Majdnem, 61 nap hiányzott már csak.
Gayza se bírta.
A végére csak úgy szedte a levegőt a nagyember idegességében.
Én is ezt mondogattam neki, de látni kell, hogy ez is angyalszárny neki, mert nem egyszerűen a technikai skillek hiányoznak.
Az én véleményem valamennyivel "pozitívabb" a snecológusok többségénél azzal, hogy szerintem nem kifejezetten buta, hanem átlagos intelligenciája van (részegen természetesen ostobább, és mivel mindig iszik, totál megértem, hogy miért gondolják síkhülyének), de az szerintem is teljesen egyértelmű, hogy nem képes analitikus gondolkodásra, márpedig a programozáshoz az kell.
Ez látszik a következtetéseiből, az az autiexcelek felépítéséből és a code reviewból is. Képtelen arra, hogy ha találkozik egy problémával, azt formalizálja, lebontsa alproblémákra, megtervezze, hogy mit hogyan kell megoldani. Az, hogy a programnyelv szabályai szerint nem tudja lekódolni, csak a legkisebb gond.
Az egyetemen tanították analitikusabban gondolkodni (jegyzetelni, vizsgahelyzetben összeszedetten válaszolni), de ez nem elég, az agya egyszerűen kifacsartan képes csak gondolkodni, a formális logikát esélytelen beleverni, mert max. bemagolni lenne képes, alkalmazni nem.
Jó lenne most tisztázni, hogy tényleg van még kb 400 euró összesen, vagy jön még 2x-3x 2000 euró
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

Jobb volt Bécs mint púpszász. :)
Endi! Mégszarabb a helyzet!
Álmodjatok Rémeket!
Meg Szolnok és Újszász kukáinak felkeresése az 50 ft-os palackok és sörösdobozok után.
Végre valami értelmes kontent!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
A kurva meleg macskaólból! XD
Télen meg a kurva hidegből. Az viccesebb.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Egyszer sem láttam, hogy akár csak a közelébe jutott volna saját magátol a megoldásoknak.
Neem. A pedofil egy IQ teszten szerintem max 75-85 közötti pontszámot érne el és még lehet túlbecsülöm.
Rettenetesen ostoba, csak a geciskedéshez van valamennyi esze és sikeresen betanulta az angolnázást 20 év alatt. Ennyi
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Na erre volt az "ennyit életemben nem kerestem".
Goldával, mint sztárvendéggel!
Megéri a telet? Nem vagyok én biztos ebben.
Na jó, sziasztok! Hát akkor elmesélem röviden, hogy mi történt tegnap. Ha már egyszer úgy is kilettem faggatva lány van, akkor olyan mindegy. Összefoglalom egy vlogban is.
A lényeg az, hogy láttátok rajtam reggel, hogy jókedven érkezek meg, végre van Meló. És úgy egyébként bent is nagyon jól indultak a dolgok. Életem egyik legszívélyesebb fogatatásában részesültem.
Személyesen a cégvezető, körbevezetett, bemutatott mindenkinek, mindenkivel, mosolyogva. Kezet fogtam, kezdtem elnyugodni, hogy azért jó lesz minden. És hát ezzel állt ugye kontrasztban az, hogy azután, hogy másfél hónapig kellett erre várnom, hogy elkezdhessem a munkát.
Mert június elején vettek föld. Ahhoz képest a kirúgásom az tíz másodpercig tartott úgy, hogy odajött a HRS nő, meg egy nagyobb testalkatú ember, meg gondolom arra számítottak, hogy balhézni fogok. És ez a tíz másodperces mondat abból állt, hogy Endre, találtunk rólad olyan TikTok videókat, amik ellentétesek a cégünk értékrendjével.
Éppen ezért arra szeretnélek kérni, hogy pakold össze minden személyes cuccodat, és most rögtön kávózz az irodából. Lányos zavaromban még a telefontöltőt is otthagytam, mert ilyenre azért soha nem volt példa. Kivétel nélkül minden esetben odahívott magához a főnök, vagy beszéltem vele telefonon, és így beszéltük meg a dolgokat.
Az, hogy 15-20 percet szán arra a főnök, hogy engem bemutasson, meg körbemutassa a kávégépet, mi egymás. Majd utána arra már ne tiszteljen meg, hogy eltávolításomban legalább pár kérdésre vagy pár mondattal személyesen részt vesz, ilyet én életemben nem tapasztaltam. Tehát életem legszívélyesebb fogadtatásában, és legpunkog eltávolításban volt tegnap részem.
És amikor... Akkor kezdett el elromolni a kedvem, amikor a ha-hó beírta a fórumra, hogy nem kamuzok tényleg, be vagyok jelentve egy osztrák céghez. Miközben én ezt nektek kétetek kamuztam, hogy itthon vagyok, homofíz van, ez hibrid, mi egymás. És akkor nem írt ilyesmit.
Most meg bejelentkezek egy bokor elől, és rögtön írja, hogy be vagyok jelentve. Na most itt két eset lehetséges. Vagy tényleg rálátnak.
Vagy az történt, hogy valaki őrt állt és figyelte, hogy mikor érkezem meg, a régiógyettel figyelte, hogy hova megyek be, szállásra, és reggel várta, hogy mikor jövök ki, hogy le tudjon követni. Ez az első verszió. Másiknek, hogy tényleg konkrétan látják a bejelentést.
Én nem tudom eldönteni a kettő közül, melyik történt meg. Én leginkább arra tippelek, hogy a szólaliszt és talán a Merci pofázta inkább ki, vagy nem tudom, véletlenül. És ott se volt valójában magánnyomozó.
Vagy igen, és akkor tényleg barba vagyok. Tehát ezt most nem tudom eldönteni, de azért elég durva, hogy mondtam 272 jelentkezés, 232 nap után. 48 interjú után szerzek végre ismét egy normális állást.
És akkor az egy e-mail-el megint szét van cseszve. Olyan körülmények között, hogy amikor oda hívott engem az egyik munkatárs, hogy megmutassa az e-mail-t, akkor még direkt mondta is nekem, hogy na akkor ezt most nekem átküldi, mert gondolom feljelentést akarok tenni. Mondtam, hogy jaj hát ez egy spam, mert itt a nézőim szólalkoznak, több cégnek is ezt elküldik most, mert tudják, hogy Bécsben kezdek el dolgozni.
És nagyon köszönöm akkor, hogy továbbítja nekem az e-mail-t, hogy meg tudjam tenni a rendőrségi feljelentést. Tehát az volt bennem, hogy ez talán még jó is lesz így, mert kialakul egy olyan szituáció, mint ami az espresso ágénál volt Berlinben, hogy a trollok össze-vissza küldözgették rólam a faszságukat, de lepergett róluk, és ott voltam több éven keresztül. Tehát elkezdtem ebben bizakodni, hogy akkor most ez megint egy olyan szituáció lesz, és megint egy olyan helyzet, hogy fölfogják, hogy cyberbullying-t áldozata vagyok.
Na most ugye ezt képest a valóság, az mint mondtam 10 perccel később rám cáfolt. Tehát 14-20 körül érkezett be hozzájuk az e-mail, és én 15 perccel később már az utcán sétáltam. Ami azért egészen döbbenetes.
Mert színén azért mindenkinek teljegazdóbb ajánlom, hogy nézzem meg a tegnapi, meg a akár két héttel korábbi vlogját, random kurvanyázást, és feminine intonációval csinál. Visszatér ahhoz, hogy úgy beszéljen, mint ahogyan a legelső Patuska videóban, még a Havasherry-kes interjú pikerülése előtt beszélt. Volt mondani, ez még pár héttel ezelőtt sem volt a vlogja alapján valóság.
Meg mellettem se. Ügyelt soha erre, hogy... Lince-ben megismertem őket, szóval is emlegettem neki, hogy a régedű videóidban még legalább ügyeltél erre. Most még minden mozzanatod olyan férfias, hát úgy néz ki, hogy Laura mellett most ismét magára talált.
Úgy megesett. Az, hogy a Patrik meg a Matyist leköltözni neki, és akkor itt valamilyen felállásban két pár lesz alkotva két különböző lakásban, ezt úgy eléggé hihetetlennek érzem. Már csak azért is, mert mondom, nekem ez még úgy lett elmesélve, hogy a komparatív előnyük az, hogy ők ketten dolgoznak azon, ahogy a vendég elégedett legyen.
Na mindegy, a zárója bezárva. Hogy hogyan tovább? Hát most örültem volna, hogyha van ma rivóm, mert nem akartam fölkelni, csak kidobott az ágy. Igazából most azért, mert szerintem az egész napot átaludtam volna.
Anyukám azt mondja, hogy szumorkodás helyett kezdjek el ismét keresni állást. Ami csak egyetlen probléma az, hogy a imént fölvázolt statisztikák alapján ez nem tűnik egy olyan projektnek, amit én finanszírozni lennék képes és még egyszer ilyen hosszan. Úgyhogy biztodalma nincs semmiben, minden szar.
És gyakorlatilag most jutottam el oda, hogy már ahhoz sincs bevételem, hogy esetlegesen, hogyha mondjuk, ahogy említették, a döblingítélet az jogerőség válik, akkor azt kiből fizessem ki? Tehát lehet, hogy miért tudom én kiadatási űrészetbe kerülök emiatt. Mondjuk itt, mert mondjuk azt jogerőre emelik. Tehát nem szépek, ha és nem jók a kilátások, tehát meglátjuk, mi lesz ne ennyi.
Sziasztok!
Gyagyító megy a sittre, helyette pedig a Dőrpe lesz az új főflokker. Vicces lenne.
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Na jó, de hányszor láttad józanul játszani? Erről beszélek.
Amikor józan, akkor képes műbőgni az AMS-nek, elolvasni és úgy-ahogy megérteni egy csomó jogi szöveget, hogy felkészülhessen a kihallgatásra, meghúzni magát a sarokban és kibekkelni 0 munkával a próbaidőt.
Max egymás seggét mosogatják a tiktokbuzik
Jogosítvány nem áll rendelkezésre
Erkölcsi bizonyítvány nem áll rendelkezésre
RAUS
Endrét, érdemek nélkül, emberként kezelték, milyen valójában.
És csak afelszínt kapargatták meg kicsit.
Kipillantás az auti buborékból.
Javítva, bocsánat.
Ilyen színvonalas írásokat nem lehetne meghagyni a hajnal 3-6-os idősávban?
🕎Endigame🕎
Kérem ne terhelje túl herbál idősávot!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Baszki , tényleg ! :D
KURVArangy
Szerintem tiszta állapotában valamivel az átlag felett teljesítene. (100 pont) Amit itt sokan az alacsony IQ-nak tulajdonítanak, az valójában az autizmusából ered. Ilyen például a túlzott bizalma az olyan alakok iránt, akiket a átlag ember messziről elkerülne. De ez nem az alacsony IQ-val van összefüggésben.
A kommunikációs képessége például átlag feletti - ha ezt vegyítjük azzal a ténnyel, hogy szociopata, akkor már könnyen érthetővé válik, hogy miért tudd viszonylag sikeresen embereket átverni és megvezetni. (feltéve ha nem ismerik)
A 75 - 85 közti sáv, az gyakorlatilag egy értelmesebb csimpánz kategória. Egy ilyen embernek egy összetett mondat megalkotása/megértése is komoly problémát jelent. A gnóm messze felül múlja ezt a szintet.
Egy gyerek, egy csont Kiss Endre Farkas! EGY GYEREK, EGY CSONT!!!
A korcsnak mondd, ez a majom hadovált így össze-vissza a flokkban. Ez ugyanis annak a leirata.
Csuldigung, ha poén volt.
Kalapács az a trollok által tanítgatott flokkleirat készítő AI, ha véletlen nem lenne meg ez az info.
szerintem pont a púp mondta neki, hogy ne szedje a hormont, mer így ffiasabb volt
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
körbevezették az irodában, bemutatták a kollégáknak = lauja elmesélte, hogy mit művel az ütyfelekkel = TELJES PISZALOM
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Lecsúszott gatyában, lecsúszott szemüvegben, fél pár papuccsal a lábán...
pitonsz
Hány FB profilja van egyébként a Dörpének? Nekem az előbb nyolcat sikerült összeszámolnom, de egész biztos kihagytam párat.
kikmakukk!?
Az se kell, elég ha a Googlebe beírja a nevét.
Annyi talán elég egy hétre.
Melyik kolbász? Igen!
Benézték asodi életkorát, illetve a nyugdíjas értékei négy darab visszaváltós sörösdobozból álltak.
pitonsz
funfact, 1-2 hete volt elszólása, hogy van ellene valami linzi ügy, ahol szintén feljelentették mert egy gyereket kamerázott (talán pont az anyuka), vagy rosszul emlékszem?
Na bumm.
Nem
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Döblinget addig halogatta, amíg nem lesz pénze kifizetni a büntit, ezzel rossz esetben csak örökre lezárul Ausztria, jó esetben el is jönnek érte Púpszászra. De ha ezt meg is ússza, a mannás ügyben is lesz eyg bünti, amit szintén nem tud kifizetni, szóval a szabadságának annyi lesz egy kis időre. Börtönviselt lesz.
Itt írják recsi, hogy pörtön lesz a vége! :O
Most ez komoly? :O
Kéne egy tisztázós, Hahó!
És Szép lassan,de csak eljött ezaz idő is,hogy Sztojka papa függőben lévő 30ezer forintjáért is élet-halál harcot kell majd vívnia 👌
agyhalott Sodi a Sodi
Azt egy betelefonáló mondta. Szerintem ugyanő már korábban is mondta, hogy ismerőse volt a Dunában kamerázott fürdőruhás kislányok anyukája, aki feljelentést is tett a "műsor miatt".
Nem tudom amúgy, hogy az mit alapozhatott meg, de max. személyiség jogi cuccot (a beleegyezése nélkül filmezték közterületen), amivel nem a rendőrségre kell menni, hanem a beprelni sérelemdíjra. De ne legyen igazam.
200+ nap melókeresés 250+ beadott jelentkezés 49 intejú után talált egy munkát ahonnan pár óra alatt ki lett rúgatva.
Jóbó
szíju ögen
10 hónapig tartott, mire talált egy gányoldát = nem megy nehezen a melókeresés +
Az 1. munkanapján kibaszatták a trollok = nem megy egyszerűen a kibaszatás.
Érdekes valóságérzékelés :D
Nyilván a korcsnak nem állt meg a szíve, vagyis nincs vége a sodi shownak, csak mostantól megváltozik. Szépen lassan.
Te ugyanazt a filmet nézed, mint amit én? Nettó 15 perc volt a kibaszása az email kézbesítésétől kezdve és egy ideje már bárhová elmegy egy ilyen tényfeltáró email, legyen az albérletcsá vagy melócsá, de akár buzifürdőcsá is, onnan bizony kibaszáscsá van azonnal.
Az meg hogy 300 helyre kell jelentkeznie, mire bárhová felveszik, önmagáért beszél.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Az lesz a shaját megoldás
Az meg hogy 300 helyre kell jelentkeznie, mire bárhová felveszik, önmagáért beszél.
Arra az excel-re lennék kíváncsi, hogy abból a 300 helyből hány ismerte már a levelező tagozat miatt. 299?
én (Kiss Endre Farkas, sodi). - egy potenciálisan italozó - munkanélküli vagyok
Tőled pesszimista nyekergésen kívül nem nagyon olvastam még mást ezen a fórumon.
Ezt már én is ajánlottam neki a Solaris kibaszás után. Dehát még mindig nem hiszi el, hogy létezik egyáltalán a nyomozó pácsi.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
MaxPayne
(
x24)
Jul 16, 2024 14:08:57
x24)
Stoki!
Én már egy dologra vagyok kiváncsi.
Mikor lesz a börtönbe bevonulós, majd a Blahára beköltözös live?
(A Tibi meg a Lamantin ezt üzenik neked, hogy:
NEM BESZÉLGETÜNK!)
Én már egy dologra vagyok kiváncsi.
Mikor lesz a börtönbe bevonulós, majd a Blahára beköltözös live?
(A Tibi meg a Lamantin ezt üzenik neked, hogy:
NEM BESZÉLGETÜNK!)
csicskovics
Jul 16, 2024 14:09:02
Akkor végül meglett a 62 nap?
Majdnem, 61 nap hiányzott már csak.
Jul 16, 2024 14:09:02
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jul 16, 2024 14:10:19
x10)
Ez a 10 perces loopolást képtelenség végighallgatni! Ugyanazt pofáztad benne, mint a géjza liveban.
Álmodjatok Rémeket!
-
Jul 16, 2024 14:10:39
Látod, látod te nyomorék geci?! Megmondtuk, hogy nem lesz jóvége annak, hogy egy hazug bünözö geci vagy. Kinek lett megint igaza?
Jul 16, 2024 14:10:39
zsidovagyokdetenyleg
Jul 16, 2024 14:10:45
Ajjaj, úgy látom nagy a baj!
Tudunk reggel indulni a blahás évaddal, Endre?
pitonsz
Tudunk reggel indulni a blahás évaddal, Endre?
Jul 16, 2024 14:10:45
Balázs Padre
(
x13)
Jul 16, 2024 14:11:28
x13)
Ez a 10 perces loopolást képtelenség végighallgatni! Ugyanazt pofáztad benne, mint a géjza liveban.
Gayza se bírta.
A végére csak úgy szedte a levegőt a nagyember idegességében.
max5enutálnak
(
x47)
Jul 16, 2024 14:11:37
x47)
És akkor még ott a rágalmazás :DDD Tyíí, ennyi kávétól kifolyik a szemem
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
ascites
(
x57)
Jul 16, 2024 14:11:58
x57)
Amúgy az a vicces, ha ezalatt a többéves "felhőének vagyok" ámokfutás alatt legalább csak egy kicsit is megtanult volna ténylegesen programozni, akkor még most is lennének opciói.
Én is ezt mondogattam neki, de látni kell, hogy ez is angyalszárny neki, mert nem egyszerűen a technikai skillek hiányoznak.
Az én véleményem valamennyivel "pozitívabb" a snecológusok többségénél azzal, hogy szerintem nem kifejezetten buta, hanem átlagos intelligenciája van (részegen természetesen ostobább, és mivel mindig iszik, totál megértem, hogy miért gondolják síkhülyének), de az szerintem is teljesen egyértelmű, hogy nem képes analitikus gondolkodásra, márpedig a programozáshoz az kell.
Ez látszik a következtetéseiből, az az autiexcelek felépítéséből és a code reviewból is. Képtelen arra, hogy ha találkozik egy problémával, azt formalizálja, lebontsa alproblémákra, megtervezze, hogy mit hogyan kell megoldani. Az, hogy a programnyelv szabályai szerint nem tudja lekódolni, csak a legkisebb gond.
Az egyetemen tanították analitikusabban gondolkodni (jegyzetelni, vizsgahelyzetben összeszedetten válaszolni), de ez nem elég, az agya egyszerűen kifacsartan képes csak gondolkodni, a formális logikát esélytelen beleverni, mert max. bemagolni lenne képes, alkalmazni nem.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 16, 2024 14:13:21
x39)
Nem vagyok otthon a jogi útvesztőkben, hiába próbált egyik nagy szerelmem oktatni.
Astoki miben reménykedik, Döblinggel kapcsolatban?
Küldött egy levelet... naés?
Volt tárgyalás, ahová nem ment el.
Átvette Golda a tárgyalásról az "idézést".
Megszületett az ítélet, amit késve próbált meg elhúzni...
Ha jól értem, azért nem jön válasz, mert az ítélet megszületett és jogerőre emelkedett.
Majd jön levél a behajtásról.
Ennyi.
Nehéz követni, mert a gyagya össze vissza beszél, mindig mást mond, mikor mit...
Astoki miben reménykedik, Döblinggel kapcsolatban?
Küldött egy levelet... naés?
Volt tárgyalás, ahová nem ment el.
Átvette Golda a tárgyalásról az "idézést".
Megszületett az ítélet, amit késve próbált meg elhúzni...
Ha jól értem, azért nem jön válasz, mert az ítélet megszületett és jogerőre emelkedett.
Majd jön levél a behajtásról.
Ennyi.
Nehéz követni, mert a gyagya össze vissza beszél, mindig mást mond, mikor mit...
Hahó
(
x135)
Jul 16, 2024 14:14:01
x135)
A kedvenc mondatom a mai napról: elvileg jár a segély szeptember végéig.
ELVILEG.
Eltűnt a magabiztosság, és mélyen belül tudja, hogy nem fog kapni egy árva centet sem az AMS-től. Szerintem már nem is reménykedik.
ELVILEG.
Eltűnt a magabiztosság, és mélyen belül tudja, hogy nem fog kapni egy árva centet sem az AMS-től. Szerintem már nem is reménykedik.
Bagolyka
(
x7)
Jul 16, 2024 14:14:57
x7)
Recsi! Igyunk valamit!
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 16, 2024 14:15:21
x45)
A kedvenc mondatom a mai napról: elvileg jár a segély szeptember végéig.
ELVILEG.
ELVILEG.
Jó lenne most tisztázni, hogy tényleg van még kb 400 euró összesen, vagy jön még 2x-3x 2000 euró
tralala
Jul 16, 2024 14:16:55
endre, gratulálok az új melóhoz... jah, nem ide :D
erröl majd késöbb
Jul 16, 2024 14:16:55
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jul 16, 2024 14:17:16
x10)
Endi ha 200 eurod van, akkor még tudsz venni 390 db sörtöt! Jól oszd be! Napi 20 dobozzal számolva az csekély húúsz-húsz nap!
Álmodjatok Rémeket!
Bagolyka
(
x7)
Jul 16, 2024 14:17:24
x7)

Jobb volt Bécs mint púpszász. :)
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 16, 2024 14:17:25
x45)
DŐRPLE KIRÚGÁST TISZTÁZÓS FLOKK(igen most már ez is létezik):
www.facebook.com/share/v/Ve9BD9sb3GSKdXE6/
www.facebook.com/share/v/Ve9BD9sb3GSKdXE6/
Pitonverő
(
x2)
Jul 16, 2024 14:18:58
x2)
Ratyító, van még kb. 150-200 ezer forintod. Naponta megiszol 10 sörtöt kb. 5000 forint értékben, tehát még 30-40 napra elég sörtpénze van a pedofil, homoszexuális Sodinak. Kérdésem hozzád a következő: hogy fogsz sörtöt vedelni szeptember 1-től, te kretén? Jön majd vendégségbe Remegésecske Róbert!
kripli figyelő
(
x12)
Jul 16, 2024 14:20:33
x12)
Jul 16, 2024 14:20:33
Voltak labanc kártyenek amit elvileg kimaxolt de lehet parkoltat rajta annyi összeget amennyi a különbözet a segély és késve fizetés között.Nem beszélt a labanc bár listáról ami gyanús. Jul 16, 2024 14:20:33
Hahó
(
x135)
Jul 16, 2024 14:20:40
x135)
Most még van 200 eurója, 80 ezer forintja, de kell vennie töltőt és kábelt, az 15 ezer, marad 65 ezer. 10-12 napnyi söradag. Utána minden nap lesz egy harc goldával, hogy mennyit ad neki sörre.
Be fogja látni, hogy az egyedüli út a sörhöz a koldulós cigtok lájv.
Solaris Trollino
(
x1)
Jul 16, 2024 14:20:57
x1)
"Szájberbullying áldozat" a hód kurva anyád, te nyomorult féreg! Amellett, hogy ninck kiadó, ha van valami, ami felbasz, az ez, amikor áldozatként tetszelegnek az ilyen szarházyak.
Ezt a VALÓDI bullying-áldozatok nevében kérem ki magamnak!
Amikor valami nyomorult trash, vagy celeb, vagy trashceleb szájberbullyingot kiált, gyakorlatilag beletörli a lábát a valódi bántalmazottakba.
Te köcsög, pedofil szájbergyerek, kérjél bocsánatot! Most!
Ezt a VALÓDI bullying-áldozatok nevében kérem ki magamnak!
Amikor valami nyomorult trash, vagy celeb, vagy trashceleb szájberbullyingot kiált, gyakorlatilag beletörli a lábát a valódi bántalmazottakba.
Te köcsög, pedofil szájbergyerek, kérjél bocsánatot! Most!
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 16, 2024 14:21:25
x45)
Miért nem ajánlod fel RGL-nek aki amúgy is Bécsben van, a kifizetett szálást, inkább hagyod kárba menni, mint hogy RGL a híd helyett ott aludjon?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jul 16, 2024 14:21:29
x10)
Most még van 200 eurója, 80 ezer forintja, de kell vennie töltőt és kábelt, az 15 ezer, marad 65 ezer. 10-12 napnyi söradag. Utána minden nap lesz egy harc goldával, hogy mennyit ad neki sörre.
Endi! Mégszarabb a helyzet!
Pitonverő
(
x2)
Jul 16, 2024 14:21:52
x2)
Csak 200 eurója van? Hát akkor már augusztusban kopogtatni fog Remegésecske Róbert! XD
Igazmondó Juhász
(
x2)
Jul 16, 2024 14:22:06
x2)
Meg Szolnok és Újszász kukáinak felkeresése az 50 ft-os palackok és sörösdobozok után.
Balázs Padre
(
x13)
Jul 16, 2024 14:22:59
x13)
Sodrákkal az autipajzs elhitette,hogy ő biza győzelemre van ítéltetve.
A sokadik taknyolás után már igazán életveszélyes helyzetbe navigálta magát a nagy autiködben.
És tényleg nincs menekülés ebből az egérfogóból.
A sokadik taknyolás után már igazán életveszélyes helyzetbe navigálta magát a nagy autiködben.
És tényleg nincs menekülés ebből az egérfogóból.
zsidovagyokdetenyleg
Jul 16, 2024 14:23:14
Ajjaj, Remegésecske Róbert kéz a kézben jár Elvonás Elemérrel, és követi őket a barátjuk, Delírium Dénes!
Endre, atomjó táncoló egeres-rózsaszín elefántos vetítések lesznek a vekniben, nem kell majd Szolnokra járnod moziba!
pitonsz
Endre, atomjó táncoló egeres-rózsaszín elefántos vetítések lesznek a vekniben, nem kell majd Szolnokra járnod moziba!
Jul 16, 2024 14:23:14
Hahó
(
x135)
Jul 16, 2024 14:23:26
x135)
Stoki ne aggódj, hogy letiltják a tiktok gépet 2 hét múlva, wifin fogsz tudni kuldulós lájvokat nyomni.
MaxPayne
(
x24)
Jul 16, 2024 14:23:32
x24)
A Bahajtós Brumi feat Inkasszó Manós éved is viccesnek igérkezik, ugye Pedo Endre? Pendre
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 16, 2024 14:25:11
x39)
facebook.com/share/v/Ve9BD9sb3GSKdXE6/
Végre valami értelmes kontent!
Bagolyka
(
x7)
Jul 16, 2024 14:25:33
x7)
Stoki ne aggódj, hogy letiltják a tiktok gépet 2 hét múlva, wifin fogsz tudni kuldulós lájvokat nyomni.
noikabatgomb
(
x10)
Jul 16, 2024 14:26:11
x10)
A " NEZOIM " ... erted?! A " NEZOIM "... Geci...
Ebben eddig lehetett eljutni.
Hahó
(
x135)
Jul 16, 2024 14:27:05
x135)
MaxPayne
(
x24)
Jul 16, 2024 14:27:19
x24)
szerintem nem kifejezetten buta, hanem átlagos intelligenciája van.
Az átlagos IQ, ha jól tudom 100. Ezzel egy még motorikusan kevésbé jó képességü ember is meg tudja oldani a játékokban elöförduló logikai részeket. Egyszer sem láttam, hogy akár csak a közelébe jutott volna saját magátol a megoldásoknak.
Neem. A pedofil egy IQ teszten szerintem max 75-85 közötti pontszámot érne el és még lehet túlbecsülöm.
Rettenetesen ostoba, csak a geciskedéshez van valamennyi esze és sikeresen betanulta az angolnázást 20 év alatt. Ennyi
símanó
(
x3)
Jul 16, 2024 14:28:55
x3)
Ebben a hónapban milyen tyeknyikai eszközökkel bővül a szetáp?
Pitonverő
(
x2)
Jul 16, 2024 14:29:19
x2)
3 utad van, Ratyító:
-Laurát követve prostituáltként felajánlhatod a hátsót perverz buziknak, hogy a megkeresett összegből vehessél sörtöt.
-Mész a böribe, ahol Sittes Sándor minden este buzigyógyító puszit nyom majd az arcodra és gyógyszurit ad a fenekedbe.
-Megkérheted Goldát, hogy fizessen be a gyogyóba, ahol talán az alkoholizmusodból is ki tudnának kúrálni. (Ez a kúra az egyetlen kúrásmentes megoldás.)
-Laurát követve prostituáltként felajánlhatod a hátsót perverz buziknak, hogy a megkeresett összegből vehessél sörtöt.
-Mész a böribe, ahol Sittes Sándor minden este buzigyógyító puszit nyom majd az arcodra és gyógyszurit ad a fenekedbe.
-Megkérheted Goldát, hogy fizessen be a gyogyóba, ahol talán az alkoholizmusodból is ki tudnának kúrálni. (Ez a kúra az egyetlen kúrásmentes megoldás.)
banshee
(
x24)
Jul 16, 2024 14:31:30
x24)
Kiemelnék egy dolgot az iménti shunka lájvból. Stoki panaszkodik, hogy milyen pénzbüntetés vár rá:
DÖBLING ÉS NEM CSAK AZ AZ EGY.
Vannak itt még fincsi labanc ügyek amikről nem mesélt a Stoki.
Na erre volt az "ennyit életemben nem kerestem".
símanó
(
x3)
Jul 16, 2024 14:31:48
x3)
(Ez a kúra az egyetlen kúrásmentes megoldás.)
Hát azért, hetyetye.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 16, 2024 14:32:17
x45)
Egy ilyen szép snecológiai napon bajuszboy indíthatna még egy kiértékelőst
banshee
(
x24)
Jul 16, 2024 14:32:56
x24)
Endre! Én most bontok egy sörtöt.
Nekem lehet, neked nem!
Nekem lehet, neked nem!
símanó
(
x3)
Jul 16, 2024 14:33:02
x3)
Goldával, mint sztárvendéggel!
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 16, 2024 14:33:10
Megéri a telet? Nem vagyok én biztos ebben.
Jul 16, 2024 14:33:10
Kalapács
Jul 16, 2024 14:33:24
Na jó, sziasztok! Hát akkor elmesélem röviden, hogy mi történt tegnap. Ha már egyszer úgy is kilettem faggatva lány van, akkor olyan mindegy. Összefoglalom egy vlogban is.
A lényeg az, hogy láttátok rajtam reggel, hogy jókedven érkezek meg, végre van Meló. És úgy egyébként bent is nagyon jól indultak a dolgok. Életem egyik legszívélyesebb fogatatásában részesültem.
Személyesen a cégvezető, körbevezetett, bemutatott mindenkinek, mindenkivel, mosolyogva. Kezet fogtam, kezdtem elnyugodni, hogy azért jó lesz minden. És hát ezzel állt ugye kontrasztban az, hogy azután, hogy másfél hónapig kellett erre várnom, hogy elkezdhessem a munkát.
Mert június elején vettek föld. Ahhoz képest a kirúgásom az tíz másodpercig tartott úgy, hogy odajött a HRS nő, meg egy nagyobb testalkatú ember, meg gondolom arra számítottak, hogy balhézni fogok. És ez a tíz másodperces mondat abból állt, hogy Endre, találtunk rólad olyan TikTok videókat, amik ellentétesek a cégünk értékrendjével.
Éppen ezért arra szeretnélek kérni, hogy pakold össze minden személyes cuccodat, és most rögtön kávózz az irodából. Lányos zavaromban még a telefontöltőt is otthagytam, mert ilyenre azért soha nem volt példa. Kivétel nélkül minden esetben odahívott magához a főnök, vagy beszéltem vele telefonon, és így beszéltük meg a dolgokat.
Az, hogy 15-20 percet szán arra a főnök, hogy engem bemutasson, meg körbemutassa a kávégépet, mi egymás. Majd utána arra már ne tiszteljen meg, hogy eltávolításomban legalább pár kérdésre vagy pár mondattal személyesen részt vesz, ilyet én életemben nem tapasztaltam. Tehát életem legszívélyesebb fogadtatásában, és legpunkog eltávolításban volt tegnap részem.
És amikor... Akkor kezdett el elromolni a kedvem, amikor a ha-hó beírta a fórumra, hogy nem kamuzok tényleg, be vagyok jelentve egy osztrák céghez. Miközben én ezt nektek kétetek kamuztam, hogy itthon vagyok, homofíz van, ez hibrid, mi egymás. És akkor nem írt ilyesmit.
Most meg bejelentkezek egy bokor elől, és rögtön írja, hogy be vagyok jelentve. Na most itt két eset lehetséges. Vagy tényleg rálátnak.
Vagy az történt, hogy valaki őrt állt és figyelte, hogy mikor érkezem meg, a régiógyettel figyelte, hogy hova megyek be, szállásra, és reggel várta, hogy mikor jövök ki, hogy le tudjon követni. Ez az első verszió. Másiknek, hogy tényleg konkrétan látják a bejelentést.
Én nem tudom eldönteni a kettő közül, melyik történt meg. Én leginkább arra tippelek, hogy a szólaliszt és talán a Merci pofázta inkább ki, vagy nem tudom, véletlenül. És ott se volt valójában magánnyomozó.
Vagy igen, és akkor tényleg barba vagyok. Tehát ezt most nem tudom eldönteni, de azért elég durva, hogy mondtam 272 jelentkezés, 232 nap után. 48 interjú után szerzek végre ismét egy normális állást.
És akkor az egy e-mail-el megint szét van cseszve. Olyan körülmények között, hogy amikor oda hívott engem az egyik munkatárs, hogy megmutassa az e-mail-t, akkor még direkt mondta is nekem, hogy na akkor ezt most nekem átküldi, mert gondolom feljelentést akarok tenni. Mondtam, hogy jaj hát ez egy spam, mert itt a nézőim szólalkoznak, több cégnek is ezt elküldik most, mert tudják, hogy Bécsben kezdek el dolgozni.
És nagyon köszönöm akkor, hogy továbbítja nekem az e-mail-t, hogy meg tudjam tenni a rendőrségi feljelentést. Tehát az volt bennem, hogy ez talán még jó is lesz így, mert kialakul egy olyan szituáció, mint ami az espresso ágénál volt Berlinben, hogy a trollok össze-vissza küldözgették rólam a faszságukat, de lepergett róluk, és ott voltam több éven keresztül. Tehát elkezdtem ebben bizakodni, hogy akkor most ez megint egy olyan szituáció lesz, és megint egy olyan helyzet, hogy fölfogják, hogy cyberbullying-t áldozata vagyok.
Na most ugye ezt képest a valóság, az mint mondtam 10 perccel később rám cáfolt. Tehát 14-20 körül érkezett be hozzájuk az e-mail, és én 15 perccel később már az utcán sétáltam. Ami azért egészen döbbenetes.
Mert színén azért mindenkinek teljegazdóbb ajánlom, hogy nézzem meg a tegnapi, meg a akár két héttel korábbi vlogját, random kurvanyázást, és feminine intonációval csinál. Visszatér ahhoz, hogy úgy beszéljen, mint ahogyan a legelső Patuska videóban, még a Havasherry-kes interjú pikerülése előtt beszélt. Volt mondani, ez még pár héttel ezelőtt sem volt a vlogja alapján valóság.
Meg mellettem se. Ügyelt soha erre, hogy... Lince-ben megismertem őket, szóval is emlegettem neki, hogy a régedű videóidban még legalább ügyeltél erre. Most még minden mozzanatod olyan férfias, hát úgy néz ki, hogy Laura mellett most ismét magára talált.
Úgy megesett. Az, hogy a Patrik meg a Matyist leköltözni neki, és akkor itt valamilyen felállásban két pár lesz alkotva két különböző lakásban, ezt úgy eléggé hihetetlennek érzem. Már csak azért is, mert mondom, nekem ez még úgy lett elmesélve, hogy a komparatív előnyük az, hogy ők ketten dolgoznak azon, ahogy a vendég elégedett legyen.
Na mindegy, a zárója bezárva. Hogy hogyan tovább? Hát most örültem volna, hogyha van ma rivóm, mert nem akartam fölkelni, csak kidobott az ágy. Igazából most azért, mert szerintem az egész napot átaludtam volna.
Anyukám azt mondja, hogy szumorkodás helyett kezdjek el ismét keresni állást. Ami csak egyetlen probléma az, hogy a imént fölvázolt statisztikák alapján ez nem tűnik egy olyan projektnek, amit én finanszírozni lennék képes és még egyszer ilyen hosszan. Úgyhogy biztodalma nincs semmiben, minden szar.
És gyakorlatilag most jutottam el oda, hogy már ahhoz sincs bevételem, hogy esetlegesen, hogyha mondjuk, ahogy említették, a döblingítélet az jogerőség válik, akkor azt kiből fizessem ki? Tehát lehet, hogy miért tudom én kiadatási űrészetbe kerülök emiatt. Mondjuk itt, mert mondjuk azt jogerőre emelik. Tehát nem szépek, ha és nem jók a kilátások, tehát meglátjuk, mi lesz ne ennyi.
Sziasztok!
Jul 16, 2024 14:33:24
Pitonverő
(
x2)
Jul 16, 2024 14:35:05
x2)
Gyagyító megy a sittre, helyette pedig a Dőrpe lesz az új főflokker. Vicces lenne.
Oddsos troll
Jul 16, 2024 14:35:37
Ki talál előbb új munkát?
Dőrppe 1.01
astoki 29.00
Dőrppe 1.01
astoki 29.00
Jul 16, 2024 14:35:37
ascites
(
x57)
Jul 16, 2024 14:35:45
x57)
Az átlagos IQ, ha jól tudom 100. Ezzel egy még motorikusan kevésbé jó képességü ember is meg tudja oldani a játékokban elöförduló logikai részeket.
Egyszer sem láttam, hogy akár csak a közelébe jutott volna saját magátol a megoldásoknak.
Na jó, de hányszor láttad józanul játszani? Erről beszélek.
Amikor józan, akkor képes műbőgni az AMS-nek, elolvasni és úgy-ahogy megérteni egy csomó jogi szöveget, hogy felkészülhessen a kihallgatásra, meghúzni magát a sarokban és kibekkelni 0 munkával a próbaidőt.
-
Jul 16, 2024 14:36:55
Már csak három óra hetyetye hiányzik a helyzetkiértékelő live helyzetkiértékelő flokkjának helyzetkiértékeléséről. Jul 16, 2024 14:36:55
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 16, 2024 14:36:57
x45)
Állitolag együtt fognak mosogatni szegeden jenessel
ascites
(
x57)
Jul 16, 2024 14:38:28
x57)
Élete legszívélyesebb fogadtatásában és a legbunkóbb kirúgásában volt része - ez olyan igazi sodiverzumos felállás, nem? :D
Balázs Padre
(
x13)
Jul 16, 2024 14:38:48
x13)
Max egymás seggét mosogatják a tiktokbuzik
Eazy
(
x11)
Jul 16, 2024 14:41:03
x11)
Köszi Kalapács, tehát Endre megint jól beszopta.
Lassan minden napra jut egy ünneplés!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Lassan minden napra jut egy ünneplés!
molos troll
(
x2)
Jul 16, 2024 14:41:15
x2)
Jogosítvány nem áll rendelkezésre
Erkölcsi bizonyítvány nem áll rendelkezésre
RAUS
Örebro
(
x17)
Jul 16, 2024 14:41:31
x17)
de jo nezni a flokkot, ilyenkor eszembe jut, milyen elözmenyei vannak…….tudod, mikor szemet modon provokålsz, mikor beszolsz, mikor pimasz vagy…….itt a nyeremenyed tessek geci.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 16, 2024 14:45:09
x39)
Élete legszívélyesebb fogadtatásában és a legbunkóbb kirúgásában volt része - ez olyan igazi sodiverzumos felállás, nem? :D
Endrét, érdemek nélkül, emberként kezelték, milyen valójában.
hegesztőnő
(
x3)
Jul 16, 2024 14:45:15
x3)
ugyanaz a poló van rajtad mint tegnap egész nap és egész éjjel te középosztálybeli pjojamozó úrfijjú
-
Jul 16, 2024 14:45:46
DŐRPLE KIRÚGÁST TISZTÁZÓS FLOKK(igen most már ez is létezik)
Nincs mese.Papúcsóst be kell szervezni a szegedi freak cirkuszba.Kell egy megbízható kamerás aki közvetít.Beleillik a csapatba. Jul 16, 2024 14:45:46
ascites
(
x57)
Jul 16, 2024 14:45:47
x57)
Kegyetlen amúgy, hogy jelen pillanatban az a legkisebb gondja, hogy hamarosan kikapcsolják a telefonját.
Az alkoholmegvonásba beledöglene, úgyhogy át kell állnia a keserke/vodka + rivó kombóra.
Döblinget addig halogatta, amíg nem lesz pénze kifizetni a büntit, ezzel rossz esetben csak örökre lezárul Ausztria, jó esetben el is jönnek érte Púpszászra. De ha ezt meg is ússza, a mannás ügyben is lesz eyg bünti, amit szintén nem tud kifizetni, szóval a szabadságának annyi lesz egy kis időre. Börtönviselt lesz.
Az AMS még nem végzett vele, de az már halottnak a csók.
És jönnek a hétköznapok. A magányos, Golda nyugdíján élősködő hétköznapok. TB nélkül, ilyen egészséggel.
Az alkoholmegvonásba beledöglene, úgyhogy át kell állnia a keserke/vodka + rivó kombóra.
Az AMS még nem végzett vele, de az már halottnak a csók.
És jönnek a hétköznapok. A magányos, Golda nyugdíján élősködő hétköznapok. TB nélkül, ilyen egészséggel.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 16, 2024 14:46:07
x39)
Endrét, érdemek nélkül, emberként kezelték,aztán meglátták milyen valójában.
Javítva, bocsánat.
banshee
(
x24)
Jul 16, 2024 14:46:09
x24)
Endre! Kergetik egymást a vekniben az öngyilkossági gondolatok?
Hahó
(
x135)
Jul 16, 2024 14:47:10
x135)
Stoki, én amúgy teljes jóindulatból hajtalak svájc felé. Mivel biztos vagyok a dolgomban, pontosan tudom, hogy a következő labanc melócsát is tudni fogom, ezt már a solarys után tudtam, és már akkor mondtam neked, hogy ausztria lezárult számodra.
Akkor is, és most is kamuzhatnék bármit, de őszintén elmondtam neked az igazságot, hogy labanciának vége. És ráadásként adtam neked egy baráti jótanácsot, hogy próbálkozz másik országban, mert lehet, hogy a felszínen vérgecit látsz, de szívem mélyen egy nagyon jó delfin vagyok, aki csak jót akar neked.
Szóval takarodj svájcba, a kurca anyádat!
Akkor is, és most is kamuzhatnék bármit, de őszintén elmondtam neked az igazságot, hogy labanciának vége. És ráadásként adtam neked egy baráti jótanácsot, hogy próbálkozz másik országban, mert lehet, hogy a felszínen vérgecit látsz, de szívem mélyen egy nagyon jó delfin vagyok, aki csak jót akar neked.
Szóval takarodj svájcba, a kurca anyádat!
Penzmento
(
x6)
Jul 16, 2024 14:47:12
x6)
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 16, 2024 14:50:12
x45)
Kérem ne terhelje túl herbál idősávot!
nmthrwwy420
(
x12)
Jul 16, 2024 14:53:25
x12)
Amúgy ha jól számolom Endre, Tibi idén még így is többet tartózkodott a melócsában, mint te.
Viszont az ő kirúgása is pont ugyanígy, 10 másodpercig tartott.
Ki az az Endre bácsi?
mikedp
(
x9)
Jul 16, 2024 14:54:26
x9)
Amúgy ha jól számolom Endre, Tibi idén még így is többet tartózkodott a melócsában, mint te.
Baszki , tényleg ! :D
SodiTitkosRajongója
Jul 16, 2024 14:54:55
Az átlagos IQ, ha jól tudom 100. Ezzel egy még motorikusan kevésbé jó képességü ember is meg tudja oldani a játékokban elöförduló logikai részeket.
Szerintem tiszta állapotában valamivel az átlag felett teljesítene. (100 pont) Amit itt sokan az alacsony IQ-nak tulajdonítanak, az valójában az autizmusából ered. Ilyen például a túlzott bizalma az olyan alakok iránt, akiket a átlag ember messziről elkerülne. De ez nem az alacsony IQ-val van összefüggésben.
A kommunikációs képessége például átlag feletti - ha ezt vegyítjük azzal a ténnyel, hogy szociopata, akkor már könnyen érthetővé válik, hogy miért tudd viszonylag sikeresen embereket átverni és megvezetni. (feltéve ha nem ismerik)
A 75 - 85 közti sáv, az gyakorlatilag egy értelmesebb csimpánz kategória. Egy ilyen embernek egy összetett mondat megalkotása/megértése is komoly problémát jelent. A gnóm messze felül múlja ezt a szintet.
Jul 16, 2024 14:54:55
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 16, 2024 14:55:12
x45)
Endre, elhangzott a bűvös, RAUS MIGRANT RAUS?
ascites
(
x57)
Jul 16, 2024 14:55:39
x57)
A korcsnak mondd, ez a majom hadovált így össze-vissza a flokkban. Ez ugyanis annak a leirata.
Csuldigung, ha poén volt.
40_éves_junior
(
x6)
Jul 16, 2024 15:00:33
x6)
Kalapács az a trollok által tanítgatott flokkleirat készítő AI, ha véletlen nem lenne meg ez az info.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 16, 2024 15:01:26
x45)
Elképzelem ahogy a grizly munkatárs a pálcika kezeinél fogva húzza ki az irodából, miközben a vekni üvölti hogy "ABER TROLLEN TROLLEN TROLLEN!!!!"
gobesug
(
x30)
Jul 16, 2024 15:03:13
x30)
"feminin" - na jó én ott röhögtem fel hangosan
halászlé
(
x24)
Jul 16, 2024 15:05:37
x24)
"feminin" - na jó én ott röhögtem fel hangosan
szerintem pont a púp mondta neki, hogy ne szedje a hormont, mer így ffiasabb volt
Hektor a Traktor
(
x8)
Jul 16, 2024 15:09:10
x8)
Az egész kibaszásban az a problémája, hogy nem tudott hetyetyézni a főnöknek.:)
Heki a traki
halászlé
(
x24)
Jul 16, 2024 15:17:23
x24)
Az egész kibaszásban az a problémája, hogy nem tudott hetyetyézni a főnöknek.:)
körbevezették az irodában, bemutatták a kollégáknak = lauja elmesélte, hogy mit művel az ütyfelekkel = TELJES PISZALOM
zsidovagyokdetenyleg
Jul 16, 2024 15:18:09
Elképzelem ahogy a grizly munkatárs a pálcika kezeinél fogva húzza ki az irodából, miközben a vekni üvölti hogy "ABER TROLLEN TROLLEN TROLLEN!!!!"
Lecsúszott gatyában, lecsúszott szemüvegben, fél pár papuccsal a lábán...
Jul 16, 2024 15:18:09
UjszaszNews
Jul 16, 2024 15:19:53
24.hu/belfold/2024/07/16/a-hetenyi-geza-korhaz-pszichiatriai-osztalyan-tartoztattak-le-a-keses-rablot/
"Kórházban tartóztatták le azt a 36 éves újszászi férfit, aki néhány nappal ezelőtt ököllel esett egy nyugdíjasnak, hogy megszerezze az értékeit."
"Kórházban tartóztatták le azt a 36 éves újszászi férfit, aki néhány nappal ezelőtt ököllel esett egy nyugdíjasnak, hogy megszerezze az értékeit."
Jul 16, 2024 15:19:53
medvezsidaj
Jul 16, 2024 15:20:53
Elhiszem hogy neked most kellemetlen a helyzet stoki, de képzeld el a hr-es hölgy helyzetét aki felvett téged!
A feladatkörében innentől kötelezően le kell csekkolni a jelentkezőket tiktokon is. XD
A feladatkörében innentől kötelezően le kell csekkolni a jelentkezőket tiktokon is. XD
Jul 16, 2024 15:20:53
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jul 16, 2024 15:22:03
x2)
DŐRPLE KIRÚGÁST TISZTÁZÓS FLOKK(igen most már ez is létezik)
Hány FB profilja van egyébként a Dörpének? Nekem az előbb nyolcat sikerült összeszámolnom, de egész biztos kihagytam párat.
SzárazVekni
Jul 16, 2024 15:22:29
Elhiszem hogy neked most kellemetlen a helyzet stoki, de képzeld el a hr-es hölgy helyzetét aki felvett téged!
Az se kell, elég ha a Googlebe beírja a nevét.
Jul 16, 2024 15:22:29
Martin Looper King
Jul 16, 2024 15:22:55
Gézánál 6db egész rúd téliszalámi a hűtőben
Ki ilyen elmebeteg
Ki ilyen elmebeteg
Annyi talán elég egy hétre.
Jul 16, 2024 15:22:55
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jul 16, 2024 15:24:30
x10)
Endre belegondoltál, hogy nemsoká egy mozira se lesz pénzed?
Milyen jó is lenne emlékezni a sok fosra amire beültél nem?
De nem gond, ezzel már nem kell foglalkoznod!
Álmodjatok Rémeket!
Milyen jó is lenne emlékezni a sok fosra amire beültél nem?
De nem gond, ezzel már nem kell foglalkoznod!
zsidovagyokdetenyleg
Jul 16, 2024 15:28:37
24.hu/belfold/2024/07/16/a-hetenyi-geza-korhaz-pszichiatriai-osztalyan-tartoztattak-le-a-keses-rablot/
Benézték asodi életkorát, illetve a nyugdíjas értékei négy darab visszaváltós sörösdobozból álltak.
Jul 16, 2024 15:28:37
MegintKezded
(
x6)
Jul 16, 2024 15:29:44
x6)
Kiemelnék egy dolgot az iménti shunka lájvból. Stoki panaszkodik, hogy milyen pénzbüntetés vár rá:
funfact, 1-2 hete volt elszólása, hogy van ellene valami linzi ügy, ahol szintén feljelentették mert egy gyereket kamerázott (talán pont az anyuka), vagy rosszul emlékszem?
Pikturiensz
(
x7)
Jul 16, 2024 15:35:36
x7)
Nem
Bagolyka
(
x7)
Jul 16, 2024 15:37:39
x7)
Itt írják recsi, hogy pörtön lesz a vége! :O
Most ez komoly? :O
Kéne egy tisztázós, Hahó!
StokiSneci
Jul 16, 2024 15:39:02
Beismerte, hogy fizetésképtelenség miatt kiadhatják az osztrákoknak döbling-ügyben.
Hanarosan Németben is el kezdik a bankok komolyabban kérdezgetni,hogyan érzi magát.
Mannás-ügy Magyarba.
Sodrák!!
HAMAROSAN KÖNYÖRÖGNI FOGSZ NÁLAM A SZENT INQUISITIO MEGINDÍTÁSÁÉRT:
Hanarosan Németben is el kezdik a bankok komolyabban kérdezgetni,hogyan érzi magát.
Mannás-ügy Magyarba.
Sodrák!!
És Szép lassan,de csak eljött ezaz idő is,hogy Sztojka papa függőben lévő 30ezer forintjáért is élet-halál harcot kell majd vívnia 👌
Jul 16, 2024 15:39:02
ascites
(
x57)
Jul 16, 2024 15:39:27
x57)
Azt egy betelefonáló mondta. Szerintem ugyanő már korábban is mondta, hogy ismerőse volt a Dunában kamerázott fürdőruhás kislányok anyukája, aki feljelentést is tett a "műsor miatt".
Nem tudom amúgy, hogy az mit alapozhatott meg, de max. személyiség jogi cuccot (a beleegyezése nélkül filmezték közterületen), amivel nem a rendőrségre kell menni, hanem a beprelni sérelemdíjra. De ne legyen igazam.
keserke
(
x4)
Jul 16, 2024 15:41:20
x4)
Hát kicsit most népszerűtlen leszek, de biztos, hogy Snecinek itt a végállomás? Ez egy elég komoly intervenció volt, ahogy írva volt nem is volt olcsó, és Snecit kibaszták egy gányoldából, de semmi több. Keres majd újat. Ha pedig időközben rászakad valami, akkor majd azt is kihetyetyézi. Nincs még itt ennek vége. Illetve az is nagyon komoly, hogy ennyi sok faszság után még így is simán kap melót, pedig már rég börtönben lenne a helye. És most azon kesereg, hogy miután egy fél országot maga ellen hergelt, NAGY NEHEZEN végre kibaszatják a melójából, amit csak saját magának köszönhet. Amit mondani akarok, hogy sajnos úgy néz ki, hogy nem megy egyszerűen a kibaszatás és nem megy nehezen a melókeresés.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Nem vágom a jelszavam
Jul 16, 2024 15:43:58
Hát kicsit most népszerűtlen leszek, de biztos, hogy Snecinek itt a végállomás? Ez egy elég komoly intervenció volt, ahogy írva volt nem is volt olcsó, és Snecit kibaszták egy gányoldából, de semmi több. Keres majd újat. Ha pedig időközben rászakad valami, akkor majd azt is kihetyetyézi. Nincs még itt ennek vége. Illetve az is nagyon komoly, hogy ennyi sok faszság után még így is simán kap melót, pedig már rég börtönben lenne a helye. És most azon kesereg, hogy miután egy fél országot maga ellen hergelt, NAGY NEHEZEN végre kibaszatják a melójából, amit csak saját magának köszönhet. Amit mondani akarok, hogy sajnos úgy néz ki, hogy nem megy egyszerűen a kibaszatás és nem megy nehezen a melókeresés.
ez nem.is a gyors "halalrol" szól,a lényeg a lassú "kivereztetes" Jul 16, 2024 15:43:58
Tibella énektudása
(
x1)
Jul 16, 2024 15:44:13
x1)
Amit mondani akarok, hogy sajnos úgy néz ki, hogy nem megy egyszerűen a kibaszatás és nem megy nehezen a melókeresés.
200+ nap melókeresés 250+ beadott jelentkezés 49 intejú után talált egy munkát ahonnan pár óra alatt ki lett rúgatva.
Jóbó
Twiccs Chat
(
x5)
Jul 16, 2024 15:47:03
x5)
pedofil, ha olvasod!
van egy felesleges iphone töltőkábelem...
de inkább 1 centis darabokra vágom fel ollóval minthogy segítsek..
ha meg nem ilyen kellene akkor is baszódj meg :D
#50euro + kamatok
van egy felesleges iphone töltőkábelem...
de inkább 1 centis darabokra vágom fel ollóval minthogy segítsek..
ha meg nem ilyen kellene akkor is baszódj meg :D
ascites
(
x57)
Jul 16, 2024 15:47:53
x57)
Amit mondani akarok, hogy sajnos úgy néz ki, hogy nem megy egyszerűen a kibaszatás és nem megy nehezen a melókeresés.
10 hónapig tartott, mire talált egy gányoldát = nem megy nehezen a melókeresés +
Az 1. munkanapján kibaszatták a trollok = nem megy egyszerűen a kibaszatás.
Érdekes valóságérzékelés :D
Nyilván a korcsnak nem állt meg a szíve, vagyis nincs vége a sodi shownak, csak mostantól megváltozik. Szépen lassan.
Hínárhaj
Jul 16, 2024 15:49:02
Pedó! Spanyol hogy megy neked?
Jul 16, 2024 15:49:02
CafkaMarci
(
x6)
Jul 16, 2024 15:49:49
x6)
Te ugyanazt a filmet nézed, mint amit én? Nettó 15 perc volt a kibaszása az email kézbesítésétől kezdve és egy ideje már bárhová elmegy egy ilyen tényfeltáró email, legyen az albérletcsá vagy melócsá, de akár buzifürdőcsá is, onnan bizony kibaszáscsá van azonnal.
Ilyen nincs
(
x4)
Jul 16, 2024 15:51:42
x4)
Napelemes powerbank nincs még a setupban Gyagyás? Milyen figyeos infuenszer tiktik szár így a sodi?
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Endre priusza
(
x11)
Jul 16, 2024 15:51:46
x11)
Endre van egy ötletem: legközelebb ajánld fel Hahónak, hogy te feleannyiért megmondod, hol dolgozol, mint amennyit a nyomozó kérne tőle.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Jonciii
(
x8)
Jul 16, 2024 15:52:50
x8)
Endre van egy ötletem: legközelebb ajánld fel Hahónak, hogy te feleannyiért megmondod, hol dolgozol, mint amennyit a nyomozó kérne tőle.
Az lesz a shaját megoldás
fütyizel
Jul 16, 2024 15:55:03
Arra az excel-re lennék kíváncsi, hogy abból a 300 helyből hány ismerte már a levelező tagozat miatt. 299?
Jul 16, 2024 15:55:03
-
Jul 16, 2024 15:55:15
Hát kicsit most népszerűtlen leszek, de biztos, hogy Snecinek itt a végállomás?
Tőled pesszimista nyekergésen kívül nem nagyon olvastam még mást ezen a fórumon.
Jul 16, 2024 15:55:15
mondomkusskuss
(
x21)
Jul 16, 2024 15:56:58
x21)
Púpfal 5 napja nem mozdult meg, bant kaphatott a pedofil?
trolléga
(
x30)
Jul 16, 2024 15:57:02
x30)
Ezt már én is ajánlottam neki a Solaris kibaszás után. Dehát még mindig nem hiszi el, hogy létezik egyáltalán a nyomozó pácsi.
146 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mannás-ügy Magyarba.
Sodrák!!