404 tető nem található
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
De ugye ez most kivételesen nem a szokásos kamu ijesztgetés? Mert az már nagyon uncsikaaaa!
Endre. Ha csatát nyersz azonnal flokk és önfeledten vihorászol. A háború hosszú.
Ha betalál valami téged azt is jelezd a haveroknak!
Így tisztességes!!
A valósággal való bármilyen egyezés pusztán a véletlen műve!
Tranyó bevonzás van napok óta. Mióta felmererült a lehetőség, hogy Tibi elhúzhat Tenerifére, a korcs megteremtette magának azt a valóságot, hogy "tőle is több százezer értékben húztak le jegyeket, amiket végül nem használtak fel" és "kamu, hogy kirúgták a Mester utcából, így jól érzi ott magát".
Csak ebben az általa kreált valóságban nyerhet ő, és most ezt kell mantráznia keddig.
Valószínűleg tényleg nem megy sehova a tranyófajzat, de nem az Endre által felállított indokokból, hanem szimplán azért, mert egy gyáva féreg és igényli Sodika zaklatását, segélyét és a trollok bosszúját.
Ki az az Endre bácsi?
Itt sem tölt be sajnos.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Valamiért a képek csak chrome- on töltenek be nálam.
De én nem vagyok zseni programozóisten, lehet azért.
Endre karlendítése van a képen.
nincs element moszad hq hozzászólásában, ha te valamilyen csoda folytán mégis látsz ott képet, dobd be.
vérdíj target nr. 1
Picit kitesztelgettem a dolgokat, az i.bb.co most megállt valamiért (pendingel, majd time outol, hálózati forgalmazás 0, CF Warp és sima Telekom mögül is)
Catbox és társai mennek, valamelyikre dobjátok fel pls.
NSZKSZ!
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Remélem kapott a kertkapu egy szvasztikát!
A hangulat jóindulatú és tréfás
Nagyon remélem még ma megkapjuk az infót, szeretnék jót röhögni
A hangulat jóindulatú és tréfás
Nem versz át! Vasárnap van, astoki rakott ki egy keresztet!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Nya jó, de nyektyek is 23 tyentyi?
postimg.cc/BPSfR55v
3 szor kellett elolvasnom ezt a mondatot mert nem értettem hogy tud lepottyanni önmagáról de aztán leesett.
Egyébként igen ennél a relatíve rövid egri ügynél jól körvonalazódik számomra is hogy nem csak a beszédben de mindenben lúpoló rút szibaríta váz.
A gyagyás narratívája
-Kurva lassan bekövetkezik valami változás amivel lehet foglalkozni (egri hétvége)
-Epikus összefogás a törökkel a trollok ellen.
-Megfejti flokkban hogy mennyire megfejtett mindent és mindenre fényderült és itt amúgy nagyon nagy játszmák folynak de ő amőgy túljár mindenki eszén.
-Közben persze kézben tartja az AMS-t és mejszit is.
A valóság:
-Trashek fetrengnek a saját szarukban.
-A gyagyás mindent kitalál és mindenről konfabulál hogy ignorálja a kőkemény tényeket ami a fórumon le van írva amég be nem szopja a faszt amiután levonja a következtetést hogy ez is valaki más hibája.
És ezek a loopok egyre kevesebb lépésből állnak, a trashek elfogynak ahogy a lehúzás léehetősége megszűnik míg végül nem marad már más csak a macskaól és a hód kurva anyja akinek könyöröghet a sörért vagy blaha vagy bötön.
Lassan a végére érünk.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
A pontos sztori 100%-ig nincs meg nekem, érthető módon, de úgy emlékszem, hogy a bepisilős Tajgi elment keménykedni Agropanda gyereke sulija elé (?), és ezt követte az ominózus felkeresés. Felmentek az anyjához, aki meglepően normálisan fogadta őket, aztán a focipályán megtalálták a cselkirályt is, aki becsurrantott egy kicsit, amikor közrefogták. Nagyjából egyébként itt is lett vége a fórumos keménykedésének is, utána nagyon eltűnt. Az ő valóságérzékelését még úgy tűnik, hogy helyre lehetett pofozni nagydarab emberek által, nem úgy, mint Endréét.
Elgondolkodtam azon, hogy Endrének a 43 év alatt milyen sikerei voltak és csak egy sikeres elsőségvizsgát tud felmutatni.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Elsősegély*
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Elgondolkodtam azon, hogy Endrének a 43 év alatt milyen sikerei voltak és csak egy sikeres elsőségvizsgát tud felmutatni.
meg néhány 1 kredites, szabadon választható tárgy az etyetyemen...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
8 általános
Érettségi
Iszti
Felvételi az etyetemre
Országos hírhedtség a náculása és a masztipartis komment révén
Velvet címlap
Onnantól meg sikeresen élősködött
Pocsásson meg hallé drága!
Kiskezit csókolom, szabad még leveles ládikáját inzultálni ímélekkel?
Köcönöm!
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
persze, halsuppe proton :)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Egyrészt/másrészt, zájójel pezájva... igazából at össze félművelt szófordulata megemeli a pulzust.
forum.sodika.org/?pageNo=15741&highlight=1589603#comment-1589603
Igen, viszont igen korrekten leírta a sztorit itt.
Álló fasszal várjuk a fejleményeket! xD
Amennyiben nem érkezik anyag addig, holnap reggel megtekintem a helyszínt.
Így jött ki a matek.
Nagy ziccer lenne nem rájuk uszítani a teljes Sztoja féle brazil gépsort.
Annyi fixet hozzátennék hogy Agropandának nincs gyereke, szerintem ez egy tőle különálló troll volt :)
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Krokesz mi a faszból él? Azt mondja a mai első videóban, hogy 28500 fütyi a segélye, amiből 10k megy gyerektartásra! Ennyi arra sem elég, hogy éhen haljon, nemhogy pereskedjen!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
*Libikókája
aki nem hitelképes az nem ember
Azt nem tudom, de kibaszott vicces, hogy dr. Tóth Péter miatt áll bukásra a 243-as IQ-val rendelkező Kalmár-Czenki Mirjam Eszmeralda és van 99 hiányzása.
Lassan 18 lesz a kiscsaj, aztán vergődhet a kapcsolattartás miatt. :)
Egy retkes bűnöző mint a fia, megérdemel minden egyes ütést
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Ezen az én fülem is megakadt. A szemem pedig a sok kínai piacos szaron kívül az ujjnyi vastag poron.

A fekete üvegen látszik a legjobban, hogy takarítani ennek is az anyja takarított utoljára ebben a mocskos putriban.
Ember alatti életet él az összes.
Na hányás, csá.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Jahve áldása kíserjen utadon, zsidó!
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Annak is rászarok a sírjára!
Nem Agropanda, hanem Pegazus 88 trolléga gyerekét zaklatta a seggbekúrt ebben az ügyben, a többi itt olvasható, ajánlom mindenkinek, kurva jó sztori: forum.sodika.org/?pageNo=5086#comment-523757 .
Amúgy anno Pegazus (aki egyébként főállásban katona) a nevét, címét, telefonszámát is megadta a fenyegetőző cselkirálynak és a zsíroshajú buzigyereknek szintén, miután azok számon kérték a "név nélküli" trollkodást, de valami rejtélyes oknál fogva sem a papagájfogó nem került elő, sem kaszablokkázás nem történt...
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Ugyanolyan nagypofájú, mint a "fia".
Minden O és K
Amikor a Hivatal alkalmatlanná minősítetté a lakást gyerek nevelésre, az is benne volt a jegyzőkönyvben, hogy a helységek átjárhatatlanok, némelyik megközelíthetetlen...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
"Brazil Gépsor Gyártó és Kivitelező Korlátolt Felelősségű Társaság"
Ott lesz a béranya!!!!!!
Ez az Agropanda anno más néven volt fent CSHU-n,ahol folyamatosan próbáltak trolkodni emberekkel. A Becup lan-on például konkrétan az élő közvetítés alatt vihorásztak azon egy másik kreténnel, hogy az egyik srác "Baranya" nicknéven játszott.
Ezután beültek a menekültautóba és a csarnok körül, ahol a rendezvény zajlott megállítottak random embereket, akiknek az arcukba tolva a kamerát kérdezgették, hogy ismerik-e Baranyát?
Ez a pirosposgázs arcú, dagadt szerencsétlen ugyanazt a véglénykedést csinálta, mint a púpos, csak kicsiben.
Ezt a kommentet sosem tudom rázkódó röhögés nélkül elolvasni :D
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Hát, aki kurvának áll, ne sírjon, habasszák szopatják!
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Mire nem ér vissza az ember. Álló fasszal várom a végeredményt. :D
Nincs kinn tűzoltó vagy halottkém, tehát aludj nyugodtan
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Milyen 150?? Max 5 trollja van Endrének, hahó!
Hehe, alig várom a híreket.
A macskaól sötét volt, ugye?
Hát még Prágaban!
Igen
Szar az imgbb szerintem
Haggyámá, asztapaszta, meg izé XD
Márk barátom is spanyol amúgy, nem cigány, azt csak ti találtátok ki. Sok mindent tanultam tőle, ezeknek a spanyoloknak nagyon pörög a nyelve!
Ennek a "No tengo dinero" elég lenne.
Hát Endre, ha akarod, ha nem, hamarosan a börtönben fogsz megrohadni.
Aztán ha tovább folytatod, indul a következő és a következő. Tudod te! :)
Már megint mehetek a pedofilékhoz.....Fasszoom
Börtönbe a tetvekkel! Börtönbe!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.

Hetyetye, majd eszt is kijogászkogyom. Na embwjfiokban ajvás tyá
Kakaspina
(
x24)
Nov 24, 2024 19:27:56
x24)
Anyád még nem hívott, korcs? :)
404 tető nem található
Moszad HQ
Nov 24, 2024 19:32:51
Endre! Mióta vállaljátok fel anyáddal a borzasztó rasszista, szélsőséges nézeteiteket Újszászon?

Nov 24, 2024 19:32:51
britney spears
Nov 24, 2024 19:33:11
Anyád még nem hívott, korcs? :)
De ugye ez most kivételesen nem a szokásos kamu ijesztgetés? Mert az már nagyon uncsikaaaa!
Nov 24, 2024 19:33:11
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 24, 2024 19:34:35
x21)
Szerintem a levelek kézbesítve lettek és a szomszédok felkérdezték a vén kurvát! :-)
Helyihülye
Nov 24, 2024 19:37:00
Endre. Ha csatát nyersz azonnal flokk és önfeledten vihorászol. A háború hosszú.
Ha betalál valami téged azt is jelezd a haveroknak!
Így tisztességes!!
Nov 24, 2024 19:37:00
nmthrwwy420
(
x12)
Nov 24, 2024 19:37:34
x12)
Ez a flokk konkrétan miről szólt? Gyagyás kezdi tényleg elveszteni minden kapcsolatát a külvilággal.
Összefüggéstelenül dumál a nagy semmiről
Összefüggéstelenül dumál a nagy semmiről
Tranyó bevonzás van napok óta. Mióta felmererült a lehetőség, hogy Tibi elhúzhat Tenerifére, a korcs megteremtette magának azt a valóságot, hogy "tőle is több százezer értékben húztak le jegyeket, amiket végül nem használtak fel" és "kamu, hogy kirúgták a Mester utcából, így jól érzi ott magát".
Csak ebben az általa kreált valóságban nyerhet ő, és most ezt kell mantráznia keddig.
Valószínűleg tényleg nem megy sehova a tranyófajzat, de nem az Endre által felállított indokokból, hanem szimplán azért, mert egy gyáva féreg és igényli Sodika zaklatását, segélyét és a trollok bosszúját.
-
Nov 24, 2024 19:44:58
Másnak sem tölti be Moszad HQ által feltöltött képet?
Nszksz a választ előre is.
Nov 24, 2024 19:44:58
SnecológusHallgató
(
x4)
Nov 24, 2024 19:45:43
x4)
Itt sem tölt be sajnos.
Helyihülye
Nov 24, 2024 19:47:55
Nov 24, 2024 19:47:55
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 24, 2024 19:50:17
x21)
Endre karlendítése van a képen.
NBVNG
(
x1)
Nov 24, 2024 19:51:06
x1)
Endre azt lehetne kérni hogy a következő flokkban a Laár pour
Laár bevágásokat úgy csináld hogy az ocsmány vekni fejed meg a malac szemeid ne legyen benne?
Szal csak egy 10-15 perces Laár pour Laár részlet lenne tulajdonképpen. Te meg szereplés helyett sírdogálhatnál a macskaólban.
Vagy megdögölhetnél.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Laár bevágásokat úgy csináld hogy az ocsmány vekni fejed meg a malac szemeid ne legyen benne?
Szal csak egy 10-15 perces Laár pour Laár részlet lenne tulajdonképpen. Te meg szereplés helyett sírdogálhatnál a macskaólban.
Vagy megdögölhetnél.
Kötőjel
(
x12)
Nov 24, 2024 19:57:19
x12)
nincs element moszad hq hozzászólásában, ha te valamilyen csoda folytán mégis látsz ott képet, dobd be.
SnecológusHallgató
(
x4)
Nov 24, 2024 19:59:29
x4)
Picit kitesztelgettem a dolgokat, az i.bb.co most megállt valamiért (pendingel, majd time outol, hálózati forgalmazás 0, CF Warp és sima Telekom mögül is)
Catbox és társai mennek, valamelyikre dobjátok fel pls.
NSZKSZ!
Moszad HQ
Nov 24, 2024 20:05:01
Semmi különös még, csak Endre náci karlendítése lett posztolva. A meglepetésre várjunk még pár órát, de nagyon felháborító amit Endre és az édesanyja csináltak a nyugodt kis településükön.
Nov 24, 2024 20:05:01
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Nov 24, 2024 20:05:14
x4)
Endre! Mióta vállaljátok fel anyáddal a borzasztó rasszista, szélsőséges nézeteiteket Újszászon?
Remélem kapott a kertkapu egy szvasztikát!
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Nov 24, 2024 20:06:39
x4)
Semmi különös még, csak Endre náci karlendítése lett posztolva. A meglepetésre várjunk még pár órát, de nagyon felháborító amit Endre és az édesanyja csináltak a nyugodt kis településükön.
Nagyon remélem még ma megkapjuk az infót, szeretnék jót röhögni
Darth Tibor
(
x7)
Nov 24, 2024 20:08:00
x7)
Nem versz át! Vasárnap van, astoki rakott ki egy keresztet!
halottpiton
(
x3)
Nov 24, 2024 20:08:12
x3)
Nekem is már áll a faszom a kíváncsiságtól.
SOKUNKNAK MÉG MŰKÖDIK TE ROSSZ RATYHI
Fikás
Nov 24, 2024 20:09:13
Nekem is már áll a faszom a kíváncsiságtól.
Nya jó, de nyektyek is 23 tyentyi?
Nov 24, 2024 20:09:13
Helyihülye
Nov 24, 2024 20:10:42
postimg.cc/BPSfR55v
Nov 24, 2024 20:10:42
NBVNG
(
x1)
Nov 24, 2024 20:12:39
x1)
lepottyan majd a macskaólas stokiról, mint az őszi légy, és indulhatnak a troll talik.
3 szor kellett elolvasnom ezt a mondatot mert nem értettem hogy tud lepottyanni önmagáról de aztán leesett.
Egyébként igen ennél a relatíve rövid egri ügynél jól körvonalazódik számomra is hogy nem csak a beszédben de mindenben lúpoló rút szibaríta váz.
A gyagyás narratívája
-Kurva lassan bekövetkezik valami változás amivel lehet foglalkozni (egri hétvége)
-Epikus összefogás a törökkel a trollok ellen.
-Megfejti flokkban hogy mennyire megfejtett mindent és mindenre fényderült és itt amúgy nagyon nagy játszmák folynak de ő amőgy túljár mindenki eszén.
-Közben persze kézben tartja az AMS-t és mejszit is.
A valóság:
-Trashek fetrengnek a saját szarukban.
-A gyagyás mindent kitalál és mindenről konfabulál hogy ignorálja a kőkemény tényeket ami a fórumon le van írva amég be nem szopja a faszt amiután levonja a következtetést hogy ez is valaki más hibája.
És ezek a loopok egyre kevesebb lépésből állnak, a trashek elfogynak ahogy a lehúzás léehetősége megszűnik míg végül nem marad már más csak a macskaól és a hód kurva anyja akinek könyöröghet a sörért vagy blaha vagy bötön.
Lassan a végére érünk.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 24, 2024 20:14:37
x37)
Agropanda valamelyik haverja ment fel hozzá? Arra emlékszek hogy valamelyik videója alá elkezdett írogatni és panda még viccelődött is egy podcastben vele hogy igazából megvan a címe és nem is laknak egymástól messze, egyszer becsönget hozzá hogy kérje a szájbaveréseket és az anyja felrúgdosását
A pontos sztori 100%-ig nincs meg nekem, érthető módon, de úgy emlékszem, hogy a bepisilős Tajgi elment keménykedni Agropanda gyereke sulija elé (?), és ezt követte az ominózus felkeresés. Felmentek az anyjához, aki meglepően normálisan fogadta őket, aztán a focipályán megtalálták a cselkirályt is, aki becsurrantott egy kicsit, amikor közrefogták. Nagyjából egyébként itt is lett vége a fórumos keménykedésének is, utána nagyon eltűnt. Az ő valóságérzékelését még úgy tűnik, hogy helyre lehetett pofozni nagydarab emberek által, nem úgy, mint Endréét.
kramalon
(
x8)
Nov 24, 2024 20:17:16
x8)
Ez az Agropanda volt amelyik Elsőéves néven nőnek adta ki itt magát?
Faszom
-
Nov 24, 2024 20:25:52
Azután tűnt el innen miután felkereste egy apuka mert tajgi betalálta a gyerekét az iskola előtt.Miután tisztázták a dolgot az őszfasz gyerekszobájában a biztonság kedvéért feljelentette.Azóta csicskul a seggbekúrt. Nov 24, 2024 20:25:52
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 24, 2024 20:31:53
x13)
gayza : " mi maradt neked az eletben,mond el mi "
fikas : " hat oooo....oke ,de jojojo... ooooooo,mittudom en ,azota,ooo... anyam a hibas"
nyilvan anyad a hibas,hogy a 43 eves fia enynire suta.
fikas : " hat oooo....oke ,de jojojo... ooooooo,mittudom en ,azota,ooo... anyam a hibas"
nyilvan anyad a hibas,hogy a 43 eves fia enynire suta.
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 24, 2024 20:32:56
x13)
Elsősegély*
halászlé
(
x24)
Nov 24, 2024 20:33:46
x24)
banshee
(
x24)
Nov 24, 2024 20:34:41
x24)
8 általános
Érettségi
Iszti
Felvételi az etyetemre
Országos hírhedtség a náculása és a masztipartis komment révén
Velvet címlap
Onnantól meg sikeresen élősködött
Trottel
Nov 24, 2024 20:34:46
Off: fél órája Etkárné szerelmes Instagram sztori. Annyira akkor azért mégsem verheti a kamu török. *ásít*
"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
Nov 24, 2024 20:34:46
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 24, 2024 20:39:36
x3)
Köcönöm!
Gabonatároló
(
x1)
Nov 24, 2024 20:42:26
x1)
Halászléről jut eszembe: mához egy hónapra Gyagyás Karácsony!
Mivel készülsz nekünk, Endre?
Mivel készülsz nekünk, Endre?
gyagyás irigye2
(
x3)
Nov 24, 2024 20:43:51
x3)
Stoki, amikor azt mondod, hogy úgy egyébként, akkor sokszorosan kívánom a halálod!
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Irigyellek!
halászlé
(
x24)
Nov 24, 2024 20:46:04
x24)
halászlémeg néhány 1 kredites, szabadon választható tárgy az etyetyemen...
Köcönöm!
Köcönöm!
persze, halsuppe proton :)
Gabonatároló
(
x1)
Nov 24, 2024 20:46:46
x1)
Stoki, amikor azt mondod, hogy úgy egyébként, akkor sokszorosan kívánom a halálod!
Egyrészt/másrészt, zájójel pezájva... igazából at össze félművelt szófordulata megemeli a pulzust.
Helyihülye
Nov 24, 2024 20:48:19
Egyébként akit érdekel vagy nem látta és elolvasná, a troll ismerősének a haverjának a szobatársa kitette a levelek tartalmát. ( ha jól gondolom ez az)
15741 oldal 2024 nov 22. 21:57:00
Nov 24, 2024 20:48:19
Segítő Sándor
Nov 24, 2024 20:57:25
Egyébként akit érdekel vagy nem látta és elolvasná, a troll ismerősének a haverjának a szobatársa kitette a levelek tartalmát. ( ha jól gondolom ez az)
forum.sodika.org/?pageNo=15741&highlight=1589603#comment-1589603
Nov 24, 2024 20:57:25
jaja
Nov 24, 2024 21:00:26
Igen, viszont igen korrekten leírta a sztorit itt.
Nov 24, 2024 21:00:26
Moszad ügynök
Nov 24, 2024 21:08:11
Kedves Szolnoki troll, vagy más újszászi polgártársunk!
Kérhetnénk holnap esetleg pár napvilágnál készült fotót a hásziendáról?
A tartótisztem szerint trollkodás történt és sajnos a fényviszonyok nem voltak megfelelőek a dokumentáláshoz.
NSZKSZ előre is!
Stay tuned!
A tartótisztem szerint trollkodás történt és sajnos a fényviszonyok nem voltak megfelelőek a dokumentáláshoz.
NSZKSZ előre is!
Stay tuned!
Nov 24, 2024 21:08:11
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 24, 2024 21:08:57
x21)
NSZKSZ előre is!
Stay tuned!
NSZKSZ előre is!
Stay tuned!
Álló fasszal várjuk a fejleményeket! xD
A helyzet megoldása
(
x44)
Nov 24, 2024 21:11:07
x44)
Kaufmann a szokásos vasárnapi őrjöngős dupla premiert nyomja, TLDR:

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

Szolnoki ninja troll
(
x3)
Nov 24, 2024 21:23:42
x3)
SyntaxError
(
x24)
Nov 24, 2024 21:31:42
x24)
Ez nemrég jött szembe velem a közösségi médiában. Felfedezni vélem rajta fifit, a szőke kis herceg formájában a sziszát, goldát, és gayzát is...
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
A helyzet megoldása
(
x44)
Nov 24, 2024 21:34:03
x44)
Endre, max az a hatalmas fejű jávorszarvas lehet itt
max5enutálnak
(
x47)
Nov 24, 2024 21:38:13
x47)
Remélem a kapun egy UTÁLOM A CIGÁNYOKAT felirat van :D
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 24, 2024 21:40:48
x37)
Remélem a kapun egy UTÁLOM A CIGÁNYOKAT felirat van :D
Nagy ziccer lenne nem rájuk uszítani a teljes Sztoja féle brazil gépsort.
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 24, 2024 21:42:19
x13)
Annyi fixet hozzátennék hogy Agropandának nincs gyereke, szerintem ez egy tőle különálló troll volt :)
Darth Tibor
(
x7)
Nov 24, 2024 21:45:27
x7)
Krokesz mi a faszból él? Azt mondja a mai első videóban, hogy 28500 fütyi a segélye, amiből 10k megy gyerektartásra! Ennyi arra sem elég, hogy éhen haljon, nemhogy pereskedjen!
halottpiton
(
x3)
Nov 24, 2024 21:45:38
x3)
Offoff, bocsi érte, de már rég óta kutatok:
Volt régebben jópár évvel ezelőtt az Agropanda YT csatornán egy "Demagógia lubikókája" elnevezésű podcast jellegű dolog.
Tud valaki ehhez archív működő linkeket? :)
Sorry az Offért, vállalom
Volt régebben jópár évvel ezelőtt az Agropanda YT csatornán egy "Demagógia lubikókája" elnevezésű podcast jellegű dolog.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 24, 2024 21:47:06
x37)
Bocsánat, off, de öt perce röhögök ezen
www.ceginformacio.hu/cr9311314681
www.ceginformacio.hu/cr9311314681
halottpiton
(
x3)
Nov 24, 2024 21:47:08
x3)
Offoff, bocsi érte, de már rég óta kutatok:
*Libikókája
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 24, 2024 21:51:15
x8)
Én azért kicsit sajnálom az öregasszonyt. Mert Endre minden faszságát ő szívja meg. S azért 70x évesen, azért szar eltakarítani a fia mocskát a kapuról, stb stb. Tudom, hogy nem makulátlan a vén szüle, de elég büntetés neki egy ilyen gyerek. Nem lehet nyugodt az élete, az már biztos.
Heki a traki
linziasztal01
(
x77)
Nov 24, 2024 21:51:29
x77)
Azt nem tudom, de kibaszott vicces, hogy dr. Tóth Péter miatt áll bukásra a 243-as IQ-val rendelkező Kalmár-Czenki Mirjam Eszmeralda és van 99 hiányzása.
Lassan 18 lesz a kiscsaj, aztán vergődhet a kapcsolattartás miatt. :)
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 24, 2024 21:51:42
x13)
Én azért kicsit sajnálom az öregasszonyt. Mert Endre minden faszságát ő szívja meg. S azért 70x évesen, azért szar eltakarítani a fia mocskát a kapuról, stb stb. Tudom, hogy nem makulátlan a vén szüle, de elég büntetés neki egy ilyen gyerek. Nem lehet nyugodt az élete, az már biztos.
Egy retkes bűnöző mint a fia, megérdemel minden egyes ütést
CafkaMarci
(
x6)
Nov 24, 2024 21:55:15
x6)
Ezen az én fülem is megakadt. A szemem pedig a sok kínai piacos szaron kívül az ujjnyi vastag poron.

A fekete üvegen látszik a legjobban, hogy takarítani ennek is az anyja takarított utoljára ebben a mocskos putriban.
Ember alatti életet él az összes.
Na hányás, csá.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 24, 2024 22:01:35
x3)
Jahve áldása kíserjen utadon, zsidó!
A helyzet megoldása
(
x44)
Nov 24, 2024 22:02:25
x44)
Tökéletesen megfogalmazta itt valaki, hogy krokker egy takarítatlan céllövöldéből jelentkezik be.
Egyébként kapásból a közösköltség magasabb lehet az 5.kerben 90m2 mint 28 ezer, de amúgy az info fix, a pereinél is illetékmentes az öreg
Egyébként kapásból a közösköltség magasabb lehet az 5.kerben 90m2 mint 28 ezer, de amúgy az info fix, a pereinél is illetékmentes az öreg
ÁlBroni
Nov 24, 2024 22:03:27
de amúgy az info fix, a pereinél is illetékmentes az öreg
Annak is rászarok a sírjára!
Nov 24, 2024 22:03:27
A helyzet megoldása
(
x44)
Nov 24, 2024 22:06:57
x44)
Egy Jávorszarvas az apád
Zsibuci
(
x5)
Nov 24, 2024 22:08:10
x5)
A pontos sztori 100%-ig nincs meg nekem, érthető módon, de úgy emlékszem, hogy a bepisilős Tajgi elment keménykedni Agropanda gyereke sulija elé (?), és ezt követte az ominózus felkeresés. Felmentek az anyjához, aki meglepően normálisan fogadta őket, aztán a focipályán megtalálták a cselkirályt is, aki becsurrantott egy kicsit, amikor közrefogták.
Nem Agropanda, hanem Pegazus 88 trolléga gyerekét zaklatta a seggbekúrt ebben az ügyben, a többi itt olvasható, ajánlom mindenkinek, kurva jó sztori: forum.sodika.org/?pageNo=5086#comment-523757 .
Amúgy anno Pegazus (aki egyébként főállásban katona) a nevét, címét, telefonszámát is megadta a fenyegetőző cselkirálynak és a zsíroshajú buzigyereknek szintén, miután azok számon kérték a "név nélküli" trollkodást, de valami rejtélyes oknál fogva sem a papagájfogó nem került elő, sem kaszablokkázás nem történt...
Nem vagyok őrült
(
x3)
Nov 24, 2024 22:08:38
x3)
Ugyanolyan nagypofájú, mint a "fia".
Klohek
(
x12)
Nov 24, 2024 22:10:52
x12)
Tökéletesen megfogalmazta itt valaki, hogy krokker egy takarítatlan céllövöldéből jelentkezik be.
Amikor a Hivatal alkalmatlanná minősítetté a lakást gyerek nevelésre, az is benne volt a jegyzőkönyvben, hogy a helységek átjárhatatlanok, némelyik megközelíthetetlen...
Hazkezeloseg
Nov 24, 2024 22:23:08
Endre. Ugye nem fog kapni levelet ezen a heten a Linzi lakas jelenlegi tulaja arrol, hogy te az o lakcimet hasznalod hitelfelvetelre?
Meg raersz. Tudod. 3 honap mulva kell elkezdeni fizetni... Szoval meg megvaltoztathatod.
Meg raersz. Tudod. 3 honap mulva kell elkezdeni fizetni... Szoval meg megvaltoztathatod.
Nov 24, 2024 22:23:08
Endi Vajna
(
x11)
Nov 24, 2024 22:27:15
x11)
Ott lesz a béranya!!!!!!
Százéves Pumukli
Nov 24, 2024 22:28:33
Ez az Agropanda anno más néven volt fent CSHU-n,ahol folyamatosan próbáltak trolkodni emberekkel. A Becup lan-on például konkrétan az élő közvetítés alatt vihorásztak azon egy másik kreténnel, hogy az egyik srác "Baranya" nicknéven játszott.
Ezután beültek a menekültautóba és a csarnok körül, ahol a rendezvény zajlott megállítottak random embereket, akiknek az arcukba tolva a kamerát kérdezgették, hogy ismerik-e Baranyát?
Ez a pirosposgázs arcú, dagadt szerencsétlen ugyanazt a véglénykedést csinálta, mint a púpos, csak kicsiben.
Nov 24, 2024 22:28:33
max5enutálnak
(
x47)
Nov 24, 2024 22:34:40
x47)
Ezt a kommentet sosem tudom rázkódó röhögés nélkül elolvasni :D
Moszad HQ
Nov 24, 2024 22:35:58
Anyád el fogja sírni magát miattad, Endre.

Nov 24, 2024 22:35:58
-
Nov 24, 2024 22:36:45
be se töltődik a kép Nov 24, 2024 22:36:45
Zsibuci
(
x5)
Nov 24, 2024 22:37:23
x5)
Hát, aki kurvának áll, ne sírjon, ha
AmenoSav
Nov 24, 2024 22:37:25
Mire nem ér vissza az ember. Álló fasszal várom a végeredményt. :D
Nov 24, 2024 22:37:25
A helyzet megoldása
(
x44)
Nov 24, 2024 22:37:57
x44)
A GIF-en a következő elkövetőket vélem felismerni:
- Sebeők János
- Kiss Roland
- Jenes Patrik
- Sebeők János
- Kiss Roland
- Jenes Patrik
Moszad HQ
Nov 24, 2024 22:39:14
Itt most nem látni milyen ocsmányságokat műveltetek anyáddal, de szégyeljétek magatokat. Szolnoki ninja trollnak előre is köszönjük a fotókat. Fel tudod még ébreszteni anyádat, Endre? Lehet nem ártana.

Nov 24, 2024 22:39:14
dogoljmegsodi
(
x5)
Nov 24, 2024 22:41:38
x5)
mostmar mondd el mit csináltak. ne hagyj lógva 150 trollt holnapig
A helyzet megoldása
(
x44)
Nov 24, 2024 22:44:24
x44)
Nincs kinn tűzoltó vagy halottkém, tehát aludj nyugodtan
Zsibuci
(
x5)
Nov 24, 2024 22:46:35
x5)
Milyen 150?? Max 5 trollja van Endrének, hahó!
ascites
(
x57)
Nov 24, 2024 22:47:58
x57)
Itt most nem látni milyen ocsmányságokat műveltetek anyáddal, de szégyeljétek magatokat. Szolnoki ninja trollnak előre is köszönjük a fotókat. Fel tudod még ébreszteni anyádat, Endre? Lehet nem ártana.
Moszad HQ
Nov 24, 2024 22:48:55
Mi most alszunk egyet, de holnap remélhetőleg kapunk fotókat is.
Ja és még valami!
A közgyűlésre időzítettünk egy meglepetést neked Stoki! Kedden további infó infó!
Sörikézzél és kezdd el ízlelgetni, hogy lezárulhat egy macskaól hamarosan.

Na sörike, csá!
Ja és még valami!
A közgyűlésre időzítettünk egy meglepetést neked Stoki! Kedden további infó infó!

Na sörike, csá!
Nov 24, 2024 22:48:55
-
Nov 24, 2024 22:50:20
Itt most nem látni milyen ocsmányságokat műveltetek anyáddal, de szégyeljétek magatokat.
Hát még Prágaban!
Nov 24, 2024 22:50:20
koriander
Nov 24, 2024 22:50:54
Ettől a Soditól kérdezném, amikor ekkora trolljárás van Újszászon miért van Bécsben? Mit szeret annyira abban a városban, hogy állandóan ott lóg, amikor dolog van itthon? :)
Nov 24, 2024 22:50:54
Moszad HQ
Nov 24, 2024 22:53:24
Igen
Nov 24, 2024 22:53:24
AmenoSav
Nov 24, 2024 22:59:59
Sosem tanulsz Stoki, mindig ez a vége ha pimaszkodsz. De legalább annál viccesebb lesz, amikor jönnek a fókaüvöltéseid ismét. :D
Nov 24, 2024 22:59:59
-
Nov 24, 2024 23:03:02
Mi most alszunk egyet, de holnap remélhetőleg kapunk fotókat is.
Ja és még valami!
Na sörike, csá!
másnak betölt a kép? Ja és még valami!
Na sörike, csá!
Nov 24, 2024 23:03:02
Zsibuci
(
x5)
Nov 24, 2024 23:03:36
x5)
másnak betölt a kép?
Szar az imgbb szerintem
koriander
Nov 24, 2024 23:12:23
Amúgy Sodi, figyelj csak, igazából ezért néztem fel! Ha azt szeretnéd spanyolul mondani, hogy ‘Hol van a pénz?’, akkor így kéne mondanod: ’¿Dónde está el dinero?’. Így mondod: DÓN-de es-TÁ el di-NE-ro. Ez teljesen helyesnek tűnhet a fejedben, de azért jó ha tudod, hogy a spanyolok nem mondják olyan ‘szótagolva’, mint ahogy mi magyarul hajlamosak vagyunk. Szép folyékonyan ejtik ki, mintha minden szó kicsit összefolyna: "DÓN-des-TÁ el di-NE-ro?"
Aztán van még egy hiba: az hogy a való életben a ‘pasta’ szót használják (ez olyan, mint nálunk a lóvé), és úgy kérdeznéd: ’¿Dónde está la pasta?’. Ez a hétköznapi.
Ja, és még valami! Ha dinero-t mondanak akkor a névelőt („el”) is elhagyják a spanyolok, például így mondják: ’¿Dónde está dinero?’. Ez általános és gyorsabb, egyszerűbb a hétköznapi beszédben fordul elő, amit te soha de soha nem fogsz megérteni nem hogy beszélni.
Nem neked való ez a nyelv. Talán először magyarul kéne megtanulnod és nem ilyeneket mondanod, hogy "Mikbe vagy?".
Aztán van még egy hiba: az hogy a való életben a ‘pasta’ szót használják (ez olyan, mint nálunk a lóvé), és úgy kérdeznéd: ’¿Dónde está la pasta?’. Ez a hétköznapi.
Ja, és még valami! Ha dinero-t mondanak akkor a névelőt („el”) is elhagyják a spanyolok, például így mondják: ’¿Dónde está dinero?’. Ez általános és gyorsabb, egyszerűbb a hétköznapi beszédben fordul elő, amit te soha de soha nem fogsz megérteni nem hogy beszélni.
Nem neked való ez a nyelv. Talán először magyarul kéne megtanulnod és nem ilyeneket mondanod, hogy "Mikbe vagy?".
Nov 24, 2024 23:12:23
Stokika
Nov 24, 2024 23:19:21
’¿Dónde está la pasta?’. Ez a hétköznapi.
Haggyámá, asztapaszta, meg izé XD
Márk barátom is spanyol amúgy, nem cigány, azt csak ti találtátok ki. Sok mindent tanultam tőle, ezeknek a spanyoloknak nagyon pörög a nyelve!
Nov 24, 2024 23:19:21
halottpiton
(
x3)
Nov 24, 2024 23:36:07
x3)
Respect zsidók, a bűnösnek bűnhődnie kell.
Várjuk felajzva holnap a fejleményeket. Nameg persze majd a lakossági forummal kapcsolatos híreket :)
Te meg halkabban hányjál endre, mert arcon fognak baszni a lakótársak. Nabej
Várjuk felajzva holnap a fejleményeket. Nameg persze majd a lakossági forummal kapcsolatos híreket :)
Te meg halkabban hányjál endre, mert arcon fognak baszni a lakótársak. Nabej
A helyzet megoldása
(
x44)
Nov 25, 2024 00:11:52
x44)
Az apasági vizsgálatra több ember került képbe, miután kiderült, hogy goldát éveken át adták körbe a pártszékházban
Golda
Nov 25, 2024 00:13:20
Csak gyere haza hülyegyerek! Kapni fogsz a villából! 😡😡😡😡
Nov 25, 2024 00:13:20
A helyzet megoldása
(
x44)
Nov 25, 2024 00:18:10
x44)
Éjszakai szeminárium vers:
Míg te Tibortól kapod el a trippert
Anyád a KGB központban strippel
Míg te Tibortól kapod el a trippert
Anyád a KGB központban strippel
again mine the refund
(
x6)
Nov 25, 2024 00:25:10
x6)
Amúgy Sodi, figyelj csak, igazából ezért néztem fel! Ha azt szeretnéd spanyolul mondani, hogy ‘Hol van a pénz?’, akkor így kéne mondanod: ’¿Dónde está el dinero?’. Így mondod: DÓN-de es-TÁ el di-NE-ro. Ez teljesen helyesnek tűnhet a fejedben, de azért jó ha tudod, hogy a spanyolok nem mondják olyan ‘szótagolva’, mint ahogy mi magyarul hajlamosak vagyunk. Szép folyékonyan ejtik ki, mintha minden szó kicsit összefolyna: "DÓN-des-TÁ el di-NE-ro?"
Ennek a "No tengo dinero" elég lenne.
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 25, 2024 00:35:19
x21)
Endre! Vajon a jövő hétvégén is maradhatsz a macskaólban? :-)
Felperes
Nov 25, 2024 00:38:41
Stokikám, csak hogy édesebb legyen az ébredésed hajnali háromkor. Hamarosan találkozunk a bíróságon más ügyekben, mert én veled ellentétben betartom a szavamat, de azért ne lepődj meg, hogy nemsokára kihallgatnak egy újabb ügyben is ahol egyszerre több BTK-s tételt is kimerítettél miközben olyan nagyon magabiztosan nevetgéltél és hergeltél embereket. Az van, hogy az én igazságérzetem elől nem fogsz olyan könnyen szabadulni. Ha ignorálod, ha nem!

Nov 25, 2024 00:38:41
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 25, 2024 00:39:54
x21)
Stokikám, csak hogy édesebb legyen az ébredésed hajnali háromkor. Hamarosan találkozunk a bíróságon más ügyekben, mert én veled ellentétben betartom a szavamat, de azért ne lepődj meg, hogy nemsokára kihallgatnak egy újabb ügyben is ahol egyszerre több BTK-s tételt is kimerítettél miközben olyan nagyon magabiztosan nevetgéltél és hergeltél embereket. Az van, hogy az én igazságérzetem elől nem fogsz olyan könnyen szabadulni. Ha ignorálod, ha nem!
Hát Endre, ha akarod, ha nem, hamarosan a börtönben fogsz megrohadni.
Bubuka
(
x13)
Nov 25, 2024 00:41:33
x13)
Hogy is mondták neked te balfasz? Majd a bíróságon lehet jogászkodni meg okoskodni?
Hát tessék :D
Hát tessék :D
Úszászi Postás
Nov 25, 2024 00:44:07
Már megint mehetek a pedofilékhoz.....Fasszoom
Nov 25, 2024 00:44:07
noikabatgomb
(
x10)
Nov 25, 2024 00:45:49
x10)
Kerem a bunosok megbunteteset!
Tessek elkapni.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Tessek elkapni.
SyntaxError
(
x24)
Nov 25, 2024 00:47:06
x24)
Börtönbe a tetvekkel! Börtönbe!
Vamzercsengő
Nov 25, 2024 00:51:39
Jajj ne éjjel nappal nyomkodni fog a Fikás
Nov 25, 2024 00:51:39
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 25, 2024 00:53:13
x21)

Fikás
Nov 25, 2024 00:54:12
Hetyetye, majd eszt is kijogászkogyom. Na embwjfiokban ajvás tyá
Nov 25, 2024 00:54:12
62 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Aztán egyik nap teljesen hirtelen lepottyan majd a macskaólas stokiról, mint az őszi légy, és indulhatnak a troll talik.
Ámen