Inkasszózható a Revolut is!
adozona.hu/adozas_rendje/Inkasszozhato_a_Revolut_szamlaja_PLIC2W
Kell, hogy legyen. Pont emiatt volt "balhé", ekkor határozta el a NAV, hogy nézi azokat is.
A jövő pinája a fasz...
"Budapest, 2024. március 6. – Aktív betétgyűjtésbe kezdett a litvániai székhelyű, itthon határon átnyúló szolgáltatóként működő Revolut Bank, ám továbbra sem kér magyarországi leánybanki engedélyt, s így nem is csatlakozik a hazai betétbiztosítási rendszerhez. A bank hazai ügyfelei, elszámolási vagy csalási jogvitáikat változatlanul külföldön, litvánul vagy angolul intézhetik. Minderre megoldást jelentene, ha a Revolut itthoni leánybankként, magyarországi székhellyel, kellő tőkeerővel, az OBA betétgaranciájával végezné tevékenységét."
www.mnb.hu/sajtoszoba/sajtokozlemenyek/2024-evi-sajtokozlemenyek/betetet-kinal-a-revolut-de-a-magyar-betetgarancia-vedoernyojen-kivul-marad
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Mivel az is buzi, 1000%.
Minden O és K
A május itt ilyen hónap (a rendesen dolgozó emberek szerencséjére), máj 1., aztán krisztus mennybemenetele, és még május 30 is ünnepnap lesz.
Nyilván ilyen semmitérö mélyproli csöves munkanélküli alkeszoknak mindennap piros betüs nap, hisz lofaszt nem csinálnak csak élösködnek rajtunk, adófizetökön.
Na bumm.
Majd átmegy a wise-hoz. Ja várjunk...
Amúgy meg nyugati felhőének, majd alapít egy saját fintech céget. Foshná
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ha a német hitelek is bomlanak, akkor a németországi Intrum is meg fogja keresni őt.Aztán ők is letiltják a Revolutból a tartozást:) mivel ha jól emlékszem Gyagyás német Revolut számlát csinált.
Csak legyen nete az inkasszó után is, hogy lehessen követni.
késve, de sikerült megidézned! sajnos a telekomra nem...
de a nevén lévő, jelenlegi 10ezer forintból nehéz lenne befizetnie a 89k tartozást. ellenben ma vett MÁV jegyet Szolnokon, aztán Bp-n egy Sparban költekezett még a kappan (sör). komoly pénzügyi helyzetek ezek
*el*
Előbb utóbb tiltva lesz a kappan mobilnete. Így hogy fog liveozni?
Zseniális :DD Még bankár trolljaid is vannak endre a kurva anyád! Kár hogy a te neveden nem lehet magyar kártyen. Ebben eddig lehetett eljutni.
Vajon mit keresett szolnokon? Pisztos nem jenessel bacott.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Vélhetően az ájfonocska törlesztőktől ilyen dzsukel a havi számla.
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
Teljesen mindegy a tranyónak, hogy mennyi az annyi, a pedofil fizeti a cechet.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
De minek egy hajléktalannak iPhone? 3 vagy 4 telefonja van a herélt buzikurvának egyszerre, hát nekem nincs ennyi bazmeg. Régen volt olyan, hogy jajj van egy 30-as meg egy 70-es telefonom, mert hálózaton kívül drága, stb, de manapság ez már teljesen irreleváns, ráadásul dual sim-es az összes készülék. MINEK NEKI 4 TELEFON, MIKÖZBEN AZ UTCÁN ÉL, HAJLÉKONYSZÁLLÓN ALSZIK ÉS INGYENKONYHÁN ESZIK? Addig kéne ütni, ameddig ki nem fossa az agyát.
Ha folyamatosan lopnák el a telefonjaidat a trollok, neked is szükséged lenne legalább három előfizetésre.
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
Vajon mikor gémeskútországban van miért nem szokott elugrani a Magnumba? Az biztos olcsóbb lenne.
Csak nem az apák védőszentje?
Kiss Farkas Farkas
Meg a pedofiloké
Hüllő úr beleőrült, hogy Czenki mama folyamat felmossa vele a padlót, jogi úton?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Pocsánat, mijét ?
KURVArangy
mi a fax, bolond ez? a parlament előtt nudizik? :D
Ez is ugyanolyan ingyenélő, rohadék pedofil patkány csaló mocsok, megélhetési pervesztes, mint Endre.
Ha valaki odamenne hozzá, hogy ne haragudj, de ne ne ezt ne, akkor ő lenne a legjobban felháborodva, hogy mutasd meg hol sértett jogszabályt, neki jogai vannak.
"Úgy szeretem", amikor ezeknek joga az van, de kötelezettsége meg nincs.
Mert ész nélkül teszik. Kihoznak féltucat telefont mindenféle előfizetésekkel, aztán részegen elhagyják. Úgyhogy "kihoznak" még egyet, az egy újabb előfizetés, stb. Valószínűleg párhuzamosan fizet három-négy korlátlan mobilnetes előfizut, ebből kettő-három olyan telefon után, ami már meg sincs.
A vodánál a korlátlan mobilnetes csomagok legkisebbike 6990 HUF/hó, erre 5 mbit/s sebességet vállalnak. Ha ez nem elég, előfizethet a maxi csomagra is, korlátlan 100 mbit mobilnet, havi 13990 forintért.
Ha készülékkel kéri, a maxi csomag egy Xiaomi Redmi Note okostelefonnal együtt 18k/hó. A legolcsóbb, amit találtam, egy Samsung A05 -tel havi 15780 HUF. Ha a legnagyobb iPhone 15 Max -ot kéri, azt is megússza havi 46k HUF -ből a legnagyobb csomaggal, amit csak árul a voda. (Ha megalkuszik egy 13 -as almás telefonnal, azt már 29k -ért viheti havonta). A legdrágább készülék+előfizetésből kell neki kettőt pörgetni, hogy nyolcvanezres számlát generáljon.
Amikor egy olcsóbb Xiaomi telefon a legkisebb előfizetésből kinönne havonta 10k -ból. Kéthavi nyolcvanezres számlából másfél éven át netezgethetne, ha hajlandó lenne vállalni azt a kellemetlenséget, hogy csak egy telefonja van egyszerre. De ugye Mercike egy finom hölgy, ő ilyen kötöttségeket nem visel el.
Nem véletlenül lett ezekből csöves, öngyilkos pénzügyi döntéseket hoznak. Igazából az is hihetetlen, hogy a szolgáltató miért engedi, hogy egy szaros csövesnek párhuzamosan akárhány előfizetése fusson? Én a helyükben ilyenkor letiltanám, hogy komám, nincs ezzel gond, ha az elsőt kifizetted csutkára, majd akkor hozhatod ki a következőt! Nem igaz, hogy a boltban nem látja az eladó, hogy ez egy maga alá szaró csöves.
Megfagy, resolveban vágó troll!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ez nem Krokkó, hanem Endre a jövőből!
Időutazó Sodi aSodi.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Illetve pünkösd 20-án, a négyből egy hét teljes csak májusban, aztán augusztusig nincs ünnep
Endre egy pedofil!
Unokatetyóm tanította nekem még jégen, de sajnos ő máj visszavonujt, és soha többet nem íj ide.
Sírva röhögök, szabályosan mintha magyarázna valakinek xddd
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Kollégáink belső képzésén 2023 májusától külön kurzus foglalkozik Kiss Endre Farkas és Kaffka Mercédesz (született Kaffka Tibor) személyekkel, így - többek között - a Madame Tussauds Budapest viaszmestereinek köszönhetően teljes alakos viaszbábukon, illetve párizsi parfümszakértők által összeállított bűzminták segítségével gyakorolják a két nevezett felismerését, hogy már az okmányaik átvétele előtt kiszűrhessék őket.
Gyujtest rendeznenek emlektablara?
Ebben eddig lehetett eljutni.
Látod, most már teljesen legálisan tehetik meg. Senki sincs, aki annyit mondana, hogy egy maga alá szaró, alkoholista hajléktalannak talán elég lenne a tízezres előfizetés és abból is csak egyszerre egy.
Utána lőnek egy sorozatot, ha véletlenül tudna úszni vagy nem vinné el a szívgörcs.
Valószínűleg semmit, mert a kajmánnak amúgy is a vízben volna a helye, csak ez ilyen defektes hüllő, és folyton a szárazföldön ijesztgeti a járókelőket!!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Én így veszek részt a plenáris ülésen.
Olyan jó látni, hogy mindkét tetves pedofil gecinek a teljes leépülés, meghasadt elme és a magány jutott.
Tényleg rend van.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Valahol Budán szoktak valamelyik fürdő kifolyójában buzifürcsizni az Endre féle csövik, szerintem még oda érne
Endre egy pedofil!
2:14-nél ez tényleg egy az egybe a gyagyás.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Az elsőt nehez, maximum telefonról, mert faptop a nagyházban van letétben, az idomító ünnepnapon zárva. Amennyire vágyakozott ma Tibi után nem lepne meg, ha valami fejben kitalált hetyetyével a holnapi napra már a fegyencjáraton tartana a határ felé.
Hajrá, hajrá!

heréltel történő beszélgetés során elszólta magát, hogy holnap a migrisimogató képzés után megy púpszászra.
Akkor most Tibivel egyezteti a hétvégét. :)
Ez persze hamar telekomszámla igénylésbe fog átfordulni a kappan részéről.
Persze, mert a legfelső ülések olyanok, hogy bárki belép, szemmagasságban van a lasszófasz. Cserébe viszont oda csap a legjobban a forró gőz, és a korcs alig bírja elviselni.
A múltkor is azért vágódott el a buzigőzben, mert nem bírta ott tovább és ki kellett rohannia.
A magamutogatás neki konkrét életveszélyes helyzetet is megér.
A nagy 2006-os elit ide jutott, hajlesz kirakodóvásárt tartotok a dunaparton vagy a bolt előtt :D Totális téboly.
Höhöhö
Teljes a szellemi zűrzavar, oldalról elég Sodis beütése van, az öreg dolgozott már régen is ezekszerint, Golda mama titkai:DDD
Mire? :D
Ha valaki belenéz védőszemüveget feltenni mert alig van rajta ruha !!!
Hát lesz majd munka, remote.
Ez egy nagyon nagy kihagyott ziccer!
Oda kellett volna menni hozzá felvéve őt hogy "helló, én vagyok kötőjel a fórumról, kérem az egymillió vérdíjjamat!" vagy valami ilyesmit, aztán "önvédelemből" beesne a vízbe.
Lesz ő még a Blaha embere is.
www.tiktok.com/@j.merci.2
Most megy a mirror is. A csatornája nevét nem tudom.
dlive.tv/tranyomirror
AutiAdsense
May 09, 2024 15:59:56
Revolut-nak szerintem nincs bank license magyarorszagon. Ha van akkor siman magyar banknak tekintheto.
Inkasszózható a Revolut is!
adozona.hu/adozas_rendje/Inkasszozhato_a_Revolut_szamlaja_PLIC2W
May 09, 2024 15:59:56
linziasztal01
(
x77)
May 09, 2024 16:00:09
x77)
Revolut-nak szerintem nincs bank license magyarorszagon. Ha van akkor siman magyar banknak tekintheto.
Kell, hogy legyen. Pont emiatt volt "balhé", ekkor határozta el a NAV, hogy nézi azokat is.
Debil felügyelő
May 09, 2024 16:00:45
A chub is an overweight gay man
Hogy a retkes isten vasporos faszába tud ez ennyire gusztustalan módon kinézni??? May 09, 2024 16:00:45
Endre priusza
(
x11)
May 09, 2024 16:01:53
x11)
"Budapest, 2024. március 6. – Aktív betétgyűjtésbe kezdett a litvániai székhelyű, itthon határon átnyúló szolgáltatóként működő Revolut Bank, ám továbbra sem kér magyarországi leánybanki engedélyt, s így nem is csatlakozik a hazai betétbiztosítási rendszerhez. A bank hazai ügyfelei, elszámolási vagy csalási jogvitáikat változatlanul külföldön, litvánul vagy angolul intézhetik. Minderre megoldást jelentene, ha a Revolut itthoni leánybankként, magyarországi székhellyel, kellő tőkeerővel, az OBA betétgaranciájával végezné tevékenységét."
www.mnb.hu/sajtoszoba/sajtokozlemenyek/2024-evi-sajtokozlemenyek/betetet-kinal-a-revolut-de-a-magyar-betetgarancia-vedoernyojen-kivul-marad
Nem vagyok őrült
(
x3)
May 09, 2024 16:02:30
x3)
Az is dugná Tibót?
Mivel az is buzi, 1000%.
Endre priusza
(
x11)
May 09, 2024 16:03:09
x11)
külön vicces lesz nézni, ahogy a Recskás megpróbálja Litvániában elintézni a letitlott számla újraaktiválását!
MegintKezded
(
x6)
May 09, 2024 16:03:42
x6)
Ezeknél havonta van két ünnepnap?
A május itt ilyen hónap (a rendesen dolgozó emberek szerencséjére), máj 1., aztán krisztus mennybemenetele, és még május 30 is ünnepnap lesz.
Nyilván ilyen semmitérö mélyproli csöves munkanélküli alkeszoknak mindennap piros betüs nap, hisz lofaszt nem csinálnak csak élösködnek rajtunk, adófizetökön.
EasybankosPedo
(
x23)
May 09, 2024 16:03:51
x23)
Ajjaj, gyagyás.
Az eljárás gyors és az adós tájékoztatása nélkül (ex parte) folyik.........Az összes formanyomtatványt kitöltheti online.
Ne feledje: Nem kell pontosan feltüntetnie a befagyasztandó számla részleteit (pl. a számlaszámot), ha nem tudja őket – elég a bank neve, ahol a számlát vezetik. Ha nem ismeri a bank nevét, ahol adósa számláját vezetik, a rendelet értelmében kérheti a bíróságot, hogy azt derítse ki.
e-justice.europa.eu/content_european_account_preservation_order-379-hu.do?init=true
Az eljárás gyors és az adós tájékoztatása nélkül (ex parte) folyik.........Az összes formanyomtatványt kitöltheti online.
Ne feledje: Nem kell pontosan feltüntetnie a befagyasztandó számla részleteit (pl. a számlaszámot), ha nem tudja őket – elég a bank neve, ahol a számlát vezetik. Ha nem ismeri a bank nevét, ahol adósa számláját vezetik, a rendelet értelmében kérheti a bíróságot, hogy azt derítse ki.
e-justice.europa.eu/content_european_account_preservation_order-379-hu.do?init=true
Ilyen nincs
(
x4)
May 09, 2024 16:04:16
x4)
Ajaj Endre!
Ezek azt írják a honlapjukon, hogy a határok sem jelentenek gondot.
"Gondoskodunk kintlévőségeiről, bárhol a világon!
Biztosítjuk jövőbeli pénzügyi stabilitását: határokon át, határok nélkül. Az Ön és adósai érdekeit figyelembe véve kezeljük kintlévőségeit, mert tudjuk, hogy akik ma az adósai, a jövőben partnerei lesznek."
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Ezek azt írják a honlapjukon, hogy a határok sem jelentenek gondot.
"Gondoskodunk kintlévőségeiről, bárhol a világon!
Biztosítjuk jövőbeli pénzügyi stabilitását: határokon át, határok nélkül. Az Ön és adósai érdekeit figyelembe véve kezeljük kintlévőségeit, mert tudjuk, hogy akik ma az adósai, a jövőben partnerei lesznek."
Google Maps
May 09, 2024 16:04:46
Vajon hányszor téved el azon az 1 km szakaszon?
May 09, 2024 16:04:46
linziasztal01
(
x77)
May 09, 2024 16:05:02
x77)
Röviden:
Beszoptad a harcifaszt, Endre!

Beszoptad a harcifaszt, Endre!

noikabatgomb
(
x10)
May 09, 2024 16:08:05
x10)
De-Bank Sodi
Ebben eddig lehetett eljutni.
linziasztal01
(
x77)
May 09, 2024 16:08:54
x77)
Viccen kívül, a legjobbkor jött az EOS-Faktor!
Revolut: kilövési engedély van rá, sokáig már nem él.
Wise: Sosevót'
Amikor itthon van, akkor tényleg Golda nyugdíja maradt csak. :D
Revolut: kilövési engedély van rá, sokáig már nem él.
Wise: Sosevót'
Amikor itthon van, akkor tényleg Golda nyugdíja maradt csak. :D
trolléga
(
x30)
May 09, 2024 16:11:28
x30)
Majd átmegy a wise-hoz. Ja várjunk...
Amúgy meg nyugati felhőének, majd alapít egy saját fintech céget. Foshná
Bubuka
(
x13)
May 09, 2024 16:11:41
x13)
Endre, itt nem véletlenül mondták egyesek pár évvel ezelőtt, hogyha tovább pimaszkodsz, viszik az újszászi putrit.
Ez kezd szépen lassan valósággá válni. Ízlelgesd.
Ez kezd szépen lassan valósággá válni. Ízlelgesd.
-
May 09, 2024 16:13:05
A chatgpt tud már litvánul, a kurva anyádat?
May 09, 2024 16:13:05
linziasztal01
(
x77)
May 09, 2024 16:16:07
x77)
Endre, most esik le, a Solarys-os feljelentésed aljára írtad, hogy "Kérem az elkövetők megbüntetését"?
Most meg határozatban nyomták a zsidó orrod a saját szarodba. :DD
Most meg határozatban nyomták a zsidó orrod a saját szarodba. :DD
hitelboy1
(
x2)
May 09, 2024 16:18:25
x2)
"REVOLUTCSÁ AZ EOSZ MIATT"
Ha a német hitelek is bomlanak, akkor a németországi Intrum is meg fogja keresni őt.Aztán ők is letiltják a Revolutból a tartozást:) mivel ha jól emlékszem Gyagyás német Revolut számlát csinált.
Martin Looper King
May 09, 2024 16:20:32
Néztem a belinkelt térképet a buzifürcsihez. Gyakorlatilag csak egyenesen kell menni, tehát biztos, hogy eltéved.
Melyik kolbász? Igen!
May 09, 2024 16:20:32
Judas
May 09, 2024 16:21:23
Csak legyen nete az inkasszó után is, hogy lehessen követni.
May 09, 2024 16:21:23
linziasztal01
(
x77)
May 09, 2024 16:22:04
x77)
Endre, pontosítsunk jó?
Amikor azt sejpegted, hogy "akajnak felem levelezni" ez nyelftanilag sem igaz, mert téged csak tájékoztattak, nem kívánnak veled beszélgetni.
Amikor azt sejpegted, hogy "akajnak felem levelezni" ez nyelftanilag sem igaz, mert téged csak tájékoztattak, nem kívánnak veled beszélgetni.
egyenleg troll
May 09, 2024 16:23:52
Még mázli, hogy nincs itt egyenleg troll, aki rálát tibike telekomjára :)
de a nevén lévő, jelenlegi 10ezer forintból nehéz lenne befizetnie a 89k tartozást. ellenben ma vett MÁV jegyet Szolnokon, aztán Bp-n egy Sparban költekezett még a kappan (sör). komoly pénzügyi helyzetek ezek
*el*
May 09, 2024 16:23:52
Judas
May 09, 2024 16:27:50
*el*
*el*
Előbb utóbb tiltva lesz a kappan mobilnete. Így hogy fog liveozni?
May 09, 2024 16:27:50
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 09, 2024 16:30:09
x37)
Csak én nem értem ezeket a 100.000 Ft-os telefonszámlákat? Nekem a rezsim nincs ennyi még egy téli hónapban sem. Így nem nehéz fedél nélkül az utcán tengődni bassza meg. Kicsit még melléteszel, és már megvan egy 40 négyzetméteres lakás havi bérleti díja valahol a külvárosban. Ennyire még Tibi sem lehet retardált, ezt már full direkt csinálja, csak hogy minél koldusabbnak tűnjön.
trolléga
(
x30)
May 09, 2024 16:30:24
x30)
*el*
*el*
Zseniális :DD Még bankár trolljaid is vannak endre a kurva anyád! Kár hogy a te neveden nem lehet magyar kártyen. Ebben eddig lehetett eljutni.
Vajon mit keresett szolnokon? Pisztos nem jenessel bacott.
HTC Vive
(
x2)
May 09, 2024 16:31:35
x2)
Csak én nem értem ezeket a 100.000 Ft-os telefonszámlákat? Nekem a rezsim nincs ennyi még egy téli hónapban sem. Így nem nehéz fedél nélkül az utcán tengődni bassza meg. Kicsit még melléteszel, és már megvan egy 40 négyzetméteres lakás havi bérleti díja valahol a külvárosban. Ennyire még Tibi sem lehet retardált, ezt már full direkt csinálja, csak hogy minél koldusabbnak tűnjön.
Spoiler
May 09, 2024 16:33:35
Na, sziasztok, küldjetek pénzt a... nem tudtok hova, a kurfaanyátokaat!
May 09, 2024 16:33:35
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
May 09, 2024 16:34:49
x13)
Csak én nem értem ezeket a 100.000 Ft-os telefonszámlákat?
Teljesen mindegy a tranyónak, hogy mennyi az annyi, a pedofil fizeti a cechet.
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 09, 2024 16:36:26
x37)
De minek egy hajléktalannak iPhone? 3 vagy 4 telefonja van a herélt buzikurvának egyszerre, hát nekem nincs ennyi bazmeg. Régen volt olyan, hogy jajj van egy 30-as meg egy 70-es telefonom, mert hálózaton kívül drága, stb, de manapság ez már teljesen irreleváns, ráadásul dual sim-es az összes készülék. MINEK NEKI 4 TELEFON, MIKÖZBEN AZ UTCÁN ÉL, HAJLÉKONYSZÁLLÓN ALSZIK ÉS INGYENKONYHÁN ESZIK? Addig kéne ütni, ameddig ki nem fossa az agyát.
Eos-Faktor Ernő
May 09, 2024 16:37:47
Csókolom, Endrét keresem, tudom, hogy itthon van. Be szeretnénk menni, hamarosan érkezik a rendőrség is.
*halk nyüszítés a macskaólból*
Nem fatyok itt!
*halk nyüszítés a macskaólból*
Nem fatyok itt!
May 09, 2024 16:37:47
HTC Vive
(
x2)
May 09, 2024 16:38:01
x2)
Ha folyamatosan lopnák el a telefonjaidat a trollok, neked is szükséged lenne legalább három előfizetésre.
-
May 09, 2024 16:40:05
Miért akarsz mindenáron fürcsibe menni, Recsi? Befenyítettek a szobatársak, hogy büdös vagy?
Van még egyáltalán annyi centecske a pénzes zacskóban?
May 09, 2024 16:40:05
Moszados Troll
May 09, 2024 16:40:32
Endre!
Te teljesen apádra ütöttél! Ott motyog és mutogat sakál részegen a rakparton, mindenki megbámulja hogy mi a szart csinál. A kedvedért raktam neked össze egy kis videót amit hamarosan megtekinthetsz. Legalább újra láthatod apádat!

Te teljesen apádra ütöttél! Ott motyog és mutogat sakál részegen a rakparton, mindenki megbámulja hogy mi a szart csinál. A kedvedért raktam neked össze egy kis videót amit hamarosan megtekinthetsz. Legalább újra láthatod apádat!

May 09, 2024 16:40:32
Judas
May 09, 2024 16:42:45
Miért akarsz mindenáron fürcsibe menni, Recsi? Befenyítettek a szobatársak, hogy büdös vagy?
Vajon mikor gémeskútországban van miért nem szokott elugrani a Magnumba? Az biztos olcsóbb lenne.
May 09, 2024 16:42:45
-
May 09, 2024 16:43:04
Részlet a lájvból:
-elmegyek a fürcsibe, aztán felülök a felső polcra.
Felső polcra xDD
Felső polcra xDD
May 09, 2024 16:43:04
Jutka műbarack
(
x5)
May 09, 2024 16:43:06
x5)
Endre!
linziasztal01
(
x77)
May 09, 2024 16:44:03
x77)
Meg a pedofiloké
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 09, 2024 16:44:11
x21)
Endre!
Hüllő úr beleőrült, hogy Czenki mama folyamat felmossa vele a padlót, jogi úton?
koszos
(
x11)
May 09, 2024 16:44:27
x11)
szal valszeg tegnap is a homokos peknel lehetett a tibor ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
EasybankosPedo
(
x23)
May 09, 2024 16:47:25
x23)
Gyagyás, szóval amig te csak fenyegeted Gayza tanácsára feljelentéssel a promax ellopása miatt tibit, addig a hód kurva anyád tényleg feljelentette. Majd mikor tibi 2 hét után vissza adta akkor rohantál bejelenteni azt,, hogy meglett a promax és ezért szűntesék meg az eljárást. Nincsenek szavak arra, hogy mekkora retardált balek vagy te.
Buzifürcsi troll
May 09, 2024 16:49:18
15.46 óta itt ülök, 1 órája várok már, de sehol egy vekni. Direkt vártam ilyen sokáig, mivel a Recskás bohóc szellemi fogyatékos, és egy egyenes utcában is képes eltévedni. Arra is számoltam extra időt, hogy a szobában még szerencsétlenkedik, totyog, sört vesz.

A legviccesebb persze az, hogy zárva van ma a fürdő. ;)
A kérdés, hogy miről akar terelni a Pedofil? Sunyiban haza akar patkánykodni? Közel van hozzá a Hauptbahnhof.
A pimaszkodást bünteti a Tanszék, Recsi!

A legviccesebb persze az, hogy zárva van ma a fürdő. ;)
A kérdés, hogy miről akar terelni a Pedofil? Sunyiban haza akar patkánykodni? Közel van hozzá a Hauptbahnhof.
A pimaszkodást bünteti a Tanszék, Recsi!
May 09, 2024 16:49:18
mikedp
(
x9)
May 09, 2024 16:54:04
x9)
Addig kéne ütni, ameddig ki nem fossa az agyát.
Pocsánat, mijét ?
-
May 09, 2024 16:55:09
Endre!
May 09, 2024 16:55:09
mondomkusskuss
(
x21)
May 09, 2024 16:58:59
x21)
Ha elkezdene ide írogatni a pedofil, akkor 100%, hogy a macskaólban fogja rontani a levegőt.
Pedofil! Mit gondolsz? El fog veled beszélgetni az izmos bika? :-)
Pedofil! Mit gondolsz? El fog veled beszélgetni az izmos bika? :-)
linziasztal01
(
x77)
May 09, 2024 16:59:04
x77)
Ez is ugyanolyan ingyenélő, rohadék pedofil patkány csaló mocsok, megélhetési pervesztes, mint Endre.
Ha valaki odamenne hozzá, hogy ne haragudj, de ne ne ezt ne, akkor ő lenne a legjobban felháborodva, hogy mutasd meg hol sértett jogszabályt, neki jogai vannak.
"Úgy szeretem", amikor ezeknek joga az van, de kötelezettsége meg nincs.
Endre priusza
(
x11)
x11)
Mert ész nélkül teszik. Kihoznak féltucat telefont mindenféle előfizetésekkel, aztán részegen elhagyják. Úgyhogy "kihoznak" még egyet, az egy újabb előfizetés, stb. Valószínűleg párhuzamosan fizet három-négy korlátlan mobilnetes előfizut, ebből kettő-három olyan telefon után, ami már meg sincs.
A vodánál a korlátlan mobilnetes csomagok legkisebbike 6990 HUF/hó, erre 5 mbit/s sebességet vállalnak. Ha ez nem elég, előfizethet a maxi csomagra is, korlátlan 100 mbit mobilnet, havi 13990 forintért.
Ha készülékkel kéri, a maxi csomag egy Xiaomi Redmi Note okostelefonnal együtt 18k/hó. A legolcsóbb, amit találtam, egy Samsung A05 -tel havi 15780 HUF. Ha a legnagyobb iPhone 15 Max -ot kéri, azt is megússza havi 46k HUF -ből a legnagyobb csomaggal, amit csak árul a voda. (Ha megalkuszik egy 13 -as almás telefonnal, azt már 29k -ért viheti havonta). A legdrágább készülék+előfizetésből kell neki kettőt pörgetni, hogy nyolcvanezres számlát generáljon.
Amikor egy olcsóbb Xiaomi telefon a legkisebb előfizetésből kinönne havonta 10k -ból. Kéthavi nyolcvanezres számlából másfél éven át netezgethetne, ha hajlandó lenne vállalni azt a kellemetlenséget, hogy csak egy telefonja van egyszerre. De ugye Mercike egy finom hölgy, ő ilyen kötöttségeket nem visel el.
Nem véletlenül lett ezekből csöves, öngyilkos pénzügyi döntéseket hoznak. Igazából az is hihetetlen, hogy a szolgáltató miért engedi, hogy egy szaros csövesnek párhuzamosan akárhány előfizetése fusson? Én a helyükben ilyenkor letiltanám, hogy komám, nincs ezzel gond, ha az elsőt kifizetted csutkára, majd akkor hozhatod ki a következőt! Nem igaz, hogy a boltban nem látja az eladó, hogy ez egy maga alá szaró csöves.
nabejj
(
x3)
May 09, 2024 17:03:08
x3)
Tisztelt EOS!
Kérem az elkövetők megbüntetését!!
Nszksz
irodalmi szófordulatokkal beszél
Kérem az elkövetők megbüntetését!!
Nszksz
max5enutálnak
(
x47)
May 09, 2024 17:03:32
x47)
Endre!
Megfagy, resolveban vágó troll!
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 09, 2024 17:07:13
x37)
De a buzi hüllő is minek ott napozik, mikor onnan 500 méterrel feljebb a Dózsa Györgynél konkrétan napozóágyak vannak kitéve az úri közönség számára? Jól esik neki ott gubbasztani, mint a majom a köszörűkövön, vagy mi a fasz? Ezek egytől egyig fogyatékosok.
-
May 09, 2024 17:07:26
Fel kéne hívni Endrét. Biztos unatkozik és magányos!
May 09, 2024 17:07:26
Moszados Troll
May 09, 2024 17:10:10
Endre, itt van apád.
Az asztrálsíkon keresztül kommunikáltok bebaszva közterületen, igaz?
streamable.com/hwy0hl
streamable.com/hwy0hl
May 09, 2024 17:10:10
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 09, 2024 17:10:51
x37)
Régen pedig volt olyan önvédelmi szisztéma a telefonszolgáltatóknál, hogy egy ember nem köthetett fasz tudja hány előfizetést és hozhatott ki telefont. Csövesekkel csináltatták párezer forintért, hozták ki orrba-szájba a nulla forintos iPhone-okat és adták oda rögtön a GSM-es araboknak, akik törve kártyafüggetlenként árulták a készüléket utána a körúton.
SyntaxError
(
x24)
May 09, 2024 17:11:24
x24)
Remek hír, hogy megérkeztek végre a várva várt Inkasszó Manók is fifihez.
Endre! Hányszor mondták a trollok, hogy ürítsd ki minden számlád és menekülj? Ezerszer? Százezerszer?
De te akkor is "okosabb" voltál...
Hát most itt a vég. Game Over.
Te még a Blahán is a lecsövesebb csöves leszel a 30 millió feletti fütyis adósságoddal és a két tucat Inkasszó Manóval, Behajtó Brumival a nyakadon.
Balek!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Endre! Hányszor mondták a trollok, hogy ürítsd ki minden számlád és menekülj? Ezerszer? Százezerszer?
De te akkor is "okosabb" voltál...
Hát most itt a vég. Game Over.
Te még a Blahán is a lecsövesebb csöves leszel a 30 millió feletti fütyis adósságoddal és a két tucat Inkasszó Manóval, Behajtó Brumival a nyakadon.
Balek!
SyntaxError
(
x24)
May 09, 2024 17:12:31
x24)
Endre, itt van apád.
streamable.com/hwy0hl
streamable.com/hwy0hl
Ez nem Krokkó, hanem Endre a jövőből!
Időutazó Sodi aSodi.
buniBanki
(
x2)
May 09, 2024 17:12:33
x2)
...
...
Illetve pünkösd 20-án, a négyből egy hét teljes csak májusban, aztán augusztusig nincs ünnep
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 09, 2024 17:12:58
x37)
a banános hüllő doszt úgy néz ki, mintha fülessel telefonálna.
Tyodika
May 09, 2024 17:13:34
Endre, itt van apád.
streamable.com/hwy0hl
streamable.com/hwy0hl
Unokatetyóm tanította nekem még jégen, de sajnos ő máj visszavonujt, és soha többet nem íj ide.
May 09, 2024 17:13:34
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 09, 2024 17:14:12
x21)
Endre, itt van apád.
streamable.com/hwy0hl
streamable.com/hwy0hl
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 09, 2024 17:14:57
x37)
Vajon mit csinálna a parlamenti őrség, ha valaki odasétálna a banánoshoz, és szó nélkül belerúgná a Dunába, aztán elsétálna?
Magyar Telekom sajtó
May 09, 2024 17:16:42
Nem igaz, hogy a boltban nem látja az eladó, hogy ez egy maga alá szaró csöves.
Kollégáink belső képzésén 2023 májusától külön kurzus foglalkozik Kiss Endre Farkas és Kaffka Mercédesz (született Kaffka Tibor) személyekkel, így - többek között - a Madame Tussauds Budapest viaszmestereinek köszönhetően teljes alakos viaszbábukon, illetve párizsi parfümszakértők által összeállított bűzminták segítségével gyakorolják a két nevezett felismerését, hogy már az okmányaik átvétele előtt kiszűrhessék őket.
May 09, 2024 17:16:42
noikabatgomb
(
x10)
May 09, 2024 17:17:03
x10)
Vajon mit csinálna a parlamenti őrség, ha valaki odasétálna a banánoshoz, és szó nélkül belerúgná a Dunába, aztán elsétálna?
Gyujtest rendeznenek emlektablara?
Endre priusza
(
x11)
May 09, 2024 17:17:27
x11)
Régen pedig volt olyan önvédelmi szisztéma a telefonszolgáltatóknál, hogy egy ember nem köthetett fasz tudja hány előfizetést és hozhatott ki telefont. Csövesekkel csináltatták párezer forintért, hozták ki orrba-szájba a nulla forintos iPhone-okat és adták oda rögtön a GSM-es araboknak, akik törve kártyafüggetlenként árulták a készüléket utána a körúton.
Látod, most már teljesen legálisan tehetik meg. Senki sincs, aki annyit mondana, hogy egy maga alá szaró, alkoholista hajléktalannak talán elég lenne a tízezres előfizetés és abból is csak egyszerre egy.
linziasztal01
(
x77)
May 09, 2024 17:17:53
x77)
Utána lőnek egy sorozatot, ha véletlenül tudna úszni vagy nem vinné el a szívgörcs.
Eazy
(
x11)
May 09, 2024 17:21:14
x11)
Valószínűleg semmit, mert a kajmánnak amúgy is a vízben volna a helye, csak ez ilyen defektes hüllő, és folyton a szárazföldön ijesztgeti a járókelőket!!
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 09, 2024 17:21:19
x37)
Reméljük, hogy azt mondják neki a hangok, hogy fincsi a Duna vize, ideje lenne megmártózni benne.
Kaufmann Tanárúr
May 09, 2024 17:21:41
Én így veszek részt a plenáris ülésen.
May 09, 2024 17:21:41
linziasztal01
(
x77)
May 09, 2024 17:23:54
x77)
Endre, egyébként bárhogyan nézem tényleg csináltál műsort!
Voltak unalmas részek (vidámpark, meg Tibi felkérdezésének hiánya), de amint bebaszva beléptél az ügyfélkapuba már tudtam, hogy le kell tennem a kávém ha nem akarom kiönteni.
Voltak unalmas részek (vidámpark, meg Tibi felkérdezésének hiánya), de amint bebaszva beléptél az ügyfélkapuba már tudtam, hogy le kell tennem a kávém ha nem akarom kiönteni.
Oddsos troll
Ki kerül előbb diliházba?
Kajmán - 1
Vekni - 1,5
Kajmán - 1
Vekni - 1,5
nabejj
(
x3)
May 09, 2024 17:26:41
x3)
Úszó, ússz le a Dunán, apád már vár:)
irodalmi szófordulatokkal beszél
max5enutálnak
(
x47)
May 09, 2024 17:27:28
x47)
Endre, itt van apád.
streamable.com/hwy0hl
streamable.com/hwy0hl
Olyan jó látni, hogy mindkét tetves pedofil gecinek a teljes leépülés, meghasadt elme és a magány jutott.
Tényleg rend van.
buniBanki
(
x2)
May 09, 2024 17:28:08
x2)
Úszó, ússz le a Dunán, apád már vár:)
Valahol Budán szoktak valamelyik fürdő kifolyójában buzifürcsizni az Endre féle csövik, szerintem még oda érne
-
Endre, te most vagy boldozott levelet irsz a behajtó brumiknak, vagy már a magyar határ felé robogsz. Miért hazudtál a fürcsiről? Semmi értelme nincs.
EasybankosPedo
(
x23)
May 09, 2024 17:28:15
x23)
Endre, itt van apád.
streamable.com/hwy0hl
streamable.com/hwy0hl
2:14-nél ez tényleg egy az egybe a gyagyás.
linziasztal01
(
x77)
May 09, 2024 17:30:56
x77)
Endre, te most vagy boldozott levelet irsz a behajtó brumiknak, vagy már a magyar határ felé robogsz. Miért hazudtál a fürcsiről? Semmi értelme nincs.
Az elsőt nehez, maximum telefonról, mert faptop a nagyházban van letétben, az idomító ünnepnapon zárva. Amennyire vágyakozott ma Tibi után nem lepne meg, ha valami fejben kitalált hetyetyével a holnapi napra már a fegyencjáraton tartana a határ felé.
daniel83
(
x1)
May 09, 2024 17:31:57
x1)
-
May 09, 2024 17:32:21
Máig volt kifizetve az a&o hostel?
Mármint a mai nap még igen, holnap meg ikeas szatyorral várja az idomársuli végét és aztan haza?
Elképzelhető, hogy bealudt a szálláson
Mármint a mai nap még igen, holnap meg ikeas szatyorral várja az idomársuli végét és aztan haza?
May 09, 2024 17:32:21
Sablonos troll
May 09, 2024 17:35:46
Endre!
Hajrá, hajrá!

May 09, 2024 17:35:46
púpostulok
(
x2)
May 09, 2024 17:35:47
x2)
Máig volt kifizetve az a&o hostel?
heréltel történő beszélgetés során elszólta magát, hogy holnap a migrisimogató képzés után megy púpszászra.
linziasztal01
(
x77)
May 09, 2024 17:37:31
x77)
Akkor most Tibivel egyezteti a hétvégét. :)
Ez persze hamar telekomszámla igénylésbe fog átfordulni a kappan részéről.
ascites
(
x57)
May 09, 2024 17:37:33
x57)
Részlet a lájvból:
Felső polcra xDD
Felső polcra xDD
Persze, mert a legfelső ülések olyanok, hogy bárki belép, szemmagasságban van a lasszófasz. Cserébe viszont oda csap a legjobban a forró gőz, és a korcs alig bírja elviselni.
A múltkor is azért vágódott el a buzigőzben, mert nem bírta ott tovább és ki kellett rohannia.
A magamutogatás neki konkrét életveszélyes helyzetet is megér.
nemet mondtak
(
x4)
May 09, 2024 17:37:59
x4)
Ladal alatt patkánykodsz megint, te féreg? Irigylésre méltó életed van, mit ne mondjak.
A fórum felkészülhet a következő napok auticunamijára, ugyanis az AMS miatt nem mer majd flokkolni a gyáva segélycsaló.
A fórum felkészülhet a következő napok auticunamijára, ugyanis az AMS miatt nem mer majd flokkolni a gyáva segélycsaló.
again mine the refund
(
x6)
May 09, 2024 17:38:18
x6)
Endre, itt van apád.
streamable.com/hwy0hl
streamable.com/hwy0hl
A nagy 2006-os elit ide jutott, hajlesz kirakodóvásárt tartotok a dunaparton vagy a bolt előtt :D Totális téboly.
Czenki Mama
May 09, 2024 17:42:32
Endre, itt van apád.
streamable.com/hwy0hl
streamable.com/hwy0hl
Höhöhö
May 09, 2024 17:42:32
púpostulok
(
x2)
May 09, 2024 17:50:19
x2)
korcs live
OmlosHal
(
x1)
May 09, 2024 17:50:42
x1)
Endre, itt van apád.
streamable.com/hwy0hl
streamable.com/hwy0hl
Teljes a szellemi zűrzavar, oldalról elég Sodis beütése van, az öreg dolgozott már régen is ezekszerint, Golda mama titkai:DDD
KicsiNéző
(
x13)
May 09, 2024 17:51:10
x13)
Nahát hogy megint akkor van lájv amikor Tibor is lájvozik, hogy jöhessen az "egye fene, hívjuk be a Mejszit"
Sztrapacska
(
x6)
May 09, 2024 17:52:13
x6)
Zárolják a revót,hogyan veszünk rivót?
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Kriptozsidó
(
x6)
May 09, 2024 17:52:19
x6)
"A 89 ezer forint csak kísérlet volt!"
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
linziasztal01
(
x77)
May 09, 2024 17:53:46
x77)
"A 89 ezer forint csak kísérlet volt!"
Mire? :D
Arthur Dent
(
x1)
May 09, 2024 17:54:00
x1)
Tranyó live
dlive.tv/tranyomirror
dlive.tv/tranyomirror
Ha valaki belenéz védőszemüveget feltenni mert alig van rajta ruha !!!
-
May 09, 2024 17:54:05
Zárolják a revót,hogyan veszünk rivót?
Hát lesz majd munka, remote.
May 09, 2024 17:54:05
jaj!
May 09, 2024 17:55:23
Endre, itt van apád.
streamable.com/hwy0hl
streamable.com/hwy0hl
Ez egy nagyon nagy kihagyott ziccer!
Oda kellett volna menni hozzá felvéve őt hogy "helló, én vagyok kötőjel a fórumról, kérem az egymillió vérdíjjamat!" vagy valami ilyesmit, aztán "önvédelemből" beesne a vízbe.
May 09, 2024 17:55:23
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 09, 2024 17:56:30
x11)
Endre műszaki ember. Idáig a szellem embere volt.
-
May 09, 2024 17:57:31
Endre műszaki ember. Idáig a szellem embere volt.
Lesz ő még a Blaha embere is.
May 09, 2024 17:57:31
habos babafos
(
x3)
May 09, 2024 17:59:57
x3)
Mi most a Tibinek a tiktoksz csatornájának a neve? Lehet letiltott a rohadék mert nem találom.
Ezt nyjem értyem
faszombele
May 09, 2024 18:02:33
Mi most a Tibinek a tiktoksz csatornájának a neve? Lehet letiltott a rohadék mert nem találom.
www.tiktok.com/@j.merci.2
May 09, 2024 18:02:33
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 09, 2024 18:03:07
x11)
Most megy a mirror is. A csatornája nevét nem tudom.
dlive.tv/tranyomirror
Betöjt Laptop
(
x39)
May 09, 2024 18:03:13
x39)
Remeg az autioajzs :D
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
102 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™