Istenem, ez még mindig abban van, hogy bárki is elhiszi csak segíteni akar a két hajléktalannak?
Púpom! Tény, hogy:
- a csatorna felfutatása miatt hívtad meg őket
- szerelmes lettél a cicába (ezt magad mondtad a picsaszáddal)
- bántalmaztad Jutkát
- semmilyen munkát, ellátást nem intéztél nekik Ausztriában, sőt inkább a lumpenkedésüket szponzoráltad (végtelen sörike)
Már megint ki akarsz átbaszni, the szharrr?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Na, te tuti nem a sodi vagy álnéven.
Akkor ugyanis kurvaanyázás és családírtás van, ha valakinek más a véleménye
hoty... hotyhotyhoty...
Mindenkinek szíve joga belegondolni azt amit akar a történetbe, meg hát streamelve is volt (amit eredetileg nem is terveztünk, de végül ez nagyobbat ütött a gyagyán), szóval nem lepődöm meg ha emiatt páran CSÚFOLÓDNAK AZ INTERNETEN, ki fogom bírni én is meg Májas is. De érdemes kontrasztot vonni a zsebedben a zsebszösz melletti aprópénz és az Endre által rájuk költött 14.000 euró között és szembe állítani azzal, hogy random emberekkel (mi) és Endre társaságában hogyan viselkednek. Pszichológiai hadviselés az egész és ezért volt ennyire szomorú és mérges egyszerre, mert az égvilágon semmit sem tehet ellene.
Egy fricska az egész ami erősen triggerelte a gyagyást, hiába tagadta le. Szerintem megért pár korsó sört, meg amúgy is tök jó idő volt, Májassal is régen találkoztam és megismerhettem AvatarT(bocs ha rosszul írom) is. Thats it...
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
ehhez a ponthoz még annyit, hogy nyíltan bevallottad el akartad tenni láb alól, ezzel is magadhoz láncolva Tibort
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
nő nem kell,, buzi
Istenem, ez még mindig abban van, hogy bárki is elhiszi csak segíteni akar a két hajléktalannak?
Púpom! Tény, hogy:
- bántalmaztad Jutkát
- semmilyen munkát, ellátást nem intéztél nekik Ausztriában, sőt inkább a lumpenkedésüket szponzoráltad (végtelen sörike)
Ez a bejegyzés is az egészséges mentális és érzelmi állapotra utal! Jah, nem is. Milyen kibaszott nyomasztó lehet a tudat hogy azért akarsz becsajozni hogy féltékennyé tegyél egy tranyó csövest. Szegény sodi, az ősei biztos nagyon büszkék rá! Meg azt sem értem hogy mi az hogy nem ér rá? Egy alkesz munkanélküli a srácom, milyen programja lehet? :D
Endre, szerintem legyél inkább normális, sok embert megkímélnél a szekunderszégyentől. Én ezt nem élvezem, hanem kurvára szenvedek. El sem tudom képzelni neked milyen lehet.
Nem a pénz boldogít hanem a kamat.
Pontosan, ma mondogatta, hogy hívjam bármikor nyugodtan meg beszélhetünk. Megmondtam, hogy nekem nincs kedvem veled beszélni mert undorodom mindentől amit művelsz.
Ha esetleg abban a tévhitben lenne, hogy mostantól minden szipi szuper akkor el kell keserítsem, mert ha nem változtat radikálisan a viselkedésén, akkor ugyanúgy folytatódik a trollok bevonzása és az intervenciók sora ellene. Ez csak egy ember és tegnap is bebizonyosodott, hogy meg tud törni, nem kell ahhoz napi szinten megfegyelmezni partvis nyéllel :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ha esetleg abban a tévhitben lenne, hogy mostantól minden szipi szuper akkor el kell keserítsem, mert ha nem változtat radikálisan a viselkedésén, akkor ugyanúgy folytatódik a trollok bevonzása és az intervenciók sora ellene. Ez csak egy ember és tegnap is bebizonyosodott, hogy meg tud törni, nem kell ahhoz napi szinten megfegyelmezni partvis nyéllel :D
nekem ezekbol, meg a hirtelen jott kamu uj melobol, meg kb mindenbol ugy tunik, hogy teljesen kilatastalan helyzetben van:
- adossaghalmok, tegnap lattuk hogy mar 3 kartya sem mukodik (ez lehet a kartyacsa, vagy a sima eladosodas)
- nincs melo, semelyik interju nem sikeres (egyreszt a tenyfeltarasok, masreszt az allapota, tudasa miatt)
- Mercica hallani sem akar ujabb linzi turarol (csak hulyiti, hatha lesz egy kis athidalo)
- van ellene egy halom eljaras, ausztriaban es magyarorszagon is
- eltunt a youtube csatonaja, amit felepitett, es ami a legfobb egonyugtato platformja volt (az ujat meg a kutya nem nezi- az egeszsegi es mentalis allapota rohamosan romlik (bar o ezzel meg nem foglalkozik)
szerintem tudja, hogy ez mar a legalja, innen mar csak a Blaha van. most nyuszit, meg pekujjunkkki meg mindetismegigerek nemirtomkiacsaladodcsakha...
NE DOLJUNK BE NEKI! egyszeruen be van panikolva, es ki akarja iktatni az eletebol a troll faktort, hogy valahogy tulelje ezt az idoszakot, es mindent kezdhessen elorol, ugyanugy mint korabban.
anschluss
szerintem korai az öröm, volt már hogy pesten se működött valamelyik kártya. letiltják gondolom, mert ismeretelen helyen használta? vagy ott a másik ország miatt ment a hetyetye? mindenesetre érdekes. szerintem idegesebb lenne ha tiltották volna.
- Mercica hallani sem akar ujabb linzi turarol (csak hulyiti, hatha lesz egy kis athidalo)
Matyarászta nekem, hogy majd júniusban átadja nekik a lakást, de nem akarta elfogadni a tényt, hogy az első adandó alkalommal ki fognak menni a Linzi rendőrök akik már amúgy is ismerik őket. Amikor azt mondta, hogy de ő nem lesz ott akkor is bedobtam neki, hogy nézze már meg az utolsó két lakást hogy szétbarmolták, a gőtestrasszéval is ez lenne. Na most képzeld el, hogyha Graz-ba költözik és Grazból kellene intézkednie. (ezt mondjuk kétlem és szerintem Linzből fog remote munkázni, az nagyon sok plusz kiadás lenne az, plusz fent kell tartani és fizetni Tibiéknek a lakást Linzben)
Én is örülök, hogy megismerhettelek személyesen is, kellemesen telt az idő Veletek, míg a gyagyást baszta a féltékenység és az irigység.
Engem is marogatnak a trollszok, akik nem értik, hogy a háborúban nem csak frontális támadás létezik, és lehet, hogy bizonyos nézőpontból felszopásnak tűnik az, aminek valójában más síkon vannak kézzel fogható eredményei.
Igazából lényegtelen, mi csak NPC-k vagyunk egy teknőcjátékban, ahol a "főhős" lassan, de biztosan elhasználja minden kreditjét.
Na bej ;)
teljes valosagtagadasban el :)
egyreszt ha Tibi meg Judga egyedul marad a lakasban, Judga korhazba, Tibi bortonbe kerul. az osztrakok lattuk, mit csinalnak eroszak eseten, kihivjak a szomszedok a rendoroket, Judga ott van verzo fejjel, Tibi kotta reszegen, Fifi tok mas varosban, kerdes se lesz kit vesznek elo
masreszt, ha ott is marad nekik a lakas, nemcsak hogy szetverik, de mibol elnek meg? Ausztriaban minden sokkal dragabb mint Magyarorszagon, a csokkeno youtube bevetel nem lesz eleg a piara sem
amugy meg, Fifi ugyse birja ki ha a cica Ausztriaban van, ne loholjon utana es ne probalja belegyomoszolni a szamarfaszt. es akkor kezdodik elorol minden, amit az elozo linzi evadban lattunk :)
anschluss
es ezt mar tobbszor elmondtam:
ha Endre akkora gavaller lenne, mint aminek mutatja magat, nem egy szaros Mazdara meg unlimited piara koltott volna Tibiek vonatkozasaban, hanem kifizette volna egy pesti alberlet kauciojat meg 1-2 havi berleti dijat. barmit mond is erre, az csak hetyetye. nem akart ez soha segiteni senkin, magan kivul.
dogolj meg Fifi!
anschluss
Ez nem lenne baj.
Tibinek is megérett már a börtön. Ha tibi lett volna a személyiébe, nem merci, már ott lenne.
A pedo meg fizeti a lakás helyreállításának, plusz a büntetés költségeit.
Win-win.
Grazban valami szoba berlesrol beszelt azt hiszem, hogy egy-ket szaz euro es maradna fixnek a linzi recskaol. az is jo lehet, kifogna egy uj ogret es menne a kontent :) vagy valami nagy student lakasban egy szobat es a feka migri etyetemista lakotars szetbassza a veknit elso alkalommal :)
anschluss
jo a kalkulaciod, a hiba annyi, hogy ez mind elmeleti, semmifele grazi vagy barmilyen mas melocsa nincs kilatasban :)
anschluss
csak szoba lesz az új helyen, de a Mergáéket be akarja költöztetni a linszi lakásba....na az viszont többe fog kerülni, mintha egy rendes albit venne ki...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Gyanítom, hogy ennek a tranyóék beköltöztetésének az egyik hozadéka az lenne, hogy nem kell költöztetést fizetni.
Meg persze egy biztos visszatérési pont, ha esetleg nagyon hamar belesülne a felfele bukásba, amit már most tud, hogy így lesz.
A sodi sosem önérdek nélküli sodi.
Spórolás van hahó! Az nem túl effektív anyagilag ugye ha üresen áll egy lakás...
Nyemééééétyeeem
en biztos vagyok benne hogy nicns semmifele uj hely. egy honapja munkanelkuli, gondolom az AMS is a nyakar ajar hogy mar az altaluk kiajanlott ganyoldakba se kell. ketsegbe van esve es el akarja terelni a trollok figyelmet
gondolj bele, amig mi nagy erokkel keressuk a grazi melocsat, ahol allitolag juniusban kezd, van minimum 1 honap nyugalma, es addig hatha talal valamit az intervenciok nelkul.
ennyi az egesz, Fifi hazudik, mind mindig. nem kell neki bedolni
amugy csak egy kerdes:
nem lehetne a sodika.org-on csinalni egy oldalt, ami a valodi CV-je, valodi adatokkal, esetleg kis infokkal hogy honnan miert rugtak ki? olyasmit mint a linkedin profile. ha vki rakeres, megtalalja es legalabb kerdeseket feltesz vagy felhivja az elozo melocsat
ha valaki elkesziti nemetul, en szivesen megcsinalom az angol verziot, es mondjuk harom nyelven fenn lehetne Endre oldalan Endre valodi CV-je. sokat segitene szerintem
anschluss
eddig se volt effektív spórolás, egyrészt, mert hülye, másrészt mert manipulatív szar:
ahogy Bali is írta, egyszerűbb, nagylelkűbb, gavallérabb húzás lett volna, ha már a legelején bérel valamit itthon a "hölgyeknek", aztán hazajárkál - ez lenne az igazi cejelem...
ehelyett inkább linsz, meg balhék, botrányok, mert figyelemkurva (legyen nézeccség') és geci lusta dolgozni - munkában is, meg jutúbon is...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
a kintlévőségekkel ő pozitív előjellel számol, hahó! :DD
mondjuk a hitelekkel is már. ostoba barom
Hallatszódott a csippanó hang, ahogy kinyomta a telefont, aztán nekiállt magyarázni, hogy letetted. Egy szavát se szabad elhinni.
olyan jo latni az undort a fejukon :) koszi pupos, you made my day :)
anschluss
Rám ilyen undorral néznének akárhol többet lehet ki se mennék a lakásból, nem hogy az interneten élném az életem
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Úgy néznek snecire, mint egy darab szarra.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Szerintem úgy lesz csaja gyagyásnak mint a shop stopban :DD Te azért valami kreatívabb nevet találj ki, mint a Mira Hotchkiss
youtu.be/aJ-KHawpuSk
"-lehet hogy annyira nem is csipázod a puncit és a farokra indulsz be?
-nem, nem, a puncit szetetem"
Betartani a szavát, ez a legnagyobb probléma, és ezt a nők hamar kiszúrják.
Mind a kettő lehetetlen küldetés
elzalogositja a HDMI kabel kilometereket, haho!
anschluss
áhh, majd mondja, hogy válogatós, meghát olyan "nő" kell, aki sovány, nem buta meg szép és különben be tudja nyelni a 23 centis szamárfaszt....
A SoDI kábeleit azt SOHA, letiltalak a gecibe!
Elfáradtam, majd holnap.
Na meló, izé basszátok meg csá!
mondjuk ez annyiban igaz, hogy Berlinben jobban elangolnazhatott volna egy nagyobb cegnel, nehezebb is volt megtalalni a melocsat, es ha nagy szar van, akkor a millio ganyolda kozul elmehetne csendben barmelyikbe apropenzert
dehat ment a ciganyfasz utan (Kovacs Mark, Miskolc, Mezo utca 8) es koppant
anschluss
Én már annyira izgulok!
Olyen szupi lesz!!
Kűldök is szupercsetet és remélem, hogy válaszol arra amit írok.
Ha nevemet is bemondaná!!
:"))))
Májusi pitonozás, haha!
Értik, pitonozás!
Jelenleg még Zeitgeist szarokat oszt meg a púpfalon, nem ér rá.
Mifaaaaaaaaaaaan
Gery azt sajnos elengedte. Ezt az egyet pisztos megegyezte a pedrofil
- hogy futotta le az 5km-t az esprestoval?
Végre valaki! Az egyik legnagyobb titok a snecológia történetében.
Csalnia kellett, hacsak nem tesszük fel, hogy képes volt hozni egy egészséges, átlagosan fejlett, de rendszeresen nem edző ember teljesítményét.
Mennyivel faszább autót vehetett volna azon a pénzen mint a roncs Mazda :DD
Hol?
Punszisza a lekjopp!
igazi időkapszulat poszt, ezt most felpontoztam :)
szutyok
Berlinben már rég a helyére került volna valamelyik cégnél. Leültek volna vele és elmondták volna neki, hogy merre és hogyan kellene szakmailag tovább fejlődnie ahhoz, hogy piac képes legyen.
Berlinben sokkal hamarabb jutott volna el szakemberhez és nem azért mert hamarabb vert volna meg egy öregasszonyt.
És hát Berkinben nem lett volna se Mercike se Géza se Vahur :D Judka meg főleg.
Berlinben valóban boldog volt fifi nem csak színészkedte. Ha az ogrétől elköltözött volna egy a linzihez hasonló kis lakásba lett volna esélye helyrerakni az életét.
De ez már pr, Endre életében nem hozott még jó döntést. Egyetlen egyet sem :D
hat igen, meg Berlin egesz nagy LMBTQ varos, lehet ott jott volna a nagy coming out es mostanra Endre mar csak a Pride-on vonulni latogatna haza
anschluss
Hogy otthagyta Németországot, annál nagyobb hülyeséget még nem csinált a pedofil. Pedig a mezőny nem gyenge, de ehhez képest a Mazda csak kerekítési hiba
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Asodi nagyon jó programozó. Ugyan miért rúgnák ki? *pr*
márk hogy győzte meg, hogy ebbe az isten háta mögötti kisvárosba költözzön?
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Mondta neki, hogy majd kivesznek egy nagy hazat es mindig buli lesz:D
Balek.
Volt neki fasza és szóba állt a pedofillal, ennél nem kell több
puskapoj
Mehettek volna a közös fütyizések * ásít *
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Más "értéke" nincs endrének, csak a hitelei.
Ezt a képet kiteszi tinderre, szerintem azonnal bannolják :DDD Be kell vallanom, most sokkal bizalomgerjesztőbb feje van a gyagyásnak!
Nem a pénz boldogít hanem a kamat.
Amolyan, Annabelles démonszállta gonosz...:)
szerinted egy harmadik generacios ertelmisegi, evek ota kulfoldon dolgozo IT szakember SODI erti azt a szot, hogy volatilis?
anschluss
Már megint a héberre veritek.
Soha többet nem írok ide
amugy meg, majd irat Mercivel egy szerelmi szerzodest, nemetul, hogy meg tudja mutatni a rendoroknek ha kimennek. Benne lesz hogy ameddig szerelmi viszony van addig lakhatnak ott es hogy mennyi szopassal es baszassal tartozik a lakasert havonta.
Ez arra is jo, hogyha a rendorok elolvassak, nem tudnak majd feljelentest irni, annyira fognak rohogni :)
anschluss
Mert megigérte, nyilván el is sodikázza.
Dehogy, majd messenger üzeneteket meg trashvodot mutogat majd dadogva.
Az osztrák rendőrök szerintem már bebizonyították, hogy tökéletesen alkalmatlanok egy ilyen helyzet kezelésére.
Meg úgy általában az egész rendszer teljes röhej :) Közös megegyezésre munkanélküli segély? :D Megérdemlik a sok élősködőt
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
trolléga
(
x30)
May 01, 2022 18:30:43
x30)
De elmondta Endre, hogy valószínűleg úgy fog alakulni a dolog, hogy a barátnője fogja átadni a linzi kulcsot Mergának.
Ergo jobb kézzel Tibi kőmííves kezébe.
Ergo jobb kézzel Tibi kőmííves kezébe.

Púpom! Tény, hogy:
- bántalmaztad Jutkát
Zegernye
(
x2)
May 01, 2022 18:31:09
x2)
Ok, tiszteletben tartom a véleményed. Az én véleményem ennek az ellenkezője.
Na, te tuti nem a sodi vagy álnéven.
Akkor ugyanis kurvaanyázás és családírtás van, ha valakinek más a véleménye
Hahó
(
x135)
May 01, 2022 18:33:12
x135)
Szerintem kontraproduktív snecivel olyan felületeken vitatkozni, amit ő ural. Itt kell beledöngölni a földbe, nem a lájvjában. Ne dőljön be neki senki a feloldások miatt.
Csak a náczi laci féle trollkodásnak van értelme, amikor összeugrasztod a többi trash-sel.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Csak a náczi laci féle trollkodásnak van értelme, amikor összeugrasztod a többi trash-sel.
rBali
(
x24)
May 01, 2022 18:34:03
x24)
Ok, tiszteletben tartom a véleményed. Az én véleményem ennek az ellenkezője.
Mindenkinek szíve joga belegondolni azt amit akar a történetbe, meg hát streamelve is volt (amit eredetileg nem is terveztünk, de végül ez nagyobbat ütött a gyagyán), szóval nem lepődöm meg ha emiatt páran CSÚFOLÓDNAK AZ INTERNETEN, ki fogom bírni én is meg Májas is. De érdemes kontrasztot vonni a zsebedben a zsebszösz melletti aprópénz és az Endre által rájuk költött 14.000 euró között és szembe állítani azzal, hogy random emberekkel (mi) és Endre társaságában hogyan viselkednek. Pszichológiai hadviselés az egész és ezért volt ennyire szomorú és mérges egyszerre, mert az égvilágon semmit sem tehet ellene.
Egy fricska az egész ami erősen triggerelte a gyagyást, hiába tagadta le. Szerintem megért pár korsó sört, meg amúgy is tök jó idő volt, Májassal is régen találkoztam és megismerhettem AvatarT(bocs ha rosszul írom) is. Thats it...
trolléga
(
x30)
May 01, 2022 18:35:14
x30)
- bántalmaztad Jutkát
ehhez a ponthoz még annyit, hogy nyíltan bevallottad el akartad tenni láb alól, ezzel is magadhoz láncolva Tibort
öklendező szerelő
(
x4)
May 01, 2022 18:35:36
x4)
endre, te egy beszaró, behugyozó, alkoholista csövesnek nem kellettél. ennél lejjebb nem nagyon van, miből gondolod, hogy lesz valaha barátnőd?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
broni
(
x45)
May 01, 2022 18:35:57
x45)
sodi , te kettyós vagy?????????????????
broni
(
x45)
May 01, 2022 18:36:25
x45)
endre, te egy beszaró, behugyozó, alkoholista csövesnek nem kellettél. ennél lejjebb nem nagyon van, miből gondolod, hogy lesz valaha barátnőd?
nő nem kell,, buzi
Hahó
(
x135)
May 01, 2022 18:37:07
x135)
A trollok már eleve győztes pozícióban vannak. Ledobtuk rá az atombombákat, úgy el van adósodva, hogy ebből 7-8 év lesz kijönni, vagy bele is bukhat egy újabb kirúgással, szóval csak hátra kell dőlnünk, és röhögni ahogy vergődik és nyomorog.
Stratégiai előnyben vagyunk évekre előre.
Stratégiai előnyben vagyunk évekre előre.
NiggerBerger
May 01, 2022 18:37:09
Púpom! Tény, hogy:
- bántalmaztad Jutkát
Ez a bejegyzés is az egészséges mentális és érzelmi állapotra utal! Jah, nem is. Milyen kibaszott nyomasztó lehet a tudat hogy azért akarsz becsajozni hogy féltékennyé tegyél egy tranyó csövest. Szegény sodi, az ősei biztos nagyon büszkék rá! Meg azt sem értem hogy mi az hogy nem ér rá? Egy alkesz munkanélküli a srácom, milyen programja lehet? :D
Endre, szerintem legyél inkább normális, sok embert megkímélnél a szekunderszégyentől. Én ezt nem élvezem, hanem kurvára szenvedek. El sem tudom képzelni neked milyen lehet.
May 01, 2022 18:37:09
rBali
(
x24)
May 01, 2022 18:40:54
x24)
Szerintem kontraproduktív snecivel olyan felületeken vitatkozni, amit ő ural. Itt kell beledöngölni a földbe, nem a lájvjában. Ne dőljön be neki senki a feloldások miatt.
Pontosan, ma mondogatta, hogy hívjam bármikor nyugodtan meg beszélhetünk. Megmondtam, hogy nekem nincs kedvem veled beszélni mert undorodom mindentől amit művelsz.
Hahó
(
x135)
May 01, 2022 18:42:49
x135)
Jók ezek a tojásozasok, esetleg 1-2 pofon is elcsattanhat, de a mi stratégiánk már régen abból áll, hogy sneci rohan a szakadék felé, és mi egy ponton kicsit segítünk neki, hogy biztosan odaérjen. Egy-egy kirúgatással, egy tranyó féle veszedelemmel, ilyesmi.
Olyan ügyesen szopatja önmagát, hogy csak arra kell vigyázni, nehogy abbahagyja.
Olyan ügyesen szopatja önmagát, hogy csak arra kell vigyázni, nehogy abbahagyja.
Púpszászi napelem
(
x13)
May 01, 2022 18:47:23
x13)
Endre, ma mennyi hitelre vett sört locsoltál a pinaszádba?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Anschluss
(
x4)
May 01, 2022 18:49:08
x4)
nekem ezekbol, meg a hirtelen jott kamu uj melobol, meg kb mindenbol ugy tunik, hogy teljesen kilatastalan helyzetben van:
- adossaghalmok, tegnap lattuk hogy mar 3 kartya sem mukodik (ez lehet a kartyacsa, vagy a sima eladosodas)
- nincs melo, semelyik interju nem sikeres (egyreszt a tenyfeltarasok, masreszt az allapota, tudasa miatt)
- eltunt a youtube csatonaja, amit felepitett, es ami a legfobb egonyugtato platformja volt (az ujat meg a kutya nem nezi- az egeszsegi es mentalis allapota rohamosan romlik (bar o ezzel meg nem foglalkozik)
szerintem tudja, hogy ez mar a legalja, innen mar csak a Blaha van. most nyuszit, meg pekujjunkkki meg mindetismegigerek nemirtomkiacsaladodcsakha...
NE DOLJUNK BE NEKI! egyszeruen be van panikolva, es ki akarja iktatni az eletebol a troll faktort, hogy valahogy tulelje ezt az idoszakot, es mindent kezdhessen elorol, ugyanugy mint korabban.
Hahó
(
x135)
May 01, 2022 18:49:40
x135)
A legjobb dolog történt azzal, hogy költöznie kell az új melócsá miatt. Plusz 5 ezer euró bukó. És ha kirúgják az új helyen, akkor onnantól már közel lesz a csőd. De nekünk az is jó, ha megint segélyre szorul 2 hónapig, mert az 4-5 ezer eurós lyuk amit csak 25 %-os hitellel tud betömni.
trolléga
(
x30)
May 01, 2022 18:53:07
x30)
szerintem korai az öröm, volt már hogy pesten se működött valamelyik kártya. letiltják gondolom, mert ismeretelen helyen használta? vagy ott a másik ország miatt ment a hetyetye? mindenesetre érdekes. szerintem idegesebb lenne ha tiltották volna.
rBali
(
x24)
May 01, 2022 18:57:25
x24)
Matyarászta nekem, hogy majd júniusban átadja nekik a lakást, de nem akarta elfogadni a tényt, hogy az első adandó alkalommal ki fognak menni a Linzi rendőrök akik már amúgy is ismerik őket. Amikor azt mondta, hogy de ő nem lesz ott akkor is bedobtam neki, hogy nézze már meg az utolsó két lakást hogy szétbarmolták, a gőtestrasszéval is ez lenne. Na most képzeld el, hogyha Graz-ba költözik és Grazból kellene intézkednie. (ezt mondjuk kétlem és szerintem Linzből fog remote munkázni, az nagyon sok plusz kiadás lenne az, plusz fent kell tartani és fizetni Tibiéknek a lakást Linzben)
Ásó27
(
x68)
May 01, 2022 18:58:16
x68)
Múltkor még az volt a célod Endre, hogy napi 2 sört igyál csak. Az összejött?
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
x135)
A tegnapi pékülés hogyan is jött?
Onnan, hogy kurva nagy ütést kapott a pajzs, mert a troll ellenségek együtt szidták a tranyóékkal.
Ezt próbálta utána átfordítani megfutamodásnak, hogy ő győzött.
De az eredeti helyzet az változatlan, az ellenségei (akikből parátokath próbál csinálni) a szerelmét hangolták ellene, és ez ellen semmit sem tudott tenni.
Onnan, hogy kurva nagy ütést kapott a pajzs, mert a troll ellenségek együtt szidták a tranyóékkal.
Ezt próbálta utána átfordítani megfutamodásnak, hogy ő győzött.
De az eredeti helyzet az változatlan, az ellenségei (akikből parátokath próbál csinálni) a szerelmét hangolták ellene, és ez ellen semmit sem tudott tenni.
May 01, 2022 18:58:57
Én is örülök, hogy megismerhettelek személyesen is, kellemesen telt az idő Veletek, míg a gyagyást baszta a féltékenység és az irigység.
Engem is marogatnak a trollszok, akik nem értik, hogy a háborúban nem csak frontális támadás létezik, és lehet, hogy bizonyos nézőpontból felszopásnak tűnik az, aminek valójában más síkon vannak kézzel fogható eredményei.
Igazából lényegtelen, mi csak NPC-k vagyunk egy teknőcjátékban, ahol a "főhős" lassan, de biztosan elhasználja minden kreditjét.
Na bej ;)
May 01, 2022 18:58:57
Anschluss
(
x4)
May 01, 2022 19:02:18
x4)
Anschluss
egyreszt ha Tibi meg Judga egyedul marad a lakasban, Judga korhazba, Tibi bortonbe kerul. az osztrakok lattuk, mit csinalnak eroszak eseten, kihivjak a szomszedok a rendoroket, Judga ott van verzo fejjel, Tibi kotta reszegen, Fifi tok mas varosban, kerdes se lesz kit vesznek elo
masreszt, ha ott is marad nekik a lakas, nemcsak hogy szetverik, de mibol elnek meg? Ausztriaban minden sokkal dragabb mint Magyarorszagon, a csokkeno youtube bevetel nem lesz eleg a piara sem
amugy meg, Fifi ugyse birja ki ha a cica Ausztriaban van, ne loholjon utana es ne probalja belegyomoszolni a szamarfaszt. es akkor kezdodik elorol minden, amit az elozo linzi evadban lattunk :)
Anschluss
(
x4)
May 01, 2022 19:05:56
x4)
Anschluss
es ezt mar tobbszor elmondtam:
ha Endre akkora gavaller lenne, mint aminek mutatja magat, nem egy szaros Mazdara meg unlimited piara koltott volna Tibiek vonatkozasaban, hanem kifizette volna egy pesti alberlet kauciojat meg 1-2 havi berleti dijat. barmit mond is erre, az csak hetyetye. nem akart ez soha segiteni senkin, magan kivul.
dogolj meg Fifi!
Optimusz
May 01, 2022 19:10:20
Ez nem lenne baj.
Tibinek is megérett már a börtön. Ha tibi lett volna a személyiébe, nem merci, már ott lenne.
A pedo meg fizeti a lakás helyreállításának, plusz a büntetés költségeit.
Win-win.
May 01, 2022 19:10:20
Ásó27
(
x68)
May 01, 2022 19:10:33
x68)
Eddig azt mondta, hogy nem tudta volna kifizetni két lakás árát, most meg hirtelen menne? Hogy Jutkát idézzem: "Hagyjuk máááár!!".
Mifaaaaaaaaaaaan
Anschluss
(
x4)
May 01, 2022 19:23:40
x4)
Eddig azt mondta, hogy nem tudta volna kifizetni két lakás árát, most meg hirtelen menne? Hogy Jutkát idézzem: "Hagyjuk máááár!!".
Grazban valami szoba berlesrol beszelt azt hiszem, hogy egy-ket szaz euro es maradna fixnek a linzi recskaol. az is jo lehet, kifogna egy uj ogret es menne a kontent :) vagy valami nagy student lakasban egy szobat es a feka migri etyetemista lakotars szetbassza a veknit elso alkalommal :)
SnecológusHallgató
(
x4)
May 01, 2022 19:32:36
x4)
De lehet szép szoba, meg minden, ha megint csak manipulál meg kamuzik. Ez az új melócsá is erős a gyanú, hogy kamu, vagy nem az, amit mond, csak egy digitális segédmunkás gányoló pozíció.
Kis nosztalgia jön.
Még 2008-ban, amikor az oroszok megszállták Grúziát, volt egy sajtótájékoztató erről az USA oldalról. Elvágták egy pontnál az interjút, ami az ilyen konteómester Boborján kutyafattyaknak, mint a gyagyás is már adta a kontentet.
indavideo.hu/video/Amcsi_cenzura
A linkelt videó leírásában bevallotta, nem tud angolul. Most meg közösen angolozós lájfsz lesz a trashlegyeivel. Ismerve az életvitelét, a büdös életben nem tanul ez meg angolul, ha 14 év alatt sem sikerült, és valamelyik segített neki a feliratban is.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Kis nosztalgia jön.
Még 2008-ban, amikor az oroszok megszállták Grúziát, volt egy sajtótájékoztató erről az USA oldalról. Elvágták egy pontnál az interjút, ami az ilyen konteómester Boborján kutyafattyaknak, mint a gyagyás is már adta a kontentet.
indavideo.hu/video/Amcsi_cenzura
A linkelt videó leírásában bevallotta, nem tud angolul. Most meg közösen angolozós lájfsz lesz a trashlegyeivel. Ismerve az életvitelét, a büdös életben nem tanul ez meg angolul, ha 14 év alatt sem sikerült, és valamelyik segített neki a feliratban is.
Bumburnyák
May 01, 2022 19:36:40
Jól értem, hogy Sodinak jelenleg van minimum 12 ezer euró hitelkártya adóssága. Májusban kap 1600 (?) euró segélyt, júniusban semmit (mert fizetést legkorábban a hónap végén kap), viszont rendes kiadásai felett ki kell fizetnie az új városban két havi kauciót az új albérletre, plusz még ki tudja mennyi kötbért/büntetést Linzben, mert 5 év előtt felmondja az albérletet.
Ja és még meg kell fizetni valakit, hogy a sok kacatot átszállítsa az új helyre.
Jól érzékelem, hogy mire megjön a júniusi fizetés (ha megjön), addigra úgy 20 ezer euró mínuszban lesz?
Ja és még meg kell fizetni valakit, hogy a sok kacatot átszállítsa az új helyre.
Jól érzékelem, hogy mire megjön a júniusi fizetés (ha megjön), addigra úgy 20 ezer euró mínuszban lesz?
May 01, 2022 19:36:40
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
May 01, 2022 19:36:57
x1)
Mikor indul a lájfsz? Holnap meló, nem érünk rá egész éjszaka rajtad szórakozni.
Nyemééééétyeeem
Anschluss
(
x4)
May 01, 2022 19:38:23
x4)
Jól értem, hogy Sodinak jelenleg van minimum 12 ezer euró hitelkártya adóssága. Májusban kap 1600 (?) euró segélyt, júniusban semmit (mert fizetést legkorábban a hónap végén kap), viszont rendes kiadásai felett ki kell fizetnie az új városban két havi kauciót az új albérletre, plusz még ki tudja mennyi kötbért/büntetést Linzben, mert 5 év előtt felmondja az albérletet.
jo a kalkulaciod, a hiba annyi, hogy ez mind elmeleti, semmifele grazi vagy barmilyen mas melocsa nincs kilatasban :)
halászlé
(
x24)
May 01, 2022 19:38:52
x24)
csak szoba lesz az új helyen, de a Mergáéket be akarja költöztetni a linszi lakásba....na az viszont többe fog kerülni, mintha egy rendes albit venne ki...
Sanyibacsi
(
x6)
May 01, 2022 19:41:40
x6)
Gyanítom, hogy ennek a tranyóék beköltöztetésének az egyik hozadéka az lenne, hogy nem kell költöztetést fizetni.
Meg persze egy biztos visszatérési pont, ha esetleg nagyon hamar belesülne a felfele bukásba, amit már most tud, hogy így lesz.
A sodi sosem önérdek nélküli sodi.
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
May 01, 2022 19:42:24
x1)
Spórolás van hahó! Az nem túl effektív anyagilag ugye ha üresen áll egy lakás...
Anschluss
(
x4)
May 01, 2022 19:44:26
x4)
BumburnyákJól értem, hogy Sodinak jelenleg van minimum 12 ezer euró hitelkártya adóssága. Májusban kap 1600 (?) euró segélyt, júniusban semmit (mert fizetést legkorábban a hónap végén kap), viszont rendes kiadásai felett ki kell fizetnie az új városban két havi kauciót az új albérletre, plusz még ki tudja mennyi kötbért/büntetést Linzben, mert 5 év előtt felmondja az albérletet.
en biztos vagyok benne hogy nicns semmifele uj hely. egy honapja munkanelkuli, gondolom az AMS is a nyakar ajar hogy mar az altaluk kiajanlott ganyoldakba se kell. ketsegbe van esve es el akarja terelni a trollok figyelmet
gondolj bele, amig mi nagy erokkel keressuk a grazi melocsat, ahol allitolag juniusban kezd, van minimum 1 honap nyugalma, es addig hatha talal valamit az intervenciok nelkul.
ennyi az egesz, Fifi hazudik, mind mindig. nem kell neki bedolni
amugy csak egy kerdes:
nem lehetne a sodika.org-on csinalni egy oldalt, ami a valodi CV-je, valodi adatokkal, esetleg kis infokkal hogy honnan miert rugtak ki? olyasmit mint a linkedin profile. ha vki rakeres, megtalalja es legalabb kerdeseket feltesz vagy felhivja az elozo melocsat
ha valaki elkesziti nemetul, en szivesen megcsinalom az angol verziot, es mondjuk harom nyelven fenn lehetne Endre oldalan Endre valodi CV-je. sokat segitene szerintem
halászlé
(
x24)
May 01, 2022 19:46:00
x24)
eddig se volt effektív spórolás, egyrészt, mert hülye, másrészt mert manipulatív szar:
ahogy Bali is írta, egyszerűbb, nagylelkűbb, gavallérabb húzás lett volna, ha már a legelején bérel valamit itthon a "hölgyeknek", aztán hazajárkál - ez lenne az igazi cejelem...
ehelyett inkább linsz, meg balhék, botrányok, mert figyelemkurva (legyen nézeccség') és geci lusta dolgozni - munkában is, meg jutúbon is...
Balázs Padre
(
x13)
May 01, 2022 19:57:23
x13)
A Sodipédia idővonalon 2021 márc 31-én sodinak 37000 euro banki tartozása volt 15000 euro kintlévőséggel, vagyis soha vissza nem adom típusú kölcsönnel.Most mondta a fatászbika, hogy merctibor 14000 euróba fájt neki.Március óta 1000 euró mínusz havonta, mert a jó életet, sok sörikét meg kell fizetni.Ha a tavalyi 37 rugóból 1 év alatt le is jött a törlesztések miatt egy 10-12000 euró akkor is most kb 40000euró plusz 15000 azóta se foyó kintlévőség.magyarul kb 16 millió plusz kintlévó 6 milla=22millió forint adóság 5 év külföldi meló után ez az igazi SHHIKKKHEEEEEr
trolléga
(
x30)
May 01, 2022 19:59:42
x30)
A Sodipédia idővonalon 2021 márc 31-én sodinak 37000 euro banki tartozása volt 15000 euro kintlévőséggel, vagyis soha vissza nem adom típusú kölcsönnel.Most mondta a fatászbika, hogy merctibor 14000 euróba fájt neki.Március óta 1000 euró mínusz havonta, mert a jó életet, sok sörikét meg kell fizetni.Ha a tavalyi 37 rugóból 1 év alatt le is jött a törlesztések miatt egy 10-12000 euró akkor is most kb 40000euró plusz 15000 azóta se foyó kintlévőség.magyarul kb 16 millió plusz kintlévó 6 milla=22millió forint adóság 5 év külföldi meló után ez az igazi SHHIKKKHEEEEEr
a kintlévőségekkel ő pozitív előjellel számol, hahó! :DD
mondjuk a hitelekkel is már. ostoba barom
-
May 01, 2022 20:03:59
mikor hivtam direkt lehalkitotta a vegefele, hogy ugy tunjön en leptem ki. tessek szepen megerteni, hogy ha kerdez az sem öszinte es igaz!
Hallatszódott a csippanó hang, ahogy kinyomta a telefont, aztán nekiállt magyarázni, hogy letetted. Egy szavát se szabad elhinni.
May 01, 2022 20:03:59
Trollul Madár
(
x15)
May 01, 2022 20:06:09
x15)
Endre!
Hála remek púpospúpnak már van "Többen kérdezik" kép is:
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Anschluss
(
x4)
May 01, 2022 20:13:35
x4)
Endre!
olyan jo latni az undort a fejukon :) koszi pupos, you made my day :)
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
May 01, 2022 20:13:59
x1)
Nézd csak púp, találtam neked egy "fasza" kancsót, ha esetleg átszoknál a sörikéről a teára.
[img src="https://img.sodika.dk/imgur.com/H4XxwZI.jpeg"]
Nyemééééétyeeem
[img src="https://img.sodika.dk/imgur.com/H4XxwZI.jpeg"]
dilomalo
(
x1)
May 01, 2022 20:15:18
x1)
Endre!
Rám ilyen undorral néznének akárhol többet lehet ki se mennék a lakásból, nem hogy az interneten élném az életem
Hahó
(
x135)
May 01, 2022 20:22:53
x135)
de jó lesz majd szopatni a hónap vége felé, és a jövő hónapban is azzal, hogy:
hol a barátnő balfasz? lesz barátnő?
Hahó
(
x135)
May 01, 2022 20:25:33
x135)
sneci az a jó ebben a barátnős mesében, hogy már azon is röhögni lehet, hogy ha bárkit is meg tudnál hívni egy randin egy vacsorára, azt csak 25 %-os hitelre tehetnéd, de lehet, hogy csak a negyedik kártyával tudnál fizetni, mert előtte hármat visszautasítanának.
előre vennél le az ötödik kártyáról kp-t az atm-ből, nehogy beégjél? vagy hogyan oldanád meg?:)))
előre vennél le az ötödik kártyáról kp-t az atm-ből, nehogy beégjél? vagy hogyan oldanád meg?:)))
protip
May 01, 2022 20:26:15
javaslom amíg nincs melód kempeld be az idegosztályt és amint egy tűrhető kinézetű elmebeteget kiengednek ajánlkozz fel neki
ez az egyetlen esélyed barátnőt találni
ez az egyetlen esélyed barátnőt találni
May 01, 2022 20:26:15
Sodipatkány
(
x1)
May 01, 2022 20:26:19
x1)
Endre!
Úgy néznek snecire, mint egy darab szarra.
Ásó27
(
x68)
May 01, 2022 20:28:16
x68)
Nehéz eldönteni, hogy mi a nagyobb kihívás Endrének, napi csak 2 sört inni vagy találni egy barátnőt.
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
May 01, 2022 20:30:29
x30)
Szerintem úgy lesz csaja gyagyásnak mint a shop stopban :DD Te azért valami kreatívabb nevet találj ki, mint a Mira Hotchkiss
youtu.be/aJ-KHawpuSk
"-lehet hogy annyira nem is csipázod a puncit és a farokra indulsz be?
-nem, nem, a puncit szetetem"
Sanyibacsi
(
x6)
May 01, 2022 20:30:33
x6)
Nehéz eldönteni, hogy mi a nagyobb kihívás Endrének, napi csak 2 sört inni vagy találni egy barátnőt.
Betartani a szavát, ez a legnagyobb probléma, és ezt a nők hamar kiszúrják.
Jonciii
(
x8)
May 01, 2022 20:30:35
x8)
Mind a kettő lehetetlen küldetés
Hahó
(
x135)
May 01, 2022 20:33:47
x135)
vicces lesz az is, ahogy 16 ezres mínuszból próbálod majd megoldani a költözést.
tegyük fel, hogy ki akarsz majd venni egy lakást. 3 havi kaució, egy havi bérleti díj, esetleg az ingatlanos jutaléka úgy 1000-1500 között, ez így 3000-3500 euró.
miközben a munkanélküli segélye a hó elején már el is ment a hiteltörlesztésre, és a linzi lakásra, és még nem ettél, nem fizetted ki a játék előfizetéseket, stb., még 2000 eurós mínuszban vagy az első fizetésig (már ha igaz).
kapásból 6000 eurós mínuszban leszel csak júniusban, alsó hangon. ha géza költöztet, akkor még számolj rá 2000-et, ha a linzi főbérlő rád terheli a kárát, akkor arra is számolj 2000-3000 eurót, mert 5 év előtt mondtad fel a szerződést, plusz a padló, plusz a festés.
könnyen lehet a június mínusz 10 ezer is.
már előre nagyon röhögök, hogy fogod megoldani. vakmeleg nyüszítős lájvok lesznek.
tegyük fel, hogy ki akarsz majd venni egy lakást. 3 havi kaució, egy havi bérleti díj, esetleg az ingatlanos jutaléka úgy 1000-1500 között, ez így 3000-3500 euró.
miközben a munkanélküli segélye a hó elején már el is ment a hiteltörlesztésre, és a linzi lakásra, és még nem ettél, nem fizetted ki a játék előfizetéseket, stb., még 2000 eurós mínuszban vagy az első fizetésig (már ha igaz).
kapásból 6000 eurós mínuszban leszel csak júniusban, alsó hangon. ha géza költöztet, akkor még számolj rá 2000-et, ha a linzi főbérlő rád terheli a kárát, akkor arra is számolj 2000-3000 eurót, mert 5 év előtt mondtad fel a szerződést, plusz a padló, plusz a festés.
már előre nagyon röhögök, hogy fogod megoldani. vakmeleg nyüszítős lájvok lesznek.
Mitokondrium
(
x7)
May 01, 2022 20:35:01
x7)
[quote=
NE DOLJUNK BE NEKI! egyszeruen be van panikolva, es ki akarja iktatni az eletebol a troll faktort, hogy valahogy tulelje ezt az idoszakot, es mindent kezdhessen elorol, ugyanugy mint korabban.[/quote]
Szerinted ha ma eltűnne az összes trollja és soha többet nem piszkálná senki sem, melyik problémája oldódna meg? A lerohadt szervezete nem lesz már jobb, munkát nem fog találni recesszió kellős közepén, az adóssághegy rádől így is úgy is. A piát meg nem tudná letenni. Sodinak annyi. Az egyetlen megoldás az lenne, ha magáncsődöt jelentene, abbahagyná a piálást, beszüntetné a kütyüvásárlást és valami neki való munkát végezne, mondjuk pénztáros lesz a Billában. Akkor tíz év alatt egyenesbe jöhetne szép lassan.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
NE DOLJUNK BE NEKI! egyszeruen be van panikolva, es ki akarja iktatni az eletebol a troll faktort, hogy valahogy tulelje ezt az idoszakot, es mindent kezdhessen elorol, ugyanugy mint korabban.[/quote]
Szerinted ha ma eltűnne az összes trollja és soha többet nem piszkálná senki sem, melyik problémája oldódna meg? A lerohadt szervezete nem lesz már jobb, munkát nem fog találni recesszió kellős közepén, az adóssághegy rádől így is úgy is. A piát meg nem tudná letenni. Sodinak annyi. Az egyetlen megoldás az lenne, ha magáncsődöt jelentene, abbahagyná a piálást, beszüntetné a kütyüvásárlást és valami neki való munkát végezne, mondjuk pénztáros lesz a Billában. Akkor tíz év alatt egyenesbe jöhetne szép lassan.
Anschluss
(
x4)
May 01, 2022 20:35:43
x4)
vicces lesz az is, ahogy 16 ezres mínuszból próbálod majd megoldani a költözést.
halászlé
(
x24)
May 01, 2022 20:36:15
x24)
áhh, majd mondja, hogy válogatós, meghát olyan "nő" kell, aki sovány, nem buta meg szép és különben be tudja nyelni a 23 centis szamárfaszt....
Fifike
May 01, 2022 20:37:02
A SoDI kábeleit azt SOHA, letiltalak a gecibe!
May 01, 2022 20:37:02
echelon mérnök
May 01, 2022 20:37:16
Se Endrén se Mercin nem segít a pénz.
Ha övék lenne a eurojackpot főnyeremény akkor se változna lényegében az életük. Talán pár évvel tovább élnének de Sodi maradna egy lehúzható balek, Merci meg egy magamutogató proli.
Ami most történik az még a Linzbe költözés hatalmas hibájának a lecsengése, akik most azon aggódnak, hogy Sodi mindent túlél legyenek azzal tisztában, hogy nem ért még talajt aSodi, még folyamatosan zuhan.
Linzbe költözni natyon natty hiba volt.
Ha övék lenne a eurojackpot főnyeremény akkor se változna lényegében az életük. Talán pár évvel tovább élnének de Sodi maradna egy lehúzható balek, Merci meg egy magamutogató proli.
Ami most történik az még a Linzbe költözés hatalmas hibájának a lecsengése, akik most azon aggódnak, hogy Sodi mindent túlél legyenek azzal tisztában, hogy nem ért még talajt aSodi, még folyamatosan zuhan.
May 01, 2022 20:37:16
trolléga
(
x30)
May 01, 2022 20:37:50
x30)
Jó előjel ez hogy minél később indul az engedély kérős felolvasós lájfsz. Beiszik faszán aztán majd megy a süsüzés az írások miatt :D
Vagy Tinder profil készítő lájfsz lesz?
Esetleg takarítós, Máriós? Vagy elindult már Pestre vajon? Én már nem tudom követni ezt a felpörgést pupom.
Esetleg takarítós, Máriós? Vagy elindult már Pestre vajon? Én már nem tudom követni ezt a felpörgést pupom.
Fifike
May 01, 2022 20:39:06
Jó előjel ez hogy minél később indul az engedély kérős felolvasós lájfsz. Beiszik faszán aztán majd megy a süsüzés az írások miatt :D
Elfáradtam, majd holnap.
Na meló, izé basszátok meg csá!
May 01, 2022 20:39:06
Ásó27
(
x68)
May 01, 2022 20:39:44
x68)
Pillanatokon belül indul az első igazi májusi minőségi stream!
Mifaaaaaaaaaaaan
Anschluss
(
x4)
May 01, 2022 20:40:33
x4)
Se Endrén se Mercin nem segít a pénz.
mondjuk ez annyiban igaz, hogy Berlinben jobban elangolnazhatott volna egy nagyobb cegnel, nehezebb is volt megtalalni a melocsat, es ha nagy szar van, akkor a millio ganyolda kozul elmehetne csendben barmelyikbe apropenzert
Hahó
(
x135)
May 01, 2022 20:41:53
x135)
sneci szerintem az idei év arról fog szólni, hogyan zsonglőrködsz a hitelkártyák és a dispók között, egyik számláról a másikra rakosgatod majd a pénzeket, és minden hónapban tiszta ideg leszel, hogy vészesen közeledik a bűvös 36 ezres határ, a nagy összesített hitelkeret vége, de az osztrák bankok meg basznak neked hitelkét adni, közben egyik kártyát tiltják a másik után, már havi 700 eurókat leszel kénytelen kamatra költeni, közben meg azt nézed, hogy hol tudnál akciós sört venni, mert a rendes árú heineken már angyalszárny kategória.
Az egyik retardát néző
May 01, 2022 20:42:28
Én már annyira izgulok!
Olyen szupi lesz!!
Kűldök is szupercsetet és remélem, hogy válaszol arra amit írok.
Ha nevemet is bemondaná!!
:"))))
May 01, 2022 20:42:28
Malla Giklós
May 01, 2022 20:42:31
Májusi pitonozás, haha!
Értik, pitonozás!
May 01, 2022 20:42:31
bolgár jeti
(
x30)
May 01, 2022 20:43:22
x30)
Mikor lesz az rbalis live?
A legfontosabb kérdéseket mindenképp tedd fel a pedofilnak :)
- gobesug végül megkapta a cyberpunkot?
- zsery jelképes 50 euróját most már sose adja meg?
- mi volt az ebcontos trollozós-tibizős meetingen?
- mi az a "durva pornó" amit nézni szokott amitől nem állt fel a fasza mercire?
A legfontosabb kérdéseket mindenképp tedd fel a pedofilnak :)
- gobesug végül megkapta a cyberpunkot?
- mi volt az ebcontos trollozós-tibizős meetingen?
- mi az a "durva pornó" amit nézni szokott amitől nem állt fel a fasza mercire?
féregnyulvány
(
x7)
May 01, 2022 20:44:00
x7)
hol fogja nyomni ez a barom?
trolléga
(
x30)
May 01, 2022 20:47:06
x30)
A nagy LMBTQ propagandista amúgy most miért van rászállva DJ Jeszyre?
Szeretnéd Jeszenszky faszát szopkodni, hete buzi sodi?
Szeretnéd Jeszenszky faszát szopkodni, hete buzi sodi?
Hahó
(
x135)
May 01, 2022 20:49:01
x135)
sneci, mennyibe is került a s22 a kiegészítőkkel? 1750 euró? hitelkártyára vetted, tehát
az valójában 1750 x 1,25 = 2187,5 euró volt.
827 ezer forint.
kicsit sok egy telefonért, nem? :)
827 ezer forint.
Ásó27
(
x68)
May 01, 2022 20:49:06
x68)
hol fogja nyomni ez a barom?
Jelenleg még Zeitgeist szarokat oszt meg a púpfalon, nem ér rá.
trolléga
(
x30)
May 01, 2022 20:49:15
x30)
Gery azt sajnos elengedte. Ezt az egyet pisztos megegyezte a pedrofil
Snecológus adjunktus
May 01, 2022 20:49:49
Végre valaki! Az egyik legnagyobb titok a snecológia történetében.
Csalnia kellett, hacsak nem tesszük fel, hogy képes volt hozni egy egészséges, átlagosan fejlett, de rendszeresen nem edző ember teljesítményét.
May 01, 2022 20:49:49
trolléga
(
x30)
May 01, 2022 20:50:10
x30)
sneci, mennyibe is került a s22 a kiegészítőkkel? 1750 euró? hitelkártyára vetted, tehát
827 ezer forint.
827 ezer forint.
Mennyivel faszább autót vehetett volna azon a pénzen mint a roncs Mazda :DD
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 01, 2022 20:53:24
x17)
Lájv a pedofil:
youtu.be/BBJa32lCaaY
youtu.be/BBJa32lCaaY
Hol?
Okjs Snecologus
(
x1)
May 01, 2022 20:54:28
x1)
Lájv a pedofil:
youtu.be/BBJa32lCaaY
youtu.be/BBJa32lCaaY
igazi időkapszulat poszt, ezt most felpontoztam :)
echelon mérnök
May 01, 2022 20:55:30
Berlinben már rég a helyére került volna valamelyik cégnél. Leültek volna vele és elmondták volna neki, hogy merre és hogyan kellene szakmailag tovább fejlődnie ahhoz, hogy piac képes legyen.
Berlinben sokkal hamarabb jutott volna el szakemberhez és nem azért mert hamarabb vert volna meg egy öregasszonyt.
Berlinben valóban boldog volt fifi nem csak színészkedte. Ha az ogrétől elköltözött volna egy a linzihez hasonló kis lakásba lett volna esélye helyrerakni az életét.
May 01, 2022 20:55:30
Ásó27
(
x68)
May 01, 2022 20:57:42
x68)
Linz jó vicc volt, de csak a trollok nevetnek.
Mifaaaaaaaaaaaan
Anschluss
(
x4)
May 01, 2022 20:57:46
x4)
Anschlussmondjuk ez annyiban igaz, hogy Berlinben jobban elangolnazhatott volna egy nagyobb cegnel, nehezebb is volt megtalalni a melocsat, es ha nagy szar van, akkor a millio ganyolda kozul elmehetne csendben barmelyikbe apropenzert
hat igen, meg Berlin egesz nagy LMBTQ varos, lehet ott jott volna a nagy coming out es mostanra Endre mar csak a Pride-on vonulni latogatna haza
bolgár jeti
(
x30)
May 01, 2022 21:09:25
x30)
Linz jó vicc volt, de csak a trollok nevetnek.
Hogy otthagyta Németországot, annál nagyobb hülyeséget még nem csinált a pedofil. Pedig a mezőny nem gyenge, de ehhez képest a Mazda csak kerekítési hiba
hegesztőnő
(
x3)
May 01, 2022 21:09:57
x3)
átköltözik Grazba, ahogy többen is pedzegetik, 10 ezer eurós mínusszal kezdi az új melócsát. aztán 2 nap múlva kirúgják... már előre nevetek. de nagyon
trolléga
(
x30)
May 01, 2022 21:11:44
x30)
átköltözik Grazba, ahogy többen is pedzegetik, 10 ezer eurós mínusszal kezdi az új melócsát. aztán 2 nap múlva kirúgják... már előre nevetek. de nagyon
Asodi nagyon jó programozó. Ugyan miért rúgnák ki? *pr*
vladrl
(
x8)
May 01, 2022 21:12:36
x8)
Norina
(
x2)
May 01, 2022 21:13:55
x2)
Mondta neki, hogy majd kivesznek egy nagy hazat es mindig buli lesz:D
Balek.
cucksodi
(
x3)
May 01, 2022 21:14:25
x3)
Volt neki fasza és szóba állt a pedofillal, ennél nem kell több
BodiTesok
(
x1)
May 01, 2022 21:14:58
x1)
Mehettek volna a közös fütyizések * ásít *
sittessanyi
(
x7)
May 01, 2022 21:25:48
x7)
ebben az a poén, hogy még azon az ominózus, elképesztően előnytelen fotón is jobban nézett ki mint manapság :DDD
sosem lesz valódi nője a nyomoréknak. max olyan aki le akarja majd húzni pénzzel
sosem lesz valódi nője a nyomoréknak. max olyan aki le akarja majd húzni pénzzel
elmebeteg sodi asodi
May 01, 2022 21:28:51
Én remélem lesz nője. Rá max 1 évre végre menne a helyére a böribe legalább.
May 01, 2022 21:28:51
Sanyibacsi
(
x6)
May 01, 2022 21:29:29
x6)
ebben az a poén, hogy még azon az ominózus, elképesztően előnytelen fotón is jobban nézett ki mint manapság :DDD
Más "értéke" nincs endrének, csak a hitelei.
KicsiNéző
(
x13)
May 01, 2022 21:30:52
x13)
Endre bazdmeg, megint majd 11kor indítod a kurva liveot - mégis mi dolgod van? A sörike?
Holnap azért a nézőid nagyrészének melócsá van.
Holnap azért a nézőid nagyrészének melócsá van.
NiggerBerger
May 01, 2022 21:31:21
Ezt a képet kiteszi tinderre, szerintem azonnal bannolják :DDD Be kell vallanom, most sokkal bizalomgerjesztőbb feje van a gyagyásnak!
May 01, 2022 21:31:21
Optimusz
May 01, 2022 21:38:43
Amolyan, Annabelles démonszállta gonosz...:)
May 01, 2022 21:38:43
KicsiNéző
(
x13)
May 01, 2022 21:40:50
x13)
Egyébként csak hogy kommentáljam a legrégebbi agymenést is.
Értem én, hogy azért csinálod, hogy megint kicsit magadhoz láncold Mercit, meg legyen kontrollod, de
te idióta fasz, többtízezer euró hitelben vagy, nulla megtakarítással, munkanélküliként, kurvára volatilis állásokkal (és akkor finoman fogalmaztam).
Szerinted tényleg a legjobb befektetés csöveseknek bérelni Ausztriában egy lakást, amit minden bizonnyal szét fognak baszni, és rendőrök is fognak jönni minden második nap, úgy, hogy a te neveden van?
Hogy lehetsz ilyen elvakult barom?
Értem én, hogy azért csinálod, hogy megint kicsit magadhoz láncold Mercit, meg legyen kontrollod, de
te idióta fasz, többtízezer euró hitelben vagy, nulla megtakarítással, munkanélküliként, kurvára volatilis állásokkal (és akkor finoman fogalmaztam).
Szerinted tényleg a legjobb befektetés csöveseknek bérelni Ausztriában egy lakást, amit minden bizonnyal szét fognak baszni, és rendőrök is fognak jönni minden második nap, úgy, hogy a te neveden van?
Anschluss
(
x4)
May 01, 2022 21:44:38
x4)
Egyébként csak hogy kommentáljam a legrégebbi agymenést is.
szerinted egy harmadik generacios ertelmisegi, evek ota kulfoldon dolgozo IT szakember SODI erti azt a szot, hogy volatilis?
púpostulok
(
x2)
May 01, 2022 21:45:45
x2)
Na mivan már korcs?! Tudunk indulni?
tyodika
May 01, 2022 21:47:45
Már megint a héberre veritek.
Soha többet nem írok ide
May 01, 2022 21:47:45
Anschluss
(
x4)
May 01, 2022 21:49:05
x4)
KicsiNézőEgyébként csak hogy kommentáljam a legrégebbi agymenést is.
amugy meg, majd irat Mercivel egy szerelmi szerzodest, nemetul, hogy meg tudja mutatni a rendoroknek ha kimennek. Benne lesz hogy ameddig szerelmi viszony van addig lakhatnak ott es hogy mennyi szopassal es baszassal tartozik a lakasert havonta.
Ez arra is jo, hogyha a rendorok elolvassak, nem tudnak majd feljelentest irni, annyira fognak rohogni :)
Sanyibacsi
(
x6)
May 01, 2022 21:51:47
x6)
Na mivan már korcs?! Tudunk indulni?
Már pisztosan csatak részeg a korcs, így elmarad a modiosztás, a messenger üzik bemutatása és nyilván a GrindR regisztráció is.Mert megigérte, nyilván el is sodikázza.
KicsiNéző
(
x13)
May 01, 2022 21:53:29
x13)
Dehogy, majd messenger üzeneteket meg trashvodot mutogat majd dadogva.
SyntaxError
(
x24)
May 01, 2022 21:53:34
x24)
Endre, ha még esetleg nem esett volna le, hogy miért követjük a fordulatokban (lefelé tartó spirálokban) gazdag életed:
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
bolgár jeti
(
x30)
May 01, 2022 21:53:54
x30)
Az osztrák rendőrök szerintem már bebizonyították, hogy tökéletesen alkalmatlanok egy ilyen helyzet kezelésére.
Meg úgy általában az egész rendszer teljes röhej :) Közös megegyezésre munkanélküli segély? :D Megérdemlik a sok élősködőt
echelon mérnök
May 01, 2022 21:56:50
Endre most látom csak azt matyarázod, hogy a lehetőségeidre irigyek párak.
Te amúgy honnan tudod, hogy Máténak vagy májasnak milyen lehetőségei vannak? Csak pofázol bele a világba megint teljesen fogalmatlanul.
Valójában a te lehetőségeid azok amik korlátozottak. Esélyed sincs már mást csinálni, mint az ITban digitális szakmunkáskodni.
Nincs egy szakmai project amit sikerként tudnál felmutatni és nincs is esélyed bekerülni olyan project teambe, ami felmutatható sikert fog elérni. Te olyanokat fogsz tudni mondani állásinterjún, hogy ezt is meg azt is csináltam de szenyorként nem tudsz nevesíteni egy nagy sikert sem.
Nem csináltál a szakmában semmi kiemelkedőt, nincs egy github repod amiben nyomonkövethető a "szakmai" fejlődésed.
Milyen lehetőséged van, ami különleges? Még egy szaros weboldalt se raktál soha össze ami tovább működött volna 1 hétnél.
Full kamu vagy Endre!
Te amúgy honnan tudod, hogy Máténak vagy májasnak milyen lehetőségei vannak? Csak pofázol bele a világba megint teljesen fogalmatlanul.
Valójában a te lehetőségeid azok amik korlátozottak. Esélyed sincs már mást csinálni, mint az ITban digitális szakmunkáskodni.
Nincs egy szakmai project amit sikerként tudnál felmutatni és nincs is esélyed bekerülni olyan project teambe, ami felmutatható sikert fog elérni. Te olyanokat fogsz tudni mondani állásinterjún, hogy ezt is meg azt is csináltam de szenyorként nem tudsz nevesíteni egy nagy sikert sem.
Nem csináltál a szakmában semmi kiemelkedőt, nincs egy github repod amiben nyomonkövethető a "szakmai" fejlődésed.
Milyen lehetőséged van, ami különleges? Még egy szaros weboldalt se raktál soha össze ami tovább működött volna 1 hétnél.
Full kamu vagy Endre!
May 01, 2022 21:56:50
86 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

En ilyenkor erzem hogy jo dontes volt 15 evvel ezelott lelepni, Fifi meg most menne vissza mintha muszaj lenne :)
Hát Endre ezért vívta a "szabadságharczát" 2006-ban! :D
Jópofa az elmúlt 10-15 évben létrejött párhuzam Fifi és Magyarország között.
Endre és az ún. "fiatal" "demokraták" esetén is elavult dolog már kereszténységról, értelmiségről, műveltségről vagy kulturáltságról beszélni - hiszen ők maguk is elengedték ezt!
A jelenleg aktuális arculat a harsogó proli stílus, neveletlenség, primitívség, bűnözés, pedofília és rengeteg szalonképtelen mozzanat.
A magyar nép pedig sajnos erkölcsi és morális értelemben is deklasszálódik, süllyed lefelelé a mocsárba.
Endre valahol olyan, mint egy mérőműszer: amilyen irányokba csalinkázik az élete, a magyar átlag is ilyen lett. Mások pénzéből szocialista "támogatást" kap, de valójában ezt a befektetők teszik zsebre! :D
Pénzért szülnek, mint régen a romák.
Kétszavas böfögésekben merül ki a közéleti kommunikáció - összetett gondolatokat nem igényel a nagy többség.
De mivel ez az átlag, emiatt egy kulturált embernek rendkívül könnyű értéket felmutatnia, bár a bűzt sajnos el kell viselni..