ki epekedik utánad? egy csajjal sem beszéltél szerintem az elmúlt 4 évben. még az ismerkedéstől is messze vagy. epekedés? LOL
Az a buzi, aki a lubeyourtube-ra meg a pride-ra regisztrál, és fuckhotboys meg aaron cute könyvjelzői vannak.
Mintha olyan fasza lenne a németem, hogy naponta fűznék be csajokat, lol. Mindent a maga idejében.
Nem a németedene múlik, magyarul sem tudál felmutatni semmi a szexnagyikon kívül (márha ők egyáltalán léteztek, XXL-es atélta meg egyebek ugye ellene szólnak).
Egyébként minden attól függ. Most például ezekkel a lámpákkal kezdem rendbe rakni a szobát, szóval lehet hogy lépésenként olyan lesz, hogy nem érezném égőnek egy csaj előtt.
Endre, én egyetemistaként egy szakadt matracon basztam félholtra a csajokat és nem voltak se csórók, se prolik elhiheted. A személyiséged és értékrended, gondolkodásmódod számít első körben (a gold digger kurvákon kívül persze).
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
A Sodi mindig nagyon pontosan fogalmaz. Ő nem szaladgál a faszok után, hanem kényelmesen elmetrózik a buziszaunákba és nudistastrandokra, valamint szigorúan középkorú, egyedülálló férfiakkal költözik össze. Nyelvtanilag tehát nem buzi, hiszen őt környékezik meg a vonatozó öregek, nem ő azokat, bizony!
Hú, ha egy éve nem olvastad a fórumot van mit behoznod, azóta nagyon sok geci lefolyt a pitonon.
Látom beleszaladtak páran az Ipcsapdába. A többieket is zaklatod papi?
Az a lényeg hogy nem-vagy-beteg
Pedig a régi blogján írta, hogy eskü elkezd csajozni, mert az ő jóképű, markáns arcától egyenesen bűn megfosztani a szebbik nem szerencsés képviselőit.
andi bepisilt a nevetéstől. :)
dombjój gujítják je?
Milyen teljesítmény??? Azok mennyit szenvedtek akiket lehúztál, mert elhitték a kisírt szemű meséidet te féreg.
Sodi nem beszél németül, még csak 3-4 éve tanulja a németet + Berlin él. Ez még nem elég az ismerkedési nyelvtudáshoz. Hahóóó
Kiváló referenciáid vannak. Mindenhonnan kirúgtak átlag 6 hónap alatt. Az hogy a szaros papírjaid alapján mit hazudsz az egy dolog, mert a gyakorlatban előbb vagy utóbb kiderül, hogy semmihez sem értesz. Egyébként meg ki találd, hogy te a saját erődből jutottál ki Berlinbe. Vera volt az akinek ezt köszönheted. Nélküle már felfordultál volna te életképtelen szar.
Ne aggódj Sodi, ami a gőzben történt, az a gőzben is marad!
A sajtót szerintem soha nem is érdekelte. Nem volt hírértéke.Kuka.
Ezzel még Aaron Cute is egyet értene?
Aki a flokkban sem tud 5 szót egymás után kimondani vágás nélkül, hogy abból egy értelmes mondat legyen, elhiszem, hogy ügyetlen az ismerkedéshez. Nameg ha el is jutna a púp addig, hogy előbújjon a piton, szegény konzervatív német lányka fejvesztve menekülne a fantasztishe drájundcváncish centimétertől.
A buziszaunákban ilyen veszély nem fenyeget. Ott a tapasztalt bácsik tudják mit kell kezdeni az adottságaival.
Minden balhénak van hírértéke. Csak mivel a tokás jópár újságírót megfenyegetett, és hatalmas figyelemkurva, az a hallgatólagos megegyezés alakult ki a firkászok között, hogy úgy tudnak legjobban kibaszni vele, ha egy szót sem írnak róla.
ebben az esetben pont úgy tudnak a legjobban kibaszni vele, ha írnak róla, mert a nyilvánosság erejével jobban ki lehet kényszeríteni, hogy megmozduljon a gépezet, ami börtönbe juttatja.
Szóljon minden második videóm a pinákról, mint a Rácz Gáborbak? :D
Egyébként talán még így is lenne, ha nem lenne lehetőségem szauában rendszeresen szembesíteni magam azzal, hogy na, ők is ugyanemberek csak mint te.
Van ám egy ésszerű sorrend, és előbb biztonságban akarom hosszútávon is tudni magam, mielőtt azzal kezdek el tervezni. Most novemberben például épp elég ideges voltam, az álláskeresés közben az már végképp kikészített volna, ha még egy párkapcsolat ápolásának a nyűge is nyomta volna a vállamat.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
azt csak a magadfajta érzelmi fogyatékosok tekintik nyűgnek.
Egyébként talán még így is lenne, ha nem lenne lehetőségem szauában rendszeresen szembesíteni magam azzal, hogy na, ők is ugyanemberek csak mint te.
Igen egy párkapcsolat két emberről szól te majom.
Van ám egy ésszerű sorrend, és előbb biztonságban akarom hosszútávon is tudni magam, mielőtt azzal kezdek el tervezni.
Tehát a ps4 játékok az ugráló meg takaritórobot a gopro meg a többi szar sorrendben fontosabb mint, hogy csinálj valamit a dentális holokauszttal meg a ragyás veknivel es megpróbáld emberek társaságát keresni.
Fel tudod fogni, hogy a saját retardáltságod miatt kell galambokkal beszélgetned a magányról?
Nem vagyok ellenére.
Férfikozmetikuson gondolkodtam már az arcom miatt, de elég drága, még utána akarok olvasni, hogy van-e egyáltalán bármi értelme, vagy csak divatmajomság.
A gnom fejeden kozmetikus nem segit!!Fogaiddal mit tervezel??Az is draga mi, es a ps4? Te idiota fasz!
Kezdj neki a felkászülési szakasz ráhangolódási fázisának az utánaolvasására. A jövő héten!
A divatmajomság közel áll hozzád. Amúgy buzi-e vagy?
Figyelj, bankos néni nagyon ajánlgatott nekem olyan konstrukciót, hogy havi 150 euró, és a német állam ad még hozzá havi 50-et, és ez milyen sok, viszont csak öregkorben használható fel.
Előgondoskodásnak sokkal értelmesebb, és kedvezőbb megoldás, ha egy pesti lakás önerője a cél, mert onnantól extra kiadás nélkül lesz enyém a lakás: a német albérleti díjat továbbra is fizetem, de onnantól olyan lesz, mintha lakástakarékba fizetném az egészet, elvégre a kiadott lakás után pont azzal nulláznám le az adóalapomat.
De még az önerő megspórolása sem feltétlenül cél, elég ha nulla közelébe jutok a számlámon, máris hitelképes leszek a német banknál a megfelelő önerőre.
Ehhez persze a jelenlegi melóhelyet is meg kell tartanom. Most kell spórolnom, mert 6 hónapig, a próbaidő alatt megint eleve esélytelen lesz a hitelfelvétel.
Sorrend. A szemüvegem jobban zavar már.
Szóval első lépés lézeres szemműtét, aztán utána lépek tovább.
Szemüvegben lehet smárolni sőt csibét nyalni is hidd el, rothadó szájüreggel nem hahó!
Szerintem a MudRunner mellé még veszek kb. 25 euró értékben Sniper Elite 4-et, összesen kb. 50-60 euróért, onnantól pedig a régebbi dolgokkal leállok (úgy értem, most már tényleg), és az új megjelenések közül is csak azokat fogom megvenni, melyek tényleg érdekelnek.
Szerintem a MudRunner mellé még veszek kb. 25 euró értékben Sniper Elite 4-et, összesen kb. 50-60 euróért, onnantól pedig a régebbi dolgokkal leállok (úgy értem, most már tényleg), és az új megjelenések közül is csak azokat fogom megvenni, melyek tényleg érdekelnek.
Alom alom, a kerdes nem ez volt, most 36 evesen mi van sajat tulajdonod?????
Miért ne? Adhatnál csajozási tanácsokat. PUA flokk. Tudod aki nem tudja csinálni az tanítja,
Semmi, de most még nem is gond.
Mert minek tulajdon? Nem vagyok materialista.
A lakás, illetve lakások megvétele is kizátólag azért cél, mert az alapvető biztonsághoz hozzátartozik, hogy 50-55 évesen már elvagy úgy, hogy van egy lakásod, amiben élsz, és egy másik, aminek a kiadásából legalább a rezsi meg a kaja megvan.
De csak azért, KIZÁRÓLAG AZÉRT, mert látom, és félelmetes belegondolni, hogy van olyan, hogy valami akkortájt is a megélhetéssel küszködik (nem úgy érztem, hogy erőfeszítéseket tesz érte, hanem úgy, hogy az erőfeszítések ellenére is csúszik kifele a talaj a tába alól).
na csá
Elől pl. nem hiányzik egy fogam se.
Ha így lenne, a fogorvos elsődleges prioritás lenne. :D
Hazudsz. Neked sosem voltak erőfeszítéseid. Lábad alól azért csúszott ki a talaj mert sötét vagy mint az éjszaka. A puszta szerencsének köszönhető, hogy még életben vagy. Ha nem lett volna Vera hol laktál volna? Most ott kuksolnál Újszászon. Bár hamarosan ez is bekövetkezik,
Ez többkomponensű dolog, hozzátartozik pl. hogy ha nem hív meg az Andi két hétre, akkor eszembe se jutott soha ötletként a külföld. Szóval ezen motiváció nélkül még hátszéllel is Újszászon lennék most. :D
na csá
Nem ez volt a kérdés. Illetve nem volt a téma.Hanem az, hogy egy buta és lusta köcsög vagy aki gazdatestek nélkül már felfordult volna a picsába,
A fogsorod állapota elsődlegesen nem esztétikai, hanem egészségügyi probléma. Minél tovább halogatod, annál nagyobb lesz a kár.
A sérveddel sem foglalkoztál, pedig mennyit mondtuk, aztán majdnem belehaltál.
Nem baj majd legyengül az immunrendszere, hogy megint lehessen gyerekbetegséggel táppénzre menni, még egy ok miért nem lesz flokk.
Szerencsétlennek nagyon betett, hogy a trollégák felkérték a kínaiakat sodi videókat nézni
Nem. De erről beszéltem a vlogban is.
Nem emékszel?
10-15 perc forró szauna, utána kevés úszás, utána leülök egy sör mellé, esetleg olvasgatok valamit, utána enyhébb szauna, utána kis kaja, utána gőzfürdő, utána a termálmedence, utána pihenek kicsit, akár fél óra alvás stb...
Így azért kellemesen eltelik a nap.
Ezzel kapcsolatban fejtettem ki, hogy ehhez képest a nudista strandok totál uncsik, mert napozni tudsz, meg a hideg vízben megfagyni, de még sörért is kell menni, és hozni. Dögunalom.
Miről beszélsz? A szaunázás az pont hogy ERŐSÍTI az immunrendszert. :))
Lesz. De nem négykor, hanem kb. éjfélig.
Na csá
jó kutya!
gyagyás, csak csináld, szívrohammal fognak elvinni a buzitanyáról. xd
Az még megvan természetesen. A hires edzős flokk óta nem volt.
Eszemben sincs. Sőt.
Most határoztam el, hogy januártól már tényleg eljárok heti háromszor.
De erről is mesélek majd a vlogban ma.
csá
Valszeg a munkavégzéseddel" is ez a baj. Nem tudsz 15-20 percnél tovább koncentrálni. Súlyos mentális problémáid vannak Recskás.
Em is tudsz uszni!! Hazug keci! A vlogodat meg nezze a többi retard haverod, en nem.
Mi lett volna, ha nem hatarozod el?
én amúgy fel nem tudom fogni, hogy ennek a retardáltnak miért nincs egy népes yotoube csatornája. tele van a net erőltetett pojácákkal, miközben sneci a lenagyobb természetességgel hozza a szellemi fogyatékos sztárt.
s mivel a közéletbe is belepofázik simán elnevettetné az értelmes jómódú 30-asok generációját, akik nyilván nem néznek bele balfasz tinik műsoraiba, éjjel nappal budapestbe és ilyen kreténségekbe.
az önmagát lejárató ex-szélsőjobbos, ex-úrfiú, "keresztény", észosztó gyagyás. kitalálni nem lehetne nagyobb paródiasorozatot mint púp élete
Jövő héten!
ez az elhatarozas most mitol lesz mas, mint az eddigi 15?
Tavaly is elhatároztad a tavaszi felpörgés keretében, azóta se csinálod.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
eladhatnád sodit a svédeknek rabszolgának.napi 20 óramelócsá.
annyira ostoba, hogy nem fogja fel. sztem simán hozna havi két-három kilót. és ugyanúgy osztaná az észt a recskazimmerből.
p
Dec 29, 2017 01:33:13
Mondtam már. Ez a "miért nincs csajod, buzi vagy" úgy hangzik, mintha azt mondanád, hogy "jaj, miért hagyod epekedni szegény lányokat, ne legyél már ilyen gonosz", kötelezd el magad.
szóval lol
na csá
szóval lol
na csá
ki epekedik utánad? egy csajjal sem beszéltél szerintem az elmúlt 4 évben. még az ismerkedéstől is messze vagy. epekedés? LOL
Dec 29, 2017 01:33:13
téblából
Dec 29, 2017 01:34:41
sodi miért nem jutalmazol meg valami nőstényt nagyszerű társaságoddal? hagyod őket epekedni?
Dec 29, 2017 01:34:41
kripli figyelő
Dec 29, 2017 01:38:14
Bannolni kellene recskaboyt újszászig újévig.Szórakoztaó a magánytól egyre erősebb nyüszítése,de ne feledjük,szart a kommenthaverokra és megint csatornapatkány létre vált a következő kirúgásáig.Szerintem ezzel nagyban elősegítenénk a spórolást.
Dec 29, 2017 01:38:14
evidenciák
Dec 29, 2017 01:39:00
Nem vagyok az. Nem az a buzi, aki magányos farkas, vagy ügyetlen az ismerkedéshez, hanem aki fasz után szaladgál.
Az a buzi, aki a lubeyourtube-ra meg a pride-ra regisztrál, és fuckhotboys meg aaron cute könyvjelzői vannak.
Dec 29, 2017 01:39:00
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Dec 29, 2017 01:40:16
x2)
Mintha olyan fasza lenne a németem, hogy naponta fűznék be csajokat, lol. Mindent a maga idejében.
Nem a németedene múlik, magyarul sem tudál felmutatni semmi a szexnagyikon kívül (márha ők egyáltalán léteztek, XXL-es atélta meg egyebek ugye ellene szólnak).
Egyébként minden attól függ. Most például ezekkel a lámpákkal kezdem rendbe rakni a szobát, szóval lehet hogy lépésenként olyan lesz, hogy nem érezném égőnek egy csaj előtt.
Endre, én egyetemistaként egy szakadt matracon basztam félholtra a csajokat és nem voltak se csórók, se prolik elhiheted. A személyiséged és értékrended, gondolkodásmódod számít első körben (a gold digger kurvákon kívül persze).
téblából
Dec 29, 2017 01:40:38
sodika bizonyítsd, hogy nem vagy buzi. 31-ig legyen egy flokk egy nősténnyel. 3 nap alatt csak fel tud valakit szedni a szilag paripa, a berlini vadászbika. ugye nem buzi sodi a sodi?
Dec 29, 2017 01:40:38
trendbeli garázdaság
Dec 29, 2017 01:41:35
Nem vagyok az. Nem az a buzi, aki magányos farkas, vagy ügyetlen az ismerkedéshez, hanem aki fasz után szaladgál.
A Sodi mindig nagyon pontosan fogalmaz. Ő nem szaladgál a faszok után, hanem kényelmesen elmetrózik a buziszaunákba és nudistastrandokra, valamint szigorúan középkorú, egyedülálló férfiakkal költözik össze. Nyelvtanilag tehát nem buzi, hiszen őt környékezik meg a vonatozó öregek, nem ő azokat, bizony!
Dec 29, 2017 01:41:35
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Dec 29, 2017 01:47:22
x2)
Annyira vártam, hogy újra írj ide, de most annyira várom, hogy eltakarodj innen.
fritz
Dec 29, 2017 01:49:10
A Sodika nem szaladgál fasz után, hiszen őt várja egy otthon munka után.
Dec 29, 2017 01:49:10
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Dec 29, 2017 01:50:43
x2)
Tányelg azzal a hazugsággal mi lett, hogy 4-esre államvizsgáztál?
-
Dec 29, 2017 01:56:14
* ásít *
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
Dec 29, 2017 01:56:14
-
Dec 29, 2017 01:58:23
Bocs, csak teszteltem a proxym. (Működik! Hehhehe)
Mikortól van újra Sodi? Év elején még nem volt, most meg megint van. Volt valami nevezetes esemény?
Mikortól van újra Sodi? Év elején még nem volt, most meg megint van. Volt valami nevezetes esemény?
Dec 29, 2017 01:58:23
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Dec 29, 2017 02:03:27
x2)
Bocs, csak teszteltem a proxym. (Működik! Hehhehe)
Hú, ha egy éve nem olvastad a fórumot van mit behoznod, azóta nagyon sok geci lefolyt a pitonon.
-
Dec 29, 2017 02:14:55
Ott ragadtam le, hogy nem írt már ide sok-sok hónapja. Most meg látom, hogy újra aktív. Rámentem a JewTube channelre is. Elkezdtem bepótolni a leckéket, de nagyon sok a tananyag... :(
Dec 29, 2017 02:14:55
kínzó kérdés
Dec 29, 2017 02:15:59
ilyen az, ha sneci nőkkel találkozik:
www.youtube.com/watch?v=6VersvmzUWg
www.youtube.com/watch?v=6VersvmzUWg
Dec 29, 2017 02:15:59
Állapot Catatone
Dec 29, 2017 02:36:52
Na meló, csá.
Dec 29, 2017 02:36:52
Adósságrendezés Aladár
Dec 29, 2017 02:42:41
Na meló, csá.
Látom beleszaladtak páran az Ipcsapdába. A többieket is zaklatod papi?
Az a lényeg hogy nem-vagy-beteg
Dec 29, 2017 02:42:41
-
Dec 29, 2017 03:56:37
ne kattintsatok a skizofrén facebook csapdájára
ha valaki rákattintott és szeretné felkérdezni, RGL megosztotta a személyes adatait: www.youtube.com/watch?v=eVPkauR6uDw
ha valaki rákattintott és szeretné felkérdezni, RGL megosztotta a személyes adatait: www.youtube.com/watch?v=eVPkauR6uDw
Dec 29, 2017 03:56:37
banshee
(
x24)
Dec 29, 2017 06:34:07
x24)
sodi miért nem jutalmazol meg valami nőstényt nagyszerű társaságoddal? hagyod őket epekedni?
Pedig a régi blogján írta, hogy eskü elkezd csajozni, mert az ő jóképű, markáns arcától egyenesen bűn megfosztani a szebbik nem szerencsés képviselőit.
legújítják
Dec 29, 2017 08:01:34
Hotelbe vinném, ha már.
Azt mondanám neki, a kéglim éppen legújítják.
Ez azért hölgy fogadására szerintem alkalmatlan.
De nem is arra van.
Azt mondanám neki, a kéglim éppen legújítják.
Ez azért hölgy fogadására szerintem alkalmatlan.
De nem is arra van.
andi bepisilt a nevetéstől. :)
Dec 29, 2017 08:01:34
Német csibék
Dec 29, 2017 08:38:03
Tudod kit viszel te hotelbe......anyádat!
Masnis szar (legújítják a kéglit)
Masnis szar (legújítják a kéglit)
Dec 29, 2017 08:38:03
o_o
Dec 29, 2017 08:57:53
T
legújítják a kéglit
legújítják a kéglit
dombjój gujítják je?
Dec 29, 2017 08:57:53
-
Dec 29, 2017 08:58:50
Lolbazmeg, senki nem akarja megírni, hogy Sherlock Porks Kanadában bujkál. Már nem érdekli a sajtót.
Dec 29, 2017 08:58:50
-
Dec 29, 2017 09:00:33
Látod kisboros, ennyit arról, hogy ez a fórum tele van libsi firkászokkal.
Dec 29, 2017 09:00:33
Boros László Tiszavasvári
Dec 29, 2017 09:35:25
Lolbazmeg, senki nem akarja megírni, hogy Sherlock Porks Kanadában bujkál. Már nem érdekli a sajtót.
nem baj, a kanadai hatóságokat érdekli, miért adta el Sherlock Porks a lelkét Dec 29, 2017 09:35:25
-
Dec 29, 2017 09:37:13
Pont arra jöttem rá 5 hét után, hogy nem szerencsém van sose, minden az én teljesítményem. Ha volt ennek tanulsága, akkor az ez. Mindenki kinyalhatja, aki szerencsémre hivatozva akarna rám támaszkodni, én ugyanis megszenvedtem az eredményeimért.
Milyen teljesítmény??? Azok mennyit szenvedtek akiket lehúztál, mert elhitték a kisírt szemű meséidet te féreg.
Dec 29, 2017 09:37:13
-
Dec 29, 2017 09:39:37
Sodi nem beszél németül, még csak 3-4 éve tanulja a németet + Berlin él. Ez még nem elég az ismerkedési nyelvtudáshoz. Hahóóó
Dec 29, 2017 09:39:37
-
Dec 29, 2017 09:43:44
Mert ugyan mi a faszt értünk azalatt, hogy valami úgymond "eltékozolt", amikor azok árán vannak most olyan írásos referenciáim melyekkel ma itt Berlinben kellően komolyan vesznek engem?
Látom ám, mit össze képes nyűglődni, aki referencia nélkül próbálkozik bármivel is. Akár otthon, akár itt. Még kiváló nyelvutással is fillérezett anno 2014-ben még az Andi is.
Ha anno a barcelonai évei alatt nem spórolt volna össze egy nyíregyi lakásra, és nem csordogált volna onnan az albérlőktől némi aprópénz, 2014 elején éhen is döglött volna.
Ennyit számítanak a papírok, még akkor is, ha nem diplomáról tanúskodnak, de azzal egyenértékű tudást reprezentálnak.
Semmi sem volt eltékozolt, minden szükségszerű volt ahhoz, hogy most LEGALÁBB itt legyek, ahol, és olyan körülmények között, amilyenek között.
Látom ám, mit össze képes nyűglődni, aki referencia nélkül próbálkozik bármivel is. Akár otthon, akár itt. Még kiváló nyelvutással is fillérezett anno 2014-ben még az Andi is.
Ha anno a barcelonai évei alatt nem spórolt volna össze egy nyíregyi lakásra, és nem csordogált volna onnan az albérlőktől némi aprópénz, 2014 elején éhen is döglött volna.
Ennyit számítanak a papírok, még akkor is, ha nem diplomáról tanúskodnak, de azzal egyenértékű tudást reprezentálnak.
Semmi sem volt eltékozolt, minden szükségszerű volt ahhoz, hogy most LEGALÁBB itt legyek, ahol, és olyan körülmények között, amilyenek között.
Kiváló referenciáid vannak. Mindenhonnan kirúgtak átlag 6 hónap alatt. Az hogy a szaros papírjaid alapján mit hazudsz az egy dolog, mert a gyakorlatban előbb vagy utóbb kiderül, hogy semmihez sem értesz. Egyébként meg ki találd, hogy te a saját erődből jutottál ki Berlinbe. Vera volt az akinek ezt köszönheted. Nélküle már felfordultál volna te életképtelen szar.
Dec 29, 2017 09:43:44
halakat terelő juhász
Dec 29, 2017 09:49:43
Ne aggódj Sodi, ami a gőzben történt, az a gőzben is marad!
Dec 29, 2017 09:49:43
Hiénaverő
(
x17)
Dec 29, 2017 09:57:01
x17)
Sneci mikor voltál utoljára nővel? Miért soha? Mióta a Reich-ben vagy, hány németcsibét nyaltál már ki? Miért nullát? Buzi vagy? XDDD
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
-
Dec 29, 2017 10:12:14
Dec 29, 2017 10:12:14
-
Dec 29, 2017 10:14:23
Ezzel még Aaron Cute is egyet értene?
Dec 29, 2017 10:14:23
-
Dec 29, 2017 11:00:40
Aki a flokkban sem tud 5 szót egymás után kimondani vágás nélkül, hogy abból egy értelmes mondat legyen, elhiszem, hogy ügyetlen az ismerkedéshez. Nameg ha el is jutna a púp addig, hogy előbújjon a piton, szegény konzervatív német lányka fejvesztve menekülne a fantasztishe drájundcváncish centimétertől.
A buziszaunákban ilyen veszély nem fenyeget. Ott a tapasztalt bácsik tudják mit kell kezdeni az adottságaival.
Dec 29, 2017 11:00:40
-
Dec 29, 2017 11:05:51
Sneci te bizony buzi vagy. Nem azért mert ügyetlen vagy az ismerkedéshez, hanem mert meg sem próbálod. Tudod a heteróknak vannak bizonyos hormonális késztetései. (Ezért van, hogy még a fogatlan cigóknak is van nőjük. Olyan amilyen de többet kúrnak mint te.)
Dec 29, 2017 11:05:51
-
Dec 29, 2017 11:24:20
Minden balhénak van hírértéke. Csak mivel a tokás jópár újságírót megfenyegetett, és hatalmas figyelemkurva, az a hallgatólagos megegyezés alakult ki a firkászok között, hogy úgy tudnak legjobban kibaszni vele, ha egy szót sem írnak róla.
Dec 29, 2017 11:24:20
-
Dec 29, 2017 11:31:18
ebben az esetben pont úgy tudnak a legjobban kibaszni vele, ha írnak róla, mert a nyilvánosság erejével jobban ki lehet kényszeríteni, hogy megmozduljon a gépezet, ami börtönbe juttatja.
Dec 29, 2017 11:31:18
-
Dec 29, 2017 11:37:11
de egyébként a bírósági, rendőrségi bejelentésekkel magyar viszonylatban megtettük amit lehet, már nem sokat tesz ehhez hozzá egy sajtóhír.
kanadai viszonylatban viszont még sokat tehetünk. pl. azt, hogy a bevándorlásiak elkezdjék keresni. mi nem tudjuk a konkrét helyét ahol most bujkál, de van egy regisztrált mobilszáma az egyik oldalon, azt a kanadai hivatal könnyen megszerzi, és az alapján tudni fogják hol van. mondjuk nem tudom kanadában mennyire mozdulnak rá az illegális migrikre.
kanadai viszonylatban viszont még sokat tehetünk. pl. azt, hogy a bevándorlásiak elkezdjék keresni. mi nem tudjuk a konkrét helyét ahol most bujkál, de van egy regisztrált mobilszáma az egyik oldalon, azt a kanadai hivatal könnyen megszerzi, és az alapján tudni fogják hol van. mondjuk nem tudom kanadában mennyire mozdulnak rá az illegális migrikre.
Dec 29, 2017 11:37:11
sodika
Dec 29, 2017 11:41:35
Tudod a heteróknak vannak bizonyos hormonális késztetései.
Van ám egy ésszerű sorrend, és előbb biztonságban akarom hosszútávon is tudni magam, mielőtt azzal kezdek el tervezni. Most novemberben például épp elég ideges voltam, az álláskeresés közben az már végképp kikészített volna, ha még egy párkapcsolat ápolásának a nyűge is nyomta volna a vállamat.
Dec 29, 2017 11:41:35
-
Dec 29, 2017 11:45:32
Fogyatékos vagy. Pont akkor van szüksége az embernek leginkább a párjára, amikor szarul érzi magát. Teljesen autista baromként állsz a világhoz csoda, hogy egyáltalán óvodából iskolába engedtek.
Dec 29, 2017 11:45:32
-
Dec 29, 2017 11:46:00
azt csak a magadfajta érzelmi fogyatékosok tekintik nyűgnek.
Dec 29, 2017 11:46:00
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 29, 2017 11:46:28
Krisztusi kor? Családalapítás?
Dec 29, 2017 11:46:28
-
Dec 29, 2017 11:49:12
Igen egy párkapcsolat két emberről szól te majom.
Van ám egy ésszerű sorrend, és előbb biztonságban akarom hosszútávon is tudni magam, mielőtt azzal kezdek el tervezni.
Tehát a ps4 játékok az ugráló meg takaritórobot a gopro meg a többi szar sorrendben fontosabb mint, hogy csinálj valamit a dentális holokauszttal meg a ragyás veknivel es megpróbáld emberek társaságát keresni.
Fel tudod fogni, hogy a saját retardáltságod miatt kell galambokkal beszélgetned a magányról?
Dec 29, 2017 11:49:12
Örebro
(
x17)
Dec 29, 2017 11:50:06
x17)
Gyagyås!
Lassan 36 eves leszel, elgondolkodtal azon, hogy mit tudsz felmutatni, mi az ami a tulajdonod, amit megtermeltel??? A ps4 nem szamit azt nem tudod hasznålni!
SuperB, medences håz, stb....... ezekkel mi van?
Sittes bunko!
Vårtalak ket alkalommal, mint azt irtam koråbban, fostål jönni, innentöl pofåd lapos, te gyåva fereg!
Lassan 36 eves leszel, elgondolkodtal azon, hogy mit tudsz felmutatni, mi az ami a tulajdonod, amit megtermeltel??? A ps4 nem szamit azt nem tudod hasznålni!
SuperB, medences håz, stb....... ezekkel mi van?
Sittes bunko!
Vårtalak ket alkalommal, mint azt irtam koråbban, fostål jönni, innentöl pofåd lapos, te gyåva fereg!
sodika
Dec 29, 2017 11:51:34
Nem vagyok ellenére.
Férfikozmetikuson gondolkodtam már az arcom miatt, de elég drága, még utána akarok olvasni, hogy van-e egyáltalán bármi értelme, vagy csak divatmajomság.
Dec 29, 2017 11:51:34
Örebro
(
x17)
Dec 29, 2017 11:54:14
x17)
Nem vagyok ellenére.
A gnom fejeden kozmetikus nem segit!!Fogaiddal mit tervezel??Az is draga mi, es a ps4? Te idiota fasz!
-
Dec 29, 2017 11:54:23
Nem vagyok ellenére.
Kezdj neki a felkászülési szakasz ráhangolódási fázisának az utánaolvasására. A jövő héten!
Dec 29, 2017 11:54:23
-
Dec 29, 2017 11:54:29
Nem vagyok ellenére.
A divatmajomság közel áll hozzád. Amúgy buzi-e vagy?
Dec 29, 2017 11:54:29
sodika
Dec 29, 2017 11:55:16
mi az ami a tulajdonod, amit megtermeltel???
Figyelj, bankos néni nagyon ajánlgatott nekem olyan konstrukciót, hogy havi 150 euró, és a német állam ad még hozzá havi 50-et, és ez milyen sok, viszont csak öregkorben használható fel.
Előgondoskodásnak sokkal értelmesebb, és kedvezőbb megoldás, ha egy pesti lakás önerője a cél, mert onnantól extra kiadás nélkül lesz enyém a lakás: a német albérleti díjat továbbra is fizetem, de onnantól olyan lesz, mintha lakástakarékba fizetném az egészet, elvégre a kiadott lakás után pont azzal nulláznám le az adóalapomat.
De még az önerő megspórolása sem feltétlenül cél, elég ha nulla közelébe jutok a számlámon, máris hitelképes leszek a német banknál a megfelelő önerőre.
Ehhez persze a jelenlegi melóhelyet is meg kell tartanom. Most kell spórolnom, mert 6 hónapig, a próbaidő alatt megint eleve esélytelen lesz a hitelfelvétel.
Dec 29, 2017 11:55:16
sodika
Dec 29, 2017 11:56:00
AFogaiddal mit tervezel??
Dec 29, 2017 11:56:00
-
Dec 29, 2017 11:56:42
Próbaidő alatt heti hány ps4 játékkal fogsz spórólni?
Dec 29, 2017 11:56:42
sodika
Dec 29, 2017 11:57:15
Szart érek a német állam havi 50 eurójával, ha korábban lebetegszem, ott marad a pénz.
Dec 29, 2017 11:57:15
-
Dec 29, 2017 11:58:00
Szemüvegben lehet smárolni sőt csibét nyalni is hidd el, rothadó szájüreggel nem hahó!
Dec 29, 2017 11:58:00
sodika
Dec 29, 2017 11:58:50
sodika
-
Dec 29, 2017 11:58:51
Teljesen retard vagy! Lézeres szemműtét sem 2 euró. Ráadásul annyira nem érted a szakmát hogy 6 hónap a próbaidő? Gratulálok ez az életbiztosítás..
Dec 29, 2017 11:58:51
Örebro
(
x17)
Dec 29, 2017 11:59:32
x17)
sodika
Dec 29, 2017 12:00:26
Na jó, vlogvágás, csá.
Du. 4-kor nem jön, de még éjfél előtt mindenképp, mert holnapra már egész napos szaunázást tervezek, nem pedig videóvágást.
csá
Du. 4-kor nem jön, de még éjfél előtt mindenképp, mert holnapra már egész napos szaunázást tervezek, nem pedig videóvágást.
csá
Dec 29, 2017 12:00:26
-
Dec 29, 2017 12:01:38
Van bordapúpja pl. Az csakazövé. Tényleg sneci nem gondoltad még, hogy kis lovettáért felajánld a hulládat? Bármelyik patológiai intézet repesne az örömtől, hogy ilyen quasimodo csontvázuk lehet.
Dec 29, 2017 12:01:38
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 29, 2017 12:02:31
A fogaidra alsó hangon betervezhetsz 2-3 millió forintot - Magyarországon. Németországban kétszer-háromszor ennyi.
Dec 29, 2017 12:02:31
-
Dec 29, 2017 12:02:37
Miért ne? Adhatnál csajozási tanácsokat. PUA flokk. Tudod aki nem tudja csinálni az tanítja,
Dec 29, 2017 12:02:37
sodika
Dec 29, 2017 12:03:44
A lakás, illetve lakások megvétele is kizátólag azért cél, mert az alapvető biztonsághoz hozzátartozik, hogy 50-55 évesen már elvagy úgy, hogy van egy lakásod, amiben élsz, és egy másik, aminek a kiadásából legalább a rezsi meg a kaja megvan.
De csak azért, KIZÁRÓLAG AZÉRT, mert látom, és félelmetes belegondolni, hogy van olyan, hogy valami akkortájt is a megélhetéssel küszködik (nem úgy érztem, hogy erőfeszítéseket tesz érte, hanem úgy, hogy az erőfeszítések ellenére is csúszik kifele a talaj a tába alól).
na csá
Dec 29, 2017 12:03:44
sodika
Dec 29, 2017 12:04:51
A fogaidra alsó hangon betervezhetsz 2-3 millió forintot
Dec 29, 2017 12:04:51
sodika
Dec 29, 2017 12:05:15
na videóvágás, csá
Dec 29, 2017 12:05:15
-
Dec 29, 2017 12:06:53
na csá
na csá
Hazudsz. Neked sosem voltak erőfeszítéseid. Lábad alól azért csúszott ki a talaj mert sötét vagy mint az éjszaka. A puszta szerencsének köszönhető, hogy még életben vagy. Ha nem lett volna Vera hol laktál volna? Most ott kuksolnál Újszászon. Bár hamarosan ez is bekövetkezik,
Dec 29, 2017 12:06:53
sodika
Dec 29, 2017 12:08:38
Ha nem lett volna Vera hol laktál volna? Most ott kuksolnál Újszászon.
Ez többkomponensű dolog, hozzátartozik pl. hogy ha nem hív meg az Andi két hétre, akkor eszembe se jutott soha ötletként a külföld. Szóval ezen motiváció nélkül még hátszéllel is Újszászon lennék most. :D
na csá
Dec 29, 2017 12:08:38
sodika
Dec 29, 2017 12:12:26
Egyébként tényleg az újszászi nyomorgás lenne az alternatíva, és hogy örülnék a 100 ezer feletti bevételű hónapoknak, de a 80 ezerrel már hátradőlnék, hogy jól van ez, mert magasabb, mint anyám nyugdíja.
Szóval én ehhez képest mérem a jelenlegi helyzetemet, és ehhez képest jó. És persze, még mindig szar, de amikor visszatekintesz az egy évvel korábbi állapotra, akkor azért az jön ki, hogy na, azért van fejlődés.
Hamburgba pl. nem vágyakoznék vissza, és a külvárosi konténerbe sem.
Szóval én ehhez képest mérem a jelenlegi helyzetemet, és ehhez képest jó. És persze, még mindig szar, de amikor visszatekintesz az egy évvel korábbi állapotra, akkor azért az jön ki, hogy na, azért van fejlődés.
Hamburgba pl. nem vágyakoznék vissza, és a külvárosi konténerbe sem.
Dec 29, 2017 12:12:26
sodika
Dec 29, 2017 12:12:32
na csá
Dec 29, 2017 12:12:32
-
Dec 29, 2017 12:16:46
na csá
na csá
Nem ez volt a kérdés. Illetve nem volt a téma.Hanem az, hogy egy buta és lusta köcsög vagy aki gazdatestek nélkül már felfordult volna a picsába,
Dec 29, 2017 12:16:46
-
Dec 29, 2017 12:16:57
Na és a nándorfejérvár közbe?
Dec 29, 2017 12:16:57
#
Dec 29, 2017 12:17:00
Nem válaszolsz megint a kérdésekre vagy csak egyszerűen ignoráns sodi a sodi?
6 hónap a próbaidőd? Fontos lenne tudni, hogy mikor kezdjünk el örülni, hogy végre határozatlan idejű szerződésed van! Pezsgőt is bontunk majd a tiszteletedre!
6 hónap a próbaidőd? Fontos lenne tudni, hogy mikor kezdjünk el örülni, hogy végre határozatlan idejű szerződésed van! Pezsgőt is bontunk majd a tiszteletedre!
Dec 29, 2017 12:17:00
Örebro
(
x17)
Dec 29, 2017 12:17:26
x17)
gyagyas, remelem megdöglesz a sauna miatt hamarosan, te tenyleg akkora fasz vagy, hogy ott ulsz egesz nap? A sauna max. egy ora 10 perc bent, öt perc kint. Es ez egy ora idötartamig!!!
-
Dec 29, 2017 12:18:49
Soha életedben semmiféle erőfeszítést nem tettél semmiért. Ha értenél az informatikához és beszélnél legalább még egy nyelvet akkor Magyarországon is kurva jól kereshetnél.
Dec 29, 2017 12:18:49
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 29, 2017 12:19:17
A fogsorod állapota elsődlegesen nem esztétikai, hanem egészségügyi probléma. Minél tovább halogatod, annál nagyobb lesz a kár.
A sérveddel sem foglalkoztál, pedig mennyit mondtuk, aztán majdnem belehaltál.
Dec 29, 2017 12:19:17
#
Dec 29, 2017 12:22:10
gyagyas, remelem megdöglesz a sauna miatt hamarosan, te tenyleg akkora fasz vagy, hogy ott ulsz egesz nap? A sauna max. egy ora 10 perc bent, öt perc kint. Es ez egy ora idötartamig!!!
Nem baj majd legyengül az immunrendszere, hogy megint lehessen gyerekbetegséggel táppénzre menni, még egy ok miért nem lesz flokk.
Szerencsétlennek nagyon betett, hogy a trollégák felkérték a kínaiakat sodi videókat nézni
Dec 29, 2017 12:22:10
sodika
Dec 29, 2017 12:23:42
gyagyas, remelem megdöglesz a sauna miatt hamarosan, te tenyleg akkora fasz vagy, hogy ott ulsz egesz nap?
Nem emékszel?
10-15 perc forró szauna, utána kevés úszás, utána leülök egy sör mellé, esetleg olvasgatok valamit, utána enyhébb szauna, utána kis kaja, utána gőzfürdő, utána a termálmedence, utána pihenek kicsit, akár fél óra alvás stb...
Ezzel kapcsolatban fejtettem ki, hogy ehhez képest a nudista strandok totál uncsik, mert napozni tudsz, meg a hideg vízben megfagyni, de még sörért is kell menni, és hozni. Dögunalom.
Dec 29, 2017 12:23:42
sodika
Dec 29, 2017 12:24:12
Miről beszélsz? A szaunázás az pont hogy ERŐSÍTI az immunrendszert. :))
Dec 29, 2017 12:24:12
sodika
Dec 29, 2017 12:27:06
Én aztán 10-15 perc alatt totál megunok dolgokat, ezért jó, hogy ha egy ilyen helyen van csomó dolog, ami közül választhatsz, éppen mihez van kedved. Többféle medence, többféle szauna, többféle kajalehetőség, többféle pihenési lehetőség.
Amikor csak dögleni tudsz, meg ott a hideg víz, mint egy nudista strandon, az ehhez képest nekem rohadt uncsi.
Amikor csak dögleni tudsz, meg ott a hideg víz, mint egy nudista strandon, az ehhez képest nekem rohadt uncsi.
Dec 29, 2017 12:27:06
sodika
Dec 29, 2017 12:27:12
na csá
Dec 29, 2017 12:27:12
-
Dec 29, 2017 12:29:05
púp, még ma legyen kész a masnizós flokk!
ne feledd, első a trollok szórakozása és csak második sodi pihenése!
Dec 29, 2017 12:29:05
sodika
Dec 29, 2017 12:29:41
púp, még ma legyen kész a masnizós flokk!
Na csá
Dec 29, 2017 12:29:41
-
Dec 29, 2017 12:30:38
Na csá
Na csá
jó kutya!
Dec 29, 2017 12:30:38
-
Dec 29, 2017 12:31:31
30 perc alatt 8x irtad azt, hogy csá.
Dec 29, 2017 12:31:31
xray
Dec 29, 2017 12:31:37
Na jó, vlogvágás, csá.
csá
csá
gyagyás, csak csináld, szívrohammal fognak elvinni a buzitanyáról. xd
Dec 29, 2017 12:31:37
-
Dec 29, 2017 12:37:12
Na csá
a decemberi felporges elsodikazodott, ahogy eddig az osszes. mikor kezded a kovetkezot, Jövő héten? Na csá
Dec 29, 2017 12:37:12
xray
Dec 29, 2017 12:37:24
te szerencsétlen, két emelet megmászása után már évekkel ezelőtt is csak hörögtél, azóta csak romlott a helyzet. napi 10-15 perc kocogás többet használna, mint a mindennapos szaunázás.
Dec 29, 2017 12:37:24
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 29, 2017 12:39:33
A konditerem-bérletet lemondtad már, vagy spórolsz rajta minden hónapban 70 eurót?
Dec 29, 2017 12:39:33
-
Dec 29, 2017 12:44:11
A konditerem-bérletet lemondtad már, vagy spórolsz rajta minden hónapban 70 eurót?
Az még megvan természetesen. A hires edzős flokk óta nem volt.
Dec 29, 2017 12:44:11
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 29, 2017 12:48:10
Gondolom aláírt egy éves szerződést, mert úgy olcsóbb. :)
Dec 29, 2017 12:48:10
sodika
Dec 29, 2017 12:52:39
Eszemben sincs. Sőt.
csá
Dec 29, 2017 12:52:39
-
Dec 29, 2017 12:54:12
Én aztán 10-15 perc alatt totál megunok dolgokat, ezért jó, hogy ha egy ilyen helyen van csomó dolog, ami közül választhatsz, éppen mihez van kedved. Többféle medence, többféle szauna, többféle kajalehetőség, többféle pihenési lehetőség.
Valszeg a munkavégzéseddel" is ez a baj. Nem tudsz 15-20 percnél tovább koncentrálni. Súlyos mentális problémáid vannak Recskás.
Dec 29, 2017 12:54:12
Örebro
(
x17)
Dec 29, 2017 13:00:08
x17)
Nem emékszel?
Nem emékszel?
Em is tudsz uszni!! Hazug keci! A vlogodat meg nezze a többi retard haverod, en nem.
Schwezoff David
Dec 29, 2017 13:03:45
Eszemben sincs. Sőt.
csá
csá
Mi lett volna, ha nem hatarozod el?
Dec 29, 2017 13:03:45
-
Dec 29, 2017 13:04:48
Eszemben sincs. Sőt.
csá
csá
én amúgy fel nem tudom fogni, hogy ennek a retardáltnak miért nincs egy népes yotoube csatornája. tele van a net erőltetett pojácákkal, miközben sneci a lenagyobb természetességgel hozza a szellemi fogyatékos sztárt.
s mivel a közéletbe is belepofázik simán elnevettetné az értelmes jómódú 30-asok generációját, akik nyilván nem néznek bele balfasz tinik műsoraiba, éjjel nappal budapestbe és ilyen kreténségekbe.
az önmagát lejárató ex-szélsőjobbos, ex-úrfiú, "keresztény", észosztó gyagyás. kitalálni nem lehetne nagyobb paródiasorozatot mint púp élete
Dec 29, 2017 13:04:48
-
Dec 29, 2017 13:05:30
Jövő héten!
Dec 29, 2017 13:05:30
-
Dec 29, 2017 13:08:19
Eszemben sincs. Sőt.
csá
csá
ez az elhatarozas most mitol lesz mas, mint az eddigi 15?
Dec 29, 2017 13:08:19
Hiénaverő
(
x17)
Dec 29, 2017 13:08:56
x17)
Eszemben sincs. Sőt.
csá
csá
Tavaly is elhatároztad a tavaszi felpörgés keretében, azóta se csinálod.
Örebro
(
x17)
Dec 29, 2017 13:11:14
x17)
gyagyås csak hzudsz hazudsz es ujra csak hazudsz!! se felpörges se semmi.
broni
Dec 29, 2017 13:19:50
gyagyås csak hzudsz hazudsz es ujra csak hazudsz!! se felpörges se semmi.
eladhatnád sodit a svédeknek rabszolgának.napi 20 óramelócsá.
Dec 29, 2017 13:19:50
Dec 29, 2017 13:25:29
annyira ostoba, hogy nem fogja fel. sztem simán hozna havi két-három kilót. és ugyanúgy osztaná az észt a recskazimmerből.
Dec 29, 2017 13:25:29
69 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Pedig te egy magyányos Frakas vagy. :D
Viccet félretéve.
Neked farokverő csatornád volt/van és meleg oldalakon voltál/vagy regisztrált felhasználó + a masztypary-s komment és ez még csak a jéghegy csúcsa lehet. Miért tagadod?