Szerintem arról lehet szó, hogy tényleg az iPhone-ba ragaszkodott, mint utolsó kapaszkodó a valóság elől. Ha van új iPhone-ja akkor az ő mélyproli szemében sikeresebb, mint a cica. És ha sikeresebb, akkor ő a férfi, a domináns fél.
Az iPhone-al a kezében látta, hogy Bubukázás megy és nem tudta felfogni, hogyan lehetséges ez, hiszen sikert aratott délelőtt. Azt képzelte, hogy a tranyót kontroll alá tudja helyezni azzal, hogy hitegetheti megint egy új telefon "kihozásával", de végül átszakadt az auti pajzs és rá kellett jönnie, hogy még ez sem számít. Endre minden lehetőségét eljátszotta és ennél már nem lesz jobb próbálkozása. Vergődő malac volt a manna abc padlóján ahol megtámadta a staffot. Pluszba még ahogy olvastam kap a nyakába egy 1-2 év börtönt érő rágalmazási pert is nagy nyilvánosság előtt elkövetve, a buzikurvát is bevonva a buliba.
Szerintem lehúzhatjuk a rolót Kiss Endre Balfasz előtt és kezdhetjük a 2025-ös snecológia emléktábort szervezni.
Nem volt semmi trukk, megfejtettuk, nincs kephiba se. Valoban eltunik a ket sor, de a tibi lajv szemszogebol latszik, hogy szimplan eldobja es a tibi szedi ossze utana
Valoszinuleg hetei-honapjai maradtak szabadlabon. Egyszer a rendorok is megunjak, hogy egy este haromszor kell kimenni egy csoveshez.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Szia. Szerinted a geza egy kocsog?
Te kocsognek nezed a gezat?
Szerintem a geza a teljes tartozast elengedese es 1000euro alatt nem talal meg semmit.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Rendesen maga alá gittelt.
Finom a krém Endre?
Én nem örültem volna
A hosszú válasz valószínűleg részegséggel, kialvatlansággal, bubuka szerepével és sodika nap eleji elvárásaival foglalkozna bekezdéseken keresztül.
Ezért én a rövid verzióval tudok csak szolgálni: Mert elmebeteg, ráírták a papírjára is, hogy alkalmazkodási zavara van.
Does Marsellus Wallace look like a bitch?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Hogy miii?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ha asodi elutazik a blahára, akkor végleg el lesz utazva..:D
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Nem tud olyat mondani, amitől többen utálnák, mint öten.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
lofaszt, csak eldrogozta a havi beugros szekus penzt
Valószínűleg: semmit
Talán: Azt, hogy nála alszik a tranyó, vagy hogy örökre eltűnt/meglett az iphone (amit napokon belül úgyis elmond nekünk)
sebaj, kampany ev van, legutobb is minden ellenzeki tuntetesen ott volt a vahur mint orzo vedo.
osszeno ami osszetartozik.
Odsos troll mennyit ad arra, hogy amikor a gyagyas borgozosen megindult a rendorsegre feljelentest tenni az eltunt telefonert a tibi volt akkora lurko, hogy uvoltozve megrangatta a gyagyast es magikusan kihuzta a taskajabol a telefont, hogy "mondom, te szemet! Vegig ott volt! Te meg engem gyanusitasz! En talaltam meg neked! Mostmar az enyime!!"
Szerintem semmit, tudja jól, hogy Endre nem fog a rendőrségre menni.
Inkább hibáztatja azért, amiért ,,elhagyta”, hogy levakarja Endrénél annak a gondolatát, hogy nála van.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
vagy 80 grammos export pick salame?
Nem ez lenne az elso eset, hogy magikusan a tranyo talalja meg az eltunt erteket.
megsavanyodott pick szalámi
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
szalámi
pepcos alsógatyák, bokazoknik és női tornacipő
4 felesleges tétel van a listán
Élt 10 órát. :(
Kiss Farkas Farkas
tibiiii estee eltetteee a kékmellééény zsebéébeee és reggel letagadtaaa. azótaaa nincs infooo, jó eséllyeeel saját holmi közt rejtii / eladdttaaaaa
tanulsággá vált
egy önsegítő csoportban próbálja feldolgozni a tegnapi traumát, de senki nem hisz neki.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Engem inkább egy önkielégítő csoport érdekelne!
futi futi
Tibi: MIT NEM ÉRTESZ??? KÜLFÖLDI IPÉ CÍME VAN. NEM CSINÁLNAK VELE SEMMIT.
+50 FT
Lehet tibike nem bírta már hallgatni az iPhone loopot a macskaólban, vagy a gagyás levágta hogy a szisza meglopta, esetleg rendőrséggel próbált fenyegetőzni, úgyhogy osztott szorzott tibike, lankadt szamárfasz vs 500k+ értékű ájfon és utóbbi mellett döntött, kivégezte gyagyást, kimászott a kerítésen aztán a pont arra járó dakota galeri kiszúrta, majd leszúrta, vitték a Max Pro-t és itt vége is a mesének, minden jó ha jó a vége.
blabla
Hagyományörző Kurt Cobain aka Örökítő Csongor Kocsis tárogatóval szolgálatra jelentkezik a Sárig es kit kígyó dallamára.
Bemegy asodi, a full hetero vadászbika, a henteshez.
- Kérek egy 23 cm hosszú, 5 cm átmérőjű szalámit meg két tyopronit.
- Szeletelve, vagy egybe parancsolja?
- Kártyennel lehet fizetni?
- Na, takarodj te rossz ratyi!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Négyzetméterenként max 5en utálnak

Endre, csak hogy perspektívába rakjam neked:
- Ennél többel tartozol a bankoknak, amit hülyeségekre szórtál el - amik már meg sincsenek
- Ennek a 10%át elköltötted az utóbbi hónapokban vezetésre + ájfónra, amikből szintén 0 hasznot látsz, mert se jogsid, se ájfónod
(azt hagyjuk, hogy az emberek nem bírják kitölteni normálisan a számokat a hirdetésekben, és $1.900.000t írnak be)
Remélem, hogy a fikásnak már mondják az Ezékiel 25:17-et
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
O és K együtt OK és minden OK!!

Újabb shiker! :)))))))))))) már az AI is ismeri, hogy mekkora egy féreg vagy!
Bár a Tanszékkel kötött szerződésem nem zárná ki, nincs kapcsolatom az oldallal. A pédia napi összefoglalóinak elkészítése időnként felér egy félállással, emellett egy másik retardológiai folyóirat szerkesztése nem is férne bele az időmbe.
Jó munkát kívánok a helyi Levéltárosnak és megjegyzem, hogy különös, de jóleső érzés, hogy a Sodipédia iparági sztenderd lett a hazai retardológiai tanulmányokban.
Pánikrohamocska, hogy semmi sem sikerül, hogy nincs pééz.
És a gyernőtt "enyém" érzés.
Most végre rendes minőségben belájvozhatnának!
Ja várj....!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Még mindig elfog a könnyes nevetés, ha arra gondolok, hogy a pedofil pszichopata szerint "esz ety nyö". :D
Nem érti, nem látja, hogy az egy teljesen más szituáció volt egy teljesen más politikai légkörben. Ráadásul azt hiszi a nyormorultja, hogy abban a "sikerben" neki komoly érdemei voltak, pedig Istenem, dehogyis! :D
De olyan szép lesz látni, mikor nem csak, hogy megreped majd az autipajzs, de konkrétan le fog omlani. És akkor már hiába kezd bele a pszichopata müsírásba, a dedós bömböléssel, szépen viszik majd be a kóterbe, ahol Sittes Sanyi fasza már nagyon régóta várja a púpos koboldot.
nem meglepő, régóta nyomja a dumát de mégis találkoznak, meg most is első füttyre repült a tranyó. Pedig nagyon okosnak hiszi magát a kappan.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Ha ennyire le akarta nyulni Endre iPhone-ját, az magyarázná, hogy miért hagyta ott a bubuzikáját a jó meleg lakásban, de akkor meg azt nem értem, miért adta volna el 10ezer forintért? De lehet ott akarok logikát keresni, ahol nincs.
Ez egy maugli.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Tini Nindzsa Tranyók
Kiss Endre Farkas frauenmissbraucher, pädophiler, tierquäler, alkoholiker
Kérdés, hogy az elmulasztott vizsga az felér e egy sikertelen vizsgával. Mert akkor már a PÁV áll a jogosítvány útjában ami megoldhatatlan feladat számára.
Sodinak ez a pillanat nagyon ismerős, ahogy az anyja megy felé a villával.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Ha mar focistak, ne feledjuk George Best bolcsesseget: "Rengeteg penzt koltottem piara, nokre es kocsikra. A tobbit eltekozoltam."
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Esz tesszik. Renketek pészt költöttem hdmi kápelre, sörre és faszpinára. Mindet, még a sidó bankokét is.
Te vagy a tranyó pöcögtető új regisztrációval?
irodalmi szófordulatokkal beszél
Jaja, ez a Sasvári Deborah
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Melyik jótét troll adta vissza a satyeszt Tibcédesznek?
8 órázó szürkeegér
"férfi"... hat azert hetyetye.
Egy darabig nem felek, hogy az AI atveszi az uralmat
Beszédes kép.... Ez fixen nem járt soha küzdősporttal foglalkozó teremben, de még a környékén sem! Persze ez nem zárja ki, hogy egy demens, vén, pedofil bácsit, terrorba tartson..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Vajon mennyi idő alatt fogyhatott el a 10000 forcsi, amit kapott a cica cserébe?
Látod Endre, így jársz, ha nem fizeted rendesen a cicát, a megannyi előfizetés mellett pont ezt elhanyagolni!?
Akinek van pénze majomra, annak legyen banánra is, héló!
kissendrefarkas életét irigyellem
Szerző:
Sodronyka
(
x4)
Mar 07, 2024 22:06:02
Válasz
(3)
x4)
Válasz
(3)
Macskaolra fel vehet két karton sort uzsorara…
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Endre, még nincs minden veszve:
Bubuka
(
x13)
Mar 07, 2024 22:08:15
x13)
Az a furcsa, hogy most miért ugrott erre? Egyébként teljesen közönyös az irányában, hogy a szerelme hány férfival fekszik össze, gondolom nem lát bennük konkurrenciát, nem érzi magát közéjük tartozónak. Ezt már számtalanszor eljátszották, hogy a Szisza valami retekkel borult össze, ez a barom meg heherészve nézte a macskaólból.
Gondolkodtam rajta, hogy mert megtagadták tőle a szállást? Azt mégsem hihette el egy percig sem, hogy Bubuka a nője *pr* volt pasiját *pr* is beköltözteti magához?
Gondolkodtam rajta, hogy mert megtagadták tőle a szállást? Azt mégsem hihette el egy percig sem, hogy Bubuka a nője *pr* volt pasiját *pr* is beköltözteti magához?
Szerintem arról lehet szó, hogy tényleg az iPhone-ba ragaszkodott, mint utolsó kapaszkodó a valóság elől. Ha van új iPhone-ja akkor az ő mélyproli szemében sikeresebb, mint a cica. És ha sikeresebb, akkor ő a férfi, a domináns fél.
Az iPhone-al a kezében látta, hogy Bubukázás megy és nem tudta felfogni, hogyan lehetséges ez, hiszen sikert aratott délelőtt. Azt képzelte, hogy a tranyót kontroll alá tudja helyezni azzal, hogy hitegetheti megint egy új telefon "kihozásával", de végül átszakadt az auti pajzs és rá kellett jönnie, hogy még ez sem számít. Endre minden lehetőségét eljátszotta és ennél már nem lesz jobb próbálkozása. Vergődő malac volt a manna abc padlóján ahol megtámadta a staffot. Pluszba még ahogy olvastam kap a nyakába egy 1-2 év börtönt érő rágalmazási pert is nagy nyilvánosság előtt elkövetve, a buzikurvát is bevonva a buliba.
Szerintem lehúzhatjuk a rolót Kiss Endre Balfasz előtt és kezdhetjük a 2025-ös snecológia emléktábort szervezni.
-
Mar 07, 2024 22:09:39
Találtam egy másik érdekes jelenetet valószínűleg be akadhatott egy kicsit a kép, de a hang viszont úgy néz ki rendben van. A sodi összeomlása viktorszos videóban 25:37-25:45 között sodi két sörrel indul és magyaráz viktosznak, utána viszont eltűnik a sör a kezèből?? Nem csak a szisza a houdini??
Nem volt semmi trukk, megfejtettuk, nincs kephiba se. Valoban eltunik a ket sor, de a tibi lajv szemszogebol latszik, hogy szimplan eldobja es a tibi szedi ossze utana
Mar 07, 2024 22:09:39
Sodronyka
(
x4)
Mar 07, 2024 22:10:52
x4)
Nszksz 🤞
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Endre priusza
(
x11)
Mar 07, 2024 22:11:30
x11)
Valoszinuleg hetei-honapjai maradtak szabadlabon. Egyszer a rendorok is megunjak, hogy egy este haromszor kell kimenni egy csoveshez.
Gayza magánnyomozó iroda
Mar 07, 2024 22:16:29
Elvesztette iphoneját? Mi megtaláljuk, csupán jelképes 500€-ért.
Mar 07, 2024 22:16:29
elfeldett sörösüveg
Mar 07, 2024 22:20:28
Endre!
Most akkor végül is tettél feljentés telefonlopás ügyben?? Tudod, ahol a Viktor felvette: Tibor oda megy. Felveszi 2 másik telefon mellől és belerakja a kék mentőmellényébe. Majd elkezdi Viktorsz kergetni.
+ bónuszként a Mzadaüggyel eggyütt vizsgálnám ki a dolgot.
Ne hamarkod el! Beszéld meg az ügyv...akarom mondani a jó édesanyáddal.
+50 FT
Most akkor végül is tettél feljentés telefonlopás ügyben?? Tudod, ahol a Viktor felvette: Tibor oda megy. Felveszi 2 másik telefon mellől és belerakja a kék mentőmellényébe. Majd elkezdi Viktorsz kergetni.
+ bónuszként a Mzadaüggyel eggyütt vizsgálnám ki a dolgot.
Ne hamarkod el! Beszéld meg az ügyv...akarom mondani a jó édesanyáddal.
Mar 07, 2024 22:20:28
noikabatgomb
(
x10)
Mar 07, 2024 22:21:07
x10)
Elvesztette iphoneját? Mi megtaláljuk, csupán jelképes 500€-ért.
Szerintem a geza a teljes tartozast elengedese es 1000euro alatt nem talal meg semmit.
SyntaxError
(
x24)
Mar 07, 2024 22:25:48
x24)
Csodálom, hogy a rendőrök nem azonnal mentőt hívtak (azt kellett volna), de azt hiszem, hogy a tegnapival hivatalosan is elkezdődött a Blaha évad:
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
gobesug
(
x30)
Mar 07, 2024 22:26:00
x30)
latom heiner erno is manna pozitiv lesz egyre inkabb,
minden pszichopata IT kokler ide jut 2024ben?
nice.
minden pszichopata IT kokler ide jut 2024ben?
nice.
medvezsidaj
Mar 07, 2024 22:28:30
Lópici sodi jobban jártál volna, ha csak egy telefontokot veszel, ugyan úgy, mint a roller táskánál a trollok is ezt tanácsolták!
Mar 07, 2024 22:28:30
Mar 07, 2024 22:29:01
Csodálom, hogy a rendőrök nem azonnal mentőt hívtak (azt kellett volna), de azt hiszem, hogy a tegnapival hivatalosan is elkezdődött a Blaha évad:
Rendesen maga alá gittelt.
Finom a krém Endre?
Mar 07, 2024 22:29:01
Slágerrádió
Mar 07, 2024 22:29:36
Szeretném Endrének, és kedves párjának, Tibornak, küldeni a következő nótát:
A börtön ablakába
Soha nem süt be a nap....
A börtön ablakába
Soha nem süt be a nap....
Mar 07, 2024 22:29:36
hegesztőnő
(
x3)
Mar 07, 2024 22:30:13
x3)
endre. holnap lesz a forgalmi?
Jankó Jankó
Mar 07, 2024 22:30:48
Lópici sodi jobban jártál volna, ha csak egy telefontokot veszel!
Én nem örültem volna
Mar 07, 2024 22:30:48
-
Mar 07, 2024 22:31:29
Az a furcsa, hogy most miért ugrott erre? Egyébként teljesen közönyös az irányában, hogy a szerelme hány férfival fekszik össze, gondolom nem lát bennük konkurrenciát, nem érzi magát közéjük tartozónak. Ezt már számtalanszor eljátszották, hogy a Szisza valami retekkel borult össze, ez a barom meg heherészve nézte a macskaólból.
A hosszú válasz valószínűleg részegséggel, kialvatlansággal, bubuka szerepével és sodika nap eleji elvárásaival foglalkozna bekezdéseken keresztül.
Ezért én a rövid verzióval tudok csak szolgálni: Mert elmebeteg, ráírták a papírjára is, hogy alkalmazkodási zavara van.
Mar 07, 2024 22:31:29
trolléga
(
x30)
Mar 07, 2024 22:31:34
x30)
MaxPayne
(
x24)
Mar 07, 2024 22:34:48
x24)
Hogy miii?
Csicsó_VOD
(
x4)
Mar 07, 2024 22:35:54
x4)
Ha asodi elutazik a blahára, akkor végleg el lesz utazva..:D
Csoport tag
Mar 07, 2024 22:41:03
Beszarok. A vahur €200-t kér belsös infokér gyagya.
Mit kotyogtál ki te balfék!?
Mar 07, 2024 22:41:03
SyntaxError
(
x24)
Mar 07, 2024 22:41:58
x24)
Nem tud olyat mondani, amitől többen utálnák, mint öten.
gobesug
(
x30)
Mar 07, 2024 22:42:20
x30)
-
Mar 07, 2024 22:45:03
Talán: Azt, hogy nála alszik a tranyó, vagy hogy örökre eltűnt/meglett az iphone (amit napokon belül úgyis elmond nekünk)
Mar 07, 2024 22:45:03
gobesug
(
x30)
Mar 07, 2024 22:45:38
x30)
sebaj, kampany ev van, legutobb is minden ellenzeki tuntetesen ott volt a vahur mint orzo vedo.
osszeno ami osszetartozik.
noikabatgomb
(
x10)
Mar 07, 2024 22:50:53
x10)
Odsos troll mennyit ad arra, hogy amikor a gyagyas borgozosen megindult a rendorsegre feljelentest tenni az eltunt telefonert a tibi volt akkora lurko, hogy uvoltozve megrangatta a gyagyast es magikusan kihuzta a taskajabol a telefont, hogy "mondom, te szemet! Vegig ott volt! Te meg engem gyanusitasz! En talaltam meg neked! Mostmar az enyime!!"
Bejlin
(
x8)
Mar 07, 2024 22:53:41
x8)
Endre! A tegnapi nap után alsógatyád vagy telefonod van több? Többen kérdezik
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Nemvoltdurex
(
x13)
Mar 07, 2024 22:54:13
x13)
Szerintem semmit, tudja jól, hogy Endre nem fog a rendőrségre menni.
Inkább hibáztatja azért, amiért ,,elhagyta”, hogy levakarja Endrénél annak a gondolatát, hogy nála van.
gobesug
(
x30)
Mar 07, 2024 22:55:05
x30)
Endre! A tegnapi nap után alsógatyád vagy telefonod van több? Többen kérdezik
noikabatgomb
(
x10)
Mar 07, 2024 23:06:43
x10)
Nem ez lenne az elso eset, hogy magikusan a tranyo talalja meg az eltunt erteket.
KicsiNéző
(
x13)
Mar 07, 2024 23:09:56
x13)
Egyébként a tegnap nap mutatta meg tökéletesen, hogy miért volt zseniális húzás Tibort terelgetni Endre mellé.
A legtöbb ember valamennyire gátlásos lenne ilyen esetben.
Mondjuk ellop Endrétől valamit ami 300 ezret ér, ha eltudja adni 150 ezerért mondjuk.
De Tibor gondolkodás nélkül ellopott Endrétől 700.000 forintot 10.000 forintért :D
A legtöbb ember valamennyire gátlásos lenne ilyen esetben.
Mondjuk ellop Endrétől valamit ami 300 ezret ér, ha eltudja adni 150 ezerért mondjuk.
De Tibor gondolkodás nélkül ellopott Endrétől 700.000 forintot 10.000 forintért :D
apple jogsi pro 15
Mar 07, 2024 23:13:01
Blaha kezdőszett:
2 ásványvíz
1 soproni
1 heineken
1 angol igekönyv
3 telefon
1 axe spray
2 ásványvíz
1 soproni
1 heineken
1 angol igekönyv
3 telefon
1 axe spray
Mar 07, 2024 23:13:01
Kakaspina
(
x24)
Mar 07, 2024 23:14:13
x24)
Blaha kezdőszett:
2 ásványvíz
1 soproni
1 heineken
1 angol igekönyv
3 telefon
1 axe spray
2 ásványvíz
1 soproni
1 heineken
1 angol igekönyv
3 telefon
1 axe spray
megsavanyodott pick szalámi
gobesug
(
x30)
Mar 07, 2024 23:14:46
x30)
Blaha kezdőszett:
2 ásványvíz
1 soproni
1 heineken
1 angol igekönyv
3 telefon
1 axe spray
2 ásványvíz
1 soproni
1 heineken
1 angol igekönyv
3 telefon
1 axe spray
szalámi
pepcos alsógatyák, bokazoknik és női tornacipő
molos troll
(
x2)
Mar 07, 2024 23:14:52
x2)
Blaha kezdőszett:
2 ásványvíz
1 soproni
1 heineken
1 angol igekönyv
3 telefon
1 axe spray
2 ásványvíz
1 soproni
1 heineken
1 angol igekönyv
3 telefon
1 axe spray
4 felesleges tétel van a listán
Sziamiaaa12
Mar 07, 2024 23:23:30
Most mi lett a iPhonenaaal?
Mar 07, 2024 23:23:30
Napi 3 sör
(
x1)
Mar 07, 2024 23:23:52
x1)
Azt hittem hirtelen, hogy valaki írja a Manna ABC bevásárlólistát és kérdezi, hogy mit hozzon még
Kiss Endre Farkas frauenmissbraucher, pädophiler, tierquäler, alkoholiker
Jutka műbarack
(
x5)
Mar 07, 2024 23:27:13
x5)
Élt 10 órát. :(
gobesug
(
x30)
Mar 07, 2024 23:28:36
x30)
tibiiii estee eltetteee a kékmellééény zsebéébeee és reggel letagadtaaa. azótaaa nincs infooo, jó eséllyeeel saját holmi közt rejtii / eladdttaaaaa
:D
Mar 07, 2024 23:30:03
tanulsággá vált
Mar 07, 2024 23:30:03
max5enutálnak
(
x47)
Mar 07, 2024 23:36:17
x47)
Milyen ájfón, nem ismerek semmiféle ájfónt! A busa az egy hal!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
démondémon
(
x2)
Mar 07, 2024 23:38:32
x2)
egy önsegítő csoportban próbálja feldolgozni a tegnapi traumát, de senki nem hisz neki.
Gyagyás
Mar 07, 2024 23:41:42
Engem inkább egy önkielégítő csoport érdekelne!
Mar 07, 2024 23:41:42
janko janko
Mar 07, 2024 23:42:45
futi futi
Mar 07, 2024 23:42:45
Tim Cook
Mar 07, 2024 23:57:47
Nem esik messze az Alma a fájától
Mar 07, 2024 23:57:47
elfeldett sörösüveg
Mar 08, 2024 00:00:11
Tibi: MIT NEM ÉRTESZ??? KÜLFÖLDI IPÉ CÍME VAN. NEM CSINÁLNAK VELE SEMMIT.
Mar 08, 2024 00:00:11
Koponyarágó
Mar 08, 2024 00:11:03
Nagyon eltűnt a homless pár
Agyfasz
Mar 08, 2024 00:11:03
Gunnar
(
x2)
Mar 08, 2024 00:17:51
x2)
Nagyon eltűnt a homless pár
Lehet tibike nem bírta már hallgatni az iPhone loopot a macskaólban, vagy a gagyás levágta hogy a szisza meglopta, esetleg rendőrséggel próbált fenyegetőzni, úgyhogy osztott szorzott tibike, lankadt szamárfasz vs 500k+ értékű ájfon és utóbbi mellett döntött, kivégezte gyagyást, kimászott a kerítésen aztán a pont arra járó dakota galeri kiszúrta, majd leszúrta, vitték a Max Pro-t és itt vége is a mesének, minden jó ha jó a vége.
Csángó Deszkások
Mar 08, 2024 00:18:45
Hagyományörző Kurt Cobain aka Örökítő Csongor Kocsis tárogatóval szolgálatra jelentkezik a Sárig es kit kígyó dallamára.
Mar 08, 2024 00:18:45
Kártyacsá Olivér
Mar 08, 2024 00:24:38
Bemegy asodi, a full hetero vadászbika, a henteshez.
- Kérek egy 23 cm hosszú, 5 cm átmérőjű szalámit meg két tyopronit.
- Szeletelve, vagy egybe parancsolja?
- Kártyennel lehet fizetni?
- Na, takarodj te rossz ratyi!
Mar 08, 2024 00:24:38
-
Mar 08, 2024 00:28:06
Endre most nyaralni ment hogy kipihenje a tegnapi stresszt. Befizetett a Bittner pénzből egy nudista tengerjáró hajóra mint ez:
www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/features/nudist-cruise-ship-what-s-it-like-on-a-boat-with-2-000-people-not-wearing-clothes-10436100.html
www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/features/nudist-cruise-ship-what-s-it-like-on-a-boat-with-2-000-people-not-wearing-clothes-10436100.html
Mar 08, 2024 00:28:06
Sodi státusz
Mar 08, 2024 00:40:05
Na telócsá.
Mar 08, 2024 00:40:05
balek
(
x10)
Mar 08, 2024 00:50:41
x10)
Egyébként gratula Endi, hogy tökélyre fejlesztetted a cigányidomító egy kérdéses loopodat.
Pár perc alatt olyan idegbeteget csinálsz az emberből, hogy ha egy 50 kilós Manna abc dolgozó pénztáros, akkor is neked megy és felborít a gyagyás kurva anyádba.
A normális emberekkel való interakciókban eddig lehetett eljutni.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Pár perc alatt olyan idegbeteget csinálsz az emberből, hogy ha egy 50 kilós Manna abc dolgozó pénztáros, akkor is neked megy és felborít a gyagyás kurva anyádba.
A normális emberekkel való interakciókban eddig lehetett eljutni.
balek
(
x10)
Mar 08, 2024 00:52:35
x10)
...
Elmondta, hogy sajnos nem ritka eset, szinte mindennapos, hogy kötekedő szarházi büdös csövesek tévednek be az üzletbe, talán emiatt is a két eladónőt annyira nem viselte meg a dolog. Az egyiküktől elvileg kapott is a vekni egyet a vállába. :)
Ennek ellenére azt ők is tudják, hogy ez nem mindennapi eset - nem lepődött meg azon, hogy érdeklődtem. :) Látták azóta ők is a gyagyás pár tiktok-videóját, úgyhogy szerintem Endre neked lezárult egy Manna, illetve már többen, mint max öten utálnak. :D
...
Ugyanmár, Manna ABC boltonként max 5 dolgozó utálja. Elmondta, hogy sajnos nem ritka eset, szinte mindennapos, hogy kötekedő szarházi büdös csövesek tévednek be az üzletbe, talán emiatt is a két eladónőt annyira nem viselte meg a dolog. Az egyiküktől elvileg kapott is a vekni egyet a vállába. :)
Ennek ellenére azt ők is tudják, hogy ez nem mindennapi eset - nem lepődött meg azon, hogy érdeklődtem. :) Látták azóta ők is a gyagyás pár tiktok-videóját, úgyhogy szerintem Endre neked lezárult egy Manna, illetve már többen, mint max öten utálnak. :D
...
Sodrák
Mar 08, 2024 00:54:02
Ugyanmár, Manna ABC boltonként max 5 dolgozó utálja.
Négyzetméterenként max 5en utálnak
Mar 08, 2024 00:54:02
KicsiNéző
(
x13)
Mar 08, 2024 00:59:32
x13)

Endre, csak hogy perspektívába rakjam neked:
- Ennél többel tartozol a bankoknak, amit hülyeségekre szórtál el - amik már meg sincsenek
- Ennek a 10%át elköltötted az utóbbi hónapokban vezetésre + ájfónra, amikből szintén 0 hasznot látsz, mert se jogsid, se ájfónod
(azt hagyjuk, hogy az emberek nem bírják kitölteni normálisan a számokat a hirdetésekben, és $1.900.000t írnak be)
Zsibuci
(
x5)
Mar 08, 2024 00:59:43
x5)
Remélem, hogy a fikásnak már mondják az Ezékiel 25:17-et
Golda csiklója
(
x8)
Mar 08, 2024 01:00:42
x8)
Fullkamu
(
x2)
Mar 08, 2024 01:15:37
x2)
ladal alatt
Gemini
Mar 08, 2024 01:19:28

Újabb shiker! :)))))))))))) már az AI is ismeri, hogy mekkora egy féreg vagy!
Mar 08, 2024 01:19:28
again mine the refund
(
x6)
Mar 08, 2024 01:41:54
x6)
Most pótolom azt ami tegnap kimaradt, a magában toporzékolást és a Manna ABC megrohamozását nem láttam eddig.
Örülhet neki hogy az a nagyobb figura nem emelte fel és dobta le a korlát túloldalára.
Örülhet neki hogy az a nagyobb figura nem emelte fel és dobta le a korlát túloldalára.
Tanszéki Levéltáros
Mar 08, 2024 03:58:26
OFF: Amúgy jól sejtem, hogy az itteni levéltáros trolléga csinálja az ernoke.org HSP-s "rajongói oldalt"? Csak a szócikkek meg a HSP-s fórum stílusa alapján.. :D
Bár a Tanszékkel kötött szerződésem nem zárná ki, nincs kapcsolatom az oldallal. A pédia napi összefoglalóinak elkészítése időnként felér egy félállással, emellett egy másik retardológiai folyóirat szerkesztése nem is férne bele az időmbe.
Jó munkát kívánok a helyi Levéltárosnak és megjegyzem, hogy különös, de jóleső érzés, hogy a Sodipédia iparági sztenderd lett a hazai retardológiai tanulmányokban.
Mar 08, 2024 03:58:26
banshee
(
x24)
Mar 08, 2024 05:45:56
x24)
Tényleg érdekes volt ez az ideggörcs. Előtte megállapodtak Tibivel hogy nem tudnak együtt lenni. Tudhatta hogy ezek után kettőt pislog és a hímkurva Bubuka faszán fog tornászni.
Akkor mi indukálhatta ezt a tegnapelőtt esti műsort?
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 08, 2024 06:20:35
x6)
Vajon tudja a két drogos, hogy attól, hogy kussban vannak, pontosan tudjuk, hogy együtt vannak, valszeg Púpszászon? Nyugodtan mehet az élőlájv, mindenki tudja ezt.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
-
Mar 08, 2024 06:33:34
Tényleg érdekes volt ez az ideggörcs. Előtte megállapodtak Tibivel hogy nem tudnak együtt lenni. Tudhatta hogy ezek után kettőt pislog és a hímkurva Bubuka faszán fog tornászni.
Pánikrohamocska, hogy semmi sem sikerül, hogy nincs pééz.
És a gyernőtt "enyém" érzés.
Mar 08, 2024 06:33:34
egynadrág
(
x2)
Mar 08, 2024 06:36:24
x2)
Vajon tudja a két drogos, hogy attól, hogy kussban vannak, pontosan tudjuk, hogy együtt vannak, valszeg Púpszászon? Nyugodtan mehet az élőlájv, mindenki tudja ezt.
Most végre rendes minőségben belájvozhatnának!
Ja várj....!
banshee
(
x24)
Mar 08, 2024 06:48:15
x24)
Majd Golda pofája is ég a falu előtt, hogy a hímkurvát és a politoxikomán fiát a rendőrök rángatják ki a macskaólból.
-
Mar 08, 2024 06:51:15
gyere ütölni tetyó!
Mar 08, 2024 06:51:15
MaxPayne
(
x24)
Mar 08, 2024 06:52:12
x24)
gyere ütölni tetyó!
Még mindig elfog a könnyes nevetés, ha arra gondolok, hogy a pedofil pszichopata szerint "esz ety nyö". :D
juditsasvari
Mar 08, 2024 06:52:40
Jutka decemberben elmondta nekem,hogy a Tranyo ès Endre igenis egyben vannak de a Tranyo a trollok miatt hazudozik,hogy nem èrdekel ENDI,hagyjátok ENDIVEL stb.
Ugye a Tranyo abban a hitben van,hogy megvezethet mindenkit.Tèved.De nagyot tèved,mert minden hazugságáról tudunk.
Az a legjobb ha Pupossal van,legyen vele, látható volt,hogy a teljes leèpülèshez vezetett az egèsz mindkettő részről.
Jelenleg totál szedált állapotban vannak ez is biztos.
Az irány mindig kiváló volt és lesz.
Ugye a Tranyo abban a hitben van,hogy megvezethet mindenkit.Tèved.De nagyot tèved,mert minden hazugságáról tudunk.
Az a legjobb ha Pupossal van,legyen vele, látható volt,hogy a teljes leèpülèshez vezetett az egèsz mindkettő részről.
Jelenleg totál szedált állapotban vannak ez is biztos.
Az irány mindig kiváló volt és lesz.
Mar 08, 2024 06:52:40
Hektor a Traktor
(
x8)
Mar 08, 2024 06:52:51
x8)
Endre! iPhone 15 ide, iPhone 15 oda, szép karriert futottál be.
Azért keménykedsz, s provokálod magad ellen a hatóságot is, mert azt hiszed, hogy megint lesz egy kis kártérítés az államtól??? Az a helyzet más volt. Itt kemény büntetések lesznek, s kemény faszok a seggedbe a börtönbe.
Reméljük, hogy Tibike is megkapja ami neki jár.
Heki a traki
Azért keménykedsz, s provokálod magad ellen a hatóságot is, mert azt hiszed, hogy megint lesz egy kis kártérítés az államtól??? Az a helyzet más volt. Itt kemény büntetések lesznek, s kemény faszok a seggedbe a börtönbe.
MaxPayne
(
x24)
Mar 08, 2024 07:01:26
x24)
Endre! iPhone 15 ide, iPhone 15 oda, szép karriert futottál be.
Nem érti, nem látja, hogy az egy teljesen más szituáció volt egy teljesen más politikai légkörben. Ráadásul azt hiszi a nyormorultja, hogy abban a "sikerben" neki komoly érdemei voltak, pedig Istenem, dehogyis! :D
De olyan szép lesz látni, mikor nem csak, hogy megreped majd az autipajzs, de konkrétan le fog omlani. És akkor már hiába kezd bele a pszichopata müsírásba, a dedós bömböléssel, szépen viszik majd be a kóterbe, ahol Sittes Sanyi fasza már nagyon régóta várja a púpos koboldot.
-
Mar 08, 2024 07:13:45
Jófan, megyen dolgozni.
Endre?
Endre?
Mar 08, 2024 07:13:45
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 08, 2024 07:20:41
x6)
Jutka decemberben elmondta nekem,hogy a Tranyo ès Endre igenis egyben vannak de a Tranyo a trollok miatt hazudozik,
nem meglepő, régóta nyomja a dumát de mégis találkoznak, meg most is első füttyre repült a tranyó. Pedig nagyon okosnak hiszi magát a kappan.
MaxPayne
(
x24)
Mar 08, 2024 07:31:09
x24)
Ha ennyire le akarta nyulni Endre iPhone-ját, az magyarázná, hogy miért hagyta ott a bubuzikáját a jó meleg lakásban, de akkor meg azt nem értem, miért adta volna el 10ezer forintért? De lehet ott akarok logikát keresni, ahol nincs.
Dörpepúp
(
x7)
Mar 08, 2024 07:36:46
x7)
Ez egy maugli.
-
Mar 08, 2024 07:36:58
Akkor végülis a tranyó nem is a sodiért ment ütölni, hanem a 256gb-os iphone 15 pro maxért.
Mar 08, 2024 07:36:58
Napi 3 sör
(
x1)
Mar 08, 2024 07:40:09
x1)
gyere ütölni tetyó!
Tini Nindzsa Tranyók
trolléga
(
x30)
Mar 08, 2024 07:42:19
x30)
Endre mára is csatornapatkánykodás a terv? Végülis sikerül asszimilálódnod a tranyóhoz: mehetsz ügyeket intézni (lopás feljelentés, telefon letiltás, SIM tiltás). IRIGYELLEK!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
-
Mar 08, 2024 07:42:39
Végülis sikerült a próbanapod Endre ne csüggedj! Csak nem Berlinben, hanem az Alkotás úton egy blahai próbanap. Ezt elkönyvelhetjük shikerként? Nekem tetszett!
Mar 08, 2024 07:42:39
MaxPayne
(
x24)
Mar 08, 2024 07:49:57
x24)
Te figyi már pedofil!
Mi a helyzet a forgalmi vizsgával?
Azt kizártnak tartom, hogy tegnap eljutottál odáig, hogy elmenj vizsgázni, de mi a helyzet a mai nappal? Készülsz ma egy újabb bukásra, hogy aztán végre jöhessen a PÁV?
Azt kizártnak tartom, hogy tegnap eljutottál odáig, hogy elmenj vizsgázni, de mi a helyzet a mai nappal? Készülsz ma egy újabb bukásra, hogy aztán végre jöhessen a PÁV?
-
Mar 08, 2024 07:57:15
Te figyi már pedofil!
Kérdés, hogy az elmulasztott vizsga az felér e egy sikertelen vizsgával. Mert akkor már a PÁV áll a jogosítvány útjában ami megoldhatatlan feladat számára.
Mar 08, 2024 07:57:15
juditsasvari
Mar 08, 2024 08:03:57
Tranyo tudom,hogy olvasol,üzenem neked,hogy minden szem -fül figyel, rád szegeződik a mindennapjaidban.
Legyèl rèsen!
Jogos a paranoia!
Legyèl rèsen!
Jogos a paranoia!
Mar 08, 2024 08:03:57
Nemvoltdurex
(
x13)
Mar 08, 2024 08:04:07
x13)
gyere ütölni tetyó!
Sodinak ez a pillanat nagyon ismerős, ahogy az anyja megy felé a villával.
gyagyás irigye2
(
x3)
Mar 08, 2024 08:05:36
x3)
Endi!
Mondogattad, hogy a cica okos. Közben meg terhelő vallomást tett magára egy tiktok lájvban. Hogy is van ez?
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Mondogattad, hogy a cica okos. Közben meg terhelő vallomást tett magára egy tiktok lájvban. Hogy is van ez?
Irigyellek!
JohnCramer
(
x1)
Mar 08, 2024 08:06:45
x1)
Tegnap olvastam egy angol focistáról, a nevét direkt nem írom le, mert munkásságát tekintve végtelenül tisztelem őt. Legyen annyi kiléte iránt, a karrierje csúcsán az SS Lazio középpályása volt, ebből a hozzám hasonló sportrajongó trollégák tudják már, kire gondolok. Hasonló életutat járt be ő is a féktelen bohém élete miatt, mint a Fifi, neki sincs ma már gyakorlatilag semmije, kegyelemkenyéren él, a szurkolók veszik neki a gint.
De ő legalább letett valamit az asztalra, 3x nem lesz puszira csak úgy valaki skót bajnok például, és az ottani liga legjobb játékosa, nem lesz a nyemszeth kjónyikása, s főleg nem pedofil, és a sztárallűrje még jól is fog neki állni, nem fog arra szorulni, mint Fifi, hogy figyelemkurvuljon, azért gazsuláljon, hogy kapjon valamit, amit addig az egész életében nem kapott meg.
Ő is csövi, akár a Fifi. De kettejük pályájában ég és föld a különbség.
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
De ő legalább letett valamit az asztalra, 3x nem lesz puszira csak úgy valaki skót bajnok például, és az ottani liga legjobb játékosa, nem lesz a nyemszeth kjónyikása, s főleg nem pedofil, és a sztárallűrje még jól is fog neki állni, nem fog arra szorulni, mint Fifi, hogy figyelemkurvuljon, azért gazsuláljon, hogy kapjon valamit, amit addig az egész életében nem kapott meg.
Newton-Leibniz
(
x1)
Mar 08, 2024 08:10:42
x1)
Gyagyás a melóval mizu? Minden faszha?
juditsasvari
Mar 08, 2024 08:12:03
Azt hozzáteszem,hogy Endre a Tranyot azzal nyugtatja de folyton,hogy ami infó nincs a fórumra írva akkor nem is tudjuk
.
Hatalmasat tèved! :-)
Tranyo!
Írass ki mèg idöben több Rivotrilt,mond azt,hogy külföldre utazol hosszabb időre és kell.
Garantáltan kiirják neked!
Intèzd,! Szükséged lesz rá jóból Tetyo /ahogy mondanád/te primitív istenbarma.
.
Hatalmasat tèved! :-)
Tranyo!
Írass ki mèg idöben több Rivotrilt,mond azt,hogy külföldre utazol hosszabb időre és kell.
Garantáltan kiirják neked!
Intèzd,! Szükséged lesz rá jóból Tetyo /ahogy mondanád/te primitív istenbarma.
Mar 08, 2024 08:12:03
Endre priusza
(
x11)
Mar 08, 2024 08:12:29
x11)
Tegnap olvastam egy angol focistáról, a nevét direkt nem írom le, mert munkásságát tekintve végtelenül tisztelem őt. Legyen annyi kiléte iránt, a karrierje csúcsán az SS Lazio középpályása volt, ebből a hozzám hasonló sportrajongó trollégák tudják már, kire gondolok. Hasonló életutat járt be ő is a féktelen bohém élete miatt, mint a Fifi, neki sincs ma már gyakorlatilag semmije, kegyelemkenyéren él, a szurkolók veszik neki a gint.
Ha mar focistak, ne feledjuk George Best bolcsesseget: "Rengeteg penzt koltottem piara, nokre es kocsikra. A tobbit eltekozoltam."
tyodika
Mar 08, 2024 08:15:25
Esz tesszik. Renketek pészt költöttem hdmi kápelre, sörre és faszpinára. Mindet, még a sidó bankokét is.
Mar 08, 2024 08:15:25
nabejj
(
x3)
Mar 08, 2024 08:16:06
x3)
Tranyo tudom,hogy olvasol,üzenem neked,hogy minden szem -fül figyel, rád szegeződik a mindennapjaidban.
Legyèl rèsen!
Jogos a paranoia!
Legyèl rèsen!
Jogos a paranoia!
Pisás Farmer
Mar 08, 2024 08:27:13
Jó lesz ez a blahás évad. Nézd a jó oldalát gyagya. Lassan itt a tavasz :-)
Lehugyoztak help!
Mar 08, 2024 08:27:13
-
Mar 08, 2024 08:28:18
A herélt tolvajköcsögöt utálom, Arnoldot kamálom, de nem tudtam nem meglátni a párhuzamot.
Mar 08, 2024 08:28:18
Csicsó_VOD
(
x4)
Mar 08, 2024 08:28:26
x4)
Jaja, ez a Sasvári Deborah
Telebetyár_Időtelefon
Mar 08, 2024 08:34:07
A herélt tolvajköcsögöt utálom, Arnoldot kamálom, de nem tudtam nem meglátni a párhuzamot.
Melyik jótét troll adta vissza a satyeszt Tibcédesznek?
Mar 08, 2024 08:34:07
punk
Mar 08, 2024 08:34:23
"Ő egy magyar férfi"
"férfi"... hat azert hetyetye.
Egy darabig nem felek, hogy az AI atveszi az uralmat
Mar 08, 2024 08:34:23
-
Mar 08, 2024 08:41:11
Megnyitom ma a kedvenc póker forumom és azt látom hogy az egyik tagnak Endre Manna ABC-s fotoja van beállítva.
hu.pokerstrategy.com/user/isildurrrzero/profile/
Mi ez ha nem shikker?
hu.pokerstrategy.com/user/isildurrrzero/profile/
Mi ez ha nem shikker?
Mar 08, 2024 08:41:11
Klohek
(
x12)
Mar 08, 2024 08:45:23
x12)
gyere ütölni tetyó!
Beszédes kép.... Ez fixen nem járt soha küzdősporttal foglalkozó teremben, de még a környékén sem! Persze ez nem zárja ki, hogy egy demens, vén, pedofil bácsit, terrorba tartson..
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Mar 08, 2024 08:47:05
x2)
Iphone mentes jó reggelt mindenkinek.
Puncicája van a cicának.
gyagyás irigye2
(
x3)
Mar 08, 2024 08:50:55
x3)
Iphone mentes jó reggelt mindenkinek.
Vajon mennyi idő alatt fogyhatott el a 10000 forcsi, amit kapott a cica cserébe?
Látod Endre, így jársz, ha nem fizeted rendesen a cicát, a megannyi előfizetés mellett pont ezt elhanyagolni!?
Akinek van pénze majomra, annak legyen banánra is, héló!
90 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™