Köszönöm!
endre vicceit sem mindig érti mindenki, szóval igazad van, csuldi! :D
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Remélem Endre keringőzni fog felkérni valakit :D
YouTuber találkozó lesz náluk, hiszen ez az ő munkájuk. Influenszerkednek majd a rendőrségnek mind a négyen, Józsi meg a sittes PTSD-k miatt inkább kiugrik az ablakon.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Szerintem csak simán bebasznának aztán Tibi megverné a Gyagyást, és nagyjából ez a legsoftabb forgatókönyvem az estére :)
Nagyon szép munka, de szerintem a fikás büszkén vállalja a szavait, és imponál neki, hogy a labanc rendőrök megtudják, hogy ő lenézi őket.
Itt inkább az lenne a nagy ütés, ha meg lenne alapozva az ügy, és az ügyészség vádat emelne ellene, a bíróság pedig elítélné.
Szerintem az, hogy hallgat róla, valamilyen szinten feltételezi a szopáscsát.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
ülj le, egyes. nyáron mit csinálsz a rengeteg energiával? télen meg alig termelsz, amikor fűteni kéne...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
A "visszataplálás" faszság is. Annyi napelem kell ami neked elég.
Na most lebuktál Rácz! :)
Gondolkozz rendszerszinten.
Nyáron mit csinál a mindenki a rengeteg energiával?
Télen meg alig termelünk, amikor fűteni kéne :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Endre nem tud cipekedni mert fáj a háta. De szemtelenül egyszerű megoldásként elviszi a cicáját akinek épp van mindig kéznél 6-8 Ikeás szatyor. Piszony!
Kaptak még pár dolgot és Endre nem fog tudni felkészülni rájuk.
Elég, ha gyomoridege van a fogyatékosnak karácsonykor, írja csak a leveleit miközben mindenki más röhög rajta :D
Endre!
Lesz este Mario 3D?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Legbelül szerintem valahol boldog. Amíg csődöt jelent addig lesz hol laknia, fűtenek rá, rendszeresen fogják análisan kényeztetni a négerek és arab cellatársak, lesz normális többfogásos ebéd nem csak alienpörkölt, lesz ideje kigyógyulni az alkoholizmusból, lesz ideje kondizni és kigyúrnia magát, esetleg levelezőn befejezheti az egyetemi tanulmányait.
kissendrevagyok
Teljesen jó taktika, minden trollkodást támogatok ami felbassza az agyát, és rabolja az idejét.
Minden héten kellene egy feljelentés. Aztán járkáljon a kihallgatásokra.
sodi az antikrisztus!!!!!!!!!
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
24? Mi hanukát ünneplünk?
Minden nap meg kell gyújtani egy végtagját. 3D menóra sodi asodi.
Bárcsak.
Úgy legalább elkönyvelnék buzinak.
Igen. Ez Magyarországon fokozottan igaz.
Mert kell a pénz...
Az áram, akár ingyen is lehetne a számla szerint (sőt "ingyen" van), csakhát rendszerhasználatra, fizess xx-ezret. Ilyenekkel hakniznak ma is. Autimatek!
Töppedt Buzigolyók,
Vannak már ezek a kompakt naptábla rendszerek.
De, ne úgy használd hogy, bedugod a hálózatba mert az nálunk tilos. A vacak hálózatok miatt, nincsenek meg a kellő feltételek (áramütés a szerelőnek, akár az oszlopon).
Levágod róla a dugvillát, és aljzatot teszel, és bedugod a hűtő-fűtő klimádat pl., vagy a bojlert. Bár gondolom akkor a bojler is gáz?
Vagy csak egy hősugárzót...
Elméletileg ha társasház engedélyt kéne kérni, a lakóközösségtől stb. hogy kitegyél valamit a homlokzatra(kondi, naptábla, de még erkély beépítéséért is.)
Gyakorlatilag már megszűntek a hivatalok csak akkor jönnek ha, feljelentenek....
De ezt el tudod dönteni a lakókörnyezetedből.
Ez nem vált ki csak segít.
Sok mindent kell számításba venni, a bojleredbe is alacsonyabb fűtőbetét kell majd.
Stb. Teljesítményekre figyelni.
Egyébként, endre goldáját megszivathattuk volna ezzel...?
A sziget üzemet csak most engedélyezték.
goldánál kiépitteték a visszatáplálást?
Persze, hogy azt gondolja :)
Azért dicsekedik folyton azzal, hogy hány fogatlan csöves meg perverz arab ment át azon a szarszagú félállaton.
Normális ember szégyenében elbújdokolna, ha a "csaját" mindenki megbaszhatná akivel csak találkozik, de a Gyagyás agyában ez úgy párolódott le, hogy "mintyenki megakarja paszni a cicát, merty jó nyő, a Sodinak jó nője van hehehe".
Mondjuk azért amit Sodi csinál, az elég kemény. A probléma vele az, hogy egy átlagos, civilizált, értelmiségi meleg pár tudja hogy kell "politikailag korrekten" előadni a kapcsolatukat. Amit viszont Zsodi csinál, az még a hanyatló, liberális nyugaton is gyomorforgató. Előbb-utóbb ki fog bukni Zsodrák életének a kettőssége, nem folytathatja ezt örökre, hogy "programozóként" dolgozik, de hajléktalanként él, és herélt csöveseket kefél, ráadásul mindezt nyilvánosan. Ez a két élet nagyon jól megfér egymás mellett, ha titokban csinálják. Nyilvánosan viszont buknia kellene. Aztán persze meglátjuk, hogy meddig tűrik. Azért az, hogy teszemazt mindenki előtt lesmárolja élőben Tibit az elég komoly látványosság lesz, pláne ha egy céges összejövetelen teszi.
Ingatkanügyek
És akkor képzeljük el milyen lesz az, amikor Tibi "kirittyenti" magát. Arról mindenképp kérünk felvételt!
Ingatkanügyek
Haha kb. ilyen lenne, kurvára röhögök, pont úgy szürcsög mint Tibi :)
hát ez kurva jó :D a néhányhónapos hetes napos munkaviszonyaiból kukázza össze a ruhatárát a gyagyás, de ez már odáig fajult, hogy minden bűntényt céges pólóban/pulóverben követ el, ezért inkább kérik vissza elégetni :D
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
tiborszban semmi nőiesség....még a szikrája sem...azokat a ffiakat sem értem, akik hozzáérnek, ennyire nem lehet valaki kiéhezve....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
először gondoltam rászánok egy fél órát és rádobom a fejét de kurvára nem kell, ugyanúgy tolja :D
A visszatáplálásnak az a lényege, hogy kevesebb legyen tőle a villanyszámlád --> megtérülés. Ha nem táplálsz vissza, csak saját felhasználásra használod a napelemet, akkor a megtérülés sokkal rosszabb. Persze akinek ez nem szempont, az csinálhat tőlem bármit.
Dörpém, drága a toááás, vigyél kicsi nagyobb táskát és lejárt szavidős farhátat bele (mondjuk tupis edénybe, az jól zár). foshná!
...bár lehet, hogy a szisza hazavinné és megfőzné pörküttnek...
Eleve ha valaha is lett volna született nő barátnője, akkor tudná, hogy egy normális kapcsolat nem így néz ki, de ebben eddig tudott eljutni.
Ingatkanügyek
Hát igen, Tibi az a "nő" akire még azt se lehet elmondani hogy, ha a fasz feláll az ész megáll! :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Nem etetem a hajléktalanokat, még abból is csumpipörkölt lenne főzve.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
a menóra 7 ágú, a hanuka gyertyatartó 9. pontosabban 8+ a samesz.
KURVArangy
Endre!
Mikor köszönöd meg a Trolloknak, hogy az egyre dráguló tojás ellátmányt egész Bécsig viszik?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nyáron mindenki kipiheni a tavaszi felpörgést
Mifaaaaaaaaaaaan

Látod gyagyás, milyen fejlett már a jutu algoritmus??
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
a gyagyas fasza tuti nem mosolyog igy, mint a kepen levo felbevagott :D
Ezt ráadásul Endre sem tudja elmondani.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Nagyba megkaphatnám a képeket? Barátnőmet érdekli :)

Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
A Gyagyás sokkal femininebb a maga torz módján, mint a Tibi valaha volt divigélbe áztatva is.
Azért ezt a legendát, hogy a "Tibit mindenki megakarja baszni" főleg csak a Tibi terjeszti. Akikkel tényleg fajtalankodott, azok mind egytől egyig a társadalom legalja, vagy nagyon öreg emberek, egy közös bennük, hogy valódi nőre nincs esélyük.
A maguk alá hugyozó hajléktalanok a Bogdányiról, Kálmán az alkoholista festő aki a zsigulijában lakik, Berci bácsi halála előtt 2 héttel, az agyvérzéses leszázalékolt Terdik (aki Merci szerint sokkal jobb az ágyban mint a Gyagyás), perverz, buzi swingerbe járó arabok, és persze mint általában a sor végén ott van a szekrény-buzi Endike.
Amúgy meg lehet ennyire kiéhezve valaki sajnos. A börtönökben is megbasszák egymást (lásd. Tajgi). Viszont abban biztos vagyok, hogy azok az emberek nagyon jól tudják/látják, hogy kivel kezdenek, olyan nincs, hogy valaki benézi nőnek a Tibit, főleg az utóbbi 1 évben.
Tehát akkor fifike a kis A4-es púpszászi napelemmel már ~10 éve a jövőben élt? :D nagy orákulum ez a gyagya
én amúgy Tanya csenölön nézem mit alkot a faszi, nagyjából ilyen diy szinten tudnám én is elképzelni. ő épp egy mélyhűtőt hajt róla asszem.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
imadom az elejen, ahogy a kopogasra luktet a logo ;D
Ez csak piti ego boosting, mint a tranyónál, hogy mindenki begerjed rá és megakarja baszni. Előbb tömném meg a vastagabb barátnőjét, aki előtt a gyagyás belemutatta a viagrát a streambe.
Mármint a Májerről? Szegeden érdeklődjjééé utána, biztos akad róla pár anyag szegediek között
(ha meg a kozma kamu meg fitymaszűkületes farka érdekel , azzal sajnos nem tudok szolgálni)
Napiszaron a bolhás kutyáról fitymaszükületes kép virít.
A fenti Endree. Azert mosolyog, mert vegre levagtak es formalinba aztattak.
a specnazhoz jelentkező katonáknak egy rendkívül hosszú és fájdalmas 5 éves kiképzésen kell résztvenniük
Hidd el nem akarod látni egyiket se meztelenül, főleg nem a nagyobb kocát! :D
De facsén attól bejelölheted: Herczeg Lilla
nszksz.
Tessék proff
kissendrevagyok
Jaja ez nem a Kozma fütyköse.
Mondjuk valahol szomorú, hogy mi csípőből vágjuk a trashek faszát :)
recska!
Nekem meg a Bariadd kancsal csöcsös barátnője jön be.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Engedelmes, csendes,és egy összegyűrt újságpapírnak jobban örül mint sok kitartott picsa egy autónak.
Ez vemhes?
Tényleg, ezt már el is felejtettem (szerencsére).
Bolhás majom szégyenli a pici, szűkületes kukacát.
Láttad őket,vagy honnan vagy ennyire tájékozott?
Punszisza a lekjopp!
feltölteném a szobát kazánfüsstel, kezébe adnám a xiaomit hogy kifestőzzön és úgy basznám azt hogy közben eszi a csipszet böfögve
mellé mehet valami hardcore dnb vagy metálsz
Szegeden nagyon a hírük, mint a füstjük vagy hogy mondják... rlányokon is megtalálod szerintem
Szimplan unatkozik..
Punszisza a lekjopp!
NSZKSZ asszem ma van egy látogatásom rosszlányokra
Punszisza a lekjopp!
Csak erősek a csontjai :D
kissendrevagyok
ooaaarrgghhh vizes tenyérrel csapkodni a hasát!
odaküldi tibit, az lecsavarozza még a split klímát is meg a kilincseket
Na ezt írtam, hogy endre annyira leépítette magát és a médijapirodalmat, hogy már a Tematikus Endre csatorna is Tematikus Tibor lett. Kiírta magát a saját életéből.
Azt hiszem most fogja.
Punszisza a lekjopp!
Hát ez van mikor az agráregyetemen tanulsz jogot.
Az a jó, hogy a magyarokról alkotott kép dicső vezetőnkek köszönhetően így is kiemelkedően pozitív, ez a 2 ostoba proli pedig személyesen is építi kicsit az országimázs programot.
blabla
Ha dicső vezetőnk nincs, akkor ez az egész trash-gárda, meg a 2000-es évekig visszamenőleg mindenki, Butaházi, Torockó, Sherlock Porks, Sodi még ma is a nyugat faszát szopná, és annak ellenére, hogy az utcán élnének, teljes szívvel hinnék, hogy még lehet jobb, mert nekik is eljött a kapitalizmus.
Ingatkanügyek
ezek mint tibi meg a korcs nem magyarok, ezek magyarul beszelok.
a vége valami kegyetlen, a gyorsított timelapse -gondolom- egy 24 órás lájfszról. hogy tényleg bazdmeg kinn van egy éve, amiből annyit látunk hogy a mobil előtt ül a kanapén és magyarázza a böszmeségeit... hogy nem rohad ki alatta az ágy. ja várjunk csak!
meg elnézést, bocsánat múltkor ellátogattak pozsonyba. meg naponta a billába. undorító férgek
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
eszre se veszi hogy egyikse kozma kepe
viszont ellenben van kozmarol egy video amikor 2-3masik csavoval verik a bigát kozma exére aki feljelentette őt
hulye picsa ez a laura :D mindenkire rairogat meg bejelolgeti oket utana mutogatja buszken hogy a trashek betalálták es zaklatják :DD
De, pont ezaz.
A4es napelem.
Nem lehetett szigetüzem. Törvényileg.
Mit működtedhetett (tud, ~50w??)róla?
Mindegy is.
A jéghideg mester ügyvéd,űr diplomata családnak.
Ez csak egy újabb faszerdő trigger lett volna...
Nem tudom van-e visszamenőleges hatálya...
De poén lenne ha, valami filléres szar töltés miatt megbüntetnék. Milliókra...
Lebuktál Vőrge Tamás. Ment a feljelentés a bécsi rendőrkapitányságra trollkodás vádjával.
A pretty woman elhíresült jelenetében elképzelem a Gyagyást, ahogy a ruhapróbán próbál dönteni az esti partihoz.
Optimusz
Dec 16, 2022 15:12:11
6.5m2, de rengeteg változó van.
Ha a szigetelés mindenhol tökéletes, utána költsd el a panelekre a pénzt.
Ha a szigetelés mindenhol tökéletes, utána költsd el a panelekre a pénzt.
Köszönöm!
Dec 16, 2022 15:12:11
sodika halálvágya
(
x11)
Dec 16, 2022 15:13:16
x11)
Látod, ő érti :)
endre vicceit sem mindig érti mindenki, szóval igazad van, csuldi! :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 16, 2022 15:15:08
x37)
Napelemmel most az a baj, hogy nem kapod meg az engedélyt a visszatáplálósra. Ismerősöm márciusban adta be a kérelmet, azóta nem kapott lófaszt se, csak 5000 Ft kötbért, mert nem sikerült a hivatalnak 90 nap alatt elbírálnia. Innentől kezdve végtelen idejük van rá.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 16, 2022 15:15:45
x37)
Bocsánat, elnézést: köDbért.
D_Dezső
(
x29)
Dec 16, 2022 15:16:08
x29)
Azóta is azon a feltételezésen röhög, hogy ezek ketten elmennek este céges Karácsonyi vacsorára ...
Ahogy, ez a két ócska alkesz csöves beállítana az étterembe, annyira megnézném a főnökurak arcát. :)
Ahogy, ez a két ócska alkesz csöves beállítana az étterembe, annyira megnézném a főnökurak arcát. :)
sodika halálvágya
(
x11)
Dec 16, 2022 15:17:08
x11)
mondott valami részletet endi a céges rendezvényről?
sodika halálvágya
(
x11)
Dec 16, 2022 15:17:33
x11)
Azóta is azon a feltételezésen röhög, hogy ezek ketten elmennek este céges Karácsonyi vacsorára ...
bolgár jeti
(
x30)
Dec 16, 2022 15:18:28
x30)
[quote=töppedt buzigolyók]Napelemmel most az a baj, hogy nem kapod meg az engedélyt a visszatáplálósra. Ismerősöm márciusban adta be a kérelmet, azóta nem kapott lófaszt se, csak 5000 Ft kötbért, mert nem sikerült a hivatalnak 90 nap alatt elbírálnia. Innentől kezdve végtelen idejük van rá.[/quote
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
rBali
(
x24)
Dec 16, 2022 15:18:45
x24)
mondott valami részletet endi a céges rendezvényről?
YouTuber találkozó lesz náluk, hiszen ez az ő munkájuk. Influenszerkednek majd a rendőrségnek mind a négyen, Józsi meg a sittes PTSD-k miatt inkább kiugrik az ablakon.
D_Dezső
(
x29)
Dec 16, 2022 15:18:52
x29)
Szerintem csak simán bebasznának aztán Tibi megverné a Gyagyást, és nagyjából ez a legsoftabb forgatókönyvem az estére :)
Hahó
(
x136)
Dec 16, 2022 15:19:57
x136)
A feliratos videót is megkapták már természetesen:
trashvod.com/w/vWxESG47Q4gjDS5neEwodW
trashvod.com/w/vWxESG47Q4gjDS5neEwodW
Nagyon szép munka, de szerintem a fikás büszkén vállalja a szavait, és imponál neki, hogy a labanc rendőrök megtudják, hogy ő lenézi őket.
Itt inkább az lenne a nagy ütés, ha meg lenne alapozva az ügy, és az ügyészség vádat emelne ellene, a bíróság pedig elítélné.
halászlé
(
x24)
Dec 16, 2022 15:19:58
x24)
[quote=töppedt buzigolyók]Napelemmel most az a baj, hogy nem kapod meg az engedélyt a visszatáplálósra. Ismerősöm márciusban adta be a kérelmet, azóta nem kapott lófaszt se, csak 5000 Ft kötbért, mert nem sikerült a hivatalnak 90 nap alatt elbírálnia. Innentől kezdve végtelen idejük van rá.[/quote
ülj le, egyes. nyáron mit csinálsz a rengeteg energiával? télen meg alig termelsz, amikor fűteni kéne...
Trollul Madár
(
x15)
Dec 16, 2022 15:20:00
x15)
Endre!
Ha elmész céges vacsorára akkor ugye nem fogod az összes nylon zacskóba két kézzel gyömöszölni a svédasztalt?
Ha elmész céges vacsorára akkor ugye nem fogod az összes nylon zacskóba két kézzel gyömöszölni a svédasztalt?
D_Dezső
(
x29)
Dec 16, 2022 15:22:06
x29)
Na most lebuktál Rácz! :)
bolgár jeti
(
x30)
Dec 16, 2022 15:23:10
x30)
Gondolkozz rendszerszinten.
Télen meg alig termelünk, amikor fűteni kéne :)
D_Dezső
(
x29)
Dec 16, 2022 15:23:16
x29)
Endre!
Endre nem tud cipekedni mert fáj a háta. De szemtelenül egyszerű megoldásként elviszi a cicáját akinek épp van mindig kéznél 6-8 Ikeás szatyor. Piszony!
Leak Lali
Dec 16, 2022 15:23:20
Elég, ha gyomoridege van a fogyatékosnak karácsonykor, írja csak a leveleit miközben mindenki más röhög rajta :D
Dec 16, 2022 15:23:20
Trollul Madár
(
x15)
Dec 16, 2022 15:26:05
x15)
Endre!
Lesz este Mario 3D?
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 16, 2022 15:29:04
x48)
Legbelül szerintem valahol boldog. Amíg csődöt jelent addig lesz hol laknia, fűtenek rá, rendszeresen fogják análisan kényeztetni a négerek és arab cellatársak, lesz normális többfogásos ebéd nem csak alienpörkölt, lesz ideje kigyógyulni az alkoholizmusból, lesz ideje kondizni és kigyúrnia magát, esetleg levelezőn befejezheti az egyetemi tanulmányait.
Hahó
(
x136)
Dec 16, 2022 15:30:39
x136)
Teljesen jó taktika, minden trollkodást támogatok ami felbassza az agyát, és rabolja az idejét.
Minden héten kellene egy feljelentés. Aztán járkáljon a kihallgatásokra.
broni
(
x45)
Dec 16, 2022 15:30:42
x45)
sodit 24-én meg kell feszíteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sztárprogramozó
(
x2)
Dec 16, 2022 15:32:00
x2)
sodi az antikrisztus!!!!!!!!!
Hahó
(
x136)
Dec 16, 2022 15:32:58
x136)
Alpár Pál
Dec 16, 2022 15:35:28
Elképzelhetőnek tartom, hogy az autiagy tényleg azt gondolja a csöves kőmüves okádékról, hogy egy vonzó nő, ezért büszkén vállalva tervezi bemutatni a púpos élete párját.
Dec 16, 2022 15:35:28
Hahó
(
x136)
Dec 16, 2022 15:37:43
x136)
Elképzelhetőnek tartom, hogy az autiagy tényleg azt gondolja a csöves kőmüves okádékról, hogy egy vonzó nő, ezért büszkén vállalva tervezi bemutatni a púpos élete párját.
Bárcsak.
Úgy legalább elkönyvelnék buzinak.
Optimusz
Dec 16, 2022 15:40:52
Igen. Ez Magyarországon fokozottan igaz.
Mert kell a pénz...
Az áram, akár ingyen is lehetne a számla szerint (sőt "ingyen" van), csakhát rendszerhasználatra, fizess xx-ezret. Ilyenekkel hakniznak ma is. Autimatek!
Töppedt Buzigolyók,
De, ne úgy használd hogy, bedugod a hálózatba mert az nálunk tilos. A vacak hálózatok miatt, nincsenek meg a kellő feltételek (áramütés a szerelőnek, akár az oszlopon).
Levágod róla a dugvillát, és aljzatot teszel, és bedugod a hűtő-fűtő klimádat pl., vagy a bojlert. Bár gondolom akkor a bojler is gáz?
Elméletileg ha társasház engedélyt kéne kérni, a lakóközösségtől stb. hogy kitegyél valamit a homlokzatra(kondi, naptábla, de még erkély beépítéséért is.)
Gyakorlatilag már megszűntek a hivatalok csak akkor jönnek ha, feljelentenek....
De ezt el tudod dönteni a lakókörnyezetedből.
Ez nem vált ki csak segít.
Sok mindent kell számításba venni, a bojleredbe is alacsonyabb fűtőbetét kell majd.
Stb. Teljesítményekre figyelni.
Egyébként, endre goldáját megszivathattuk volna ezzel...?
A sziget üzemet csak most engedélyezték.
goldánál kiépitteték a visszatáplálást?
Dec 16, 2022 15:40:52
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 16, 2022 15:42:00
x23)
Gyagyás ugye azért visszed tibit a céges vacsorára, hogy mindenki hanyat homlok meneküljön, és több étel maradjon igy nektek, amit haza tudtok lapátolni majd?
trashvod.com/w/cXDmBLQT3QqTrqr6y6P6Ly
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
trashvod.com/w/cXDmBLQT3QqTrqr6y6P6Ly
D_Dezső
(
x29)
Dec 16, 2022 15:42:40
x29)
Azért dicsekedik folyton azzal, hogy hány fogatlan csöves meg perverz arab ment át azon a szarszagú félállaton.
Normális ember szégyenében elbújdokolna, ha a "csaját" mindenki megbaszhatná akivel csak találkozik, de a Gyagyás agyában ez úgy párolódott le, hogy "mintyenki megakarja paszni a cicát, merty jó nyő, a Sodinak jó nője van hehehe".
Narrátor
Dec 16, 2022 15:46:18
És akkor Kiss Endre Farkas azt hitte,hogy jó ötlet lesz bemutatni egy céges vacsorán az ő alkesz,csöves,befosós behugyozós,alpári,gusztustalan,ápolatlan fasziját a munkatársaknak és a főnöknek
De nem így lett.
De nem így lett.
Dec 16, 2022 15:46:18
seymour schwartz
(
x6)
Dec 16, 2022 15:46:32
x6)
Mondjuk azért amit Sodi csinál, az elég kemény. A probléma vele az, hogy egy átlagos, civilizált, értelmiségi meleg pár tudja hogy kell "politikailag korrekten" előadni a kapcsolatukat. Amit viszont Zsodi csinál, az még a hanyatló, liberális nyugaton is gyomorforgató. Előbb-utóbb ki fog bukni Zsodrák életének a kettőssége, nem folytathatja ezt örökre, hogy "programozóként" dolgozik, de hajléktalanként él, és herélt csöveseket kefél, ráadásul mindezt nyilvánosan. Ez a két élet nagyon jól megfér egymás mellett, ha titokban csinálják. Nyilvánosan viszont buknia kellene. Aztán persze meglátjuk, hogy meddig tűrik. Azért az, hogy teszemazt mindenki előtt lesmárolja élőben Tibit az elég komoly látványosság lesz, pláne ha egy céges összejövetelen teszi.
gobesug
(
x30)
Dec 16, 2022 15:47:55
x30)
Dörpepúp
(
x7)
Dec 16, 2022 15:48:13
x7)
Endre!
A fatászpikám ma azzal lepett meg, hogy holnap kimegyünk kettesben a bécsi christkindlmarktra. Lesz nálam a retikülben tojás, hátha te is kihozod a cicádat. :)
A fatászpikám ma azzal lepett meg, hogy holnap kimegyünk kettesben a bécsi christkindlmarktra. Lesz nálam a retikülben tojás, hátha te is kihozod a cicádat. :)
seymour schwartz
(
x6)
Dec 16, 2022 15:48:47
x6)
És akkor Kiss Endre Farkas azt hitte,hogy jó ötlet lesz bemutatni egy céges vacsorán az ő alkesz,csöves,befosós behugyozós,alpári,gusztustalan,ápolatlan fasziját a munkatársaknak és a főnöknek
De nem így lett.
De nem így lett.
És akkor képzeljük el milyen lesz az, amikor Tibi "kirittyenti" magát. Arról mindenképp kérünk felvételt!
D_Dezső
(
x29)
Dec 16, 2022 15:50:06
x29)
púpospúp
(
x2)
Dec 16, 2022 15:50:52
x2)
Vissza kell adnia az Ebcontos cuccokat :D
hát ez kurva jó :D a néhány
halászlé
(
x24)
Dec 16, 2022 15:52:11
x24)
tiborszban semmi nőiesség....még a szikrája sem...azokat a ffiakat sem értem, akik hozzáérnek, ennyire nem lehet valaki kiéhezve....
gobesug
(
x30)
Dec 16, 2022 15:52:25
x30)
először gondoltam rászánok egy fél órát és rádobom a fejét de kurvára nem kell, ugyanúgy tolja :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 16, 2022 15:52:37
x37)
A visszatáplálásnak az a lényege, hogy kevesebb legyen tőle a villanyszámlád --> megtérülés. Ha nem táplálsz vissza, csak saját felhasználásra használod a napelemet, akkor a megtérülés sokkal rosszabb. Persze akinek ez nem szempont, az csinálhat tőlem bármit.
halászlé
(
x24)
Dec 16, 2022 15:54:00
x24)
Endre!
Dörpém, drága a toááás, vigyél kicsi nagyobb táskát és lejárt szavidős farhátat bele (mondjuk tupis edénybe, az jól zár). foshná!
seymour schwartz
(
x6)
Dec 16, 2022 15:56:03
x6)
hogy "mintyenki megakarja paszni a cicát, merty jó nyő, a Sodinak jó nője van hehehe".
Eleve ha valaha is lett volna született nő barátnője, akkor tudná, hogy egy normális kapcsolat nem így néz ki, de ebben eddig tudott eljutni.
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 16, 2022 15:56:19
x23)
Hát igen, Tibi az a "nő" akire még azt se lehet elmondani hogy, ha a fasz feláll az ész megáll! :)
Dörpepúp
(
x7)
Dec 16, 2022 15:56:34
x7)
Nem etetem a hajléktalanokat, még abból is csumpipörkölt lenne főzve.
mikedp
(
x9)
Dec 16, 2022 15:56:52
x9)
a menóra 7 ágú, a hanuka gyertyatartó 9. pontosabban 8+ a samesz.
Trollul Madár
(
x15)
Dec 16, 2022 15:57:15
x15)
Endre!
Endre!
Mikor köszönöd meg a Trolloknak, hogy az egyre dráguló tojás ellátmányt egész Bécsig viszik?
Ásó27
(
x68)
Dec 16, 2022 15:57:18
x68)
Nyáron mindenki kipiheni a tavaszi felpörgést
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 16, 2022 15:57:56
x3)

gobesug
(
x30)
Dec 16, 2022 15:59:50
x30)
Sztrapacska
(
x6)
Dec 16, 2022 16:00:00
x6)
Ezt ráadásul Endre sem tudja elmondani.
MayerLauraTrashlégy
Dec 16, 2022 16:00:56
A Mayer Laura nem trashlény csak épp a kozma faszos fotóival dicsekszik trashcsopiba. :D

Ennél nagyobb trashlény sajnos nem létezik, aki az összes alja verébre rászáll
Pityuka, SODI, Géjza, Gammer, Kozma, minőségi trashekre száll rá ez a leányzó
SODI szerintem irány Szeged, ez a lány szeret téged és a hozzád hasonló alja embereket, géjza megszervezi a fuvart jelképes 1000€-ért megint

SODI szerintem irány Szeged, ez a lány szeret téged és a hozzád hasonló alja embereket, géjza megszervezi a fuvart jelképes 1000€-ért megint
Dec 16, 2022 16:00:56
Laci
Dec 16, 2022 16:02:15
A Mayer Laura nem trashlény csak épp a kozma faszos fotóival dicsekszik trashcsopiba...
Nagyba megkaphatnám a képeket? Barátnőmet érdekli :)
Dec 16, 2022 16:02:15
max5enutálnak
(
x47)
Dec 16, 2022 16:02:19
x47)

D_Dezső
(
x29)
Dec 16, 2022 16:03:47
x29)
A Gyagyás sokkal femininebb a maga torz módján, mint a Tibi valaha volt divigélbe áztatva is.
Azért ezt a legendát, hogy a "Tibit mindenki megakarja baszni" főleg csak a Tibi terjeszti. Akikkel tényleg fajtalankodott, azok mind egytől egyig a társadalom legalja, vagy nagyon öreg emberek, egy közös bennük, hogy valódi nőre nincs esélyük.
A maguk alá hugyozó hajléktalanok a Bogdányiról, Kálmán az alkoholista festő aki a zsigulijában lakik, Berci bácsi halála előtt 2 héttel, az agyvérzéses leszázalékolt Terdik (aki Merci szerint sokkal jobb az ágyban mint a Gyagyás), perverz, buzi swingerbe járó arabok, és persze mint általában a sor végén ott van a szekrény-buzi Endike.
Amúgy meg lehet ennyire kiéhezve valaki sajnos. A börtönökben is megbasszák egymást (lásd. Tajgi). Viszont abban biztos vagyok, hogy azok az emberek nagyon jól tudják/látják, hogy kivel kezdenek, olyan nincs, hogy valaki benézi nőnek a Tibit, főleg az utóbbi 1 évben.
Ásó27
(
x68)
x68)
Új tematikus tibor: www.youtube.com/watch?v=QkHUtBJGmQA
Mifaaaaaaaaaaaan
Facebook troll
Dec 16, 2022 16:06:52
Endre, nem vagy buzi és pedofil? Akkor mutasd, neked milyen ismerősnek ajánlásokat dob fel a púpfal! Nekem, a 38 éves, vadászbikának, ilyeneket.

Dec 16, 2022 16:06:52
trolléga
(
x30)
Dec 16, 2022 16:07:50
x30)
Töppedt Buzigolyók,
Tehát akkor fifike a kis A4-es púpszászi napelemmel már ~10 éve a jövőben élt? :D nagy orákulum ez a gyagya
én amúgy Tanya csenölön nézem mit alkot a faszi, nagyjából ilyen diy szinten tudnám én is elképzelni. ő épp egy mélyhűtőt hajt róla asszem.
gobesug
(
x30)
Dec 16, 2022 16:08:41
x30)
Új tematikus tibor: youtube.com/watch?v=QkHUtBJGmQA
imadom az elejen, ahogy a kopogasra luktet a logo ;D
sztárprogramozó
(
x2)
Dec 16, 2022 16:09:16
x2)
A Mayer Laura nem trashlény csak épp a kozma faszos fotóival dicsekszik trashcsopiba. :D
Ez csak piti ego boosting, mint a tranyónál, hogy mindenki begerjed rá és megakarja baszni. Előbb tömném meg a vastagabb barátnőjét, aki előtt a gyagyás belemutatta a viagrát a streambe.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 16, 2022 16:09:33
x19)
Nah vahúr is kamu faszos meg baszós képekkel vagizik mint a trutymó titán.
Meglepő.
Meglepő.
Májer
Dec 16, 2022 16:10:17
Mármint a Májerről? Szegeden érdeklődjjééé utána, biztos akad róla pár anyag szegediek között
(ha meg a kozma kamu meg fitymaszűkületes farka érdekel , azzal sajnos nem tudok szolgálni)
Dec 16, 2022 16:10:17
sztárprogramozó
(
x2)
Dec 16, 2022 16:11:16
x2)
Meglepő.
Meglepő.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 16, 2022 16:11:26
x3)
A fenti Endree. Azert mosolyog, mert vegre levagtak es formalinba aztattak.
gobesug
(
x30)
Dec 16, 2022 16:11:33
x30)
Meglepő.
Meglepő.
a specnazhoz jelentkező katonáknak egy rendkívül hosszú és fájdalmas 5 éves kiképzésen kell résztvenniük
Májer Lilla
Dec 16, 2022 16:11:46
Dec 16, 2022 16:11:46
sztárprogramozó
(
x2)
Dec 16, 2022 16:12:36
x2)
nszksz.
gobesug
(
x30)
Dec 16, 2022 16:13:22
x30)
nekem egy trash pina jon be.
a zabina.
a zabina.
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 16, 2022 16:15:14
x48)
a zabina.
a zabina.
Tessék proff
D_Dezső
(
x29)
Dec 16, 2022 16:15:16
x29)
Jaja ez nem a Kozma fütyköse.
Mondjuk valahol szomorú, hogy mi csípőből vágjuk a trashek faszát :)
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 16, 2022 16:15:26
x19)
Jó pár hónapja fellettek rakva ide a képek, hogy egy szegedi mayer laura verte át a nőket kamu marketplaces hirdetèsekkel (vagy nem marketplace, de vmi hirdető oldal). Nem küldte el a kifizetett cuccokat stb.
Erre védekeztek azzal a májasèk, hogy dehát a laura pènzes, nem szorul ilyenre.
Azóta kiderült, hogy a laura csak örökölte a pénzt, valszeg később mint amikor azok a posztok készültek és, hogy 30 évesen vmi szaros fogtechnikus tanfolyamra jár, hogy legyen végzettsége. Ez plusz a trash seggnyalások bizonyítják, hogy piszony a laura lehetett a csaló.
Tipik fehércigány. Már ha fehér mint annyira el van maszkírozva meg effektezve, hogy ez se egyértelmű számomra.
Erre védekeztek azzal a májasèk, hogy dehát a laura pènzes, nem szorul ilyenre.
Azóta kiderült, hogy a laura csak örökölte a pénzt, valszeg később mint amikor azok a posztok készültek és, hogy 30 évesen vmi szaros fogtechnikus tanfolyamra jár, hogy legyen végzettsége. Ez plusz a trash seggnyalások bizonyítják, hogy piszony a laura lehetett a csaló.
Tipik fehércigány. Már ha fehér mint annyira el van maszkírozva meg effektezve, hogy ez se egyértelmű számomra.
gobesug
(
x30)
Dec 16, 2022 16:15:38
x30)
Tessék proff
recska!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 16, 2022 16:15:48
x13)
a zabina.
a zabina.
Nekem meg a Bariadd kancsal csöcsös barátnője jön be.
Van benne ráció
Dec 16, 2022 16:16:48
a zabina.
a zabina.
Engedelmes, csendes,és egy összegyűrt újságpapírnak jobban örül mint sok kitartott picsa egy autónak.
Dec 16, 2022 16:16:48
Dörpepúp
(
x7)
Dec 16, 2022 16:18:20
x7)
Tessék proff
Ez vemhes?
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 16, 2022 16:18:26
x19)
Tényleg, ezt már el is felejtettem (szerencsére).
Bolhás majom szégyenli a pici, szűkületes kukacát.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 16, 2022 16:18:34
x17)
A MÁJER
Dec 16, 2022 16:18:50
Segítsetek ez ilyen ostoba? vagy szimplán ennyire vágyik a figyelemre!? Szerintem mindkettő
Dec 16, 2022 16:18:50
gobesug
(
x30)
Dec 16, 2022 16:18:56
x30)
feltölteném a szobát kazánfüsstel, kezébe adnám a xiaomit hogy kifestőzzön és úgy basznám azt hogy közben eszi a csipszet böfögve
mellé mehet valami hardcore dnb vagy metálsz
szegeditrollsz
Dec 16, 2022 16:20:42
Szegeden nagyon a hírük, mint a füstjük vagy hogy mondják... rlányokon is megtalálod szerintem
Dec 16, 2022 16:20:42
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 16, 2022 16:20:55
x17)
Segítsetek ez ilyen ostoba? vagy szimplán ennyire vágyik a figyelemre!? Szerintem mindkettő
Szimplan unatkozik..
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 16, 2022 16:21:25
x19)
Amúgy biztos ez a céges buli? Mert akkor elég szomorú, hogy a fadászpika nem viszi magával a majdnem született nőjèt dicsekedni, hogy mennyire full heteró.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 16, 2022 16:21:33
x17)
NSZKSZ asszem ma van egy látogatásom rosszlányokra
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 16, 2022 16:21:34
x48)
Ez vemhes?
Csak erősek a csontjai :D
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 16, 2022 16:24:43
x3)
A jogászisten nem ismeri az idézés és az iratismertetés közötti különbséget.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 16, 2022 16:24:47
x47)
a zabina.
a zabina.
ooaaarrgghhh vizes tenyérrel csapkodni a hasát!
Sodronyka
(
x4)
Dec 16, 2022 16:26:32
x4)
Jut eszembe Lauráról nem úgy volt Gyagyás hogy ő is tud kölcsön adni? Vagy kérdezted már??
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
gobesug
(
x30)
Dec 16, 2022 16:27:30
x30)
Jut eszembe Lauráról nem úgy volt Gyagyás hogy ő is tud kölcsön adni? Vagy kérdezted már??
odaküldi tibit, az lecsavarozza még a split klímát is meg a kilincseket
max5enutálnak
(
x47)
Dec 16, 2022 16:27:36
x47)
Na ezt írtam, hogy endre annyira leépítette magát és a médijapirodalmat, hogy már a Tematikus Endre csatorna is Tematikus Tibor lett. Kiírta magát a saját életéből.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 16, 2022 16:29:45
x17)
Azt hiszem most fogja.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 16, 2022 16:30:48
x19)
A jogászisten nem ismeri az idézés és az iratismertetés közötti különbséget.
Hát ez van mikor az agráregyetemen tanulsz jogot.
Gunnar
(
x2)
Dec 16, 2022 16:33:22
x2)
Az a jó, hogy a magyarokról alkotott kép dicső vezetőnkek köszönhetően így is kiemelkedően pozitív, ez a 2 ostoba proli pedig személyesen is építi kicsit az országimázs programot.
seymour schwartz
(
x6)
Dec 16, 2022 16:36:09
x6)
Ha dicső vezetőnk nincs, akkor ez az egész trash-gárda, meg a 2000-es évekig visszamenőleg mindenki, Butaházi, Torockó, Sherlock Porks, Sodi még ma is a nyugat faszát szopná, és annak ellenére, hogy az utcán élnének, teljes szívvel hinnék, hogy még lehet jobb, mert nekik is eljött a kapitalizmus.
gobesug
(
x30)
Dec 16, 2022 16:36:37
x30)
ezek mint tibi meg a korcs nem magyarok, ezek magyarul beszelok.
trolléga
(
x30)
x30)
a vége valami kegyetlen, a gyorsított timelapse -gondolom- egy 24 órás lájfszról. hogy tényleg bazdmeg kinn van egy éve, amiből annyit látunk hogy a mobil előtt ül a kanapén és magyarázza a böszmeségeit... hogy nem rohad ki alatta az ágy. ja várjunk csak!
meg elnézést, bocsánat múltkor ellátogattak pozsonyba. meg naponta a billába. undorító férgek
féregnyulvány
(
x7)
Dec 16, 2022 16:37:06
x7)
eszre se veszi hogy egyikse kozma kepe
viszont ellenben van kozmarol egy video amikor 2-3masik csavoval verik a bigát kozma exére aki feljelentette őt
hulye picsa ez a laura :D mindenkire rairogat meg bejelolgeti oket utana mutogatja buszken hogy a trashek betalálták es zaklatják :DD
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Dec 16, 2022 16:37:55
x5)
Tibikém este csinos legyél,tudod köröm cipő és kiskosztüm, a smink az legyen visszafogottan elegáns. Kőműves segédmunkást még úgysem láttak így.
Ravioliforever
Dec 16, 2022 16:38:05
Andi vs Tibor?
Böri
Dec 16, 2022 16:38:05
Optimusz
Dec 16, 2022 16:38:55
De, pont ezaz.
A4es napelem.
Nem lehetett szigetüzem. Törvényileg.
Mit működtedhetett (tud, ~50w??)róla?
Mindegy is.
A jéghideg mester ügyvéd,űr diplomata családnak.
Ez csak egy újabb faszerdő trigger lett volna...
Nem tudom van-e visszamenőleges hatálya...
De poén lenne ha, valami filléres szar töltés miatt megbüntetnék. Milliókra...
Dec 16, 2022 16:38:55
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 16, 2022 16:39:00
x8)
Gyagyásbuzi,most néztem, egy streamer csaj szimultán játszik 2 Elden ring-et,az egyiket kontrollerrel tolja a másikat meg ilyen táncolos padon.
Te meddig jutná?
Gondolom a bekapcsolásig se:-D
Te meddig jutná?
Gondolom a bekapcsolásig se:-D
tyodika
Dec 16, 2022 16:40:05
Lebuktál Vőrge Tamás. Ment a feljelentés a bécsi rendőrkapitányságra trollkodás vádjával.
Dec 16, 2022 16:40:05
Tibi woman
Dec 16, 2022 16:42:49
Tibikém este csinos legyél,tudod köröm cipő és kiskosztüm, a smink az legyen visszafogottan elegáns. Kőműves segédmunkást még úgysem láttak így.
A pretty woman elhíresült jelenetében elképzelem a Gyagyást, ahogy a ruhapróbán próbál dönteni az esti partihoz.
Dec 16, 2022 16:42:49
158 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

3,68 milliárdért te is kirakhattad volna azt a pár biciklitárolót a Blahára, de még ehhez is hülye voltál.
Sőt, ha már odaköltöztél volna Endre, akkor most verhetnéd a
faszodmelled, hogy egy 3 milliárd fütyis helyen laksz.De ehhez is hülye vagy.