parodia rovat
dehát összeomlott. már kénytelen évi 300 %-ra uzsorahiteleket felvenni, ingyenkonyhára jár, egy kisebb bevásárlás előtt megnézni, hogy van-e rá fedezet.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nekem még mindig úgy tűnik, hogy az összes adatpont összeköthető, ha abból a perspektívából nézzük a helyzetet, hogy ugyanott melózik, ahol felvette a munkát dec. 1-én. És ahol mindjárt lejár a próbaideje, a rohadt életbe.
Gyakorlatilag már le is járt a próbaidő, jövő héten már mindenki leáll, nem véletlenül volt még a karácsonyi zaba is tegnap, a Gyagyás fasz ezt sikeresen kiangolnázta, hiába van még több mint 10 nap a próbaidőből, ezt most behúzta.
Ezért nagy a Púpos pofája, ezért mert uzsorát is felvenni.
Végleges sodi a sodi januártól, piszony.
Paródiarovat.
A hírhedt Sheriff és Sheriffné bejegyzést ilyen címkével ellátva posztolta anno Ratyító a flokkján.
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Vagy a tegnapi szereles az uj munkahelyhez kotheto, ami egy swinger klub ahol a SoDi bezony kidobokent dolgozik.
Na meló, csá.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Vége van már egy jó ideje (több mint egy év) csak viszi a lendület még egy kicsit.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
endre esetében mindegyik szóhasználat helytelen; ő érdemi munkát nem végez, erre fideós bizonyítékok is vannak:
- járkél
- szarik
- utána fürdik, naponta többször, több órát
- vedel
- vedel
- vedel
- beadványokat ír az AMSnek
- segílyért könyörög
- fórumozik
no, kérem, ez nem munkavégzés....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
nem fiTYelsz, kondiba mentek ma...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Rendőrség,szomszédok, pizzéria jó híre és rendelés károk: 1000 EUR
.
off, de amúgy az új lakónak mekkora szopás lesz, hogy a környékbeli kiszállós kajáldáknál feketelistán van címe
Extra gáz és rezsipótlás: 200 EUR
Berendezés károk: 300 EUR
Lakásban dohányzás: 500 EUR
A szanaszét hugyozott kanapé is egy 600 ejrócsi lesz.
kissendrevagyok
"Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi."
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
De szép lenne!
Remélhetőleg nem kerüli el Ousama úr figyelmét.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
vanna ilyen direkt szar, low budget paródia filmek, na oda mehetne a gyagyás
En ezert remenykedem benne, hogy BD valoban talalat es meg januar elejen kiteszik a szuret. Rendorsegi ugyei is vannak, nem tud programozni, nem tud emberi kapcsolatokat kialakitani es meg egy agressziv, novero pedofil is.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
+1
Valamilyen kapcsolat biztos, hogy van. A raiffeisen bankos email kapcsolat is meglett a CORS-ás munkaszerződésből
kissendrevagyok

endréhez illik :D
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Honnan az infó?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
basszus, és még jó is lehet; azt írják, hogy 4 napos munkarendet is lehet választani; tehát ez választ adna arra, hogy a púp pénteken miért tud héderelni:
4 Tage Woche
Work-Life Balance ist für uns nicht nur ein Buzz-Word. Daher bieten wir allen unseren Mitarbeitern die Möglichkeit einer echten 4 Tage Woche, wahlweise mit 4×9 oder 4×8 Stunden.
Aber auch sonst gibt es viele Annehmlichkeiten, die es unseren Mitarbeiter:innen schwer machen uns zu verlassen …
1 villamossal is elérhető
kissendrevagyok
Amúgy technikailag hogyan tudja megakadályozni a követést? Arcról egy-két trollt ismer csak a több százból. Észre sem venné, ha valaki utánamenne.
Esetleg ha valaki reggel két órát a Millenium torony tövében dekkolna. Ha oda megy dolgozni, látnia kell a recskást, tudjuk, kb. mikorra jár be.
Félni félhet tőle, de semmit sem tehet ellene, de még észre sem fogja venni, ha megtörténik.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Genyamama van már vagy 17-18 is. Egy kész hölgy, egy érett asszony, nem gyerek már.
Amúgy ez még egy kb. normális sörhas lenne kinézetre, ha felül lenne rajta normális izomréteg... Így brutál aránytalan az egész.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
érdekes, nov.30. tették fel a hirdetést, és már nem aktív:
www.facebook.com/groups/441170900078972/posts/1191250945070960/
nofluffjobs.com/hu/job/TVMVBIZS
Egy képet be tudnál szúrni erről?
Márciusban is úgy baszták ki, hogy próbaidőn rég túl volt és szabadságról hívták be kibaszni azonnalival :)
Nem jelent ez semmit. Jó tényfeltárás esetèn nincs az a cég amelyik megtartja.
Elvileg a felszopókon hajtják be a beígért ingyen forraltbor(okat). Ma este megint mámor lesz, nem fogja felfogni.
Nem tenyfeltarassal kezdunk, hanem egy kerdessel. Megerdeklodjuk, hogy az uj alkalmazott mentalis allapota miatt at tudja-e venni az o vallalati orvosuk a csaladon beli eroszak miatti kezelest. Lepesrol lepesre haladunk.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Ezdeg*ci :D És akkor visszakérdeznek, hogy kiről van szó :D
blabla
Hihetetlen, leírás alapján mindig kurva jó melócsákat talál. Endre még nem gondolkoztál el azon h megtanulsz programozni? Aztán akkor 2 hétnél talán tovább megtartanak
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Amugy folosleges ezzel kocsognek lenni. A tanszek nem fogad el belsos infokat, ragaszkodtok a brute force trollkodashoz. Ertettem.
Tanulni? Programozni? Egy redukalt agyu, iq deficites, felnotas?
Ez jo vicc volt.
tudja ő, hogy mit keres; minél több homeoffice, meg legalább nettó 2800-3000 euro (saját bevallása szerint is csak a túlélés 3000 ojró + kéne a szisza fizetése is); ez már alap a keresésre
csak azt nem értem, hogy tudja kihetyetyézni, hogy kurvára nem ért semmihez....
Ajjaj, még gyerekek is vannak néha az irodában: www.youtube.com/watch?v=ubT_iYO5nik
again mine the access
Akkor irány a BD és az ONTEC oldala. Valahol csak felbukkan a jávorszarvasfej.
www.facebook.com/ontecteam/
tiltva vannak a magyar ip-k?
Jozsii Busák
Mi csak szimplan aggodunk Her Kiss kezelese miatt, amiota a tanacsadonal vegzett de tovabra is azzal a szemelyel el egyutt aki miatt anno a bantalmazas tortent. Nagy kar lenne ha Her Kiss nem kapna meg az uj cegetol azt a segitseget, amit erdemel!
Ebben eddig lehetett eljutni.
Emlékszem az Ogrénál 1 méterre volt tőle a TV, ott hunyorgott a malacszemeivel, de úgy is félreolvasott mindent a koszos szemüvegében.
Nem ismerne fel semmilyen trollt ez a kripli. Ezért is videózik mindig.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
rMátét azért felismerte, ahogy ellopta a mobilját Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
de az rGábor volt!
Nekem osztrák IP-ről sem működik. Lehet, hogy meglátták a nagy ügyfelek Endrét a céges bulin, és már csődbe is ment a cég :DDDDDD
DE! Laurácskaka láthatóan ilyen 40-50+ apafigurákra bukik. Vajon miért? Költői a kérdés
lehet sodrony már felkészítette őket a szájberbullingra; még szerencse, hogy van hagyományosan levelező tagozat;
milyen poén lenne Trashvod képeslaon feltárni...lehet kellett volna pár angol nyelvű is....
akkor miért nem fórumozik? tele vagyunk vén zsidókkal
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Tegnap a született pinásom amikor dugtunk éppen a hüvely izmaival rá-rá szorított arra ami nekem működik, neked pedig nem.
Fúúúj, a néni puncija meg akajta enni a fütyidet.
Esz natyon ijesztőőő.
Miért ne fórumozna? Múltkor is hamar itt termett mikor a csocse volt a téma.
Napi olvasó és ír is ide, mert ha nem lenne sötétkék nickje akkor nem tudott volna szürke névvel beírni...
Napi olvasó és ír is ide, mert ha nem lenne sötétkék nickje akkor nem tudott volna szürke névvel beírni...
Kis kiigazítás: világoskékkel is lehet, tetyó
Ezt nem tudtam mondjuk. Már rég sötétkék voltam mikor behozták ezt a regisztrációhoz kötött kommentelèst.
sosem értettem miért kell wishful dolgokkal trollkodni, mikor a valóság sokkal szórakoztatóbb.
a gyagyás szeretne született puncist IS dugni, de annyira undorító lény és annyira gyerekes, annyira átlag alatti hogy valódi nő nem jut neki, csak tibi. de őt is csak ha megfizeti
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ez a Tibi szara miután sodrák ráreccsintett
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Sehogy! Mi órákig, hárman voltunk a sarkában, amikor a bogdányin live-ozott a Jutkáékkal. Bent a csöves tanyán a mellette lévő szobába voltunk... Amikor kijöttek, akkor pedig az utcán mentünk utánuk.. Fingjuk nem volt róla, hogy ott vagyunk rajtuk.. Miközben éjszak alig volt ember az utcán..
De mi is várható egy olyan embertől, aki a mazda-ömv kut közötti 170 méteres távolságon, eltéved, és google maps-al sem talál vissza a kocsihoz 40 perc múlva?!!!!!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Nem feltetlenul nem erdekelne haveromat a rosszlanyok linkje.
ezt már megbeszéltük. archiválás szempontjából jó a trashvod, nézni meg a youtubeon kell. így tematikus endre is kapja a zsidópénzt és van biztonsági másolat is.
ha egyszer a youtube retard adminjai kilövik tematikus csatornáját (ami a sodi a varázsló vamzerkedő, jelentgető viselkedését ismerve nem 100%-osan kizárható), akkor jó lesz, hogy valahol megvannak ezek a felvételek.
vérdíj target nr. 1
Én kétlem, hogy a youtube-bevétel nélkül összeomlik a trolléga pénzügyi terve és 260%-os THM-re kéne pénzt felvennie a karácsonyi keserűre :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mi? En csak megvarom, amig levalasztja a kozponti idegrendszeret, aztan a labara verem. Fogalmam sincs, mirol beszelsz.
HerbertLizzard
Dec 17, 2022 14:40:15
Azért az is figyelemreméltó,hogy amikor nyár végén volt a nagy összeomlás, "meghaltam" stb azóta csak nagyobb szárba került Endre.
De!!!!!! DEcember kozepén még mindig ugyanúgy él mint előtte.
Hogy nem omlott még be a fiskális politikája??
Dec 17, 2022 14:40:15
Örebro
(
x17)
Dec 17, 2022 14:42:21
x17)
Ne kövezzetek meg az offért, de mit takar a "*pr" szakzsargon?
Az NSZKSZ-t még ki is sikerült guglizni, pédián ninden szócikket olvastam, végig pörgetem újból őket pár havonta, de egyszerűen erre nem találtam meg a választ...
Az NSZKSZ-t még ki is sikerült guglizni, pédián ninden szócikket olvastam, végig pörgetem újból őket pár havonta, de egyszerűen erre nem találtam meg a választ...
parodia rovat
Hahó
(
x136)
Dec 17, 2022 14:44:35
x136)
Azért az is figyelemreméltó,hogy amikor nyár végén volt a nagy összeomlás, "meghaltam" stb azóta csak nagyobb szárba került Endre.
dehát összeomlott. már kénytelen évi 300 %-ra uzsorahiteleket felvenni, ingyenkonyhára jár, egy kisebb bevásárlás előtt megnézni, hogy van-e rá fedezet.
Oxigén
Dec 17, 2022 14:49:58
Nekem még mindig úgy tűnik, hogy az összes adatpont összeköthető, ha abból a perspektívából nézzük a helyzetet, hogy ugyanott melózik, ahol felvette a munkát dec. 1-én. És ahol mindjárt lejár a próbaideje, a rohadt életbe.
Gyakorlatilag már le is járt a próbaidő, jövő héten már mindenki leáll, nem véletlenül volt még a karácsonyi zaba is tegnap, a Gyagyás fasz ezt sikeresen kiangolnázta, hiába van még több mint 10 nap a próbaidőből, ezt most behúzta.
Dec 17, 2022 14:49:58
Pitonverő
(
x2)
Dec 17, 2022 14:51:46
x2)
Ne kövezzetek meg az offért, de mit takar a "*pr" szakzsargon?
Paródiarovat.
A hírhedt Sheriff és Sheriffné bejegyzést ilyen címkével ellátva posztolta anno Ratyító a flokkján.
BodiTesok
(
x1)
Dec 17, 2022 14:56:35
x1)
Vagy a tegnapi szereles az uj munkahelyhez kotheto, ami egy swinger klub ahol a SoDi bezony kidobokent dolgozik.
Na meló, csá.
Johann Hölzel
(
x1)
Dec 17, 2022 14:59:59
x1)
Nszksz a felvilágosító válaszokért... Tanultam ma is valamit, megérte kimászni az ágyból reggel.
Nem úgy mint ennek a két aberrált Untermensch-nek.
Nem úgy mint ennek a két aberrált Untermensch-nek.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 17, 2022 15:00:08
x30)
Vége van már egy jó ideje (több mint egy év) csak viszi a lendület még egy kicsit.
halászlé
(
x24)
Dec 17, 2022 15:00:35
x24)
Piszony. kétszer is írták neki hogy, "dolgozom" a helyes forma.
Leírta harmadszorra is "dolgozok", de már a kék nickjén.
Bd valóban használja a workday-t.
Leírta harmadszorra is "dolgozok", de már a kék nickjén.
Bd valóban használja a workday-t.
endre esetében mindegyik szóhasználat helytelen; ő érdemi munkát nem végez, erre fideós bizonyítékok is vannak:
- járkél
- szarik
- utána fürdik, naponta többször, több órát
- vedel
- vedel
- vedel
- beadványokat ír az AMSnek
- segílyért könyörög
- fórumozik
no, kérem, ez nem munkavégzés....
halászlé
(
x24)
Dec 17, 2022 15:02:46
x24)
Nem biztos hogy alszanak, lehet elmentek még egy utolsó bevásárlásra Púpszász előtt, hogy a Tranyesz tudjon iPhone 14rol minosegi liveokat fosni. Reméljük a legjobbakat
nem fiTYelsz, kondiba mentek ma...
Sodi első csótánya
(
x1)
Dec 17, 2022 15:03:07
x1)
.
off, de amúgy az új lakónak mekkora szopás lesz, hogy a környékbeli kiszállós kajáldáknál feketelistán van címe
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 17, 2022 15:07:49
x48)
Extra gáz és rezsipótlás: 200 EUR
Berendezés károk: 300 EUR
Lakásban dohányzás: 500 EUR
koszos
(
x11)
Dec 17, 2022 15:08:43
x11)
egy herélt férfit ölelgetsz, lelkecske? hát milyen keresztYény konzervatív fatászpika vagy te? csak nem tán buzi sodi a sodi??
"Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi."
vladrl
(
x8)
Dec 17, 2022 15:09:20
x8)
van, hogy eldugul a szar a budin, de előbb-utóbb a helyére kerül. ez van most endrével is. leért, már fuldokol, fél lábbal már odaát van, de még kapálózik egy kicsit.
Sztrapacska
(
x6)
Dec 17, 2022 15:13:07
x6)
De szép lenne!
Remélhetőleg nem kerüli el Ousama úr figyelmét.
Balázs Padre
(
x13)
Dec 17, 2022 15:18:21
x13)
Tegnap este szürrealis volt azért sodrák.
Drakula gróf,körzeti bohóc egyvelege buliba ment.
Erős megérkezés volt nagyon.
Sodi első csótánya
(
x1)
Dec 17, 2022 15:19:58
x1)
Tegnap este szürrealis volt azért sodrák.
vanna ilyen direkt szar, low budget paródia filmek, na oda mehetne a gyagyás
MaxPayne
(
x24)
Dec 17, 2022 15:20:12
x24)
En ezert remenykedem benne, hogy BD valoban talalat es meg januar elejen kiteszik a szuret. Rendorsegi ugyei is vannak, nem tud programozni, nem tud emberi kapcsolatokat kialakitani es meg egy agressziv, novero pedofil is.
Balázs Padre
(
x13)
Dec 17, 2022 15:21:33
x13)
Tibornak is milyen jó munkahelye van már! 2 nap munka-az is elméleti-aztán két hét buli kézmutogatós dance-el spékelve.
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 17, 2022 15:24:41
x13)
Lehet nem találat a bd, de elkéne nekik juttatni azért azt is amit a méhnyakrákos nőkről mondott.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Balázs Padre
(
x13)
Dec 17, 2022 15:25:44
x13)
Valószínűleg tényleg új munkahely lehet, mert még a dolgozók keresztnevét sem ismeri.
Unszimpatikus kollega már kiszúrta magának soderákot.
Szerintem pár nap alatt ki fogja nyírni.
Unszimpatikus kollega már kiszúrta magának soderákot.
Szerintem pár nap alatt ki fogja nyírni.
MaxPayne
(
x24)
Dec 17, 2022 15:26:04
x24)
Lehet nem találat a bd, de elkéne nekik juttatni azért azt is amit a méhnyakrákos nőkről mondott.
+1
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 17, 2022 15:35:04
x48)
Valamilyen kapcsolat biztos, hogy van. A raiffeisen bankos email kapcsolat is meglett a CORS-ás munkaszerződésből
vladrl
(
x8)
Dec 17, 2022 15:46:43
x8)

endréhez illik :D
Dec 17, 2022 15:50:05
Endre, az ONTEC AG név ismerős?
Tegnap volt céges partijuk.
Dec 17, 2022 15:50:05
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 17, 2022 15:56:32
x13)
Honnan az infó?
Trollul Madár
(
x15)
Dec 17, 2022 16:00:56
x15)
Endre!
Most indulunk a meccsel!
Vannak haverjaid, barátaid akivel összeültök szurkolni?
Na látod! A pedofiloknak nincsenek barátaik.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Most indulunk a meccsel!
Vannak haverjaid, barátaid akivel összeültök szurkolni?
Na látod! A pedofiloknak nincsenek barátaik.
halászlé
(
x24)
Dec 17, 2022 16:02:50
x24)
basszus, és még jó is lehet; azt írják, hogy 4 napos munkarendet is lehet választani; tehát ez választ adna arra, hogy a púp pénteken miért tud héderelni:
4 Tage Woche
Work-Life Balance ist für uns nicht nur ein Buzz-Word. Daher bieten wir allen unseren Mitarbeitern die Möglichkeit einer echten 4 Tage Woche, wahlweise mit 4×9 oder 4×8 Stunden.
Aber auch sonst gibt es viele Annehmlichkeiten, die es unseren Mitarbeiter:innen schwer machen uns zu verlassen …
halászlé
(
x24)
Dec 17, 2022 16:03:18
x24)
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 17, 2022 16:07:27
x48)
basszus, és még jó is lehet;
1 villamossal is elérhető
szörnyeteg
(
x3)
Dec 17, 2022 16:11:52
x3)
Látod Endre, amíg te a faszpinással fajtalankodsz a tanszéken addig is megy a munka.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
max5enutálnak
(
x47)
Dec 17, 2022 16:18:01
x47)
Na most ezért nem fog ideírni 2 hétig!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Mitokondrium
(
x7)
Dec 17, 2022 16:19:49
x7)
egyébként a fikásnak ez a lekövetés a legnagyobb félelme, ezért csinálta ezt az ostoba színjátékot, hogy majd ez vár arra aki leköveti.
"kiteszem az internetre a pofádat, haver. meg feljelentés. nagy gond lesz."
köszönjük a megerősítést, hogy mitől tartasz a legjobban.
"kiteszem az internetre a pofádat, haver. meg feljelentés. nagy gond lesz."
köszönjük a megerősítést, hogy mitől tartasz a legjobban.
Amúgy technikailag hogyan tudja megakadályozni a követést? Arcról egy-két trollt ismer csak a több százból. Észre sem venné, ha valaki utánamenne.
Esetleg ha valaki reggel két órát a Millenium torony tövében dekkolna. Ha oda megy dolgozni, látnia kell a recskást, tudjuk, kb. mikorra jár be.
Félni félhet tőle, de semmit sem tehet ellene, de még észre sem fogja venni, ha megtörténik.
-
Dec 17, 2022 16:22:02
Hoppá, megfogták genyamamát: 444.hu/2022/12/17/egy-15-eves-es-egy-13-eves-fiunal-tartott-hazkutatast-a-rendorseg-a-kreta-rendszer-feltorese-miatt
A rendőrségi közlemény szerint a fiúk összefüggésbe hozhatóak számos iskolát érintő bombafenyegetéssel. A 15 éves fiúval szemben zsarolás kísérletének megalapozott gyanúja miatt is eljárás van folyamatban – a rendelkezésre álló bizonyítékok szerint egy kártékony szoftver segítségével hozzáfért egy vele egyidős diáktársa levelező rendszeréhez, majd kilátásba helyezte kirúgatását, amennyiben nem fizet neki.
A rendőrségi közlemény szerint a fiúk összefüggésbe hozhatóak számos iskolát érintő bombafenyegetéssel. A 15 éves fiúval szemben zsarolás kísérletének megalapozott gyanúja miatt is eljárás van folyamatban – a rendelkezésre álló bizonyítékok szerint egy kártékony szoftver segítségével hozzáfért egy vele egyidős diáktársa levelező rendszeréhez, majd kilátásba helyezte kirúgatását, amennyiben nem fizet neki.
Dec 17, 2022 16:22:02
max5enutálnak
(
x47)
Dec 17, 2022 16:23:17
x47)
Tegnap oké, hogy céges bulin volt, de lehet, hogy nem náluk dolgozik, csak fellépett. Mint a Wall Street Farkasában, ahol törpéket béreltek fel, itt meg gnőmokat.
Ugyis nagy sikere van a Wednesdaynek, lehet, hogy tematikus Addams Family estet tartottak és a nyomit felkérték komornyiknak.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ugyis nagy sikere van a Wednesdaynek, lehet, hogy tematikus Addams Family estet tartottak és a nyomit felkérték komornyiknak.
Érdeklődő
(
x6)
Dec 17, 2022 16:24:17
x6)
Hoppá, megfogták genyamamát
Genyamama van már vagy 17-18 is. Egy kész hölgy, egy érett asszony, nem gyerek már.
Karib
(
x10)
Dec 17, 2022 16:29:24
x10)
Mi ez te?
Gyagyás, láthatóan nem működők a John Harris karkötő. Dobd k ia faszba!
Gyagyás, láthatóan nem működők a John Harris karkötő. Dobd k ia faszba!
Amúgy ez még egy kb. normális sörhas lenne kinézetre, ha felül lenne rajta normális izomréteg... Így brutál aránytalan az egész.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Dec 17, 2022 16:32:49
x5)
Endre, mostantól ha megint találkozol egy lekövetős trollal csak mond azt neki,hogy ember,most jövök ki a templomból (a te esetedben a zsinagóga is jó lesz)… így el tudod terelni a figyelmet mindenről,még a melócsáról is.
snecimanó
Dec 17, 2022 16:33:13
Az ontec se jó. Megnéztem a belső listán és nem látom Endrèt sehol.
Tuti nem itt dolgozik. Ne is küldjetek emaileket, mert rossz nyomon vagytok. Lècci.
Tuti nem itt dolgozik. Ne is küldjetek emaileket, mert rossz nyomon vagytok. Lècci.
Dec 17, 2022 16:33:13
Hahó
(
x136)
Dec 17, 2022 16:33:17
x136)
www.facebook.com/groups/441170900078972/posts/1191250945070960/
Trollok harca
(
x5)
Dec 17, 2022 16:35:39
x5)
remélem párnapos munkaviszonyra nem osztogatnak pulykapénzt
Miskolci alvósejt
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 17, 2022 16:36:04
x13)
ONTEC-hez keresnek java, pl/sql szenyort. Amikor a gyagyás süsüzve kódolt akkor belátszott kicsit a monitor. Biztos csak belebeszélem de amennyi látszott belőle simán lehet hogy az oracle sql developer nevű szutyka volt
join.com/companies/ontec/6571605-senior-pl-sql-entwickler-mit-java-kenntnissen-m-w-x-4-tage-woche-und-homeoffice-moeglich?widgetv2=true&pid=d73d1a20e99ab4ced633
join.com/companies/ontec/6571605-senior-pl-sql-entwickler-mit-java-kenntnissen-m-w-x-4-tage-woche-und-homeoffice-moeglich?widgetv2=true&pid=d73d1a20e99ab4ced633
csicskovics
Dec 17, 2022 16:41:35
ONTEC-hez keresnek java, pl/sql szenyort. Amikor a gyagyás süsüzve kódolt akkor belátszott kicsit a monitor. Biztos csak belebeszélem de amennyi látszott belőle simán lehet hogy az oracle sql developer nevű szutyka volt
Egy képet be tudnál szúrni erről?
Dec 17, 2022 16:41:35
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 17, 2022 16:45:44
x48)
kissendrevagyok
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 17, 2022 16:58:21
x48)
Sneci már fel is került a csapatfotóra :D
kissendrevagyok
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 17, 2022 16:59:54
x5)
Királyunk,sodi király mit szólsz az ONTEC AGhoz? Nagyon kussolsz picsaszájjú!Fancsali a fej? Te fèlnötás!
Jozsii Busák
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 17, 2022 17:02:46
x5)
Fèlnótás! Elírtam mert nagyon nevettem rajtad! :D
Jozsii Busák
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 17, 2022 17:16:56
x19)
Márciusban is úgy baszták ki, hogy próbaidőn rég túl volt és szabadságról hívták be kibaszni azonnalival :)
4dd4m
Dec 17, 2022 17:22:33
Királyunk,sodi király mit szólsz az ONTEC AGhoz? Nagyon kussolsz picsaszájjú!Fancsali a fej? Te fèlnötás!
Elvileg a felszopókon hajtják be a beígért ingyen forraltbor(okat). Ma este megint mámor lesz, nem fogja felfogni.
Dec 17, 2022 17:22:33
noikabatgomb
(
x10)
Dec 17, 2022 17:24:49
x10)
Nem tenyfeltarassal kezdunk, hanem egy kerdessel. Megerdeklodjuk, hogy az uj alkalmazott mentalis allapota miatt at tudja-e venni az o vallalati orvosuk a csaladon beli eroszak miatti kezelest. Lepesrol lepesre haladunk.
Gunnar
(
x2)
Dec 17, 2022 17:26:36
x2)
MaxPayne
(
x24)
Dec 17, 2022 17:31:08
x24)
Veletlen sem szeretnem a rossz iranyba terelni a tisztelt tanszeki kollegakat, csak meg annyi plusz infot kaptam a BDvel kapcsolatosan, hogy a heten egyedul szerdan kell szemelyesen bent lenni az irodaban, a tobbi nap home office.
trolléga
(
x30)
Dec 17, 2022 17:35:54
x30)
facebook.com/groups/441170900078972/posts/1191250945070960/
facebook.com/groups/441170900078972/posts/1191250945070960/
Hihetetlen, leírás alapján mindig kurva jó melócsákat talál. Endre még nem gondolkoztál el azon h megtanulsz programozni? Aztán akkor 2 hétnél talán tovább megtartanak
Nemdoxolommagam
Dec 17, 2022 17:38:18
Az ontec se jó. Megnéztem a belső listán és nem látom Endrèt sehol.
Amugy folosleges ezzel kocsognek lenni. A tanszek nem fogad el belsos infokat, ragaszkodtok a brute force trollkodashoz. Ertettem.
Dec 17, 2022 17:38:18
halászlé
(
x24)
Dec 17, 2022 17:38:23
x24)
valszínű nem véletlen, hogy már januárra is beélesített egyet; remélhetőleg azt is elköpi a szisza :o)
MaxPayne
(
x24)
Dec 17, 2022 17:38:27
x24)
Tanulni? Programozni? Egy redukalt agyu, iq deficites, felnotas?
Ez jo vicc volt.
vladrl
(
x8)
Dec 17, 2022 17:40:07
x8)
40 éves kor felett nem lehet már nyelveket tanulni, ebbe beletartozik a programnyelv is.
halászlé
(
x24)
Dec 17, 2022 17:40:09
x24)
tudja ő, hogy mit keres; minél több homeoffice, meg legalább nettó 2800-3000 euro (saját bevallása szerint is csak a túlélés 3000 ojró + kéne a szisza fizetése is); ez már alap a keresésre
csak azt nem értem, hogy tudja kihetyetyézni, hogy kurvára nem ért semmihez....
Gunnar
(
x2)
Dec 17, 2022 17:40:52
x2)
Haverom mondta, hogy miután a cégeknél kijózanodnak gyakran feltöltik a csapatra nézve kevésbé kompromittáló bulifotókat Facebookra / Linkedin-re.
blabla
Sodito
Dec 17, 2022 17:41:20
Ajjaj, még gyerekek is vannak néha az irodában: www.youtube.com/watch?v=ubT_iYO5nik
Dec 17, 2022 17:41:20
Social album
Dec 17, 2022 17:45:05
Haverom mondta, hogy miután a cégeknél kijózanodnak gyakran feltöltik a csapatra nézve kevésbé kompromittáló bulifotókat Facebookra / Linkedin-re.
Dec 17, 2022 17:45:05
Hahó
(
x136)
Dec 17, 2022 17:46:23
x136)
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 17, 2022 17:48:04
x5)
Próbáltam ènis keresni de nem találtam semmit! tiltva vannak a magyar ip-k?
noikabatgomb
(
x10)
Dec 17, 2022 17:51:08
x10)
Mi csak szimplan aggodunk Her Kiss kezelese miatt, amiota a tanacsadonal vegzett de tovabra is azzal a szemelyel el egyutt aki miatt anno a bantalmazas tortent. Nagy kar lenne ha Her Kiss nem kapna meg az uj cegetol azt a segitseget, amit erdemel!
balek
(
x10)
Dec 17, 2022 17:58:03
x10)
Nehogy már féljen valaki, hogy a púpos korcs felismeri. Hát a vonatállomáson a tranyót nem vette észre!Esetleg ha valaki reggel két órát a Millenium torony tövében dekkolna. Ha oda megy dolgozni, látnia kell a recskást, tudjuk, kb. mikorra jár be.
Emlékszem az Ogrénál 1 méterre volt tőle a TV, ott hunyorgott a malacszemeivel, de úgy is félreolvasott mindent a koszos szemüvegében.
Ásó27
(
x68)
Dec 17, 2022 18:01:06
x68)
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 17, 2022 18:02:44
x5)
Endre baszd fel a liveot mert ha így folytatódik a nap még a lakás is ki lesz szedve alólad! Egy tisztázós mehet!
Jozsii Busák
vladrl
(
x8)
Dec 17, 2022 18:04:47
x8)
de az rGábor volt!
Kaffka Mercédesz
Dec 17, 2022 18:05:04
KI A FASZOMAT ÉRDEKLI?!
LESZAROM!!!
LESZAROM!!!
Dec 17, 2022 18:05:04
Elégedett vásárló
Dec 17, 2022 18:20:43
Ez egy erős hétfő lesz Endre!
Várom a lájvokat addig is.
Várom a lájvokat addig is.
Dec 17, 2022 18:20:43
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 17, 2022 18:20:50
x3)
a rendes, húsból és paradicsomszószból készült spagetti már meghaladja Tibi néni képességeit amúgy?
mert akkora lehetne spagetti a spagetti-kódhoz
mert akkora lehetne spagetti a spagetti-kódhoz
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 17, 2022 18:22:00
x3)
"Csináltam milánóit." =
A tésztára ráöntötte a milánói spagetti befőttet vagy mi a szar az.
A tésztára ráöntötte a milánói spagetti befőttet vagy mi a szar az.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Dec 17, 2022 18:25:32
x5)
most lefekszek aludni. 8 ora mulva felkelek. addigra talaljatok ki valamit a tibivel. vegyetek fel hitelt, hivjatok ki a rendorseget. meszaroljatok le a rendoroket mint a terminator filmbe a schwarzeneger.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Dec 17, 2022 18:27:45
x3)
Nekem osztrák IP-ről sem működik. Lehet, hogy meglátták a nagy ügyfelek Endrét a céges bulin, és már csődbe is ment a cég :DDDDDD
móóó
Dec 17, 2022 18:41:24
Nem ez beszélte meg Laurával az egyik Tiktok liveban ,hogy elmegy hozzá majd bulizódni? Ha ő volt az , mi lett a dolog végkimenetele?
DE! Laurácskaka láthatóan ilyen 40-50+ apafigurákra bukik. Vajon miért? Költői a kérdés
Dec 17, 2022 18:41:24
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Dec 17, 2022 18:42:26
x5)
Endre te vagy belekavarodtál a hazugságaidba vagy tényleg varázsló vagy,ha munkanélküliként is részt tudtál venni egy céges vacsorán…
halászlé
(
x24)
Dec 17, 2022 18:43:16
x24)
lehet sodrony már felkészítette őket a szájberbullingra; még szerencse, hogy van hagyományosan levelező tagozat;
milyen poén lenne Trashvod képeslaon feltárni...lehet kellett volna pár angol nyelvű is....
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 17, 2022 18:48:57
x3)
Vasaltheréspatkány
Dec 17, 2022 18:52:28
Endre te vagy belekavarodtál a hazugságaidba vagy tényleg varázsló vagy,ha munkanélküliként is részt tudtál venni egy céges vacsorán…
Endre szerint a futárok és más hasonló szürke egerek nem végeznek igazi munkát. Ergó ha takarítani ment (öltönyben) vagy ő szállította ki a kaját, akkor nyelftanilak igaz mondó sodi asodi. Fogadd el pajtás, egy ilyen jogiszupermen sohasem hazudna. Nincs rajta fogás. Dec 17, 2022 18:52:28
Trollul Madár
(
x15)
Dec 17, 2022 18:54:14
x15)
Endre!
Vajon a meccs alatt levelezett a levelező tagozat a felmerült email címekkel?
2:1 lett a meccs recskás!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Vajon a meccs alatt levelezett a levelező tagozat a felmerült email címekkel?
2:1 lett a meccs recskás!
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 17, 2022 18:55:52
x8)
Recskás!
Ma eszembe jutott egy kérdés hozzád az "orvosi remekműről"
Tegnap a született pinásom amikor dugtunk éppen a hüvely izmaival rá-rá szorított arra ami nekem működik, neked pedig nem.
Nos ezt Kaffka Tibor úr hogy intézi neked a "tökéletes" befordított faszával?
Ha érzel hasonlót akkor te a tudatlan 40 éves szűz kezdj el gyanakodni hogy már megint seggbe ment :D
Ha érzel hasonlót akkor te a tudatlan 40 éves szűz kezdj el gyanakodni hogy már megint seggbe ment :D
tyodika
Dec 17, 2022 18:59:49
Esz natyon ijesztőőő.
Dec 17, 2022 18:59:49
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 17, 2022 19:03:19
x19)
Miért ne fórumozna? Múltkor is hamar itt termett mikor a csocse volt a téma.
GRoby
Dec 17, 2022 19:07:32
Dec 17, 2022 19:07:32
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 17, 2022 19:10:04
x19)
Ezt nem tudtam mondjuk. Már rég sötétkék voltam mikor behozták ezt a regisztrációhoz kötött kommentelèst.
sittessanyi
(
x7)
Dec 17, 2022 19:10:09
x7)
Esz natyon ijesztőőő.
Esz natyon ijesztőőő.
sosem értettem miért kell wishful dolgokkal trollkodni, mikor a valóság sokkal szórakoztatóbb.
a gyagyás szeretne született puncist IS dugni, de annyira undorító lény és annyira gyerekes, annyira átlag alatti hogy valódi nő nem jut neki, csak tibi. de őt is csak ha megfizeti
xray
(
x21)
Dec 17, 2022 19:10:36
x21)
Dec 17, 2022 19:10:36
500 pont felett lesz sötétkék. Dec 17, 2022 19:10:36
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 17, 2022 19:11:09
x19)
Sneci, így èreztètek magatokat tegnap este? Mint egy álompár?
Azok is vagytok.
Szépek és gazdagok.
Azok is vagytok.
Szépek és gazdagok.
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 17, 2022 19:11:20
x8)
A recskásék következő albérlete:

Zsidóné
Dec 17, 2022 19:11:37
Boldog hanukát minden zsidónak!
Dec 17, 2022 19:11:37
Kakaspina
(
x24)
Dec 17, 2022 19:12:57
x24)
Boldog hanukát minden zsidónak!
Ez a Tibi szara miután sodrák ráreccsintett
Klohek
(
x12)
Dec 17, 2022 19:16:34
x12)
Sehogy! Mi órákig, hárman voltunk a sarkában, amikor a bogdányin live-ozott a Jutkáékkal. Bent a csöves tanyán a mellette lévő szobába voltunk... Amikor kijöttek, akkor pedig az utcán mentünk utánuk.. Fingjuk nem volt róla, hogy ott vagyunk rajtuk.. Miközben éjszak alig volt ember az utcán..
De mi is várható egy olyan embertől, aki a mazda-ömv kut közötti 170 méteres távolságon, eltéved, és google maps-al sem talál vissza a kocsihoz 40 perc múlva?!!!!!
Erkelyszimulator
(
x2)
Dec 17, 2022 19:18:39
x2)
Nem feltetlenul nem erdekelne haveromat a rosszlanyok linkje.
Mack
(
x1)
Dec 17, 2022 19:21:26
x1)
A trashvodon kontrollálja valaki a feltöltéseket?
Most láttam, hogy 5 perce felkerült Tematikus trolléga egy videója, ami ugye társunk megkárosítása.
Hogy van ez?
Golda! Engedj be!
Most láttam, hogy 5 perce felkerült Tematikus trolléga egy videója, ami ugye társunk megkárosítása.
Hogy van ez?
Kötőjel
(
x12)
Dec 17, 2022 19:26:28
x12)
Hogy van ez?
Hogy van ez?
ezt már megbeszéltük. archiválás szempontjából jó a trashvod, nézni meg a youtubeon kell. így tematikus endre is kapja a zsidópénzt és van biztonsági másolat is.
ha egyszer a youtube retard adminjai kilövik tematikus csatornáját (ami a sodi a varázsló vamzerkedő, jelentgető viselkedését ismerve nem 100%-osan kizárható), akkor jó lesz, hogy valahol megvannak ezek a felvételek.
Örebro
(
x17)
Dec 17, 2022 19:26:53
x17)
Tjänare!
bolgár jeti
(
x30)
Dec 17, 2022 19:34:39
x30)
Hogy van ez?
Hogy van ez?
Én kétlem, hogy a youtube-bevétel nélkül összeomlik a trolléga pénzügyi terve és 260%-os THM-re kéne pénzt felvennie a karácsonyi keserűre :D
halászlé
(
x24)
Dec 17, 2022 19:38:55
x24)
mejszike tegnapi csóró kalácsonyi vásáros csideója fent lesz a vodon? nszksz!
Sodi valosaga
Dec 17, 2022 19:48:00
Recskás!
Mi? En csak megvarom, amig levalasztja a kozponti idegrendszeret, aztan a labara verem. Fogalmam sincs, mirol beszelsz.
Dec 17, 2022 19:48:00
147 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

recska