Ugyan még nem nagyon kommentelgetik de a dühös reaccok között gyűlnek szép számmal az autentikus helyiek. Ilyen kis csoportokban kell pár nap mire felrobban a dolog.
Lehugyoztak help!
Mi a retkes szájba vert kurva életbe nehéz azt abszolválni, hogy mielőtt írsz valahova, tájékozodsz hogy egyáltalán kicsoda ő valójában?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Én pl. úgy kezdem az első munkanapom, hogy az utcán elkérem a tinilányok személyi igazolványát.
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
Ha tényleg elveszik és átnézik, akkor a Sodi nem szabadul a böriből a kéterehúszas években.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Na most először sajnálom hogy samsungcsá lett, ha van mocsok a teknikai eszközén akkor azon volt.
Bár ha komolyan veszik a pedofil vádakat akkor a faptopot is lefoglalják. Csak innen üzenem hogy gumikesztyűbe nyúljanak hozzá. Nem véletlenül az a neve ami ..
Lehugyoztak help!
Nagyon érzi ő is, hogy Tibor nélkül, trollok nélkül, ezt nem bírja 1 napig sem
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

Ezt akartad Fifi. Te pedofil sub buzi.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Én valami magyar videót láttam ami szemléltette az ilyet, abban folyamatosan felkérdezték dolgokkal meg piszkálták hogy ki mit gondol róla. Akkor az paranoia volt ez meg más?
Amint az iroda előtt elkeri 12 éves lányok személyi igazolványát mert már "van tőgyük"
Rohadt aberalt barom
ÁMEN !!
"az úriembert fel akarták négyelni az újszásziak"
Tegyük fel, hogy összeszedi magát annyira, hogy egy hajnali vonattal elmegy Bécsbe.
És akkor mit csinál? Dől belőle a pállott sör, az érlelt macskahúgy és a savanyú veríték szaga. Ez ránézésre egy csöves, ráadásul két összefüggő mondatot nem tud már elmondani. Nagy csoda lenne, ha nem basznák ki az első héten.
Lehet, hogy már a macskaólba is csak aludni engedi Golda.
"Hosszú és véres mese. Hogy őszinte legyek, nagyrészt részeg voltam."
Nem feltétlen nem Sztojka urat várta a telefonnal.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Remélhetőleg csak a szokásos Sztojka hinta. Apropó, Sztojka tudja már,hogy dolgozó, pénzkerrső ember lett a csicskája?
Jenest akarta felkérdezni, amiért megbaszta a Sziszát. De az Ősember maradt még egy napot a kankóbarlangban.

Ping.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Sodi azt mondja, hogy eltűnés van, LADAL ALATT KELL MALADNI, hétfőtől HÍLZÁLAT, azt se fogja megmondani, hogy melyik országban fog dolgozni.
Hétfőn valóban nem megy vissza Bécsbe, hanem ehelyett napközben bejárkál szolnokra délutánonként pedig szigorúan LADAL ALATT flokkokat tölt fel lauráról, miközben állítása szerint hibridben dolgozik és a hét második felében vissza kell mennie Bécsbe.
Csodák csodája, nem megy vissza bécsbe, de hétfőtől FÉGE, FISSZAFONULÁS, mert egyik héten otthonról dolgozik, de jövő héten vissza kell mennie bécsbe dolgozni.
Visszavonulás végül elmarad, gárdonyi strand van, asodi így dolgozik távolról, de a hét második felében már az OLSZÁG IS TITKOS LESZ hogy ő hol van.
Persze nem megy sehova, újabb hétfő újabb LADAL ALATTI jászapátis cigányidomítás, aztán egész héten cigánykísérés és etetés.
De most, hogy bejelentette vasárnap, hogy este vissza fog menni Bécsbe, és végül ugyan nem ment vissza, és még azt se tudja, hogy kapni fog-e céges laptopot, most tuti van melója, holnap tuti kezd, mert bejelentette, hogy LADAL ALATT marad holnaptól.
Mert a Markóban sokkal jobb lesz majd tárgyalásra várni.
Ezért a kérdés ért -12 kaptam. Szerencsére Vaják feltöltöltte. :)
Endre rohadj meg. Most fogalmazom az emailt. Tögyfejű macska nyomorító geci láda.
Tudod, ha élőben feszem fel a, hogy véletlenül belém botlatlasz az csak PRODUKCIÓ. TÁDÁM!
+50 FT

Remélem holnap menni fog a kódolás. XD

Ki az az Endre bácsi?
K.Endre, hahó!
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Fel szokták tölteni gofilera vagy máshova 1-2 napon belül. Lehet nem az egészet, de valamennyit biztos. Lurkolgass itt hátha...

KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Bár a mai lájv nagyságrendekkel jobb volt, mint a korábbiak, szóval senki ne vegye magára, de pont emiatt mondom, hogy nem érdemes betelefonálni a lájvba.
A korcs úgy fogja fel (bármennyire erősen is van felkérdezve), hogy beszélgetett valakivel. Mivel egyedül van, mint bagolyka a putriban, ez neki a falat kenyér, a kötélhácsó a km mély kút legalján.
Nem mondom, hogy nem érheti meg eljátszani a virtuális kocsmát, de jobb tudatosítani, hogy ez van.
Azért, mert kb 2-3 hely ahol lehet. Ha ott nincs, akkor egyelőre nincs.
Ha lesz, akkor valaki majd belinkeli.
Azt kell megkérdezni, hogy hol a képes Jenes faszáról, arra legalább 50 zsidóup érkezik majd.
Felfelé bukó pedofil a pedofil.

Ezek meg nem tudjak, hogy egy elmebeteg loopkirallyal van dolguk :D
Remelem lesz felvetel rola!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ez igaz, de akinek van Jeneshez kontaktja és tudja manipulálni (ami nem lehet nehéz az intelligenciáját elnézve) az vegye már rá, hogy holnap találkozzon sodival.
Alapesetben nem akarjuk, hogy sodinak barátai legyenek, de mostani a helyzet speciális.
Az AMS időpontok mindig kedden vannak sodinak, ezért esélyes, hogy most is kedden fog menni Bécsbe, mint múlt héten (valamikor fog a héten, ezt mondta a tranyóbaszó buzigézának is). Jenesre egy dologban lehet számítani: Ellátja a korcsot rivóval. Ezt külön mondani se kell neki, mindig adott neki eddig.
A rivó viszont 24 órára is elbassza sodi ítélőképességét. A rivómásnapokon szinte mindig bajba keveredik.
Szóval a terv az lenne, hogy hétfőn átadja neki a rivót jenes, amit sodi egyből belapátol magába, mert retteg a keddi AMS-től, és felül a bécsi vonatra, majd rivómásnaposan kell magyaráznia az ügyintézőnek, hogy tulajdonképpen miért is akarta megfojtani a Best.at oktatóját - ha egyáltalán odatalál bécsbe, miután benyelt egy rivót és nem marad egy benzinkúton, mint a múltkor.
Igen, benyitott és ott öntött új vizet a macskának, Golda nem hallatszott.
De mintha mondott volna valamit a pedofil, hogy nem tudja használja a macskaólas csutakolót (csak olvastam). Ha ez igaz, akkor legálisan bejárhat fürödni.
Végre újra ráverheti Golda combjára.
Mifaaaaaaaaaaaan
Baszki ha ezen mulik miert nem latja el a tanszek a pedofilt egy rakat tablettaval? En is beledobnek a koltsegekbe.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
NSZKSZ de attól még gyanús nekem, hogy a vénasszony nem villázta meg, nem ordított bele a lájfszba, így estére mióta Nász úr jobb létre szenderült sok dolga nem lehet, szóval érdemes lehet felkeresni az öreglányt, hogy él-e még, különösen a reggeli flokk tekintetében, lehet hogy azelőtt a Fikás felnégyelte a mamát és berakta a sufniba, hiszen ha nem látja a hullát, akkor autilogika szerint meg se ölte
Sodibazzeg
Túl közel van Szolnok, átmegy aztán majd ott bevásárol.
"Invenio et facio."
Igen, most ott fürdik. Említette is valahol a Live elején, hogy az ő fürdőszobájában valami elromlott és azért fürdik most Goldánál
Ez kurva jó ötlet lenne.
Kicsit továbbgondolva megbízható forrásból kell érkeznie a rivónak sodihoz, különben nem fogja merni bevenni.
De ha jenest rá lehetne venni, hogy kap három üveg rivót, ha egy egészet odaad sodinak, az működhet. Csak nehogy rájöjjön, hogy troll volt akitől kapta, mert ha elmondja stokinak, akkor az lehet, hogy nem fogja beszedni
És mint tudjuk stoki soha nem hazudik, én a magamrészéről adom az anyagyilkos konteót a blaha évad előtt
Nász úr emlékére
Nehogy rájöjjön -> szerinted nem olvassa a fórumot? :D
Oh, Mother!
We all go a little mad sometimes.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Mi a rajongói fóruma vagyunk, ha egészségügyi gondjai vannak, alapvető hogy kickstarteren vagy hasonló közösségi adománygyűjtő oldalon gyűjtést indítunk a gyógyszereire.
A legjobb persze az lenne, ha mi is vennénk meg a szereket, nehogy piára költse a pénzt, de felnőtt ember, rá lehet bízni. (pr*)
Maximum oten utaljak. Haho.
Ebben eddig lehetett eljutni.
1. Nem alaposan
2. Rövid az esze eléggé
3. Attól fog félni, hogy valami mást kap és nem rivót, de mi igazi rivót akarunk neki adni, mert fontos nekünk a lelki nyugalma :wink-wink:
Olyan jól sikerült mint endre összes terve. Mostmár egy egész falu akarja meglincselni.
Kapard elő az agresszív porszemet endre! Kell majd a kapák,kaszák ellen.
Úgy, hogy a cipőfűző kifogy stokin, elképzelni nem tudok ilyet, hamarabb ver rá az öreglány mégegy mokeszt, minthogy bármi kárt tudna okozni benne.
kissendrefarkas életét irigyellem
Sajnos igen, egy ilyen szub homokos köcsög tesztoszteron kilökődése csak 150 centis hajléktalan nőkre vonatkozik akiket meztelenül cibál végig a liveban.
FOMO
Mifaaaaaaaaaaaan
Ha van bárki, aki hajlandó kimenni, az fél 8-tól figyelje a vonatokat. Erdberget ki lehet hagyni a megfigyelésből, arra a lehetőségre maga a korcs hívta fel a figyelmet, vagyis tuti nem oda érkezik.
Egy normális munkahelyre 9-10-re kellene beérni, márpedig ha nem közvetlenül az állomás mellett van a feltételezett gányolda, akkor fél-1 óra útra is lehet.
De szerintem nyugodtan aludjon mindenki. Délelőtt 11-ig lesz flokk és/vagy lájv is.
Szerintem Jenest várta hogy letámadhassa az info infokért plusz zsarolhassa. Vagy Sztojka hülyítette megint.
Valaki ott volt náluk, a sírós flokk alatt lehetett hallani, hogy beszél odabenn a házban.
Lehet Golda talált a horgász helyére valakit, aki a zsidó pinát reszelgeti.
Az utolso dolog ami megmaradt szamara az, hogy azt hajtogassa, hogy 600 emberrel van lajvban.
Side story de a gezahoz bement a golyo beszelgetni es az egy jo alap volt arra, hogy emberek megertsek a trash dinamikat. Ez egy ongerjeszto folyamat. Pl a Robi, vagy ki volt ez a munkas ember ma a lajvban - azert jar oda mert a gyagyas lajvja hoz neki x nezot meg feliratkozot.
Ez nagyban pont ugy mukodik ahogy a golyo mondta a Gezanak.
Igazad van. Foleg ma volt bent nehany ember aki igazan durva mod atprogramozta a pedot de a vegere csak azok maradtak neki akik csak azert jarnak hozza, hogy elmondhassak masknak - a sodival vagyok lajvban.
Tisztelet annak a nehany kemenymagosnak, akik rendesen megforgattak. Uvoltott mint a bebifoka.
nmthrwwy420
(
x12)
Jun 30, 2024 20:39:11
x12)
Ti is úgy szoktátok az első munkanapotokat kezdeni, hogy előtte este összebalhéztok tizenéves lányokkal a vonaton és az utcán, majd pedig egy újabb pedofil bűncselekmény miatt várjátok a rendőröket és az egész falu haragját?
Ilyen Sodi aSodi.
Ki az az Endre bácsi?
Ilyen Sodi aSodi.
Endre priusza
(
x11)
Jun 30, 2024 20:39:29
x11)
Ez az ember állítja magáról, hogy holnaptól egy bécsi irodában dolgozik majd programozóként.
Én azért ebben kételkedek egy kicsit.
Én azért ebben kételkedek egy kicsit.
Pisás Farmer
Jun 30, 2024 20:39:33
Helyi lakos is fel van haborodva
Ugyan még nem nagyon kommentelgetik de a dühös reaccok között gyűlnek szép számmal az autentikus helyiek. Ilyen kis csoportokban kell pár nap mire felrobban a dolog.
Jun 30, 2024 20:39:33
pcdoki
Jun 30, 2024 20:40:30
Ha el akarják venni a telót a yardok, akkor a Szántó úr emberei...
Jun 30, 2024 20:40:30
Endre priusza
(
x11)
Jun 30, 2024 20:40:37
x11)
Lassan lezárul egy Púpszász.
lavor
Jun 30, 2024 20:40:40
Mostanában a stresszmentes nyugi annyira erős, hogy ha valami extra esemény van az életében (forgalmi vizsga, páv, tárgyalás stb) előtte nap garantáltan hatalmas a műsor (teljes összeomlás). Extrém mondom retteg már mindentől. Inkább el(ki)raboltatja magát az orkokkal, bármi csak ne kelljen a másnapra gondolni.
Nem kell meló miatt aggódni, vagy bármilyen siker, ami után fölényeskedhetne. Tudat alatt érzi ő is, hogy ez már a végjáték, meg kell nyomni ameddig lehet.
Nem kell meló miatt aggódni, vagy bármilyen siker, ami után fölényeskedhetne. Tudat alatt érzi ő is, hogy ez már a végjáték, meg kell nyomni ameddig lehet.
Jun 30, 2024 20:40:40
rezsidémon
(
x8)
Jun 30, 2024 20:40:46
x8)
Már tènyleg sajnàlom ezt a szerencsètlent. Ez az ember teljesen lecsuszott.
Tehát teljesen okénak találod azt hogy egy 42 éves pedofil szívesen lefeküdne egy 14 évessel és teljesen oké hogy kisgyereket kameráz élő adásban.Mi a retkes szájba vert kurva életbe nehéz azt abszolválni, hogy mielőtt írsz valahova, tájékozodsz hogy egyáltalán kicsoda ő valójában?
Bagolyka
(
x7)
Jun 30, 2024 20:40:50
x7)
Jun 30, 2024 20:40:50
Már tènyleg sajnàlom ezt a szerencsètlent. Ez az ember teljesen lecsuszott.
De most mér? Én pl sírva recskázok az elmúlt pár napban.😊 Jun 30, 2024 20:40:50
HTC Vive
(
x2)
Jun 30, 2024 20:40:53
x2)
Ti is úgy szoktátok az első munkanapotokat kezdeni, hogy előtte este összebalhéztok tizenéves lányokkal a vonaton és az utcán, majd pedig egy újabb pedofil bűncselekmény miatt várjátok a rendőröket és az egész falu haragját?
Ilyen Sodi aSodi.
Ilyen Sodi aSodi.
Én pl. úgy kezdem az első munkanapom, hogy az utcán elkérem a tinilányok személyi igazolványát.
A helyzet megoldása
(
x44)
Jun 30, 2024 20:41:38
x44)
Mindjárt flokk
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Endre priusza
(
x11)
Jun 30, 2024 20:41:43
x11)
Ha el akarják venni a telót a yardok, akkor a Szántó úr emberei...
Ha tényleg elveszik és átnézik, akkor a Sodi nem szabadul a böriből a kéterehúszas években.
A helyzet megoldása
(
x44)
Jun 30, 2024 20:42:45
x44)
FLOKK
keserke
(
x4)
Jun 30, 2024 20:42:48
x4)
Gyagya, azért te is jó nagy fasz vagy. Értsd már meg te barom, hogy nem Budapesten vagy Bécsben, esetleg egy germán nagyvárosban vagy, ahol el tudsz tűnni! Ez Púpszász, ráadásul nyár, egy lélek nincs az utcán. Ha te ott most nekiállsz emberekbe kötözködni, akkor lazán megjegyzik a pofádat, aztán majd hetyetyézhetsz!
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
gobesug
(
x30)
Jun 30, 2024 20:43:04
x30)
helyi fatel, valid profil
Pisás Farmer
Jun 30, 2024 20:43:54
Na most először sajnálom hogy samsungcsá lett, ha van mocsok a teknikai eszközén akkor azon volt.
Bár ha komolyan veszik a pedofil vádakat akkor a faptopot is lefoglalják. Csak innen üzenem hogy gumikesztyűbe nyúljanak hozzá. Nem véletlenül az a neve ami ..
Jun 30, 2024 20:43:54
-
Jun 30, 2024 20:44:06
Gyagyasom.
1. Anyad kapott egy latogatast meg az elozo korzeti megbizottol. Akkor az lett megbeszelve, hogy ha fenyegetve erzi magat akkor hivja oket.
2. Anyad azutan hivta oket, hogy a tibi uvoltozott vele a kertben. Meg lett neki mondva, hogy takarodjon onnan.
3. Fura mod te ugy emlekszel, hogy te meztelenul olelkeztel vele, pedig volt ott azert mas is! Amikor te hazaertel akkor mi tortent?
1. Anyad kapott egy latogatast meg az elozo korzeti megbizottol. Akkor az lett megbeszelve, hogy ha fenyegetve erzi magat akkor hivja oket.
2. Anyad azutan hivta oket, hogy a tibi uvoltozott vele a kertben. Meg lett neki mondva, hogy takarodjon onnan.
3. Fura mod te ugy emlekszel, hogy te meztelenul olelkeztel vele, pedig volt ott azert mas is! Amikor te hazaertel akkor mi tortent?
Jun 30, 2024 20:44:06
KicsiNéző
(
x13)
Jun 30, 2024 20:44:51
x13)
Nahát, megint búcsúzós flokk.
A helyzet megoldása
(
x44)
Jun 30, 2024 20:44:56
x44)
Nem fogja kibírni a ladal alatt, már szerinte se
keserke
(
x4)
Jun 30, 2024 20:45:04
x4)
Egyébként gyagya nem sülsz meg ezekben a hosszú ujjú szarokban? Ennyire nincs már ruhád, hogy egy szaros pólód nincs? Kérjél Sherlok Porkstól!
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Och-Kom Taot
(
x3)
Jun 30, 2024 20:45:16
x3)
Szokásos búcsúflokk, teljes eltűnik a sodi, de azért úgy fejezi be, hogy ennyi EGYELŐRE.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Kalapács
Jun 30, 2024 20:45:27
Na jó, sziasztok, hát főlakok még egy egyperces búcsúvideót. Holnap elsője, és tényleg eltűnök arra, hogy alatt tényleg nem lesz rólam semmi hír. Nem tudom, hogyan fogom én ezt bírni, hogy nem beszélhetek hozzátok, hogy nem beszélhetek veletek, de kénytelen leszek kivírni.
Mert a pár négyen is arról beszéltünk a pszichológussal, hogyha valami ismétlődik, hogy lájbozok, és ebből kár van, és hogyha én ezt folyton megismétlem, az egy olyan dolog, ami veszélyesé tesz engem a közlekedésben, és ezt elfogadom. Egy előre sziasztok! Búcsú!
Mert a pár négyen is arról beszéltünk a pszichológussal, hogyha valami ismétlődik, hogy lájbozok, és ebből kár van, és hogyha én ezt folyton megismétlem, az egy olyan dolog, ami veszélyesé tesz engem a közlekedésben, és ezt elfogadom. Egy előre sziasztok! Búcsú!
Jun 30, 2024 20:45:27
A helyzet megoldása
(
x44)
Jun 30, 2024 20:45:47
x44)
Szokásos búcsúflokk, teljes eltűnik a sodi, de azért úgy fejezi be, hogy ennyi EGYELŐRE.
Nagyon érzi ő is, hogy Tibor nélkül, trollok nélkül, ezt nem bírja 1 napig sem
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 30, 2024 20:45:48
x21)
Ladal alatt.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Kakaspina
(
x24)
Jun 30, 2024 20:46:10
x24)

Ezt akartad Fifi. Te pedofil sub buzi.
Jutka műbarack
(
x5)
Jun 30, 2024 20:46:30
x5)
Indítsd a poszt-game sajtótájékoztatót, bajusz!
Kiss Farkas Farkas
sírógörcs
(
x4)
Jun 30, 2024 20:46:44
x4)
Na Endre Ezt megint megcsináltad
KicsiNéző
(
x13)
Jun 30, 2024 20:46:50
x13)
Endre, legyél férfi. Töröld a faszba mind a két TikTok accountodat, meg a Youtube csatornáid is, és végre tűnj el az internetről, és szépen csendben dögölj meg macskaszar meg sörösdobozok között.
Kacsa
Jun 30, 2024 20:47:30
Azért azt jó látni ,hogy hiába lesz holnap munka nagy a szomorúság. Talán már ő is tudja ,hogy hamar melócsá lesz.
Jun 30, 2024 20:47:30
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 30, 2024 20:48:58
x21)
5D sakk
Ha rendőrségi ügyet generál magának, akkor nem kell a melócsába bemenni.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
x5)
A hangok nem ilyeneket suttognak. A hangok egy névtelen, megfoghatatlan szorongással támadnak és a kiutat keresik. A vonat alá? A 10. emeletről kilépni? Benyúlni az áramkábelekhez a falban? Felgyújtani a nagyházat? Kibelezni Bagolykát (is)?
Én valami magyar videót láttam ami szemléltette az ilyet, abban folyamatosan felkérdezték dolgokkal meg piszkálták hogy ki mit gondol róla. Akkor az paranoia volt ez meg más?
SporoloProli
(
x3)
Jun 30, 2024 20:49:48
x3)
Azért azt jó látni ,hogy hiába lesz holnap munka nagy a szomorúság. Talán már ő is tudja ,hogy hamar melócsá lesz.
Amint az iroda előtt elkeri 12 éves lányok személyi igazolványát mert már "van tőgyük"
Rohadt aberalt barom
pcdoki
Jun 30, 2024 20:50:26
pcdokiHa el akarják venni a telót a yardok, akkor a Szántó úr emberei...
ÁMEN !!
Jun 30, 2024 20:50:26
Sztrapacska
(
x6)
Jun 30, 2024 20:50:34
x6)
Tényleg ezzel szerekt le a PÁV pszichológus, hogy a lájvozás miatt vagy alkalmatlan?
Nem, Endre, azért vagy közlekedésre alkalmatlan, mert alkoholista, gyógyszerfüggő elmebeteg vagy.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Nem, Endre, azért vagy közlekedésre alkalmatlan, mert alkoholista, gyógyszerfüggő elmebeteg vagy.
kripli figyelő
(
x12)
Jun 30, 2024 20:51:28
x12)
Ennek amúgy mi értelme volt.Órákon át dekkolni az állomáson.A dílerét várta?
Endre priusza
(
x11)
Jun 30, 2024 20:51:48
x11)
Tegyük fel, hogy összeszedi magát annyira, hogy egy hajnali vonattal elmegy Bécsbe.
És akkor mit csinál? Dől belőle a pállott sör, az érlelt macskahúgy és a savanyú veríték szaga. Ez ránézésre egy csöves, ráadásul két összefüggő mondatot nem tud már elmondani. Nagy csoda lenne, ha nem basznák ki az első héten.
Tyrion
Jun 30, 2024 20:52:06
Lehet, hogy már a macskaólba is csak aludni engedi Golda.
Jun 30, 2024 20:52:06
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 30, 2024 20:52:08
x21)
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Jun 30, 2024 20:52:15
x3)
Suldigung, így akartam az elöbb.
Újszászi fészes csopi,

Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Újszászi fészes csopi,

kissendrevagyok
(
x48)
Jun 30, 2024 20:52:25
x48)
A flokk alatt a TV megy vagy már Golda beszél a rendőrökkel?
kissendrevagyok
-
Jun 30, 2024 20:52:48
Remélhetőleg csak a szokásos Sztojka hinta. Apropó, Sztojka tudja már,hogy dolgozó, pénzkerrső ember lett a csicskája?
Jun 30, 2024 20:52:48
Endre priusza
(
x11)
Jun 30, 2024 20:52:58
x11)
Jenest akarta felkérdezni, amiért megbaszta a Sziszát. De az Ősember maradt még egy napot a kankóbarlangban.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 30, 2024 20:54:23
x21)

Ping.
-
Jun 30, 2024 20:54:33
Sodi azt mondja, hogy eltűnés van, LADAL ALATT KELL MALADNI, hétfőtől HÍLZÁLAT, azt se fogja megmondani, hogy melyik országban fog dolgozni.
Hétfőn valóban nem megy vissza Bécsbe, hanem ehelyett napközben bejárkál szolnokra délutánonként pedig szigorúan LADAL ALATT flokkokat tölt fel lauráról, miközben állítása szerint hibridben dolgozik és a hét második felében vissza kell mennie Bécsbe.
Csodák csodája, nem megy vissza bécsbe, de hétfőtől FÉGE, FISSZAFONULÁS, mert egyik héten otthonról dolgozik, de jövő héten vissza kell mennie bécsbe dolgozni.
Visszavonulás végül elmarad, gárdonyi strand van, asodi így dolgozik távolról, de a hét második felében már az OLSZÁG IS TITKOS LESZ hogy ő hol van.
Persze nem megy sehova, újabb hétfő újabb LADAL ALATTI jászapátis cigányidomítás, aztán egész héten cigánykísérés és etetés.
De most, hogy bejelentette vasárnap, hogy este vissza fog menni Bécsbe, és végül ugyan nem ment vissza, és még azt se tudja, hogy kapni fog-e céges laptopot, most tuti van melója, holnap tuti kezd, mert bejelentette, hogy LADAL ALATT marad holnaptól.
Jun 30, 2024 20:54:33
Endre priusza
(
x11)
Jun 30, 2024 20:56:06
x11)
5D sakk
Mert a Markóban sokkal jobb lesz majd tárgyalásra várni.
SodiTitkosRajongója
Jun 30, 2024 20:56:28
Vissza lehet valahol nézni a live-ot?
Egy gyerek, egy csont Kiss Endre Farkas! EGY GYEREK, EGY CSONT!!!
Jun 30, 2024 20:56:28
nmthrwwy420
(
x12)
Jun 30, 2024 20:56:43
x12)
Eközben a 2-es csatornán Ősember átvette a taktikát, részegen vonyít a vonaton, hogy megint hajléktalan lett. * ásít *
Holnap pedig Szolnokon van jelenése a bíróságon "ez a buzi miatt".
Összeérhetnek a szálak?
Ki az az Endre bácsi?
Összeérhetnek a szálak?
kripli figyelő
(
x12)
Jun 30, 2024 20:57:21
x12)
Jun 30, 2024 20:57:21
Már szántojka előtt is ezt csinálta.Miért megy be Szolnokra és miért azon az állomáson csövezik.Mehetne másik városba is országbérlettel de ennyi erővel a macskaólba is maradhatna.Itt valami dolga van,máskülönben nem mozdulna. Jun 30, 2024 20:57:21
-
Jun 30, 2024 20:57:57
Eközben a 2-es csatornán Ősember átvette a taktikát, részegen vonyít a vonaton, hogy megint hajléktalan lett. * ásít *
Összeérhetnek a szálak?
semmi, hazudozik Holnap pedig Szolnokon van jelenése a bíróságon "ez a buzi miatt".
Összeérhetnek a szálak?
Jun 30, 2024 20:57:57
elfeldett sörösüveg
Jun 30, 2024 20:58:59
Ezért a kérdés ért -12 kaptam. Szerencsére Vaják feltöltöltte. :)
Endre rohadj meg. Most fogalmazom az emailt. Tögyfejű macska nyomorító geci láda.
Tudod, ha élőben feszem fel a, hogy véletlenül belém botlatlasz az csak PRODUKCIÓ. TÁDÁM!
Jun 30, 2024 20:58:59
Endre priusza
(
x11)
Jun 30, 2024 21:00:04
x11)
Endre, hatvanezer hrivnyáért vissza tudom szerezni a Samsungodat! Hozd el a készpénzt ide hozzám, Bakhmutba, a kocsmában találkozunk!
pcdoki
Jun 30, 2024 21:00:25
Az elég izgi lesz Rivo nélkül aludni, hogy nem jött a hobbit, ugye Stoki?
Apátiba van frontin... csak tipp...
Apátiba van frontin... csak tipp...
Jun 30, 2024 21:00:25
Pjóbafeladat
Jun 30, 2024 21:00:35

Remélem holnap menni fog a kódolás. XD
Jun 30, 2024 21:00:35
nmthrwwy420
(
x12)
Jun 30, 2024 21:06:10
x12)

Jozsii Busák
(
x5)
Jun 30, 2024 21:06:13
x5)
Sajnos lemaradtam Tibor új szerelmér,annyira pörög a forum totál elvesztem valaki betenné megint? Endre is örülne neki.. Köszönöm
Jozsii Busák
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 30, 2024 21:06:53
x21)
K.Endre, hahó!
Gyors Cigány
Jun 30, 2024 21:11:05
Fel szokták tölteni gofilera vagy máshova 1-2 napon belül. Lehet nem az egészet, de valamennyit biztos. Lurkolgass itt hátha...
Jun 30, 2024 21:11:05
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 30, 2024 21:11:21
x21)

Kakaspina
(
x24)
Jun 30, 2024 21:13:25
x24)
Egész jó taktika ez a helyiek egyesével ráuszítása.
A helyzet megoldása
(
x44)
Jun 30, 2024 21:13:43
x44)
Jenes live megy közben 300 néző
fahejascsiga
Jun 30, 2024 21:15:36
Jenes piszkosul irritáló. Így jár, aki összesodikázza magát.
elfeldett sörösüveg
Miért kapok a minuszt? Azt kérdeztem meg hol az élő. Sajnálom, hogy már ez is baj.
+50 FT
ascites
(
x57)
Jun 30, 2024 21:16:18
x57)
Holnap elseje, és tényleg eltűnök arra, hogy radar alatt tényleg nem lesz rólam semmi hír. Nem tudom, hogyan fogom én ezt bírni, hogy nem beszélhetek hozzátok, hogy nem beszélhetek veletek, de kénytelen leszek kibírni.
Bár a mai lájv nagyságrendekkel jobb volt, mint a korábbiak, szóval senki ne vegye magára, de pont emiatt mondom, hogy nem érdemes betelefonálni a lájvba.
A korcs úgy fogja fel (bármennyire erősen is van felkérdezve), hogy beszélgetett valakivel. Mivel egyedül van, mint bagolyka a putriban, ez neki a falat kenyér, a kötélhácsó a km mély kút legalján.
Nem mondom, hogy nem érheti meg eljátszani a virtuális kocsmát, de jobb tudatosítani, hogy ez van.
KicsiNéző
(
x13)
Jun 30, 2024 21:16:38
x13)
Miért kapok a minuszt? Azt kérdeztem meg hol az élő. Sajnálom, hogy már ez is baj.
Azért, mert kb 2-3 hely ahol lehet. Ha ott nincs, akkor egyelőre nincs.
Ha lesz, akkor valaki majd belinkeli.
sörtötbontok
(
x8)
Jun 30, 2024 21:16:48
x8)
Azt kell megkérdezni, hogy hol a képes Jenes faszáról, arra legalább 50 zsidóup érkezik majd.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 30, 2024 21:17:00
x17)
Apátiba Sztojkáék,Bécsben a bíróság+AMS,Púpszászon a lakosok akarnak megbaszni púpos.Fényes jövő
Punszisza a lekjopp!
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 30, 2024 21:17:36
x21)
Apátiba Sztojkáék,Bécsben a bíróság+AMS,Púpszászon a lakosok akarnak megbaszni púpos.Fényes jövő
Felfelé bukó pedofil a pedofil.
hitelboy1
(
x2)
Jun 30, 2024 21:18:45
x2)

Így is csinálhatnád
Jun 30, 2024 21:18:52
Elnézést, ha vótmá, lemaradtam és most olvastam vissza, a Fikás tényleg a nagyházba ment be? Golda él még?
Sodibazzeg
Jun 30, 2024 21:18:52
MaxPayne
(
x24)
Jun 30, 2024 21:19:35
x24)
Ezek meg nem tudjak, hogy egy elmebeteg loopkirallyal van dolguk :D
Remelem lesz felvetel rola!
noikabatgomb
(
x10)
Jun 30, 2024 21:20:11
x10)
A napi tobbszori boltlatogatashoz csak annyit szeretnek hozzafuzni, hogy ez a tevekenyseg gyanusan osszefugg azzal, hogy a helyi 18even aluliak leszolitjak.
Marpedig az, hogy valakirol csak a gyaju is felmerul, hogy kiskoruaknak vasarol/atad alkoholt az eleg ok arra, hogy ne szolgaljak ki alkohollal az illetot.
Azt az illetot akit 25kra buntettek meg kozteruleti alkoholfogyasztasert es ki van tiltva mar mashonnan.
Minden felelosegteljes Magyar allampolgarnak felelossege a fiatalsag vedelme.
Jobol. Tetyo.
Marpedig az, hogy valakirol csak a gyaju is felmerul, hogy kiskoruaknak vasarol/atad alkoholt az eleg ok arra, hogy ne szolgaljak ki alkohollal az illetot.
Azt az illetot akit 25kra buntettek meg kozteruleti alkoholfogyasztasert es ki van tiltva mar mashonnan.
Jobol. Tetyo.
-
Jun 30, 2024 21:22:42
Jenes piszkosul irritáló. Így jár, aki összesodikázza magát.
Ez igaz, de akinek van Jeneshez kontaktja és tudja manipulálni (ami nem lehet nehéz az intelligenciáját elnézve) az vegye már rá, hogy holnap találkozzon sodival.
Alapesetben nem akarjuk, hogy sodinak barátai legyenek, de mostani a helyzet speciális.
Az AMS időpontok mindig kedden vannak sodinak, ezért esélyes, hogy most is kedden fog menni Bécsbe, mint múlt héten (valamikor fog a héten, ezt mondta a tranyóbaszó buzigézának is). Jenesre egy dologban lehet számítani: Ellátja a korcsot rivóval. Ezt külön mondani se kell neki, mindig adott neki eddig.
A rivó viszont 24 órára is elbassza sodi ítélőképességét. A rivómásnapokon szinte mindig bajba keveredik.
Szóval a terv az lenne, hogy hétfőn átadja neki a rivót jenes, amit sodi egyből belapátol magába, mert retteg a keddi AMS-től, és felül a bécsi vonatra, majd rivómásnaposan kell magyaráznia az ügyintézőnek, hogy tulajdonképpen miért is akarta megfojtani a Best.at oktatóját - ha egyáltalán odatalál bécsbe, miután benyelt egy rivót és nem marad egy benzinkúton, mint a múltkor.
Jun 30, 2024 21:22:42
ascites
(
x57)
Jun 30, 2024 21:23:45
x57)
Elnézést, ha vótmá, lemaradtam és most olvastam vissza, a Fikás tényleg a nagyházba ment be? Golda él még?
De mintha mondott volna valamit a pedofil, hogy nem tudja használja a macskaólas csutakolót (csak olvastam). Ha ez igaz, akkor legálisan bejárhat fürödni.
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2024 21:24:19
x68)
Ha ez igaz, akkor legálisan bejárhat fürödni.
Végre újra ráverheti Golda combjára.
MaxPayne
(
x24)
Jun 30, 2024 21:24:52
x24)
… ha egyáltalán odatalál bécsbe, miután benyelt egy rivót és nem marad egy benzinkúton, mint a múltkor.
Baszki ha ezen mulik miert nem latja el a tanszek a pedofilt egy rakat tablettaval? En is beledobnek a koltsegekbe.
Így is csinálhatnád
Jun 30, 2024 21:26:17
NSZKSZ de attól még gyanús nekem, hogy a vénasszony nem villázta meg, nem ordított bele a lájfszba, így estére mióta Nász úr jobb létre szenderült sok dolga nem lehet, szóval érdemes lehet felkeresni az öreglányt, hogy él-e még, különösen a reggeli flokk tekintetében, lehet hogy azelőtt a Fikás felnégyelte a mamát és berakta a sufniba, hiszen ha nem látja a hullát, akkor autilogika szerint meg se ölte
5let
A napi tobbszori boltlatogatashoz csak annyit szeretnek hozzafuzni, hogy ez a tevekenyseg gyanusan osszefugg azzal, hogy a helyi 18even aluliak leszolitjak.
Jobol. Tetyo.
Jobol. Tetyo.
Túl közel van Szolnok, átmegy aztán majd ott bevásárol.
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 30, 2024 21:26:32
x21)
Igen, most ott fürdik. Említette is valahol a Live elején, hogy az ő fürdőszobájában valami elromlott és azért fürdik most Goldánál
-
Jun 30, 2024 21:26:51
Ez kurva jó ötlet lenne.
Kicsit továbbgondolva megbízható forrásból kell érkeznie a rivónak sodihoz, különben nem fogja merni bevenni.
De ha jenest rá lehetne venni, hogy kap három üveg rivót, ha egy egészet odaad sodinak, az működhet. Csak nehogy rájöjjön, hogy troll volt akitől kapta, mert ha elmondja stokinak, akkor az lehet, hogy nem fogja beszedni
Jun 30, 2024 21:26:51
Az unalom nagy úr
Jun 30, 2024 21:27:48
És mint tudjuk stoki soha nem hazudik, én a magamrészéről adom az anyagyilkos konteót a blaha évad előtt
Jun 30, 2024 21:27:48
KicsiNéző
(
x13)
Jun 30, 2024 21:28:35
x13)
Ez kurva jó ötlet lenne.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 30, 2024 21:28:38
x21)
Oh, Mother!
We all go a little mad sometimes.
-
Jun 30, 2024 21:30:22
megbízható forrásból kell érkeznie a rivónak sodihoz, különben nem fogja merni bevenni.
Mi a rajongói fóruma vagyunk, ha egészségügyi gondjai vannak, alapvető hogy kickstarteren vagy hasonló közösségi adománygyűjtő oldalon gyűjtést indítunk a gyógyszereire.
A legjobb persze az lenne, ha mi is vennénk meg a szereket, nehogy piára költse a pénzt, de felnőtt ember, rá lehet bízni. (pr*)
Jun 30, 2024 21:30:22
noikabatgomb
(
x10)
Jun 30, 2024 21:30:44
x10)
Maximum oten utaljak. Haho.
-
Jun 30, 2024 21:32:43
1. Nem alaposan
2. Rövid az esze eléggé
3. Attól fog félni, hogy valami mást kap és nem rivót, de mi igazi rivót akarunk neki adni, mert fontos nekünk a lelki nyugalma :wink-wink:
Jun 30, 2024 21:32:43
Balázs Padre
(
x13)
Jun 30, 2024 21:34:50
x13)
Ez a szolnoki beutazás egy pótcselekvés volt a javából.
Az rottyon lévő autipajzs hűtésére szolgált ez a kis csavargás.
Bubuka
(
x13)
Jun 30, 2024 21:35:53
x13)
Endre, megölted anyádat? Betekerted a nagyszobában a szőnyegre és bútorokat pakoltál rá? Valami történt, ugye?
noikabatgomb
(
x10)
Jun 30, 2024 21:36:09
x10)
Kicsit sajnalom, hogy nem mentel becsbe gyagyas.
Most kerdezik az embereink, hogy holnap nezzek-e a 10 korul erkezo vonatokat.
SporoloProli
(
x3)
Jun 30, 2024 21:36:20
x3)
Olyan jól sikerült mint endre összes terve. Mostmár egy egész falu akarja meglincselni.
Kapard elő az agresszív porszemet endre! Kell majd a kapák,kaszák ellen.
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2024 21:36:30
x68)
Géjza leakje is örök holnap lesz.
Mifaaaaaaaaaaaan
gyagyás irigye2
(
x3)
Jun 30, 2024 21:38:04
x3)
Endre, megölted anyádat? Betekerted a nagyszobában a szőnyegre és bútorokat pakoltál rá? Valami történt, ugye?
Úgy, hogy a cipőfűző kifogy stokin, elképzelni nem tudok ilyet, hamarabb ver rá az öreglány mégegy mokeszt, minthogy bármi kárt tudna okozni benne.
A helyzet megoldása
(
x44)
Jun 30, 2024 21:40:11
x44)
Az volt igérve ma este leakelsz a forumon lauráról
Bubuka
(
x13)
Jun 30, 2024 21:40:28
x13)
Sajnos igen, egy ilyen szub homokos köcsög tesztoszteron kilökődése csak 150 centis hajléktalan nőkre vonatkozik akiket meztelenül cibál végig a liveban.
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2024 21:41:36
x68)
FOMO
ascites
(
x57)
Jun 30, 2024 21:43:19
x57)
Kicsit sajnalom, hogy nem mentel becsbe gyagyas.
Ha van bárki, aki hajlandó kimenni, az fél 8-tól figyelje a vonatokat. Erdberget ki lehet hagyni a megfigyelésből, arra a lehetőségre maga a korcs hívta fel a figyelmet, vagyis tuti nem oda érkezik.
Egy normális munkahelyre 9-10-re kellene beérni, márpedig ha nem közvetlenül az állomás mellett van a feltételezett gányolda, akkor fél-1 óra útra is lehet.
De szerintem nyugodtan aludjon mindenki. Délelőtt 11-ig lesz flokk és/vagy lájv is.
Igazmondó Juhász
(
x2)
Jun 30, 2024 21:43:51
x2)
Szerintem Jenest várta hogy letámadhassa az info infokért plusz zsarolhassa. Vagy Sztojka hülyítette megint.
A helyzet megoldása
(
x44)
Jun 30, 2024 21:47:55
x44)
Kontraszt hogy az értelmileg erősen limitált dőrpe is milyen higiéniai körülmények között etet és itat egy macskát az újszászi pedofilhoz képest

Mitvisz
(
x1)
Jun 30, 2024 21:48:07
x1)
Holnap délelőtt, mikor a magyar fejlesztő rákiállt a folyosó végéről , hogy “Stoki te vagy az?”

Kakaspina
(
x24)
Jun 30, 2024 21:50:25
x24)
Valaki ott volt náluk, a sírós flokk alatt lehetett hallani, hogy beszél odabenn a házban.
Lehet Golda talált a horgász helyére valakit, aki a zsidó pinát reszelgeti.
noikabatgomb
(
x10)
Jun 30, 2024 21:50:56
x10)
Az utolso dolog ami megmaradt szamara az, hogy azt hajtogassa, hogy 600 emberrel van lajvban.
Side story de a gezahoz bement a golyo beszelgetni es az egy jo alap volt arra, hogy emberek megertsek a trash dinamikat. Ez egy ongerjeszto folyamat. Pl a Robi, vagy ki volt ez a munkas ember ma a lajvban - azert jar oda mert a gyagyas lajvja hoz neki x nezot meg feliratkozot.
Ez nagyban pont ugy mukodik ahogy a golyo mondta a Gezanak.
Igazad van. Foleg ma volt bent nehany ember aki igazan durva mod atprogramozta a pedot de a vegere csak azok maradtak neki akik csak azert jarnak hozza, hogy elmondhassak masknak - a sodival vagyok lajvban.
Tisztelet annak a nehany kemenymagosnak, akik rendesen megforgattak. Uvoltott mint a bebifoka.
81 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

még jó, hogy kettő van neki!
ja... várj... XD