Lehet úgy, hogy az appon beírsz egy pontot ' . ' a keresőbe, és akkor az eddig megnézett videnyókat mutatja.
Persze, még várják Endre jelentkezését:
rtl.hu/valovilag/jelentkezz
Itt a tavasz, munkanélküli a fasz!
Ott csak a májacska dagad
Endre jelentkezz!!! EZ az utolsó szalmaszál!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Persze-persze, de nagyon ne csomagoljon ki, mert a szereplők sztrájkolni fognak és felbontjàk a szerződést, ha meg kell vàrniuk az első kiszavazàst.
8 órázó szürkeegér
Hetyetye. A studiot nem talal meg es hazamenne pupszaszra inni.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Egy normális ember oda se ment volna gyermekekhez együtt üldögélni és loopolni 40 éves öreg bácsikaként.
Ez alap.
Annyi biztos nincs..ha idősebb is lenne nagyon max 15
Punszisza a lekjopp!
Azért valljuk be hogy ha nem ez a pedofil patkány geci ellehetetlenítése lenne a cél,vicces lenne hogy egy pedofilsimogató kormány propaganda ezzel foglalkozik:D
Punszisza a lekjopp!
Ha marad gémeskútban előbb utóbb olyat fog betalálni akit nem kellene
Punszisza a lekjopp!
Nyilván marad , angyalszarny ennek már minden . HO melot úgysem kap , bejárni már képtelen.
KURVArangy
Nem szabad teljes live-okat küldeni nekik, azon tényleg élő ember nem hámozza át magát. Van egy csomó 2-10 perces összefoglaló videó az ilyen-olyan botrányokról, a trollégák is linkelték, Youtube trash hu, Trashcity, Tematikus, van bőven. Ezeket, a leglényegretörőbbeket, legtömörebbeket kell kiválogatni, azokat lehet csak külső szemmel emészthető tartalomnak nevezni.
Valamelyik hópehely írta fentebb a tanszéknek, hogy nem lenne szabad túl erős szavakat használni a szócikkekben, mert hogy az kontraproduktív vagy ilyesmi. Hát tessék, itt az élő példa :)
Teljesen más lesz a szitu, ha golda nem lesz.. Bohóc jelmezben, neon zöld parókában, fogom fél hülyére rugdosni a macskaólba! Megnézném a nyomozó arcát, amikor sneci tenné a vallomást, totál részegen, szanaszét rivózva..
-Pisztos úr, megtámadott álmomban egy zöld hajú bohóc, és dns mintát vett a hajamból...
-Értem kiss úr fogyasztott alkoholt, vagy bármilyen tudatmódosító szert?
- aa aaja dededede na jo ezt nee
Te elhiszed hogy a korcs geci túléli goldát? Uttyan már:DDD a buzinak években mérhető max az élete
Punszisza a lekjopp!
Így már érthető a púpszászi homokos miért akarta "levágatni a csöcseit"... Azért ez is sokat elárul a fikásról hogy egy dekoratív, magára adó kiscsaj és az az első gondolata hogy de jó faszi lehetne belőled...
Amúgy 76-os születésű az anyja, ilyen későn szült volna? Na mindegy, Andi.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
mondtam korábban hog pedotranyó
Ezt tudjuk hogy a nőies nők nem jönnek be szerencsére a buzinak..Ezért is mondta hogy a herélt buzikurva az osztrák nők 80%nál szebb mert a maradék 20 százalék egy beltenyészetes vagy csak sima gnóm.A buzinak szerencsére csak a maszkulin nők vagy a transzvesztiták jönnek be.
Ezen az elven oké Laura daragt meg minden de közel sem annyira férfias..Felállt volna egy percig is Jaujája vagy elviselné hogy egy nő hozzáérjen? Uttyan már..:D
Punszisza a lekjopp!
Amúgy nem mentegetni akarom a pedofilt, pusztán arról van szó hogy ha pl. 15 és nem 12 az más büntetőjogi kategória. Ugye 14 a határ. Hogy a faszba értitek ezt félre amúgy? Nyilván ha 12 ha 14 de ha akár 20 éves csajokat traktál ugyanúgy dögkútba basznám hogy ott rohadjon meg a hombárfejű pedofil.
Egy 15 éves kiscsajjal elvből sem beszélünk úgy ahogy..Oké majd 3 év múlva jó kis fiatal csaj lesz belőle akkor talán lehetnek ilyen témák max pofán röhög és ott hagy a faszomba.
Punszisza a lekjopp!
Ezzel a vonatozós livejával most tényleg messzire ment, és látom, hogy most brutálisan kivívta a jó érzésű állampolgárok haragját ami durván megmutatkozik a Tanszéken is.
Természetesen érthető módon.
Pedig az az érdekes, hogy korábbi bűnei miatt nekünk ez nem volt új, inkább az a bosszantó, hogy tényleg képtelen leállni, és bizony csak a halálával szűnik meg ez az őrület, amibe most már másokat is durván belekényszerít.
Szörnyű, és egyben kibaszottul szomorú ez az egész..
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Kiss Roland megfigyelése folyamatosan tart.
Tajgi te nyomorult azt hitted a kis hekk akciód miatt abba maradt az állandó megfigyelésed?
Senkivel ne beszéljen így. Én egy kurvára libernyák ember vagyok a jobboldal definiciója szerint, de felkötném az első fára ezt a férget.
Tartsa már meg magában a mocskos nemi életének a részleteit és ne piszkálja a perverzióival az embereket. Én elfogadom a tranyókat, melegeket de alapvetően a hetero emberek se tolják az "intimitásukat" mások életébe be. Ez a magamutogató gyökér meg erre élvez hogy ezzel tolakodik.
Erről szól a nudizása is meg az egész fideózás.
A fiatal és gyerek korú témára meg végkép kinyílik a bicska a zsebemben. Az én kissráchoz hasonló korú gyerekem úgy verné pofán ezt a majmot hogy a púpján pörögne egy hétig ha ezekkel jönne neki.
Remélem a napi rivó továbbra is megvan sörike+keserke kombóval. Akkor most az lesz, hogy gyagya folyamatosan el akar jutni valahova, de félúton úgy is megakad, viszont egy csomó cuccát elhagyja. Vannak még ruháid gyagya?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
As horgász ruhái is jók rám..
Lehet hogy kéne írni a Rocskaiéknak egy boldozott levelet hogy küldjenek még neki újszászra ruhát mert elhagyta Golda miatt az eddigi kollekciót.
Kujfa anyád iligy tjojj! 10 évgányolás programozói karrier után megérdemli sodi a fizetés nélküli szabadságot. Na rivózás, csá!
Kiss Endre Farkasnak nem lehet iPhoneja örökké ilyen céllövöldés 3 palcas androidos szennyek jutnak neki .
Kiss Endre Farkas soha nem fogja átvenni az iPhonet :)
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Na ez a kemény, nem a kád széle. Durva ezt a hetyetyét olvasni, hogy vették ezt fel egyáltalán etyetyemre? Nem tudom milyen kisegítőbe járt, de én már általános iskolában kaptam a karót, ha egy ilyennel raboltam a tanár idejét.
Púpszász tourist: Ülj le Merci, valamit morgok - Nem vagy szomjas látom, de egy tyopronit kibontok
"... alkalmazott tudás iránti igény keltette motiváló feszültség."
Pár napja volt itt egy szűkszavú kommentje, az előtt utóljára egy kötőjel írta be hogy lehet hogy teleszaladt a fasza azzal hogy a trollégák lincselik amikor nincs infoinfo. Nem tudom hibáztatni.
Nagy fasz erdő ültetésekbe vannak.
Gyagyás, mért is idézet be a bíróság? Vajon a flixbuszal történtek mögött is ők állnak?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Kit érdekel? Tibor egy szörnyeteg.
Azt nem értem, hogy ha az aprócigány ennyire imád összerakni dolgokat, akkor miért nem megy el dolgozni? *pr*
Ha Kiss Endre Farkas akár csak sejtené Hahó miért nem ír ide a saját nickjén, sírva hagyná el az országot 24 órán belül
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
sman leht sirles kozben is aforumon lurkkolniii!!!!!!
Korán kezded, Dadogós :D
Business as usual!
Valahogy mindig azt hozza ki, hogy a gyerek megérdemli amit vele művelnek. A pedofil elvtársait is hogy védte több videóban is! Nosikát, aki 30 évesen kért a fiatalkorú követőitől meztelen képeket, vagy Iron channelt, aki 18 éves korában egy 11 éves kislányt vetkőztetett le kamera előtt!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Nem kell túlgondolni, nagy eséllyel pörög a melócsá/élet mellette kis faszerdő ültetés.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Biztos megHEKKelték! Értik?!

Tipp: Ne linkeld a videókat, szopjon csak a gnóm azzal, hogy megkeresi őket
Nyugodtan! Megmondtam neki, hogy magát szopatja vele ha pimaszkodni mer, mert minden alkalommal több pénz megy a promotálásába.

Balázska is meg fogja kapni remélhetőleg a fenti fiteókat és akkor garantált a sikeres ötödik vizsga.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
A helyes megnevezès a Kaffkára:
Elmebeteg csöves.
Nem kell ragozni.
Hajnali ügyeletes yt csatornáján vannak sziporkák összeszedve
Aki tud ott hozászolni az esetleg hívja már fel hsz-be a gyagyás mostani ügyére a figyelmet. Kurucba nincs nagy bizodalmam a közös múlt miatt, de ezek talán lehoznák majd saját cikkbe.
Ezt a Norinás cikket amúgy máshonnan vették át betűről betűre. Mert tegnap este én már láttam ezt, a talán mi hazánkos Magyar Jelenen. Csak azért talán, mert ahogy nézem sok a pozitív MH hír ott.
Azonban az elmúlt napokban elég nagy volt a pofája pár emberkének a fórumon, úgyhogy inkább talonba tettem a dolgot.. :) Gondolkozzatok el magatokon, meg hogy hogyan álltok hozzá a többiekhez.
Na meló, csá.
Ezigen edesapam.
Ez most a nagy trollnevelo forum?
De az meg megvan, h a cel a fikas eltakaritasa, ugye?
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Rengeteg helyen ahol van kommentszekció akkor lehet terjeszteni az igét Endréről:
kissendrevagyok
Köszönjük a semmit. Inkább gurulj balra el.
Ebédidő van, menj, egyél egy kis faszt.
Én az előbb a pápának akartam elküldeni pár aktuális infót, de emiatt a komment miatt most jól megsértődtem, szóval baszódjál meg!!:'((
Ne haragudj sajnáljuk Őszintén de tényleg!
Légyszi mond el László Attilnák, légyszilégyszi, jók leszünk !
Ki az amugy? :D * ásít *
László Attila? Biztos komoly ember, két keresztnévvel.
* ásít *
Szerző:
buniBanki
(
x2)
Mar 02, 2024 23:15:00
Válasz
(7)
x2)
Válasz
(7)
Endre akkor tudott újságcikkeket provokálni maga ellen, amikor Nemzeti ratyikálisként tetszelgett, és lebukott a faszveréssel. Az, hogy egy idősödő, alkoholista bácsi tűrhetetlen módon viselkedik gyerekekkel, az nem hír, hanem mindennapi vidéki eset.
Endre egy pedofil!
sírógörcs
(
x4)
Mar 02, 2024 23:25:56
x4)
42 éves pedofil fasszopó, remélem nem ébredsz fel reggel te kutya....
Legalább a fiatalokat hagynád békén bazdmeg , 12 éves kislánynak kinek jut eszébe ilyen dolgokat mondani???
Most őszintén te amúgy fasznak vagy a világon, semmi értelme nincs a szaros életednek.
Könyörgöm tegyél egy szívességet a világnak és a macskaól mestergerendáját keresd meg és kösd fel rá magad .
Kisgyerekeknek ilyeneket mondani bazdmeg ......
Legalább a fiatalokat hagynád békén bazdmeg , 12 éves kislánynak kinek jut eszébe ilyen dolgokat mondani???
Most őszintén te amúgy fasznak vagy a világon, semmi értelme nincs a szaros életednek.
Könyörgöm tegyél egy szívességet a világnak és a macskaól mestergerendáját keresd meg és kösd fel rá magad .
Kisgyerekeknek ilyeneket mondani bazdmeg ......
noikabatgomb
(
x10)
Mar 02, 2024 23:28:31
x10)
Mi van gyagyas? A gyongyikeGPT vel iratod mar a dorgedelmes feljelenteseket? A MAV hibaja, hogy kiskoruakat is felengednek a jarmure?
Ebben eddig lehetett eljutni.
Fullkamu
(
x2)
Mar 02, 2024 23:41:48
x2)
egeszen elkepeszto endre hogy egy dolgot kellett volna csak csinalnod egesz eletedben, befognod a pofadat. es meg ez sem megy, sot meg le is videozod magad kozben... remelem peldat statual rajtad a kormany es lefoliaznak.
Dr Rivó
Mar 02, 2024 23:44:19
valaki ha tud segiteni esetleg, vissza lehet nezni tik tokon hogy kinek a profiljara vagy videojara kattintottam ra, ha nem kedveltem?
Lehet úgy, hogy az appon beírsz egy pontot ' . ' a keresőbe, és akkor az eddig megnézett videnyókat mutatja.
Mar 02, 2024 23:44:19
Tanszéki Ducato
Mar 02, 2024 23:52:02
*ellenállhatatlan vágyat érez az indulásra*
Mar 02, 2024 23:52:02
A helyzet megoldása
(
x44)
Mar 03, 2024 00:22:14
x44)
Kiss Endre Farkas hullazsák (a zsák tartalma)
Badoer
(
x1)
Mar 03, 2024 00:27:54
x1)
Pedig most nagyon rajta vannak ezen a pedo témán szinte minden nap van valami bukás pap edző tanár stp. Itt még bizonyíték is van bármit magyaráz gyagyás video elég bizonyítéknak 12 éves többször elhangzot de tovább nyomta ezt a gusztustalan témát. Azt mondja nincs harmadik út dehogy nincs pont azt kellet volna tenni kimenni a vagonból máshova. Az kevés hogy a kislány akarta attól még gyagyást megbüntetik mert ö a felnőtt. Rossz volt hallgatni este a magyarázkodását abszolút nincs képbe mit kellet volna tenni.
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Hetero Hegesztő
(
x1)
Mar 03, 2024 00:36:43
x1)
Be lehet még küldeni a Való Világba????
Bagolyka
(
x7)
Mar 03, 2024 00:46:10
x7)
A nyakunkon a tavasz recsi.
Elültettetted már Goldával a sörös szerettet, hogy júniusra legyen fasza ingyen sörike?
Elültettetted már Goldával a sörös szerettet, hogy júniusra legyen fasza ingyen sörike?
-
Mar 03, 2024 00:47:21
A nyakunkon a tavasz recsi.
Itt a tavasz, munkanélküli a fasz!
Mar 03, 2024 00:47:21
mikedp
(
x9)
Mar 03, 2024 01:36:06
x9)
[quote=-]Itt a tavasz,/quote]
Dagad a fasz, de nem Endrénél.
KURVArangy
Transpotter
Mar 03, 2024 01:44:16
[quote=-]Itt a tavasz,/quote]
Ott csak a májacska dagad
Mar 03, 2024 01:44:16
SyntaxError
(
x24)
Mar 03, 2024 03:58:46
x24)
Telebetyár_Időtelefon
Mar 03, 2024 05:28:39
Persze-persze, de nagyon ne csomagoljon ki, mert a szereplők sztrájkolni fognak és felbontjàk a szerződést, ha meg kell vàrniuk az első kiszavazàst.
Mar 03, 2024 05:28:39
noikabatgomb
(
x10)
Mar 03, 2024 07:02:39
x10)
Hetyetye. A studiot nem talal meg es hazamenne pupszaszra inni.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Mar 03, 2024 07:07:50
x5)
Nem csökkenti sokkal a púpos rémtettét, de nekem vannak kétségeim hogy ez a lány 12 éves lenne akit tegnap linkeltetek. Nekem ez inkább 16-17
www.tiktok.com/@rckstrmd.rrxa/video/7335050024914603296
www.tiktok.com/@rckstrmd.rrxa/video/7337361698157874464
www.tiktok.com/@rckstrmd.rrxa/video/7335050024914603296
www.tiktok.com/@rckstrmd.rrxa/video/7337361698157874464
Pusztulj endre!
Mar 03, 2024 07:27:39
pont azt kellet volna tenni kimenni a vagonból máshova.
Egy normális ember oda se ment volna gyermekekhez együtt üldögélni és loopolni 40 éves öreg bácsikaként.
Ez alap.
Mar 03, 2024 07:27:39
Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 03, 2024 07:50:33
x17)
Nem csökkenti sokkal a púpos rémtettét, de nekem vannak kétségeim hogy ez a lány 12 éves lenne akit tegnap linkeltetek. Nekem ez inkább 16-17
tiktok.com/@rckstrmd.rrxa/video/7335050024914603296
tiktok.com/@rckstrmd.rrxa/video/7337361698157874464
Annyi biztos nincs..ha idősebb is lenne nagyon max 15
Azahriah
Mar 03, 2024 07:50:41
Megbasztam a Tajgit!
Mar 03, 2024 07:50:41
Pietr
(
x2)
Mar 03, 2024 07:52:38
x2)
Kormány oldalon már foglalkoznak vele. Hamarosan jön majd videó is, most nem mondom, hogy kitől de beszéltem is egy jobb oldali tartalomgyártóval aki épp most próbálja meg végigszenvedni magát a tartalmain.
Sajnos az a baj, hogy 5-6 órányi loopokat csinàl és nincs az az ember aki ezt a trasht ilyen mennyiségben fogyasztaná.
Reméljük segíteni fogják a pedofília és a mocskos szarházi fehércigány sodi elleni harcot.
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Sajnos az a baj, hogy 5-6 órányi loopokat csinàl és nincs az az ember aki ezt a trasht ilyen mennyiségben fogyasztaná.
Reméljük segíteni fogják a pedofília és a mocskos szarházi fehércigány sodi elleni harcot.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 03, 2024 07:55:15
x17)
Kormány oldalon már foglalkoznak vele. Hamarosan jön majd videó is, most nem mondom, hogy kitől de beszéltem is egy jobb oldali tartalomgyártóval aki épp most próbálja meg végigszenvedni magát a tartalmain.
Azért valljuk be hogy ha nem ez a pedofil patkány geci ellehetetlenítése lenne a cél,vicces lenne hogy egy pedofilsimogató kormány propaganda ezzel foglalkozik:D
Pietr
(
x2)
Mar 03, 2024 08:00:52
x2)
Egyelőre az a lényeg, hogy induljon meg valami.
Ha az én kislányomnak mondanà egy 50 éves pedofil, hogy vágd le a csöcsöd és basszál, meg az én fiamnak “poénkodna”, hogy bassza meg a húgàt én levágnám a fejét az embernek.
Nem tudom elképzelni, hogy oldaltól függetlenül ha bárki ezeket a tényfeltárásokat megkapja annak nem nyílik ki a zsebében a bicska. A lényeg, hogy pusztuljon ez a szarházi pedofil
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Ha az én kislányomnak mondanà egy 50 éves pedofil, hogy vágd le a csöcsöd és basszál, meg az én fiamnak “poénkodna”, hogy bassza meg a húgàt én levágnám a fejét az embernek.
Nem tudom elképzelni, hogy oldaltól függetlenül ha bárki ezeket a tényfeltárásokat megkapja annak nem nyílik ki a zsebében a bicska. A lényeg, hogy pusztuljon ez a szarházi pedofil
Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 03, 2024 08:13:07
x17)
mikedp
(
x9)
Mar 03, 2024 08:16:19
x9)
Nyilván marad , angyalszarny ennek már minden . HO melot úgysem kap , bejárni már képtelen.
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 03, 2024 08:21:14
x16)
Nem szabad teljes live-okat küldeni nekik, azon tényleg élő ember nem hámozza át magát. Van egy csomó 2-10 perces összefoglaló videó az ilyen-olyan botrányokról, a trollégák is linkelték, Youtube trash hu, Trashcity, Tematikus, van bőven. Ezeket, a leglényegretörőbbeket, legtömörebbeket kell kiválogatni, azokat lehet csak külső szemmel emészthető tartalomnak nevezni.
Hektor a Traktor
(
x8)
Mar 03, 2024 08:24:11
x8)
Megy itt a felháborodás a vonatos kaland miatt, de sajnos semmilyen következménye nem lesz. Max annyi lenne a következménye, hogy egy jószándékú ember, nyakon csapja a Veknit. De ennek is kicsi az esélye. Ha a lány feljelentést tenne, akkor lehetne valami.
Heki a traki
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 03, 2024 08:26:19
x16)
Valamelyik hópehely írta fentebb a tanszéknek, hogy nem lenne szabad túl erős szavakat használni a szócikkekben, mert hogy az kontraproduktív vagy ilyesmi. Hát tessék, itt az élő példa :)
Pinata Troll
Mar 03, 2024 08:34:56
Teljesen más lesz a szitu, ha golda nem lesz.. Bohóc jelmezben, neon zöld parókában, fogom fél hülyére rugdosni a macskaólba! Megnézném a nyomozó arcát, amikor sneci tenné a vallomást, totál részegen, szanaszét rivózva..
-Pisztos úr, megtámadott álmomban egy zöld hajú bohóc, és dns mintát vett a hajamból...
Mar 03, 2024 08:34:56
Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 03, 2024 08:36:54
x17)
Te elhiszed hogy a korcs geci túléli goldát? Uttyan már:DDD a buzinak években mérhető max az élete
Dzsümi
Mar 03, 2024 08:57:57
vm.tiktok.com/ZGeUyCAAK/
Hát sztem bőven kislány!!! A vakolat netévesszen meg!
vm.tiktok.com/ZGeUyCAAK/
Hát sztem bőven kislány!!! A vakolat netévesszen meg!
Mar 03, 2024 08:57:57
TikTok Mirroros
Mar 03, 2024 09:01:20
Tegnapi gyagyás live:
youtu.be/G3TznzjVp-Q?si=ODO41Pd2Bz91eU8z
youtu.be/G3TznzjVp-Q?si=ODO41Pd2Bz91eU8z
Mar 03, 2024 09:01:20
trolléga
(
x30)
Mar 03, 2024 09:09:00
x30)
Így már érthető a púpszászi homokos miért akarta "levágatni a csöcseit"... Azért ez is sokat elárul a fikásról hogy egy dekoratív, magára adó kiscsaj és az az első gondolata hogy de jó faszi lehetne belőled...
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Mar 03, 2024 09:16:21
x5)
Most jol erzem, hogy a tranyot kell a leheto legjobban utni azert, hogy szetessen a pedofil?
Ha a kekek rendesen raszallnanak a trafora, vajon vallana a pedofil ellen, hogy mentse magat egy vadalku kereteben?
Lehet tul sok bunogyi filmet nezek.
Ha a kekek rendesen raszallnanak a trafora, vajon vallana a pedofil ellen, hogy mentse magat egy vadalku kereteben?
Lehet tul sok bunogyi filmet nezek.
mondtam korábban hog pedotranyó
Skynetsodi
(
x2)
Mar 03, 2024 09:18:00
x2)
Újra néztem a kávégép beüzemelő videódat, hogy a kurva anyádba nem haltál még meg? Elfelejtett levegővétel közben.
Nekem se könnyű
Klohek
(
x12)
Mar 03, 2024 09:18:44
x12)
Tajgikám, kopnak a reflexek, lankad a figyelem.. Fel kell újra venni a harc álláspontot a fa mögött..

Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...

Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 03, 2024 09:18:46
x17)
Ezt tudjuk hogy a nőies nők nem jönnek be szerencsére a buzinak..Ezért is mondta hogy a herélt buzikurva az osztrák nők 80%nál szebb mert a maradék 20 százalék egy beltenyészetes vagy csak sima gnóm.A buzinak szerencsére csak a maszkulin nők vagy a transzvesztiták jönnek be.
Ezen az elven oké Laura daragt meg minden de közel sem annyira férfias..Felállt volna egy percig is Jaujája vagy elviselné hogy egy nő hozzáérjen? Uttyan már..:D
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Mar 03, 2024 09:19:52
x5)
Amúgy nem mentegetni akarom a pedofilt, pusztán arról van szó hogy ha pl. 15 és nem 12 az más büntetőjogi kategória. Ugye 14 a határ. Hogy a faszba értitek ezt félre amúgy? Nyilván ha 12 ha 14 de ha akár 20 éves csajokat traktál ugyanúgy dögkútba basznám hogy ott rohadjon meg a hombárfejű pedofil.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 03, 2024 09:22:02
x17)
Egy 15 éves kiscsajjal elvből sem beszélünk úgy ahogy..Oké majd 3 év múlva jó kis fiatal csaj lesz belőle akkor talán lehetnek ilyen témák max pofán röhög és ott hagy a faszomba.
Csicsó_VOD
(
x4)
Mar 03, 2024 09:22:48
x4)
Ezzel a vonatozós livejával most tényleg messzire ment, és látom, hogy most brutálisan kivívta a jó érzésű állampolgárok haragját ami durván megmutatkozik a Tanszéken is.
Természetesen érthető módon.
Pedig az az érdekes, hogy korábbi bűnei miatt nekünk ez nem volt új, inkább az a bosszantó, hogy tényleg képtelen leállni, és bizony csak a halálával szűnik meg ez az őrület, amibe most már másokat is durván belekényszerít.
Szörnyű, és egyben kibaszottul szomorú ez az egész..
Bagolyka
(
x7)
Mar 03, 2024 09:30:16
x7)
Ha egy 12 éves kislányt annyira kell komolyan venni, mint ahogy beszél, akkor téged is annyira kell komolyan venni mint ahogy beszélsz.
Tehát igen is egy aljas pedofil ragadozó vagy, igen is családokat akarsz kiirtani és igen gazdasági bűnöző vagy.
Abszolút veszélyes a társadalom minden tagjára.
Én azt gondolom, hogy jobban jársz ha a hatóságok kapják el a grabancodat, minthogy egy jóravaló állampolgár tról.
Tehát igen is egy aljas pedofil ragadozó vagy, igen is családokat akarsz kiirtani és igen gazdasági bűnöző vagy.
Abszolút veszélyes a társadalom minden tagjára.
Én azt gondolom, hogy jobban jársz ha a hatóságok kapják el a grabancodat, minthogy egy jóravaló állampolgár tról.
-
Mar 03, 2024 09:31:33
Tajgikám, kopnak a reflexek, lankad a figyelem.. Fel kell újra venni a harc álláspontot a fa mögött..
Kiss Roland megfigyelése folyamatosan tart.
Tajgi te nyomorult azt hitted a kis hekk akciód miatt abba maradt az állandó megfigyelésed?
Mar 03, 2024 09:31:33
Depressziocska
Mar 03, 2024 09:35:19
42 éves Sodi egy 12 éves lánnyal beszélget a nemátalakításról meg arról, hogy mit műveltek a Tibivel az ágyban. És ő ezt nem tartja problémásnak, szerinte ez teljesen rendben van.
Tegnap Tranyó meg arról magyarázott a live-ban, hogy ő nem tehet arról, hogy hajléktalan. Akkor ki tehet róla? Most is össze kéne szednie magát, de helyette az utcán él, iszik és a Sodival fajtalankodik.
És van pofájuk azt mondani, hogy ők a normálisak és itt a fórumon lévők a szemetek. Eszem megáll ettől a két idiótától.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Tegnap Tranyó meg arról magyarázott a live-ban, hogy ő nem tehet arról, hogy hajléktalan. Akkor ki tehet róla? Most is össze kéne szednie magát, de helyette az utcán él, iszik és a Sodival fajtalankodik.
És van pofájuk azt mondani, hogy ők a normálisak és itt a fórumon lévők a szemetek. Eszem megáll ettől a két idiótától.
Mar 03, 2024 09:35:19
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Mar 03, 2024 09:37:11
x5)
Senkivel ne beszéljen így. Én egy kurvára libernyák ember vagyok a jobboldal definiciója szerint, de felkötném az első fára ezt a férget.
Tartsa már meg magában a mocskos nemi életének a részleteit és ne piszkálja a perverzióival az embereket. Én elfogadom a tranyókat, melegeket de alapvetően a hetero emberek se tolják az "intimitásukat" mások életébe be. Ez a magamutogató gyökér meg erre élvez hogy ezzel tolakodik.
Erről szól a nudizása is meg az egész fideózás.
A fiatal és gyerek korú témára meg végkép kinyílik a bicska a zsebemben. Az én kissráchoz hasonló korú gyerekem úgy verné pofán ezt a majmot hogy a púpján pörögne egy hétig ha ezekkel jönne neki.
MaxPayne
(
x24)
Mar 03, 2024 09:43:37
x24)
Jovoheten tenyleg varhato, hogy a pedofil ujra megprobal eljutni Berlinbe?
Nem azt loopolta, hogy ő szemelyesen soha tobbet sehova?
Miert imadja ennyire szajbaszarni sajat magat?
Vagy itt mar csak es kizarolag az iPhone a lenyeg?
De minek a pedofilnak iPhone? A bekapcsolas utani aktivacios folyamatot sem fogja erteni, nem hogy rendesen ba tudna rajta mindent allitani, raadasul a legtobb app fizetos, vagy elofizeteses.
Szerintem kb 30 perccel az atvetel utan ott fog nyuszitve susuzni, hogy ez egy szhar.
Az Apple egy szhar. Az iPhone egy szhar. Nem erti, hogy tudnak ebbol tobb millio darabot eladni evente.
Pont olyan elmebaj ez az iPhone dolog nala, mint a jogsi. Semmi szuksege sincs ra, nem tudja hasznalni, de neki azert is kell.
Megrekedt fejlodesben valahol egy 5-6 eves gyerek szintjen.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nem azt loopolta, hogy ő szemelyesen soha tobbet sehova?
Miert imadja ennyire szajbaszarni sajat magat?
Vagy itt mar csak es kizarolag az iPhone a lenyeg?
De minek a pedofilnak iPhone? A bekapcsolas utani aktivacios folyamatot sem fogja erteni, nem hogy rendesen ba tudna rajta mindent allitani, raadasul a legtobb app fizetos, vagy elofizeteses.
Szerintem kb 30 perccel az atvetel utan ott fog nyuszitve susuzni, hogy ez egy szhar.
Az Apple egy szhar. Az iPhone egy szhar. Nem erti, hogy tudnak ebbol tobb millio darabot eladni evente.
Pont olyan elmebaj ez az iPhone dolog nala, mint a jogsi. Semmi szuksege sincs ra, nem tudja hasznalni, de neki azert is kell.
Megrekedt fejlodesben valahol egy 5-6 eves gyerek szintjen.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 03, 2024 09:45:13
x17)
Jövőhéten is szét lesz csapva a próbanapon szokáshoz híven.
Punszisza a lekjopp!
keserke
(
x4)
Mar 03, 2024 09:51:39
x4)
Jovoheten tenyleg varhato, hogy a pedofil ujra megprobal eljutni Berlinbe?
Remélem a napi rivó továbbra is megvan sörike+keserke kombóval. Akkor most az lesz, hogy gyagya folyamatosan el akar jutni valahova, de félúton úgy is megakad, viszont egy csomó cuccát elhagyja. Vannak még ruháid gyagya?
Tyodika
Mar 03, 2024 09:53:15
Vannak még ruháid gyagya?
As horgász ruhái is jók rám..
Mar 03, 2024 09:53:15
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Mar 03, 2024 09:53:58
x5)
Lehet hogy kéne írni a Rocskaiéknak egy boldozott levelet hogy küldjenek még neki újszászra ruhát mert elhagyta Golda miatt az eddigi kollekciót.
Velvet.hu
Mar 03, 2024 09:54:50
A nemzet maszturbátora tinédzsereket provokál maga ellen
Mar 03, 2024 09:54:50
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 03, 2024 09:57:57
x23)
"Állítása szerint jelenleg az A) tervének Bécset tartja, a B) tervének Berlint, C) tervként azonban Teneriféről álmodozik, "
Ha sikerült átrakatni a próbanapot ahogy mondta, akkor mért Bécs az A terv most? Utána ugyan mondta "hogy legközelebb Berlinből fog jelentkezni," de lehet ez már tényleg csak az Iphone miatt akar menni.
Illetve Bécsről ez jutott most eszembe.

Bár azt nem írta, hogy osztrák vagy magyar bíróság de nem lehet hogy ezért kell Bécsbe menni? 1 hónapja írta pont ezt meg, és talán pont ez az idő amennyivel elöbb kap az ember idézést. Bár aztán azt nem tudom, milyen ügybe kaphatott Február elején ez osztrák bírósági idézést. Az is lehet, hogy Magyar bíróság idézte be valami miatt.
Ha sikerült átrakatni a próbanapot ahogy mondta, akkor mért Bécs az A terv most? Utána ugyan mondta "hogy legközelebb Berlinből fog jelentkezni," de lehet ez már tényleg csak az Iphone miatt akar menni.
Illetve Bécsről ez jutott most eszembe.

Bár azt nem írta, hogy osztrák vagy magyar bíróság de nem lehet hogy ezért kell Bécsbe menni? 1 hónapja írta pont ezt meg, és talán pont ez az idő amennyivel elöbb kap az ember idézést. Bár aztán azt nem tudom, milyen ügybe kaphatott Február elején ez osztrák bírósági idézést. Az is lehet, hogy Magyar bíróság idézte be valami miatt.
Hektor a Traktor
(
x8)
Mar 03, 2024 10:12:24
x8)
Lehet, hogy érdemes lenne a NAV-nál bejelenteni, hogy a Tranyónak, meg a Vekninek bevétele van a tik-tok és a youtube-ból. Hiszen tisztességesek ezek a szardarabok.
Heki a traki
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 03, 2024 10:20:24
x23)
Gyagyás, 2016 óta nem volt olyan év, hogy az év első 2 hónapjába, Januárba és Februárba 0 napot "dolgoztál". :)
Tyodika
Mar 03, 2024 10:32:44
Gyagyás, 2016 óta nem volt olyan év, hogy az év első 2 hónapjába, Januárba és Februárba 0 napot "dolgoztál". :)
Kujfa anyád iligy tjojj! 10 év
Mar 03, 2024 10:32:44
Hektor a Traktor
(
x8)
Mar 03, 2024 10:35:26
x8)
Endre!!!! Beszélgettek a Tranyóval, hogy leejtőn vagytok. Mond már meg nekem. Mikor nem voltál te leejtőn???? Már az óvodában leejtő volt a jeled. Te pedofil fasz.
Heki a traki
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Mar 03, 2024 10:46:53
x4)
Amennyi pénzt most elbaszott arra hogy majd bejlinyben vegye át azt a kurva ájfont, már megvehette volna kp-ra itthon is. De hát megint a pénzügyi zseni tyodikáról van szó.
A hangulat jóindulatú és tréfás
keserke
(
x4)
Mar 03, 2024 10:51:24
x4)
Gyagya, az AMS segíly egyébként fedezi ezeket a folytonos "bejlinyi" kiruccanásokat?
A helyzet megoldása
(
x44)
Mar 03, 2024 10:52:19
x44)
Amennyi pénzt most elbaszott arra hogy majd bejlinyben vegye át azt a kurva ájfont, már megvehette volna kp-ra itthon is. De hát megint a pénzügyi zseni tyodikáról van szó.
Kiss Endre Farkasnak nem lehet iPhoneja örökké ilyen céllövöldés 3 palcas androidos szennyek jutnak neki .
Kiss Endre Farkas soha nem fogja átvenni az iPhonet :)
A helyzet megoldása
(
x44)
Mar 03, 2024 10:56:31
x44)
Újabb csodajárművel bővült a snecologiai flotta.
Rácz Gábor László isten emberének a cigányrollere
(Endre neked nem fura hogy neked roller táskád van, egy 10 éve hajléktalan munkanélkülinek meg saját elektromos rollere?)

Rácz Gábor László isten emberének a cigányrollere
(Endre neked nem fura hogy neked roller táskád van, egy 10 éve hajléktalan munkanélkülinek meg saját elektromos rollere?)

Részletre vett szalvéta
Mar 03, 2024 10:59:01
Ma még mennének ilyem hetyetyék, Endre?
Kurva vicces olvasni a nagy semmit :D
bolyai.elte.hu/download/eloadas/szakmai/innov/200620071/esszek/Kiss_EF_Innovacio.pdf
Kurva vicces olvasni a nagy semmit :D
bolyai.elte.hu/download/eloadas/szakmai/innov/200620071/esszek/Kiss_EF_Innovacio.pdf
Na ez a kemény, nem a kád széle. Durva ezt a hetyetyét olvasni, hogy vették ezt fel egyáltalán etyetyemre? Nem tudom milyen kisegítőbe járt, de én már általános iskolában kaptam a karót, ha egy ilyennel raboltam a tanár idejét.
Mar 03, 2024 10:59:01
linziasztal01
(
x77)
Mar 03, 2024 11:03:04
x77)
"... alkalmazott tudás iránti igény keltette motiváló feszültség."
MegintKezded
(
x6)
Mar 03, 2024 11:05:11
x6)
amúgy Hahó a jól kiérdemelt síelésben van, vagy véget ért a könyv és Sodi (Endre teljes beleegyezésével) a parkolóban megtalálta?
Na bumm.
40_éves_junior
(
x6)
Mar 03, 2024 11:14:13
x6)
amúgy Hahó a jól kiérdemelt síelésben van, vagy véget ért a könyv és Sodi (Endre teljes beleegyezésével) a parkolóban megtalálta?
Pár napja volt itt egy szűkszavú kommentje, az előtt utóljára egy kötőjel írta be hogy lehet hogy teleszaladt a fasza azzal hogy a trollégák lincselik amikor nincs infoinfo. Nem tudom hibáztatni.
Grétsy László szelleme
Mar 03, 2024 11:18:43
Néhány trollégának volt egy kisebb vitája arról, hogy Tibire a transzvesztita vagy a transznemű a helyes.
A transz-nemű nyelftanilag, mintha a férfit és nőt jelentő hím-nemű, nő-nemű mellett egy harmadik lenne, egy átmenet hím-nemű és nő-nemű között, mint transz-nemű.
Nincs viszont olyan, hogy harmadik nem. Egy ember vagy férfi, vagy nő (a rendkívül elenyésző számú, akik mondjuk 2 nemiszervvel születtek, azt most hagyjuk).
Mióta Tibi belépett a snecológiába, azóta többszázezer kommentben a többi trolléga is folyamatosan Tibinek nevezi, XY kromoszómája van, a képernyőt átszakító ádámcsutkája van, prosztatája van, férfi medencecsontja van.
Van is olyan mém, hogy egy tranyót 100 év múlva kiásnak a régészek, és a csontok alapján felkiáltanak, hogy jé, egy férfi csontváza.
Egy ember tehát XX és XY kromoszóma lehet, minden más enyhébb vagy súlyosabb mentális problémát jelent.
Az egyik trolléga szerint transzvesztita bárki lehet, aki női ruhákba öltözködik, nőként viselkedik, stb, transznemű az, aki át is operáltatta magát, nőként is él. Tehát ez alapján utóbbi részhalmaza az előbbinek.
Tibit viszont ebben a megközelítésben sem tekinthetjük transzneműnek. Hiába operáltatta át magát (csak a nemi szervét, meg a focilabdákat, a prosztatát, ádámcsutkát, stb nem), ő valójában továbbra is férfi, csak kínnal-keservvel (mivel most már benne van az alagútban) eljátssza hogy nő. Erről ő maga is nyilatkozik:
trashcity.net/video/8416/tibi-szerint-%C5%91-egy-fi%C3%BA
Illetve a közember, köznyelv nem érzi az éles különbséget a transzvesztita és a transznemű között, számára akár szinonimát is jelenthetnek (és mint fentebb szó volt róla, egyik részhalmaza a másiknak, tehát a transzvesztita a nagyobb halmaz). Vagyis aki nem fél attól, hogy kiutálják a kedvenc József körúti romkocsmájából, ne csináljon nagy definíciós ügyet a kérdésből.
A transz-nemű nyelftanilag, mintha a férfit és nőt jelentő hím-nemű, nő-nemű mellett egy harmadik lenne, egy átmenet hím-nemű és nő-nemű között, mint transz-nemű.
Nincs viszont olyan, hogy harmadik nem. Egy ember vagy férfi, vagy nő (a rendkívül elenyésző számú, akik mondjuk 2 nemiszervvel születtek, azt most hagyjuk).
Mióta Tibi belépett a snecológiába, azóta többszázezer kommentben a többi trolléga is folyamatosan Tibinek nevezi, XY kromoszómája van, a képernyőt átszakító ádámcsutkája van, prosztatája van, férfi medencecsontja van.
Van is olyan mém, hogy egy tranyót 100 év múlva kiásnak a régészek, és a csontok alapján felkiáltanak, hogy jé, egy férfi csontváza.
Egy ember tehát XX és XY kromoszóma lehet, minden más enyhébb vagy súlyosabb mentális problémát jelent.
Az egyik trolléga szerint transzvesztita bárki lehet, aki női ruhákba öltözködik, nőként viselkedik, stb, transznemű az, aki át is operáltatta magát, nőként is él. Tehát ez alapján utóbbi részhalmaza az előbbinek.
Tibit viszont ebben a megközelítésben sem tekinthetjük transzneműnek. Hiába operáltatta át magát (csak a nemi szervét, meg a focilabdákat, a prosztatát, ádámcsutkát, stb nem), ő valójában továbbra is férfi, csak kínnal-keservvel (mivel most már benne van az alagútban) eljátssza hogy nő. Erről ő maga is nyilatkozik:
Illetve a közember, köznyelv nem érzi az éles különbséget a transzvesztita és a transznemű között, számára akár szinonimát is jelenthetnek (és mint fentebb szó volt róla, egyik részhalmaza a másiknak, tehát a transzvesztita a nagyobb halmaz). Vagyis aki nem fél attól, hogy kiutálják a kedvenc József körúti romkocsmájából, ne csináljon nagy definíciós ügyet a kérdésből.
Mar 03, 2024 11:18:43
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 03, 2024 11:20:13
x23)
Nagy fasz erdő ültetésekbe vannak.
Gyagyás, mért is idézet be a bíróság? Vajon a flixbuszal történtek mögött is ők állnak?
öklendező szerelő
(
x4)
Mar 03, 2024 11:22:11
x4)
Endre, már meging kisgyerekek zaklatása, terrorizálása miatt kell magyarázkodnod. Ez nálad már rendszeres
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Konzervatív Honpolgár
Mar 03, 2024 11:25:07
hetyetye
Kit érdekel? Tibor egy szörnyeteg.
Mar 03, 2024 11:25:07
keserke
(
x4)
Mar 03, 2024 11:25:51
x4)
Újabb csodajárművel bővült a snecologiai flotta.
Azt nem értem, hogy ha az aprócigány ennyire imád összerakni dolgokat, akkor miért nem megy el dolgozni? *pr*
A helyzet megoldása
(
x44)
Mar 03, 2024 11:27:57
x44)
Ha Kiss Endre Farkas akár csak sejtené Hahó miért nem ír ide a saját nickjén, sírva hagyná el az országot 24 órán belül
-
Mar 03, 2024 11:30:30
Mar 03, 2024 11:30:30
linziasztal01
(
x77)
Mar 03, 2024 11:32:34
x77)
Korán kezded, Dadogós :D
Darth Tibor
(
x7)
Mar 03, 2024 11:36:55
x7)
Endre, már meging kisgyerekek zaklatása, terrorizálása miatt kell magyarázkodnod. Ez nálad már rendszeres
Business as usual!
Valahogy mindig azt hozza ki, hogy a gyerek megérdemli amit vele művelnek. A pedofil elvtársait is hogy védte több videóban is! Nosikát, aki 30 évesen kért a fiatalkorú követőitől meztelen képeket, vagy Iron channelt, aki 18 éves korában egy 11 éves kislányt vetkőztetett le kamera előtt!
Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 03, 2024 11:53:20
x13)
Nem kell túlgondolni, nagy eséllyel pörög a melócsá/élet mellette kis faszerdő ültetés.
keserke
(
x4)
Mar 03, 2024 11:59:07
x4)
Jaj, ugyan már, a Snecológia mindenkinek hobbi, akkor űzi amikor jólesik meg amikor ráér. Nem Snegó az első az ember életében.
Galla Miklós
Mar 03, 2024 12:04:12
Jaj, ugyan már, a Snecológia mindenkinek hobbi, akkor űzi amikor jólesik meg amikor ráér. Nem Snegó az első az ember életében.
Biztos megHEKKelték! Értik?!
Mar 03, 2024 12:04:12
sírógörcs
(
x4)
Mar 03, 2024 12:07:40
x4)

Bubuka
(
x13)
Mar 03, 2024 12:19:50
x13)
Saját magadat jelentgeted te pedofil szarházi? Még a Tiktok is egyetért azzal, hogy kimerítetted a szexuális kizsákmányolás és nemi alapú bántalmazást. De semmi gond, mert elrettentő példaként tovább pörögnek most már 8.000 megtekintés környékén a videók!
Te ostoba szánalmas szar :D

Tippadó Tihamér
Mar 03, 2024 12:28:02
Saját magadat jelentgeted te pedofil szarházi? Még a Tiktok is egyetért azzal, hogy kimerítetted a szexuális kizsákmányolás és nemi alapú bántalmazást. De semmi gond, mert elrettentő példaként tovább pörögnek most már 8.000 megtekintés környékén a videók!
Mar 03, 2024 12:28:02
Bubuka
(
x13)
Mar 03, 2024 12:35:15
x13)
Nyugodtan! Megmondtam neki, hogy magát szopatja vele ha pimaszkodni mer, mert minden alkalommal több pénz megy a promotálásába.

Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Mar 03, 2024 12:37:14
x4)
NA FIKÁS! Arról beszélj már, hogy mikorra van időzítve az 5. bukás? Szeretnénk élőben sorfalat alkotni és tapsolni.
A hangulat jóindulatú és tréfás
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 03, 2024 12:43:20
x13)
NA FIKÁS! Arról beszélj már, hogy mikorra van időzítve az 5. bukás? Szeretnénk élőben sorfalat alkotni és tapsolni.
Balázska is meg fogja kapni remélhetőleg a fenti fiteókat és akkor garantált a sikeres ötödik vizsga.
-
Mar 03, 2024 12:49:43
A tiktok szerint a fikás nemi alapon bántalmazott és szexuálisan kizsákmányolt egy 12 éves kislányt.
Mar 03, 2024 12:49:43
cucksodi
(
x3)
Mar 03, 2024 12:51:48
x3)
Endre, hogy áll a melócsá? Mikor borulnak a hitelek?
puskapoj
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 03, 2024 12:55:46
x48)
Endre baj van!!!!
Eljutottunk arra a pontra, hogy a jobbos média Noryna Diamond-ra hivatkozik 😂🤣😂
Ez tudod mit jelent ??
A TikTokos influenszerek lesznek most a célkeresztben!!!
Szerinted a balos média nem fogja felkapni a buzigyógyítós neonáci tranyóbaszó pedofilt ellenpéldának ? 😅😆
www.vadhajtasok.hu/2024/03/03/transzvesztita-influenszer-osvath-zsolt-30-evesen-kielegitett-egy-16-eves-fiut
kissendrevagyok
Ez tudod mit jelent ??
Szerinted a balos média nem fogja felkapni a buzigyógyítós neonáci tranyóbaszó pedofilt ellenpéldának ? 😅😆
www.vadhajtasok.hu/2024/03/03/transzvesztita-influenszer-osvath-zsolt-30-evesen-kielegitett-egy-16-eves-fiut
-
Mar 03, 2024 13:01:56
Néhány trollégának volt egy kisebb vitája arról, hogy Tibire a transzvesztita vagy a transznemű a helyes.
A helyes megnevezès a Kaffkára:
Elmebeteg csöves.
Nem kell ragozni.
Mar 03, 2024 13:01:56
Tibi_méhe
Mar 03, 2024 13:05:15
Itt a tavasz,
dagadhatna a fasz,
de a Sodi nem képes rá,
induljon a jogsicsá!
Fosh Tartay
dagadhatna a fasz,
de a Sodi nem képes rá,
induljon a jogsicsá!
Mar 03, 2024 13:05:15
Trashkukkoló
Mar 03, 2024 13:11:28
Nem szabad teljes live-okat küldeni nekik, azon tényleg élő ember nem hámozza át magát. Van egy csomó 2-10
perces összefoglaló videó az ilyen-olyan botrányokról, a trollégák is linkelték, Youtube trash hu, Trashcity, Tematikus, van bőven. Ezeket, a leglényegretörőbbeket, legtömörebbeket kell kiválogatni, azokat lehet csak külső szemmel emészthető tartalomnak nevezni.
perces összefoglaló videó az ilyen-olyan botrányokról, a trollégák is linkelték, Youtube trash hu, Trashcity, Tematikus, van bőven. Ezeket, a leglényegretörőbbeket, legtömörebbeket kell kiválogatni, azokat lehet csak külső szemmel emészthető tartalomnak nevezni.
Hajnali ügyeletes yt csatornáján vannak sziporkák összeszedve
Mar 03, 2024 13:11:28
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 03, 2024 13:16:38
x23)
Endre baj van!!!!
Ez tudod mit jelent ??
Ez tudod mit jelent ??
Aki tud ott hozászolni az esetleg hívja már fel hsz-be a gyagyás mostani ügyére a figyelmet. Kurucba nincs nagy bizodalmam a közös múlt miatt, de ezek talán lehoznák majd saját cikkbe.
Ezt a Norinás cikket amúgy máshonnan vették át betűről betűre. Mert tegnap este én már láttam ezt, a talán mi hazánkos Magyar Jelenen. Csak azért talán, mert ahogy nézem sok a pozitív MH hír ott.
Levelező Levente
Mar 03, 2024 13:17:51
Szólni akartam volna László Attilának Gyagyással kapcsolatban, a vonatozós-gyerekezős eset kapcsán, mivel végre Magyarországon csinált olyan dolgot, ami miatt rá lehetne húzni a vizeslepedőt, több okból is (ld. gyermekvédelmi törvény, ami explicit tiltja aZ eltérő nemi identitást propagálását stb.)
Ráadásul személyesen ismerem, így ha nem is lett volna belőle egy videós demonstráció, de valamit biztosan kapott volna a mozgalomtól.
Azonban az elmúlt napokban elég nagy volt a pofája pár emberkének a fórumon, úgyhogy inkább talonba tettem a dolgot.. :) Gondolkozzatok el magatokon, meg hogy hogyan álltok hozzá a többiekhez.
Na meló, csá.
Ráadásul személyesen ismerem, így ha nem is lett volna belőle egy videós demonstráció, de valamit biztosan kapott volna a mozgalomtól.
Na meló, csá.
Mar 03, 2024 13:17:51
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 03, 2024 13:23:12
x11)
Na meló, csá.
Ezigen edesapam.
Ez most a nagy trollnevelo forum?
De az meg megvan, h a cel a fikas eltakaritasa, ugye?
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 03, 2024 13:23:32
x48)
Rengeteg helyen ahol van kommentszekció akkor lehet terjeszteni az igét Endréről:
Muttikulti
Mar 03, 2024 13:26:41
Gyertek kommentelni a vadhajtasokra, csak egy disqus fiók kell hozzá. Érdemes megemlíteni, micsoda csalódás a korcs, a nemzeti oldal árulója, drogos buzi pedofil aberrált.
Mar 03, 2024 13:26:41
-
Mar 03, 2024 13:28:49
hetyetye
Köszönjük a semmit. Inkább gurulj balra el.
Mar 03, 2024 13:28:49
-
Mar 03, 2024 13:31:43
hetyetye
Ebédidő van, menj, egyél egy kis faszt.
Mar 03, 2024 13:31:43
Konzervatív Honpolgár
Mar 03, 2024 13:34:01
Szólni akartam volna László Attilának Gyagyással kapcsolatban
Én az előbb a pápának akartam elküldeni pár aktuális infót, de emiatt a komment miatt most jól megsértődtem, szóval baszódjál meg!!:'((
Mar 03, 2024 13:34:01
BodiTesok
(
x1)
Mar 03, 2024 13:37:58
x1)
Ki a faszom az a Laszlo Attila? En Kiss Endre Farkas egyedul a szemkiloveto Gyurcsanyt ismerem.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
sírógörcs
(
x4)
Mar 03, 2024 13:42:26
x4)
Szólni akartam volna László Attilának Gyagyással kapcsolatban,
Gondolkozzatok el magatokon, meg hogy hogyan álltok hozzá a többiekhez.
Gondolkozzatok el magatokon, meg hogy hogyan álltok hozzá a többiekhez.
gobesug
(
x30)
Mar 03, 2024 13:45:25
x30)
László Attila plüsstigris fetisiszta
-
Mar 03, 2024 13:46:08
László Attila? Biztos komoly ember, két keresztnévvel.
* ásít *
Mar 03, 2024 13:46:08
92 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™