gondnokság alá helyezteted magad,
- csődvédelmet kérsz,
- a maradék pénzedből egy fizetős éves-másféléves elvonóra bevonulsz,
- elfelejted az internetet nem_read-onlyban használni, kivétel az email és a messenger.
Ekkor még kapsz olyan nagyonmax. 3 évtizedet, amelyben élhetsz relatív normális életet.
Minden másra: ott a Blaha.
Jóból.
Jan 13, 2024 07:26:26
Sodronyka
(
x4)
Jan 13, 2024 07:28:24
x4)
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Klohek
(
x12)
Jan 13, 2024 08:05:41
x12)
Hinta-palinta,
Régi Duna,
Kis katona,
Ugorj a Dunába!
Zsupsz!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Régi Duna,
Kis katona,
Ugorj a Dunába!
Zsupsz!
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 13, 2024 08:06:08
x8)
Akkor Endre! Elmondhatjuk, hogy a befektetett pénzed amit a Tranyóba fektettél elúszott. A bécsi utaid folyamatos deficites kalandok. Munka semmi. Bevétel semmi. Jól értelmezem, hogy újraindítod a média karriert? Talán bejön belőle napi 4-5 rózsa.:)
Heki a traki
balek
(
x10)
Jan 13, 2024 08:13:09
x10)
Értetlen
(
x1)
Jan 13, 2024 08:52:43
x1)
Állítása szerint a januárt kihúzza, a gondok utána kezdődnek.
Alig várom.
Ilyen álom fészket nehezen fog találni majd.
Alig várom.
Ilyen álom fészket nehezen fog találni majd.
A gond is relatív, egy normális ember szerint a gondokban már huszonéve mélyen dagonyázik
Vaják
(
x6)
Jan 13, 2024 09:10:35
x6)
Jó reggelt trollégák, a tegnap esti kukázós live valahol elérhető?
Előre is NSZKSZ
Előre is NSZKSZ
Kikmakukk
(
x1)
Jan 13, 2024 09:16:38
x1)
Sodi, te itt a Hbf környékén patkanykodsz, igaz? Képzeld én is itt vagyok, de sajnos nincs időm megkeresni téged. Mert míg te a macskaolba tartasz, hogy a macskák oldalba hugyozzanak, én a reptérre tartok, hogy egy barátomat meglatogassam a születésnapján Maltan.
Kinek mi adatott, ugye. Ne felejtsd a bölcs szavakat:
Aki csóró geci, az ne kényeskedjen.
Kinek mi adatott, ugye. Ne felejtsd a bölcs szavakat:
Aki csóró geci, az ne kényeskedjen.
Negermann
Jan 13, 2024 09:19:53
Életemben kevés annyira megalázó dolgot láttam mint a tegnapi napod endre, pár perces részletekben kellett megnéznem ahogy sorozatosan becsicskítanak, megaláznak, megkárosítanak, elutasítanak mindenhol, mindenki vagy elvitt volna a krindzsroham. Ilyen tényleg a világon nincs geci, egy átlagos ember már ott meghalt volna a szégyentől ahogy az albérletből kidobták, látszott rendesen hogy még az autipajzs is feladta hogy ezt a szellemi nyomorcunamit kívül tartsa.
Szandikával megaláztatásod is jólesett, szebb hely lett a világ egy kicsit megint hogy a neked megérdemelt kimenetelt kaptad.
És az a legszebb az egészben, hogy két éve ez a nő még beléd volt esve, gyereket akart tőled, boldogan hallgatta volna a loopolásodat egy angyali mosollyal az arcán, lett volna lakása, dolgozott volna, a gyámja helyrerakott volna mindkettőtökek ha elkanászodtok, erre nem, neked a csöves, lehúzós faszpina kellet. Elköltötted rá egy családi ház árát hogy ideiglenesen egy-két hetekre megtűrjön maga mellett, közben ugyanúgy rühell mint a szart és alig várja hogy lekoptassa a ruppótlan veknit. Magadnak csináltad ezt is, vígan gányolhatnál Szandikánál lakva, lenne stresszmentes nyugi. Minden a te hibád! Minden!
Szandikával megaláztatásod is jólesett, szebb hely lett a világ egy kicsit megint hogy a neked megérdemelt kimenetelt kaptad.
És az a legszebb az egészben, hogy két éve ez a nő még beléd volt esve, gyereket akart tőled, boldogan hallgatta volna a loopolásodat egy angyali mosollyal az arcán, lett volna lakása, dolgozott volna, a gyámja helyrerakott volna mindkettőtökek ha elkanászodtok, erre nem, neked a csöves, lehúzós faszpina kellet. Elköltötted rá egy családi ház árát hogy ideiglenesen egy-két hetekre megtűrjön maga mellett, közben ugyanúgy rühell mint a szart és alig várja hogy lekoptassa a ruppótlan veknit. Magadnak csináltad ezt is, vígan gányolhatnál Szandikánál lakva, lenne stresszmentes nyugi. Minden a te hibád! Minden!
Jan 13, 2024 09:19:53
Mitokondrium
(
x7)
Jan 13, 2024 09:21:02
x7)
Na jó, de a fogyit takarítóként alkalmazzák, nem fejlesztőként évi 65k-ért. Vagy ha mégis, akkor mozgássérültet.
És a korcsnak nincs papírja arról, hogy fogyi, mert nem az. A személyiségzavar nem fogyatékosság és a púpja sem számít annak (ráadásul arról sincs papírja).
És a korcsnak nincs papírja arról, hogy fogyi, mert nem az. A személyiségzavar nem fogyatékosság és a púpja sem számít annak (ráadásul arról sincs papírja).
Aludtam erre egyet, de továbbra sem fér a fejembe, miért nincs a Sodinak fogyipapírja? Addig oké, hogy megvan keze-lába, ha valamit kezdene magával, nem csak a faptop előtt ülve recskázna álló nap, még lehet, hogy a púpja is kiegyenesedne, erre nem nagyon jár fogyipapír.
De egyértelmű nála valamilyen szellemi fogyaték, nagyon csodálkoznék, ha elérné a 80 -at egy IQ teszten. Most már végképp elitta az agyát, de fehérnégyzet korában is akkora tuskó volt, hogy lefulladt a fejében a láncfűrész, kisegítőben érettségizett, több iskolaváltás után. A kétezres évek elején is retardáltként írta le minden egyes ismerőse. A legutóbbi pszichiátriai látogatásán is csuklóból írták be neki a személyiségzavarokat, nyilvánvalóan a szakembernek sem kellett sokat nyomozgatnia, hogy lássa, Endi bizony agyilag zokni. Nagyon-nagyon csodálkoznék, ha egy alapos kivizsgálás után nem kapna pecsétes papírt is valamilyen szellemi fogyatékról. Rögtön járna rá adókedvezmény, meg mindenféle segély, a hatóságok is kesztyűs kézzel bánnának vele. Ha hajlandó lenne tessék-lássék dolgozni, labancföldön egy Billás polcfeltöltő állás gyakorlatilag örök életére meglenne, ő lehetne a kvótafogyi, körülbelül a Szandika-szerű élete biztosítva lenne.
Goldáék valószínűleg kerülték az orvosokat, mert amíg nem adtak ki papírt arról, hogy magzatjuk fogyatékos, addig folytathatták az öncsalást, hogy Endike kicsit lassú, de attól még lesz majd belőle ügyvéd, orvos, vagy legalább pjogjamozó. Viszont Endre sem vizsgáltatta ki magát sohasem, az elmúlt huszonöt évben, pedig minden lehetősége meglett volna rá. Miért? Az ő sunnyogós, megúszós, angolnázós életmódját nagyban segítené, ha nyilvántartott szellemi fogyatékos lenne, a képességei biztosan meg is vannak hozzá. Mégsem indult el soha ebbe az irányba, sőt egyenesen kerüli, hogy ilyet szerezhessen. A pszichiátriáról is azonnal kereket oldott, pedig javasolták neki a pár hetes befekvést.
A másik, első látásra ettől független, de lehet nagyon is releváns nyom a sodikázás. Annak idején az egyetemen figyeltem föl egy viselkedésre, amit akkor nem értettem: volt egy-két évfolyamtársam, akivel gyakran találkoztam a könyvtárban, ahova tanulni jártak, mégis vizsga, ZH előtt fennen óbégattak, hogy ők lófaszt sem tanultak, bele sem néztek a könyvbe. Minek mondana bárki ilyet? A megoldás annyi, hogy ha szénné tanultad magad és megbuksz, akkor hülye vagy, de ha nem tanultál és megbuksz, akkor ugye nem egyértelmű, hogy te vagy alkalmatlan. Ha ezen a modellen keresztül értelmezzük a Sodi viselkedését, tulajdonképpen ő is ugyanezt teszi. Állítja, hogy mindenhonnan csak lóg, sehol sem dolgozik, csakazértis kerül minden hasznos tevékenységet. Hiszen akkor ha kirúgják egy cégtől, ő csak lusta, nem az a szellemi fogyatékos, aki a legegyszerűbb feladatokra is képtelen a saját szakmáján belül.
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 13, 2024 09:32:59
x13)
Klohek
(
x12)
Jan 13, 2024 09:41:28
x12)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Mitokondrium
(
x7)
Jan 13, 2024 09:44:39
x7)
Miért nem tette eddig? A kétezres évek eleje óta látszik, hogy programozóként nem fog menni a dolog. Berlin-Linz óta nyilvánvaló, hogy digitális segédmunkásként sem megy. Az utóbbi három év bebizonyította, hogy a szocioparazita lét sem tart örökké. Mire vár még? Csak egy papír kell, márpedig nagyon csodálkoznék, ha egyetlen embert tudnál nekem mutatni, aki szerint a Sodi nem kapna igazolást is a fogyatékáról, ha elmenne a pszichiátriára egy kivizsgálásra.
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 13, 2024 10:07:20
x13)
Mert eddig nagyjából mindenből kiangolnázta magát, mégha szarul is jött ki belőle vagy sehogy, mert akkor mar rég börtönben vagy zárt osztályon lenne a helye. Ahogy szorulni kezdett a nyaka körül a kötél, úgy kezdte elővenni lmbtq, majd buzi kártyát. Tavaly már elkezdett a jogsi alatt beszélni arról, hogy gyenge képességű és nem érti a dolgokat, majd az autipajzs előhozta az anyám hibája és a kora miatti dolog.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 13, 2024 10:10:42
x11)
Újranézve még mindig megdöbbentő, hogy valaki bontatlanul dob ki mosószert és öblítőt, rakja a kuka mellé vagy mittudomén, nagyon sokan fel tudnák használni.
Miért kell kidobni? A fán terem, majd szakítunk másikat?
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 13, 2024 10:12:31
x13)
Miért nem tette eddig?
Ráadásul az autipajzs azt is megoldaná, ha kapna egy sárga lapot, hogy a fociban is 2 sárga kell a kiállításhoz, tehát technikailag nem történt semmi.
linziasztal01
(
x77)
Jan 13, 2024 10:12:56
x77)
Újranézve még mindig megdöbbentő, hogy valaki bontatlanul dob ki mosószert és öblítőt, rakja a kuka mellé vagy mittudomén, nagyon sokan fel tudnák használni.
Mert ez súlyosan retardált :D
Telebetyár_Időtelefon
Jan 13, 2024 10:14:43
Addig jó, míg ki nem találja, hogy ő így anonim karitatív, egy kukkantó megörül neki és el is adhatja akár..
Jan 13, 2024 10:14:43
-
Jan 13, 2024 10:26:11
Hinta-palinta,
Régi Duna,
Kis katona,
Ugorj a Dunába!
Zsupsz!
Régi Duna,
Kis katona,
Ugorj a Dunába!
Zsupsz!
Ecc-pecc
Kimehetsz
Endre,itt a vége, gecc.
Jan 13, 2024 10:26:11
Mitokondrium
(
x7)
Jan 13, 2024 10:28:23
x7)
Sőt, már 2014 -ben is magyarázta, hogy "gyengék az idegeim" meg "nem bírja a monotóniát". Vagy itt az emlékezetes magyarázat 2018 -ból: "Gyenge idegzetű is lennék. Nem "vagyok", mert el tudom kerülni, hogy kiütközzön, de ennek előfeltétele, hogy megelőzzem a saját kiborulásomat. A kevés sör meg heti kb. egyszeri szauna ennek az eszköze. "
Bármit, szó szerint bármit képes angolnázni, csak azért, hogy ne kelljen beismerni a valóságot: "buta vagyok".
Kötőjel
(
x12)
Jan 13, 2024 10:29:17
x12)
én akkor lepődtem meg, hogy tudom még jobban gyűlölni a sodit, amikor mindenféle fagyasztott húst dobott ki, amiknek semmi baja nem volt. lyudgadémon volt az egyetlen, akiben volt annyi előrelátás, hogy mivel több húst vettek, mint amennyit meg tudnak enni, ezért lefagyasztotta.
a sodi pedig fogta, és röhögcsélve "esz mek mi csoda höhöhö" kibaszkodott a kukába több kg húst.
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 13, 2024 10:31:12
x8)
Érthető Endre rosszindulata. Mivel fogyatékos, testi és szellemi fogyatékossággal született, ezért a kissebségi komplexusa rosszindulatban csúcsosodott ki. Ha a világban alantas szerep jutott neki, ezért megkeseríti mindenkinek at életét akivel kapcsolatba kerül. Azt hiszi, hogy a külvilág a felelős az ő fogyatékosságáért. Holott nem veszi észre, hogy ő maga a családja evolúciós zsákutcája. Viszont szerencse, hogy a Kiss család eme elfajzásának vége van. Gyereke nem lesz, így nem viszi tovább senki ezt a selejtes génszerkezetet. Bár érdekes lenne megnézni, hogy milyen amorf lény születne ha gyereke lenne. Mivel Endre is egy freak akit cirkuszban kellene mutogatni, a gyere lenne a rémcirkusz non plus ultrárja. Amolyan omega lény. Aki zárja a földi létezést a korcsoknak.
Heki a traki
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 13, 2024 10:32:09
x13)
Te pedofil geci, mi a kurva anyádért nyomsz már tiktok liveot kiskoru lányokkal? Szerencsére hamar megkapták a tényfeltárást és leléptek tőled a gecibe, nem hittek neked. Hogy dögölnél meg te nyomorult féreg geci
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 13, 2024 10:36:07
x11)
Igen, erre én is emlékszem.
Tényleg egy élhetetlen szarjankó!
Pedig elméletileg tudja milyen, amikor alig van mit enni, tenni ellene viszont képtelen.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jan 13, 2024 10:37:20
x4)
Figyi már fikás buzi! Most akkor a titán tollal meg a gázsprével mi van? Mikor fogod beszerezni? Szeretnénk majd az önvédelmi képességeidet letesztelni ha azokat beszerezted.
A hangulat jóindulatú és tréfás
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 13, 2024 10:37:28
x21)
Pedofil live TikTokon.
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 13, 2024 10:38:15
x13)
Troll forum hetyetye
Tyodika
Jan 13, 2024 10:38:48
Figyi már fikás buzi! Most akkor a titán tollal meg a gázsprével mi van? Mikor fogod beszerezni? Szeretnénk majd az önvédelmi képességeidet letesztelni ha azokat beszerezted.
Jajj már, hetyetye. Jövő héten
Jan 13, 2024 10:38:48
Mitokondrium
(
x7)
Jan 13, 2024 10:39:23
x7)
Érthető Endre rosszindulata. Mivel fogyatékos, testi és szellemi fogyatékossággal született, ezért a kissebségi komplexusa rosszindulatban csúcsosodott ki. Ha a világban alantas szerep jutott neki, ezért megkeseríti mindenkinek at életét akivel kapcsolatba kerül. Azt hiszi, hogy a külvilág a felelős az ő fogyatékosságáért. Holott nem veszi észre, hogy ő maga a családja evolúciós zsákutcája. Viszont szerencse, hogy a Kiss család eme elfajzásának vége van. Gyereke nem lesz, így nem viszi tovább senki ezt a selejtes génszerkezetet. Bár érdekes lenne megnézni, hogy milyen amorf lény születne ha gyereke lenne. Mivel Endre is egy freak akit cirkuszban kellene mutogatni, a gyere lenne a rémcirkusz non plus ultrárja. Amolyan omega lény. Aki zárja a földi létezést a korcsoknak.
Amúgy ez nem törvényszerű. A testi állapotáért csak maga felelős, lehetett volna akár mozogni is valamit, nem csak a gép előtt recskázni, akkor máris nem lenne egy hikomat púpos. Ugyanígy senki sem kényszerítette, hogy igyon, hogy drogozzon, hogy csak szemetet egyen.
A szellemi fogyatéka nem végzetes mértékű. Ennyi ésszel még valami hivatali állást nyugodtan művelhetne, ahol nem kell emberekkel találkozni. Nyilván programozásra teljesen alkalmatlan, ez nem is kérdés, de ki kényszerítette erre?
Az örök magány sem törvényszerű, azért akár alább adhatta volna a felsőbbrendűségi téveszméit és építhetett volna emberi kapcsolatokat. De jobb érzés volt a lakásban rejtőzködve az interneten arcoskodni a semmire.
Az, hogy az élete így alakult, az ő döntéseinek a következménye. Igazából egész tisztességeséletet is élhetett volna, valamilyen rendes munkát végezve, ép eszű módon kézben tartva a pénzügyeit.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 13, 2024 10:39:27
x11)
Pedofil live TikTokon.
NSZKSZ!
tomorrow
Jan 13, 2024 10:39:39
berlo csaj ezt valaszolta:
"HOLNAP NE GYERE"
:D
"HOLNAP NE GYERE"
:D
Jan 13, 2024 10:39:39
trolléga
(
x30)
Jan 13, 2024 10:40:26
x30)
Troll forum hetyetye
i.ibb.co/3kCSVXT/image.png">
i.ibb.co/3kCSVXT/image.png">
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 13, 2024 10:40:30
x21)
Szép vok

Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 13, 2024 10:40:41
x13)
NSZKSZ!
NSZKSZ!
új infó nem volt eddig, hetyetye arról hogy kirakták
Norina
(
x2)
Jan 13, 2024 10:40:44
x2)
Mirror esetleg?
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jan 13, 2024 10:41:00
x4)
Fikásnak nincs söre csak jéger ezért azzal indít délelőtt
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 13, 2024 10:41:14
x13)
Ezt írta válasz emailben a kommunának mikor mondták neki hogy holnap ne gyere
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 13, 2024 10:42:05
x21)
Jaj, nyincs söj, faszom csak jégej vany!
Mitokondrium
(
x7)
Jan 13, 2024 10:42:22
x7)
"Mindegy, megisszuk a jégert!"
Mondta a nem alkoholista pedofil reggel, ébredés után.
Mondta a nem alkoholista pedofil reggel, ébredés után.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jan 13, 2024 10:42:29
x4)
Egy törülközővel takarja csak el félig azt a hikomat okádék testét.
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 13, 2024 10:42:34
x21)
Azt mondja kakukcio 😂😂
trolléga
(
x30)
Jan 13, 2024 10:42:38
x30)
Elfogyott a sört (6os pakk ottakringer), csak a keserke (jéger) maradt.
Ütni való féreg. Takarodj vissza jutyura te szutyok recskás!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ütni való féreg. Takarodj vissza jutyura te szutyok recskás!
Mitokondrium
(
x7)
Jan 13, 2024 10:43:07
x7)
Endre, te nem előzékeny voltál, hanem egy balek.
500 eurós kaució
Jan 13, 2024 10:43:23
Endre,tudom,hogy csak sört iszol.
De ezúttal igyál rám hideg vizet.
De ezúttal igyál rám hideg vizet.
Jan 13, 2024 10:43:23
trolléga
(
x30)
Jan 13, 2024 10:43:25
x30)
Valamelyik buzi felszopó szólt neki hogy ne lájfszban vedeljen... Pedig le lehetne lövetni a picsába
CafkaMarci
(
x6)
Jan 13, 2024 10:43:35
x6)
Reggelire jégert fogyaszt, és csodálkozik, hogy meg vannak számlálva a napjai...
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
trolléga
(
x30)
Jan 13, 2024 10:44:21
x30)
Valakivel találka volt leszervezve (Gayza?)
Egész jövő héten még interjúcsázni fog
Egész jövő héten még interjúcsázni fog
148 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mindegy lett volna ha kihajít mindent, semmi értéke nincs