"B kategóriás jogosítvány, hároméves tapasztalat és alapfokú németnyelv-tudás szükséges"
ajjaj endre! amúgy se bírná a sodi háta.

"úgy hallottam" :D:D ezek az ősi autizmusok kurva szórakoztatóak.
vérdíj target nr. 1
meg buzulni is lehet
Pont az ilyen korcsoknak kellene kötelező lennie. Akik annyira hülyék, hogy egy Fekete Péter kártyapakli megmutatására odaadják a lakásukat fedezetnek.
Plusz mire fel volt alkalmatlan? Sörrel teli szatyrokat tudja cipelgetni meg a berlini lopott monitort is kézben vitte haza.
Nincs ennek semmi baja a púpja miatt, csak gecironda.
habár tibor közlegény volt a körlet köcsöge, emiatt a lélek megacélozása elsodikázódott, a testét viszont megacélozták, így fasz nélkül is sikerrel tudta megvédeni magát a soditól, a pedótól.
vérdíj target nr. 1
Golda mama valszeg elintézte (leszopta a toborzótisztet) hogy ne kelljen a böszme fiacsakájának bevonulni, hanem inkább otthon segítsen a ház körül *pr*
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
tényleg, erről volt is valami sodértekezés, hogy majd ő szépen kávét szürcsölgetve irtja halomra az ellent messziről, miközben a mocskos kulákok meghalnak a fronton.
vérdíj target nr. 1
Azt megtanulta artikulálatlanul kiabálni, hogy : KÁRTYEN! KÁRTYEN!
Aki ismeri a történetem és rám mozdul, az minimum biszexuális
Ez mehetne Sodipédiára
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Annyira tudni lehetett, hogy Géza csak csatornavámpírkodik.
Alja szar hazudozó, gyáva bűnöző Géza a Géza.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Úgy tűnik marad ukrán
Endre egy pedofil!
Endre még a [/s]különleges hadművelet[/s]háború előtt tette ezt az ígéretet.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Rajzolvasó. Pedig a többi név, sokkal jobban illik, erre a hájfejűre.
Álmodjatok Rémeket!
- Katja F. (28), bécsi bolti eladó
2022.09.08
Még hogy a zinterneten nincs művészet és kultúrálódási lehetőség.
Irodalmi percek rovatunkat hallották/olvasták, ment az up!
#50euro + kamatok
+ PúpszásziVámpír
NSZKSZ
Nagyon nevetek, fülzsír tiktakkon Fullfingnak hívja magát? Vagy troll csatiról lopja a kontentot? mindesetre nevetek
www.tiktok.com/@megalodon7979
www.youtube.com/watch?v=alfDjYlQi6k
Amúgy meg mocskos állatkínzó, baribaszó ez is.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"

Vahúr is keménynek ígérte magát tegnap.
Vahur arcoskodását leszámítva, van erről megerősített információ, hogy megbaszta a kafferbivaly?
Hasonlóan sodihoz, nem csak pedofil lenne, hanem buzi is?
pedofilsodiasodi
Endre szerint lyuksógorok.
Tetyó! Ha ilyeneket írogatsz rólam legközelebb találkozunk szopni fogsz. Jóból mondom. Meg lesz tágítva a segglyukat. Háttyáresz?
Csak piros lámpát ne kapjak. Na szívószállal húsleves evés, csá.
Én tudom,hogy milyen dolgai voltak meg vannak de egyszerűen lenyűgőző,hogy hogy lehet valaki egyszerre ennyire őrült skrizofén és egyben egy zseni aki szemétből épít egy atomerőművet.
Hát azért hetyetye … Zseninek hívni a 2 hónapot villanyszerelő suliba járó, gányoló elmebeteget … merész. :)
De legalább áramot lopni megtanult a minicigó. Ő tényleg fetalálta az ingyen energiát, lopni kell a hídból :)
démon démon démon az egy démon az egy démon az egy démon
A folytonos moderáció és komment letiltogatás jót tesz a közönségépítésnek. Legalább a ratyivirág Tibor felfogta, hogy a trolloknak teret kell adni.
Mifaaaaaaaaaaaan
Annyira hiányolom az ehhez hasonló “irodalmi perceket” a forumról mostanában.
Szép munka zsidó!
Látod Gyagyás így látnak titeket az emberek.
Soderációrol meg Vahurról jut eszembe. Vahur chaten lőttem a képet .Egy olyan chat volt ez ahol csak feliratkozok szólhattak hozzá, nem tag módos, tehát pénzes hanem feliratkozos és igy hozta össze ezt. A sluszpoén az, hogy ha feliratkoztál (én megetetem) hogy kommentelj valamit neki, akkor ki irta a chat hogy csak azok a feliratkozók szolhatnak hozzá akik 4 hónapja fel vannak iratkozva náluk (azonnal le is iratkoztam). Tette ezt úgy, hogy előző nap volt, hogy a Trashvod mirror lenyomta nézettségbe a kutya live-ot. XD
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Amióta asodival egymás szájából zabálták a csipszet, nem volt kérdéses
a háttérben gyagya 50ezret kínált, hogy megveressék a két fogatlant, és tibi azt mondta, nincs 50ezrük (?).
még mindég olcsóbb lenne így elintéznia protkókat mint a fogorvosi számla
NEAAAHH
na, akkor kozma irány a heves megyei rendőrkapitányság, jelentsd fel magad
pedofilsodiasodi
Vajon hany ilyen koszlidercet kene egy kocsiba ultetni, hogy kozosen meglegyen a harmincket foguk?
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
ismerősei vannak, akikkel beszél a két alkesz, akikről nem tudják, hogy kozma ismerősei, azok jártak utána. állítólag.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Ilyen fogatlan embereket, a kurva életbe már, hányinger keltő.
Hiányzott már Professzor Úr! Merre járt? Vidéken kereste az elveszett MASZOP szavazókat?
Na lendítés, bejj.
A legközelebbi dohányboltba
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem dobták még ki őket. De valószínűleg napok kérdése.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Van már egy hónapja hogy odaköltözött a Gyagya? Miért baszták ki? Púpszász végállomás lesz ezután? Gondolom melócsá még mindig nincs.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Hát azért hetyetytetye...
A fogak száma mást mond!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
:D Az oltási könyvében '85 van
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ez most csak vicc ugye!!!!!
Én is 85-ös vagyok.
Ez a bomló kutyaszar darab, velem egyidős?
Mondd!!!! Hogy csak viccelsz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Most, hogy rádiócsend van, megkérdem már broni profot, mi a véleménye Higitós Peti új gyakornokáról, Solti Hannáról ?
assets.4cdn.hu/kraken/7nWe7mcNc5pvKOKOs.jpeg?width=96&height=96&fit=crop
🕎Endigame🕎

"Megacelozza a testet és a lelket"
Jók ezek a régi Sodi kommentek! :D
Valami hangzatosat akart írni, biztos ilyen hangulatban volt éppen.
Sodibodi!
A személyiség 5 éves korra alakul ki, a genallomany mellett a környezeti hatások együttes eredményeként. Az embert a sport, a tanulás, az alkotás és a problémamegoldás acélozza meg!
Tipikus régivágású proli szöveg, hogy "a katonaságnál tisztelet tanulsz" és hasonlók. Akinek 18+ évesen erre van szüksége, az disznók között nevelkedett.
Emellett a tiszteletet nem lehet diktálni, hanem ki kell érdemelni. A helyes nevelés abban segít, hogy felismerd az emberi értékeket, egyáltalán értékként tudj tekinteni rájuk, így képes legyél tisztelni azt, aki méltó erre.
Hülye vagy, ha képes vagy tisztelni egy vörösfejű, analfabéta tuskó őrmestert, aki nagy hangon ordibál. Az az ember egy mesterséges rezervátumban "valaki", állami pénzbol eltartva.
A valódi egészséges piacon nincsen értéke, mert nem ért semmihez. Talán kukaőrnek jó az üvegvisszaváltó mellé, ahol csak lumpenekkel kerül kapcsolatba.
És vajon a földbuta büdösszájú parasztgyerekek közelsége acelozza meg az embert?
Fifi, te rengetegszer írsz vagy mondasz dolgokat, de ezeknek köze sincs sem az értelmiségi, sem a joeszu emberhez! :D
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
A körözött öccse '86-os, ez meg '85-ös, biza
Falco
Sep 14, 2022 09:39:25
"Egy bécsi szupermarketben dolgozom. Hétköznap délutánhoz képest viszonylag nyugi van a boltban; hamarosan végzek; a rádióból Killers szól, amit imádok - das leben ist gut.
A felszabaduló időt árurendezéssel töltöm ki, közben pedig már azon gondolkodom, hogy mit főzzünk este a barátommal. Annyira jó lesz végre hazaérni és átölelni egymást! Lehet, hogy összedobunk valami olasz tésztát - még egy üveg jól passzoló vörösborunk is maradt hozzá múlt hétvégéről, amikor Stefan és Inge átjöttek.
Észreveszem, hogy a pénztár mellé beállt egy férfi - szinte ordító, émelyítő szúrós büdös izzadtság-, húgy-, és szarszaga van. Gyorsan végigmérem - lila tornacipő, elnyűtt, fekete, háromnegyedes nadrág; világoskék trikó, ami alól a bele kil- jézusom... ennek mellei vannak? Ginekomasztia? Valami kiégett testépítő lehet...? Az alacsony teste itt-ott dudorodó, nyálkás, barna, halott gilisztára emlékeztet. A haja hínárszerűen, csomókban pihen a kidudorodó szemei, az agresszív, csótányszerű tekintete fölött. Dühösnek látszik; elvadultan magyaráz a telefonjának; láthatóan nem ismeretlen terep neki ez a meglehetősen egyoldalú beszélgetés.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem nyugtalanít ez a figura. A kezeim robotikusan húzzák a szalagon a termékeket, miközben a figyelmem próbálom arra a hölgyre terelni, akit épp kiszolgálok.
Koppan, és koppan a szalag. Hat doboz Ottakringert vág oda valaki, hangosan; az utolsó pár darab már borul is. Felnézek - és elképedek.
Nem tudok jobb, vagy kevésbé sértő kifejezést használni - egy torzszülött áll előttem. Egy véres, borzasztó torzszülött. Össze-vissza álló szemüveg; torzonborz haj; a szaga még az előző "emberétől" is rosszabb. A nagy, buta, visszataszító fején friss vágott seb. A pólóján vérpaca. A rádió tovább szól -
"....open up my eager eyes..."
A torzszülött száján démoni szűk mosoly formálódik. Malacszemei mögé van írva az emberi gonoszság és egy életnek nevezett abszurd kudarc minden betűje.
"...cause I'm Mr. Brightside..."
Ha sokáig pillantasz a mélységbe, a mélység is beléd pillant.
2022.09.08
A felszabaduló időt árurendezéssel töltöm ki, közben pedig már azon gondolkodom, hogy mit főzzünk este a barátommal. Annyira jó lesz végre hazaérni és átölelni egymást! Lehet, hogy összedobunk valami olasz tésztát - még egy üveg jól passzoló vörösborunk is maradt hozzá múlt hétvégéről, amikor Stefan és Inge átjöttek.
Észreveszem, hogy a pénztár mellé beállt egy férfi - szinte ordító, émelyítő szúrós büdös izzadtság-, húgy-, és szarszaga van. Gyorsan végigmérem - lila tornacipő, elnyűtt, fekete, háromnegyedes nadrág; világoskék trikó, ami alól a bele kil- jézusom... ennek mellei vannak? Ginekomasztia? Valami kiégett testépítő lehet...? Az alacsony teste itt-ott dudorodó, nyálkás, barna, halott gilisztára emlékeztet. A haja hínárszerűen, csomókban pihen a kidudorodó szemei, az agresszív, csótányszerű tekintete fölött. Dühösnek látszik; elvadultan magyaráz a telefonjának; láthatóan nem ismeretlen terep neki ez a meglehetősen egyoldalú beszélgetés.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem nyugtalanít ez a figura. A kezeim robotikusan húzzák a szalagon a termékeket, miközben a figyelmem próbálom arra a hölgyre terelni, akit épp kiszolgálok.
Koppan, és koppan a szalag. Hat doboz Ottakringert vág oda valaki, hangosan; az utolsó pár darab már borul is. Felnézek - és elképedek.
Nem tudok jobb, vagy kevésbé sértő kifejezést használni - egy torzszülött áll előttem. Egy véres, borzasztó torzszülött. Össze-vissza álló szemüveg; torzonborz haj; a szaga még az előző "emberétől" is rosszabb. A nagy, buta, visszataszító fején friss vágott seb. A pólóján vérpaca. A rádió tovább szól -
A torzszülött száján démoni szűk mosoly formálódik. Malacszemei mögé van írva az emberi gonoszság és egy életnek nevezett abszurd kudarc minden betűje.
2022.09.08
Sep 14, 2022 09:39:25
Sodragon legendája
(
x2)
Sep 14, 2022 09:53:23
x2)
Szevasz Recskás! Lehet van még egy esély a magadfajta véglénynek is a labancok földjén. Nesze itt egy állásajánlat, hátha szürkeegérkedhetsz itt is:
index.hu/gazdasag/2022/09/14/osztrak-posta-magyarorszag-csomagszallitas/
Neked csak ezt álmodta a nagy teknős, meg az olcsó szar húgylangyos sört a kezedbe. Mert ilyen Sodi, a Sodi.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Neked csak ezt álmodta a nagy teknős, meg az olcsó szar húgylangyos sört a kezedbe. Mert ilyen Sodi, a Sodi.
Kötőjel
(
x12)
Sep 14, 2022 09:57:04
x12)
Szevasz Recskás! Lehet van még egy esély a magadfajta véglénynek is a labancok földjén. Nesze itt egy állásajánlat, hátha szürkeegérkedhetsz itt is:
"B kategóriás jogosítvány, hároméves tapasztalat és alapfokú németnyelv-tudás szükséges"

gobesug
(
x30)
Sep 14, 2022 10:04:21
x30)
meg buzulni is lehet
-
Sep 14, 2022 10:05:14
Geyza megint hazudott.
Már otthonról töltögeti fel a cicás flokkokat, pedig 2 napig most ráérnek bécsben...
Hazug műanyagbuddha.
Aki egy percig is hitt neki, az üljön le és gondolja át.
Már otthonról töltögeti fel a cicás flokkokat, pedig 2 napig most ráérnek bécsben...
Hazug műanyagbuddha.
Aki egy percig is hitt neki, az üljön le és gondolja át.
Sep 14, 2022 10:05:14
trolléga
(
x30)
Sep 14, 2022 10:05:46
x30)
ha belegondoltok a sorkatonaság lehet korábban kihozta volna már belőle a buzidémont.
többen arra tippeltek itt hogy Tibcédesz is az ott ért atrocitások miatt vágatta le a farkát. lehet Endre is már Edina lenne ha nem lett volna az a fránya púp. tudom-tudom, masztipartis komment integet
többen arra tippeltek itt hogy Tibcédesz is az ott ért atrocitások miatt vágatta le a farkát. lehet Endre is már Edina lenne ha nem lett volna az a fránya púp. tudom-tudom, masztipartis komment integet
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 14, 2022 10:06:50
x19)
Pont az ilyen korcsoknak kellene kötelező lennie. Akik annyira hülyék, hogy egy Fekete Péter kártyapakli megmutatására odaadják a lakásukat fedezetnek.
Plusz mire fel volt alkalmatlan? Sörrel teli szatyrokat tudja cipelgetni meg a berlini lopott monitort is kézben vitte haza.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Sep 14, 2022 10:08:17
x5)
endike most veszettül keres engem hogy megnézzen végső mentsvárként NEM FORDÍTVA. Sajnos nem fog sikerülni mert Tibor kergeti a lakáson keresztbe kasul hogy miért adta oda Vahúréknak a maradék pénzét a kártyenről AMI TIBORÉ IS MIVEL EGYÜTT ÉLNEK SZERELMI VISZONYBAN.
Kötőjel
(
x12)
Sep 14, 2022 10:08:23
x12)
ha belegondoltok a sorkatonaság lehet korábban kihozta volna már belőle a buzidémont.
habár tibor közlegény volt a körlet köcsöge, emiatt a lélek megacélozása elsodikázódott, a testét viszont megacélozták, így fasz nélkül is sikerrel tudta megvédeni magát a soditól, a pedótól.
trolléga
(
x30)
Sep 14, 2022 10:08:25
x30)
Golda mama valszeg elintézte (leszopta a toborzótisztet) hogy ne kelljen a böszme fiacsakájának bevonulni, hanem inkább otthon segítsen a ház körül *pr*
pedofilsodiasodi
(
x2)
Sep 14, 2022 10:09:03
x2)
Faszolvasó. Undorító az erőlködésed. Megint nem érkeztél meg.
Nem számít neked a családod, egy fabatkát sem. 2 forintért hagynád, hogy Kevinkén élvezkedjen a púpos gnóm.
Nem vagy más, csak egy pesofilmosdató műmájer.
pedofilsodiasodi
Nem számít neked a családod, egy fabatkát sem. 2 forintért hagynád, hogy Kevinkén élvezkedjen a púpos gnóm.
Nem vagy más, csak egy pesofilmosdató műmájer.
xray
(
x21)
Sep 14, 2022 10:10:46
x21)
ő úgy gondolta, hogy a hátországban kezeli a technikát, amíg a plebsz lövi egymást. Plusz mire fel volt alkalmatlan? Sörrel teli szatyrokat tudja cipelgetni meg a berlini lopott monitort is kézben vitte haza.
Hahó
(
x136)
Sep 14, 2022 10:10:49
x136)
Gayzának mehet a kevinkézés.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Kötőjel
(
x12)
x12)
hazug szerencsétlen vagy te, gayza, nem felelős családapa!
vérdíj target nr. 1
Kötőjel
(
x12)
Sep 14, 2022 10:12:33
x12)
ő úgy gondolta, hogy a hátországban kezeli a technikát, amíg a plebsz lövi egymást.
tényleg, erről volt is valami sodértekezés, hogy majd ő szépen kávét szürcsölgetve irtja halomra az ellent messziről, miközben a mocskos kulákok meghalnak a fronton.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 14, 2022 10:12:34
x47)
Mivel endréről van szó, minden testi-lelki torzulását természetesnek veszem és elfelejtem, hogy biológiailag egy emberi lény, így nem mérhetem őt semmilyen rajzfilmfigurához, vagy egyéb kitalált torzszülötthöz. Na és ilyenkor felváltva szörnyülködök és röhögök, mert eszembe jut, hogy például púpos, baszdmeg. Ott van egy gecinagy púp a hátán :DD Én nem ismerek púpos embereket, egyedül a Deákon láttam ilyet, de az egy kéregető 75 éves néni volt. Még Tibi is "púpomnak" hívja. :DD
De legalább impotens.
De legalább impotens.
balek
(
x10)
Sep 14, 2022 10:15:11
x10)
Az vesse sodira az első követ, akit még nem hívott a főnöke szörnyetegnek.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Merga
(
x1)
Sep 14, 2022 10:15:53
x1)
"
Buta Szisza, amennyi időt összességében kint töltöttél a sógoroknál, a koszon kívül valami más is ragadhatott volna rád. :) Legalább pár szó.
Buta Szisza, amennyi időt összességében kint töltöttél a sógoroknál, a koszon kívül valami más is ragadhatott volna rád. :) Legalább pár szó.
Azt megtanulta artikulálatlanul kiabálni, hogy : KÁRTYEN! KÁRTYEN!
Ásó27
(
x68)
Sep 14, 2022 10:20:43
x68)
Gyáva Géjza a Géjza, akinek a fiát egy pedofil is a szájára veheti, nem fog történni semmi. Ugye nem adtál el képeket Kevinkéről Endrének???
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Sep 14, 2022 10:22:48
x30)
Mi Gayza csatornájának a rendes neve? Állandóan elfelejtem, mindig csak fingolvasónak meg faszolvasónak van hívva -nagyon helyesen-.
EgyetemistaSrác
(
x1)
Sep 14, 2022 10:23:12
x1)
"Egy bécsi szupermarketben dolgozom. Hétköznap délutánhoz képest viszonylag nyugi van a boltban; hamarosan végzek; a rádióból Killers szól, amit imádok - das leben ist gut.
2022.09.08
2022.09.08
Ez mehetne Sodipédiára
Trollul Madár
(
x15)
Sep 14, 2022 10:25:07
x15)
Gyáva Géjza a Géjza, akinek a fiát egy pedofil is a szájára veheti, nem fog történni semmi. Ugye nem adtál el képeket Kevinkéről Endrének???
Annyira tudni lehetett, hogy Géza csak csatornavámpírkodik.
Alja szar hazudozó, gyáva bűnöző Géza a Géza.
buniBanki
(
x2)
x2)
Endre!
Azt is megígérted, hogy elviszed Goldát az Oroszországi Kievbe.
Nagyon várjuk!
Azt is megígérted, hogy elviszed Goldát az Oroszországi Kievbe.
Nagyon várjuk!
Úgy tűnik marad ukrán
Púpszászi napelem
(
x13)
Sep 14, 2022 10:25:24
x13)
Gayza megint bebizonyította hogy egy utolsó pedofil bűnöző, mint a barátja sodi. Kár lenne ha a gyámügy rászabadulna arra a pedofilra aki szándékosan a gyerekszobában szívja a kapadohányt...
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Sodronyka
(
x4)
Sep 14, 2022 10:25:41
x4)
Rajzolvaso
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Mi Gayza csatornájának a rendes neve? Állandóan elfelejtem, mindig csak fingolvasónak meg faszolvasónak van hívva -nagyon helyesen-.
Trollul Madár
(
x15)
Sep 14, 2022 10:26:34
x15)
Úgy tűnik marad ukrán
Endre még a [/s]különleges hadművelet[/s]háború előtt tette ezt az ígéretet.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 14, 2022 10:27:01
x47)
Gayza nem merte átküldeni Kevinkéről a képeket, mert az visszakereshető, így inkább kinyomtatva vitte el neki. Egy zacskó chips - egy fénykép.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 14, 2022 10:27:11
x10)
Rajzolvasó. Pedig a többi név, sokkal jobban illik, erre a hájfejűre.
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 14, 2022 10:34:31
x5)
2022.09.08
Még hogy a zinterneten nincs művészet és kultúrálódási lehetőség.
Irodalmi percek rovatunkat hallották/olvasták, ment az up!
trolléga
(
x30)
Sep 14, 2022 10:34:49
x30)
Rajzolvaso
+ PúpszásziVámpír
NSZKSZ
Nagyon nevetek, fülzsír tiktakkon Fullfingnak hívja magát? Vagy troll csatiról lopja a kontentot? mindesetre nevetek
www.tiktok.com/@megalodon7979
www.youtube.com/watch?v=alfDjYlQi6k
Amúgy meg mocskos állatkínzó, baribaszó ez is.
Hahó
(
x136)
Sep 14, 2022 10:37:16
x136)
Gayza az mondta (hazudta), hogy ott lesz a tranyó tárgyalásán.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Anschluss
(
x4)
Sep 14, 2022 10:38:15
x4)
Mehetne amugy Gezaeknak a gyamugyes faszerdo. Siman veszelyezteti a gyereket azzal, hogy ilyen tarsasag van korulotte, megy a Kevinkezes, nemi eroszakkal meg veressel fenyegetik a kiskoru gyereket az apja haverjai. Meg ugye ott a sok buncselekmeny.
Valaki mar regebben irta hogy mentek gyamugyes bejelentesek, lehet ugy kellene, hogy valami felsobb forumon jelenteni, hogy faszerdo ultetodjon a helyi gyamugynek is amiert korabban nem intezkedtek. Azt szoktak szeretni, annak mar biztos meg lenne a hatasa.
anschluss
Valaki mar regebben irta hogy mentek gyamugyes bejelentesek, lehet ugy kellene, hogy valami felsobb forumon jelenteni, hogy faszerdo ultetodjon a helyi gyamugynek is amiert korabban nem intezkedtek. Azt szoktak szeretni, annak mar biztos meg lenne a hatasa.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 14, 2022 10:42:45
x10)
www.youtube.com/watch?v=Iu9zsnGmjag&ab_channel=SaveOurSouls
Eközben RGL megépítette, a hordozható atombombát.
Álmodjatok Rémeket!
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Sep 14, 2022 10:44:06
x7)
A retard kvartett tagjainak (endre, vahur, fullfing,tranyó) vajon összesen van annyi foga, mint egy 1db egészséges felnőttnek? Többen kérdezik.
A jó portás csak baszik!
Trollul Madár
(
x15)
Sep 14, 2022 10:58:11
x15)

hejneken
(
x3)
Sep 14, 2022 10:59:48
x3)
Gyagyás!
Valami infót löknöd kéne, mert most bizonytalanságban élek. Akkor most videós vagy, vagy nem vagy videós?
Kártyen
Na meló, csá.
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Valami infót löknöd kéne, mert most bizonytalanságban élek. Akkor most videós vagy, vagy nem vagy videós?
Kártyen
Na meló, csá.
pedofilsodiasodi
(
x2)
Sep 14, 2022 11:00:11
x2)
Vahur arcoskodását leszámítva, van erről megerősített információ, hogy megbaszta a kafferbivaly?
Trollul Madár
(
x15)
Sep 14, 2022 11:03:09
x15)
Endre szerint lyuksógorok.
Vahúr kutya
Sep 14, 2022 11:03:22
Tetyó! Ha ilyeneket írogatsz rólam legközelebb találkozunk szopni fogsz. Jóból mondom. Meg lesz tágítva a segglyukat. Háttyáresz?
Csak piros lámpát ne kapjak. Na szívószállal húsleves evés, csá.
Sep 14, 2022 11:03:22
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Sep 14, 2022 11:10:00
x1)
www.youtube.com/watch?v=Iu9zsnGmjag&ab_channel=SaveOurSouls
Én tudom,hogy milyen dolgai voltak meg vannak de egyszerűen lenyűgőző,hogy hogy lehet valaki egyszerre ennyire őrült skrizofén és egyben egy zseni aki szemétből épít egy atomerőművet.
xray
(
x21)
Sep 14, 2022 11:25:08
x21)
gyagyás meg szarból épít várat.
xray
(
x21)
Sep 14, 2022 11:30:50
x21)
Sep 14, 2022 11:30:50
gyagyás meg szarból épít várat.
kötöznivaló mindkettő. Sep 14, 2022 11:30:50
D_Dezső
(
x29)
Sep 14, 2022 11:31:18
x29)
de egyszerűen lenyűgőző,hogy hogy lehet valaki egyszerre ennyire őrült skrizofén és egyben egy zseni aki szemétből épít egy atomerőművet.
Hát azért hetyetye … Zseninek hívni a 2 hónapot villanyszerelő suliba járó, gányoló elmebeteget … merész. :)
De legalább áramot lopni megtanult a minicigó. Ő tényleg fetalálta az ingyen energiát, lopni kell a hídból :)
pedofilsodiasodi
(
x2)
Sep 14, 2022 11:34:16
x2)
Latom fülzsír nagyon erőlködsz a macskás videókkal. Nagy volt a pofád, aztán sehol semmi. A családod becsülete tényleg ennyit ér számodra?
Undorító alak vagy. Egy fiúnak fel kell tudni nézni az apjára, aki védelmezi őt. Habiszti guszti vagy tetyó...
pedofilsodiasodi
Undorító alak vagy. Egy fiúnak fel kell tudni nézni az apjára, aki védelmezi őt. Habiszti guszti vagy tetyó...
gobesug
(
x30)
Sep 14, 2022 11:35:51
x30)
kiss endre...
farkas.
farkas, impotens farokkal.
egy bűzlő és herélt kant gyömöszöl.
buzi ő.
kártékony buzi.
el kell pusztítani.
készülünk.
farkas.
farkas, impotens farokkal.
egy bűzlő és herélt kant gyömöszöl.
buzi ő.
kártékony buzi.
el kell pusztítani.
készülünk.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 14, 2022 11:36:44
x10)
Amúgy Géyza és Kozma, ugyanolyan homokláda, mint a gyagyás. Mindkettő arról pofázik folyamat, hogy szopatták, kurták szét a faxpinást.
Álmodjatok Rémeket!
D_Dezső
(
x29)
Sep 14, 2022 11:42:14
x29)
Gyagyás, a héten megkaptad már a verést az uradtól?
döglöttpiton
Sep 14, 2022 11:43:19
Sep 14, 2022 11:43:19
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 14, 2022 11:49:11
x23)
Persze hogy kivan kapcsolva Gayzánál is a videó alatti hozzászólás. Le se tagadhatnák, hogy Vahurral egy párt alkotnak ők. Buzi Sodi asodi. Buzi Géza agéza.
Ásó27
(
x68)
Sep 14, 2022 11:52:46
x68)
Persze hogy kivan kapcsolva Gayzánál is a videó alatti hozzászólás. Le se tagadhatnák, hogy Vahurral egy párt alkotnak ők. Buzi Sodi asodi. Buzi Géza agéza.
A folytonos moderáció és komment letiltogatás jót tesz a közönségépítésnek. Legalább a ratyivirág Tibor felfogta, hogy a trolloknak teret kell adni.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 14, 2022 11:58:29
x39)
Gayzával kapcsolatban ragadt be egy gondolat a fejembe, ebéd utáni kávézás alatt.
Vajon mi a célja azzal, hogy egy olyan képet alakít ki magáról, hogy megbízhatatlan, szava hihetetlen és pénzért a saját gyerekét is kölcs9n adná egy pedofilnak, kipróbálásra.
Vajon beakadt a Maunika Show életérzés.
Erős benne a szereplési vágy és a kapuzárási pánikkal együtt ezek az ostoba baromságok fogannak meg, jó ötlet gyanánt a fejében?
Őszintén!
Ki az, aki kétkezi munkásként, családdal, pici gyerekkel az oldalán, azt a képet szeretné kialakítani másokban, hogy egy szar ember.
Mi ebben az ötlet?
Vagy ez ilyen fiatalkori, "vicces, hogy hülyét csinálok magamból"?
Ha ennyire unatkoznék, keresnék egy új hobbit.
Valami kis szarságot, amivel unalmas perceimben el tudom foglalni magam.
Gayza helyében elkezdenék edzeni, hogy ne dögöljek meg a következő pár évben.
És még egy.
Ha ennyire nyomorult lennék, nem csinálnék róla videókat.
Ez a sunka fejű barom, fel sem fogja, hogy a saját gyerekének az életét teszi tönkre ezzel, már előre.
Pontosan tudja, hogy az internet nem felejt.
Sosem értem azokat az embereket, akik a saját nyomorúságuk miatt, mások életébe is csak szenvedést akarnak hozni.
Hánynom kell az ilyenektől.
Vajon mi a célja azzal, hogy egy olyan képet alakít ki magáról, hogy megbízhatatlan, szava hihetetlen és pénzért a saját gyerekét is kölcs9n adná egy pedofilnak, kipróbálásra.
Vajon beakadt a Maunika Show életérzés.
Erős benne a szereplési vágy és a kapuzárási pánikkal együtt ezek az ostoba baromságok fogannak meg, jó ötlet gyanánt a fejében?
Őszintén!
Ki az, aki kétkezi munkásként, családdal, pici gyerekkel az oldalán, azt a képet szeretné kialakítani másokban, hogy egy szar ember.
Mi ebben az ötlet?
Vagy ez ilyen fiatalkori, "vicces, hogy hülyét csinálok magamból"?
Ha ennyire unatkoznék, keresnék egy új hobbit.
Valami kis szarságot, amivel unalmas perceimben el tudom foglalni magam.
Gayza helyében elkezdenék edzeni, hogy ne dögöljek meg a következő pár évben.
És még egy.
Ha ennyire nyomorult lennék, nem csinálnék róla videókat.
Ez a sunka fejű barom, fel sem fogja, hogy a saját gyerekének az életét teszi tönkre ezzel, már előre.
Pontosan tudja, hogy az internet nem felejt.
Sosem értem azokat az embereket, akik a saját nyomorúságuk miatt, mások életébe is csak szenvedést akarnak hozni.
Hánynom kell az ilyenektől.
D_Dezső
(
x29)
Sep 14, 2022 11:58:40
x29)
"Egy bécsi szupermarketben dolgozom. Hétköznap délutánhoz képest viszonylag nyugi van a boltban; hamarosan
Annyira hiányolom az ehhez hasonló “irodalmi perceket” a forumról mostanában.
Szép munka zsidó!
Látod Gyagyás így látnak titeket az emberek.
rBali
(
x24)
Sep 14, 2022 12:02:59
x24)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Erdélyi Mónika
Sep 14, 2022 12:03:04
De gayza miért adnàd oda kevinkét egy pedofilnak hát ilyet nem csinálunk!
Sep 14, 2022 12:03:04
pedofilsodiasodi
(
x2)
Sep 14, 2022 12:06:24
x2)
Hagyjad már magad Kozma. Még a saját autódban is csak a jobb 1-ben ülhetsz. :)
pedofilsodiasodi
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 14, 2022 12:07:30
x23)
Soderációrol meg Vahurról jut eszembe. Vahur chaten lőttem a képet .Egy olyan chat volt ez ahol csak feliratkozok szólhattak hozzá, nem tag módos, tehát pénzes hanem feliratkozos és igy hozta össze ezt. A sluszpoén az, hogy ha feliratkoztál (én megetetem) hogy kommentelj valamit neki, akkor ki irta a chat hogy csak azok a feliratkozók szolhatnak hozzá akik 4 hónapja fel vannak iratkozva náluk (azonnal le is iratkoztam). Tette ezt úgy, hogy előző nap volt, hogy a Trashvod mirror lenyomta nézettségbe a kutya live-ot. XD
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 14, 2022 12:09:16
x11)
vahúr kutya produkálja magát.
és persze nem mentek ki bécsbe gayzával.
és persze nem mentek ki bécsbe gayzával.
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 14, 2022 12:10:33
x11)
mi lehet a lakásból kirúgásnál jobb?
kitiltják őket a labancoktól? bedőlt a kártyavár? hazudik kozma megint? vagy a denveri mustangok csapata?
kitiltják őket a labancoktól? bedőlt a kártyavár? hazudik kozma megint? vagy a denveri mustangok csapata?
Jonciii
(
x8)
Sep 14, 2022 12:10:42
x8)
Amióta asodival egymás szájából zabálták a csipszet, nem volt kérdéses
pedofilsodiasodi
(
x2)
Sep 14, 2022 12:10:57
x2)
Kozma bejelenti a következőket:

pedofilsodiasodi

broni
(
x45)
Sep 14, 2022 12:10:58
x45)
good fuck the queen
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 14, 2022 12:13:54
x11)
mikor gyagya és tibi meghallották, h kozmáék úton vannak, bezárkóztak, kihúzták a csengőt és tibi egy felszopón keresztül fenyegetni kezdte kozmát, h ne menjenek oda.
a háttérben gyagya 50ezret kínált, hogy megveressék a két fogatlant, és tibi azt mondta, nincs 50ezrük (?).
ez a kurvanagy infó, nagy durvaság.
köszönjük szépen. kozma ki van baszva, mint show-runner.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 14, 2022 12:14:32
x39)
Vahúr:
"Álmenő, maffia komplexusos, köcsögök"
Hogy mondod?
"Álmenő, maffia komplexusos, köcsögök"
Hogy mondod?
Basom_Assad
Sep 14, 2022 12:15:22
még mindég olcsóbb lenne így elintéznia protkókat mint a fogorvosi számla
Sep 14, 2022 12:15:22
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 14, 2022 12:15:33
x11)
fordítva, tibi ajánlott fel 50ezret kozmáék megveréséért, a púpos pénzét. nem mintha számítana, mert az sem az ő pénze.
pedofilsodiasodi
(
x2)
Sep 14, 2022 12:15:44
x2)
mikor gyagya és tibi meghallották, h kozmáék úton vannak, bezárkóztak, kihúzták a csengőt és tibi egy felszopón keresztül fenyegetni kezdte kozmát, h ne menjenek oda.
na, akkor kozma irány a heves megyei rendőrkapitányság, jelentsd fel magad
Mitokondrium
(
x7)
Sep 14, 2022 12:16:00
x7)
Vajon hany ilyen koszlidercet kene egy kocsiba ultetni, hogy kozosen meglegyen a harmincket foguk?
pedofilsodiasodi
(
x2)
Sep 14, 2022 12:16:28
x2)
Na és te azt honnan tudod, hogy kikapcsolták a csengőt?
pedofilsodiasodi
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 14, 2022 12:17:56
x11)
Na és te azt honnan tudod, hogy kikapcsolták a csengőt?
ismerősei vannak, akikkel beszél a két alkesz, akikről nem tudják, hogy kozma ismerősei, azok jártak utána. állítólag.
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 14, 2022 12:18:29
x11)
kozma parancsot adott a lájvozásra gyagyának.
pedofilsodiasodi
(
x2)
Sep 14, 2022 12:18:31
x2)
nem azért átkozunk, mert nincs műsor kozma, hanem azért, mert egy ruppótlan, maffiakomplexusos fehércigány vagy, aki élősködik a társadalmon, semmi keresnivalód nincs az emberek között
pedofilsodiasodi
rBali
(
x24)
Sep 14, 2022 12:21:16
x24)
Endre, minek kapcsoltad ki a csengőt?
Hogyan fognak így csengőfrászolni nálatok?
Hogyan fognak így csengőfrászolni nálatok?
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Sep 14, 2022 12:25:16
x2)
Ilyen fogatlan embereket, a kurva életbe már, hányinger keltő.
hejneken
(
x3)
Sep 14, 2022 12:30:08
x3)
Vahúr kutya!
Már a Bëlga is megírta 2005-ben, hogy milyen ember vagy.
Idézem: "Sötét, bunkó, primitív geci"
Na erről ennyit.
* ásít *
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Már a Bëlga is megírta 2005-ben, hogy milyen ember vagy.
Idézem: "Sötét, bunkó, primitív geci"
Na erről ennyit.
* ásít *
Ásó27
(
x68)
Sep 14, 2022 12:32:29
x68)
Endre a seggedet sem tudod kitörölni egyedül, majd pont verőembereket fogsz találni :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Sep 14, 2022 12:32:38
x30)
good fuck the queen
Hiányzott már Professzor Úr! Merre járt? Vidéken kereste az elveszett MASZOP szavazókat?
Na lendítés, bejj.
koszos
(
x11)
Sep 14, 2022 12:39:34
x11)
minek veroember gyagyas ?:D hiosz a tibi kiut mindenkit nem ?:D a kuzdosportok hercege :D
meg ugyebar a szavara 100 ember ugrik,szal nem ertem az egeszet :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
meg ugyebar a szavara 100 ember ugrik,szal nem ertem az egeszet :D
Hiénaverő
(
x17)
Sep 14, 2022 12:41:06
x17)
Ha kidobták a Gagyásékat, akkor hova mennek Vahúrkutyáék felkérdezni?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Ásó27
(
x68)
Sep 14, 2022 12:41:26
x68)
A legközelebbi dohányboltba
-
Sep 14, 2022 12:41:47
Egy szavát ne higyjétek a kutyának, aki tegnap belehazudott a pofankba es rohogott a Tanszeken az mast nem erdemel csak faszerdot.
Geyzaval egyutt.
Geyzaval egyutt.
Sep 14, 2022 12:41:47
max5enutálnak
(
x47)
Sep 14, 2022 12:43:36
x47)
Ha tényleg kikapcsolták a csengőt, azt csak Tibi csinálhatta, endrének ez ördöglakat. Ugye így volt, pedofil? A faszid megoldotta!
rBali
(
x24)
Sep 14, 2022 12:43:51
x24)
mikedp
(
x9)
Sep 14, 2022 12:44:05
x9)
most kivel beszélhet ?
KURVArangy
Hiénaverő
(
x17)
Sep 14, 2022 12:47:35
x17)
Van már egy hónapja hogy odaköltözött a Gyagya? Miért baszták ki? Púpszász végállomás lesz ezután? Gondolom melócsá még mindig nincs.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 14, 2022 12:48:52
x39)
Ostoba vahúr, beszél össze vissza :D
Felét a fórumról szedi, a másik felét kitalálja...
Ez is egy alternatív valóságban él, mint gyagya és tibike.
Semmi infó és semmi tény nem volt :D
Ostoba baromja :D
Felét a fórumról szedi, a másik felét kitalálja...
Ez is egy alternatív valóságban él, mint gyagya és tibike.
Semmi infó és semmi tény nem volt :D
Ostoba baromja :D
MacY2
(
x1)
Sep 14, 2022 12:55:19
x1)
Kemény Tibi formáját hozva,faszpináját behúzza. Két szerencsétlen faszkalap :D a háttérben gyagya 50ezret kínált, hogy megveressék a két fogatlant, és tibi azt mondta, nincs 50ezrük (?).
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 14, 2022 12:55:33
x10)
Vahurba az a legjobb, hogy elindít egy élőt és kb. a 40 percből 20 percen keresztül, kussba van és csak hunyorog.
Álmodjatok Rémeket!
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 14, 2022 12:56:42
x23)
Nem tudom ki hogy van vele, de én elnézem max elhallgatom ezeket a trasheket, főleg ha a gyagyás is érintve van. De ez a fogatlan kutya, egy akkor nulla, hogy 2 perc után felakarom vágni az ereimet kínomba tőle.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 14, 2022 12:59:14
x47)
Vahúr úgy néz ki, mint egy 58 éves, aki letagadhat 3 évet.
xray
(
x21)
Sep 14, 2022 13:01:23
x21)
Sep 14, 2022 13:01:23
miért, nem annyi? xd Sep 14, 2022 13:01:23
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Sep 14, 2022 13:02:44
x7)
kozma arcába még a traktorkerék is beletörne
ha átjut a mélybarázdás homlokán, akkor a foghelyén fog elakadni
hátyáresz
le vagy tiltva, kurva anyád
ha átjut a mélybarázdás homlokán, akkor a foghelyén fog elakadni
hátyáresz
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 14, 2022 13:03:29
x39)
Hát azért hetyetytetye...
A fogak száma mást mond!
max5enutálnak
(
x47)
Sep 14, 2022 13:04:20
x47)
miért, nem annyi? xd
D_Dezső
(
x29)
Sep 14, 2022 13:07:49
x29)
ENDRE! 10 éve ebben a videóban azt mondtad Törpapának, hogy ha "nagy a baj, akkor Tesco".
Te miért nem mész el most dolgozni árúfeltöltőnek? Szerintem elég nagy a baj :)
youtu.be/oQwSvmxDenM?t=3282
Te miért nem mész el most dolgozni árúfeltöltőnek? Szerintem elég nagy a baj :)
youtu.be/oQwSvmxDenM?t=3282
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 14, 2022 13:08:06
x39)
Én is 85-ös vagyok.
Penzmento
(
x6)
Sep 14, 2022 13:11:52
x6)
good fuck the queen
Most, hogy rádiócsend van, megkérdem már broni profot, mi a véleménye Higitós Peti új gyakornokáról, Solti Hannáról ?
assets.4cdn.hu/kraken/7nWe7mcNc5pvKOKOs.jpeg?width=96&height=96&fit=crop
trolléga
(
x30)
Sep 14, 2022 13:12:06
x30)
Ez ilyen trash közös vonás lehet, mindegyik legalább egy tizessel többnek néz ki mint amennyi.
Nem hiába, az utcai évek duplán számítanak xD
Nem hiába, az utcai évek duplán számítanak xD
Kanos Aggastyán
Sep 14, 2022 13:24:53

"Megacelozza a testet és a lelket"
Jók ezek a régi Sodi kommentek! :D
Valami hangzatosat akart írni, biztos ilyen hangulatban volt éppen.
Sodibodi!
A személyiség 5 éves korra alakul ki, a genallomany mellett a környezeti hatások együttes eredményeként. Az embert a sport, a tanulás, az alkotás és a problémamegoldás acélozza meg!
Tipikus régivágású proli szöveg, hogy "a katonaságnál tisztelet tanulsz" és hasonlók. Akinek 18+ évesen erre van szüksége, az disznók között nevelkedett.
Emellett a tiszteletet nem lehet diktálni, hanem ki kell érdemelni. A helyes nevelés abban segít, hogy felismerd az emberi értékeket, egyáltalán értékként tudj tekinteni rájuk, így képes legyél tisztelni azt, aki méltó erre.
Hülye vagy, ha képes vagy tisztelni egy vörösfejű, analfabéta tuskó őrmestert, aki nagy hangon ordibál. Az az ember egy mesterséges rezervátumban "valaki", állami pénzbol eltartva.
A valódi egészséges piacon nincsen értéke, mert nem ért semmihez. Talán kukaőrnek jó az üvegvisszaváltó mellé, ahol csak lumpenekkel kerül kapcsolatba.
És vajon a földbuta büdösszájú parasztgyerekek közelsége acelozza meg az embert?
Fifi, te rengetegszer írsz vagy mondasz dolgokat, de ezeknek köze sincs sem az értelmiségi, sem a joeszu emberhez! :D
Sep 14, 2022 13:24:53
max5enutálnak
(
x47)
Sep 14, 2022 13:32:27
x47)
Én is 85-ös vagyok.
Én is 85-ös vagyok.
A körözött öccse '86-os, ez meg '85-ös, biza
99 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

mészárló sodi lesz a sodi.
Mondjuk itt pont igazat mondott. A havi egy millió megvan a hitelkártyák terhére. Drága a sör, háború van!