Endre kifizeti a bánót és minden a régi!
Ugye, Endre? Ugye?
Hany "vamzer" lakik Gyoman, szerinted?
Ebben eddig lehetett eljutni.
Arra nem gondoltam, hogy hivatalosan bejelentkezett Gayzához, csak hogy a korcs azt hazudta az AMS-nek, hogy egy barátja (Gayza) kisszobájában lakott, de mivel az is albérelt, nem tudott bejelentkezni hozzá. Talán még a thaliastraßés okirathamisítására is hivatkozott, hogy nem merte bejelentetni magát. A sunka adhatott neki valami nyilatkozatot tavaly decemberben, hogy vele lakott, esetleg egy visszadatált szobabérleti szerződést, közüzemi számlákat, ilyenek.
Mert Oszama elvileg kijelentette március közepén, azóta nem volt bejelentett lakcíme. A segély igénylésekor neki elvileg valahogy igazolnia kellett, hogy Ausztriában élt annak ellenére, hogy nem volt bejelentett lakcíme 8-9 hónapig. Ilyenkor az általam talált doksik alapján a hivatal bekér közüzemi és egyéb szolgáltatásokról szóló számlákat. A púposnak volt egy John Harris tagsága és 2 raktára nyárig, plusz egy vezetékes internete, amihez nem tartozott cím. Nekem az az érzésem, hogy ez kevés lett volna.
Trolléga, minden tiszteletem, de napok óta arról loopolsz, hogy "fan pénsz".
Nem szükséges.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Nehez a forumon visszamenni az idoben de ugye ez volt az a kerdes, hogy 183 nap ausztriaban a tax residency. Ha valakinek van kenyere akkor nezze meg, hogy mikor emlitettem a nav hasonlo szabalyat.
Ne kelljen mar mindent ideirni a gyagyasnak. Had legyenek mar meglepetesek. Na.
Egyedül a Tibiben lévő gap-et nem tudja lepapírozni.
Hallod, volt itt már neked közös ismerősöd Goldával is. Tudod, akinek nem mond semmit Golda a pedofilról, csak hárít, idézem: Jobol, a venasszony szinte sose beszel a gyagyasrol es ha igen, akkor is inkabb a maga perspektivajabol panaszkodik. Ezt konkretan ugy ertsd, hogy ha megkerdezik tole, hogy mi van az endrevel akkor a valasz annyi, hogy " semmi, mi lenne " majd masrol kezd beszelni.
Aztán meg mégis mesél mindenféle dolgokat, idézem:
-Konkretan azt emlegeti, hogy "ezek alairatnak vele valamit".
-Anyukad mar jot beszelgetett a kozos ismerosunkel, endre? Meselte neked, hogy "alkoholbeteg" kent emlegetett?
-Nem mehet be amig a Golda nincs otthon. Tegnap a baratnonel is volt a ven geci. A gyagyas hata mogott szepen lebeszelte a kozos ismerosunkel, Hogy mi legyen. Nem mehet haza ha ven kurva nincs otthon.
Mindig van egy érdekes, utólagos info info. Meg a királyi többes, hogy miket csináltunk, de egy árva levelet meg semmit nem láttunk még.
Na péküjjünki, csá
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Pár napja azt állította, hogy 2022 végén Bécsben élt és az ablakból látta, ahogy sodi bejár a millenium towerbe. Valamiért ezt akkor nem osztotta meg velünk. Most pedig már le se tudja írni az Anschluss szót, pedig szerintem B1-es, ha nem A2-es német anyag.
Korábbi sztorija szerint meg angliában élt egy kis befektetési bank második embereként. Az se volt lehetetlen állítás, csak éppen az is hazugság volt.
Akkoriban azt magyarázta, hogy mindenféle banknál feljelentette sodit, csak valahogy aztán abból se lett semmi, végül teljesen más ok miatt vesztette el a német kártyákat és a címet is.
Azt is mondta valamikor, hogy Szájer József lebuktatásához is köze volt, de ezt csak több emberen keresztül hallottam, nem közvetlenül tőle. Mindenesetre van egy ilyen kényszere, hogy folyamatosan valami nagyot kell mondania. Ő nagy ember, aki nagy dolgokat tesz sodi ellen.
Csak, mint ebben és az előző kommentemben is írtam: Ezeknek a nagy dolgoknak soha nincs semmi eredménye, valahogy mindig csak az Anschluss bankár-programozó-politikus úrnál sokkal kevésbé fontos emberek terepmunkája, és egyszerű protonmailes levelezése az, amiknek az eredménye ide sodin keresztül visszajut.
Ha szeretnel bekerulni a trash forumra a snecimanos e-mail a legjobb megoldas. Egyebkent attol, hogy el voltak tunve a vahur is meg a bandi is megallas nelkul pofazott.
Szia, Lilla vagyok a boltból
Az eddigi magas színvonalú, kulturált csevegés helyett már itt is az orbánozás megy?
Na jo, de melyik elem atomjat?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
lel. Egy ideje nem volt már.
+6 másodperc, lassulsz!
Na bumm.
Mar csak azt hianyzott volna meg, hogy pedofil, nogyulolo es novero, rasszista, adocsalo, es bar programozokent hirdeti magat, valojaban oneletrajzi hazugsagokkal kerult be johiszemu cegekhez, ahonnan par honap semmitteves utan rendre kirugtak.
Eszt most nyeméjtem.
Aha! Ennyire nem követem az itt fórumozókat. Így mar érthető. Végülis a kêt misis részvénycsomag sem lehetetlen, bár így kevéssé vslószínű.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
GMT-12-ben akkor mi megúsztuk?
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Semmi különös, valaki írt a Rádió1-nek egy levelet.
Igen, de attól tartottam, hogyha mindent beleírok hiteltelenné válik a mondandóm.
Minden O és K
A Sodi egy ilyen taktikai atombomba. Egyszerűen mindenkit magával ránt, amikor bukik.
Én az egész sátánszisztemet felügyelem, csak a borászkodás, meg a kövér szegedi luxuskurvák miatt nincs időm ide irogatni. Kizárólag a Sodipédián olvasom a krónikákat. Gyere hozzám befektetni a birtokra, be is avatunk. Utána majd Bentleyvel talicskázhatod majd haza a legkomolyabb részvényeket, meg Château Lafite mustot. Igazából RGL is nekünk dolgozik, mint gerilla marketinges vándorcigány.
?
KURVArangy
Lófaszt, 0-24 mennek a loopok hangüziben a tepsiképű medvetalpas lamantinnak illetve nembűnöző Gayzának, ezért bírja ki, hogy itt kussoljon, különben már a bécsi utcákon üvöltözne magában.
blabla
Nekem az a fura, hogy olvassa a fórumot, kinn vannak az üzenetei, de tovább csinálja. Azaz ez a trolloknak szól.
Én egy szavát sem hiszem.
Majd ha a Blahán spottolják, ahogy támolyog, akkor leszek csak biztos benne, hogy Game Over.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ha a tyodinak is van szerepe ezen a tárgyaláson, akkor talán érthető, hogy miért megy most a púpos hintáztatása.
Bár, ha jobban belegondolna Laumó, akkor tudná, hogy amihez Sodinak köze van, az kudarcra van ítélve. Úgyhogy hintáztassa csak, ha a tárgyalásra is van bármilyen hatása, akkor a szegedi swinger kezdhet csomagolni, mert ebű' letöltendő lesz.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Félre ne érts, kedvelem a beteg szar fantáziákat, de ez a Laura egy ritka taszító egy személyiség/ember.
Takarodj a kurva anyádba már.
Punszisza a lekjopp!
Fhaaaszzooom..Alszok nyugodtan,és megint esti vetítést tartassz? Baszki Noika..Már csak hiányzik a fícsöreidből,hogy Páúkembör szomszédja voltál...
Punszisza a lekjopp!

MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Dehogy van..
Punszisza a lekjopp!
Hajtja, amíg a közjegyző keresni nem kezdi a hagyatéki eljárás során. Ami a magyar viszonyokat ismerve egy ébnél is többet vehet igénybe.
Ha nem volt elég az átírásra és a műszakira a nyugdíjából, pont van még arra a Bittner pénzből
Minden egy folyamat
Csak nem egy atombomba?
Punszisza a lekjopp!
Szerintem ez csak egy bemelegítö púprepesztö gránát Hahó részéröl.
80% hogy ma megjelenik
Punszisza a lekjopp!
Az már sosem fogy el?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Még szerencse,hogy ma nem dolgozok,lesz idöm az auticunamira:-D
Bár most elmegyek letekerek 60km-t
mit értünk atombomba alatt?
csak betolunk egy troll beadványt a döblingi bíróságra, amelyben leírjuk az igazságot a fikás hazudozásaival szemben.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Egyszer elfogy a fikás szerencséjével, a teljes pénzügyi összeomlás napján. Ami szerencsére napról-napra közelebb van
Minden egy folyamat
tyehát ejz tsak pojcukor, nájam van a puskapoj!
Ez itt keves lesz. Amig nem teszel ki bizonyitekot a beadvanyrol, sajat fotoval es mellette a mai ujsaggal, addig Pitonszt nem baszod at, es csak siman hazudsz.
Hahó névvel vállalja fel+ Ő leakelte a Solaryst..Ez már elég,nem a szokasos noname infoinfo..;)
Punszisza a lekjopp!
Szegeden meg a nyúl rágja a küszöböt.
Endre meg át se lépheti.
Helyi beszámolók alapján csehszlovák akcentussal rendelkezett a nyúl.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Akkor Gésa megint Endike körül sürgölődik? Kiváló hír, pár ezer eurócskát csak legombol megint erről a balekról!
éli ám az életét broni prof :)
Minden a te hibad gyagyas, minden :)
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Persze Endre, mindenki hülye.
Ezért fetrengsz te a platz közepén, magadat összefosva-hányva.
Nagyon nagyon jó hallani a szenvedésed. Csodálatos időszak veszi kezdetét itt úgy érzem :D
"Jaj hatyjuk... Nem tutom, elehem van ööeööeh leszajom..." - az ilyen indításokat szeretem.
Igyunk egy sörtöt, he
Úgy érzem, hogy egy szoros barátság veszi kezdetét.
Szeretnék, de a nevelőtisztem nem engedi.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Javítva:
again mine the access
Bubuka
(
x13)
May 27, 2024 20:31:57
x13)
A dagadt szardarabnak biztosan jól jönne egy kis nyomás, ha már pedofilsimogató lett belőle.
linziasztal01
(
x77)
May 27, 2024 20:34:35
x77)
Nagy szarban vagy Géza,dehát mi baj lehet belőle?!
Endre kifizeti a bánót és minden a régi!
Ugye, Endre? Ugye?
noikabatgomb
(
x10)
May 27, 2024 20:34:41
x10)
Milyen közös ismerős? Ugye nem a sokszor emlegetett Goldás közös ismerős? És miért csak azután írod le ezt, miután ascites levezette logikusan?
ascites
(
x57)
May 27, 2024 20:34:54
x57)
Az a gond ezzel, hogy a Meldezettel tartalmazza a bejelentkezés dátumát, így időben visszafelé nem használható. Bár az lehet, hogy a korcs már a chipszabálós időben bejelentkezett a Gézához, az albérletekbe pedig nem, vagy csak ideiglenesen. Kinézünk ennyi előrelátást belőle?
Arra nem gondoltam, hogy hivatalosan bejelentkezett Gayzához, csak hogy a korcs azt hazudta az AMS-nek, hogy egy barátja (Gayza) kisszobájában lakott, de mivel az is albérelt, nem tudott bejelentkezni hozzá. Talán még a thaliastraßés okirathamisítására is hivatkozott, hogy nem merte bejelentetni magát. A sunka adhatott neki valami nyilatkozatot tavaly decemberben, hogy vele lakott, esetleg egy visszadatált szobabérleti szerződést, közüzemi számlákat, ilyenek.
Mert Oszama elvileg kijelentette március közepén, azóta nem volt bejelentett lakcíme. A segély igénylésekor neki elvileg valahogy igazolnia kellett, hogy Ausztriában élt annak ellenére, hogy nem volt bejelentett lakcíme 8-9 hónapig. Ilyenkor az általam talált doksik alapján a hivatal bekér közüzemi és egyéb szolgáltatásokról szóló számlákat. A púposnak volt egy John Harris tagsága és 2 raktára nyárig, plusz egy vezetékes internete, amihez nem tartozott cím. Nekem az az érzésem, hogy ez kevés lett volna.
Kakaspina
(
x24)
May 27, 2024 20:37:51
x24)
Amúgy miért? 2016 -ban vagyis nyolc évvel ezelőtt az nvidia részvény darabja 8-21 dollárt ért. Ez az "újgazdagság" annyit jelent, hogy akkor kapott 16k-50k dollár fizetséget Nvidia részvényben, csak volt annyi esze, hogy várt az eladással. Most valóban ezer dollárt ér darabja, de annak idején, amikor kereste, nem volt ez olyan csillagászati összeg. És ugye akinek esze van, az forgatja a pénzét.
Trolléga, minden tiszteletem, de napok óta arról loopolsz, hogy "fan pénsz".
Nem szükséges.
Hahó
(
x136)
May 27, 2024 20:40:36
x136)
Viszont ha felmerül a gyanú, hogy a fikás hamis tartalmú géza által produkált okiratot nyújtott be a rendőrségnek/ams-nek, akkor a solarys logjait be fogják kérni. Ezt javasolni kell a feljelentésben is. Mindkettő bukni fog. A fikás és shunka is.
Klohek
(
x12)
May 27, 2024 20:40:50
x12)
Fullqueer géyze december nagy részét Vahurnál töltötte, utána lépett meg az autójával Ausztriába.. Nagyon nagy szarban volt anyagilag is, a tranyóbaszó..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
MaxPayne
(
x24)
May 27, 2024 20:42:28
x24)
Vagyis akkor az Ogre es a Geyza is tolja majd a terhelot a pedofilra?
Ez am a shiker!
Ez am a shiker!
Sztrapacska
(
x6)
May 27, 2024 20:44:43
x6)
Géza,gyűlik a terhelő. Ez hugyozást kíván.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
noikabatgomb
(
x10)
May 27, 2024 20:45:54
x10)
Nehez a forumon visszamenni az idoben de ugye ez volt az a kerdes, hogy 183 nap ausztriaban a tax residency. Ha valakinek van kenyere akkor nezze meg, hogy mikor emlitettem a nav hasonlo szabalyat.
Ne kelljen mar mindent ideirni a gyagyasnak. Had legyenek mar meglepetesek. Na.
noikabatgomb
(
x10)
May 27, 2024 20:47:26
x10)
Ha a markal lepapirozta, hogy a cv-ben ne legyen gap akkor a gezaval miert ne tudta volna ugyanezt megtenni.
-
May 27, 2024 20:49:19
Ha a markal lepapirozta, hogy a cv-ben ne legyen gap akkor a gezaval miert ne tudta volna ugyanezt megtenni.
Egyedül a Tibiben lévő gap-et nem tudja lepapírozni.
May 27, 2024 20:49:19
max5enutálnak
(
x47)
May 27, 2024 20:50:41
x47)
Hallod, volt itt már neked közös ismerősöd Goldával is. Tudod, akinek nem mond semmit Golda a pedofilról, csak hárít, idézem: Jobol, a venasszony szinte sose beszel a gyagyasrol es ha igen, akkor is inkabb a maga perspektivajabol panaszkodik. Ezt konkretan ugy ertsd, hogy ha megkerdezik tole, hogy mi van az endrevel akkor a valasz annyi, hogy " semmi, mi lenne " majd masrol kezd beszelni.
-Anyukad mar jot beszelgetett a kozos ismerosunkel, endre? Meselte neked, hogy "alkoholbeteg" kent emlegetett?
-Nem mehet be amig a Golda nincs otthon. Tegnap a baratnonel is volt a ven geci. A gyagyas hata mogott szepen lebeszelte a kozos ismerosunkel, Hogy mi legyen. Nem mehet haza ha ven kurva nincs otthon.
Mindig van egy érdekes, utólagos info info. Meg a királyi többes, hogy miket csináltunk, de egy árva levelet meg semmit nem láttunk még.
Na péküjjünki, csá
-
May 27, 2024 20:51:44
Amúgy miért?
Pár napja azt állította, hogy 2022 végén Bécsben élt és az ablakból látta, ahogy sodi bejár a millenium towerbe. Valamiért ezt akkor nem osztotta meg velünk. Most pedig már le se tudja írni az Anschluss szót, pedig szerintem B1-es, ha nem A2-es német anyag.
Korábbi sztorija szerint meg angliában élt egy kis befektetési bank második embereként. Az se volt lehetetlen állítás, csak éppen az is hazugság volt.
Akkoriban azt magyarázta, hogy mindenféle banknál feljelentette sodit, csak valahogy aztán abból se lett semmi, végül teljesen más ok miatt vesztette el a német kártyákat és a címet is.
Azt is mondta valamikor, hogy Szájer József lebuktatásához is köze volt, de ezt csak több emberen keresztül hallottam, nem közvetlenül tőle. Mindenesetre van egy ilyen kényszere, hogy folyamatosan valami nagyot kell mondania. Ő nagy ember, aki nagy dolgokat tesz sodi ellen.
Csak, mint ebben és az előző kommentemben is írtam: Ezeknek a nagy dolgoknak soha nincs semmi eredménye, valahogy mindig csak az Anschluss bankár-programozó-politikus úrnál sokkal kevésbé fontos emberek terepmunkája, és egyszerű protonmailes levelezése az, amiknek az eredménye ide sodin keresztül visszajut.
May 27, 2024 20:51:44
noikabatgomb
(
x10)
May 27, 2024 20:54:18
x10)
Na péküjjünki, csá
Na péküjjünki, csá
Ha szeretnel bekerulni a trash forumra a snecimanos e-mail a legjobb megoldas. Egyebkent attol, hogy el voltak tunve a vahur is meg a bandi is megallas nelkul pofazott.
Büdösgóc
May 27, 2024 20:54:57
Hallod, volt itt már neked közös ismerősöd Goldával is.
Szia, Lilla vagyok a boltból
May 27, 2024 20:54:57
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
May 27, 2024 20:57:34
x5)
Ha mar szoba kerult Golda. A kurva anyadat endre, eltunsz a porondrol maris megint elindul a trollszok kozotti unatkozos faszmeregetes. Gyere es loopolj valamit, a parttalan trollvitanal meg az is izgalmasabb.
Na tejhabosítás, csá.
Ásó27
(
x68)
May 27, 2024 20:58:41
x68)
Este 9-kor atomóra pontossággal ledobom az atomot
Mifaaaaaaaaaaaan
Bohár Dániel
May 27, 2024 20:59:03
A dagadt szardarabnak
Az eddigi magas színvonalú, kulturált csevegés helyett már itt is az orbánozás megy?
May 27, 2024 20:59:03
Ásó27
(
x68)
May 27, 2024 21:00:06
x68)
Mifaaaaaaaaaaaan
MaxPayne
(
x24)
May 27, 2024 21:00:19
x24)
Na jo, de melyik elem atomjat?
Kakaspina
(
x24)
May 27, 2024 21:00:58
x24)
www.youtube.com/watch?v=cQI6Ejz8xxg
lel. Egy ideje nem volt már.
MaxPayne
(
x24)
May 27, 2024 21:09:23
x24)
Te Endre!
Ha mar ugyis a trollok a hulyek az egeszsegi allapotoddal kapcsolatban (is), miert nemhozol ki (a kurva anyad!) rendelsz meg egy Oura Ring Gen 3-at Titanbol? Par napig hordod es rogton kiderul, hogy teljesen egeszseges, fitt es szellemileg is magas szinten teljesito vagy.
Csak 499€, ami egy millio futyis felhoeneknek lofutty. Es meg atibinek lamantinnak is menozhetnel vele!
Ha mar ugyis a trollok a hulyek az egeszsegi allapotoddal kapcsolatban (is), miert nem
Csak 499€, ami egy millio futyis felhoeneknek lofutty. Es meg a
MegintKezded
(
x6)
May 27, 2024 21:09:56
x6)
www.youtube.com/watch?v=cQI6Ejz8xxg
+6 másodperc, lassulsz!
Nem vagyok őrült
(
x3)
May 27, 2024 21:23:26
x3)
Meglátjuk

Minden O és K

MaxPayne
(
x24)
May 27, 2024 21:27:36
x24)
Meglátjuk
Mar csak azt hianyzott volna meg, hogy pedofil, nogyulolo es novero, rasszista, adocsalo, es bar programozokent hirdeti magat, valojaban oneletrajzi hazugsagokkal kerult be johiszemu cegekhez, ahonnan par honap semmitteves utan rendre kirugtak.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 27, 2024 21:27:56
x8)
Meglátjuk
Eszt most nyeméjtem.
Endre priusza
(
x11)
May 27, 2024 21:28:38
x11)
Aha! Ennyire nem követem az itt fórumozókat. Így mar érthető. Végülis a kêt misis részvénycsomag sem lehetetlen, bár így kevéssé vslószínű.
Ilyen nincs
(
x4)
May 27, 2024 21:45:55
x4)
GMT-12-ben akkor mi megúsztuk?
Nem vagyok őrült
(
x3)
May 27, 2024 21:59:16
x3)
Eszt most nyeméjtem.
Semmi különös, valaki írt a Rádió1-nek egy levelet.
Igen, de attól tartottam, hogyha mindent beleírok hiteltelenné válik a mondandóm.
gobesug
(
x30)
May 27, 2024 22:05:36
x30)
jajj endre, baj van? :D
gyere ütölni!
gyere ütölni!
alvós parkolóőr
May 27, 2024 22:09:50
sodi 40 evesen junior, 42 evesen pedig szubjunior XD
milyen porokat szivatott fel veled a drogdiller lamantin?
nem mondtad a kollegaknak hogy te nem tudsz sorba rakni dolgokat mert ahhoz kulonbseget kell hogy tegy kozottuk, de te meg a ferfiak es a nok kozott sem tudsz kulonbseget tenni.
milyen porokat szivatott fel veled a drogdiller lamantin?
nem mondtad a kollegaknak hogy te nem tudsz sorba rakni dolgokat mert ahhoz kulonbseget kell hogy tegy kozottuk, de te meg a ferfiak es a nok kozott sem tudsz kulonbseget tenni.
May 27, 2024 22:09:50
Endre priusza
(
x11)
May 27, 2024 22:10:51
x11)
Viszont ha felmerül a gyanú, hogy a fikás hamis tartalmú géza által produkált okiratot nyújtott be a rendőrségnek/ams-nek, akkor a solarys logjait be fogják kérni. Ezt javasolni kell a feljelentésben is. Mindkettő bukni fog. A fikás és shunka is.
A Sodi egy ilyen taktikai atombomba. Egyszerűen mindenkit magával ránt, amikor bukik.
Bubuka
(
x13)
May 27, 2024 22:13:58
x13)
Hogy sikerült a bíróság jogi megbaszása pedofil? Feladtad a mindent eldöntő levelet vagy inkább ittál egy sört?
-
May 27, 2024 22:14:01
A Géjzás lakcímbuhera nagyin is logikusnak tűnik. AMS nagyon ugrik a lakcím témára, szóval engem már régóta foglalkoztat, hogy tudta a Korcs, akit max öten utálnak és sztalkolnak, kibekkelni a pár hónapos lakcímmentes időszakot, de akkor így. Géjza volt az új osztrák Ogre? Mondjuk ZMR-ben látszódnia kellene. Bár az is igaz, hogy mindig csak az aktuális, meg eggyel előtti Hauptwohnsitz van benne, tehát ki tudja, mi volt a buzikommunák előtt, Oszama után. Milyen titkaid vannak még, Endre? Szerinted ha Gézát faszra húzzák emiatt az osztrákok, megint le fogja hugyozni a düledező kerítéseteket Púpszászon?
May 27, 2024 22:14:01
Jacob Rotschild
May 27, 2024 22:20:02
Ha az anuszslusz lennek akkor mar a level elkuldese elott idetettem volna a tartalmat.
Ha szeretnel az Nvidianak melozni, irj. Ha van relevans tudasod szivesen irok ajanlolevelet. Amikor nekik dolgoztam akkor nem veletlenul kaptam a bonuszomat common stock-ban meg opcios szerzodesekben. Sajnalom, hogy teged bant, hogy 8 evell ezelott en tudtam angolul a felvetelin.
Egyebkent a solarysos levelben semmi nem volt ami meghaladja az atlag agykapacitast. Sot. A gyagyas modszereit hasznaltuk. Az egesz kB 10euroba kerult a postakoltsegekkel.
Ha szeretnel az Nvidianak melozni, irj. Ha van relevans tudasod szivesen irok ajanlolevelet. Amikor nekik dolgoztam akkor nem veletlenul kaptam a bonuszomat common stock-ban meg opcios szerzodesekben. Sajnalom, hogy teged bant, hogy 8 evell ezelott en tudtam angolul a felvetelin.
Egyebkent a solarysos levelben semmi nem volt ami meghaladja az atlag agykapacitast. Sot. A gyagyas modszereit hasznaltuk. Az egesz kB 10euroba kerult a postakoltsegekkel.
Én az egész sátánszisztemet felügyelem, csak a borászkodás, meg a kövér szegedi luxuskurvák miatt nincs időm ide irogatni. Kizárólag a Sodipédián olvasom a krónikákat. Gyere hozzám befektetni a birtokra, be is avatunk. Utána majd Bentleyvel talicskázhatod majd haza a legkomolyabb részvényeket, meg Château Lafite mustot. Igazából RGL is nekünk dolgozik, mint gerilla marketinges vándorcigány.
May 27, 2024 22:20:02
cucksodi
(
x3)
May 27, 2024 22:23:06
x3)
Endre, sikerült beadni a sajtpapír beadványt?
puskapoj
alvós parkolóőr
May 27, 2024 22:24:11
Tök jó volt a megbaszni egy nőt, csak férfi volt. -KEF
May 27, 2024 22:24:11
Szögedisanyi
May 27, 2024 22:34:37
Pedofil rém, ha már annyira rohadtul ráérsz, lődd már fel a Mario liveot! Hát már mióta várjuk?
May 27, 2024 22:34:37
Bécsi hajléktalan bácsi
May 27, 2024 22:38:05
Mi van endre, nagyon magányos vagy?
Étvágyad visszatért már a stresszmentes nyugiban?
Sört azért igyál, köcsög.
Étvágyad visszatért már a stresszmentes nyugiban?
Sört azért igyál, köcsög.
May 27, 2024 22:38:05
BEST.at
May 27, 2024 22:40:44
Endre, nagyon hiányzol a képzéseinkről. Abdullah éhezik, mert nincs kitől elvennie a Billás pulykapárizsis császárzsemlét a szünetekben. A nívó is magasabban van, mióta nem jársz be. Korábban miattad mindenki el tudta sunnyogni a házi feladatot, mert a balfaszságaiddal annyira lefoglaltad a tanárnőt, hogy nem jutott soha sem idő az ellenőrzésre. Üresen kong nélküled a 12. kerületi park, merre jársz, hová tartasz az életben?
May 27, 2024 22:40:44
gobesug
(
x30)
May 27, 2024 23:25:02
x30)
pécsnek püszke vája
mikedp
(
x9)
May 27, 2024 23:53:52
x9)
pécsnek püszke vája
?
Endre priusza
(
x11)
May 28, 2024 00:01:26
x11)
Szóval Endre, akkor újabb ügyed indul, a lakcímcsalás? Jó az irány, ha ezt mindet letárgyalják, még a hulládat is a böriben őrzik majd évtizedeken át, hogy letölthesd a büntetésedet.
Gunnar
(
x2)
May 28, 2024 00:17:14
x2)
Mi van endre, nagyon magányos vagy?
Lófaszt, 0-24 mennek a loopok hangüziben a tepsiképű medvetalpas lamantinnak illetve nembűnöző Gayzának, ezért bírja ki, hogy itt kussoljon, különben már a bécsi utcákon üvöltözne magában.
SyntaxError
(
x24)
May 28, 2024 00:32:44
x24)
Nekem az a fura, hogy olvassa a fórumot, kinn vannak az üzenetei, de tovább csinálja. Azaz ez a trolloknak szól.
Én egy szavát sem hiszem.
Majd ha a Blahán spottolják, ahogy támolyog, akkor leszek csak biztos benne, hogy Game Over.
Szodikaaaaa
May 28, 2024 00:43:22
A Lakantinnak a héten tárgyalása van ahol eldől hogy letöltendőt kap e . Ha hozzá csapják a többi dolgát Szeged meg szabadul egy 120 kg os tehertől. És akkor Tibor ujra hajléktalan lesz , elkezdi újra értékelni Szodikát , és Szodika is újra buzi lesz. Végülis happy and
May 28, 2024 00:43:22
SyntaxError
(
x24)
May 28, 2024 01:06:56
x24)
A Lakantinnak a héten tárgyalása van ahol eldől hogy letöltendőt kap e . Ha hozzá csapják a többi dolgát Szeged meg szabadul egy 120 kg os tehertől. És akkor Tibor ujra hajléktalan lesz , elkezdi újra értékelni Szodikát , és Szodika is újra buzi lesz. Végülis happy and
Ha a tyodinak is van szerepe ezen a tárgyaláson, akkor talán érthető, hogy miért megy most a púpos hintáztatása.
Bár, ha jobban belegondolna Laumó, akkor tudná, hogy amihez Sodinak köze van, az kudarcra van ítélve. Úgyhogy hintáztassa csak, ha a tárgyalásra is van bármilyen hatása, akkor a szegedi swinger kezdhet csomagolni, mert ebű' letöltendő lesz.
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 28, 2024 02:07:15
x37)
Sodi és Laura között ki kerül előbb sittre speedrun verseny van?
Egyébként miért van az, hogy kevés kivétellel az összes retard fél lábbal a sitten van, a másikkal meg egy banánhéjon? Úgy értem, kb a Dőrppét kivéve mindegyik. Laura, Tibor, Endre, Kozma, Gammer, Géza, Benke, Busák, stb. Vagy most jöttek ki a sittről, vagy épp kinéz nekik egy rácsos ablakos nyaralás lassan az ügyeik miatt.
Egyébként miért van az, hogy kevés kivétellel az összes retard fél lábbal a sitten van, a másikkal meg egy banánhéjon? Úgy értem, kb a Dőrppét kivéve mindegyik. Laura, Tibor, Endre, Kozma, Gammer, Géza, Benke, Busák, stb. Vagy most jöttek ki a sittről, vagy épp kinéz nekik egy rácsos ablakos nyaralás lassan az ügyeik miatt.
löttyedt csirkenyakf.sz
May 28, 2024 02:35:07
tudom nem kívánságműsor, de megnéznék egy szivárogtatást, amin lóra levizeli és lekakkantja endrét
May 28, 2024 02:35:07
Bátor_bikagolyó
(
x2)
May 28, 2024 03:50:51
x2)
tudom nem kívánságműsor, de megnéznék egy szivárogtatást, amin lóra levizeli és lekakkantja endrét
Félre ne érts, kedvelem a beteg szar fantáziákat, de ez a Laura egy ritka taszító egy személyiség/ember.
ufoabc kitiltottja
May 28, 2024 04:31:25
lau mo bortonbe megy akkor a tranyo orokli a lakasat?
autefiu. lekkomolyabb 32 cm-es pizzak lesznek elfogyasztva. olyan felye lesz mint a vekninek csak nem fuggolegesen hanem vizszintesen.
Ember, most jövök a drogrehalibizációs intézetből!
autefiu. lekkomolyabb 32 cm-es pizzak lesznek elfogyasztva. olyan felye lesz mint a vekninek csak nem fuggolegesen hanem vizszintesen.
May 28, 2024 04:31:25
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 28, 2024 05:30:28
x17)
lau mo bortonbe megy akkor a tranyo orokli a lakasat?
Takarodj a kurva anyádba már.
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 28, 2024 06:04:05
x17)
Ha az anuszslusz lennek akkor mar a level elkuldese elott idetettem volna a tartalmat.
Fhaaaszzooom..Alszok nyugodtan,és megint esti vetítést tartassz? Baszki Noika..Már csak hiányzik a fícsöreidből,hogy Páúkembör szomszédja voltál...
MaxPayne
(
x24)
May 28, 2024 06:17:58
x24)
Nekem csak most volt lehetöségem meghallgatni a tegnapi líket, mert itt a fórumon nem találtam a hozzá tartozó linket (ez rímelt höhöhö), de hála a Levéltárosnak (csókoljam a fitymátlan faszodat!) sikerült bepótolni az elmaradást.
Ha eddig nem lett volna snecológiai axióma, akkor kérném felvenni a "sodinál mindig teljes a téboly"-t közéjük.
Full rokkant ez a pszichopata agyilag. Ennyi baromságot összehordani kevesebb, mint 8 perc alatt... lehet új világrekord.
Ha eddig nem lett volna snecológiai axióma, akkor kérném felvenni a "sodinál mindig teljes a téboly"-t közéjük.
Full rokkant ez a pszichopata agyilag. Ennyi baromságot összehordani kevesebb, mint 8 perc alatt... lehet új világrekord.
transzzsírsav
May 28, 2024 06:31:14
Hallod Endre! Varratok jól vannak a fejedben? xD
ma nem jó ma ütyeket intézek
May 28, 2024 06:31:14
nem vagy elég türelmes
(
x2)
May 28, 2024 07:41:46
x2)
Broni professzor hajnali szemináriumait sokkal jobban szerettem mint ezt a kora reggeli retardrajzást..
Betöjt Laptop
(
x39)
May 28, 2024 07:43:50
x39)
Hallod Endre! Varratok jól vannak a fejedben? xD

Endre priusza
(
x11)
May 28, 2024 07:50:05
x11)
Még csak most olvasom a pédiát. Endre, ha örökölni szeretnél anyád után, ahhoz az első feltétel, hogy túléld őt. Ez jelenleg vesztes mérkőzésnek látszik.
keserke
(
x4)
May 28, 2024 07:50:06
x4)
Egyébként Golda a nyugdíjából hogy tart fent egy kocsit? Minden be van fizetve? Minden le van papírozva?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 28, 2024 07:59:14
x17)
Egyébként Golda a nyugdíjából hogy tart fent egy kocsit? Minden be van fizetve? Minden le van papírozva?
Dehogy van..
Endre priusza
(
x11)
May 28, 2024 08:11:00
x11)
Hajtja, amíg a közjegyző keresni nem kezdi a hagyatéki eljárás során. Ami a magyar viszonyokat ismerve egy ébnél is többet vehet igénybe.
Snake Plissken
May 28, 2024 08:21:26
Ha nem volt elég az átírásra és a műszakira a nyugdíjából, pont van még arra a Bittner pénzből
May 28, 2024 08:21:26
Hahó
(
x136)
May 28, 2024 08:35:54
x136)
fikás, jelenleg az egész döblingi kerületi bíróság a csillámpónis beadványodon röhög.
azt üzenték neked rajtam keresztül, hogy az obersteinergassét telefon nélkül is meg lehetett volna találni, ráadásul bécsi lakos vagy, szóval nem is értették, hogy egyáltalán miért próbálkozol ilyen faszsággal.
azt üzenték neked rajtam keresztül, hogy az obersteinergassét telefon nélkül is meg lehetett volna találni, ráadásul bécsi lakos vagy, szóval nem is értették, hogy egyáltalán miért próbálkozol ilyen faszsággal.
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 28, 2024 08:44:53
x17)
fikás, jelenleg az egész döblingi kerületi bíróság a csillámpónis beadványodon röhög.
Csak nem egy atombomba?
MaxPayne
(
x24)
May 28, 2024 08:46:05
x24)
Csak nem egy atombomba?
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 28, 2024 08:47:17
x17)
80% hogy ma megjelenik
keserke
(
x4)
May 28, 2024 08:47:32
x4)
Az már sosem fogy el?
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 28, 2024 08:48:23
x8)
Még szerencse,hogy ma nem dolgozok,lesz idöm az auticunamira:-D
Bár most elmegyek letekerek 60km-t
Hahó
(
x136)
May 28, 2024 08:49:18
x136)
Csak nem egy atombomba?
csak betolunk egy troll beadványt a döblingi bíróságra, amelyben leírjuk az igazságot a fikás hazudozásaival szemben.
nem vagy elég türelmes
(
x2)
May 28, 2024 08:49:28
x2)
Nagyon jó az irány, hogy Hahó prof egyre aktívabb. Ez azt jelenti, hogy a fikás szájába egyre több gecigránát robban hamarosan.
Snake Plissken
May 28, 2024 08:55:49
Az már sosem fogy el?
Egyszer elfogy a fikás szerencséjével, a teljes pénzügyi összeomlás napján. Ami szerencsére napról-napra közelebb van
May 28, 2024 08:55:49
tyodi
May 28, 2024 08:57:54
tyehát ejz tsak pojcukor, nájam van a puskapoj!
May 28, 2024 08:57:54
-
May 28, 2024 09:09:07
Ez itt keves lesz. Amig nem teszel ki bizonyitekot a beadvanyrol, sajat fotoval es mellette a mai ujsaggal, addig Pitonszt nem baszod at, es csak siman hazudsz.
May 28, 2024 09:09:07
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 28, 2024 09:13:39
x17)
Hahó névvel vállalja fel+ Ő leakelte a Solaryst..Ez már elég,nem a szokasos noname infoinfo..;)
Hahó
(
x136)
May 28, 2024 09:21:09
x136)
mindeközben broni utazgat:
444.hu/2024/05/28/meztelenul-rohant-vegig-egy-repulogepen-egy-ferfi-letartoztattak
444.hu/2024/05/28/meztelenul-rohant-vegig-egy-repulogepen-egy-ferfi-letartoztattak
MaxPayne
(
x24)
May 28, 2024 09:24:09
x24)
linziasztal01
(
x77)
May 28, 2024 09:29:48
x77)
Endre meg át se lépheti.
trolléga
(
x30)
May 28, 2024 09:34:06
x30)
Helyi beszámolók alapján csehszlovák akcentussal rendelkezett a nyúl.
Hektor a Traktor
(
x8)
May 28, 2024 09:57:34
x8)
Anonymus troll nyúlnak álcázza magát. Ezért akarja megenni a Tranyó.
Heki a traki
Endre priusza
(
x11)
May 28, 2024 10:28:03
x11)
Amúgy Endre, összeírtad, milyen örökségre számítasz? Anyád háza legdöljebb telekárban megy el, 10-15 misi. A Horgász Suzukija 0,3 misi. Anyád ingóságai érnek összesen 0,02 misit. A te e-hulladékhalmodért talán kapsz 0,2 misit. Ez még mindig lepkefing az adósságodhoz, főleg annak a kamataihoz képest.
Leak Lali
May 28, 2024 10:28:11
tegnap esti picsogás laurának küldve, de valaki másnak akarta. mindenesetre vidám estéje volt endinek.
voca.ro/1jhgJKU1DQBh
voca.ro/1jhgJKU1DQBh
May 28, 2024 10:28:11
Endre priusza
(
x11)
May 28, 2024 10:30:40
x11)
tegnap esti picsogás laurának küldve, de valaki másnak akarta. mindenesetre vidám estéje volt endinek.
voca.ro/1jhgJKU1DQBh
voca.ro/1jhgJKU1DQBh
Akkor Gésa megint Endike körül sürgölődik? Kiváló hír, pár ezer eurócskát csak legombol megint erről a balekról!
hitelboy1
(
x2)
May 28, 2024 10:30:41
x2)
éli ám az életét broni prof :)
démondémon
(
x2)
May 28, 2024 10:31:14
x2)
voca.ro/1jhgJKU1DQBh
voca.ro/1jhgJKU1DQBh
Minden a te hibad gyagyas, minden :)
Bubuka
(
x13)
May 28, 2024 10:33:05
x13)
voca.ro/1jhgJKU1DQBh
voca.ro/1jhgJKU1DQBh
Persze Endre, mindenki hülye.
Ezért fetrengsz te a platz közepén, magadat összefosva-hányva.
Nagyon nagyon jó hallani a szenvedésed. Csodálatos időszak veszi kezdetét itt úgy érzem :D
MaxPayne
(
x24)
May 28, 2024 10:35:22
x24)
Vajon amikor kikerülnek róla "lékek", akkor megy a picsaszáj harapdálás? Föleg, hogy nem tud beírni ide :DDD
hitelboy1
(
x2)
May 28, 2024 10:35:54
x2)
a régi szép idők:
Ténfép
(
x5)
May 28, 2024 10:36:22
x5)
voca.ro/1jhgJKU1DQBh
voca.ro/1jhgJKU1DQBh
"Jaj hatyjuk... Nem tutom, elehem van ööeööeh leszajom..." - az ilyen indításokat szeretem.
Depi Dezső, Magány Márton
May 28, 2024 10:36:47
voca.ro/1jhgJKU1DQBh
voca.ro/1jhgJKU1DQBh
Úgy érzem, hogy egy szoros barátság veszi kezdetét.
May 28, 2024 10:36:47
mikedp
(
x9)
May 28, 2024 10:40:39
x9)
jó volt hallani a szenvedésed korcs, látom minden O és K !
Na puszi, puszi
KURVArangy
Na puszi, puszi
Hahó
(
x136)
May 28, 2024 10:41:14
x136)
fikás, ma este is kedveskedsz nekünk egy nyüszítős flokkal? többen kérdezik.
Sodi valósága
May 28, 2024 10:42:19
fikás, ma este is kedveskedsz nekünk egy nyüszítős flokkal? többen kérdezik.
Szeretnék, de a nevelőtisztem nem engedi.
May 28, 2024 10:42:19
rezsidémon
(
x8)
May 28, 2024 10:42:33
x8)
voca.ro/1jhgJKU1DQBh
Szarosgatyás púp, akkor most nem sikerült a valóságot az akaratodhoz hajlítani? voca.ro/1jhgJKU1DQBh
Klohek
(
x12)
May 28, 2024 10:43:27
x12)
Látod endre, tudsz te örömet is okozni.
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Kakaspina
(
x24)
May 28, 2024 10:50:54
x24)
Gyagya, még mindig nem késő olyan kötelet találni amelyik még elbír.
nmthrwwy420
(
x12)
May 28, 2024 10:51:36
x12)
Látod, megmondtuk hogy hírzárlat ide vagy oda, így is tudunk rólad mindent. Sőt..
Fel is lőhetnéd a lájvot, had lássák a kommenthaverok azt a görbülő picsaszájat.
Ki az az Endre bácsi?
Fel is lőhetnéd a lájvot, had lássák a kommenthaverok azt a görbülő picsaszájat.
Sodito
May 28, 2024 10:53:06
a régi szép idők:
Javítva:
May 28, 2024 10:53:06
Sodito
May 28, 2024 10:53:50
Fhaszom
again mine the access
May 28, 2024 10:53:50
101 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hát a fikás már megint letiborozta a tranyót!!
Ez az ő dacos nyelvén úgy értelmezhető, hogy újból a Laurába szerelmes, és elhiteti vele a pajzs, hogy nem buzi. :D