Ez nem vita tárgya. Nem égetjük feleslegesen azokat az energiaforrásokat, amikre szüksége lehet valakinek, aki képtelen magán segiteni. (rendőr mentő,tűzoltó)
Felnőtt emberként mérlegelünk, nem a semmit hajtjuk.
Faszt nem értesz?
Ez nyilvánvaló, Endre! Nem táplálkozol elég változatosan. Csak sima vodkát iszol világos sörrel, amikor mindenki tudja, hogy kéne mellé inni keserkét és barna sört is, hogy megfelelően ellásd magad tápanyagokkal.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Szívós, mint egy csótány. A jelenlegi helyzetben ez pedig igen örömteli tény.
Endre a menetrend az hogy előbb börtönbekerülsz, faszrahúznak a cigók és csak utánna döglessz meg. El ne bazd!
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Egyébként is, az utolsó nagy utazós kaland ha jól emlékszem a balatoni kiruccanás volt, amikor konkrétan egy 3,5 méter hosszú SUP-ot képes volt elhagyni :D
Ki az az Endre bácsi?
Vagy amikor a flixbus-bonyodalom volt, mert a szlovákoknál buszt kellett cserélni a betört ablak miatt.
A busz beállt a másik mellé, csak át kellett volna ülni, az egész busznak ez 10 perces művelet, a korcs meg berivózva nem akart leszállni a járműről, majd a mélygarázsban vonyított utána, mert ott hagyták a picsába. XDD
A jó kis ritovril túra :D
Azok az utolsó külföldre buszozások, rivó, sör, manna.
Mert nem adnak ki szobát négy visszaváltott sörösdoboz áráért Zircen. :D :D :D
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Ott van a Szarvaskút wellness hotel. Már voltam ott asszonnyal, és nagyon jó.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Most egy usb c toltokabelt hagyott el.
lépek ki mert hülyék vagytok
Lázár János most ne hagyj cserben🤞
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Felmondok pasztmek....
ne. komolyan? asodinak minden egyes kimozdulás púpszászról az utazási költségen felül anyagi károkat okoz.
maradna inkább a macskaólban. bár ott is mindent előbb-utóbb tönkretesz, vagy elveszít.
akkor inkább menjen vissza a böribe, oda nem kellenek ilyen teknyikai eszközök, el sem tudja őket veszíteni, sokkal jobb lesz ott neki.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
Az jó, mert gondolom a gondos óra powerbankja is usb c-s.
XD
Mi van ilyenkor, ha a gondosóra útközben lemerül? A hatóságok rögtön keresni kezdik a demens öreg bácsit, hogy merre kóborog?
Tegnap este 1x nagyon megijedt, alighanem arra a kérdésre, hogy hogyan kell tölteni az órát. Akkor modnta hogy 1 napot is kibir az óra. Majd hamarosan le is lőtte talán a live-ot, hogy neki most mennie kell. Ha elhagyta vagy nem vitte magával ma a kábelt, az fassza lesz. xD
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Tőccsed le.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nálam hibátlan. Neméjtyem
Nem mehet szállásra, a púp az Újszász, Attila út 4. szám alatti BV-ben tartózkodik jelenleg. Csak engedélyezett időpontban és útvonalon haladhat.
Dolga végeztével pedig a lehető regrövidebb időn belül és útvonalon haza kell patkánykodnia. Teszem azt, ma végzett ~11-kor, 30 perc a keleti, tehát a 12:15-ös vonattal már taka van.
Nincs Árkád, nincs mozi, nincs Mádám Tüsző.
Ki az az Endre bácsi?
Valami hasonló várható.
www.youtube.com/watch?v=pMXwbwxv7vI&t=233s
Itt mondjuk levágták az órát, de ugye mindkét esetbe a jel szakad meg.
Szerintem is feltoltotte es kibir altalaban tobb mint egy napot is. A kozpontban latjak, ha le van merulve mint egy find my device appon. Nem hiszem, hogy abbol gond lenne de ha lemerulne neki akkor felhivjak, hogy mi van es kozlik, hogy ne mozduljon majd kikuldenek egy jarort. Ugyanugy mint amikor szolnokon ragadt. Miutan van papirja max kap egy buntit, hogy nem toltotte.
Ebben eddig lehetett eljutni.
A fel nem töltés a háziőrizet szabályainak megsértése. Egy figyelmeztetést már kapott.
Dumcsiztok még? :D
Igen, de ma Hafrénak mondta hogy 15:30-kor megy Zircre, holnap reggel 9-re meg a bíróságra. Illetve a pedia ezt irja Vasárnapnál. "majd egy levelet próbált fogalmazni az ügyészségnek AI-val, amiben 24-ére 15:30-tól 19:00-ig kért kimenőt, "
Ezek alapján nem kizárt, hogy tényleg megy Zircre ma engedéllyel.
A fél4-t 24-ére értette szerintem, hogy 03:30-tól 19-ig van kimenője, akkor lesz a 10+ órás Zirc oda-vissza kaland.
Kétlem, hogy ilyen 2 napos kirándulásokat bárki is engedélyezne neki, hamarabb keresnek új időpontot.
Vagy én vagyok a retár?
Ki az az Endre bácsi?
Pontosan. Szerintem azért kapna pénzbüntit. Nincs sok mérlegelés beleépitve a rendszerbe.
Ami teljesen logikátlan számomra az az, hogy emiatt mégsem vinnék vissza, amit meg is értek hiszen ez az olcsóbb es egyszerübb tárolása az örizetesnek.
Cserébe az, hogy többször bevallottan és bizonyitottan kapcsolatbalépett más, a nyomozzás szempontjából érintett szemellyel azt meg mindenki leszarja pedig régen emiatt azonnal megszüntették a háziörizetet. Konkrétan tudok olyanról akinek már azért is megszüntették mert az egyik tanu a nyomozati szakaszban küldött a terheltnek egy sms-t miutan a terheltnek elhunyt az edesannya es egy "részvétem" SMS miatt az ügyész elérte, hogy visszavigyék.
Szóval az óra gáz, meg kicsit idegesítö, hogy ilyen hajlékonyak csak közben meg ugye volt az elmúlt hetekben kb 5 másik ok arra, hogy az ügyész indítványozza a háziörizet megszüntetését és nem érdekli öket.
Oké akkor én gondoltam túl, mert csak annyit írtál, hogy 15:30 megy Zircre. De igy akkor már oké. És akkor igen 24-én hajnalba fél 4 körül indul, 8:00-8:50 körül ér majd Zircre, 9 órakor bíróság, majd mehet haza.
És ez jól is van így (valamilyen szinten).
A zirci krémet (is) ő főzte, egye csak meg, kurva nagy feladat ez neki és 100%-osan végre kell hajtania, ami Endrének sosem sikerült.
Ha eltéved, beszopta. Ha lemerül bármilyen tyeknyikai eszköze, beszopta. Ha részegen elalszik a buszon, beszopta.
Etyrészt. Másrészt.
Ezeket utakat elsőre neki és hódnak kell finanszíroznia (nyilván a jegyek árát visszakapja, de egy forinttal sem többet). Sörtöt és kaját magának kell biztosítania.
Ha most börtönben lenne és a meseautóval utaztatnák, az mind a mi zsebünkből jönne ki. Ezt sem érti az idiótája, hogy egész egyszerűen őt csak visszadobták a macskaólba, hogy oldja meg magának.
Ez olyan, mint az AMS migrisuli és házimanóskodás, kapta ugyan a segélyt, de annak a 80%-át utazásra és szállásra el is baszhatta.
Ki az az Endre bácsi?
Vagyis 3:30 írtál, amit én vettem 15:30-nak akkor és hogy ez ma lesz akkor. :)
Nagyon szépen köszönjük szépen a BBC normáknak megfelelö, minöségi, helyszíni közvetítést!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Mivel akartam még kérdezgetni elvittem kocsival a metróig (tudom tudom, de amúgyis trágyahordásra használom ezt a kocsit). 9:40 korül raktam ki a móriczon, a keletibe ment. Remélem nem veszik ezt csavargásnak, hogy nem a legrövidebb úton ment a vonathoz. ;)
BREAKING: VISSZATÉR A SNECOLÓGUS!
Hónapokig tartó zárt ajtók mögötti tárgyalások és jogi kötélhúzás után örömmel jelentjük be: A TikTok Mirror Group sikeresen visszavásárolta a kizárólagos sugárzási és kvízszervezési jogokat.
A 2026-os szemeszter HAMAROSAN INDUL.
Nagyon jó lett a logó. Loptuk is!
sodipedia.sodika.dk/wiki/Bevezet%C3%A9s_a_snecol%C3%B3gi%C3%A1ba_I._vizsgasor
sodipedia.sodika.dk/wiki/Bevezet%C3%A9s_a_snecol%C3%B3gi%C3%A1ba_II._vizsgasor
sodipedia.sodika.dk/wiki/Bevezet%C3%A9s_a_snecol%C3%B3gi%C3%A1ba_III._vizsgasor
sodipedia.sodika.dk/wiki/Bevezet%C3%A9s_a_snecol%C3%B3gi%C3%A1ba_IV._vizsgasor
sodipedia.sodika.dk/wiki/Bevezet%C3%A9s_a_snecol%C3%B3gi%C3%A1ba_V._vizsgasor
sodipedia.sodika.dk/wiki/A_nagy_SoDI-f%C3%A9le_hajl%C3%A9ktalanteszt
Tízes skálán mennyire volt büdös?
Pont ahogy az italokat.
Ki gondolta volna.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Na, jóffan, szevasz?!
:)
Gyagyás, akkor ugye hengerelt a jogászbika ma a bíróságon, ha már ilyen gyorsan végeztetek?
Az autómosós apróból nem lopott?
XDDD ordítok
Nyockerbe kellet volna kibaszni a hálátlan buzit, mondván Hafrénak sietnie kell Zircre.
:DDDD
Jó, akkor a sodipedia.dk kérésére a... szóbeli szerződést kötök arra, hogy a logómat felhasználják, úgy hogy akár szerkesszék is és ezért én jelképesh hú-húszezer forintra tartok csupán igényt. Köszönöm szépen!
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Szóval átverte az ügyészt, akitől kimenőt kért, hogy kirándulhasson egyet ma. :)
wut forint?
Látszik, hogy nem kedveli a bíró, mert ilyenkor szoktak telefonálni. :)
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Telefonált, csak sikertelenül:
- Halló, szeretném tájékoztatni arról, hogy...
- Ne hívogassál már, te szhar, tiltalak a khecibe!
"Baszót adok be a Gézára."
“Ki vagy? Mit akarsz? Tiltalak a gecibe!”
:DDD
Eldőlt. Ebből életfogyt lesz.
Amikor szembejön veled a snecológia. Nem gondoltam volna, hogy a "Márkcica" kifejezés valaha a közbeszéd része lesz. Már többedszerre futottam bele.
Angolnázás, hetyetye, ezek egyre népszerűbbek
Nekem sem inditja el.
Valaki szóljon Goldának, hogy a szociális ebéd maradékát inkább Bagolykának adja. Endre úgyis csak kiokádja.
le kell tölteni, és hardverről lejátszani.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Még a végén kiderül, hogy valójában mp írta a masztipartis kommentet.
"Baszót adok be a Gézára."
HDMI kábel jó hardver hozzá?
Bizony. Pártigazgató úr, írjál be.

Szerintem csak megterheli a sok AI-val kapcsolatos tudományos munka:
Júlia bírőnő lesz a 2026-os hős!
El tudnád postázni 2-3 cd-n hogy anutám gépén megnézzem?
"Az egész napomat elvette az idő..."
Egy nagyon jófelhőének programozó ismerősöm már vibekódolja hozzá a feliratozó pájton programot! A jövő héten kész lesz és tudunk indulni ha kell addig nem alszik!
Egy hete folyamatosan csak máuntolsz, haladjunk már kérem! Hát ez maga a téboly..
Csatornabíró úr!
A Vaják bitchute-on vannak még legendás lájfszok, nézettség alapják rendezve kitűnnek a netszemétből.
Például a "Sodi összefoglaló 03.11" egy csodálatos, többkamerás bemutatója annak a napnak, aminek a végén bekötött fejjel bolyong a Keletiben.
Kontextus, te félállati majom kurva!
Szerző:
-
Feb 12, 2026 11:36:29
Válasz
(12)
A következő tárgyalás spottingnál könyörgöm, hogy valaki vigyen neki egy zacskó üveges sört, és nyomja a kezébe. Azzal kell majd becsörögnie a píjóhoz.
Feb 12, 2026 11:36:29
-
Feb 12, 2026 11:38:07
Elmondták többen is mi az oka... Egyébként téged mi tart vissza?
Ez nem vita tárgya. Nem égetjük feleslegesen azokat az energiaforrásokat, amikre szüksége lehet valakinek, aki képtelen magán segiteni. (rendőr mentő,tűzoltó)
Felnőtt emberként mérlegelünk, nem a semmit hajtjuk.
Faszt nem értesz?
Feb 12, 2026 11:38:07
Darth Tibor
(
x7)
Feb 12, 2026 12:02:37
x7)
Azért remélem nem fog idő előtt elpatkolni a korcs! El kell őt ítélni, és börtönbe kell vonulnia. Ez neki jár!
Nem teheti meg, hogy a könnyebbik utat választja, és kicsekkol a műsorból!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Endre priusza
(
x11)
Feb 12, 2026 12:02:48
x11)
Amúgy. Nyafogott, hogy nem érti miért de rosszul érzi magát mostanában és sokszor kihányja a belét.
Ez nyilvánvaló, Endre! Nem táplálkozol elég változatosan. Csak sima vodkát iszol világos sörrel, amikor mindenki tudja, hogy kéne mellé inni keserkét és barna sört is, hogy megfelelően ellásd magad tápanyagokkal.
Bírónő
Feb 12, 2026 12:04:48
Azt apukája nem tanította, hogy nem kellene bűnözni, kisköcsög?!
Feb 12, 2026 12:04:48
nemet mondtak
(
x4)
Feb 12, 2026 12:13:02
x4)
Azért remélem nem fog idő előtt elpatkolni a korcs! El kell őt ítélni, és börtönbe kell vonulnia. Ez neki jár!
Szívós, mint egy csótány. A jelenlegi helyzetben ez pedig igen örömteli tény.
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 12, 2026 12:19:59
x23)
Hafré, azt esteleg nem árulta el vagy a papirjából nem derült ki, hogy milyen tárgyalása van ma? És van neki ügyvédje vagy ö fog jogászkodni ma is?
Gondolom a Füssy ügynél ha ö indította azt (feljelentés) akkor ott ö fog magának jogászkodni. Na az is fassza lesz még akkor. xD
Gondolom a Füssy ügynél ha ö indította azt (feljelentés) akkor ott ö fog magának jogászkodni. Na az is fassza lesz még akkor. xD
NBVNG
(
x1)
Feb 12, 2026 12:21:09
x1)
Amúgy. Nyafogott, hogy nem érti miért de rosszul érzi magát mostanában és sokszor kihányja a belét.
Endre a menetrend az hogy előbb börtönbekerülsz, faszrahúznak a cigók és csak utánna döglessz meg. El ne bazd!
linziasztal01
(
x77)
Feb 12, 2026 12:27:33
x77)
Én nagyon várom már a hajnali kalandot.
Hajnali 1-ig betőtikézünk' úgy 6-7 deci energiaitalt vodkával, mellé egy kis keserkés tea, és neki indulunk a nagy világnak felfedezni.
Egyébként akkor lesz rá igazi esély, hogy viszik vissza. Egyébként sem tud tájékozódni, de bebaszva, gondos órával a kezén, ami plusz stresszecske még úgy sem. 2 átszállás lesz minimum, nagyon rizikós, most nem teheti meg hogy összeomlik, mert a lehető legrövidebb úton és időben kell közlekednie. :)
Hajnali 1-ig betőtikézünk' úgy 6-7 deci energiaitalt vodkával, mellé egy kis keserkés tea, és neki indulunk a nagy világnak felfedezni.
Egyébként akkor lesz rá igazi esély, hogy viszik vissza. Egyébként sem tud tájékozódni, de bebaszva, gondos órával a kezén, ami plusz stresszecske még úgy sem. 2 átszállás lesz minimum, nagyon rizikós, most nem teheti meg hogy összeomlik, mert a lehető legrövidebb úton és időben kell közlekednie. :)
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 12, 2026 12:30:52
x12)
Egyébként is, az utolsó nagy utazós kaland ha jól emlékszem a balatoni kiruccanás volt, amikor konkrétan egy 3,5 méter hosszú SUP-ot képes volt elhagyni :D
MaxPayne
(
x24)
Feb 12, 2026 12:35:17
x24)
Javasolhatom, hogy a sodipedia kezdo oldalan, az ismerd meg sodit alatt, vagy kornyeken, legyen egy link a birosagi ugyeirol? Minden info jol jonne es megsporolhatnank a kerdeseket, hogy most epp hol van es milyen ugyben es melyik ugye milyen itelettel zarult, stb. Az egyes ugyekhez tartozo idopontok, esetleges spottingok is felkerulhetnenek ide. Csak otlet a reszemrol. Nszksz
Sodi_linzi_sult_hala
Feb 12, 2026 12:36:00
Miért nem veszel ki egy szobát, és alszol Zircen, hogy kialudva ápoltan, borotválatlanul állj a píróság elé?
Ja, bocs...
Ne felejtsétek, én tanárnak készültem. Félig-meddig pedagógus szakember az, aki előttetek áll.
Ja, bocs...
Feb 12, 2026 12:36:00
linziasztal01
(
x77)
Feb 12, 2026 12:36:07
x77)
Vagy amikor a flixbus-bonyodalom volt, mert a szlovákoknál buszt kellett cserélni a betört ablak miatt.
A busz beállt a másik mellé, csak át kellett volna ülni, az egész busznak ez 10 perces művelet, a korcs meg berivózva nem akart leszállni a járműről, majd a mélygarázsban vonyított utána, mert ott hagyták a picsába. XDD
Semper Snecifisz
(
x2)
Feb 12, 2026 12:38:01
x2)
A csöves ruhatára is úgy lett ilyen sovány, hogy minden egyes utazása során sikeresen elhagyott legalább egy táskányi ruhát.
again mine the refund
(
x6)
Feb 12, 2026 12:39:51
x6)
A jó kis ritovril túra :D
Azok az utolsó külföldre buszozások, rivó, sör, manna.
PúpszásziRePont
(
x5)
Feb 12, 2026 12:41:00
x5)
Miért nem veszel ki egy szobát, és alszol Zircen, hogy kialudva ápoltan, borotválatlanul állj a píróság elé?
Ja, bocs...
Ja, bocs...
Mert nem adnak ki szobát négy visszaváltott sörösdoboz áráért Zircen. :D :D :D
Darth Tibor
(
x7)
Feb 12, 2026 12:45:44
x7)
Ja, bocs...
Ja, bocs...
Ott van a Szarvaskút wellness hotel. Már voltam ott asszonnyal, és nagyon jó.
Hafré
(
x9)
Feb 12, 2026 12:50:22
x9)
A csöves ruhatára is úgy lett ilyen sovány, hogy minden egyes utazása során sikeresen elhagyott legalább egy táskányi ruhát.
NBVNG
(
x1)
Feb 12, 2026 12:52:21
x1)
Lázár János most ne hagyj cserben🤞
MaxPayne
(
x24)
Feb 12, 2026 12:55:40
x24)
Pedig a pozsonyi gasztroturanal meg hogy akarta a pedofil a rendoroket! XDD
Ép ész
Feb 12, 2026 12:56:40
Felmondok pasztmek....
Feb 12, 2026 12:56:40
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 12, 2026 13:01:12
x23)
AI alapján potenciális Zirci szálláshelyek ma estére.
Potenciális = olcsók, közel vannak a busz, vasútállomáshoz és a bírósághoz is.
szallas.hu/centrum-apartman-zirc
szallas.hu/napos-bakony-vendeghaz-zirc
Legolcsóbb.
szallas.hu/kinga-apartman-zirc
szallas.hu/-bagolyvar-fogado-ujfalusy-marton-vendeghaz-zirc
szallas.hu/centrum-apartman-zirc
szallas.hu/napos-bakony-vendeghaz-zirc
Legolcsóbb.
szallas.hu/kinga-apartman-zirc
szallas.hu/-bagolyvar-fogado-ujfalusy-marton-vendeghaz-zirc
Tlpszchptks Trbmxr
(
x1)
Feb 12, 2026 13:01:45
x1)
ne. komolyan? asodinak minden egyes kimozdulás púpszászról az utazási költségen felül anyagi károkat okoz.
maradna inkább a macskaólban. bár ott is mindent előbb-utóbb tönkretesz, vagy elveszít.
akkor inkább menjen vissza a böribe, oda nem kellenek ilyen teknyikai eszközök, el sem tudja őket veszíteni, sokkal jobb lesz ott neki.
linziasztal01
(
x77)
Feb 12, 2026 13:01:46
x77)
XD
transzformersz
Feb 12, 2026 13:06:02
Ez hihetetlen, hogy ez a nyomorult képes még a bírósagon is arról beszélni hangosan hogy ki-kit ujjaz a Gáspár Lacis képen.
Feb 12, 2026 13:06:02
PúpszásziRePont
(
x5)
Feb 12, 2026 13:06:13
x5)
XD
XD
Mi van ilyenkor, ha a gondosóra útközben lemerül? A hatóságok rögtön keresni kezdik a demens öreg bácsit, hogy merre kóborog?
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 12, 2026 13:08:59
x23)
XD
XD
Tegnap este 1x nagyon megijedt, alighanem arra a kérdésre, hogy hogyan kell tölteni az órát. Akkor modnta hogy 1 napot is kibir az óra. Majd hamarosan le is lőtte talán a live-ot, hogy neki most mennie kell. Ha elhagyta vagy nem vitte magával ma a kábelt, az fassza lesz. xD
banshee
(
x24)
Feb 12, 2026 13:09:27
x24)
Bocs Hafré, de ez a gofile sajnos ety szharr, folyamatosan akad. Másnál is?
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 12, 2026 13:14:22
x39)
Tőccsed le.
hegesztőnő
(
x3)
Feb 12, 2026 13:14:51
x3)
Nálam hibátlan. Neméjtyem
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 12, 2026 13:15:10
x12)
AI alapján potenciális Zirci szálláshelyek ma estére.
Nem mehet szállásra, a púp az Újszász, Attila út 4. szám alatti BV-ben tartózkodik jelenleg. Csak engedélyezett időpontban és útvonalon haladhat.
Dolga végeztével pedig a lehető regrövidebb időn belül és útvonalon haza kell patkánykodnia. Teszem azt, ma végzett ~11-kor, 30 perc a keleti, tehát a 12:15-ös vonattal már taka van.
banshee
(
x24)
Feb 12, 2026 13:16:22
x24)
Endre nem talál oda Zircre. A píjóság úgy veszi, hogy visszavonta a vádat, így az ügyet megszünteti. Ott fog kavarni a városban, gondosóra lemerül, kékek előállítják, megy vissza a BV-be. Minden O és K.
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 12, 2026 13:16:48
x23)
Valami hasonló várható.
www.youtube.com/watch?v=pMXwbwxv7vI&t=233s
Itt mondjuk levágták az órát, de ugye mindkét esetbe a jel szakad meg.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 12, 2026 13:17:19
x10)
Szerintem is feltoltotte es kibir altalaban tobb mint egy napot is. A kozpontban latjak, ha le van merulve mint egy find my device appon. Nem hiszem, hogy abbol gond lenne de ha lemerulne neki akkor felhivjak, hogy mi van es kozlik, hogy ne mozduljon majd kikuldenek egy jarort. Ugyanugy mint amikor szolnokon ragadt. Miutan van papirja max kap egy buntit, hogy nem toltotte.
Hafré
(
x9)
Feb 12, 2026 13:18:33
x9)
Miutan van papirja max kap egy buntit, hogy nem toltotte.
A fel nem töltés a háziőrizet szabályainak megsértése. Egy figyelmeztetést már kapott.
linziasztal01
(
x77)
Feb 12, 2026 13:20:39
x77)
Dumcsiztok még? :D
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 12, 2026 13:21:31
x23)
Igen, de ma Hafrénak mondta hogy 15:30-kor megy Zircre, holnap reggel 9-re meg a bíróságra. Illetve a pedia ezt irja Vasárnapnál. "majd egy levelet próbált fogalmazni az ügyészségnek AI-val, amiben 24-ére 15:30-tól 19:00-ig kért kimenőt, "
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 12, 2026 13:25:14
x12)
A fél4-t 24-ére értette szerintem, hogy 03:30-tól 19-ig van kimenője, akkor lesz a 10+ órás Zirc oda-vissza kaland.
Kétlem, hogy ilyen 2 napos kirándulásokat bárki is engedélyezne neki, hamarabb keresnek új időpontot.
Vagy én vagyok a retár?
Hafré
(
x9)
Feb 12, 2026 13:26:58
x9)
24.-en megy zircre.
linziasztal01
(
x77)
Feb 12, 2026 13:27:42
x77)
Endre fogvatartott, csak a fogvatartás helye változott a BV-ről az ólra.
Ha meg is írta a kérvényt, hogy szállózzon' egyet, akkor azt nem fogadják el.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 12, 2026 13:30:12
x10)
Pontosan. Szerintem azért kapna pénzbüntit. Nincs sok mérlegelés beleépitve a rendszerbe.
Ami teljesen logikátlan számomra az az, hogy emiatt mégsem vinnék vissza, amit meg is értek hiszen ez az olcsóbb es egyszerübb tárolása az örizetesnek.
Cserébe az, hogy többször bevallottan és bizonyitottan kapcsolatbalépett más, a nyomozzás szempontjából érintett szemellyel azt meg mindenki leszarja pedig régen emiatt azonnal megszüntették a háziörizetet. Konkrétan tudok olyanról akinek már azért is megszüntették mert az egyik tanu a nyomozati szakaszban küldött a terheltnek egy sms-t miutan a terheltnek elhunyt az edesannya es egy "részvétem" SMS miatt az ügyész elérte, hogy visszavigyék.
Szóval az óra gáz, meg kicsit idegesítö, hogy ilyen hajlékonyak csak közben meg ugye volt az elmúlt hetekben kb 5 másik ok arra, hogy az ügyész indítványozza a háziörizet megszüntetését és nem érdekli öket.
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 12, 2026 13:31:31
x23)
24.-en megy zircre.
Oké akkor én gondoltam túl, mert csak annyit írtál, hogy 15:30 megy Zircre. De igy akkor már oké. És akkor igen 24-én hajnalba fél 4 körül indul, 8:00-8:50 körül ér majd Zircre, 9 órakor bíróság, majd mehet haza.
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 12, 2026 13:34:26
x12)
Endre fogvatartott, csak a fogvatartás helye változott a BV-ről az ólra.
És ez jól is van így (valamilyen szinten).
A zirci krémet (is) ő főzte, egye csak meg, kurva nagy feladat ez neki és 100%-osan végre kell hajtania, ami Endrének sosem sikerült.
Ha eltéved, beszopta. Ha lemerül bármilyen tyeknyikai eszköze, beszopta. Ha részegen elalszik a buszon, beszopta.
Etyrészt. Másrészt.
Ezeket utakat elsőre neki és hódnak kell finanszíroznia (nyilván a jegyek árát visszakapja, de egy forinttal sem többet). Sörtöt és kaját magának kell biztosítania.
Ha most börtönben lenne és a meseautóval utaztatnák, az mind a mi zsebünkből jönne ki. Ezt sem érti az idiótája, hogy egész egyszerűen őt csak visszadobták a macskaólba, hogy oldja meg magának.
Ez olyan, mint az AMS migrisuli és házimanóskodás, kapta ugyan a segélyt, de annak a 80%-át utazásra és szállásra el is baszhatta.
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 12, 2026 13:38:00
x23)
Oké akkor én gondoltam túl, mert csak annyit írtál, hogy 15:30 megy Zircre.
Vagyis 3:30 írtál, amit én vettem 15:30-nak akkor és hogy ez ma lesz akkor. :)
Kendra
(
x2)
Feb 12, 2026 13:56:51
x2)
Készül a finom krém Sodiapunak 🤭
Sittes Sanyi és bandája
Feb 12, 2026 14:00:39
Készül a finom krém Sodiapunak 🤭
Óó… azzal mi is készülünk. Speciális, fehér krém lesz, csak neki. Feb 12, 2026 14:00:39
Hafré
(
x9)
Feb 12, 2026 14:00:50
x9)
Lassan indulhat a lájfsz már otthon kell lennie.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 12, 2026 14:03:34
x10)
Nagyon szépen köszönjük szépen a BBC normáknak megfelelö, minöségi, helyszíni közvetítést!
GRoby
Feb 12, 2026 14:03:50
Minden komolyabb településen él egy helyi terrorista

Feb 12, 2026 14:03:50
MaxPayne
(
x24)
Feb 12, 2026 14:05:11
x24)
Feb 12, 2026 14:05:11
Lattad akkor is, mikor vegzett a birosagon? Esetleg tudtal vele beszelni eltavozoban is? A liveokban tuti ossze-vissza fog hazudozni arrol, mi volt ma. Feb 12, 2026 14:05:11
Hafré
(
x9)
Feb 12, 2026 14:19:11
x9)
Esetleg tudtal vele beszelni eltavozoban is?
Mivel akartam még kérdezgetni elvittem kocsival a metróig (tudom tudom, de amúgyis trágyahordásra használom ezt a kocsit). 9:40 korül raktam ki a móriczon, a keletibe ment. Remélem nem veszik ezt csavargásnak, hogy nem a legrövidebb úton ment a vonathoz. ;)
Snecológia Tanszék
Feb 12, 2026 14:21:02
BREAKING: VISSZATÉR A SNECOLÓGUS!
Hónapokig tartó zárt ajtók mögötti tárgyalások és jogi kötélhúzás után örömmel jelentjük be: A TikTok Mirror Group sikeresen visszavásárolta a kizárólagos sugárzási és kvízszervezési jogokat.
A 2026-os szemeszter HAMAROSAN INDUL.
sodipedia.sodika.dk/wiki/Bevezet%C3%A9s_a_snecol%C3%B3gi%C3%A1ba_I._vizsgasor
sodipedia.sodika.dk/wiki/Bevezet%C3%A9s_a_snecol%C3%B3gi%C3%A1ba_II._vizsgasor
sodipedia.sodika.dk/wiki/Bevezet%C3%A9s_a_snecol%C3%B3gi%C3%A1ba_III._vizsgasor
sodipedia.sodika.dk/wiki/Bevezet%C3%A9s_a_snecol%C3%B3gi%C3%A1ba_IV._vizsgasor
sodipedia.sodika.dk/wiki/Bevezet%C3%A9s_a_snecol%C3%B3gi%C3%A1ba_V._vizsgasor
sodipedia.sodika.dk/wiki/A_nagy_SoDI-f%C3%A9le_hajl%C3%A9ktalanteszt
Feb 12, 2026 14:21:02
PúpszásziRePont
(
x5)
Feb 12, 2026 14:24:21
x5)
Tízes skálán mennyire volt büdös?
Hafré
(
x9)
Feb 12, 2026 14:25:19
x9)
Most nem volt olyan vészes csak az állandó sörszag lengi körül.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Feb 12, 2026 14:29:28
x3)
Hát Hafré, jó sok Wunderbaum kell abba a kocsiba! Kár, hogy nem valami tök ismeretlen földúton raktad ki, a civilizációtól messze. Ott bolyongana még mindig ez a világtalan.
Hafré
(
x9)
Feb 12, 2026 14:31:04
x9)
Az lehet csak ha a yard felkérdezi, hogy hol volt még rámveri h elraboltam.
Kakaspina
(
x24)
Feb 12, 2026 14:33:35
x24)
Megköszönte a fuvart?
Hafré
(
x9)
Feb 12, 2026 14:34:28
x9)
Megköszönte a fuvart?
Pont ahogy az italokat.
Kakaspina
(
x24)
Feb 12, 2026 14:35:08
x24)
Pont ahogy az italokat.
Ki gondolta volna.
linziasztal01
(
x77)
x77)
Pont ahogy az italokat.
Na, jóffan, szevasz?!
:)
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 12, 2026 14:36:08
x23)
Gyagyás, akkor ugye hengerelt a jogászbika ma a bíróságon, ha már ilyen gyorsan végeztetek?
MaxPayne
(
x24)
Feb 12, 2026 14:37:09
x24)
Feb 12, 2026 14:37:09
Es mit tudtal kiszedni belole? Mi volt a bironal? Visszafele milyen volt a hangulata? Feb 12, 2026 14:37:09
noikabatgomb
(
x10)
Feb 12, 2026 14:37:16
x10)
Pont ahogy az italokat.
Az autómosós apróból nem lopott?
Hafré
(
x9)
Feb 12, 2026 14:37:26
x9)
Ja elnapolták nem volt tárgyalás potyára ment. Csak mivel debil és szétszórja az iratait ha nem mondom még mindig ott ül.
linziasztal01
(
x77)
Feb 12, 2026 14:37:51
x77)
Ja elnapolták nem volt tárgyalás potyára ment. Csak mivel debil és szétszórja az iratait ha nem mondom még mindig ott ül.
XDDD ordítok
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 12, 2026 14:38:37
x23)
Hát Hafré, jó sok Wunderbaum kell abba a kocsiba! Kár, hogy nem valami tök ismeretlen földúton raktad ki, a civilizációtól messze. Ott bolyongana még mindig ez a világtalan.
Nyockerbe kellet volna kibaszni a hálátlan buzit, mondván Hafrénak sietnie kell Zircre.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 12, 2026 14:39:21
x10)
Nem baj Endi. Kaland!
again mine the refund
(
x6)
Feb 12, 2026 14:40:24
x6)
:DDDD
Pikturiensz
(
x7)
Feb 12, 2026 14:42:54
x7)
Jó, akkor a sodipedia.dk kérésére a... szóbeli szerződést kötök arra, hogy a logómat felhasználják, úgy hogy akár szerkesszék is és ezért én jelképesh hú-húszezer forintra tartok csupán igényt. Köszönöm szépen!
Kendra
(
x2)
Feb 12, 2026 14:43:17
x2)
Pedig már begyakorolta tükör előtt majdnem hibátlanul a Godzillás védekezés loopját. 🤣
MaxPayne
(
x24)
Feb 12, 2026 14:43:43
x24)
Feb 12, 2026 14:43:43
Most komolyan? Most komolyan a balek, balfasz, low IQ, budos-undormany, aki annyira debil, hogy szentul hiszi, barkit megbaszhat, potyara ment oda? :DDDDD Feb 12, 2026 14:43:43
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 12, 2026 14:43:58
x23)
Szóval átverte az ügyészt, akitől kimenőt kért, hogy kirándulhasson egyet ma. :)
MaxPayne
(
x24)
Feb 12, 2026 14:45:17
x24)
Feb 12, 2026 14:45:17
Hoppá :D Feb 12, 2026 14:45:17
Shekel
Feb 12, 2026 14:46:26
wut forint?
Feb 12, 2026 14:46:26
linziasztal01
(
x77)
Feb 12, 2026 14:48:26
x77)
Panaszt kell benyújtani "online koldulás akadályoztatása" címen, fizettesd ki velük a teljes napi béred. Mind a 2$-t.
Kakaspina
(
x24)
Feb 12, 2026 14:51:19
x24)
Legnagyobb poén a világon, ügyészség megtudja, hogy a demens pedofil papó csak vonatozni akart egyet és nem engedik el Zircre xddd
Hahó
(
x136)
Feb 12, 2026 14:54:14
x136)
Bád Szpenszer
(
x1)
Feb 12, 2026 15:04:57
x1)
Telefonált, csak sikertelenül:
- Halló, szeretném tájékoztatni arról, hogy...
- Ne hívogassál már, te szhar, tiltalak a khecibe!
MaxPayne
(
x24)
Feb 12, 2026 15:06:24
x24)
Vagy telefonaltak, csak aztan:“Ki vagy? Mit akarsz? Tiltalak a gecibe!”
:DDD
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 12, 2026 15:08:33
x16)
gofile.io/d/aCeoks
Eldőlt. Ebből életfogyt lesz.
halottpiton
(
x3)
Feb 12, 2026 15:12:42
x3)
Szerintem az ügyben eljáró egész bíróság troll, úgyhogy ha megfenyegeted őket, akkor nem állami intézményt fenyegetsz meg, hanem pusztán trollokat.
aki nem hitelképes az nem ember
Semper Snecifisz
(
x2)
Feb 12, 2026 15:18:23
x2)
Azt hittem telefon probléma, de gépről is tyeknyikai hibám van. Másnak is iszonyatos szenvedés a mai képeket / videókat betölteni?
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 12, 2026 15:22:30
x16)
Kikerült egy dátum a radnaimarkponthu-ra.
2024. 08. 03.
2024. 08. 03.
Amikor szembejön veled a snecológia. Nem gondoltam volna, hogy a "Márkcica" kifejezés valaha a közbeszéd része lesz. Már többedszerre futottam bele.
again mine the refund
(
x6)
Feb 12, 2026 15:23:25
x6)
Kendra
(
x2)
Feb 12, 2026 15:24:29
x2)
Endre hánytál ma már?
Többen kérdezik...
Többen kérdezik...
Rhossz Rhatyee
Feb 12, 2026 15:25:35
Azt hittem telefon probléma, de gépről is tyeknyikai hibám van. Másnak is iszonyatos szenvedés a mai képeket / videókat betölteni?
Nekem sem inditja el.
Feb 12, 2026 15:25:35
PúpszásziRePont
(
x5)
Feb 12, 2026 15:28:37
x5)
Endre hánytál ma már?
Többen kérdezik...
Többen kérdezik...
Valaki szóljon Goldának, hogy a szociális ebéd maradékát inkább Bagolykának adja. Endre úgyis csak kiokádja.
Hahó
(
x136)
Feb 12, 2026 15:32:25
x136)
Bád Szpenszer
(
x1)
Feb 12, 2026 15:32:46
x1)
Még a végén kiderül, hogy valójában mp írta a masztipartis kommentet.
-
Feb 12, 2026 15:40:16
HDMI kábel jó hardver hozzá?
Feb 12, 2026 15:40:16
-
Feb 12, 2026 15:49:30
Bizony. Pártigazgató úr, írjál be.

Feb 12, 2026 15:49:30
Kendra
(
x2)
Feb 12, 2026 15:50:02
x2)
Megfáradt az öreg ember,
lerogyott hát a szalmaágyra.
Ősz szakálát megpödörte,
s ajkát olcsó sörrel megöntözte.
Künn rikácsol a vén banya,
de Endrénket elnyomja az álom.
Gyerekekkel táncol a strandon,
s Őt már nem bánthatja senki...
Kár hogy ez csak buta àlom...
lerogyott hát a szalmaágyra.
Ősz szakálát megpödörte,
s ajkát olcsó sörrel megöntözte.
Künn rikácsol a vén banya,
de Endrénket elnyomja az álom.
Gyerekekkel táncol a strandon,
s Őt már nem bánthatja senki...
Kár hogy ez csak buta àlom...
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Feb 12, 2026 15:59:57
x5)
Szerintem csak megterheli a sok AI-val kapcsolatos tudományos munka:
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Feb 12, 2026 16:01:45
x5)
a börtönben nem volt ilyen baja, tehát vissza kell kerülni, hogy meggyógyuljon.
a bíró néni egy hős lesz, mert megmenti a pdf életét.
a bíró néni egy hős lesz, mert megmenti a pdf életét.
Júlia bírőnő lesz a 2026-os hős!
Semper Snecifisz
(
x2)
Feb 12, 2026 16:06:09
x2)
Hafré
(
x9)
Feb 12, 2026 16:11:52
x9)
Egy nagyon jó
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 12, 2026 16:19:50
x12)
Endre nem kell már frissítgetned a radnaimark.hu-t, most mondta el MP, hogy nagykorú született pinással volt ott.
Téged ez nem érint.
Ki az az Endre bácsi?
Téged ez nem érint.
Mandula777
Feb 12, 2026 16:26:49
Minden komolyabb településen él egy helyi terrorista
Egy hete folyamatosan csak máuntolsz, haladjunk már kérem! Hát ez maga a téboly..
Feb 12, 2026 16:26:49
hullabacsi
Feb 12, 2026 16:33:33
Csatornabíró úr!
A Vaják bitchute-on vannak még legendás lájfszok, nézettség alapják rendezve kitűnnek a netszemétből.
Például a "Sodi összefoglaló 03.11" egy csodálatos, többkamerás bemutatója annak a napnak, aminek a végén bekötött fejjel bolyong a Keletiben.
Feb 12, 2026 16:33:33
-
Feb 12, 2026 16:41:27
info info
a radnaimark.hu weboldalon hamarosan meg fognak jelenni a stoki vallomásai.
a radnaimark.hu weboldalon hamarosan meg fognak jelenni a stoki vallomásai.
Feb 12, 2026 16:41:27
148 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™