Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
a finom hölgy
AAAND IT'S SEO TIME!

ELFEKVŐ KÉPEK
kórházi elfekvő
végső stádium
alkoholista
egészségügy
leépülés
elfekvő
ingyen elfekvő
hajléktalanszálló ausztria
endre név eredete
ausztria ingyen szállás
linz szállás
linzi szállások
alkoholizmus fázisai
kiss endre farkas
kissné dr. bata gyöngyi
piton tartása
halott hüllők elhelyezése
halott piton
hitelkártya ausztria
német hitel
targobank vélemények
targobank
impotencia képekben
nem áll fel
szex transzneművel
tibor név eredete

Nem csak addaboy szerint, Sneci maga fejtette ki ezt egy kedves betelefonálónak.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
az interweb és reggel már a hatóságok szerint is.
trashvod.com/w/jNwkMbd6nsazz3YzyJBRmC
A legjobbakkal is megesik, aztán meglágyult a szíve, és csak rendszeresen verte Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem lenne nagy baj a minőségihez képest, egy Kronenburg Blanc dobozos is 350 csak ha napi 20at iszol azt megérzi az ember egy idő után
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
jó blanc, ha jó hideg és káni a kula érdemes otthon hagyni az autót miatta.
ugyanígy vagyok a hoppyval, nem lehet helyettesíteni alkoholmentessel.
bár nemrég felfedeztem a sparban az erdinger alkoholmentest, top notch szar! ok mondjuk öccáz.
/off
As you do, az agressziókezelési tréning előtti éjszaka. Igyon csak!
Fifi, holnapra is maradjon!
sporty spice!
jórészt alföldön terítik, mert egy olyan cég a forgalmazó aki amúgy ilyen tisza meg faszom tudja milyen laposföldi szemeteket is árul. viszont auchanban fellelhető.
amúgy állítólag nem annyira szemét, valami lengyel import lehet.
akkor erre valszeg nincs. na mindegy, zsírboros vedelheti literszámra a tiszait!!!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
helyesbítek, a madarasban a hunyadi MÁTYÁS ami van, az meg a vakolós cucc. a többi tán igaz.
sorszubjektiv.blogspot.com/2021/08/hunyadi-vilagos-sor.html
PÉCSI sörfőzde. szóval az matolcsy műve.
Akkor még 1-2 kirugócska aztán tiltolistára teszik az AMS-nél a Kissúrat gondolom.
akkor már értem, mitől kancsalodik sneci is..
Vörösmarty téren vannak de honnan jöttek? Nehéz belőni de max 2 utca kb
Akárhol is, én nem ennék belőle, még 20 percük van a fosásig :D
Anyád.
Ő egy tranyó geci átműtött szar.
Haragszom rá.
De majd megbeszéljük.
Egyébként is már megbeszéltem vele a részleteket, szerintem ebből csak jól jöhetek ki.
De nem írok ide soha többet.
Na dühkezelés, csá
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
tranyószarlefetyelő lapát
Még ez is megnyugtatóbb gondolat számára, mint lecsukni a lájvot, leoltani a villanyt és egyedül maradni a hombár fejében kavargó gondolatfoszlányokkal. Ez azért megnyugvással tölt el.
Majd szépen felvilágosítom őket a helyes agressziókezelési technikákról, úgy mint a szájbefogás, ökölrázva köpködés és a meztelenül ráncigálás.
Nyugi már. Kezelem a nehéz helyzeteket is.
Nem értek én ehhez, de ez nem gyilkossági kísérlet? A gyagya itt rendesen beismeri, hogy előre megfontoltan a halálba akarta itatni Jutkát, szó szerint megpróbálta megölni.
Ami teljesen hihetetlen, hogy csipszzabálás közben teszi ezt a vallomását. Gondolom szokásosan tátott szájjal undorító módon eszik, nem néztem még meg.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
NSZKSZ!
Hát azért hetyetye
Lyudkát és Tibit láttam, illetve a másik négyesben is 2 személy ült, de hallottam Sodi hangját meg Hatvanban szisszent egy sör is, illetve volt velük még egy személy.
Ő egyébként Tibi konfirmálta, hogy Endrét kibaszták a lakásból is és Bécsben próbál meg munkát keresni majd :)
Jó reggelt!
Oh yeah, gyere asodi, gyere!
Hát azért hetyetye.
Szerző:
ascites
(
x57)
Mar 29, 2022 00:27:05
Válasz
(6)
x57)
Válasz
(6)
Nem mer egyedül maradni, azért alszik lájvban. Gyáva féreg.
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 29, 2022 00:27:41
x6)
Deepl-lel fordítva, magyar-angol
Németest kérnék még fordítson.
Trollul Madár kérem küldje majd el.
NSZKSZ!
**Magyarul
VIDEO INDUL
Betelefonáló: Valahogy intézni kellene neki egy lakhatást, egy minimális megélhetést.
KEF: Én megpróbáltam őt eljuttatni, én decemberben megpróbáltam őt eljuttatni az alkoholmérgezés állapotába, csak a Merci közbelépett.
Betelefonáló: Persze mert Merci mindig közbe fog ebben lépni.
KEF: ezt ő meg tudja erősíteni, ezt ő meg tudja erősíteni, hogy közel állt hozzá csak a Merci közbelépett.
Betelefonáló: nevet
KEF: nevet, kivesz egy chipset. Majdnem a klinikai ő - legalább a detoxhoz közel állt, ami még esetleg klinikai halál lett volna annyi vodka, csak a Merci közbelépett. - megeszi a chipset
Betelefonáló: figyelj, annyi a lényeg sodi, hogy itt a sok troll ellen akik ilyen tojásokat akarnak hozzád mind irígy ember egyébként...
KEF: Én majdnem elértem, hogy legálisan ki legyen nyírva, csak a Merci közbelépett és megmentette az életét.
Betelefonáló: És akkor mi a rendőri tényállás most jelenleg a?
KEF: Hát a rugdosás, de én nem az én konkrétan azzal akartam, hogy itt van a kurva sok vodka, végtelen mennyiségű vodka, igyad.
Tudtam, hogy nincs önkontrollja és akkor csak meghal, csak a Merci közbelépett sajnos a végén - chipset eszik.
Betelefonáló: De akkor elég hozzá szerintem Endre a...
VIDEO VÉGE
**Angolul
VIDEO INDUL
Caller: We should find a way to provide him with housing, a minimum living.
KEF: I tried to get him to, I tried to get him to a state of alcohol intoxication in December, only Merci intervened.
Caller: Of course because Merci will always step in.
KEF: He can confirm that, he can confirm that, he was close to him, only Merci intervened.
Caller: laughs
KEF: laughs, takes out a chip. Almost clinical she - at least she was close to detox, which might have been clinical death so much vodka, only the Merci intervened. eats the chip
Caller: listen, so much for the point sodi that here against all the trolls who want to egg you on like that they are all envious people anyway...
KEF: I almost got him legally killed, only Merci stepped in and saved his life.
Caller.
KEF: Well the kicking, but I didn't mean it in my specific way by saying here's a fuckload of vodka, endless amounts of vodka, drink up.
I knew he had no self-control and he would just die, only for Merci to intervene unfortunately at the end - he's eating chips.
Caller: But then I think Endre is enough...
VIDEO ENDED
NSZKSZ!
**Magyarul
VIDEO INDUL
Betelefonáló: Valahogy intézni kellene neki egy lakhatást, egy minimális megélhetést.
KEF: Én megpróbáltam őt eljuttatni, én decemberben megpróbáltam őt eljuttatni az alkoholmérgezés állapotába, csak a Merci közbelépett.
Betelefonáló: Persze mert Merci mindig közbe fog ebben lépni.
KEF: ezt ő meg tudja erősíteni, ezt ő meg tudja erősíteni, hogy közel állt hozzá csak a Merci közbelépett.
Betelefonáló: nevet
KEF: nevet, kivesz egy chipset. Majdnem a klinikai ő - legalább a detoxhoz közel állt, ami még esetleg klinikai halál lett volna annyi vodka, csak a Merci közbelépett. - megeszi a chipset
Betelefonáló: figyelj, annyi a lényeg sodi, hogy itt a sok troll ellen akik ilyen tojásokat akarnak hozzád mind irígy ember egyébként...
KEF: Én majdnem elértem, hogy legálisan ki legyen nyírva, csak a Merci közbelépett és megmentette az életét.
Betelefonáló: És akkor mi a rendőri tényállás most jelenleg a?
KEF: Hát a rugdosás, de én nem az én konkrétan azzal akartam, hogy itt van a kurva sok vodka, végtelen mennyiségű vodka, igyad.
Tudtam, hogy nincs önkontrollja és akkor csak meghal, csak a Merci közbelépett sajnos a végén - chipset eszik.
Betelefonáló: De akkor elég hozzá szerintem Endre a...
VIDEO VÉGE
**Angolul
VIDEO INDUL
Caller: We should find a way to provide him with housing, a minimum living.
KEF: I tried to get him to, I tried to get him to a state of alcohol intoxication in December, only Merci intervened.
KEF: He can confirm that, he can confirm that, he was close to him, only Merci intervened.
KEF: laughs, takes out a chip. Almost clinical she - at least she was close to detox, which might have been clinical death so much vodka, only the Merci intervened. eats the chip
Caller: listen, so much for the point sodi that here against all the trolls who want to egg you on like that they are all envious people anyway...
KEF: I almost got him legally killed, only Merci stepped in and saved his life.
Caller.
KEF: Well the kicking, but I didn't mean it in my specific way by saying here's a fuckload of vodka, endless amounts of vodka, drink up.
I knew he had no self-control and he would just die, only for Merci to intervene unfortunately at the end - he's eating chips.
Caller: But then I think Endre is enough...
VIDEO ENDED
kripli figyelő
(
x12)
Mar 29, 2022 00:28:00
x12)
Alig várta a pszichopata korcs hogy kiszabaduljon golda karmai közül és már megy az életveszélyes fenyegetés és a torkokon ugrálás.Holnap csicskulás után egész napos buzigőz és esti fél órás tranyó loop várható.
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 29, 2022 00:31:48
x6)
Úgy látom vannak még hibák benne (he/she)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 29, 2022 00:31:56
x21)
Ilyenkor, csukott szemmel kinek magyaráz? :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
gobesug
(
x30)
Mar 29, 2022 00:32:19
x30)
endre tekintve hogy a csöves faszid kb mindenkit aki él és mozog leszop - téged hányszor szopott le?
Zsénó
(
x22)
Mar 29, 2022 00:32:22
x22)
echelon mérnök
Mar 29, 2022 00:32:38
Pár ezer forintos savlekötőről is képes loopolni bazmeg, Merciék készülhetnek egy szuper ciklus loopra a Mazdáról...
Mar 29, 2022 00:32:38
xray
(
x21)
Mar 29, 2022 00:40:07
x21)
gyagyás, sürgősen fordulj pszichiáterhez, mert kurva gyorsan a diliházba fogsz kerülni! már most is késő.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
vladrl
(
x8)
Mar 29, 2022 00:40:29
x8)
közben tranyó veri a varangyot xd
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 29, 2022 00:40:30
x11)
Aki tudja, finomítgassa még.
**Angolul
VIDEO INDUL
Caller: We should find a way to provide her housing and a minimum wage for living
KEF: I've tried to to get her to into the state of lethal alcohol intoxication in December but Merci stopped me.
KEF: Merci can confirm that, she was close to the state of lethal alcohol intoxication but Merci intervered.
KEF:( laughs, takes out a chip). Almost clinical she - at least she was close to the detoxication department, which might have led to the state of clinical death, that much vodka could have killed her, only Merci intervened. (eats the chip)
Caller: listen, so much for the point, sodi, that here against all the trolls who want to egg you on like that they are all envious people anyway...
KEF: I almost managed to kill her/made her dead in a seemingly legal way, only Merci stepped in and saved her life.
Caller: So what is the charge against you know?/What are they accusing you of?
KEF: Well they are accusing me of kicking her, but I didn't mean to kick her (to death), I wanted to.. I was like "here is a shitload of vodka, endless amount of vodka, drink it!" I knew she has no self-control and she would just die, but Merci stepped in again unfortunately at the end - he's eating chips.
Caller: But then I think Endre it is enough...
VIDEO ENDED
**Angolul
VIDEO INDUL
Caller: We should find a way to provide her housing and a minimum wage for living
KEF: I've tried to to get her to into the state of lethal alcohol intoxication in December but Merci stopped me.
KEF: Merci can confirm that, she was close to the state of lethal alcohol intoxication but Merci intervered.
KEF:( laughs, takes out a chip). Almost clinical she - at least she was close to the detoxication department, which might have led to the state of clinical death, that much vodka could have killed her, only Merci intervened. (eats the chip)
Caller: listen, so much for the point, sodi, that here against all the trolls who want to egg you on like that they are all envious people anyway...
KEF: I almost managed to kill her/made her dead in a seemingly legal way, only Merci stepped in and saved her life.
Caller: So what is the charge against you know?/What are they accusing you of?
KEF: Well they are accusing me of kicking her, but I didn't mean to kick her (to death), I wanted to.. I was like "here is a shitload of vodka, endless amount of vodka, drink it!" I knew she has no self-control and she would just die, but Merci stepped in again unfortunately at the end - he's eating chips.
VIDEO ENDED
gobesug
(
x30)
Mar 29, 2022 00:42:04
x30)
azért milyen sorsok ezek?
juci még so-so életerős nőként anyagilag megzuhanva össszeismerkedett ezzel az akkor még herés tiborral. valószínűleg a bizonytalanság vonzotta ami benne is volt még ha nála az nem ilyen szexuális deviancia meg kezelni (ütni) való elmebetegség hanem csak valami random zátony volt.
erre a faszi akibe belezúg levágja a mosdóban a golyóit azóta meg ilyen véglényként él.
ha a varangy meghal, tibor a gyilkos. mégha persze nem ő nyelte is le a kortyokat.
jobb sorsra érdemes nőből egy hiányzó harmadik lábat sic faszt növesztett magának ez a retkes tibi.
Szomorú, de KILL THEM WITH FIRE.
juci még so-so életerős nőként anyagilag megzuhanva össszeismerkedett ezzel az akkor még herés tiborral. valószínűleg a bizonytalanság vonzotta ami benne is volt még ha nála az nem ilyen szexuális deviancia meg kezelni (ütni) való elmebetegség hanem csak valami random zátony volt.
erre a faszi akibe belezúg levágja a mosdóban a golyóit azóta meg ilyen véglényként él.
ha a varangy meghal, tibor a gyilkos. mégha persze nem ő nyelte is le a kortyokat.
jobb sorsra érdemes nőből egy hiányzó harmadik lábat sic faszt növesztett magának ez a retkes tibi.
Szomorú, de KILL THEM WITH FIRE.
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 29, 2022 00:42:33
x11)
Még egyszer, mert volt benne hiba
**Angolul
VIDEO INDUL
Caller: So what is the charge against you now?/What are they accusing you of?
VIDEO ENDED
**Angolul
VIDEO INDUL
Caller: So what is the charge against you now?/What are they accusing you of?
VIDEO ENDED
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 29, 2022 00:43:19
x7)
szerintem a recskás élvezi, hogy végre van valamilyen konfliktusa egy “ellenkező nemű” emberrel, tehát végre el tudott érni annyit, hogy legalább foglalkozik vele valaki, mert legutóbb például csak a tömény ignorációt kapott, le sem szarták, ez az állapot pedig ahhoz képest idilli neki, mintha örömé lelné ebben valahol
hehe
Zsénó
(
x22)
Mar 29, 2022 00:44:27
x22)
"Tente baba, tente,
ne bőgj, anyja szentje,
ne tüsszögj már, ne üvöltözz,
odaváglak én a földhöz,
adta teremtette."
Lewis Carroll: Alice csodaországban
mek.oszk.hu/00300/00348/html/alice06.htm
ne bőgj, anyja szentje,
odaváglak én a földhöz,
adta teremtette."
Mazda
Mar 29, 2022 00:47:19
kezd melegebb lenni már nagy arca lett a két csövesnek, hogy nem fagyoskodnak.
Mar 29, 2022 00:47:19
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 29, 2022 00:48:19
x37)
TIBORSZNAK NŐ A SZAKÁLLA ÉS BOROTVÁLKOZNIA KELL :D :D :D :D :D :D :D: D
Zsénó
(
x22)
Mar 29, 2022 00:49:56
x22)
TIBORSZNAK NŐ A SZAKÁLLA ÉS BOROTVÁLKOZNIA KELL :D :D :D :D :D :D :D: D
a finom hölgy
Tyodika
Mar 29, 2022 00:50:29
BAJSZOS CICA A CICA ÍGY TALÁL LINZBE A CICAAAAAAA
Mar 29, 2022 00:50:29
gobesug
(
x30)
Mar 29, 2022 00:50:41
x30)
"Tente baba, tente,
ne bőgj, anyja szentje,
odaváglak én a földhöz,
adta teremtette."
ne bőgj, anyja szentje,
odaváglak én a földhöz,
adta teremtette."
AAAND IT'S SEO TIME!

ELFEKVŐ KÉPEK
kórházi elfekvő
végső stádium
alkoholista
egészségügy
leépülés
elfekvő
ingyen elfekvő
hajléktalanszálló ausztria
endre név eredete
ausztria ingyen szállás
linz szállás
linzi szállások
alkoholizmus fázisai
kiss endre farkas
kissné dr. bata gyöngyi
piton tartása
halott hüllők elhelyezése
halott piton
hitelkártya ausztria
német hitel
targobank vélemények
targobank
impotencia képekben
nem áll fel
szex transzneművel
tibor név eredete
Zsénó
(
x22)
Mar 29, 2022 00:51:19
x22)
"azt kell hangsúlyozni, hogy tranyó geci"
sörösterv
(
x4)
Mar 29, 2022 00:51:46
x4)
Sodi: "tranyó geci, átműtött szar vagy" ezt kell neki mondogatni, és akkor hallgat a nevére, ezt most tessék jegyzetelni, és ennek örülni fog
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 29, 2022 00:52:08
x11)
"Na mindegy.. Úgy kell kezelni, mint a talpadon a lószart.. Amit letörölsz.. És akkor örülni fog neki.. Ebből a szempontból valóban nő." - Kiss Endre Farkas, a szellem embere, kultúrember.
gobesug
(
x30)
Mar 29, 2022 00:52:54
x30)

sodika halálvágya
(
x11)
Mar 29, 2022 00:54:07
x11)
"Benyomom a szemüvegét kontaktlencsének" - Ez mondjuk jó terv, Tibi! Támogatom.
Sodi lankadt pitonsza
Mar 29, 2022 00:55:05
Sodi: "tranyó geci, átműtött szar vagy"
-Te meg a faszpinásokat szerető buzi!
-Te meg a faszpinásokat szerető buzi!
Mar 29, 2022 00:55:05
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 29, 2022 00:55:22
x7)
paradox ez ez egész, endre ideges, hogy költenek a kártyájáról, de ha nem költenének róla, akkor nem függenének tőle, és nem formálhatna jogot a faszpinára semmilyen mértékben, dugóhúzó a sztori, a piton a farkába harap
hehe
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 29, 2022 00:56:31
x11)
Ez a megoldás Jutkára, Fifi? El kell onnan menni? Tibikéd egy másik országban volt, jó messzire elment tőle, aztán önszántából visszament érte. Ez true love. De ugye te ezt nem értheted, mert téged az életedben nem szeretett senki.
Egyébként jól elszaladtál Jutkától a vasúton, aztán mégiscsak odatáborozott a recskabarlangod elé, te meg beengedted :D Te balfasz.
Egyébként jól elszaladtál Jutkától a vasúton, aztán mégiscsak odatáborozott a recskabarlangod elé, te meg beengedted :D Te balfasz.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 29, 2022 00:57:21
x37)
Elhangzott, hogy három órája megint lehúzták a kártyáját pénzre. :D :D :D
balek
(
x10)
Mar 29, 2022 00:58:37
x10)
Az addabboy szerint jobb sorsra érdemes pedofil decemberben meg akarta ölni Jutkát alkoholmérgezéssel.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Busák Ali
Mar 29, 2022 00:59:00
Zsebbenyúlós lesz a sztori!
Mar 29, 2022 00:59:00
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 29, 2022 00:59:42
x11)
Az addabboy szerint jobb sorsra érdemes pedofil decemberben meg akarta ölni Jutkát alkoholmérgezéssel.
Nem csak addaboy szerint, Sneci maga fejtette ki ezt egy kedves betelefonálónak.
gobesug
(
x30)
Mar 29, 2022 00:59:51
x30)
az interweb és reggel már a hatóságok szerint is.
Ásó27
(
x68)
Mar 29, 2022 00:59:57
x68)
A legjobbakkal is megesik, aztán meglágyult a szíve, és csak rendszeresen verte Hahó!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 29, 2022 01:01:38
x37)
Magyarázkodni kell a munkaügyi hivatalnál, hoppá :D :D
Mazda
Mar 29, 2022 01:01:45
ki hitte volna, hogy a tranyó megint a hugyos cicagatyában van
Mar 29, 2022 01:01:45
miskolcigány
(
x5)
Mar 29, 2022 01:01:47
x5)
Jutkat alkoholmergezessel megolni olyan, mint halat vizbe folytani. Sok sikert gyagya!
A munka nem megoldás.
SyntaxError
(
x24)
Mar 29, 2022 01:01:50
x24)
Magyarázkodnia kellett a munkaügyi hivatalban :D
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
gobesug
(
x30)
Mar 29, 2022 01:03:08
x30)
sírba tesz az összes trash féreg egytől egyig, mikor nagy nyilvánosság előtt - bevételszerzési szándékkal közszemlére teszik az életüket (ezt hívják realitynek) - ezzel jönnek hogy takarodjunk, foglalkozzunk mással.
sörösterv
(
x4)
Mar 29, 2022 01:03:52
x4)
Teljesen normális egy 40 éves szenyor programozó fatászpikának, hogy magyarázkodnia kell a munkaügyi hivatalban :D
Hallod gyagyás, nem csináltak neked oda névre szóló széket? :D
Hallod gyagyás, nem csináltak neked oda névre szóló széket? :D
gobesug
(
x30)
Mar 29, 2022 01:04:22
x30)
ú már 280 a tróger soproni klasszikus, jézusom!
lehet nem kéne napi huszat betolni te munkanélküli pusztulat.
féregek vagytok a nemzet testén.
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 29, 2022 01:05:22
x11)
"Bármi történik, sohasem felelős egyik sem" - :D
Gyagya, még mindig arról loopolsz, h miattuk ment rommá a szaros életed. Hát, nem. Tehát te csak ne pofázz a felelősségvállalásról inkább, szarul jön ki :)
Gyagya, még mindig arról loopolsz, h miattuk ment rommá a szaros életed. Hát, nem. Tehát te csak ne pofázz a felelősségvállalásról inkább, szarul jön ki :)
gobesug
(
x30)
Mar 29, 2022 01:05:41
x30)
le kell szoknom a féreg szó használatáról, mert a végén még iylen szar modoros kétbites geci leszek, de ilyen közegben ahol konkrét féregek vannak kurva nehéz lesz.
na majd holnap!
slava snecologi!
na majd holnap!
slava snecologi!
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 29, 2022 01:06:10
x6)
ú már 280 a tróger soproni klasszikus, jézusom!
Nem lenne nagy baj a minőségihez képest, egy Kronenburg Blanc dobozos is 350 csak ha napi 20at iszol azt megérzi az ember egy idő után
Mazda
Mar 29, 2022 01:08:34
tehát még mindig a gyagyás pénzét költik
Mar 29, 2022 01:08:34
gobesug
(
x30)
Mar 29, 2022 01:09:07
x30)
jó blanc, ha jó hideg és káni a kula érdemes otthon hagyni az autót miatta.
ugyanígy vagyok a hoppyval, nem lehet helyettesíteni alkoholmentessel.
bár nemrég felfedeztem a sparban az erdinger alkoholmentest, top notch szar! ok mondjuk öccáz.
/off
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 29, 2022 01:09:19
x11)
Nem kétszer ment neki teljes erőből a női szerelmének, CSAK EGYSZER, ahogy minden normális faszi. Szejintem esz éjtyhetyő.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 29, 2022 01:11:25
x37)
Még bontunk gyorsan egy söröcskét hajnali 1:15-kor.
gobesug
(
x30)
Mar 29, 2022 01:11:27
x30)
/ON
most kezd kilenni az lakóknak / szállóvendégeknek ezzel a kétféregg csövessel?
sajna kár már a megfagyásért drukkolni, ezek hivatalosan is túlélték a telet. :(
most kezd kilenni az lakóknak / szállóvendégeknek ezzel a két
sajna kár már a megfagyásért drukkolni, ezek hivatalosan is túlélték a telet. :(
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 29, 2022 01:12:38
x11)
Még bontunk gyorsan egy söröcskét hajnali 1:15-kor.
As you do, az agressziókezelési tréning előtti éjszaka. Igyon csak!
Fifi, holnapra is maradjon!
sörösterv
(
x4)
Mar 29, 2022 01:13:09
x4)
Nem bírja ki alkohol nélkül a kultúrember
gobesug
(
x30)
Mar 29, 2022 01:14:00
x30)
egy hét alatt eltoltak egy dupla külvárosi garzon kauciót, micsoda siker.
gobesug
(
x30)
Mar 29, 2022 01:14:31
x30)
Nem bírja ki alkohol nélkül a kultúrember
sporty spice!
vladrl
(
x8)
Mar 29, 2022 01:14:39
x8)
amúgy valaki nem vágja, hogy melyik boltláncban lehet hunyadit kapni? a hétvégén ki szeretném próbálni, és értékelni. akár heineken és gösserrel is összekóstolnám. csak tudnám hol van ilyen.
Sodi lankadt pitonsza
Mar 29, 2022 01:14:55
Szegény szotyi csalódott, hogy Mercicáék ferdítik a valóságot a szállással kapcsolatban, mikor ő tárt karokkal várja őket. Te mocskos púpos még mindig nem fogod fel, hogy még 2 csöves is annyira undorodik tőled, hogy inkább az utcát választják helyetted?!
Mar 29, 2022 01:14:55
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 29, 2022 01:15:13
x37)
Hihetetlen pszichotikus állapotban van megint a gyagyás. Lehúzták 160.000 Ft-tal a csövesek úgy, hogy ő fizeti a szállásukat is. Mikor felelősségre vonja őket, visszaugatnak neki pimaszul. Erre mi a válasz? Fekszik az ágyban, és hallgatja a két csöves veszekedését lájvban.
Mazda
Mar 29, 2022 01:15:19
majd hajnali 4-kor még felkel egyet sörözni csak, hogy biztos ami biztos részegen menjen az állásinterjúra is.
Mar 29, 2022 01:15:19
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 29, 2022 01:15:28
x6)
Hol vannak most?
gobesug
(
x30)
Mar 29, 2022 01:17:21
x30)
amúgy valaki nem vágja, hogy melyik boltláncban lehet hunyadit kapni? a hétvégén ki szeretném próbálni, és értékelni. akár heineken és gösserrel is összekóstolnám. csak tudnám hol van ilyen.
jórészt alföldön terítik, mert egy olyan cég a forgalmazó aki amúgy ilyen tisza meg faszom tudja milyen laposföldi szemeteket is árul. viszont auchanban fellelhető.
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 29, 2022 01:19:09
x6)
Lájv vége, megy fel a full trashvodra
vladrl
(
x8)
Mar 29, 2022 01:19:12
x8)
akkor erre valszeg nincs. na mindegy, zsírboros vedelheti literszámra a tiszait!!!
gobesug
(
x30)
x30)
helyesbítek, a madarasban a hunyadi MÁTYÁS ami van, az meg a vakolós cucc. a többi tán igaz.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 29, 2022 01:19:32
x37)
Holnap másnaposan, kialvatlanul, sörtől bűzölögve fog elmenni a dühkezelési trainingre. Mondjuk az ottaniakat biztos nem fogja meglepni, hiszen hasonló lecsúszott alkeszokkal dolgoznak nap mint nap. Hiába fogja nekik magyarázni, hogy ő 4000 Eurót keres és programozó. Csak ránéznek szánakozva, és mondják neki, hogy üljön le hátra Abdul, az asszonyverő kőműves mellé.
gobesug
(
x30)
Mar 29, 2022 01:20:26
x30)
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Mar 29, 2022 01:20:43
x7)
tranyóék éppen a púpos pénzéből söröznek és zabálnak
"euróval lehet fizetni?"
le vagy tiltva, kurva anyád
"euróval lehet fizetni?"
Mazda
Mar 29, 2022 01:20:56
közben a csöves varangy euróval akar fizetni :D
Mar 29, 2022 01:20:56
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Mar 29, 2022 01:21:38
x1)
Magyarázkodnia kellett a munkaügyi hivatalban :D
Akkor még 1-2 kirugócska aztán tiltolistára teszik az AMS-nél a Kissúrat gondolom.
vladrl
(
x8)
Mar 29, 2022 01:22:09
x8)
akkor már értem, mitől kancsalodik sneci is..
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 29, 2022 01:22:47
x11)
Valami rettenet tuctuc helyen még épp adnak tranyóéknak sört, Jutka fenyegetőzik, hogy ő töltött káposztát akar enni.
"Kérjed a tőtött káposztát, Jucu, Jucifer.. Kérjél rá tejfőt is.. Szórassál pirospaprikát a tejfőre.. az való neki.. a pofájába egy nagy tőteléket" - Tibi :D
"Kérjed a tőtött káposztát, Jucu, Jucifer.. Kérjél rá tejfőt is.. Szórassál pirospaprikát a tejfőre.. az való neki.. a pofájába egy nagy tőteléket" - Tibi :D
vladrl
(
x8)
Mar 29, 2022 01:24:50
x8)
ezektől a fényviszonyoktól olyan nőies a szisza... akarom mondani olyan undorítóan férfias :DDD az egész pofája egy paradoxon.
Mazda
Mar 29, 2022 01:27:04
fél kettőkor kedden hol a rákban kapható töltött káposzta? :D
Mar 29, 2022 01:27:04
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 29, 2022 01:28:49
x6)
Vörösmarty téren vannak de honnan jöttek? Nehéz belőni de max 2 utca kb
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 29, 2022 01:28:53
x6)
Akárhol is, én nem ennék belőle, még 20 percük van a fosásig :D
tyodika
Mar 29, 2022 01:29:50
ezektől a fényviszonyoktól olyan nőies a szisza... akarom mondani olyan undorítóan férfias :DDD az egész pofája egy paradoxon.
Anyád.
Ő egy tranyó geci átműtött szar.
Haragszom rá.
De majd megbeszéljük.
Egyébként is már megbeszéltem vele a részleteket, szerintem ebből csak jól jöhetek ki.
De nem írok ide soha többet.
Na dühkezelés, csá
Mar 29, 2022 01:29:50
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 29, 2022 01:35:34
x6)
Comebackpackers-ben vannak szállva (ahonnan elkéstek). Fehér Hajó u.
kripli figyelő
(
x12)
Mar 29, 2022 01:39:42
x12)
Gyagyás fizette a szállást öt napra xd
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 29, 2022 01:40:04
x6)
Tranyóék nem tudták elfoglalni a szállást, mert 22-ig oda kellett volna érni, de fifike elfelejtette mondani.
BALEK
BALEK
sörösterv
(
x4)
Mar 29, 2022 01:44:13
x4)
Tranyóék nem tudták elfoglalni a szállást, mert 22-ig oda kellett volna érni, de fifike elfelejtette mondani.
BALEK
"véletlenül" elfelejtette. Szánalmas nyomorult pitiáner bosszúálló hazug korcs vagy te sodi, gyere csak haza megint, lesz jó kaland a trollokkal :) BALEK
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
Mar 29, 2022 01:45:43
x1)
evolúció
Nyemééééétyeeem
vladrl
(
x8)
Mar 29, 2022 01:54:16
x8)
evolúció
tranyószarlefetyelő lapát
ascites
(
x57)
Mar 29, 2022 02:00:26
x57)
Hihetetlen pszichotikus állapotban van megint a gyagyás. Lehúzták 160.000 Ft-tal a csövesek úgy, hogy ő fizeti a szállásukat is. Mikor felelősségre vonja őket, visszaugatnak neki pimaszul. Erre mi a válasz? Fekszik az ágyban, és hallgatja a két csöves veszekedését lájvban.
Még ez is megnyugtatóbb gondolat számára, mint lecsukni a lájvot, leoltani a villanyt és egyedül maradni a hombár fejében kavargó gondolatfoszlányokkal. Ez azért megnyugvással tölt el.
Univerzum
Mar 29, 2022 02:08:32
Én is így gondolom. Mar 29, 2022 02:08:32
Sodragon legendája
(
x2)
Mar 29, 2022 02:11:43
x2)
Na mi van te pedofil alkesz korcs white trash púpszászi porch monkey? Nagy a pofád, most hogy már nincs lájfdéndzsör a trollok miatt? :D Remélem átalszod részegen a dühkezelési tréninget és jól meg is basznak 5000 euróra, hogy jól záruljon a hónapod.
Jó volt látni, hogy már gyúrsz a Blahára és környékére, reméljük hamar elfoglalhatod ott a méltó helyed. Nem felejtek el izomból nekifutásból beléd rúgni, ha végre terepen leszel. Addig próbáld magad nem halálra inni, hogy a trolloknak is jusson egy kis elégtétel belőled. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Jó volt látni, hogy már gyúrsz a Blahára és környékére, reméljük hamar elfoglalhatod ott a méltó helyed. Nem felejtek el izomból nekifutásból beléd rúgni, ha végre terepen leszel. Addig próbáld magad nem halálra inni, hogy a trolloknak is jusson egy kis elégtétel belőled. :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 29, 2022 05:12:55
x19)
Hónap végén jön neki a fizetés, ezért lehet csak 6500 mínuszban.
Akkor ki is jön a matek, hogy 9-10 körül volt reálisan minuszban amit a gèjza is mondott és mi is számoltunk.
Kövi fizire már 10k fölött lesz. :)
Akkor ki is jön a matek, hogy 9-10 körül volt reálisan minuszban amit a gèjza is mondott és mi is számoltunk.
Kövi fizire már 10k fölött lesz. :)
tyodika
Mar 29, 2022 05:25:44
Holnap másnaposan, kialvatlanul, sörtől bűzölögve fog elmenni a dühkezelési trainingre. Mondjuk az ottaniakat biztos nem fogja meglepni, hiszen hasonló lecsúszott alkeszokkal dolgoznak nap mint nap. Hiába fogja nekik magyarázni, hogy ő 4000 Eurót keres és programozó. Csak ránéznek szánakozva, és mondják neki, hogy üljön le hátra Abdul, az asszonyverő kőműves mellé.
Figyelj, kicsit kialvatlan leszek és másnapos, de így is meg tudom tartani nekik a dühkezelési tréninget.Majd szépen felvilágosítom őket a helyes agressziókezelési technikákról, úgy mint a szájbefogás, ökölrázva köpködés és a meztelenül ráncigálás.
Nyugi már. Kezelem a nehéz helyzeteket is.
Mar 29, 2022 05:25:44
tyodika
Mar 29, 2022 05:28:26
Most olvastam el a határozatot, nem is nekem kell megtanítani őket a dühkezelésre, hanem ők akarnak tanítani valamit.
Na erre kíváncsi leszek. Viccen kívül.
Na erre kíváncsi leszek. Viccen kívül.
Mar 29, 2022 05:28:26
Sodi retkes szemüvege
Mar 29, 2022 06:25:46
Egy ilyen diplomás fatászpikát nem is értem, hogy lehet így lehuzgalni, kihasználni, átbaszni megverni, megalázni
Jaah de mostmár értem!
Gyagyás te ezt érdemled, hogy beledrugjanak, megverjenek, kihasználjanak, becsapják
Gyagyás te már az emberiség söpredékéhez tartozol!
Egy férfias tranyóba vagy szerelmes, aki ráadásul még meg is vet téged, mert utál!!!
Gyagyás mikor ki érsz linzbe mindig nagy pofád lesz..
De hamarosan be lesz verve!
Kurva anyád gyagyás!
I want to see more happy people !Where are all those happy people?
Jaah de mostmár értem!
Gyagyás te ezt érdemled, hogy beledrugjanak, megverjenek, kihasználjanak, becsapják
Gyagyás te már az emberiség söpredékéhez tartozol!
Egy férfias tranyóba vagy szerelmes, aki ráadásul még meg is vet téged, mert utál!!!
Gyagyás mikor ki érsz linzbe mindig nagy pofád lesz..
De hamarosan be lesz verve!
Kurva anyád gyagyás!
Mar 29, 2022 06:25:46
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 29, 2022 06:28:04
x4)
SoDI a kurva anyád!
Egyrészt a milliós szetápoddal nem tudsz egy értékelhető streamet összehozni lagolás nélkül, míg a trollok 1080p 60fps-ben forgatják a trollkodásos és spottingolós videóikat egy szaros mezei telefonról, jobb fényeléssel és coloringgal, utómunka nélkül (nem pjofi kameráról, mint ami neked van).
Másrészt pedig beismertél egy gyilkossági kísérletet, ami egyébiránt letöltendő börtönbüntetéssel jár, a világ országainak jelentős részében.
Az, aki ezek után kételkedni mer abban, hogy ez a valami nem egy rosszindulatú, gonosz kobold, hanem csak egy szerencsétlen autista, az is húzzon el gyógykezelésre, de rohadt sürgősen,
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Egyrészt a milliós szetápoddal nem tudsz egy értékelhető streamet összehozni lagolás nélkül, míg a trollok 1080p 60fps-ben forgatják a trollkodásos és spottingolós videóikat egy szaros mezei telefonról, jobb fényeléssel és coloringgal, utómunka nélkül (nem pjofi kameráról, mint ami neked van).
Másrészt pedig beismertél egy gyilkossági kísérletet, ami egyébiránt letöltendő börtönbüntetéssel jár, a világ országainak jelentős részében.
Az, aki ezek után kételkedni mer abban, hogy ez a valami nem egy rosszindulatú, gonosz kobold, hanem csak egy szerencsétlen autista, az is húzzon el gyógykezelésre, de rohadt sürgősen,
Mazdasofor
Mar 29, 2022 06:30:47
Fix infó. Az egész bagázs a 6:05-kor Pestről Egerbe tartó vonaton van.
Mar 29, 2022 06:30:47
öklendező szerelő
(
x4)
Mar 29, 2022 06:39:50
x4)
NSZKSZ!
...
...
NSZKSZ!
...
...
Nem értek én ehhez, de ez nem gyilkossági kísérlet? A gyagya itt rendesen beismeri, hogy előre megfontoltan a halálba akarta itatni Jutkát, szó szerint megpróbálta megölni.
Ami teljesen hihetetlen, hogy csipszzabálás közben teszi ezt a vallomását. Gondolom szokásosan tátott szájjal undorító módon eszik, nem néztem még meg.
echelon mérnök
Mar 29, 2022 06:57:22
Endre ugye tudod, hogy Merci nem fog meglátogatni a sitten?
Anyád meg nem fog tudni menni hozzád minden héten látogatóba...
Mi a terv? Idomítasz új csöveseket akik bejárnak majd hozzád?
Anyád meg nem fog tudni menni hozzád minden héten látogatóba...
Mi a terv? Idomítasz új csöveseket akik bejárnak majd hozzád?
Mar 29, 2022 06:57:22
Mazdasofor
Mar 29, 2022 07:11:47
Update: Vámosgyörkön leszálltam a vonatról, de a bagázs tovább ment Eger irányába. Az úton eléggé nyugisak voltak, nem volt nagy üvöltözés, ez köszönhető annak is, hogy Lyudka aludt. 4-5 nagy zacskó van nálunk, amik tele vannak pakolva. Több infóm sajnos nincsen. Képet nem sikerült csinálnom.
Mar 29, 2022 07:11:47
50 ezres
Mar 29, 2022 07:27:30
Update: Vámosgyörkön leszálltam a vonatról, de a bagázs tovább ment Eger irányába. Az úton eléggé nyugisak voltak, nem volt nagy üvöltözés, ez köszönhető annak is, hogy Lyudka aludt. 4-5 nagy zacskó van nálunk, amik tele vannak pakolva. Több infóm sajnos nincsen. Képet nem sikerült csinálnom.
NSZKSZ!
Mar 29, 2022 07:27:30
Tibi üszkös lába
Mar 29, 2022 07:45:00
/ON
Hát azért hetyetye
Mar 29, 2022 07:45:00
vladrl
(
x8)
Mar 29, 2022 07:48:23
x8)
Sodi teleportalgat pest es linz kozott vagy mit jelent az egesz bagazs?
rBali
(
x24)
Mar 29, 2022 07:57:52
x24)
Akkor tehát kivehették a Mazdából a cuccaikat és elindulnak a pedofil pénzén világot látni. Nice!
Ő egyébként Tibi konfirmálta, hogy Endrét kibaszták a lakásból is és Bécsben próbál meg munkát keresni majd :)
Jó reggelt!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Jó reggelt!
Mazdasofor
Mar 29, 2022 08:01:32
Sodi teleportalgat pest es linz kozott vagy mit jelent az egesz bagazs?
Lyudkát és Tibit láttam, illetve a másik négyesben is 2 személy ült, de hallottam Sodi hangját meg Hatvanban szisszent egy sör is, illetve volt velük még egy személy.
Mar 29, 2022 08:01:32
linzi fapóleon
(
x8)
Mar 29, 2022 08:09:15
x8)
Fakenguru
(
x5)
Mar 29, 2022 08:14:27
x5)
Jó reggelt!
Oh yeah, gyere asodi, gyere!
A régnemlátott buzidémon
Mar 29, 2022 08:18:32
Egyébként még fordítani se kell a linzi yardnak,ott a magyar tolmács csaj.
Mar 29, 2022 08:18:32
69 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™