Abból a tokából két vagon tepertö is kisülne.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Az Ogre megvonta a lakcimet? Levette már a nevét a postaládáról is? Lazárult egy német lakcimcsalás?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Milyen jól jönne az EDDIG elbaszott pénz....
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi

Én vagyok Űr diplomata úr
100%, hogy nincs csövesszálón. Tuti, hogy hotelezik, azért győzködi magát, hogy lassan be kell vonulnia a csöviszállóra. Ha ott lenne, nem tagadná.
Az Ogre a Facebookja szerint már nem is Berlinben lakik.
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Sose volt ennyire aktuális egy Márió! XD
Ajjajj, fikás, a herélt semmilyen gyógyszert nem kap arra az elmebajára, amitől úgy félsz.
Nincs semmi antipszichotikum (milyen meglepő, csak hazudta a skizofréniát), csak egy allergiagyógyszer és egy másik ADHD-kezelésre használatos szer, ami kifejezetten ellenjavallt, ha a betegnek pszichotikus tünetei vannak, beleértve az érzékcsalódásokat és/vagy mániás a viselkedése és/vagy barátságtalan és dühös (ellenséges) érzései vannak és/vagy hangulata eltér a megszokottól (ingadozó hangulat). - www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/bitinex_60_mg_kemeny_kapszula/63836
Ezek egyike sincs Tibinek, ugye? Biztos meg fogja oldani azokat a problémákat, amik miatt rettegsz a herélttől.
Akkor kijelenthetjük hogy a rendőrök a "bűnözők" oldalára álltak? Hovatovább neked mint "törvénytisztelő állampolgárnak", mi az oka annak hogy rohangálnod kell mindenféle rendőrséghez meg hivatalokhoz különféle okokból?
Lehet hogy nem vagy törvénytisztelő állampolgár, csak egy közönséges lakcím és segélycsaló?
Lehet hogy te vagy a legnagyobb bűnöző itt, demens vénember? ;)
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Nekem lenni migri csicska.
Faszasag van, hiszen a sort nem kell megragni!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Tibigél
Tibinex
Kibaszott troll gyógyszergyártó cégek 😂😂
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Valahol ott lehet a megoldás hogy te nem vagy keményen alkoholista, meg nem pénzelsz egy csöves herélt férfit. 1
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Hogy lehet az hogy a két igénytelen véglény folyton rinyál, hogy nincs pénz, közben a havi keresetemet költik olcsó sorre és cigire, vagy cska olcsó sörre.
A gyagyásbarom pedig mégy egy fizetésemet költ, csak a hitelkéi életbentartására.
A bank pénzét költi a csekonics. Más fhaszával mindig könnyű verni a csalánt, de parádés anyagi összeomlás lesz a vége (=öncsőd :D).
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Legkomolyabb cigánykristály lerakat.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Mivel a korcs nem hajlékonyszállón van (pl. mondta, hogy megy vissza a gépe elé intézni az ügyeit), fizet valami olcsó szállást. Nem Tibi lenne, ha nem menne ki oda ingyenélni. Persze csak ha nem kap csábítóbb budapesti vagy szolnoki ajánlatot :D
Haggyámá! Az elmúlt hetek darálása miatt nem volt időm a fogaimmal törődni, de most majd megmosom és minden randben lesz. A cica koszos körömmel turkált a számban, de rendbe fog jönni az is.
mit rejteget ott.
PS5, Switch, gamer PC, kormány, 20km HDMI kábel stb.
Egy osztrák csöves hatóságokat provokál maga ellen
Ha bejárós melója van, akkor az ebédszünetében jár ki nyilvánosan sörözgetni és jägerezni (ma azt is talált a táskájában és nagyon örvendezett neki), 40 perceket lájvolni. Utóbbi azt jelenti, hogy nagyon közel a munkahelye, mert ha az egyórás ebédszünetben mindig ugyanarra a padra el tud jutni és ott kotlani 40 percig, akkor 10 perce van eljutni a padig.
Szerintem túl komplex a tanfolyamos hazugság, pláne hogy most python tanfolyamot akar helyette inkább (amit tényleg fizet az AMS). Gondolom kinézte, hogy azért kvázi fizetést kapna az osztrákoktól és jobban biztosítva lenne a segge.
Emiatt mondta a korcs a mai lájvjában, hogy a heréltnek intéznie kell a "közgyógyot".
Azt se felejtsük ell hogy a korcs már valamikor március elején vagy legkésöbb közepén védekezett azzal a AMS-nél, hogy angol nyelvű felvételinél leblokkolt. Tehát már azután eldőlhetett, hogy akkor elküldik a következő induló angol tanfolyamra. Ami Április elején indult talán.
Engem egyébként az érdekelne, hogy mi van ha vizsga és ott megbukik? Akkor vajon nem kell visszafizetnie a képzés költségét?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Nem igazán, az Atosnál is vizsgálták, hoyg önhiba mitt rúgták-e ki, mert ha igen, akkor kampó a támogatásnak. Az ittasság miatti kirógás önhibának számít.
A fikás egyébként nem köteles elvállalni semmilyen munkát, ami bruttó 2800 euró alatt fizet (olvass utána, többször kitárgyaltuk az erre vonatkozó szabályokat). Ennyi pénzért viszont nem lenne rest munkát imitálni, hiszen 800 euróval több bevétele lenne, mint a legjobban fizető segélyes hónapban.
Ez alatt viszont nem vállalná el, mert a jövőbeli segélye összegét is erodálná.
Szóval ha lenne munkája, a seggét verdesné a földhöz, nem gondolkodna a kártyenek elengedésén és nem kellene rettegnie AMS Aladártól.
Ha olcsó hotelben van, akkor napi 40 eur a szállás. Albérletre nem telik, mert kaucióra nincs pénze.
Még a caritas tömegszállás van, 20-30 ágyas termekben.
Höhöhö, színész tyodi lesz a tyodi!
Ez kicsit sok,nem?
Inkább az a szomorú, hogy volt ennyi mindenük, amit elbaszhattak. A pénzért vett tárgyakért illetve a lakásokért egyesek keményen megdolgoztak, felépítették, legyártották, csak azért hogy az ingyenélő Klein-Bata-klán felzabálja majd leamortizálja őket.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Én azt mondom:
Ez a hazád (Gémeskútország), itt élned, halnod kell, és én itt akarok maradni, jöjjön akármilyen nehézség
- Kiss Endre Farkas pedofil
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Hátazért hetyetye....:DDD
Ez a hedonista buzi elbaszott majd félmilliárdja egy tanújele a kornak.
Sok vidéki kórházban nincs CT, szülészet-nem is sorolnám.
Sok helyen ezen pénzhalom 1/100 része is nagyon hasznos lehetne.
Ez bizony szomorú dolog.
Másik oldalról nézve,ez a történet egy kemény figyelmeztetés azoknak,akik értenek belőle.
Mindennek vannak következményei.
2500 euró, feljebb írták hivatalos adatként, beismerte a mai lájv végén.
Köszönöm!
Elsiklottam felette.
Akkor ez shiker.
Az elhangzottakbol és az időponttól szinte biztosra veszem, hogy betalaltam, és a felnőttképzési központba jár valószínűleg integrációs/reintegracios tréningekre. Nemcsak angolra, hanem valamilyen tanacsadohoz is, lásd masni CV emlegetése tegnap, illetve jó eséllyel más tanfolyamokra is kötelezték, lásd elkapkodták előle a jó időpontokat. A lustaság megint kibaszott vele, mert így jó eséllyel van pénteken délután is órája, azzal pedig ugrott a lehetőség hogy zárás előtt beerjenn a szemuvegeshez, akik viszont jövő héttől egy hónapra lehúzzák a rolót. Ekkora egy balfaszt....
Kár volt eljönni Linzből.
Szerencsére nincs annyi esze, hogy kontaktlencsét hordjon addig 😂
kissendrevagyok
Pénze nincs rá :D
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Pihenget, elfáradt.
Endre!
Vedd le a borítékot a polcról, szerintem erre a helyzetre tetted félre!
Más 42 évesen maraton futást tervez...Párizsban vagy Rómában...
A gyagyás meg 4 hónap segélykét.
Arról, hogy mivel "kezeled" a troll levelet nem nehéz választ találni:
Neonáci csoport hetyetye, Tibor a barátnőm, hetyetye, ne essetek "neonáci" bűnpártolásba stb. Nevetve fogják behajítani az iratmegsemmisítőbe, ez szház százalék.
Azért az a rész érdekes volt ahol mondta, hogy az AMS tételes elszámolást akar tőle hallani, hogy hányszor volt külföldön amit nem jelentett be előre. Nekem ez úgy hangzik, hogy pár hónapocskát majd vissza kell fizetni.
Endre szerinted mennyit fognak fizetni pénteken ? Levonják az elcsalt napokat belőle ? Nagyon izgi!
kissendrevagyok
Lehet visszatartják a pénzecskét, a problémás ügyfél miatt?
Nem lepne meg, ha egy Hivatal nem bemondásos alapon fizetne ennek a nyomoréknak. Tudják ők mi a helyzet, a tételes elszámolásról nem csak egy "itt foltam" böffentést kérnek, többet sem is tud összeszedni... :)
Ezzel kapcsolatban az lesz szerintem, hogy a Hivatal és Endre "tételes elszámolása" köszönő viszonyban (haha) sem lesz egymással, ami azért remek, mert így saját magát fogja megszopatni, ahogy eddig is tette.
Fütyizés és csikkszedés.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Viszont legalább elhangzott korábbi lájvban a mondat, ami miatt megérte ez az egész:
"Még egy forintot sem kerestem a TikTokból."
Ügyes, így nem emlegetik a berregő faszodat.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Endre, utolsó lehetőség.
Van pár bevallani való fehér folt a snecológiában, ne vidd őket a dögkútba. Tessék szépen narancssárgaval kitenni egy Tiktik árlistát, tudod a kommenthaverok nem olyan csórók mint te. A kérdéseket pedig pontosan ismered, ezerszer hagytad már őket válasz nélkül.
Tudod, mint amikor a kisgyerek végig nyomogatja a zongora billentyűket
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Háttérben meg vonyít a gyerek.
Tipikus cigo viselkedés, kitartást annak aki tudja követni és dokumentálni is.
-
Apr 03, 2024 14:37:12
Álomszerű ez a pénzügyi ámokfutás.
9 hónap alatt 4000 euró ment el a bittner pénzből. Úgy, hogy nem kellett bérleti díjat fizetnie, és havi 3000 eurót keresett, plusz a 13. és 14. havi.
És még a kártyenekből is költött.
9 hónap alatt 4000 euró ment el a bittner pénzből. Úgy, hogy nem kellett bérleti díjat fizetnie, és havi 3000 eurót keresett, plusz a 13. és 14. havi.
Apr 03, 2024 14:37:12
Poop in the loop
(
x2)
Apr 03, 2024 14:44:09
x2)
ó heló esz ety tyeknyikai pjóba

kripli figyelő
(
x12)
Apr 03, 2024 14:44:12
x12)
Álomszerű ez a pénzügyi ámokfutás.
Abból Golda vonja a rezsit.Nem fizet semmit púpszászra de több mint egy éve ott bujkál.Amire kifut az AMS segély addigra elfogy a bittner rezsipénz is.Tökéletes időzítés. 9 hónap alatt 4000 euró ment el a bittner pénzből. Úgy, hogy nem kellett bérleti díjat fizetnie, és havi 3000 eurót keresett, plusz a 13. és 14. havi.
-
Apr 03, 2024 14:47:14
Ha géza és márk megadnák a tartozásukat az segítene rajtad, Endi?
Apr 03, 2024 14:47:14
-
Apr 03, 2024 14:48:46
Milyen jól jönne most a mazdára elbaszott pénz, ugye? XD
Apr 03, 2024 14:48:46
MaxPayne
(
x24)
Apr 03, 2024 14:50:28
x24)
ó heló esz ety tyeknyikai pjóba
Abból a tokából két vagon tepertö is kisülne.
MaxPayne
(
x24)
Apr 03, 2024 14:51:40
x24)
se lakcímed.
Nocsak!Az Ogre megvonta a lakcimet? Levette már a nevét a postaládáról is? Lazárult egy német lakcimcsalás?
keserke
(
x4)
x4)
Milyen jól jönne most a mazdára elbaszott pénz, ugye? XD
Milyen jól jönne az EDDIG elbaszott pénz....
Balázs Padre
(
x13)
Apr 03, 2024 14:54:39
x13)
Valami gyagyaboy öncsődről makogott a live végén a gyagyás.
Öncsődről még nem hallottam, csak magáncsődről!!
De neked sodrák külön legyen AZ ÖNCSŐD VAGYOK fogalma csak a tiéd.
Egy életképtelen ,autista pénzszóró gép vagy.
Öncsődről még nem hallottam, csak magáncsődről!!
De neked sodrák külön legyen AZ ÖNCSŐD VAGYOK fogalma csak a tiéd.
Egy életképtelen ,autista pénzszóró gép vagy.
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Apr 03, 2024 14:56:39
x1)

Balázs Padre
(
x13)
Apr 03, 2024 14:56:47
x13)
Valamit pofázott arról is, hogy nincs adósok börtöne.
Olyan tényleg nincs.
De sima börtön van.
Csalók ,sikkasztók ,hitelcsalók is vannak bent dögivel sodrák.
Olyan tényleg nincs.
De sima börtön van.
Csalók ,sikkasztók ,hitelcsalók is vannak bent dögivel sodrák.
Balázs Padre
(
x13)
Apr 03, 2024 15:02:47
x13)
Magáncsődöt csak Gémeskút Királyságban tudnál jelenteni,hiába külföldön vetted fel a lóvét.
A magyar büntetőjog sötét fellege vetül rád.Ha külföldön csaltál-loptál tehetségesen, akkor is Hungarisztánban fogsz faszulni, mert szittya vitéz vagy-igaz csak papíron.
A magyar büntetőjog sötét fellege vetül rád.Ha külföldön csaltál-loptál tehetségesen, akkor is Hungarisztánban fogsz faszulni, mert szittya vitéz vagy-igaz csak papíron.
ascites
(
x57)
Apr 03, 2024 15:03:24
x57)
Az nem lehet, hogy sneci a közeli csöviszállók valamelyikében tengődik ?
100%, hogy nincs csövesszálón. Tuti, hogy hotelezik, azért győzködi magát, hogy lassan be kell vonulnia a csöviszállóra. Ha ott lenne, nem tagadná.
max5enutálnak
(
x47)
Apr 03, 2024 15:03:45
x47)
Az orbit rágók napjai meg vannak számlálva. Ilyen ocsmány kirohadt fogsora csöveseknek van, ahogy az ábra is mutatja. És felül 8 "foga" maradt, CONFIRMED
[img src=https://i.ibb.co/3FYW7mW/k-p.pngZsidók vagytok.]
Pitonverő
(
x2)
Apr 03, 2024 15:04:07
x2)
Nocsak!
Az Ogre megvonta a lakcimet? Levette már a nevét a postaládáról is? Lazárult egy német lakcimcsalás?
Az Ogre a Facebookja szerint már nem is Berlinben lakik.
max5enutálnak
(
x47)
Apr 03, 2024 15:04:23
x47)
trolléga
(
x30)
Apr 03, 2024 15:05:19
x30)
Már pont írni akartam hogy nem jött délben terelni a korcs, de csak fellőtte a lájfszot. Jó lehet 7-től délig endre työrike kipárolgását szagolgatni az AMS oktatáson.
Amúgy azon gondolkodtam kinek közvetít ez a nyomorult? Oké persze ez már 20 éve is kérdés volt az első Kappan csoport lájfszok idején, de így a magáncsőd utolsó napjait tényleg már csak a trolljai nézik, álló fasszal, popcornnal a kézben. Tiktiken a sok fiatal biztos kurva kíváncsi a vén demens bácsika önsajnáltatására. *ásít*
Amúgy azon gondolkodtam kinek közvetít ez a nyomorult? Oké persze ez már 20 éve is kérdés volt az első Kappan csoport lájfszok idején, de így a magáncsőd utolsó napjait tényleg már csak a trolljai nézik, álló fasszal, popcornnal a kézben. Tiktiken a sok fiatal biztos kurva kíváncsi a vén demens bácsika önsajnáltatására. *ásít*
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 03, 2024 15:06:36
x23)
Ascites tegnap betett egy AMS által támogatott angol képzést ami a Haubtbanhoffnál (?) van. Viszont az csak 5 hetes képzés a honlapjuk szerint. A Korcs viszont ma 12 hetes képzésről beszélt. Viszont mikor tegnap belett háromszögelve, hogy honnan ment a live akkor belett téve egy másik képző központ. Ami tényleg ott van gyalog 3 percre, attól a helytől ahonnan tegnap meg ma is liveozot a korcs. És náluk is van angol képzés, informatikusokra koncentrálva is, AMS támogatással, csak az nem derül ki hány hetes az. Lásd itt.
www.best.at/gefoerderte-personalentwicklung/englisch-und-wirtschaftsenglisch/

Amennyiben lenne majd egyszer egy ráérős Bécsi troll akkor innen lehet lelehetne majd egyszer követni, hogy vajon merre lakhat pl airbnb, csöves szálló vagy ne adj Isten rendes albérlet egy újabb kommunába talán. Most Pénteken viszont lehet nem megy erre mivel ugye kihallgatása lesz és ma is mondta hogy "Hát a péntek az.. Pé,Pé Péntek az ja, okkal fogok távol maradni"
www.best.at/gefoerderte-personalentwicklung/englisch-und-wirtschaftsenglisch/

Amennyiben lenne majd egyszer egy ráérős Bécsi troll akkor innen lehet lelehetne majd egyszer követni, hogy vajon merre lakhat pl airbnb, csöves szálló vagy ne adj Isten rendes albérlet egy újabb kommunába talán. Most Pénteken viszont lehet nem megy erre mivel ugye kihallgatása lesz és ma is mondta hogy "Hát a péntek az.. Pé,Pé Péntek az ja, okkal fogok távol maradni"
Bagolyka
(
x7)
Apr 03, 2024 15:06:42
x7)
Sose volt ennyire aktuális egy Márió! XD
ascites
(
x57)
Apr 03, 2024 15:13:55
x57)
Ajjajj, fikás, a herélt semmilyen gyógyszert nem kap arra az elmebajára, amitől úgy félsz.
Nincs semmi antipszichotikum (milyen meglepő, csak hazudta a skizofréniát), csak egy allergiagyógyszer és egy másik ADHD-kezelésre használatos szer, ami kifejezetten ellenjavallt, ha a betegnek pszichotikus tünetei vannak, beleértve az érzékcsalódásokat és/vagy mániás a viselkedése és/vagy barátságtalan és dühös (ellenséges) érzései vannak és/vagy hangulata eltér a megszokottól (ingadozó hangulat). - www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/bitinex_60_mg_kemeny_kapszula/63836
Ezek egyike sincs Tibinek, ugye? Biztos meg fogja oldani azokat a problémákat, amik miatt rettegsz a herélttől.
rezsidémon
(
x8)
Apr 03, 2024 15:15:51
x8)
leül elém egy iszonyat attraktív és intelligens nő.
minden félelmem szertefoszlik látva a szája sarkán megbúvó apró mosolyt.
ennyit szól miután a 4gen pentium goldnak ad egy entert:
"KISS...." kacaj "FA.. ENDRE FARKAS.. oh istenem"
feljelentést tett
hordtam-e fekete nike cipőt és sapkát, bárki megbízásából plakátoltam-e 2023 február elején újszászon, tartózkodtam-e az állomáson.
Te figyelj már ide segélycsaló!minden félelmem szertefoszlik látva a szája sarkán megbúvó apró mosolyt.
ennyit szól miután a 4gen pentium goldnak ad egy entert:
"KISS...." kacaj "FA.. ENDRE FARKAS.. oh istenem"
feljelentést tett
hordtam-e fekete nike cipőt és sapkát, bárki megbízásából plakátoltam-e 2023 február elején újszászon, tartózkodtam-e az állomáson.
Akkor kijelenthetjük hogy a rendőrök a "bűnözők" oldalára álltak? Hovatovább neked mint "törvénytisztelő állampolgárnak", mi az oka annak hogy rohangálnod kell mindenféle rendőrséghez meg hivatalokhoz különféle okokból?
Lehet hogy nem vagy törvénytisztelő állampolgár, csak egy közönséges lakcím és segélycsaló?
Lehet hogy te vagy a legnagyobb bűnöző itt, demens vénember? ;)
Ogre
Apr 03, 2024 15:16:52
Berlini lakcím nélkül nehéz lesz német öncsődöt kezdeményezni, Fikás. Semmi közöd Németországhoz. Régebben ott dolgoztál, meg vannak ott bankszámláid, de se munkahelyed, se lakcímed.
Nekem lenni migri csicska.
Apr 03, 2024 15:16:52
Balázs Padre
(
x13)
Apr 03, 2024 15:19:13
x13)
Sodrák.
Van egy rossz hírem.
OLVASD EL A HITELSZERZŐDÉSED APRÓBETŰS RÉSZEIT:
Lesz ott pár ijesztő dolog számodra.
Van egy rossz hírem.
OLVASD EL A HITELSZERZŐDÉSED APRÓBETŰS RÉSZEIT:
Lesz ott pár ijesztő dolog számodra.
Endre priusza
(
x11)
Apr 03, 2024 15:19:23
x11)
Az orbit rágók napjai meg vannak számlálva. Ilyen ocsmány kirohadt fogsora csöveseknek van, ahogy az ábra is mutatja. És felül 8 "foga" maradt, CONFIRMED
Faszasag van, hiszen a sort nem kell megragni!
trolléga
(
x30)
Apr 03, 2024 15:21:14
x30)
https://i.ibb.co/vkKXVyC/IMG-5017.png">
i.ibb.co/cgX4vh3/IMG-5016.png">
i.ibb.co/YQhqxwL/IMG-5015.png">
i.ibb.co/cgX4vh3/IMG-5016.png">
i.ibb.co/YQhqxwL/IMG-5015.png">
Tibigél
Tibinex
Kibaszott troll gyógyszergyártó cégek 😂😂
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 03, 2024 15:22:15
x39)
Miért érzem azt, hogy egy újabb, rövid, bécsi epizód várható a két csöves részvételével...
-
Apr 03, 2024 15:26:00
Fagyizás közben az jutott eszembe...
Hogy lehet az hogy a két igénytelen véglény folyton rinyál, hogy nincs pénz, közben a havi keresetemet költik olcsó sorre és cigire, vagy cska olcsó sörre.
A gyagyásbarom pedig mégy egy fizetésemet költ, csak a hitelkéi életbentartására.
Közben én 6 hónap alatt félretettem másfél misit.
Apr 03, 2024 15:26:00
trolléga
(
x30)
Apr 03, 2024 15:29:56
x30)
Fagyizás közben az jutott eszembe...
Valahol ott lehet a megoldás hogy te nem vagy keményen alkoholista, meg nem pénzelsz egy csöves herélt férfit. 1
dogoljmegsodi
(
x5)
Apr 03, 2024 15:31:07
x5)
Tranyó is sumákol valamit. eszébe jut hogy mennie kell a raktárba, mert ott van a cypromix. holott már 2 napja szedi tehát volt nála. aztán azt mondja a raktárba van a kaja. milyen kaja lenne ott 2het után ami nem romlott meg.
aztan le is rakja a liveot "mert ott nincs térerő" holott liveozott mar onnan mikor elviték a zsaruk.
mit rejteget ott.
aztan le is rakja a liveot "mert ott nincs térerő" holott liveozott mar onnan mikor elviték a zsaruk.
mit rejteget ott.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Apr 03, 2024 15:31:29
x13)
A bank pénzét költi a csekonics. Más fhaszával mindig könnyű verni a csalánt, de parádés anyagi összeomlás lesz a vége (=öncsőd :D).
kxytop
Apr 03, 2024 15:33:53
Úgy érzem hatalmas Bécsi -Budapesti veknidagasztások várhatóak.
Apr 03, 2024 15:33:53
max5enutálnak
(
x47)
Apr 03, 2024 15:35:12
x47)
Valaki már összehasonlította régebbi képekkel a sárga orbitok állását és egyértelműen elkezdtek még jobban kifelé állni. A fenti képen az is látszik, hogy gyakorlatilag már penészesednek. Nagyon vicces mondás, hogy egy ember összes intelligenciája az első két fogában van. Ha azok elvesznek, lehetsz akármilyen okos, soha senki nem fog komolyan venni. A gnóm nyomorék esetében alapból 45-50-ről indulunk, de képzeljétek el, ha kiesik majd a foga, milyen elképesztően mókás lesz! A fogatlan, vízfejű, púpos, elmebeteg, vidéki alkoholista bácsi, aki az anyja holttestével élt fél évet.
Kakaspina
(
x24)
Apr 03, 2024 15:36:19
x24)
Tranyó is sumákol valamit. eszébe jut hogy mennie kell a raktárba, mert ott van a cypromix. holott már 2 napja szedi tehát volt nála. aztán azt mondja a raktárba van a kaja. milyen kaja lenne ott 2het után ami nem romlott meg.
mit rejteget ott.
mit rejteget ott.
Legkomolyabb cigánykristály lerakat.
ascites
(
x57)
Apr 03, 2024 15:36:46
x57)
Úgy érzem hatalmas Bécsi -Budapesti veknidagasztások várhatóak.
Mivel a korcs nem hajlékonyszállón van (pl. mondta, hogy megy vissza a gépe elé intézni az ügyeit), fizet valami olcsó szállást. Nem Tibi lenne, ha nem menne ki oda ingyenélni. Persze csak ha nem kap csábítóbb budapesti vagy szolnoki ajánlatot :D
tyodika
Apr 03, 2024 15:39:16
Valaki már összehasonlította régebbi képekkel a sárga orbitok állását és egyértelműen elkezdtek még jobban kifelé állni.
Haggyámá! Az elmúlt hetek darálása miatt nem volt időm a fogaimmal törődni, de most majd megmosom és minden randben lesz. A cica koszos körömmel turkált a számban, de rendbe fog jönni az is.
Apr 03, 2024 15:39:16
újpesti troll
Apr 03, 2024 15:44:18
mit rejteget ott.
PS5, Switch, gamer PC, kormány, 20km HDMI kábel stb.
Apr 03, 2024 15:44:18
kripli figyelő
(
x12)
Apr 03, 2024 15:44:56
x12)
Azért ne menjünk el a lehetőség mellett hogy bejárós melója van.Az AMS oktatás sem úgy működik hogy hétfőn elküldenek és kedden kezdesz.Ott is csoportokat indítanak és általában pár héttel előtte szólnak mikor indul amibe berakták.Persze van rá lehetőség hogy a héten indult egy csoport és nem volt meg a létszám de elég kevés.Simán lehet van melója és féligazság a hetyetyében hogy baszogatják a jogtalanul felvett segély miatt is közben.
ascites
(
x57)
Apr 03, 2024 15:49:40
x57)
Azért ne menjünk el a lehetőség mellett hogy bejárós melója van.Az AMS oktatás sem úgy működik hogy hétfőn elküldenek és kedden kezdesz.Ott is csoportokat indítanak és általában pár héttel előtte szólnak mikor indul amibe berakták.Persze van rá lehetőség hogy a héten indult egy csoport és nem volt meg a létszám de elég kevés.Simán lehet van melója és féligazság a hetyetyében hogy baszogatják a jogtalanul felvett segély miatt is közben.
Ha bejárós melója van, akkor az ebédszünetében jár ki nyilvánosan sörözgetni és jägerezni (ma azt is talált a táskájában és nagyon örvendezett neki), 40 perceket lájvolni. Utóbbi azt jelenti, hogy nagyon közel a munkahelye, mert ha az egyórás ebédszünetben mindig ugyanarra a padra el tud jutni és ott kotlani 40 percig, akkor 10 perce van eljutni a padig.
Szerintem túl komplex a tanfolyamos hazugság, pláne hogy most python tanfolyamot akar helyette inkább (amit tényleg fizet az AMS). Gondolom kinézte, hogy azért kvázi fizetést kapna az osztrákoktól és jobban biztosítva lenne a segge.
-
Apr 03, 2024 15:53:22
Miért érzem azt, hogy egy újabb, rövid, bécsi epizód várható a két csöves részvételével...
Tibor irtózik a Bécsi albérlet gondolatától.Csövezni Pesten szeret.Itt már csak egyestés médiatermékek lesznek. Apr 03, 2024 15:53:22
Eazy
(
x11)
Apr 03, 2024 16:00:17
x11)
A Bitinex egy hatásosnak gyógyszer.
Jelenleg inkább ezzel kezelik az ADHD-s embereket, mert a Ritalinra elég sok panasz volt, ráadásul van benne amfetamin, ami gyerekeknek nem kifizetetten jó.
A Bitinex viszonylag egy új cucc, bár az alkesz tranyónak ezt nem tudom miért írják fel, mert ez is egy agystimuláns, és hát...nem igazán tudom nála hogy tudná ez a gyógyszer kifejteni a hatását.
És ami durva, hogy amúgy ez egy igen drága gyógyszer, szóval ha államilag támogatottan jut hozzá (hogy máshogy) akkor bizony ezzel a tranyó kőkeményen zsebbe nyúlósat játszik az adófizetők pénzét illetően.
Csak károgva tudom magamat ismételni, nincs igazság.
Jelenleg inkább ezzel kezelik az ADHD-s embereket, mert a Ritalinra elég sok panasz volt, ráadásul van benne amfetamin, ami gyerekeknek nem kifizetetten jó.
A Bitinex viszonylag egy új cucc, bár az alkesz tranyónak ezt nem tudom miért írják fel, mert ez is egy agystimuláns, és hát...nem igazán tudom nála hogy tudná ez a gyógyszer kifejteni a hatását.
És ami durva, hogy amúgy ez egy igen drága gyógyszer, szóval ha államilag támogatottan jut hozzá (hogy máshogy) akkor bizony ezzel a tranyó kőkeményen zsebbe nyúlósat játszik az adófizetők pénzét illetően.
Eazy
(
x11)
Apr 03, 2024 16:00:35
x11)
Bizonyult* phocsánat
-
Apr 03, 2024 16:02:10
5000 az adhd gyógyszer, nincs pénze a tranyónak kiváltani.:)))
Apr 03, 2024 16:02:10
-
Apr 03, 2024 16:03:43
Zserbóca, katalinca, miss kittinke, utaljatok a tranyónak, a kurva anyátokat!
Apr 03, 2024 16:03:43
kripli figyelő
(
x12)
Apr 03, 2024 16:04:35
x12)
A keserűt csak tranyó hergelés miatt csinálja.Ezen fölösleges agyalni.Simán benne van hogy ebédszünetben kimegy 2 sörre meg egy tüskére,rengeteg alkesz így tolja.Én úgy képzelem a melót hogy kiközvetítette az AMS valahova és ő elfogadta de szarik bele és a kirúgásra játszik két héten belül.Ezzel fedezné a seggét a legjobban. Szerintem túl komplex a tanfolyamos hazugság, pláne hogy most python tanfolyamot akar helyette inkább (amit tényleg fizet az AMS). Gondolom kinézte, hogy azért kvázi fizetést kapna az osztrákoktól és jobban biztosítva lenne a segge.
ascites
(
x57)
Apr 03, 2024 16:04:44
x57)
Emiatt mondta a korcs a mai lájvjában, hogy a heréltnek intéznie kell a "közgyógyot".
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 03, 2024 16:06:59
x23)
Azt se felejtsük ell hogy a korcs már valamikor március elején vagy legkésöbb közepén védekezett azzal a AMS-nél, hogy angol nyelvű felvételinél leblokkolt. Tehát már azután eldőlhetett, hogy akkor elküldik a következő induló angol tanfolyamra. Ami Április elején indult talán.
Engem egyébként az érdekelne, hogy mi van ha vizsga és ott megbukik? Akkor vajon nem kell visszafizetnie a képzés költségét?
ascites
(
x57)
Apr 03, 2024 16:10:52
x57)
Én úgy képzelem a melót hogy kiközvetítette az AMS valahova és ő elfogadta de szarik bele és a kirúgásra játszik két héten belül.Ezzel fedezné a seggét a legjobban.
Nem igazán, az Atosnál is vizsgálták, hoyg önhiba mitt rúgták-e ki, mert ha igen, akkor kampó a támogatásnak. Az ittasság miatti kirógás önhibának számít.
A fikás egyébként nem köteles elvállalni semmilyen munkát, ami bruttó 2800 euró alatt fizet (olvass utána, többször kitárgyaltuk az erre vonatkozó szabályokat). Ennyi pénzért viszont nem lenne rest munkát imitálni, hiszen 800 euróval több bevétele lenne, mint a legjobban fizető segélyes hónapban.
Ez alatt viszont nem vállalná el, mert a jövőbeli segélye összegét is erodálná.
Szóval ha lenne munkája, a seggét verdesné a földhöz, nem gondolkodna a kártyenek elengedésén és nem kellene rettegnie AMS Aladártól.
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 03, 2024 16:19:32
x39)
Ha jól értem, csak akkor van segélyke, ha 12 hétig bécsben patkánykodik a sodi :DDDDDDDD
Akkor jön a napi 25 000 forintocska.
Mennyi lehet a kinn tartózkodás költsége? Napi 15-20 000?
:DDDDD
Kvázi róka fogta pedofil.
Beszoptad gyagyásbarom!
Beszoptad gyagyásbarom!
kripli figyelő
(
x12)
Apr 03, 2024 16:20:47
x12)
Apr 03, 2024 16:20:47
Én is kevés esélyt látok a melóra de valamiről most nagyon terel.Buzigőz is játszik tehát stressz alatt van napközben.Az is valószínűtlen hogy magában tudta volna tartani ha már előre tudja a tanfolyamot pedig annak a kezdési időpontját előre közlik vele emailben.Semmi oka nem lenne ott lennie ha csak az AMS-nek hetyetyézik.Ha valóban angolozna akkor már angolul loopolná az aktuálisan megtanult 1 új szót. Apr 03, 2024 16:20:47
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 03, 2024 16:22:39
x39)
Endre szerint, mivel 3 hónapig nem kell fizetnie a nagy hitelét, 450 eurót, kvázi havi 2500 euróval tud gazdálkodni havonta!
Endre!
Te baromállat!!!
Nincs + 500 euród! Te agyhalott fhasz!!!
Matekzseni!
Eddig sem volt havi szabad 2000-ed, mert elvitték a havi fix kiadásaid!!!
Faszt nem értesz ezen te idióta :DDDDDDDD
Endre!
Te baromállat!!!
Nincs + 500 euród! Te agyhalott fhasz!!!
Matekzseni!
Eddig sem volt havi szabad 2000-ed, mert elvitték a havi fix kiadásaid!!!
Faszt nem értesz ezen te idióta :DDDDDDDD
-
Apr 03, 2024 16:33:19
Ha jól értem, csak akkor van segélyke, ha 12 hétig bécsben patkánykodik a sodi :DDDDDDDD
Beszoptad gyagyásbarom!
Beszoptad gyagyásbarom!
Ha olcsó hotelben van, akkor napi 40 eur a szállás. Albérletre nem telik, mert kaucióra nincs pénze.
Még a caritas tömegszállás van, 20-30 ágyas termekben.
Apr 03, 2024 16:33:19
-
Apr 03, 2024 16:34:23
Lakik esetleg trashfelszopó szexnagyi a környéken?
Apr 03, 2024 16:34:23
Gunnar
(
x2)
Apr 03, 2024 16:44:46
x2)
Endi, ha pjogjamozónyak nem is vesznek már fel soha többet még gányoldába se, a Thing 2-be még jó lehetsz majd, alakul ez!

blabla

Fikás
Apr 03, 2024 16:46:20
Endi, ha pjogjamozónyak nem is vesznek már fel soha többet még gányoldába se, a Thing 2-be még jó lehetsz majd, alakul ez!
Höhöhö, színész tyodi lesz a tyodi!
Apr 03, 2024 16:46:20
Balázs Padre
(
x13)
Apr 03, 2024 16:51:00
x13)
Sodrák!44
Exütyféd goldamamival elkúrtátok 3-4 pesti lakásotokat.(Ez kb 150-200 millió ft)
Csináltál magadnak kb 25-30 millió körüli adósságot(lehet ez is több büntetőkamatokkal).
Szóval.
Akkor ez 200-230 millió veszteség , más néven mínusz 15 év alatt.
Idevehetjük még a német, osztrák földön keresett,és elbaszott milliókat.
Basssszdmeg sodrák.
Ez kicsit sok,nem?
Exütyféd goldamamival elkúrtátok 3-4 pesti lakásotokat.(Ez kb 150-200 millió ft)
Csináltál magadnak kb 25-30 millió körüli adósságot(lehet ez is több büntetőkamatokkal).
Szóval.
Akkor ez 200-230 millió veszteség , más néven mínusz 15 év alatt.
Idevehetjük még a német, osztrák földön keresett,és elbaszott milliókat.
Basssszdmeg sodrák.
Ez kicsit sok,nem?
keserke
(
x4)
Apr 03, 2024 17:00:22
x4)
Ez kicsit sok,nem?
Inkább az a szomorú, hogy volt ennyi mindenük, amit elbaszhattak. A pénzért vett tárgyakért illetve a lakásokért egyesek keményen megdolgoztak, felépítették, legyártották, csak azért hogy az ingyenélő Klein-Bata-klán felzabálja majd leamortizálja őket.
Eazy
(
x11)
Apr 03, 2024 17:10:32
x11)
Én azt mondom:
Ez a hazád (Gémeskútország), itt élned, halnod kell, és én itt akarok maradni, jöjjön akármilyen nehézség
- Kiss Endre Farkas pedofil
Sodragon legendája
(
x2)
Apr 03, 2024 17:10:58
x2)
A beutalót elnézve felmerült a kérdés bennem, hogy Tranyót a faterja nem jelentette ki a lakásból még? Amúgy meg jó látni, hogy Recskás anyagilag kb az utolsókat rúgja, hiába nem azonnal dönti romba a dolgait az AMS. Magyar körülmények között Recskás ezekenek a svindliknek a töredékét nem tudta volna véghez vinni, a kb alig létező szociális háló és ellátási rendszer miatt.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Tranyó
Apr 03, 2024 17:12:01
a kb alig létező szociális háló és ellátási rendszer miatt.
Hátazért hetyetye....:DDD
Apr 03, 2024 17:12:01
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 03, 2024 17:12:10
x39)
Endre!
Ugye a John Harris előfizetést lemondtad már?
Endre...
Egye lemondtad?
Ugye a John Harris előfizetést lemondtad már?
Endre...
Egye lemondtad?
Balázs Padre
(
x13)
Apr 03, 2024 17:15:48
x13)
Ez a hedonista buzi elbaszott majd félmilliárdja egy tanújele a kornak.
Sok vidéki kórházban nincs CT, szülészet-nem is sorolnám.
Sok helyen ezen pénzhalom 1/100 része is nagyon hasznos lehetne.
Ez bizony szomorú dolog.
Másik oldalról nézve,ez a történet egy kemény figyelmeztetés azoknak,akik értenek belőle.
Mindennek vannak következményei.
-
Apr 03, 2024 17:16:49
Azt mondja a gyagyás, hogy a mostani kondiciókkal, május közepéig tudná finanszírozni a hitelkéket.
Lehet számolgatni, mennyi forintocskája van még a Bittner pénzből.
Apr 03, 2024 17:16:49
-
Apr 03, 2024 17:18:06
Azt mondja a gyagyás, hogy a mostani kondiciókkal, május közepéig tudná finanszírozni a hitelkéket.
Apr 03, 2024 17:18:06
ascites
(
x57)
Apr 03, 2024 17:28:32
x57)
"Amikor bevertem a fejemet, akkor nem tudtam felkelni és nem tudtam bejönni, úgyhogy arra egy kis kiesés meg lett állapítva" a segélyből = vasárnap volt az esés, kedden lett volna az időpont, a korcs csütörtökön éjjel csináltatta meg a látleletet. Minimum 3 nap esett ki, az 65 eur/nappal (mert az kb. 25.000 ft, amit a gyagyás ismételgetett a lájvban) 195 euró. Vagyis a napokban megint csak 1800 kap.
Fifi, meddig futja abból a hotelkére? Ugye nem azt csinálod, amit a herélt a Fügében? Hogy minden nap fogadkozol, hogy másnap már tényleg bemész a szállóra, de aztán legyőz a kényelem és elciripeled az utolsó pénzed egy lekoszlott lukra? Balek :D
Ráadásul megy a zseton a Flixbuszra is, hiszen pénteken a kihallgatás után már patkánykodsz is haza, mivel aznap van az utolsó lehetőség, hogy megcsinálja a szemüveged a púpszászi optikus.
Fifi, meddig futja abból a hotelkére? Ugye nem azt csinálod, amit a herélt a Fügében? Hogy minden nap fogadkozol, hogy másnap már tényleg bemész a szállóra, de aztán legyőz a kényelem és elciripeled az utolsó pénzed egy lekoszlott lukra? Balek :D
Ráadásul megy a zseton a Flixbuszra is, hiszen pénteken a kihallgatás után már patkánykodsz is haza, mivel aznap van az utolsó lehetőség, hogy megcsinálja a szemüveged a púpszászi optikus.
trolléga
(
x30)
Apr 03, 2024 17:32:05
x30)
Azért ez örömteli hogy a magáncsőd kapujában is nagyobb a kényelemszeretete, de csövesszállóra nem menne. Igazán tanulhatnák Kaffkától endre! Ja várjunk, már megtanított spórolni.
-
Apr 03, 2024 17:39:54
Köszönöm!
Elsiklottam felette.
Akkor ez shiker.
Apr 03, 2024 17:39:54
Ásó27
(
x68)
Apr 03, 2024 17:55:58
x68)
Linz egy jó vicc volt.
Mifaaaaaaaaaaaan
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 03, 2024 17:58:22
x48)
Ilyenkor a munkanélküli lumpen csöves miért nem tiktok élőzik ? Ügyeket intéz ? 🤣😂
kissendrevagyok
kripli figyelő
(
x12)
Apr 03, 2024 17:59:39
x12)
Apr 03, 2024 17:59:39
Ilyenkor a munkanélküli lumpen csöves miért nem tiktok élőzik ? Ügyeket intéz ? 🤣😂
Meg kell fogalmaznia az AMS-nek mit értettek félre a trollok.Szerintem ez érthető. Apr 03, 2024 17:59:39
linziasztal01
(
x77)
Apr 03, 2024 18:00:34
x77)
Endre, ki tudsz már köpni a terpeszkedő fogaid között?
trolléga
(
x30)
Apr 03, 2024 18:01:20
x30)
Endre olyan böszmék vagytok tranyógecivel együtt hogy arra szavak nincsenek.
Tibi tavaly miért nem lécelt meg a Parádi ház árával? Miért nem lett semmi látszatja annak az eltapsolt 2-3 misinek?
Te miért nem akkor csábítgattad Pejlinybe amikor még megvolt a remote melócsá? Ja hogy még a macskaólban se jöttél ki a másfél millió fütyiből? Az más!
Most hogy egy szál faszba, kanyi vas nélkül mentek ki majd pisztos minden más lesz, aha!
Tibi tavaly miért nem lécelt meg a Parádi ház árával? Miért nem lett semmi látszatja annak az eltapsolt 2-3 misinek?
Te miért nem akkor csábítgattad Pejlinybe amikor még megvolt a remote melócsá? Ja hogy még a macskaólban se jöttél ki a másfél millió fütyiből? Az más!
Most hogy egy szál faszba, kanyi vas nélkül mentek ki majd pisztos minden más lesz, aha!
Kikmakukk
(
x1)
Apr 03, 2024 18:02:47
x1)
A live elején belátszott a házikó megint.
Ugyanabban a parkban volt mint tegnap
Paula-von-Mirtow-Park
Ugyanabban a parkban volt mint tegnap
Paula-von-Mirtow-Park
Az elhangzottakbol és az időponttól szinte biztosra veszem, hogy betalaltam, és a felnőttképzési központba jár valószínűleg integrációs/reintegracios tréningekre. Nemcsak angolra, hanem valamilyen tanacsadohoz is, lásd masni CV emlegetése tegnap, illetve jó eséllyel más tanfolyamokra is kötelezték, lásd elkapkodták előle a jó időpontokat. A lustaság megint kibaszott vele, mert így jó eséllyel van pénteken délután is órája, azzal pedig ugrott a lehetőség hogy zárás előtt beerjenn a szemuvegeshez, akik viszont jövő héttől egy hónapra lehúzzák a rolót. Ekkora egy balfaszt....
-
Apr 03, 2024 18:03:47
Linz egy jó vicc volt.
Kár volt eljönni Linzből.
Apr 03, 2024 18:03:47
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 03, 2024 18:05:37
x48)
A lustaság megint kibaszott vele, mert így jó eséllyel van pénteken délután is órája, azzal pedig ugrott a lehetőség hogy zárás előtt beerjenn a szemuvegeshez, akik viszont jövő héttől egy hónapra lehúzzák a rolót. Ekkora egy balfaszt....
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 03, 2024 18:06:12
x39)
Pénze nincs rá :D
-
Apr 03, 2024 18:08:53
Pihenget, elfáradt.
Apr 03, 2024 18:08:53
linziasztal01
(
x77)
Apr 03, 2024 18:09:22
x77)
Azért az mindenképpen bíztató, hogy többször a kisebb hányásocskát és gyomorsavat nyelvi vissza a lájvban, erre nem feltétlenül nem tesz rá a gyomorideg is egy lapáttal. Nyugodtan szedjed a savlekötőt, Endre, nem az a bajod... :)
Neonáci csoport hetyetye, Tibor a barátnőm, hetyetye, ne essetek "neonáci" bűnpártolásba stb. Nevetve fogják behajítani az iratmegsemmisítőbe, ez szház százalék.
Pro tipp: Írd meg nekik, hogy bár fizikailag Púpszászon voltál, "lélekben" velük voltál Bécsben. :)
Egyébként este 6-kor otthon vagy? Beszélnünk kellene..... :)
Pro tipp: Írd meg nekik, hogy bár fizikailag Púpszászon voltál, "lélekben" velük voltál Bécsben. :)
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 03, 2024 18:10:12
x39)
Endre!
Vedd le a borítékot a polcról, szerintem erre a helyzetre tetted félre!
SporoloProli
(
x3)
Apr 03, 2024 18:11:35
x3)
Az nagyon vicces hogy endre 2-3 nap után már teljesen kivan hogy mennyi mindent kell csinálnia. 2 hétig nem fogja bírni akármit is csinál éppen. Ha addig nem basszák alapból ki, mert valamelyik szünetben véletlen megiszik 4 ketyerkét meg 3 sört. Bármilyn munkára már teljes mértékben alkalmatlan.
-
Apr 03, 2024 18:11:49
Azért az mindenképpen bíztató, hogy többször a kisebb hányásocskát és gyomorsavat nyelvi vissza a lájvban, erre nem feltétlenül nem tesz rá a gyomorideg is egy lapáttal. Nyugodtan szedjed a savlekötőt, Endre, nem az a bajod... :)
Más 42 évesen maraton futást tervez...Párizsban vagy Rómában...
A gyagyás meg 4 hónap segélykét.
Apr 03, 2024 18:11:49
púpostulok
(
x2)
Apr 03, 2024 18:12:45
x2)
Mindig felröhögök amikor a korcs meg a tibella mondja, hogy ügyeket kell intézni. Komoly dolgok ezek :D
kripli figyelő
(
x12)
Apr 03, 2024 18:13:23
x12)
Amúgy ez a szemüveg sztori is gyanús.Először azon filózott hogy az anyja is elhozhatná a szemüveg szárat de jobb lenne ha ott megcsinálnák.Húsz perccel később már lesütött szemmel azt mondta nem hagyják hogy ő rakja össze a szemüveget.És milyen optika húzza le a rolót csak úgy három hétre márciusban.Arra tudok gondolni hogy garanciális a javítás vagy csak valami balfasz ürügynek tűnik a visszautazáshoz.Különben is az igénytelen csövest eddig sem zavarták ilyen apróságok.
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 03, 2024 18:14:05
x48)
Azért az a rész érdekes volt ahol mondta, hogy az AMS tételes elszámolást akar tőle hallani, hogy hányszor volt külföldön amit nem jelentett be előre. Nekem ez úgy hangzik, hogy pár hónapocskát majd vissza kell fizetni.
Endre szerinted mennyit fognak fizetni pénteken ? Levonják az elcsalt napokat belőle ? Nagyon izgi!
-
Apr 03, 2024 18:16:06
Lehet visszatartják a pénzecskét, a problémás ügyfél miatt?
Apr 03, 2024 18:16:06
Ásó27
(
x68)
Apr 03, 2024 18:17:21
x68)
A TikTik lassan annyiba fáj neked, mint a tranyó: két iphone, több segélyke nélküli nap, ráadásul a tiktik gépezetnek hála az AMS minden nap berendel téged, tehát a szállást is amiatt kell fizetned! Kurvára megérte ez is!
Mifaaaaaaaaaaaan
linziasztal01
(
x77)
Apr 03, 2024 18:20:11
x77)
Nem lepne meg, ha egy Hivatal nem bemondásos alapon fizetne ennek a nyomoréknak. Tudják ők mi a helyzet, a tételes elszámolásról nem csak egy "itt foltam" böffentést kérnek, többet sem is tud összeszedni... :)
Ezzel kapcsolatban az lesz szerintem, hogy a Hivatal és Endre "tételes elszámolása" köszönő viszonyban (haha) sem lesz egymással, ami azért remek, mert így saját magát fogja megszopatni, ahogy eddig is tette.
Kakaspina
(
x24)
Apr 03, 2024 18:22:18
x24)
Mindig felröhögök amikor a korcs meg a tibella mondja, hogy ügyeket kell intézni. Komoly dolgok ezek :D
Fütyizés és csikkszedés.
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 03, 2024 18:25:53
x23)
Ácsi, tévedésbe vagytok páran. Pénteken nem az AMS kérdezi fel, azok még alszanak és taníttatják angolul, meg utalják neki a pénzt. Pénteken a nyomozó izzasztja majd az elmebeteg, az ügyészség megbízásából. Tudjátok ez az a ügy ami miatt 03.22 kiszaladt Bécsbe, hogy megtudja mi miatt szólt az ügyészség a rendőrségnek, hogy lenne itt azért még valami. Akkor kapta meg a hosszú troll levelet, amibe talán felvannak sorolva, hogy mikor hol tartózkodott.
-
Apr 03, 2024 18:26:34
A TikTik lassan annyiba fáj neked, mint a tranyó:
Viszont legalább elhangzott korábbi lájvban a mondat, ami miatt megérte ez az egész:
Apr 03, 2024 18:26:34
Endre priusza
(
x11)
Apr 03, 2024 18:28:48
x11)
Sziasztok, Mackó vagyok. Remélem, megdöglik a sodi. Zsidók vagytok. Na meló, csá. Jövő héten. Hahó! Az más. Soha többet nem írok ide. * ásít *
kxytop
Apr 03, 2024 18:30:16
Tranyo megkapta a levelet az ügyészségtől -Garazdasag miatt-
Tranyo live Tiktok
Tranyo live Tiktok
Apr 03, 2024 18:30:16
-
Apr 03, 2024 18:31:13
Endre, utolsó lehetőség.
Van pár bevallani való fehér folt a snecológiában, ne vidd őket a dögkútba. Tessék szépen narancssárgaval kitenni egy Tiktik árlistát, tudod a kommenthaverok nem olyan csórók mint te. A kérdéseket pedig pontosan ismered, ezerszer hagytad már őket válasz nélkül.
Apr 03, 2024 18:31:13
Eazy
(
x11)
Apr 03, 2024 18:32:08
x11)
Tudod, mint amikor a kisgyerek végig nyomogatja a zongora billentyűket
SporoloProli
(
x3)
Apr 03, 2024 18:36:11
x3)
Na jó ez a tranyólájv kibírhatatlan. Tibor néha beleröhög, a beszélgető partnere meg mind a két agysejtjét maxon járatva anyázik meg rákosozik. Le a kalappal azelőtt aki ezt bírja hallgatni.
-
Apr 03, 2024 18:37:29
Na jó ez a tranyólájv kibírhatatlan. Tibor néha beleröhög, a beszélgető partnere meg mind a két agysejtjét maxon járatva anyázik meg rákosozik. Le a kalappal azelőtt aki ezt bírja hallgatni.
Háttérben meg vonyít a gyerek.
Apr 03, 2024 18:37:29
mondomkusskuss
(
x21)
Apr 03, 2024 18:40:13
x21)
Tipikus cigo viselkedés, kitartást annak aki tudja követni és dokumentálni is.
Életképtelen elkövető
Apr 03, 2024 18:40:57
Ilyenkor meglepődök, hogy még Mercinél is van csökkentebb értelmiségű lény.
Életképtelen elkövető
Apr 03, 2024 18:40:57
linziasztal01
(
x77)
Apr 03, 2024 18:42:06
x77)
Apr 03, 2024 18:42:06
Tételes elszámolás:
UFO Diszkont, Újszász
Szerintem ez elég lesz, Endre!
UFO Diszkont, Újszász