Ha selejt a vonal nem baj ha nem szaporodik.Ebben idaig lehetett eljutni
Punszisza a lekjopp!
A kártyához tartozó számla is egy bankszámla. Nem? Tudsz róla utalni is, attól függetlenül, hogy az egy hitelszámla.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Én is valami hasonlót akartam pont írni/kérdezni.
Gyagyás ne légy már olcsó Endre, mert a sziszának tehát neked, sokkal többe fog egy faszpina/seg rekonstrukció kerülni annál mint amit most megspórolsz.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.

Endre, ha tegnap élőadásban lett kitaglalva, hogy nőhöz nem nyúltál mióta ott a tranyó! Akkor mégis, mihez húzol gumit?
Más férfi seggeket is baszól, vagy téged is megbaszott az arab kontingens a nőgyógyászati széken? Egy retkes aberrált, buzeráns vagy!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
És viagrát sem.
Legyőztelek. Most is menő vok.
most komolyan, kié volt???????????
Tényleg a Tajgié! Lásd 10.000 lap, utolsó hozzászólása!
Ez már történelem, de le ne maradjon a prof az egymillióegyszáztizenegyezeregyszáztizenegyedikről. Az lesz a lendítések lendítése.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Az öné uram, az öné!
Nyugodjon meg!
Kicsit beletúrtam jobban a témába, mert érdekelt. Szóval utalást elvileg lehet kezdeményezni, de nem minden hitelkártyával és nem minden banknál engedélyezett ez. Pl az én bankomnál nincs ilyen opció. Azt mondani se kell, hogy az utalás költség és kamatszempontjából egyenértékű a kp felvétellel, szóval csillagos ötösen menedzseli a Recskás a pénzügyeit (*pr).
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
nszksz
nem fizetté elég májkrémet.
Pont azért amiért ragaszkodik az egy perces live-okhoz mondjuk.
Annyival egészíteném ki, hogy lehet hogy ausztriában is úgy van mint angliában, hogy van egy minimális törlesztendő összeg ami több mint szimplán csak a kamat. Abban van tőke törlesztés is.
én még mindig azt mondom, hogy kurvára nem volt lopás
én is inkább eladás párti vagyok, de ez most a sziszának jól jön, mert bánópénzzel tud lelépni
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Lehet, de akkor is valamiért visszament Bécsbe a szisza pedig nem akart. És a kék polós is rejtély..
Részegen buszon/ utcán elhagyás?
Vagy zaci. # köteg pénz
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Itt a probléma azzal van, hogy gayza is beteges hazudozó.
Kék pólós egy random perverz öregember, hazavitte megbaszta.
Max pár napig ott volt, de nem tudott ott élősködni, gondolom közölték vele, hogy 1-2 nap.
Szerintem csak élt az alkalommal, hogy bomlassza a gerlepárt. Egyértelmű hogy szisza eladta a dolgokat, a telefont biztosan.
amint a korcs elintezte a hitelkartyakat berlinszbe, veletlen hirtelen megjelent tibor a vasutallomason.
Szerintem senkit. Csak írogatja/mondja, hogy küld, de nincs kit
Seggbekúrt?
Gondolom az árpi vagy egy hasonló seggnyaló. Azok játszanak ilyen kettősügynök szerepet akik agyioag teljesen korcsok. Lásd laurát is (vagy addát).
Az ilyenekről mindig kiderül utólag, hogy komoly defektjük van és ezért tudnak könnyen beépülni egy trashez.
En is arra emlekszem
A 10000. oldal legaljára legörgetsz.
Ha valaki megkérdezi, ujjazott e már meg egy született férfi, az én válaszom: NEM
Géza felkavarta az állóvizet...pörögnek a partvisok, bánópénzek, péküjjünk ki, kérleknemenjel...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
...még a cigit is sajnálja a Mergától....akit egész nap, mint egy szefós zártosztályos, úgy simogat (szép cica jó cica szép cica jó cicaszép cica jó cicaszép cica jó cicaszép cica jó cicaszép cica jó cicaszép cica jó cica)
...ehhez képes mi napi egy karton cigi...én megkérném az árát :o)))
brutal, hogy le tudnak epulni zuhanni emberek.
ez egy ket eves cucc, mintha egy masik leny lenne jucifer
A vodka rossz tanácsadó. Amióta nézem a Gyagyást meg a Tranyóékat (kb. két éve), egy kezemen meg tudom számolni hányszor ittam alkoholt.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Nem is hosszú idő.
Mondjuk nem tett jót , hogy Tibike szétverte az agyát...
Gyagyás is 2 év alatt 20 évet öregedett... sportos, erős, haldoklik...
Azt vallóm, hogy az élet igazságos, ad és elvesz, arányosan.
Amilyen képet festenek magukról a gyagyás meg a tranyó, nagyon csúnya végük lesz.
az utcán alvás sem segít ezen...
A hangulat jóindulatú és tréfás
ami a videó eleéj van tranyó lájvok megvannak valahol egyben? :D néznék pár ilyet mert mazochista vagyok :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
azon külön fakadok, hogy ezek a buzik azt hiszik ha affektálnak akkor nőiesek lesznek, láttak már ezek nőt? egyik se beszél így, miért csinálják ezt?
az meg még viccesebb, hogy akkor még tibi próbálkozott "nőies" lenni, most már szarik bele és egy igazi kőműves férfi, na ezért is vagy buzi gyagyás
Id. Náczi lászló csatiján találsz ilyeneket "Egy rém proli család" névvel. Ezek még Korai Nagysándor utcai liveok.
A hangulat jóindulatú és tréfás
archive.org-on sztem még fent van sok..
egyik kedvencem, amikor fűtik a mergát, hogy a máj viktor cejelmes belé ❤️ a vezsod volt ott, meg mégegy srác, már nemtom, mi a neve..
Én csináltam egy külön profilt youtube-ra, amin a gyagyással foglalkozom.
Így a keresési séma így épül fel ott.
Ezeket a gyöngyszemeket már magától dobálja nekem az algoritmus :)
nszksz
Szerintem ezt az imaget már rég elengedte csak azt nem értem,hogy mért vállalja fel az új identitását. Ki kell szépen tenni a szivárványos profilképet és ki kell menni a céggel a Bécsi pridera kézen fogva a férfi testű férfi hangú férfinak kinézű férjével.
lehet szo szerint erti a cicat... Sodinak egy kurhato haziallat kell
Szerintem csak az a baja, hogy nem foghatta meg-, vagy nem is voltak nagy pöcsű arabus fiúk.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
azért kíváncsi lennék arra a hetyetyére amikor az osztrák főnökúr felkérdezi a jelenlegi profilkép felirat miatt.
"- igen, kérem fáradjon be kedves Endre! nem tudok magyarul, kérem mondja el mi ez a felirat ami a profilképén olvasható?
- csuldigung, az van odaírva hogy oltatlanul szabadon, ezzel fejezem ki az oltásellenességem.
- értem, nézze ez egy nagyon elfogadó cég, mégis meg kell kérnem hogy a többi dolgozó és a saját egészsége érdekében azért mégiscsak fontolja meg az oltást.
- csultikung, de kétszer oltva vagyok.
- akkor mi ez a felirat? maga tényleg ennyire ostoba?
- hetyetye troll vagy, letiltalak, kurvaanyád!"
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
elfáradtak, most pihennek a "művészurak" :DD
autipajzs működés közben. ezt mindenki tudja, hogy selejtezőre a legnagyobb balekokat is behívják, csak hogy röhöghessenek rajtuk, aztán hazaküldjék őket. de Endre ezt nem fogadja el, nála a szisza egy nagy médiaszemélyiség.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Mármint broni prof tart épp a k-hídhoz.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Egy kopaszt láttak román nemzeti színekben aki barbit követi, a hátán egy toitoi budival.
Kaffka Mercédesz dolgozik. Ez valami oximoron.
Viszont azért az sem semmi, hogy Sneci már évek óta csöves hajleszekre és cigányokra építi az életét és MÉG MINDIG életben van. Ehhez azért tényleg tehetség kell. Más már rég elérte volna a "köves aljat" és ha más nem a körülmények kényszerítették volna váltásra. Snecinél ilyesmi még nem történt meg, pedig nyomja már egy ideje.
Ingatkanügyek
Ízlelgetem mint sodi a kamionosgecit, de ez már túl sci-fi nekem.
Tranyó válasza a youtube pénz/ "karrier" .
A két süllyedő hajó :D
Szerintem nemcsak, hogy tudja, de a csendből ítélve, már napok óta ő is ott van.
szerintem betanult szöveget nyom, erőn felül egy oscar díjas műsor megy a HR-esnek...
egyetlen "foglalkozást" tudok elképzelni neki, de azt már kifejtettem :o)) viccen kívül, ha ügyesen csinálná, összeszedhetné magát; de mivel kb. olyan mint a fifike, ezt is elbacná...
Elbasztam. Szóval ha ez a Barbi, az utcán elmennék mellette annyira átlagos.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!

php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 14, 2022 11:20:25
x17)
ő mindenféle szex ellen van. nincs is mivel vigéckednie.
Hahó
(
x136)
Aug 14, 2022 11:21:43
x136)
A hó végi elszámolási napra max. 1 vagy 2 számlán lehet nullán. Ekkor nincs kamat. A többi 6-7 számlán lesz kamat. Utána a türelmi időszakban elkezdi utalgatni ezt a minimum összeget a kártyák között, hogy ne számoljanak késedelmi díjat, csak kamatot.
Hogy pontosan mennyit számolnak neki, azt nem lehet tudni, de ő maga mondta még májusban, hogy 400 eurót visznek el neki havonta a hitelek. És ez azóta csak több lett, szerintem havi 500 eurónál jár.
Hogy pontosan mennyit számolnak neki, azt nem lehet tudni, de ő maga mondta még májusban, hogy 400 eurót visznek el neki havonta a hitelek. És ez azóta csak több lett, szerintem havi 500 eurónál jár.
Hahó
(
x136)
Aug 14, 2022 11:27:09
x136)
Számomra még minding nem teljsen tiszta az, hogy a Recskás hogyan tud a hitelkártya számlájáról kiutalni pénzt. Korábban pedzegettük, hogy esetleg az lehet, hogy kp-t vesz fel és azt rakja vissza a folyószámlájára és futtatja végig a rendszeren, de az meg azért nem működhet, mert a legtöbb hitelkártya kibocsájtó pénzintézet egyrészt korlátozza a felvehető kp mennyiségét, másrészt meg irgalmatlan baszókamat ketyeg utána. Neméjtyem.
A kártyához tartozó számla is egy bankszámla. Nem? Tudsz róla utalni is, attól függetlenül, hogy az egy hitelszámla.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 14, 2022 11:28:18
x21)
Naháát, a bécsi pik data szájtentisztnek nincsen pénze arra, hogy havonta legalább 1x elmenjen a cicájával a bécsi termálba, mert drága.
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 14, 2022 11:37:28
x23)
Naháát, a bécsi pik data szájtentisztnek nincsen pénze arra, hogy havonta legalább 1x elmenjen a cicájával a bécsi termálba, mert drága.
Én is valami hasonlót akartam pont írni/kérdezni.
Gyagyás ne légy már olcsó Endre, mert a sziszának tehát neked, sokkal többe fog egy faszpina/seg rekonstrukció kerülni annál mint amit most megspórolsz.
Klohek
(
x12)
Aug 14, 2022 11:40:06
x12)

Endre, ha tegnap élőadásban lett kitaglalva, hogy nőhöz nem nyúltál mióta ott a tranyó! Akkor mégis, mihez húzol gumit?
Más férfi seggeket is baszól, vagy téged is megbaszott az arab kontingens a nőgyógyászati széken? Egy retkes aberrált, buzeráns vagy!
Ásó27
(
x68)
Aug 14, 2022 11:40:53
x68)
Az olasz csődör nem használt gumit
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Aug 14, 2022 11:43:05
x45)
kié volt az 1 millliomodik kommment????????????????
Trollul Madár
(
x15)
Aug 14, 2022 11:43:23
x15)
Endre!
Nem egyre buzisabb vagy mert ennél jobban nem nagyon lehet, hanem a melegeket égeted egyre jobban azzal, ahogy fajtalankodsz.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nem egyre buzisabb vagy mert ennél jobban nem nagyon lehet, hanem a melegeket égeted egyre jobban azzal, ahogy fajtalankodsz.
Hahó
(
x136)
Aug 14, 2022 11:43:55
x136)
Az olasz csődör nem használt gumit
És viagrát sem.
Tajgi
Aug 14, 2022 11:44:18
Aug 14, 2022 11:44:18
broni
(
x45)
Aug 14, 2022 11:45:17
x45)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 14, 2022 11:45:28
x21)
Amúgy asszem most én következem azzal, hogy hogyan ismertem meg a Gyagyás ámokfutását az interneten. Egy szaktársam mondta az egyetemen, hogy van egy Sodi nevű félszerzet, akinek saját rajongói fóruma meg wikipédiája van, annyira "shikeres fidejós". Persze tudtam, hogy ironizál, mivel ez a szaktársam hívott meg előtte pár hónapja a Trash csoportba, kb. 2020 körül. Akkor ismerkedtem meg a jelenlegi Trash banda (Tranyó) többségével, volt akit már régebb óta ismertem (Höjpi). Igazából mivel egyetem mellett nincs olyan sok szabadidőm, hogy értelmes és proaktív szabadidős tevékenységet keressek magamnak (tudod Endre, veled ellentétben én tényleg pedagógusnak készülök, és jövőre diplomázok), így maradtam Endrénél. Eszméletlennek tartom, hogy léteznek ilyen emberek, akik kb. a blahai csövesek szintjén vannak fejben, de anyagilag még úgy-ahogy elvannak a hitelekből.
Endre, szerintem te is pontosan tudod, hogy miért jelentkeztél tanár szakra. Igen, a gyerekek miatt, mert már akkor is benned volt a pedofil buzi démon, és úgy gondolta az idióta agyad, hogy egy alacsony ponthatárú szakot biztos könnyű lesz elvégezni, ráadásként hozzáférhetsz a gyerekekhez is. Te undorító féreg geci.
Endre, szerintem te is pontosan tudod, hogy miért jelentkeztél tanár szakra. Igen, a gyerekek miatt, mert már akkor is benned volt a pedofil buzi démon, és úgy gondolta az idióta agyad, hogy egy alacsony ponthatárú szakot biztos könnyű lesz elvégezni, ráadásként hozzáférhetsz a gyerekekhez is. Te undorító féreg geci.
halászlé
(
x24)
Aug 14, 2022 11:50:45
x24)
ajjaj Sodi....Géza most mondta a lájvban, hogy piszony-piszony a mesterterv része volt, hogy ellehetetlensítsd a sziszát (ld. lopasd el a cuccait), hogy csak te maradj neki, mint alternatíva...fel is hívtad emiatt...na ezt hogy hetyetyeézed ki?
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 14, 2022 11:53:12
x23)
Andi
(
x13)
Aug 14, 2022 11:53:54
x13)
Ez már történelem, de le ne maradjon a prof az egymillióegyszáztizenegyezeregyszáztizenegyedikről. Az lesz a lendítések lendítése.
Barbi
Aug 14, 2022 11:55:08
Az öné uram, az öné!
Nyugodjon meg!
Aug 14, 2022 11:55:08
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Aug 14, 2022 11:58:17
x13)
Kicsit beletúrtam jobban a témába, mert érdekelt. Szóval utalást elvileg lehet kezdeményezni, de nem minden hitelkártyával és nem minden banknál engedélyezett ez. Pl az én bankomnál nincs ilyen opció. Azt mondani se kell, hogy az utalás költség és kamatszempontjából egyenértékű a kp felvétellel, szóval csillagos ötösen menedzseli a Recskás a pénzügyeit (*pr).
broni
(
x45)
Aug 14, 2022 12:04:10
x45)
nszksz
Tajgi
Aug 14, 2022 12:06:28
nszksz
nem fizetté elég májkrémet.
Aug 14, 2022 12:06:28
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Aug 14, 2022 12:07:29
x1)
Nem tudom,hogy ez csak magyar viszonyok között tünik csak lehetetlennek. De ezt a fajta írdatlan költekezést ezt még mindig megteheti meló nélkül? Főleg,hogy soha nincs neki állandó munkaviszonya szóval azzal kell kalkulálnia,hogy max 1-2 havi fizetést fog megkapni mielőtt kibasszák. Hány évig fizeti igy a hitelt?
Óriási tibornyázások swingerezések steakezések mind mind hitelből. Nem lesz ebből baj?
Óriási tibornyázások swingerezések steakezések mind mind hitelből. Nem lesz ebből baj?
JohnCramer
(
x1)
Aug 14, 2022 12:21:22
x1)
Németül tudó trollégák figyelmébe ajánlom, egy álomszerű forgatókönyv:
Stellen wir uns den zweiten Wiener Bezirk vor, den Prater. Der Britköpfig schleppt seinen großen Laptop durch die Luft baumelnd, als Ahmed und Yussuf, die beiden neugeborenen österreichischen Schwulen, hinter ihm tuscheln.
- Du, ist das nicht Sneci, dessen Transvestiten-Partner wir das letzte Mal im Swingerclub gefickt haben?
- Dieser obdachlose Pädophile hat den Eintritt nicht bezahlt! Schlagen wir ihn!
und Sneci, ein halbes Kilo Geci, liegt auf dem Boden.
Segítséget, ötleteket várok a folytatáshoz, hogy legyen az irodalmi percekben ez befejezve! NSZKSZ! Tényleg, hogy fordítanunk ezt németre, Nszksz?
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Stellen wir uns den zweiten Wiener Bezirk vor, den Prater. Der Britköpfig schleppt seinen großen Laptop durch die Luft baumelnd, als Ahmed und Yussuf, die beiden neugeborenen österreichischen Schwulen, hinter ihm tuscheln.
- Du, ist das nicht Sneci, dessen Transvestiten-Partner wir das letzte Mal im Swingerclub gefickt haben?
- Dieser obdachlose Pädophile hat den Eintritt nicht bezahlt! Schlagen wir ihn!
und Sneci, ein halbes Kilo Geci, liegt auf dem Boden.
Segítséget, ötleteket várok a folytatáshoz, hogy legyen az irodalmi percekben ez befejezve! NSZKSZ! Tényleg, hogy fordítanunk ezt németre, Nszksz?
linzi fapóleon
(
x8)
Aug 14, 2022 12:24:10
x8)
Engem az érdekelne és előre is köszönöm a választ, hogy azt tudjuk, hogy ez mért mindig a következő hónaptól kezd dolgozni? Mértnem pár nap múlva? Talán a 2. főzősbe mondta Tibi az amit írsz mert az első live-ba volt Sodinak talán 2 felvételis meghalgatása is. Tehát ha fel is vették 11 vagy 12-én, akkor mire várnak még 3 hetet vele Szeptemberig hogy munkába álljon?
Pont azért amiért ragaszkodik az egy perces live-okhoz mondjuk.
linzi fapóleon
(
x8)
Aug 14, 2022 12:25:35
x8)
Minden összed, amit határos időn belül nem pótolsz vissza az kamatot kap. Ezt minden hónapban törleszted. Nem a tőkét, csak a tőke hiány kamatát. De megmarad a tőke hiányod, mert amit befizetsz az nem pótolja ezt.
Annyival egészíteném ki, hogy lehet hogy ausztriában is úgy van mint angliában, hogy van egy minimális törlesztendő összeg ami több mint szimplán csak a kamat. Abban van tőke törlesztés is.
Igazmondó Juhász
(
x2)
Aug 14, 2022 12:30:34
x2)
De ha a fullfing igazat mond, akkor ki volt az akivel ellopatta Gyagyás a szisza cuccait? Trollégát kizárok, fullfing kizárt (akkor nem lovagolna a témán), lyucusnál nincs kocsi.
Vagy kamu a lopás, vagy valami új emberkét bérelt fel Sodi a lopásra.
gobesug
(
x30)
Aug 14, 2022 12:32:41
x30)
De ha a fullfing igazat mond, akkor ki volt az akivel ellopatta Gyagyás a szisza cuccait? Trollégát kizárok, fullfing kizárt (akkor nem lovagolna a témán), lyucusnál nincs kocsi.
halászlé
(
x24)
Aug 14, 2022 12:35:23
x24)
én is inkább eladás párti vagyok, de ez most a sziszának jól jön, mert bánópénzzel tud lelépni
Igazmondó Juhász
(
x2)
Aug 14, 2022 12:35:24
x2)
Lehet, de akkor is valamiért visszament Bécsbe a szisza pedig nem akart. És a kék polós is rejtély..
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 14, 2022 12:36:10
x39)
Részegen buszon/ utcán elhagyás?
Vagy zaci. # köteg pénz
Hahó
(
x136)
Aug 14, 2022 12:36:13
x136)
De ha a fullfing igazat mond
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 14, 2022 12:37:48
x39)
Kék pólós egy random perverz öregember, hazavitte megbaszta.
Max pár napig ott volt, de nem tudott ott élősködni, gondolom közölték vele, hogy 1-2 nap.
Ásó27
(
x68)
Aug 14, 2022 12:39:46
x68)
Egyszer elvileg küldött egy embert a pedofil, hogy nézze meg a cicáékat még a sátrazós időkben. Az ki volt?
Mifaaaaaaaaaaaan
Biztatási kár
(
x10)
Aug 14, 2022 12:46:35
x10)
Szerintem csak élt az alkalommal, hogy bomlassza a gerlepárt. Egyértelmű hogy szisza eladta a dolgokat, a telefont biztosan.
gobesug
(
x30)
Aug 14, 2022 12:48:58
x30)
amint a korcs elintezte a hitelkartyakat berlinszbe, veletlen hirtelen megjelent tibor a vasutallomason.
Jonciii
(
x8)
Aug 14, 2022 12:50:56
x8)
Egyszer elvileg küldött egy embert a pedofil, hogy nézze meg a cicáékat még a sátrazós időkben. Az ki volt?
Szerintem senkit. Csak írogatja/mondja, hogy küld, de nincs kit
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 14, 2022 12:54:23
x39)
Seggbekúrt?
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 14, 2022 12:55:55
x19)
Gondolom az árpi vagy egy hasonló seggnyaló. Azok játszanak ilyen kettősügynök szerepet akik agyioag teljesen korcsok. Lásd laurát is (vagy addát).
Az ilyenekről mindig kiderül utólag, hogy komoly defektjük van és ezért tudnak könnyen beépülni egy trashez.
balazs3
Aug 14, 2022 12:58:39
Seggbekúrt?
En is arra emlekszem
Aug 14, 2022 12:58:39
Nito
Aug 14, 2022 13:02:59
A 10000. oldal legaljára legörgetsz.
Aug 14, 2022 13:02:59
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 14, 2022 13:04:10
x39)
Furcsállom, hogy tranyó még nem lőtte fel a lájfszot.
Pörög a paranoia ringlispír?
rBali
(
x24)
Aug 14, 2022 13:07:04
x24)
Tündérkonyha? Indulhatunk?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
halászlé
(
x24)
Aug 14, 2022 13:13:38
x24)
Furcsállom, hogy tranyó még nem lőtte fel a lájfszot.
Géza felkavarta az állóvizet...pörögnek a partvisok, bánópénzek, péküjjünk ki, kérleknemenjel...
Ásó27
(
x68)
Aug 14, 2022 13:13:57
x68)
Lehet a cica mérges lett a géjzás videó után, ez egy tökéletes kiugrási lehetőség a tranyónak.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Aug 14, 2022 13:16:51
x68)
Gondolom azt is zokon vette, hogy túl drága a diszkó, bezzeg tavaly még úgy sírtál neki, hogy "van pééénz". Hát rájött egy szar 200 eurós teló és ezen eset után, hogy bizony nincs :)
Mifaaaaaaaaaaaan
halászlé
(
x24)
Aug 14, 2022 13:22:40
x24)
Gondolom azt is zokon vette, hogy túl drága a diszkó, bezzeg tavaly még úgy sírtál neki, hogy "van pééénz". Hát rájött egy szar 200 eurós teló és ezen eset után, hogy bizony nincs :)
...még a cigit is sajnálja a Mergától....akit egész nap, mint egy szefós zártosztályos, úgy simogat (szép cica jó cica szép cica jó cicaszép cica jó cicaszép cica jó cicaszép cica jó cicaszép cica jó cicaszép cica jó cica)
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 14, 2022 13:23:23
x39)
gobesug
(
x30)
Aug 14, 2022 13:27:56
x30)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 14, 2022 13:30:31
x21)
A vodka rossz tanácsadó. Amióta nézem a Gyagyást meg a Tranyóékat (kb. két éve), egy kezemen meg tudom számolni hányszor ittam alkoholt.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 14, 2022 13:32:15
x39)
Nem is hosszú idő.
Mondjuk nem tett jót , hogy Tibike szétverte az agyát...
Gyagyás is 2 év alatt 20 évet öregedett... sportos, erős, haldoklik...
Azt vallóm, hogy az élet igazságos, ad és elvesz, arányosan.
Amilyen képet festenek magukról a gyagyás meg a tranyó, nagyon csúnya végük lesz.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Aug 14, 2022 13:32:56
x4)
az utcán alvás sem segít ezen...
dilomalo
(
x1)
Aug 14, 2022 13:33:41
x1)
ami a videó eleéj van tranyó lájvok megvannak valahol egyben? :D néznék pár ilyet mert mazochista vagyok :D
dilomalo
(
x1)
Aug 14, 2022 13:37:30
x1)
azon külön fakadok, hogy ezek a buzik azt hiszik ha affektálnak akkor nőiesek lesznek, láttak már ezek nőt? egyik se beszél így, miért csinálják ezt?
az meg még viccesebb, hogy akkor még tibi próbálkozott "nőies" lenni, most már szarik bele és egy igazi kőműves férfi, na ezért is vagy buzi gyagyás
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Aug 14, 2022 13:37:49
x4)
Id. Náczi lászló csatiján találsz ilyeneket "Egy rém proli család" névvel. Ezek még Korai Nagysándor utcai liveok.
koszos
(
x11)
Aug 14, 2022 13:38:28
x11)
komoly "parkacsolat" XD egy honapja vagytok egyutt fogjuk ra es a szorakozas = baszatod mindenfele arab kutysazrral a tibit te meg recsakzol az arab farkakra :D ez am a szerelem :D
igen a tibi nagyon noies :D en is ra vagyok kattanva :D szivesen megbasznam egy vascsovel a balta arcat :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
igen a tibi nagyon noies :D en is ra vagyok kattanva :D szivesen megbasznam egy vascsovel a balta arcat :D
halászlé
(
x24)
Aug 14, 2022 13:38:36
x24)
archive.org-on sztem még fent van sok..
egyik kedvencem, amikor fűtik a mergát, hogy a máj viktor cejelmes belé ❤️ a vezsod volt ott, meg mégegy srác, már nemtom, mi a neve..
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 14, 2022 13:39:29
x39)
Én csináltam egy külön profilt youtube-ra, amin a gyagyással foglalkozom.
Így a keresési séma így épül fel ott.
Ezeket a gyöngyszemeket már magától dobálja nekem az algoritmus :)
még éltet a remény
(
x1)
Aug 14, 2022 13:42:25
x1)
A hős, nemzet krónikása, a keresztény konzervatív, masszívan antiszemita, szélsőjobbos 4 etyetemi szakot egyszerre vivő sodiból egy alkoholista, munkanélküli lmbtq fan, hazaáruló, nyugati liberális fészkekben lakó, egy travival együtt elő, dohányzó, drogozó, hitelkártyacsaló buzeráns lett.
A hajléktalanság és a halál előtt még kéne neki egy Gyurcsány tetkó és az,hogy a zsinagóga előtt egy liveban bejelentse,hogy újjáalakítja az szdsz-t és összeházasodik kőműves keresztfiú Tiborral.
Taot!
A hajléktalanság és a halál előtt még kéne neki egy Gyurcsány tetkó és az,hogy a zsinagóga előtt egy liveban bejelentse,hogy újjáalakítja az szdsz-t és összeházasodik kőműves keresztfiú Tiborral.
dilomalo
(
x1)
Aug 14, 2022 13:44:53
x1)
nszksz
Maffiózó
(
x1)
Aug 14, 2022 13:46:50
x1)
Na mi van Fifi, "családos" ember lettél és nincs semmire pénz? :D
Beszoptad, hogy Merci okosabb nálad, azt hitted olcsóért kapsz egy NPC-t akivel leplezni tudod a pedofil hajlamaid de azzal nem kalkuláltál, hogy ennyibe fog kerülni :D
Beszoptad, hogy Merci okosabb nálad, azt hitted olcsóért kapsz egy NPC-t akivel leplezni tudod a pedofil hajlamaid de azzal nem kalkuláltál, hogy ennyibe fog kerülni :D
King Dromedár JFS
Aug 14, 2022 13:49:16
Mélyen tisztelt sneccerek,
24 órás szűrő miatt igen megkésve, de szeretnék én is gratulálni a hat nullához.
Élmény veletek majd' minden nap.
Longtime lurkoló
24 órás szűrő miatt igen megkésve, de szeretnék én is gratulálni a hat nullához.
Élmény veletek majd' minden nap.
Longtime lurkoló
Aug 14, 2022 13:49:16
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Aug 14, 2022 13:53:30
x1)
A hős, nemzet krónikása, a keresztény konzervatív, masszívan antiszemita, szélsőjobbos 4 etyetemi szakot egyszerre vivő sodiból egy alkoholista, munkanélküli lmbtq fan, hazaáruló, nyugati liberális fészkekben lakó, egy travival együtt elő, dohányzó, drogozó, hitelkártyacsaló buzeráns lett.
Szerintem ezt az imaget már rég elengedte csak azt nem értem,hogy mért vállalja fel az új identitását. Ki kell szépen tenni a szivárványos profilképet és ki kell menni a céggel a Bécsi pridera kézen fogva a férfi testű férfi hangú férfinak kinézű férjével.
Maffiózó
(
x1)
Aug 14, 2022 13:58:27
x1)
Gyagyás nem szoktál a hibáidon rágódni (nincs is mivel) ezért eszedbe jutattom:
Ha annak idején nem a Morvai pinája és Gaudi fasza közé akartál volna betagozódni mára a NER egyik ócska beszélőfeje lehetnél.
Még az olyan arcok mint Kóka is (aki fogadásból "erőszakszex" poénokat tolt megemlékezésen) simán beállt a NER-be, minden bűnét megbocsátották és tolhatja nyugodtan a privát swinger bulijait fideszes "bisex" férfiakkal :D (az ő feleségét nem random nagyfaszú arabok tolják seggbe).
Kicsit se bánod, hogy elkúrtad az életed? Úgy élsz ahogy akarsz?
Ha annak idején nem a Morvai pinája és Gaudi fasza közé akartál volna betagozódni mára a NER egyik ócska beszélőfeje lehetnél.
Még az olyan arcok mint Kóka is (aki fogadásból "erőszakszex" poénokat tolt megemlékezésen) simán beállt a NER-be, minden bűnét megbocsátották és tolhatja nyugodtan a privát swinger bulijait fideszes "bisex" férfiakkal :D (az ő feleségét nem random nagyfaszú arabok tolják seggbe).
Kicsit se bánod, hogy elkúrtad az életed? Úgy élsz ahogy akarsz?
Mitokondrium
(
x7)
Aug 14, 2022 14:07:59
x7)
Hallom Endre, elsejével új melóhelyen kezdesz! Mit tippelsz, itt meddig alkalmaznak majd? Egy nap? Kettő? Vagy itt már délben hazaküldenek? Kicsit korainak tartom a költekezést, mert könnyen lehet, hogy csak négy órát fizetnek majd ki, mielőtt mehetsz megint segélykéért.
Láthatóan egyre rövidülnek a munkaviszonyai. Az, hogy szeptember elsején kezd valahol, egyáltalán nem jelenti, hogy másodikán is állásban lesz még. Annyira leépült, hogy őszintén szólva nem értem, egyáltalán hogyan engedik be bármilyen IT céges közegbe.
Betotyog a gnóm, besárgulva, odvas fogakkal, szeme alatt a hajókofferekkel, messziről sörszagot árasztva, rongyos, hírből nem rá méretezett ruhákban, ráadásul dülöngél a fáradtságtól, mert éjszakánként talán három órát alszik egyhuzamban. Majd kiderül, hogy igaz ugyan, hogy németül nem beszél, meg nem is érti, amit mondanak neki, de legalább angolul sem. Programozni nyilván nem fog tudni, annak örül, ha az ajtón elsőre betalál, egy nyolc órás műszakot nem bír végig, mert a felénél már remeg a keze a sörike után.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Láthatóan egyre rövidülnek a munkaviszonyai. Az, hogy szeptember elsején kezd valahol, egyáltalán nem jelenti, hogy másodikán is állásban lesz még. Annyira leépült, hogy őszintén szólva nem értem, egyáltalán hogyan engedik be bármilyen IT céges közegbe.
Betotyog a gnóm, besárgulva, odvas fogakkal, szeme alatt a hajókofferekkel, messziről sörszagot árasztva, rongyos, hírből nem rá méretezett ruhákban, ráadásul dülöngél a fáradtságtól, mert éjszakánként talán három órát alszik egyhuzamban. Majd kiderül, hogy igaz ugyan, hogy németül nem beszél, meg nem is érti, amit mondanak neki, de legalább angolul sem. Programozni nyilván nem fog tudni, annak örül, ha az ajtón elsőre betalál, egy nyolc órás műszakot nem bír végig, mert a felénél már remeg a keze a sörike után.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 14, 2022 14:11:11
x21)
Szerintem szeptemberig próbálja rendberakni a rendberakhatatlan "bioritmusát" (source: előző napi lájv.). Mercivel pont erről vitatkoztak, hogy az nagyon nem normális, hogy délelőtt 11 körül ébrednek fel, és hamarabb akar a korcs felébredni. Más kérdés, hogyha az akarata meg lenne hozzá, az alkohol elvonás (orvosi felügyelet nélkül) kb. szház szházalékig biztosítja, hogy hajnali 3-4-kor felébredjen sört szopálni, majd bealudjon délig.
öklendező szerelő
(
x4)
Aug 14, 2022 14:12:04
x4)
endre, a valve indexet rakd már össze, havi több százezret költöttél a setupra
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Hahó
(
x136)
Aug 14, 2022 14:15:14
x136)
Nem indul a lájv, nincs flokk, csak nincs valami baj?
NarcissistReactDev
Aug 14, 2022 14:17:14
lehet szo szerint erti a cicat... Sodinak egy kurhato haziallat kell
Aug 14, 2022 14:17:14
Trollul Madár
(
x15)
Aug 14, 2022 14:17:48
x15)
Endre!
Aki 1 000 000 forintért vesz számítógépes játékokat mert megteheti az miért sír egy táncos mulatság után?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Aki 1 000 000 forintért vesz számítógépes játékokat mert megteheti az miért sír egy táncos mulatság után?
Ásó27
(
x68)
Aug 14, 2022 14:18:50
x68)
Felesleges előfizetésekre több megy el, mint egy kis diszkóra!
Mifaaaaaaaaaaaan
SyntaxError
(
x24)
Aug 14, 2022 14:20:30
x24)
Endre!
Szerintem csak az a baja, hogy nem foghatta meg-, vagy nem is voltak nagy pöcsű arabus fiúk.
koszos
(
x11)
Aug 14, 2022 14:21:34
x11)
" a sziszat azert engedtek tovabb az x faktorba,mert tehtseges tancos"
ezt mondta az a budos pedofil :DDD hat vagy nincs szeme vagy folyamatosan be van cuccozva :DDDD
nem endre! azert engedtek tovabb a sziszat,mert kellenek a bohocok :D van ott becsben par tancverseny ,nevezd be :D ha 100bol 98. vagy annal jobb lesz adok ezer eurot :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
ezt mondta az a budos pedofil :DDD hat vagy nincs szeme vagy folyamatosan be van cuccozva :DDDD
nem endre! azert engedtek tovabb a sziszat,mert kellenek a bohocok :D van ott becsben par tancverseny ,nevezd be :D ha 100bol 98. vagy annal jobb lesz adok ezer eurot :D
SyntaxError
(
x24)
Aug 14, 2022 14:22:42
x24)
A tegnapi kép javítva. Legközelebb jobban figyelek, hogy ne maradjanak le a hívatlan vendégek se, Endre pedig jobban figyel, hogy hova viszi a barátnőjét pasiját nyaralni. Hitelből.
trolléga
(
x30)
Aug 14, 2022 14:28:38
x30)
azért kíváncsi lennék arra a hetyetyére amikor az osztrák főnökúr felkérdezi a jelenlegi profilkép felirat miatt.
"- igen, kérem fáradjon be kedves Endre! nem tudok magyarul, kérem mondja el mi ez a felirat ami a profilképén olvasható?
- csuldigung, az van odaírva hogy oltatlanul szabadon, ezzel fejezem ki az oltásellenességem.
- értem, nézze ez egy nagyon elfogadó cég, mégis meg kell kérnem hogy a többi dolgozó és a saját egészsége érdekében azért mégiscsak fontolja meg az oltást.
- csultikung, de kétszer oltva vagyok.
- akkor mi ez a felirat? maga tényleg ennyire ostoba?
- hetyetye troll vagy, letiltalak, kurvaanyád!"
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 14, 2022 14:31:31
x17)
Na mi a faszom lesz már Endre indulhatunk? Ez nagyon unalmas
Punszisza a lekjopp!
Trollul Madár
(
x15)
Aug 14, 2022 14:32:45
x15)
Endre!
Azt nézd!
Már könyvet is írtak rólad:

Azt nézd!
Már könyvet is írtak rólad:

trolléga
(
x30)
Aug 14, 2022 14:33:00
x30)
Nem indul a lájv, nincs flokk, csak nincs valami baj?
elfáradtak, most pihennek a "művészurak" :DD
" a sziszat azert engedtek tovabb az x faktorba,mert tehtseges tancos"
autipajzs működés közben. ezt mindenki tudja, hogy selejtezőre a legnagyobb balekokat is behívják, csak hogy röhöghessenek rajtuk, aztán hazaküldjék őket. de Endre ezt nem fogadja el, nála a szisza egy nagy médiaszemélyiség.
sodika halálvágya
(
x11)
Aug 14, 2022 14:33:03
x11)
Remélem a prof tudja, hogy Barbi az 1millió komment tiszteletére épp a Szigeten csapatja és úton van a K-hídhoz!
Akármi van, akárhogy, mindenképp
sodika halálvágya
(
x11)
Aug 14, 2022 14:33:47
x11)
Remélem a prof tudja, hogy Barbi az 1millió komment tiszteletére épp a Szigeten csapatja és úton van a K-hídhoz!
Mármint broni prof tart épp a k-hídhoz.
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 14, 2022 14:35:09
x23)
Sodi szerintem az univerzum neked nem a nemzeti hős hanem az örök ellenálló szerepet írta meg. Mért gondolom igy? 40 évig ellenáltál a buzi démonnak de aztán végül csak győzedelmeskedett Tibi által az rajtad. De az se véletlen hogy mikor a lipsikomcsik voltak hatalmon akkor te nemzeti szélsőjobbos voltál. Majd mikor a nemzeti szélsőjobb van hatalmon akkor te elmenekülve a hazádból nemzetköziLMBTQlipsi leszel, ellenállva annak hogy ezt elismerd.
Ha rám hallgatsz akkor felvállalsz mindent amit eddig és most is tagadsz. Ezzel legyőzve az univerzum által rád irt szerepet mert nem kell tovább ellenállnod semminek. Amibe ugyan biztos belefogsz dögleni mondjuk a börtönbe ahova a pedofília miatt kerülsz majd. De hát pont attól hős a hős hogy a halált is vállalja. Gyerünk gyagyás, győzd le az univerzumot.
Ha rám hallgatsz akkor felvállalsz mindent amit eddig és most is tagadsz. Ezzel legyőzve az univerzum által rád irt szerepet mert nem kell tovább ellenállnod semminek. Amibe ugyan biztos belefogsz dögleni mondjuk a börtönbe ahova a pedofília miatt kerülsz majd. De hát pont attól hős a hős hogy a halált is vállalja. Gyerünk gyagyás, győzd le az univerzumot.
Hahó
(
x136)
Aug 14, 2022 14:38:19
x136)
Egy kopaszt láttak román nemzeti színekben aki barbit követi, a hátán egy toitoi budival.
broni
(
x45)
Aug 14, 2022 14:50:44
x45)
nem megyek, a vip részbe ugyse engednek be.
Judkaa
Aug 14, 2022 14:52:55
Merci hol vagy????
Jumma Mubarak
Aug 14, 2022 14:52:55
kripli figyelő
(
x12)
Aug 14, 2022 14:59:01
x12)
Gyagyás egyetlen reménye és shaját megoldása hogy tranyó dolgozni fog.Ezt ízlelgessük kicsit.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 14, 2022 15:00:21
x21)
Gyagyás egyetlen reménye és shaját megoldása hogy tranyó dolgozni fog.Ezt ízlelgessük kicsit.
Kaffka Mercédesz dolgozik. Ez valami oximoron.
seymour schwartz
(
x6)
Aug 14, 2022 15:02:25
x6)
Viszont azért az sem semmi, hogy Sneci már évek óta csöves hajleszekre és cigányokra építi az életét és MÉG MINDIG életben van. Ehhez azért tényleg tehetség kell. Más már rég elérte volna a "köves aljat" és ha más nem a körülmények kényszerítették volna váltásra. Snecinél ilyesmi még nem történt meg, pedig nyomja már egy ideje.
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 14, 2022 15:02:43
x19)
Ízlelgetem mint sodi a kamionosgecit, de ez már túl sci-fi nekem.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 14, 2022 15:03:06
x39)
Tranyó válasza a youtube pénz/ "karrier" .
A két süllyedő hajó :D
SyntaxError
(
x24)
Aug 14, 2022 15:15:10
x24)
Szerintem nemcsak, hogy tudja, de a csendből ítélve, már napok óta ő is ott van.
halászlé
(
x24)
Aug 14, 2022 15:21:57
x24)
Hallom Endre, elsejével új melóhelyen kezdesz! Mit tippelsz, itt meddig alkalmaznak majd? Egy nap? Kettő? Vagy itt már délben hazaküldenek? Kicsit korainak tartom a költekezést, mert könnyen lehet, hogy csak négy órát fizetnek majd ki, mielőtt mehetsz megint segélykéért.
szerintem betanult szöveget nyom, erőn felül egy oscar díjas műsor megy a HR-esnek...
halászlé
(
x24)
Aug 14, 2022 15:24:59
x24)
egyetlen "foglalkozást" tudok elképzelni neki, de azt már kifejtettem :o)) viccen kívül, ha ügyesen csinálná, összeszedhetné magát; de mivel kb. olyan mint a fifike, ezt is elbacná...
A szauna szatírja
(
x1)
Aug 14, 2022 15:26:19
x1)
A főbérlő fogkeféjét használják hiába a fej csere akkoris ekkora geci férgek nem lehetek bazdmeg két undorító szar. Kérem szépen a profi trollégákat derítsék ki a Béci címet és értesitsék a főbérlőt hogy miféle ótvar csótányok költöztek be
Boldog Vekni
Kriptozsidó
(
x6)
Aug 14, 2022 15:30:29
x6)
[quote=sodika halálvágya]Remélem a prof tudja, hogy Barbi az 1millió komment tiszteletére épp a Szigeten csapatja és úton van a K-hídhoz!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Kriptozsidó
(
x6)
Aug 14, 2022 15:31:02
x6)
[quote=sodika halálvágya]Remélem a prof tudja, hogy Barbi az 1millió komment tiszteletére épp a Szigeten csapatja és úton van a K-hídhoz!
Elbasztam. Szóval ha ez a Barbi, az utcán elmennék mellette annyira átlagos.
broni
(
x45)
Aug 14, 2022 15:32:31
x45)
barbi is tala impala koncertet nézi, miért nem mayhemet??????????
balek
(
x10)
Aug 14, 2022 15:40:01
x10)

Klohek
(
x12)
Aug 14, 2022 15:42:26
x12)
A tünetegyüttesek alapján, örülhetünk?
index.hu/belfold/2022/08/12/muller-cecilia-fertozes-jarvany-figyelmeztetes-majgyulladas-hepatitis-a-terjedese/
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
index.hu/belfold/2022/08/12/muller-cecilia-fertozes-jarvany-figyelmeztetes-majgyulladas-hepatitis-a-terjedese/
ascites
(
x57)
Aug 14, 2022 15:46:18
x57)
Az elmúlt pár napban gyönyörűen megfigyelhető volt minden, ami egy toxikus kapcsolatot jellemez. Furcsa pár ez, minden bántalmazó taktikát felsorakoztatnak, mintha egy kitalált tankönyvi példát néznénk.
Ott van a borderline „nő”: szeszélyes, végletes, mindig sértett. Amikor épp nem a kocsra dühös, akkor is rajta tölti ki a frusztrációját, dohog, szapulja. Folyamatosan ássa alá az önértékelését, a másik semmit nem csinálhat jól (pl. Sneci felébredt? „Jaj istenem, de hülye”. Sneci elaludt? „jaj istenem, de nehéz vele” vagy megkérdi, hogy a púp mit akar enni, az mondja, hogy levest, erre óbégatni kezd, hogy minek zaklatja ezzel stb.). Gázlángozza (pl. továbbra is kitart a rablás mellett, odáig elmenve, hogy a korcsra fogja) és időnként a konfliktus felvállalása nélkül egyszerűen csak elszabotálja a „közös” terveket (pl. belemegy, hogy kimegy Berlinbe, de esze ágában sincs, belemegy, hogy korán lefekszenek, de persze baszik rá). Manipulációs céllal rapid váltogatja az elhalmozó kedvességet (lovebombing) és a megalázó beszólásokat, valamint szisztematikusan szigeteli el mindenkitől: az anyjától, a többi parazitától és mindenki mástól. „Másik” nőt nem enged bevonni harmadiknak, mert bár ő maga tényleg biszex, attól retteg, hogy a korcs rájön, hogy mással milyen és megszabadul tőle, ahogy ő fogalmaz, egy másik nő „kitúrja a helyéből”. Mindemellett kacér mindenkivel, ő maga több vasat tart a tűzben. Verbálisan és fizikailag is agresszív, semennyire nem érdekli a másik igénye, de néha (a lovebombing miatt) kis dolgokban figyelmes (pl. odakészíti a sört a korcs mellé, hogy ha éjjel megébred, dönthesse be).
A másik oldalon meg ott van a pszichopata korcs (de nem lepne meg egyébként, hogy 10-ből 9 szakember borderlineként diagnosztizálná elsőre), akit egy percig sem érdekel, hogy Mercinek mi jó és mi nem. Azon ügyködik, hogy anyagi eszközökkel magához láncolja, megpróbálja kihasználni a másik kiszolgáltatott helyzetét (pl. hogy az nem tud németül, pedig megy ellene a jogi eljárás, amivel kapcsolatban csak a kocsonya segítségére számíthat). „Szeretetre” hivatkozva anyagi és egyéb anyagi jellegű dolgokat tukmál, ha a másik nem fogadja el, konstans basztatja vele. Mindezért cserébe full kontrollra törekszik, folyamatos figyelmet vár el, ha épp nem tudja Mercire kényszeríti a társaságát, akkor befekszik az ágyába. Ha nem kapja meg, amit akar, akkor nyafog, mint egy óvodás, végül ki is mondja, hogy a másikra költött pénz mindenre feljogosítja, az nem mondhat neki nemet semmiben. Ő maga bőr alá bebújó, zaklató figyelemmel követi a másik minden lépését, ha nem tudja hol van Merga, kontrollvesztetten hisztériázik, tombol, hívogatja, shit talkol róla az interneten. Ha éppen minden „rendben van”, nyugodt a hangulat, máris fölényeskedik, szurkálódik (pl. amikor megjött Merci Bécsbe, az 5. percben már azzal basztatta, hogy Jutka csúnyán elhagyta). Végletesen szexista, kihasználja, hogy Merga kétségbeesetten próbált megszabadulni a pöcsétől, így a saját vélt előjogait arra fogja, hogy neki megvan a piton, ő a férfi (ezzel Merci sosem mer vitatkozni). Folyamatosan hazudik (pl. csak azért baszatja Mercit mással, hogy az ne akarjon mással elmenni, közben évtizedes perverziója a szvinger) és amikor úgy hozza érdeke, kihasználja, hogy a „párja” transz. Néha kisebb elszólásaiból is kisejlik, hogy ő maga sem nőként gondol Mercire, jó esetben csak trasz nőként. Az első pillanattól meg akarja változtatni a partnerét (műkörmös, fodrász, szokjon le a cigiről, feküdjön korán stb.) és hatalmi kérdést csinál abból, hogy sikerrel jár-e. A saját perverziója érdekében szívesen megosztja másokkal Mercit, de az ne sminkelje magát, mert attól túl nőies lenne (amire Merga vágyik) és túlságosan kívánatos lenne másoknak.
Undorító, élősködő típusú kapcsolat ez mindkét oldalról. Mindkét véglényt el kéne tiltani az emberektől, de nagyon szórakoztató figyelni, ahogy a két fegyverarzenál (a végletesen érzelmes borderliné és a hideg, számító pszichopatáé) egymásnak feszül.
Ott van a borderline „nő”: szeszélyes, végletes, mindig sértett. Amikor épp nem a kocsra dühös, akkor is rajta tölti ki a frusztrációját, dohog, szapulja. Folyamatosan ássa alá az önértékelését, a másik semmit nem csinálhat jól (pl. Sneci felébredt? „Jaj istenem, de hülye”. Sneci elaludt? „jaj istenem, de nehéz vele” vagy megkérdi, hogy a púp mit akar enni, az mondja, hogy levest, erre óbégatni kezd, hogy minek zaklatja ezzel stb.). Gázlángozza (pl. továbbra is kitart a rablás mellett, odáig elmenve, hogy a korcsra fogja) és időnként a konfliktus felvállalása nélkül egyszerűen csak elszabotálja a „közös” terveket (pl. belemegy, hogy kimegy Berlinbe, de esze ágában sincs, belemegy, hogy korán lefekszenek, de persze baszik rá). Manipulációs céllal rapid váltogatja az elhalmozó kedvességet (lovebombing) és a megalázó beszólásokat, valamint szisztematikusan szigeteli el mindenkitől: az anyjától, a többi parazitától és mindenki mástól. „Másik” nőt nem enged bevonni harmadiknak, mert bár ő maga tényleg biszex, attól retteg, hogy a korcs rájön, hogy mással milyen és megszabadul tőle, ahogy ő fogalmaz, egy másik nő „kitúrja a helyéből”. Mindemellett kacér mindenkivel, ő maga több vasat tart a tűzben. Verbálisan és fizikailag is agresszív, semennyire nem érdekli a másik igénye, de néha (a lovebombing miatt) kis dolgokban figyelmes (pl. odakészíti a sört a korcs mellé, hogy ha éjjel megébred, dönthesse be).
A másik oldalon meg ott van a pszichopata korcs (de nem lepne meg egyébként, hogy 10-ből 9 szakember borderlineként diagnosztizálná elsőre), akit egy percig sem érdekel, hogy Mercinek mi jó és mi nem. Azon ügyködik, hogy anyagi eszközökkel magához láncolja, megpróbálja kihasználni a másik kiszolgáltatott helyzetét (pl. hogy az nem tud németül, pedig megy ellene a jogi eljárás, amivel kapcsolatban csak a kocsonya segítségére számíthat). „Szeretetre” hivatkozva anyagi és egyéb anyagi jellegű dolgokat tukmál, ha a másik nem fogadja el, konstans basztatja vele. Mindezért cserébe full kontrollra törekszik, folyamatos figyelmet vár el, ha épp nem tudja Mercire kényszeríti a társaságát, akkor befekszik az ágyába. Ha nem kapja meg, amit akar, akkor nyafog, mint egy óvodás, végül ki is mondja, hogy a másikra költött pénz mindenre feljogosítja, az nem mondhat neki nemet semmiben. Ő maga bőr alá bebújó, zaklató figyelemmel követi a másik minden lépését, ha nem tudja hol van Merga, kontrollvesztetten hisztériázik, tombol, hívogatja, shit talkol róla az interneten. Ha éppen minden „rendben van”, nyugodt a hangulat, máris fölényeskedik, szurkálódik (pl. amikor megjött Merci Bécsbe, az 5. percben már azzal basztatta, hogy Jutka csúnyán elhagyta). Végletesen szexista, kihasználja, hogy Merga kétségbeesetten próbált megszabadulni a pöcsétől, így a saját vélt előjogait arra fogja, hogy neki megvan a piton, ő a férfi (ezzel Merci sosem mer vitatkozni). Folyamatosan hazudik (pl. csak azért baszatja Mercit mással, hogy az ne akarjon mással elmenni, közben évtizedes perverziója a szvinger) és amikor úgy hozza érdeke, kihasználja, hogy a „párja” transz. Néha kisebb elszólásaiból is kisejlik, hogy ő maga sem nőként gondol Mercire, jó esetben csak trasz nőként. Az első pillanattól meg akarja változtatni a partnerét (műkörmös, fodrász, szokjon le a cigiről, feküdjön korán stb.) és hatalmi kérdést csinál abból, hogy sikerrel jár-e. A saját perverziója érdekében szívesen megosztja másokkal Mercit, de az ne sminkelje magát, mert attól túl nőies lenne (amire Merga vágyik) és túlságosan kívánatos lenne másoknak.
Undorító, élősködő típusú kapcsolat ez mindkét oldalról. Mindkét véglényt el kéne tiltani az emberektől, de nagyon szórakoztató figyelni, ahogy a két fegyverarzenál (a végletesen érzelmes borderliné és a hideg, számító pszichopatáé) egymásnak feszül.
Balázs Padre
(
x13)
Aug 14, 2022 15:46:23
x13)
Szerintem jó ez az irány, ahogy buzisodrák nyomatja. Otthoni fajtalankodár tibiborzzal napi 0-24-ben sörikézés ketyernyéssel vadítva csak úgy buzisan. Normál melót nem is bírná buzerák, mert az alkeszhiánytól 2 óra után már remegne a kis szatír. Torz Tibiborz meg biztosítja a folyamatos buzi-szahara feelinget. Maga mellől el sem engedi a kis Pedoendrust-meg a hitelkártyácskát-egy percre sem.Remélem azért tibiborz azért ma még kegyetlen haragra gerjed a tényleg igaz lopás miatt, és lesz sodráknak ma seprűzős SODRAGEDDON
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Aug 14, 2022 16:05:27
x5)
Endre most hogy rendesen nyelves smárolást csináltál a Tibivel, gondolj bele hogy az a száj és nyelv még nem rég hajléktalan csövesek farkát szopta mint pl a múlt hétvégi kékpólós alkalmi lovag és a szisza nem hiszem,hogy azóta mosott fogat,szóval most olyan mintha ezernyi hajléktalan fasza lett volna a szádban Endi.
135 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™