Úgy látom épp rumcival beszélget a fejében.
De hazudik a gecije mert moderál még a pedofilnál, ez ezeknél az elmebetegeknél default, hogy kamuznak?
Bocsánat, hogy bele pofázok, felkérés nélkül.
A módszer egyébként remek.
A habarásnál.
A rántásnál, zutty bele és kever a helyes moveset.
De a tranyónál sem kell már a logikát keresni.
Elitta az agyát, és/vagy segghülye volt a főzéshez mindig is.
Főzés elején percekig szidja, "ez a rizs szar..."
15 perc múlva már nagyon finom és pont jó.
Jó nagy kínzás ez a Jackass konyha a púposnak.
Mindig várom, mivel kínozza, az aktuális nap a szejejme...
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
leszart róka a herby, de annyira, hogy még sneci se reagál rá :D annyit sem ér, mint egy átlagos betelofánló felszopó
lehet ez csak azért van, mert nem néztem mostanában sneci liveokat, de egyáltalán nem rémlik, hogy akár említené a sümegi koldust, kivéve amikor 20. alkalommal süti el a "jó a műsor, együtt nézzük diával és kimberlyvel" szöveget
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
remélem, sütni nem akar....:o)))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nyilván, én is ezt írtam. :) A hideg habarásnál jó, de egyébként a hideg rántásnál is, semmiképpen nem a forrónál. XD
Még csak most tudom visszanézni, de esküszöm, már nem tudom mit mivel csinál!! Két fazekat látok, mindegyikbe belekutyul, hogy melyikben mi van nem tudom, de miért kavarja mind a kettőt? Vagy az éppen sülő fasírtot is kavarja? Ha mégis rántás van benne, azt miért kell fazékban csinálni, és miért mondja előtte egy perccel, hogy a főzelék készen van? :O
Szerintem, szándékosan főz ilyen moslékokat, hátha balhé lesz belőle és megpattanhat.
Esetleg, le akarja gyengíteni a púpost, hogy elvigye az influenza.
Azért megnéznék egy "gombás-halat bányász módra"
A 160 centi tömény erőszak tibort meg az első talajmenti fagy vihetné el.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
mai lájfszban volt egy höjpi komment, valami olyasmi hogy szerelmes a snecibe, endre meg lereagálta annyival, hogy jól van akkor. ugye ő most nagyban a faszpinába van zúgva.
pedig egy kis targóbankos zsebpénzzel tényleg össze lehetne boronálni a sümegi meg a linzibécsi rémet. dehát gyagya már a blahára gyúr.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Inkább enném, a puffasztott rizs sütit, amivel a fogyózós csajok kínozzák magukat, egész hátralévő életemben, minthogy csak egyszer, messziről beleszagoljak, valamelyik tranyó kreálmányba.
Endrének ugyanezt kínálnám(a puffasztott rizst), csiliporral és üvegszilánkokkal megszórva.
Jó étvágyat tranyó baszó!
Ezt a tranyó hazudta? Hogy a faszpina képes orgazmust produkálni?
Egy kicsit gondoljuk azért végig, a női orgazmus milyenségét, hosszát és intenzitását.
VS
A púpos órákig bénázik a kókadt faszával és imádkozik a viagrához.
El tudja bárki képzelni, hogy ez a két korcs bármilyen szexulási vonzalmat, izgalmat tud kiváltani a másikból.
Most gondoljuk végig.
A tranyó élvezi a sexet, a gyagyással....
Hahó!!
Az érintésétől és úgy bármilyen megnyilvánulásától is undorodik :D
Tranyónak akkor van bármi élvezet a gyagyás sexben, ha közben húzhatja a pénzt a kártyenről!
Ez százszázalék.
Hahó!!
be vótak mindenezve + merga odaképzelte a dáriuszt
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Asodi bizonyítottan seggbe rakja a tibort, a férfiaknak meg ott a g pontjuk.
Ennyi.
Sodi orgazmusig bassza tibi seggèt.
ez jó volt. xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Hőkiegyenlítésnek hívják. Remélem fostos instrukcióját tátott szájjal jegyzetelték zserbócájék, de főleg lencsilencsi
Mikbe vagy? A cselpontu.atw.hu holnap és csatorna alapító tagjáról beszélsz!
www.youtube.com/watch?v=E_lHfySqcRs
Mifaaaaaaaaaaaan
Kicsi énblog: én is fordítva fogom a kést és a villát. Nekem soha fel sem tűnt, sőt a családban sem senkinek. A fatászpikám szólt az első randin.
Szerintem a gyagyás korcsnak ez a legkisebb retardációja :D

Egyébként lehet, h beszopod és előbb viszi el a második infarktus, mint az anyját a bármi :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
zserbóca és katalinca már ott basszák az anyjukat a chaten, ezek sem csinálnak semmit egész nap, csak várják az értesítést?
le vagy tiltva, kurva anyád
Félkegyelmű rokkant cigányok adják a törzsgárdát.
Ne legyenek kétségeid.
Egésznap, ennyi dolguk van.
Dörpém, nem az a lényeg, hogy fordítva fogja, hanem hogy ugyanabban a kezében tartja, de az alapvető feladatokhoz MÁSKÉPPEN fogja! Majd nézd vissza. :)
Mi a fasz ez a videó?? 5 perce röhögök :DDD
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Botkezű-boteszű-botfaszú sodi asodi.
Hálás köszönet!
na mi van fifike, mi ez a sötétség? kikötötték már az áramot? :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
hát ez kurva egyedi koncepció
csel tutorial, amin csak a csel előtti és a csel utáni mozdulat látszik, le a kalappal, látszik hogy soditól tanultad a tartalomgyártást !
NSZKSZ. Lesz mit nézni. :D
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Leépült teljesen, ma már ez SEM érdeklni, nem hogy a HÉTHÚÚSZPÉÉÉ!
Ne ne azt ne, ne ne, inkább nyissuk ki a gázt!
Egyesek már elfelejtették milyenek voltak a PC-s, kábeles streamek az egy óra technikai próbával az elején mindig :) Épp elég nehéz volt átszoktatni a mobilra, amit tényleg a leghülyébbekre találtak ki, nagy piros gomb, itt nyomd meg és beszélj.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mert vékony szálú a haja és csak roncsolja, akkor nem roncsolná, ha lassan mosná.
Nem fityelsz.
El hagyta az utp kábeleket is.
Péntekre kell puccba' vágni, elvileg jön a főbérlő, de hogy vendég lesz az biztos.
Nem mindegy már ezeknek? XD
Jó jó, de már ismeri Benke Tibi koboldot, aki a 6 általánosával már múltkor is kisegítette technikai kérdésekben!
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem, délután mondta, hogy majd holnap
Mifaaaaaaaaaaaan
Rendelj párat az Amazonról és amíg kiszállítják, gyorsan vegyél vagy tízet a Media Marktban is!
Nincs már rá pénz,ki írta közösségibe is .
Használják csak, megelőzésre is :D
Höhöhö
Locsolj már betadint egy befordított faszba, Endre-féle kézügyességgel. :D
Höhö.
Régi Molnár F-es meg RGL-es tényfeltáró videókban tűnt fel párszor, de általában csak a sarokban ült csendesen, neki mindig is csak a monitor mögött volt nagy a pofája. A Zsery féle faszerdő élő adásban is benne volt, de ott is csak cipőnézegetésig jutott. Vagy ott volt a bajszos féle felkérdezés, ahol szintén csak dadogni tudott. Sajna nemtom ezek a videók mennyire vannak még fent valahol.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Kellene egy pilot valamelyik tv csatornára, lehetőleg vacsora időben:
"Betadine. 10-ből 9 befordított faszó Tranyógeci ezt ajánlja."
azt mondta a délután folyamán, hogy holnap fogja felmosni
le vagy tiltva, kurva anyád
Főszabály szerint nem alkoholista a gerlepár? Csak oda hajlandó menni, ahol van non-stop italkimérés.
Gyagyás, púpszászon nincs éjjelnappali. Csak szolnokon. Megoldás: szolnokon kell csövesnek lennetek!
XD
Ezt mondja már egy hete! :)
A hajmosásra már három hete, a haja olyan, mint egy sisak, még egy dárda sem bírná átütni.
Sanyibacsi
(
x6)
Sep 21, 2022 19:01:58
x6)
*Infarktus lesz az :)
Amúgy meg többen is olvassák a blogját:
- Kisboros
- Hahó
- BRFK
- Kisboros
- Hahó
- BRFK
Úgy látom épp rumcival beszélget a fejében.
De hazudik a gecije mert moderál még a pedofilnál, ez ezeknél az elmebetegeknél default, hogy kamuznak?
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 21, 2022 19:03:20
x39)
Dörpe, Lé, ugye vágtátok Tranyó főzőtudományát?! :)
Azt mondja, a (forró) rántásra rá kell szedni egy pár kanállal a forró léből, akkor biztosan nem lesz csomós. XD
A legbiztosabb módja egy hatalmas gubacs összeállításának. :)
Összetévesztette a hideg habarással.
Azt mondja, a (forró) rántásra rá kell szedni egy pár kanállal a forró léből, akkor biztosan nem lesz csomós. XD
A habarásnál.
Ásó27
(
x68)
Sep 21, 2022 19:04:30
x68)
Tajgi nagyon jó ügynök, ha felcsillan a remény sodinál, hogy lenne pár új nézője, ő biztosan kibannolja őket
Mifaaaaaaaaaaaan
púpospúp
(
x2)
Sep 21, 2022 19:05:30
x2)
Amúgy most olvastam, hogy az újabban asodival haverodó biszexuális herby anyagi gondban van, mert feltörték a kettes yt csatiját ami miatt ebben a hónapban nem fog kapni yt pénzt.
Szerintetek lesz ebből sodibank kölcsön? :)
Szerintetek lesz ebből sodibank kölcsön? :)
leszart róka a herby, de annyira, hogy még sneci se reagál rá :D annyit sem ér, mint egy átlagos betelofánló felszopó
lehet ez csak azért van, mert nem néztem mostanában sneci liveokat, de egyáltalán nem rémlik, hogy akár említené a sümegi koldust, kivéve amikor 20. alkalommal süti el a "jó a műsor, együtt nézzük diával és kimberlyvel" szöveget
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 21, 2022 19:08:40
x23)
Látod gyagyás megint nem hallgattál ránk trollokra. Tegnap megírtam neked, hogy valamit változtatnotok kell a férjeddel, mert a moslék készítős, zabálos lájvok már picit uncsik. Ti ma mégis tovább erőltettétek ezt. Ami után, ma már, a segbekurt moderátorod, őrjöngése is lenyomot titeket.
Ásó27
(
x68)
Sep 21, 2022 19:15:06
x68)
A tranyónak amúgy tetszett az infó, hogy sodi eltitkolta az 500 eurós támogatást, nem feltétlenül nem kéne megfuttatni még egy kicsit.
Mifaaaaaaaaaaaan
halászlé
(
x24)
Sep 21, 2022 19:17:39
x24)
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 21, 2022 19:20:04
x11)
A habarásnál.
A habarásnál.
Nyilván, én is ezt írtam. :) A hideg habarásnál jó, de egyébként a hideg rántásnál is, semmiképpen nem a forrónál. XD
Még csak most tudom visszanézni, de esküszöm, már nem tudom mit mivel csinál!! Két fazekat látok, mindegyikbe belekutyul, hogy melyikben mi van nem tudom, de miért kavarja mind a kettőt? Vagy az éppen sülő fasírtot is kavarja? Ha mégis rántás van benne, azt miért kell fazékban csinálni, és miért mondja előtte egy perccel, hogy a főzelék készen van? :O
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 21, 2022 19:22:56
x39)
Szerintem, szándékosan főz ilyen moslékokat, hátha balhé lesz belőle és megpattanhat.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 21, 2022 19:23:47
x39)
Azért megnéznék egy "gombás-halat bányász módra"
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 21, 2022 19:24:54
x39)
Dörpepúp
(
x7)
Sep 21, 2022 19:28:40
x7)
A 160 centi tömény erőszak tibort meg az első talajmenti fagy vihetné el.
horgász
(
x10)
Sep 21, 2022 19:32:06
x10)
Ez a buzi seggbekúrt tajgiasszony is hogy nem bír már megmaradni a szaros picsáján a mamhotelben...
Biztos ez is élvezi ha fáj.
Kiss Endre Balfasznál csak egyetlen nagyobb balfasz állati jószágot ellett a világra az univerzum, ő pedig nem más mint BAXI barátocskánk személyesen.
Elmebeteg skizofrén proli szar.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Biztos ez is élvezi ha fáj.
Kiss Endre Balfasznál csak egyetlen nagyobb balfasz állati jószágot ellett a világra az univerzum, ő pedig nem más mint BAXI barátocskánk személyesen.
Elmebeteg skizofrén proli szar.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 21, 2022 19:33:38
x11)
A rohadt, nyomorult, hajléktalan, férfiprostituált, ádámcsutkás Tibor nem szereti a marhahúsból készült fasírtot! :(
Felvitte az isten a dolgod, de fogsz te még a buszmegállóban gallicoop pulykafelvágottat enni egy darab zsemlével, amire azt mondod (mint mindenre) : szalámi. :)
Felvitte az isten a dolgod, de fogsz te még a buszmegállóban gallicoop pulykafelvágottat enni egy darab zsemlével, amire azt mondod (mint mindenre) : szalámi. :)
Ásó27
(
x68)
Sep 21, 2022 19:35:27
x68)
Tranyó még a húslevest is folyton kevergette
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 21, 2022 19:37:46
x11)
Tibi tudja, hogy melyik kanál a lakásé, és tudja, hogy melyik a saját.
Tibi!
Azt tudod, hogy melyik ruha (ágy, párna, paplan, ágynemű) a sajátod, és melyik a lakásé???
Tibi!
Azt tudod, hogy melyik ruha (ágy, párna, paplan, ágynemű) a sajátod, és melyik a lakásé???
Trollul Madár
(
x15)
Sep 21, 2022 19:38:25
x15)
Endre!
Hol vagy ilyenkor?
444.hu/2022/09/21/egy-idos-part-akartak-kilakoltatni-a-18-keruletben-de-az-utolso-pillanatban-sikerult-megakadalyozni
Tuti kurvára hiányzoltál volna onnan krónikás!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Hol vagy ilyenkor?
444.hu/2022/09/21/egy-idos-part-akartak-kilakoltatni-a-18-keruletben-de-az-utolso-pillanatban-sikerult-megakadalyozni
Tuti kurvára hiányzoltál volna onnan krónikás!
hejneken
(
x3)
Sep 21, 2022 19:39:30
x3)
Endre jóétvágyat a napi moslékhoz, sertéstelepen jobbat kapnak a disznók mert legalább nincs benne E. coli meg a többi jóság!
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Kötőjel
(
x12)
Sep 21, 2022 19:42:23
x12)
lehet, hogy tajgit megbaszták, de tudja, hogy ki a felelős a trollkodásért. immáron megerősíttetett. hivatalos, keresztYény tényfeltárói forrásból származik az adat.
vérdíj target nr. 1
Fifike
Sep 21, 2022 19:44:00
Rolandom, most nagyot csalódtam benned, hogy beálltál a trollok közé.
Mercikét ne vedd a szádra, mert beperellek!
Vége a barátságunknak, ezentúl ne irogass nekem 2 oldalas maileket a retardált mondataiddal.
Ha valami nem tetszik, akkor Mercike a véres torkodon fog ugrálni velem együtt a Drégelyvár utcában!
Dögölj meg Róland!
Mercikét ne vedd a szádra, mert beperellek!
Vége a barátságunknak, ezentúl ne irogass nekem 2 oldalas maileket a retardált mondataiddal.
Ha valami nem tetszik, akkor Mercike a véres torkodon fog ugrálni velem együtt a Drégelyvár utcában!
Dögölj meg Róland!
Sep 21, 2022 19:44:00
Trollul Madár
(
x15)
Sep 21, 2022 19:44:21
x15)
Endre!
Mila Kunis új filmet forgatott ameddig te egy flokkot sem.
www.youtube.com/watch?v=ODWma-378YU
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Mila Kunis új filmet forgatott ameddig te egy flokkot sem.
www.youtube.com/watch?v=ODWma-378YU
trolléga
(
x30)
Sep 21, 2022 19:49:00
x30)
mai lájfszban volt egy höjpi komment, valami olyasmi hogy szerelmes a snecibe, endre meg lereagálta annyival, hogy jól van akkor. ugye ő most nagyban a faszpinába van zúgva.
pedig egy kis targóbankos zsebpénzzel tényleg össze lehetne boronálni a sümegi meg a linzi
Ásó27
(
x68)
Sep 21, 2022 19:51:54
x68)
Ha ennyire biztos vagy abban, hogy sodié a fórum, akkor miért nem jelented fel? Gyáva öreg abúzált tajgi a tajgi.
Mifaaaaaaaaaaaan
horgász
(
x10)
Sep 21, 2022 19:52:30
x10)
Fifigeci!
Tajgiasszonyod nem asszonyod többé?
Nem lesz ennek így jó vége azt garantálom.
(Nem a faszt nem, csak neked nem lesz jó).
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Tajgiasszonyod nem asszonyod többé?
Nem lesz ennek így jó vége azt garantálom.
(Nem a faszt nem, csak neked nem lesz jó).
Ásó27
(
x68)
Sep 21, 2022 19:54:30
x68)
Endre volt az, aki elárulta, hogy Sittes Sanyi tényleg létezik, így konfirmálta a seggbetevés megtörténését. RGL jó barátja, nem lennék meglepve, ha összebeszéltek volna ellened irigységből.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 21, 2022 19:55:22
x11)
Most érkeztem el az ebédjükhöz, ezt ne, ezt ne, ezt ne!!!
Nem vagyok én semmi jónak az elrontója, de ezt ne!!
Egy szelet zsíroskenyér, pici sóval és pirosparikával inkább. :(
kripli figyelő
(
x12)
Sep 21, 2022 19:58:45
x12)
Lassan itt az ideje gyémánt berakásos eljegyzési gyűrűt választania gyagyásnak.Ha tranyó nem látja hogy gyagyás komolyan gondolja a kapcsolatot akkor hamarosan lelép a kecibe.
Ásó27
(
x68)
Sep 21, 2022 19:59:58
x68)
Gyűrű helyett tíz colos monitor lett, maradhat?
Mifaaaaaaaaaaaan
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 21, 2022 20:00:49
x39)
Most érkeztem el az ebédjükhöz, ezt ne, ezt ne, ezt ne!!!
Inkább enném, a puffasztott rizs sütit, amivel a fogyózós csajok kínozzák magukat, egész hátralévő életemben, minthogy csak egyszer, messziről beleszagoljak, valamelyik tranyó kreálmányba.
Endrének ugyanezt kínálnám(a puffasztott rizst), csiliporral és üvegszilánkokkal megszórva.
Jó étvágyat tranyó baszó!
banshee
(
x24)
Sep 21, 2022 20:04:44
x24)
Púp kétszer ment el, a tranyó meg egyszer
vs.
Púp magas minőségben baszik
vs.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 21, 2022 20:10:51
x11)
Azért fasza, hogy a klímabónuszt elbassza minden szarra, de véletlenül sem arra, amire kapta.
Remélem, valamikor meg fogsz lepődni a rezsin Púpos!
Tegnap még én is meglepődtem, pedig számítottam rá, mindesetre le kellett ülnöm egy pillanatra. :)
Remélem, valamikor meg fogsz lepődni a rezsin Púpos!
Tegnap még én is meglepődtem, pedig számítottam rá, mindesetre le kellett ülnöm egy pillanatra. :)
Fifike
Sep 21, 2022 20:11:45
Tudod mit rolandom (igen, most csak így kicsivel, nemecsek!) én akkor most hívom fel anyukámat, és Hahónak is írtam, hogy közösen pereljünk be, mert zaklatsz minket!
Ez minden határon túlmegy roland, álljál le!
A kurva anyád, igaza volt RGL-nek veled kapcsolatosan, minden szava igaz volt!
Ez minden határon túlmegy roland, álljál le!
A kurva anyád, igaza volt RGL-nek veled kapcsolatosan, minden szava igaz volt!
Sep 21, 2022 20:11:45
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 21, 2022 20:15:30
x39)
Púp kétszer ment el, a tranyó meg egyszer
vs.
vs.
Egy kicsit gondoljuk azért végig, a női orgazmus milyenségét, hosszát és intenzitását.
VS
A púpos órákig bénázik a kókadt faszával és imádkozik a viagrához.
El tudja bárki képzelni, hogy ez a két korcs bármilyen szexulási vonzalmat, izgalmat tud kiváltani a másikból.
Most gondoljuk végig.
Hahó!!
Tranyónak akkor van bármi élvezet a gyagyás sexben, ha közben húzhatja a pénzt a kártyenről!
Ez százszázalék.
halászlé
(
x24)
Sep 21, 2022 20:18:40
x24)
Hahó!!
be vótak mindenezve + merga odaképzelte a dáriuszt
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 21, 2022 20:19:54
x19)
Asodi bizonyítottan seggbe rakja a tibort, a férfiaknak meg ott a g pontjuk.
Ennyi.
Sodi orgazmusig bassza tibi seggèt.
halászlé
(
x24)
Sep 21, 2022 20:21:29
x24)
tiborsz annyiszor meg úgy használja kitálalás szót, mointha 6 fogásos ebédes rittyentett volna.....tizenéve egy egész családra főzök, de sosem beszéltem így....
xray
(
x21)
Sep 21, 2022 20:25:44
x21)
...
....
Hová vezetne az, nem Mrs. Lipton!? :))
....
Hová vezetne az, nem Mrs. Lipton!? :))
ez jó volt. xd
Hahó
(
x136)
Sep 21, 2022 20:26:29
x136)
seggbekúrt, eddig 180 ezer fütyi a költség, plusz a kárpi, plusz a kamat. legkésőbb akkor fizetni fogsz, amikor anyád meghal. én ráérek, nem kenyérre kell.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ásó27
(
x68)
Sep 21, 2022 20:27:36
x68)
Pestről azért igyekezett vissza Bécsbe pénteken, mert fel kellett mosni. Azóta sem sikerült.
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Sep 21, 2022 20:27:50
x21)
Sep 21, 2022 20:27:50
seggbekúrt, eddig 180 ezer fütyi a költség, plusz a kárpi, plusz a kamat. legkésőbb akkor fizetni fogsz, amikor anyád meghal. én ráérek, nem kenyérre kell.
most hogy őrjönghet. xd Sep 21, 2022 20:27:50
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 21, 2022 20:28:31
x11)
A higiénikus Kaffka Tibi főz
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 21, 2022 20:30:30
x39)
Most komolyan.
Nem is hozom fel többet a témát, mert irritál a két korcs, csak a létezésükkel is.
Tibike, hülyére veszi a legegyszerűbb trükkel a gyagyás gyernőttet.
Az a barom meg még azt is kitalálja, hogy órákig, minőségien basz..... bármit.
Mindegy is.
A negyedik emeltre alig bír felmenni :D
Az ebéd után szundizni megy :D
Hát nem bír állni vagy sétálni :D
Szerintem tibike egy kezén meg tudja számolni, hányszor érzett sexuális izgalmat, mióta lenyisszantották a csöpp kis faszát és kifordították.
Ezek az alkalmak, minden alkalommal szanaszét csapva történtek.
Teljes delíriumban.
Az én véleményem az, hogy tranyó, ugyanolyan impotens, mint Endre koma.
Maszatolnak, a kókadt fasszú, nulla erőnléttel és a faszpinás, dagadt, lelakott csöves.
Előadják, hogy minden fasza... Mint a képminőség, a hang és a kontent. Meg a kaja :DDD
Nincs itt semmi csoda.
Csak kamuzás van.
Nem is hozom fel többet a témát, mert irritál a két korcs, csak a létezésükkel is.
Tibike, hülyére veszi a legegyszerűbb trükkel a gyagyás gyernőttet.
Az a barom meg még azt is kitalálja, hogy órákig, minőségien basz..... bármit.
Mindegy is.
A negyedik emeltre alig bír felmenni :D
Az ebéd után szundizni megy :D
Hát nem bír állni vagy sétálni :D
Szerintem tibike egy kezén meg tudja számolni, hányszor érzett sexuális izgalmat, mióta lenyisszantották a csöpp kis faszát és kifordították.
Ezek az alkalmak, minden alkalommal szanaszét csapva történtek.
Teljes delíriumban.
Az én véleményem az, hogy tranyó, ugyanolyan impotens, mint Endre koma.
Maszatolnak, a kókadt fasszú, nulla erőnléttel és a faszpinás, dagadt, lelakott csöves.
Előadják, hogy minden fasza... Mint a képminőség, a hang és a kontent. Meg a kaja :DDD
Nincs itt semmi csoda.
Csak kamuzás van.
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 21, 2022 20:40:53
x23)
Tajgirol van valahol videós anyag? Akkár csak gyagyással közös videó akár csak ahogy örjöng. :D Amúgy ö mért csak firkál és nem videozík, ugyanúgy mint a többi gyagyás mellékretard?
bolyhoskaja
(
x1)
Sep 21, 2022 20:41:03
x1)
Hőkiegyenlítésnek hívják. Remélem fostos instrukcióját tátott szájjal jegyzetelték zserbócájék, de főleg lencsilencsi
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 21, 2022 20:42:17
x11)
Anschluss, úgy emlékszem neked orvos a feleséged.
Megkérdeznéd tőle, miért vannak ilyen arctámadó pókujjai Endrének? Ez biztosan nem normális!
Az evőeszközt is máshogy fogja amikor vág, és amikor lapátol a szájába, de nem azért mert valamelyik kezével sutább, ugyanazzal a kezével nem tudja elvégezni az alapvető mozdulatokat.
Megkérdeznéd tőle, miért vannak ilyen arctámadó pókujjai Endrének? Ez biztosan nem normális!
Az evőeszközt is máshogy fogja amikor vág, és amikor lapátol a szájába, de nem azért mert valamelyik kezével sutább, ugyanazzal a kezével nem tudja elvégezni az alapvető mozdulatokat.
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Sep 21, 2022 20:44:20
x6)
Tranyó mirrort kérünk
Hetyetye ne ezt ne.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 21, 2022 20:44:42
x39)
Vissza jött a tranyógeci.
www.youtube.com/watch?v=NRYwZ64WJ2U
www.youtube.com/watch?v=NRYwZ64WJ2U
Alienpörkölt
Sep 21, 2022 20:44:49
Amúgy kurva vicces hogy a merga össz kulturális referenciája a 90-es évek végén, 2000-es évek elején a ker tévéken leadott ezer éves szinkronos filmek, nem véletlen nézi Endre millió féle streaming előfizetése ellenére is valamelyik ismétlésekre specializálódott kábelcsatornán ezeket.
Ma is a jenki zulu-t emlegette, magába rötyögve idézget a filmekből, szerintem mindenki ismer ilyen, szintén 40-es palikat a való életből :D
remek társaság endre, megérte lenullázni magadat, kurva irigyek vagyunk mindannyian
Ma is a jenki zulu-t emlegette, magába rötyögve idézget a filmekből, szerintem mindenki ismer ilyen, szintén 40-es palikat a való életből :D
remek társaság endre, megérte lenullázni magadat, kurva irigyek vagyunk mindannyian
Sep 21, 2022 20:44:49
Ásó27
(
x68)
Sep 21, 2022 20:45:12
x68)
Tajgirol van valahol videós anyag? Akkár csak gyagyással közös videó akár csak ahogy örjöng. :D Amúgy ö mért csak firkál és nem videozík, ugyanúgy mint a többi gyagyás mellékretard?
www.youtube.com/watch?v=E_lHfySqcRs
Dörpepúp
(
x7)
Sep 21, 2022 20:46:10
x7)
Anschluss, úgy emlékszem neked orvos a feleséged.
Kicsi énblog: én is fordítva fogom a kést és a villát. Nekem soha fel sem tűnt, sőt a családban sem senkinek. A fatászpikám szólt az első randin.
broni
(
x45)
Sep 21, 2022 20:46:44
x45)
tajgi, a totókirály
bolgár jeti
(
x30)
Sep 21, 2022 20:47:00
x30)
seggbekúrt, eddig 180 ezer fütyi a költség, plusz a kárpi, plusz a kamat. legkésőbb akkor fizetni fogsz, amikor anyád meghal.

Egyébként lehet, h beszopod és előbb viszi el a második infarktus, mint az anyját a bármi :)
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Sep 21, 2022 20:48:33
x7)
Vissza jött a tranyógeci.
youtube.com/watch?v=NRYwZ64WJ2U
youtube.com/watch?v=NRYwZ64WJ2U
zserbóca és katalinca már ott basszák az anyjukat a chaten, ezek sem csinálnak semmit egész nap, csak várják az értesítést?
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Sep 21, 2022 20:50:01
x6)
Import ketyeru, occó jager
Hetyetye ne ezt ne.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 21, 2022 20:50:15
x39)
Félkegyelmű rokkant cigányok adják a törzsgárdát.
Ne legyenek kétségeid.
Egésznap, ennyi dolguk van.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 21, 2022 20:50:21
x11)
Dörpém, nem az a lényeg, hogy fordítva fogja, hanem hogy ugyanabban a kezében tartja, de az alapvető feladatokhoz MÁSKÉPPEN fogja! Majd nézd vissza. :)
max5enutálnak
(
x47)
Sep 21, 2022 20:50:25
x47)
youtube.com/watch?v=E_lHfySqcRs
Mi a fasz ez a videó?? 5 perce röhögök :DDD
Dörpepúp
(
x7)
Sep 21, 2022 20:52:28
x7)
Botkezű-boteszű-botfaszú sodi asodi.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 21, 2022 20:52:46
x39)
Takarodjál innen púpos geci!
Ki nem szarja le, mit fröcsögtök.
Két beteges hazudozó :DDD
Ki nem szarja le, mit fröcsögtök.
Két beteges hazudozó :DDD
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 21, 2022 20:53:01
x39)
TranyoMirror ON
trashvod.com/tranyomirror
Hálás köszönet!
trolléga
(
x30)
Sep 21, 2022 20:53:46
x30)
TranyoMirror ON
na mi van fifike, mi ez a sötétség? kikötötték már az áramot? :DD
Alienpörkölt
Sep 21, 2022 20:55:27
hát ez kurva egyedi koncepció
csel tutorial, amin csak a csel előtti és a csel utáni mozdulat látszik, le a kalappal, látszik hogy soditól tanultad a tartalomgyártást !
Sep 21, 2022 20:55:27
Formato
Sep 21, 2022 20:55:46
Gyagyás itatja a Tibit rendesen. Gondolom azért mert ha bebaszik előbb feladja a farát.
Rafinált pedo korcs.
Hogy meredjetek meg reggelre.
Formato
Rafinált pedo korcs.
Hogy meredjetek meg reggelre.
Sep 21, 2022 20:55:46
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 21, 2022 20:56:06
x23)
NSZKSZ. Lesz mit nézni. :D
Basom_Assad
Sep 21, 2022 20:56:16
Ez a gyökér vegyes tüzelésű kajak Falconak beszél hogy művész úr?
NEAAAHH
Sep 21, 2022 20:56:16
dilomalo
(
x1)
Sep 21, 2022 20:58:52
x1)
nagyon nevetek, konkrétan tajgi confirmálta, hogy seggbedugták és ez mennyire hiányzik neki
folyamatosan a szarról a szarásról, a segglyukról, a szaros faszról és a seggfájásról beszél :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
folyamatosan a szarról a szarásról, a segglyukról, a szaros faszról és a seggfájásról beszél :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 21, 2022 20:59:04
x39)
Prémium kategóriás telefon kell a videózáshoz.
Mondjuk gyagyásnak ott van 3-4 webkamera, 720p-vel.
Biztos bonyolult lenne összekötni egy usb kábellel a kettőt...
Endre!
Elhagytad a kábel gyűjteményedet is? Te isten barma!
Rendelj párat az Amazonról és amíg kiszállítják, gyorsan vegyél vagy tízet a Media Marktban is!
Endre!
Közöd
(
x2)
Sep 21, 2022 20:59:56
x2)
Én a szisza helyében kibasznám a balhét. Egyedul ő a kenyér kereső,es neki nincs mobilja. Pedofil, hogy a faszban van ez?! Lehalabb a webcamerat oda adhatnád neki . Dehat tudjuk ,higy zsidó vagy te is .
Ásó27
(
x68)
Sep 21, 2022 21:00:41
x68)
Azt tudtad Endre, hogy kábelről jobban streamelnétek, mint wifiről vagy adatról? Agyalágyult.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 21, 2022 21:00:57
x11)
Még mindig nem mosott hajat ez az igénytelen Transzformátor! Lassan már három hete! :(
linziasztal01
(
x77)
Sep 21, 2022 21:02:37
x77)
Prémium kategóriás telefon kell a videózáshoz.
Endre!
Endre!
Leépült teljesen, ma már ez SEM érdeklni, nem hogy a HÉTHÚÚSZPÉÉÉ!
bolgár jeti
(
x30)
Sep 21, 2022 21:02:46
x30)
Azt tudtad Endre, hogy kábelről jobban streamelnétek, mint wifiről vagy adatról? Agyalágyult.
Egyesek már elfelejtették milyenek voltak a PC-s, kábeles streamek az egy óra technikai próbával az elején mindig :) Épp elég nehéz volt átszoktatni a mobilra, amit tényleg a leghülyébbekre találtak ki, nagy piros gomb, itt nyomd meg és beszélj.
Jonciii
(
x8)
Sep 21, 2022 21:02:54
x8)
Neocitran jót tesz ezeknek a májaknak, nyomják csak
linziasztal01
(
x77)
Sep 21, 2022 21:03:49
x77)
Még mindig nem mosott hajat ez az igénytelen Transzformátor! Lassan már három hete! :(
Mert vékony szálú a haja és csak roncsolja, akkor nem roncsolná, ha lassan mosná.
Nem fityelsz.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 21, 2022 21:04:38
x11)
Csinálja az asszonyi teendőket! :)
Már egy hete próbálja felmosni a parkettát, nem tudom ma sikerült-e? XD
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 21, 2022 21:05:02
x39)
El hagyta az utp kábeleket is.
linziasztal01
(
x77)
Sep 21, 2022 21:05:21
x77)
Péntekre kell puccba' vágni, elvileg jön a főbérlő, de hogy vendég lesz az biztos.
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 21, 2022 21:05:42
x23)
Gyagyás, mikor tibi este 9 órakor indítja a lájvot akkor mindig azt gondolom, hogy na itt, ma nem lesz cica bújás. Mert kb éjfélig nyomja, utána megy aludni, mert reggel fel kell kelni és ezen a ponton a fejemhez kapok, hogy mikbe vagyok én itt.
trolléga
(
x30)
Sep 21, 2022 21:05:57
x30)
ez már a shaját megoldás púpom? tranyó lett a bejárónő (férfi), takarítónő (férfi) és groby szakács is egyben.
világi csicska ez a Tibcédesz is, hogy lakhatásért (meg leeső pár eurocentért) ekkora kutyát csinál magából
világi csicska ez a Tibcédesz is, hogy lakhatásért (meg leeső pár eurocentért) ekkora kutyát csinál magából
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 21, 2022 21:06:03
x11)
Neocitran jót tesz ezeknek a májaknak, nyomják csak
Ásó27
(
x68)
Sep 21, 2022 21:07:02
x68)
Jó jó, de már ismeri Benke Tibi koboldot, aki a 6 általánosával már múltkor is kisegítette technikai kérdésekben!
Ásó27
(
x68)
Sep 21, 2022 21:07:32
x68)
Nem, délután mondta, hogy majd holnap
Közöd
(
x2)
Sep 21, 2022 21:07:47
x2)
Nincs már rá pénz,ki írta közösségibe is .
linziasztal01
(
x77)
Sep 21, 2022 21:08:37
x77)
Amin ma a legnagyobbat röhögtem:
"A vendég(ek) várása egy kapcsolatban új szintre emelik a kapcsolatot."
Ma:
"Nem, neem jön ide senki egy évig legalább, elég volt a négyes fogat!"
:DDD
Aktákkal mizu, pedofil?
"A vendég(ek) várása egy kapcsolatban új szintre emelik a kapcsolatot."
Ma:
"Nem, neem jön ide senki egy évig legalább, elég volt a négyes fogat!"
:DDD
Aktákkal mizu, pedofil?
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 21, 2022 21:08:53
x39)
Endre!
Szólj a pasidnak, hogy neki nincs hüvelye.
Az a NŐKNEK van.
Neki faszbarlangja van. Maximum.
Ahonnan kivágták a kis faszát, annak helye.
Szólj a pasidnak, hogy neki nincs hüvelye.
Az a NŐKNEK van.
Neki faszbarlangja van. Maximum.
Ahonnan kivágták a kis faszát, annak helye.
trolléga
(
x30)
Sep 21, 2022 21:09:35
x30)
legújabb kifogás: nem lehet mindennap kúrni, jóból is megárt a sok :DD
"átjáróház volt" a faszpina az utóbbi hetekben, de a betadinos kezelés csodát tett vele. igaz a 2vel ezelőtti alkalommal még azért fájt a tranyónak. fujj bazdmeg
"átjáróház volt" a faszpina az utóbbi hetekben, de a betadinos kezelés csodát tett vele. igaz a 2vel ezelőtti alkalommal még azért fájt a tranyónak. fujj bazdmeg
Jonciii
(
x8)
Sep 21, 2022 21:10:49
x8)
linziasztal01
(
x77)
Sep 21, 2022 21:10:55
x77)
legújabb kifogás: nem lehet mindennap kúrni, jóból is megárt a sok :DD
Höhöhö
Locsolj már betadint egy befordított faszba, Endre-féle kézügyességgel. :D
Höhö.
Och-Kom Taot
(
x3)
Sep 21, 2022 21:12:33
x3)
Régi Molnár F-es meg RGL-es tényfeltáró videókban tűnt fel párszor, de általában csak a sarokban ült csendesen, neki mindig is csak a monitor mögött volt nagy a pofája. A Zsery féle faszerdő élő adásban is benne volt, de ott is csak cipőnézegetésig jutott. Vagy ott volt a bajszos féle felkérdezés, ahol szintén csak dadogni tudott. Sajna nemtom ezek a videók mennyire vannak még fent valahol.
trolléga
(
x30)
Sep 21, 2022 21:13:06
x30)
"következő állomás bejliny"
ajjajj fifi! bírják a kártyenek?
ajjajj fifi! bírják a kártyenek?
Ásó27
(
x68)
Sep 21, 2022 21:14:23
x68)
Azért kell Berlinbe menni, mert ott van éjjel-nappali. Az igények ugye. Ezek tudják, hogy előre is meg lehet venni ám az alkoholt? Tudom, tudom, akkor meginnák előre. Mindegy. Tibi.
Mifaaaaaaaaaaaan
linziasztal01
(
x77)
Sep 21, 2022 21:14:53
x77)
Kellene egy pilot valamelyik tv csatornára, lehetőleg vacsora időben:
"Betadine. 10-ből 9 befordított faszó Tranyógeci ezt ajánlja."
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Sep 21, 2022 21:15:07
x7)
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Sep 21, 2022 21:15:08
x5)
Sodi miért szivecskézed a Kőrőskényi István túrós fasza hozzászólásait?
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Közöd
(
x2)
Sep 21, 2022 21:15:49
x2)
Endre, várjuk a listát az eladó dolgokról. Jo nyomott áron kapsz értük valami aprót. Hogy legyen ketyerü meg sörike.
Dörpepúp
(
x7)
Sep 21, 2022 21:18:13
x7)
Azért kell Berlinbe menni, mert ott van éjjel-nappali. Az igények ugye. Ezek tudják, hogy előre is meg lehet venni ám az alkoholt? Tudom, tudom, akkor meginnák előre. Mindegy. Tibi.
Főszabály szerint nem alkoholista a gerlepár? Csak oda hajlandó menni, ahol van non-stop italkimérés.
Gyagyás, púpszászon nincs éjjelnappali. Csak szolnokon. Megoldás: szolnokon kell csövesnek lennetek!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 21, 2022 21:19:12
x11)
XD
Ezt mondja már egy hete! :)
A hajmosásra már három hete, a haja olyan, mint egy sisak, még egy dárda sem bírná átütni.
Och-Kom Taot
(
x3)
Sep 21, 2022 21:19:18
x3)
Itt egy Sodi interjú Tajgival:
youtu.be/S8bIwSiOT7g
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
youtu.be/S8bIwSiOT7g
146 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Aggódok, nehogy elvigye az agyérgörcs vagy a szívizomgörcs.
*Infarktus lesz az :)
- Kisboros
- Hahó
- BRFK