Hasznald a Fifit: gyagyas.hu/fifi/
Vagy toltsd fel barmelyik kepmegosztora es agyazd be az img taggel amit a kommentbox mellett talalsz.
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
gyagyas.hu/fifi/
O és K együtt OK és minden OK!!
Nem tud angolul asodi hahó!

Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
a Szlovák kiruccanásos streamet le lehetne archiválni?
NSZKSZ!
Fortress [s]Bahmut[/] Retard.
én (Kiss Endre Farkas, sodi). - egy potenciálisan italozó - munkanélküli vagyok
ezt adnám XXDD de a gyerekeket ne bántsuk, jó lesz ő a nyugger klubba is...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Elozzuk meg a bajokat zulu bannolj ki a gecibe.
Tetyou
Bepiálva nem szabad fórumozni, 2023-ra ez már alap!
Vahúr jogot szerzett az említésre, azzal, hogy levert egy csicskalángost nyilvánosban a gyagyásnak :D
jajmááá..csak színészkedtek..csak a show kedvéért XXDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
egyetértek; bár most nagyon bizakodó volt; szal nem tudni, hogy mit sikerült neki berántani; gyanítom, hogy most 100%-osan biztos a 3 hónapnyi angolnázásban (utána pedig a hitelfelvételben); a merga lájv után semmilyen reakció nem vol, mással pedig nem nagyon lehet triggerelni...
tűpontos...egyetértek...
Péküjjünkki most azzal turnézik, hogy próbálja a youtubera mirrorozni a trashvod tartalmát. Neki most mindenki is ellenség, akivel nem egyezik az ő véleménye. Beleszaladt abba, hogy kezd retard lenni, ami nyilván az ő baja.
Az, hogy ide fossa esténként az agymenését pedig őt minősíti.
újabb győzelem a trollok számára. büdös csatornapatkány a sodi, bizony!
vérdíj target nr. 1
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
És Tibike is kussol ugyanúgy. Utoljára 2 napja akkor hallottunk róla is, mikor a fogadóba megfenyegették, hogy kihívják a rendőröket rájuk, ha nem kussolnak. Eddig tényleg gyönyörű a Március.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Fun fact: vahúrozni se lehet :) Pontosabban mindent lehet ezen a fórumon, csak számítani kell rá, hogy pár szőrösebb szívű offtopic-őrnek megremeg az ujja a mínusz felett.
Persze ha snecit is érinti, akkor máris nem offtopic.
A jutka elore kifizetett vagy ket hetet ott, mert az ugy olcsobb. Kivancsi vagyok, hogy meg ott vannak-e a celebek vagy mar sikerult osszeveszniuk mindenkivel az epuletben. Most biztos a kisteherautot alakitjak at ahogy kiss endre agytroszt megalmodta nekik. Ez az egyetlen logikus lepes, hogy krizsai andiva valnak es szerb bolhapiacokon aruljak majd a jutka altal horgolt gyereksapkakat.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Endre!
Legalább egy "örülhetteket" kitehetnél! :)
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
A hónapban szabadul is, hangos szuszogások lesznek megint!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Boldog Vekni
Szép fogás zsidó!
Ez két dolgot jelenthet.
Az ilyen magyar nyelvű külföldi munkás csoportokban 99%-ban csak a legszarabb alja munkákat hirdetik, a nagyrésze arról szól, hogy a már 10 német szót tudó wannabe Kovács Márkok nyelvtudás nélküli csóró magyarokat próbálnak lehúzni/átbaszni/fillérekért dolgoztatni.
Az első verzió aminek nagyjából 1% esélyt adok, hogy olyan nagy a baj, hogy a Gyagyásnak valami fizikai melót kell találnia mert Golda nem fogadja be, pjogjamozó melót meg nem talál. Ebbenannyira nem hiszek, a Gyagyás inkáb rikoltozna sírva a púpszászi ház előtt napokig mint, hogy fizikai melót végezzen.
A másik reálisabb scenárió, hogy hamarosan visszaérkezik a tranyó Bécsbe. Ez azt jelenti, hogy a Judka örökség erősen fogyóban, de a pióca féreg addig biztos itthon marad amíg egy forint is van belőle. Valószínű hintáztatja a Gyagyást, hogy hamarosan kimegy és melózni akar. Ez a nyomorult hülye meg el is hiszi. :)
Ráadásul "kettyőphonthnyujja" :D :D
Úgy tűnik, hogy fifikutyánt még mindig nem találta meg álmai munkahelyét.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Pedig lehet,hogy már Vahúrból is Szabinát csináltak a böriben :D
Az vesse rá az első követ, aki nem indul be a faszpina ízétől és illatától!!
Szép munka zsidó!
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Endre!
Fúúú bakker!
Én mondtam, hogy mindig kurva nagy baj lesz ha a Trollok unatkoznak!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
A másik reálisabb scenárió, hogy hamarosan visszaérkezik a tranyó Bécsbe. Ez azt jelenti, hogy a Judka örökség erősen fogyóban, de a pióca féreg addig biztos itthon marad amíg egy forint is van belőle. Valószínű hintáztatja a Gyagyást, hogy hamarosan kimegy és melózni akar. Ez a nyomorult hülye meg el is hiszi. :)
Nagyon ostoba a tibi, ha ezzel hintáztatja, hitegeti most. Szerintem a gyagyás nem akarja tibire erőltetni már a dolgoznod kell dolgot. Novemberbe és decemberbe erőltette ezt neki nagyon, valami 4 melócsát is felhajtott talán neki, de hát ugye a tibi mindig rafináltabb volt és megúszta, hogy dolgoznia kelljen.
Majd Tibi Budapestre jött Január elején, lásd terrortranyó ügy. És a gyagyás ekkoriba mondta azt, hogy rájött míg egyedül volt, hogy mekkora munkát is végez azzal a tibi, hogy rendet tart a lakásba, vezeti a háztartást, mert amint lelép, egyből elkezd kupleráj lenni. És hogy ezek után talán nem is akarja már neki erőltetni a gyagyás, hogy igenis elkell mennie dolgoznia pluszba.
Ezek után rápörgetni megint arra a gyagyást, hogy keres nekem munkát, mert dolgozni akarok majd ha jövök, nagyon nagy ostobaság tőle.
Ezek után rápörgetni megint arra a gyagyást, hogy keres nekem munkát, mert dolgozni akarok majd ha jövök, nagyon nagy ostobaság tőle.
igazad van; de ne feledjük, hogy az ousztrián faló élősködés egyik előfeltétele, hogy tiborsz felmutasson vmi munka(v)iszonyt; onnantól már sok mindent lehet, pl. munkáltatót zsarolni is...és ebben a púpos profi..
1 év alatt nem sikerült szerezni neki munkát, most sem sikerülne. Sajnos mindig keresztbe tesznek szegény Tibornak.
Mifaaaaaaaaaaaan
Naa! Tibi dolgozik! ŐŐ JUTYUBBER!
Álmodjatok Rémeket!
Szép munka zsidòk!
Jövö héten, hahó!
A bolhásvahúrkutya lesz Seggbekúrt kettőpontnulla.
Nem tudom, én is kinéztam ma az ablakon, de nem láttam egy phéjtyilkosht sem.
Ez igaz, de tibi nem feltétlenül akar Ausztrián élősködni, ö beéri azzal, ha a gyagyáson tud élősködni kint. Nem fog ö elmenni azért, 3 vagy hány hónap kell a munkanélkülihez, letelepedéshez, dolgozni 0 német nyelvtudással, hogy munkáltatókat zsaroljon meg az AMS-el hadakozzon majd. A "szabad sziszának" ez nem pálya.
Péntek van. Ma az ügyfélkapus troll fog faszulni, hétfőn gayza lesz szárazon megbaszva.
Lassuk be, minek dolgozna, amig a Recskaboy minden igenyrt kielegiti? Vesz sort, ketyerut, meg spurit.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Nszksz a tájékoztatást.
Jómagam kedden ráérek egy faszulásra.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Vitte a szintet, a lyukával..
Minden O és K
Többen kérdezik, Endre.
69.
Úgy szokták csinálni a jobb sorsra érdemes pici fiával is mindig ennek örömére.
Csak azt sajnálja a vén kurva, hogy mindig olyan puha...

Ajjaj Endre faszulni fogsz a fajtalankodós életmódoddal!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Endre!
"Azt beszéli már az egész város..."
szerintem csak felhívja visítva endrét az meg szokásosan szarik majd rá és megmondja neki hogy akkor szedegesse le amit lát :D
Talán meg a Holdról is látszik!!
Fosná, ha bármelyik politikai oldal fölkapná az ügyet.
Kormányoldalról lehetne mondani, hogy az emberek önvédelmi reflexe erősödött a pedofilügyek óta.
Ellenzéki oldalról meg lehet mondani, hogy már megint riogatnak.
kissendrevagyok
Foglalnám a szerdát.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Offtopic: Titkon remélem, hogy ez csak picsafüst és nem megyünk vissza a rákosiféle diktatúrába, ahol ha bigott fasiszta faszkalapnak van nevezve a defacto bigott faszista faszkalap akkor jön a fekete/rendőrautó. Kezd azért ijesztő lenni itthon az élet még úgy is, hogy nem tartom magam se jobb se baloldalinak se liberálisnak.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Lehet, hogy megártott a sok trash, de ezen indokolatlanul felnevettem, nszksz.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Vagy a hiánya, nagyon furcsa hogy csak pár napja kussol mindenki de mintha hónapok óta lenne. Venomszot meg Vadász Gyulát kell néznem vagy mi?!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Van rá sablona, legutóbb is azt posztolta amit már egyszer. A balek.
Esetleg mehetne tejesdobozokra a vekni feje, hogy eltűnt!
Vagy még jobb lenne sörtös dobozokra...
Oargggghh!
Ezzel párhuzamosan:
telex.hu/kulfold/2023/03/03/magyar-nagykovetseg-izrael-jeruzsalem-koltozes-fovaros-diplomacia
Ajjaj Endre, messzire elér a cionista fórumzsidók keze.
mekorát szarhat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerző:
Sörike
(
x3)
Mar 03, 2023 03:00:13
Válasz
(10)
x3)
Válasz
(10)
*szisszenek*
Gecis hányós lavór
miklos_akos
(
x1)
Mar 03, 2023 03:04:26
x1)
Ahogy azt sem hogy ide képet fel tenni hogy lehet.
Hasznald a Fifit: gyagyas.hu/fifi/
Vagy toltsd fel barmelyik kepmegosztora es agyazd be az img taggel amit a kommentbox mellett talalsz.
Nebats
Mar 03, 2023 04:30:43
[quote=miklos_akos]Hasznald a Fifit:
Na jó. Nekem ez túl okos . Nem enged tovább.Hogy agyazzam be ? Teritsek rá takarót?
Na jó. Nekem ez túl okos . Nem enged tovább.Hogy agyazzam be ? Teritsek rá takarót?
Mar 03, 2023 04:30:43
Golda csiklója
(
x8)
Mar 03, 2023 04:40:50
x8)
[quote=miklos_akos]Hasznald a Fifit:
gyagyas.hu/fifi/
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Mar 03, 2023 05:30:34
x5)
sodi rendezz egy drag showt az ujszaszi ovodaba.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Rumci
(
x2)
Mar 03, 2023 06:06:42
x2)
Nem tud angolul asodi hahó!

DonDraper
Mar 03, 2023 06:14:28
Igény lenne specifikus tartalom mentésére? Vpn van, kb. 1Tb hely is.
Régi Linzi videókra gondoltam pl.
Régi Linzi videókra gondoltam pl.
a Szlovák kiruccanásos streamet le lehetne archiválni?
NSZKSZ!
Mar 03, 2023 06:14:28
fütyizel
Mar 03, 2023 06:15:10
Fortress [s]Bahmut[/] Retard.
Mar 03, 2023 06:15:10
halászlé
(
x24)
Mar 03, 2023 06:15:16
x24)
ezt adnám XXDD de a gyerekeket ne bántsuk, jó lesz ő a nyugger klubba is...
halászlé
(
x24)
Mar 03, 2023 06:22:23
x24)
amúgy ez most micsoda? vahúrozni lehet, szabinázni nem? ki éjti ezt...:o))
péküjjünki urat szejetném megfédeni; vki egyszer azt mondta, hogy kritizálj úgy, hogy mutatsz másik alternatívát; és ő rögtön beodbta a sodika.nl-t...lehet, hogy a vod miatt kicsit ki van bukva (nekem is hiányzik, kíváló ügynök volt)...ez egy hiánypóló gyűjtemény, remélem, hogy közös erővel sikerül vmi hasonlót csinálni
a vod előtt az archive.org-on néztük a szemtet; ott volt pár user, akihez mindig érdemes volt benézni; szal ez az irány sem lenne rossz...
péküjjünki urat szejetném megfédeni; vki egyszer azt mondta, hogy kritizálj úgy, hogy mutatsz másik alternatívát; és ő rögtön beodbta a sodika.nl-t...lehet, hogy a vod miatt kicsit ki van bukva (nekem is hiányzik, kíváló ügynök volt)...ez egy hiánypóló gyűjtemény, remélem, hogy közös erővel sikerül vmi hasonlót csinálni
a vod előtt az archive.org-on néztük a szemtet; ott volt pár user, akihez mindig érdemes volt benézni; szal ez az irány sem lenne rossz...
Értetlen
(
x1)
Mar 03, 2023 06:38:43
x1)
Elozzuk meg a bajokat zulu bannolj ki a gecibe.
Tetyou
Bepiálva nem szabad fórumozni, 2023-ra ez már alap!
Jonciii
(
x8)
Mar 03, 2023 07:07:48
x8)
Vahúr jogot szerzett az említésre, azzal, hogy levert egy csicskalángost nyilvánosban a gyagyásnak :D
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 03, 2023 07:12:29
x2)
Endre, kijátszottad már a Hogwarts Legacy-t? Tippelek, az utolsó stream óta el sem indítottad, ugye? Megérte az árát :D
halászlé
(
x24)
Mar 03, 2023 07:15:12
x24)
jajmááá..csak színészkedtek..csak a show kedvéért XXDD
balek
(
x10)
Mar 03, 2023 07:19:59
x10)
Ha március elsején kezdett dolgozni, akkor a jövő héten még türelmesek lesznek vele, de az utána lévő héten már el kell kezdeni virítani a gondosan összerakott kódokat, amiért a millió fütyiket kapja. Ha az első komolyabb feladatot megkapja már a héten, akkor jó eséllyel 15-ére már ki is rúgják. Eléggé leépült ahhoz, hogy már az angolnázása se tartson ki sokáig, komolyabb dolgokat korábban sem volt képes elkészíteni. Érdemtelenül kapta ezt a rengeteg pénzt, és ezt ő is tudja.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
balek
(
x10)
Mar 03, 2023 07:22:17
x10)
Egyszerűen nem érdemelte meg azt a szerencséjét, akit külfölddel kapott az élettől.
Közvetetten a magyar adófizetőktől és kisbefektetőktől ellopott, közvetlenül a vén kurva Verától ajándékba kapott pénzből.
Az univerzum vissza is veszi mindet, zsidókamatostúl.
Közvetetten a magyar adófizetőktől és kisbefektetőktől ellopott, közvetlenül a vén kurva Verától ajándékba kapott pénzből.
halászlé
(
x24)
Mar 03, 2023 07:23:38
x24)
Ha március elsején kezdett dolgozni, akkor a jövő héten még türelmesek lesznek vele, de az utána lévő héten már el kell kezdeni virítani a gondosan összerakott kódokat, amiért a millió fütyiket kapja. Ha az első komolyabb feladatot megkapja már a héten, akkor jó eséllyel 15-ére már ki is rúgják. Eléggé leépült ahhoz, hogy már az angolnázása se tartson ki sokáig, komolyabb dolgokat korábban sem volt képes elkészíteni. Érdemtelenül kapta ezt a rengeteg pénzt, és ezt ő is tudja.
egyetértek; bár most nagyon bizakodó volt; szal nem tudni, hogy mit sikerült neki berántani; gyanítom, hogy most 100%-osan biztos a 3 hónapnyi angolnázásban (utána pedig a hitelfelvételben); a merga lájv után semmilyen reakció nem vol, mással pedig nem nagyon lehet triggerelni...
halászlé
(
x24)
Mar 03, 2023 07:26:46
x24)
Egyszerűen nem érdemelte meg azt a szerencséjét, akit külfölddel kapott az élettől.
tűpontos...egyetértek...
-
Mar 03, 2023 07:43:27
Péküjjünkki most azzal turnézik, hogy próbálja a youtubera mirrorozni a trashvod tartalmát. Neki most mindenki is ellenség, akivel nem egyezik az ő véleménye. Beleszaladt abba, hogy kezd retard lenni, ami nyilván az ő baja.
Az, hogy ide fossa esténként az agymenését pedig őt minősíti.
Mar 03, 2023 07:43:27
mondomkusskuss
(
x21)
Mar 03, 2023 08:02:32
x21)
Szép jó reggelt mindenkinek (kivéve neked Gyagyás)!
Ismét egy csodás hírre ébredtünk:

sörtötbontok
(
x8)
Mar 03, 2023 08:03:42
x8)
Endre!
Jelentkezz be a redditen. Bejelentkezel vagy nem jelentkezel be, lebontalak [...] te szemét szar, hogy az isten..., te büdös szemét, te senki.
www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/11gielb/valaki_m%C3%A9g_eml%C3%A9kszik_erre_a_j%C3%B3_emberre_sodi_kiss/
Jelentkezz be a redditen. Bejelentkezel vagy nem jelentkezel be, lebontalak [...] te szemét szar, hogy az isten..., te büdös szemét, te senki.
www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/11gielb/valaki_m%C3%A9g_eml%C3%A9kszik_erre_a_j%C3%B3_emberre_sodi_kiss/
Kötőjel
(
x12)
Mar 03, 2023 08:05:30
x12)
újabb győzelem a trollok számára. büdös csatornapatkány a sodi, bizony!
balek
(
x10)
Mar 03, 2023 08:13:59
x10)
Sodipédia 2053. március: éppen 30 éve annak, hogy utoljára életjelet adott magáról SoDI. A trash nyugdíjasklub a mai napon találta meg a pedofil sírkövét Újszászon, már 2025 óta nincs életben. A sodipédiát is bezárjuk, ebben eddig lehetett eljutni, sziasztok. Ismét egy csodás hírre ébredtünk:
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 03, 2023 08:16:10
x23)
És Tibike is kussol ugyanúgy. Utoljára 2 napja akkor hallottunk róla is, mikor a fogadóba megfenyegették, hogy kihívják a rendőröket rájuk, ha nem kussolnak. Eddig tényleg gyönyörű a Március.
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 03, 2023 08:25:04
x16)
Fun fact: vahúrozni se lehet :) Pontosabban mindent lehet ezen a fórumon, csak számítani kell rá, hogy pár szőrösebb szívű offtopic-őrnek megremeg az ujja a mínusz felett.
Persze ha snecit is érinti, akkor máris nem offtopic.
noikabatgomb
(
x10)
Mar 03, 2023 08:27:28
x10)
A jutka elore kifizetett vagy ket hetet ott, mert az ugy olcsobb. Kivancsi vagyok, hogy meg ott vannak-e a celebek vagy mar sikerult osszeveszniuk mindenkivel az epuletben. Most biztos a kisteherautot alakitjak at ahogy kiss endre agytroszt megalmodta nekik. Ez az egyetlen logikus lepes, hogy krizsai andiva valnak es szerb bolhapiacokon aruljak majd a jutka altal horgolt gyereksapkakat.
noikabatgomb
(
x10)
Mar 03, 2023 08:31:29
x10)
A Kozma igenis relevans npc. A remes negyes tagjai endre koboldjai az agy alatt. Sosem tudod, hogy mikor kezdi el a vahur valami szarral zsarolgatni es akkor a gyagyas bizony jon a "miert nincs igaza az emlitett urnak" cimu maszkalos flokkal.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Éjféli ebéd
Mar 03, 2023 08:32:51
Fikás! Ez a mostani csatornapatkánykodás már a Dancsó üzemmód?
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
Mar 03, 2023 08:32:51
Newton-Leibniz
(
x1)
Mar 03, 2023 09:03:01
x1)
endre a kovetkezo munkalehetosegem miatt meg kene tanulni az angulart majusig, segitesz?
Trollul Madár
(
x15)
Mar 03, 2023 09:20:05
x15)
Endre!
Legalább egy "örülhetteket" kitehetnél! :)
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 03, 2023 09:22:15
x23)
2 napja került ki a kép egy a fb csoportba.
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 03, 2023 09:22:49
x6)
A Kozma igenis relevans npc. A remes negyes tagjai endre koboldjai az agy alatt. Sosem tudod, hogy mikor kezdi el a vahur valami szarral zsarolgatni es akkor a gyagyas bizony jon a "miert nincs igaza az emlitett urnak" cimu maszkalos flokkal.
A hónapban szabadul is, hangos szuszogások lesznek megint!
A szauna szatírja
(
x1)
Mar 03, 2023 09:29:49
x1)
Úgy látszik Endike megfutamodott nem mer többé szerepelni, feladta a média birodalmat.
Boldog Vekni
A szauna szatírja
(
x1)
Mar 03, 2023 09:30:37
x1)
Mar 03, 2023 09:30:37
Autista Bécsi munkalehetőségnek olvastam. Mar 03, 2023 09:30:37
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Mar 03, 2023 09:36:57
x5)
sodit felakasztva talaltak a fecske vendeglo mosdojaban. rip sodi.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
kramalon
(
x8)
Mar 03, 2023 09:50:53
x8)
Higgadjunk le uraim, lehet, hogy egyszerűen megdöglött, elgázolta valaki akiben volt egy kis jóérzés.
Genyamama felkészül.
Faszom
Genyamama felkészül.
D_Dezső
(
x29)
Mar 03, 2023 10:05:40
x29)
Szép fogás zsidó!
Ez két dolgot jelenthet.
Az ilyen magyar nyelvű külföldi munkás csoportokban 99%-ban csak a legszarabb alja munkákat hirdetik, a nagyrésze arról szól, hogy a már 10 német szót tudó wannabe Kovács Márkok nyelvtudás nélküli csóró magyarokat próbálnak lehúzni/átbaszni/fillérekért dolgoztatni.
Az első verzió aminek nagyjából 1% esélyt adok, hogy olyan nagy a baj, hogy a Gyagyásnak valami fizikai melót kell találnia mert Golda nem fogadja be, pjogjamozó melót meg nem talál. Ebbenannyira nem hiszek, a Gyagyás inkáb rikoltozna sírva a púpszászi ház előtt napokig mint, hogy fizikai melót végezzen.
horgász
(
x10)
Mar 03, 2023 10:14:58
x10)
Ráadásul "kettyőphonthnyujja" :D :D
Úgy tűnik, hogy fifikutyánt még mindig nem találta meg álmai munkahelyét.
Trollul Madár
(
x15)
Mar 03, 2023 10:23:13
x15)
Endre!
Azért ez most egy igazi pokol lehet.
Egyszerűen nem enged ki a mamád játszni. :(
Eljutottál már a fiatal felnőtt korba amikor arra gondol az ember, hogy jó lenne otthonról elköltözni?
Mert ugye a kamaszkor megvolt elmentél a "kollégiumba" és kaptál sok-sok pénzt játszani.
De haza kellett menned, véget ért a dolog és most, hogy kijátszottad magad és vége a kamaszkornak is, jöhet a nagy utazás, a fiatal felnőtt Endre élete, az élet legszebb évei.
A kölön költözéssel, az első tartós párkapcsolattal megindulhatnál a nagykorúságba, csak nem lehet, hogy mindig anya mondja meg, hogy mikor mit csinálhatsz.
Azért ez most egy igazi pokol lehet.
Egyszerűen nem enged ki a mamád játszni. :(
Eljutottál már a fiatal felnőtt korba amikor arra gondol az ember, hogy jó lenne otthonról elköltözni?
Mert ugye a kamaszkor megvolt elmentél a "kollégiumba" és kaptál sok-sok pénzt játszani.
De haza kellett menned, véget ért a dolog és most, hogy kijátszottad magad és vége a kamaszkornak is, jöhet a nagy utazás, a fiatal felnőtt Endre élete, az élet legszebb évei.
A kölön költözéssel, az első tartós párkapcsolattal megindulhatnál a nagykorúságba, csak nem lehet, hogy mindig anya mondja meg, hogy mikor mit csinálhatsz.
Ásó27
(
x68)
Mar 03, 2023 10:23:15
x68)
A tranyó már múltkor is pont kezdett volna a melócsában, csak Jutka rászólt, hogy ne hazudjon LOL
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollul Madár
(
x15)
Mar 03, 2023 10:27:04
x15)
Endre!
Te is olyan mamahotel lakó maradsz örökre mint Tajgi?
Ne csináld már! Molnár F. Árpinak már saját garzon balhéja van meg minden!
Nagyon fogok nevetni ha örökre a macskaólban maradsz te mamahoteles BALEK!
Te is olyan mamahotel lakó maradsz örökre mint Tajgi?
Ne csináld már! Molnár F. Árpinak már saját garzon balhéja van meg minden!
Nagyon fogok nevetni ha örökre a macskaólban maradsz te mamahoteles BALEK!
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 03, 2023 10:27:51
x10)
Jumma Bubarak! Meghalt a sodi! Bontom is a sörtöt!
Álmodjatok Rémeket!
Trollul Madár
(
x15)
Mar 03, 2023 10:29:11
x15)
Endre!
A MamaHotel PúPszászban is van minibár?
A MamaHotel PúPszászban is van minibár?
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Mar 03, 2023 10:37:54
x5)
sörtötbontok
(
x8)
Mar 03, 2023 10:40:09
x8)
Valószínű hintáztatja a Gyagyást, hogy hamarosan kimegy és melózni akar. Ez a nyomorult hülye meg el is hiszi. :)
Endre már a szájában érzi a faszpina ízét, orrában a finom illatát!Az vesse rá az első követ, aki nem indul be a faszpina ízétől és illatától!!
Klohek
(
x12)
Mar 03, 2023 10:40:58
x12)
endre, szerezd meg hát mind!

Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...

Rumci
(
x2)
Mar 03, 2023 10:43:43
x2)
Szép munka zsidó!
Trollul Madár
(
x15)
Mar 03, 2023 10:47:37
x15)
Endre!
Fúúú bakker!
Én mondtam, hogy mindig kurva nagy baj lesz ha a Trollok unatkoznak!
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 03, 2023 10:49:38
x23)
Nagyon ostoba a tibi, ha ezzel hintáztatja, hitegeti most. Szerintem a gyagyás nem akarja tibire erőltetni már a dolgoznod kell dolgot. Novemberbe és decemberbe erőltette ezt neki nagyon, valami 4 melócsát is felhajtott talán neki, de hát ugye a tibi mindig rafináltabb volt és megúszta, hogy dolgoznia kelljen.
Majd Tibi Budapestre jött Január elején, lásd terrortranyó ügy. És a gyagyás ekkoriba mondta azt, hogy rájött míg egyedül volt, hogy mekkora munkát is végez azzal a tibi, hogy rendet tart a lakásba, vezeti a háztartást, mert amint lelép, egyből elkezd kupleráj lenni. És hogy ezek után talán nem is akarja már neki erőltetni a gyagyás, hogy igenis elkell mennie dolgoznia pluszba.
halászlé
(
x24)
Mar 03, 2023 11:02:54
x24)
igazad van; de ne feledjük, hogy az ousztrián faló élősködés egyik előfeltétele, hogy tiborsz felmutasson vmi munka(v)iszonyt; onnantól már sok mindent lehet, pl. munkáltatót zsarolni is...és ebben a púpos profi..
Ásó27
(
x68)
Mar 03, 2023 11:05:40
x68)
hogy tiborsz felmutasson vmi munka(v)iszonyt
1 év alatt nem sikerült szerezni neki munkát, most sem sikerülne. Sajnos mindig keresztbe tesznek szegény Tibornak.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 03, 2023 11:09:46
x10)
Naa! Tibi dolgozik! ŐŐ JUTYUBBER!
Mercis Hambi
(
x3)
Mar 03, 2023 11:10:53
x3)
Mar 03, 2023 11:10:53
Hiszen van munkája , főállásban youtube sztár,másodállásban hímringyó aki leszop bárkit 400 forcsiért. Mar 03, 2023 11:10:53
Hahó
(
x135)
Mar 03, 2023 11:12:49
x135)
A kesztyűs trollok mikor fognak faszulni, fikás?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Erkelyszimulator
(
x2)
Mar 03, 2023 11:13:34
x2)
púpszászi plakátolás at its finest
púpszászi plakátolás at its finest
Szép munka zsidòk!
Erkelyszimulator
(
x2)
Mar 03, 2023 11:14:08
x2)
Jövö héten, hahó!
horgász
(
x10)
Mar 03, 2023 11:15:10
x10)
A bolhásvahúrkutya lesz Seggbekúrt kettőpontnulla.
Aggódó troll
Mar 03, 2023 11:18:04
Mostmár 3napja nem ad semmi jelet a gyagyás,se videó,se posztok,se fórum beírás. Lehet kéne még pár újabb plakát púpszászra,hogy: eltűnt Kiss Endre Farkas,aki látta értesítsen minket (megadhatunk egy e-mailt vagy egy telszámot.)
Akár még be is jelenthetnénk az eltűnését (híres youtuber 5000 követővel)…
Mar 03, 2023 11:18:04
horgász
(
x10)
Mar 03, 2023 11:18:16
x10)
Nem tudom, én is kinéztam ma az ablakon, de nem láttam egy phéjtyilkosht sem.
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 03, 2023 11:19:52
x23)
Ez igaz, de tibi nem feltétlenül akar Ausztrián élősködni, ö beéri azzal, ha a gyagyáson tud élősködni kint. Nem fog ö elmenni azért, 3 vagy hány hónap kell a munkanélkülihez, letelepedéshez, dolgozni 0 német nyelvtudással, hogy munkáltatókat zsaroljon meg az AMS-el hadakozzon majd. A "szabad sziszának" ez nem pálya.
Kaffka Tibor Mercédesz
Mar 03, 2023 11:20:36
Igenis dolgozó nő vagyok,felvettek a tyoproni sörgyárba sör tesztelőnek…
Mar 03, 2023 11:20:36
Kovi
(
x2)
Mar 03, 2023 11:27:28
x2)
Péntek van. Ma az ügyfélkapus troll fog faszulni, hétfőn gayza lesz szárazon megbaszva.
Mitokondrium
(
x7)
Mar 03, 2023 11:27:57
x7)
Lassuk be, minek dolgozna, amig a Recskaboy minden igenyrt kielegiti? Vesz sort, ketyerut, meg spurit.
Hahó
(
x135)
Mar 03, 2023 11:28:37
x135)
Nszksz a tájékoztatást.
Optimusz
Mar 03, 2023 11:40:20
[quote=Klohek]endre, szerezd meg hát mind!
Szép munka!
Csak egy ötlet.
A terror tranyós, bayerzsoltis handabandát lehozták a vidéki helyi "ingyenes" pártlapok. Lehet még elférne, egy oldalon. Arra talán még jobban érzékenyek.
Szép munka!
Csak egy ötlet.
A terror tranyós, bayerzsoltis handabandát lehozták a vidéki helyi "ingyenes" pártlapok. Lehet még elférne, egy oldalon. Arra talán még jobban érzékenyek.
Mar 03, 2023 11:40:20
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 03, 2023 11:40:49
x37)
A tanszék elérte célját: a Gyagyás eltakarodott az internetről. Szherintem ez átütő és messzire hangzó SHIKER!
ascites
(
x57)
Mar 03, 2023 11:41:25
x57)
Lehet, hogy a tranyó ezúttal a parádi örökösnővel kezdene új életet Bécsben.
Otthon nem kapnak albérletet sem, minden főbérlő leveszi, hogy sáskák, de Tibi azt hiszi, hogy Bécsben toleránsabbak + kevesebb a troll.
Fifinek ez lenne a legjobb, mert mivel a két poloska nem képes értelmezni egy német számlát, szükségük lenne rá és beengednék a kisszobába.
Otthon nem kapnak albérletet sem, minden főbérlő leveszi, hogy sáskák, de Tibi azt hiszi, hogy Bécsben toleránsabbak + kevesebb a troll.
Fifinek ez lenne a legjobb, mert mivel a két poloska nem képes értelmezni egy német számlát, szükségük lenne rá és beengednék a kisszobába.
kramalon
(
x8)
Mar 03, 2023 11:46:13
x8)
Most majd Vahúr fogja előadni, hogy ő volt a zárkamenő?
Faszom
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 03, 2023 11:49:12
x6)
Nocsak, megint megszórták a trollok púpszászt plakátokkal?
Endre egyre ismertebb leszel, ez shiker!
Mercis Hambi
(
x3)
Mar 03, 2023 12:01:26
x3)
Nocsak, megint megszórták a trollok púpszászt plakátokkal?
Ha meg sokat járkál Szegedre,majd azt is megszórják,főleg az Árbóc utca környékén. De lehet tévedek :) Az lenne a legokosabb döntés ha az anyja eladná a házát és kimenne Bécsbe a kisfiával. Snecinek ez lenne a legjobb.Albérletről albérletre járnának, Sneci nem lenne egyedül,lenne aki vinné a cuccait,nem kéne félnie annyira{magyarországi trolloktól},mert nem jönne többé Magyarországra,ha csak nem a börtönbe....de így..nemsokára a falubeliek fogják onnét elkergetni. Endre egyre ismertebb leszel, ez shiker!
Kötőjel
(
x12)
Mar 03, 2023 12:01:52
x12)
na, megint tépkedhet a hód kurva anyád jobb sorsra érdemes öregasszony, mert a szegény a sodi a hátacskája nem bírná a plakáttalanítást. :((
vérdíj target nr. 1
Nem vagyok őrült
(
x3)
Mar 03, 2023 12:02:55
x3)
Most majd Vahúr fogja előadni, hogy ő volt a zárkamenő?
Vitte a szintet, a lyukával..
sörtötbontok
(
x8)
Mar 03, 2023 12:05:15
x8)
A mai plakátkampány kapcsán csak egyetlen nyitott kérdés van: hány éves éppen az öregasszony?
Többen kérdezik, Endre.
Többen kérdezik, Endre.
horgász
(
x10)
Mar 03, 2023 12:10:00
x10)
Többen kérdezik, Endre.
69.
Úgy szokták csinálni a jobb sorsra érdemes pici fiával is mindig ennek örömére.
Csak azt sajnálja a vén kurva, hogy mindig olyan puha...
trolléga
(
x30)
Mar 03, 2023 12:10:57
x30)

Trollul Madár
(
x15)
Mar 03, 2023 12:12:38
x15)
Endre!
"Azt beszéli már az egész város..."
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 03, 2023 12:20:53
x23)
Gyagyás, ha maradt még pár agysejted akkor nem szólsz Goldának a mostani plakátozásról,és küldöd ell hogy tépkedje le őket ő, hanem mivel itt a hétvége és ha hétvége akkor irány Szeged, igy mielőtt elutaznál megpróbálod te magad eltüntetni a plakátokat Púpszászról. Mondjuk közbe lehet pár helyi lakos felkérdez, megkerget, de hát ez mind csak, kaland meg műsor.
ascites
(
x57)
Mar 03, 2023 12:24:04
x57)
Vajon Golda most is "kiad" majd egy tavalyelőtti karácsonyit újrahasznosító közleményt?
féregnyulvány
(
x7)
Mar 03, 2023 12:30:15
x7)
Vajon Golda most is "kiad" majd egy tavalyelőtti karácsonyit újrahasznosító közleményt?
szerintem csak felhívja visítva endrét az meg szokásosan szarik majd rá és megmondja neki hogy akkor szedegesse le amit lát :D
sörtötbontok
(
x8)
Mar 03, 2023 12:33:03
x8)
féregnyulvány
(
x7)
Mar 03, 2023 12:35:53
x7)
ma hívott már visítva anyád gyagya?
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 03, 2023 12:39:19
x23)
Gyagyás, megkímélhetnéd Goldát a plakát tépkedésektől, napi 1, akár csak pár perces, Bécsi sétálós live-al. Ugyanis amig nem tudjuk pontosan hol kell keresnünk téged, mert csatornapatkánykodsz, addig bizony Púpszász lesz a célpont elsődlegesen.
nem vagy elég türelmes
(
x2)
Mar 03, 2023 12:40:33
x2)
A tanszék elérte célját: a Gyagyás eltakarodott az internetről. Szherintem ez átütő és messzire hangzó SHIKER!
Talán meg a Holdról is látszik!!
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 03, 2023 12:50:16
x48)
Fosná, ha bármelyik politikai oldal fölkapná az ügyet.
Kormányoldalról lehetne mondani, hogy az emberek önvédelmi reflexe erősödött a pedofilügyek óta.
Ellenzéki oldalról meg lehet mondani, hogy már megint riogatnak.
Karib
(
x10)
Mar 03, 2023 12:56:31
x10)
Nszksz a tájékoztatást.
Foglalnám a szerdát.
sztárprogramozó
(
x2)
Mar 03, 2023 12:56:53
x2)
Offtopic: Titkon remélem, hogy ez csak picsafüst és nem megyünk vissza a rákosiféle diktatúrába, ahol ha bigott fasiszta faszkalapnak van nevezve a defacto bigott faszista faszkalap akkor jön a fekete/rendőrautó. Kezd azért ijesztő lenni itthon az élet még úgy is, hogy nem tartom magam se jobb se baloldalinak se liberálisnak.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 03, 2023 13:02:28
x13)
.
horgász
(
x10)
Mar 03, 2023 13:12:29
x10)
Na mi van recskás?
Szerinted mennyire lesz ideges a jó goldahódunk mire lerágja az összes tényfeltáró plakátot?
Jumma Buborék mindenkinek, kivéve a véglényeket!
Szerinted mennyire lesz ideges a jó goldahódunk mire lerágja az összes tényfeltáró plakátot?
Jumma Buborék mindenkinek, kivéve a véglényeket!
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 03, 2023 13:16:54
x6)
Vagy a hiánya, nagyon furcsa hogy csak pár napja kussol mindenki de mintha hónapok óta lenne. Venomszot meg Vadász Gyulát kell néznem vagy mi?!
Mercis Hambi
(
x3)
Mar 03, 2023 13:17:20
x3)
Mikor írod ki ,hogy Anyukám üzeni ......??
linziasztal01
(
x77)
Mar 03, 2023 13:25:56
x77)
Mikor írod ki ,hogy Anyukám üzeni ......??
Van rá sablona, legutóbb is azt posztolta amit már egyszer. A balek.
tyodika
Mar 03, 2023 13:34:11
A 98 éves kurva anyám üzeni, hogy faszulni fogtok!
Mar 03, 2023 13:34:11
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 03, 2023 13:52:06
x11)
Mostmár 3napja nem ad semmi jelet a gyagyás,se videó,se posztok,se fórum beírás. Lehet kéne még pár újabb plakát púpszászra,hogy: eltűnt Kiss Endre Farkas,aki látta értesítsen minket (megadhatunk egy e-mailt vagy egy telszámot.)
Esetleg mehetne tejesdobozokra a vekni feje, hogy eltűnt!
Vagy még jobb lenne sörtös dobozokra...
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 03, 2023 13:54:27
x37)
A trollok most boldogok és elégedettek. Endre kapott egy 30 napos bant facebookon is, amiből még kb 13 nap lehet hátra. Lájvozni nem mer, flokkolni nem mer, mert Golda széjjel baszdosná a hátán a partvisnyelet. Valakinek valahol kőkeményen loopol, valószínűleg Lauráéknak. De a fő cél, az internetről való csúfos eltakarodás teljesítve lett. Nem mérgezheti tovább a befolyásolható korú ifjúságot az avétos LMBTQ propagandájával.
Trollul Madár
(
x15)
Mar 03, 2023 13:55:55
x15)
Endre!
Valami gyors helyzet tisztázót nyomhatnál!
- Mennyire ordít Golda?
. Kinek a családja lesz kírtva?
Ilyesmik.
Valami gyors helyzet tisztázót nyomhatnál!
- Mennyire ordít Golda?
. Kinek a családja lesz kírtva?
Ilyesmik.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 03, 2023 14:04:58
x37)
Erős tippem az, hogy most egy közepes hosszúságú STNÍI szakasz következik. Ameddig nem talál fix munkát és fix szállást Bécsben, addig nem lesz lájvozgatás, csak szökőévente, mikor kiszabadul a rejszbunkerből. Anyu valószínűleg monitorozza/monitoroztatja a fórumot is Horgásszal, úgyhogy narancs nickes auticunami sem lesz egy darabig. Ha pedig végleg Púpszász, végállomás, akkor is csak akkor mer majd fórumozni, mikor Golda házon kívül van.
fapfap
Mar 03, 2023 14:09:21
Szerintem nekünk közös ismerőseink vannak, mert az én haveromat is érdekelné, hogy leakelve lett-e már a Lillás videó.
Keresztény srác, nem kell semmi rosszra gondolni, tisztán tudományos értelemben foglalkoztatja a kérdés.
Keresztény srác, nem kell semmi rosszra gondolni, tisztán tudományos értelemben foglalkoztatja a kérdés.
Oargggghh!
Mar 03, 2023 14:09:21
Kóser Szalonna
Mar 03, 2023 14:20:06
Ezzel párhuzamosan:
telex.hu/kulfold/2023/03/03/magyar-nagykovetseg-izrael-jeruzsalem-koltozes-fovaros-diplomacia
Ajjaj Endre, messzire elér a cionista fórumzsidók keze.
Mar 03, 2023 14:20:06
broni
(
x45)
Mar 03, 2023 14:31:49
x45)
Oargggghh!
mekorát szarhat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 03, 2023 14:32:02
x11)
Pupos, hany 41 eves fataszpikat ismersz meg, akit az anyukaja el tud tiltatni az internetektol? :)
Akármi van, akárhogy, mindenképp
122 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™