Nyeméjtyem
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Te vagy az üszkös faszú?
Hugyozz már a konnektorba te végbélféreg!
(ha nem te vagy, akkor csak hülyeségeket meg ne beszélj.)
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Én mindig túl pozitívan próbálom nézni a dolgokat, mint Endre a Hív tesztet!
Kozma szabadlábon? :D
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
2006..... mindegy. Andi.
Aczél elvtárs? *pr
Amúgy rögtön a főoldalon:
sodipedia.sodika.org/wiki/Sz%C3%B3cikkek
🕎Endigame🕎
nem lesz ez így hosszú életű, börtöntöltelékecske.
vérdíj target nr. 1
szervusz vahúr!
Én néger vagyok.
Ne nagyon pattogj gammercigány józsikám vagy te is kívánod a faszerdőt?
Szia!
Saját tapasztalat, lassan 3 éve dolgozok Bécsben, van bécsi lakcímem, de mivel full HO, ezért nem feltétlenül mindig vagyok ott.
Magyar bankszámlám van az eleje óta, senkit nem érdekel.
Jozsii Busák
jaj ne már, nyaljam szived!!!!!!!!!!!!!!!!
cigánypina.
Nem jobb a Mega? Googli drivenál van letöltési mennyiségi korlát na és ez
cleandrive.app/google-drive-flagged-copyright/
Ott írsz nekik egy rinyálós emailt és máris leszedik
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Vagy csak kell a feljelentésbe rakni egy menedzselt linket backupnak (bit.ly vagy hasonló) azzal a kommenttel, hogy ha az eredeti nem működne, aztán azt mindig oda irányítani ami épp jó.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Jutú stúdióban látszik a dislike is :)
broni for president!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító

Reméljük a nemzet krónikása elsöprő fölénnyel vezeti majd a trash tárhelyet, és nem ilyen privát Szabina féle okosóra seggfájások lesznek
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
nszksz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!14-88
óvodás keci))))))))))))))))))sírjál, köcsög))))))))))
péküjjünk ki XXDDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Texel mi van prof? Nem hívta rádiótelefonon?
🕎Endigame🕎
Ez mikori?
Endre, hattyadakkó pékén!
Már a Mazdával se tudod zsarolni, mert veled ellentétben van pénze és kifizeti.
kb 1 éves, én is csak a könyvjelzők között találtam most meg :DD
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Micsinyájjjaaaakkk,micsinyáááájaaaaaakk....
travizik.
Az a gyönyörűség megvan-e még valahol, amikor Golda ütlegeli, és közben sír a korcs? TrashWood-on láttam utoljára.
Igyunk egy sörtöt, he

Lehet volt már, de így munka közben jót röhögtem ezen :D Bár az a baj igaz :/
ui: Nem akarok lavinát indítani magam ellen ezzel a TrashVodos dologgal :D
Jajjj nyemááj ezt nyeeee most nyeeee
en jobban orulnek egy szegedi evadnak. nagy koppanas lenne belole,sok siras,banopenzek.
a tibis szejelmen ajapujo pajkapcsojat egy kicsit uncsi mar nekem :S
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Egye fene..

Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Kőbányai és netflix.
Meg hetyetyetye.
Meg telefonos zaklatások.
Komolyan púpszászon van a zsió kurva anyjánál?! Há' csak le kéne menni meglátogatni...
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Ha a trollok házat vettek, akkor egy PS5 az tényleg csak kerekítési hiba pénzügyileg ezen a fórumon.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
De wait. Olvastam minden vágom az egészet(asszem). Kajak a ház lett megvéve, vagy csak valami foglaló? Abban a gondolatban vagyok, hogy a troll leadott valami pénzt azt megvárja amig eltapsolják Tibiék és vissza is igényli egyből.
Ui: Ha faszság lenne akkor komolyam mondom nem szívtam vagy ittam xD
Oszamától nem hiszem hogy haragban vált volna el. Beültette ajtónyitogatónak, amíg talál új bérlőt, és addig is ketyegett le a kaució. Simán elképzelhető, hogy van a faszinak egy kisebb garzonja is, és oda hurcolkodott át a korcs. Féregnyúlvány talán megtudhatja, csak óvatosan kell kérdeznie.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
egyetértek...a púp most legszívesebben lauránál loopolna + távgányolna, amíg össze nem jön egy lakás és mehessen a szisza...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
a garzonba má vitte volna tibort, meg lájvozott volna a fehér fal elől; ha kint van, akkor munkásszálló, többedmagával
Nyilván nem látták a gyagyát, mert csatornapatkányként mer csak az országban közlekedni már, Géza pótapja szállítja, ha nem akkor meg Flixbus. Nem mozdul ki a Kádárkockából (ezért nincsenek Púpszászon koválygos lájfszok mint tavaly), Golda mama veszi neki a másfeles Kőbányaikat. Tyejintyem esz éjthetyő.
Ha valaki arra jár viccen kívül bekophatna viccen kívül a zsidó kurva anyjának hogy kijöhet-e Endi játszani.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Lesz olyan is :)
Azt a Tibort, aki az elmúlt évei legnagyobb könnyű pénzét műtögeti éppen? Amúgy ha véletlenül még valami munkalehetőség is felmerült, a gyagyás többször is hivatkozott arra, hogy most neki így a jó, hogy Merci a Jutkát űzi, mert kettőjüknek nehezebb lenne bujkálni. Kíváncsi leszek meddig bírja figyelemkurvulás nélkül. Sajnos a pénz nem motíválja, mert az a tizenötezer nem oldana meg semmit, amit saját bevallása szerint kereshetne a videózással.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Tibi most azzal van, akit a legjobban szeret.
Igaz, hogy megy a pénzre és igaz, hogy idegesíti Jutka és verik egymást, de a tranyó folyamatosan picsogott és szomorkodott, hogy Józsi lecsapta a kezéről a varangyot. Héja-nász az, de összetartoznak, a tranyó csak akkor és csak azért lép le, hogy rendszabályozza vele Jucit. De miután a múltkor elszámolta magát és rájött, hogy a varangy sem ragaszkodik hozzá annyira, amennyire korábban, most óvatosabb lesz.
Nem megy az a pedofilhoz, szerintem a telefont sem veszi fel neki, azért üzengette a púpos a dögevővel, hogy már összeveszett a sunkával.
Ráadásul tegnap kiderült, hogy Jutka behúzta a kéziféket, és sokkal lassabban csöpögteti a lóvét, mint amire Merci számított. Szerintem Merci fejében megvan a neki JÁRÓ összeg, és ha a közelébe ér, akkor rendez valami kamu balhét, felpofozza Jutkát, és (talán) visszamegy a korcshoz. Azért nem marad Jutkával mert a Józsis sztori után most komoly megalázásokat is kapott. Az örökösnővel is elszaladt egy kicsit a ló, de Merci le fogja törleszteni, csak idő és ital kérdése.
nehezen hiszem el, hogy Juci csak úgy, magától tudna csöpögtetni pénzt...a merga simán rátette volna már kőműves kezeit a lóvéra, de nem tudja; valaki még van a háttérben és kontrollt gyakorol; oder még csak az előleget költik...
16 évig abban a fosban élt.
Megy a hanba banda, meg a banda hanta, hogy milyen jól megvoltak...
Persze.
Egyszerűen megszokta.
16 év.
Már öreg. Nem tud újabbat megszokni.
Gyagyásnak esélye sincs, viszont secund hand-nek és zsarolási alapnak jó.
Endre is öreg.
Tibikével volt az egyetlen...."kapcsolata?".
Ez is csoda. Inkáb csak pénz kérdése volt.
De szerintem 2 óra alatt kiismerhető annyira a gyagyás, hogy inkább ennéd minden reggel a rántottát üvegszilánkkal, mint hogy időt tölts vele.
Endreének nem sok van hátra, ha nem is napokban vagy hetekben, de minden túlzást félretéve, kevés van neki hátra.
Az is szenvedéssel teli.
Andis történetből látszik, hogy ha nem egy Okos Laura féle szopatásról lesz szó, Endre már ebben a loopban marad.
Tibi meg majd néha elő veszi és meghintáztatja!
Ez most kicsit mélyen ütött. Pedig már sok mindent láttam....
ennyike...mindenestre, nagyon röhögnék, ha tényleg trollvásároló lenne és a foglaló dupláját kéne visszafizetniük XDDD
akkor ne nagyon nézegesd a Reddien a r/transgendersurgeries -t.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
ez már legutóbb ki lett vesézve, tessék megérteni, hogy nem kap semmit se a tranyó, se a sneci, ha fut az adblock
reklámból jön revenue, meg persze egyértelműen donésből és tagságból, egyetlen hátránya youtubeon nézni, hogy a nézőszáma magasabb, de anyagilag nem támogattok senkit adblock mellett
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Az megvan ugye, hogy a foglaló akkor jár vissza duplán, ha az eladó lép vissza a vásárlástól?
sajnos nem végeztem jogi etyetyemet; ez egy korrupt ország; ők meg pénz reményében mindent aláírnak..bármi is lehetséges...
ez nagyon undorító
Nemazért a két fillérért, de mikor a púpos asszem elköpte, hogy kisebb oduba fog menni Bécsben, a fórumon hamarabb kint volt Oszama kisebb albija, minthogy Endrus befejezte volna a mondatot.
blabla
awfultube.duckdns.org/
áldjon meg a csatkai szűz mária
Ez is az Endre hibája, mert csatornapatkánykodik.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Készültök valamire, fiúk? Jut eszembe, itt mindenki Endre, mindannyian készülünk a nemváltásra
Faszpinás is tanult némi autilogikát Endrétől úgy tűnik.
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Szerző:
broni
(
x45)
Mar 01, 2023 14:20:52
Válasz
(13)
x45)
Válasz
(13)
sodi tikot pitél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EgyetemistaSrác
(
x1)
Mar 01, 2023 14:22:20
x1)
sodi tikot pitél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nyeméjtyem
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 01, 2023 14:24:33
x39)
14 millió felett ment el az ingatlan ezt maga az ingatlanos mondta!
Te vagy az üszkös faszú?
Hugyozz már a konnektorba te végbélféreg!
(ha nem te vagy, akkor csak hülyeségeket meg ne beszélj.)
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 01, 2023 14:26:34
x39)
Hát amilyen technikai analfabéták nem hiszem. Ezt reuploadolni kell valahova valami evidence.sodika.org cimre és mindenkinek update-et küldeni aki bejelentette, had csatolják az ügyhöz. Az hogy az adott címen olyan peertube lenne mint ami a vod-on volt vagy más az technikai kérdés.
Én mindig túl pozitívan próbálom nézni a dolgokat, mint Endre a Hív tesztet!
A fekete mágus Lyudka
Mar 01, 2023 14:29:21
Kedves Trollegák!
Frankó leszek. Böribe voltam 2 hónapig. Lemaradtam. Felkészült snecológus docensek segítségét kérem a mihamarabbi tananyag bepótolása végett. Linkeket, összefoglalókat az elmúlt 2 hónapról. Nincs erőm most a belterjes trash szarokat olvasni a lényeget akarom látni, mejci meg sodi meg a többi szar csatornáját, meséljetek valami érdekeset, úgyis elveszett zsenikkel van tele ez a kis fórum, itt kérem szépen az eszmefuttatásokat, megvilágosító felfrissítő beszámolókat.
ui.: egy lelkes snecológus non intervencionalista (2007 óta tudja milyen sodi a sodi)
Előre is köszönöm ha valamelyik geci képes segíteni. csá. meló
https://forum.sodika.org/uploads/16187843136b50f369d81024b11f0f88af8f8b3ebb.jpg
Frankó leszek. Böribe voltam 2 hónapig. Lemaradtam. Felkészült snecológus docensek segítségét kérem a mihamarabbi tananyag bepótolása végett. Linkeket, összefoglalókat az elmúlt 2 hónapról. Nincs erőm most a belterjes trash szarokat olvasni a lényeget akarom látni, mejci meg sodi meg a többi szar csatornáját, meséljetek valami érdekeset, úgyis elveszett zsenikkel van tele ez a kis fórum, itt kérem szépen az eszmefuttatásokat, megvilágosító felfrissítő beszámolókat.
ui.: egy lelkes snecológus non intervencionalista (2007 óta tudja milyen sodi a sodi)
Mar 01, 2023 14:29:21
Örebro
(
x17)
Mar 01, 2023 14:30:51
x17)
Puha Slag
(
x7)
Mar 01, 2023 14:30:54
x7)
Kedves Trollegák!
Kozma szabadlábon? :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 01, 2023 14:31:30
x39)
Kedves Trollegák!
2006..... mindegy. Andi.
Puha Slag
(
x7)
Mar 01, 2023 14:31:31
x7)
De tessék, itt van minden:
sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_2023
sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_2023
Rumci
(
x2)
Mar 01, 2023 14:31:32
x2)
[quote=A fekete mágus Lyudka]Kedves Trollegák!
Frankó leszek. Böribe voltam 2 hónapig. Lemaradtam. /quote]
Vahur fiam te vagy az?
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Frankó leszek. Böribe voltam 2 hónapig. Lemaradtam. /quote]
Vahur fiam te vagy az?
Penzmento
(
x6)
Mar 01, 2023 14:32:00
x6)
Kedves Trollegák!
Aczél elvtárs? *pr
Amúgy rögtön a főoldalon:
sodipedia.sodika.org/wiki/Sz%C3%B3cikkek
Kötőjel
(
x12)
Mar 01, 2023 14:38:05
x12)
rejtetten kötekedő hetyetye
nem lesz ez így hosszú életű, börtöntöltelékecske.
trolléga
(
x30)
Mar 01, 2023 14:38:16
x30)
ajjajj endre vannak itt mindenfelé börtönviselt trollszok is, szerinted mikor jelenik meg az első aki élő lájfszban is kiüti az orbitrágókat?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
féregnyulvány
(
x7)
Mar 01, 2023 14:39:16
x7)
..
szervusz vahúr!
Kakaspina
(
x24)
Mar 01, 2023 14:39:50
x24)
Kezeket fel aki cigány!
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Sportoló Művészúr
(
x2)
Mar 01, 2023 14:41:38
x2)
Kezeket fel aki cigány!
Én néger vagyok.
Sportoló Művészúr
(
x2)
Mar 01, 2023 14:42:40
x2)
..és hatalmas a faszom! nagyobb mint Sodié.
gammerleak
Mar 01, 2023 14:43:39
Aki a feleségemmel baszakszik az velem és az embereimmel kezd ki. Már rengeteg fotóm van rólatok, több millió forintot ígértek érte.
Mar 01, 2023 14:43:39
noikabatgomb
(
x10)
Mar 01, 2023 14:53:11
x10)
Osszeszamoltam neked kozma, hogy amig bent voltal a gyagyas 4* rohogott rajtad a live-jaiban. Ez baratok kozt is 500euronak tunik nekem. Karpotlasi jegyet ne fogadj el, azt megszuntettek mint a nemet markat.
Ebben eddig lehetett eljutni.
KicsiNéző
(
x13)
Mar 01, 2023 14:58:51
x13)
Saját tapasztalat, lehetnek kiskapuk:
Ahhoz, hogy bécsi melót vállalj, nem feltétlen a lakcím a lényeges, hanem a bankszámla, mivel Gèmeskútországba nem fognak neked utalgatni, az 100%. Viszont a bankszámla meglétéhez valamilyen osztrák lakcím szükséges (akár állandó, akár ideiglenes((itt ez ugye a Nebenwohnsitz)).
Szóval, valami megoldást még remote szarhoz is találnia kell, föleg, hogy azzal hogy MO-n él(ne), de kint dolgozik (remote), ahhoz nem csak az osztrák adóhivatalnak, de a magyarnak is lesz bizony köze hozzá (vannak erre nyomtatványok stb, de kurva bonyolult és szopó szitut eredményez, ámde nem lehetetlen)
Ahhoz, hogy bécsi melót vállalj, nem feltétlen a lakcím a lényeges, hanem a bankszámla, mivel Gèmeskútországba nem fognak neked utalgatni, az 100%. Viszont a bankszámla meglétéhez valamilyen osztrák lakcím szükséges (akár állandó, akár ideiglenes((itt ez ugye a Nebenwohnsitz)).
Szóval, valami megoldást még remote szarhoz is találnia kell, föleg, hogy azzal hogy MO-n él(ne), de kint dolgozik (remote), ahhoz nem csak az osztrák adóhivatalnak, de a magyarnak is lesz bizony köze hozzá (vannak erre nyomtatványok stb, de kurva bonyolult és szopó szitut eredményez, ámde nem lehetetlen)
Szia!
Saját tapasztalat, lassan 3 éve dolgozok Bécsben, van bécsi lakcímem, de mivel full HO, ezért nem feltétlenül mindig vagyok ott.
Magyar bankszámlám van az eleje óta, senkit nem érdekel.
Jozsii Busák
(
x5)
Mar 01, 2023 15:00:52
x5)
Mar 01, 2023 15:00:52
Fehér asztal.. A szőke malac Igazán alapos munkát végez!! Remélem a gyagyás hozzá költözik!!! :D Mar 01, 2023 15:00:52
broni
(
x45)
Mar 01, 2023 15:01:01
x45)
Kezeket fel aki cigány!
broni
(
x45)
Mar 01, 2023 15:05:50
x45)
cigánypina.
trollExcell
Mar 01, 2023 15:28:29
Mar 01, 2023 15:28:29
broni
(
x45)
Mar 01, 2023 15:36:59
x45)
linzi fapóleon
(
x8)
Mar 01, 2023 15:39:41
x8)
Szerintem is a drive / unlisted yt link a megoldás. Minden új Vod a régi sorsára fog jutni előbb vagy utóbb. Az emberek (akár több éves derék zsidóskodás után is) beretardulhatnak, elveszthetik a motivációjukat, tovább léphetnek, és akkor ugrik minden.
Egy archívumra van szükség, ahol mindenki megtalálhatja és letöltheti a videókat (a legjobb, ha nem csak ideiglenesen, de ha csak pár hónapig/évig áll fönn, az is segítség), a többit csinálják az intervencionisták maguk. Csak az a biztos, ami annál van, aki indítja a folyamatot, közösre támaszkodni sajnos mocsaras talaj, aki pedig nem tudja/nincs ideje ezt megcsinálni, az inkább ne is intervenciózzon, mert nem lesz átgondolt terv mögötte.
Az egyéni archívumok is fontosak, ha lehet, akkor mindenki töltse majd le a kulcsvideókat (lególájv, drogvásárlás Villámmal, szippantások, fehérnégyzetes vallomások stb.). Minél több helyen van meg, annál kevésbé vész el.
Egy archívumra van szükség, ahol mindenki megtalálhatja és letöltheti a videókat (a legjobb, ha nem csak ideiglenesen, de ha csak pár hónapig/évig áll fönn, az is segítség), a többit csinálják az intervencionisták maguk. Csak az a biztos, ami annál van, aki indítja a folyamatot, közösre támaszkodni sajnos mocsaras talaj, aki pedig nem tudja/nincs ideje ezt megcsinálni, az inkább ne is intervenciózzon, mert nem lesz átgondolt terv mögötte.
Az egyéni archívumok is fontosak, ha lehet, akkor mindenki töltse majd le a kulcsvideókat (lególájv, drogvásárlás Villámmal, szippantások, fehérnégyzetes vallomások stb.). Minél több helyen van meg, annál kevésbé vész el.
Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 01, 2023 15:42:20
x13)
Ott írsz nekik egy rinyálós emailt és máris leszedik
bolgár jeti
(
x30)
Mar 01, 2023 15:43:17
x30)
Vagy csak kell a feljelentésbe rakni egy menedzselt linket backupnak (bit.ly vagy hasonló) azzal a kommenttel, hogy ha az eredeti nem működne, aztán azt mindig oda irányítani ami épp jó.
broni
(
x45)
Mar 01, 2023 15:58:09
x45)
leszbi sót néznék, trolll hölgyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!én csak csendesen rejszolok!!!!!!!!!!!!!
Jonciii
(
x8)
Mar 01, 2023 16:04:17
x8)
rend van, na
öröm látni, hogy mindenféle külön felhívás nélkül csak úgy rajonganak érted az emberek púpom. nem látod hogy csak utálóid vannak? eltakarodhatnál már a kurva anyádba.
tudom, te ebből csak annyit látsz hogy 27-en a lájkra kattintottak.
következő mesterterv nálad is ez lesz gyagya:
?
öröm látni, hogy mindenféle külön felhívás nélkül csak úgy rajonganak érted az emberek púpom. nem látod hogy csak utálóid vannak? eltakarodhatnál már a kurva anyádba.
tudom, te ebből csak annyit látsz hogy 27-en a lájkra kattintottak.
következő mesterterv nálad is ez lesz gyagya:
?
Jutú stúdióban látszik a dislike is :)
broni
(
x45)
Mar 01, 2023 16:21:15
x45)
white power!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MaxPayne
(
x24)
Mar 01, 2023 16:23:45
x24)
white power!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csicsó_VOD
(
x4)
Mar 01, 2023 16:28:31
x4)

Reméljük a nemzet krónikása elsöprő fölénnyel vezeti majd a trash tárhelyet, és nem ilyen privát Szabina féle okosóra seggfájások lesznek
hejneken
(
x3)
Mar 01, 2023 16:29:44
x3)
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
broni
(
x45)
Mar 01, 2023 16:35:30
x45)
nszksz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!14-88
broni
(
x45)
Mar 01, 2023 16:37:39
x45)
hasonló lehet a hangulat púpszászon
sndup.net/z8dk
sndup.net/z8dk
óvodás keci))))))))))))))))))sírjál, köcsög))))))))))
broni
(
x45)
Mar 01, 2023 16:38:20
x45)
hejjjj jax teller!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
halászlé
(
x24)
Mar 01, 2023 16:38:52
x24)
sndup.net/z8dk
sndup.net/z8dk
péküjjünk ki XXDDD
Penzmento
(
x6)
Mar 01, 2023 16:39:59
x6)
hejjjj jax teller!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
féregnyulvány
(
x7)
Mar 01, 2023 16:42:53
x7)
még sirni se tudsz te szhar
linziasztal01
(
x77)
Mar 01, 2023 16:44:16
x77)
sndup.net/z8dk
sndup.net/z8dk
Ez mikori?
hejneken
(
x3)
Mar 01, 2023 16:45:08
x3)
Ez mikori?
kb 1 éves, én is csak a könyvjelzők között találtam most meg :DD
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 01, 2023 16:45:58
x39)
péküjjünk ki XXDDD
Micsinyájjjaaaakkk,micsinyáááájaaaaaakk....
broni
(
x45)
Mar 01, 2023 16:51:21
x45)
travizik.
broni
(
x45)
Mar 01, 2023 16:51:41
x45)
síratom jax-et((((((((((((((((((
broni
(
x45)
Mar 01, 2023 16:54:02
x45)
jó sok köcsögöt megölt.
Ténfép
(
x5)
Mar 01, 2023 16:56:12
x5)
sndup.net/z8dk
sndup.net/z8dk
Az a gyönyörűség megvan-e még valahol, amikor Golda ütlegeli, és közben sír a korcs? TrashWood-on láttam utoljára.
EndreMunkáltatója
Mar 01, 2023 16:59:33

Mar 01, 2023 16:59:33
broni
(
x45)
Mar 01, 2023 17:04:25
x45)
sons of cegléd
Rhossz Rhatyee
Mar 01, 2023 17:06:40
Jajjj nyemááj ezt nyeeee most nyeeee
Mar 01, 2023 17:06:40
Nemvoltdurex
(
x13)
Mar 01, 2023 17:08:06
x13)
Készülve a Blahai évadra.

Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!

mikedp
(
x9)
Mar 01, 2023 17:10:02
x9)
Mi lehet most púpszászon, töltődik az autipajzs ?
KURVArangy
koszos
(
x11)
Mar 01, 2023 17:10:38
x11)
Készülve a Blahai évadra.
en jobban orulnek egy szegedi evadnak. nagy koppanas lenne belole,sok siras,banopenzek.
Nemvoltdurex
(
x13)
Mar 01, 2023 17:15:11
x13)
Egye fene..

Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 01, 2023 17:17:32
x39)
Kőbányai és netflix.
Meg hetyetyetye.
Meg telefonos zaklatások.
linzicsibe
(
x2)
Mar 01, 2023 17:18:19
x2)
Komolyan púpszászon van a zsió kurva anyjánál?! Há' csak le kéne menni meglátogatni...
Mercis Hambi
(
x3)
Mar 01, 2023 17:20:09
x3)
Nem lehet Szegeden , Laura kedves,mégsem annyira kedves?
EndreMunkáltatója
Mar 01, 2023 17:24:13
Remélem PS5 csá lesz ebből, hogy levitte a ribanc odúba.
Mar 01, 2023 17:24:13
Mercis Hambi
(
x3)
Mar 01, 2023 17:26:31
x3)
Mar 01, 2023 17:26:31
Remélem PS5 csá lesz ebből, hogy levitte a ribanc odúba.
Egyszer csak meg valaki felteszi a fórumra,hogy már nála van xD Mar 01, 2023 17:26:31
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 01, 2023 17:28:28
x13)
Egyszer csak meg valaki felteszi a fórumra,hogy már nála van xD
Ha a trollok házat vettek, akkor egy PS5 az tényleg csak kerekítési hiba pénzügyileg ezen a fórumon.
Oknyomozó riporter
Mar 01, 2023 17:29:19
Már múltkor is beírta valaki,hogy voltak Újszászon,kérdezősködtek,de Endrét nem látták a helyiek,vagy csak letagadják. Magam is olyan információkat kaptam,hogy a fecske vendéglőben és a kocsmában se látták,meg a mini ABC-ben sem, az anyját látták a kisboltban. Nem hinném,hogy direkt tagadnák le,miért védenék. Lehet,hogy máshol lenne, Szeged vagy akár igaz lehet,hogy van egy titkos kis luka Bécsben ?
Mar 01, 2023 17:29:19
EndreMunkáltatója
Mar 01, 2023 17:31:58
Mercis HambiEgyszer csak meg valaki felteszi a fórumra,hogy már nála van xD
De wait. Olvastam minden vágom az egészet(asszem). Kajak a ház lett megvéve, vagy csak valami foglaló? Abban a gondolatban vagyok, hogy a troll leadott valami pénzt azt megvárja amig eltapsolják Tibiék és vissza is igényli egyből.
Ui: Ha faszság lenne akkor komolyam mondom nem szívtam vagy ittam xD
Mar 01, 2023 17:31:58
Mercis Hambi
(
x3)
Mar 01, 2023 17:32:37
x3)
Bécs sem kizárt , hiszen ,csak nem bújkálhat a Szegedi széplányoknál hetekig,ha csak nincs valami atomterv vagy hasznuk belőle!
Mercis Hambi
(
x3)
Mar 01, 2023 17:39:03
x3)
Tibi tegnap elkezdte védeni Snecit,valszeg már kaphatót valami infót tőle egy Bécsi odúról, ha még annyira Laurázna ,majd mondott volna rá mindent a Cica.De lehet tényleg visszaakarja szerezni Snecit mert nagyon fogy Jutka pénze.
Andi
(
x13)
Mar 01, 2023 17:40:06
x13)
vagy akár igaz lehet,hogy van egy titkos kis luka Bécsben ?
Oszamától nem hiszem hogy haragban vált volna el. Beültette ajtónyitogatónak, amíg talál új bérlőt, és addig is ketyegett le a kaució. Simán elképzelhető, hogy van a faszinak egy kisebb garzonja is, és oda hurcolkodott át a korcs. Féregnyúlvány talán megtudhatja, csak óvatosan kell kérdeznie.
halászlé
(
x24)
Mar 01, 2023 17:40:35
x24)
Tibi tegnap elkezdte védeni Snecit,valszeg már kaphatót valami infót tőle egy Bécsi odúról, ha még annyira Laurázna ,majd mondott volna rá mindent a Cica.De lehet tényleg visszaakarja szerezni Snecit mert nagyon fogy Jutka pénze.
egyetértek...a púp most legszívesebben lauránál loopolna + távgányolna, amíg össze nem jön egy lakás és mehessen a szisza...
halászlé
(
x24)
Mar 01, 2023 17:41:58
x24)
a garzonba má vitte volna tibort, meg lájvozott volna a fehér fal elől; ha kint van, akkor munkásszálló, többedmagával
EndreMunkáltatója
Mar 01, 2023 17:44:45
Hiába a fehér fal..Biztos vagyok benne, hogy ezt is elbassza és saját maga fogja leakelni a spotjáz amekkora balek.
Mar 01, 2023 17:44:45
kubernetes dokumentáció
Mar 01, 2023 17:49:59
proof of conceptként, tegnap délelőtt felhúztam egy peetube-ot egy kicsike szerverre, gyanítom, hogy egy tapasztaltabb felhőének fél óra alatt összehozza.
awfultube.duckdns.org/
Én nem szeretnék trashvod kettőt csinálni, csak gyagyáséknak ajánlom figyelmébe, hogy pillanatok alatt jöhet egy újabb versenyző akinek van erre ideje, energiája.
Reméljük a trashvodosoknak lesz annyi vér a faszában, hogy elérhetővé teszik az archívumot.
awfultube.duckdns.org/
Én nem szeretnék trashvod kettőt csinálni, csak gyagyáséknak ajánlom figyelmébe, hogy pillanatok alatt jöhet egy újabb versenyző akinek van erre ideje, energiája.
Reméljük a trashvodosoknak lesz annyi vér a faszában, hogy elérhetővé teszik az archívumot.
Mar 01, 2023 17:49:59
trolléga
(
x30)
Mar 01, 2023 17:51:11
x30)
Már múltkor is beírta valaki,hogy voltak Újszászon,kérdezősködtek,de Endrét nem látták a helyiek,vagy csak letagadják. Magam is olyan információkat kaptam,hogy a fecske vendéglőben és a kocsmában se látták,meg a mini ABC-ben sem, az anyját látták a kisboltban. Nem hinném,hogy direkt tagadnák le,miért védenék. Lehet,hogy máshol lenne, Szeged vagy akár igaz lehet,hogy van egy titkos kis luka Bécsben ?
Nyilván nem látták a gyagyát, mert csatornapatkányként mer csak az országban közlekedni már, Géza pótapja szállítja, ha nem akkor meg Flixbus. Nem mozdul ki a Kádárkockából (ezért nincsenek Púpszászon koválygos lájfszok mint tavaly), Golda mama veszi neki a másfeles Kőbányaikat. Tyejintyem esz éjthetyő.
Ha valaki arra jár viccen kívül bekophatna viccen kívül a zsidó kurva anyjának hogy kijöhet-e Endi játszani.
ascites
(
x57)
Mar 01, 2023 17:54:22
x57)
Március 1. van, a korcs pár napja gurulós bőrönddel büszkélkedett, hogy Bécsben lakik és mostantól lehet várni a Keletiben. Lehet, hogy csak a Trashvod miatt beállt káosznak örült, meg az is, hogy a saját szerencséjének, a rosszindulatú pedofil féregnél nem mindig könnyű eldönteni.
Könnyen lehet, hogy ma kezdte el lopni a napot egy új gányoldában, közben pedig egy poloskás szobában filléreskedik.
Nemrég azon kesergett a dögevőnek, hogy a trollok abból is következtetnek a munkába állásra, hogy mikor fejezi be a buziájvokat, szóval most lehet, hogy hétvégéig vár a szaunás flokkal.
Addig is loopolhat Ms Herpesznek és ötletelhetnek, hogy hogyan lehetne dezinformálni a kommenthaverokat.
Könnyen lehet, hogy ma kezdte el lopni a napot egy új gányoldában, közben pedig egy poloskás szobában filléreskedik.
Nemrég azon kesergett a dögevőnek, hogy a trollok abból is következtetnek a munkába állásra, hogy mikor fejezi be a buziájvokat, szóval most lehet, hogy hétvégéig vár a szaunás flokkal.
Addig is loopolhat Ms Herpesznek és ötletelhetnek, hogy hogyan lehetne dezinformálni a kommenthaverokat.
Jonciii
(
x8)
Mar 01, 2023 17:54:54
x8)
Lesz olyan is :)
Andi
(
x13)
Mar 01, 2023 17:55:27
x13)
Azt a Tibort, aki az elmúlt évei legnagyobb könnyű pénzét műtögeti éppen? Amúgy ha véletlenül még valami munkalehetőség is felmerült, a gyagyás többször is hivatkozott arra, hogy most neki így a jó, hogy Merci a Jutkát űzi, mert kettőjüknek nehezebb lenne bujkálni. Kíváncsi leszek meddig bírja figyelemkurvulás nélkül. Sajnos a pénz nem motíválja, mert az a tizenötezer nem oldana meg semmit, amit saját bevallása szerint kereshetne a videózással.
ascites
(
x57)
Mar 01, 2023 18:01:27
x57)
a garzonba má vitte volna tibort
Igaz, hogy megy a pénzre és igaz, hogy idegesíti Jutka és verik egymást, de a tranyó folyamatosan picsogott és szomorkodott, hogy Józsi lecsapta a kezéről a varangyot. Héja-nász az, de összetartoznak, a tranyó csak akkor és csak azért lép le, hogy rendszabályozza vele Jucit. De miután a múltkor elszámolta magát és rájött, hogy a varangy sem ragaszkodik hozzá annyira, amennyire korábban, most óvatosabb lesz.
Nem megy az a pedofilhoz, szerintem a telefont sem veszi fel neki, azért üzengette a púpos a dögevővel, hogy már összeveszett a sunkával.
Andi
(
x13)
Mar 01, 2023 18:09:35
x13)
Ráadásul tegnap kiderült, hogy Jutka behúzta a kéziféket, és sokkal lassabban csöpögteti a lóvét, mint amire Merci számított. Szerintem Merci fejében megvan a neki JÁRÓ összeg, és ha a közelébe ér, akkor rendez valami kamu balhét, felpofozza Jutkát, és (talán) visszamegy a korcshoz. Azért nem marad Jutkával mert a Józsis sztori után most komoly megalázásokat is kapott. Az örökösnővel is elszaladt egy kicsit a ló, de Merci le fogja törleszteni, csak idő és ital kérdése.
Kakaspina
(
x24)
Mar 01, 2023 18:10:01
x24)
Gyagyás, találtam neked egy új faszpinát:

Még friss!

Még friss!
Kakaspina
(
x24)
Mar 01, 2023 18:11:20
x24)
Ehm. Ez több mint érdekes. Az új Fifi valamiért a tegnap használt utolsó képem vágólapját másolta be...
halászlé
(
x24)
Mar 01, 2023 18:13:04
x24)
nehezen hiszem el, hogy Juci csak úgy, magától tudna csöpögtetni pénzt...a merga simán rátette volna már kőműves kezeit a lóvéra, de nem tudja; valaki még van a háttérben és kontrollt gyakorol; oder még csak az előleget költik...
Mercis Hambi
(
x3)
Mar 01, 2023 18:18:05
x3)
Mar 01, 2023 18:18:05
Ha megkapják a milliókat a számlára ,még az is lehet ,hogy majd egy luxusszállodából jelentkeznek be :D Mar 01, 2023 18:18:05
Kakaspina
(
x24)
Mar 01, 2023 18:18:27
x24)
Szóval sodrák. Itt az új faszpina 2023 modell.

Mit szólsz?

Mit szólsz?
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 01, 2023 18:19:01
x39)
16 évig abban a fosban élt.
Megy a hanba banda, meg a banda hanta, hogy milyen jól megvoltak...
Persze.
Egyszerűen megszokta.
16 év.
Már öreg. Nem tud újabbat megszokni.
Gyagyásnak esélye sincs, viszont secund hand-nek és zsarolási alapnak jó.
Endre is öreg.
Tibikével volt az egyetlen...."kapcsolata?".
Ez is csoda. Inkáb csak pénz kérdése volt.
De szerintem 2 óra alatt kiismerhető annyira a gyagyás, hogy inkább ennéd minden reggel a rántottát üvegszilánkkal, mint hogy időt tölts vele.
Endreének nem sok van hátra, ha nem is napokban vagy hetekben, de minden túlzást félretéve, kevés van neki hátra.
Az is szenvedéssel teli.
Andis történetből látszik, hogy ha nem egy Okos Laura féle szopatásról lesz szó, Endre már ebben a loopban marad.
Tibi meg majd néha elő veszi és meghintáztatja!
RECSKABUNKER
(
x3)
Mar 01, 2023 18:19:48
x3)
Mit szólsz?
Mit szólsz?
Andi
(
x13)
Mar 01, 2023 18:20:56
x13)
Mar 01, 2023 18:20:56
Egy hét múlva visszatérünk rá. Merci idegei nem bírják sokáig, aztán egy random éjszakai lájban úgyis elmeséli. Mar 01, 2023 18:20:56
halászlé
(
x24)
Mar 01, 2023 18:24:34
x24)
Egy hét múlva visszatérünk rá. Merci idegei nem bírják sokáig, aztán egy random éjszakai lájban úgyis elmeséli.
ennyike...mindenestre, nagyon röhögnék, ha tényleg trollvásároló lenne és a foglaló dupláját kéne visszafizetniük XDDD
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 01, 2023 18:26:42
x6)
púpospúp
(
x2)
Mar 01, 2023 18:27:06
x2)
Valahol igazad van, viszont közben akaratlanul is támogatod, amit én elkerülnék + nagy felbassza öket, hogy nem tudják törölni onnan, ami elég fasza.
ez már legutóbb ki lett vesézve, tessék megérteni, hogy nem kap semmit se a tranyó, se a sneci, ha fut az adblock
reklámból jön revenue, meg persze egyértelműen donésből és tagságból, egyetlen hátránya youtubeon nézni, hogy a nézőszáma magasabb, de anyagilag nem támogattok senkit adblock mellett
Puha Slag
(
x7)
Mar 01, 2023 18:27:24
x7)
Az megvan ugye, hogy a foglaló akkor jár vissza duplán, ha az eladó lép vissza a vásárlástól?
halászlé
(
x24)
Mar 01, 2023 18:29:14
x24)
sajnos nem végeztem jogi etyetyemet; ez egy korrupt ország; ők meg pénz reményében mindent aláírnak..bármi is lehetséges...
broni
(
x45)
Mar 01, 2023 18:34:50
x45)
Mit szólsz?
Mit szólsz?
ez nagyon undorító
Gunnar
(
x2)
Mar 01, 2023 18:35:44
x2)
Nemazért a két fillérért, de mikor a púpos asszem elköpte, hogy kisebb oduba fog menni Bécsben, a fórumon hamarabb kint volt Oszama kisebb albija, minthogy Endrus befejezte volna a mondatot.
Púp Pinata
Mar 01, 2023 18:43:49
awfultube.duckdns.org/
áldjon meg a csatkai szűz mária
Mar 01, 2023 18:43:49
Penzmento
(
x6)
Mar 01, 2023 18:45:27
x6)
Orjássi a színvonal ma este is
🕎Endigame🕎
broni
(
x45)
Mar 01, 2023 18:50:30
x45)
hejjjj csurka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Mar 01, 2023 19:07:48
x1)
Mondom: akkor eszek valamit közben átpörgetem a fórum utolsó kommentjeit, úgyis uborkaszezon van, biztos nem lesz semmi undorító, erre egy levágott faszú buzira scrollozok az első 10 secben, basszameg! endre, ez is miattad van, hogy a holló játszon a szemgolyóiddal te állat!
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 01, 2023 19:10:06
x6)
Mondom: akkor eszek valamit közben átpörgetem a fórum utolsó kommentjeit, úgyis uborkaszezon van, biztos nem lesz semmi undorító, erre egy levágott faszú buzira scrollozok az első 10 secben, basszameg! endre, ez is miattad van, hogy a holló játszon a szemgolyóiddal te állat!
Ez is az Endre hibája, mert csatornapatkánykodik.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 01, 2023 19:11:53
x11)
Kaffka Tibinek nagyon téves elképzelései lehetnek a pedofíliáról. Főleg bemindenezve.
"A Sodi nem pedó! A Sodi velem egyidős! A Sodi velem egyidős te fasz!"
Ezt elmondta ötször.
Tibi!
El kell szomorítsalak, a pedofília nem kötődik életkorhoz, és az egyik legförtelmesebb dolog a világon.
Ezt elmondta ötször.
Tibi!
El kell szomorítsalak, a pedofília nem kötődik életkorhoz, és az egyik legförtelmesebb dolog a világon.
mondomkusskuss
(
x21)
Mar 01, 2023 19:20:20
x21)
Tajgi... Még 40 perc!
Értetlen
(
x1)
Mar 01, 2023 19:22:13
x1)
Készültök valamire, fiúk? Jut eszembe, itt mindenki Endre, mindannyian készülünk a nemváltásra
EgyetemistaSrác
(
x1)
Mar 01, 2023 19:22:50
x1)
Kaffka Tibinek nagyon téves elképzelései lehetnek a pedofíliáról. Főleg bemindenezve.
Ezt elmondta ötször.
Tibi!
Ezt elmondta ötször.
Tibi!
Faszpinás is tanult némi autilogikát Endrétől úgy tűnik.
noikabatgomb
(
x10)
Mar 01, 2023 19:32:04
x10)
Vajon hany milliomos hajlektalan van ma magyarorszagon?
Ebben eddig lehetett eljutni.
157 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™