úgy, hogy nem volt senki más akiért rajonghatott volna, hiszen senkivel nem volt normális kapcsolata soha.
az lenne a legjobb ha kamukausztozna egyet nyilvánosan:http://444.hu/2015/04/09/nyomozas-indul-a-kamukausztozo-jobbikos-ellen/
Mert az ellenkezőjét harcogta. Nem kell új ruha, ne támogassuk a nagy cégeket. Spórolva 500 euróból is meg lehet élni Berlinben is. Boldogan. Itt most mindenki ingyen dolgozik egyelőre, a remény hajt minket. Aztán amikor jön a pénz, hirtelen olyan vadkapitalistára vált, amennyire hideg vadkapitalistát itthon még életemben nem láttam, pedig nem egy cégvezetőnek dolgoztam: még a milliárdos Szerenley Hubának is. Egyik sem volt, és jelenleg sem ennyire vérgőzösen kapitalista, tizedannyira sem, mint ez a magát antikapitalistának hazudó csaj.
Egyébként meg nincs "buli": nélkülem, meg azóta, hogy általam nyilvánösságra került, hogy a tőlem ellopott ingyenmunka mellett Joachim évek alatt felépített, majd tőle lenyúlt, majd a tőle való távozás után jogtalanul tovább használt ügyféllistájára épült az egész: hirtelen leállt minden, mint látható. A következő kiállítás január 31-re lett tervezve, most pedig lassan április közepe van.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nem tudja. :)
Hírverés nélkül nincs kiállítás.
Az embert a mentalitása viszi ide vagy oda.
Megfelelő mentalitással minden előzmény irreleváns.
Nem basztam ki vele, magával baszott ki.
De nem gáz. Nélkülem ne is legyen galérázgatás, amíg engem ki nem fizet.
az ilyen okoskodások vittek a csődbe. mindig kibaszott okos voltál, aztán látjuk mi lett belőle, egy kisiklott élet.
Hihetetlenül buta és hiszékeny vagy!
Hogy lehet rajongani valakiért ennyire, ha alig ismered???
Hosszú órákig tartó, éjszakába nyúló, személyes hangvételű Skype-beszélgetések. Amik hazaérkezésem után folytatódtak.
Ez a kulcsszó. Mert utána persze hogy bízni mertem benne. Két hétig vele laktam, ismer már, mégis ezt csinálja, akkor nem lehet itt nagy baj, megbízhatok benne.
egy nagy megkönnyebbülés volt neki, hogy lerázott téged. majd ha a levelező trollok kiadják, elolvashatod te is. megint kábítod magad az idióta meséiddel, aztán kurva nagyot fogsz nézni, hogy nem is úgy van.
Nem okoskodtam, hanem utat kerestem.
Most is azt csinálom. Képességeket szedek fel.
Akárhogy is, a nyelvtudás biztos hogy nem lehet hátrány.
Szerintem feküdj rá a lovárira, hátha megúszod azzal, hogy csak csicska leszel és nem köcsög.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
de okoskodtál, blájen trészit, meg mindenféle ökörséget szajkóztál mindenkinek, aztán mindig kiderült, hogy egy kibaszott idióta vagy nagy pofával és zéró eredménnyel, becsődölt élettel.
Elhiszem, hogy ilyet írt, de ezzel csak magát vígasztalta. Ha ekkora a megkönnyebbülés, miért nem nyomja a kiállításait nélkülem vidáman? Miért nem nyomja a saját fotós tevékenységét nélkülem vidáman? Hát a "fuck the system" fészes megosztásait? Nyilvánvalóan azért nem, mert azt mondja, és azt írja mindenkinek, amit te mondasz, de közben az van fejében, amit én mondok.
TŐNKRE TETTED AZ ÜZLETEM SODIT, EZÉRT MEGKERESLEK ÉS SZÉTLOCCSANTOM AZ AGYAD EGY PISZTÓLLYAL!
nyilván el fogom neked árulni, hogy pontosan milyen projektet nyom, és hol a reklámja. te csak hidd el, hogy andi nem nyom semmit, nélküled nem jut semmire, és nem sikeres. elképesztően hülye és beképzelt vagy, a semmire.
Az nem baromság, voltaképp a helyes út.
Andinak igazán sokat épp azért nem akarok ártani, és épp ezért foglalom le magam mással: tanulással és munkával ehelyett, mert voltaképp még ma is, és még így használ nekem.
Leszarom a pénzt, amit nem kerestem meg, mialatt neki dolgoztam, mert rendes munkára inspirált, és ezáltal nagyon hamar ki fog fizetődni forintosítva is a neki végzett munka.
Még így is.
Nem azzal van a bajom. Hanem azzal, hogy egy "bocs, figyu, legyen vége, sok szerencsét neked"-féle jóindulatú búcsú sem volt.
Pedig ha szabadulni is akart volna tőlem, egy jóindulatú pár búcsúmondatot megérdemeltem volna tőle.
És még most is megérdemelnék. :(
jó, mindegy... leszarom
csá
Szerintem tök egyszerű a szitu. Engem próbál pótolni, esetleg Joachim címlistáját, és kezd rájönni, hogy egyik sem túl könnyű. A háttérben nyilván készül az új weblap, csak sokkal lassabban, mint ahogy ő azt elképzelte, mert rájött, hogy mégsem voltam én ám olyan szerencsétlen.
A dolog várható értéke, hogy június környékén nyomni kezdi a kiállításait újra valami kompromisszumos webes megoldással, miután elátkozott minden informatikust, és rájött, hogy a hülyeségeit senki sem képes nomrálisan kivitelezni.
Mocskos vadkapitalista vagy!
mivel gecibuta vagy, neked csak faszságok jutnak az eszedbe. az elemző, logikus gondolkodás nem erősséged, ezért is siklott ki az életed. ráadásul elhiszed magadnak a hülyeségeidet, és kurva okosnak képzeled magad. tex el is hitte, hogy az vagy. 130-as iq.:))))
Pénz helyett beértem volna az okos tanácsaival.
A pénzről is csak azért dumáltam vele, hogy dumáljak.
Mindent a tanácsaiért csináltam.
Semmi mást nem akartam.
Igen: ezt az egyet mániákusan.
De ezen kívül semmi mást.
mindegy
csá
ha nincs tanács, akkor váltsa pénzre! mocskos vadkapitalista vagy.
Ez egyoldalú.
Egy normális búcsú, ha sok szerencsét kíván nekem. :(
Nem a búcsú fáj, hanem hogy ez a minimális emberi gesztus, hogy sok szerencsét kíván nekem, elmaradt.
mindegy
hagyjuk már ezt, szerelmes voltál bele, és még vagy is. te sokkal többet akartál, mint tanácsokat.
írt neki, csak trükkösen nem a saját nevében, nem a saját mailjéről, hogy ne legyen zaklatás.
SZÓ SZERINT ez történt. Nem akartál rosszat, csak folyamatosan rosszat csináltál neki. Ebből lett elege. El is küldött a faszba.
Zaklattad, idegesítetted, halálra kínoztad.
Ezt te sem vonhatod kétségbe.
És akkor arról nem is beszélek, hogy meg akartad baszni! Eleinte az undorát leküzdve foglalkozott veled. Ezt te sem vonhatod kétségbe.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ő építette fel erre az igényt.
És soha nem kezdeményezek emberi kapcsolatot.
Ennek tudatos ápolása, és fenntartása, míg hosszú hónapok után függővé nem váltam iránta: az ő szorgalmas munkájának az eredménye.
Recskás, ismerd el, hogy nem sikerült egy új gazdatest bevonzása! :)
Endre végleg megőrül. Lehet hívni a mentőket.
Micsoda állatvédő lett itt valaki. A te állataid hogy vannak, Recskaboy?
Elsőnek szedd fel a börtöntűrő képességet. Tudod, amelyik a Roland haverodnak is gyenge ;)
* fogát piszkálja, elégedetten böfög *
szar erzes råjönni, mennyire erösek a zsidok?:-)
gyagyås åll meg a kuti meghivåsa, nem költözöl ide?:-)))
1000+
biztos az a célja ezzel, hogy szisztematikusan felépítsen benned egy tudatállapotot, és ezzel is bántson.
leszarom
mindegy
idióta
ugye pityeregve pötyögted be ezeket a szavakat? békújjúnkki anydi!! rohadt bűnöző stalker vagy sneci, egy elmebeteg rinyálós szar.
a kutya lehet mindegy, de a lényeg te undorító gané, hogy anygyinényi azért nem foglalkozik annyit a melóval, mert egy normális, nálad fiatalabb, sikeres férfi szponzorálja. a dumád alapján azt hitte, hogy te is képes leszel erre, de kiderült, hogy egy életképtelen hazug náci lúzer recskás vagy ezért elhajtott a picsába. ilyen egyszerű ez.
nézd ezt a képet gnóm, hát hogy mutatnál te ezen?! csupa normális ember meg egy kutya. ha már állat, te egy kajmánnal mutatsz szépen egy képen.
Az előző barátja volt nála 12 évvel (tehát nálam 4 évvel) fiatalabb. Chris 38 éves, csak 2 évvel fiatalabb nála.
Én nem szponzorálja, amennyire tudom, mert Andi büszke rá, hogy a maga részét maga teremti elő.
mindegy
semmit sem tudsz te szerencsétlen, ezért nem tartasz 33 évesen sehol. lecke kész, fifike?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 09, 2015 22:38:55
x38)
Magasról leszarjuk a szerelmi bánatodat, Endre.
Inkább arról mesélj, hogy mit mondtak Recskaiék, mekkora a baj? Te is bűnrészes leszel? Hány necces papírt/csekket/számlát/szerződést/stb. írtál alá??
Inkább arról mesélj, hogy mit mondtak Recskaiék, mekkora a baj? Te is bűnrészes leszel? Hány necces papírt/csekket/számlát/szerződést/stb. írtál alá??
-
Apr 09, 2015 22:40:15
[quote=sodika]Ebben a történetben az az árulás, hogy amikor azt mondtam augusztusban, hogy ő az isten, minden szava igaz, és szentírás, ezért a gravitációval egyenértékűen stabil az a tény, hogy ha csak annyit csinálok, hogy pontosan követem a tanácsait, és minden erőmből segítek neki, akkor pusztán ettől egy csapásra rendbejön az életem, akkor ebben cseppni költői túlzás, vagy taktika nem volt, tényleg úgy éreztem: ez egészen pontosan így volt a meggyőződésem. Hogy Ő az isten, és meg fog engem váltani, csak szót kell neki fogadni.
Na, ebből sikeült decemberre kialakítania azt, hogy legszívesebben leköptem volna.
szép teljesítmény
Na, ebből sikeült decemberre kialakítania azt, hogy legszívesebben leköptem volna.
szép teljesítmény
úgy, hogy nem volt senki más akiért rajonghatott volna, hiszen senkivel nem volt normális kapcsolata soha.
Apr 09, 2015 22:40:15
Kiss Kender Farkas
Apr 09, 2015 22:40:50
Sokan mondják, hogy gyenge emberként egy ilyen világrengető csalódás után lettek buzik. Endre, nálad jelentkeznek már a "tünetek"? xD Nézegeted már az Alterego és a Capella hétvégi programjait? :)
Apr 09, 2015 22:40:50
Kiss Kender Farkas
Apr 09, 2015 22:43:19
Most vasárnap lesz az Élet menete felvonulás. Menj el és zsidózz egy egészségeset. Jót fog tenni! Ja, és ne felejts el közvetíteni róla :)
Apr 09, 2015 22:43:19
-
Apr 09, 2015 22:45:22
Most vasárnap lesz az Élet menete felvonulás. Menj el és zsidózz egy egészségeset. Jót fog tenni! Ja, és ne felejts el közvetíteni róla :)
az lenne a legjobb ha kamukausztozna egyet nyilvánosan:http://444.hu/2015/04/09/nyomozas-indul-a-kamukausztozo-jobbikos-ellen/
Apr 09, 2015 22:45:22
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 09, 2015 22:45:53
Endre, van egy rossz hírem. Teljesen reménytelen, hogy egy 20 év kemény munkájával menthetetlenül elcseszett életedet egyik napról a másikra rendbehozd. Ilyen nincs.
Apr 09, 2015 22:45:53
sodika
Apr 09, 2015 22:47:10
neked mi a faszért fáj, hogy valaki egyről a kettőre akar lépni bazmeg negyven éves korában
Mert az ellenkezőjét harcogta. Nem kell új ruha, ne támogassuk a nagy cégeket. Spórolva 500 euróból is meg lehet élni Berlinben is. Boldogan. Itt most mindenki ingyen dolgozik egyelőre, a remény hajt minket. Aztán amikor jön a pénz, hirtelen olyan vadkapitalistára vált, amennyire hideg vadkapitalistát itthon még életemben nem láttam, pedig nem egy cégvezetőnek dolgoztam: még a milliárdos Szerenley Hubának is. Egyik sem volt, és jelenleg sem ennyire vérgőzösen kapitalista, tizedannyira sem, mint ez a magát antikapitalistának hazudó csaj.
Egyébként meg nincs "buli": nélkülem, meg azóta, hogy általam nyilvánösságra került, hogy a tőlem ellopott ingyenmunka mellett Joachim évek alatt felépített, majd tőle lenyúlt, majd a tőle való távozás után jogtalanul tovább használt ügyféllistájára épült az egész: hirtelen leállt minden, mint látható. A következő kiállítás január 31-re lett tervezve, most pedig lassan április közepe van.
Apr 09, 2015 22:47:10
-
Apr 09, 2015 22:50:20
mint látható??? mit látsz te, bazmeg? mindent gondosan elrejtett előled.
Apr 09, 2015 22:50:20
sodika
Apr 09, 2015 22:51:35
mint látható??? mit látsz te, bazmeg? mindent gondosan elrejtett előled.
Nem tudja. :)
Hírverés nélkül nincs kiállítás.
Apr 09, 2015 22:51:35
-
Apr 09, 2015 22:52:02
trollok! lassan ideje megmutatni snecinek a levelezést! ez az idióta tényleg azt hiszi, hogy kibaszott andival. mekkorát fog koppanni, atyaúristen!!!
Apr 09, 2015 22:52:02
sodika
Apr 09, 2015 22:52:25
Endre, van egy rossz hírem. Teljesen reménytelen, hogy egy 20 év kemény munkájával menthetetlenül elcseszett életedet egyik napról a másikra rendbehozd. Ilyen nincs.
Apr 09, 2015 22:52:25
sodika
Apr 09, 2015 22:53:45
ez az idióta tényleg azt hiszi, hogy kibaszott andival.
Apr 09, 2015 22:53:45
-
Apr 09, 2015 22:55:11
az ilyen okoskodások vittek a csődbe. mindig kibaszott okos voltál, aztán látjuk mi lett belőle, egy kisiklott élet.
Apr 09, 2015 22:55:11
alpaka nagyi
Apr 09, 2015 22:56:34
Egy autista kisgyereket kihasználni tényleg eléggé gáz, legalább annyira, mintha 23 hallgatói jogviszonyt megkezdve, ezek közül egyiket sem diplomával lezárva kezdenénk el a felsőoktatásról, bsc-msc képzésekről esszéket írni. Vagy havi több tízezer forintos szülői támogatással a hátunk mögött az átszundikált előadások után esténként borosteát kortyolgatva kapitalista pártokról fantáziálni és indexfórumon félrészegen bohóckodni. Szűz lúzerként németcsibe-pinák nyalásáról értekezni. Pár szelet tesco gazdaságos párizsiért és piáért cserébe manifeszt elmebeteg hermafroditákkal gyilkos cigányokat mosdatni. Gyógytornászok, Segítő Orsik véleményét heherészve figyelmen kívül hagyni. Diákhitelt felvenni, hülyeségekre elkölteni és nem visszafizetni. Örökséget csalóknak odaajándékozni, és így tovább, és így tovább.
Mikor veszed már észre, hogy csak azt kapod, amit megérdemelsz?
Mikor veszed már észre, hogy csak azt kapod, amit megérdemelsz?
Apr 09, 2015 22:56:34
sodika
Apr 09, 2015 22:56:35
Hosszú órákig tartó, éjszakába nyúló, személyes hangvételű Skype-beszélgetések. Amik hazaérkezésem után folytatódtak.
Ez a kulcsszó. Mert utána persze hogy bízni mertem benne. Két hétig vele laktam, ismer már, mégis ezt csinálja, akkor nem lehet itt nagy baj, megbízhatok benne.
Apr 09, 2015 22:56:35
-
Apr 09, 2015 22:57:34
egy nagy megkönnyebbülés volt neki, hogy lerázott téged. majd ha a levelező trollok kiadják, elolvashatod te is. megint kábítod magad az idióta meséiddel, aztán kurva nagyot fogsz nézni, hogy nem is úgy van.
Apr 09, 2015 22:57:34
sodika
Apr 09, 2015 22:59:55
Apr 09, 2015 22:59:55
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 09, 2015 23:00:53
[quote=sodika]?..pedig nem egy cégvezetőnek dolgoztam: még a milliárdos Szerenley Hubának is./quote]
Ki a másik? Tomanovics Gergely?
Ki a másik? Tomanovics Gergely?
Apr 09, 2015 23:00:53
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 09, 2015 23:02:06
x38)
Szerintem feküdj rá a lovárira, hátha megúszod azzal, hogy csak csicska leszel és nem köcsög.
-
Apr 09, 2015 23:02:08
de okoskodtál, blájen trészit, meg mindenféle ökörséget szajkóztál mindenkinek, aztán mindig kiderült, hogy egy kibaszott idióta vagy nagy pofával és zéró eredménnyel, becsődölt élettel.
Apr 09, 2015 23:02:08
sodika
Apr 09, 2015 23:02:36
egy nagy megkönnyebbülés volt neki, hogy lerázott téged. majd ha a levelező trollok kiadják, elolvashatod te is.
Elhiszem, hogy ilyet írt, de ezzel csak magát vígasztalta. Ha ekkora a megkönnyebbülés, miért nem nyomja a kiállításait nélkülem vidáman? Miért nem nyomja a saját fotós tevékenységét nélkülem vidáman? Hát a "fuck the system" fészes megosztásait? Nyilvánvalóan azért nem, mert azt mondja, és azt írja mindenkinek, amit te mondasz, de közben az van fejében, amit én mondok.
Apr 09, 2015 23:02:36
Andi
Apr 09, 2015 23:05:27
TŐNKRE TETTED AZ ÜZLETEM SODIT, EZÉRT MEGKERESLEK ÉS SZÉTLOCCSANTOM AZ AGYAD EGY PISZTÓLLYAL!
Apr 09, 2015 23:05:27
-
Apr 09, 2015 23:06:00
nyilván el fogom neked árulni, hogy pontosan milyen projektet nyom, és hol a reklámja. te csak hidd el, hogy andi nem nyom semmit, nélküled nem jut semmire, és nem sikeres. elképesztően hülye és beképzelt vagy, a semmire.
Apr 09, 2015 23:06:00
sodika
Apr 09, 2015 23:06:50
de okoskodtál, blájen trészit, meg mindenféle ökörséget szajkóztál mindenkinek
Az nem baromság, voltaképp a helyes út.
Andinak igazán sokat épp azért nem akarok ártani, és épp ezért foglalom le magam mással: tanulással és munkával ehelyett, mert voltaképp még ma is, és még így használ nekem.
Leszarom a pénzt, amit nem kerestem meg, mialatt neki dolgoztam, mert rendes munkára inspirált, és ezáltal nagyon hamar ki fog fizetődni forintosítva is a neki végzett munka.
Még így is.
Nem azzal van a bajom. Hanem azzal, hogy egy "bocs, figyu, legyen vége, sok szerencsét neked"-féle jóindulatú búcsú sem volt.
Pedig ha szabadulni is akart volna tőlem, egy jóindulatú pár búcsúmondatot megérdemeltem volna tőle.
És még most is megérdemelnék. :(
jó, mindegy... leszarom
csá
Apr 09, 2015 23:06:50
-
Apr 09, 2015 23:08:17
andi
mindegy
még hány hónapig, évig fogod ezt nyomni???
mindegy
még hány hónapig, évig fogod ezt nyomni???
Apr 09, 2015 23:08:17
sodika
Apr 09, 2015 23:10:25
nyilván el fogom neked árulni, hogy pontosan milyen projektet nyom, és hol a reklámja.
Szerintem tök egyszerű a szitu. Engem próbál pótolni, esetleg Joachim címlistáját, és kezd rájönni, hogy egyik sem túl könnyű. A háttérben nyilván készül az új weblap, csak sokkal lassabban, mint ahogy ő azt elképzelte, mert rájött, hogy mégsem voltam én ám olyan szerencsétlen.
A dolog várható értéke, hogy június környékén nyomni kezdi a kiállításait újra valami kompromisszumos webes megoldással, miután elátkozott minden informatikust, és rájött, hogy a hülyeségeit senki sem képes nomrálisan kivitelezni.
Apr 09, 2015 23:10:25
Kínzó kérdés
Apr 09, 2015 23:11:57
Vajon miféle faszerdőről próbálja elterelni a figyelmet púpos faszcibátor barátunk az andis fasságok vetítésével? A cégtemető ügyében történt előremozdulásról? A Pénzmentővel kapcsolatban volt valami, amiről nem tudunk? Esetleg valami egészen más dolog?
Kérem tegyék meg tétjeiket!
Kérem tegyék meg tétjeiket!
Apr 09, 2015 23:11:57
sodika
Apr 09, 2015 23:14:19
Az egyetlen, ami miatt kicsit aggódom, hogy Csucsú képeit miért vette le a napokban? Remélem, nem történt semmi rossz szegény kutyával. :(
A gazdiját úgy egyébként szarom le.
Nem ő hiányzik, hanem a módszer volt szemét, ahogy elváltunk. Egy normális hangvételű, ember búcsút igenis megérdemeltem volna még akkor is, ha nagyon szabadulni akar tőlem.
És máig megérdemelnék.
de tényleg mindegy
Na meló, csá.
A gazdiját úgy egyébként szarom le.
Nem ő hiányzik, hanem a módszer volt szemét, ahogy elváltunk. Egy normális hangvételű, ember búcsút igenis megérdemeltem volna még akkor is, ha nagyon szabadulni akar tőlem.
És máig megérdemelnék.
de tényleg mindegy
Na meló, csá.
Apr 09, 2015 23:14:19
xray
Apr 09, 2015 23:14:38
Nélkülem ne is legyen galérázgatás, amíg engem ki nem fizet.
Apr 09, 2015 23:14:38
-
Apr 09, 2015 23:14:48
Szerintem tök egyszerű a szitu.
mivel gecibuta vagy, neked csak faszságok jutnak az eszedbe. az elemző, logikus gondolkodás nem erősséged, ezért is siklott ki az életed. ráadásul elhiszed magadnak a hülyeségeidet, és kurva okosnak képzeled magad. tex el is hitte, hogy az vagy. 130-as iq.:))))
Apr 09, 2015 23:14:48
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 09, 2015 23:14:50
x38)
Volt búcsúmondat: Soha többé nem akarlak látni!
Vera néni ezt fogja mondani, amikor utoljára látod majd: Ne félj, Endike, majd viszek be neked bablevest!
Vera néni ezt fogja mondani, amikor utoljára látod majd: Ne félj, Endike, majd viszek be neked bablevest!
sodika
Apr 09, 2015 23:16:24
Semmi mást nem akartam.
mindegy
csá
Apr 09, 2015 23:16:24
medvezsidaj
Apr 09, 2015 23:16:44
Irtal neki uzenetet a hazateresed ota?
Apr 09, 2015 23:16:44
xray
Apr 09, 2015 23:17:49
Semmi mást nem akartam.
mindegy
csá
Semmi mást nem akartam.
mindegy
csá
ha nincs tanács, akkor váltsa pénzre! mocskos vadkapitalista vagy.
Apr 09, 2015 23:17:49
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 09, 2015 23:18:24
x38)
Tőlünk ingyen is kapsz tanácsot, te hálátlan korcs!
Minket miért nem istenítesz, mint a Boszit?
SZERELMES VAGY!!!
Minket miért nem istenítesz, mint a Boszit?
SZERELMES VAGY!!!
sodika
Apr 09, 2015 23:18:40
Volt búcsúmondat: Soha többé nem akarlak látni!
Ez egyoldalú.
Egy normális búcsú, ha sok szerencsét kíván nekem. :(
Nem a búcsú fáj, hanem hogy ez a minimális emberi gesztus, hogy sok szerencsét kíván nekem, elmaradt.
mindegy
Apr 09, 2015 23:18:40
-
Apr 09, 2015 23:18:43
Semmi mást nem akartam.
mindegy
csá
Semmi mást nem akartam.
mindegy
csá
hagyjuk már ezt, szerelmes voltál bele, és még vagy is. te sokkal többet akartál, mint tanácsokat.
Apr 09, 2015 23:18:43
sodika
Apr 09, 2015 23:18:55
mindegy, leszarom
csá
csá
Apr 09, 2015 23:18:55
sodika
Apr 09, 2015 23:20:15
Úgy küldött el, hogy nem küldött utánam jókívánságokat, pedig olyan még az ellenségeinek is küld az ember, ha nagyvonalú. :(
mindegy
mindegy
Apr 09, 2015 23:20:15
-
Apr 09, 2015 23:20:39
Irtal neki uzenetet a hazateresed ota?
írt neki, csak trükkösen nem a saját nevében, nem a saját mailjéről, hogy ne legyen zaklatás.
Apr 09, 2015 23:20:39
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 09, 2015 23:21:16
x38)
Milyen sok szerencsét? Nagyon el vagy tévedve, te idióta!
Halálra kínoztad. Követted. Zaklattad. Meg akartad baszni. Közel mentél hozzá az undorító pofáddal. Hozzáértél a gecis kezeddel.
Örülj, hogy nem vert agyon, bazdmeg!
Halálra kínoztad. Követted. Zaklattad. Meg akartad baszni. Közel mentél hozzá az undorító pofáddal. Hozzáértél a gecis kezeddel.
Örülj, hogy nem vert agyon, bazdmeg!
-
Apr 09, 2015 23:21:50
tessék, ezt akartuk? megint telefossa a fórumot az andizással.
mindegy
mindegy
Apr 09, 2015 23:21:50
sodika
Apr 09, 2015 23:22:48
Soha nem akartam csak csináltam neki rosszat, míg el nem küldött.
Ezt az egyet ő sem vonhatja kérségbe.
Apr 09, 2015 23:22:48
NAV-ellenőr
Apr 09, 2015 23:23:01
KISS ÚR, MI VAN A CÉGTEMETŐVEL??? HAMAROSAN TALÁLKOZUNK!!!
Apr 09, 2015 23:23:01
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 09, 2015 23:24:42
x38)
SZÓ SZERINT ez történt. Nem akartál rosszat, csak folyamatosan rosszat csináltál neki. Ebből lett elege. El is küldött a faszba.
Zaklattad, idegesítetted, halálra kínoztad.
Ezt te sem vonhatod kétségbe.
És akkor arról nem is beszélek, hogy meg akartad baszni! Eleinte az undorát leküzdve foglalkozott veled. Ezt te sem vonhatod kétségbe.
sodika
Apr 09, 2015 23:25:23
És aki folyton felélesztette a kommunikációt, meg aki egyáltalán kezdeményezte, az kurvára ő volt. Egészen amíg hónapokon kemény munkájával függővé nem tett általa.
Egyébként meg ha egy bunkó pincért kirúg egy étteremvezető, sok sikert még ő is kíván neki. :(
ez tök mininális
és egyedül ennek hiányát nem tudom feldolgozni azóta se
mindegy
Egyébként meg ha egy bunkó pincért kirúg egy étteremvezető, sok sikert még ő is kíván neki. :(
ez tök mininális
és egyedül ennek hiányát nem tudom feldolgozni azóta se
mindegy
Apr 09, 2015 23:25:23
sodika
Apr 09, 2015 23:27:24
Nem akartál rosszat, csak folyamatosan rosszat csináltál neki. Ebből lett elege.
Ennek tudatos ápolása, és fenntartása, míg hosszú hónapok után függővé nem váltam iránta: az ő szorgalmas munkájának az eredménye.
Apr 09, 2015 23:27:24
Hiénaverő
Apr 09, 2015 23:28:45
De kurvajó, megint az andis fost kell hallgatni.
Recskaboy, inkább az Excelt tedd ki.
Recskaboy, inkább az Excelt tedd ki.
Apr 09, 2015 23:28:45
sodika
Apr 09, 2015 23:29:05
És amíg el nem küldött, folyton CSAK jót akartam neki.
Azt egészen biztosan tudom, hogy EZT ő maga sem vonja kétségbe.
ennyi
na csá
Azt egészen biztosan tudom, hogy EZT ő maga sem vonja kétségbe.
ennyi
na csá
Apr 09, 2015 23:29:05
sodika
Apr 09, 2015 23:29:54
szarom le
mindegy
csá
mindegy
csá
Apr 09, 2015 23:29:54
-
Apr 09, 2015 23:30:20
Mennyit ittál már megint, SoDó?
Cégeid hogy vannak, piton-idomító?
Rocskaiék hogy viselik a strapát? A laposüveg ott is egyre gyakrabban elő-előkerül, nem igaz?
Cégeid hogy vannak, piton-idomító?
Rocskaiék hogy viselik a strapát? A laposüveg ott is egyre gyakrabban elő-előkerül, nem igaz?
Apr 09, 2015 23:30:20
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 09, 2015 23:30:56
Hahó! RGL-es videó! Most!
Apr 09, 2015 23:30:56
xray
Apr 09, 2015 23:31:15
Recskás, ismerd el, hogy nem sikerült egy új gazdatest bevonzása! :)
Apr 09, 2015 23:31:15
Hiénaverő
Apr 09, 2015 23:32:05
Púp milyen érzés ilyen hosszú Soha többet nem írok ide-korszak után újra egy jót picsogni a kommenthaveroknak? A tőrppekeci barátod mit szólt a boszis sztorihoz? Mert ugye a barátaiddal is megosztottad ezt a remek sztorit egy üveg Gléda mellett.
Amúgy a céges szopatás miatt jelentél meg itt, az fix. Amikor gennyes bejelentkezett a tényfeltárással délután, már sejtettem hogy vagy ma, de legkésőbb holnap jönni fogsz. Olyan kiszámítható vagy, buta zsidó :D
Amúgy a céges szopatás miatt jelentél meg itt, az fix. Amikor gennyes bejelentkezett a tényfeltárással délután, már sejtettem hogy vagy ma, de legkésőbb holnap jönni fogsz. Olyan kiszámítható vagy, buta zsidó :D
Apr 09, 2015 23:32:05
Hiénaverő
Apr 09, 2015 23:36:49
Púp milesz az iparvállalatokkal? Mész a böribe? Erről mesélj.
Nyelvtanulás hogy áll? Még jó hogy Jövő héttől már komolyan veszed a házifeladatokat is :D
Nyelvtanulás hogy áll? Még jó hogy Jövő héttől már komolyan veszed a házifeladatokat is :D
Apr 09, 2015 23:36:49
töppedt buzigolyók
Apr 09, 2015 23:37:28
Endre végleg megőrül. Lehet hívni a mentőket.
Apr 09, 2015 23:37:28
TUDATLAN CAPSLOCKOS
Apr 09, 2015 23:38:19
EMLÉKSZEL MÉG A SZETEY-MONTÁZSRA SODIKA? AZ VOLT A GYŰLÖLETED FÓKUSZPONTJA ÉS OTT SIKLOTT KI AZ ÉLETED.
Apr 09, 2015 23:38:19
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 09, 2015 23:38:32
x38)
A zaklatásra soha sem volt igénye.
Ne hazudj, te szardarab!
Ennyi erővel most te építed fel az igényt az adóhatóság általi valagba baszásodra.
Recskaiék és a fantomcégeid segítségével tudatosan évek óta erre pályázol. Szorgosan munkálkodsz azon, hogy megbasszon az összes lehetséges hatóság.
Ne hazudj, te szardarab!
Ennyi erővel most te építed fel az igényt az adóhatóság általi valagba baszásodra.
Recskaiék és a fantomcégeid segítségével tudatosan évek óta erre pályázol. Szorgosan munkálkodsz azon, hogy megbasszon az összes lehetséges hatóság.
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 09, 2015 23:42:52
Ne bánkódj a börtön miatt, Endre. Kossuth is ott tanult meg angolul.
Apr 09, 2015 23:42:52
broni
Apr 09, 2015 23:54:03
hívjátok a zsarukat meg mentőketr, sodi öngyilkos akar lenni!!!!!!!!!!!!
Apr 09, 2015 23:54:03
csucsú kutya
Apr 10, 2015 00:06:01
A sajátodat meg láncra verve tartottad te büdös ganè. Minden szopatást megèrdemelsz. Bizony.
Wuff.
Wuff.
Apr 10, 2015 00:06:01
Kiss Kender Farkas
Apr 10, 2015 00:27:08
Az egyetlen, ami miatt kicsit aggódom, hogy Csucsú képeit miért vette le a napokban? Remélem, nem történt semmi rossz szegény kutyával. :(
Apr 10, 2015 00:27:08
Kiss Kender Farkas
Apr 10, 2015 00:28:21
Képességeket szedek fel.
Elsőnek szedd fel a börtöntűrő képességet. Tudod, amelyik a Roland haverodnak is gyenge ;)
Apr 10, 2015 00:28:21
dőrppe
Apr 10, 2015 00:40:40
* fogát piszkálja, elégedetten böfög *
Apr 10, 2015 00:40:40
Ima a fohászért
Apr 10, 2015 00:42:57
Szívem első gondolata,
Hozzád száll fel Angyikám!
Te hívtál engem Berlinbe,
Skype-on sokat írtál rám.
Ugye vágod, hogy imádlak
Mint szerető gyermeked...
Szívem csakis azt akarja,
Ami kedves Teneked.
Édes Angyi add kegyelmed,
Béküljünk ki, könyörgöm!
Hogy egészen Neked éljek,
S ne verjem ki a pöcsöm.
Vera néni Gergő anyja...
Ő mindnyájunk anyja volt.
De a kormány vadászik rá,
S becsületén esett folt!
Nem tud többé eltartani,
Így utcára kerülök...
Kicsi Angyi, fogadj hát be,
Különben megőrülök!
mindegy
Hozzád száll fel Angyikám!
Te hívtál engem Berlinbe,
Skype-on sokat írtál rám.
Ugye vágod, hogy imádlak
Mint szerető gyermeked...
Szívem csakis azt akarja,
Ami kedves Teneked.
Édes Angyi add kegyelmed,
Béküljünk ki, könyörgöm!
Hogy egészen Neked éljek,
S ne verjem ki a pöcsöm.
Vera néni Gergő anyja...
Ő mindnyájunk anyja volt.
De a kormány vadászik rá,
S becsületén esett folt!
Nem tud többé eltartani,
Így utcára kerülök...
Kicsi Angyi, fogadj hát be,
Különben megőrülök!
mindegy
Apr 10, 2015 00:42:57
Pajor András
Apr 10, 2015 01:16:10
Szívem első gondolata...
Ennek a morbid, obszcén baszfémiának az eredetijét meg lehet hallgatni a Kassai téri templomban minden vasárnap reggel, a diákmisén. Előtte minden fiú trollt várok szeretettel a gyóntatófülkébe. A lányokat Ferenc atya gyóntatja... így volt a legegyszerűbb nagyjából kettéoszatni a csipet-csapatot. Laci, te meg holnap este gyere a kamaszhittanra! Apr 10, 2015 01:16:10
xray
Apr 10, 2015 01:18:27
Apr 10, 2015 01:18:27
sodika
Apr 10, 2015 04:10:49
Egyébként még ha igaz is lett volna, hogy úgymond "zaklattam", kurvára ne keverjük össze az okot és a következményt!
(1) Hónapok alatt kialakít egy bizalmas viszonyt (FONTOS, hogy ez már azután történt, hogy korábban két hétig nála vendégeskedtem, mert pont ez alapozta meg, hogy bízni mertem benne)
(2) Ennek keretében hozzászoktat a heti egyszer-kétszeri bizalmas hangvételű, néha éjszakába nyúló Skype-beszélgetésekhez
(3) Ennek keretében néha szívességeket kér, amit rendre meg is kap
(4) Miután hozzászoktatott a beszélgetésekhez, egyszer csak megszakítja ezeket. Indoklás nélkül, előzmények nélkül, csak úgy megszűnnek.
Persze, hogy hiányérzetem támad, és írok pár levelet, hogy most mi van?
De mondjuk elsősorban azon akadt ki, hogy Berlinben zaklattam. Ok, annak mi is volt az előzménye?
(1) Kimentem, első nap bajba sodor: részegekkel köteledik, akik helyette az én orromat törik el (konkrétan egyikük) > utána hosszasan forszírozza, hogy forduljak orvoshoz > végül zaklatásnak veszi, amikor el próbálom mesélni, mi volt az orvosnál (WTF?)
(2) Utána nyugisan elkezdek járogatni a nyelvórákra. Nem írok neki, nem is hívom. Egyszer csak elkezd sértegető email-ekkel bombázni, és Facebook-ról is letilt haragjában valami weblapos jelenség miatt, amit még Pesten fejlesztettem le. Pár nappal korábban még ő bíztat, hogy próbáljak Berlinben új életet kezdeni, majd pedig nekem esik, és büntet egy még előző életemben maradt dolog miatt. Jó elmebeteg módjára. Amikor rá bátorkodom kérdezni, hogy ez így mégis mi a picsa, zaklatom. (WTF?)
(3) Kurvára nem említem a galériáját sehol, mégis kitilt engem az első megnyitójáról, miután trollkodni kezdtek a galéria lapján. Amikor rákérdezek, hogy ez mégis mi a picsa, és nekem ehhez mi közöm van, miközben se a fórumon, se Facebook-on, se máshol nem említettem meg a hülye galériáját, zajlatom. (WTF?)
(4) Amikor elmesélem, hogy képzelje, találtam lakást, és egy újabb hónappal tovább tudok maradni, vagy hogy egy újabb hónapra be tudtam fizetni a nyelvtanfolyamot, zaklatom, miközben korábban hónapokon keresztül rendszeresen ennék sokkal kisebb dolgokat is rendszeresen megbeszéltünk egymással (WTF?)
(5) Amikor az egyik megnyitóján mesélem neki, hogy 200 eurót akarnak tőlem a vízcseppes képért, ő maga mondja, hogy erről mindenképp beszéljünk később, mert engem át akarnak verni, és szörnyű, milyen pénzéhes emberek vannak. Ellenben, amikor annak apropóján, hogy ez a 200 hirtelen közel a háromszorosa lett, a szaván próbálom fogni, és a tanácsát próbálom kérni, zaklatom (WTF?)
(1) Hónapok alatt kialakít egy bizalmas viszonyt (FONTOS, hogy ez már azután történt, hogy korábban két hétig nála vendégeskedtem, mert pont ez alapozta meg, hogy bízni mertem benne)
(2) Ennek keretében hozzászoktat a heti egyszer-kétszeri bizalmas hangvételű, néha éjszakába nyúló Skype-beszélgetésekhez
(3) Ennek keretében néha szívességeket kér, amit rendre meg is kap
(4) Miután hozzászoktatott a beszélgetésekhez, egyszer csak megszakítja ezeket. Indoklás nélkül, előzmények nélkül, csak úgy megszűnnek.
Persze, hogy hiányérzetem támad, és írok pár levelet, hogy most mi van?
De mondjuk elsősorban azon akadt ki, hogy Berlinben zaklattam. Ok, annak mi is volt az előzménye?
(1) Kimentem, első nap bajba sodor: részegekkel köteledik, akik helyette az én orromat törik el (konkrétan egyikük) > utána hosszasan forszírozza, hogy forduljak orvoshoz > végül zaklatásnak veszi, amikor el próbálom mesélni, mi volt az orvosnál (WTF?)
(2) Utána nyugisan elkezdek járogatni a nyelvórákra. Nem írok neki, nem is hívom. Egyszer csak elkezd sértegető email-ekkel bombázni, és Facebook-ról is letilt haragjában valami weblapos jelenség miatt, amit még Pesten fejlesztettem le. Pár nappal korábban még ő bíztat, hogy próbáljak Berlinben új életet kezdeni, majd pedig nekem esik, és büntet egy még előző életemben maradt dolog miatt. Jó elmebeteg módjára. Amikor rá bátorkodom kérdezni, hogy ez így mégis mi a picsa, zaklatom. (WTF?)
(3) Kurvára nem említem a galériáját sehol, mégis kitilt engem az első megnyitójáról, miután trollkodni kezdtek a galéria lapján. Amikor rákérdezek, hogy ez mégis mi a picsa, és nekem ehhez mi közöm van, miközben se a fórumon, se Facebook-on, se máshol nem említettem meg a hülye galériáját, zajlatom. (WTF?)
(4) Amikor elmesélem, hogy képzelje, találtam lakást, és egy újabb hónappal tovább tudok maradni, vagy hogy egy újabb hónapra be tudtam fizetni a nyelvtanfolyamot, zaklatom, miközben korábban hónapokon keresztül rendszeresen ennék sokkal kisebb dolgokat is rendszeresen megbeszéltünk egymással (WTF?)
(5) Amikor az egyik megnyitóján mesélem neki, hogy 200 eurót akarnak tőlem a vízcseppes képért, ő maga mondja, hogy erről mindenképp beszéljünk később, mert engem át akarnak verni, és szörnyű, milyen pénzéhes emberek vannak. Ellenben, amikor annak apropóján, hogy ez a 200 hirtelen közel a háromszorosa lett, a szaván próbálom fogni, és a tanácsát próbálom kérni, zaklatom (WTF?)
Apr 10, 2015 04:10:49
sodika
Apr 10, 2015 04:21:49
A normális ez lett volna:
- ha már a kötekedő természetével veszélybe sodort, és utána forszírozza a kórházat, hallgassa már végig, mi volt ott
- kérje az előző életemből maradt hibák javítását, de ne büntessen miattuk, amikor éppen az új életemet élem már
- kurvára ne büntessen olyan dolgok miatt, amihhez semmi közöm (mi közöm olyan galériánál a trollkodásokhoz, amely galériát sehol még csak meg sem említettem?)
- ha hónapkon keresztül hozzászoktat ahhoz, hogy heti akár többször is bizalmasan megbeszéljük egymással az életünket, ne kezelje már zaklatásként, amikor elmesélem neki Berlinben az olyan fontos lépcsőket, mint új lakás találása, vagy új nyelvtanfolyamra történő befizetés
- én korábban minden jogi ügyében segítettem neki: órákon át bújtam a jogi anyagokat, és még magyar ügyvédet is szereztem neki ingyen - ezek után ne vegye már zaklatásnak ha tanácsot kérek tőle az egyetlen témában, amiben valószínűleg tájékozottabb nálam: a bérlemény-felelősség kérdésében
Arról már nem is beszélek, hogy még kint Berlinben is, amikor pár hétig minden rendben van, és még ő érdeklődik nálam, minden rendben van-e, és utána egy ponton túl már megint nem válaszol semmire, miért lenne zaklatás, ha rá merek kérdezni, hogy mi van megint, mi változott meg, hiszen nem történt semmi, nem változott semmi, mi a baj. (Ezt a hullámvasutazást többször is eljátszotta)
mindegy, szarom le
A lényeg kurvára az, hogy nem én viselkedtem egyedien hülyén, hanem a helyzethez képest még kifejezetten normálisan viselkedtem: ilyen behatások hatására ugyanis BÁRKI jó alaposan összezavarodott volna.
- ha már a kötekedő természetével veszélybe sodort, és utána forszírozza a kórházat, hallgassa már végig, mi volt ott
- kérje az előző életemből maradt hibák javítását, de ne büntessen miattuk, amikor éppen az új életemet élem már
- kurvára ne büntessen olyan dolgok miatt, amihhez semmi közöm (mi közöm olyan galériánál a trollkodásokhoz, amely galériát sehol még csak meg sem említettem?)
- ha hónapkon keresztül hozzászoktat ahhoz, hogy heti akár többször is bizalmasan megbeszéljük egymással az életünket, ne kezelje már zaklatásként, amikor elmesélem neki Berlinben az olyan fontos lépcsőket, mint új lakás találása, vagy új nyelvtanfolyamra történő befizetés
- én korábban minden jogi ügyében segítettem neki: órákon át bújtam a jogi anyagokat, és még magyar ügyvédet is szereztem neki ingyen - ezek után ne vegye már zaklatásnak ha tanácsot kérek tőle az egyetlen témában, amiben valószínűleg tájékozottabb nálam: a bérlemény-felelősség kérdésében
Arról már nem is beszélek, hogy még kint Berlinben is, amikor pár hétig minden rendben van, és még ő érdeklődik nálam, minden rendben van-e, és utána egy ponton túl már megint nem válaszol semmire, miért lenne zaklatás, ha rá merek kérdezni, hogy mi van megint, mi változott meg, hiszen nem történt semmi, nem változott semmi, mi a baj. (Ezt a hullámvasutazást többször is eljátszotta)
mindegy, szarom le
A lényeg kurvára az, hogy nem én viselkedtem egyedien hülyén, hanem a helyzethez képest még kifejezetten normálisan viselkedtem: ilyen behatások hatására ugyanis BÁRKI jó alaposan összezavarodott volna.
Apr 10, 2015 04:21:49
sodika
Apr 10, 2015 04:30:00
Hozzászoktat valamihez - hosszú hónapok alatt felépíti a bizalmi légkört, és a lelki igényt arra, hogy kibeszéljem vele a dolgokat (a hangsúly a felépítésen van: korábban kurva jól elvoltam én egyedül, semmi hasonló igényem nem volt), majd hirtelen megszakít mindent: anélkül, hogy bármi is történt volna.
Bíztat, hogy kezdjek új életet, majd utána büntetni kezd még előző életemből maradt dolgok miatt, vagy olyan dolgok miatt, amikhez semmi közöm.
Korábban azt is kibeszéltük, éppen mit rendelt a biciklijéhez, melyikünk mit videózott / fotózott, mit dolgozott a melójában előző napokban, aztán kint hirtelen még az olyan fontos információ, mint egy új berlini lakás kibérlése is zaklató kategóriába esik.
Másfél hétig még kint Berlinben is kellemes a légkör, majd hirtelen megint megszakad minden, és bármiféle előzmény nélkül visszazuhanunk.
De ne legyek összezavarodva, persze.
És ne "zaklassam" azzal, hogy akkor most mi a picsa van, mi ez az egész.
Bíztat, hogy kezdjek új életet, majd utána büntetni kezd még előző életemből maradt dolgok miatt, vagy olyan dolgok miatt, amikhez semmi közöm.
Korábban azt is kibeszéltük, éppen mit rendelt a biciklijéhez, melyikünk mit videózott / fotózott, mit dolgozott a melójában előző napokban, aztán kint hirtelen még az olyan fontos információ, mint egy új berlini lakás kibérlése is zaklató kategóriába esik.
Másfél hétig még kint Berlinben is kellemes a légkör, majd hirtelen megint megszakad minden, és bármiféle előzmény nélkül visszazuhanunk.
De ne legyek összezavarodva, persze.
És ne "zaklassam" azzal, hogy akkor most mi a picsa van, mi ez az egész.
Apr 10, 2015 04:30:00
sodika
Apr 10, 2015 04:32:10
Ennyit a kibaszott "zaklatásról", bazmeg.
Apr 10, 2015 04:32:10
sodika
Apr 10, 2015 05:00:35
Meg már eleve
- ha úgy állok hozzá, hogy ő az Isten
- ha sérteget is, úgy vagyok vele, hogy ez olyan, mint amikor Jóbot tették próbára, csak ő itt jóindulatúan a helyes irányba akar terelni vele
- egy istennek sosem teher, ha imádkoznak hozzá
és ezt az egészet így be is vallom neki,
akkor mégis hogy a picsába lennék képes ártani egy ennyire tisztelt embernek? A válasz: sehogyan.
ennyi
És mondom: szép teljesítmény innen odaáig navigálnia magát, hogy a végén legszívesebben pofán köptem volna: Gratulálok.
- ha úgy állok hozzá, hogy ő az Isten
- ha sérteget is, úgy vagyok vele, hogy ez olyan, mint amikor Jóbot tették próbára, csak ő itt jóindulatúan a helyes irányba akar terelni vele
- egy istennek sosem teher, ha imádkoznak hozzá
és ezt az egészet így be is vallom neki,
akkor mégis hogy a picsába lennék képes ártani egy ennyire tisztelt embernek? A válasz: sehogyan.
ennyi
És mondom: szép teljesítmény innen odaáig navigálnia magát, hogy a végén legszívesebben pofán köptem volna: Gratulálok.
Apr 10, 2015 05:00:35
Örebro
Apr 10, 2015 05:12:20
nem tudsz aludni te elmebeteg ? Milyen erzes a NAV halojaban gyagyås? te bunözö szar, ezt erdemled ez a sorsod.
Apr 10, 2015 05:12:20
Örebro
Apr 10, 2015 05:13:21
hålistennek közeleg, hogy öngyilkos leszel!!!
Apr 10, 2015 05:13:21
Örebro
Apr 10, 2015 05:15:45
gyagyås azt tudtad, hogy a krizsai legjobb baråtnöje zsido? meg te is ismered, csak mivel " veletlenul" megtudtåk az elöeletedet.nem közöltek ezt veled. de a zsidok erösek sodi, erted?
Apr 10, 2015 05:15:45
sodika
Apr 10, 2015 05:19:33
Na örülj. :)
reggelre kész kell lennem egy melóval, azt csinálom
Apr 10, 2015 05:19:33
Örebro
Apr 10, 2015 05:29:25
Na örülj. :)
szar erzes råjönni, mennyire erösek a zsidok?:-)
gyagyås åll meg a kuti meghivåsa, nem költözöl ide?:-)))
Apr 10, 2015 05:29:25
Örebro
Apr 10, 2015 05:33:05
te gyagyås, meg mindig vizslatsz az Andrea utån, nem szegyelled magad, nincs benned egy csepp buszkeseg sem? regi retard barataid sem fogadtak mar ujjpngassal, mikor visszatertel, nezd meg csak a fb oldalad, egy poszt/ max. 2 like, ez lettel gyagyås:-)
Apr 10, 2015 05:33:05
Brian
Apr 10, 2015 05:35:10
A sajátodat meg láncra verve tartottad te büdös ganè. Minden szopatást megèrdemelsz. Bizony.
Wuff.
Wuff.
1000+
Apr 10, 2015 05:35:10
Haim
(
x10)
Apr 10, 2015 06:06:34
x10)
Visszatért :-)
Miért nem aludtál pupi? Valami bánt? Aggódsz? Nem fognak örülni a bejárós helyeden egy kialvatlan fáradt sodinak, hahó! Lecke kész van?
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Miért nem aludtál pupi? Valami bánt? Aggódsz? Nem fognak örülni a bejárós helyeden egy kialvatlan fáradt sodinak, hahó! Lecke kész van?
Schwezoff Dávid
Apr 10, 2015 06:33:43
Jééé, Sodi, a reménytelen hősszerelmes is back!
Apr 10, 2015 06:33:43
púp
Apr 10, 2015 06:54:33
púp, mindenkinek hasznosabb lenne, ha lefelejtenéd már a berlini kurvát. nekünk azért, mert nem hánynád ide havonta a kibaszott andiandit, és más elfoglaltásg után néznél, ezáltal lenne újra minőségi műsor; neked meg azért, mert nem pörögnél éjszakákba nyúlóan andinénin, és más elfoglaltsággal vezetnéd le a fölösleges energiáidat. win-win
Apr 10, 2015 06:54:33
-
Apr 10, 2015 07:01:49
lolbazmeg, idejön a monomániás idióta azzal, hogy megszabaduljon valami gondolattól azzal, hogy leírja, aztán egyre jobban belebonyolódik, és csak írja csak írja megint azt a gondolatot, újra és újra ugyanazt a faszságot. hát, jól megszabadultál tőle, idióta.
Apr 10, 2015 07:01:49
-
Apr 10, 2015 07:09:46
mindegy meg leszarom, aztán pár perc vagy pár óra múlva elkezdi újra ugyanazt, bizonyítva ezzel, hogy mennyire nem mindegy, és mennyire nem szarja le.
fél éve másról sem szól a nyomorult élete, mindig csak andi így, andi úgy, mit csináljak, hogy ne gondoljak andira. neked saját magadnak nem unalmas ez az egész, te fasz?
még évek múlva is csetlogokat fogsz visszaolvasni, és bejegyzéseket írni, hogy mennyire neked volt igazad, és andi mennyire szemét volt, és ez mennyire fáj neked így 5-10-15 év múlva is?
esküszöm, hogy nem láttam még egy ennyire gyámoltalan, ennyit picsogó hülyegyereket. csináljál egy újabb sírós, könyörgős videót!!!
fél éve másról sem szól a nyomorult élete, mindig csak andi így, andi úgy, mit csináljak, hogy ne gondoljak andira. neked saját magadnak nem unalmas ez az egész, te fasz?
még évek múlva is csetlogokat fogsz visszaolvasni, és bejegyzéseket írni, hogy mennyire neked volt igazad, és andi mennyire szemét volt, és ez mennyire fáj neked így 5-10-15 év múlva is?
esküszöm, hogy nem láttam még egy ennyire gyámoltalan, ennyit picsogó hülyegyereket. csináljál egy újabb sírós, könyörgős videót!!!
Apr 10, 2015 07:09:46
sodika
Apr 10, 2015 07:10:26
Viszont tényleg törölte az összes képet Csucsóról. Még a régieket is. Valami történhetett talán szegénnyel, vagy nem tudom. :(
na mindegy
na mindegy
Apr 10, 2015 07:10:26
-
Apr 10, 2015 07:13:14
Viszont tényleg törölte az összes képet Csucsóról. Még a régieket is. Valami történhetett talán szegénnyel, vagy nem tudom. :(
na mindegy
na mindegy
biztos az a célja ezzel, hogy szisztematikusan felépítsen benned egy tudatállapotot, és ezzel is bántson.
leszarom
mindegy
idióta
Apr 10, 2015 07:13:14
Csucsó
Apr 10, 2015 07:15:19
Felejts el engem és a gazdámat is! Nem bírtam a szagodat.
Apr 10, 2015 07:15:19
szerző
Apr 10, 2015 07:16:11
ugye pityeregve pötyögted be ezeket a szavakat? békújjúnkki anydi!! rohadt bűnöző stalker vagy sneci, egy elmebeteg rinyálós szar.
Apr 10, 2015 07:16:11
-
Apr 10, 2015 07:17:03
tessék, itt van, nézzed csucsót, nehogy a kutyáról is elkezdjél oldalakat telefosni, bazmeg!!!
Apr 10, 2015 07:17:03
nem én írtam
Apr 10, 2015 07:22:13
ki a faszt érdekel a rühes dög?!
pláne ki a faszt érdekel a kutya? ???
pláne ki a faszt érdekel a kutya? ???
Apr 10, 2015 07:22:13
szerző
Apr 10, 2015 07:27:35
na mindegy
na mindegy
a kutya lehet mindegy, de a lényeg te undorító gané, hogy anygyinényi azért nem foglalkozik annyit a melóval, mert egy normális, nálad fiatalabb, sikeres férfi szponzorálja. a dumád alapján azt hitte, hogy te is képes leszel erre, de kiderült, hogy egy életképtelen hazug náci lúzer recskás vagy ezért elhajtott a picsába. ilyen egyszerű ez.
Apr 10, 2015 07:27:35
szerző
Apr 10, 2015 07:30:04
tessék, itt van, nézzed csucsót, nehogy a kutyáról is elkezdjél oldalakat telefosni, bazmeg!!!
nézd ezt a képet gnóm, hát hogy mutatnál te ezen?! csupa normális ember meg egy kutya. ha már állat, te egy kajmánnal mutatsz szépen egy képen.
Apr 10, 2015 07:30:04
sodika
Apr 10, 2015 07:34:23
egy normális, nálad fiatalabb, sikeres férfi szponzorálja
Az előző barátja volt nála 12 évvel (tehát nálam 4 évvel) fiatalabb. Chris 38 éves, csak 2 évvel fiatalabb nála.
Én nem szponzorálja, amennyire tudom, mert Andi büszke rá, hogy a maga részét maga teremti elő.
mindegy
Apr 10, 2015 07:34:23
szerző
Apr 10, 2015 07:34:39
viszont a felszámolás tényleg jó hír, remélem meg lehet venni bálnás zsery vagy valaki más követelését és halálra lehet szopatni ezt a náci fost. mondjuk a trollok ártalmatlanok, mindegy.
Apr 10, 2015 07:34:39
szerző
Apr 10, 2015 07:36:58
mindegy
mindegy
semmit sem tudsz te szerencsétlen, ezért nem tartasz 33 évesen sehol. lecke kész, fifike?
Apr 10, 2015 07:36:58
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 10, 2015 07:38:00
Azt meséld el, hogy mikor lesz a következő tárgyalások, amikor majd szépen elítéltnek végre!
Apr 10, 2015 07:38:00
szerző
Apr 10, 2015 07:41:53
tényleg sneci, én luigi felvételét nézném meg, amin egy jéghideg jogász helyreteszi a bírót. azzal mi van?
Apr 10, 2015 07:41:53
TUDATLAN CAPSLOCKOS
Apr 10, 2015 07:58:37
SODI URFI LEGYEN SZIVES MEGFORMAZNI (SZEP SZINES BETUK, ALAHUZAS, KIEMELES, FELKIALTOJELEK!!!) AZ ANGYIROL IRT ESSZEIT, MERT ILYEN HAJNALI NEGYKOR OSSZECSAPOTT GANYOLASSAL LEHETETLEN BARMILYEN NOT VISSZASZEREZNI A BORTON ARNYEKABAN!
Apr 10, 2015 07:58:37
Főnikmadár
Apr 10, 2015 08:17:05
Szerző: sodika ( [Snecológus-pontszám: 11805] x5) Apr 10, 2015 04:10:49
Szerző: sodika ( [Snecológus-pontszám: 11805] x5) Apr 10, 2015 05:19:33
Ilyen hajnali őrjöngéseket broni szokott itt produkálni. Csak nem dobtad fel valamivel a Glédát, Sodi?
Szerző: sodika ( [Snecológus-pontszám: 11805] x5) Apr 10, 2015 05:19:33
Ilyen hajnali őrjöngéseket broni szokott itt produkálni. Csak nem dobtad fel valamivel a Glédát, Sodi?
Apr 10, 2015 08:17:05
68 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

a sodi teljesen becsavarodott, bizony!