Lehet, hogy ez is ilyen troll wishful thinking. Valójában pedig már negyedik napja a macskaólban ráncigálja a pitont, a putriból sem megy ki.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Épp egy LLM-en dolgozom zsidók, a Google is egy garázsból indult. Majd 10 év múlva meg fogtok lepődni, hogy a Woke AI-t lecseréli az én hazafias MAGYAR MESTERSÉGES INTELLIGENCIA rendszerem.
Én néha már a 3-4 ével ezelőtti gamer meg flokkos időszakát sírom vissza. Az utóbbi 1 évbe főleg a autó versenyzős gamer liveokat. :) Még szerencse hogy vannak archiváló trollok és könnyű ilyen anyagokat elő keresni.
A Mostani anyagok tényleg már csak arra jók, hogy hátha jön valami infó tőled a szopatásodhoz gyagyás. Berlinben,Linzben na meg persze a kaptafánál kellet volna maradnod te debil!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Az igazi troll wishing az volna, hogy a gyagyás már rég strokeot kapott a macskaólban
Ha a macskaólban hal meg akkor borítékolható hogy csak több napos késéssel fogjuk megtudni. Golda majd néha benéz a koszos, hullagázpárás ablakon, látja hogy ott ül a bolond a laptop előtt, szemébe húzott kapucnival, de semmi pénzért nem menne be. Újszászi Lenin-mauzóleum
Tipikus vegstadiumos fuggo. Az eletet a pia kore szervezi, allitom napi nyolc orat elvesz csak az UFOba csoszogas, sorbevasarlas, a sorvasarlas tervezgetese, stb. Eljutott arra a pontra, ahol mar munkakeresesre sem marad ideje, a folyamatos alkoholellatas megszervezese mellett. Eloszor volt a kis Endike-en, akit folzabalt a Sodi-en valamikor 2006 kornyeken. Aztan mostanra a Sodit is felfalta Alkohol Aladar. Mar nem videozik, nem retardpolitizal, meg a kommenthaverokat is hanyagolja. Kijelenthetjuk, hogy a Sodi-en is elhunyt.
Maradt a helyen az idult alkoholista csoves. Viszont ez az en nem tul szorakoztato, pont olyan, mint barmelyik masik csoves.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Steep volt. 8:16
vlog.sodikereso.info/video/584/sodi%EF%BC%9A-steep---road-to-the-olympics-nu9bqbtvxsku2n1wd3lc9w?channelName=Sodika
Valaki klippelhetné, csodálatos
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Megspórolom ezt neked:
Elsö ajtóig vagy objectig, ahol interaktolni kell egy billnetyü lenyomásával.
puskapoj
De hát ezt az AI-t megírta már asodi 2009-ben. Ebből is látszik, mennyire korát megelőző sodi asodi. Igaz, egyelőre még csak zsidózni tud, de minden egy folyamat.
freeblog.sodika.org/archives/2009/11/14/Bela_bemutatkozik/default.htm
100szorosan NSZKSZ!
Ez snecimanónak túl nehéz, még egy mobilos basebuilder típusú szennyel se boldogulna ahol csak nyomsz pár gombot és órákat kell várni.
Viszont megnéznék tőle egy Mario játék gameplay-t. Hitelre vehetne egy switchet hogy legyen min agygörcsöt kapnia a Blahán. Biztos shikert aratna.
Honnan a kép? Mikori a kép?
Laptop van nála, elkezdődött a bécsbe menekülés a rendőrségi faszrahúzások elől? :)
ma reggel készült
púpszászon vannak beépített kommandósaim, akik ha találkoznak vele spottolják nekem
Titkosszolgálati eszközökkel!!!!!444
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hát ez fasza :D Amúgy az a kibaszott manózása már akkor is megvolt, tényleg mély benyomást tehetett rá a sodifater perverz csöves baráti kör.
A másik meg, az milyen lenne, hogy amikor idefossa a baromságait, minden egyes posztjára a Lényeglátó manó bot azonnal válaszolna, kontextustól függően, hogy Kiss Endre Farkas segélycsaló/pedofil/buzi/nőverő/hitelcsaló/tranyószopó/putrilakó...
Igyunk egy sörtöt, he
Szerintem a laptoptáska csak egy álca, az pizony tele van sörökkel.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Egy ilyen klippel tudok szolgálni
youtu.be/Kck4UKcqqEE
Minden egy folyamat
Olyan szomcsi az ábrázata... :( Remélem azért minden O és K.
Nem terjedt el, nem lett nagy shiker ez a bot. Valószínűleg azért, mert bármikor amikor Sodi megszólalt, hozzászólt, hogy Kiss Endre Farkas zsidó.
Ez a jó a Snecológiában, mert erre most simán rá lehet vágni, hogy "dehogy van ez így, éppen a macskaputriban rángatja a pitont és sír és ez már nem is lesz máshogy". De aztán mindig rácáfol az élet, amikor belájvozik valahonnan germánföldről. Sodi soha nem adja fel az autista álmainak a kergetését és ezekkel valamiért Targó nagyúr meg a többi zsidó bank MÉG MINDIG egyet ért. Hajrá bankok, finanszírozzátok csak a púpost, mi remekül szórakozunk. De hogy ki fogja állni a cechet, az egy jó kérdés...
NSZKSZ!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Szerintem eljött a nagy nap ahatodik PÁV bukás napja!
Esetleg volt nála gurulós buzigurtni? Mert ha Bécsi csöves szállóra tartana, akkor az is lenne nála szerintem.
Gyagyás, lődd fel a live-ot ha már megint lebuktál, hogy itthon vagy. Láthatod, hogy nem tudsz elbújni. Az AMS úgyis megkapja ezt a képet is bizonyítéknak. :)
megy a gőzös, megy a gőzös,
nyugatcsá-ba.
a nyugati, a nyugati
állomásra.
elől ül a pedofilka
ki a sörtöt, ki a sörtöt iszogatja.
Bizony. Talán pár nappal ezelőtt az egyik live-ba is elhangzót, hogy a hátitáska kantárja elszakadt, ezért most már a laptop táskába hordja a sört. :)
Ezen mekkorát röhögtem anno, hogy rongyos 120 ezret nem bírt kifizetni egyben, inkább szarakodott ott a havi részletekkel:
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
saját megoldás gyakorló alkoholistáknak!
Azt az osszerecskazott, mocskos, buzlo, reg elavult gepet egy magara valamit is ado hajlektalan benzinnel leontve gyujtana fel azonnal, mielott meg kimasznak belole a poloskak, tetvek, csotanyok.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Felhívnám a figyelmet az alábbi részletre:
"Független nemzeti radikális blog"
Nagyon vicces ez annak fényében egy olyantól, aki egy önkasztrált, beforditott faszú, igénytelen, mentális beteg, alkoholista és drogfüggö faszit kúr és tart szerelmének, valamint aki maga is alkoholista, drogos, 1/4ed részben biztosan zsidó, adó és segélycsaló, ezenfelül még pedofil is.
Bizony. Februárra is megkapta a teljes segélyt, kb 2000 eurót, úgy hogy Ausztriába kb 10 napot volt. Galambdúcból 02.06 baszták ki. De Januárba se volt jobb a helyzet. Nagyon rábaszol erre gyagyás hamarosan.
Pedig ha ha a tranyo is bekerul a kepbe a nap folyaman akkor ugy is eljutnak arra a pontra a pia+rivo+ehgyomor komboval, hogy valahonnan minimum a tiborsz fellovi a liveot.
Remeljuk hogy valahol feluton Brno es Praga kozott mert lebasztak oket a flixbuszrol.
100%, hogy 75%ban 50%.
Tényleg úgy néz ki, mint aki ötször bukott meg a forgalmi vizsgán. Mindig felröhögök, ha eszembe jut ez a pávos fasz :D
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Tudna valaki a releváns részböl egy gif-et csinálni, amit aztán a sodipedia megfelelö részébe feltöltve, bármikor könyedén beilleszthetö lenne ide?
Melyik év nyarára gondoltál endre?

Ilyen férgek terhelik a pszichiátriát. Nem igaz, hogy nem tudják megkülönböztetni a tényleges betegeket az ingyenélő munkakerülő lumpen csövesektől akik csak wellnessezni járnak oda. 🤬
kissendrevagyok
Pszichiátrián engedik a csöveseket lájvozgatni?
irodalmi szófordulatokkal beszél
Rivora rivót? Noooormális?
Honnan fog lájfszozni? Megint majd a budiról? *ásít*
Tehát akkor normális ruhára nincs pénze, de shörre meg vonatjegyre van. Tyerinytem ety értyhetyő.
Dehogy, csak Endre részegen commitolt valamit biztos.
Szerintem tuti, hogy nem. De ha be merne lájvozni a zsebköcsög, azonnal értesíteni kell a pszichiátriát, hogy mit művel a kedves nagybetegük!
Business kacsuálban megy piáért a sodi, így komoly üzletembernek gondolják a púpszásziak.
Okos sodi asodi.
Javítottam
Minden O és K
...lezárult, amikor Golda néni lebaszta a villanyt.
A kérdés az, hogy ha azt is elhagyja, akkor mit fog viselni? Folyamatosan hagyogatja el a ruháit és nem vesz újakat se ő se Golda.

Meddig is fizette a medencés irodás felhőének a 2014-ben megítélt nyomorult 120.000-et 12 havi részletben? 2020-ig?
Semmit, mert jön a szép tavaszi idő. Egy szál pitonszban fogják leszállítani a bécsbe tartó vonatról.
Megint szóbakerült és csúfolódtunk a telepi Magnumon. Véletlen? Aligha.
"A másik irányba kellett volna."
Nem bírom... És ez az ember programozónak nevezi magát.
Hát azért a buzikurvánál reméljük a legrosszabbakat..undorító élősködő patkány
Punszisza a lekjopp!
Orok klasszikus.
Nem birom ki rohoges nelkul :D
Nszksz
Ha az egész életem így lehetne jellemezni, akkor legszívesebben ott lapulnék a Duna aljában egy betonnal megtöltött hordóban.
De az önismeret teljes hiánya erősebben bódít mint a rivó...
Nya de nyeked van iPhone 15 Pro Max-od??? Büdösz tjoll!!
Endre megengedi hogy elvidd valahová!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Csuldigung, egészen pontosan mikor készült a kép? Melyik vonaton ült a gyagyás?
Csak mert ez a kép nem a púpszászi vasútállomáson lett lőve, hanem valami nagyobb állomáson, talán a Keletiben.
A tanszékre jellemző tudományos munka alapja a pontos infó.
Szerző:
Jutka műbarack
(
x5)
Mar 21, 2024 07:18:51
Válasz
(8)
x5)
Válasz
(8)
Sodinak nincs véleménye semmiről, illetve elitta az agysejteit
Kiss Farkas Farkas
Negermann
Mar 21, 2024 07:27:50
Azért kicsit hiányoznak a régi ős-sodi politizálásai, autikörmondatokban okoskodó okfejtései. Alkoholista, drogos csövesből sok van, elég az ablakon kinézni, na de Szálasi-vitaest meg Szetey-montázs csak egy volt. Hej, szép idők, mikor még link volt a bambagyáron a blogjára.
Mar 21, 2024 07:27:50
keserke
(
x4)
Mar 21, 2024 07:35:54
x4)
mi van endi? csípnek a poloskák a bécsi csöviszállón? lesz room-tour? sörhöz még odaférsz? csapj ki egy nyomor-flokkot!
Lehet, hogy ez is ilyen troll wishful thinking. Valójában pedig már negyedik napja a macskaólban ráncigálja a pitont, a putriból sem megy ki.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 21, 2024 07:39:12
x17)
Nagy a kuss..Életmódváltás van és mostmár 2 dolgozó ember lakik a macskaólban és eddig lehetett fikázni?:D
Punszisza a lekjopp!
Eazy
(
x11)
Mar 21, 2024 07:50:44
x11)
Amikor a gyagya eltűnik, akkor mindig azzal a reményteljes értettel táplálom magam, hogy megdöglött.
Az igazi troll wishing az volna, hogy a gyagyás már rég strokeot kapott a macskaólban, csak már annyira jelentéktelen, hogy mire az anyja megtalálja a (megszokottan) büdösödő fiát, addigra a macskák az összes etanolt kinyalják az esést követően betört koponyájából.
A Messenger elérhetősége meg az ájklúd tranyó stalkerkedéssel magyarázható, hátha talál valami exceltáblázatot a piszkozatok között a gyagyás Facebookjában, némi euró forcsiról, ami még megvan, ezzel túlélve a pedofilt. :D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Az igazi troll wishing az volna, hogy a gyagyás már rég strokeot kapott a macskaólban, csak már annyira jelentéktelen, hogy mire az anyja megtalálja a (megszokottan) büdösödő fiát, addigra a macskák az összes etanolt kinyalják az esést követően betört koponyájából.
A Messenger elérhetősége meg az ájklúd tranyó stalkerkedéssel magyarázható, hátha talál valami exceltáblázatot a piszkozatok között a gyagyás Facebookjában, némi euró forcsiról, ami még megvan, ezzel túlélve a pedofilt. :D
trashWOODstock varangya
(
x3)
Mar 21, 2024 07:55:18
x3)
van egy olyan érzésem, hogy gyagyás már régen meghalt, csak a sok sör kommunikál velünk a testén keresztül.
tyodika
Mar 21, 2024 08:02:20
van egy olyan érzésem, hogy gyagyás már régen meghalt, csak a sok sör kommunikál velünk a testén keresztül.
Épp egy LLM-en dolgozom zsidók, a Google is egy garázsból indult. Majd 10 év múlva meg fogtok lepődni, hogy a Woke AI-t lecseréli az én hazafias MAGYAR MESTERSÉGES INTELLIGENCIA rendszerem.
Mar 21, 2024 08:02:20
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 21, 2024 08:05:56
x23)
Azért kicsit hiányoznak a régi ős-sodi politizálásai, autikörmondatokban okoskodó okfejtései. Alkoholista, drogos csövesből sok van, elég az ablakon kinézni, na de Szálasi-vitaest meg Szetey-montázs csak egy volt. Hej, szép idők, mikor még link volt a bambagyáron a blogjára.
Én néha már a 3-4 ével ezelőtti gamer meg flokkos időszakát sírom vissza. Az utóbbi 1 évbe főleg a autó versenyzős gamer liveokat. :) Még szerencse hogy vannak archiváló trollok és könnyű ilyen anyagokat elő keresni.
A Mostani anyagok tényleg már csak arra jók, hogy hátha jön valami infó tőled a szopatásodhoz gyagyás. Berlinben,Linzben na meg persze a kaptafánál kellet volna maradnod te debil!
MaxPayne
(
x24)
Mar 21, 2024 08:16:16
x24)
Az megvan még valakinek, amikor egy játékban a hegy tetején áll, ha jól rémlik denevérruhában kellene leugrania a karakterével a havas hegytetöröl, erre visszafelé ugrik el és pofára esik. Az egész életét jellemzi a pár masodperc és ha csak rágondolok elfog a nevetés.
MaxPayne
(
x24)
Mar 21, 2024 08:17:01
x24)
Mar 21, 2024 08:17:01
Berlinben,Linzben na meg persze a kaptafánál kellet volna maradnod te debil!
Kár volt kilépnie az Athostól. Mar 21, 2024 08:17:01
molos troll
(
x2)
Mar 21, 2024 08:21:55
x2)
Az igazi troll wishing az volna, hogy a gyagyás már rég strokeot kapott a macskaólban
Ha a macskaólban hal meg akkor borítékolható hogy csak több napos késéssel fogjuk megtudni. Golda majd néha benéz a koszos, hullagázpárás ablakon, látja hogy ott ül a bolond a laptop előtt, szemébe húzott kapucnival, de semmi pénzért nem menne be. Újszászi Lenin-mauzóleum
Endre priusza
(
x11)
Mar 21, 2024 08:23:35
x11)
Tipikus vegstadiumos fuggo. Az eletet a pia kore szervezi, allitom napi nyolc orat elvesz csak az UFOba csoszogas, sorbevasarlas, a sorvasarlas tervezgetese, stb. Eljutott arra a pontra, ahol mar munkakeresesre sem marad ideje, a folyamatos alkoholellatas megszervezese mellett. Eloszor volt a kis Endike-en, akit folzabalt a Sodi-en valamikor 2006 kornyeken. Aztan mostanra a Sodit is felfalta Alkohol Aladar. Mar nem videozik, nem retardpolitizal, meg a kommenthaverokat is hanyagolja. Kijelenthetjuk, hogy a Sodi-en is elhunyt.
Maradt a helyen az idult alkoholista csoves. Viszont ez az en nem tul szorakoztato, pont olyan, mint barmelyik masik csoves.
trolléga
(
x30)
Mar 21, 2024 08:31:20
x30)
Az megvan még valakinek, amikor egy játékban a hegy tetején áll, ha jól rémlik denevérruhában kellene leugrania a karakterével a havas hegytetöröl, erre visszafelé ugrik el és pofára esik. Az egész életét jellemzi a pár masodperc és ha csak rágondolok elfog a nevetés.
vlog.sodikereso.info/video/584/sodi%EF%BC%9A-steep---road-to-the-olympics-nu9bqbtvxsku2n1wd3lc9w?channelName=Sodika
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 21, 2024 08:34:38
x21)
Amikor a Doomban elakadt..
:D Ott már tényleg valamilyen mentális deficit van.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
:D Ott már tényleg valamilyen mentális deficit van.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 21, 2024 08:35:27
x21)
Megnéznék még tőle egy Resident Evil 1 HD Remake végigjátszást, kíváncsi vagyok abban meddig lehetne eljutni.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
cucksodi
(
x3)
Mar 21, 2024 08:55:15
x3)
Megnéznék még tőle egy Resident Evil 1 HD Remake végigjátszást, kíváncsi vagyok abban meddig lehetne eljutni.
Megspórolom ezt neked:
egydobozborsodi
Mar 21, 2024 08:59:18
Nem terveztem én semmit posztolni fórumra de ez a biológiai totálkár ezt is kiváltotta belőlem.
Utolsó szög a koporsóba a Budapest-Púpszász útvonali "udvarlása" volt. Olyan hányingert bennem leírt tartalom eddig még nem keltett. Az ember két lábon járó Fidesz-propaganda, akármennyire is egy mélykeresztény ősmagyarnak vallja magát.
Hogyan van még ez a retvàs, rivós pedofil állat szabadlábon? Ennyire nem beszámítható a társadalomba? Vagy ennyire ártalmatlan az intenzív agykárosodást okozó és hajnalban elütött dögszagú léte? Nem vagyok olyan aki halált kíván másokra, DE...
Legalább a gaming karrierjéből megmaradt leleteken elsírtam magam, hogy a legkisebb szem-kéz koordinációs képessége is hiányzik az önjelölt billentyűzetmágus kódidomárnak.
Utolsó szög a koporsóba a Budapest-Púpszász útvonali "udvarlása" volt. Olyan hányingert bennem leírt tartalom eddig még nem keltett. Az ember két lábon járó Fidesz-propaganda, akármennyire is egy mélykeresztény ősmagyarnak vallja magát.
Hogyan van még ez a retvàs, rivós pedofil állat szabadlábon? Ennyire nem beszámítható a társadalomba? Vagy ennyire ártalmatlan az intenzív agykárosodást okozó és hajnalban elütött dögszagú léte? Nem vagyok olyan aki halált kíván másokra, DE...
Legalább a gaming karrierjéből megmaradt leleteken elsírtam magam, hogy a legkisebb szem-kéz koordinációs képessége is hiányzik az önjelölt billentyűzetmágus kódidomárnak.
Mar 21, 2024 08:59:18
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 21, 2024 09:02:55
x16)
De hát ezt az AI-t megírta már asodi 2009-ben. Ebből is látszik, mennyire korát megelőző sodi asodi. Igaz, egyelőre még csak zsidózni tud, de minden egy folyamat.
MaxPayne
(
x24)
Mar 21, 2024 09:04:24
x24)
100szorosan NSZKSZ!
utcaisodika
Mar 21, 2024 09:13:03
utazik a gyagya - merre mehet?

Mar 21, 2024 09:13:03
egydobozborsodi
Mar 21, 2024 09:14:19
Megspórolom ezt neked:
Ez snecimanónak túl nehéz, még egy mobilos basebuilder típusú szennyel se boldogulna ahol csak nyomsz pár gombot és órákat kell várni.
Viszont megnéznék tőle egy Mario játék gameplay-t. Hitelre vehetne egy switchet hogy legyen min agygörcsöt kapnia a Blahán. Biztos shikert aratna.
Mar 21, 2024 09:14:19
Bubuka
(
x13)
Mar 21, 2024 09:16:08
x13)
Laptop van nála, elkezdődött a bécsbe menekülés a rendőrségi faszrahúzások elől? :)
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 21, 2024 09:17:54
Természetesen erről a képről sem hiányozhat a sör!
Mar 21, 2024 09:17:54
dogoljmegsodi
(
x5)
Mar 21, 2024 09:18:37
x5)
ne menekülj Endre. dögölj meg
utcaisodika
Mar 21, 2024 09:19:12
ma reggel készült
púpszászon vannak beépített kommandósaim, akik ha találkoznak vele spottolják nekem
Mar 21, 2024 09:19:12
koszos
(
x11)
Mar 21, 2024 09:20:29
x11)
menekulsz korcs ?:DDD
a tibi mivel dumalta ki azokat a dolgokat amiket csinalt ?:D vagy csak siman magyanyos az alkoholista segelycsalo ????
nyilvan szent a beke,ha nem lenne ,reg itt habzana a szaja a fikasnak a herelet kutyaszarrol.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
a tibi mivel dumalta ki azokat a dolgokat amiket csinalt ?:D vagy csak siman magyanyos az alkoholista segelycsalo ????
nyilvan szent a beke,ha nem lenne ,reg itt habzana a szaja a fikasnak a herelet kutyaszarrol.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 21, 2024 09:21:18
x21)
Titkosszolgálati eszközökkel!!!!!444
Ténfép
(
x5)
Mar 21, 2024 09:23:40
x5)
Hát ez fasza :D Amúgy az a kibaszott manózása már akkor is megvolt, tényleg mély benyomást tehetett rá a sodifater perverz csöves baráti kör.
A másik meg, az milyen lenne, hogy amikor idefossa a baromságait, minden egyes posztjára a Lényeglátó manó bot azonnal válaszolna, kontextustól függően, hogy Kiss Endre Farkas segélycsaló/pedofil/buzi/nőverő/hitelcsaló/tranyószopó/putrilakó...
Och-Kom Taot
(
x3)
Mar 21, 2024 09:23:51
x3)
Juhúú, kezdődik a nemrég bejelentett "hajléktalanszállóról laptopozós" évad.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 21, 2024 09:24:20
x21)
Juhúú, kezdődik a nemrég bejelentett "hajléktalanszállóról laptopozós" évad.
Snake Plissken
youtu.be/Kck4UKcqqEE
nemet mondtak
(
x4)
Mar 21, 2024 09:25:22
x4)
Olyan szomcsi az ábrázata... :( Remélem azért minden O és K.
Bubuka
(
x13)
Mar 21, 2024 09:25:24
x13)
Akkor sanszos, hogy a faszpinással meglépnek bécsbe, a pedofil megágyazott a bécsi hajléktalankodáshoz, most meg azért mer a faptoppal együtt utazni mert a szállón majd a cica biztos bevédi és nem lopják el a cuccait az első éjszaka :D
hxytk
Mar 21, 2024 09:26:03
Rettenetesen szorong abban a kapucnisban.
Reménykedik,de tudja,hogy vége..
Mar 21, 2024 09:26:03
noikabatgomb
(
x10)
Mar 21, 2024 09:27:48
x10)
En nem tudom, hogy mit csinalsz gyagyas de ugy nezel ki, mintha a Jenes (sikeres vallalkozo) alkalmazotta lennel.
Ebben eddig lehetett eljutni.
kxytop
Mar 21, 2024 09:28:05
Egészen biztos,hogy a Faszpinával tervez,nem elvono lesz,hanem Bècs!
Tegnap is védte a Tranyó a Pupost.
Itt komoly de komolytalan tervek vannak.
Abban bízik,hogy a Tranyo kapott elég Rivot.
Ez a vèg a vèg lesz.
Tegnap is védte a Tranyó a Pupost.
Itt komoly de komolytalan tervek vannak.
Abban bízik,hogy a Tranyo kapott elég Rivot.
Ez a vèg a vèg lesz.
Mar 21, 2024 09:28:05
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 21, 2024 09:29:09
x16)
Nem terjedt el, nem lett nagy shiker ez a bot. Valószínűleg azért, mert bármikor amikor Sodi megszólalt, hozzászólt, hogy Kiss Endre Farkas zsidó.
sörtötbontok
(
x8)
Mar 21, 2024 09:29:46
x8)
Endre, ne vidd túlzásba a melócsát!
banshee
(
x24)
Mar 21, 2024 09:30:09
x24)
A hajléktalanszállók szekrényei zárhatók?
egydobozborsodi
Mar 21, 2024 09:33:22
Bécsett is elvihetnék egy körre a rend őrei.
Mar 21, 2024 09:33:22
keserke
(
x4)
Mar 21, 2024 09:33:29
x4)
Egészen biztos,hogy a Faszpinával tervez,nem elvono lesz,hanem Bècs!
Ez a jó a Snecológiában, mert erre most simán rá lehet vágni, hogy "dehogy van ez így, éppen a macskaputriban rángatja a pitont és sír és ez már nem is lesz máshogy". De aztán mindig rácáfol az élet, amikor belájvozik valahonnan germánföldről. Sodi soha nem adja fel az autista álmainak a kergetését és ezekkel valamiért Targó nagyúr meg a többi zsidó bank MÉG MINDIG egyet ért. Hajrá bankok, finanszírozzátok csak a púpost, mi remekül szórakozunk. De hogy ki fogja állni a cechet, az egy jó kérdés...
trolléga
(
x30)
Mar 21, 2024 09:40:27
x30)
youtu.be/Kck4UKcqqEE
youtu.be/Kck4UKcqqEE
NSZKSZ!
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 21, 2024 09:58:29
x23)
Szerintem eljött a nagy nap a
Esetleg volt nála gurulós buzigurtni? Mert ha Bécsi csöves szállóra tartana, akkor az is lenne nála szerintem.
Gyagyás, lődd fel a live-ot ha már megint lebuktál, hogy itthon vagy. Láthatod, hogy nem tudsz elbújni. Az AMS úgyis megkapja ezt a képet is bizonyítéknak. :)
-
Mar 21, 2024 09:59:28
Csak lájv ne legyen, mert annál rosszabb nincsen.
Mar 21, 2024 09:59:28
Évforduló
Mar 21, 2024 10:00:53
Emlékezzünk meg a mai napon Czenki mama győzelméről, és Endrének a becsicskulásáról!
66masodperc.wordpress.com/2014/03/21/kozlemeny-2/
Mar 21, 2024 10:00:53
trashWOODstock varangya
(
x3)
Mar 21, 2024 10:01:43
x3)
megy a gőzös, megy a gőzös,
nyugatcsá-ba.
a nyugati, a nyugati
állomásra.
elől ül a pedofilka
ki a sörtöt, ki a sörtöt iszogatja.
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 21, 2024 10:04:12
x23)
Bizony. Talán pár nappal ezelőtt az egyik live-ba is elhangzót, hogy a hátitáska kantárja elszakadt, ezért most már a laptop táskába hordja a sört. :)
Zsénó
(
x22)
Mar 21, 2024 10:04:35
x22)
Emlékezzünk meg a mai napon Czenki mama győzelméről, és Endrének a becsicskulásáról!
Ezen mekkorát röhögtem anno, hogy rongyos 120 ezret nem bírt kifizetni egyben, inkább szarakodott ott a havi részletekkel:
linziasztal01
(
x77)
Mar 21, 2024 10:06:31
x77)
Endre, úgy bámulod a malacszemeiddel azt a tiktok gépet, mintha fogalmad sem lenne hogyan működik. :)
Mit mutat a lokátoj, merre van Tibike? :)
Mit mutat a lokátoj, merre van Tibike? :)
trashWOODstock varangya
(
x3)
Mar 21, 2024 10:06:36
x3)
saját megoldás gyakorló alkoholistáknak!
Endre priusza
(
x11)
Mar 21, 2024 10:07:19
x11)
Akkor sanszos, hogy a faszpinással meglépnek bécsbe, a pedofil megágyazott a bécsi hajléktalankodáshoz, most meg azért mer a faptoppal együtt utazni mert a szállón majd a cica biztos bevédi és nem lopják el a cuccait az első éjszaka :D
Azt az osszerecskazott, mocskos, buzlo, reg elavult gepet egy magara valamit is ado hajlektalan benzinnel leontve gyujtana fel azonnal, mielott meg kimasznak belole a poloskak, tetvek, csotanyok.
halászlé
(
x24)
Mar 21, 2024 10:15:54
x24)
púpom, akkor te hetek óra ki fagy jelentkezve a segíkéről? mert az állítod, hogy ha itthon fagy, kijelentkezel...tudod ki hiszi el...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
halászlé
(
x24)
Mar 21, 2024 10:16:24
x24)
közérdekű kérdés:
pupsziról tudni valamit? még ősszel írtam neki, de nem válaszol..:(
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
pupsziról tudni valamit? még ősszel írtam neki, de nem válaszol..:(
MaxPayne
(
x24)
Mar 21, 2024 10:16:26
x24)
Felhívnám a figyelmet az alábbi részletre:
"Független nemzeti radikális blog"
Nagyon vicces ez annak fényében egy olyantól, aki egy önkasztrált, beforditott faszú, igénytelen, mentális beteg, alkoholista és drogfüggö faszit kúr és tart szerelmének, valamint aki maga is alkoholista, drogos, 1/4ed részben biztosan zsidó, adó és segélycsaló, ezenfelül még pedofil is.
linziasztal01
(
x77)
Mar 21, 2024 10:16:38
x77)
Végül elzavartad utalni a kurva anyádat, Endre?
hxytk
Mar 21, 2024 10:20:27
Endre autilogikája szerint
-nincsenek Magyar dolgozok az AMS nél rálátással a dolgaira és nem látják az interneten
-Ami a forumon nincs kiirva az nincs
Nohát tévedsz Pupos.
:-)
-nincsenek Magyar dolgozok az AMS nél rálátással a dolgaira és nem látják az interneten
-Ami a forumon nincs kiirva az nincs
Nohát tévedsz Pupos.
:-)
Mar 21, 2024 10:20:27
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 21, 2024 10:22:46
x23)
púpom, akkor te hetek óra ki fagy jelentkezve a segíkéről? mert az állítod, hogy ha itthon fagy, kijelentkezel...tudod ki hiszi el...
Bizony. Februárra is megkapta a teljes segélyt, kb 2000 eurót, úgy hogy Ausztriába kb 10 napot volt. Galambdúcból 02.06 baszták ki. De Januárba se volt jobb a helyzet. Nagyon rábaszol erre gyagyás hamarosan.
Snake Plissken
Mar 21, 2024 10:35:47
Gyagyás nagyzolsz? Nem kell a Blaha évad? Helyette Mariahilfer Straße évadot terveztek a tranyóval?
Minden egy folyamat
Mar 21, 2024 10:35:47
lolnomaillolnopwreset
Mar 21, 2024 10:40:56
Csak lájv ne legyen, mert annál rosszabb nincsen.
Pedig ha ha a tranyo is bekerul a kepbe a nap folyaman akkor ugy is eljutnak arra a pontra a pia+rivo+ehgyomor komboval, hogy valahonnan minimum a tiborsz fellovi a liveot.
Remeljuk hogy valahol feluton Brno es Praga kozott mert lebasztak oket a flixbuszrol.
Mar 21, 2024 10:40:56
Hektor a Traktor
(
x8)
Mar 21, 2024 10:41:12
x8)
Endre, még anno azt mondta, hogy 4 hét alatt megszerzi a jogosítványt. Így működhet az autipajzs. 4 hét az 28 nap, ami 672 óra. Eddig levezetett kb. 140 órát, amit ha leszámolunk a 672-ből marad 532. Tehát még 532 óra vezetés kell egy sikeres vizsgához. Az eddigi bukások bele vannak kalkulálva, tehát teljesen jó minden. Minden a terv szerint halad.
Heki a traki
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 21, 2024 10:42:45
x13)
Tényleg úgy néz ki, mint aki ötször bukott meg a forgalmi vizsgán. Mindig felröhögök, ha eszembe jut ez a pávos fasz :D
MaxPayne
(
x24)
Mar 21, 2024 10:46:55
x24)
Tudna valaki a releváns részböl egy gif-et csinálni, amit aztán a sodipedia megfelelö részébe feltöltve, bármikor könyedén beilleszthetö lenne ide?
-
Mar 21, 2024 10:50:17
30 óra?
3 órás alkalmakkal ez 10 alkalom, 5 hétvége, kvázi egy hónap.
Ha szombatonként csinálom, akkor 2.
Nyárra meglesz.
3 órás alkalmakkal ez 10 alkalom, 5 hétvége, kvázi egy hónap.
Ha szombatonként csinálom, akkor 2.
Nyárra meglesz.
Melyik év nyarára gondoltál endre?
Mar 21, 2024 10:50:17
Sodronyka
(
x4)
Mar 21, 2024 10:53:57
x4)
Bécsbe megy akciós sörért a Billaba
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
-
Mar 21, 2024 10:57:54
Ma nem lesz tranyózás, mert tibor befeküdt a pszichiátriára, van róla poszt.
Mar 21, 2024 10:57:54
mondomkusskuss
(
x21)
Mar 21, 2024 10:59:19
x21)

kissendrevagyok
(
x48)
Mar 21, 2024 11:02:01
x48)
Ilyen férgek terhelik a pszichiátriát. Nem igaz, hogy nem tudják megkülönböztetni a tényleges betegeket az ingyenélő munkakerülő lumpen csövesektől akik csak wellnessezni járnak oda. 🤬
nabejj
(
x3)
Mar 21, 2024 11:07:31
x3)
trolléga
(
x30)
Mar 21, 2024 11:07:58
x30)
https://i.ibb.co/867fZ1W/Screenshot-20240321-105818-com-zhiliaoapp-musically-edit-1965554870540703.jpg
Rivora rivót? Noooormális?
Honnan fog lájfszozni? Megint majd a budiról? *ásít*
MegintKezded
(
x6)
Mar 21, 2024 11:10:23
x6)
Egy keményen függönek se rivót nem adnak, de hogy elvonón nincs lájvozgatás az is tuti. Bár ígyis tuti akad egy-két fogyatékos veréb felszopója aki benyeli. :D
Na bumm.
Darth Tibor
(
x7)
Mar 21, 2024 11:10:40
x7)
Az, hogy a fikásnál a faptop táska van még nem jelenti biztosan, hogy a faptopot is viszi. Valamelyik púpszászi sörért csoszogós lályfban mondta, hogy az üzletember hátizsákot megrongálta a szisza, ezért faptoptáskával jár vásárolni amibe kevesebb shör fér.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
keserke
(
x4)
Mar 21, 2024 11:12:39
x4)
ezért faptoptáskával jár vásárolni amibe kevesebb shör fér.
Tehát akkor normális ruhára nincs pénze, de shörre meg vonatjegyre van. Tyerinytem ety értyhetyő.
-
Mar 21, 2024 12:27:27
jaj, azt hittem, hogy valaki beszántotta a fórumot.
Mar 21, 2024 12:27:27
molos troll
(
x2)
Mar 21, 2024 12:28:06
x2)
Csak nekem volt elérhetetlen a fójum egy ideig? Terheléses támadást indított a sodi? *pr
KicsiNéző
(
x13)
Mar 21, 2024 12:28:22
x13)
Dehogy, csak Endre részegen commitolt valamit biztos.
trolléga
(
x30)
Mar 21, 2024 12:28:51
x30)
Én is azt hittem véget ér a szemétkedésünk 😩
Genyamama
Mar 21, 2024 12:30:07
Ez most Sodi hibája volt, hogy elérhetetlen volt a fórum
Mar 21, 2024 12:30:07
mondomkusskuss
(
x21)
Mar 21, 2024 12:36:58
x21)
Szerintem tuti, hogy nem. De ha be merne lájvozni a zsebköcsög, azonnal értesíteni kell a pszichiátriát, hogy mit művel a kedves nagybetegük!
Kakaspina
(
x24)
Mar 21, 2024 12:40:33
x24)
Utolsó Bittner fityingek ddosra mentek el. Irány a Blaha.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
sörtötbontok
(
x8)
Mar 21, 2024 12:43:11
x8)
faptoptáskával jár vásárolni amibe kevesebb shör fér.
Business kacsuálban megy piáért a sodi, így komoly üzletembernek gondolják a púpszásziak.
Okos sodi asodi.
nemet mondtak
(
x4)
Mar 21, 2024 12:49:20
x4)
Gondolom az Interpol lekapcsolt minket egy kis időre, hála a herélt zsebköcsögnek. És lehet, hogy ez még csak a kezdet. Jujj.
egydobozborsodi
Mar 21, 2024 12:55:13
A nagy púpszászi kiberháború (2024.03.21 -)
Mar 21, 2024 12:55:13
Nem vagyok őrült
(
x3)
Mar 21, 2024 12:58:59
x3)
Dehogy, csak Endre részegen coming outolt valamit biztos.
Javítottam
molos troll
(
x2)
Mar 21, 2024 13:01:33
x2)
A nagy púpszászi kiberháború (2024.03.21 -)
...lezárult, amikor Golda néni lebaszta a villanyt.
keserke
(
x4)
Mar 21, 2024 13:23:34
x4)
Rettenetesen szorong abban a kapucnisban.
A kérdés az, hogy ha azt is elhagyja, akkor mit fog viselni? Folyamatosan hagyogatja el a ruháit és nem vesz újakat se ő se Golda.
gobesug
(
x30)
Mar 21, 2024 13:29:51
x30)

Autismus Maximus
(
x16)
Mar 21, 2024 13:36:41
x16)
Meddig is fizette a medencés irodás felhőének a 2014-ben megítélt nyomorult 120.000-et 12 havi részletben? 2020-ig?
hunty
(
x2)
Mar 21, 2024 13:39:32
x2)
közben Vahúr fenyegeti lájvban Gézát, Endre ez párbajhelyzet, bántják a tanácsadód!
(tldr szokásos üres fenyegetőzés rendőrséggel stb stb.)
www.youtube.com/watch?v=bJfbgRds0Cs
MDI Fireburn
(tldr szokásos üres fenyegetőzés rendőrséggel stb stb.)
www.youtube.com/watch?v=bJfbgRds0Cs
egydobozborsodi
Mar 21, 2024 13:40:15
A kérdés az, hogy ha azt is elhagyja, akkor mit fog viselni?
Semmit, mert jön a szép tavaszi idő. Egy szál pitonszban fogják leszállítani a bécsbe tartó vonatról.
Mar 21, 2024 13:40:15
SodronyTV
Mar 21, 2024 13:40:41
Én hosszabbra (35mp) hagytam a videót, mert a "sikeres" ugrás után jön a slussz poén.
Endre élete fél percben.
YT
www.youtube.com/watch?v=BA62LyWDjE4
OK.ru
ok.ru/video/6691980642972
Endre élete fél percben.
YT
www.youtube.com/watch?v=BA62LyWDjE4
OK.ru
Mar 21, 2024 13:40:41
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 21, 2024 13:43:46
x16)
Megint szóbakerült és csúfolódtunk a telepi Magnumon. Véletlen? Aligha.
Johann Hölzel
(
x1)
Mar 21, 2024 13:44:14
x1)
Én hosszabbra (35mp) hagytam a videót, mert a "sikeres" ugrás után jön a slussz poén.
Endre élete fél percben.
YT
youtube.com/watch?v=BA62LyWDjE4
OK.ru
Endre élete fél percben.
YT
OK.ru
"A másik irányba kellett volna."
Nem bírom... És ez az ember programozónak nevezi magát.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 21, 2024 13:47:48
x17)
Hát azért a buzikurvánál reméljük a legrosszabbakat..undorító élősködő patkány
MaxPayne
(
x24)
Mar 21, 2024 13:47:58
x24)
Endre élete fél percben.
YT
OK.ru
Endre élete fél percben.
YT
OK.ru
Orok klasszikus.
Nem birom ki rohoges nelkul :D
Nszksz
egydobozborsodi
Mar 21, 2024 13:54:41
Endre élete fél percben.
YT
OK.ru
Endre élete fél percben.
YT
OK.ru
Ha az egész életem így lehetne jellemezni, akkor legszívesebben ott lapulnék a Duna aljában egy betonnal megtöltött hordóban.
De az önismeret teljes hiánya erősebben bódít mint a rivó...
Mar 21, 2024 13:54:41
=)
Mar 21, 2024 14:07:46
Gyagya, 5 hét alatt 38 órával lett meg a jogsi elsőre, neked hogy áll? Valamikor egy autóstali?
Mar 21, 2024 14:07:46
Trotyi
Mar 21, 2024 14:11:32
Gyagya, 5 hét alatt 38 órával lett meg a jogsi elsőre, neked hogy áll? Valamikor egy autóstali?
Nya de nyeked van iPhone 15 Pro Max-od??? Büdösz tjoll!!
Mar 21, 2024 14:11:32
egynadrág
(
x2)
Mar 21, 2024 14:12:22
x2)
Endre megengedi hogy elvidd valahová!
ascites
(
x57)
Mar 21, 2024 14:14:23
x57)
ma reggel készült
Csuldigung, egészen pontosan mikor készült a kép? Melyik vonaton ült a gyagyás?
Csak mert ez a kép nem a púpszászi vasútállomáson lett lőve, hanem valami nagyobb állomáson, talán a Keletiben.
A tanszékre jellemző tudományos munka alapja a pontos infó.
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 21, 2024 14:16:22
x23)
1.5 millió forint,7 vizsga,4 vagy 5 oktató,1 év = még mindig vonatozik mert jogsi nem áll rendelkezésre!
Gyagyás ott basztad el, hogy 2 Iphone-t vettél, 1 autó helyet magadnak, amivel biztos bevonzottad volna a sikeres vizsgát.
Gyagyás ott basztad el, hogy 2 Iphone-t vettél, 1 autó helyet magadnak, amivel biztos bevonzottad volna a sikeres vizsgát.
90 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™