Ez arra enged következtetni, hogy Sodrák és Tibor is meghaltak?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen

hergel a buzija. csak tudnám akkor miért nem itthon, gémeskútországban dolgozik, adózik, él. ja várjunk, a macskaólat már bevonzottuk neki.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Az más.
Handrásnak nem a szomszédja ordította a zenét, hanem tőle vagy 500-800 méterrel arrébb ünnepeltek ballagást, nem az éjjel közepén, hanem este 11-kor, éjfélre valszeg abba is hagyták. Én kb. hasonló távolságra lakom attól a helyszíntől, ahol a falunap szokott lenni, még nem volt gond belőle, hogy nem tudtam volna aludni. Berakna egy füldugót a rinya helyett, nem is hallaná.
Én is ezen röhögtem fel. A barátnőm vezet mellettem, néz fura szemekkel, hogy mi a bánatot röhögök.
Ilyenkor hosszas magyarázat helyett elég annyival letudni, "már megint a fórum". Egy szemforgatás, aztán túl van tárgyalva.
hergel a buzija. csak tudnám akkor miért nem itthon, gémeskútországban dolgozik, adózik, él. ja várjunk, a macskaólat már bevonzottuk neki.
Endre szokj hozzá! Gémeskútországban még egy Hende Csaba is okosabb nálad. Sőt! Három millió ember el is hiszi neki, hogy gémeskút beérte labanciát!
Azaz három millió potenciális troll, akiket nem tudsz hergelni azzal, hogy labanc fizetésed és bécsi hajléktalan fagy!
Pofán fognak baszni. És akkor még a Mi Hazánkos barbárokról nem is beszéltünk.
Lesz még púpszászon lincselés. És így meglesz a legfőbb vágyad is: Index címlap, hahó.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Loop (!!!!) Quiet elég fasza
🕎Endigame🕎
Zseniális vagy.
Imàdom a rajzaidat!😀 kellően visszadják a gyagyàs szürreális életét!
Már nem csak úgy néz ki, mint Lukács a Tankcsapdából, hanem úgy is ír.
Visszavonult Tibor a Tibor mostmár.
Aztán magányosan halt meg a szomódi putriban, de ezt is csak a trolloktól tudta meg a családja.
Ezt kifejtené nekem egy tapasztaltabb trolléga? Én csak annyit tudok sodiapuról ami a sodipédián fenn van, tehát hogy komcsi szoftverfejlesztő volt, és a rendszerváltás után teljesen lecsúszott alkesszé vált. Volt vele valamilyen kapcsolatfelvétel a trollok részéről amig még életben volt? Honnan derült ki a halála? Nszksz.
Nagyon nevetek! Tiltani nem tudta a vén kurvát, ezért leönti sörrel! Gyagyás buzi, nem anyád törte be a faptop kijelzőjét, hanem TE! Minden a te hibád minden!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
kösz az újabb hánytatót

Laura tiktokon élőzött pénteken, névnapját tartották talán, kinyomta gyorsan mert GL-ről kérdezték. Tranyó is nyomott ki éjszaka videót Jutka hollétéről.
Golda szokta lekapcsolni a villanyt Hahó!
De én központi áramszünetről beszélek nem arról h a golda lekapcsolja a biztosítékot..
ettől még a venomsz is különbbűl viselkedik az anyjával, pedig már ott is nagyon alacsonyan van a mérce
kissendrevagyok
Nem volt szándékos, csak az a fránya egészséges kézremegés!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
endre, mindig mindent másol, ezt épp Ádám Mobilnál látta, hogyan kell leönteni a tomboló mutert sörrel..
Még jó, hogy nem volt nála a taktikai elemlámpája..
Kurva anyád, ezt honnan tudod?
Ezt nem meséltem senkinek.
"kujfa anyád, eszt honnan tudod? eszt nyem mondtam el tyenkinyek"
jajj gyagyás, nagyon nevetek! jöhet a nyomorflokk, hiába a dancsó mód hiszen így is ilyen leakek vannak.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ha ez igaz, akkor már nagyon púpszászcsára áll a vekni!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Nagyon morcos lehetett, ha erre pazarolta az éltető nektárjàt! :)
basztam volna ki a helyében ott és akkor az utcára, aztán csinál amit akar, futhatott volna a tranyóhoz, vagy lamantinhoz, vagy ahova akar. nem értem miért védi még mindig a böszme fiát. lehet tényleg valami fogyipapírja. amiért nem veszi le róla a kezét, vagy fél a vén zsidó kurva, hogy újra magát bántaná a korcs és rászakad az 50.000 eurócsá adósság?
Goldát be kell költöztetni valami klassz idősek otthonába,ahol a beugró a púpszászi hacienda, és innentől kezdve nyugodt élete lesz, a fikás meg mehet a Blahára a galambok mellé.
Taot!
Csak arra tudok gondolni, hogy további sufnik rendelésében reménykedik.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Vagy ha nevelte volna…
Vicces ha ilyet mond, mert tulajdonképpen akár atomcsapással is fenyegethetne. És nagyobb esélye van jelenleg nukleáris fegyver beszerzésére, mint erekcióra.
Taot!
Lehetne értesíteni a megfelelő szerveket, hogy egy papíron is bizonyított elmebeteg bántalmazza az idős édesanyját, aki ráadásul befogadta.
amekkora egy szemtelen féreg sneci még a blaháról is beadná főnökúrnak, hogy ő egy jobb sorsra érdemes bécsi hajléktalan szenyorének. szerintem ha nem lenne Goldahód mennének a legkomolyabb Airbnb-zések, legalábbis a Red Star-szintű ellátások.
de abban egyetértek, hogy 0. perctől mennie kéne a folyamatos púpszászi támadásoknak, főleg mióta haza ette a fene a rohadékot. 3 hónapot már elhetyetyézett, az ingyen szállásolásnak, félebédeknek hála állítom jobban áll, mint amit hazudozik, kizártnak tartom hogy a 3000 nettóból *pr* ne tudná visszatölteni a kártyeneket.
Pont arra gondoltam mikor az is leöntötte az anyját sörrel :D
MDI Fireburn
Tehat akkor már itt jár a közelben a totális elborulás manó..:)
Punszisza a lekjopp!
What ajánlat?
Goldától kivesszük bérbe a macskaólat, gyagyást meg kihajítjuk, meg le gáz-pisztolyozzuk, és a szikrázó püpján hagyja el a helyszínt..
Annak a tízszeresét is összeadnánk ha kibaszná.
De legalább akkora önsorsrontó mint a debil fattya.
Van ilyen validált ajánlat? Most adok 1000 eurót ha kibassza azonnal.
Kivételt képeznek olyan esetek, amikor pl plakátolni kell, mondjuk ilyesmit: "megvadult 40 éves férfi veri az anyját Újszászon" :DDDD
Ezt a hsz-t miért pontoztátok lenne? Teljesen rendben van szerintem, az a sorozat valóban nagyon meg tudja érinteni az embert.
Amit meg Sodiról írt, azzal sem hiszem, hogy vitatkozna bárki is.
Szóval nyeméjtyem.
Ha ilyet írsz, akkor először nézd meg térképen hol van a 3. szám (nem mellette!), és írj helyesen, az is sokat segít abban, hogy figyelembe vegyék.
Golda! Engedj be!
Ezek a bejelentések lófaszt nem érnek, ez egy civil szervezet vagy mi.
A rendőrségen kb 50-100 sodi nevében leadott feljelentés várja, hogy a “nyomozás alatt” státuszból menjen a kukákba, az se ér semmit.
Pont ezért kell minél több, más szöveg és írástílusban megírt szart elküldeni, mert elég ha 100bol 1 betalál.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Nem tudom szavakkal kifejezni, mennyire hiányoztál. Még akkor is, ha az ebédem rendszeresen a padlón végzi miattad :)
Ettől még a 3. szám nem kerül közelebb a macskaólhoz.
Golda! Engedj be!
A Tanszék ismeretei szerint az édesapja nem volt komcsi, inkább egy ambíciókkal teli mérnök, csak sajnos az élete rossz fordulatot vett.
Inkább Golda a komcsi, ezért is furcsállom, hogy Sodi mégiscsak a piacon ügyeskedik.
Biztosan vannak kivénhedt elvtárs ismerősök, mindenféle fogköves BM-es patkányok sötétített sunyiszemüveggel, akik tudtak volna Fifinek életpályamodellt intézni:
valóban elrugdosni valami jogi "végzettségig", ami persze csak arra jó, hogy egy hivatalban recskázzon a sarokban. Iktat, pecsétel, akár még valami rangot is szerez a kádári mesevilágban.
Fizetést kapna, ami effektíve segély, hiszen a "munkája" felesleges, ő csak egy parazita lenne a valódi (versenyszféra) világ nyakán. Töltelék, ballaszt.
Kapna mindenféle kedvezményt is, pl utazási kedvezményt, ami legalizált bliccelés, és a valódi árat fizetők kárára utazna.
Lenne "továbbképzési" bohóckodás, majd 42 évesen nyugdíj, megfáradva a nagy büdös semmiben.
Feketeöves parazitózis.
Sosem értettem, hogy ilyen szemléletű, alacsony önbecsülésű és "érték"rendű emberek miért nem ezt az utat választották.
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Ez jó lenne igen, mert mostanában elharapódzott az a szokás, hogy Hahó legsilányabb, semmitmondó kommentjeit is felpontozzák kékbe.
Gecis hányós lavór
Öngól rovat n+1, mintha ő nem ment volna oda "kúrni" (értsd: ráverni a combjára)
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Ezzel baszakszik 3 éve??xDDD
A lego bugattim 5 nap alatt kitettem geci..xDDD
Punszisza a lekjopp!
csak a szokásos szájbaszarás
Gecis hányós lavór
Azt csak akarta, de az sem jött össze a zaklató elmebetegnek, mert kizavarták a szobából. :D
Beteg fasz.
Addig se veri az anyját ez az elmebeteg!
Visszavonult Sodi a Sodi.
Kakaspina
(
x24)
Jun 18, 2023 11:58:36
x24)
ifj Kiss: szia apa!
id. Kiss: szia sodi halottam hogy visszakaptad a bittner penzt. azert jottel hogy adj belole nekem is?
ifj Kiss: nem az a penz csak az enyem. hanem azerjt jottem hogy bemutassam neked a mejszit.
id. Kiss: de hiszen ez egy ferfi.
ifj Kiss: nem. az igazolvanyaba no van irva.
id. Kiss: na jo hagyjal engem. huzzatok a gecibe.
id. Kiss: szia sodi halottam hogy visszakaptad a bittner penzt. azert jottel hogy adj belole nekem is?
ifj Kiss: nem az a penz csak az enyem. hanem azerjt jottem hogy bemutassam neked a mejszit.
Ez arra enged következtetni, hogy Sodrák és Tibor is meghaltak?
trolléga
(
x30)
Jun 18, 2023 12:01:09
x30)

Lenin atomjégtörő
Jun 18, 2023 12:07:20
Hát azért hetyetye ... este 11kor tényleg irritáló az ordító zene. Büdösparaszt angol szomszédokból én is kaptam vagy 5 évet. Azok területtől független jellemző kurjongatással ordítanak hajnali 4-5-ig lazán. Amikor átmész szólni mondjuk kettőkor hogy bazdmeg 3 méterre van az ablakom tőletek, akkor NEM ÉRTIK mi a baj.
Az más.
Handrásnak nem a szomszédja ordította a zenét, hanem tőle vagy 500-800 méterrel arrébb ünnepeltek ballagást, nem az éjjel közepén, hanem este 11-kor, éjfélre valszeg abba is hagyták. Én kb. hasonló távolságra lakom attól a helyszíntől, ahol a falunap szokott lenni, még nem volt gond belőle, hogy nem tudtam volna aludni. Berakna egy füldugót a rinya helyett, nem is hallaná.
Jun 18, 2023 12:07:20
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 18, 2023 12:12:47
x16)
Az "...és egy halom cigány" részen irgalmatlanul röhögök.
Endre, már sokszor le lett írva, de megerősíteni soha nem árt. Nem érdemled meg a trolljaidat.
Btw, ma van a gay parade Bécsben, nagyon röhögnék, ha ma tényleg itt kötnének ki raktárpakolás címszóval, Tibi tuti berángatná a menetbe gyagyást. Az lenne csak a pálfordulás.
Endre, már sokszor le lett írva, de megerősíteni soha nem árt. Nem érdemled meg a trolljaidat.
Btw, ma van a gay parade Bécsben, nagyon röhögnék, ha ma tényleg itt kötnének ki raktárpakolás címszóval, Tibi tuti berángatná a menetbe gyagyást. Az lenne csak a pálfordulás.
Én is ezen röhögtem fel. A barátnőm vezet mellettem, néz fura szemekkel, hogy mi a bánatot röhögök.
Ilyenkor hosszas magyarázat helyett elég annyival letudni, "már megint a fórum". Egy szemforgatás, aztán túl van tárgyalva.
SyntaxError
(
x24)
Jun 18, 2023 12:12:55
x24)
Endre szokj hozzá! Gémeskútországban még egy Hende Csaba is okosabb nálad. Sőt! Három millió ember el is hiszi neki, hogy gémeskút beérte labanciát!
Azaz három millió potenciális troll, akiket nem tudsz hergelni azzal, hogy labanc fizetésed és bécsi hajléktalan fagy!
Pofán fognak baszni. És akkor még a Mi Hazánkos barbárokról nem is beszéltünk.
Lesz még púpszászon lincselés. És így meglesz a legfőbb vágyad is: Index címlap, hahó.
Penzmento
(
x6)
Jun 18, 2023 12:22:41
x6)
Az más.
Loop (!!!!) Quiet elég fasza
Merga
(
x1)
Jun 18, 2023 12:32:36
x1)
Endre!
Elfogytak a szavaim, beszéljenek a rajzos krónikák:
A kurva anyádat te undorító korcs!
Aki ismeri a történetem és rám mozdul, az minimum biszexuális
SyntaxError
(
x24)
Jun 18, 2023 12:38:07
x24)
Az űrdiplomata közben már a Marson van!
Endre! Te szégyentelen! Hagyd békén a marsjárót, hahó!
Endre! Te szégyentelen! Hagyd békén a marsjárót, hahó!
Kakaspina
(
x24)
Jun 18, 2023 12:38:21
x24)
Endre!
Zseniális vagy.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jun 18, 2023 12:42:21
x7)
Endre, a kurva anyádat, mennyit mondtak tegnap a faptopra? 100k-ba belefér a javítás te barom, mennyi pénzt basztál már el megint? Goldának meg neki támadtál a kényszer áramszünet után? A vén zsidó nyugger seggét fényesre kellene nyalnod, te barom, nincs hova menned... Anyád kezében van a tyúkszaros sorsod és sörrel locsolod le?
A jó portás csak baszik!
Remegőszáj
(
x1)
Jun 18, 2023 12:44:55
x1)
Endre!
Imàdom a rajzaidat!😀 kellően visszadják a gyagyàs szürreális életét!
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 18, 2023 12:46:34
x45)
Endre, annyira jó látni, hogy évek óta azzal telnek a napjaid, hogy ilyen segédmunkás iqra hangolt szenny proli Facebook oldalak 80iqs “mémjeit” osztod meg.
Akkora proli lettél, hogy mi értelmiségi emberek, undorodunk tőled.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Akkora proli lettél, hogy mi értelmiségi emberek, undorodunk tőled.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 18, 2023 12:51:32
x45)
Továbbá Endre, remelem világos, hogy te miért vagy életben, tisztázzuk már ezt is.
Te kizárólag a mi szórakoztatásunkért vagy.
Nincs gyereked vagy családod, nincsenek barátaid, -25 millió az egyenleg és egy macskaólban élsz szíveségből, alkoholista impotens pedofilként.
A te szereped soha nem volt vagy lesz több, mint a mi szórakoztatásunk. A trollok rendezik a show-t maguknak, amiben te egy torz kobold báb vagy semmi egyéb.
Állati szinten élsz, és az életed felett semmilyen kontrollod nincs, ezt jól jegyezd meg.
Te kizárólag a mi szórakoztatásunkért vagy.
Nincs gyereked vagy családod, nincsenek barátaid, -25 millió az egyenleg és egy macskaólban élsz szíveségből, alkoholista impotens pedofilként.
A te szereped soha nem volt vagy lesz több, mint a mi szórakoztatásunk. A trollok rendezik a show-t maguknak, amiben te egy torz kobold báb vagy semmi egyéb.
Állati szinten élsz, és az életed felett semmilyen kontrollod nincs, ezt jól jegyezd meg.
Ilyen nincs
(
x4)
x4)
Gyagyás fb posztja javítva.

Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa

mondomkusskuss
(
x21)
Jun 18, 2023 13:10:25
x21)
13:10 van és eddig 25 posztott osztott meg a Fikás...
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 18, 2023 13:12:37
x21)
Közben Tibor is felébredt:

Kakaspina
(
x24)
Jun 18, 2023 13:15:11
x24)
Közben Tibor is felébredt:
Már nem csak úgy néz ki, mint Lukács a Tankcsapdából, hanem úgy is ír.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jun 18, 2023 13:15:33
x3)
imádom a “senkinek semmi köze az életemhez” kommenteket olyanoktól, akik évekig kb. napi szinten mást sem csináltak, mint a tetves kis életük minden mozzanatát megosztották.
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 18, 2023 13:16:21
x21)
imádom a “senkinek semmi köze az életemhez” kommenteket olyanoktól, akik évekig kb. napi szinten mást sem csináltak, mint a tetves kis életük minden mozzanatát megosztották.
Visszavonult Tibor a Tibor mostmár.
wannabe snecológus
Jun 18, 2023 13:18:09
Aztán magányosan halt meg a szomódi putriban, de ezt is csak a trolloktól tudta meg a családja.
Ezt kifejtené nekem egy tapasztaltabb trolléga? Én csak annyit tudok sodiapuról ami a sodipédián fenn van, tehát hogy komcsi szoftverfejlesztő volt, és a rendszerváltás után teljesen lecsúszott alkesszé vált. Volt vele valamilyen kapcsolatfelvétel a trollok részéről amig még életben volt? Honnan derült ki a halála? Nszksz.
Jun 18, 2023 13:18:09
Klohek
(
x12)
Jun 18, 2023 13:25:36
x12)
Endre, a kurva anyádat, mennyit mondtak tegnap a faptopra? 100k-ba belefér a javítás te barom, mennyi pénzt basztál már el megint? Goldának meg neki támadtál a kényszer áramszünet után? A vén zsidó nyugger seggét fényesre kellene nyalnod, te barom, nincs hova menned... Anyád kezében van a tyúkszaros sorsod és sörrel locsolod le?
Nagyon nevetek! Tiltani nem tudta a vén kurvát, ezért leönti sörrel! Gyagyás buzi, nem anyád törte be a faptop kijelzőjét, hanem TE! Minden a te hibád minden!
wannabe snecológus
Jun 18, 2023 13:31:10
Endre!
kösz az újabb hánytatót
Jun 18, 2023 13:31:10
Ásó27
(
x68)
Jun 18, 2023 13:35:18
x68)
Még most sem privátolta le a videóit egyik hazug geci sem.
Mifaaaaaaaaaaaan
Kakaspina
(
x24)
Jun 18, 2023 13:39:39
x24)

Púpszászi napelem
(
x13)
Jun 18, 2023 13:47:49
x13)
Merga, a helyedben irnek a netflixnek hogy adjon penzt egy teamre es valositsuk meg a kis kepregenyeidet! Nagyobb siker lenne mint a happy tree friend vagy a south park!
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
.
Jun 18, 2023 13:58:58
Hajnalban volt egy tranyó videó, amit gyorsan mentettem, de már nem volt kedvem feltölteni (2:28 pontosan) amit mostanra már törölt, szóval egy kis hotyvolt:
Jutkát itt lehet megtalálni: miklós utca, máltai szeretet szolgálat, Lemberg u ingyenkonyha.
(ha vótmá akkor sry, nincs időm teljesen visszaolvasni)
Jutkát itt lehet megtalálni: miklós utca, máltai szeretet szolgálat, Lemberg u ingyenkonyha.
(ha vótmá akkor sry, nincs időm teljesen visszaolvasni)
Jun 18, 2023 13:58:58
-
Jun 18, 2023 14:05:43
Laura tiktokon élőzött pénteken, névnapját tartották talán, kinyomta gyorsan mert GL-ről kérdezték. Tranyó is nyomott ki éjszaka videót Jutka hollétéről.
Jun 18, 2023 14:05:43
Carpenter
(
x2)
Jun 18, 2023 14:10:45
x2)
Ha púpszászon véletlenül áramszünet lenne, trottel megölné a goldát?
Arthur Dent
(
x1)
Jun 18, 2023 14:14:24
x1)
Ha púpszászon véletlenül áramszünet lenne, trottel megölné a goldát?
Carpenter
(
x2)
Jun 18, 2023 14:17:28
x2)
De én központi áramszünetről beszélek nem arról h a golda lekapcsolja a biztosítékot..
Hahó
(
x136)
Jun 18, 2023 14:22:19
x136)
Fikás akkor tehát igaz az értesülés, hogy nekimentél anyádnak, de lepattantál, és bosszúból lelocsoltad sörrel? :)))
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 18, 2023 14:25:15
x48)
Fikás akkor tehát igaz az értesülés, hogy nekimentél anyádnak, de lepattantál, és bosszúból lelocsoltad sörrel? :)))
ettől még a venomsz is különbbűl viselkedik az anyjával, pedig már ott is nagyon alacsonyan van a mérce
egynadrág
(
x2)
Jun 18, 2023 14:26:53
x2)
Nem volt szándékos, csak az a fránya egészséges kézremegés!
Klohek
(
x12)
Jun 18, 2023 14:28:44
x12)
endre, mindig mindent másol, ezt épp Ádám Mobilnál látta, hogyan kell leönteni a tomboló mutert sörrel..
Még jó, hogy nem volt nála a taktikai elemlámpája..
tyodika
Jun 18, 2023 14:30:54
Kurva anyád, ezt honnan tudod?
Ezt nem meséltem senkinek.
Jun 18, 2023 14:30:54
trolléga
(
x30)
Jun 18, 2023 14:31:19
x30)
"kujfa anyád, eszt honnan tudod? eszt nyem mondtam el tyenkinyek"
jajj gyagyás, nagyon nevetek! jöhet a nyomorflokk, hiába a dancsó mód hiszen így is ilyen leakek vannak.
Hahó
(
x136)
Jun 18, 2023 14:39:25
x136)
Fikás te nem egyszerűen csak nőverő vagy, hanem egy
ANYABÁNTALMAZÓ.
Más dolog, hogy ebben a küzdelemben is alul maradtál.
ANYABÁNTALMAZÓ.
Más dolog, hogy ebben a küzdelemben is alul maradtál.
Hahó
(
x136)
Jun 18, 2023 14:41:25
x136)
Jó lenne ha mindenki aki tudja, hívná goldát, és megkérdezné, hogy szüksége van-e védelemre az anyabántalmazóval szemben.
Darth Tibor
(
x8)
Jun 18, 2023 14:43:04
x8)
Ha ez igaz, akkor már nagyon púpszászcsára áll a vekni!
Ásó27
(
x68)
Jun 18, 2023 14:45:35
x68)
Anyádnak is szoktad ilyen eset után mondani, hogy "na ezért majd kap a puncid"????
Mifaaaaaaaaaaaan
Remegőszáj
(
x1)
Jun 18, 2023 14:45:49
x1)
Nagyon morcos lehetett, ha erre pazarolta az éltető nektárjàt! :)
trolléga
(
x30)
Jun 18, 2023 14:46:13
x30)
Jó lenne ha mindenki aki tudja, hívná goldát, és megkérdezné, hogy szüksége van-e védelemre az anyabántalmazóval szemben.
basztam volna ki a helyében ott és akkor az utcára, aztán csinál amit akar, futhatott volna a tranyóhoz, vagy lamantinhoz, vagy ahova akar. nem értem miért védi még mindig a böszme fiát. lehet tényleg valami fogyipapírja. amiért nem veszi le róla a kezét, vagy fél a vén zsidó kurva, hogy újra magát bántaná a korcs és rászakad az 50.000 eurócsá adósság?
még éltet a remény
(
x1)
Jun 18, 2023 14:47:31
x1)
Goldát be kell költöztetni valami klassz idősek otthonába,ahol a beugró a púpszászi hacienda, és innentől kezdve nyugodt élete lesz, a fikás meg mehet a Blahára a galambok mellé.
Kakaspina
(
x24)
Jun 18, 2023 14:48:10
x24)
Aki így szegény Golda, úgy szegény Golda, lehet ha nem engedte volna magához a narkós, degenerált, pedofil kisfiát, lehet megússza.
Jöhet a második menet.
Jöhet a második menet.
Hahó
(
x136)
Jun 18, 2023 14:49:07
x136)
Csak arra tudok gondolni, hogy további sufnik rendelésében reménykedik.
cucksodi
(
x3)
Jun 18, 2023 14:49:19
x3)
Hihhhhetetlen, hogy még egy 80 éves vén asszony is lenyom endre. Tényleg semmi erö nincs a ropi karjaidban.
puskapoj
Remegőszáj
(
x1)
Jun 18, 2023 14:49:25
x1)
Aki így szegény Golda, úgy szegény Golda, lehet ha nem engedte volna magához a narkós, degenerált, pedofil kisfiát, lehet megússza.
Jöhet a második menet.
Jöhet a második menet.
Vagy ha nevelte volna…
még éltet a remény
(
x1)
Jun 18, 2023 14:50:53
x1)
Anyádnak is szoktad ilyen eset után mondani, hogy "na ezért majd kap a puncid"????
Vicces ha ilyet mond, mert tulajdonképpen akár atomcsapással is fenyegethetne. És nagyobb esélye van jelenleg nukleáris fegyver beszerzésére, mint erekcióra.
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 18, 2023 14:51:25
x21)
Lehetne értesíteni a megfelelő szerveket, hogy egy papíron is bizonyított elmebeteg bántalmazza az idős édesanyját, aki ráadásul befogadta.
trolléga
(
x30)
Jun 18, 2023 14:54:07
x30)
Jöhet a második menet.
Jöhet a második menet.
amekkora egy szemtelen féreg sneci még a blaháról is beadná főnökúrnak, hogy ő egy jobb sorsra érdemes bécsi hajléktalan szenyorének. szerintem ha nem lenne Goldahód mennének a legkomolyabb Airbnb-zések, legalábbis a Red Star-szintű ellátások.
de abban egyetértek, hogy 0. perctől mennie kéne a folyamatos púpszászi támadásoknak, főleg mióta haza ette a fene a rohadékot. 3 hónapot már elhetyetyézett, az ingyen szállásolásnak, félebédeknek hála állítom jobban áll, mint amit hazudozik, kizártnak tartom hogy a 3000 nettóból *pr* ne tudná visszatölteni a kártyeneket.
Sodronyka
(
x4)
Jun 18, 2023 14:55:22
x4)
A sör lenne az uj taktikai toll? :))
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
hunty
(
x2)
Jun 18, 2023 14:55:52
x2)
Pont arra gondoltam mikor az is leöntötte az anyját sörrel :D
trolléga
(
x30)
Jun 18, 2023 14:59:02
x30)
jöttél minuszolni endre?
mit kaptál ma maradékot? vagy bécsben vettél dönertet? na lődd fel szépen a lájfszot te csúszómászó!
mit kaptál ma maradékot? vagy bécsben vettél dönertet? na lődd fel szépen a lájfszot te csúszómászó!
nemet mondtak
(
x4)
Jun 18, 2023 14:59:22
x4)
A csicska féreg eddig is minden felkérdezőjét sörrel kínálta... Ugyanezt tette anutával is, csak ezúttal más formában.
Hektor a Traktor
(
x8)
Jun 18, 2023 15:02:15
x8)
Ehndiiii Ehndiii!! Ennyire kell a Sziszának a haszienda, hogy anyádat elteszed lábalól? Egyre jobban kiírod magad a társadalomból. Élvezet lesz látni, hogy milyen véged lesz.
Heki a traki
Remegőszáj
(
x1)
Jun 18, 2023 15:09:10
x1)
A morci anyabántalmazó jött minuszolni!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 18, 2023 15:12:52
x17)
Tehat akkor már itt jár a közelben a totális elborulás manó..:)
Klohek
(
x12)
Jun 18, 2023 15:20:31
x12)
endre, a helyi kastélyban kipihenheted magad, úgy tűnik rád fér..
Golda, még mindig áll a hú-hú-húszezres ajánlat a macskaólért havonta!.
Hahó
(
x136)
Jun 18, 2023 15:21:40
x136)
What ajánlat?
Sportoló Művészúr
(
x2)
Jun 18, 2023 15:24:19
x2)
Nincs "szegény Golda" opció. Ha bármelyikünk csak 10%-át követte volna el a tulajdon anyja ellen mint amit Gyagyás, akkor vagy elmegyógyintézetben vagy börtönben lennénk.
Golda megérdemli a korcsot amit a világra fosott, ha már képtelen hatékonyan fellépni a nyilvánvalóan rohadék Endre ellen.
Annyi eszköz lenne a kezében amivel meg tudná fékezni ennek a beteg állatnak az ámokfutását, hogy válogathatna is.
De ő nem. Akkor szopjon csak.
Remélem legközelebb nem sörrel hanem benzinnel locsolja le néhe gyümölcse. Megérdemli.
Golda megérdemli a korcsot amit a világra fosott, ha már képtelen hatékonyan fellépni a nyilvánvalóan rohadék Endre ellen.
Annyi eszköz lenne a kezében amivel meg tudná fékezni ennek a beteg állatnak az ámokfutását, hogy válogathatna is.
De ő nem. Akkor szopjon csak.
Remélem legközelebb nem sörrel hanem benzinnel locsolja le néhe gyümölcse. Megérdemli.
Klohek
(
x12)
Jun 18, 2023 15:26:21
x12)
What ajánlat?
Goldától kivesszük bérbe a macskaólat, gyagyást meg kihajítjuk, meg le gáz-pisztolyozzuk, és a szikrázó püpján hagyja el a helyszínt..
Sportoló Művészúr
(
x2)
Jun 18, 2023 15:26:23
x2)
Annak a tízszeresét is összeadnánk ha kibaszná.
De legalább akkora önsorsrontó mint a debil fattya.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 18, 2023 15:27:25
x45)
Híradó:
Kiss Endre Farkas, bántalmazással fosztja ki édesanyát a nyugdíjáért, elmondása alapján, az alkoholista életmódja miatt sörre kellet a pénz.
Kiss Endre Farkas, bántalmazással fosztja ki édesanyát a nyugdíjáért, elmondása alapján, az alkoholista életmódja miatt sörre kellet a pénz.
Sportoló Művészúr
(
x2)
Jun 18, 2023 15:27:27
x2)
Van ilyen validált ajánlat? Most adok 1000 eurót ha kibassza azonnal.
Sodi első csótánya
(
x1)
Jun 18, 2023 15:27:52
x1)
Nincs "szegény Golda" opció
Kivételt képeznek olyan esetek, amikor pl plakátolni kell, mondjuk ilyesmit: "megvadult 40 éves férfi veri az anyját Újszászon" :DDDD
Sportoló Művészúr
(
x2)
Jun 18, 2023 15:28:35
x2)
Az más.
kripli figyelő
(
x12)
Jun 18, 2023 15:28:39
x12)
Kurva jól alakul ez a csendes száműzetés a mordori nyomorba.Csak a pénzcsapot kell elzárni és tényleg elkezdődik az éhezők viadala.Egy sörért fogja megfojtani az anyját.Amikor beüt a hideg és már faszlóbálni se tud elmenni akkor teljesen beüt a depi és a paranoia.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 18, 2023 15:29:35
x45)
Endre, most hogy végig minuszoltál 200 kommentet, máris kevesebben utálnak
JohnCramer
(
x1)
Jun 18, 2023 15:30:00
x1)
Azt olvastam, Labanciában most van a melegfelvonulás. Rajta Púpos, porondra! Tibcédesszel olyan jól mutatnátok fent, valamelyik kamionon, együtt! Nyalogassatok fasz alakú nyalókákat
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Sportoló Művészúr
(
x2)
Jun 18, 2023 15:36:00
x2)
Hívtam a vén kurvát. Elküldött a picsába.
Innentől azt kívánom neki, hogy jó sokáig maradjon a debil torzszülött a macskaólban.
Endre, mondd meg anyádnak ha ilyen szemtelenül beszél egy udvariasan bemutatkozó, nyugodt hangú emberrel akkor ne számítson semmi jóra.
Jóból.
Innentől azt kívánom neki, hogy jó sokáig maradjon a debil torzszülött a macskaólban.
Endre, mondd meg anyádnak ha ilyen szemtelenül beszél egy udvariasan bemutatkozó, nyugodt hangú emberrel akkor ne számítson semmi jóra.
Jóból.
Kakaspina
(
x24)
Jun 18, 2023 15:36:50
x24)
Moments before tragedy.

Csicsó Lajosné
Jun 18, 2023 15:38:19
Köszönjük az újabb remekművet! Nagy segítség ez a magyar családoknak! 🇭🇺🍊
Jun 18, 2023 15:38:19
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 18, 2023 15:46:36
x16)
Énblog, erőltetett hozzászólás, de kikívánkozik :(
Most néztem meg a Csernobil c. sorozatot, nagy hatással volt rám, azóta enyhe, de átható szar kedvem van - noha tudtam én pár dolgot az eseményről eddig is, de szerintem kibaszott jó a sorozat, kikúrt nyomasztó.
Sodi, a magad nemében bazmeg te is egy katasztrófa vagy, de a lényeg annyi, hogy 1986-ban már éltél, Goldának, Kaufmannnak, vagy Sodiapunak vagy bárkinek viszont ott helyben és akkor kellett volna oda téged lebaszni a mélybe, a kis sodikát, hogy vége legyen a könyvnek. Ezt viszont így utólag is, szívből kívánom.
Elnézést hogy zavartam, nem akartam, Isten áldjon meg titeket gyerekukxok (sodi téged verjen, de végre úgy igazából).
Most néztem meg a Csernobil c. sorozatot, nagy hatással volt rám, azóta enyhe, de átható szar kedvem van - noha tudtam én pár dolgot az eseményről eddig is, de szerintem kibaszott jó a sorozat, kikúrt nyomasztó.
Sodi, a magad nemében bazmeg te is egy katasztrófa vagy, de a lényeg annyi, hogy 1986-ban már éltél, Goldának, Kaufmannnak, vagy Sodiapunak vagy bárkinek viszont ott helyben és akkor kellett volna oda téged lebaszni a mélybe, a kis sodikát, hogy vége legyen a könyvnek. Ezt viszont így utólag is, szívből kívánom.
Elnézést hogy zavartam, nem akartam, Isten áldjon meg titeket gyerekukxok (sodi téged verjen, de végre úgy igazából).
Ezt a hsz-t miért pontoztátok lenne? Teljesen rendben van szerintem, az a sorozat valóban nagyon meg tudja érinteni az embert.
Amit meg Sodiról írt, azzal sem hiszem, hogy vitatkozna bárki is.
Szóval nyeméjtyem.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 18, 2023 15:50:06
x45)
Endre, a mai világban kevés az ilyen jó szomszéd, menj át és köszönd meg a bejelentést.

Mack
(
x1)
Jun 18, 2023 15:53:25
x1)
Endre, a mai világban kevés az ilyen jó szomszéd, menj át és köszönd meg a bejelentést.
Ha ilyet írsz, akkor először nézd meg térképen hol van a 3. szám (nem mellette!), és írj helyesen, az is sokat segít abban, hogy figyelembe vegyék.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 18, 2023 15:56:41
x45)
A rendőrségen kb 50-100 sodi nevében leadott feljelentés várja, hogy a “nyomozás alatt” státuszból menjen a kukákba, az se ér semmit.
Pont ezért kell minél több, más szöveg és írástílusban megírt szart elküldeni, mert elég ha 100bol 1 betalál.
linziasztal01
(
x77)
Jun 18, 2023 15:58:14
x77)
Hallom, újabban anyádat vered, te elmebeteg.
Kevés volt a maradék vagy le akarta kapcsolni a villanyt?
Hamarabb zárul le a macskaól mint gondoltam volna.
Kevés volt a maradék vagy le akarta kapcsolni a villanyt?
Hamarabb zárul le a macskaól mint gondoltam volna.
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 18, 2023 15:58:52
x16)
Endre!
Nem tudom szavakkal kifejezni, mennyire hiányoztál. Még akkor is, ha az ebédem rendszeresen a padlón végzi miattad :)
Mack
(
x1)
Jun 18, 2023 16:01:50
x1)
Ettől még a 3. szám nem kerül közelebb a macskaólhoz.
Kanos Aggastyán
Jun 18, 2023 16:12:13
Honnan van ez a locsolkodási infó?
A házszám miatt én nem aggódnék, ezek a szervezetek nem ezt szokták bogarászni, inkább a drága reklámokat szervezik a felajánlott 1% megszerzéséért.
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
A házszám miatt én nem aggódnék, ezek a szervezetek nem ezt szokták bogarászni, inkább a drága reklámokat szervezik a felajánlott 1% megszerzéséért.
Jun 18, 2023 16:12:13
koszos
(
x11)
Jun 18, 2023 16:13:46
x11)
nekimentel anyadnak ???
nincsenek szavak erre.. az ember aki,befogadott,kajat ad,csupan csak annyit kert,hogy az igenytelen ossze vissza szaro-hugyozo elmebeteg herelt palidat ne vidd oda....
milyen ember vagy te ???
megerdemelned,hogy felkeressenek es ossze vissza verjenek,elmeroggyant alkesz szar vagy.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
nincsenek szavak erre.. az ember aki,befogadott,kajat ad,csupan csak annyit kert,hogy az igenytelen ossze vissza szaro-hugyozo elmebeteg herelt palidat ne vidd oda....
milyen ember vagy te ???
megerdemelned,hogy felkeressenek es ossze vissza verjenek,elmeroggyant alkesz szar vagy.
Hektor a Traktor
(
x8)
Jun 18, 2023 16:23:02
x8)
Szerintem ha tovább basztatod anyádat akor úgy kibasz a macskaólból is hogy öröm lesz nézni. Én szurkolok önnek Golda néni. Team Golda, Team pusztuljon a Vekni. Ehndi neked meg fhaszom!!!!!
Heki a traki
Kanos Aggastyán
Jun 18, 2023 16:34:01
A vén geci komcsi Kiss.
A Tanszék ismeretei szerint az édesapja nem volt komcsi, inkább egy ambíciókkal teli mérnök, csak sajnos az élete rossz fordulatot vett.
Inkább Golda a komcsi, ezért is furcsállom, hogy Sodi mégiscsak a piacon ügyeskedik.
Biztosan vannak kivénhedt elvtárs ismerősök, mindenféle fogköves BM-es patkányok sötétített sunyiszemüveggel, akik tudtak volna Fifinek életpályamodellt intézni:
valóban elrugdosni valami jogi "végzettségig", ami persze csak arra jó, hogy egy hivatalban recskázzon a sarokban. Iktat, pecsétel, akár még valami rangot is szerez a kádári mesevilágban.
Fizetést kapna, ami effektíve segély, hiszen a "munkája" felesleges, ő csak egy parazita lenne a valódi (versenyszféra) világ nyakán. Töltelék, ballaszt.
Kapna mindenféle kedvezményt is, pl utazási kedvezményt, ami legalizált bliccelés, és a valódi árat fizetők kárára utazna.
Lenne "továbbképzési" bohóckodás, majd 42 évesen nyugdíj, megfáradva a nagy büdös semmiben.
Feketeöves parazitózis.
Sosem értettem, hogy ilyen szemléletű, alacsony önbecsülésű és "érték"rendű emberek miért nem ezt az utat választották.
Jun 18, 2023 16:34:01
-
Jun 18, 2023 16:39:05
Honnan van ez a locsolkodási infó?
Ez jó lenne igen, mert mostanában elharapódzott az a szokás, hogy Hahó legsilányabb, semmitmondó kommentjeit is felpontozzák kékbe.
Jun 18, 2023 16:39:05
Sörike
(
x3)
Jun 18, 2023 16:40:30
x3)
SyntaxError
(
x24)
Jun 18, 2023 16:41:44
x24)
Endre! Most hogy hazahozod a púpodon a bécsi cuccaid, akár be is fejezhetnéd - 3 (!!!) év után - a Lego buszt.
Ez foshná!
Ez foshná!
max5enutálnak
(
x47)
Jun 18, 2023 16:41:52
x47)
El ne kezdjük a jobb sorsa érdemes vénemberezést. Az öreg Kiss egy gusztustalan szar geci volt, aki más halálának örült, pont mint a homoszexuális, nyomorék fattya.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
max5enutálnak
(
x47)
Jun 18, 2023 16:43:23
x47)
Te hülye buzi, már megint nem tudsz alapfok angolul.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 18, 2023 16:45:50
x21)
Közben Tibor leszedte a 2 videót Facebookról.
Kriptozsidó
(
x6)
Jun 18, 2023 16:48:54
x6)
Öngól rovat n+1, mintha ő nem ment volna oda "kúrni" (értsd: ráverni a combjára)
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 18, 2023 16:50:05
x17)
Endre! Most hogy hazahozod a púpodon a bécsi cuccaid, akár be is fejezhetnéd - 3 (!!!) év után - a Lego buszt.
Ez foshná!
Ez foshná!
Ezzel baszakszik 3 éve??xDDD
A lego bugattim 5 nap alatt kitettem geci..xDDD
Sörike
(
x3)
Jun 18, 2023 16:52:14
x3)
linziasztal01
(
x77)
Jun 18, 2023 16:53:57
x77)
Azt csak akarta, de az sem jött össze a zaklató elmebetegnek, mert kizavarták a szobából. :D
Beteg fasz.
Sörike
(
x3)
Jun 18, 2023 16:57:38
x3)
Pörög a poopfal
Gecis hányós lavór
linziasztal01
(
x77)
Jun 18, 2023 16:59:04
x77)
Pörög a poopfal
Addig se veri az anyját ez az elmebeteg!
Hektor a Traktor
(
x8)
Jun 18, 2023 17:01:47
x8)
Sodi a kurva anyád. Nem azt mondtad, hogy csak akkor leszel jelen a közösségi hálókon mikor a saját autódból jelentkezel? Mondjuk a máv és a buszok tekinthetők annak. Ennél soha nem kerülsz közelebb saját gépjárműhöz. 60.000 euró hiteled hogy van? Gyarapodik rendesen? Meglessz a 70.000 idén? NAV-nak jelezzük, hogy hol laksz most???
Heki a traki
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 18, 2023 17:07:08
x17)
Miért bántottada jogász kurvaanyád? Nap kérdése
Punszisza a lekjopp!
SyntaxError
(
x24)
Jun 18, 2023 17:07:51
x24)
Pörög a poopfal
Visszavonult Sodi a Sodi.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 18, 2023 17:14:25
x17)
Tehát akkor már nem csak egy 50+ nőt versz hanem egy 70+ost is? Te féreg geci
Punszisza a lekjopp!
79 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™