megérte a 24 óra várakozás ezért a kommentért?
Ok
Na, itt kellene konferenciát szervezni az összes CEO-nak SoDiról, és tételesen kimutatni, mekkora kár éri a céget ezzel a hozáállásal, nem csak bérköltség oldalon ,hogy kapja a fizetését a tetű a semmire, de az elmaradt haszon, a kisiklott projekt, a céges image sérülése... mindez megtörtént már a esetében többször is.
Erre valami olyasmi lenne hatékony és gyors megoldás szerintem ha linkedin-re írna valaki erről egy cikket, aztán ausztriában fizetni egy kör kiemelést hogy a hr-esek és a ceo-knak jelenjen meg. Sokszor egy jelentéktelen postnak is több ezres impactja tud lenni és hónapokon keresztül jön rá impression.
Én csak annyit kérdeznék, ha véletlenül létrejönne a találkozó, hogy bírnád megállni röhögés nélkül amikor Endi mutogatna rád, hogy már pedig te biztosan egy troll vagy!
blabla
Nem vagyok jó modern szlengekből, így kénytelen voltam utánanézni...
Ezt hozta ki a kereső:
gooner jelentése magyarul
tökfilkó ▼ ◼◼◼főnév.
fajankó [~t, ~ja, ~k] ▼ ◼◼◼főnév.
hülye [~ét, ~éje, ~ék] ▼ ◼◼◼főnév.
buta ember ▼ ◼◼◻főnév.
ostoba alak ▼ ◼◼◻főnév.
ostoba ember ▼ ◼◼◻főnév.
sztrájktörő ▼ ◼◻◻főnév.
nehéz strici ▼ főnév.
Hát, valamiért az az érzésem NEM a sztrájktörőt (hacsak azt nem számoljuk, hogy minden második nap megtöri a saját "sztrájkját", hogy többet nem ír ide...) vagy a nehéz stricit (ez Laurára jobban illene) kell érteni alatta :D
„Miért ne adhatnám el? A részletet te fizeted” Klapka Tiborsz ars poeticája
Vagy, hogy valami snecológiai terminus technicus-t ne használjon :D akár csak annyit, hogy Döbling? AMS? Hahó!
broni ♥
Egymásnak adják a postások a kilincset az Attila úton?
Na meg aki szétbaszta a családját?
Ráadásul ez a hozáállás egy zombimunkaerő piacot hoz létre, mert biztos vagyok benne, hogy minden esetben amikor ez a féreg dokumentációkat olvasgatott hónapokig, lett volna nála megfelelőbb, valóban normális, valamit legalább igyekvő, alapszinten használható ember ugyanarra a helyre, ugyanazért a pénzért.
Pontosan, többek között ezért is lett az egyik küldetésem hogy megpróbálok valami hatást kifejteni a toborzás kultúrájára. Egyébként a munkaerőpiac most öntisztul, mert van ott pozi annak aki valóban IT-ban akar dolgozni, az AI éppen most a hetekben kezdett bereccsenni(az amerikai tőzsdepánik egyik oka az AI hype bezuhanása), úgyhogy itt most egy versenyfutás kezdődik, a piacnak kurvanagy szüksége lenne 2-3 nehéz évre, és ez bizony azt jelenti hogy sokan, akár köreinkből is szopnának a munkakereséssel, de cserébe amikor jön a következő fellendülés, mert jön, akkor már egy olyan munkaerőpiaccal tudjunk nekiindulni ahol valamiféle kompetencia verseny van és nem buzzword bingo. A verseny másik résztvevője pedig az IT szektor ami most pánikszerűen keresi az új messiást, ha megtalálják, és kialakul megint egy szegmens ami körül beindul a hype, akkor marad a fingdagasztás és maximum evickélni lehet majd hogy valamit kezdjünk a toborzással.
tl;dr.: Az endre féle IT aranymosók sikerrel hígitották arra a szintre a munkaerőpiacot hogy most, amikor egy egészséges verseny alapon működő munkaerőpiac valószínűleg relatív gyorsan regenerálná a szektort amihez tartozik, inkább mérgezi és nehezíti ezt a regenerációt.
akkor nincs mese, börtönnel fogja megváltani a sodi.
vérdíj target nr. 1
Nem feltétlenül ez a lényeg.
Mindegy, majd megérted, csak figyelj.

Azt értem, hogy valami nagyobb terv része ez, illetve nem vagyok se "tjoll", se snecológus, ezért nem is igazán értem néha mi történik itt.
Totál véletlenül találtam erre az oldalra (na jó nem, többször is szembejött, mire megnéztem, hogy mi is ez) - és nehezemre esett elhinni, hogy ez a Sodi ez így "VAN". Nem él, hanem csak van, de nem tudtam volna korábban elképzelni, hogy lehet így is élni. Az összes suttyósága, az idióta ötletei, az itteni hepciáskodása, már-már azt gondoltam elsőre, hogy ez valami direkt összeállított termék és van mögötte valami "stáb".
De pár hónap után már látom, hogy nem és ez komolyan ijesztő. Szerintem ő az első ember, akinek lezüllését és őrületét végig lehet követni fiatalabb korától valószínűleg az elpusztulásáig.
Az elején még elleneztem ezt az oldalt magamban, mert "minek egy ilyen emberrel foglalkozni", "ha provokálják csak még hülyébb lesz, mert úgy érzi megéri", és még meg is sajnáltam ezt az idiótát, amíg el nem olvastam a teljes bűnlajstromát és láttam azt, amit itt művel. Ténylegesen "megérdemli".
Kicsit a magyar egészségügyi rendszer csődje is ez az ember, normál esetben már gumiszobában kellene lennie, vagy legalábbis kezelés alatt. Most már késő, de 10 éve még lehetett volna.
Van pár jópofa dolog az oldalon, ami kifejezetten tetszik ("Macskaól" megnevezés arra a putrira, ahol él, Fullfing elferdített neve, "kártyen", "pitonsz", Golda baromságai, a Sztojkás történet szerintem vicces volt, a 30 Forintosokkal meg a sörikéken való poénkodás, meg amikor Sodi kitalál valami baromságot, amiről eleve lehet tudni, hogy szopni fog és még röhögni is lehet rajta).
De azért remélem lassan véget ér a tréfa és Blaha, börtön vagy temető a követező állomás. A börtön volna a költői igazságszolgáltatás.
Fúj, született nők, heteroszexuális párkapcsolatok. Egy nő csak bírósági döntés után válhat igazi nővé és ezzel még a herélt Tibi is egyetért.
Március 6-ig keress vissza:
sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_2024
Az elején még elleneztem ezt az oldalt magamban, mert "minek egy ilyen emberrel foglalkozni", "ha provokálják csak még hülyébb lesz, mert úgy érzi megéri", és még meg is sajnáltam ezt az idiótát, amíg el nem olvastam a teljes bűnlajstromát és láttam azt, amit itt művel. Ténylegesen "megérdemli".
Hidd el, legtöbbünk volt ebben a sajnálási stádiumban. De amikor még ekkora bűnlajstrom mellett is a legjobb tippeket adjuk neki, hogy mit csináljon az idiótája, és az ellenkezőjét csinálja "csakazértis" shaját megoldásként hivatkozva rá, na akkor jön el az idő, hogy megszűnik minden sajnálat, és rájössz, hogy ütni kell ahol tudod.
broni ♥
vannak ilyen elméletek!!
sodipedia.sodika.org/wiki/Irodalmi_percek:_Interj%C3%BA_a_bolond_bloggert_j%C3%A1tsz%C3%B3_sz%C3%ADn%C3%A9sszel
vérdíj target nr. 1
Végül nem lett
Ahhh köszönöm, lenyűgöző história!
Hajnali fél kilencre? Hát mi a faszt gondolsz Endre, mikor kelnek a dolgozó emberek? Fél kilencig én fölkelek, reggelizek, felöltöztetem a gyereget, lefürdök, beviszem az óvodába, bemegyek dolgozni (mindezt kerékpárral). És már dokgoztam is vagy negyven percet. Te mi a faszt képzelsz magadról, hogy az ágyból nem tudsz kikelni eddigre?
Sohasem lesz már munkád.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Édesanyád telefonszáma meg jó ideje ismert
Nem gond, hamarosan az övé az lesz, amikor én is felhívom az övét live-ban xD
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Az igazi nők az okmányirodákban születnek, nem a kórházban.
Nagyon jó ötlet endre.
Néha tényleg nem értem hogy lehetsz ennyire életképtelen, de csak így tovább.
Tessék csak a tartozásaidról flokkolni!
5 millió kell fizess?
Anyád felé mennyit kell?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Sosem fog megtörténni, rettegsz a következményektől
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Miből fogod kifizetni az 5 milla troll bánót?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
A cigány kurva anyja meghalt te ostoba buzi.
Punszisza a lekjopp!
Ugyan már.
Amit ő megtett, megtehetem én is.
Ez ökölszabály.
nem. érdekel. laura. anyjának. a telefonszáma.
inkább arról beszélj, miért iszol már kora reggel? csak nem alkoholista vagy??
vérdíj target nr. 1
ha te eddig valakit megfenyegettél, abból soha nem lett semmi, mivel lusta szar vagy, meg fostos is.
KURVArangy
Az is vicces lesz, amikor mi itt nevetünk rajtad, te meg böribe leszel. Vagy, te finanszírozod majd a trollokat bánópénz formájában. Ez mind nagyon vicces lesz.
Miert nem mész oda akkor Gayzához púpos buzi?
Punszisza a lekjopp!
Az ökölszabály az, hogy anyád kidob a picsába és mehetsz a blahára. Ez fog történni ha pimaszkodsz.
Nem jött ma posta?
Tudod, ezt szokták elmondani a szülők a gyermekeiknek:
"Okos enged, szamár szenved"
Na te vagy a szamár, idióta alkoholista zaklató :)))
De.
MINDENKIVEL MINDENT, AMIT Ő VELEM IGEN.
Ez a lényeg.
Eddig mindig megszívtad ezt a szabályt.
Gyávaszar vagy és mindent elodázol. Ez is ökölszabály. Lásd: eddig bármi.
puskapoj
hulla részeg vagy már megint.
KURVArangy
Spájzolok :)))))))))))))))))))))))))
Nem lövünk el túl hamar puskaport.
Kezdesz üzemi hőfokra részegedni, balek! Ebből piszony baj lesz megint!
Be fogod börtönözni az osztrák államot? Mert ő azt fogja veled csinálni.
csacsi öreg púpos buzi szenved
Téged már lehugyoztak te soha senkit kis buzi
Punszisza a lekjopp!
harapdálod a P. szájat, mi ?:)))
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Anyádtól kell kölcsönkérj az 5 millióhoz?
És akkor így mennyit kell visszaadj anyádnak?
Akkor itt az ideje kimenned Berlinbe és nyitott tenyérrel leverni egyet az ogrénak is kijelenteni a címéről.
ezt is az etyetyemen tanították, ugye?
megbuktál volna a jogon...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Miért nem mentél ki Gayzához lyuksógor-beszélgetni? Gyáva voltál?
AMS? Döbling? Mi a börtönbe vonulásod dátuma? Mikor fizeted ki anyádnak a tartozásodat?
Válaszolj a kérdésekre!
Stoki öcsém! A börtönben limitált a telefonálási lehetőség (és sokba is kerül) oszd majd be jól.
Persze "nem börtönös" telefont lehet becsempészni (és ahogy szórod a pénzt random, tuti meg is próbálod majd), de eddigi munkásságodból kiindulva tuti elrontanád és másodjára már a csempészek se állnának veled szóba (ha felnyomod ki hozta be, akkor fogda után el is vernek majd, elég alaposan), a börtönőröket se hatja majd meg a "hetyetye".
És még a vigasztaló életmentő sörike se lesz elérhető :(
Lónak a faszát te kretén, hát rettegsz mindenkitől. Soha senkinek nem tudtál még szándékosan kárt okozni. Ennyire balfasz sodi a sodi.
Nem, az neked nem jár.
Igyunk egy sörtöt, he
A 8. perc előtt hogy beszart a vén kurva Goldától :D
Igyunk egy sörtöt, he
Sosem puskaporod van. Max lemorzsolt gyufafejed.
Korábban kezdett betölteni shörrel az interlyú miatt
Excelt tegyél ki Endre, ne leakelj
Ennyire fájt a tegnapi???
Nagy pacsi Szegedre, szép találat volt. ;)
Jót fog tenni a börtön, legalább lenyugszol ehy kicsit.
-
Aug 12, 2024 10:37:54
Jó reggelt, a kurva anyátokat! Hol a Jenes fasza a fórumról, geci?????????????????
megérte a 24 óra várakozás ezért a kommentért?
Aug 12, 2024 10:37:54
hitelboy1
(
x2)
Aug 12, 2024 10:38:15
x2)
Jenes hetyetye kép?
Ok
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Aug 12, 2024 10:39:12
x5)
Na, itt kellene konferenciát szervezni az összes CEO-nak SoDiról, és tételesen kimutatni, mekkora kár éri a céget ezzel a hozáállásal, nem csak bérköltség oldalon ,hogy kapja a fizetését a tetű a semmire, de az elmaradt haszon, a kisiklott projekt, a céges image sérülése... mindez megtörtént már a esetében többször is.
Erre valami olyasmi lenne hatékony és gyors megoldás szerintem ha linkedin-re írna valaki erről egy cikket, aztán ausztriában fizetni egy kör kiemelést hogy a hr-esek és a ceo-knak jelenjen meg. Sokszor egy jelentéktelen postnak is több ezres impactja tud lenni és hónapokon keresztül jön rá impression.
Gunnar
(
x2)
Aug 12, 2024 10:43:29
x2)
Hát figyu, hallottam már a mítoszt a kompetens HR-esről, de még nem láttam(no offense). Már bedobtam a bullshit alarmot a CV miatt, de ettől még engedhetik továbbmenni(sztem nem fogják), legkésőbb a 3. körön viszont úgyis találkoznánk, akkor meg vége a könyvnek.
Én csak annyit kérdeznék, ha véletlenül létrejönne a találkozó, hogy bírnád megállni röhögés nélkül amikor Endi mutogatna rád, hogy már pedig te biztosan egy troll vagy!
Hurvinyek
Aug 12, 2024 10:49:56
Endre, te tudtad, hogy gooner vagy egyébként?
Nem vagyok jó modern szlengekből, így kénytelen voltam utánanézni...
Ezt hozta ki a kereső:
gooner jelentése magyarul
tökfilkó ▼ ◼◼◼főnév.
fajankó [~t, ~ja, ~k] ▼ ◼◼◼főnév.
hülye [~ét, ~éje, ~ék] ▼ ◼◼◼főnév.
buta ember ▼ ◼◼◻főnév.
ostoba alak ▼ ◼◼◻főnév.
ostoba ember ▼ ◼◼◻főnév.
sztrájktörő ▼ ◼◻◻főnév.
nehéz strici ▼ főnév.
Hát, valamiért az az érzésem NEM a sztrájktörőt (hacsak azt nem számoljuk, hogy minden második nap megtöri a saját "sztrájkját", hogy többet nem ír ide...) vagy a nehéz stricit (ez Laurára jobban illene) kell érteni alatta :D
Aug 12, 2024 10:49:56
JuDKa
(
x1)
Aug 12, 2024 10:59:59
x1)
Vagy, hogy valami snecológiai terminus technicus-t ne használjon :D akár csak annyit, hogy Döbling? AMS? Hahó!
Hahó
(
x135)
Aug 12, 2024 11:02:14
x135)
Mi van a sakkal stoki?Leragasztottad már a táblát?
Inkább az 5 MILLIÓS TROLL BÁNÓT KELLENE KIFIZETNED. Be lesz hajtva ne feledd.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
KicsiNéző
(
x13)
Aug 12, 2024 11:07:34
x13)
Ne reagáljatok már bazdmeg ezekre az obvious baitekre.
Minuszoljátok oszt jónapot.
Minuszoljátok oszt jónapot.
Bubuka
(
x13)
Aug 12, 2024 11:11:13
x13)
Mi van a sakkal stoki?Leragasztottad már a táblát?
Egymásnak adják a postások a kilincset az Attila úton?
hejneken
(
x3)
Aug 12, 2024 11:14:22
x3)
5052 Újszász, Attila út 4
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
öklendező szerelő
(
x4)
Aug 12, 2024 11:20:03
x4)
Endre, nem tartod szánalmasnak, hogy azzal a személlyel kell élned kiszolgáltatott helyzetben, aki szerinted az életed teljes zátonyra futásáért felelős?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
banshee
(
x24)
Aug 12, 2024 11:20:36
x24)
Lamantin anyjánál mit csinál?
Bekéretőzik egy kávéra?
Vagy csak lefotózza a névtáblát?
Bekéretőzik egy kávéra?
Vagy csak lefotózza a névtáblát?
banshee
(
x24)
Aug 12, 2024 11:21:04
x24)
Endre, nem tartod szánalmasnak, hogy azzal a személlyel kell élned kiszolgáltatott helyzetben, aki szerinted az életed teljes zátonyra futásáért felelős?
Na meg aki szétbaszta a családját?
40_éves_junior
(
x6)
Aug 12, 2024 11:28:23
x6)
Ráadásul ez a hozáállás egy zombimunkaerő piacot hoz létre, mert biztos vagyok benne, hogy minden esetben amikor ez a féreg dokumentációkat olvasgatott hónapokig, lett volna nála megfelelőbb, valóban normális, valamit legalább igyekvő, alapszinten használható ember ugyanarra a helyre, ugyanazért a pénzért.
Pontosan, többek között ezért is lett az egyik küldetésem hogy megpróbálok valami hatást kifejteni a toborzás kultúrájára. Egyébként a munkaerőpiac most öntisztul, mert van ott pozi annak aki valóban IT-ban akar dolgozni, az AI éppen most a hetekben kezdett bereccsenni(az amerikai tőzsdepánik egyik oka az AI hype bezuhanása), úgyhogy itt most egy versenyfutás kezdődik, a piacnak kurvanagy szüksége lenne 2-3 nehéz évre, és ez bizony azt jelenti hogy sokan, akár köreinkből is szopnának a munkakereséssel, de cserébe amikor jön a következő fellendülés, mert jön, akkor már egy olyan munkaerőpiaccal tudjunk nekiindulni ahol valamiféle kompetencia verseny van és nem buzzword bingo. A verseny másik résztvevője pedig az IT szektor ami most pánikszerűen keresi az új messiást, ha megtalálják, és kialakul megint egy szegmens ami körül beindul a hype, akkor marad a fingdagasztás és maximum evickélni lehet majd hogy valamit kezdjünk a toborzással.
tl;dr.: Az endre féle IT aranymosók sikerrel hígitották arra a szintre a munkaerőpiacot hogy most, amikor egy egészséges verseny alapon működő munkaerőpiac valószínűleg relatív gyorsan regenerálná a szektort amihez tartozik, inkább mérgezi és nehezíti ezt a regenerációt.
Hurvinyek
Aug 12, 2024 11:36:42
Mondjuk nem lennék a behajtó helyében se, aki majd beszedi az ötmillát Stokitól...
"Üres Sorpóni Ászok sörözdoboz 20 Forint, koszos zokni 5 Forint, 30 Forintos a földről 10 Forint, Bagolyka által behordott döglött egér csontváza 40 Forint..."
Stoki: "Hetyetye, abban a dobozban még van két korty! Behajtó báci kérem, legalább had ityam meg, éjetmentő söjike."
Az egész macskaól beltartalommal együtt nem ér még 50 ezret se. Golda egész háza esetleg ér 5 milliót, nagy jóindulattal (nincs jó helyen, rossz állapotú, hírneve kifejezetten rossz - pl. van esély rá, hogy a többi trash - Fullfing pl - még odajár később nosztalgiából).
Az egyetlen amit nem volna rossz behajtatni tőle az a "faptop", de azt se az értéke, hanem a tartalma miatt.
"Üres Sorpóni Ászok sörözdoboz 20 Forint, koszos zokni 5 Forint, 30 Forintos a földről 10 Forint, Bagolyka által behordott döglött egér csontváza 40 Forint..."
Stoki: "Hetyetye, abban a dobozban még van két korty! Behajtó báci kérem, legalább had ityam meg, éjetmentő söjike."
Az egész macskaól beltartalommal együtt nem ér még 50 ezret se. Golda egész háza esetleg ér 5 milliót, nagy jóindulattal (nincs jó helyen, rossz állapotú, hírneve kifejezetten rossz - pl. van esély rá, hogy a többi trash - Fullfing pl - még odajár később nosztalgiából).
Az egyetlen amit nem volna rossz behajtatni tőle az a "faptop", de azt se az értéke, hanem a tartalma miatt.
Aug 12, 2024 11:36:42
Kötőjel
(
x12)
Aug 12, 2024 11:37:47
x12)
Mondjuk nem lennék a behajtó helyében se, aki majd beszedi az ötmillát Stokitól...
akkor nincs mese, börtönnel fogja megváltani a sodi.
Nem érted
Aug 12, 2024 11:38:47
Aug 12, 2024 11:38:47
daniel83w2
Aug 12, 2024 11:53:03

Aug 12, 2024 11:53:03
Hurvinyek
Aug 12, 2024 12:00:30
Azt értem, hogy valami nagyobb terv része ez, illetve nem vagyok se "tjoll", se snecológus, ezért nem is igazán értem néha mi történik itt.
Totál véletlenül találtam erre az oldalra (na jó nem, többször is szembejött, mire megnéztem, hogy mi is ez) - és nehezemre esett elhinni, hogy ez a Sodi ez így "VAN". Nem él, hanem csak van, de nem tudtam volna korábban elképzelni, hogy lehet így is élni. Az összes suttyósága, az idióta ötletei, az itteni hepciáskodása, már-már azt gondoltam elsőre, hogy ez valami direkt összeállított termék és van mögötte valami "stáb".
De pár hónap után már látom, hogy nem és ez komolyan ijesztő. Szerintem ő az első ember, akinek lezüllését és őrületét végig lehet követni fiatalabb korától valószínűleg az elpusztulásáig.
Kicsit a magyar egészségügyi rendszer csődje is ez az ember, normál esetben már gumiszobában kellene lennie, vagy legalábbis kezelés alatt. Most már késő, de 10 éve még lehetett volna.
Van pár jópofa dolog az oldalon, ami kifejezetten tetszik ("Macskaól" megnevezés arra a putrira, ahol él, Fullfing elferdített neve, "kártyen", "pitonsz", Golda baromságai, a Sztojkás történet szerintem vicces volt, a 30 Forintosokkal meg a sörikéken való poénkodás, meg amikor Sodi kitalál valami baromságot, amiről eleve lehet tudni, hogy szopni fog és még röhögni is lehet rajta).
De azért remélem lassan véget ér a tréfa és Blaha, börtön vagy temető a követező állomás. A börtön volna a költői igazságszolgáltatás.
Aug 12, 2024 12:00:30
Tyodika
Aug 12, 2024 12:02:26
Fúj, született nők, heteroszexuális párkapcsolatok. Egy nő csak bírósági döntés után válhat igazi nővé és ezzel még a herélt Tibi is egyetért.
Aug 12, 2024 12:02:26
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 12, 2024 12:10:07
x21)
A héten is várjuk a postás bácsit? :)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Angelina Proli
Aug 12, 2024 12:10:55
Segítsen valaki kérem,ezt a Manna ABC-s sztorit keresem, valami részletesebb leírást, beszamolót róla, de egyelőre nem jártam sikerrel.
Igaz, a pinyatas sztorikat így átpörgettem és az nagyon szórakoztató.
Aug 12, 2024 12:10:55
Bubuka
(
x13)
Aug 12, 2024 12:12:30
x13)
Segítsen valaki kérem,ezt a Manna ABC-s sztorit keresem, valami részletesebb leírást, beszamolót róla, de egyelőre nem jártam sikerrel.
JuDKa
(
x1)
Aug 12, 2024 12:13:12
x1)
Hidd el, legtöbbünk volt ebben a sajnálási stádiumban. De amikor még ekkora bűnlajstrom mellett is a legjobb tippeket adjuk neki, hogy mit csináljon az idiótája, és az ellenkezőjét csinálja "csakazértis" shaját megoldásként hivatkozva rá, na akkor jön el az idő, hogy megszűnik minden sajnálat, és rájössz, hogy ütni kell ahol tudod.
Kötőjel
(
x12)
Aug 12, 2024 12:33:42
x12)
nehezemre esett elhinni, hogy ez a Sodi ez így "VAN". Nem él, hanem csak van, de nem tudtam volna korábban elképzelni, hogy lehet így is élni. Az összes suttyósága, az idióta ötletei, az itteni hepciáskodása, már-már azt gondoltam elsőre, hogy ez valami direkt összeállított termék és van mögötte valami "stáb".
vannak ilyen elméletek!!
sodipedia.sodika.org/wiki/Irodalmi_percek:_Interj%C3%BA_a_bolond_bloggert_j%C3%A1tsz%C3%B3_sz%C3%ADn%C3%A9sszel
Hahó
(
x135)
Aug 12, 2024 12:54:26
x135)
www.bitchute.com/video/XuK5ebF2ERO1
Stoki valamiért elmaradtak ezek a troll látogatások, pedig 2 hónap eltelt azóta, időd lett volna bőven.
Csak nem taknyos lett a nózi azóta, bogaram?
5 MILLIÓ TROLL BÁNÓ! NE FELEDD! FIZETNI FOGSZ!
Stoki valamiért elmaradtak ezek a troll látogatások, pedig 2 hónap eltelt azóta, időd lett volna bőven.
Csak nem taknyos lett a nózi azóta, bogaram?
5 MILLIÓ TROLL BÁNÓ! NE FELEDD! FIZETNI FOGSZ!
banshee
(
x24)
Aug 12, 2024 13:01:51
x24)
Vrág
Aug 12, 2024 13:05:36
Sziasztok!
4 évvel ezelőtt egy csávó dc-n mondta nekem, hogy ismerem-e a Sodi gecit. Mivel nem ismertem, megmutatta és azóta tudom ki ez a retardált. Kiokosítottam magam ebből a véglényből és arra jutottam, hogy
baszd szájba a Goldát Sodi geci.
Bajszostoki
4 évvel ezelőtt egy csávó dc-n mondta nekem, hogy ismerem-e a Sodi gecit. Mivel nem ismertem, megmutatta és azóta tudom ki ez a retardált. Kiokosítottam magam ebből a véglényből és arra jutottam, hogy
baszd szájba a Goldát Sodi geci.
Aug 12, 2024 13:05:36
Ténfép
(
x5)
Aug 12, 2024 13:07:02
x5)
Stoki, mondjad Gammer Dögevő haverodnak, hogy adjon neked 5 milliót, mer az neked jár. Dögevő így tud szerezni 5 milkát:
- eladja az egyik New York-i ingatlanját
- szól az "embereinek", hogy takarodjanak el dolgozni
- ha ezek nem működnek, akkor visszatakarodik németbe biszex kurvának, és gőzerővel dolgozik
Igyunk egy sörtöt, he
- eladja az egyik New York-i ingatlanját
- szól az "embereinek", hogy takarodjanak el dolgozni
- ha ezek nem működnek, akkor visszatakarodik németbe biszex kurvának, és gőzerővel dolgozik
Púpszászi napelem
(
x13)
Aug 12, 2024 13:08:37
x13)
Az 5 milliós troll bánó troll felárral és zsidó kamatokkal mennyi lesz kb?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 12, 2024 13:09:21
x45)
FLOKK FLOKK FLOKK
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 12, 2024 13:09:59
x45)
Nem érti a barom, hogy reggel 9-re miért rak valaki interjút,
"félálomban motyogtam, majd meglátjuk lesz-e valami belőle" xd
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 12, 2024 13:10:38
x45)
Elkezdtek hozzám zápozni az ilyen kérdések = a kutya nem kérdezte, csak így lehet valamiről beszélni
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 12, 2024 13:13:02
x17)
Ki a kurva anyád diktál?
Befogod a pofád és csinálod az amúgy felesleges interjút mert úgy is ki leszel baszatva 1 napon belül te púpos geci!
Punszisza a lekjopp!
Befogod a pofád és csinálod az amúgy felesleges interjút mert úgy is ki leszel baszatva 1 napon belül te púpos geci!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 12, 2024 13:15:58
x17)
A kurva anyádat nem vertél át senkit hát mindenki ezt mondjabte pedofil nőverő púpos geci.
Punszisza a lekjopp!
hitelboy1
(
x2)
Aug 12, 2024 13:20:49
x2)
"félálomban motyogtam, majd meglátjuk lesz-e valami belőle"
Végül nem lett
démondémon
(
x2)
Aug 12, 2024 13:23:46
x2)
nézhetetlen tokás hetyetye.
a sportszerűség szerinte az, ha kibasznak veled, visszabaszol a másikkal.
ebből is látszik, h soha nem sportoltál.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
a sportszerűség szerinte az, ha kibasznak veled, visszabaszol a másikkal.
ebből is látszik, h soha nem sportoltál.
Darth Tibor
(
x7)
Aug 12, 2024 13:31:50
x7)
“Random valaki bedobta a címet a fórumra!” Hàt persze stoki! Majd a bíróságon!
noikabatgomb
(
x10)
Aug 12, 2024 13:37:28
x10)
Hazudozos endre az endre.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Angelina Proli
Aug 12, 2024 13:37:49
Ahhh köszönöm, lenyűgöző história!
Aug 12, 2024 13:37:49
nmthrwwy420
(
x12)
Aug 12, 2024 13:38:02
x12)
Hogy nem dőlt rád a fa ennyi hazugságtól?
Ki az az Endre bácsi?
Kötőjel
(
x12)
Aug 12, 2024 13:40:37
x12)
a sodi, tudom, hogy már kérdeztük párszor az évek alatt, de még mindig nem válaszoltál:
miért hazudsz állandóan?
vérdíj target nr. 1
miért hazudsz állandóan?
Endre priusza
(
x11)
Aug 12, 2024 13:41:45
x11)
Nem érti a barom, hogy reggel 9-re miért rak valaki interjút,
Hajnali fél kilencre? Hát mi a faszt gondolsz Endre, mikor kelnek a dolgozó emberek? Fél kilencig én fölkelek, reggelizek, felöltöztetem a gyereget, lefürdök, beviszem az óvodába, bemegyek dolgozni (mindezt kerékpárral). És már dokgoztam is vagy negyven percet. Te mi a faszt képzelsz magadról, hogy az ágyból nem tudsz kikelni eddigre?
Sohasem lesz már munkád.
rezsidémon
(
x8)
Aug 12, 2024 13:42:05
x8)
Miért nem a tartozásaidról vettél fel flokkot?
Édesanyád telefonszáma meg jó ideje ismert, szóval belenavigáltad magad egy jogi öngyilkosságba egy pitiáner dolog miatt :D
Felhívták anyádat, és? És akkor mi van? Összedől a kis világod mert nem tudod zsarolgatni őket, ennyi.
Édesanyád telefonszáma meg jó ideje ismert, szóval belenavigáltad magad egy jogi öngyilkosságba egy pitiáner dolog miatt :D
Felhívták anyádat, és? És akkor mi van? Összedől a kis világod mert nem tudod zsarolgatni őket, ennyi.
SporoloProli
(
x3)
Aug 12, 2024 13:44:07
x3)
Csak egy 50m2.es panel?
Te 10m2-en élsz a saját hányásodban. És ott is csak azért mert a hód kurva anyád megengedi.
Te 10m2-en élsz a saját hányásodban. És ott is csak azért mert a hód kurva anyád megengedi.
sodika
Aug 12, 2024 13:44:44
Édesanyád telefonszáma meg jó ideje ismert
Aug 12, 2024 13:44:44
Sodi valósága
Aug 12, 2024 13:44:51
Az igazi nők az okmányirodákban születnek, nem a kórházban.
Aug 12, 2024 13:44:51
SporoloProli
(
x3)
Aug 12, 2024 13:45:32
x3)
Nagyon jó ötlet endre.
Néha tényleg nem értem hogy lehetsz ennyire életképtelen, de csak így tovább.
rezsidémon
(
x8)
Aug 12, 2024 13:46:07
x8)
Ez miért sportszerű?Tessék csak a tartozásaidról flokkolni!
5 millió kell fizess?
Anyád felé mennyit kell?
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 12, 2024 13:46:11
x45)
sodika
Aug 12, 2024 13:46:34
Egyik nap: "Viktor zaklatta telefonon édesanyámat".
Következő nap: Ők zaklatják élőben más anyját.
xDDDDDDDDD
És ezek után még BÁRMIN kiakad?
Ez egy vicc.
xDDDDDDDDD
Ez egy vicc.
Aug 12, 2024 13:46:34
Darth Tibor
(
x7)
Aug 12, 2024 13:46:53
x7)
Miből fogod kifizetni az 5 milla troll bánót?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 12, 2024 13:46:58
x17)
A cigány kurva anyja meghalt te ostoba buzi.
sodika
Aug 12, 2024 13:47:01
Ugyan már.
Ez ökölszabály.
Aug 12, 2024 13:47:01
Kötőjel
(
x12)
Aug 12, 2024 13:47:13
x12)
nem. érdekel. laura. anyjának. a telefonszáma.
inkább arról beszélj, miért iszol már kora reggel? csak nem alkoholista vagy??
Rhossz Rhatyee
Aug 12, 2024 13:47:15
Elnézést, milyen táblát ragaszt le a fikás? Kicsit felpprögtek az eseménywk, nem találom
Aug 12, 2024 13:47:15
mikedp
(
x9)
Aug 12, 2024 13:47:36
x9)
ha te eddig valakit megfenyegettél, abból soha nem lett semmi, mivel lusta szar vagy, meg fostos is.
SporoloProli
(
x3)
Aug 12, 2024 13:47:39
x3)
Egyik nap: "Viktor zaklatta telefonon édesanyámat".
xDDDDDDDDD
Ez egy vicc.
xDDDDDDDDD
Ez egy vicc.
Az is vicces lesz, amikor mi itt nevetünk rajtad, te meg böribe leszel. Vagy, te finanszírozod majd a trollokat bánópénz formájában. Ez mind nagyon vicces lesz.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 12, 2024 13:47:40
x17)
Ugyan már.
Ez ökölszabály.
Ez ökölszabály.
Miert nem mész oda akkor Gayzához púpos buzi?
-
Aug 12, 2024 13:47:46
Ugyan már.
Ez ökölszabály.
Ez ökölszabály.
Az ökölszabály az, hogy anyád kidob a picsába és mehetsz a blahára. Ez fog történni ha pimaszkodsz.
Aug 12, 2024 13:47:46
Darth Tibor
(
x7)
Aug 12, 2024 13:48:02
x7)
Ugyan már.
Ez ökölszabály.
Ez ökölszabály.
Nem jött ma posta?
rezsidémon
(
x8)
Aug 12, 2024 13:48:06
x8)
Ugyan már.
Ez ökölszabály.
Nem teheted meg.Amit ő megtett, megtehetem én is.
Ez ökölszabály.
Tudod, ezt szokták elmondani a szülők a gyermekeiknek:
Na te vagy a szamár, idióta alkoholista zaklató :)))
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 12, 2024 13:48:42
x17)
Sikertelen volt az interjú te buzi?
Punszisza a lekjopp!
sodika
Aug 12, 2024 13:48:46
Nem teheted meg.
De.
Ez a lényeg.
Aug 12, 2024 13:48:46
Endre priusza
(
x11)
Aug 12, 2024 13:48:57
x11)
Ugyan már.
Ez ökölszabály.
Ez ökölszabály.
Eddig mindig megszívtad ezt a szabályt.
rezsidémon
(
x8)
Aug 12, 2024 13:48:58
x8)
Anyádnak el kell adnia a Nagy Házat hogy ki tudjátok fizetni az 5 milliót?
cucksodi
(
x3)
Aug 12, 2024 13:48:59
x3)
Ugyan már.
Ez ökölszabály.
Ez ökölszabály.
Gyávaszar vagy és mindent elodázol. Ez is ökölszabály. Lásd: eddig bármi.
mikedp
(
x9)
Aug 12, 2024 13:49:11
x9)
De.
Ez a lényeg.
Ez a lényeg.
hulla részeg vagy már megint.
rezsidémon
(
x8)
Aug 12, 2024 13:49:22
x8)
De.
Ez a lényeg.
"Okos enged, szamár szenved" MINDENKIVEL MINDENT, AMIT Ő VELEM IGEN.
Ez a lényeg.
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 12, 2024 13:49:31
x23)
Hű de be van szarva, hogy tegnap kirakta ide címet és hogy ebből baj lesz. Vicces hogy percekig ecseteli, hogy hogyan kapta a címet, majd azt mondja, hogy hát az valaki által lett beírva ide, tehát nem ő írta be, áhh dehogy, hanem valaki. Amire ö lekérte az adatokat arról a címről.
Amúgy az milyen már, hogy napi egy interjú van, ezek szerint többet nem bír lenyomni, még online se, mert biztos annyira elfoglalt, de már igy is azért sír a picsaszája, hogy reggel 9 mért nem jó interjúzni. És akkor most gondoljunk abba bele, hogy mi lenne, ha heti 5 nap, naponta 9 órára bekéne járnia dolgozni.
Egyébként 8 percnél van valami zaj a hátérbe, ami miatt elindul és tesz pár lépést előre majd megáll. Gondolom megijedt, viszont utána látszik valami ház távolabb. Esetleg nem tudná beháromszögelni valaki az alapján, hol, kinek a házánál vette fel a videót? Szerintem nem lehet mesze, mivel nincs nála hátizsák, tehát nem sőrért mehetet, hanem csak kiment egy sörrel videót készíteni valahova a közelbe.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Amúgy az milyen már, hogy napi egy interjú van, ezek szerint többet nem bír lenyomni, még online se, mert biztos annyira elfoglalt, de már igy is azért sír a picsaszája, hogy reggel 9 mért nem jó interjúzni. És akkor most gondoljunk abba bele, hogy mi lenne, ha heti 5 nap, naponta 9 órára bekéne járnia dolgozni.
Egyébként 8 percnél van valami zaj a hátérbe, ami miatt elindul és tesz pár lépést előre majd megáll. Gondolom megijedt, viszont utána látszik valami ház távolabb. Esetleg nem tudná beháromszögelni valaki az alapján, hol, kinek a házánál vette fel a videót? Szerintem nem lehet mesze, mivel nincs nála hátizsák, tehát nem sőrért mehetet, hanem csak kiment egy sörrel videót készíteni valahova a közelbe.
sodika
Aug 12, 2024 13:49:40
Gyávaszar vagy és mindent elodázol.
Aug 12, 2024 13:49:40
Darth Tibor
(
x7)
Aug 12, 2024 13:49:52
x7)
De.
Ez a lényeg.
Ez a lényeg.
Kezdesz üzemi hőfokra részegedni, balek! Ebből piszony baj lesz megint!
SporoloProli
(
x3)
x3)
De.
Ez a lényeg.
Ez a lényeg.
Be fogod börtönözni az osztrák államot? Mert ő azt fogja veled csinálni.
féregnyulvány
(
x7)
Aug 12, 2024 13:49:54
x7)
csacsi öreg púpos buzi szenved
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 12, 2024 13:50:05
x17)
De.
Ez a lényeg.
Ez a lényeg.
Téged már lehugyoztak te soha senkit kis buzi
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 12, 2024 13:50:34
x45)
De.
Ez a lényeg.
Ez a lényeg.
harapdálod a P. szájat, mi ?:)))
rezsidémon
(
x8)
Aug 12, 2024 13:50:43
x8)
Havonta ugyanazokat "líkeled" ideNem lövünk el túl hamar puskaport.
Anyádtól kell kölcsönkérj az 5 millióhoz?
És akkor így mennyit kell visszaadj anyádnak?
Baromarc
(
x1)
Aug 12, 2024 13:50:47
x1)
De.
Ez a lényeg.
Ez a lényeg.
Akkor itt az ideje kimenned Berlinbe és nyitott tenyérrel leverni egyet az ogrénak is kijelenteni a címéről.
halászlé
(
x24)
Aug 12, 2024 13:51:28
x24)
Ugyan már.
Ez ökölszabály.
Ez ökölszabály.
ezt is az etyetyemen tanították, ugye?
megbuktál volna a jogon...
Darth Tibor
(
x7)
Aug 12, 2024 13:51:49
x7)
Miért nem mentél ki Gayzához lyuksógor-beszélgetni? Gyáva voltál?
DutchVanDerLinde
Aug 12, 2024 13:52:11
AMS? Döbling? Mi a börtönbe vonulásod dátuma? Mikor fizeted ki anyádnak a tartozásodat?
Válaszolj a kérdésekre!
Aug 12, 2024 13:52:11
linziasztal01
(
x77)
Aug 12, 2024 13:52:27
x77)
Ma korábban kezdődik az agymenés…
Faszom..
Faszom..
Hurvinyek
Aug 12, 2024 13:53:41
Stoki öcsém! A börtönben limitált a telefonálási lehetőség (és sokba is kerül) oszd majd be jól.
Persze "nem börtönös" telefont lehet becsempészni (és ahogy szórod a pénzt random, tuti meg is próbálod majd), de eddigi munkásságodból kiindulva tuti elrontanád és másodjára már a csempészek se állnának veled szóba (ha felnyomod ki hozta be, akkor fogda után el is vernek majd, elég alaposan), a börtönőröket se hatja majd meg a "hetyetye".
És még a vigasztaló életmentő sörike se lesz elérhető :(
Aug 12, 2024 13:53:41
Kötőjel
(
x12)
Aug 12, 2024 13:53:47
x12)
amúgy a sodi, mondod, hogy ezekkel illetnek a trolljaid, amiket te hazugságnak nevezel (vesézzük ki ezeket, ha már úgyis itt rontod a levegőt):
- nácizmus: rengeteg bizonyíték van rá, továbbá szálasi-vitaestet akartál tartani a fórumon. - TÉNY
- pedofília: olyan nudista oldalakat látogattál (és nyúztad rá a pitont), amin kisgyerekek is vannak. sokszor CSAK kisgyerekek voltak a képeken. pedofília megerősítve. - TÉNY
- szociális segéllyel csaló: pofátlanul felveszed az AMS segélyt matyarországon szédelegve. - TÉNY
- okirathamisító: tibort bejelentetted a tulajdonos aláírását meghamisítva. - TÉNY
- nőverő: videós bizonyítékunk van rá, hogy agyonvered lyudkát, továbbá arra is van bizonyíték, miszerint alkohollal akartad megölni! - TÉNY
ezek a tények. megmondtam már, tüdőcske, nem érdekel sem a máj viktor sem a laura. minden róluk ide kitett leak rajtad fog csattanni, mert kegyetlenül megbüntetünk, amiért másoknak akarsz ártani minket felhasználva. nem szeretjük, amikor a személyes hadseregednek képzeled a trolljaidat.
vérdíj target nr. 1
- nácizmus: rengeteg bizonyíték van rá, továbbá szálasi-vitaestet akartál tartani a fórumon. - TÉNY
- pedofília: olyan nudista oldalakat látogattál (és nyúztad rá a pitont), amin kisgyerekek is vannak. sokszor CSAK kisgyerekek voltak a képeken. pedofília megerősítve. - TÉNY
- szociális segéllyel csaló: pofátlanul felveszed az AMS segélyt matyarországon szédelegve. - TÉNY
- okirathamisító: tibort bejelentetted a tulajdonos aláírását meghamisítva. - TÉNY
- nőverő: videós bizonyítékunk van rá, hogy agyonvered lyudkát, továbbá arra is van bizonyíték, miszerint alkohollal akartad megölni! - TÉNY
ezek a tények. megmondtam már, tüdőcske, nem érdekel sem a máj viktor sem a laura. minden róluk ide kitett leak rajtad fog csattanni, mert kegyetlenül megbüntetünk, amiért másoknak akarsz ártani minket felhasználva. nem szeretjük, amikor a személyes hadseregednek képzeled a trolljaidat.
sodifingszagúhálózsákja
Aug 12, 2024 13:54:00
De.
Ez a lényeg.
Ez a lényeg.
Lónak a faszát te kretén, hát rettegsz mindenkitől. Soha senkinek nem tudtál még szándékosan kárt okozni. Ennyire balfasz sodi a sodi.
Aug 12, 2024 13:54:00
Ténfép
(
x5)
Aug 12, 2024 13:54:24
x5)
De.
Ez a lényeg.
Ez a lényeg.
Nem, az neked nem jár.
Kötőjel
(
x12)
Aug 12, 2024 13:55:23
x12)
ahány leaket kiraksz ide bárkiről, annyi extra büntetést kapsz, kutyasodi!
egyetlen kivétel van: magadról kirakhatsz terhelő bizonyítékokat. azért (külön) nem büntetünk meg.
a sodi.
vérdíj target nr. 1
egyetlen kivétel van: magadról kirakhatsz terhelő bizonyítékokat. azért (külön) nem büntetünk meg.
a sodi.
Ténfép
(
x5)
Aug 12, 2024 13:55:31
x5)
FLOKK FLOKK FLOKK
A 8. perc előtt hogy beszart a vén kurva Goldától :D
Hahó
(
x135)
Aug 12, 2024 13:56:24
x135)
tedd ki a TROLL BÁNÓ excelt, stoki!
Rhossz Rhatyee
Aug 12, 2024 13:56:25
Sosem puskaporod van. Max lemorzsolt gyufafejed.
Aug 12, 2024 13:56:25
nmthrwwy420
(
x12)
Aug 12, 2024 13:56:57
x12)
Jaj geci, megint kezded?
Hogy lehetsz egy ekkora alkoholista szar? Lemerem fogadni, hogy tegnap annyira bebasztál, hogy egy rendes ember attól feküdne 2 napig, te pedig délután 2-re eléred ugyanazt a szintet.
Mitől vagy ilyen ideges?
Ki az az Endre bácsi?
Hogy lehetsz egy ekkora alkoholista szar? Lemerem fogadni, hogy tegnap annyira bebasztál, hogy egy rendes ember attól feküdne 2 napig, te pedig délután 2-re eléred ugyanazt a szintet.
Mitől vagy ilyen ideges?
Darth Tibor
(
x7)
Aug 12, 2024 13:57:34
x7)
Ma korábban kezdődik az agymenés…
Faszom..
Faszom..
Korábban kezdett betölteni shörrel az interlyú miatt
hitelboy1
(
x2)
Aug 12, 2024 13:57:55
x2)
Excelt tegyél ki Endre, ne leakelj
Carpenter
(
x2)
Aug 12, 2024 13:58:02
x2)
Nem nézem a flokkját, de mostis nyakig begombolt ingben volt?
nemet mondtak
(
x4)
Aug 12, 2024 13:58:06
x4)
Ennyire fájt a tegnapi???
Nagy pacsi Szegedre, szép találat volt. ;)
Kötőjel
(
x12)
Aug 12, 2024 13:58:10
x12)
nagyon röhögök, hogy -mivel ellenünk tehetetlen vagy-, másoknak próbálsz ártani rajtunk keresztül.
odamész azokhoz, akik 5-10-sok éve fogadalmat tettek, hogy halálodig szopatnak, és megpróbálod őket manipulálni.
te teljesen hülye vagy?
vérdíj target nr. 1
odamész azokhoz, akik 5-10-sok éve fogadalmat tettek, hogy halálodig szopatnak, és megpróbálod őket manipulálni.
te teljesen hülye vagy?
Endre priusza
(
x11)
Aug 12, 2024 13:58:17
x11)
Jót fog tenni a börtön, legalább lenyugszol ehy kicsit.
Rumci
(
x2)
Aug 12, 2024 13:58:33
x2)
Mi van stoki magányos vagy lányom?
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Púpp
(
x1)
Aug 12, 2024 13:59:22
x1)
Ejnye púpos, van pofád mások èdesanyját veszèlyeztetni?
Tudod, hogy ez nem marad majd buntetlenül!
Megint nagyon szemtelen vagy.
Vissza kellett volna vonulni!
Púpp a púp hátán
Tudod, hogy ez nem marad majd buntetlenül!
Megint nagyon szemtelen vagy.
Vissza kellett volna vonulni!
165 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Itt van hete!