Igen ahogy tiborral végigkóstolják az autentikus keleti-pari street-foodot! Szinte már hallom is a gusztustalan csámcsogást!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Egyértelmű hogy inkább kajmán felmenői vannak.
Minden egy folyamat, a rollertáska már megvan!
A hangulat jóindulatú és tréfás
En csak azt a pillanatot varom amikor az ICE ugyentezo odalep, hogy akkor faradjanak vele...
Ebben eddig lehetett eljutni.
Nem mondod, hogy ez ő?!?
Távozz tőlem, sátán, még mentálisan sem akarok malaczzal lyuksógorságba kerülni.
8 órázó szürkeegér
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Vajon mit akart a költő mondani?
Volt rá lehetőséged? :D
---------
Kérdés: Porks-nak vajon elévült a "politikai üldöztetése"? Ha olyan jól keresett kint fejlesztőként, fasznak jött haza? Vagy kiutasították volna az orosz agitprop miatt? (Mondjuk nem hiszem, hogy a magyar videóit nézegették volna a kanadai hatóságok) Tekintettel arra, hogy nemrég a "tekintetes úrral" szelfizett, az is lehet, hogy a Megafon-ban ráígértek a kanadai fizujára, hogy terjessze az igét :)
#gyerehazafiatal
blabla
Tekintettel arra, hogy nemrég a "tekintetes úrral" szelfizett, az is lehet, hogy a Megafon-ban ráígértek a kanadai fizujára, hogy terjessze az igét :)
#gyerehazafiatal
Az előző választást megelőző időszakában volt ilyen lehetősége, de akkor nem jött. Nem tudom, hogy ez a lehetősége aktuális-e még.
A jó portás csak baszik!
A 46 éves juniornak biztosan nem volt jó fizetése, ha jól emlékszek neki is voltak olyan hónapok amikor segélyen tengődött
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Plusz, nekem van ismerősöm aki 40 évet élt kanadában és mérnöki pályán dolgozott. Ő mondta hogy kint nagyon allergiásak ha a munkahelyeid közt gapek vannak. Malaczéba szerintem nem gapek hanem évtizedek vannak vagy olyan jó minőségű hazugságok mint sneciébe. Fos kollégiumokban lakott, több emberrel. Egyszer volt vállalható lakhelye, ami egy 20nm-es szobakonyha volt, kb ezer dollárért. Lehet hazajön ezek miatt inkább filléres provokátornak. De ahogy hallottam őket se fizetik agyon (értsd, a ksh átlag felett van azért, de ha ez nem lenne ezek az emberek minimálbérért szopnának valahol), csak a hírdetéseikbe tolnak sok pénzt.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Nszksz a munkásokat!
Sajnos nekem nem jön be az oldal, Endre ezt is elrontotta.
de ha itthon van, akkor toróék mért nem vadászták le? torónak a családjába szállt bele, a gyerekébe. ezt hogy hagyhatja egy olyan politikus, aki az ilyen vérproli, szuperagresszív, nagy igazságérzetű nyomorultakat célozza?
Jövő héten majd levadászom.
Ó de szép lenne ha ez nem csak tipp lenne!
Nem is az a lényeg, hogy fizikailag volt-e, hanem az, hogy most simán bekerült a reszelhető kategóriába, és nem tudva az előzményeket, simán összemalaczódhat az ember.
Hogy minek jött haza? Biztos pofánvágta a valóság, hogy alapvetően egy túlmozgásos senki, aztán csak jobban elmarcipánozgat az fakulva szépülő emlékekből a gurulkák által, mintsem odakinn pakolja a 16tonnafeketeszenet. IMHO.
8 órázó szürkeegér
A tyitya új mercédeszével mennek majd ki a reptérre ahova az iphone 14 max pro ultrával foglaltak jegyet?
Mestermű.Mint mindig.
A kurva anyádat Endre!
Remek látni, hogy Endre színe egyre szürkésebb.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Nszksz!
Mindenki egyszerre kezdte rángatni és így kevés volt alatta az erőforrás.
Került még az instance alá kakó így már mennie kell akkor is ha egyszerre nyomjuk.
Kittinoid és szivlitekk.
Broni mester nyalatnád a heréidet ezzel a testvér párral?
Apropó van valakinek Pogiról régi fotója hogy össze lehessen hasonlítani mennyit fogyott?

🕎Endigame🕎
Azért bazmeg.
Te utána megbíznál az anyjában?
az oroszlánok is lemészárolják az idegen kölyköket én egy oroszlán vagyok mc isti!
Na meló, csá.
kaffka tibi bejelentette, hogy itt vannak drogok!
Uh, ez mondjuk tipikusan a púpos féle balekság
A trollegina nő. Ők más mozit néznek.
Biztos raszolt a tartotisztje.
Már megbocsáss, kedves trollega, de ez nem függ össze a szexussal.
Jómagam is simán örökbefogadnék gyermeket és a sajátomként nevelném fel. Az már csak hab a tortán, ha félig a szerettem génjeit hordozza. A megcsalásnál a hazugság/árulás miatt fáj a tény, nem a coitus miatt.
IMHO.
8 órázó szürkeegér
Állítólag Lilla leszopta, úgyhogy majd képviselni fogja a szegedi kurvákat a bíróságon.
Mifaaaaaaaaaaaan
Tisza.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
pro bono, természetesen :o)))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
😀
Mindjárt híradó
A penész még nem penészedik rajta.
8 órázó szürkeegér
A bortonben fognak megrohadni.
Gondolkodom hogy valami jelképes összefoglalót bedobok Herr Schreckk, azaz Frank Gutsche úrnak a kedves volt bérlőjéről - biztos hiányzol neki, meg az unokáknak a mégújabb kütyüid.
Lehet angyalszarny kategoria, de gondolkodom mar rajta egy ideje: vajon az Ogre nyitott lenne egy interjura? Biztos, hogy tudna kontentet szolgaltatni, megis csak a pupos buzival elt egyutt. Volt mar ilyen probalkozas? Csak egy telefon, ahol egy jo nemetes illedelmesen megkerdi, hogy nyitott lenne-e a dologra?
A munka nem megoldás.
ráijeszthetnél a vén stasi tisztre, hogy ez amit csinál -netflix előfizetésért cserébe német lakcím- kurvára illegális. és tessék szépen felhagyni vele. szép ajándék lenne tőle egy hitelkártyavár csá a fórum részére.
de ez sajnos marad science fiction, legutóbbi bejlinyi látogatásakor is állítólag tárt karokkal várta fifit, kisírhatta neki a bánatát
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Mi van, ha Golda vette szárnyai alá. Kiment hozzá, vagy csak napi 3-4 órát beszél vele telefonon, manageli a munkakeresését, a költéseit és ő parancsolta el tőle az üszkös picsát is?
Én a (vagy akár egy másik) fordos nénire gyanakszom, bár az utóbbi időben egyetlen egy alkalommal sem került említésre.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Pedig a Gammer meg a szegediek az uj legjobb baratok. Gondolom ez a kokszizos video meg a gyagyas emlegetese a feljelentesben nem tett jot a lelkecskenek. Amikor nyiltan fenyegette a cigot meg a kurvakat, hogy ha o bele lesz rangatva akkor borit akkor ezek hangnemet valtottak es elkezdtek endi legjobb barataiva valni. Meg donate is ment az utolso siralomlive ala meg megnyugtato cigo telefonhivas, hogy nyugodjon le. Ami eleg elkepeszto, hogy a gammer meg a lilla szerint is ez a gyagyas kokler "tudja, hogy mit csinal". Csak azert mert kepes irni egy levelet ezek tenyleg azt hihetik, hogy a gyagya valamifele jogi zseni, bazdmeg. Vagy legalabbis eleg fapofaval hazudjak ezt. De a gyagya most veluk spanol. Geza meg a kapszi osszehozhatta oket.
Itt tudományt művelünk, egy ilyen hajmeresztő állítás mellé kötelező forrást linkelni. Kizártnak tartom ezt az arányt, rákeresve 25-ből 1-ről írtak, ami szintén magas, de a 40%-nak a tizede.
Ezzel a 40%-kal házalni kőkemény incelkedés
A nemet bank nevet dobd ide. Nekik nem tudtam kukdeni meg levelet.
Nem vejsz áty tjollsz, még az etyetemen tanultam,hoty a Tisza a Kanári-szigeteknél folyik,Anglia közelében
Szerintem sajna nem lenne nyitott semennyire. Nyugalmat kedvelő az öreg, eléggé kiborult liveban is amikor kikerült a neve a trolloknak, még üvöltötte is liveban az öreg lágerőt, hogy MEINE NAME??!
ha tényleg hazajönne, akkor 99%, hogy fb-n altrightos totálnemoroszpropaganda influencer lenne
Eltudom képzelni hogy így csinált a gyagyás :D Nagyon nevetek ezen :D Csodás munka! :D
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Nem pénzt ölt bele, hanem hitelkét!
Pénz+ 25%.
Abból nem lett semmi.
Faszaság.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
már késő.
Cirke....
Bécs, AMS, 15 nap ingyen pénzért csúszómászó sodi a sodi...
Hazajött, amikor a tranyó is, másnap meg visszament goldával együtt, h ingyen takarítson neki az öregasszony és keressen neki egy másik patkánylyukat. Mert a 41 éves fikagép anyuka nélkül életképtelen.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Igaz, szerintem az ingyenkonyhán jobbakat evett ...
Pitipitonnempiton
Fel fog jelenteni az lmbtq-nal. Mer a kisfia mar lmbtq. Kotelessegguk tenni valamit. Hiszen lmbtq embert tamadnak.
A pedofil-t nem írhatod le a pedofil csatornáján, mert soderálódik (autofilter van rajta)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
ne legyen igazam, de szerintem utolsó erejével is osztrák melócsát próbál intézni a gyagya. max 2 hónap, aztán ha letelik az önkéntes száműzetése újra jönni fog nagypofával hetyetyézni, hogy ő 2 millió fütyis felhőének * ásít * akinek persze az a pénz se lesz elég semmire, ugyanúgy fideózni fog. ha más nem a kütyüvásárlásokkal fog "menőzni". s23 ultra mikor gyagya? egy kibaszott nadrágot nem tudtál venni
fú baszki ez a púpszászi putri... nem éppen úgy tűnik, mint egy millió fütyis nyugati szenyor felhőének átmeneti nyaralója. az igénytelen kurva anyátokat, endre!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ez így ránézésre egy kibaszott csövestanya! Recskás! Hogy hagyhatod anyádat ebben az igénytelen putriban? Ennyi idősen mr neked kellene segíteni őt.
a benzinkutast!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eddig sodiról 0 info, ha kérdezték róla akkor nem válaszolt.
TranyóMirror
ON
trashvod.com/tranyomirror
Chat: www.youtube.com/live_chat?is_popout=1&v=MUX6zRCPrZs
egynadrág
(
x2)
Feb 05, 2023 11:54:55
x2)
Én még a New York-i utat várom. Az biztos érdekes lesz!
Igen ahogy tiborral végigkóstolják az autentikus keleti-pari street-foodot! Szinte már hallom is a gusztustalan csámcsogást!
Biztatási kár
(
x10)
Feb 05, 2023 11:55:39
x10)
gyagyásnak is valószínűleg rocskai az apja. nagy kurva letehet annak idején a doktor bata ügyvédnő. esze nem sok volt neki, de baszni azt tudott keményen.
Egyértelmű hogy inkább kajmán felmenői vannak.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 05, 2023 11:56:09
x4)
Idén lesz a nyáron osztrákiát körberollerezős flokk?
Minden egy folyamat, a rollertáska már megvan!
noikabatgomb
(
x10)
Feb 05, 2023 11:57:08
x10)
En csak azt a pillanatot varom amikor az ICE ugyentezo odalep, hogy akkor faradjanak vele...
BigDataTroll
Feb 05, 2023 11:57:42
Technikai Próba!
Python_idomito kiválló trolléga szabadidejében változás állt be, ezért a komment kereső üzemeltetését és fejlesztését a fórumra hagyta.
A továbbiakban az éles komment keresőt ezen a címen keressétek: komment.sodikereso.info
Itt szeretném mégegyszer megköszönni python_idomito-nak ezt a rendkívül fontos és értékes fejlesztést mindanyiunk nevében és azt, hogy nem hagyta elveszni. NSZKSZ python_idomito!
További jó keresést, python_idomito & BigDataTroll
Python_idomito kiválló trolléga szabadidejében változás állt be, ezért a komment kereső üzemeltetését és fejlesztését a fórumra hagyta.
A továbbiakban az éles komment keresőt ezen a címen keressétek: komment.sodikereso.info
Itt szeretném mégegyszer megköszönni python_idomito-nak ezt a rendkívül fontos és értékes fejlesztést mindanyiunk nevében és azt, hogy nem hagyta elveszni. NSZKSZ python_idomito!
Feb 05, 2023 11:57:42
Telebetyár_Időtelefon
Feb 05, 2023 12:00:49
Nem mondod, hogy ez ő?!?
Távozz tőlem, sátán, még mentálisan sem akarok malaczzal lyuksógorságba kerülni.
Feb 05, 2023 12:00:49
xray
(
x21)
Feb 05, 2023 12:01:56
x21)
Feb 05, 2023 12:01:56
lófaszt lesz NY, a követségről is elhajtják. Feb 05, 2023 12:01:56
Pitonverő
(
x2)
Feb 05, 2023 12:12:37
x2)
Tajgi Ratyító Púptyúbja alatt:
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Biztatási kár
(
x10)
Feb 05, 2023 12:13:55
x10)
Tajgi Ratyító Púptyúbja alatt:
Gunnar
(
x2)
Feb 05, 2023 12:17:24
x2)
Nem mondod, hogy ez ő?!?
---------
Kérdés: Porks-nak vajon elévült a "politikai üldöztetése"? Ha olyan jól keresett kint fejlesztőként, fasznak jött haza? Vagy kiutasították volna az orosz agitprop miatt? (Mondjuk nem hiszem, hogy a magyar videóit nézegették volna a kanadai hatóságok) Tekintettel arra, hogy nemrég a "tekintetes úrral" szelfizett, az is lehet, hogy a Megafon-ban ráígértek a kanadai fizujára, hogy terjessze az igét :)
#gyerehazafiatal
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Feb 05, 2023 12:25:11
x6)
Na Endre anyad mit főz ma? Kóser menü lesz ma?
Szakadna rád a macskaól
Hetyetye ne ezt ne.
Szakadna rád a macskaól
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 05, 2023 12:25:19
x7)
Tekintettel arra, hogy nemrég a "tekintetes úrral" szelfizett, az is lehet, hogy a Megafon-ban ráígértek a kanadai fizujára, hogy terjessze az igét :)
#gyerehazafiatal
Az előző választást megelőző időszakában volt ilyen lehetősége, de akkor nem jött. Nem tudom, hogy ez a lehetősége aktuális-e még.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Feb 05, 2023 12:28:50
x5)
basznál egy faszpinát sodi? hát neked már nem lehet!
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 05, 2023 12:29:36
x13)
---------
#gyerehazafiatal
---------
#gyerehazafiatal
A 46 éves juniornak biztosan nem volt jó fizetése, ha jól emlékszek neki is voltak olyan hónapok amikor segélyen tengődött
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Feb 05, 2023 12:34:53
x5)
sodi majdnem nem pedofil
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 05, 2023 12:37:19
x13)
Plusz, nekem van ismerősöm aki 40 évet élt kanadában és mérnöki pályán dolgozott. Ő mondta hogy kint nagyon allergiásak ha a munkahelyeid közt gapek vannak. Malaczéba szerintem nem gapek hanem évtizedek vannak vagy olyan jó minőségű hazugságok mint sneciébe. Fos kollégiumokban lakott, több emberrel. Egyszer volt vállalható lakhelye, ami egy 20nm-es szobakonyha volt, kb ezer dollárért. Lehet hazajön ezek miatt inkább filléres provokátornak. De ahogy hallottam őket se fizetik agyon (értsd, a ksh átlag felett van azért, de ha ez nem lenne ezek az emberek minimálbérért szopnának valahol), csak a hírdetéseikbe tolnak sok pénzt.
drognyomozó
Feb 05, 2023 12:42:12
a bűnösök bűnhődjenek! Na meló, csá.
kaffka tibi bejelentette, hogy itt vannak drogok!
Feb 05, 2023 12:42:12
Hahó
(
x136)
Feb 05, 2023 12:46:15
x136)
A röfivel valami nagy blama történt. Arra tippelek, hogy a rasszista bűnöző tényfeltárás célba ért, és el kellett takarodnia.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
...
Feb 05, 2023 12:47:51
Technikai Próba!
Nszksz a munkásokat!
Feb 05, 2023 12:47:51
tigris
(
x1)
Feb 05, 2023 12:48:00
x1)
A röfivel valami nagy blama történt. Arra tippelek, hogy a rasszista bűnöző tényfeltárás célba ért, és el kellett takarodnia.
de ha itthon van, akkor toróék mért nem vadászták le? torónak a családjába szállt bele, a gyerekébe. ezt hogy hagyhatja egy olyan politikus, aki az ilyen vérproli, szuperagresszív, nagy igazságérzetű nyomorultakat célozza?
Toró
Feb 05, 2023 12:50:30
Jövő héten majd levadászom.
Feb 05, 2023 12:50:30
Erkelyszimulator
(
x2)
Feb 05, 2023 12:50:44
x2)
Ó de szép lenne ha ez nem csak tipp lenne!
Telebetyár_Időtelefon
Feb 05, 2023 12:51:39
---------
Kérdés: Porks-nak vajon elévült a "politikai üldöztetése"? Ha olyan jól keresett kint fejlesztőként, fasznak jött haza?
---------
Kérdés: Porks-nak vajon elévült a "politikai üldöztetése"? Ha olyan jól keresett kint fejlesztőként, fasznak jött haza?
Nem is az a lényeg, hogy fizikailag volt-e, hanem az, hogy most simán bekerült a reszelhető kategóriába, és nem tudva az előzményeket, simán összemalaczódhat az ember.
Hogy minek jött haza? Biztos pofánvágta a valóság, hogy alapvetően egy túlmozgásos senki, aztán csak jobban elmarcipánozgat az fakulva szépülő emlékekből a gurulkák által, mintsem odakinn pakolja a 16tonnafeketeszenet. IMHO.
Feb 05, 2023 12:51:39
Merga
(
x1)
Feb 05, 2023 12:53:10
x1)
Endre!
Mi lenne ha nem a korábbi unalmas adásaidat raknád ki premierre, hanem valami olyasmit, ami már évek óta mozgatja az emberek fantáziáját? Konkrétan a Kolosy téri szafari videójára gondolok.
Tudom, hogy egy gyáva, hazug patkány vagy és ha meg is lenne ez a felvételed, úgysem mernéd kirakni youtube-ra. Az a helyzet Endre, hogy az elmúlt 20 évben te minden nap keményen dolgoztál azért, hogy hülyét csinálj magadból az interneten. Annak a videónak a minősége pontosan tudjuk, hogy milyen. Olyan, hogy még te is szégyellted megosztani.
Hiánypótlás jelleggel készítettem a trollégáknak egy kis képregényt arról, hogy mi is történhetett az ominózus éjszakán.
A kurva anyádat Endre!

Aki ismeri a történetem és rám mozdul, az minimum biszexuális
Mi lenne ha nem a korábbi unalmas adásaidat raknád ki premierre, hanem valami olyasmit, ami már évek óta mozgatja az emberek fantáziáját? Konkrétan a Kolosy téri szafari videójára gondolok.
Tudom, hogy egy gyáva, hazug patkány vagy és ha meg is lenne ez a felvételed, úgysem mernéd kirakni youtube-ra. Az a helyzet Endre, hogy az elmúlt 20 évben te minden nap keményen dolgoztál azért, hogy hülyét csinálj magadból az interneten. Annak a videónak a minősége pontosan tudjuk, hogy milyen. Olyan, hogy még te is szégyellted megosztani.
Hiánypótlás jelleggel készítettem a trollégáknak egy kis képregényt arról, hogy mi is történhetett az ominózus éjszakán.
A kurva anyádat Endre!

linzi fapóleon
(
x8)
Feb 05, 2023 12:57:50
x8)
Ha ugy alakul akkor parizs cicaval, hetvege amszterdamban, nyaralas a kanári szigeteken, nem messze az angol partoktol.
Minden is lehet ha ugy jonnek ki a dolgok. Ha kiadja. Tudod.
A tyitya új mercédeszével mennek majd ki a reptérre ahova az iphone 14 max pro ultrával foglaltak jegyet?
Merga rajongó
Feb 05, 2023 13:02:55
Endre!
Hiánypótlás jelleggel készítettem a trollégáknak egy kis képregényt
Hiánypótlás jelleggel készítettem a trollégáknak egy kis képregényt
Mestermű.Mint mindig.
Feb 05, 2023 13:02:55
Kakaspina
(
x24)
Feb 05, 2023 13:05:15
x24)
A kurva anyádat Endre!
Remek látni, hogy Endre színe egyre szürkésebb.
BigDataTroll
Feb 05, 2023 13:06:06
Nszksz a munkásokat!
Nszksz!
Mindenki egyszerre kezdte rángatni és így kevés volt alatta az erőforrás.
Került még az instance alá kakó így már mennie kell akkor is ha egyszerre nyomjuk.
Feb 05, 2023 13:06:06
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 05, 2023 13:06:07
x8)
Nem mondod, hogy ez ő?!?
Kittinoid és szivlitekk.
Broni mester nyalatnád a heréidet ezzel a testvér párral?
Apropó van valakinek Pogiról régi fotója hogy össze lehessen hasonlítani mennyit fogyott?

Penzmento
(
x6)
Feb 05, 2023 13:07:47
x6)

banshee
(
x24)
Feb 05, 2023 13:08:21
x24)
Bizalommal mi lesz? Bizalom nélküli kapcsolatnak mi értelme? Azért megnézném annak a nőnek az arcát, akinek egy DNS teszt ötletét dobod be, azt hiszem elég gyorsan szingli lennél.
Tegyük fel, 6-7 évvel később kiderül valami a gyerköc születése után. Mi változik, ha kiderülne, hogy nem a tiéd?
Veled nőtt fel, apának szólít. Rengeteg közös emlék.
Változtatna bármit is? Nem hiszem, ő a tiéd, ragaszkodik hozzád, és kész.
Tegyük fel, 6-7 évvel később kiderül valami a gyerköc születése után. Mi változik, ha kiderülne, hogy nem a tiéd?
Azért bazmeg.
drognyomozó
Feb 05, 2023 13:12:27
Azért bazmeg.
az oroszlánok is lemészárolják az idegen kölyköket én egy oroszlán vagyok mc isti!
Na meló, csá.
Feb 05, 2023 13:12:27
LinziDöneres
Feb 05, 2023 13:15:33
Mi változik, ha kiderülne, hogy nem a tiéd?
Feb 05, 2023 13:15:33
banshee
(
x24)
Feb 05, 2023 13:20:03
x24)
noikabatgomb
(
x10)
Feb 05, 2023 13:32:57
x10)
---------
#gyerehazafiatal
---------
#gyerehazafiatal
Biztos raszolt a tartotisztje.
Telebetyár_Időtelefon
Feb 05, 2023 13:33:53
Már megbocsáss, kedves trollega, de ez nem függ össze a szexussal.
Jómagam is simán örökbefogadnék gyermeket és a sajátomként nevelném fel. Az már csak hab a tortán, ha félig a szerettem génjeit hordozza. A megcsalásnál a hazugság/árulás miatt fáj a tény, nem a coitus miatt.
IMHO.
Feb 05, 2023 13:33:53
Jonciii
(
x8)
Feb 05, 2023 13:41:04
x8)
Na mi folyik szegeden Hahómsz?
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 05, 2023 13:48:03
x23)
Gyagyás, sokkal szebb lett a világ, mióta csak újrahasznosítod a régi , és nem új netszemetet gyártasz. Maradjon is igy, minél tovább. Esetleg a hapsikurvádat is rávehetnéd erre.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ásó27
(
x68)
Feb 05, 2023 13:51:56
x68)
Állítólag Lilla leszopta, úgyhogy majd képviselni fogja a szegedi kurvákat a bíróságon.
Hahó
(
x136)
Feb 05, 2023 13:52:56
x136)
Tisza.
halászlé
(
x24)
Feb 05, 2023 13:56:20
x24)
pro bono, természetesen :o)))
Jonciii
(
x8)
Feb 05, 2023 14:04:52
x8)
Tisza.
😀
Mindjárt híradó
Kirúgásocska
Feb 05, 2023 14:07:48
Gaygyás, a 20.-i héten megyek Bejlinbe. Mivel egész közel eleszek hozzá, egy ikonikus helyszínt tervezek meglátogatni, a Wedekindstrasse 22-őt. Ismejős?
Gondolkodom hogy valami jelképes összefoglalót bedobok Herr Schreckk, azaz Frank Gutsche úrnak a kedves volt bérlőjéről - biztos hiányzol neki, meg az unokáknak a mégújabb kütyüid.
Gondolom büszke lenne rád, hogy egy idióta, kicsit sokat piázó, gyámoltalan bolondból egy tranyóbaszó, alkesz, drogos lecsúszott szekrénybuzi lettél, és elhúztál a nyugat keletjére gányolni. Ugye milyen szép időszak volt a mostanihoz képest?
Esetleg mehet újra a szülinapi képeslap a berlini faszmonológokból? Vagy valami egyedibbet, te pedofil geci?
Gyönyörű nő
Gondolom büszke lenne rád, hogy egy idióta, kicsit sokat piázó, gyámoltalan bolondból egy tranyóbaszó, alkesz, drogos lecsúszott szekrénybuzi lettél, és elhúztál a nyugat keletjére gányolni. Ugye milyen szép időszak volt a mostanihoz képest?
Esetleg mehet újra a szülinapi képeslap a berlini faszmonológokból? Vagy valami egyedibbet, te pedofil geci?
Feb 05, 2023 14:07:48
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Feb 05, 2023 14:08:56
x6)
Na púpos én már betoltam jó pár rántott húst, nálatok mennyire száraz a kenyér?
Hetyetye ne ezt ne.
Telebetyár_Időtelefon
Feb 05, 2023 14:13:22
Na púpos én már betoltam jó pár rántott húst, nálatok mennyire száraz a kenyér?
A penész még nem penészedik rajta.
Feb 05, 2023 14:13:22
noikabatgomb
(
x10)
Feb 05, 2023 14:13:45
x10)
A bortonben fognak megrohadni.
-
Feb 05, 2023 14:16:41
Imádom, ahogy végre kicsit alábbhagyott az őrület és egyből -20-ban vannak az offolók:)
Hogy én ON is legyek: Vajon kivel beszélget sodika? Mert soha nem bírt ki ennyi időt csöndben anélkül, hogy ne derült volna ki később, hogy valakinek egész nap loopolt.
A mostani helyzetben és előzményekkel meg merem kockáztatni, hogy ez a valaki kifejezetten ellenzi azt, hogy életjelet adjon magáról és a társasága megvonásával fenyegeti, ha videókat rak fel, vagy ír a fórumra.
Ezzel nekem kiestek a szegedi ribancok - akikkel minden bizonnyal sokat beszél -, kell lennie rajtuk kívül még valakinek.
Mi van, ha Golda vette szárnyai alá. Kiment hozzá, vagy csak napi 3-4 órát beszél vele telefonon, manageli a munkakeresését, a költéseit és ő parancsolta el tőle az üszkös picsát is?
Hogy én ON is legyek: Vajon kivel beszélget sodika? Mert soha nem bírt ki ennyi időt csöndben anélkül, hogy ne derült volna ki később, hogy valakinek egész nap loopolt.
A mostani helyzetben és előzményekkel meg merem kockáztatni, hogy ez a valaki kifejezetten ellenzi azt, hogy életjelet adjon magáról és a társasága megvonásával fenyegeti, ha videókat rak fel, vagy ír a fórumra.
Ezzel nekem kiestek a szegedi ribancok - akikkel minden bizonnyal sokat beszél -, kell lennie rajtuk kívül még valakinek.
Feb 05, 2023 14:16:41
miskolcigány
(
x5)
Feb 05, 2023 14:20:10
x5)
Lehet angyalszarny kategoria, de gondolkodom mar rajta egy ideje: vajon az Ogre nyitott lenne egy interjura? Biztos, hogy tudna kontentet szolgaltatni, megis csak a pupos buzival elt egyutt. Volt mar ilyen probalkozas? Csak egy telefon, ahol egy jo nemetes illedelmesen megkerdi, hogy nyitott lenne-e a dologra?
Sodipatkány
(
x1)
Feb 05, 2023 14:23:23
x1)
Egy Schrekk interjúval tényleg nemzetközivé válna a snecológia.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
trolléga
(
x30)
Feb 05, 2023 14:24:29
x30)
Gaygyás, a 20.-i héten megyek Bejlinbe. Mivel egész közel eleszek hozzá, egy ikonikus helyszínt tervezek meglátogatni, a Wedekindstrasse 22-őt. Ismejős?
ráijeszthetnél a vén stasi tisztre, hogy ez amit csinál -netflix előfizetésért cserébe német lakcím- kurvára illegális. és tessék szépen felhagyni vele. szép ajándék lenne tőle egy hitelkártyavár csá a fórum részére.
de ez sajnos marad science fiction, legutóbbi bejlinyi látogatásakor is állítólag tárt karokkal várta fifit, kisírhatta neki a bánatát
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 05, 2023 14:30:08
x5)
contains language which some may find offensive
sztárprogramozó
(
x2)
Feb 05, 2023 14:31:56
x2)
Én a (vagy akár egy másik) fordos nénire gyanakszom, bár az utóbbi időben egyetlen egy alkalommal sem került említésre.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 05, 2023 14:32:22
x10)
Imádom, ahogy végre kicsit alábbhagyott az őrület és egyből -20-ban vannak az offolók:)
Pedig a Gammer meg a szegediek az uj legjobb baratok. Gondolom ez a kokszizos video meg a gyagyas emlegetese a feljelentesben nem tett jot a lelkecskenek. Amikor nyiltan fenyegette a cigot meg a kurvakat, hogy ha o bele lesz rangatva akkor borit akkor ezek hangnemet valtottak es elkezdtek endi legjobb barataiva valni. Meg donate is ment az utolso siralomlive ala meg megnyugtato cigo telefonhivas, hogy nyugodjon le. Ami eleg elkepeszto, hogy a gammer meg a lilla szerint is ez a gyagyas kokler "tudja, hogy mit csinal". Csak azert mert kepes irni egy levelet ezek tenyleg azt hihetik, hogy a gyagya valamifele jogi zseni, bazdmeg. Vagy legalabbis eleg fapofaval hazudjak ezt. De a gyagya most veluk spanol. Geza meg a kapszi osszehozhatta oket.
Értetlen
(
x1)
Feb 05, 2023 14:33:05
x1)
... Egy Amerikai tanulmány szerint a házasságok durván 40%-ban van az, hogy a gyermek nem a férjtől van, aki erről sajnos nem tud. Tehát a feleséget valami másik csávó megreszelte és az asszonypajtás erről elfelejtett szólni a férjének. ...
Itt tudományt művelünk, egy ilyen hajmeresztő állítás mellé kötelező forrást linkelni. Kizártnak tartom ezt az arányt, rákeresve 25-ből 1-ről írtak, ami szintén magas, de a 40%-nak a tizede.
Ezzel a 40%-kal házalni kőkemény incelkedés
halászlé
(
x24)
Feb 05, 2023 14:34:22
x24)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 05, 2023 14:37:12
x10)
A nemet bank nevet dobd ide. Nekik nem tudtam kukdeni meg levelet.
🏳️🌈tyodika🏳️🌈
Feb 05, 2023 14:42:34
Tisza.
Nem vejsz áty tjollsz, még az etyetemen tanultam,hoty a Tisza a Kanári-szigeteknél folyik,Anglia közelében
Feb 05, 2023 14:42:34
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 05, 2023 14:47:47
x4)
Szerintem sajna nem lenne nyitott semennyire. Nyugalmat kedvelő az öreg, eléggé kiborult liveban is amikor kikerült a neve a trolloknak, még üvöltötte is liveban az öreg lágerőt, hogy MEINE NAME??!
Púp Pinata
Feb 05, 2023 14:48:07
ha tényleg hazajönne, akkor 99%, hogy fb-n altrightos totálnemoroszpropaganda influencer lenne
Feb 05, 2023 14:48:07
halászlé
(
x24)
Feb 05, 2023 14:54:46
x24)
ismét élő Joncinál, púpszászról
Kakaspina
(
x24)
Feb 05, 2023 14:59:41
x24)
Sodrák azt a szerencsétlen macskát meg ne egyétek.
MacY2
(
x1)
Feb 05, 2023 14:59:46
x1)
Eltudom képzelni hogy így csinált a gyagyás :D Nagyon nevetek ezen :D Csodás munka! :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 05, 2023 15:04:53
x39)
Endre!
Szólj anyádnak készitse ki az üdítőket, meg ugorjon neki és süssön egy kis sósat meg édeset.
Vendégek vannak a háznál.
Te neveletlen proli barom.
Szólj anyádnak készitse ki az üdítőket, meg ugorjon neki és süssön egy kis sósat meg édeset.
Vendégek vannak a háznál.
Te neveletlen proli barom.
Baxi
(
x2)
Feb 05, 2023 15:04:54
x2)
Egy a lényeg. A fikásnak úgylátszik bebukott a fideós karrierje. Évtizedeken át több millió forintot vert el rá, hogy majd egyszer befut és sikeres lesz. Hát most eldölt, hogy a fikás több éven át tartó "munkája" lófaszt nem ért. Nagyon örülök.
halászlé
(
x24)
Feb 05, 2023 15:04:56
x24)
Joncii púpszászon:
i'm an englishman in new york
(Oh, I'm an alien, I'm a legal alien in púpszász..)
i'm an englishman in new york
(Oh, I'm an alien, I'm a legal alien in púpszász..)
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 05, 2023 15:06:59
x39)
Egy a lényeg. A fikásnak úgylátszik bebukott a fideós karrierje. Évtizedeken át több millió forintot vert el rá, hogy majd egyszer befut és sikeres lesz. Hát most eldölt, hogy a fikás több éven át tartó "munkája" lófaszt nem ért. Nagyon örülök.
Nem pénzt ölt bele, hanem hitelkét!
Pénz+ 25%.
Abból nem lett semmi.
Faszaság.
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 05, 2023 15:11:09
x6)
Vajon Golda hisztizik, hogy ott járkál egy trollsz? Ha Endre mondta neki.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
broni
(
x45)
Feb 05, 2023 15:13:17
x45)
Sodrák azt a szerencsétlen macskát meg ne egyétek.
már késő.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 05, 2023 15:15:02
x39)
már késő.
Cirke....
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 05, 2023 15:16:15
x11)
Gyagyás, felszolgálta már Lilla ebédre a kirántott kokszot? Beleteszik a zsemlemorzsába, vagy hogy tolják a dealerek?
Aztán beesel anyádhoz afterozni a macskaólba, vagy megy a lapítás és új gányolda vadászat a labancoknál?
Bármi is van, kurvajó, h nem itt vagy.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Aztán beesel anyádhoz afterozni a macskaólba, vagy megy a lapítás és új gányolda vadászat a labancoknál?
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 05, 2023 15:19:34
x39)
Gyagyás, felszolgálta már Lilla ebédre a kirántott kokszot? Beleteszik a zsemlemorzsába, vagy hogy tolják a dealerek?
Bécs, AMS, 15 nap ingyen pénzért csúszómászó sodi a sodi...
ascites
(
x57)
Feb 05, 2023 15:24:27
x57)
Jó sok szar van a postaládában.
Vajon Fifinek hogy sikerült rávenni Goldát, hogy az üszkös picsa betoppanásától fenyegetve mégis kimenjen? Csak sikálja a falakat a tranyó után vagy festenek is?
Vajon Fifinek hogy sikerült rávenni Goldát, hogy az üszkös picsa betoppanásától fenyegetve mégis kimenjen? Csak sikálja a falakat a tranyó után vagy festenek is?
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 05, 2023 15:24:41
x5)
Ha jól vettem ki Joncii szavaiból, két postaláda van az egyik üres, viszont a másik amit mi is láttunk egy képen február 2-án,abban még mindig benne van egy sárga levél. Tehát már 3napja nem nyúltak hozzá…
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 05, 2023 15:26:05
x23)
Gyagyás, mi ez a lánc ott a keritésnél?
youtu.be/2h_Y9P2rEXg?t=940
És tényleg képes voltál megjelölni a hasziendát?
youtu.be/2h_Y9P2rEXg?t=1103
De mért a sneci és nem a pedobear-rel jelölted meg?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 05, 2023 15:26:38
x11)
Ha jól vettem ki Joncii szavaiból, két postaláda van az egyik üres, viszont a másik amit mi is láttunk egy képen február 2-án,abban még mindig benne van egy sárga levél. Tehát már 3napja nem nyúltak hozzá…
Hazajött, amikor a tranyó is, másnap meg visszament goldával együtt, h ingyen takarítson neki az öregasszony és keressen neki egy másik patkánylyukat. Mert a 41 éves fikagép anyuka nélkül életképtelen.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 05, 2023 15:26:43
x39)
Csak szólok!
www.youtube.com/watch?v=uuxoI08zV7g
www.youtube.com/watch?v=uuxoI08zV7g
23löttyedtcenti
Feb 05, 2023 15:34:33
már késő.
Igaz, szerintem az ingyenkonyhán jobbakat evett ...
Feb 05, 2023 15:34:33
Erkelyszimulator
(
x2)
Feb 05, 2023 15:38:15
x2)
egynadrág
(
x2)
Feb 05, 2023 15:39:29
x2)
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
noikabatgomb
(
x10)
Feb 05, 2023 15:41:01
x10)
Vajon Golda hisztizik, hogy ott járkál egy trollsz? Ha Endre mondta neki.
Fel fog jelenteni az lmbtq-nal. Mer a kisfia mar lmbtq. Kotelessegguk tenni valamit. Hiszen lmbtq embert tamadnak.
Kötőjel
(
x12)
Feb 05, 2023 15:42:37
x12)
az a wilhelm scream odabaszott. :))
www.youtube.com/watch?v=evZ2UORv9JE&t=63s
látod, a sodi, tematikus endre képes humort csempészni a kontentedbe, csak te nem. mert a sodi nem vicces. a sodi.
vérdíj target nr. 1
www.youtube.com/watch?v=evZ2UORv9JE&t=63s
látod, a sodi, tematikus endre képes humort csempészni a kontentedbe, csak te nem. mert a sodi nem vicces. a sodi.
seymour schwartz
(
x6)
Feb 05, 2023 15:43:10
x6)
Egyébként jó nagy gettó ez a Púpszász. Igazi börtön a pusztában. El is hiszem, hogy Zsodi utolsó utáni lehetőségként gondol rá, ennél még talán a Blaha is jobb.
Ingatkanügyek
bolgár jeti
(
x30)
Feb 05, 2023 15:44:18
x30)
A pedofil-t nem írhatod le a pedofil csatornáján, mert soderálódik (autofilter van rajta)
Facebook troll
Feb 05, 2023 15:44:20
Endre, nagyon akar tőlem valamit a facebook. Pár hónapja, Bécsi albérlet hirdetéseket reklámozott nekem. Most meg feldobot egy ilyent. Mintha csak azt akarná, hogy Bécsbe költözzek, és elvegyem elöled a melócsákat. De vajon, mért akarná ezt?
Feb 05, 2023 15:44:20
Kakaspina
(
x24)
Feb 05, 2023 15:48:21
x24)
Sodrák, ha esetleg anyád putriján a tető valami szörnyű véletlen folytán lángra kapna, kit hívhatunk fel?
seymour schwartz
(
x6)
Feb 05, 2023 15:50:06
x6)
Tényleg, egyébként Jucus és Merga tudják, hogy a nincs otthon senki?
Ingatkanügyek
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 05, 2023 15:51:00
x5)
Azt mondja Herr Mauerbauer,hogy azonnal koltozheto a lakas
holnap meg lehet nezni
contains language which some may find offensive
holnap meg lehet nezni
bolgár jeti
(
x30)
Feb 05, 2023 15:51:52
x30)
Szép kis spin-off lehetne Porksból, ha:
1. bepróbálkozna Poginál
2. Pogi kanja odabaszna neki, amiből jogi ügy keveredne
3. ki más képviselné ingyen Porksot, mint a jogászisten fatászpika?
Nem mondom, hogy ez lenne a magyar Better Call Saul, mert ott az ügyvéden van a fókusz, itt meg Endrus mellékszereplő lenne és Porks a főszereplő de biztos lennének mulatságos pillanatok.
1. bepróbálkozna Poginál
2. Pogi kanja odabaszna neki, amiből jogi ügy keveredne
3. ki más képviselné ingyen Porksot, mint a jogászisten fatászpika?
Nem mondom, hogy ez lenne a magyar Better Call Saul, mert ott az ügyvéden van a fókusz, itt meg Endrus mellékszereplő lenne és Porks a főszereplő de biztos lennének mulatságos pillanatok.
trolléga
(
x30)
Feb 05, 2023 15:53:51
x30)
ne legyen igazam, de szerintem utolsó erejével is osztrák melócsát próbál intézni a gyagya. max 2 hónap, aztán ha letelik az önkéntes száműzetése újra jönni fog nagypofával hetyetyézni, hogy ő 2 millió fütyis felhőének * ásít * akinek persze az a pénz se lesz elég semmire, ugyanúgy fideózni fog. ha más nem a kütyüvásárlásokkal fog "menőzni". s23 ultra mikor gyagya? egy kibaszott nadrágot nem tudtál venni
fú baszki ez a púpszászi putri... nem éppen úgy tűnik, mint egy millió fütyis nyugati szenyor felhőének átmeneti nyaralója. az igénytelen kurva anyátokat, endre!
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 05, 2023 15:54:20
x48)
TRANYÓ LIVE!!!!!
kissendrevagyok
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 05, 2023 15:54:21
x4)
Gyagyás, mi ez a lánc ott a keritésnél?
Ez így ránézésre egy kibaszott csövestanya! Recskás! Hogy hagyhatod anyádat ebben az igénytelen putriban? Ennyi idősen mr neked kellene segíteni őt.
tranyókiller
(
x2)
Feb 05, 2023 16:00:24
x2)
hol lesz az alienpöri főzés? nem néztem az elejétől.nszksz előre is.
Achtung!!
broni
(
x45)
Feb 05, 2023 16:03:25
x45)
Sodrák, ha esetleg anyád putriján a tető valami szörnyű véletlen folytán lángra kapna, kit hívhatunk fel?
a benzinkutast!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Feb 05, 2023 16:03:41
x45)
kéne még nafta!!!!!!!!!!!!!!!!
113
Feb 05, 2023 16:04:59
TRANYÓ LIVE!!!!!
Eddig sodiról 0 info, ha kérdezték róla akkor nem válaszolt.
Feb 05, 2023 16:04:59
mondomkusskuss
(
x21)
Feb 05, 2023 16:05:44
x21)
Tibor dolgozott a konyhán a parlamentben.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 05, 2023 16:07:00
x4)
tranyó lehet hajat mosott idén először
MirrorTrollz
Feb 05, 2023 16:07:07
TRANYÓ LIVE!!!!!
TranyóMirror
ON
trashvod.com/tranyomirror
Chat: www.youtube.com/live_chat?is_popout=1&v=MUX6zRCPrZs
Feb 05, 2023 16:07:07
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 05, 2023 16:08:06
x4)
azt mondja a tranyedli hogy golda már nincs gyagyásnál... de legalább beismerte hogy kiment
160 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™