A Samsung. Es azert relevans mert a gyagyasnak valoszinuleg ismert legalabb valami Google accot rajta amin tudta hasznalni a where's my phone funkciot.
Igy mar csak az iPhone maradt amihez a pedofil orultnek semmi koze. Ez bassza idegileg. Azert hazudik, hogy azon kemprogram van (nincs), hogy a tibit ra tudja venni, hogy egy androidos keszuleket hasznaljon amihez fizikalisan hozzafer, hogy beallitgassa a dolgokat, hogy tudja stalkolni a ferfiszerelmet.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Hát ezért hetyetye!
A trollok úgy intézték, hogy az egyetlen saját telefonja a tranyónak eltűnjön, az iPhonera letelepített kémszoftverekkel így minden kommunikációjuk rajtunk megy keresztül.
Ez egy jól felépített terv része volt, előbb JankóJankót, majd most a fogatlan cigánykurvát bíztuk meg ezzel a feladattal.
A fizetséget ráadásul a tranyóval szállíttattuk ki a helyszínre.
Szerintem a megbízót mindenki ismeri, éppen síel.
Duplacsavaros pong HE!
de hogy mért nem az ellentéte, mint az ijedtségtől lemerevedő kecskék......megnéznék egy rugdosós videót.
SGH
Én inkább koherenciát látok, mint kontrasztot. Futva menekül mindkét dolog elől.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Sodi "rajongói" mind hajleszek, mint Tibi, vagy Villám. Velük pedig maximum majd csak a Blahán fog "kávézni".
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Bocsi, félreértődött...a véleményemet gondoltam nem relevánsnak :D
SGH
Átvert másokat, meg is kapta érte azonnal a jussát.
Azt hiszem, ezt hívják karmának.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Pedig jó lenne a soderittónak egy ilyen rámenős utcai harcos vendéglátás."Sodiverés a nyolcadikos"lenne a pilotfilm munkacíme.
Nem emlékszem milyen droidja van,vagyis..volt a tranyónak, de az lett oda, és arról loopolt reggel, hogy azon van minden, tehát mondhatni egy elég erős ütést kapott. :))
Arra nem emlékszem hogy a mostani iphoneja az Snecifon-e, de panaszkodott hogy haszontalan, és semmire nem jó (de érted, mindezt tiktok liveban)
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
A nyolcadik utas a sodiverés
Endre egy pedofil!
Először fajtalankodásra hegyezte rá a nyelvét, majd ez átcsapott a célszemély megsemmisítésébe.
Zsibuci nagyon jól leírta, amit most gondolok.
Ha nem lenne az, aki... még gratulálnék is neki, mert amúgy hibátlanul hangolta a bikáját a tranyó ellen, no nem mintha nagyon győzködni kellett volna, de zseniálisan ment az adrenalin felfelé.
Ami a legszörnyűbb az egészben, hogy a Tibi ugyanaz, mint a gyagyás... hiába verik pépessé, vagy karcolják meg a faszpináját, egyszerűen nem tanul semmiből..
Egyikük sem fogja még holta napjáig SEM megtanulni, hogy a képzelt valóságukon kívül, ők nem irányítanak az égvilágon semmit.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Rajongók, egy szót nem képes kimondani mert nincsenek fogai.
Döbbenetes mélységekbe érkeztünk endrével.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Nagyon nevetek, a valóság mindig durvább.... Mindkettő bejött. Valami kitüntetést easy kollégának! Nszksz
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Amúgy először én sem hittem benne teljesen, de emlékszem erre a kommentre, és durva hogy amúgy tényleg így történt.. :D
Áh, engem a megtiszteltetés!
Amúgy is hiába spinoff, ez egy nagyon jó buli volt.
De milyen vicces, nem? Még a hajléktalan lett kirabolva.. :))
A nevel elég túlzás.
Mondjuk, hogy van egy gyerekük.
sztem ugyaz a személy készítette a szemöldöküket
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Kimoderáltam a képet nehogy Kakaspina trolléga epilepsziás rohamot kapjon megint..:)
Szóval ez nem volt egy rossz csaj, Tibit meghívta ingyen piákra kvázi reklámozni a kocsmát. Tibi ráindult mint az isten fasza és minden áron fel akarta szedni. Az már nem rémlik Vahur hogy és miért tolta oda a pofáját de a vége az lett hogy ment a hőbörgés mert nem akarták beengedni és meg akarta verni Tibit. Az utcán ment a kakaskodás és a csaj is kapott egy pofont véletlen. Tibi meg egy másikat amivel azonnal aszfaltot fogott.
Itt látszik hogy Tibi amúgy kb 70%-ban a nőket szereti, mert annyira senkire nem pörgött be mint egy kicsit jobb csajra. Trutymó Titánba volt bele zúgva talán kicsit hasonlóan de itt ez nagyon gyors volt.
Aztan a Pulp finction mintajara elnevezik Bénának :D
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Akkor miért írtad ezt most ide?
Érzem, h kripli felügyelő szája már habzik rá az ujja alatt sistergő billentyűzetre.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Vagy "Sánta".
De az is elég lenne, ha folyamatosan Tibiznék.
"Tibike, hozzál egy sört, mert megöllek."
"Beverem a sört, aztán meg az álladat, Tibike, jó?"
stb
Kétélű fegyver, mert ha elpártolnak a felszopók akkor fut vissza gyagyáshoz, mondjuk akkor mi csak egy kávét kérünk.
Szerintem amúgy nem tudod ennyivel meggyőzni őket. Zsebóca meg Katalinca más néven, de tuti most is donéselget neki.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Újszász, Dózsa György út 2, 5052
kissendrevagyok
Esetleg a mai habi tranyólájv nincs meg? Miután elrabolták és újra kinyílt a csipa.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
És egy kerítés mellett is!
Hú ez milyen agyhalott picsa volt! :) :) :) Most beugrott.. :)
Rakattintva nekem valami cirillbetus szoveget dob fel 🤣
- A kétélű fegyvernek általában egyik éle sem túl ékes, ha a gyagyás is szerepet játszik egy ilyen kardforgatásban, mert vagy valami felmosó törik a vekni fején, vagy a fosfejű tranyónak az irányíthatatlansága miatt szenved.
Ami engem nagyon meglepett a gyagyással kapcsolatban, hogy szerintem tényleg szerelmes, és képes magára az érzetre, bár ezt végtelenségig tudnánk boncolni, és már vagy ezer teória született erről, de az is lehet, hogy ez csak a birtoklási vágy egyik ábránd upgrade-je. :D
Mert ez a tézis valahol ott bukik meg, hogy az anyjával karöltve dobták ki az ólból, amit azóta talán megphánt asodi...vagy csak hiszi hogy megbánta.
Nagyon jót írsz, mert itt már tényleg csak egy kávé fog kelleni, hisz a tranyó kinyírja a faszba, ha ezek megint kollabolnak...
Durván csökkentek a lehetőségeik, és jóval kevesebb a pénz mindkét oldalon, de szerintem lesz itt még show.:D
- Nem bizony, őket sajnos nem.
Öröm az ürömben, hogy amúgy a gyártósoron érkezőket viszont még meg lehet állítani, hogy még véletlenül se avanzsálódjanak Zserbócává, vagy Katalincává, és ezt a bizonyos falat próbálom én is döngetni a tiktokon, mert a tranyó nem élvezhet anyagi függetlenséget, és itt nem csak Endrére gondolok, hanem alle zusammen mindenkire.
Nem dolgozik, nem csinál semmi hasznosat, de cserébe agresszorkodik, hát akkor dögöljön meg a faszba, és ha van rá esély, akkor azért előtte rántsa magával a pedofilt is. :)
Ha a Sodit is vitte volna tegnap éjszaka loopolni a felszopókhoz, akkor zsákban távoztak volna.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Meg sem lepődök, hogy megint egy játszótér mellett lett spottolva..
Ezek a véletlenek egyszer tényleg egy pedofilt agyonverő szituációba fogják sodorni asodit..
Hibáztam, egy K. Endrének megkegyelmeztem, de ennek nem fogok!
Nem tudom hallgatni, a tegnapi úriemberrel akar ütölni?
Igen, kristálytisztán érthető! Értik?
Milyen telefon?
Csak személyesen megtekinthető :)
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Elég lenne orosz módra kisegiteni az ablakon
Ez amúgy egy jó ötlet, de ehhez a Google-nak kéne manuálisan indexelnie a keresőmotoron belül a linket, nem?
Bár... Talááán..elvileg sokszori keresés után alkalmazkodik a link, főleg ha sokszor van megnyitva.
Úgyhogy mától próbálja meg mindenki az általad leírt formában, kizárólag a gugliban megnyitni a pédiát, és talán ez is sikerrel zárul, vagy éppen nyílik meg. Haha. :D
Annyi szépséghibája van a dolognak, hogy a N. Katalin által felmentett faszkalaposról túl sok helyen születik új infó, még a pédia minden infó gyűjtőhelye.
No nem baj, mától én is a gugliból nyitom meg, nem tesz semmit. :))
Remelem beavatkozokent jelenik majd meg az ugyben!
A videón egyértelműen egy bűncselekmény látható. Ha a kerületi Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Osztálya tud róla, az nem árt senkinek :)
De ilyenkor azt tudni kell, hogy nem egy kommentet írsz tranyózva. Tényék, tények, száraz tények.
Először találjon haza
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Azóta már Varga judit is
kissendrevagyok
Akkor már igazán kitehetné ide a videót!!
Ok, NSZKSZ...és akkor kérek is segítséget...pl síró gyermekhang, visszatartás, veszélyeztetés, stb :D
SGH
Mindenki így végzi, aki összesodikázza magát.
Fontos a bizonyitekot is csatolni mint pl a videofelvetelt ahol vamzer endre kerek perec kimondja, hogy a tibi viszi mindenhova a kabitoszert!
Itt mar semmi nem biztos tetyau..
noikabatgomb
(
x10)
Feb 10, 2024 15:10:50
x10)
Ha jól olvastam, a samsung....de lehet tévedek, nem releváns.
A Samsung. Es azert relevans mert a gyagyasnak valoszinuleg ismert legalabb valami Google accot rajta amin tudta hasznalni a where's my phone funkciot.
Igy mar csak az iPhone maradt amihez a pedofil orultnek semmi koze. Ez bassza idegileg. Azert hazudik, hogy azon kemprogram van (nincs), hogy a tibit ra tudja venni, hogy egy androidos keszuleket hasznaljon amihez fizikalisan hozzafer, hogy beallitgassa a dolgokat, hogy tudja stalkolni a ferfiszerelmet.
-
Feb 10, 2024 15:11:02
Vicces hogy Tibor nem tud dolgozni mert rommá van menve a térde, de ha veszélyt érez, hirtelen megjavul és szalad mint a nyúl. :D
Feb 10, 2024 15:11:02
Tanszéki Pegasus
Feb 10, 2024 15:13:56
Ha jól olvastam, a samsung....de lehet tévedek, nem releváns.
Hát ezért hetyetye!
A trollok úgy intézték, hogy az egyetlen saját telefonja a tranyónak eltűnjön, az iPhonera letelepített kémszoftverekkel így minden kommunikációjuk rajtunk megy keresztül.
Ez egy jól felépített terv része volt, előbb JankóJankót, majd most a fogatlan cigánykurvát bíztuk meg ezzel a feladattal.
A fizetséget ráadásul a tranyóval szállíttattuk ki a helyszínre.
Szerintem a megbízót mindenki ismeri, éppen síel.
Duplacsavaros pong HE!
Feb 10, 2024 15:13:56
Somi grillhús
Feb 10, 2024 15:14:29
Vicces hogy Tibor nem tud dolgozni mert rommá van menve a térde, de ha veszélyt érez, hirtelen megjavul és szalad mint a nyúl. :D
de hogy mért nem az ellentéte, mint az ijedtségtől lemerevedő kecskék......megnéznék egy rugdosós videót.
Feb 10, 2024 15:14:29
max5enutálnak
(
x47)
Feb 10, 2024 15:14:45
x47)
Én inkább koherenciát látok, mint kontrasztot. Futva menekül mindkét dolog elől.
Balázs Padre
(
x13)
Feb 10, 2024 15:16:21
x13)
Kár, hogy sodinak nincsenek rajongói.(ilyen kaffka jellegúek természetesen)
Egy hasonló rajongó kiscsapat sodrákot is meghívhatná egy kávéra.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 10, 2024 15:19:02
x7)
Tibit szeretném emlékeztetni, hogy ez az egész meg sem történt volna, ha tartja a szavát és a felszopók donéseinek köszönhetően az utcán marad "műsort csinálni", ahogy tarhálás közben ígérte.
le vagy tiltva, kurva anyád
SyntaxError
(
x24)
Feb 10, 2024 15:19:25
x24)
Kár, hogy sodinak nincsenek rajongói.(ilyen kaffka jellegúek természetesen)
Sodi "rajongói" mind hajleszek, mint Tibi, vagy Villám. Velük pedig maximum majd csak a Blahán fog "kávézni".
Somi grillhús
Feb 10, 2024 15:20:31
Bocsi, félreértődött...a véleményemet gondoltam nem relevánsnak :D
Feb 10, 2024 15:20:31
CafkaMarci
(
x6)
Feb 10, 2024 15:21:21
x6)
Tibit szeretném emlékeztetni, hogy ez az egész meg sem történt volna, ha tartja a szavát és a felszopók donéseinek köszönhetően az utcán marad "műsort csinálni", ahogy tarhálás közben ígérte.
Átvert másokat, meg is kapta érte azonnal a jussát.
Azt hiszem, ezt hívják karmának.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 10, 2024 15:23:38
x7)
Azt is megemlíteném, hogy kaffka emberei, akikről először azt állította, hogy odahívta őket végül nem értek oda. A live végén már persze azt mondta, hogy ő nem hív senkit.
Érdekérvényesítés a javából,ti a táplálékláncban már nem tudtok lejjebb jutni.
le vagy tiltva, kurva anyád
Érdekérvényesítés a javából,ti a táplálékláncban már nem tudtok lejjebb jutni.
Balázs Padre
(
x13)
Feb 10, 2024 15:23:39
x13)
Pedig jó lenne a soderittónak egy ilyen rámenős utcai harcos vendéglátás."Sodiverés a nyolcadikos"lenne a pilotfilm munkacíme.
Balázs Padre
(
x13)
Feb 10, 2024 15:24:45
x13)
Csuldigung az elgépelésért
SODIVERÉS A PANEL NYOLCADIKON
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 10, 2024 15:35:01
x48)
Endre itt a lehetőség, hogy visszaszerezd a sziszát!!
Indulj meg és hozzál ki neki egy iPhone 15 Pro Max-ot és minden meg lesz bocsátva.
kissendrevagyok
Indulj meg és hozzál ki neki egy iPhone 15 Pro Max-ot és minden meg lesz bocsátva.
Eazy
(
x11)
Feb 10, 2024 15:48:45
x11)
Akkor most a sneci által rettegett iphone vagy valami másik telefon lett oda?
Nem emlékszem milyen droidja van,vagyis..volt a tranyónak, de az lett oda, és arról loopolt reggel, hogy azon van minden, tehát mondhatni egy elég erős ütést kapott. :))
Arra nem emlékszem hogy a mostani iphoneja az Snecifon-e, de panaszkodott hogy haszontalan, és semmire nem jó (de érted, mindezt tiktok liveban)
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 10, 2024 15:49:13
x6)
Azért kemény fejek voltak, na. Mint egy másik tranyó.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 10, 2024 15:53:53
x21)
Az egy maori tetoválás, hagyjad má :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
buniBanki
(
x2)
Feb 10, 2024 16:02:41
x2)
Csuldigung az elgépelésért
A nyolcadik utas a sodiverés
Eazy
(
x11)
Feb 10, 2024 16:03:31
x11)
Először fajtalankodásra hegyezte rá a nyelvét, majd ez átcsapott a célszemély megsemmisítésébe.
Zsibuci nagyon jól leírta, amit most gondolok.
Ha nem lenne az, aki... még gratulálnék is neki, mert amúgy hibátlanul hangolta a bikáját a tranyó ellen, no nem mintha nagyon győzködni kellett volna, de zseniálisan ment az adrenalin felfelé.
Ami a legszörnyűbb az egészben, hogy a Tibi ugyanaz, mint a gyagyás... hiába verik pépessé, vagy karcolják meg a faszpináját, egyszerűen nem tanul semmiből..
Egyikük sem fogja még holta napjáig SEM megtanulni, hogy a képzelt valóságukon kívül, ők nem irányítanak az égvilágon semmit.
egynadrág
(
x2)
Feb 10, 2024 16:08:05
x2)
Rajongók, egy szót nem képes kimondani mert nincsenek fogai.
Döbbenetes mélységekbe érkeztünk endrével.
linziasztal01
(
x77)
Feb 10, 2024 16:08:08
x77)
Abban mondjuk láttam volna fantáziát, ha túszul ejtik a tranyót és házi csicskát csinálnak belőle. Ahogy be mer lájvozni kicsavarják az üszkös ujjai közül a telefont és nagyon megverik. Minden nap.
Darth Tibor
(
x7)
Feb 10, 2024 16:10:33
x7)
Kamubalhé, csak Tibi rendezte meg, hogy a következő watch mojo válogatásban is benne legyen! Media hack!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
trolléga
(
x30)
Feb 10, 2024 16:11:40
x30)
Remélem agyonverik, vagy...*jaj de röhögök* kirabolják a csövest. :DD
Nagyon nevetek, a valóság mindig durvább.... Mindkettő bejött. Valami kitüntetést easy kollégának! Nszksz
Trashkukkoló
Feb 10, 2024 16:13:38
Amúgy abból a tetovált szemöldökből lehetett látni,hogy ebbű baj lesz :D
Feb 10, 2024 16:13:38
macskaól
Feb 10, 2024 16:17:19
Valaki tudja hol van most a tranyo?vagy megint tuszul ejtette vampir ági?
Feb 10, 2024 16:17:19
Eazy
(
x11)
Feb 10, 2024 16:19:02
x11)
Amúgy először én sem hittem benne teljesen, de emlékszem erre a kommentre, és durva hogy amúgy tényleg így történt.. :D
Áh, engem a megtiszteltetés!
Amúgy is hiába spinoff, ez egy nagyon jó buli volt.
De milyen vicces, nem? Még a hajléktalan lett kirabolva.. :))
-
Feb 10, 2024 16:21:40
Épelméjű ember messziről elkerülte volna a két kristályos véglényt, de Tiborunk mindig szomjas, aki egy ketyerűért és tyoproniért szopik, nem tud nemet mondani pár csík kristàlyra ér ingyen sörre. Jaj de kijàrt ez màr neki.
Vajon amit elhagyott telefont, arra is van hűség? Csak hogy gyarapítsa azok számát, amit úgy fizet, hogy már meg sincs. : D
Vajon amit elhagyott telefont, arra is van hűség? Csak hogy gyarapítsa azok számát, amit úgy fizet, hogy már meg sincs. : D
Feb 10, 2024 16:21:40
Balázs Padre
(
x13)
Feb 10, 2024 16:25:33
x13)
Slusszpoén,hogy ez a szupercsapat gyereket nevel.
Annak a gyereknek sajnos nehéz sorsa lesz.
KicsiNéző
(
x13)
Feb 10, 2024 16:27:05
x13)
Slusszpoén,hogy ez a szupercsapat gyereket nevel.
A nevel elég túlzás.
Mondjuk, hogy van egy gyerekük.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 10, 2024 16:27:50
x10)
Porondra gyagyas!
Hol marad a BTK-s okoskodos fityeo? Tuti mentel hajnalban anyadat kifaggatni a vonatkozo joggyakorlatrol es emlekeztetni ra, hogy minden az o hibaja.
Maratoni vezetes utan toltsel be 3-4 sort es indulhat a focista live a macskaolbol.
Hol marad a BTK-s okoskodos fityeo? Tuti mentel hajnalban anyadat kifaggatni a vonatkozo joggyakorlatrol es emlekeztetni ra, hogy minden az o hibaja.
Maratoni vezetes utan toltsel be 3-4 sort es indulhat a focista live a macskaolbol.
halászlé
(
x24)
Feb 10, 2024 16:31:21
x24)
sztem ugyaz a személy készítette a szemöldöküket
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Feb 10, 2024 16:48:13
x5)
Tenyleg? Ez nekem teljesen kimaradt.
Megtekintheto ez valahol?
Megtekintheto ez valahol?
Kimoderáltam a képet nehogy Kakaspina trolléga epilepsziás rohamot kapjon megint..:)
Szóval ez nem volt egy rossz csaj, Tibit meghívta ingyen piákra kvázi reklámozni a kocsmát. Tibi ráindult mint az isten fasza és minden áron fel akarta szedni. Az már nem rémlik Vahur hogy és miért tolta oda a pofáját de a vége az lett hogy ment a hőbörgés mert nem akarták beengedni és meg akarta verni Tibit. Az utcán ment a kakaskodás és a csaj is kapott egy pofont véletlen. Tibi meg egy másikat amivel azonnal aszfaltot fogott.
Itt látszik hogy Tibi amúgy kb 70%-ban a nőket szereti, mert annyira senkire nem pörgött be mint egy kicsit jobb csajra. Trutymó Titánba volt bele zúgva talán kicsit hasonlóan de itt ez nagyon gyors volt.
Eazy
(
x11)
Feb 10, 2024 16:53:39
x11)
Egy utolsó tranyó hetyetyét engedjetek meg nekem kérlek.
Tudom..tudom..már én is hányingert kapok saját magamtól..:D
Tranyókiller!
Kurva jó hogy felvetted a záró jelenetet a tegnapi bulikáról, mert egy nagyon nagy fegyvert adtál a kezembe, úgyhogy NSZKSZ!
Mikor megláttam ezt a herélt faszt reggel habi keménykedni, úgy felbasztam magam az auti kiszínezős hazugságain, hogy kőkeményen ráálltam afelszopóira követőire, és vagy 15-20 emberrel beszéltem, akiknek többnyire ezt a gofile-os linket is elküldtem.
Volt aki elég sokkolva állt hozzá, mondhatni meglepődött, bár nekem ez azért furcsa, mert hát... ismerik hogy milyen, de ahogy látom.. annyira mégsem. :D
Ami nagyon tetszett, hogy senki nem szegény mejszizett.
Volt aki konkrétan ellene fordult, gyűlölet vezérelte, vagy kikövette, tehát elindult egy fajta fúzió.
Aminek nyilván nem lesz komolyabb visszhangja, de ha csak 2-3 rózsatitántól lett megfosztva, akkor az már önmagában shiker, mert az elképzelt sör nem fogja érinteni a mocskos száját, ugye.
Ui. : némelyiknek nagyon durva homály van a fejében, és van aki még azt sem tudta, hogy nem Mercédesz néven született, és örülök hogy azért most már van aki tisztán lát, mert mint tudjuk, az ezüstérmes loop király amúgy le se szarja a követőit, így hát ki marad, ha nem egy segítő szándékú kis zsidó a Tanszékről?

Tranyókiller!
Kurva jó hogy felvetted a záró jelenetet a tegnapi bulikáról, mert egy nagyon nagy fegyvert adtál a kezembe, úgyhogy NSZKSZ!
Mikor megláttam ezt a herélt faszt reggel habi keménykedni, úgy felbasztam magam az auti kiszínezős hazugságain, hogy kőkeményen ráálltam a
Volt aki elég sokkolva állt hozzá, mondhatni meglepődött, bár nekem ez azért furcsa, mert hát... ismerik hogy milyen, de ahogy látom.. annyira mégsem. :D
Ami nagyon tetszett, hogy senki nem szegény mejszizett.
Volt aki konkrétan ellene fordult, gyűlölet vezérelte, vagy kikövette, tehát elindult egy fajta fúzió.
Aminek nyilván nem lesz komolyabb visszhangja, de ha csak 2-3 rózsatitántól lett megfosztva, akkor az már önmagában shiker, mert az elképzelt sör nem fogja érinteni a mocskos száját, ugye.
Ui. : némelyiknek nagyon durva homály van a fejében, és van aki még azt sem tudta, hogy nem Mercédesz néven született, és örülök hogy azért most már van aki tisztán lát, mert mint tudjuk, az ezüstérmes loop király amúgy le se szarja a követőit, így hát ki marad, ha nem egy segítő szándékú kis zsidó a Tanszékről?

MaxPayne
(
x24)
Feb 10, 2024 16:53:57
x24)
Abban mondjuk láttam volna fantáziát, ha túszul ejtik a tranyót és házi csicskát csinálnak belőle. Ahogy be mer lájvozni kicsavarják az üszkös ujjai közül a telefont és nagyon megverik. Minden nap.
démondémon
(
x2)
Feb 10, 2024 16:56:37
x2)
Egy utolsó tranyó hetyetyét engedjetek meg nekem kérlek.
Akkor miért írtad ezt most ide?
Érzem, h kripli felügyelő szája már habzik rá az ujja alatt sistergő billentyűzetre.
linziasztal01
(
x77)
Feb 10, 2024 16:57:22
x77)
Vagy "Sánta".
De az is elég lenne, ha folyamatosan Tibiznék.
"Tibike, hozzál egy sört, mert megöllek."
"Beverem a sört, aztán meg az álladat, Tibike, jó?"
stb
Remegőszáj
(
x1)
Feb 10, 2024 17:02:06
x1)
fikás tiktik most.
trolléga
(
x30)
Feb 10, 2024 17:04:59
x30)
Mikor megláttam ezt a herélt faszt reggel habi keménykedni, úgy felbasztam magam az auti kiszínezős hazugságain, hogy kőkeményen ráálltam a felszopóira követőire, és vagy 15-20 emberrel beszéltem, akiknek többnyire ezt a gofile-os linket is elküldtem.
Kétélű fegyver, mert ha elpártolnak a felszopók akkor fut vissza gyagyáshoz, mondjuk akkor mi csak egy kávét kérünk.
Szerintem amúgy nem tudod ennyivel meggyőzni őket. Zsebóca meg Katalinca más néven, de tuti most is donéselget neki.
Endi Vajna
(
x11)
Feb 10, 2024 17:06:40
x11)
Endre basszad meg te mint nagy informatikus... :D
Az a tiktik háttér arra való ha egy helyben ülsz te marha...
Tisztán látszik merre jársz mert a házak belógnak a háttérbe :D
Te isten barma..
Az a tiktik háttér arra való ha egy helyben ülsz te marha...
Tisztán látszik merre jársz mert a házak belógnak a háttérbe :D
Te isten barma..
Endi Vajna
(
x11)
Feb 10, 2024 17:09:06
x11)
"Ezek nem valódi emberek ezek bányász farmok"
A valóság hajlítás új csúcsa?
A valóság hajlítás új csúcsa?
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 10, 2024 17:12:21
x48)
púpszászon sétálgat, most van a boltnál ahova odapisált a tranyó
kissendrevagyok
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 10, 2024 17:12:50
x48)
púpszászon sétálgat, most van a boltnál ahova odapisált a tranyó
Újszász, Dózsa György út 2, 5052
noikabatgomb
(
x10)
Feb 10, 2024 17:13:01
x10)
Endre megint a telefon hozzaferesrol almodozik.
Nagyon kapalozol, hogy megszabaditsd a tibit attol a telefontol amihez nincs hozzaferesed, gyagyas.
Nagyon kapalozol, hogy megszabaditsd a tibit attol a telefontol amihez nincs hozzaferesed, gyagyas.
Endi Vajna
(
x11)
Feb 10, 2024 17:17:35
x11)
Ezt is megértük, mint egy kisnyugdíjas azon hisztizik, hogy a közvilágítás későn kapcsol be.
Endre bácsi tessen befáradni önkormányzathoz és mint jogász isten tessen fenyegetőzni és emlegesse ki az anyukája!
Ez eddig mindig bejött!
Endre bácsi tessen befáradni önkormányzathoz és mint jogász isten tessen fenyegetőzni és emlegesse ki az anyukája!
Ez eddig mindig bejött!
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 10, 2024 17:18:13
x39)
Jól eltűnt a pedofil, csak mióta nem fiteózikmegint... jöbban pörög a púpján mint bármikor.
Szép volt Endre!
Szép volt Endre!
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 10, 2024 17:19:48
x39)
dlive.tv/PitonszMirror
Esetleg a mai habi tranyólájv nincs meg? Miután elrabolták és újra kinyílt a csipa.
Endi Vajna
(
x11)
Feb 10, 2024 17:20:05
x11)
"Én kokainoztam a Mercivel Bécsben."
Endre Endre, mégse sütyőpoj volt? :D
Endre Endre, mégse sütyőpoj volt? :D
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 10, 2024 17:22:26
x48)
játszótér mellett most ment el :D:D:D
kissendrevagyok
Endi Vajna
(
x11)
Feb 10, 2024 17:22:37
x11)
"te is kokszoltál laurával"
"hatyatok máj ezzel igen"
:D :D :D
"hatyatok máj ezzel igen"
:D :D :D
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 10, 2024 17:23:51
x48)
púpszászi Pennyben a fika
kissendrevagyok
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 10, 2024 17:24:52
x48)
aki esetleg videót akar a hazabattyogásról majd innen tudja felvenni
www.ujszasz.hu/media/informaciok/webkamera.html
kissendrevagyok
www.ujszasz.hu/media/informaciok/webkamera.html
-
Feb 10, 2024 17:25:47
És egy kerítés mellett is!
Feb 10, 2024 17:25:47
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Feb 10, 2024 17:27:11
x5)
Ezt csak a veterán tranyológusok ismerik, mert ez még Endre előtt volt 😅
Tranyó egyik vinnyogó hangú felszopója meghívta magához a heréltet inni, aztán záráskor megjelent Vahúr és odakint egy ütésből levitte a földre a buzikurvát. A felszopó meg közéjük állt és az is kapott egyet, utána bemenekültek a kocsmába.
A fenyegetés megvan, de a boxot nem láttam sehol.
trashcity.net/video/5300/tibi-megfenyegeti-kozm%C3%A1t-k%C3%B6zben-a-felszop%C3%B3ja-m%C3%A1jast-oltogatja
Tranyó egyik vinnyogó hangú felszopója meghívta magához a heréltet inni, aztán záráskor megjelent Vahúr és odakint egy ütésből levitte a földre a buzikurvát. A felszopó meg közéjük állt és az is kapott egyet, utána bemenekültek a kocsmába.
A fenyegetés megvan, de a boxot nem láttam sehol.
trashcity.net/video/5300/tibi-megfenyegeti-kozm%C3%A1t-k%C3%B6zben-a-felszop%C3%B3ja-m%C3%A1jast-oltogatja
Hú ez milyen agyhalott picsa volt! :) :) :) Most beugrott.. :)
MaxPayne
(
x24)
Feb 10, 2024 17:27:50
x24)
aki esetleg videót akar a hazabattyogásról majd innen tudja felvenni
ujszasz.hu/media/informaciok/webkamera.html
ujszasz.hu/media/informaciok/webkamera.html
Rakattintva nekem valami cirillbetus szoveget dob fel 🤣
Eazy
(
x11)
Feb 10, 2024 17:29:19
x11)
- A kétélű fegyvernek általában egyik éle sem túl ékes, ha a gyagyás is szerepet játszik egy ilyen kardforgatásban, mert vagy valami felmosó törik a vekni fején, vagy a fosfejű tranyónak az irányíthatatlansága miatt szenved.
Ami engem nagyon meglepett a gyagyással kapcsolatban, hogy szerintem tényleg szerelmes, és képes magára az érzetre, bár ezt végtelenségig tudnánk boncolni, és már vagy ezer teória született erről, de az is lehet, hogy ez csak a birtoklási vágy egyik ábránd upgrade-je. :D
Mert ez a tézis valahol ott bukik meg, hogy az anyjával karöltve dobták ki az ólból, amit azóta talán megphánt asodi...vagy csak hiszi hogy megbánta.
Nagyon jót írsz, mert itt már tényleg csak egy kávé fog kelleni, hisz a tranyó kinyírja a faszba, ha ezek megint kollabolnak...
Durván csökkentek a lehetőségeik, és jóval kevesebb a pénz mindkét oldalon, de szerintem lesz itt még show.:D
Öröm az ürömben, hogy amúgy a gyártósoron érkezőket viszont még meg lehet állítani, hogy még véletlenül se avanzsálódjanak Zserbócává, vagy Katalincává, és ezt a bizonyos falat próbálom én is döngetni a tiktokon, mert a tranyó nem élvezhet anyagi függetlenséget, és itt nem csak Endrére gondolok, hanem alle zusammen mindenkire.
Nem dolgozik, nem csinál semmi hasznosat, de cserébe agresszorkodik, hát akkor dögöljön meg a faszba, és ha van rá esély, akkor azért előtte rántsa magával a pedofilt is. :)
Somi grillhús
Feb 10, 2024 17:29:25
Csak merthogy fogjuk már meg a jogtudort.....
Jogos védelem Btk. 22. §.
Btk. 22. § (1) Nem büntetendő az a cselekmény, amely a saját, illetve más vagy mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetve ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához szükséges."
Ilyen alapon a visszatartás valahol jogos volt, mert a közérdeket védte, nyilván mert az elkövető védte a közérdeket, nyilván....
Vagy rossz kísérlet a hetyetye visszafordítására???? jogos a negatív komment, csak próbáélkozás :D
SGH
Jogos védelem Btk. 22. §.
Btk. 22. § (1) Nem büntetendő az a cselekmény, amely a saját, illetve más vagy mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetve ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához szükséges."
Ilyen alapon a visszatartás valahol jogos volt, mert a közérdeket védte, nyilván mert az elkövető védte a közérdeket, nyilván....
Vagy rossz kísérlet a hetyetye visszafordítására???? jogos a negatív komment, csak próbáélkozás :D
Feb 10, 2024 17:29:25
Zsibuci
(
x5)
Feb 10, 2024 17:31:18
x5)
Ha a Sodit is vitte volna tegnap éjszaka loopolni a felszopókhoz, akkor zsákban távoztak volna.
trolléga
(
x30)
Feb 10, 2024 17:33:36
x30)
Bréking:
Novák Katalin összesodikázódott és lemondott.
Somi grillhús
Feb 10, 2024 17:39:27
Folytatása az agymenésemnek :D
A jogtalan támadást úgy kell tekinteni, mintha az a védekező életének kioltására is irányult volna, ha
b) az a lakásba
ba) éjjel,
SGH
A jogtalan támadást úgy kell tekinteni, mintha az a védekező életének kioltására is irányult volna, ha
b) az a lakásba
ba) éjjel,
Feb 10, 2024 17:39:27
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 10, 2024 17:43:54
x48)
Most ennyire összeszarta magát a webkamerás kép miatt ? 🤣
kissendrevagyok
CafkaMarci
(
x6)
Feb 10, 2024 17:45:22
x6)
Tranyó is megindult tiktikszen.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 10, 2024 17:46:44
x48)
Tranyó megint keménykedik :D:D:D:D
kissendrevagyok
trolléga
(
x30)
Feb 10, 2024 17:46:57
x30)
Közben tranyó a kettesen hergel

mondomkusskuss
(
x21)
Feb 10, 2024 17:47:36
x21)
Vége a pedofil livenak!
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 10, 2024 17:47:37
x6)
Tranyó megint kemény mint a fagyott kutyaszar.
Eazy
(
x11)
Feb 10, 2024 17:48:37
x11)
Meg sem lepődök, hogy megint egy játszótér mellett lett spottolva..
Ezek a véletlenek egyszer tényleg egy pedofilt agyonverő szituációba fogják sodorni asodit..
-
Feb 10, 2024 17:50:25
Újabb telefon ment a levesbe tettyóó? :D
Feb 10, 2024 17:50:25
Csincsilla
Feb 10, 2024 17:50:51
Leküldöm a Tomit megszurkálni. Kristályozás, csá!
Feb 10, 2024 17:50:51
Novák Katalin
Feb 10, 2024 17:52:43
Bréking:
Hibáztam, egy K. Endrének megkegyelmeztem, de ennek nem fogok!
Feb 10, 2024 17:52:43
MaxPayne
(
x24)
Feb 10, 2024 17:53:31
x24)
A google keresot be lehet tanitani, hogy aki K.Endrere keres ra, annak a sodipediat hozza fel?
Galla M.
Feb 10, 2024 17:54:01
Igen, kristálytisztán érthető! Értik?
Feb 10, 2024 17:54:01
KicsiNéző
(
x13)
Feb 10, 2024 17:56:25
x13)
Sajnos visszakapta a telefont Tibor.
Skynetsodi
(
x2)
Feb 10, 2024 17:57:06
x2)
Mint kiderült, csak menekülés közben esett ki a zsebéből. Közben meg rablásról beszél. Szép kis szerelmed van gyagyás.
Nekem se könnyű
Somi grillhús
Feb 10, 2024 17:57:26
Na. azért alakul ez...mondjuk kezd a fejem picit zsongani....
XX. FEJEZET
A GYERMEKEK ÉRDEKÉT SÉRTŐ ÉS A CSALÁD ELLENI BŰNCSELEKMÉNYEK
Kiskorú veszélyeztetése
208. § (1) A kiskorú nevelésére, felügyeletére vagy gondozására köteles személy – ideértve a szülői felügyeletet gyakorló szülő, illetve gyám élettársát, továbbá a szülői felügyeleti jogától megfosztott szülőt is, ha a kiskorúval közös háztartásban vagy egy lakásban él –, aki e feladatából eredő kötelességét súlyosan megszegi, és ezzel a kiskorú testi, értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlődését veszélyezteti, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
SGH
XX. FEJEZET
A GYERMEKEK ÉRDEKÉT SÉRTŐ ÉS A CSALÁD ELLENI BŰNCSELEKMÉNYEK
Kiskorú veszélyeztetése
208. § (1) A kiskorú nevelésére, felügyeletére vagy gondozására köteles személy – ideértve a szülői felügyeletet gyakorló szülő, illetve gyám élettársát, továbbá a szülői felügyeleti jogától megfosztott szülőt is, ha a kiskorúval közös háztartásban vagy egy lakásban él –, aki e feladatából eredő kötelességét súlyosan megszegi, és ezzel a kiskorú testi, értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlődését veszélyezteti, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Feb 10, 2024 17:57:26
Janko Janko
Feb 10, 2024 17:57:27
Sajnos visszakapta a telefont Tibor.
Milyen telefon?
Feb 10, 2024 17:57:27
Zsibuci
(
x5)
Feb 10, 2024 17:58:12
x5)
Milyen telefon?
Csak személyesen megtekinthető :)
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 10, 2024 18:00:12
x48)
Tamás legközelebb a Dunába dobjátok!!!!
kissendrevagyok
noikabatgomb
(
x10)
Feb 10, 2024 18:00:17
x10)
Remelem a sodipediaba a tortenetet egyszeruen csak "A kitores napja"-kent kerulnek be.
Zsibuci
(
x5)
Feb 10, 2024 18:00:53
x5)
Tamás legközelebb a Dunába dobjátok!!!!
Elég lenne orosz módra kisegiteni az ablakon
Eazy
(
x11)
Feb 10, 2024 18:01:47
x11)
A google keresot be lehet tanitani, hogy aki K.Endrere keres ra, annak a sodipediat hozza fel?
Ez amúgy egy jó ötlet, de ehhez a Google-nak kéne manuálisan indexelnie a keresőmotoron belül a linket, nem?
Bár... Talááán..elvileg sokszori keresés után alkalmazkodik a link, főleg ha sokszor van megnyitva.
Úgyhogy mától próbálja meg mindenki az általad leírt formában, kizárólag a gugliban megnyitni a pédiát, és talán ez is sikerrel zárul, vagy éppen nyílik meg. Haha. :D
Annyi szépséghibája van a dolognak, hogy a N. Katalin által felmentett faszkalaposról túl sok helyen születik új infó, még a pédia minden infó gyűjtőhelye.
No nem baj, mától én is a gugliból nyitom meg, nem tesz semmit. :))
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 10, 2024 18:01:50
x6)
Milyen segítséget akar, mikor akkora keménylegény hogy üthetett volna tegnap?
Somi grillhús
Feb 10, 2024 18:04:16
Avagy inkább engedjem el ezen dolgot, T. tanszék? :D
SGH
Feb 10, 2024 18:04:16
_Nickname
Feb 10, 2024 18:05:15
Egy őrült férfi
Feb 10, 2024 18:05:15
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 10, 2024 18:05:51
x48)
Tranyó lokáció:
Budapest, Rózsa u. 20, 1042
kissendrevagyok
Budapest, Rózsa u. 20, 1042
mondomkusskuss
(
x21)
Feb 10, 2024 18:06:47
x21)
Vége a Tibor livenak!
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 10, 2024 18:07:05
x39)
A fikazabáló jön megszakérteni a tranyólájvot...3...2....1...
noikabatgomb
(
x10)
Feb 10, 2024 18:07:52
x10)
Remelem beavatkozokent jelenik majd meg az ugyben!
Aggódó Állampolgártamás
Feb 10, 2024 18:16:02
Avagy inkább engedjem el ezen dolgot, T. tanszék? :D
A videón egyértelműen egy bűncselekmény látható. Ha a kerületi Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Osztálya tud róla, az nem árt senkinek :)
De ilyenkor azt tudni kell, hogy nem egy kommentet írsz tranyózva. Tényék, tények, száraz tények.
Feb 10, 2024 18:16:02
Maffiózó
(
x1)
Feb 10, 2024 18:17:24
x1)
Endre,
nem akarsz nekünk elmondani valamit?
"Népszava: Gaudi-Nagy Tamás neve is előkerült K. Endre ügyében"
Milyen videókat is csináltál te az üttyféd úrnak?
nem akarsz nekünk elmondani valamit?
"Népszava: Gaudi-Nagy Tamás neve is előkerült K. Endre ügyében"
Milyen videókat is csináltál te az üttyféd úrnak?
Badoer
(
x1)
Feb 10, 2024 18:17:36
x1)
Először találjon haza
SyntaxError
(
x24)
Feb 10, 2024 18:18:09
x24)
K. Endre! Ez is a te hibád! Sőt! Anyádnak igaza volt! MINDEN a te hibád! MINDEN!
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 10, 2024 18:18:30
x48)
K. Endre! Ez is a te hibád! Sőt! Anyádnak igaza volt! MINDEN a te hibád! MINDEN!
Azóta már Varga judit is
linziasztal01
(
x77)
Feb 10, 2024 18:18:55
x77)
Azóta már Varga judit is
Akkor már igazán kitehetné ide a videót!!
Somi grillhús
Feb 10, 2024 18:19:01
Ok, NSZKSZ...és akkor kérek is segítséget...pl síró gyermekhang, visszatartás, veszélyeztetés, stb :D
Feb 10, 2024 18:19:01
SyntaxError
(
x24)
Feb 10, 2024 18:19:08
x24)
Azóta már Varga judit is
Mindenki így végzi, aki összesodikázza magát.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 10, 2024 18:20:13
x10)
Fontos a bizonyitekot is csatolni mint pl a videofelvetelt ahol vamzer endre kerek perec kimondja, hogy a tibi viszi mindenhova a kabitoszert!
MaxPayne
(
x24)
Feb 10, 2024 18:25:38
x24)
Na vajon kik lesznek az utodia a ket ner kurvanak?
Az biztos hogy nem Endre es nem a tranyo.
-
Feb 10, 2024 18:26:26
Na vajon kik lesznek az utodia a ket ner kurvanak?
Itt mar semmi nem biztos tetyau..
Feb 10, 2024 18:26:26
62 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Tibor félcigány létére kifehéredett rendesen.
Roncsfilm volt ez javából.
Egy totál részeg/drogos, érthetetlenül hőbörgő társaság közepén pomponos sapkában ücsörgő halálra vált tibor.
Szürreális és nyomasztó volt az egész.
Az egész társaságot bevágatnám tibistől egy szibériai munkatáborba.