Valahogy ez neked sosem jön össze, érthetetlen.
Nem érzem én ezeket egyértelműen szar ajánlatnak és ahogy látom más sem.
Mi vált be a némettel kapcsolatban? Saját bevallásod szerint sem tudsz németül.
És a programozás? A hazug, masnis CV miatt vesznek fel bárhová is és, ahogy kiderül az igazság ki is basznak.
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
Semmiféle hazugság nincs.
Tanulmányaim, munkahelyeim, feladataim, és az általam használt technikák objektív felsorolása, szint tekintetében aszerint súlyozva, melyiket használom csaknak 10 éve, melyiket csak pár éve, stb...
Ez maga a kőkemény igazság. Hogy ehhez nem feltétlenül párosul a belőle esetlegesen következtetésként levonható képességkompozíció? Jó, de én saját magamat bevallottan alacsony képességű, és buta embernek tartom, és még bemutatkozások közben sem állítom az ellenkezőjét. Hanem ehelyett nem teszem említés tárgyává a kérdést.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Azt mondanám, 6-7 körül.
Vagyis a legtöbb valós feladathoz épp elég jó.
Nem kell zseninek lenni, hogy megfelelő munkát nyújts.
(Ilyesmi kérdés még volt is a jelenlegi helyen, és ilyesmit válaszoltam rá.)
Akkor mutasd meg nekünk a CV-t és elhisszük, hogy nincs benne hazugság.
Hazudsz, masnigeci! 7-8at mondtál! Amikor a valóság a 4-5 ha rendes akarsz lenni magadhoz, és a behazudott féléveket pontokra váltod... Nagy baromság volt hazudni, nagyon hamar ki fognak baszni onnan! Tesztprogramot nem kellett írni?
Nem, nem mondtam.
Nem kérdezték, mennyire vagyok úgymond "jó programozó".
Arra igenis 6-7-et mondtam volna.
A Java-ra azt mondtam, kb. 5.
És speciálisan a PHP-re mondtam, hogy 7-8.
Nincs abban hazugság, ha pontosan a kérdésre válaszolsz.
Most először voltál őszinte hosszú idő óta.
Na, lássuk a CV-t!
Dehogy, erről beszéltem a SoDI beszól csatin is.
Hogy le van ez szarva, mert Mészáros Lőrinc sem a legokosabb magyar. :D
Oszt ennyi. :D
Attól még nem biztos, hogy nem érdemli meg, amije van.
Na csá
Miért nem akarod megmutatni a CV-t? Mégiscsak tele van hazugságokkal és masikkal?
Nem az számít, hogy mennyit keresel, hanem mennyit nő a vagyonod.
Szerinted hány berlininek csökken a vagyona 2000euros fizetéssel is?
Ha a játék a hobbid, 1200-ból megélhetsz.
Akkor te lány vagy illetve te vagy a lány :)
Drága volt? Vagy elég volt sárkány sörrel fizetned?
Ilyenek voltak Rolindának is! xDDDDD
Kemény felkérdezés, hogy csicskul a recskás :D
- De te csináltad a videót magadról.
- Hátyööö asz mosty jészjetykéjdésh...
LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Azért szépen felkérdezi Bécigány. Nem tud kiangolnázni a faszverő buzeráns, úgy sarokba szorítja Fürge.
szerintem ebben az a legnagyobb poén, ahogy a diplomás nagyszülőkkel rendelkező kvázi értelmiségi tyodika becsicskul a tolvaj bűnöző bécigánynak. biztos azért taníttatták a tyodikát, hogy ilyen alakok vonják felelősségre.
Még annyit hozzá sodrák, direkt április 1-én raktad fel? :D
Kéne venni valami kütyüt még a pésh-hez olyan 250-320 euró körül az tutira megoldaná. Ez százhszházalékh.
nagy károly :)))
Sajnos a könyvjelzők nem látszódnak csak a kiváló notepad fejlesztő környezet.
hígított kért!!!!!!!!!!!!!!
Igen mert egy kretén és egyetlen kapcsoalta emberekkel itt van. Sneci is már csak a tanszék terminusztechnikuszaiban tud gondolkodni.
Vajon linuxra is van notepad? Google és fórumok alapján igen. Szóval szerencsére a mostani melócsába is elehet abba dolgozni a véjpojofipjogjamonyonyak.
Vajon a munkahelyén is speakboarddal olvastatja fel a dokumentációkat?
Nem tökmindegy, hogy milyen nyelven van? Még ha magyarul lenne sem fogná fel asodi, hogy mi vagyon oda írva Hahó!
azért kezdtük szopatni, mert egy közönséges tolvaj geci, aki ráadásul letagadta a múltját a nyilvánosság előtt. meg ugye sneci retard körének része volt, általa snecit is szopattuk, ahogy az látszik is a videóban.
Múltját? Jelenét! Már bőven kappánykodott, amikor kiment a Vatikánba húsvétkor lopni a patkány! Közben pedig lehúzta a nyomorult devizás lumpeneket otthonvédelem ígéretével, közben csak szétverte a lakásukat, ezzel még komolyabb anyagi csődbe taszítva őket. Bónuszként illegális építkezésekben utazott Érden. Megérdemelte a faszerdőket, bár tény, hogy az univerzum sokkal komolyabban megbüntette, mint a trollok LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
snecit szopattuk, de bécigány is kérte a szájába a faszerdőt, mert ragaszkodott a faszverőhöz.
nagy károly = bede márton. ha még emlékszik valaki az utolsó bombagyári posztok egyikére.
De hát itt mindenkiBede Márton Kiss Endre Farkas, hahó!
A videoban is meggyozoen kiss endre farkasnak volt azonositva az illeto. Nem lehetett bede.
Valaki tán felgyújtotta?
pirotechnikai botlásocska
Szóval ezért voltán Pesten...
titok!!!!!!!!!!!!!!
Fogsz te még engem rajongással szopni
nálam érezhető a fejlődés, évi ötven rongy, család, haverok, élet. nincsenek videojátékaim és robotjaim. ki keres 30k alatt bejlinyi pjogjamozóként?
business as usual
Idén nem voltam, mert a vloggal foglalkozom.
Egyébként egy órán belül kaptok mai videót.
Ma sem lesznek lábon lőve a nácik mi?
A rajztáblát bekúrtad már a sarokba, ugye?
Ezen a héten nem volt rá időm, hogy használatba vegyem, de majd lesz. Egyébként ma este jöttem rá, illetve részben a tegnap esti emlékeim alapján, hogy érdemes figyelni arra, hogy részegen ne használjam a bakkártyámat, mert most egy 7,5%-os alkoholtartalmú sör megivása után ismét kedvet kaptam ahhoz, hogy megrendeljen azt a fél éven át havi 50 ezer forintba kerülő YouTube-tanfolyamot, mellyek kapcsolatban már tegnap eldöntöttm, hogy egyelőre nincs rá szükségem. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a PS4-váráslásaim nem elhanyagolgató hányadát is ilyen körülnények között rendelhettem.
Tehát ma este nem adok le tanfolyam-megrendelést, hogy egyúttal mélyen az eszembe vésem, hogy részegen mellőzni törekedjem a hitlkártya-használatot :D
Szép osztás volt :D jól ide pörköltél. De mi van többi kérdéssel? Az már nem fért bele a kommentbe?
Nem szaladok.
Fizettem pizzát, ahhoz hoznak még sört.
10 percen belül.
Na vlogvágás, csá.
alkesz vagy, sneci
Az első perc alapján remekmű!
Meg is van az első kérdésem. Te irtad a masztipartis hozzászólást?
Liveban. Meg nézőkkel együtt nézd végig a Balogos videót amit fentebb linkelve van. Na az hozná a nézettséget. Egy magamutogató gnom vagy akkor használd kis és megvan a sajátmegoldás.
Szerző:
sodika
Jan 11, 2018 00:16:25
Válasz
(0)
a lényeg, amit mondok, hogy a fejlődés legyen már ugrásszerű, de csak éppen érezhető.
Jan 11, 2018 00:16:25
segítőkkel kibaszó
Jan 11, 2018 00:16:37
most kezdjem el magyarázni, hogy mi a trollkodás lényege paszfaparszt? Nem figyeltél a szakválasztásnál, hogy mire iratkozol be?
A célunk (az aktiv trolloknak) SoDI-t minél nagyobb faszerdőbe navigálni. Ha ehhez az kell, hogy rávesszük arra hogy vegyen gépet, akkor azt fogjuk kommentelni, hogy "Nézd, ez pont jó neked!". Gratulálok. Te közelebb vagy a gurulkákhoz mint mi.
A célunk (az aktiv trolloknak) SoDI-t minél nagyobb faszerdőbe navigálni. Ha ehhez az kell, hogy rávesszük arra hogy vegyen gépet, akkor azt fogjuk kommentelni, hogy "Nézd, ez pont jó neked!". Gratulálok. Te közelebb vagy a gurulkákhoz mint mi.
Valahogy ez neked sosem jön össze, érthetetlen.
Nem érzem én ezeket egyértelműen szar ajánlatnak és ahogy látom más sem.
Jan 11, 2018 00:16:37
sodika
Jan 11, 2018 00:19:08
Ha a programozással meg a németre való felkészüléssel is úgy volt, hogy egyszer csak ugrásszerűen beválik, akkor a YouTube-bal is így lesz. Ezért nem adom fel.
Jan 11, 2018 00:19:08
Jozan Becsulet
Jan 11, 2018 00:20:17
Egyelore mind a nemet, mind a programozas kirugasszeruen nem valt be.
Jan 11, 2018 00:20:17
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Jan 11, 2018 00:21:42
x2)
Ha a programozással meg a németre való felkészüléssel is úgy volt, hogy egyszer csak ugrásszerűen beválik, akkor a YouTube-bal is így lesz. Ezért nem adom fel.
Mi vált be a némettel kapcsolatban? Saját bevallásod szerint sem tudsz németül.
És a programozás? A hazug, masnis CV miatt vesznek fel bárhová is és, ahogy kiderül az igazság ki is basznak.
i9
Jan 11, 2018 00:22:50
* harsányan felröhög *
Jan 11, 2018 00:22:50
sodika
Jan 11, 2018 00:25:37
A hogyan gazdagodj meg könyvek is segítettek ám. A gazdad papa - szegény papa könyvsorozat fontos gondolata, hogy senki sem azért tízszer gazdagabb, mert tízszer okosabb. a magam 685 ezres nettójával nem vagyok tízszer okosabb, mint egy 68 ezerért dolgozó közmunkás, sőt, esélyesen sokuknál kicsit sem, naná, de a fontos felismerés éppen az volt, és ez ezekből a könyvekből jött, hogy ez merőben mellékes körülmény. Nem a képességek predesztinálnak téged valamire, hanem a szemlélet, hogy minden megérdemelsz, amit igazán kitartóan követsz.
A német melócsánál tény, hogy utáltam a lehúzós hamburgi főbérlőt, aki a fűtés és a világítás miatt is mindig szólt. A msoatni helyemen egyik se jelentős kérdés. Utáltam a külvárosi, ablak nélküli konténert is. Mindkettőből sikerül kijutnonm. Hogy mindkét helyről a komfortzónámból való kimozdulás külső tényezőknek volt köszönető? Na, itt van a tévedés. A Vonzás Törvénye pont arról szól, hogy nincsenek külső tényezők. Nincs objektív fizikai valóság. Azért lettem bárányhimlős, hogy sokkal faszább melóhelyre jussak el.
A német melócsánál tény, hogy utáltam a lehúzós hamburgi főbérlőt, aki a fűtés és a világítás miatt is mindig szólt. A msoatni helyemen egyik se jelentős kérdés. Utáltam a külvárosi, ablak nélküli konténert is. Mindkettőből sikerül kijutnonm. Hogy mindkét helyről a komfortzónámból való kimozdulás külső tényezőknek volt köszönető? Na, itt van a tévedés. A Vonzás Törvénye pont arról szól, hogy nincsenek külső tényezők. Nincs objektív fizikai valóság. Azért lettem bárányhimlős, hogy sokkal faszább melóhelyre jussak el.
Jan 11, 2018 00:25:37
sodika
Jan 11, 2018 00:29:01
A hazug, masnis CV miatt vesznek fel bárhová is és, ahogy kiderül az igazság ki is basznak.
Tanulmányaim, munkahelyeim, feladataim, és az általam használt technikák objektív felsorolása, szint tekintetében aszerint súlyozva, melyiket használom csaknak 10 éve, melyiket csak pár éve, stb...
Ez maga a kőkemény igazság. Hogy ehhez nem feltétlenül párosul a belőle esetlegesen következtetésként levonható képességkompozíció? Jó, de én saját magamat bevallottan alacsony képességű, és buta embernek tartom, és még bemutatkozások közben sem állítom az ellenkezőjét. Hanem ehelyett nem teszem említés tárgyává a kérdést.
Jan 11, 2018 00:29:01
HR Helga
Jan 11, 2018 00:32:41
Kedves Endre, 1-10 skálán hová tenné magát, mennyire jó programozó?
Jan 11, 2018 00:32:41
sodika
Jan 11, 2018 00:33:16
Bevált = évről évre egyre jobb körülmények közé kerülök munkahely tekintetében, és eközben úgy van biztosítva a folyamatos szakmai fejlődésem, hogy közben nem szorulok mások segítségére.
Az, hogy "bevált" nem egyenlő azzal, hogy buktatók nélkül történik meg bármi is, hanem hogy volt egy pont, amikor hirtelen függetelenedben minden külső anyagi segítségtől (olyannyira, hogy hirtelen mások kezdtek el az én segítségemre apellálni).
Ez egy hirtelen pont volt.
És ilyen hirtelen pontokról nagyon sok sikeres ember beszámol. Ahogy Napoleon Hill írja: "amikor elkezd jönni a bőség, nem fogod érteni, hol volt eddig az életedből".
Ez ígérték nekem a könyvek, hogy lesz egy ilyen pont, és lett. Éppen ezért tudom, hogy a YouTube-nézettség tekintetében is kell hogy legyen egy ilyen pont.
Az lesz az a pont, amikor valamit máshogy kezdek el csinálni, és az éppen tényleg beválik.
Az, hogy "bevált" nem egyenlő azzal, hogy buktatók nélkül történik meg bármi is, hanem hogy volt egy pont, amikor hirtelen függetelenedben minden külső anyagi segítségtől (olyannyira, hogy hirtelen mások kezdtek el az én segítségemre apellálni).
Ez egy hirtelen pont volt.
És ilyen hirtelen pontokról nagyon sok sikeres ember beszámol. Ahogy Napoleon Hill írja: "amikor elkezd jönni a bőség, nem fogod érteni, hol volt eddig az életedből".
Ez ígérték nekem a könyvek, hogy lesz egy ilyen pont, és lett. Éppen ezért tudom, hogy a YouTube-nézettség tekintetében is kell hogy legyen egy ilyen pont.
Az lesz az a pont, amikor valamit máshogy kezdek el csinálni, és az éppen tényleg beválik.
Jan 11, 2018 00:33:16
sodika
Jan 11, 2018 00:34:51
Kedves Endre, 1-10 skálán hová tenné magát, mennyire jó programozó?
Azt mondanám, 6-7 körül.
Jan 11, 2018 00:34:51
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Jan 11, 2018 00:37:15
x2)
Akkor mutasd meg nekünk a CV-t és elhisszük, hogy nincs benne hazugság.
HR Helga
Jan 11, 2018 00:38:15
Azt mondanám, 6-7 körül.
Hazudsz, masnigeci! 7-8at mondtál! Amikor a valóság a 4-5 ha rendes akarsz lenni magadhoz, és a behazudott féléveket pontokra váltod... Nagy baromság volt hazudni, nagyon hamar ki fognak baszni onnan! Tesztprogramot nem kellett írni?
Jan 11, 2018 00:38:15
sodika
Jan 11, 2018 00:39:09
Nagyon röviden: nem a képességek determinálnak arra, hogy megérdemelj valamit, hanem a megfelelő szemlélet.
Ha nem olvastam volna anno nagy buzgalommal a sikerkönyveket, akkor nem lett volna motivációm arra, hogy a saját magam által is érzékelt szerény képességeim dacára juszt is túlemelkedjek önmagamon, hogy végül a jelenlegi valóságomba navigáljam magam, ahol még a Berlinben 8 órában dolgozó emberek közel fele is rosszabbul keres nálam.
Lehet gúnyolódni a képességeimmel, de nem értem minek, elvégre én soha nem állítottam, hogy okos lennék.
Annyira vagyok épp eléggé okos, hogy képes legyek az ebből fakadó eredendő hátrányokat kompenzáni. De jobban nem is kell.
Ha nem olvastam volna anno nagy buzgalommal a sikerkönyveket, akkor nem lett volna motivációm arra, hogy a saját magam által is érzékelt szerény képességeim dacára juszt is túlemelkedjek önmagamon, hogy végül a jelenlegi valóságomba navigáljam magam, ahol még a Berlinben 8 órában dolgozó emberek közel fele is rosszabbul keres nálam.
Lehet gúnyolódni a képességeimmel, de nem értem minek, elvégre én soha nem állítottam, hogy okos lennék.
Annyira vagyok épp eléggé okos, hogy képes legyek az ebből fakadó eredendő hátrányokat kompenzáni. De jobban nem is kell.
Jan 11, 2018 00:39:09
sodika
Jan 11, 2018 00:40:53
Hazudsz, masnigeci! 7-8at mondtál!
Nem, nem mondtam.
Nem kérdezték, mennyire vagyok úgymond "jó programozó".
Arra igenis 6-7-et mondtam volna.
A Java-ra azt mondtam, kb. 5.
És speciálisan a PHP-re mondtam, hogy 7-8.
Nincs abban hazugság, ha pontosan a kérdésre válaszolsz.
Jan 11, 2018 00:40:53
sodika
Jan 11, 2018 00:41:13
Na alvás, csá.
Holnap meló.
Holnap meló.
Jan 11, 2018 00:41:13
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Jan 11, 2018 00:42:14
x2)
saját magam által is érzékelt szerény képességeim
Na, lássuk a CV-t!
sodika
Jan 11, 2018 00:43:19
Na csá
Jan 11, 2018 00:43:19
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Jan 11, 2018 00:45:22
x2)
Na csá
Na csá
Miért nem akarod megmutatni a CV-t? Mégiscsak tele van hazugságokkal és masikkal?
púp-orr-sérvész
Jan 11, 2018 02:00:30
... a jelenlegi valóságomba navigáljam magam, ahol még a Berlinben 8 órában dolgozó emberek közel fele is rosszabbul keres nálam.
Nem az számít, hogy mennyit keresel, hanem mennyit nő a vagyonod.
Szerinted hány berlininek csökken a vagyona 2000euros fizetéssel is?
Ha a játék a hobbid, 1200-ból megélhetsz.
Jan 11, 2018 02:00:30
broni
Jan 11, 2018 02:09:06
na, buliztam mán egyett, faszom......sodi meghalt már???????
Jan 11, 2018 02:09:06
broni
Jan 11, 2018 02:15:06
igyunk kecik,salut.!!!!!!!!!!!!!dák power!!!!!!!!!
Jan 11, 2018 02:15:06
Elsőéves
(
x3)
Jan 11, 2018 02:20:36
x3)
Reciprok strigu, kedves prof.
Fogsz te még engem rajongással szopni
broni
Jan 11, 2018 02:23:04
[quote=Elsőéves]Reciprok strigu, kedves prof.[/quote
emineciás uram, 1000 örömel!!!!!!!!!!!
emineciás uram, 1000 örömel!!!!!!!!!!!
Jan 11, 2018 02:23:04
broni
Jan 11, 2018 02:24:40
peten vótam, megszoppatam tajgi anyját!!!!!!!!!!!!!!
Jan 11, 2018 02:24:40
broni
Jan 11, 2018 02:37:06
kill roman polanski!!!!!!fuck sharon tate!ezek tényleg disznók voltak!rip manson!jó helyre küldte a csajokat-srácokat!!!!!!!!!!
Jan 11, 2018 02:37:06
broni
Jan 11, 2018 02:39:55
10 éves csajal.mint polanski..a legujabb..mocskos álat.
Jan 11, 2018 02:39:55
broni
Jan 11, 2018 03:35:39
barbi??????????????????
Jan 11, 2018 03:35:39
broni
Jan 11, 2018 04:20:22
parnod best!!!!!!!!!!!!!!!!!igunk!!!!!!!hej ozx!!!!!!!!!!!!!
Jan 11, 2018 04:20:22
broni
Jan 11, 2018 04:46:06
heil ed gein!!!!!!!!!!!!!!
Jan 11, 2018 04:46:06
broni
Jan 11, 2018 05:00:12
mg kéne őlni minden vasutast!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 11, 2018 05:00:12
broni
Jan 11, 2018 05:03:25
kevik, barbival hsd duméljak már!!!szoptassatok halat!!!!!!!!
Jan 11, 2018 05:03:25
-
Jan 11, 2018 07:59:25
Akkor te lány vagy illetve te vagy a lány :)
Jan 11, 2018 07:59:25
broni?
Jan 11, 2018 08:10:07
velvet.hu/gumicukor/2018/01/10/ariel_winter_kalandosabb_evre_vagyott/
Barátjával, Levi Meadennel egy Airbnb szálláson időztek a hétvégén, és amíg ebédelni voltak,
valaki szépen összeszarta az egész házat kívülről.
Barátjával, Levi Meadennel egy Airbnb szálláson időztek a hétvégén, és amíg ebédelni voltak,
valaki szépen összeszarta az egész házat kívülről.
Jan 11, 2018 08:10:07
-
Jan 11, 2018 09:30:04
peten vótam, megszoppatam tajgi anyját!!!!!!!!!!!!!!
Jan 11, 2018 09:30:04
Sittes Sanyi
Jan 11, 2018 09:31:14
Jan 11, 2018 09:31:14
-
Jan 11, 2018 10:49:40
Azért itt is rendesen megy a tényfeltárás:
youtu.be/kKRCmBEe-Qo?t=4100
És te idióta fasz, ezeket felrakod a szaros yt csatornádra.
Tényleg a legnagyobb ellenséged önmagad vagy recskás.
Tudom evidencia, de akkor is...még nem késő magadat gyámság alá helyeztetni te szerencsétlen. Hahó!
Tudom evidencia, de akkor is...még nem késő magadat gyámság alá helyeztetni te szerencsétlen. Hahó!
Jan 11, 2018 10:49:40
Jud Süß
Jan 11, 2018 11:23:41
Kemény felkérdezés, hogy csicskul a recskás :D
Jan 11, 2018 11:23:41
Szörcs Indexing
Jan 11, 2018 11:24:14
sodi, kurva halkan hallani az élőonlájn alatt, a játék meg kecire hangos. valamit csinálj legközelebb!
Jan 11, 2018 11:24:14
trendbeli garázdaság
Jan 11, 2018 11:27:30
Azért szépen felkérdezi Bécigány. Nem tud kiangolnázni a faszverő buzeráns, úgy sarokba szorítja Fürge.
Jan 11, 2018 11:27:30
-
Jan 11, 2018 11:39:02
szerintem ebben az a legnagyobb poén, ahogy a diplomás nagyszülőkkel rendelkező kvázi értelmiségi tyodika becsicskul a tolvaj bűnöző bécigánynak. biztos azért taníttatták a tyodikát, hogy ilyen alakok vonják felelősségre.
Jan 11, 2018 11:39:02
-
Jan 11, 2018 11:39:33
Még annyit hozzá sodrák, direkt április 1-én raktad fel? :D
Jan 11, 2018 11:39:33
-
Jan 11, 2018 11:41:26
sodi, kurva halkan hallani az élőonlájn alatt, a játék meg kecire hangos. valamit csinálj legközelebb!
Kéne venni valami kütyüt még a pésh-hez olyan 250-320 euró körül az tutira megoldaná. Ez százhszházalékh.
Jan 11, 2018 11:41:26
Balaton Boglárka
Jan 11, 2018 12:04:06
www.youtube.com/watch?v=JFiT1hKwC9o
Ez az epizód is vicces. Baloghot miért kezdték atrollok Univerzum szopatni?
Ennyire nem lehet retard, hogy egy kamu profilt beszop. Vagy akkor kezdett internetezni?:DD
Ez az epizód is vicces. Baloghot miért kezdték a
Ennyire nem lehet retard, hogy egy kamu profilt beszop. Vagy akkor kezdett internetezni?:DD
Jan 11, 2018 12:04:06
-
Jan 11, 2018 12:21:00
Ez az epizód is vicces. Baloghot miért kezdték a trollok Univerzum szopatni?
nagy károly :)))
Jan 11, 2018 12:21:00
-
Jan 11, 2018 12:22:34
az a poén, hogy a sodi megpróbálta letiltatni nagy károly profilképét, ami a sodi gyönyörű fogsora volt.
Jan 11, 2018 12:22:34
-
Jan 11, 2018 12:38:16
az a kár, hogy akkoriban nem is sejtettük, hogy az alapszintű trollkodásaink is ilyen dadogós felkérdezésekhez vezetnek. mert ilyen hatékonyak a trollok. a trollok.
Jan 11, 2018 12:38:16
-
Jan 11, 2018 12:43:09
A legjobb a 2 videóban hogy alig telik el a kettő között pár nap. Mert ilyen hülye a sodi, sodi hülye a sodi.
Jan 11, 2018 12:43:09
-
Jan 11, 2018 12:47:17
Sajnos a könyvjelzők nem látszódnak csak a kiváló notepad fejlesztő környezet.
Jan 11, 2018 12:47:17
broni
Jan 11, 2018 13:27:17
got morgen!!!!!!!!!!!!!
Jan 11, 2018 13:27:17
broni
Jan 11, 2018 13:29:20
hígított kért!!!!!!!!!!!!!!
Jan 11, 2018 13:29:20
broni
Jan 11, 2018 13:32:10
nyaljad ahúsomat, bige!én is nyallak!!!!!!!!!!
Jan 11, 2018 13:32:10
malmöi legendáré cigány
Jan 11, 2018 14:22:42
Köszönöm a szerző úrnak a nosztalgiarovatot :D :D :D Kollégám szerint már vörösödik a fejem a röhögéstől.
Aprópó, észrevettétek, hogy már ő is német melócsának hívja a kinti munkáját? :D
Aprópó, észrevettétek, hogy már ő is német melócsának hívja a kinti munkáját? :D
Jan 11, 2018 14:22:42
-
Jan 11, 2018 14:27:44
Köszönöm a szerző úrnak a nosztalgiarovatot :D :D :D Kollégám szerint már vörösödik a fejem a röhögéstől.
Igen mert egy kretén és egyetlen kapcsoalta emberekkel itt van. Sneci is már csak a tanszék terminusztechnikuszaiban tud gondolkodni.
Vajon linuxra is van notepad? Google és fórumok alapján igen. Szóval szerencsére a mostani melócsába is elehet abba dolgozni a véjpojofipjogjamonyonyak.
Jan 11, 2018 14:27:44
broni
Jan 11, 2018 14:29:03
hejj pumped gabo!!ein fok , ein rech, ein gabo!!!!!!!!!!!!
Jan 11, 2018 14:29:03
kínzó kérdés
Jan 11, 2018 14:54:24
Jan 11, 2018 14:54:24
-
Jan 11, 2018 14:58:36
Nem tökmindegy, hogy milyen nyelven van? Még ha magyarul lenne sem fogná fel asodi, hogy mi vagyon oda írva Hahó!
Jan 11, 2018 14:58:36
-
Jan 11, 2018 15:48:27
azért kezdtük szopatni, mert egy közönséges tolvaj geci, aki ráadásul letagadta a múltját a nyilvánosság előtt. meg ugye sneci retard körének része volt, általa snecit is szopattuk, ahogy az látszik is a videóban.
Jan 11, 2018 15:48:27
trendbeli garázdaság
Jan 11, 2018 15:55:47
Múltját? Jelenét! Már bőven kappánykodott, amikor kiment a Vatikánba húsvétkor lopni a patkány! Közben pedig lehúzta a nyomorult devizás lumpeneket otthonvédelem ígéretével, közben csak szétverte a lakásukat, ezzel még komolyabb anyagi csődbe taszítva őket. Bónuszként illegális építkezésekben utazott Érden. Megérdemelte a faszerdőket, bár tény, hogy az univerzum sokkal komolyabban megbüntette, mint a trollok LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
Jan 11, 2018 15:55:47
Balaton Boglárka
Jan 11, 2018 15:56:55
Az világos, hogy Sneckó is kapott általa, csak elég régóta van BB emlegetve a fórumon és nem tudtam miért érdekes egy átlagostolvaj cigány ember.
Jan 11, 2018 15:56:55
-
Jan 11, 2018 16:03:46
Btw Nagy Karolyt kiengettek mar az alcatrazbol a facebookos nagyereju nyomozas utan? Lol
Jan 11, 2018 16:03:46
-
Jan 11, 2018 16:04:50
Az világos, hogy Sneckó is kapott általa, csak elég régóta van BB emlegetve a fórumon és nem tudtam miért érdekes egy átlagostolvaj cigány ember.
snecit szopattuk, de bécigány is kérte a szájába a faszerdőt, mert ragaszkodott a faszverőhöz.
Jan 11, 2018 16:04:50
-
Jan 11, 2018 16:12:31
Btw Nagy Karolyt kiengettek mar az alcatrazbol a facebookos nagyereju nyomozas utan? Lol
nagy károly = bede márton. ha még emlékszik valaki az utolsó bombagyári posztok egyikére.
Jan 11, 2018 16:12:31
trendbeli garázdaság
Jan 11, 2018 16:21:34
De hát itt mindenki
Jan 11, 2018 16:21:34
-
Jan 11, 2018 16:27:36
De hát itt mindenki Bede Márton Kiss Endre Farkas, hahó!
A videoban is meggyozoen kiss endre farkasnak volt azonositva az illeto. Nem lehetett bede.
Jan 11, 2018 16:27:36
broni
Jan 11, 2018 18:00:27
meghalt rtörpapa.
Jan 11, 2018 18:00:27
mèg èltet a remèny
Jan 11, 2018 18:03:48
meghalt rtörpapa.
Valaki tán felgyújtotta?
Jan 11, 2018 18:03:48
Schwezoff David
Jan 11, 2018 18:06:54
Valaki tán felgyújtotta?
pirotechnikai botlásocska
Jan 11, 2018 18:06:54
Szörcs Indexing
Jan 11, 2018 18:07:01
meghalt rtörpapa.
Jan 11, 2018 18:07:01
broni
Jan 11, 2018 18:16:50
titok!!!!!!!!!!!!!!
Jan 11, 2018 18:16:50
Elsőéves
(
x3)
Jan 11, 2018 18:20:51
x3)
Jan 11, 2018 18:20:51
Igen, de de én eredendően így működöm, ő meg csak a vigyorgó óta, Hahó! :D Jan 11, 2018 18:20:51
szír kolléga
Jan 11, 2018 18:23:51
a lényeg, amit mondok, hogy a fejlődés legyen már ugrásszerű, de csak éppen érezhető.
nálam érezhető a fejlődés, évi ötven rongy, család, haverok, élet. nincsenek videojátékaim és robotjaim. ki keres 30k alatt bejlinyi pjogjamozóként?
Jan 11, 2018 18:23:51
Veja néni
Jan 11, 2018 18:35:37
se szauna, se spórolás, nagy durranásra tartalékolhat. melóban mi volt fifike?
Jan 11, 2018 18:35:37
Szörcs Indexing
Jan 11, 2018 18:38:05
business as usual
Jan 11, 2018 18:38:05
felkérdezés
Jan 11, 2018 19:49:35
Ma milyen végtelenül igénytelen konzerv anyag feltöltése várható snceigeci?
Valami skypolás rögzítése kamerával :D vagy érdektelen "riportnak" nvezet hetyetyézés valakivel?
Vagy kikerül a konzerv úszos videó?
És sokan kérdezték hogy a takácsrózsa az megvolt e neked?
Valami skypolás rögzítése kamerával :D vagy érdektelen "riportnak" nvezet hetyetyézés valakivel?
Vagy kikerül a konzerv úszos videó?
És sokan kérdezték hogy a takácsrózsa az megvolt e neked?
Jan 11, 2018 19:49:35
broni
Jan 11, 2018 19:52:10
youtu.be/9aZ4orF1thk
ez a zene kecik
"Halál, ne legyen büszke, bár egyesek hatalmas és félelmetesnek neveztek téged, te nem így van."
A háború elvesztése, úgy érzem, hogy nyerni
fogok Bár soha nem próbáltam mélyen belülre
menni. Az élet szép lehet bárkinek,
akinek van. De esküszöm, hogy ez a mothafuckin szar elrontja a magot.
Pre-chorus:
A portál múlt és itt az ideje, hogy forduljon
Kövesse az ásógépet, amíg a visszatérés nem érkezik
Kórus:
Amikor a vakon halálos pengéje
eltorlaszolja a fájdalmakat és attól tart, eljutok
a szívemből, és remélem, hogy meghal a szabadságod, az
lesz az enyém
Süllyedés az óceánban a súlyos érzelmek
megragad egy palackot, hogy inni a fájdalomcsillapító bájitalt
De végül is ez unatkozik.
Nem számít, mi történik, nem adhatok egy átkozott vagy túl
előkórust 2:
A portál múlt el a tiltás nélküli pontig
Nincs több vonal átkelni, sem több hidat égő
2. kórus:
Most, amikor a vakon halálos pengéje
söpörte a bánatomat és a könnyeket
, soha nem térnék vissza, hogy átlépjem ezt a vonalat
, átsétáljak a szívemből és remélem, hogy meghalok.
"Huszonegy éves voltam, amikor meghalt"
ez a zene kecik
"Halál, ne legyen büszke, bár egyesek hatalmas és félelmetesnek neveztek téged, te nem így van."
A háború elvesztése, úgy érzem, hogy nyerni
fogok Bár soha nem próbáltam mélyen belülre
menni. Az élet szép lehet bárkinek,
akinek van. De esküszöm, hogy ez a mothafuckin szar elrontja a magot.
Pre-chorus:
A portál múlt és itt az ideje, hogy forduljon
Kövesse az ásógépet, amíg a visszatérés nem érkezik
Kórus:
Amikor a vakon halálos pengéje
eltorlaszolja a fájdalmakat és attól tart, eljutok
a szívemből, és remélem, hogy meghal a szabadságod, az
lesz az enyém
Süllyedés az óceánban a súlyos érzelmek
megragad egy palackot, hogy inni a fájdalomcsillapító bájitalt
De végül is ez unatkozik.
Nem számít, mi történik, nem adhatok egy átkozott vagy túl
előkórust 2:
A portál múlt el a tiltás nélküli pontig
Nincs több vonal átkelni, sem több hidat égő
2. kórus:
Most, amikor a vakon halálos pengéje
söpörte a bánatomat és a könnyeket
, soha nem térnék vissza, hogy átlépjem ezt a vonalat
, átsétáljak a szívemből és remélem, hogy meghalok.
"Huszonegy éves voltam, amikor meghalt"
Jan 11, 2018 19:52:10
broni
Jan 11, 2018 19:54:27
holnap lehet csak befekszek pár napra..........a buli.........
Jan 11, 2018 19:54:27
sodika
Jan 11, 2018 19:56:02
Jan 11, 2018 19:56:02
-
Jan 11, 2018 20:18:36
Ma sem lesznek lábon lőve a nácik mi?
Jan 11, 2018 20:18:36
-
Jan 11, 2018 20:28:49
Jan 11, 2018 20:28:49
sodika
Jan 11, 2018 20:37:15
Ezen a héten nem volt rá időm, hogy használatba vegyem, de majd lesz. Egyébként ma este jöttem rá, illetve részben a tegnap esti emlékeim alapján, hogy érdemes figyelni arra, hogy részegen ne használjam a bakkártyámat, mert most egy 7,5%-os alkoholtartalmú sör megivása után ismét kedvet kaptam ahhoz, hogy megrendeljen azt a fél éven át havi 50 ezer forintba kerülő YouTube-tanfolyamot, mellyek kapcsolatban már tegnap eldöntöttm, hogy egyelőre nincs rá szükségem. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a PS4-váráslásaim nem elhanyagolgató hányadát is ilyen körülnények között rendelhettem.
Tehát ma este nem adok le tanfolyam-megrendelést, hogy egyúttal mélyen az eszembe vésem, hogy részegen mellőzni törekedjem a hitlkártya-használatot :D
Jan 11, 2018 20:37:15
sodika
Jan 11, 2018 20:41:30
Egyébként már értem, hogyan úszik el folyton a pénzem, annak ellenére, hogy több éve bőven nettó 600 ezer forint felett keresek.
Már Playstation DLC a MudRunnder mellé
mellé a rajztábla egy berlines pólóval (jó lesz közvetítéshez)
és MÁRIS elúszott 110 ezer forint.

Na, a spórolás jegyében ERRE kell figyelnem, hogy ILYENEKET ne csináljak.
Már Playstation DLC a MudRunnder mellé
mellé a rajztábla egy berlines pólóval (jó lesz közvetítéshez)
és MÁRIS elúszott 110 ezer forint.

Na, a spórolás jegyében ERRE kell figyelnem, hogy ILYENEKET ne csináljak.
Jan 11, 2018 20:41:30
sodika
Jan 11, 2018 20:42:06
PÁR PS4 DLC, na...
Jan 11, 2018 20:42:06
sodika
Jan 11, 2018 20:43:40
Na, mostantól próbálok figyelni az ilyesmire.
Jan 11, 2018 20:43:40
felkérdezés
Jan 11, 2018 20:49:59
Remélem ma is lesz hangulat javító sörikézés akkor, csak így tovább!
Ha már megvan a mudrunnerhez minden dlc(vagymiafaszom) megvárod az aranylemezes gyémántborítású kiadást a játék kipróbálása előtt? Vagy most már van benne annyi pénzecske, hogy lehessen vele 10 perc bénázni aztán sírva telihányni részegen a kispárnát mert egy 4 éves is ügyesebben tolja vele mint te?
Többen kérdezték.Hahó!
Ha már megvan a mudrunnerhez minden dlc(vagymiafaszom) megvárod az aranylemezes gyémántborítású kiadást a játék kipróbálása előtt? Vagy most már van benne annyi pénzecske, hogy lehessen vele 10 perc bénázni aztán sírva telihányni részegen a kispárnát mert egy 4 éves is ügyesebben tolja vele mint te?
Többen kérdezték.Hahó!
Jan 11, 2018 20:49:59
sodika
Jan 11, 2018 20:51:24
DLC = downloadable content
a Google a barátod
a Google a barátod
Jan 11, 2018 20:51:24
sodika
Jan 11, 2018 20:52:13
Egyébként máris itt a mai videóm.
A SoDI első interjúja Szkeres Máriával (vágatlan, 2013. november 8)
youtu.be/nSfR_rwaBf8
youtu.be/nSfR_rwaBf8
Jan 11, 2018 20:52:13
-
Jan 11, 2018 20:52:35
de mindig csak addig keresel bőven 600k felett, amíg az aktuális falmelléki gányoldában észre nem veszik, hogy nem értesz semmihez, aztán mindig jön az arbeitsamti cipőnézegetés
Jan 11, 2018 20:52:35
-
Jan 11, 2018 20:52:51
Sneci szaladj el a boltba és hozz néhány különleges sört szigorúan 7,5% körül és csinálj egy live sörtesztet.
Szerintem ez kék óceán, a bankkártyád pedig, hogy nehogy elhagyd készítsd ki az asztalra.
Szerintem ez kék óceán, a bankkártyád pedig, hogy nehogy elhagyd készítsd ki az asztalra.
Jan 11, 2018 20:52:51
felkérdezés
Jan 11, 2018 20:53:08
DLC = downloadable content
a Google a barátod
a Google a barátod
Szép osztás volt :D jól ide pörköltél. De mi van többi kérdéssel? Az már nem fért bele a kommentbe?
Jan 11, 2018 20:53:08
sodika
Jan 11, 2018 20:54:59
Sneci szaladj el a boltba és hozz néhány különleges sört szigorúan 7,5% körül és csinálj egy live sörtesztet.
Nem szaladok.
10 percen belül.
Na vlogvágás, csá.
Jan 11, 2018 20:54:59
Schwezoff David
Jan 11, 2018 20:56:06
Doppelbockot kell innod, mert a sima sört meg sem érzed. ALKESZ!
Jan 11, 2018 20:56:06
Brian
Jan 11, 2018 20:56:15
Nem szaladok.
10 percen belül.
Na vlogvágás, csá.
10 percen belül.
Na vlogvágás, csá.
alkesz vagy, sneci
Jan 11, 2018 20:56:15
felkérdezés
Jan 11, 2018 20:58:13
Szerintem a flokkban legyen a heti vr teszt mellet többen kérdezték percek és akkor a [email protected] címedre küldött kérdésekre válaszolgathatnál pár percben.
Biztos hozna akkora nézettséget mint a szaunakritikák. Remélem lesz a héten is mert Potsdam környéki szaunakritika még nincs, pedig többen kérték.*pr
Biztos hozna akkora nézettséget mint a szaunakritikák. Remélem lesz a héten is mert Potsdam környéki szaunakritika még nincs, pedig többen kérték.*pr
Jan 11, 2018 20:58:13
Karandas
Jan 11, 2018 20:59:15
Egyébként máris itt a mai videóm.
youtu.be/nSfR_rwaBf8
youtu.be/nSfR_rwaBf8
Az első perc alapján remekmű!
Jan 11, 2018 20:59:15
sodika
Jan 11, 2018 21:00:25
majd valamelyik héten nyitok ask.fm-et
Jan 11, 2018 21:00:25
Rendszeres néző
Jan 11, 2018 21:01:31
Sodi nem lehetne valamikor ilyen kerdezz felelek flokk?
Jan 11, 2018 21:01:31
Rendszeres néző
Jan 11, 2018 21:02:52
majd valamelyik héten nyitok ask.fm-et
Meg is van az első kérdésem. Te irtad a masztipartis hozzászólást?
Jan 11, 2018 21:02:52
sodika
Jan 11, 2018 21:03:01
Na jó, megeszem a pizzát, és utána eldöntöm, megrendelem-e a YouTube-tanfolyamot mégis.
Jan 11, 2018 21:03:01
felkérdezés
Jan 11, 2018 21:03:44
Sodi nem lehetne valamikor ilyen kerdezz felelek flokk?
Liveban. Meg nézőkkel együtt nézd végig a Balogos videót amit fentebb linkelve van. Na az hozná a nézettséget. Egy magamutogató gnom vagy akkor használd kis és megvan a sajátmegoldás.
Jan 11, 2018 21:03:44
46 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™