De ehhez nem kell a sztárprogramozó sugardaddy, hiszen azt egy hajléktalan is előteremti magának, nem?
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Natyonjó. Logót ne felejtsd el legközelebb :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Azt mondta a hugyos, hogy tudom, hogy bi vagyok
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Retard barma!
Endre, ha elmegyek Amsterdamba bevásárolni, és hazahozom a cuccot Bp.-re az is legális?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
nem figyeltel, azt is mondta hogyha szamlaval tudja igazolni :)
anschluss
Nem kell Amszterdamig menni.
Gyagya! Becs tele van growshopokkal.
Vegyel mar kerlek par csomag magot, meg ugy 5db kis csemetet ezen boltok egyikeben, majd szamlaval a kezedben allj ki a vasarolt arukkak a keletibe. Megnezzuk hogy tenyleg egyezik e a velemenyed a helyi rendorokevel. Lajfszban csinald! Tuti foshni fogja!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
"Én pjogjamozó vagyok, nem kalligjáfus."
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Specialitásunk a gombáshalas cifrafosásos hallé.
Még ki is nyalta a tányért a tegnapi vendégünk!
Ne hazudj egy napig és lájfozz betelefonálósban!
Hattyá! Most ne! Most nee! Letiltalak a kecibe. Kujva anyád!!
Nekem az a kedvenc részem az éjjeli műsorból.
- Segélyhívó tessék
- Ha-ha-halló... hallasz engem?
- Igen, segélyhívó, mi a probléma?
- A sodi beszél, bántanak a trollok.
- Hogy micsoda?
- Itt egy troll és zaklat!
- Értem, veszélyben érzi magát? Küldjek egy járőrt?
- Igen, most azonnal. Tudja mennyi adót fizetek én be Nyugat-Európában amiből az ország működik?
- Aha... hol van jelenleg?
- Győrben
- Uram, pontos címre van szükségünk, hogy segíteni tudjunk
- Jófanpaszmek... (hattérből hallatszik:) Figy Oszi, magyarázd már el nekik, hogy jöjjenek és vigyenek el téged itt a telefonom
- Halló, nincs semmi probléma elnézést a zavarásért, jóéjt!
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A legszebb az volt, hogy amikor Oszi eljött sodiéktól Sodika sziával búcsúzott attól akire az imént még a Nasa-t is ráeresztette volna.Igazi mosott agyú
Ez tényleg így zajlott? XD Nagyon nevetek, van esetleg valakinek timestampes linkje?
A jó portás csak baszik!
Úgy értettem, hogy áthordozta a linzi recskaólos szerződését és még aznap 5-kor jöttek a bécsi fészekbe, amikor elvitték a linziből a rootert. Panaszkodott is, hogy lenne gyorsabb, de a hűségidő miatt nem tud váltani.
Tenyleg szurrealis, hogy hogyan kepes ennyi ideig fennmaradni munka nelkul, alkoholistakent a pedofil.
Remelem hamarosan vegre kidurran a lufi, aztan indul a Blaha evad.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Lolbazmeg mégis volt púponbaszás tegnap?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Endre betudtad bizonyítani hogy megtudod védeni a cicádat?
Legalább fél óra inzultálás után elhatároztad hogy vissza fogsz ütni !
És mégsem történt meg !
Neeem :D Endre azt vette ki autimatek segítségével, hogy Merci meg Jutka konfliktusában volt, hogy a karácsonyfa központi szerepet játszott, ezért próbált neki imponálni, megmutatva, hogy nála biztos lesz karácsonyfa :D
Azután volt az is, hogy hát tavaly is ott várta a karácsonyfa Mercit Linzben, csak hát nem ment ki.
jól értem, hogy itt a merci seggéből is árad a bűz?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Oszi második bejelentkezésében mondta, hogy volt egy kis púppaskolás.Sneci kihívta a rend őreit is, akiket Oszi sodika telefonján mondta le.Ha így halad a dolog, akkor vagy tucat városban lesznek hangosak a renőrörsök Klein endre wolf nevétől.
Korlátozzák az internethozzáférést az elvonóban?
milyen elvonóban?????????????????most kocsmáztam
a prof eljut kocsmákba, fifi csak utcákon ácsorog és benzinkutas túlárazott söröket iszik.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
búzi
Akkor minden rendben van. Megnyugodtam.
nszksz
Nem értettem sose, hogy gondolta, hogy jó lesz videósnak így. Nagyon durva tesképzavara lehet, hát gyomorforgató, ahogy kinéz, de ahogy zabál meg iszik, az elképesztő. Ha rendbe szedné magát, ami több évbe tellne, akkor talán nézhető lenne. Csak az a baj, hogy szellemi fogyatékos, és a műsora egy dadogós hülyeség a szeméthalom közepén, vagy a városban össze-vissza rángó kamerával. Az összes beszédtémája vagy undort keltő vagy provokáló. Szó szerint mindenki mondja neki ezeket, de ő influenszer akar/akart lenni. Annyira nincs képben a valósággal, hogy ez már rég orvosi eset. (De a púpja is.)
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Lapítanak a mutánsok
Extrakamatot Oszinak !
Racs Gabort basztak seggbe az IMEI -ben!
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
NEAAAHH
Uhhh, megvan vkinek, amikor azzal dicsekszik hogy ő genetikusan nem hízik el és nem kopaszodik, mert apjának is szép alacsony homloka van meg nincs pocakja?
Ehhez képest ritkuló pinahaj, veknicsücsökig felcsúszott homlok, barbapapa test...
Szegényke szerelmes a vakmeleg fatàszpikàba.
Ezt nem làttuk jönni kedves tanszék,hogy van a naprendszerben olyan entitàs akinek kell a Púpos pedofil
contains language which some may find offensive
az az első képkocka, azt a kurva! szebb vízihullákat láttam már.

sok volt a kokó tegnap, púpom?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
hidd el, nagyon egyszerű: a szisza nem akaj dolgozni, majd vezeti a háztartást; semmi swinger, semmi szexjáték; majd akkor lesz gecikótolgatás, ha ő úgy akarja...ja, és lehet befigyel egy új autó is, maradás fejében :o)))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Csak nem pesten akar maradni Dáriusszal a szisza? És egy szintén nyomorulthoz megy aki nem pénzes de nem használja szolgaként? Endre indulj meg pestre, ezt tisztázni kell!
Nincs itt nagy misztikus szerintem. Kibaszott megint egy csomó pénzt hotelre meg cica itatásra aztán, baszás nem volt csak csicskulás meg ignorálás.
Tegnap még jól bepiált mert full iseg volt, hogy a cica szószerint bármilyen hajléktalannal “baszik” aki szembe jön csak vele nem.
Most meg full másnapos, Valóság Vili rárúgta az ajtót, az anyagi csőd nagyon közel, meló kell sürgősen, nem ihat mert interjúk lesznek vagy ma már kezd valahol.
Kis naiv a kúton vett energia italt hátha akar majd baszni még a cica !
Persze utána jött egy csöves aki felkérdezte és egyből felajánlotta neki hogy ne essen baja a vekninek
pontosan, és hiába akar Merga Ausztriában "megtelepedni", amíg Endre ott van és közelében tudja, instant zaklatásnak lesz kitéve....sőt, ott fog neki keresztbe tenni, ahol csak tud...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Hát igen undorító volt mikor előadta Oszinak mintha a cicának ne lenne más választása.
Az apja nyomdokaiba lépett pedofil geci!
Nem tudom hogy áll az eddig cicára költöt fütyik száma de szerintem közel ott jár mintha kivettél volna egy albit pesten már az elején. BALEK
A visszaszerzése is legalább annyi, ha nem több stresszt és kiadást generál. Igazából tényleg magával baszik ki a SoDI, bárhogy is alakulnak köztük a dolgok. A szakadék felé haladnak mindenhogy.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ámen! Hiába verik ezt a fejébe a pedofilnak, nem fogja fel hogy márpedig ez így lesz a végén
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
MacY2
(
x1)
Sep 04, 2022 20:24:15
x1)
Remélem megpusztultál gyagyás.

Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Sep 04, 2022 20:25:07
x5)
ha a faszod nem áll fel akkor állíts karácsonyfát.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
linziasztal
(
x3)
Sep 04, 2022 20:26:10
x3)
pisztos vagyok benne, hogy nem pár szál cigi + egy kis ketyerű volt a tarifa :o))) (az egyéb költéseken felül etrmészetesen....)
De ehhez nem kell a sztárprogramozó sugardaddy, hiszen azt egy hajléktalan is előteremti magának, nem?
koszos
(
x11)
Sep 04, 2022 20:26:31
x11)
de azert az este kulcsmondata az volt amikor tibi azt valaszolta arra,hogy hagyjak ott a gyagyas " pihennem kell,hova menjeknem fogok az utcan alduni"
szal igazabol szarik a veknire hisz a pokhaloban mar reg benne van :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
szal igazabol szarik a veknire hisz a pokhaloban mar reg benne van :D
bolgár jeti
(
x30)
Sep 04, 2022 20:27:13
x30)
bolyhoskaja
(
x1)
Sep 04, 2022 20:31:19
x1)
A tegnapi lájvból egy részlet vagyis inkább egy mondat megütötte a fülem, ha jól hallottam akkor a Merci azt mondta,hogy ő tudja,hogy ő fiú…. Itt az a rész: trashvod.com/w/qUFq3rRWLj21t8vwDq286r?start=40m3s
Nos ha a Merci saját bevallása szerint is fiú akkor a Sodi hivatalosan is dugott többször is egy fiúval, vagyis a Sodi hivatalosan is BUZI
Nos ha a Merci saját bevallása szerint is fiú akkor a Sodi hivatalosan is dugott többször is egy fiúval, vagyis a Sodi hivatalosan is BUZI
Azt mondta a hugyos, hogy tudom, hogy bi vagyok
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 04, 2022 20:36:27
x48)
Sodi korábbi videóban elkotyogta, hogy nemsokára hatalmas stressz vár rá, mivel jönnek az internetesek és be kell engedni a csúnya szerelőbácsikat a bécsi recskabarlangba.
Az alábbi internetszolgáltatók érhetőek el az 1160 Wien Thaliastraße 12/7 címen:
A1 (30,50,100 mbit le 5,10,15 mbit fel)
Magenta (1000mbit le, 50mbit fel, és van gamer csomag)
Spusu (csak 60mbit le és 20mbit fel)
Szerintem a magenta lesz a nyerő a magas feltöltési sebesség miatt.
Remélem Sneci nem lesznek annyira gonoszak a trollok, hogy lemondják a foglalt időpontodat.

kissendrevagyok
Az alábbi internetszolgáltatók érhetőek el az 1160 Wien Thaliastraße 12/7 címen:
A1 (30,50,100 mbit le 5,10,15 mbit fel)
Magenta (1000mbit le, 50mbit fel, és van gamer csomag)
Spusu (csak 60mbit le és 20mbit fel)
Szerintem a magenta lesz a nyerő a magas feltöltési sebesség miatt.
Remélem Sneci nem lesznek annyira gonoszak a trollok, hogy lemondják a foglalt időpontodat.

MacY2
(
x1)
Sep 04, 2022 20:39:15
x1)
Sep 04, 2022 20:39:15
éreztem hogy valamit kihagytam,fenébe. Sep 04, 2022 20:39:15
verebvagy
Sep 04, 2022 20:46:58
Hogy is mondtad endre?
Amit a schengeni határon belül veszek az nem lehet sehol illegális?
Nem akarsz ilyen utazgatós melócsát? Meg lesz az 1 millió fütyi
Sep 04, 2022 20:46:58
Darth Tibor
(
x7)
Sep 04, 2022 20:51:15
x7)
Hogy is mondtad endre?
Retard barma!
Endre, ha elmegyek Amsterdamba bevásárolni, és hazahozom a cuccot Bp.-re az is legális?
Anschluss
(
x4)
Sep 04, 2022 20:53:27
x4)
verebvagyHogy is mondtad endre?
Retard barma!
Retard barma!
nem figyeltel, azt is mondta hogyha szamlaval tudja igazolni :)
KicsiNéző
(
x13)
Sep 04, 2022 21:00:35
x13)
Bocsánat, biztos én siklottam el felette, hiszen Endre többször is elmondta este, hogy ha hazaér átnézi a "papírokat" az 50 euró miatt, illetve, hogy ma feltölti a jegyzőkönyvet is ami bizonyítja, hogy semmi rosszat nem tett.
Oszi, ugye akkor megkaptad az 50 eurót?
Illetve valahol ugye elérhető a jegyzőkönyv?
Oszi, ugye akkor megkaptad az 50 eurót?
Illetve valahol ugye elérhető a jegyzőkönyv?
Trollul Madár
(
x15)
Sep 04, 2022 21:01:48
x15)
Endre!
Volt már olyan érzésed, hogy valami sose fog sikerülni és mégis sikerült?
Tudom! A buzulás.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Volt már olyan érzésed, hogy valami sose fog sikerülni és mégis sikerült?
Tudom! A buzulás.
MaxPayne
(
x24)
Sep 04, 2022 21:16:34
x24)
Retard barma!
Nem kell Amszterdamig menni.
Gyagya! Becs tele van growshopokkal.
Vegyel mar kerlek par csomag magot, meg ugy 5db kis csemetet ezen boltok egyikeben, majd szamlaval a kezedben allj ki a vasarolt arukkak a keletibe. Megnezzuk hogy tenyleg egyezik e a velemenyed a helyi rendorokevel. Lajfszban csinald! Tuti foshni fogja!
trolléga
(
x30)
Sep 04, 2022 21:17:29
x30)
Na szevasz fifike! Én nem sodikáztam el, ott voltam Győrben

5-től 8-ig program volt, utána pedig a született pinás kis feleségemmel mekiztünk egyet 4000-ért. Prolis-prolis, de évente egyszer belefér, illetve nekünk legalább ízlett a kaja, nem úgy mint nektek a halászlé. Te balek! Ráfrissítettem 8 körül pooptubera meg a fórumra de sajnos csak azt láttam hogy csatornapatkánykodsz, így elmaradt a tojásolás.
Ja odafelé sajnos kapott egy követ a kocsi szélvédője, arra azért a jelképes 50 eurót majd várom tőled ha legközelebb összefutnánk. Ui: kurva anyád.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"

5-től 8-ig program volt, utána pedig a született pinás kis feleségemmel mekiztünk egyet 4000-ért. Prolis-prolis, de évente egyszer belefér, illetve nekünk legalább ízlett a kaja, nem úgy mint nektek a halászlé. Te balek! Ráfrissítettem 8 körül pooptubera meg a fórumra de sajnos csak azt láttam hogy csatornapatkánykodsz, így elmaradt a tojásolás.
Ja odafelé sajnos kapott egy követ a kocsi szélvédője, arra azért a jelképes 50 eurót majd várom tőled ha legközelebb összefutnánk. Ui: kurva anyád.
Molnár F Árpád
Sep 04, 2022 21:19:05
Miért nem fogy már el, a hitelkeret?
Egyszerűen felháborító, hogy idén még egy percet sem dolgozott, a buzi, ehhez képest felső középosztály szintjén költ.
Tényleg egy gazdasági világválság kozepedte, sem tud végre raszakadni, a plafon? XD
Egyszerűen felháborító, hogy idén még egy percet sem dolgozott, a buzi, ehhez képest felső középosztály szintjén költ.
Tényleg egy gazdasági világválság kozepedte, sem tud végre raszakadni, a plafon? XD
Sep 04, 2022 21:19:05
Mitokondrium
(
x7)
Sep 04, 2022 21:21:06
x7)
Kíváncsi lennék, hogy most hogyan írsz kézzel, mert szerintem sehogy.
"Én pjogjamozó vagyok, nem kalligjáfus."
Balázs Padre
(
x13)
Sep 04, 2022 21:25:25
x13)
A mai hajnal úgy alakult, hogy élőben követtem az Oszi-sodi meccset.A kis és nagybetűs jelölésem sem véletlen.Oszi az elején kezdte felhozni azokat a tényeket, amit itt is a veknifejébe vágunk sodráknak.Sodika viszont a régi tahó módszerét húzta elő.Idegelni próbálta Oszit,ami hamar hatott is a srácra.Oszi jól oldotta meg a helyzetet azzal, hogy kamerán kívül intézte sodival amit ilyenkor kell.Sodika azonnal hívta a rendőrséget, akik annyira nem akartak feleslegesen vonulni.Egyébként,ha valamilyen csoda folytán kimentek volna és ott találják a beszélgető kis csapatot ,akkor sodika kb 300000 rupót meg egy orbitális szidást kapott volna zsandáréktól.Magánvitákba csak akkor avatkoznak, ha közterületen verekedés(És nem pár pofon)alakul ki,vagy vér folyik.De hát ez sodika. Ezért kellenek neki a telefonszámok a betelizős lájvoknál, ezért akar trollokkal olyan szívesen találkozgatni, hogy aztán kedvére jelentgessen, baszakodjon.Nerm vagy túl egyenes sodi.
Darth Tibor
(
x7)
Sep 04, 2022 21:27:53
x7)
Az nem lehet, hogy felismerték őket a halászcsárdában, és kicsit személyre szabták nekik a kaját?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Csárdáshalász
Sep 04, 2022 21:30:39
Az nem lehet, hogy felismerték őket a halászcsárdában, és kicsit személyre szabták nekik a kaját?
Specialitásunk a gombáshalas cifrafosásos hallé.
Még ki is nyalta a tányért a tegnapi vendégünk!
Sep 04, 2022 21:30:39
Trollul Madár
(
x15)
Sep 04, 2022 21:30:55
x15)
Endre!
Van egy ötletem!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Van egy ötletem!
NiggerBerger
Sep 04, 2022 21:33:04
Endre, nagyon felpörgött az életed így az utószó előtt. Csütörtök óta szabin vagyok, és semmit nem csináltam a szabadidőmben csak olvastam a fórumodat. Konkrétan az ipademen csak ez a webpage van megnyitva. Nem életem legjobb időbefektetése volt az fix, de annyi hsz született hogy azt gondoltam hogy megmurdeltél.
Endi, képzeld el kurvára jó dolog történt velem az új melóhelyemen. Random behívott a főnököm főnökének a főnöke meetingelni, gondoltam ennyi volt kibaszank, irány a blaha, erre kaptam egy dícséretet és egy 10% os emelést. Eddig sem panaszkodtam, a fizura, de nagyon jól esett a gesztus. Téged értek már kedves szavak valamelyik melóhelyeden?
Annak tudok örülni hogy megint nálad van a buzikurva, én még látom magam előtt a képet hogy elege lesz hogy a puha slagot akarod belegyűrni a testnyílásaiba, és egyszer csak megöl. Nem szabad tőle emberi viselkedést elvárni ha ideges, elvégre a frontális lebenye annyira jó állapotban lehet mint a segglyuka. Azt egyébként hallottad hogy chris chan megszökött a böriből? Kiszökött a retyó ablakon a bíróságon amikor tárgyalták a szűlő erőszakolós ügyét. Tiszta ted bundy. Ha a tranyó megszökik, szerintem őt összeszedhetnéd, mentálisan egy szinten vagytok, morálisan is, aztán csinálnátok a fanfictionöket! Látom magam előtt: "Sodichu kalandjai a blahamákon!"
Emelem kalapom Oszi előtt, szuper volt a műsor, látszott az arcán hogy meg lett alázva, picit mintha besütött volna a valóság a buksiba. Én nem tudtam volna megállni hogy ne bántsam, egyszerűen a gyerekvideózás óta nem emberként tekintek erre a korcsra, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
p.s.:
lol, láttam vahúr is járt a crackwhore ltd irodájában, szegény csövi bácsi, nem tudom melyik lehetett nagyobb trauma, a "jó napot, itt fatyok" este 11 kor a pedofiltól vagy a fogatlan utcaiharcos a csavarlazítós tekintettel.
Nem a pénz boldogít hanem a kamat.
Endi, képzeld el kurvára jó dolog történt velem az új melóhelyemen. Random behívott a főnököm főnökének a főnöke meetingelni, gondoltam ennyi volt kibaszank, irány a blaha, erre kaptam egy dícséretet és egy 10% os emelést. Eddig sem panaszkodtam, a fizura, de nagyon jól esett a gesztus. Téged értek már kedves szavak valamelyik melóhelyeden?
Annak tudok örülni hogy megint nálad van a buzikurva, én még látom magam előtt a képet hogy elege lesz hogy a puha slagot akarod belegyűrni a testnyílásaiba, és egyszer csak megöl. Nem szabad tőle emberi viselkedést elvárni ha ideges, elvégre a frontális lebenye annyira jó állapotban lehet mint a segglyuka. Azt egyébként hallottad hogy chris chan megszökött a böriből? Kiszökött a retyó ablakon a bíróságon amikor tárgyalták a szűlő erőszakolós ügyét. Tiszta ted bundy. Ha a tranyó megszökik, szerintem őt összeszedhetnéd, mentálisan egy szinten vagytok, morálisan is, aztán csinálnátok a fanfictionöket! Látom magam előtt: "Sodichu kalandjai a blahamákon!"
Emelem kalapom Oszi előtt, szuper volt a műsor, látszott az arcán hogy meg lett alázva, picit mintha besütött volna a valóság a buksiba. Én nem tudtam volna megállni hogy ne bántsam, egyszerűen a gyerekvideózás óta nem emberként tekintek erre a korcsra, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
p.s.:
lol, láttam vahúr is járt a crackwhore ltd irodájában, szegény csövi bácsi, nem tudom melyik lehetett nagyobb trauma, a "jó napot, itt fatyok" este 11 kor a pedofiltól vagy a fogatlan utcaiharcos a csavarlazítós tekintettel.
idegbeteg snecike
Hattyá! Most ne! Most nee! Letiltalak a kecibe. Kujva anyád!!
bolgár jeti
(
x30)
Sep 04, 2022 21:35:34
x30)
Sodika azonnal hívta a rendőrséget, akik annyira nem akartak feleslegesen vonulni.
- Segélyhívó tessék
- Hogy micsoda?
- Igen, most azonnal. Tudja mennyi adót fizetek én be Nyugat-Európában amiből az ország működik?
- Győrben
- Jófanpaszmek... (hattérből hallatszik:) Figy Oszi, magyarázd már el nekik, hogy jöjjenek és vigyenek el téged itt a telefonom
Balázs Padre
(
x13)
Sep 04, 2022 21:40:11
x13)
- Segélyhívó tessék
- Hogy micsoda?
- Győrben
- Segélyhívó tessék
- Hogy micsoda?
- Győrben
A legszebb az volt, hogy amikor Oszi eljött sodiéktól Sodika sziával búcsúzott attól akire az imént még a Nasa-t is ráeresztette volna.Igazi mosott agyú
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Sep 04, 2022 21:51:11
x7)
- Segélyhívó tessék
...
- Segélyhívó tessék
...
Ez tényleg így zajlott? XD Nagyon nevetek, van esetleg valakinek timestampes linkje?
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Sep 04, 2022 21:58:04
x1)
Endre most mi ez a sunnyogás? Majd a tranyó bejelentkezik a szobából és akkor majd nem nálad van ha nem másnál vagy mi a koncepció?
ascites
(
x57)
Sep 04, 2022 22:03:48
x57)
Sodi korábbi videóban elkotyogta, hogy nemsokára hatalmas stressz vár rá, mivel jönnek az internetesek és be kell engedni a csúnya szerelőbácsikat a bécsi recskabarlangba.
Úgy értettem, hogy áthordozta a linzi recskaólos szerződését és még aznap 5-kor jöttek a bécsi fészekbe, amikor elvitték a linziből a rootert. Panaszkodott is, hogy lenne gyorsabb, de a hűségidő miatt nem tud váltani.
Balázs Padre
(
x13)
Sep 04, 2022 22:08:12
x13)
Mercike azért jó hogy ott van fifinél.Az információ hatalom.Más oldalról fifinek BLAHA és meleg leveske a baptistáktól
BodiTesok
(
x1)
Sep 04, 2022 22:18:28
x1)
Miért nem fogy már el, a hitelkeret?
Tenyleg szurrealis, hogy hogyan kepes ennyi ideig fennmaradni munka nelkul, alkoholistakent a pedofil.
Remelem hamarosan vegre kidurran a lufi, aztan indul a Blaha evad.
Hahó
(
x135)
Sep 04, 2022 22:19:10
x135)
Oszi jól oldotta meg a helyzetet azzal, hogy kamerán kívül intézte sodival amit ilyenkor kell.Sodika azonnal hívta a rendőrséget, akik annyira nem akartak feleslegesen vonulni.
KicsiNéző
(
x13)
Sep 04, 2022 22:19:18
x13)
Endre meghunyázkodva, egy szép jövőt projektálva a tranyónak: "Kurvára lesz karácsonyfánk"
Merci, visszarántva a pedót a valóságba: "Hogy a faszomba jön ide a karácsonyfa"
Másodjára nézem újra, annyira szép ez az esti live
Merci, visszarántva a pedót a valóságba: "Hogy a faszomba jön ide a karácsonyfa"
Józan Becsület
(
x2)
Sep 04, 2022 22:21:04
x2)
Kijelenthető, hogy a snecológiának mára erősebb a vidéki hálózata, mint az ellenzéknek.
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
xray
(
x21)
Sep 04, 2022 22:22:24
x21)
Endre meghunyázkodva, egy szép jövőt projektálva a tranyónak: "Kurvára lesz karácsonyfánk"
egy zsidó gyerek karácsonyfáért lobbizik a faszpinásnál? nagyon röhögök. Merci, visszarántva a pedót a valóságba: "Hogy a faszomba jön ide a karácsonyfa"
verebvagy
Sep 04, 2022 22:22:56
Endre betudtad bizonyítani hogy megtudod védeni a cicádat?
Legalább fél óra inzultálás után elhatároztad hogy vissza fogsz ütni !
És mégsem történt meg !
Sep 04, 2022 22:22:56
KicsiNéző
(
x13)
Sep 04, 2022 22:23:36
x13)
egy zsidó gyerek karácsonyfáért lobbizik a faszpinásnál? nagyon röhögök.
Neeem :D Endre azt vette ki autimatek segítségével, hogy Merci meg Jutka konfliktusában volt, hogy a karácsonyfa központi szerepet játszott, ezért próbált neki imponálni, megmutatva, hogy nála biztos lesz karácsonyfa :D
Azután volt az is, hogy hát tavaly is ott várta a karácsonyfa Mercit Linzben, csak hát nem ment ki.
KicsiNéző
(
x13)
Sep 04, 2022 22:27:06
x13)
Merci tavaly volt az X Faktorban "énekelni" -> idén új női mentor van -> hogy hívják az új női mentor ukrán zenekarát?
VIA Gra.
Endre szerintem trollkodik veled az RTL.
VIA Gra.
Endre szerintem trollkodik veled az RTL.
öklendező szerelő
(
x4)
Sep 04, 2022 22:32:18
x4)
Balázs Padre
(
x13)
Sep 04, 2022 22:33:52
x13)
Tegnap mondta sodika, hogy hitelcsőd és autiexcel az ő dolga.Segítsünk gyagyásnak. Kezeljük közösen a helyzetet. Augusztus elején kiment sodrákunk utolsó hiteltartalékából bejlinybe, hogy ogrepapa segítségével( és egy kis csali-csalással) 8000 eurócskához jusson.Megváán a pényz.Dehát ngyúr a sodi egy igazi latin herceg." lakást is fizet
Mindjárt 1600 euró.A bécsi lakás rezsijét meg ugye Golda anuta találja kifizetetlenül az asztalon.Inni is kell ami szolidan-mert mértéktartó úr a sodi havi 600 euro.Gondolom a lakás átadásánál Linzben is csúszott azrt 1000 eu költöztetésére , a szétrecskázott lakás helyrehozására.Élni is lell azért egy ilyen jeles úrnak rendesen. megint fütyül vagy 500 euro hitelecske is van az Őrgróf uramnak szép kamattal a fránya Tel Aviv-i rokonság is megakaszt havonta 600-800 euval.Most szeptember van.Van még 3000 eurócska.Tudom bízol a munkahelyedben.Szerintem nem kéne bízni.A biztosra kell menni.Blaha meleg leveske
Mindjárt 1600 euró.A bécsi lakás rezsijét meg ugye Golda anuta találja kifizetetlenül az asztalon.Inni is kell ami szolidan-mert mértéktartó úr a sodi havi 600 euro.Gondolom a lakás átadásánál Linzben is csúszott azrt 1000 eu költöztetésére , a szétrecskázott lakás helyrehozására.Élni is lell azért egy ilyen jeles úrnak rendesen. megint fütyül vagy 500 euro hitelecske is van az Őrgróf uramnak szép kamattal a fránya Tel Aviv-i rokonság is megakaszt havonta 600-800 euval.Most szeptember van.Van még 3000 eurócska.Tudom bízol a munkahelyedben.Szerintem nem kéne bízni.A biztosra kell menni.Blaha meleg leveske
horgász
(
x10)
Sep 04, 2022 22:47:04
x10)
Púpom baszdmeg geci ronda egy állat vagy.
Ne csodáld, hogy a gyerkek menekülnek előled (több okból se)
Kibaszott ijesztően visszataszító a vekni.
Normális emberi reakció: ha meglátják ezt a sötétben felkiálltanak, hogy "EZ MOZOG", majd szétverik egy lapáttal.
Mint valami comedy horrorban komolyan

" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Normális emberi reakció: ha meglátják ezt a sötétben felkiálltanak, hogy "EZ MOZOG", majd szétverik egy lapáttal.

MacY2
(
x1)
Sep 04, 2022 23:03:33
x1)
Sep 04, 2022 23:03:33
Igen :D Sep 04, 2022 23:03:33
Balázs Padre
(
x13)
Sep 04, 2022 23:16:11
x13)
Oszi második bejelentkezésében mondta, hogy volt egy kis púppaskolás.Sneci kihívta a rend őreit is, akiket Oszi sodika telefonján mondta le.Ha így halad a dolog, akkor vagy tucat városban lesznek hangosak a renőrörsök Klein endre wolf nevétől.
broni
(
x45)
Sep 05, 2022 00:00:26
x45)
mi a keci történt, nem érek rá sodizini mindig
ascites
(
x57)
Sep 05, 2022 00:03:35
x57)
mi a keci történt, nem érek rá sodizini mindig
ascites
(
x57)
Sep 05, 2022 00:04:13
x57)
Sneci hazaugrott Győrbe egy megalázásra, de már elmúlt.
Sanyibacsi
(
x6)
Sep 05, 2022 00:06:19
x6)
Endre, hol van amit ígértél?
trashvod.com/w/gQioz7jb7ZtrCjVXANrkv3?start=1h43m16s
trashvod.com/w/gQioz7jb7ZtrCjVXANrkv3?start=1h43m16s
broni
(
x45)
Sep 05, 2022 00:11:48
x45)
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 05, 2022 00:16:48
x11)
a prof eljut kocsmákba, fifi csak utcákon ácsorog és benzinkutas túlárazott söröket iszik.
broni
(
x45)
Sep 05, 2022 00:19:05
x45)
búzi
ascites
(
x57)
Sep 05, 2022 00:39:16
x57)
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Sep 05, 2022 00:44:32
x7)
Recskás, influencerként nagyon fontos a kiszámíthatóság, ezért javaslok egy menetrendet a műsorodhoz, így nem kell betelefonálos liveokkal idegesítened magad, pedig rendkívül népszerű műsornak bizonyultak de voltál olyan fasz, hogy eldobtad mert leült a buziköd és elkábított a tranyófasz.
Ez a sikered egyik kulcsa, a másik meg a csövesvilla de azt úgysem fogod ennyi adóssággal elkezdeni. Jól gondold meg!
le vagy tiltva, kurva anyád
Ez a sikered egyik kulcsa, a másik meg a csövesvilla de azt úgysem fogod ennyi adóssággal elkezdeni. Jól gondold meg!
broni
(
x45)
Sep 05, 2022 00:49:52
x45)
nszksz
broni
(
x45)
Sep 05, 2022 01:07:14
x45)
sodi, a mocskos perverz
balek
(
x10)
Sep 05, 2022 01:33:53
x10)
Én nem látom a sodit a pedofilia vádja alól felmentő jegyzőkönyvet.
Ez azt jelenti, hogy Kiss Endre Farkas egy pedofil. Most már saját bevallása szerint is.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Ez azt jelenti, hogy Kiss Endre Farkas egy pedofil. Most már saját bevallása szerint is.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Sep 05, 2022 03:29:59
x5)
jó a jegyzőkönyv, együtt olvasgatjuk diával és kimberlyvel.
öklendező szerelő
(
x4)
Sep 05, 2022 07:24:28
x4)
Púpom baszdmeg geci ronda egy állat vagy.
Nem értettem sose, hogy gondolta, hogy jó lesz videósnak így. Nagyon durva tesképzavara lehet, hát gyomorforgató, ahogy kinéz, de ahogy zabál meg iszik, az elképesztő. Ha rendbe szedné magát, ami több évbe tellne, akkor talán nézhető lenne. Csak az a baj, hogy szellemi fogyatékos, és a műsora egy dadogós hülyeség a szeméthalom közepén, vagy a városban össze-vissza rángó kamerával. Az összes beszédtémája vagy undort keltő vagy provokáló. Szó szerint mindenki mondja neki ezeket, de ő influenszer akar/akart lenni. Annyira nincs képben a valósággal, hogy ez már rég orvosi eset. (De a púpja is.)
-
Sep 05, 2022 07:56:56
Egyébként mindig azt hittem, hogy a németek pénze majd az életmódodon keresztül fog a sírba taszítani, de úgy néz ki nem így lesz. A fiteós karriered fog kinyírni. Ha vége lesz ennek a németföldi évad-sorozatnak és haza kell gyere Magyarországra, akkor lesz véged. Fel tudod te fogni, hogy mekkora negatív internetes lábnyomot vettél te magadnak? Végig sztrímelted az elmúlt 3-4 évet, ebből a "kontentből" már egy videó is elég lenne egy normális embernek, hogy végleg eltakarodjon a netről, te pedig csináltál belőle több százat, ezret és még nincs vége. Nem sétálhatsz el az elől, amit az elmúlt 3-4-5 évben leműveltél, nem menekülhetsz!
Sep 05, 2022 07:56:56
Trollul Madár
(
x15)
Sep 05, 2022 08:00:12
x15)
Endre!
26 óra telt el és sehol nincsenek a
pedofil akták.
pedofil akták.
Puha Slag
(
x7)
Sep 05, 2022 08:06:15
x7)
Mi a fasz történt itt? A tegnap esti utolsó látogatásom óta eltelt egy fél éjszaka és 15 komment született.
Elfogyott a lendület trollégák?!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Jonciii
(
x8)
Sep 05, 2022 08:08:51
x8)
Mi a fasz történt itt? A tegnap esti utolsó látogatásom óta eltelt egy fél éjszaka és 15 komment született.
Lapítanak a mutánsok
verebvagy
Sep 05, 2022 08:29:55
Endre!
pedofil akták.
pedofil akták.
Extrakamatot Oszinak !
Sep 05, 2022 08:29:55
vladrl
(
x8)
Sep 05, 2022 08:31:50
x8)
Jo reggelt mindenkinek! Gyagyas, remelem te megpusztulsz, tajgit pedig kakiloba raktak az IMEIben. Az eg kek, fu zold.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 05, 2022 08:34:24
x10)
Endre! Remélem ma is segg részegen fogsz állásinterjúra menni. Tudod, az első benyomás mindig fontos!
Álmodjatok Rémeket!
Mitokondrium
(
x7)
Sep 05, 2022 08:35:34
x7)
Jo reggelt mindenkinek! Gyagyas, remelem te megpusztulsz, tajgit pedig kakiloba raktak az IMEIben. Az eg kek, fu zold.
Racs Gabort basztak seggbe az IMEI -ben!
banshee
(
x24)
Sep 05, 2022 08:35:47
x24)
Belenéztem a fiteóba, Oszi, király vagy!
Basom_Assad
Sep 05, 2022 08:36:07
Tudod, az első benyomás mindig fontos!
így mondjuk érthető Tibi miért mérges hogy nem tudta első alkalommal betenni Sep 05, 2022 08:36:07
banshee
(
x24)
Sep 05, 2022 08:38:51
x24)
Endre! Remélem ma is segg részegen fogsz állásinterjúra menni. Tudod, az első benyomás mindig fontos!
Uhhh, megvan vkinek, amikor azzal dicsekszik hogy ő genetikusan nem hízik el és nem kopaszodik, mert apjának is szép alacsony homloka van meg nincs pocakja?
Ehhez képest ritkuló pinahaj, veknicsücsökig felcsúszott homlok, barbapapa test...
verebvagy
Sep 05, 2022 08:44:00
200 iq ha először műr úgy látnak utána nemfog feltűnni nekik!
Kis jagerek legyenek nálad és ha nem is sikerült hazafele pityeregve mehet a bibibibi
Tulajdonképpen miért nem megy a hetyetye a recska birodalmán?
Okos sodi a sodi és megvonja magától az egyetlen bevételét?
Kis jagerek legyenek nálad és ha nem is sikerült hazafele pityeregve mehet a bibibibi
Tulajdonképpen miért nem megy a hetyetye a recska birodalmán?
Okos sodi a sodi és megvonja magától az egyetlen bevételét?
Sep 05, 2022 08:44:00
SnecológusHallgató
(
x4)
Sep 05, 2022 08:49:23
x4)
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
KicsiNéző
(
x13)
Sep 05, 2022 08:50:57
x13)
És igen, regenerált az autipajzs, jön a hetyetye.
KicsiNéző
(
x13)
Sep 05, 2022 08:54:40
x13)
Első reakció: Istenem Szandi, menekülj már, ez közös streamet akar veled meg Mercivel.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Sep 05, 2022 08:55:10
x5)
Ravatalflokk
Endrus nem öszinte a mosolyod?
Na kàvé
Endrus nem öszinte a mosolyod?
Na kàvé
verebvagy
Sep 05, 2022 08:57:52
Már te is csak úgy tudod inditani a napot mint a herby?
1 óra fürdés 2-3 sörikével?
Ő már haldoklik ! Shiker
Szokd meg a pofádon az arckifejezést amit az elköszönésnél alkalmaztál
1 óra fürdés 2-3 sörikével?
Ő már haldoklik ! Shiker
Szokd meg a pofádon az arckifejezést amit az elköszönésnél alkalmaztál
Sep 05, 2022 08:57:52
Trollok harca
(
x5)
Sep 05, 2022 08:58:46
x5)
botanikus kert = hármas befüvezve
Miskolci alvósejt
pekkujjunki sodi
(
x5)
Sep 05, 2022 08:58:55
x5)
Első reakció: Istenem Szandi, menekülj már, ez közös streamet akar veled meg Mercivel.
Szegényke szerelmes a vakmeleg fatàszpikàba.
Ezt nem làttuk jönni kedves tanszék,hogy van a naprendszerben olyan entitàs akinek kell a Púpos pedofil
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Sep 05, 2022 08:59:37
x5)
mit akar azzal a szerencsétlen nővel a buzi pedofil? heterónak akar tűnni?
Ténfép
(
x5)
Sep 05, 2022 09:01:50
x5)
Gyagyás, a fene a kurva anyádat, ebben az elbaszott hetyetyézős 05:01 hosszúságú baromságodban is minden szavad hazugság. Fel tudod ezt fogni, te ember alatti szhar, hogy nincs 1 db, picsaszádon kifosott kurva mondat ami igaz lenne? Természetesen még az se, hogy "Ezt megértettem." te köcsög.
Igyunk egy sörtöt, he
halászlé
(
x24)
Sep 05, 2022 09:03:54
x24)
nagyon görbül a picsaszáj, szejintem annyira nem folt sikeres a megbecélés....nagyon be kellett csikulni Mergának; telejes asszony tartás, no swinger, havi 1 szájbaélvezés?
Szandika: kurvára hihetetlen, hogy most hirtelen jófejek a gondnokok meg az orvosok és közeledbe engedik....vagy öngyilkossággal fenyegetőzött, vagy hazudsz!
amúgy meg menj a picsába, megint mutogatni akaord szerencsétlen nőt, ráadásul Mergával együtt! remélem, kiegyenesítik a púpodat, amikor a botanikában sétálgatsz...
"találtunk rá megoldást, hogy amikor bizonyos dolgok miatt kiakadok, vissza tudjam magam fogni" - tehát amikor kanos vagy és zaklatod a faszoddal, akkor a szisza beverheti a fejedet? jó ötlet!
Szandika: kurvára hihetetlen, hogy most hirtelen jófejek a gondnokok meg az orvosok és közeledbe engedik....vagy öngyilkossággal fenyegetőzött, vagy hazudsz!
amúgy meg menj a picsába, megint mutogatni akaord szerencsétlen nőt, ráadásul Mergával együtt! remélem, kiegyenesítik a púpodat, amikor a botanikában sétálgatsz...
"találtunk rá megoldást, hogy amikor bizonyos dolgok miatt kiakadok, vissza tudjam magam fogni" - tehát amikor kanos vagy és zaklatod a faszoddal, akkor a szisza beverheti a fejedet? jó ötlet!
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Sep 05, 2022 09:05:25
x7)
Ezt a Szandika projectet dobd el endre, jóból mondom
le vagy tiltva, kurva anyád
seymour schwartz
(
x6)
Sep 05, 2022 09:06:55
x6)
Púpi, nagyon megszoktad a jót és azt hiszed, hogy örökké tart. Nembaj, jössz te még haza, akkor fog pofán baszni a kis magyar valóság meg az a helyzet, amiért részben te is felelős vagy!
Ingatkanügyek
verebvagy
Sep 05, 2022 09:07:10
Villám nem jelentkezik, mennyit utaltál?
Sep 05, 2022 09:07:10
D_Dezső
(
x29)
Sep 05, 2022 09:08:01
x29)
“A live-ozás szétrombolta a jó hangulatot”
Szóval nem volt “baszás” este. Az a Sodinak nem jár! Az csak a húgyszagú, kétfogú hajléktalanoknak jár, a kandúr juszt sem baszik a Sodival!
De röhögök Gyagyás :)
Szóval nem volt “baszás” este. Az a Sodinak nem jár! Az csak a húgyszagú, kétfogú hajléktalanoknak jár, a kandúr juszt sem baszik a Sodival!
De röhögök Gyagyás :)
trolléga
(
x30)
Sep 05, 2022 09:09:21
x30)
Összefoglaló vekniflokk:
trashvod.com/w/fWF1LNfhbbtCRef52nX4eQ
És megint 5:01, te balfasz!
trashvod.com/w/fWF1LNfhbbtCRef52nX4eQ
És megint 5:01, te balfasz!
az az első képkocka, azt a kurva! szebb vízihullákat láttam már.

sok volt a kokó tegnap, púpom?
Igazmondó Juhász
(
x2)
Sep 05, 2022 09:09:47
x2)
Igen depi dezsős hangulatú a vekniflokk.
Csak nem felmondott a nagy ütyfél és távoznod kellett? Vagy a trollok megint kirugtak? De hát ők ártalmatlanok.
Örülhetűnk?
Csak nem felmondott a nagy ütyfél és távoznod kellett? Vagy a trollok megint kirugtak? De hát ők ártalmatlanok.
Örülhetűnk?
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 05, 2022 09:11:34
x23)
Valami történt vele. Nagyon maga alatt van. Hintáztatja magát ,nagy levegőket vesz, száját harapdálja, néha remeg az ajka. Ugye tegnap azt írta Oszinak, hogy streszes helyzetbe hívta. Valószínűleg Tibivel kapcsolatba történhetet valami.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
halászlé
(
x24)
Sep 05, 2022 09:15:27
x24)
Valami történt vele. Nagyon maga alatt van. Hintáztatja magát ,nagy levegőket vesz, száját harapdálja, néha remeg az ajka. Ugye tegnap azt írta Oszinak, hogy streszes helyzetbe hívta. Valószínűleg Tibivel kapcsolatba történhetet valami.
hidd el, nagyon egyszerű: a szisza nem akaj dolgozni, majd vezeti a háztartást; semmi swinger, semmi szexjáték; majd akkor lesz gecikótolgatás, ha ő úgy akarja...ja, és lehet befigyel egy új autó is, maradás fejében :o)))
Igazmondó Juhász
(
x2)
Sep 05, 2022 09:16:00
x2)
Csak nem pesten akar maradni Dáriusszal a szisza? És egy szintén nyomorulthoz megy aki nem pénzes de nem használja szolgaként? Endre indulj meg pestre, ezt tisztázni kell!
D_Dezső
(
x29)
Sep 05, 2022 09:17:29
x29)
Nincs itt nagy misztikus szerintem. Kibaszott megint egy csomó pénzt hotelre meg cica itatásra aztán, baszás nem volt csak csicskulás meg ignorálás.
Tegnap még jól bepiált mert full iseg volt, hogy a cica szószerint bármilyen hajléktalannal “baszik” aki szembe jön csak vele nem.
Most meg full másnapos, Valóság Vili rárúgta az ajtót, az anyagi csőd nagyon közel, meló kell sürgősen, nem ihat mert interjúk lesznek vagy ma már kezd valahol.
verebvagy
Sep 05, 2022 09:17:35
“A live-ozás szétrombolta a jó hangulatot”
Szóval nem volt “baszás” este.
Szóval nem volt “baszás” este.
Kis naiv a kúton vett energia italt hátha akar majd baszni még a cica !
Persze utána jött egy csöves aki felkérdezte és egyből felajánlotta neki hogy ne essen baja a vekninek
Sep 05, 2022 09:17:35
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 05, 2022 09:20:10
x5)
vissza kerestem pár screenshotot a tavaly május 1-el kapcsolatban, mivel tepedofilféreg ÉN utána néztem a "dokumentumoknak" nem úgy mint te "reggel hatig"
nem képként: imgur.com/a/1j7kt4p
Képenként:

jah és hogy megerősitetted hogy belementél:

Szóval akkor mikor várjam az 50 eurót amit jogosan nyertem?
#50euro + kamatok
nem képként: imgur.com/a/1j7kt4p
Képenként:

jah és hogy megerősitetted hogy belementél:

Szóval akkor mikor várjam az 50 eurót amit jogosan nyertem?
rBali
(
x24)
Sep 05, 2022 09:21:24
x24)
A cicában mindennél jobban tudatosítani kell, hogy Endre mellett veszélyben van és mindenféle ügy lesz a végén abból, ha ezzel a teljesen nyilvánvalóan bolond és beteg emberrel közösködik bármiben. Eddig is sejtette de most már tudja is, hogy egyre több teherrel jár az hogy ingyen sörike és cigi repül a szájba cserébe. Eljön hamarosan a pont amikor nem fogja már megérni neki, Endre ekkor fog újra családokat kiirtani és a gyagyás karácsony 3-4 már borítékolható :D
Oszi látogatása tökéletes volt, a cica tudja jól, hogy nincs olyan város az ország környékén ahol ne találná be őket valami kemény faszú troll és ki tudja mikor fogják tényleg jól megcsapkodni őket. Kinek hiányzik ez Endrén kívül? Na ugye.
Oszi látogatása tökéletes volt, a cica tudja jól, hogy nincs olyan város az ország környékén ahol ne találná be őket valami kemény faszú troll és ki tudja mikor fogják tényleg jól megcsapkodni őket. Kinek hiányzik ez Endrén kívül? Na ugye.
halászlé
(
x24)
Sep 05, 2022 09:24:32
x24)
A cicában mindennél jobban tudatosítani kell, hogy Endre mellett veszélyben van és mindenféle ügy lesz a végén abból, ha ezzel a teljesen nyilvánvalóan bolond és beteg emberrel közösködik bármiben. Eddig is sejtette de most már tudja is, hogy egyre több teherrel jár az hogy ingyen sörike és cigi repül a szájba cserébe. Eljön hamarosan a pont amikor nem fogja már megérni neki, Endre ekkor fog újra családokat kiirtani és a gyagyás karácsony 3-4 már borítékolható :D
pontosan, és hiába akar Merga Ausztriában "megtelepedni", amíg Endre ott van és közelében tudja, instant zaklatásnak lesz kitéve....sőt, ott fog neki keresztbe tenni, ahol csak tud...
verebvagy
Sep 05, 2022 09:26:04
Hát igen undorító volt mikor előadta Oszinak mintha a cicának ne lenne más választása.
Az apja nyomdokaiba lépett pedofil geci!
Nem tudom hogy áll az eddig cicára költöt fütyik száma de szerintem közel ott jár mintha kivettél volna egy albit pesten már az elején. BALEK
Sep 05, 2022 09:26:04
trolléga
(
x30)
Sep 05, 2022 09:26:45
x30)
Én mondjuk inkább rámelegíteném a sziszát. A tranyónál jobban csak NemmelegMárkra szórta jobban a pénz.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Sep 05, 2022 09:27:55
x5)
Tibi meg obudan is elteved szaz meteren,nyelvet nem beszel,onertekelese nulla.
Nem akar ausztriaban tartosan maradni neki a tyoproni,ketyeru,nagykorut szentharomsag az elete.
Nem akar ausztriaban tartosan maradni neki a tyoproni,ketyeru,nagykorut szentharomsag az elete.
rBali
(
x24)
Sep 05, 2022 09:29:00
x24)
Én mondjuk inkább rámelegíteném a sziszát. A tranyónál jobban csak NemmelegMárkra szórta jobban a pénz.
A visszaszerzése is legalább annyi, ha nem több stresszt és kiadást generál. Igazából tényleg magával baszik ki a SoDI, bárhogy is alakulnak köztük a dolgok. A szakadék felé haladnak mindenhogy.
rBali
(
x24)
Sep 05, 2022 09:30:02
x24)
Tibi meg obudan is elteved szaz meteren,nyelvet nem beszel,onertekelese nulla.
Ámen! Hiába verik ezt a fejébe a pedofilnak, nem fogja fel hogy márpedig ez így lesz a végén
verebvagy
Sep 05, 2022 09:33:51
Tegnap amit a büntetések végrehajtásáról mondott a tippmixfüggő az tényleg úgy van?
Biztos nem értesülnek majd a rendőrök hogy a cica nálad :)
Biztos nem értesülnek majd a rendőrök hogy a cica nálad :)
Sep 05, 2022 09:33:51
rBali
(
x24)
Sep 05, 2022 09:33:54
x24)
Kimondható az is, hogy Endre kvázi a hajléktalan életmódot támogatja, mert folyamatosan leitatva és bedrogozva tartja a cicát. Emiatt nem képes életmód váltásra és egy tárgyként használhatja néha a cicát, ha elég pénzt tesz a szájba.
SoDI, nem arról pofáztál, hogy te sohasem támogatnád a hajléktalan életmódot? Szerinted egy lepusztult alkoholistát piával a jobb élet felé tereled, vagy pedig a hajléktalanságát támogatod?
SoDI, nem arról pofáztál, hogy te sohasem támogatnád a hajléktalan életmódot? Szerinted egy lepusztult alkoholistát piával a jobb élet felé tereled, vagy pedig a hajléktalanságát támogatod?
135 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Egy utolsó féreg az is, de Sneci nem nézi a kiadásokat, ha a férjéről van szó. :D
pisztos vagyok benne, hogy nem pár szál cigi + egy kis ketyerű volt a tarifa :o))) (az egyéb költéseken felül etrmészetesen....)