Jövök már!
Rábaszni, egész jól tud!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Pöcsödnek is hiába mondod, hogy állj fel..
Le se szarja a pofádat.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Amit mindenki köztük a trashribi is leszar! Mert az érdek érvényesítő képeséged egy nagy nulla! Lásd Gayza és Márkcica is csak röhög rajtad, utalás helyet. Ugyanugy ahogy Golda is, mert nem mersz szembeszálni vele a befordított faszu, buzi szerelmed miatt se.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ettől biztos jól beszart !
1
Azért mert ....
szeret téged és nem akar elveszíteni ? :D
2
zsarolod ?
3
baleknak néz és veled akarja kifizettetni viktrollsz pénzét?
És akit egy 5 vagy 6 osztályos Benki Tibi is becsicskit egy retard konferencián! De azért ö megtilt valakinek, bármit is.
HOL VANNAK A KISCICÁK TE PEDOFIL ÁLLATKNÍZÓ SZARDARAB?!
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Tehát zsarolod ? :)
Tessék gondolkodni.
Elúszott ingatlanok, diplomák, vagyon és emberi méltóság.
A nullát elérve pedig a mínusz tartományban folytatod a mai napig. Jelenleg egy eladhatatlan tanya, 50kEUR adósság, leromlott egészség és számos probléma van.
Tessék gondolkodni!
De nem is ezek a problémák, sokkal veszélyesebb az elmebetegséged, ami ebbe visz bele és nem engedi érzékelned a helyzeted súlyát sem!
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Ki kell menni a helyszínre, nincs mese
kissendrevagyok
pont te fogsz barmit is megtiltani annak a hazug szegedi kurvanak :DDDDDDDDD
nalad nagyobb,alattomosabb zaklato nem nagyon letezik.
konkrétan semmi köze a csajhoz de megtiltja neki, ,hogy hazudjon :DDDDD
Akkor mi lesz ha hazudik, nem őt választja hanem a Tibit?
Juci előbb a tölcsérbe kap két gombócot, majd a szemei alá.
Puncicája van a cicának.
Tranyó indulj meg!!!
kissendrevagyok

Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Ebben ő idáig nem fog eljutni.
Ingatkanügyek
Jozsii Busák
Mögöttem borozott a lamantin borfesztiválon tegnap , ezzel a gyerekkel akit emlegettek itt. Azt nemtudom hogy a korcsot kiosztotta -e, de a cigány irt neki valahol, ő is meglepődött rajta, és hangosan mondta hogy ez miért nem hagy már békén:D korcsról nem hallottam semmit, utána mi fel is álltunk onnan, ők maradtak. Egyébként nemtudom Fifi, de ezzel a sráccal akarsz versenyezni? Jóképű, van kiállása, jól néztek ki együtt még a lamatinnal is:D engedd el ezt a szegedi szálat , jóból. És tényleg valami ingatlanosról is beszéltek :D
arról van szó akinek a tiktok videója ismét kikerült Laumó oldalára ?
www.tiktok.com/@mayerlaura91/video/7181123965572615430
kissendrevagyok
Most tényleg túl jó idő van ahhoz, hogy ilyesmit elképzeljek. A "fiatal" 60-as, alkoholista, hajléktalan, zakkant, mosdatlan, ragyásképű szerelmespár. Romantika á lá Gémeskútföldje.
Ingatkanügyek
Nem, nem ő az.
Nyíltan árulok drogot az interneten, telefonokat, bicikliket lopok. Néha még becsúszik egy kis zsebtolvajlás is.
Egy kis piti bűnöző vagyok, elkapnak.. majd kinevetem a hatóságokat, ha kapok is pár évet majd egyszer, a haverok bent várnak.
Majd minden kezdődik újra, és újra.
Ha a börtön nem tántorít el, majd valami trashretardbohóc videója igen.
Endre, neked a rendorok nem tiltottak meg a hazudozast? Aztan megis a szemukbe hazudtal.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Igen. Próbálja letiltani mindenhonnan a fekélyes farkút, de ő is zaklató elmebeteg mint a gyagyás, így mindig megtalálja.
Puncicája van a cicának.
Röhögve átmegy ettől!
Nálam az oktató egy igazi kültelki köpcös proli volt, az az erőszakos, primitív fajta - valami koszlott kft -vel a háta mögött.
A vizsgabiztos?
Úgy nézett ki, mint egy nyugalmazott BM-es elvtárs: sötétített szemüveg, pecsétgyűrű, autóstáska.
Olyan fajta emberek, akik a szemkontaktustól is irtóznak, igazi sunyi, ügyeskedő csótányok.
Borítékkal tutira átmegy Fifi.
Szóval ezek olyan NPC-k, akik faszra húzása érdektelen, ki tudja, hány ember élete szárad a "lelkükön", ha a snecologia érdeke kívánja, hát mehetnek a darálóba ők is. :D
Nyuszifülnek tiltogatsz meg dolgokat, Gyagya? Jól teszed, hiszen te egy erős férfi vagy, akit még sosem rakott inasba nő. Mutasd csak meg ki az úr a házban, csapj az asztalra, abból mindig jól jössz ki!
Ingatkanügyek
Hogy be van karomlva a kis nyomorék.
Fifi, nem arról volt szó, hogy visszamész anyádhoz és debuggolsz? Csak közben benyakaltad a kimaradt 4-5 sört és már világodat nem tudod?
igaza van a sodinak, a hétvége a pihenésé és a bulié. dolgozzanak hétvégén a trollok, a budai dandy kiélvezi szent szabbat napját.
vérdíj target nr. 1
Szóval akkor a 31 éves korára az agyatlan trashribi körbevette magát pedofil púpszörnnyel, fekélyesfaszú dögevővel meg 2 millió forintos balek, zaklatókkal? Majd hogy ezektől szabaduljon, elkezdet egy maffiózó gyerekével enyelegni. Akkor minden fasza és rend van, mert dolgozik az Univerzum!
Ja, biztos is. A ribi ezt csinálja, mióta csak megjelent a porondon: húzza a retardok agyát, elhiteti velük, hogy számítanak neki, úgy csinál, mintha beválna rajta a retardok manipulációja, aztán letiltja őket a picsába. Mikor megint elindul valami a tranyóval/múmiával, a bálna megint bedobja magát, hogy szart kavarjon.
Most éppen adja a púposnak az áldozatot, pofázik fűnek-fának (aha, biztos ki lett figyelve a borfesztiválon), uszítja a korcsot Viktorra és a Portik majomra, aztán esténként bőgicsél, mert undorodik magától is és azon filózik, hogy bevegye-e az összes altatóját, de mindig úgy dönt, hogy inkább csak atomra bebaszik.
Senki nem figyelte ki, rengetegen voltak, előttünk ültek . Egyébként leszarom a lamantint is, a fasziját is. Én örülök ha a korcs szenved és kész.
Abban a családban a kis cshengét sajnálom a legjobban. Borzasztó gyerekkora lehet abban a putriban. Apja folyamatosan iszik, élőzik, fenyegetőzik, eljár kurvázni és drogozni, hetente viszik a felpuffadt testét a mentők, késő estig reng a ház a mulatóstól és folyamatosan jönnek-mennek otthon a gyanúsabbnál gyanúsabb alakok. Múmia meg nyugtatgatja magát, hogy a cigány igazából őt szereti és arra a pár napra nyugodtan lemehet kúrogatni a Laumót, mert úgy is hazajön. Még kifizeti neki a vonatjegyet, megveszi a söröcskét és a töményet is, eltartja a munkanélküli naplopó cigányt csak ne kelljen szembenézni azzal, hogy szétbassza a gyereke életét és mit fog kezdeni magával egyedül.
kissendrevagyok
Nagyon nem hiányzik egyetlen egy Endrefejű macska sem ebbe a világba.
Minden O és K
Sőt, Bandikával kapcsolatban több alkalommal is felmerült már az a vád, hogy külföldön biszex kurvaként keresi a kenyerét. (az tény, hogy mindkét kapura játszik)
Minden O és K
Akkor mar ertem miert ragaszkodik hozza ennyire a pedofil.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Vajon kitől vannak a kiscicák?
Gyanús időbeni egyezèsek vannak itt kèremszèpen!
Korcs!
Kész hitelke, macskatartást fizetni?
Púpp a púp hátán
3 nap múlva lesz pont 1 hónapja hogy utoljára láttuk a macskát. Azóta semmi róla pedig naponta jönnek a flokkok a haszienda teraszáról, sőt volt azóta kb 20 perces live is onnan mikor Golda bepofozta a fáskamrába a korcsot, a macska abba se bukkant fel. Mikor utoljára láttuk akkor már rendesen gömbölyödőt amiből gyanítható, hogy már nem sok volt neki vissza az ellésig, talán max 2 hét.
De még ha igazad is van és nem ellett, és ezt látják az állatvédők, akkor is simán visszajárhatnak látva a körülményeket, hogy ellenőrizzék, minden rendbe van e a kicsikkel, mi lesz a sorsuk, hova kihez kerülnek majd ha megerősödnek.
Szóval szerintem, ezzel veszteni nem veszthetünk.
Kezelem. Indulhatunk.
Úgy ahogy a dokumentum olvasgatással a programozást. Ennek az eredményét szerintem látjuk mind.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
En elkepzelhetetlennek tartom.
Meg ha nem is lenne massziv alkoholista, akkor is keptelen lenne sikeresen levizsgazni. A gyagyasrol beszelunk, haho!
Ha ez igaz lenne, akkor nem látnád újra és újra vendégül a pedofilt, nem itatnád, nem pátyolgatnád és nem simogatnád a púpját. Te csak saját magadat szórakoztatod, pedig jobban járnál egy pszichológussal.
Holnap se.
A tanszék megtiltotta
contains language which some may find offensive
Meglehet próbálni, de volt itt írás, hogy más ügybe lett nekik szólva de semmi reakció, közbelépés nem történt részükről és, hogy valószínűleg ók csak olyanokal foglalkoznak amikből nagyobb hírverést, reklámot lehet csinálni.
Sajnos az ilyen állatvédelmis, állatmentéses dolgok elégé pénz és idő igényes dolgok tudnak lenni, amik miatt ezeknek a szervezeteknek és elkell dönteniük hogy melyik ügyel foglalkoznak. Ilyen szempontból viszont tényleg jobb akár egy Púpszászi kicsit talán harciasabb állatvédőt keresni és neki szólni ahogy talán az ma is megtörtént egy hozzászólás alapján mint egy ilyen országosan ismert szervezetnek szólni. Max az a púpszászi állatvédő értesíti azokat a szervezeteket ahonnan tudja hogy számíthat segítségre, ha úgy alakul.
Én amúgy pár hete találtam egy elvileg púpszászi egyesületet lásd a linkeket, viszont mivel a fb oldaluk lassan 1 éve nem mutat semmi aktivitást igy nem hirdetem itt. De azért most beteszem hátha valaki megpróbál velük kapcsolatba lépni
Harcos Civilek Gazdikeresői
gazditkeresek.hu/szervezetek/harcos-civilek-gazdikeresoi-/626
FB
www.facebook.com/profile.php?id=100057344024002
Nem hát. Ha eljut a gyakorlati órákig (nem fog, már csak azért sem, mert a jövő héten ki lesz baszva és akkor megint lájfdéndzsör lesz), az első éles helyzetben rohamot fog kapni, mert ugyebár alkalmazkodási zavaros.
Ugyanúgy, ahogy az Erzsébet téren idegrohamot kapott egy váratlan telefontól, ugyanúgy, ahogy az első állásinterjúkor kilépett a Skypeból és letiltotta a hr-est egy váratlan kérdés miatt, ugyanúgy, ahogy mészárlással fenyegette a szemüvegét elcsenő trollt, a forgalomban is hisztérikus lesz.
Na most a vezetésoktatók hiénák, ha jó pénzt fizetnek nekik, még a tranyónak is megcsinálják nyelvtudás nélkül a robogójogsit. A saját életüket viszont nem kockáztatják pár tízezerért. Az első ilyen kiakadás után megmondanák neki, hogy menjen a kurva anyjába.
Ha magyarázókártyák mennek a sulinak, ki lehetne emelni az alkoholizmusa mellett (mert az pont nem érdekli az iskolát szerintem, minden 3. ügyfelük alkesz) azt is, hogy nemrég jött ki a pszichiátriáról és a váratlan helyzetekre úgy reagál, hogy tombolni kezd, néha pszichotikus állapotba is kerül. Vigyázzanak az oktatójuk testi épségére.
:D Nem, akkor éppen nem fideózott.
A fórumon írta: "Elnézést kértem, letettem, és blokkoltam a csávót Skype-on. " forum.sodika.org/?pageNo=3938&highlight=404174#comment-404174
Nincs már külön rutin, egyből a forgalomban kezdenek.
szutyok
Ez igaz, viszont ha látják rajta, hogy teljesen segghülye akkor az első útja kietlen parkolókba-régi laktanyákhoz-város széli ipartelepre fog vezetni, ahol próbálják neki megtanítani, hogy ne ugorjon fel a kuplungról.
Ha ez nem válik be fel fogják ajánlani a hidrodinamikus sebváltóst, ha az sem megy elköszönnek tőle.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Valami hasonlót tudok elképzelni (mint amikor a drón megindult felé :D): "jajj jézusom, ne ne" XDDD
szutyok
Hat ez zsenialis!
“ Hát, azt hittem, pörögni fognak a kérdések, de amikor 10 perce csöndben hagyta, hogy az absztakt osztályok és interfészek közti különbségről beszéljek, anélkül, hogy közbeszólt volna, inkább én köszöntem el.”
Meg csak le se tudta irni helyesen, hogy absztrakt!
Gyere mar pedofil!
Meseld mar el most sajat szavaiddal, hogy mik a kulonsegek az absztakt osztályok és interfészek kozott!
Most sem megy, mi? :D
A tanszék remélem vörös riasztást fog kiadni Szolnok környékére arra a 2-3 órára, amíg sodit ki nem vágja az oktatója.
Vagy majd 5dikbol/6dikbol rogton berakja R-ettenetesbe! :D
Az a Race mód, Endre!
Aki a farkát markolássza szürkezónás meztelen nudista gyerekekről készült weblapra, az pedofil.
Aki 10 éves kislányokat kéjesen, cicázva videóz maximális zoommal, az pedofil.
Aki az fkk lapszámait betéve tudja, melyiknél kell keresni a meztelen gyerekeket, mint Kiss Endre Farkas, akire a fentiek mind igazak az pedofil.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Szerencsére a mai ótók már ezt nem engedik, fizikálisan képtelenség rossz sebességbe tenni a kocsit. Elég, ha mondjuk 5-ből 3-ba teszi, az egy 90-es tempónál kb olyan, mintha a fékbe taposna. Az orbitrágók beleékelődnek a kormányba.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Igen, tudom. Vicc vot na.
En csak azt sajnalom, hogy nem lesz bekamerazva a tanulokocsi. Mekkora stream lenne! Foshna!
Van tokod liveot inditani az elso vezetoi oradon, pedofil?
Szerző:
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 20, 2023 14:23:02
Válasz
(12)
x17)
Válasz
(12)
Megint nagy a pofád korcs..
Punszisza a lekjopp!
nabejj
(
x3)
May 20, 2023 14:23:28
x3)
Tibi után szabadon már te is maffiózóra ittad magad?
irodalmi szófordulatokkal beszél
miskolcigány
(
x5)
May 20, 2023 14:24:13
x5)
Se kocsid, se faszod, Endre. Hogy akarsz igy baszni?
A munka nem megoldás.
Pofáraesés
May 20, 2023 14:24:31
Megint nagy a pofád korcs..
Jövök már!
May 20, 2023 14:24:31
Betöjt Laptop
(
x39)
May 20, 2023 14:24:51
x39)
Se kocsid, se faszod, Endre. Hogy akarsz igy baszni?
Rábaszni, egész jól tud!
Nemvoltdurex
(
x13)
May 20, 2023 14:26:26
x13)
Mert megtiltottam.
Pöcsödnek is hiába mondod, hogy állj fel..
Le se szarja a pofádat.
Pitonsz
May 20, 2023 14:28:54
Nyuszifüled azért remélem arról nem felejtett el szólni, hogy össze akarnak költözni. Hoppá! Akkor is mész majd hozzájuk Gyagya?
May 20, 2023 14:28:54
trashWOODstock varangya
(
x3)
May 20, 2023 14:29:29
x3)
Nyerőnek kinéző perek, alkoholizmus kigyógyulási tervek, shikeres KRESZ… csak nem újabb mélyrepülésre készülünk SoDI?
Te max a szopórollert vezeted, de azt nagyon xddd
Te max a szopórollert vezeted, de azt nagyon xddd
Kanos Aggastyán
May 20, 2023 14:30:45
Egy falusi alkoholista pereket provokál maga ellen.
May 20, 2023 14:30:45
max5enutálnak
(
x47)
May 20, 2023 14:31:47
x47)
A nagy manipulátor és hatalomgyakorló, akit csövesek, 8 osztályt végzett nyomorultak húztak le vagyonokkal, aki olyan buta fasz, hogy 41 évesen az anyjánál lakik és maradékon él.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Kanos Aggastyán
May 20, 2023 14:35:51
Amúgy ez a jogosítvány business is egy korrupt proli szartelep, mindenféle sunyi taxisofőr szintű emberekkel.
Tartok tőle, hogy szerez jogosítványt és azzal tényleg tragédiát okoz.
Ugyanakkor tele az internet a deviáns viselkedésével, szerintem egy állampolgári bejelentés nyomán alá lehetne vetni vizsgálatnak, ami megerősíti majd, hogy alkoholbeteg, így el lehet tiltani a vezetéstől. És a videók elegendő alapot adnak a pszichés alkalmasság ellenőrzésére is.
Tartok tőle, hogy szerez jogosítványt és azzal tényleg tragédiát okoz.
Ugyanakkor tele az internet a deviáns viselkedésével, szerintem egy állampolgári bejelentés nyomán alá lehetne vetni vizsgálatnak, ami megerősíti majd, hogy alkoholbeteg, így el lehet tiltani a vezetéstől. És a videók elegendő alapot adnak a pszichés alkalmasság ellenőrzésére is.
May 20, 2023 14:35:51
Kanos Aggastyán
May 20, 2023 14:38:51
.. számos videóban ő maga beszél az alkoholizmusáról, éppen a jogosítvány kapcsán.
Ha ez nem elég alap, akkor a hatóság is csődtömeg!
Ha ez nem elég alap, akkor a hatóság is csődtömeg!
May 20, 2023 14:38:51
EasybankosPedo
(
x23)
May 20, 2023 14:41:55
x23)
Mert megtiltottam.
Amit mindenki köztük a trashribi is leszar! Mert az érdek érvényesítő képeséged egy nagy nulla! Lásd Gayza és Márkcica is csak röhög rajtad, utalás helyet. Ugyanugy ahogy Golda is, mert nem mersz szembeszálni vele a befordított faszu, buzi szerelmed miatt se.
Mercis Hambi
(
x3)
May 20, 2023 14:45:14
x3)
Mert megtiltottam.
Ettől biztos jól beszart !
1
Azért mert ....
szeret téged és nem akar elveszíteni ? :D
2
zsarolod ?
3
baleknak néz és veled akarja kifizettetni viktrollsz pénzét?
EasybankosPedo
(
x23)
May 20, 2023 14:46:34
x23)
A nagy manipulátor és hatalomgyakorló, akit csövesek, 8 osztályt végzett nyomorultak húztak le vagyonokkal, aki olyan buta fasz, hogy 41 évesen az anyjánál lakik és maradékon él.
És akit egy 5 vagy 6 osztályos Benki Tibi is becsicskit egy retard konferencián! De azért ö megtilt valakinek, bármit is.
linzicsibe
(
x2)
May 20, 2023 14:46:39
x2)
Mert megtiltottam.
HOL VANNAK A KISCICÁK TE PEDOFIL ÁLLATKNÍZÓ SZARDARAB?!
xray
(
x21)
May 20, 2023 14:46:42
x21)
May 20, 2023 14:46:42
Én még abba bízok, hogy ha esetleg átmenne az EÜ alkalmasságin (elvileg alkoholfüggők nem kaphatnak), hogy mivel értesítve lett az iskola és az oktatók is, jó sokáig fogják róla lehúzni az óradíjakat. Persze mondhatja sneci, hogy jelentkezik vizsgára viszont az oktatók és a vizsgáztatók évek óta ismerik egymást és simán vezetés előtt az oktató felvilágosítja a vizsgáztatót, hogy ezt a tanulót mindenképpen húzzák meg, mert közveszélyes. Minimum 100 órával számolok, sikeres KRESZ vizsga után 2 évig lehet fejni a fogyatékost. Ráadásul folyamatosan az fog lebegni sneci fejében, hogy basszus már elbasztam majdnem 300-400 ezret most már nem adhatom fel, ráadásul még a csöves szisza is lerakta 30 óra alatt akkor nekem is megy.
a faszpinás hogy röhöghet ezen a szerencsétlen jogsi-nélküli faszkalapon. xd May 20, 2023 14:46:42
Mercis Hambi
(
x3)
May 20, 2023 14:49:00
x3)
Ha bármi ilyesmit hazudozna, kb. 20 perces vlog jönne róla. Esze ágában sincs, hidd el. :)
Tehát zsarolod ? :)
Kanos Aggastyán
May 20, 2023 14:51:39
Tessék gondolkodni.
Elúszott ingatlanok, diplomák, vagyon és emberi méltóság.
A nullát elérve pedig a mínusz tartományban folytatod a mai napig. Jelenleg egy eladhatatlan tanya, 50kEUR adósság, leromlott egészség és számos probléma van.
Tessék gondolkodni!
De nem is ezek a problémák, sokkal veszélyesebb az elmebetegséged, ami ebbe visz bele és nem engedi érzékelned a helyzeted súlyát sem!
May 20, 2023 14:51:39
koszos
(
x11)
May 20, 2023 15:02:58
x11)
tegyuk fel,hogy at fogsz menni mindenen... mi lesz amikor vezetni kell vizsgan pl ? hogyan fogod megoldani,hogy ne remegjen a kezed ? egy szar alkoholista vagy "ember",vicces lesz :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 20, 2023 15:03:54
x17)
Ajjajj Púpos.Válaszolt a púpszászi állatvédő.Mi legyen?
Punszisza a lekjopp!
kissendrevagyok
(
x48)
May 20, 2023 15:04:25
x48)
Ajjajj Púpos.Válaszolt a púpszászi állatvédő.Mi legyen?
Ki kell menni a helyszínre, nincs mese
Mercis Hambi
(
x3)
May 20, 2023 15:12:21
x3)
konkrétan semmi köze a csajhoz de megtiltja neki, ,hogy hazudjon :DDDDD
Akkor mi lesz ha hazudik, nem őt választja hanem a Tibit?
banshee
(
x24)
May 20, 2023 15:12:24
x24)
Endre, milyen zaklatás?
Nem te írtad korábban, ha vki tartozik neked, az a tied és azt csinálsz vele, amit akarsz.
A lamantin tartozik Viktornak?
Tartozik.
Akkor a te logikád alapján az övé és azt csinál vele, amit akar.
Nem te írtad korábban, ha vki tartozik neked, az a tied és azt csinálsz vele, amit akarsz.
A lamantin tartozik Viktornak?
Tartozik.
Akkor a te logikád alapján az övé és azt csinál vele, amit akar.
Golda mama
May 20, 2023 15:15:07
Endre most nem labdázhat fiúk.
May 20, 2023 15:15:07
Nyergesi_Predátor
(
x2)
May 20, 2023 15:17:34
x2)
Azt hallottam a sarki dohányboltban, hogy tegnap is ki lettél osztva Laura által. Világosan meg lett neked mondva, hogy soha a büdös életbe nem mehettek oda. :D
De te azóta is zaklatod, 10 percenként hívogatod..
Elmebeteg pedofil szhaaar. :D
Puncicája van a cicának.
Púpp
(
x1)
May 20, 2023 15:17:56
x1)
Infó, infó!
Jucifer ès Jóska gyerek, kèzenfogva fagyiznak, az Elődutca- Nèpszínház utca sarkán.
Élvezik a jóidőt.
Púpp a púp hátán
Jucifer ès Jóska gyerek, kèzenfogva fagyiznak, az Elődutca- Nèpszínház utca sarkán.
Élvezik a jóidőt.
max5enutálnak
(
x47)
May 20, 2023 15:18:20
x47)
Ha nem tudod bizonyítani, hogy nem esett bajuk a macskáknak, akkor kibaszott gyilkos geci vagytok. Nagyon hamar fel fog korbácsolni pár kerítést ez a dolog, szóval ma éjfélig kapsz időt.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Nyergesi_Predátor
(
x2)
May 20, 2023 15:19:05
x2)
Infó, infó!
Élvezik a jóidőt.
Élvezik a jóidőt.
Juci előbb a tölcsérbe kap két gombócot, majd a szemei alá.
NotFound 404
May 20, 2023 15:19:27
Endre, mit fogsz majd hetyetyézni az állatvédőknek? Ugye tudod, hogy meg leszel faszozva, ha bármi bajuk esett a macskáknak, te púpos genetikai csődtömeg? :)
May 20, 2023 15:19:27
kissendrevagyok
(
x48)
May 20, 2023 15:20:54
x48)
Infó, infó!
Élvezik a jóidőt.
Élvezik a jóidőt.
Tranyó indulj meg!!!
Nemvoltdurex
(
x13)
May 20, 2023 15:21:55
x13)

Kanos Aggastyán
May 20, 2023 15:23:20
Ha megvan az autósiskola, már mehet is a tényfeltárás, de figyelmeztetve őket, hogyha ennek ellenére nem tisztázzák, hogy egy alkoholista, pszichésen alkalmatlan embert juttatnak jogosítványhoz, akkor ők is fel lesznek kérdezve!
Az interneten található videók stabil alapot adnak arra, hogy Fifit meg kell vizsgálni ezügyben.
Az interneten található videók stabil alapot adnak arra, hogy Fifit meg kell vizsgálni ezügyben.
May 20, 2023 15:23:20
seymour schwartz
(
x6)
May 20, 2023 15:24:18
x6)
Ebben ő idáig nem fog eljutni.
Jozsii Busák
(
x5)
May 20, 2023 15:24:32
x5)
A holnapi vlog a Jankóról meg erről a csávóról fog szólni.
Amikor még elkövető pampog... Ez lesz a címe.
Ennyike.
Tibornak most az egyszer bizonyíthattál volna ès Jankot lerendezhetted volna fèrfi módjára.. Ehelyett hoztad a szub homokos formádat,eltudom kèpzelni hogy nevethetett janko a jogi hetyetyèden sőt amilyen balek vagy lehet mèg fizetned is kellet neki. Megint nagy a pofád korcs pedig fogalmad sincs èpp milyen szopatás kèszűl ellened. Amikor még elkövető pampog... Ez lesz a címe.
Ennyike.
Macskaól
May 20, 2023 15:26:02
Azt hallottam a sarki dohányboltban, hogy tegnap is ki lettél osztva Laura által. Világosan meg lett neked mondva, hogy soha a büdös életbe nem mehettek oda. :D
Mögöttem borozott a lamantin borfesztiválon tegnap , ezzel a gyerekkel akit emlegettek itt. Azt nemtudom hogy a korcsot kiosztotta -e, de a cigány irt neki valahol, ő is meglepődött rajta, és hangosan mondta hogy ez miért nem hagy már békén:D korcsról nem hallottam semmit, utána mi fel is álltunk onnan, ők maradtak. Egyébként nemtudom Fifi, de ezzel a sráccal akarsz versenyezni? Jóképű, van kiállása, jól néztek ki együtt még a lamatinnal is:D engedd el ezt a szegedi szálat , jóból. És tényleg valami ingatlanosról is beszéltek :D
May 20, 2023 15:26:02
Sodronyka
(
x4)
May 20, 2023 15:26:55
x4)
Gyagyás, erről egy matyarazos flokk..?

SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd

kissendrevagyok
(
x48)
May 20, 2023 15:27:58
x48)
www.tiktok.com/@mayerlaura91/video/7181123965572615430
seymour schwartz
(
x6)
x6)
Infó, infó!
Élvezik a jóidőt.
Élvezik a jóidőt.
Most tényleg túl jó idő van ahhoz, hogy ilyesmit elképzeljek. A "fiatal" 60-as, alkoholista, hajléktalan, zakkant, mosdatlan, ragyásképű szerelmespár. Romantika á lá Gémeskútföldje.
Norina
(
x2)
May 20, 2023 15:28:55
x2)
Na jól van, elég a szórakozásból, Gyagyas.
Csapj az asztalra, és irány a szegedi lak.
Csapj az asztalra, és irány a szegedi lak.
Macskaól
May 20, 2023 15:34:32
tiktok.com/@mayerlaura91/video/7181123965572615430
tiktok.com/@mayerlaura91/video/7181123965572615430
Nem, nem ő az.
May 20, 2023 15:34:32
Jankó
May 20, 2023 15:34:36
A holnapi vlog a Jankóról meg erről a csávóról fog szólni.
Ennyike.
Ennyike.
Nyíltan árulok drogot az interneten, telefonokat, bicikliket lopok. Néha még becsúszik egy kis zsebtolvajlás is.
Egy kis piti bűnöző vagyok, elkapnak.. majd kinevetem a hatóságokat, ha kapok is pár évet majd egyszer, a haverok bent várnak.
Majd minden kezdődik újra, és újra.
Ha a börtön nem tántorít el, majd valami trashretardbohóc videója igen.
May 20, 2023 15:34:36
Mitokondrium
(
x7)
May 20, 2023 15:34:43
x7)
Mert megtiltottam.
Endre, neked a rendorok nem tiltottak meg a hazudozast? Aztan megis a szemukbe hazudtal.
MaxPayne
(
x24)
May 20, 2023 15:38:55
x24)
Pedofil!
Meseld mar el ezt a hazugsag megtiltosat! Hogy tortent?
Szo szerint idezd!
“Gye gye nyuszifuj, tye tye nem haszudjatsz nyekem tobbety! Ertyed?”
“Persze Endi! Soha tobbet. *tusszentve idiotaz egyet *”
Ugye igy volt Endre?
Meseld mar el ezt a hazugsag megtiltosat! Hogy tortent?
Szo szerint idezd!
“Gye gye nyuszifuj, tye tye nem haszudjatsz nyekem tobbety! Ertyed?”
“Persze Endi! Soha tobbet. *tusszentve idiotaz egyet *”
Ugye igy volt Endre?
Nyergesi_Predátor
(
x2)
May 20, 2023 15:39:53
x2)
Igen. Próbálja letiltani mindenhonnan a fekélyes farkút, de ő is zaklató elmebeteg mint a gyagyás, így mindig megtalálja.
Kanos Aggastyán
May 20, 2023 15:42:44
tegyuk fel,hogy at fogsz menni mindenen... mi lesz amikor vezetni kell vizsgan pl ? hogyan fogod megoldani,hogy ne remegjen a kezed ? egy szar alkoholista vagy "ember",vicces lesz :D
Röhögve átmegy ettől!
Nálam az oktató egy igazi kültelki köpcös proli volt, az az erőszakos, primitív fajta - valami koszlott kft -vel a háta mögött.
A vizsgabiztos?
Úgy nézett ki, mint egy nyugalmazott BM-es elvtárs: sötétített szemüveg, pecsétgyűrű, autóstáska.
Olyan fajta emberek, akik a szemkontaktustól is irtóznak, igazi sunyi, ügyeskedő csótányok.
Borítékkal tutira átmegy Fifi.
Szóval ezek olyan NPC-k, akik faszra húzása érdektelen, ki tudja, hány ember élete szárad a "lelkükön", ha a snecologia érdeke kívánja, hát mehetnek a darálóba ők is. :D
May 20, 2023 15:42:44
seymour schwartz
(
x6)
May 20, 2023 15:51:20
x6)
Mert megtiltottam.
Nyuszifülnek tiltogatsz meg dolgokat, Gyagya? Jól teszed, hiszen te egy erős férfi vagy, akit még sosem rakott inasba nő. Mutasd csak meg ki az úr a házban, csapj az asztalra, abból mindig jól jössz ki!
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
May 20, 2023 16:02:45
x5)
A mínusz hú-hú-húszezer pontocskádat shikerként könyveled gyagyás fasz? :D

Ahhoz képest, hogy maximum öten utálnak nem is rossz.
Na tejhabosítás, csá.

Ahhoz képest, hogy maximum öten utálnak nem is rossz.
ascites
(
x57)
May 20, 2023 16:03:34
x57)
Mert megtiltottam.
Fifi, nem arról volt szó, hogy visszamész anyádhoz és debuggolsz? Csak közben benyakaltad a kimaradt 4-5 sört és már világodat nem tudod?
Kötőjel
(
x12)
May 20, 2023 16:06:21
x12)
igaza van a sodinak, a hétvége a pihenésé és a bulié. dolgozzanak hétvégén a trollok, a budai dandy kiélvezi szent szabbat napját.
kissendrevagyok
(
x48)
May 20, 2023 16:07:09
x48)
állatvédőknek szerintem ez is mehet, főleg az ultrásoknak!
forum.sodika.org/?pageNo=12158&highlight=1231140#comment-1231140
kissendrevagyok
forum.sodika.org/?pageNo=12158&highlight=1231140#comment-1231140
EasybankosPedo
(
x23)
May 20, 2023 16:09:30
x23)
Szóval akkor a 31 éves korára az agyatlan trashribi körbevette magát pedofil púpszörnnyel, fekélyesfaszú dögevővel meg 2 millió forintos balek, zaklatókkal? Majd hogy ezektől szabaduljon, elkezdet egy maffiózó gyerekével enyelegni. Akkor minden fasza és rend van, mert dolgozik az Univerzum!
ascites
(
x57)
May 20, 2023 16:14:48
x57)
Ja, biztos is. A ribi ezt csinálja, mióta csak megjelent a porondon: húzza a retardok agyát, elhiteti velük, hogy számítanak neki, úgy csinál, mintha beválna rajta a retardok manipulációja, aztán letiltja őket a picsába. Mikor megint elindul valami a tranyóval/múmiával, a bálna megint bedobja magát, hogy szart kavarjon.
Most éppen adja a púposnak az áldozatot, pofázik fűnek-fának (aha, biztos ki lett figyelve a borfesztiválon), uszítja a korcsot Viktorra és a Portik majomra, aztán esténként bőgicsél, mert undorodik magától is és azon filózik, hogy bevegye-e az összes altatóját, de mindig úgy dönt, hogy inkább csak atomra bebaszik.
MaxPayne
(
x24)
May 20, 2023 16:18:33
x24)
Eddig hanyszor basztak at a kozvetlen ismerodeid?
Excel biztos van rola.
Mik a szamok?
Anyad = ?
Geyza = ?
Dogevo cigo = ?
Tranyo Tibi = ?
Lamantin = ?
Es hogy szamolsz, hanyszor fognak meg atbaszni?
Excel biztos van rola.
Mik a szamok?
Anyad = ?
Geyza = ?
Dogevo cigo = ?
Tranyo Tibi = ?
Lamantin = ?
Es hogy szamolsz, hanyszor fognak meg atbaszni?
Macskaól
May 20, 2023 16:23:44
Senki nem figyelte ki, rengetegen voltak, előttünk ültek . Egyébként leszarom a lamantint is, a fasziját is. Én örülök ha a korcs szenved és kész.
May 20, 2023 16:23:44
KicsiNéző
(
x13)
May 20, 2023 16:27:29
x13)
Az a macska még simán lehet, hogy nem ellett, Endre meg csak azért tereli a témát, mert kretén.
Az a baj azzal hogyha most kikülditek oda az állatvédőket, hogy lehet, hogy találnak egy sima vemhes macskát, és amikor tényleg gond lesz, akkor meg nem fognak kimenni/nem fognak hinni azoknak a reportoknak, amik Endrét/Goldát gyanúsítják.
Az a baj azzal hogyha most kikülditek oda az állatvédőket, hogy lehet, hogy találnak egy sima vemhes macskát, és amikor tényleg gond lesz, akkor meg nem fognak kimenni/nem fognak hinni azoknak a reportoknak, amik Endrét/Goldát gyanúsítják.
Nonbinary Gayfish
(
x1)
May 20, 2023 16:27:36
x1)
De endre egyébként úgy érzed,hogy egy mondjuk pópszász bécs autóvonal az teljesithető neked alkohol nélkül? Mert eddig nem láttunk tőled olyan 30 percet amikor ne szisszent volna egy sörike. Illetve az sem túl biztató jel,hogy a kresz vizsga épületéből kilépve 2 másodpercen belül szisszent a sör. Úgy érzed képeslennél egy autóvezetéses stresszheylzetben nélkülözni az elixirt?
kissendrevagyok
(
x48)
May 20, 2023 16:28:02
x48)
Abban a családban a kis cshengét sajnálom a legjobban. Borzasztó gyerekkora lehet abban a putriban. Apja folyamatosan iszik, élőzik, fenyegetőzik, eljár kurvázni és drogozni, hetente viszik a felpuffadt testét a mentők, késő estig reng a ház a mulatóstól és folyamatosan jönnek-mennek otthon a gyanúsabbnál gyanúsabb alakok. Múmia meg nyugtatgatja magát, hogy a cigány igazából őt szereti és arra a pár napra nyugodtan lemehet kúrogatni a Laumót, mert úgy is hazajön. Még kifizeti neki a vonatjegyet, megveszi a söröcskét és a töményet is, eltartja a munkanélküli naplopó cigányt csak ne kelljen szembenézni azzal, hogy szétbassza a gyereke életét és mit fog kezdeni magával egyedül.
Nem vagyok őrült
(
x3)
May 20, 2023 16:29:29
x3)
Az a macska még simán lehet, hogy nem ellett, Endre meg csak azért tereli a témát, mert kretén.
Nagyon nem hiányzik egyetlen egy Endrefejű macska sem ebbe a világba.
Nem vagyok őrült
(
x3)
May 20, 2023 16:31:22
x3)
Sőt, Bandikával kapcsolatban több alkalommal is felmerült már az a vád, hogy külföldön biszex kurvaként keresi a kenyerét. (az tény, hogy mindkét kapura játszik)
MaxPayne
(
x24)
May 20, 2023 16:32:16
x24)
Akkor mar ertem miert ragaszkodik hozza ennyire a pedofil.
öklendező szerelő
(
x4)
May 20, 2023 16:36:37
x4)
te macskagyalázó szhar
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Púpp
(
x1)
May 20, 2023 16:40:26
x1)
te macskagyalázó szhar
Vajon kitől vannak a kiscicák?
Gyanús időbeni egyezèsek vannak itt kèremszèpen!
Korcs!
Kész hitelke, macskatartást fizetni?
Nyergesi_Predátor
(
x2)
May 20, 2023 16:45:35
x2)
Én azért örülnék annak, ha a gyagyás, full részegen csinálna egy gyülölködős Portikozó flokkot. :D
Puncicája van a cicának.
EasybankosPedo
(
x23)
May 20, 2023 16:49:19
x23)
3 nap múlva lesz pont 1 hónapja hogy utoljára láttuk a macskát. Azóta semmi róla pedig naponta jönnek a flokkok a haszienda teraszáról, sőt volt azóta kb 20 perces live is onnan mikor Golda bepofozta a fáskamrába a korcsot, a macska abba se bukkant fel. Mikor utoljára láttuk akkor már rendesen gömbölyödőt amiből gyanítható, hogy már nem sok volt neki vissza az ellésig, talán max 2 hét.
De még ha igazad is van és nem ellett, és ezt látják az állatvédők, akkor is simán visszajárhatnak látva a körülményeket, hogy ellenőrizzék, minden rendbe van e a kicsikkel, mi lesz a sorsuk, hova kihez kerülnek majd ha megerősödnek.
Szóval szerintem, ezzel veszteni nem veszthetünk.
Baleseti sebész
May 20, 2023 17:17:17
Nem kell nekem gyakorlati oktatás.
Az elméleti anyag ennek a részeg pszichotikus buzi kezének összevarrásához elég jó.
Az elméleti anyag ennek a részeg pszichotikus buzi kezének összevarrásához elég jó.
May 20, 2023 17:17:17
MaxPayne
(
x24)
May 20, 2023 17:22:08
x24)
Gyakorlati oktatas nelkul hogyan kepzeli elsajatitani csak az alapokat?
Egyaltalan elindulni? Kuplung + gazpedal? Esetleg emelkedon elindulni, kezifek kiengedessel hatragurulas nelkul?
Es akkor a forgalomra figyelni? Felfestesekre, tablakra, lampakra figyelni? Gyalogosok, kerekparosok, stb?
Kezelni a menetfenyeket, iranyvaltasnal az indexet?
Egyszeruen nem ertem hogy kepzeli a gyakorlati oktatas nelkuli vezetes elsajatitasat. Tudom, hogy elmebeteg, de akkor is, ez hogy all ossze a fejeben?
Egyaltalan elindulni? Kuplung + gazpedal? Esetleg emelkedon elindulni, kezifek kiengedessel hatragurulas nelkul?
Es akkor a forgalomra figyelni? Felfestesekre, tablakra, lampakra figyelni? Gyalogosok, kerekparosok, stb?
Egyszeruen nem ertem hogy kepzeli a gyakorlati oktatas nelkuli vezetes elsajatitasat. Tudom, hogy elmebeteg, de akkor is, ez hogy all ossze a fejeben?
tyodika
May 20, 2023 17:27:52
Kezelem. Indulhatunk.
May 20, 2023 17:27:52
sztárprogramozó
(
x2)
May 20, 2023 17:28:41
x2)
Úgy ahogy a dokumentum olvasgatással a programozást. Ennek az eredményét szerintem látjuk mind.
EgyetemistaSrác
(
x1)
May 20, 2023 17:33:02
x1)
Endre hol vannak a kiscicák tőle?

Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.

Igazmondó Juhász
(
x2)
May 20, 2023 17:51:26
x2)
Ugye nem csapkodtad a falhoz a kismacskákat te elmebeteg állat?!
puszipuszi
May 20, 2023 17:52:18
Ugye nem csapkodtad a falhoz a kismacskákat te elmebeteg állat?!
Szurkolók az állatokért biztos díjjazná a hetyetyét... May 20, 2023 17:52:18
Klohek
(
x12)
May 20, 2023 17:56:00
x12)
Add elő a kiscicákat, te szörnyeteg!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Klohek
(
x12)
May 20, 2023 17:57:19
x12)
endre, elméletben, hogy tudod bemutatni a stabil oldalfektetést, vagy pld.. a sokk fektetést?..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 20, 2023 18:00:10
x2)
Nekem minden maradék agyam és reményem elmegy ettől az országtól, ha ez az elmebeteg korcs tényleg megkapja a kurva jogsit!
tyodika
May 20, 2023 18:00:11
nekem tyak egy sziszám van a merci...Zsidók vagytok.
May 20, 2023 18:00:11
MaxPayne
(
x24)
May 20, 2023 18:03:35
x24)
Nekem minden maradék agyam és reményem elmegy ettől az országtól, ha ez az elmebeteg korcs tényleg megkapja a kurva jogsit!
Meg ha nem is lenne massziv alkoholista, akkor is keptelen lenne sikeresen levizsgazni. A gyagyasrol beszelunk, haho!
ascites
(
x57)
May 20, 2023 18:04:42
x57)
Ha ez igaz lenne, akkor nem látnád újra és újra vendégül a pedofilt, nem itatnád, nem pátyolgatnád és nem simogatnád a púpját. Te csak saját magadat szórakoztatod, pedig jobban járnál egy pszichológussal.
pekkujjunki sodi
(
x5)
May 20, 2023 18:05:29
x5)
Endre most nem labdázhat fiúk.
Holnap se.
A tanszék megtiltotta
Nyergesi_Predátor
(
x2)
May 20, 2023 18:07:58
x2)
Az állatvédőket nem érdekli majd a jelképes hú-húszezer forintod.
Puncicája van a cicának.
EasybankosPedo
(
x23)
May 20, 2023 18:14:06
x23)
Szurkolók az állatokért biztos díjjazná a hetyetyét...
Meglehet próbálni, de volt itt írás, hogy más ügybe lett nekik szólva de semmi reakció, közbelépés nem történt részükről és, hogy valószínűleg ók csak olyanokal foglalkoznak amikből nagyobb hírverést, reklámot lehet csinálni.
Sajnos az ilyen állatvédelmis, állatmentéses dolgok elégé pénz és idő igényes dolgok tudnak lenni, amik miatt ezeknek a szervezeteknek és elkell dönteniük hogy melyik ügyel foglalkoznak. Ilyen szempontból viszont tényleg jobb akár egy Púpszászi kicsit talán harciasabb állatvédőt keresni és neki szólni ahogy talán az ma is megtörtént egy hozzászólás alapján mint egy ilyen országosan ismert szervezetnek szólni. Max az a púpszászi állatvédő értesíti azokat a szervezeteket ahonnan tudja hogy számíthat segítségre, ha úgy alakul.
Én amúgy pár hete találtam egy elvileg púpszászi egyesületet lásd a linkeket, viszont mivel a fb oldaluk lassan 1 éve nem mutat semmi aktivitást igy nem hirdetem itt. De azért most beteszem hátha valaki megpróbál velük kapcsolatba lépni
Harcos Civilek Gazdikeresői
gazditkeresek.hu/szervezetek/harcos-civilek-gazdikeresoi-/626
FB
www.facebook.com/profile.php?id=100057344024002
ascites
(
x57)
May 20, 2023 18:14:36
x57)
Nem hát. Ha eljut a gyakorlati órákig (nem fog, már csak azért sem, mert a jövő héten ki lesz baszva és akkor megint lájfdéndzsör lesz), az első éles helyzetben rohamot fog kapni, mert ugyebár alkalmazkodási zavaros.
Ugyanúgy, ahogy az Erzsébet téren idegrohamot kapott egy váratlan telefontól, ugyanúgy, ahogy az első állásinterjúkor kilépett a Skypeból és letiltotta a hr-est egy váratlan kérdés miatt, ugyanúgy, ahogy mészárlással fenyegette a szemüvegét elcsenő trollt, a forgalomban is hisztérikus lesz.
Na most a vezetésoktatók hiénák, ha jó pénzt fizetnek nekik, még a tranyónak is megcsinálják nyelvtudás nélkül a robogójogsit. A saját életüket viszont nem kockáztatják pár tízezerért. Az első ilyen kiakadás után megmondanák neki, hogy menjen a kurva anyjába.
Ha magyarázókártyák mennek a sulinak, ki lehetne emelni az alkoholizmusa mellett (mert az pont nem érdekli az iskolát szerintem, minden 3. ügyfelük alkesz) azt is, hogy nemrég jött ki a pszichiátriáról és a váratlan helyzetekre úgy reagál, hogy tombolni kezd, néha pszichotikus állapotba is kerül. Vigyázzanak az oktatójuk testi épségére.
MaxPayne
(
x24)
May 20, 2023 18:17:16
x24)
“ ahogy az első állásinterjúkor kilépett a Skypeból és letiltotta a hr-est egy váratlan kérdés miatt”
Errol van video? Nekem ez total kimaradt, de biztos zsenialis lehetett.
-
May 20, 2023 18:18:46
Szerintem ne küldjünk magyarázókártyát a sulinak, legalább addig ne, amíg a rutin meg nincs neki (paródiarovat) had költse a pénzét, meg hátha egy-két sallert is bezsebel valami idegbajosabb oktatótól.
May 20, 2023 18:18:46
ascites
(
x57)
May 20, 2023 18:22:40
x57)
“ ahogy az első állásinterjúkor kilépett a Skypeból és letiltotta a hr-est egy váratlan kérdés miatt”
:D Nem, akkor éppen nem fideózott.
A fórumon írta: "Elnézést kértem, letettem, és blokkoltam a csávót Skype-on. " forum.sodika.org/?pageNo=3938&highlight=404174#comment-404174
ascites
(
x57)
May 20, 2023 18:24:39
x57)
Az egészet érdemes elolvasni innen: forum.sodika.org/?pageNo=3938&highlight=404138#comment-404138
"Vártam, hogy egyszer csak megszólal, hogy "rendben, nézzük a következő kérdést", elvégre majdnem 10 perc eltelt, erre ez meg tovább mered néha bólogatva a kamerába.
Mindegy."
"Vártam, hogy egyszer csak megszólal, hogy "rendben, nézzük a következő kérdést", elvégre majdnem 10 perc eltelt, erre ez meg tovább mered néha bólogatva a kamerába.
Mindegy."
Okjs Snecologus
(
x1)
May 20, 2023 18:25:18
x1)
Szerintem ne küldjünk magyarázókártyát a sulinak, legalább addig ne, amíg a rutin meg nincs neki (paródiarovat) had költse a pénzét, meg hátha egy-két sallert is bezsebel valami idegbajosabb oktatótól.
Dörpepúp
(
x7)
May 20, 2023 18:30:55
x7)
Ez igaz, viszont ha látják rajta, hogy teljesen segghülye akkor az első útja kietlen parkolókba-régi laktanyákhoz-város széli ipartelepre fog vezetni, ahol próbálják neki megtanítani, hogy ne ugorjon fel a kuplungról.
Ha ez nem válik be fel fogják ajánlani a hidrodinamikus sebváltóst, ha az sem megy elköszönnek tőle.
Okjs Snecologus
(
x1)
May 20, 2023 18:34:50
x1)
próbálják neki megtanítani, hogy ne ugorjon fel a kuplungról.
Valami hasonlót tudok elképzelni (mint amikor a drón megindult felé :D): "jajj jézusom, ne ne" XDDD
MaxPayne
(
x24)
May 20, 2023 18:36:42
x24)
Az egészet érdemes elolvasni innen: forum.sodika.org/?pageNo=3938&highlight=404138#comment-404138
Mindegy."
Mindegy."
Hat ez zsenialis!
“ Hát, azt hittem, pörögni fognak a kérdések, de amikor 10 perce csöndben hagyta, hogy az absztakt osztályok és interfészek közti különbségről beszéljek, anélkül, hogy közbeszólt volna, inkább én köszöntem el.”
Meg csak le se tudta irni helyesen, hogy absztrakt!
Gyere mar pedofil!
Meseld mar el most sajat szavaiddal, hogy mik a kulonsegek az absztakt osztályok és interfészek kozott!
Most sem megy, mi? :D
-
May 20, 2023 18:37:04
A tanszék remélem vörös riasztást fog kiadni Szolnok környékére arra a 2-3 órára, amíg sodit ki nem vágja az oktatója.
May 20, 2023 18:37:04
MaxPayne
(
x24)
May 20, 2023 18:37:45
x24)
Nyergesi_Predátor
(
x2)
May 20, 2023 18:40:26
x2)
- Jólvan Endre. Szép lassan álljunk ki a parkolóból, és hajtsunk ki a forgalomba..
- Troll! Ott egy troll! *padlógáz*
- Endre! Endre, mit csinál? Hajtson le a járdáról, azonnal!
Puncicája van a cicának.
- Troll! Ott egy troll! *padlógáz*
- Endre! Endre, mit csinál? Hajtson le a járdáról, azonnal!
linziasztal01
(
x77)
May 20, 2023 18:45:01
x77)
Az a Race mód, Endre!
balek
(
x10)
May 20, 2023 18:45:09
x10)
Tobben beszamoltak mar arrol, hogy pefofil vagy. Akkor ez is teny?
Viccen kívül, igen az. Aki a pedofil Krokkóval alakítja ki a védelmet, miért jogos kisgyerekekről meztelen képeket tárolni, az pedofil.Aki a farkát markolássza szürkezónás meztelen nudista gyerekekről készült weblapra, az pedofil.
Aki 10 éves kislányokat kéjesen, cicázva videóz maximális zoommal, az pedofil.
Aki az fkk lapszámait betéve tudja, melyiknél kell keresni a meztelen gyerekeket, mint Kiss Endre Farkas, akire a fentiek mind igazak az pedofil.
Dörpepúp
(
x7)
May 20, 2023 18:47:14
x7)
Szerencsére a mai ótók már ezt nem engedik, fizikálisan képtelenség rossz sebességbe tenni a kocsit. Elég, ha mondjuk 5-ből 3-ba teszi, az egy 90-es tempónál kb olyan, mintha a fékbe taposna. Az orbitrágók beleékelődnek a kormányba.
Okjs Snecologus
(
x1)
May 20, 2023 18:48:11
x1)
Reméljük valami idegbeteg, vén öreg (zsidó) oktatót kap, mint az ogre :DDDD
szutyok
MaxPayne
(
x24)
May 20, 2023 18:49:23
x24)
Igen, tudom. Vicc vot na.
Nonbinary Gayfish
(
x1)
May 20, 2023 18:49:30
x1)
Az lesz majd a csodálatos ahogy a gyagyás az első vezetős órájáról kijőve lihegve remegő kézzel azonnal szisszenti a sört ahogy kilép az autós iskólából..csodálatos lesz :D
MaxPayne
(
x24)
May 20, 2023 18:51:15
x24)
Az lesz majd a csodálatos ahogy a gyagyás az első vezetős órájáról kijőve lihegve remegő kézzel azonnal szisszenti a sört ahogy kilép az autós iskólából..csodálatos lesz :D
En csak azt sajnalom, hogy nem lesz bekamerazva a tanulokocsi. Mekkora stream lenne! Foshna!
Van tokod liveot inditani az elso vezetoi oradon, pedofil?
64 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™