Mint egy szakadt csöves úgy öltözködik, pont mint ahogy él. Nem értem mi a probléma ezzel :D
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Na elmész te a kurva anyádba oda !!! Te mocskos geci féreg. Tisztában vagy vele , mit posztoltál. Te degenerált állat !!
A mocskos büdös kurva anyádat csinálsz te féreg?!
O és K együtt OK és minden OK!!
R.I.P.
Mivel feszülnek a mellkasában a gumik mint a kurva anyja nem kell neki melltartó. Olyan mint egy kigyúrtabb férfi. Felvesz egy normál (lehugyozott, leszart, dohányfüstös, retkes csöves) pólót és úgy állnak benne a gumilabdák mint a cövek.
Egy igazi rossz ratye
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Tökéletes kép!
Látod endre? A férfimell, az férfimell.
Az alak, az arányok, a bimbik. Te pedig azt szopkodod boldogan, mint egy átlagos meleg.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Analfabèta fehércigány.
Azt hitte, hogy ennyi elég lesz lehúzni Laurát, mert ugye neki van pénze... Kibaszott idióta zabagèp.
Géza ezeket csak úgy hívja, hogy az "ütőkártyák".
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
olyan kibaszott ótvar lett ez a sodiverzum, mióta endre nyakig úszik a trashben, hogy hihetetlen, pedig eddig sem volt kutya. Drogos kurvák, tranyók, hajléktalanok, fogatlan cigók, sok egysejtű barom, kegyelten.
hehe
Hidd el, nem akarod látni. Kövér és igénytelen. Annyit nem mozog, mint Endre.
Gyagyás, te hazug geci púpos, nem csak a telefont de a liveokat is tessék villantani. Tudod amikből havi 100.000 forint (250 euró) bevételt terveztél. Mennyit is kaptál/nem kaptál múlt hónapba a youtube-tol, 70 eurót?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Fogyatékfalvàn ez elég arra, hogy egy pedofilt és egy dagadt geci fogatlan zsarolót elszállásolj, engedd, hogy fogdossanak, nyalogassanak, csak hogy végén ugyanúgy kikerüljön a kép.
Most azt élvezi, hogy addig húzta MC Isti nem túl sok agyát, hogy az feljelentette és emiatt mászkálhat a rendőrségre.
Száradjanak azok a simpkönnyek (szégyen, de elég sokan pingelték innen is), aztán haladjunk, mert ez az oxigénhiányos, most ezt a figyelmet is élvezi.
Én nem követtem akkor, de tippre ugyanez volt akkor amikor 2006-os nemzeti hős volt, csak akkor még nem volt yt élő korlátlan nettel havi 20 euróért bárkinek
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Az is 70 ajróval több, mint amit megérdemel a pribék.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
én sem követtem, de felzárkóztató kurzusra jártam, és ott azért tanultunk olyan retardokról, akik barmok voltak ugyan, mindegyik elmeorvosi vizsgálatra szorult, de a többségük legalább le tudott írni két mondatot helyesen, illetve néhányuk az álértelmiségi vonalat képviselte, ami azért még mindig egy egészen más szint, mint ezek a majmok
hehe
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Jobban jársz, ha nem látod. Kétszer akkora mint a Laura. Igy kétszer olyan logós is
Nagyon nem kell neki csomagolnia, max a raktárba (Ajjaj gyagyás) mivel nagyon ki se szokott csomagolni. Mikor a hálószobából szokott lájvozni, ott is látszik, hogy a szekrénybe csak a táskák meg piák vannak ott.
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Uristen nehogy raakaszkodjon Szandinkara ez a korcs!
Vajon már naponta hívogatja, hogy adja vissza azt az 50 (70?) eurót? :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ha fehérnemű a munkaruhád, akkor abban veszed fel a telefont is :) Ha lenne időm/kíváncsi lennék rá, akkor egy jobb VPN/proxyval valamelyik ilyen jasmin féle pinamutogatós oldalon szerintem nagyobb eséllyel találnám meg, mint nem.
Ezt megkönnyeztem! Egy trollnak sincs lehetősége ennyire testközelből ostromolni az autipajzsot, csodálatos!
hehe
Inkább ne, még valami barátja küldené a mentőket és megmentenék. Ja várjunk csak...
Miért kellene? Hisz egy jobb élet reményében nyugatra költözött. Szoftverfejlesztőként én még nem hallottam olyat, hogy valaki kevesebb pénzzel jött volna haza. Egyenes út a Teslához, medencés irodához. Pillanatok alatt ráragad a nyelv. Itthon ilyen lehetőségek nem állnak rendelkezésre.
Az a legviccesebb, hogy Tibi ennyi pénz lehúzása után is egy utcán lakó csöves, akinek mindene elfér pár szatyorban.
A Buzidémon
Ebben az a legnagyobb poén,hogy Tibinek maradt a rendes férfi mellbimbó. Vakmeleg.
jót nevettem, hogy golda szerint az a legnagyobb baj, hogy a tranyó alkesz, de az nem gáz, hogy a fiacskája is az
hehe
Ez csak a bemelegítés volt, az idei totális csődre.
Álmodjatok Rémeket!
leszopná
O és K együtt OK és minden OK!!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Szerintem Golda telibe leszarta az alkesz cicát meg a gyagyás fiacskáját is, mindaddig amíg fel nem merült az ötlet, hogy ezek bevackolnak mellé a "picsányi" házba.
Nem hiszem, hogy a fogyatékost féltené, csupán már a gondolattól is kerülgeti az agyvérzés, hogy egésznap ezt az elbaszott géntemetőt kell néznie a lakásában.
Sodit még az anyja sem szereti.
Ilyen synthol izom előfizetés kéne a recskásnak is és akkor pont ugyanolyan szépek lennének és dolgoznia se kell érte!
Mióta szokás kiirni valakinek a foglalkozását a sirkőre?
A Buzidémon
Sodrak, te vadbarom! Ha eszed lenne, ilyen noket hajtanal reggeltol-estig. Az majd beidomitana, ha nagy hulyesegeket akarnal csinalni.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
régóta, ebben semmi különös nincsen.
vérdíj target nr. 1
Közben Tibort meg ,,kirabolják”.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Kiss Endre tanár úr szerintem mindig fordul egyet a sírjában, amikor a pedofil elkezd loopolni a saját pedagógiai képességeiről.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
...olyan nincs, hogy egyedül; olyan nincs, hogy nélkülem...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Régen a tanároknak nagy társadalmi megbecsülésük volt és köztiszteletben álló személyek voltak. Van egy tippem, hogy az öreg Kiss nagyapa nem véletlenül halt meg 3 évvel az unokája születése után. Amilyen torz gyerek lehetett inkább a halált választotta és mint kiderült, jól is tette.
Az operatőrt is bebaszom a vízbe
Hanyadik perctol van ez a resz?
Vagy inkabb mikortol kezdodik a balhe?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Endrének milyen foglalkozás lesz a sirjára irva?
A Buzidémon
Régebben már ki lett tárgyalva Endre származása.
Eleve a Király utcai rokonság ugyebár, ami lehet véletlen de ott van a másik oldalról a prügyi vérvonal. Az egykori Kis-Palesztinának nevezett, észak magyarországi településről származnak a jordán pozitív felmenői.
Sodiban több zsidó vér folyik mint Köves Slomóban és Dániel Péterben együttvéve.
Ez nem baj vagy szegyen, egy átlagember esetében szóra sem érdemes.
Az ő esetében viszont kurvára vicces az antiszemita, holokamuzó, buzigyógyító zsidó köcsög karaktere.
Egyszerűen zseniális. Rejtő mosolyogva írta volna bele valamelyik regényébe az biztos.
Senior Fikagép, Junior Buzi
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Úgyis össze sodikázta magát, szóval tedd csak be ide Lilla csöcsös képeit is!
Nagyon beteg mániás szakasz várható!
* integet *
Vicces lenne, ha Tibivel egy időben a nagy ügyfél is elmenne.
A Buzidémon
Ha Tibi megy, Endre megőrül majd és utána indul = újabb melócsá.
az utólsó 1 óra balhés kb.; de ezt - olyan, h nélküle van a szisza, olyan nincs - már múltkor is loopolta a bajsza alatt
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
A hátába fecskendezném és akkor 2 púpja lenne. Szimmetrikusan
Nem megy ez sehova, hazudik mint a vízfolyás.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Szerző:
Dörpepúp
(
x7)
Dec 06, 2022 10:24:45
Válasz
(3)
x7)
Válasz
(3)
Tudja valaki mekkora mell(pr*)tartót hord a Tibor? Mindig csak ezeket az igénytelen méret nélküli toppokat látom rajta, meg bikinit.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
trolléga
(
x30)
Dec 06, 2022 10:26:53
x30)
Tyerintem ity:
Mint egy szakadt csöves úgy öltözködik, pont mint ahogy él. Nem értem mi a probléma ezzel :D
Pietr
(
x2)
Dec 06, 2022 10:27:53
x2)
Rájöttem mi ez. A Synthol nevű elbaszott "testépítő" olaj amit a torz lelkű, elbaszott férfiak fecskendeznek a mellkasukba hogy izmosabbnak tűnjenek. Belestül okádja ki a gyomrát egy hetero.
És akkor mondja nekem bárki, hogy a Sodi nem buzi. :D
Balszerencse
Dec 06, 2022 10:29:33
Recskás, kössünk üzletet.
Te elmondod, hol dolgozol most, ezért megígérjük, nem utálunk meg még jobban. Mondjuk, ennél nehéz is lenne jobban.
Hadd tegyék a levelező tagozatos kollégák a dolgukat. Nincs mitől félned, hisz elmondtad, hogy a trollok ártalmatlanok.
Te elmondod, hol dolgozol most, ezért megígérjük, nem utálunk meg még jobban. Mondjuk, ennél nehéz is lenne jobban.
Hadd tegyék a levelező tagozatos kollégák a dolgukat. Nincs mitől félned, hisz elmondtad, hogy a trollok ártalmatlanok.
Dec 06, 2022 10:29:33
Közöd
(
x2)
Dec 06, 2022 10:29:53
x2)
Na elmész te a kurva anyádba oda !!! Te mocskos geci féreg. Tisztában vagy vele , mit posztoltál. Te degenerált állat !!
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 06, 2022 10:30:18
x5)
Endre tudod mi a legjobb tiborban? Neki hiába könyörögsz, hiába sírsz, hiába fenyegeted ő telibe szarja!!! Mèg messzebbre megy.. Elver mint a lovat ès utánna megy még messzebbre... Jól jártál TIBIVEL te balfèk....
Jozsii Busák
max5enutálnak
(
x47)
Dec 06, 2022 10:31:01
x47)
Tudod, az amúgy nem baj, hogy burnyák vagy. Nem attól lesz valaki rossz, mert hímneműként felizgul egy férfiseggre és meg akarja baszni. Saját példádon látod, hogy nem választás kérdése ez és nem is tudsz kigyógyulni belőle. Elolvadsz az erős kezektől, a veled mély hangon ordibáló domináns férfienergiától és kifejezetten szereted, hogy ebbe a kapcsolatba belefér a fizikai erőszak is, egy kis verekedés, mert biológiailag egy férfival csinálod. Utóbbit te is bevallottad.
Azzal van a baj, hogy meztelen gyerekek képeit látva ugyanez a szexuális izgalom önt el és a látványukra maszturbálsz. Mert neked kell a vegyes családi kép, amiben jobban el tudod képzelni magad. Nincs kérdés, te a saját megerőszakolásodra gerjedsz és ezt nagyon szívesen megbosszulnád egy gyereken.
Na ezért várunk téged nagy szeretettel idehaza, hogy végre átéld újra a mindennapi rettegést. Nem azért mert, homoszexuális vagy. Azért, mert pedofil vagy.
Azzal van a baj, hogy meztelen gyerekek képeit látva ugyanez a szexuális izgalom önt el és a látványukra maszturbálsz. Mert neked kell a vegyes családi kép, amiben jobban el tudod képzelni magad. Nincs kérdés, te a saját megerőszakolásodra gerjedsz és ezt nagyon szívesen megbosszulnád egy gyereken.
Na ezért várunk téged nagy szeretettel idehaza, hogy végre átéld újra a mindennapi rettegést. Nem azért mert, homoszexuális vagy. Azért, mert pedofil vagy.
Golda csiklója
(
x8)
Dec 06, 2022 10:34:40
x8)
A mocskos büdös kurva anyádat csinálsz te féreg?!
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 06, 2022 10:34:50
x16)
bassza meg, én sem vagyok százas, hogy a munkahelyemen nyitom meg a fórumot, miközben kollégák vannak mögöttem...
R.I.P.
Pietr
(
x2)
Dec 06, 2022 10:34:54
x2)
Tudja valaki mekkora mell(pr*)tartót hord a Tibor? Mindig csak ezeket az igénytelen méret nélküli toppokat látom rajta, meg bikinit.
Mivel feszülnek a mellkasában a gumik mint a kurva anyja nem kell neki melltartó. Olyan mint egy kigyúrtabb férfi. Felvesz egy normál (lehugyozott, leszart, dohányfüstös, retkes csöves) pólót és úgy állnak benne a gumilabdák mint a cövek.
Egy igazi rossz ratye
max5enutálnak
(
x47)
Dec 06, 2022 10:37:31
x47)
Rájöttem mi ez. A Synthol nevű elbaszott "testépítő" olaj amit a torz lelkű, elbaszott férfiak fecskendeznek a mellkasukba hogy izmosabbnak tűnjenek. Belestül okádja ki a gyomrát egy hetero.
Tökéletes kép!
Látod endre? A férfimell, az férfimell.
Az alak, az arányok, a bimbik. Te pedig azt szopkodod boldogan, mint egy átlagos meleg.
Buzi Sodi
Dec 06, 2022 10:39:00
Sodi te buzi vagy.
Change my mind.
Change my mind.
Dec 06, 2022 10:39:00
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 06, 2022 10:40:55
x10)
Géjza ezzel a képpel akart zsarolni?
Kb semmi se látszik.

Ez aztán a mesterterv!
Álmodjatok Rémeket!
Kb semmi se látszik.

Ez aztán a mesterterv!
horgász
(
x10)
Dec 06, 2022 10:42:18
x10)
Endre!
Ki a faszt szopja rendre.
Tudod mi a te legnagyobb bajod?
Persze az első az, hogy kapsz levegőt.
Na de a második:
A nagy autiködben kialakítottál magadról egy énideált, a hiperokos, mindent mindenkinél jobban tudó, mindenki felett álló, extrageciláda pszichopatát, úgy képzeled el magad mint a főgonosz a Bond filmekben, vagy hogy a te műveletlen kultúrálatlan fasz fejed is értse, mint Rick Sanchez. Persze ez csak a teleszart rothadó vekni fejedben létezik, sehol máshol.
Valójában te nem vagy más, mint egy jó nagy halom kutyaszar az úton, amibe sok ember belelépett, és ráragadt a cipőnkre.
Te szociopata vagy púpom és a fogyatékosságaid mellett geci ostoba és extrém mértékben műveletlen és unintelligens.
Egyetlen egy őszinte részed van, ahol az énkép és az énideál fedi egymást: ez pedig a mindent felülmúló gonoszságod. De azzal sem érsz el semmi eredményt, csak annyit, hogy aki csak tudomást szerez a létedről meggyűlöl és undorodik tőled.
Szánalmas vagy szó szerint.
Bár ez a kifejezés nem tudja kifejezni azt a hányinger szintű undort, amit én és a normális emberek irántad éreznek. Visszataszító vagy egyszerűen, minden téren.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Ki a faszt szopja rendre.
Tudod mi a te legnagyobb bajod?
Persze az első az, hogy kapsz levegőt.
Na de a második:
A nagy autiködben kialakítottál magadról egy énideált, a hiperokos, mindent mindenkinél jobban tudó, mindenki felett álló, extrageciláda pszichopatát, úgy képzeled el magad mint a főgonosz a Bond filmekben, vagy hogy a te műveletlen kultúrálatlan fasz fejed is értse, mint Rick Sanchez. Persze ez csak a teleszart rothadó vekni fejedben létezik, sehol máshol.
Valójában te nem vagy más, mint egy jó nagy halom kutyaszar az úton, amibe sok ember belelépett, és ráragadt a cipőnkre.
Te szociopata vagy púpom és a fogyatékosságaid mellett geci ostoba és extrém mértékben műveletlen és unintelligens.
Egyetlen egy őszinte részed van, ahol az énkép és az énideál fedi egymást: ez pedig a mindent felülmúló gonoszságod. De azzal sem érsz el semmi eredményt, csak annyit, hogy aki csak tudomást szerez a létedről meggyűlöl és undorodik tőled.
Szánalmas vagy szó szerint.
Bár ez a kifejezés nem tudja kifejezni azt a hányinger szintű undort, amit én és a normális emberek irántad éreznek. Visszataszító vagy egyszerűen, minden téren.
Alpár Pál
Dec 06, 2022 10:43:28
Az hagyján, hogy Laura kurva (micsoda meglepetés), de ahhoz mennyire legalja ordenár egypofonos kurvának kell lenni, hogy egy Géza félétől remélj valamit? Gondolom nem véletlenül vette fel a videóhívást fehérneműben.
Dec 06, 2022 10:43:28
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 06, 2022 10:43:56
x19)
Kb semmi se látszik.
Ez aztán a mesterterv!
Kb semmi se látszik.
Ez aztán a mesterterv!
Analfabèta fehércigány.
Azt hitte, hogy ennyi elég lesz lehúzni Laurát, mert ugye neki van pénze... Kibaszott idióta zabagèp.
rezsidémon
(
x8)
Dec 06, 2022 10:44:02
x8)
Az a szerkó, amivel állítólag elcsábított téged

Amikor igazi nő táncol melletted

Végül is te nem vagy buzi, csak véletlenül pont a férfisegg jön be neked :)
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."

Amikor igazi nő táncol melletted

Végül is te nem vagy buzi, csak véletlenül pont a férfisegg jön be neked :)
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 06, 2022 10:44:57
x13)
Endre, lassan dagadtabb vagy, mint Orbán. Abban az ufo libafos zöld ingben mintha a body double-je lennél. Ez 41 évesen azért szív és érrendszeri szempontból előnytelen jelként értelmezhető, nem?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Pietr
(
x2)
Dec 06, 2022 10:45:22
x2)
Kb semmi se látszik.
Ez aztán a mesterterv!
Kb semmi se látszik.
Ez aztán a mesterterv!
Géza ezeket csak úgy hívja, hogy az "ütőkártyák".
Streamer Koldus
(
x2)
Dec 06, 2022 10:45:46
x2)
Én azért Laura fekete hajú husi barátnőjéről is megnéznék egy képet, amin kibuggyannak a mellei.
sörtötbontok
(
x8)
Dec 06, 2022 10:45:54
x8)
Endre! December második hetére ígérted az ájfont. Ha szigorúak vagyunk, december második hete most vasárnap ér véget, ha nagyvonalúak, akkor jövő szerdán.
Emlékeztetőül a specifikáció: iPhone 14 Pro Max, 1TB. A színt bízd a Cicára.
Emlékeztetőül a specifikáció: iPhone 14 Pro Max, 1TB. A színt bízd a Cicára.
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 06, 2022 10:45:55
x7)
Kb semmi se látszik.
Ez aztán a mesterterv!
Kb semmi se látszik.
Ez aztán a mesterterv!
olyan kibaszott ótvar lett ez a sodiverzum, mióta endre nyakig úszik a trashben, hogy hihetetlen, pedig eddig sem volt kutya. Drogos kurvák, tranyók, hajléktalanok, fogatlan cigók, sok egysejtű barom, kegyelten.
Aki már látta
Dec 06, 2022 10:47:38
Én azért Laura fekete hajú husi barátnőjéről is megnéznék egy képet, amin kibuggyannak a mellei.
Hidd el, nem akarod látni. Kövér és igénytelen. Annyit nem mozog, mint Endre.
Dec 06, 2022 10:47:38
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 06, 2022 10:47:53
x23)
HAZUG GECI PÚPOS
HAZUG GECI PÚPOS
tessék szépen telefont villantani a sziszának!
HAZUG GECI PÚPOS
tessék szépen telefont villantani a sziszának!
Gyagyás, te hazug geci púpos, nem csak a telefont de a liveokat is tessék villantani. Tudod amikből havi 100.000 forint (250 euró) bevételt terveztél. Mennyit is kaptál/nem kaptál múlt hónapba a youtube-tol, 70 eurót?
max5enutálnak
(
x47)
Dec 06, 2022 10:48:43
x47)
Kb semmi se látszik.
Ez aztán a mesterterv!
Kb semmi se látszik.
Ez aztán a mesterterv!
Fogyatékfalvàn ez elég arra, hogy egy pedofilt és egy dagadt geci fogatlan zsarolót elszállásolj, engedd, hogy fogdossanak, nyalogassanak, csak hogy végén ugyanúgy kikerüljön a kép.
Most azt élvezi, hogy addig húzta MC Isti nem túl sok agyát, hogy az feljelentette és emiatt mászkálhat a rendőrségre.
Száradjanak azok a simpkönnyek (szégyen, de elég sokan pingelték innen is), aztán haladjunk, mert ez az oxigénhiányos, most ezt a figyelmet is élvezi.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 06, 2022 10:50:58
x30)
Én nem követtem akkor, de tippre ugyanez volt akkor amikor 2006-os nemzeti hős volt, csak akkor még nem volt yt élő korlátlan nettel havi 20 euróért bárkinek
max5enutálnak
(
x47)
Dec 06, 2022 10:55:24
x47)
endre, elvitted a faszidat reggel a legmenőbb ingyenkonyhára/hajléktalanszállóra? Remèlem megy a brunch és nyomjátok a pezsgőt!
Micsoda kamupicsogást levágták anno, mert megkérdeztem, hogy mikor vittél randira bárkit is, te meg jöttél azzal, hogy neked arra nincs pénzed (ez még 40.000 euro tartozással korábban volt) és egzisztencia kell egy randihoz. Látod, hogy nem! Full ingyen cipelheted a tranyódat reggelizni, ebédelni, vacsorázni.
Szerdán például az utolsóra.
Micsoda kamupicsogást levágták anno, mert megkérdeztem, hogy mikor vittél randira bárkit is, te meg jöttél azzal, hogy neked arra nincs pénzed (ez még 40.000 euro tartozással korábban volt) és egzisztencia kell egy randihoz. Látod, hogy nem! Full ingyen cipelheted a tranyódat reggelizni, ebédelni, vacsorázni.
Szerdán például az utolsóra.
Dörpepúp
(
x7)
Dec 06, 2022 10:55:27
x7)
Mennyit is kaptál/nem kaptál múlt hónapba a youtube-tol, 70 eurót?
Az is 70 ajróval több, mint amit megérdemel a pribék.
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 06, 2022 10:57:23
x7)
Endre, nem te mondtad mindig, hogy csak magadnál okosabb emberekkel veszed magad körül? Akkor most gyakorlatilag a jelenlegi ismerettségi köröddel kiállítod a bizonyítványod, hogy egy segghülye retardált vagy, mert ezek az emberek mind okosabbak nálad? Annyira lecsúsztál, hogy a trolljaidnak is már be kell kapcsolniuk az öveiket, mert olyan szinten meredek ez a hullámvasút.
hehe
Archer Dark
Dec 06, 2022 10:57:26
Látom szépen lassan leépülsz te gyagyás náci!
Nagyon röhögök, hogy tulajdonképpen minden megvalósul abból a kommentből, amit még Örebro írt a szaros blogod alá kommentben 2007-ben:
"Pokolå fogom tenni az eleted fascist!"
Amint láthatod Endre, most 2022-ben valóban ott tartasz, hogy lényegében földi pokol az életed.
Persze ugye főszabály szerint a trollok ártalmatlanok, meg amúgy is csak zsidók vagyunk, mi? :D
Veritas Omnia Vincit
Nagyon röhögök, hogy tulajdonképpen minden megvalósul abból a kommentből, amit még Örebro írt a szaros blogod alá kommentben 2007-ben:
"Pokolå fogom tenni az eleted fascist!"
Amint láthatod Endre, most 2022-ben valóban ott tartasz, hogy lényegében földi pokol az életed.
Persze ugye főszabály szerint a trollok ártalmatlanok, meg amúgy is csak zsidók vagyunk, mi? :D
Dec 06, 2022 10:57:26
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 06, 2022 10:59:40
x7)
én sem követtem, de felzárkóztató kurzusra jártam, és ott azért tanultunk olyan retardokról, akik barmok voltak ugyan, mindegyik elmeorvosi vizsgálatra szorult, de a többségük legalább le tudott írni két mondatot helyesen, illetve néhányuk az álértelmiségi vonalat képviselte, ami azért még mindig egy egészen más szint, mint ezek a majmok
sörtötbontok
(
x8)
Dec 06, 2022 11:01:34
x8)
A tegnapi live végén a Tibor már el is kezdett csomagolni?
Endre, mekkora a baj? Búcsúfütyizéshez odaférsz?
MacY2
(
x1)
Dec 06, 2022 11:05:16
x1)
Dec 06, 2022 11:05:16
Tyerintem ity:
Beles sodi a sodi Dec 06, 2022 11:05:16
Lilla
Dec 06, 2022 11:06:55
Jobban jársz, ha nem látod. Kétszer akkora mint a Laura. Igy kétszer olyan logós is
Dec 06, 2022 11:06:55
balek
(
x10)
Dec 06, 2022 11:09:31
x10)
Kiegészítve a FIKAGÉP-pel, hogy éhen ne haljon a gyomrocska takony nélkül!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 06, 2022 11:09:59
x23)
Nagyon nem kell neki csomagolnia, max a raktárba (Ajjaj gyagyás) mivel nagyon ki se szokott csomagolni. Mikor a hálószobából szokott lájvozni, ott is látszik, hogy a szekrénybe csak a táskák meg piák vannak ott.
MacY2
(
x1)
Dec 06, 2022 11:11:42
x1)
Csak fenyegeti ezzel,meg eljátssza hogy másnap megy is. Gyáva szar a faszpina,ilyen hidegbe nem élné túl a csöves parazita. Inkább marad a melegben,ez a kőműves totem fejű csöves. Endre, mekkora a baj? Búcsúfütyizéshez odaférsz?
Erkelyszimulator
(
x2)
Dec 06, 2022 11:12:37
x2)
Péntektől jön a szandikás évad fikagép?
Archer Dark
Dec 06, 2022 11:15:25
Vajon mit szólna most Gaudi-Nagy Tamás "nemzettestvéred" a jelenlegi életmódodhoz, hogy homofób és transzfób létedre (elvégre még tüntetést is szerveztél), most együtt élsz a hajléktalan élettársaddal? Az általad oly sokat pocskondiázott Tóta W. Árpád elfogadásáról biztosított téged az egyik írásában. Vajon azok a fehér szupremácisták, akikkel 2006-ban együtt hőzöngtél az alkotmányos államrend ellen, mint a Budaházy, az Sherlock Porks, DJ Jeszy, Gonda, Toroczkai, stb, nem vernék ki most belőled még a szart is, csak azért amiért felvállaltad a valódi szexuális irányultságod?!
Veritas Omnia Vincit
Dec 06, 2022 11:15:25
Matolcsy György
Dec 06, 2022 11:23:39
Kiss úr! megállapítom,hogy azon kijelentése miszerint minden a trollok hibája téves. Az a jegybank megállapítása,hogy a magyar kormány és annak gazdaságpolitikája okoz minden bajt. Kérem legközelebb ne a trollokat hibáztassa Kiss úr.
Dec 06, 2022 11:23:39
bolgár jeti
(
x30)
Dec 06, 2022 11:24:18
x30)
Vajon már naponta hívogatja, hogy adja vissza azt az 50 (70?) eurót? :D
max5enutálnak
(
x47)
Dec 06, 2022 11:24:50
x47)
endre, szólj, ha kell segítség Pesten albit keresni! Már megyünk is a facebookos albis csoportokba felderíteni a helyzetet!
Gandzsa Maharadzsa
Dec 06, 2022 11:37:45
Gondolom nem véletlenül vette fel a videóhívást fehérneműben.
Ha fehérnemű a munkaruhád, akkor abban veszed fel a telefont is :) Ha lenne időm/kíváncsi lennék rá, akkor egy jobb VPN/proxyval valamelyik ilyen jasmin féle pinamutogatós oldalon szerintem nagyobb eséllyel találnám meg, mint nem.
Dec 06, 2022 11:37:45
balek
(
x10)
Dec 06, 2022 11:38:32
x10)
trashvod.com/w/6Wh9hZi13ySidmo53nRPSx?start=3h52m47s
Ez a másik része, amiért be akarom veled fejezni és le akarom zárni ezt az egész kapcsolatot, és kész! Innentől kezdve nincs tovább. Nincs tovább! Nem mond senki hülyeséget, itt aki zöldséget beszél, az egyedül te vagy, aki hülye vagy. Megmondtam neked, egyedül te vagy, aki hülye vagy. Senki más nem hülye ember! Vedd már észre! Csak te! Csak te vagy hülye! A sodifórumon is normális emberek írnak be, csak te vagy az egyetlen egy hülye. Senki bazmeg, senki más. Te vagy a hülye bazmeg.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Ez a másik része, amiért be akarom veled fejezni és le akarom zárni ezt az egész kapcsolatot, és kész! Innentől kezdve nincs tovább. Nincs tovább! Nem mond senki hülyeséget, itt aki zöldséget beszél, az egyedül te vagy, aki hülye vagy. Megmondtam neked, egyedül te vagy, aki hülye vagy. Senki más nem hülye ember! Vedd már észre! Csak te! Csak te vagy hülye! A sodifórumon is normális emberek írnak be, csak te vagy az egyetlen egy hülye. Senki bazmeg, senki más. Te vagy a hülye bazmeg.
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 06, 2022 11:47:53
x23)
Gyagyás hülye leszel pesten albit keresni. Bevackolod magad a púpszázi macskaólba aztán a megsporolt albérlet árán napi 5000 fütyiböl, ami havi 150.000 fütyi feljársz Budapestre a cicát stalkolni. Reggel megindulsz a 7:00 vagy a 8:15 vonattal amivel 8:15 vagy 9:30-ra Budapesten vagy. Este meg hazamész a 22:50 vagy a 0:05 induló vonattal. Ez ellen még Golda se igen fog tiltakozni.
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 06, 2022 11:49:13
x5)
Endre nekem ez az eggyik kedvenc videóm... Sokat hetyetyèztèl de èn tudom jól hogy a karácsonyt 1,3milioval zártad! Bandi felezte Mercivel a pénzt.. youtu.be/YVOm3dlvXUM
Jozsii Busák
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 06, 2022 11:51:01
x7)
trashvod.com/w/6Wh9hZi13ySidmo53nRPSx?start=3h52m47s
Ezt megkönnyeztem! Egy trollnak sincs lehetősége ennyire testközelből ostromolni az autipajzsot, csodálatos!
Vasaltheréspatkány
Dec 06, 2022 11:51:40
Sneci ha felakasztod magad vagy öngyilkos lennél, ne felejtsd el sztrímelni. Foshná!
Dec 06, 2022 11:51:40
Österreicher staat
Dec 06, 2022 11:53:43
Mercica, jó lenne ha visszafognád magad a Programoszó Úr hülyézésével, mert nélküle nincs fedél a fejed felett! Rajta keresztül pedig MI tartunk el téged, szóval legyél szíves ne őt hülyézd, hanem minket. Köszönjük. MI vagyunk azok, akik a legutolsó terroristának is kinyaljuk a seggét, ha már ennyire okosnak képzeled magad, akkor legalább ezt vedd már észre. Na, Ahmedszopás, csá!
Dec 06, 2022 11:53:43
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 06, 2022 11:55:06
x23)
Sneci ha felakasztod magad vagy öngyilkos lennél, ne felejtsd el sztrímelni. Foshná!
Inkább ne, még valami barátja küldené a mentőket és megmentenék. Ja várjunk csak...
Internet Explorer
Dec 06, 2022 11:55:27
Miért kellene? Hisz egy jobb élet reményében nyugatra költözött. Szoftverfejlesztőként én még nem hallottam olyat, hogy valaki kevesebb pénzzel jött volna haza. Egyenes út a Teslához, medencés irodához. Pillanatok alatt ráragad a nyelv. Itthon ilyen lehetőségek nem állnak rendelkezésre.
Dec 06, 2022 11:55:27
Buzidémon
Dec 06, 2022 11:56:59
Endre nekem ez az eggyik kedvenc videóm... Sokat hetyetyèztèl de èn tudom jól hogy a karácsonyt 1,3milioval zártad! Bandi felezte Mercivel a pénzt.. youtu.be/YVOm3dlvXUM
Az a legviccesebb, hogy Tibi ennyi pénz lehúzása után is egy utcán lakó csöves, akinek mindene elfér pár szatyorban.
Dec 06, 2022 11:56:59
max5enutálnak
(
x47)
Dec 06, 2022 11:58:37
x47)
Hjúúúúj mi lesz itt, ha hazamenekül ez a tetves pedofil faszszopó… hjúúújjj
Szerintem még mi, a tanszék tagjai sem tudjuk reálértéken felmérni a pedofil ellen irányuló gyűlöletet. Tegnapelőtt egy teljesen kontextuson kívüli társaság beszélgetésében hallottam megemlítve a púpos nyomorékot és nem nevetgéltek közben.
Persze ez nem azt jelenti, hogy minden járókelő pofán fogja baszni, de a finom krémhez minden gramm hozzávaló szükséges!
Szerintem még mi, a tanszék tagjai sem tudjuk reálértéken felmérni a pedofil ellen irányuló gyűlöletet. Tegnapelőtt egy teljesen kontextuson kívüli társaság beszélgetésében hallottam megemlítve a púpos nyomorékot és nem nevetgéltek közben.
Persze ez nem azt jelenti, hogy minden járókelő pofán fogja baszni, de a finom krémhez minden gramm hozzávaló szükséges!
D_Dezső
(
x29)
Dec 06, 2022 12:00:15
x29)
Gyagyás! Az ok, hogy anyukád' félti a Tibit aki tényleg egy 40 év feletti férfi.
De az izomsorvadásos, nyafogó vén kancsal homokosokról mit mondott?
Érted nem aggódik édesanyád?
HerbertLizzard
Dec 06, 2022 12:01:16
Ebben az a legnagyobb poén,hogy Tibinek maradt a rendes férfi mellbimbó. Vakmeleg.
Dec 06, 2022 12:01:16
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 06, 2022 12:01:46
x7)
Gyagyás! Az ok, hogy anyukád' félti a Tibit aki tényleg egy 40 év feletti férfi.
jót nevettem, hogy golda szerint az a legnagyobb baj, hogy a tranyó alkesz, de az nem gáz, hogy a fiacskája is az
linziasztal01
(
x78)
Dec 06, 2022 12:02:24
x78)
Endre!
Mi ez a "ruha teszi az embert" idiótaságod?
Ja, hogy a 120%-on pörgő autipajzs következménye. :))
Tibi le fog lépni és Te csak végig nézed majd.
Mi ez a "ruha teszi az embert" idiótaságod?
Ja, hogy a 120%-on pörgő autipajzs következménye. :))
Tibi le fog lépni és Te csak végig nézed majd.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Dec 06, 2022 12:03:17
x5)
Nagyon fontos lehet az új melócsá a gyagyásnak,ha már leáll veszekedni a sziszával,hogy hajnali 1 van és aludni szeretne, idáig bezzeg mentek a nagy hajnali lájvok. Ez a mostani meló lehet az utolsó esélye osztrák földön és ezt ő is tudja, ha innen kibasszák akkor jöhet haza púpszászra.
Gyurcsány
Dec 06, 2022 12:03:56
Tudja... Kiss úr.. tudja mi a különbség köztem, és Ön között? Én itt vagyok. ÉN MARADOK!
Dec 06, 2022 12:03:56
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 06, 2022 12:05:17
x10)
Ez csak a bemelegítés volt, az idei totális csődre.
Golda csiklója
(
x8)
Dec 06, 2022 12:05:24
x8)
Vajon mit szólna most Gaudi-Nagy Tamás "nemzettestvéred" a jelenlegi életmódodhoz?
leszopná
Nemvoltdurex
(
x13)
Dec 06, 2022 12:05:51
x13)
Remélem Tibi viszi a Macbookot, Gyagyást meg éppen kirúgják közben.
balek
(
x10)
Dec 06, 2022 12:07:15
x10)
Most nézem a sodinyaral csatornán a halottak napjás videót.
Ugye Geiling nagyi is ősmagyar származású volt, mint a Király utcai Schwarz nagyi?
Ugye Geiling nagyi is ősmagyar származású volt, mint a Király utcai Schwarz nagyi?
xray
(
x21)
Dec 06, 2022 12:08:01
x21)
Dec 06, 2022 12:08:01
Remélem Tibi viszi a Macbookot, Gyagyást meg éppen kirúgják közben.
és kifizettetik vele macbookot. Dec 06, 2022 12:08:01
D_Dezső
(
x29)
Dec 06, 2022 12:08:18
x29)
Szerintem Golda telibe leszarta az alkesz cicát meg a gyagyás fiacskáját is, mindaddig amíg fel nem merült az ötlet, hogy ezek bevackolnak mellé a "picsányi" házba.
Nem hiszem, hogy a fogyatékost féltené, csupán már a gondolattól is kerülgeti az agyvérzés, hogy egésznap ezt az elbaszott géntemetőt kell néznie a lakásában.
Sodit még az anyja sem szereti.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 06, 2022 12:09:12
x47)
endre a Gayling vonalat vitte tovább
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 06, 2022 12:09:38
x8)
Ilyen synthol izom előfizetés kéne a recskásnak is és akkor pont ugyanolyan szépek lennének és dolgoznia se kell érte!
linziasztal01
(
x78)
Dec 06, 2022 12:09:42
x78)
A legviccesebb az, hogy Tibi fél órán át üvölt, hogy vége, ennyi volt és visszamegy egyedül Pestre. Elege van, ki nem állhatja Endrét, stb.
Erre Endre: Oké, akkor menjünk Pestre, kezelem azt is. :DDD
Buzidémon
Dec 06, 2022 12:10:44
Dec 06, 2022 12:10:44
linziasztal01
(
x78)
Dec 06, 2022 12:11:14
x78)
Ja, és Endre!
Tibinek semmi köze ahhoz, hogy ilyen végtelenül eladósodtál, egyedül magadnak köszönheted.
Tibinek semmi köze ahhoz, hogy ilyen végtelenül eladósodtál, egyedül magadnak köszönheted.
Vízbebaszott Operatőr
Dec 06, 2022 12:14:13
Basszátok meg korcs, egy napig nem tudom követni a fórumot, erre ma tele van parizer csöcsökkel és Tibi megindulni készül, neked meg lassan szétrobban az autipajzs. Rend van, na!
Az operatőrt is bebaszom a vízbe
Dec 06, 2022 12:14:13
Mitokondrium
(
x7)
Dec 06, 2022 12:14:28
x7)
Tudom, a Géza anno átküldte, hogy a Laura csöcse is ilyen lógós.
Sodrak, te vadbarom! Ha eszed lenne, ilyen noket hajtanal reggeltol-estig. Az majd beidomitana, ha nagy hulyesegeket akarnal csinalni.
Kötőjel
(
x12)
Dec 06, 2022 12:14:59
x12)
régóta, ebben semmi különös nincsen.
Nemvoltdurex
(
x13)
Dec 06, 2022 12:16:12
x13)
és kifizettetik vele macbookot.
Közben Tibort meg ,,kirabolják”.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 06, 2022 12:17:34
x21)
Kiss Endre tanár úr szerintem mindig fordul egyet a sírjában, amikor a pedofil elkezd loopolni a saját pedagógiai képességeiről.
halászlé
(
x24)
Dec 06, 2022 12:21:39
x24)
A legviccesebb az, hogy Tibi fél órán át üvölt, hogy vége, ennyi volt és visszamegy egyedül Pestre. Elege van, ki nem állhatja Endrét, stb.
Vízbebaszott Operatőr
Dec 06, 2022 12:21:57
Régen a tanároknak nagy társadalmi megbecsülésük volt és köztiszteletben álló személyek voltak. Van egy tippem, hogy az öreg Kiss nagyapa nem véletlenül halt meg 3 évvel az unokája születése után. Amilyen torz gyerek lehetett inkább a halált választotta és mint kiderült, jól is tette.
Dec 06, 2022 12:21:57
EgyDiplomásTrashVideos
Dec 06, 2022 12:23:51
Ugy megneznek egy troll talalkozot ahol a trollok korben ulnek, kozepen pupos ul/all es mindenki ugy szidja ahogy itt a forumon :DD Nem birna idegekkel a buzi :DD
Dec 06, 2022 12:23:51
SyntaxError
(
x24)
Dec 06, 2022 12:25:53
x24)
Azzal számol a tanszék, hogy Endre Macbook-ja még az előző melócsából van nála, mert egyszerűen nem vitte vissza?
Nyilván még véletlenül sem feltételezem, hogy ellopta volna - ilyenre korábban sem volt példa...
* ásít *
Kár lenne még egy rendőrségi ügy, fifi. Jóból mondom, more.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nyilván még véletlenül sem feltételezem, hogy ellopta volna - ilyenre korábban sem volt példa...
* ásít *
Kár lenne még egy rendőrségi ügy, fifi. Jóból mondom, more.
MaxPayne
(
x24)
Dec 06, 2022 12:27:08
x24)
Buzidémon
Dec 06, 2022 12:27:21
BuzidémonMióta szokás kiirni valakinek a foglalkozását a sirkőre?
Dec 06, 2022 12:27:21
Sportoló Művészúr
(
x2)
Dec 06, 2022 12:27:42
x2)
Régebben már ki lett tárgyalva Endre származása.
Eleve a Király utcai rokonság ugyebár, ami lehet véletlen de ott van a másik oldalról a prügyi vérvonal. Az egykori Kis-Palesztinának nevezett, észak magyarországi településről származnak a jordán pozitív felmenői.
Sodiban több zsidó vér folyik mint Köves Slomóban és Dániel Péterben együttvéve.
Ez nem baj vagy szegyen, egy átlagember esetében szóra sem érdemes.
Az ő esetében viszont kurvára vicces az antiszemita, holokamuzó, buzigyógyító zsidó köcsög karaktere.
Egyszerűen zseniális. Rejtő mosolyogva írta volna bele valamelyik regényébe az biztos.
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 06, 2022 12:29:40
x13)
Senior Fikagép, Junior Buzi
MaxPayne
(
x24)
Dec 06, 2022 12:30:21
x24)
Endre!
Ugye most intezed a beigert iPhonet a sziszanak?
Te sosem hazudnal…
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ugye most intezed a beigert iPhonet a sziszanak?
Te sosem hazudnal…
Nemvoltdurex
(
x13)
Dec 06, 2022 12:31:05
x13)
Gyagyás vegyél egy ilyet holnapra, ha leragasztod a tranyot az ágyhoz, akkor nem tud szökni…

www.brewers.co.uk/product/NA12625

www.brewers.co.uk/product/NA12625
Haveromnak kéne
Dec 06, 2022 12:31:06
Úgyis össze sodikázta magát, szóval tedd csak be ide Lilla csöcsös képeit is!
Dec 06, 2022 12:31:06
Trollul Madár
(
x15)
Dec 06, 2022 12:33:11
x15)
Endre!
Ha tényleg elmegy a Szisza akkor gyűjtöttél elegendő pasi-pisit vagy most kapkodás van?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ha tényleg elmegy a Szisza akkor gyűjtöttél elegendő pasi-pisit vagy most kapkodás van?
linziasztal01
(
x78)
Dec 06, 2022 12:34:11
x78)
Nagyon beteg mániás szakasz várható!
max5enutálnak
(
x47)
Dec 06, 2022 12:34:57
x47)
Idáig hallom a szatyrok zörgését, endre! Most kicsomagol, vagy becsomagol Tibi?
Jeffrey Dahmer
Dec 06, 2022 12:35:11
* integet *
Dec 06, 2022 12:35:11
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 06, 2022 12:35:38
x10)
Ez a videó nemsokára aktuális lesz!
Hogy fogod meglátogatni Tibit, amikor drága a vonatjegy?
Hát NINCS PÉNZ! NINCS PÉNZ! Majd jövőre?
trashvod.com/w/vHEtu7M3hzzeV58S3NnwBY
Álmodjatok Rémeket!
Hogy fogod meglátogatni Tibit, amikor drága a vonatjegy?
Hát NINCS PÉNZ! NINCS PÉNZ! Majd jövőre?
trashvod.com/w/vHEtu7M3hzzeV58S3NnwBY
Buzidémon
Dec 06, 2022 12:36:34
Idáig hallom a szatyrok zörgését, endre! Most kicsomagol, vagy becsomagol Tibi?
Dec 06, 2022 12:36:34
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 06, 2022 12:40:17
x23)
Gyagyás, pillanatnyilag nálunk Gémeskútországba +7 celsius fok a hőmérséklet és nagyon szépen süt a nap. Éjszakára is +2 jeleznek. Szerintem Isten is azt akarja, hogy megvalósuljon a Csütörtöki Tibi exodus.
linziasztal01
(
x78)
Dec 06, 2022 12:40:21
x78)
Ha Tibi megy, Endre megőrül majd és utána indul = újabb melócsá.
halászlé
(
x24)
Dec 06, 2022 12:41:49
x24)
az utólsó 1 óra balhés kb.; de ezt - olyan, h nélküle van a szisza, olyan nincs - már múltkor is loopolta a bajsza alatt
Pietr
(
x2)
Dec 06, 2022 12:42:16
x2)
A hátába fecskendezném és akkor 2 púpja lenne. Szimmetrikusan
Kriptozsidó
(
x6)
Dec 06, 2022 12:42:38
x6)
Gyagyás, pillanatnyilag nálunk Gémeskútországba +7 celsius fok a hőmérséklet és nagyon szépen süt a nap. Éjszakára is +2 jeleznek. Szerintem Isten is azt akarja, hogy megvalósuljon a Csütörtöki Tibi exodus.
Nem megy ez sehova, hazudik mint a vízfolyás.
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 06, 2022 12:45:17
x8)
Gyagyás TÖBBEN vannak itt már FIZETETT szabadságon az év végéig, tőlem hétfőig kapsz időt hogy feltöltsd magad energiával aztán gőz erővel a SZÓRAKOZTATÁSUNKRÓL KELL GONDOSKODNOD!
budapesti ámokfutás, ravatal flokkok és a többi. Lesz időm nekem is nézni és röhögni a véresre vert pofádon meg a nyüszögéseken. Ez a szereped, ez a műsor, add meg a "rajongóidnak" ami JÁR te csicska.
Szeretnénk látni még azt ahogy a púpszászi macskaólban a kurva anyád ver úgy el a live-ozásért mint Wishes Britney trutymó titánt. Ugye mindketten végtelen nagy csicskák vagytok ezt mindenki tudja.
Ilyeneket akarok hallani:
trashvod.com/w/cztzwXivGdGeNW17YAr8yG
budapesti ámokfutás, ravatal flokkok és a többi. Lesz időm nekem is nézni és röhögni a véresre vert pofádon meg a nyüszögéseken. Ez a szereped, ez a műsor, add meg a "rajongóidnak" ami JÁR te csicska.
Szeretnénk látni még azt ahogy a púpszászi macskaólban a kurva anyád ver úgy el a live-ozásért mint Wishes Britney trutymó titánt. Ugye mindketten végtelen nagy csicskák vagytok ezt mindenki tudja.
Ilyeneket akarok hallani:
trashvod.com/w/cztzwXivGdGeNW17YAr8yG
Engedd el kategória
Dec 06, 2022 12:46:31
ha annyira menni akarna már ma elindulna. amúgy valószínűleg fifike elmegy kristályért és most pár napig beállva tartja megint a tranyót akkor nem szökik el a herélt köcsög.
Dec 06, 2022 12:46:31
188 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™