Khhm!
ha valódi férfi lennél púpom a frissen felszabadult 1500 euróból támogatnád hogy guruló szisza legyen a szisza.
én érzem rajta, hogy erre az autóra már valóban vigyázna!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Istenem a kedvencem -természetesen kizàròlag a „ két kéz nem érhet össze“- utàn….. nyeeeeeeerzserőőő
Vick
Csóró az öreg pedo!
Álmodjatok Rémeket!
nagy szőrös lucskos pina
Abszolút egyetértek!
Azt viszont ne felejtsd el, hogyha a gyagyás röhög is a markában, az legfeljebb azért van, mert a képzelt valóságában pozitív irányzatot vesznek a dolgok, ami a
amúgy közel sincs így, és mint a fórumon, vagy bárhol máshol, a gyagyás akkor is a közutálat kis rothadó cseresznyéje marad.
A Trashvod strike nagyon megosztotta most a címeres trasheket, mert látható hogy néha itt is megjelenik 1-1 tryharder, de sajnos ez most egy ilyen hullám, viszont aggodalomra semmi ok, mert hiszek abban, hogy minden a helyére kerül, és nem fogok a reggeli kávém mellett hupililát okádni, ha meglátom a gyomai koszlidérc, vagy az exbálnája nevét a fórumon, úgy hogy semmilyen crossover nincs a gyagyával.
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Az is kurva gyanus, időről időre lejönnek semmiben lógó infók arról, hogy a kirugás szélén áll
Speciel ezzel egyetértek (de még a pedofil is :D), de a többi az úgy van, ahogy írod.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Szerintem szabálytalanul parkolt és a közteresek bírságolták meg, nem az volt, hogy nem vett parkolójegyet.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mi a bajod velem?
a lilla pina az más
az tripperes gombás folyásos büdös pina
Én még arra gondoltam, hogy baszta nézni a 30-as táblát és 50-el ment. Annak pont 30k a díja és 4 pont levonás. Kézben tartott telefon lehet a maradék 3 pont.
kissendrevagyok
Az úgy nem hiszem, mert ha két szabálysertésért basznak meg egyszerre akkor jár valami bónuszpont és egyből 10 fölött jársz, úgy emlékszem :) Pláne nem szokásuk megállítani gyorshajtásért, csak küldik a csekket az üzembentartónak, de mindegy is. Majd kiderül :D
Elöbb lesz össze baszva a púpszászi putri homlokzata, mint a tibi kocsija megrongálva! Fogadunk?..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Mergának vannak saját trolljai, majd ők elvégzik a munkát. :)
Majd a tranyó elvégzi....
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Egy behajtani tilosba bemenni az 30 ezer a köztereseknél a kerületben.
O és K együtt OK és minden OK!!
Dehát ilyenkor minden nomrális ember ráér. Vagy hétköznap este 10 után, esetleg hajnalban vagy hétvégén napközben kell amikor a többség a családjával tölti az időt.
Retard időszámítás szerint a péntek este teljesen lehetetlen időpont.
Lehet 7 pont, halmazatban kaphat egy másik 6 pontos mellé egyet még.
Szerintem is, pont emiatt heherészet reggel fifi, hogy lerakja a jogsit. :)
Az jó :D
Akkor most fölösen ott lesz egy autó és fölösen javítják 120 ezerért, mert nem vezetheti senki a csapatból xD
kissendrevagyok

Ez csodás évad közi kaland lesz
puskapoj
Hogy?
"Ha a járművezető egyszerre több szabályszegést is elkövetett, és ezt egy eljárásban bírálja el a hatóság, a bűncselekmények közül a legmagasabb pontszámmal járó bűncselekményhez rendelt pontszámot 5 ponttal kell növelni. Azonban ha a járművezető szabálysértést, közigazgatási bírsággal járó szabályszegést követett el, úgy a legmagasabb pontszámmal járó szabálysértéshez rendelt pontszámot a kisebb súlyú szabálysértéshez rendelt pontszám felével kell megemelni. De az nem érheti el az egyes szabálysértésekre megállapított pontszámok felső határának együttes tartalmát."
Tudom.
Egyszer 17 évesen már letettem, csak szüleim elbaszták a folytatást. Ezúttal nem hagyom.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Minden a te hibád!
Minden O és K
Te debil, az 'E' kategóriád miatt sosem lehetett jogosítványod. És nem lesz most sem.
Kondit befizetted gyagyás, vagy még a halasztást fizeted?
Te nagyon hülye vagy :D
de jó lesz ezzel ÉVEKIG szopatni, te hazug, pedofil, bűnöző, alkoholista, drogos tetű. :)))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Endre garantálom, hogy nem tudod 29 óra alatt megcsinálni + vizsga. Ez 100%. Max automatán.
kissendrevagyok
Azt ugye tudod, hogy az ittas vezetést büntetik? Akkoris, ha oktatóval vagy, hahó.
(Bár addig el se jutsz, hogy forgalomba engedjenek.)
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
álmodj
ha gyökér vagy kellenek + órák
hétvégén meg pont nem rád lesz szüksége az oktatónak te barom
3 órát egybe nem vezethetsz
esetleg őszre meglesz,de a vizsgán se jutsz túl
buzirudi.
Hát hogyne, mert az oktatók imádnak retardákkal hétvégén foglalkozni, plusz pénz nélkül pláne :)
Vagy a 7 az a kerület, ahol megbaszták, és nem a pont amit rábasznak a herélt jogsiára. Kinézem abból a hülyéből, hogy összekeverte.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
buzirudi.
Volt az a kedvenc kérdésem, hogy ha a villamospotló autóbusz balról érkezik a körforgalomba a villamossínen, akkor kinek van elsőbbsége :D
Erröl nyomok egy screenshotot. Úgy érzem jól fog öregedni.
puskapoj
Választható autómata.
Nyilván pluszpénzért, de kifizetem.
Eddig ez a legjobb hipotézis szerintem :)
Már van jogsid, te hülye vagy?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ráadásul szolnokiak.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
endre beírná hogy
“nekem”
Nem fogod, az elméleti vizsgán elbuksz, ha egyáltalán elmész rá
Ja, mint a John Harris, megmutatod, és azt mondod, hogy te forma egyes pilóta vagy, nem?
Mifaaaaaaaaaaaan
17 éves fejjel egyből letettem, pedig az 24 éve volt.
Rá lesz írva a jogsidra, hogy nem vezethetsz manuálist.
kissendrevagyok
akkor nemvoltál ormótlan alkoholista
jó, de akkor még nem voltál alkoholista
Mifaaaaaaaaaaaan
Nincs olyan bejegyzés :D
B kategória, és kész.
piszony
újra kell lerakni majd manuálra a vizsgát
piszony piszony
de asodi teslát vesz majd ,ott nemkell vezetnie sem
"Ha a villamosnak lehet, akkor nekem is! Neki egyszer se volt piros lámpja nekem meg 2x is! Ha még egyszer arra járok nem lehetsz piros, mert betöröm az orrod!"
puskapoj
Akkor egy újabb okos befektetés. Napi Hahó lesz?
Mifaaaaaaaaaaaan
temarcsak tudod gyoker
ha automatan tanitanak vezetni es olyanban vizsgazol le akkor nem vezethetsz manualt
arra ujra lekell majd raknod
kurvaokos a sodi megint
inkabb dugulnal be
Baromság.
Ha B kategória, az B kategória.
fú de buta vagy te jó ég, mennyit ittál ma amúgy?
Mifaaaaaaaaaaaan
Már hogy ne lenne? Ne beszélj már ekkora faszságot, Endre! Akkor a szemüveget sem írják bele nem?
Két genyó tranyó, két hányinger...
Akkoriban több funkcionáló agysejted volt. Mára az alkohol meg a drog megtizedelte öket fikás.
puskapoj
Nincs olyan, hogy autómatára érvényes jogsi.
Ez baromság :D
ne okoskodj már
a B nálad a buzit jelenti
nézz utána inkább,buzi
megint vitázni akar buzi? multkor is nekem volt igazam :D
nézz utána
funkcionalis analfabeta vagy
A jogsira rá lesz írva, hogy nem vezethetsz manuálist tetyó.
Sharing autót (pl. MOL Limo) meg csak 2 éves jogsival lehet használni ;)
kissendrevagyok
De van, ha autómata váltós kocsin vizsgázók az bekerül a jogosítványodba, csak olyat vezethetsz azzal.
kérjél bocsánatot
Superbet, vagy x6-ost? :)
Előbb lesz a varangynak jogsija mint neked.
vegyél teslát
challenge accepted xD
Manuális váltóson 1% esélyed lesz átmenni a forgalmi vizsgán a te képességeiddel, autómata váltóssal akár még 20% esélyed is lenne…
Szerző:
broni
(
x45)
Mar 17, 2023 20:48:43
Válasz
(3)
x45)
Válasz
(3)
pina.
Palvin Barbi
Mar 17, 2023 20:49:34
pina.
Khhm!
Mar 17, 2023 20:49:34
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2023 20:51:23
x30)
Mint egy troll kiszúrja a rendszámot, a Mazda után megy az a cucc, úgy érzem :D
ha valódi férfi lennél púpom a frissen felszabadult 1500 euróból támogatnád hogy guruló szisza legyen a szisza.
én érzem rajta, hogy erre az autóra már valóban vigyázna!
Vick
Mar 17, 2023 20:52:05
"nyers erő loop" indul
Istenem a kedvencem -természetesen kizàròlag a „ két kéz nem érhet össze“- utàn….. nyeeeeeeerzserőőő
Mar 17, 2023 20:52:05
Vemhesszisza
Mar 17, 2023 20:52:43
Pina
Mar 17, 2023 20:52:43
C64korszak
(
x2)
Mar 17, 2023 20:53:44
x2)
Kedves régi és új Trollegák!!
Évek óta álmodozik(?) arról a troll csapat, Endi púpszászon rohadjon meg az anyjánál, a sufniban.
Se szeri se száma a beírásoknak, fenyegetéseknek az évek során, mi minden fog történni, és milyen pokol lesz az élete.
Ehhez képest a valóságban most mi történik? Ja, vagy X oldal óta megint tranyófórum van.
Röhög a gyagya a markába.
Meggyőződésem, ez a jogsi is egy mániás terelés, amivel leköti magát és eltereli a trollokat.
Ő most a jogsicsinálás előkészületének ráhangolódó szakaszának előszobájának megelőző fázisában van, mondhatni jövő héten már majdnem el is kezdi a jogsit.
Az is kurva gyanus, időről időre lejönnek semmiben lógó infók arról, hogy a kirugás szélén áll, minden előzmény, forrás, következmény, céggel kapcsolatos infók, egyebek nélkül.
Mintha direkt ráerősítene "valaki" erre az "úgyis kirugják, felesleges a melót nyomozni" narrativára...khm..
A merga felé toló (egy ismeretlen látta hogy ...) "ott van velük sodi is" immár rendszeres, gondolom pár tranyófüggő trash gurulka így próbálja áthidalni ,hogy tranyózni lehessen, ja ha ottvan sodi is, akkor más, mehet a tranyó téma.
ÉS megy is, szünet nélkül.
Még a több oldalnyi vod-os cirkusz aszondom nem teljesen off, rengeteg mindent épített a tanszék a vodra, kell egy gyászmunka egy kibeszélés, egy lezárás, és előbb utóbb remélhetőleg valami megoldás is lesz.
Azonban én javaslom, próbáljuk megint kicsit összekapni magunkat, mostanában mindig vannak kilengések, aztán ha odakoncentrál a csapat, akkor jönnek az eredmények.
Évek óta álmodozik(?) arról a troll csapat, Endi púpszászon rohadjon meg az anyjánál, a sufniban.
Se szeri se száma a beírásoknak, fenyegetéseknek az évek során, mi minden fog történni, és milyen pokol lesz az élete.
Ehhez képest a valóságban most mi történik? Ja, vagy X oldal óta megint tranyófórum van.
Röhög a gyagya a markába.
Meggyőződésem, ez a jogsi is egy mániás terelés, amivel leköti magát és eltereli a trollokat.
Ő most a jogsicsinálás előkészületének ráhangolódó szakaszának előszobájának megelőző fázisában van, mondhatni jövő héten már majdnem el is kezdi a jogsit.
Az is kurva gyanus, időről időre lejönnek semmiben lógó infók arról, hogy a kirugás szélén áll, minden előzmény, forrás, következmény, céggel kapcsolatos infók, egyebek nélkül.
Mintha direkt ráerősítene "valaki" erre az "úgyis kirugják, felesleges a melót nyomozni" narrativára...khm..
A merga felé toló (egy ismeretlen látta hogy ...) "ott van velük sodi is" immár rendszeres, gondolom pár tranyófüggő trash gurulka így próbálja áthidalni ,hogy tranyózni lehessen, ja ha ottvan sodi is, akkor más, mehet a tranyó téma.
ÉS megy is, szünet nélkül.
Még a több oldalnyi vod-os cirkusz aszondom nem teljesen off, rengeteg mindent épített a tanszék a vodra, kell egy gyászmunka egy kibeszélés, egy lezárás, és előbb utóbb remélhetőleg valami megoldás is lesz.
Azonban én javaslom, próbáljuk megint kicsit összekapni magunkat, mostanában mindig vannak kilengések, aztán ha odakoncentrál a csapat, akkor jönnek az eredmények.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 17, 2023 20:54:07
x10)
Endre!!
Utaltál már a bírságra, hogy beszéljen veled? Te szub. köcsög.
Utaltál már a bírságra, hogy beszéljen veled? Te szub. köcsög.
Csóró az öreg pedo!
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 17, 2023 20:56:32
x48)
Wesselényi utca a legdrágább A zónába tartozik.
Tranyóéknak már nincs 10 ezer forintjuk se, hogy egyből 30k büntiről beszél tilosban parkolásért vagy valami totál más történt.
Eszt nyeméjtem.

kissendrevagyok
Tranyóéknak már nincs 10 ezer forintjuk se, hogy egyből 30k büntiről beszél tilosban parkolásért vagy valami totál más történt.
Eszt nyeméjtem.

broni
(
x45)
Mar 17, 2023 21:02:34
x45)
nagy pina.
féregnyulvány
(
x7)
Mar 17, 2023 21:03:37
x7)
nagy pina.
nagy szőrös lucskos pina
Csicsó_VOD
(
x4)
Mar 17, 2023 21:03:57
x4)
Kedves régi és új Trollegák!!
Abszolút egyetértek!
Azt viszont ne felejtsd el, hogyha a gyagyás röhög is a markában, az legfeljebb azért van, mert a képzelt valóságában pozitív irányzatot vesznek a dolgok, ami a
amúgy közel sincs így, és mint a fórumon, vagy bárhol máshol, a gyagyás akkor is a közutálat kis rothadó cseresznyéje marad.
A Trashvod strike nagyon megosztotta most a címeres trasheket, mert látható hogy néha itt is megjelenik 1-1 tryharder, de sajnos ez most egy ilyen hullám, viszont aggodalomra semmi ok, mert hiszek abban, hogy minden a helyére kerül, és nem fogok a reggeli kávém mellett hupililát okádni, ha meglátom a gyomai koszlidérc, vagy az exbálnája nevét a fórumon, úgy hogy semmilyen crossover nincs a gyagyával.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 17, 2023 21:05:28
x30)
Az is kurva gyanus, időről időre lejönnek semmiben lógó infók arról, hogy a kirugás szélén áll
Speciel ezzel egyetértek (de még a pedofil is :D), de a többi az úgy van, ahogy írod.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 17, 2023 21:06:36
x30)
Eszt nyeméjtem.
Eszt nyeméjtem.
Szerintem szabálytalanul parkolt és a közteresek bírságolták meg, nem az volt, hogy nem vett parkolójegyet.
Herceg Virág Lilla
Mar 17, 2023 21:07:16
nagy szőrös lucskos pina
Mi a bajod velem?
Mar 17, 2023 21:07:16
féregnyulvány
(
x7)
Mar 17, 2023 21:07:51
x7)
Mi a bajod velem?
a lilla pina az más
az tripperes gombás folyásos büdös pina
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 17, 2023 21:12:41
x48)
Én még arra gondoltam, hogy baszta nézni a 30-as táblát és 50-el ment. Annak pont 30k a díja és 4 pont levonás. Kézben tartott telefon lehet a maradék 3 pont.
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 17, 2023 21:16:08
x39)
Tibi szedi még a hormont, vagy már elfogyhatott?

Andi
(
x13)
Mar 17, 2023 21:20:05
x13)
- Jó napot. Elég szokatlan probléma ez ilyen korban. És kitől kaphatta el a trippert?
- A fiamtól.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
- A fiamtól.
VaranGYROS
Mar 17, 2023 21:20:47
Mercica eléggè összeSodikázta már magàt ahhoz hogy ő is megérdemelje a Trollokat...
Mellesleg szerintem tetőponton vannak most indul a lejtő a Varangyal xdd
Elnézést-bocsánat, NYILVÀN!!
Mellesleg szerintem tetőponton vannak most indul a lejtő a Varangyal xdd
Mar 17, 2023 21:20:47
bolgár jeti
(
x30)
Mar 17, 2023 21:21:05
x30)
Az úgy nem hiszem, mert ha két szabálysertésért basznak meg egyszerre akkor jár valami bónuszpont és egyből 10 fölött jársz, úgy emlékszem :) Pláne nem szokásuk megállítani gyorshajtásért, csak küldik a csekket az üzembentartónak, de mindegy is. Majd kiderül :D
technikai_proba
(
x1)
Mar 17, 2023 21:21:29
x1)
endre, hallod! most kellene belájvoznod, péntek este van, ráérnek a tv néző gyerekek.
gyors helyzetjelentés, vagy valami. többeket érdekel, hogy ma meg lettél-e villázva
gyors helyzetjelentés, vagy valami. többeket érdekel, hogy ma meg lettél-e villázva
Klohek
(
x12)
Mar 17, 2023 21:24:43
x12)
Mint egy troll kiszúrja a rendszámot, a Mazda után megy az a cucc, úgy érzem :D
Elöbb lesz össze baszva a púpszászi putri homlokzata, mint a tibi kocsija megrongálva! Fogadunk?..
Biztatási kár
(
x10)
Mar 17, 2023 21:26:41
x10)
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 17, 2023 21:27:57
x39)
Majd a tranyó elvégzi....
bolgár jeti
(
x30)
Mar 17, 2023 21:29:29
x30)
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a0000236.kor
nincs is 7 pontos :) szerintem ez az egész kamu, kivéve a 30ezres bírság
Golda csiklója
(
x8)
Mar 17, 2023 21:30:43
x8)
Eszt nyeméjtem.
Eszt nyeméjtem.
Egy behajtani tilosba bemenni az 30 ezer a köztereseknél a kerületben.
Sportoló Művészúr
(
x2)
Mar 17, 2023 21:31:00
x2)
endre, hallod! most kellene belájvoznod, péntek este van, ráérnek a tv néző gyerekek.
Dehát ilyenkor minden nomrális ember ráér. Vagy hétköznap este 10 után, esetleg hajnalban vagy hétvégén napközben kell amikor a többség a családjával tölti az időt.
Retard időszámítás szerint a péntek este teljesen lehetetlen időpont.
Mercis Hambi
(
x3)
Mar 17, 2023 21:32:34
x3)
Tranyóéknak mennyi pénzük lehet még ? Már 1 millió alatt?
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2023 21:33:22
x30)
endre-endre-endre! egy igazán fontos dolog felett átsiklottál: tranyónak (vagy varangyosomnak) hogy sikerült nevére venni az autót -ha valóban van nekik és nem megint csak a hetyetye megy-? tán csak nem Gayza pótapád kihagyása pozitív hatással volt az adás-vételre? *pr*
jó-jó persze a kuplunggal átbaszták, dehát tekintve hogy a mazda már bontóban van annyira rossz vételt csak nem csináltak, mint te :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
jó-jó persze a kuplunggal átbaszták, dehát tekintve hogy a mazda már bontóban van annyira rossz vételt csak nem csináltak, mint te :DD
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 17, 2023 21:34:14
x48)
Szerintem továbbra is játszik, hogy Tranyó jogsija ment a lecsóba. Hiába lóbálta a jogosítványát 3 napon belül jön a levél, hogy gatya van.
4:20 (nem röhög)
"7 PONTOT LE FOG VONNI A JOGOSÍTVÁNYOMBÓL!! 7 PONTOT?? TE FASZ! 7 PONT? AZ TUDOD MENNYI? ÚJRA KELL RAKNOM TE FASZ."
11:30
"Ember küldjél el vizsgára, küldjél el. Ott a PÁV2-esem elmegyek vizsgára geci, leteszem a vizsgát de te utána úgy orrba baszlak ahogy illik te szar, mert elvetted semmire a jogsimat te fasszopó kis geci."

kissendrevagyok
4:20 (nem röhög)
"7 PONTOT LE FOG VONNI A JOGOSÍTVÁNYOMBÓL!! 7 PONTOT?? TE FASZ! 7 PONT? AZ TUDOD MENNYI? ÚJRA KELL RAKNOM TE FASZ."
11:30
"Ember küldjél el vizsgára, küldjél el. Ott a PÁV2-esem elmegyek vizsgára geci, leteszem a vizsgát de te utána úgy orrba baszlak ahogy illik te szar, mert elvetted semmire a jogsimat te fasszopó kis geci."

7kertroll
Mar 17, 2023 21:34:25
nem parkolás - behajtási szakasz van, ahova csak lakossági behajtás van

ez kiegészítve, "kivéve lakossági behajtás":

és igen valahol 30E a bünti, aki behajt és közteres leinti

Mar 17, 2023 21:34:25
Sportoló Művészúr
(
x2)
Mar 17, 2023 21:35:47
x2)
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a0000236.kor
Biztatási kár
(
x10)
Mar 17, 2023 21:37:23
x10)
Szerintem továbbra is játszik, hogy Tranyó jogsija ment a lecsóba. Hiába lóbálta a jogosítványát 3 napon belül jön a levél, hogy gatya van.
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 17, 2023 21:40:41
x48)
Az jó :D
Akkor most fölösen ott lesz egy autó és fölösen javítják 120 ezerért, mert nem vezetheti senki a csapatból xD
Biztatási kár
(
x10)
Mar 17, 2023 21:40:56
x10)
Ráadásul idén januárt 1-től nem kell bemutatni a jogosítványt és a forgalmi engedélyt közúti igazoltatáskor, utólag kell leadni, ha elveszik. Ha mutatta a lájfban, csak emiatt tudta.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 17, 2023 21:46:36
x30)

cucksodi
(
x3)
Mar 17, 2023 21:47:49
x3)
Ez csodás évad közi kaland lesz
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 17, 2023 21:49:19
x48)
Endre azt vágod, hogy a KRESZ lerakása után csak 2 éved van letenni a gyakorlati részt ? :D:D:D
kissendrevagyok
bolgár jeti
(
x30)
Mar 17, 2023 21:50:42
x30)
Hogy?
"Ha a járművezető egyszerre több szabályszegést is elkövetett, és ezt egy eljárásban bírálja el a hatóság, a bűncselekmények közül a legmagasabb pontszámmal járó bűncselekményhez rendelt pontszámot 5 ponttal kell növelni. Azonban ha a járművezető szabálysértést, közigazgatási bírsággal járó szabályszegést követett el, úgy a legmagasabb pontszámmal járó szabálysértéshez rendelt pontszámot a kisebb súlyú szabálysértéshez rendelt pontszám felével kell megemelni. De az nem érheti el az egyes szabálysértésekre megállapított pontszámok felső határának együttes tartalmát."
noikabatgomb
(
x10)
Mar 17, 2023 21:51:03
x10)
Ismerven a dolgokat amiket endre kifizetett majd megtanult ez egy tokeletesen elkoltott 100 euro volt
Ebben eddig lehetett eljutni.
sodika
Mar 17, 2023 21:51:28
Endre azt vágod, hogy a KRESZ lerakása után csak 2 éved van letenni a gyakorlati részt ? :D:D:D
Tudom.
Egyszer 17 évesen már letettem, csak szüleim elbaszták a folytatást. Ezúttal nem hagyom.
Mar 17, 2023 21:51:28
Hahó
(
x136)
Mar 17, 2023 21:51:39
x136)
köszönjük a bizonyítékot arról, hogy eddig hazudoztál a létező jogosítványodról, te hazug tetű!
hazug, pedofil, bűnöző, alkoholista, drogos tetű vagy!
piszony.
hazug, pedofil, bűnöző, alkoholista, drogos tetű vagy!
piszony.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Mar 17, 2023 21:52:06
x3)
szüleim elbaszták a folytatást
Minden a te hibád!
sodika
Mar 17, 2023 21:52:12
30 óra?
3 órás alkalmakkal ez 10 alkalom, 5 hétvége, kvázi egy hónap.
Ha szombatonként csinálom, akkor 2.
Nyárra meglesz.
Nyárra meglesz.
Mar 17, 2023 21:52:12
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 17, 2023 21:52:31
x48)
Ez a kép még lemaradt. Szerintem ez alapján beháromszögelhető hol csinálja a jogsit.
kissendrevagyok
Érdeklődő
(
x6)
Mar 17, 2023 21:52:40
x6)
Tudom.
Te debil, az 'E' kategóriád miatt sosem lehetett jogosítványod. És nem lesz most sem.
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 17, 2023 21:52:59
x39)
Kondit befizetted gyagyás, vagy még a halasztást fizeted?
Jonciii
(
x8)
Mar 17, 2023 21:53:03
x8)
30 óra?
Nyárra meglesz.
Nyárra meglesz.
Te nagyon hülye vagy :D
Hahó
(
x136)
Mar 17, 2023 21:53:27
x136)
Nyárra meglesz.
de jó lesz ezzel ÉVEKIG szopatni, te hazug, pedofil, bűnöző, alkoholista, drogos tetű. :)))
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 17, 2023 21:53:57
x48)
30 óra?
Nyárra meglesz.
Nyárra meglesz.
Endre garantálom, hogy nem tudod 29 óra alatt megcsinálni + vizsga. Ez 100%. Max automatán.
SyntaxError
(
x24)
Mar 17, 2023 21:54:25
x24)
30 óra?
Nyárra meglesz.
Nyárra meglesz.
Azt ugye tudod, hogy az ittas vezetést büntetik? Akkoris, ha oktatóval vagy, hahó.
(Bár addig el se jutsz, hogy forgalomba engedjenek.)
féregnyulvány
(
x7)
Mar 17, 2023 21:55:03
x7)
30 óra?
Nyárra meglesz.
Nyárra meglesz.
álmodj
ha gyökér vagy kellenek + órák
hétvégén meg pont nem rád lesz szüksége az oktatónak te barom
3 órát egybe nem vezethetsz
buzirudi.
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 17, 2023 21:55:04
x39)
Endre megint részeg és hülyeségeket "beszél", amiker holnap törölni fog...
bolgár jeti
(
x30)
Mar 17, 2023 21:56:02
x30)
30 óra?
Nyárra meglesz.
Nyárra meglesz.
Hát hogyne, mert az oktatók imádnak retardákkal hétvégén foglalkozni, plusz pénz nélkül pláne :)
Nebats
Mar 17, 2023 21:56:04
Beteg
Mar 17, 2023 21:56:04
Darth Tibor
(
x7)
Mar 17, 2023 21:56:45
x7)
nem parkolás - behajtási szakasz van, ahova csak lakossági behajtás van
Vagy a 7 az a kerület, ahol megbaszták, és nem a pont amit rábasznak a herélt jogsiára. Kinézem abból a hülyéből, hogy összekeverte.
Hahó
(
x136)
Mar 17, 2023 21:56:57
x136)
adnak hétvégén is órát, jó magas pótlékért.
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 17, 2023 21:57:04
x48)
Itt 33.900 Ft az online oktatás
www.sprintjogositvany.hu/arak.html
kissendrevagyok
www.sprintjogositvany.hu/arak.html
bolgár jeti
(
x30)
Mar 17, 2023 21:57:12
x30)
buzirudi.
Volt az a kedvenc kérdésem, hogy ha a villamospotló autóbusz balról érkezik a körforgalomba a villamossínen, akkor kinek van elsőbbsége :D
cucksodi
(
x3)
Mar 17, 2023 21:57:48
x3)
30 óra?
Nyárra meglesz.
Nyárra meglesz.
Erröl nyomok egy screenshotot. Úgy érzem jól fog öregedni.
sodika
Mar 17, 2023 21:58:02
Választható autómata.
Mar 17, 2023 21:58:02
bolgár jeti
(
x30)
Mar 17, 2023 21:58:06
x30)
Eddig ez a legjobb hipotézis szerintem :)
sodika
Mar 17, 2023 21:58:11
automata, na
Mar 17, 2023 21:58:11
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2023 21:58:14
x68)
Tudom.
Már van jogsid, te hülye vagy?
Sztrapacska
(
x6)
Mar 17, 2023 21:58:44
x6)
Itt 33.900 Ft az online oktatás
sprintjogositvany.hu/arak.html
sprintjogositvany.hu/arak.html
Ráadásul szolnokiak.
féregnyulvány
(
x7)
Mar 17, 2023 21:58:47
x7)
endre beírná hogy
“nekem”
bolgár jeti
(
x30)
Mar 17, 2023 21:58:52
x30)
Választható autómata.
sodika
Nyilván automatát fogok kérni, ha elfogadják.
Nem vezetni akarok, hanem plasztikkártyát, úgy tökmindegy.
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2023 21:59:18
x68)
Nyilván automatát fogok kérni, ha elfogadják.
Ja, mint a John Harris, megmutatod, és azt mondod, hogy te forma egyes pilóta vagy, nem?
sodika
Mar 17, 2023 21:59:22
Mar 17, 2023 21:59:22
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2023 21:59:36
x68)
A double jumpot nem értetted a DOOM-ban te fogyatékos, tényleg ennyire hülye vagy?
Mifaaaaaaaaaaaan
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 17, 2023 21:59:39
x48)
Választható autómata.
féregnyulvány
(
x7)
Mar 17, 2023 21:59:45
x7)
akkor nemvoltál ormótlan alkoholista
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2023 21:59:54
x68)
jó, de akkor még nem voltál alkoholista
sodika
Mar 17, 2023 22:00:18
B kategória, és kész.
Mar 17, 2023 22:00:18
féregnyulvány
(
x7)
Mar 17, 2023 22:00:39
x7)
piszony
piszony piszony
de asodi teslát vesz majd ,ott nemkell vezetnie sem
cucksodi
(
x3)
Mar 17, 2023 22:00:41
x3)
endre beírná hogy
“nekem”
“nekem”
"Ha a villamosnak lehet, akkor nekem is! Neki egyszer se volt piros lámpja nekem meg 2x is! Ha még egyszer arra járok nem lehetsz piros, mert betöröm az orrod!"
sodika
Mar 17, 2023 22:01:00
Egyébként kocsit akar a faszom.
Ellesz ez a tárcámban, és max sharing-ot használok néha poénból.
Mar 17, 2023 22:01:00
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2023 22:01:26
x68)
Akkor egy újabb okos befektetés. Napi Hahó lesz?
féregnyulvány
(
x7)
Mar 17, 2023 22:01:31
x7)
B kategória, és kész.
B kategória, és kész.
temarcsak tudod gyoker
ha automatan tanitanak vezetni es olyanban vizsgazol le akkor nem vezethetsz manualt
arra ujra lekell majd raknod
kurvaokos a sodi megint
inkabb dugulnal be
Nem vagyok őrült
(
x3)
Mar 17, 2023 22:01:38
x3)
endi, kibaszott értelmes ábrázata van a bikádnak.

Minden O és K

sodika
Mar 17, 2023 22:01:39
piszony
Baromság.
Mar 17, 2023 22:01:39
bolgár jeti
(
x30)
Mar 17, 2023 22:01:40
x30)
Mázlid pedofil, hogy dolgoznak hétvégén is, talán hétfőre vissza is kapod a pénzed :D
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2023 22:01:53
x68)
Baromság.
fú de buta vagy te jó ég, mennyit ittál ma amúgy?
Rosszratyivagy
Mar 17, 2023 22:01:57
B kategória, és kész.
B kategória, és kész.
Már hogy ne lenne? Ne beszélj már ekkora faszságot, Endre! Akkor a szemüveget sem írják bele nem?
Mar 17, 2023 22:01:57
cucksodi
(
x3)
Mar 17, 2023 22:01:58
x3)
Akkoriban több funkcionáló agysejted volt. Mára az alkohol meg a drog megtizedelte öket fikás.
sodika
Mar 17, 2023 22:02:17
temarcsak tudod gyoker
Mar 17, 2023 22:02:17
féregnyulvány
(
x7)
Mar 17, 2023 22:02:31
x7)
Baromság.
ne okoskodj már
a B nálad a buzit jelenti
nézz utána inkább,buzi
bolgár jeti
(
x30)
Mar 17, 2023 22:03:07
x30)
B kategória, és kész.
B kategória, és kész.
féregnyulvány
(
x7)
Mar 17, 2023 22:03:19
x7)
megint vitázni akar buzi? multkor is nekem volt igazam :D
nézz utána
funkcionalis analfabeta vagy
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 17, 2023 22:03:33
x48)
A jogsira rá lesz írva, hogy nem vezethetsz manuálist tetyó.
Sharing autót (pl. MOL Limo) meg csak 2 éves jogsival lehet használni ;)
sodika
Mar 17, 2023 22:03:40
Á, tényleg van ilyen.
Jó, akkor manuálisat választok :D
Mar 17, 2023 22:03:40
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Mar 17, 2023 22:03:50
x5)
De van, ha autómata váltós kocsin vizsgázók az bekerül a jogosítványodba, csak olyat vezethetsz azzal.
Jozsii Busák
(
x5)
Mar 17, 2023 22:04:19
x5)
Elkèpzelem ahogy Tibornak soförködik.. Elkezdi hozni a csetlő botló buzit,mindig rosszirànyba fordul közben tibor részegen üti vágja mint a lovat közben részegen örjöng!! Jó lesz ez gyagyás tódi,hajrá!!!
Jozsii Busák
féregnyulvány
(
x7)
x7)
Á, tényleg van ilyen.
kérjél bocsánatot
sodika
Mar 17, 2023 22:04:22
Akkor marad a kuplung :D
Mar 17, 2023 22:04:22
bolgár jeti
(
x30)
Mar 17, 2023 22:04:38
x30)
Á, tényleg van ilyen.
féregnyulvány
(
x7)
Mar 17, 2023 22:05:01
x7)
Akkor marad a kuplung :D
vegyél teslát
sodika
Mar 17, 2023 22:05:21
challenge accepted xD
Mar 17, 2023 22:05:21
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Mar 17, 2023 22:05:22
x5)
Á, tényleg van ilyen.
Manuális váltóson 1% esélyed lesz átmenni a forgalmi vizsgán a te képességeiddel, autómata váltóssal akár még 20% esélyed is lenne…
147 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™