Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Jul 06, 2024 02:04:24
Válasz
(4)
MaxPayne
Akkor meg miert nem rohad mar a bortonben?
Ertem en, hogy minden egy folyamat, de mihez kell ezeknek ennyi ido?

Előbb kapták el a púpját és ítélték el a hanyatló nyugaton, mint gémeskútban. Itt a lakosság már vasvillára hányná, pofán is basszák, de amúgy hivatalos szinten nem történik semmi.

Épp a fordítottja, mint ami Bécsben / Linzben.

Nem akarok ebből nagy politikai drámát csinálni, de szerintem teljesen egyértelmű, hogy miért.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Jul 06, 2024 02:04:24

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 90072x45) Jul 06, 2024 02:04:45
Válasz
(4)
MaxPayne

Tele van az összes vigyorgó, a szegedi zsírbálna üzletszerűen elkövetett csalás és sikkasztást követett el évekkel ezelőtt, plusz kerítés, drogbirtoklás és véleményesen terjesztés, tiltott kéjelgés stb stb, mégis lazán elkurválkodik, tiktokon szerepel.

Ehhez képest a mi dagasztott vekninkel az a baj, hogy ezekhez képest sokkal legálisabb, és valójában elég nehéz lenne olyan vádiratot összerakni amivel menne a vigyorgóba, plusz mivel büntetlen előéletű (vagy nem lsd. Döbling) elsőre felfüggőt kapna kb bármiért, és az is lenne 2-3 évnyi eljárás. Utána ha csinálna valami durvábbat másodszor talán menne a vigyorgóba, megint 1-2 év eljárás után, tehát ha nem öl utcán embert, akkor 5-6 évig még nem láthatjuk bevonulni a krónikást
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Jul 06, 2024 02:04:45

Szerző: Solaris Trollino (Snecológus-pontszám: 2954x1) Jul 06, 2024 02:04:56
Válasz
(14)
again mine the refund
Kezd egyre jobban drachenlordhoz hasonlítani a helyzet

Ebben van valami, de bizonyos szinteken ezt már rég megugrottuk! Lehet, hogy Drachenlord IRL durvább dolgokba keveredett, de ez a Sodi-lore 24(!) éve, az első indexes masztipartis kommentje óta megy már, és eddig mindent überelt. Szerintem időben (11 évvel megelőzte Drachenlordot!) mennyiségben (kommentek száma: csak itt másfél millió + az egyéb korábbi fórumokon több 10ezer, köztük az ős SG-fórumon önmagában 40ezer), valamint a cselekmény kifinomultságban, szövevényességben, a nem várt fordulatok epikusságát illetően (+ az alany aljassága, stb.) is mélyen alulról előzi nemzetközi társait. De simán lehet, hogy csak elfogult vagyok a mi "Kiss" Hungarikumunkkal kapcsolatban.

Viszont néztem pl. Chris Chan wikijét, a CWCki-t is, az pl. kismiska a Sodipédiához képest. És ha a nyelvterületet veszünk (10 millió vs. német vs. angol=egész világ), akkor 10-100x-os is lehet a szorzó / főre kivetítve a nézettség, követettség, trollok száma, stb. tekintetében, szóval a legtöbb mérőszám szerint toronymagasan az első. Persze a kisvárosból való elkergetés + egyéb nagyobb szabású intervenciók még váratnak magukra, de szégyenkezésre egyáltalán nincs okunk. Ez önmagában shiker lehetNE, mégsem tudja ez a fasszopó nemhogy pénzre, de még aprópénzre sem váltani. Egyszer érdemes lenne ennek a hátteréről egy összefoglalót csinálni.

Ceterum censeo, ilyen lore NINCS még egy széles e világon, mint ezé a nyomorult Gyagyás pedofilé!
Jul 06, 2024 02:04:56

Szerző: Pokolfajzat Jul 06, 2024 02:09:28
Válasz
(1)
veknis vaj szemüveggel
voca.ro/1l8eOhnaRFq0

Pocsánat, ez mikori?
Jul 06, 2024 02:09:28

Szerző: AMS-nek író troll Jul 06, 2024 02:31:21
Válasz
(62)
Látom, hogy az AMS kezd magára találni és már rakják a máglyát a pedofil alá.

Azért tarthatott ilyen sokáig, mert a 23 oldalas feljelentést (többünk munkáját) két nyelven is elküldtem a hivatalnak (és a többi címzettnek) leszögezve, hogy a magyart tekintsék mérvadónak, ha valami nem tiszta a német változatban (elvégre rengeteg nehezen fordítható, angolnázó autikörmondatot tartalmaz), ami tolmács igénybevételével járhatott.

Ahogy ismerem a bohócot, az utolsó utáni pillanatban is megpróbál majd fellebbezgetni, szóval nem szeretném elspoilerezni a bejelentés főbb témáit sem, de ezt a részt azért itt hagyom, hogy a pedofil is kezdje el sejteni, hogy mekkora szarban van.

Stoki! Ha ezt a - tényleg csak mellékes kérdést - ilyen mélységben bontottuk ki a feljelentésben, akkor szerinted mekkora esélyed van kimagyarázni a másik 22,5 oldalon fejtegetett tényeket?

Jó éjszakát pedofil és kellemes hétvégét Pánik Petivel.

A betelefonálók pedig kérdezgessék erről nyugodtan holnap, biztosan szívesen beszélgetne róla, ha másról nem lehet.
Jul 06, 2024 02:31:21

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Jul 06, 2024 02:32:45
Válasz
(3)
Pokolfajzat
Pocsánat, ez mikori?

Elvileg: 2023. 09. 14.
Jul 06, 2024 02:32:45

Szerző: Pokolfajzat Jul 06, 2024 02:35:32
Válasz
(1)
SyntaxError
Elvileg: 2023. 09. 14.

nszksz
Jul 06, 2024 02:35:32

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Jul 06, 2024 02:36:27
Válasz
(7)
AMS-nek író troll

A betelefonálók pedig kérdezgessék erről nyugodtan holnap, biztosan szívesen beszélgetne róla, ha másról nem lehet.

Csodálatos!!! 1000x hatékonyabb a nyugati hatóságoknál kilincselni. Ott, el fogják kapni a lógó tökeit. A magyaroktól ne számítson senki semmire. Itt leszarják a pokolfajzatot.
Jul 06, 2024 02:36:27

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 90072x45) Jul 06, 2024 02:38:08
Válasz
(18)
Csak egy tipp az irogatós egységeknek, .ru domain ne nagyon legyen a beadványokban, inkább tegyétek át másik videómegosztóra, .ru linket nem mindenki "mer" megnyitni :D
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Jul 06, 2024 02:38:08

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42549x21) Jul 06, 2024 02:38:57
Válasz
(4)
A helyzet megoldása
Csak egy tipp az irogatós egységeknek, .ru domain ne nagyon legyen a beadványokban, inkább tegyétek át másik videómegosztóra, .ru linket nem mindenki "mer" megnyitni :D

*mérges Fórizs Eszter hangok a háttérben*
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Jul 06, 2024 02:38:57

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Jul 06, 2024 02:41:35
Válasz
(4)
A helyzet megoldása

Az osztrákoknál (a volt külügyminiszterük Putyin papától kapott menedékjogot és most is Oroszországban camppel / az FPÖ is masszívan be van-volt kötve Moszkvába) ez még kisebb probléma, de amúgy hasznos ötlet.
Jul 06, 2024 02:41:35

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 90072x45) Jul 06, 2024 02:41:48
Válasz
(4)
Nemzet Krónikása
*mérges Fórizs Eszter hangok a háttérben*

#satansystem #hungergames #echelon #gestapo
Jul 06, 2024 02:41:48

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 90072x45) Jul 06, 2024 02:44:40
Válasz
(14)
SyntaxError
Az osztrákoknál (a volt külügyminiszterük Putyin papától kapott menedékjogot és most is Oroszországban camppel / az FPÖ is masszívan be van-volt kötve Moszkvába) ez még kisebb probléma, de amúgy hasznos ötlet.

Ezek a levelek általában valami hédike titkárnőhöz futnak be, akinek a 24. rendszerbiztonsági értekezetlen is elmondták, hogy a céges gépen meg ne merjen nyitni semmilyen gyanús linket. Na most egy protonmailről érkező .ru link szerintem ebbe bele esik.

De amúgy 10/10 az egység munkája, csak gondoltam ezt jelzem
Jul 06, 2024 02:44:40

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42549x21) Jul 06, 2024 02:46:21
Válasz
(3)
Amúgy Endre, ha minden kötél szakad és Bank Benő a kést a torkodhoz nyomja, még mindig nyomhatsz egy Regős Judit-féle UCC törvényes, sovereign citizen dolgot.

Nagyon adná még egy IMEI-pozitív elmebeteg a Snecológiában, szerintem Fórizs elmebetegségének a szintjén mozog.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Jul 06, 2024 02:46:21

Szerző: elfeldett sörösüveg Jul 06, 2024 03:13:23
Válasz
(3)
Stoki!

Nyugtass meg engem!

Ugye így hajnal 3as työrikivel már veszed a vágóképeket és gondolkodol a kis atomokon.

Hogy is induljon el a "Gayzaról mindent" heti vlog új évada, mert hát ügye átlepte a vörös vonalat.

Milyen jót nosztalgiáztak Szojka gazdáddal a szegedi csillagos időkről?

Rajtad pedig nevettek, hogy vettek le Te balek.
+50 FT
Jul 06, 2024 03:13:23

Szerző: Solaris Trollino (Snecológus-pontszám: 2954x1) Jul 06, 2024 03:26:31
Válasz
(14)
AMS-nek író troll
már rakják a máglyát a pedofil alá

Zseniális! Épp fogalmaztam a kommentet, hogy "A helyzet megoldása" trollégát ne pontozzuk feltétlenül le, csak mert nem tetszik a valóság. Mert SAJNOS nagyon igaz, amit itt néhány sorral feljebb írt! Az igazság az, hogy a jéghideg jogászzseni natyon is figyel(t), hogy ne legyen fogás rajta. DE! Egyre több hibát vét(ett). A kirohanásai, fenyegetőzései, életellenes megnyilvánulásai, rendőrökkel, hivatalnokokkal való packázásai által folyamatosan és egyre intenzívebben játszott a tűzzel. Mindezt egyre többször bebaszva, utóbb már begyógyszerezve tette, ami meggyorsította a folyamatokat, megsokszorozva a hibalehetőségeket.

De ÖNMAGUKBAN még ezek sem (mind) voltak okok a lecsukásra. Veknidagasztásra - nagyon helyesen - végre már igen. Összesítve, csokorba szedve és ilyen profin tálálva viszont már nagyon is alkalmas egy komolyabb, és ami fontos, eredményekkel járó eljárás megindítására!

A pedofilvádra is mi volt a válasza? Pont most hetyetyézte el a napokban, hogy "soha nem találtak nála semmit". Mindennyian tudjuk, hogy ez felér egy beismeréssel, de konkrét bizonyítékok híján hivatalosan akkor sem lehetett mit csinálni. Az, amit mi erkölcsileg, morálisan, minden emberi mércével mérve (jogosan!) vállalhatatlannak tartunk, az még nem minden esetben jelent automatikusan BTK-t! Sajnos! Mentális problémák, mocskos száj, mocskos életvitel, mocskos elme, mindenféle mocskos fajzatokkal való mocskos fajtalankodások még nem okok a vigyorgóra. Ne basszuk át magunkat, ne legyünk vágyvezéreltek. Mindennnek eljön az ideje, csak ki kell várni, és aktívan tenni ennek érdekében. Sokan, sokszor mondtuk itt a 2 évtized alatt, hogy lassan itt a végjáték, de remélem ez már tényleg az lesz. És ezt a professzionális diplomamunkát elnézve egyre biztosabb vagyok ebben.

Vallom, hogy bűnök nem maradhatnak büntetlenül. Ezt MC Pista kapcsán is kifejtettem már egyszer részletesen. Hogy ezekkel a véglényekkel szemben a pontos, részletes, szakszerű tényfeltárást valakinek meg kell csinálnia, a konkrét gyermek-halálraerőszakolásokat, gyermek- és anyagyilkosságokat kilátásba helyező életellenes fenyegetéseket összesíteni kell, nem lehet, hogy több ezer fájlban, több órás lájfszok mélyén random kószáljanak shady .ru tartományokban szerte a neten. Várhatunk az idők végezetéig, de magától nem lesz semmi következmény. Ez melócsás feladat, de nem lehet megspórolni.

Éppen ezért ismételten MLM kipámat az AMS-nek író szorgalmas trollégák mestermunkája előtt! 🙏 És álló fasszal várjuk a további fejleményeket. 🙏
Jul 06, 2024 03:26:31

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Jul 06, 2024 05:51:12
Válasz
(4)
Nemzet Krónikása
Amúgy Endre, ha minden kötél szakad és Bank Benő a kést a torkodhoz nyomja, még mindig nyomhatsz egy Regős Judit-féle UCC törvényes, sovereign citizen dolgot.

Nagyon adná még egy IMEI-pozitív elmebeteg a Snecológiában, szerintem Fórizs elmebetegségének a szintjén mozog.
Már szentkoronában félrerakta a törlesztőt.Megforgatja szentkorona cryptoban és kész a shaját megoldás.
Jul 06, 2024 05:51:12

Szerző: Telebetyár_Időtelefon Jul 06, 2024 06:01:03
Válasz
(8)
AMS-nek író troll
Látom, hogy az AMS kezd magára találni és már rakják a máglyát a pedofil alá.

Azért tarthatott ilyen sokáig, mert a 23 oldalas feljelentést (többünk munkáját) két nyelven is elküldtem a hivatalnak (és a többi címzettnek) leszögezve, hogy a magyart tekintsék mérvadónak, ha valami nem tiszta a német változatban (elvégre rengeteg nehezen fordítható, angolnázó autikörmondatot tartalmaz), ami tolmács igénybevételével járhatott.

Ahogy ismerem a bohócot, az utolsó utáni pillanatban is megpróbál majd fellebbezgetni, szóval nem szeretném elspoilerezni a bejelentés főbb témáit sem, de ezt a részt azért itt hagyom, hogy a pedofil is kezdje el sejteni, hogy mekkora szarban van.

Stoki! Ha ezt a - tényleg csak mellékes kérdést - ilyen mélységben bontottuk ki a feljelentésben, akkor szerinted mekkora esélyed van kimagyarázni a másik 22,5 oldalon fejtegetett tényeket?

Az Úr 5 méteres sugarú körön belül pénteket teremtett, hogy ezt most megírhassam:

* kipa emelés *
8 órázó szürkeegér
Jul 06, 2024 06:01:03

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 90072x45) Jul 06, 2024 06:23:15
Válasz
(8)
Endre, amikor a főnök azt mondja, "ez eléggé összehányt munka" akkor nem a lavorra gondol!
Jul 06, 2024 06:23:15

Szerző: Karib (Snecológus-pontszám: 20668x10) Jul 06, 2024 07:00:12
Válasz
(9)
Sneci, te azért jól vagy?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Jul 06, 2024 07:00:12

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33224x16) Jul 06, 2024 07:05:35
Válasz
(25)
Géza is egy utolsó hulladék szar, de azért egy kicsi respect-et érzek iránta, hogy tényleg bement a rendőrségre és ott előadott mindent. És bár nem ez volt a téma, de ügyesen becsúsztatott a küszöb alatt olyan témákat, hogy rendőrlistás, meg pedofil, nőverő. Mondjuk az kiderült, hogy a rendőrök kb tudtak már mindenről.

De a legjobbak azok a kis visszacsatolások voltak, hogy Golda is rendszeresen kihívta a rendőrséget, az újszásziak meg egyenesen fel akarják négyelni. Szóval a plakátolós akció kifejezetten shiker volt.

Szóval nem kell túltolni Újszászon a pedofil reklámozást, tudnak ott már mindenről, csak a fű alatt izzik a parázs. A pedofil tarkóján céltábla van, abban a pillanatban, ahogy kilép a kertkapun, űzött vadként éli az életét.

Tudom, hogy már százszor elmondtam, de nekem az a legfelháborítóbb, hogy a rendőr is unalmas lazasággal bemondja, hogy jaja, tudjuk hogy pedofil, ki volt plakátolva. Hát a faszomba, és akkor nem kéne valamit intézkedni?? Vagy legalább nyomozást indítani, vagy akármi. Jó pofát vágnak hozzá, hogy egy mindenki által köztudott pedofil minden nap oda ül le sörözni az általános iskola elé, és ezt már évek óta hagyják???

Mert ha mondjuk egy köztudott tyúktolvajról lenne szó, még azt mondom oké, mit bánom én. De ez egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ezeknek teljesen rendben van, hogy egy pedofil sétál közöttük.
Jul 06, 2024 07:05:35

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Jul 06, 2024 07:08:52
Válasz
(0)
Autismus Maximus
Géza is egy utolsó hulladék szar, de azért egy kicsi respect-et érzek iránta, hogy tényleg bement a rendőrségre és ott előadott mindent. És bár nem ez volt a téma, de ügyesen becsúsztatott a küszöb alatt olyan témákat, hogy rendőrlistás, meg pedofil, nőverő. Mondjuk az kiderült, hogy a rendőrök kb tudtak már mindenről.

De a legjobbak azok a kis visszacsatolások voltak, hogy Golda is rendszeresen kihívta a rendőrséget, az újszásziak meg egyenesen fel akarják négyelni. Szóval a plakátolós akció kifejezetten shiker volt.

Szóval nem kell túltolni Újszászon a pedofil reklámozást, tudnak ott már mindenről, csak a fű alatt izzik a parázs. A pedofil tarkóján céltábla van, abban a pillanatban, ahogy kilép a kertkapun, űzött vadként éli az életét.

Tudom, hogy már százszor elmondtam, de nekem az a legfelháborítóbb, hogy a rendőr is unalmas lazasággal bemondja, hogy jaja, tudjuk hogy pedofil, ki volt plakátolva. Hát a faszomba, és akkor nem kéne valamit intézkedni?? Vagy legalább nyomozást indítani, vagy akármi. Jó pofát vágnak hozzá, hogy egy mindenki által köztudott pedofil minden nap oda ül le sörözni az általános iskola elé, és ezt már évek óta hagyják???

Mert ha mondjuk egy köztudott tyúktolvajról lenne szó, még azt mondom oké, mit bánom én. De ez egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ezeknek teljesen rendben van, hogy egy pedofil sétál közöttük.
Ha kicsit visszaolvasol kb en is ezt kerdeztem, es a trollegak valaszoltak is ra.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Jul 06, 2024 07:08:52

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22282x11) Jul 06, 2024 07:10:48
Válasz
(8)
MaxPayne

Mert a sunyi pedofil igen szerencsés kézzel választ áldozatokat. Csak nála is nyomorultabbakkal mer kezdeni, akik már tényleg teljesen elszálltak.

A Judka annyira beszámíthatatlan volt, hogy egy épkézláb vallomást sem sikerült belőle kinyerni. Szandika gyakorló prostituált, a rendőrök is hajlanak rá, hogy itt inkább elszámolási vitáról lehetett szó.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Jul 06, 2024 07:10:48

Szerző: Bagolyka (Snecológus-pontszám: 15329x7) Jul 06, 2024 07:11:21
Válasz
(3)
MaxPayne

Minden egy folyamat.
Jul 06, 2024 07:11:21

Szerző: Bagolykazh Jul 06, 2024 07:25:17
Válasz
(6)
Zseniális, hogy annyira lusta vagy, hogy nem körbemész púpszászon leszedni a plakátokat és lapítasz, hanem elmész a kékekhez felhívni a figyelmet magadra. XDDDD
Jul 06, 2024 07:25:17

Szerző: Smaug Jul 06, 2024 07:58:36
Válasz
(-11)
Sziasztok! Szerintetek mikor fog végleg belebukni Sodi a teljes hitelspirálba? Meddig tudja fenntartani azt az állapotot, hogy elméletileg több 10 millió forint adóssága van mégis állandóan tele van pénzzel?!
Bilbó1
Jul 06, 2024 07:58:36

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 11968x5) Jul 06, 2024 07:58:37
Válasz
(4)
Autismus Maximus

Na-na!

1. bevitte a pendrive-ot azokkal a bizonyítékokkal hogy meg akarta öletni Jutkát? Nem.

2. tanu vallomást tett külön a pedofil képekről amiket látott a tableten? Megintcsak nem ez volt a fókusz, max futólag említette.

Nekem úgy tűnt az egész csak a kölcsön pénzről szólt.
Jul 06, 2024 07:58:37

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21095x10) Jul 06, 2024 08:08:43
Válasz
(4)
A TITOK CÍMŰ FILM
Na-na!

1. bevitte a pendrive-ot azokkal a bizonyítékokkal hogy meg akarta öletni Jutkát? Nem.

2. tanu vallomást tett külön a pedofil képekről amiket látott a tableten? Megintcsak nem ez volt a fókusz, max futólag említette.

A mi gezank ugyesen rogzitett egy bizonyitekot, hogy volt fizetesi hajlandosag es probalt torleszteni. Hiaba. Ilyen johiszemu geza a geza.

En azert jot nevettem a felvetelen. Jelentos humor ertekkel bir, ahogy a rendorok korberohogik a gyagyast. Remelem lesz majd panasztestulethez torteno boldozott leveliras is, hogy "tyunyan betyeltek az en tyerelmemrol ety az ellensegemmel katyaratytak a karjomja! "
Ebben eddig lehetett eljutni.
Jul 06, 2024 08:08:43

Szerző: trashWOODstock varangya (Snecológus-pontszám: 6556x3) Jul 06, 2024 08:15:34
Válasz
(4)
ó, bazdmeg, pedig tegnap már visszavonult Stoki, most kénytelen lesz megint bejelntkezni egy tisztázóssal, vagy indítania kell megint a napi-Gayza flokkokat.
Jul 06, 2024 08:15:34

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22282x11) Jul 06, 2024 08:15:50
Válasz
(4)
Smaug
Sziasztok! Szerintetek mikor fog végleg belebukni Sodi a teljes hitelspirálba? Meddig tudja fenntartani azt az állapotot, hogy elméletileg több 10 millió forint adóssága van mégis állandóan tele van pénzzel?!

Tele van pénzzel? Akad napi pár ezer forintja sörre, azt is segélyből. Ezt is csak úgy tudja kigazdálkodni, hogy nem fizeti a hiteleit, enni már csak az anyja fél adag kajáját eszi. Még kiprésel havonta egy országbérletet és kész. Csóróság van.

Hol van már a régi Sodi, aki almás laptopot rendelt magának vagy buzifényeket, ha éppen azt dobta ki az agya?

Amint megvonják a segélyt, a napi sörtöt sem tudja majd fizetni.
Jul 06, 2024 08:15:50

Szerző: - Jul 06, 2024 08:17:22
Válasz
(2)
A vitorlás InterRégió Szolnokról pont akkor állt meg Velencén amikor Jenes kinyomta. Samu is vele volt.
Jul 06, 2024 08:17:22

Szerző: Hektor a Traktor (Snecológus-pontszám: 16704x8) Jul 06, 2024 08:17:27
Válasz
(4)
noikabatgomb
A mi gezank ugyesen rogzitett egy bizonyitekot, hogy volt fizetesi hajlandosag es probalt torleszteni. Hiaba. Ilyen johiszemu geza a geza.

En azert jot nevettem a felvetelen. Jelentos humor ertekkel bir, ahogy a rendorok korberohogik a gyagyast. Remelem lesz majd panasztestulethez torteno boldozott leveliras is, hogy "tyunyan betyeltek az en tyerelmemrol ety az ellensegemmel katyaratytak a karjomja! "

Számára egy a lényeges. Nincs papír a kölcsönről, tehát nincs is tartozása. A rendőr kimondta. Mehet polgári eljárásra a dolog. Simán ki lehet magyarázni a WU-os utalást. Tehát az a pénz a Vekninek soha nem fogja gyarapítani a sörösdoboz gyűjteményét a macskaól padlóján. Csakúgy mint a többi adósnál. Egyiknél sincs semmi a kezébe. Balfasz sodi asodi.
Heki a traki
Jul 06, 2024 08:17:27

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21095x10) Jul 06, 2024 08:33:44
Válasz
(3)
Hektor a Traktor
Számára egy a lényeges. Nincs papír a kölcsönről, tehát nincs is tartozása. A rendőr kimondta. Mehet polgári eljárásra a dolog. Simán ki lehet magyarázni a WU-os utalást. Tehát az a pénz a Vekninek soha nem fogja gyarapítani a sörösdoboz gyűjteményét a macskaól padlóján. Csakúgy mint a többi adósnál. Egyiknél sincs semmi a kezébe. Balfasz sodi asodi.

" A kutyad leszek, a rabszokgad akar ingyen is... " - mondta a gyagyas nem oly regen.

Majd bedob a geza 3 rozsikát az egyik bucsuzoslajvba es le is van tudva a tartozas.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Jul 06, 2024 08:33:44

Szerző: Bagolyka (Snecológus-pontszám: 15329x7) Jul 06, 2024 08:42:04
Válasz
(7)
Vajon ma milyen dolgok fognak történi amik nem férnek bele a képzeletedbe?
Jul 06, 2024 08:42:04

Szerző: FOMO Jul 06, 2024 08:44:44
Válasz
(7)
Endre, milyen kár, hogy tegnap végleg visszavonultál, és nem láthatják a szegediek hogyan is telik a nyár egy jól menő programozónak.
Már sajnos nem mehet liveban, sem flokkot nem tehetsz erről ki.

Pedig biztosan jól telik majd ez a hétvége is, tele vagy jobbnál jobb lehetőségekkel!
Biztosan nem egy unalmas szolnoki mozizás van csak a tarsolyodban - ugye?
Jul 06, 2024 08:44:44

Szerző: - Jul 06, 2024 08:53:55
Válasz
(3)
-
A vitorlás InterRégió Szolnokról pont akkor állt meg Velencén amikor Jenes kinyomta. Samu is vele volt.
Akkor nyugodtan mehetünk a dolgunkra.Ha a buzihármas megint együtt hétvégézik akkor suttyóskodáson és műbalhén kívül semmi más nem történik.A szórakoztató faktor lesz a béka segge alatt mert hárman nem képesek egy épkézláb bebaszóst összerakni.
Jul 06, 2024 08:53:55

Szerző: Jozsii Busák (Snecológus-pontszám: 11260x5) Jul 06, 2024 09:04:52
Válasz
(4)
Stoki nem értem miért aggódsz az AMS miatt amikor a trollok helyetted intézkednek. Köszönd meg szépen!
Jozsii Busák
Jul 06, 2024 09:04:52

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33224x16) Jul 06, 2024 09:07:58
Válasz
(4)
MaxPayne
Ha kicsit visszaolvasol kb en is ezt kerdeztem, es a trollegak valaszoltak is ra.

Bocsi, lehet hogy vótmá, csak mostanság, amikor napi 10 oldal termelődik, a visszaolvasás nem tartozik az erősségeim közé.
Jul 06, 2024 09:07:58

Szerző: Bagolyka (Snecológus-pontszám: 15329x7) Jul 06, 2024 09:09:03
Válasz
(22)

Lehetne ez a mai project.
Jul 06, 2024 09:09:03

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33224x16) Jul 06, 2024 09:11:45
Válasz
(3)
A TITOK CÍMŰ FILM
Na-na!

Úgy fogalmaztam, hogy KICSI respect-et, hahó! :)

Persze, ezeket mind megtehette volna, de igazából miért is kellett volna megtennie? Most neki kéne a tanszéki előadónak lennie, aki számos (számára irreleváns) ügyet végigvisz a rendőrségen?

Ilyet nem is vártam tőle. Engem csak szimplán szórakoztatott az a hangfelvétel, ahol bemondja a rendőröknek a pedofiliát, nőverést, meg a társait. Többet nem is vártam.
Jul 06, 2024 09:11:45

Szerző: Tyodika Jul 06, 2024 09:13:05
Válasz
(6)
Bagolyka

Lehetne ez a mai project.

Jó jó jó, húzz a gecibe
Jul 06, 2024 09:13:05

Szerző: - Jul 06, 2024 09:15:08
Válasz
(6)
A velencei tó környékén indulhatna egy portyázás.Jenes nem véletlenül nem élőzik, ez volt a trutyinál is megbeszélve hogy ha megy a pedofil is akkor nem lehet élőzni mert retteg a trolloktól.
Jul 06, 2024 09:15:08

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33224x16) Jul 06, 2024 09:26:24
Válasz
(6)
-
A velencei tó környékén indulhatna egy portyázás.Jenes nem véletlenül nem élőzik, ez volt a trutyinál is megbeszélve hogy ha megy a pedofil is akkor nem lehet élőzni mert retteg a trolloktól.

Én pont ott voltam tegnap, de megyek majd megint. Mit kell erről tudni? A visszaolvasás tényleg nem az erősségem.
Jul 06, 2024 09:26:24

Szerző: miskolcigány (Snecológus-pontszám: 10353x5) Jul 06, 2024 09:38:20
Válasz
(1)
Autismus Maximus
Én pont ott voltam tegnap, de megyek majd megint. Mit kell erről tudni? A visszaolvasás tényleg nem az erősségem.

Ha van hozza gyomrod, itt erdemes keresni a buzikat:

velenceito.info/strandok/naturista-szabadstrand-gardony/
A munka nem megoldás.
Jul 06, 2024 09:38:20

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Jul 06, 2024 09:44:03
Válasz
(21)
miskolcigány

Jul 06, 2024 09:44:03

Szerző: Szolnoki troll Jul 06, 2024 09:52:39
Válasz
(10)
-

Jenes mondta a liveban mikor ment haza laurátol hogy milyen jól érezte magát és menne vissza.. talán így el lehetne őt is szakítani a korcstól, ha Laura leírná véletlen neki hogyha a sodival haverkodik nem mehet többet. Maradjon csak a magány
Jul 06, 2024 09:52:39

Szerző: Endi Vajna (Snecológus-pontszám: 23482x11) Jul 06, 2024 09:56:58
Válasz
(4)
Szolnoki troll
Jenes mondta a liveban mikor ment haza laurátol hogy milyen jól érezte magát és menne vissza.. talán így el lehetne őt is szakítani a korcstól, ha Laura leírná véletlen neki hogyha a sodival haverkodik nem mehet többet. Maradjon csak a magány

Jenes egy retard mint Sodi, őt nem lehet úgy pénzel és piával megfogni mint Tibort.
Jul 06, 2024 09:56:58

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Jul 06, 2024 09:57:30
Válasz
(7)
Autismus Maximus

Plakátolásra nem rendelnek el semmilyen nyomozást. Bárki kiplakátolhatja ugyanis, hogy XY pedofil, sőt, ez még nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás is lehet.
Jul 06, 2024 09:57:30

Szerző: Pokolfajzat Jul 06, 2024 09:58:08
Válasz
(1)
veknis vaj szemüveggel
voca.ro/1l8eOhnaRFq0

Azt tudja valaki, miért beszél a rend héber őre úgy, mintha kicsit törné a magyart? Először azt hittem, hogy Sunka labanciában valamilyen körzeti megbízottnak adja elő a sztorit. De közben meg Poopszász.
Jul 06, 2024 09:58:08

Szerző: Kakaspina (Snecológus-pontszám: 49747x24) Jul 06, 2024 09:59:12
Válasz
(14)
Pokolfajzat
Azt tudja valaki, miért beszél a rend héber őre úgy, mintha kicsit törné a magyart? Először azt hittem, hogy Sunka labanciában valamilyen körzeti megbízottnak adja elő a sztorit. De közben meg Poopszász.

Jász tájszólás.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Jul 06, 2024 09:59:12

Szerző: Endi Vajna (Snecológus-pontszám: 23482x11) Jul 06, 2024 09:59:38
Válasz
(5)
Pokolfajzat

Tájszólás, valószínűleg nem egy 20 éves volt.
Jul 06, 2024 09:59:38

Szerző: Pokolfajzat Jul 06, 2024 10:01:25
Válasz
(1)
Nszksz. Majd meghallgatom rendesen, csak futtában hallgattam bele az éjjeli sörike közben.
Jul 06, 2024 10:01:25

Szerző: Szolnoki troll Jul 06, 2024 10:05:35
Válasz
(2)
Endi Vajna
Jenes egy retard mint Sodi, őt nem lehet úgy pénzel és piával megfogni mint Tibort.

Azért talán egy próbát megérne. Hahó prof?!
Jul 06, 2024 10:05:35

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Jul 06, 2024 10:06:07
Válasz
(11)
banshee
Plakátolásra nem rendelnek el semmilyen nyomozást. Bárki kiplakátolhatja ugyanis, hogy XY pedofil, sőt, ez még nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás is lehet.

a hangfelvételből is hallani, hogy "semmi nem lett belőle". hát nem. bekérték a MÁV térfigyelő felvételeit az állomásról, meg engem behívtak "tanúként". megmondtam, hogy nincs fekete nike cipőm és a jelzett időpontban koppenhágában tartózkodtam,

kb ennyi volt a nagy nyomozás.

mondjuk ezt sem a gyagyás találta ki, az egy fostos - hanem a kurva anyja kényszerítette, mert szégyellte magát az ótvaros fia miatt a faluban.
Jul 06, 2024 10:06:07

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Jul 06, 2024 10:10:22
Válasz
(7)
banshee

Mehet a pad/házfal festés. Szigorúan vízbázisúval.

forum.sodika.org/?pageNo=12715#comment-1286901
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jul 06, 2024 10:10:22

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 11968x5) Jul 06, 2024 10:11:22
Válasz
(3)
noikabatgomb

A pénz miatt teljesen felesleges ez amúgy. Endre videóban elmondta hogy Géza nem tartozik neki semmivel már. Ennél több nem kell.

Persze szórakoztató volt ez, viszont az én tapasztalataim szerint fél évnyi idő körül azért valami érdemlegesebb lépés kellett volna a rendőrségtől.

Endre leszárult púpszász, költözz be valami másik retardhoz ahol még nem ismernek.
Jul 06, 2024 10:11:22

Szerző: Endi Vajna (Snecológus-pontszám: 23482x11) Jul 06, 2024 10:17:35
Válasz
(2)
Szolnoki troll
Azért talán egy próbát megérne. Hahó prof?!

Első rivozós este után mindent kipofázna Sodinak.
Jul 06, 2024 10:17:35

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47497x23) Jul 06, 2024 10:26:10
Válasz
(19)
Én életembe 2x jártam a Velencei tónál, mivel élnek ott nagyon távoli rokonok. Tudjátok, ilyen unokatesó apjának a testvérének a fia szintűek. Először még tiniként, majd kb 10 ével később. De most, hogy ezek az aberrált buzik is oda járnak a faszukat mutogatni, meg segbekukizni egymást, egy életre elment a kedvem, hogy oda menjek majd. Rohadj meg gyagyás, hogy mindent tönkrebaszol.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Jul 06, 2024 10:26:10

Szerző: Solaris Trollino (Snecológus-pontszám: 2954x1) Jul 06, 2024 10:43:37
Válasz
(9)
banshee

Ez nagyon így, így, így. A vélelmeinket (TUDJUK, hogy pedofil), vágyainkat (AKARJUK, hogy börtönben rohadjon) nem szabad kivetíteni a jog talajára, mert folyton csak csalódni fogunk, miközben a gyagyás röhög a markában.

Megint csak ezt az MC Isti hulladékot tudom példának felhozni. Állandóan arra hivatkozik, hogy "csak szavak, betűk". Azt hiszi, hogy okos, ravasz. Mint a fi-Fikás! De egyszer mindegyik hibázni fog.

Vagy volt az a Lakatos Brandon cigánybűnöző féreg. Gyereket cigiztetett, telefonon zaklatott embereket, szemmel láthatóan bűnöző életmódot folytatott (kurvák, uzsora, stb.), amivel kérkedett is. És mi lett? Semmi, kiment hozzá házhoz a HírTV bő nyállal felszopni! Miért került rá a műanyag lakat végül? Mert azt hitte, hogy érinthetetlen, és elkezdte megkéselni a járókelőket.

A hajnali hosszabb hetyetyémhez kiegészítésként: az AMS-sel suttogók azért IS zseniálisak, mert a necces dolgok feltárása mellett rámentek a konkrétumokra: segélycsalás, okirathamisítás. Erre pedig végre ráharapott a labancz. Reméljük. 🙏
Jul 06, 2024 10:43:37

Szerző: hitelboy1 (Snecológus-pontszám: 4756x2) Jul 06, 2024 10:57:01
Válasz
(6)
Zulu
Törpspa kép

Úgy néz ki mint egy drogos tinédzser
Jul 06, 2024 10:57:01

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33224x16) Jul 06, 2024 11:00:21
Válasz
(9)
miskolcigány

Nabazmeg... Azt hittem valami helyi ABC-ben beléjük lehetne futni, berúgni a gyagyás szemüvegét a vonat alá. De hogy buzistrandra nem fogok utánuk menni, az hétszentség.
Jul 06, 2024 11:00:21

Szerző: Kakaspina (Snecológus-pontszám: 49747x24) Jul 06, 2024 11:02:52
Válasz
(2)
gobesug
a hangfelvételből is hallani, hogy "semmi nem lett belőle". hát nem. bekérték a MÁV térfigyelő felvételeit az állomásról, meg engem behívtak "tanúként". megmondtam, hogy nincs fekete nike cipőm és a jelzett időpontban koppenhágában tartózkodtam,

kb ennyi volt a nagy nyomozás.

mondjuk ezt sem a gyagyás találta ki, az egy fostos - hanem a kurva anyja kényszerítette, mert szégyellte magát az ótvaros fia miatt a faluban.

Bánót kértél legalább vagy azóta is fenyőfa szekrénysort akarod vinni? :D
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Jul 06, 2024 11:02:52

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jul 06, 2024 11:12:14
Válasz
(3)
MaxPayne

Azzal lehet valakit megvádolni, amit rá is tudsz bizonyítani. Legalább is Magyarországon jellemzően így működik az ügyészség, mert nagyon féltik a 98% körüli váderedményességüket. Majd ha Endre kivont fasszal fog a játszótér körüli bokrosban cserkelni, és tetten érik, akkor fogják pedofíliával vádolni. Addig marad az, hogy akárhányszor a púpszászi rendőrkapitányság emberei intézkedne vele kapcsolatban, akkor belerúgnak ahogy tudnak. Lásd: kerítéses eset, mostani megverős eset.
Jul 06, 2024 11:12:14

Szerző: Eazy (Snecológus-pontszám: 23456x11) Jul 06, 2024 11:15:25
Válasz
(6)
Autismus Maximus
De hogy buzistrandra nem fogok utánuk menni, az hétszentség.

Az lenne a fura a gyagyától, ha megglitchelné a rendszert, és nem buzulni menne oda. :D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Jul 06, 2024 11:15:25

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33224x16) Jul 06, 2024 11:20:27
Válasz
(3)
Solaris Trollino
Ez nagyon így, így, így. A vélelmeinket (TUDJUK, hogy pedofil), vágyainkat (AKARJUK, hogy börtönben rohadjon) nem szabad kivetíteni a jog talajára, mert folyton csak csalódni fogunk, miközben a gyagyás röhög a markában.

Megint csak ezt az MC Isti hulladékot tudom példának felhozni. Állandóan arra hivatkozik, hogy "csak szavak, betűk". Azt hiszi, hogy okos, ravasz. Mint a fi-Fikás! De egyszer mindegyik hibázni fog.

Vagy volt az a Lakatos Brandon cigánybűnöző féreg. Gyereket cigiztetett, telefonon zaklatott embereket, szemmel láthatóan bűnöző életmódot folytatott (kurvák, uzsora, stb.), amivel kérkedett is. És mi lett? Semmi, kiment hozzá házhoz a HírTV bő nyállal felszopni! Miért került rá a műanyag lakat végül? Mert azt hitte, hogy érinthetetlen, és elkezdte megkéselni a járókelőket.

A hajnali hosszabb hetyetyémhez kiegészítésként: az AMS-sel suttogók azért IS zseniálisak, mert a necces dolgok feltárása mellett rámentek a konkrétumokra: segélycsalás, okirathamisítás. Erre pedig végre ráharapott a labancz. Reméljük. 🙏

Igen bassza meg, csak pont erről van szó, mennyire elkorcsosult a civilizációnk. Tényleg addig kell várni, amíg valaki késelni kezd, leszúrni másokat?

Azt értem és az rendben, hogy mindenféle vélelem alapján ne csukjanak már le valakit. De amikor saját maga videózza, hogy nyílt színen drogozik, nőt ver, fojtogat, pedofil képeket néz... Akkor tényleg nincs itt semmi tennivaló, meg kell várni, amíg valami durva erőszak történik?? Faszom már...
Jul 06, 2024 11:20:27

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42549x21) Jul 06, 2024 11:23:18
Válasz
(3)
Pistike kapcsán a NAV-ról nem is beszélve. Mennyi pénzt vehet ki a TikTik-ből?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Jul 06, 2024 11:23:18

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33224x16) Jul 06, 2024 11:24:27
Válasz
(4)
Eazy
Az lenne a fura a gyagyától, ha megglitchelné a rendszert, és nem buzulni menne oda. :D

Hát miért? Úszni? Azt a ritmustalan csapkodást, fuldoklást, amit ő úszásnak nevez? Az év vicce lenne.

A berlini faszmonológok flokk epizódban volt látható az a vízben való vergődés, halálra röhögtük magunkat már akkor is.
Jul 06, 2024 11:24:27

Szerző: Solaris Trollino (Snecológus-pontszám: 2954x1) Jul 06, 2024 11:30:26
Válasz
(15)
Autismus Maximus
Géza is egy utolsó hulladék szar, de azért egy kicsi respect-et érzek iránta

Pontosan. Ennyi jár neki, miközben senki nem felejti el, hogy voltaképpen ő is egy tranyóbaszó retard. Mint ahogy retard volt a PedofilVOD-os konglomerátum is.

Azért jobban belegondolva elfogyasztott 1-1 évad pár tehetséges színészt: Zsery, Adda, rBali, Májas, jóságos ég, mennyi jobb sorsra érdemes fiatalember! "S elhulltanak legjobbjaink a hosszú harc alatt."

De a Gayza tud összeszedetten beszélni, van töke irl-intervenciókhoz (bemenni a rendőrségre), és ami a mi számunkra fontos, kontentet gyártani belőle. Milyen jót tett Addának is a kis szünet! Kezdi megtalálni a helyét a backoffice-ban, okosan, óvatosan. Miért nem így kezdte, ó be kár! rBali meg tegnap ott járt felkérdezni a Snecit. Májas pedig... A mérhetetlen ambivalencia megtestesítője. Megéltük általa az éteri magasságokat és a pokol legalantasabb bugyrait is...

De végülis a mhűűűsor legyen jó, az a lényeg.
Jul 06, 2024 11:30:26

Szerző: Jozsii Busák (Snecológus-pontszám: 11260x5) Jul 06, 2024 11:43:52
Válasz
(9)
gobesug
Stoki volt kapás a nádasban? Többen kérdezik
Jozsii Busák
Jul 06, 2024 11:43:52

Szerző: Igazmondó Juhász (Snecológus-pontszám: 5992x2) Jul 06, 2024 11:52:11
Válasz
(6)
AMS-nek író troll

Először is, Jahve hálája üldözzön téged és az összes trollégát akik összerakták a 23 oldalt. Felterjeszteném ezúttal a Tanszéknek a trollégákat valamilyen kitüntetésre.
Másodszor, esetleg van/lesz lehetőség a magyar változatot megtekinteni valahol?
Jul 06, 2024 11:52:11

Szerző: SodronyTV Jul 06, 2024 12:04:59
Válasz
(4)
Hoppá, dolgozik a tudatalatti.
Tudatalatti vs Autipajzs 1:0

De nem nő!

YouTube
www.youtube.com/shorts/iLjJYe6XF8Q

Ok.ru
ok.ru/video/6990137920156
Jul 06, 2024 12:04:59

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jul 06, 2024 12:09:57
Válasz
(8)
Hallgatgatom vissza a tegnapi live-okat ...

Endre szerint azzal őt provokálta rbali, hogy Siófokra ment nyáron :)

Jó lesz ez a személyiségi jogi per már érzem. Ilyen meggyőző érvek mellett minden bíró felteszi a kezét :)
Jul 06, 2024 12:09:57

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jul 06, 2024 12:10:50
Válasz
(12)
SodronyTV
Hoppá, dolgozik a tudatalatti.
Tudatalatti vs Autipajzs 1:0

De nem nő!

Ezt már egy hivatalos szerv is kimondta, hogy "nem nő hanem fajzat" :)
Jul 06, 2024 12:10:50

Szerző: Tetvek_mezeje Jul 06, 2024 12:28:14
Válasz
(-8)
Stokika! Veregessem a csepp szádba! Abba! Ugye Addaboy után szabadon, Szojka úrnál is ellenőrizted az alapvető műveltségèt, mielőtt diskurzusba elegyedtèl volna vele. Nyugtass meg, kérlek. Te jogászisten, te fatászpika, te.
A b@szodj meg nem káromkodás. Inkább tanács!
Jul 06, 2024 12:28:14

Szerző: Solaris Trollino (Snecológus-pontszám: 2954x1) Jul 06, 2024 12:45:55
Válasz
(15)
Félelmetes, hogy az egyszeri vidéki rendőr mennyire egyszerűen, ámde tűpontoshan definiálja a definiálnivalót: Fajzat.

Ízlelgessük ezt!

Gyors kutatást végeztem a Sodikeresővel a "fajzat"-ra. A szó önállóan néhány tízes nagyságrendben fordult elő összesen itt, szóösszetételekben sem volt sok: 313 db tegnappal bezárólag. Ami nem kevés, de azért 1,5 millió komment közül nem is sok.

Beszédes, hogy legtöbbet broni használta, mégpedig a "pokolfajzat" formátumban (RIP broni).

Na de kigyűjtöttem néhányat a teljesség igénye nélkül. Van benne pár vicces (Google 1 találatosok bónuszt érdemelnek!):

ördögfajzat
sátánfajzat
pokolfajzat
zsidófajzat
korcsfajzat
szörnyfajzat
patkányfajzat
köcsögfajzat
mocsokfajzat
átokfajzat
retekfajzat
állatfajzat
cigányfajzat
széthulló emberfajzat
fehércigány emeberfajzat
ocsmány emberfajzat
elburjánzott rákfajzat
rohadék nácifajzat
askenázi fajzat
hazug fosfajzat (Google 1 db találat!)
tarhálós gecifajzat
guruló macskafajzat
sörszagú korcsfajzat
pogány átokfajzat
idegenszívű sátánfajzat
Mammon-imádó sátánfajzat
szemét sátánfajzat
szodomita sátánfajzat
nyomorult pokolfajzat
fertelmes pokolfajzat
fogyatékos pokolfajzat
torz pokolfajzat
félkegyelmű pokolfajzat
fogyatékos pokolfajzat
recskás pokolfajzat
szívtelen pokolfajzat
homoszexuális pokolfajzat
szutyok pokolfajzat
korcs pokolfajzat
köpedék nyálkagombóc pokolfajzat
bűnös, perverz pokolfajzat
fajtalankodó ocsortány pokolfajzat
elfajzott szexualitású pokolfajzat
minimum nem evilágra való pokolfajzat
elvetemült, romlott erkölcstelen pokolfajzat
pedofil korcsfajzat
akaratgyenge korcsfajzat
púpos korcsfajzat
incel korcsfajzat
selejt korcsfajzat
született vesztes korcsfajzat
mumifikált snecifajzat (ez is Google 1 találat)
moslék gusztustalan fajzat
gonosz egy fajzat
mocskos patkányfajzat
hazudós patkányfajzat
undorító göthös fajzat
alsóbbrendű suttyó burzsuj-söpredék fajzat
középkori kőbunkós szőrőstalpú ork-fajzat

Elképesztő, milyen kreatív a magyar nyelv és milyen kreatívak a művelt trollsztársak! Mlm kipám, zsidók! (de csak óvatosan, mert shabbat van)
Jul 06, 2024 12:45:55

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) Jul 06, 2024 12:46:15
Válasz
(4)
Nemzet Krónikása
Pistike kapcsán a NAV-ról nem is beszélve. Mennyi pénzt vehet ki a TikTik-ből?

szerintem már nem sokat, inkább polos pénzeli, csak haza ne menjen. ott is görbül már a picsaszáj, mert a felszopók únják a műsort.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Jul 06, 2024 12:46:15

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jul 06, 2024 13:05:57
Válasz
(15)
Amúgy látszik, hogy apádnak sikerült lediplomáznia, ő legalább utat vájt magának a szemétdombon, te még erre sem vagy képes.
Mifaaaaaaaaaaaan
Jul 06, 2024 13:05:57

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22282x11) Jul 06, 2024 13:08:17
Válasz
(8)
Ásó27
Amúgy látszik, hogy apádnak sikerült lediplomáznia, ő legalább utat vájt magának a szemétdombon, te még erre sem vagy képes.

Mondjuk az apja ugyanúgy egy vilagvégi putriban itta halálra magát, ezt a szintet a Sodi is hozza egyelőre.
Jul 06, 2024 13:08:17

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155945x77) Jul 06, 2024 13:15:26
Válasz
(9)
Az apja legalább meg tudta tartani a csövesét… Endrének ez sem ment.
Jul 06, 2024 13:15:26

Szerző: Álsodi Jul 06, 2024 13:16:50
Válasz
(4)
linziasztal01
Az apja legalább meg tudta tartani a csövesét… Endrének ez sem ment.

A KURVA ANYÁM MIATT NINCS ITT ÉS NEM TUDOM TARTANI TE SZHAR
Jul 06, 2024 13:16:50

Szerző: Bagolyka (Snecológus-pontszám: 15329x7) Jul 06, 2024 13:17:02
Válasz
(13)
Annyira nevetek recskás, anniyra.

Simán fősz a macskaólban miközben Szegeden a klíma alat bulikáznak és még csak nem is gondolnak rád.

Neked csak a trólok maradtak, de azok meg megesznek.
Jul 06, 2024 13:17:02

Szerző: Igazmondó Juhász (Snecológus-pontszám: 5992x2) Jul 06, 2024 13:18:25
Válasz
(3)
Bagolyka
Annyira nevetek recskás, anniyra.

Simán fősz a macskaólban miközben Szegeden a klíma alat bulikáznak és még csak nem is gondolnak rád.

Neked csak a trólok maradtak, de azok meg megesznek.

Milyen szag lehet a macskaólban te úristen..
Jul 06, 2024 13:18:25

Szerző: Doktor Troll Jul 06, 2024 13:18:38
Válasz
(8)
Endre, van hányós exceled?

Esetleg szokott vér is távozni a gyomorsavaddal?

Hányszor eszel egy nap rendes ételt ami nem gyros?

Vérkép?
Jul 06, 2024 13:18:38

Szerző: Tyodika Jul 06, 2024 13:20:05
Válasz
(3)
Doktor Troll

Vérkép?

Ne ne ezt most ne títalak a gechibe cshá
Jul 06, 2024 13:20:05

Szerző: Fikás Jul 06, 2024 13:20:10
Válasz
(3)
Doktor Troll

Vérkép?

Majagy má! Ity mindenki egészséges és a tyodi még 50 évig élni fog!
Jul 06, 2024 13:20:10

Szerző: mikedp (Snecológus-pontszám: 19160x9) Jul 06, 2024 13:22:16
Válasz
(3)
Doktor Troll

A vérhányos flokk már a vége lenne. Olyankor a nyelőcsőben visszerek keletkeznek , és ha megpattannak akkor nyílik a hullazsák.
KURVArangy
Jul 06, 2024 13:22:16

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Jul 06, 2024 13:22:37
Válasz
(12)
amugy hajnalban azt almodtam, hogy egy dozsa gyorgy uti fitness terembe bejott a korcs kamaty reszegen, odament egy futopadrol, lelokte a rajt allo embert es nekiallt totyogni.

az kirohant az uzlet ele, rogton latszott, hogy telefonal.

par perc utan megjottek a rendorok, a gyagyas rogton futasnak indult. amint megbotlott, azok rogton kezelesbe vettek sokkoloval, ugy orditott mint a faba szorult fereg, be is pisalt.

remek alom volt, bar kicsit aggaszto, hogy ez a vegleny a tudatalattimat is fertozi mar.
Jul 06, 2024 13:22:37

Szerző: - Jul 06, 2024 13:25:40
Válasz
(2)
Solaris Trollino

Azért jobban belegondolva elfogyasztott 1-1 évad pár tehetséges színészt: Zsery, Adda, rBali, Májas, jóságos ég, mennyi jobb sorsra érdemes fiatalember! "S elhulltanak legjobbjaink a hosszú harc alatt."

Valaki össze tudná két tömör mondatban foglalni a fiatalabb generáció kedvéért, hogy mi történt Addával és rBalival? A májasos sztori egyértelmű, de róluk teljesen lemaradtam, ezekben a szájról-szájra terjedő sztorikban pedig a pédia (érthető okokból) nem igazán jó barátunk.
Nszksz.
Jul 06, 2024 13:25:40

Szerző: Agymano Jul 06, 2024 13:26:08
Válasz
(5)
Endre egy napi gondolatai kronológikus sorrendben hajnali 3-tól:
Shör
Shör
*okád*
Shör
Shör
Fórum
Shör
Faszpina - Szeged
Tiktok
Shör
Shör
Valami gyrostálat zabálni kell
Shör
Shör
Tiktok
Shör
Faszpina
Faszpina
Shör
Shör
AMS
Döbling
Frontin
Shör
Shör
Faszpina
Tiktok
Shör
Netflix
Shör
Shör
*kidől bebaszva*
Jul 06, 2024 13:26:08

Szerző: - Jul 06, 2024 13:28:19
Válasz
(2)
Agymano
Endre egy napi gondolatai kronológikus sorrendben hajnali 3-tól:
...
Valami gyrostálat zabálni kell
...

Sztojka papa megszállta Endre elméjet?
Jul 06, 2024 13:28:19

Szerző: újpesti troll Jul 06, 2024 13:29:39
Válasz
(3)
mikedp
A vérhányos flokk már a vége lenne. Olyankor a nyelőcsőben visszerek keletkeznek , és ha megpattannak akkor nyílik a hullazsák.

Simán benne van hogy a nyelőcsövét felsérti a gyomorsav és utánna véreset köpköd 5 percig (főleg terhes nőknél figyelhető meg, akik rendszeresen hánynak a baba miatt), de ha már alapból véresen jön ki, ott már lehet nagy a baj!
Egy osztrák csöves hatóságokat provokál maga ellen
Jul 06, 2024 13:29:39

Szerző: Endi Vajna (Snecológus-pontszám: 23482x11) Jul 06, 2024 13:30:11
Válasz
(5)
-
Valaki össze tudná két tömör mondatban foglalni a fiatalabb generáció kedvéért, hogy mi történt Addával és rBalival? A májasos sztori egyértelmű, de róluk teljesen lemaradtam, ezekben a szájról-szájra terjedő sztorikban pedig a pédia (érthető okokból) nem igazán jó barátunk.
Nszksz.

rBali azért lett banszolva régen, mert kapcsolatban volt trashvod tulajjal akiről kiderült egy pedofil féreg.
Jul 06, 2024 13:30:11

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Jul 06, 2024 13:33:01
Válasz
(4)
Endre priusza
Mondjuk az apja ugyanúgy egy vilagvégi putriban itta halálra magát, ezt a szintet a Sodi is hozza egyelőre.

Ez igaz, de vagy 20 évvel később, mint az ostoba fiacskája.

Előbb volt pár szabadalma, keresett annyit is, mint egy gyárigazgató és még egy kölköt is összehozott, sőt egy idő után nevelte is egy kicsit (vagy legalábbis eltartotta és elviselte a középiskolától). Csak ekkoriban lett tibije és forgatták ki a gyagyásék.

Egy mocsok az öreg, de neki megvoltak a hullámhegyek is az életében, míg a korcs az egyetemistalétből egyből irodalakó hajléktalan lett, aztán jött a németországi szürkeegérkedős "hullámhegy", mostanra pedig meg is érkezett a szomódi putriba.

Sikerült alulmúlnia az öregét, mert a létező összes szart lemásolta tőle, de a jót kiszelektálta, ahogy szokta, mert azt unalmasnak találta.
Jul 06, 2024 13:33:01

Szerző: rMáté Jul 06, 2024 13:33:38
Válasz
(21)
Endi Vajna
rBali azért lett banszolva régen, mert kapcsolatban volt trashvod tulajjal akiről kiderült egy pedofil féreg.

Sohasem voltam vele kapcsolatban azon kívül, hogy lehet 1-2 közös telegram csoportban én is benne voltam amiben ő is. Sohasem találkoztam vele, a vod üzemeltetésében sem vettem részt soha. Az egész egy kibaszott nagy ferdítés amivel még csak említés szintjén sem foglalkoztam. Akiknek fáj a segge azoknak joga van a seggfájáshoz, én tudom jól mihez volt közöm és mihez nem.

Bocs az offtopikért!
Jul 06, 2024 13:33:38

Szerző: Bubuka (Snecológus-pontszám: 27291x13) Jul 06, 2024 13:35:09
Válasz
(3)
Endre, beindultak a rakéták, elmentek akkor a beígért feljelentések? Jó lenne tisztázni ezt, mert akkor ennek tudatában tudják ellened is indítani a többi ügyet!
Jul 06, 2024 13:35:09

Szerző: Púpszászi napelem (Snecológus-pontszám: 26251x13) Jul 06, 2024 13:38:27
Válasz
(5)
-
Nszksz.

Adda egy időben vérszemet kapott és hadjáratot indított a fórum ellen. Doxolással, feljelentéssel, bíróságra járogatással fenyegetőzött. Teljesen beütött nála a paranoia. (megj: Ez még bőven covid alatt volt, szerintem simán besokkalt a bezártság és a pittypang kombótól). Most úgy tűnik helyreállt.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Jul 06, 2024 13:38:27

Szerző: Solaris Trollino (Snecológus-pontszám: 2954x1) Jul 06, 2024 13:38:57
Válasz
(7)
-
Nszksz.

Tessék, két tömör link:

rBali: forum.sodika.org/?pageNo=11938&highlight=1209135#comment-1209135

Adda: sodipedia.sodika.org/index.php?title=Addabboy2209&oldid=3062

Szerintem mindketten túlgondolták magukat kicsit. Viszont a karakterfejlődés egy dicséretes skill.
Jul 06, 2024 13:38:57

Szerző: - Jul 06, 2024 13:39:42
Válasz
(12)
rMáté
Sohasem voltam vele kapcsolatban azon kívül, hogy lehet 1-2 közös telegram csoportban én is benne voltam amiben ő is. Sohasem találkoztam vele, a vod üzemeltetésében sem vettem részt soha. Az egész egy kibaszott nagy ferdítés amivel még csak említés szintjén sem foglalkoztam. Akiknek fáj a segge azoknak joga van a seggfájáshoz, én tudom jól mihez volt közöm és mihez nem.

Bocs az offtopikért!

Lamantinnak te mutattad be és utánad ment oda. Üzenetben is úgy írtad egy barátod.
Jul 06, 2024 13:39:42

Szerző: Bubuka (Snecológus-pontszám: 27291x13) Jul 06, 2024 13:43:13
Válasz
(8)
Endre, a rendőrök is meg lesznek baszva jogilag amiért így mertek beszélni rólad a sunkával? Miért nem?
Jul 06, 2024 13:43:13

Szerző: - Jul 06, 2024 13:44:19
Válasz
(10)
Rekviem a szegedi hugyos kád áldozatokért.
Jul 06, 2024 13:44:19

72 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™