tibiről jó pletykák vannak
Gecis hányós lavór
Off:
Fogy a pénze és folyamatosan háromszögelve van. Teljesen irreleváns szerintem, a Vadász Gyulát is mentegette.
Látszik, hogy kellene neki a következő Dancsó felszopás a relevanciáért, ezért is akart valami mandingót küldeni ellene "sztárboxolni". Szerencsére a folyamatos gyűlölködése ellégé brand risk-é tette, hogy Dancsó leszarja.
Remélem annak a köcsögnek ez az utolsó pár év az aranykora, utána éhendöglik.
/off
Stoki megnézett egy gyerekeknek készült mesét egy koaláról, ahol az egyik szereplőt, aki megmenti, védi és gondozza Corinának hívják.
Na most eddig Tibi volt az ő Corinája, de most kell egy új neki.
Ötvenöt pont húsz oldalon? Te Endre, lehetséges, hogy ezért buktál ki az egyetemről? Mert ilyen faszságokkal töltötted az idődet tanulás helyett?
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
grafomániás :DDDDDDDDDDD
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Mit is várunk egy szaros alibi egyetemi szakot elvégezni nem tudó embertől.
Az emberekről se tud semmit, akkor hogyan várható el, hogy ismerje az ilyen dolgokat. Egy olyan ember okoskodik, aki a cipőjét nem tudja bekötni. :) Mondható az, hogy Endre a proliknak a tipikus megtestesülése. Mindenben okoskodik, mert mindenhez “ért”. Olyan kocsma politikus ember, aki tudás nélkül osztja az észt. Ezért kellettek neki a retardok is, mert közöttük értelmiséginek tűnhetett. Na meg itt jött ki igazán, hogy a hasonló a hasonlót vonzza. Leszerepelt szardarab Endre. Az élet minden szintjén elbukott. Anyagi csődtömeg, segélyen él, munkája nincs, s állapota miatt (meg erkölcsi nélkül) nem is lesz, lakhatásban már majdnem hajléktalan. Már az anyja is csak megtűrt ként tekint rá. Párkapcsolata az soha nem is volt, s nem is lesz. (Tibort ne nevezzük kapcsolatnak. nem volt az több ivócimboránál). Ilyen ember akarta az észt osztani. De most már a gyerekfilmek világában él. Keresi Corinát.
Heki a traki
Na, ez már majdnem olyan jó volt mint a sodi féle "aki mondja rám hogy pedofil az a pedofil" érvelése. De inkább menj vissza ticcsre streamer lányokat zaklatni meg a nyáladat csorgatni, abba legalább látszódott hogy tényleg profi vagy!
Milyen Pistike?
Pedig hogy tervezte a céges karácsonyi bulit. Gondolta, hogy elviszi az aranyhajú csövest, s mindenki az ő kegyeit fogja majd lesni. Aztán tudjuk, hogy mi történt. Munkaviszony már nem állt rendelkezésre. S a csövest is elvitette Golda. Szép emlékek. Igaz Endre????
Heki a traki
Egy kis szallonnát még kellene lopni hozzá!
:D
Ebben mi a komoly?
Álmodjatok Rémeket!
kepapp nincs? és 32nm-es pisssza?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Trappista”sajt” meg lecsopaprika a Canapén, olyan díszítésben, mintha a tsz elnök 70. Születésnapi ünnepségen lenne a kép, ez olyan mintha Endre posztolta volna 1 hét éhezés után :)
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Te túlélted ezt a 40 fokos nyarat, vagy végleg megromlottál, és újra kell főzni?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Nem sértésből, de szinte érzem a "szendvicseknek" azt a tipikus műanyag mellékízét, ami az ilyen kirakott egységtálak sajátja.
Stoki mondjuk egy ilyen szedvicset se tud leküzdeni hányás nélkül. Neki a csapatépítő alapból úgy indulna, hogy 2-3 rekesz tyoproni - a többiek, meg isznak, amit tudnak.
„Miért ne adhatnám el? A részletet te fizeted” Klapka Tiborsz ars poeticája
a falunapon újrafőztek, itt possadok a hűtő alján
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Mivel ez is egy gyerekeket megkárosító bicikli tolvaj, addig jó míg nem a bűnözéssel van elfoglalva. Vissza fog térni ehhez a mesterségéhez, amint nem lesz tiktik bevétel.
Csináld nyers csirkemellet kumpliva' is, hahó!
Legundorítobb az volt amikor a halat sütötte tepsi nélkül a sütő rácson...
az a legjobb videója ever
Az előadásnál még viccesebb volt, hogy valami 300 eurót költött el a konyha setupra, amit aztán egyszer használt és természetesen semmit nem keresett vele. Ráadásul a legnézettebb live streamje volt, ezért természetesen soha többet volt főzös live Stoki médiabirodalmában. Szerintem ez érhető.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Kezdenek kicsit fagyosak lenni a hajnalok és rájött, hogy nem feltétlenül jó dolog macskahúggyal kevert sörben aludni.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
A streamer/fiteós setup nagyságrendileg 1,5 millió Ft-ba volt neki, ha nem többe, és teljesen megsemmisült. Soha többé nem fogunk zöld hátteret látni, azok valahol tanulsággá váltak Bécs, Ausztria környékén egy ki nem fizetett raktárban. Az összes webkamera és gopro megsemmisült, az összes gimbal, tripod, mikrofon, streamdeck, programozható fény, állványos lámpa, MINDEN megsemmisült valahol az elmúlt 2 év során. Szó szerint többmilliós kár érte a recskást, de már nem is foglalkozik ezekkel a dolgokkal, annyira szétitta az agyát.
Többször is kérdeztük a csekonicsot, hogy miért nem adja el marketplace-en a sok szarját ahelyett, hogy fizeti a drága raktárat. Az volt a válasza, hogy ő nem Vká, hogy eladogassa a dolgait. Helyette inkább elveszített mindent és nem hogy egy fillért nem látott vissza az eszközeiből, de még egy vagyont is elköltött a tárolásra.
Nincs még egy ekkora balek balfasz, mint a stoki.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Azt se feledjuk, mikor nem tudta eldonteni a goprohoz melyik allvany kellene, ezert S-tol XL-ig megrendelte az osszeset xd
A munka nem megoldás.
Annyira sikeres volt az a főzős live, hogy én az utóbbi 1.5 évbe találkoztam olyannal, aki megpróbálta lemásolni azt a fözést, ugyanúgy csinált mindent. Meg 1x olyannal, aki csak megnézte és véleményezte a látottakat és mondta a végén, hogy egyszer majd talán ugyanúgy elkészíti ő is live-ba, azt nem tudom hogy aztán lett e abból valami. Szóval többen is inspirálódtak azáltal. :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Amúgy tényleg azt kéne börtön helyett, hogy kétkezi munkával termelje ki ezt a pénzt, majd odaadni a rászorulóknak, akik tényleg megérdemlik, és akkor megdögölhet, mert legalább életében egyszer hasznos volt.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Endre képességeivel, erre egy élet sem lenne elég, mármint egy rendes élet ahol mondjuk megéli a modern átlag életkort. Hát még Endre élete, amiből van hátra legjobb esetben 2-3 év.
Ez abszolút igaz, de nagyon megérdemelné azt a két évet, és hidd el, ha odabasznának neki valami tonfával, akkor az egész Tanszék meglepődne, hogy milyen szorgos a púpos köcsög. :-D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Szorgos tudna lenni, de ügyes, hatékony, produktív az nem. Gyártana rengeteg szart(mint eddig), amit senki sem vesz meg, és senki sem kiváncsi rá. Legjobb esetben nullszaldóra tudnánk kihozni a pedofil által elvégzett munkát, mert talán valami csoda folytán annyit ki lehetne belőle sajtolni hogy legalább az anyagár visszajöjjön. Én inkább valami underground rage roomban tudnám elképzelni, külön olyan embereknek targetálva akik szenvedtek el gyerekkori szexuális abúzust, kapnak némi információt endréről, aztán nyílik a szoba ajtó, ott a megkötözött pedofil(a te döntésed, akár el is oldhatod ha attól jobban érzed magad), aztán hadd jöjjenek ki azok a traumák.
Másik felét hitelkártyára, szerencsére azon sincs magas kamat :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Én mondjuk kukoricamezőre, meg szippantós csatornázásra gondoltam, de a tiéd kreatívabb. :D
Haggyálmáj! Meghajtam!

Örülj neki, bár kuss van egyelőre...
Reméljük a legrosszabbakat a Gyagyásnak!
Igény lenne rá.
Azok örökösek mint a nyomor, meg a púp.
KURVArangy
Se a PS4, se a PS5 nincs már meg, ezt tudjuk. Azt nem tudom, a PS5-nek mi lett a sorsa, de a PS4-et Tibi vágta zaciba valamikor tavalyelőtt, ha jól rémlik :D :D :D
Könnyen lehet, hogy ez volt maga az uzsorahitel. Legalábbis azóta arról nem beszél és feltűnően tájékozatlan volt róla akkoriban is.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Nekem az a teóriám, hogy ezeknek egy jó része raktárban volt, és Stoki egész egyszerűen nem fizette a raktárt egy idő után, a cuccokat pedig elárverezték.
Szerintem egy része raktárakban, egy része túszul esett dühös bérbeadóknál aztán tanúlsággá vált. Egy részét meg "elvitte a cica".
Hát azért hetyetyetye.
Akkoriban eladta az összeharácsolt blueray gyüjteményét, mert Tibi basztatta. Nevetséges összeget kapott érte, de elmesélte.
Szerintem inkább elhagyta a kacatokat, ahogy a drónt, céges gépet, goprot, meg azt a félmillió tárgyat és nem is emlékszik rá. Most nem mindegy neki, hogy a Thalia utcai lakásban, a bécsi raktárban vagy valamelyik Flixbuszon maradt-e?
Megy a világban, mint egy elbaszott üstökös és felhőben veszi körül a sok olcsóbb és drágább szar, amit elhagy: kameraállvány, szemét, sör, memóriakártya, 50 eurós bankjegy, telefon, koszos alsó, angol könyv, sup, kábelek, sapkák és egyéb ruhadarabok. A faszát is elhagyná, ha lecsatolható lenne.
Hol vannak már a régi szép idők, mikor külön keret volt az elhagyott kütyük pótlására.
Remélem igaz, mert viccnek azért durva lenne.
Valamennyi szart elhozatott tavaly nyáron valami iszonyat pénzért egy költöztetővel, ami aztán be is került a favella valamelyik raktárába. Abban volt a mosógép például. Tuti volt ott más cucc is, csak szarik bele, nem is érdekli, olyan neki, mint a régi fényképek egy korábbi életéből.
Pacsika
Most milyen jól jönne az a 120 ezres felfújható móka. Legalábbis az ára, ugye stoki?
Na bumm.
Akkoj nem íjok be. Ezt fálasztom. Ennyi.
Úgy emlékszem az egyiket elreptette, a másikat meg a villamoson hagyta :)
KURVArangy
A villamosmegállóban hagyta Bécsben. Egy baszott nagy bőröndben volt és szimplán nem vette észre, hogy az egyik pillanatban a kezében van egy félembernyi csomag, majd nincs.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Abból most két 50 ezres hal is kijönne, hahó!
Az utolsó drónelhagyás egy bécsi villamoson történt 2022 júliusában.
Pacsika
A stoki mindig hazudik.
Fennhangon hirdeti, hogy soha semmit nem fog eladni közben a blueray gyüjteményét aprópénzért, huszad áron szórta el.
Jót keresett rajta a zsidó kereskedő.
Vígan fizetett szőnyegért, amit csak tisztítani kelett, penész mentesítésért, rossz állapotú és értektelen bútorokért, amin söröket nyitott a debil állat.
Fizetett TV díjat, olyan időszakért amikor ott sem lekott :DDDDD
Kibaszott nagy balek astoki.
Az igazság, hogy azért nem ad el semmit, mert hülye hozzá. Ehhez is.
A sufniban már rég szétrohadt az 1000 eurós VR szett, amit szintén másfélszer vett meg.
A gaymer pc elektronikája is szetrohadt már.
A többszáz euróért javított ps5 is szemétkupac.
A milliókat érő usb és hdmi kábel gyüjteménye is javíthatatlanul korrodált.
Kuka a videós felszerelés is.
Azért mert ostoba, megint milliókat hagyott kicsúszni a kezéből.
Márk meg csak nevet a 9000 euróval(+az apró) a zsebében.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Így. Persze ez is Tibi hibája volt, mert mondta, hogy fel kell szállni a villamosra, mivel váratlanul villamos érkezett egy villamosmegállóba.
Megnyugodva meg leszek, hogy végre szabadon engedhetem a buzidémont.
Hatalmas gyökér de ekkora mennyiségű és súlyú kacatot még ő sem képes csak úgy elhagyni,még egyesével sem.
Akkoriban tapasztalt csöves irányítása alatt volt aki nem engedte elhagyni az ócskapiacon értékesíthető szarokat.
Két dolog miatt hazudhatja azt az egyszerű de buta magyarázatot hogy elhagyta.Főszabály szerint nem ad el semmit és nem mond le semmilyen előfizetést ezért a mániája nem engedi ezt bevallani.Másik hogy Tibor megoldotta a zsebpénzt okosba és egyenként elbugázta a kacatokat.
A filmgyűjtemény után nagyon tiltakozott tehát már más kütyü is felmerült eladásra.És akkoriban a napi sör adag volt a tét.Tipik alkesz szokás negyedáron eladni bármit csak meglegyen a napi mennyiség.
Errol lehet tobbet tudni? Mert hatalmas sztori ha igaz :D
A munka nem megoldás.
Hatyjá, téglává változtam.
Persze hogy lehet, a snecologia headquartersben a bedrogozott ügyvédek mindig “ez igaz lehet” kérdéssel be írnak valamit, és mindig van egy ember aki komolyan veszi :)
egy végső “összeomlós videó” a sok nyári szarságának végigszenvedése után tényleg kijárna
Szerző:
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 12, 2024 00:46:55
Válasz
(19)
x37)
Válasz
(19)
Nagy a csend. Szerintem örülhetünk.
Sörike
(
x3)
Sep 12, 2024 00:51:07
x3)
Írta ma chaten neki Laura hogy gyere már haza.. szerintem nem tudja a púpos hol vannak max ha megnézi a Disney előfizetést :D
tibiről jó pletykák vannak
halászlé
(
x24)
Sep 12, 2024 01:00:22
x24)
pistike a lájvjában védi púpost, szerinte se volt semmi gond azzal, hogy kislányokat fotózott a fürdőben....ha lesz vidi, berakom majd.
-
Sep 12, 2024 01:09:29
pistike a lájvjában védi púpost, szerinte se volt semmi gond azzal, hogy kislányokat fotózott a fürdőben....ha lesz vidi, berakom majd.
Senkit nem érdekel a véleménye. Sep 12, 2024 01:09:29
Púp Pinata
Sep 12, 2024 01:15:44
Kicsit lemaradtam a dolgokkal. Ki a banat az a Corina? Mar ott tart a leepules, hogy embereket haluzik be ez a retard?
Sep 12, 2024 01:15:44
démondémon
(
x2)
Sep 12, 2024 01:17:40
x2)
Gyagyas, remelem egy naszajandek utalas mazel tov cimszoval azert ment a frissen bejegyzett elettarsaknak!
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Sep 12, 2024 01:21:05
x2)
Off:
Fogy a pénze és folyamatosan háromszögelve van. Teljesen irreleváns szerintem, a Vadász Gyulát is mentegette.
Látszik, hogy kellene neki a következő Dancsó felszopás a relevanciáért, ezért is akart valami mandingót küldeni ellene "sztárboxolni". Szerencsére a folyamatos gyűlölködése ellégé brand risk-é tette, hogy Dancsó leszarja.
Remélem annak a köcsögnek ez az utolsó pár év az aranykora, utána éhendöglik.
/off
trashWOODstock varangya
(
x3)
Sep 12, 2024 01:45:34
x3)
Kicsit lemaradtam a dolgokkal. Ki a banat az a Corina? Mar ott tart a leepules, hogy embereket haluzik be ez a retard?
Stoki megnézett egy gyerekeknek készült mesét egy koaláról, ahol az egyik szereplőt, aki megmenti, védi és gondozza Corinának hívják.
Na most eddig Tibi volt az ő Corinája, de most kell egy új neki.
SyntaxError
(
x24)
Sep 12, 2024 03:16:35
x24)
Endre! Mi történt még ott az állomáson?! Mit hallgatsz el előlünk?!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Sep 12, 2024 05:01:36
x3)
Szóval ilyen lenne az élet endre nélkül...
Nincs prolihergelés... nincs sopánkodás tibicica után unalmas flokkokban... nincs pedofilkodás élő adásban... nincs vadászgyula mosdatás...
Jobb lenne minden, na....
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Nincs prolihergelés... nincs sopánkodás tibicica után unalmas flokkokban... nincs pedofilkodás élő adásban... nincs vadászgyula mosdatás...
Jobb lenne minden, na....
Endre priusza
(
x11)
Sep 12, 2024 06:21:51
x11)
2008-as bírósági ügy, csak hogy mindenkinek legyen elképzelése, hogy 16 évvel korábban amikor még nem itta el az eszet már akkor mit csinált, és hogy milyen lehet ez alapján most amit doblingben csinál.
2008: Kiss Endre Farkas 20 oldalon át 55 pontban írta össze a szarjait, aminek semmi értelme, amiben még egy ratardált ábra is van (lets go manókák), illetve hogy Endrének, “fogalma sincs” hogy egyáltalán jogilag hogy megy ez az egész.
2008: Kiss Endre Farkas 20 oldalon át 55 pontban írta össze a szarjait, aminek semmi értelme, amiben még egy ratardált ábra is van (lets go manókák), illetve hogy Endrének, “fogalma sincs” hogy egyáltalán jogilag hogy megy ez az egész.
Ötvenöt pont húsz oldalon? Te Endre, lehetséges, hogy ezért buktál ki az egyetemről? Mert ilyen faszságokkal töltötted az idődet tanulás helyett?
MaxPayne
(
x24)
Sep 12, 2024 06:30:56
x24)
2008-as bírósági ügy, csak hogy mindenkinek legyen elképzelése, hogy 16 évvel korábban amikor még nem itta el az eszet már akkor mit csinált, és hogy milyen lehet ez alapján most amit doblingben csinál.
Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 12, 2024 06:50:06
x8)
Mit is várunk egy szaros alibi egyetemi szakot elvégezni nem tudó embertől.
Az emberekről se tud semmit, akkor hogyan várható el, hogy ismerje az ilyen dolgokat. Egy olyan ember okoskodik, aki a cipőjét nem tudja bekötni. :) Mondható az, hogy Endre a proliknak a tipikus megtestesülése. Mindenben okoskodik, mert mindenhez “ért”. Olyan kocsma politikus ember, aki tudás nélkül osztja az észt. Ezért kellettek neki a retardok is, mert közöttük értelmiséginek tűnhetett. Na meg itt jött ki igazán, hogy a hasonló a hasonlót vonzza. Leszerepelt szardarab Endre. Az élet minden szintjén elbukott. Anyagi csődtömeg, segélyen él, munkája nincs, s állapota miatt (meg erkölcsi nélkül) nem is lesz, lakhatásban már majdnem hajléktalan. Már az anyja is csak megtűrt ként tekint rá. Párkapcsolata az soha nem is volt, s nem is lesz. (Tibort ne nevezzük kapcsolatnak. nem volt az több ivócimboránál). Ilyen ember akarta az észt osztani. De most már a gyerekfilmek világában él. Keresi Corinát.
tyodika
Sep 12, 2024 07:10:55
Feladom, győztetek zsidó trollok.
Mától végleg visszavonulok a közélettől, így kérném a sajtó munkatársait hogy tartsák ezt tiszteletben!
Mától végleg visszavonulok a közélettől, így kérném a sajtó munkatársait hogy tartsák ezt tiszteletben!
Sep 12, 2024 07:10:55
-
Sep 12, 2024 07:25:09
én speciel nem tekintem pinának azt ami tibi lába között van, de ettől függetlenül neked még okozhat jó napot egy ilyen kép. ezt nem vitatom el tőled.
egészséges heteró férfi nem akar belemerülni a tranyótémába, de a hozzád hasonlókat valamiért nagyon izgatja a téma. ahogy Besét is nagyon izgatta a buzik elleni harc. vagy ahogy snecit a buzigyógyítás.
egészséges heteró férfi nem akar belemerülni a tranyótémába, de a hozzád hasonlókat valamiért nagyon izgatja a téma. ahogy Besét is nagyon izgatta a buzik elleni harc. vagy ahogy snecit a buzigyógyítás.
Na, ez már majdnem olyan jó volt mint a sodi féle "aki mondja rám hogy pedofil az a pedofil" érvelése. De inkább menj vissza ticcsre streamer lányokat zaklatni meg a nyáladat csorgatni, abba legalább látszódott hogy tényleg profi vagy!
Sep 12, 2024 07:25:09
Erkelyszimulator
(
x2)
Sep 12, 2024 08:07:55
x2)
Milyen Pistike?
Ábel bábel
Sep 12, 2024 08:50:28
MC Isti mode on
A legkomolyabb céges csapatépítőn a legkomolyabb kaják vannak. Ilyet nem eszik Sodi!

A legkomolyabb céges csapatépítőn a legkomolyabb kaják vannak. Ilyet nem eszik Sodi!

Sep 12, 2024 08:50:28
Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 12, 2024 08:53:29
x8)
MC Isti mode on
Pedig hogy tervezte a céges karácsonyi bulit. Gondolta, hogy elviszi az aranyhajú csövest, s mindenki az ő kegyeit fogja majd lesni. Aztán tudjuk, hogy mi történt. Munkaviszony már nem állt rendelkezésre. S a csövest is elvitette Golda. Szép emlékek. Igaz Endre????
linziasztal01
(
x77)
Sep 12, 2024 08:54:10
x77)
MC Isti mode on
A legkomolyabb céges csapatépítőn a legkomolyabb kaják vannak.
A legkomolyabb céges csapatépítőn a legkomolyabb kaják vannak.
Egy kis szallonnát még kellene lopni hozzá!
:D
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 12, 2024 08:55:45
x10)
MC Isti mode on
Ebben mi a komoly?
halászlé
(
x24)
Sep 12, 2024 08:57:11
x24)
MC Isti mode on
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 12, 2024 08:59:18
x45)
MC Isti mode on
Trappista”sajt” meg lecsopaprika a Canapén, olyan díszítésben, mintha a tsz elnök 70. Születésnapi ünnepségen lenne a kép, ez olyan mintha Endre posztolta volna 1 hét éhezés után :)
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 12, 2024 08:59:57
x45)
Te túlélted ezt a 40 fokos nyarat, vagy végleg megromlottál, és újra kell főzni?
Ténfép
(
x5)
Sep 12, 2024 09:11:53
x5)
Na mivan Endruska, annyi élet van benned, mint a faszodban? Ami:
NULLAAAA
Igyunk egy sörtöt, he
NULLAAAA
Hurvinyek
Sep 12, 2024 09:44:30
MC Isti mode on
Nem sértésből, de szinte érzem a "szendvicseknek" azt a tipikus műanyag mellékízét, ami az ilyen kirakott egységtálak sajátja.
Stoki mondjuk egy ilyen szedvicset se tud leküzdeni hányás nélkül. Neki a csapatépítő alapból úgy indulna, hogy 2-3 rekesz tyoproni - a többiek, meg isznak, amit tudnak.
Sep 12, 2024 09:44:30
halászlé
(
x24)
Sep 12, 2024 09:48:58
x24)
a falunapon újrafőztek, itt possadok a hűtő alján
Biztatási kár
(
x10)
Sep 12, 2024 09:52:50
x10)
Off:
/off
/off
Mivel ez is egy gyerekeket megkárosító bicikli tolvaj, addig jó míg nem a bűnözéssel van elfoglalva. Vissza fog térni ehhez a mesterségéhez, amint nem lesz tiktik bevétel.
NBVNG
(
x1)
Sep 12, 2024 10:17:07
x1)
Az jutott eszembe miközben kaját csináltam hogy milyen nyomorult dolog már hogy a púpos gnóm képes úgy leélni az életét hogy életében még egyszer nem főzött. Hogy baszódna meg.
(korábbi konyhai ténykedéseit a hallal, gombával és egyéb pocsékba ment hozzávalókkal nem minősítem főzésnek)
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
(korábbi konyhai ténykedéseit a hallal, gombával és egyéb pocsékba ment hozzávalókkal nem minősítem főzésnek)
linziasztal01
(
x77)
Sep 12, 2024 10:18:22
x77)
Az jutott eszembe miközben kaját csináltam hogy milyen nyomorult dolog már hogy a púpos gnóm képes úgy leélni az életét hogy életében még egyszer nem főzött. Hogy baszódna meg.
Csináld nyers csirkemellet kumpliva' is, hahó!
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 12, 2024 10:20:13
x21)
Sodrák a rákosseggű
Sep 12, 2024 10:24:46
Sep 12, 2024 10:24:46
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 12, 2024 10:39:40
x13)
Az előadásnál még viccesebb volt, hogy valami 300 eurót költött el a konyha setupra, amit aztán egyszer használt és természetesen semmit nem keresett vele. Ráadásul a legnézettebb live streamje volt, ezért természetesen soha többet volt főzös live Stoki médiabirodalmában. Szerintem ez érhető.
nmthrwwy420
(
x12)
Sep 12, 2024 10:40:58
x12)
Endre, tényleg ennyire nagy a baj? Kezeled?
Ki az az Endre bácsi?
keserke
(
x4)
Sep 12, 2024 10:57:42
x4)
Endre, tényleg ennyire nagy a baj? Kezeled?
Kezdenek kicsit fagyosak lenni a hajnalok és rájött, hogy nem feltétlenül jó dolog macskahúggyal kevert sörben aludni.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Sep 12, 2024 11:02:51
x5)
Endre!
Elfelejtetted már hogy ami veled van az a kijelentésed szerint KÖZÜGY?
Tessék szépen fellőni a csorba bögrében a söröcskés bokor flokkot azzal hogy "Hát gyerekek, Döblingben az volt..."
Már ennyi vér sincs abban a kókadt élettelen szamárfaszodban hogy ezt megtedd?
Nem baj, akkor ravatal flokk! Síránkozzál hogy bárcsak megállna a szíved este meg ilyenek! Foschná! (Ja a tyitya foschta live-ban tegnap...)
Elfelejtetted már hogy ami veled van az a kijelentésed szerint KÖZÜGY?
Tessék szépen fellőni a csorba bögrében a söröcskés bokor flokkot azzal hogy "Hát gyerekek, Döblingben az volt..."
Már ennyi vér sincs abban a kókadt élettelen szamárfaszodban hogy ezt megtedd?
Nem baj, akkor ravatal flokk! Síránkozzál hogy bárcsak megállna a szíved este meg ilyenek! Foschná! (Ja a tyitya foschta live-ban tegnap...)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 12, 2024 11:06:58
x37)
A streamer/fiteós setup nagyságrendileg 1,5 millió Ft-ba volt neki, ha nem többe, és teljesen megsemmisült. Soha többé nem fogunk zöld hátteret látni, azok valahol tanulsággá váltak Bécs, Ausztria környékén egy ki nem fizetett raktárban. Az összes webkamera és gopro megsemmisült, az összes gimbal, tripod, mikrofon, streamdeck, programozható fény, állványos lámpa, MINDEN megsemmisült valahol az elmúlt 2 év során. Szó szerint többmilliós kár érte a recskást, de már nem is foglalkozik ezekkel a dolgokkal, annyira szétitta az agyát.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 12, 2024 11:09:39
x37)
Valahol a gamer PC és a monitorok is megsemmisültek, azokat sem látjuk mostanában sehol. A tabletek is eltűntek, a drón is elveszett, minden elveszett. Ezeknek egy jó részét áruhitelre vette természetesen, amit még bőven azután is fizetett, hogy az érintett eszköz eltűnt/elromlott. Stoki egy balek.
hejneken
(
x3)
Sep 12, 2024 11:11:42
x3)
Üjj le stoki és kezdj el dolgozni, Hahó 5 millája nem termeli ki magát!
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 12, 2024 11:14:37
x13)
Ezeknek egy jó részét áruhitelre vette természetesen, amit még bőven azután is fizetett, hogy az érintett eszköz eltűnt/elromlott. Stoki egy balek.
Többször is kérdeztük a csekonicsot, hogy miért nem adja el marketplace-en a sok szarját ahelyett, hogy fizeti a drága raktárat. Az volt a válasza, hogy ő nem Vká, hogy eladogassa a dolgait. Helyette inkább elveszített mindent és nem hogy egy fillért nem látott vissza az eszközeiből, de még egy vagyont is elköltött a tárolásra.
Kakaspina
(
x24)
Sep 12, 2024 11:23:14
x24)
Gyagya, ha kinyírnád anyád akkor magyar sitten ülhetnél.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
miskolcigány
(
x5)
Sep 12, 2024 11:26:31
x5)
Azt se feledjuk, mikor nem tudta eldonteni a goprohoz melyik allvany kellene, ezert S-tol XL-ig megrendelte az osszeset xd
Vasaltheréspatkány
Sep 12, 2024 11:28:07
Gyagya, ha kinyírnád anyád akkor magyar sitten ülhetnél.
Fizikai képtelenség. Az öreg lány elkenné a száját. Sep 12, 2024 11:28:07
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 12, 2024 11:30:06
x23)
Annyira sikeres volt az a főzős live, hogy én az utóbbi 1.5 évbe találkoztam olyannal, aki megpróbálta lemásolni azt a fözést, ugyanúgy csinált mindent. Meg 1x olyannal, aki csak megnézte és véleményezte a látottakat és mondta a végén, hogy egyszer majd talán ugyanúgy elkészíti ő is live-ba, azt nem tudom hogy aztán lett e abból valami. Szóval többen is inspirálódtak azáltal. :)
Eazy
(
x11)
Sep 12, 2024 11:30:52
x11)
Üjj le stoki és kezdj el dolgozni, Hahó 5 millája nem termeli ki magát!
Amúgy tényleg azt kéne börtön helyett, hogy kétkezi munkával termelje ki ezt a pénzt, majd odaadni a rászorulóknak, akik tényleg megérdemlik, és akkor megdögölhet, mert legalább életében egyszer hasznos volt.
40_éves_junior
(
x6)
Sep 12, 2024 11:32:29
x6)
Endre képességeivel, erre egy élet sem lenne elég, mármint egy rendes élet ahol mondjuk megéli a modern átlag életkort. Hát még Endre élete, amiből van hátra legjobb esetben 2-3 év.
Eazy
(
x11)
Sep 12, 2024 11:34:08
x11)
Ez abszolút igaz, de nagyon megérdemelné azt a két évet, és hidd el, ha odabasznának neki valami tonfával, akkor az egész Tanszék meglepődne, hogy milyen szorgos a púpos köcsög. :-D
kripli figyelő
(
x12)
Sep 12, 2024 11:38:56
x12)
Sep 12, 2024 11:38:56
Szerintem eladta még Bécsben az uzsora hitel idején.Akkor tűnt el minden és azóta sem hallottuk felőlük.Valamelyik arab ócskás egybe átvehette tőle.Falve indexel,homokos órával,gaymer pécével,péjes öttel és minden szeméttel ami még ott volt.Szégyenli és ezért nem említette soha.Kapott érte pár száz eurót és elvolt vele a kölcsönig. Sep 12, 2024 11:38:56
40_éves_junior
(
x6)
Sep 12, 2024 11:39:05
x6)
Szorgos tudna lenni, de ügyes, hatékony, produktív az nem. Gyártana rengeteg szart(mint eddig), amit senki sem vesz meg, és senki sem kiváncsi rá. Legjobb esetben nullszaldóra tudnánk kihozni a pedofil által elvégzett munkát, mert talán valami csoda folytán annyit ki lehetne belőle sajtolni hogy legalább az anyagár visszajöjjön. Én inkább valami underground rage roomban tudnám elképzelni, külön olyan embereknek targetálva akik szenvedtek el gyerekkori szexuális abúzust, kapnak némi információt endréről, aztán nyílik a szoba ajtó, ott a megkötözött pedofil(a te döntésed, akár el is oldhatod ha attól jobban érzed magad), aztán hadd jöjjenek ki azok a traumák.
Kakaspina
(
x24)
Sep 12, 2024 11:42:07
x24)
Endre, szeptember első hetében idefostál 100 kommentet.
4 napja pedig teljes csendben vagy.
Csak nem baj van?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Csak nem baj van?
kripli figyelő
(
x12)
Sep 12, 2024 11:42:31
x12)
Nem dolgozna ez semmit a sitten.Tartaná a seggét és a száját és még élvezné hogy a csicskák takarítanak helyette.Sittes sanyi is hamar rájönne hogy mindenre alkalmatlan a korcs,egyedül geciputtonynak alkalmas.
Púpszászi napelem
(
x13)
Sep 12, 2024 11:43:52
x13)
Ezeknek egy jó részét áruhitelre vette természetesen, amit még bőven azután is fizetett, hogy az érintett eszköz eltűnt/elromlott. Stoki egy balek.
Másik felét hitelkártyára, szerencsére azon sincs magas kamat :D
Eazy
(
x11)
Sep 12, 2024 11:44:01
x11)
Én inkább valami underground rage roomban tudnám elképzelni, külön olyan embereknek targetálva akik szenvedtek el gyerekkori szexuális abúzust, kapnak némi információt endréről, aztán nyílik a szoba ajtó, ott a megkötözött pedofil(a te döntésed, akár el is oldhatod ha attól jobban érzed magad), aztán hadd jöjjenek ki azok a traumák.
Én mondjuk kukoricamezőre, meg szippantós csatornázásra gondoltam, de a tiéd kreatívabb. :D
tyodika
Sep 12, 2024 11:46:02
Csak nem baj van?
Csak nem baj van?
Haggyálmáj! Meghajtam!

Sep 12, 2024 11:46:02
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 12, 2024 11:47:33
x21)
Csak nem baj van?
Csak nem baj van?
AmenoSav
Sep 12, 2024 11:50:07
Reméljük a legrosszabbakat a Gyagyásnak!
Sep 12, 2024 11:50:07
Apmz
(
x1)
Sep 12, 2024 11:51:08
x1)
Endre, hiába lapítasz, a rák és az igazságszolgáltatás elől nincs menekvés, azok ellen az autipajzs nem véd meg.
a kurva anyádat, Endre
Munkatábor
Sep 12, 2024 11:52:01
Igény lenne rá.
Sep 12, 2024 11:52:01
mikedp
(
x9)
Sep 12, 2024 11:53:40
x9)
Endre, hiába lapítasz, a rák és az igazságszolgáltatás elől nincs menekvés
Azok örökösek mint a nyomor, meg a púp.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 12, 2024 12:10:42
x37)
Szerintem eladta még Bécsben az uzsora hitel idején.Akkor tűnt el minden és azóta sem hallottuk felőlük.Valamelyik arab ócskás egybe átvehette tőle.Falve indexel,homokos órával,gaymer pécével,péjes öttel és minden szeméttel ami még ott volt.Szégyenli és ezért nem említette soha.Kapott érte pár száz eurót és elvolt vele a kölcsönig.
Se a PS4, se a PS5 nincs már meg, ezt tudjuk. Azt nem tudom, a PS5-nek mi lett a sorsa, de a PS4-et Tibi vágta zaciba valamikor tavalyelőtt, ha jól rémlik :D :D :D
Endre priusza
(
x11)
Sep 12, 2024 12:14:15
x11)
Szerintem eladta még Bécsben az uzsora hitel idején.Akkor tűnt el minden és azóta sem hallottuk felőlük.Valamelyik arab ócskás egybe átvehette tőle.Falve indexel,homokos órával,gaymer pécével,péjes öttel és minden szeméttel ami még ott volt.Szégyenli és ezért nem említette soha.Kapott érte pár száz eurót és elvolt vele a kölcsönig.
Könnyen lehet, hogy ez volt maga az uzsorahitel. Legalábbis azóta arról nem beszél és feltűnően tájékozatlan volt róla akkoriban is.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 12, 2024 12:21:04
x37)
Egy csomó kütyü szétolvadt az elmúlt két évben. Nem tudjuk, hol van pl a szódavíz automata, hol van a kávéfőző, hova tűnt a nadrágszárító. Nincs meg a gamer szék, márpedig azért egy széket kurva nehéz elhagyni vagy zaciba vinni. Nincsenek meg a monitorok, az asztali gép. Nincs meg a kormány, a váltó, a pedálszett. Egyik VR-kütyü sincs meg már a sok közül.
Nekem az a teóriám, hogy ezeknek egy jó része raktárban volt, és Stoki egész egyszerűen nem fizette a raktárt egy idő után, a cuccokat pedig elárverezték. Nem is beszél róluk soha, márpedig azért a fitejós meg a gémer setupról elég sokat szokott volt pofázni éveken keresztül, még azután is, hogy Merci odaköltözött hozzá. Aztán hazaköltözött, de még utána hónapokig hallgattuk, hogy intézni kell a bécsi raktárat, stb.
Nekem az a teóriám, hogy ezeknek egy jó része raktárban volt, és Stoki egész egyszerűen nem fizette a raktárt egy idő után, a cuccokat pedig elárverezték. Nem is beszél róluk soha, márpedig azért a fitejós meg a gémer setupról elég sokat szokott volt pofázni éveken keresztül, még azután is, hogy Merci odaköltözött hozzá. Aztán hazaköltözött, de még utána hónapokig hallgattuk, hogy intézni kell a bécsi raktárat, stb.
40_éves_junior
(
x6)
Sep 12, 2024 12:22:46
x6)
Nekem az a teóriám, hogy ezeknek egy jó része raktárban volt, és Stoki egész egyszerűen nem fizette a raktárt egy idő után, a cuccokat pedig elárverezték.
Szerintem egy része raktárakban, egy része túszul esett dühös bérbeadóknál aztán tanúlsággá vált. Egy részét meg "elvitte a cica".
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 12, 2024 12:23:09
x13)
A buzifények is tanulsággá váltak, de biztos nagyon örült neki az, aki utána beköltözött a linzi recskaodúba.
ascites
(
x57)
Sep 12, 2024 12:24:00
x57)
Hát azért hetyetyetye.
Akkoriban eladta az összeharácsolt blueray gyüjteményét, mert Tibi basztatta. Nevetséges összeget kapott érte, de elmesélte.
Szerintem inkább elhagyta a kacatokat, ahogy a drónt, céges gépet, goprot, meg azt a félmillió tárgyat és nem is emlékszik rá. Most nem mindegy neki, hogy a Thalia utcai lakásban, a bécsi raktárban vagy valamelyik Flixbuszon maradt-e?
Megy a világban, mint egy elbaszott üstökös és felhőben veszi körül a sok olcsóbb és drágább szar, amit elhagy: kameraállvány, szemét, sör, memóriakártya, 50 eurós bankjegy, telefon, koszos alsó, angol könyv, sup, kábelek, sapkák és egyéb ruhadarabok. A faszát is elhagyná, ha lecsatolható lenne.
Hol vannak már a régi szép idők, mikor külön keret volt az elhagyott kütyük pótlására.
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 12, 2024 12:25:01
x45)
Endre, ez igaz lehet hogy az ismert nyári eseteid után tartottak Újszászon egy ilyen gyermekvédelmi napot, amin a te képed volt egy ppt-ben vetítve, mint a helyi szexuális Predator?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 12, 2024 12:26:28
x37)
Endre, ez igaz lehet hogy az ismert nyári eseteid után tartottak Újszászon egy ilyen gyermekvédelmi napot, amin a te képed volt egy ppt-ben vetítve, mint a helyi szexuális Predator?
Remélem igaz, mert viccnek azért durva lenne.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 12, 2024 12:28:40
x47)
Szerintem is szimplán csak elhagyta, ahogy minden ruháját, illetve Raktár Rudolf falta fel a maradék cuccot. Egy eurócentet sem tudott kitermelni a kacatokból.
A laptopját, a SUPját, a telefonját is a vonaton hagyta, csak azok meglettek. Nem alkalmas semmilyen alapvető működésre, sosem tudott semmire vigyázni.
A laptopját, a SUPját, a telefonját is a vonaton hagyta, csak azok meglettek. Nem alkalmas semmilyen alapvető működésre, sosem tudott semmire vigyázni.
ascites
(
x57)
Sep 12, 2024 12:28:50
x57)
Egy csomó kütyü szétolvadt az elmúlt két évben. Nem tudjuk, hol van ...
Valamennyi szart elhozatott tavaly nyáron valami iszonyat pénzért egy költöztetővel, ami aztán be is került a favella valamelyik raktárába. Abban volt a mosógép például. Tuti volt ott más cucc is, csak szarik bele, nem is érdekli, olyan neki, mint a régi fényképek egy korábbi életéből.
Pacsika
Sep 12, 2024 12:37:30
Hát azért hetyetyetye.
Akkoriban eladta az összeharácsolt blueray gyüjteményét, mert Tibi basztatta. Nevetséges összeget kapott érte, de Elelmesélte. Elhagyta a drònt??xDD
Akkoriban eladta az összeharácsolt blueray gyüjteményét, mert Tibi basztatta. Nevetséges összeget kapott érte, de Elelmesélte. Elhagyta a drònt??xDD
Sep 12, 2024 12:37:30
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 12, 2024 12:40:34
x13)
Az meg még viccesebb, hogy a felesleges kütyüzésre elfosott kölcsön milliók miatt kényszerült az anyja picsája fáskamrájába költöznie 41 évesen, ahonnan meg kirúgatták a félszerzet tranyót, egyetlen "embert", aki valamilyen szinte megtűrte.
Tehát, ha úgy nézzük, Stoki a milliós playstation játékgyűjtemény, valve index, gémer pc stb miatt vesztette el a tranyót.
Tehát, ha úgy nézzük, Stoki a milliós playstation játékgyűjtemény, valve index, gémer pc stb miatt vesztette el a tranyót.
MaxPayne
(
x24)
Sep 12, 2024 12:42:32
x24)
Te púp!
Azt mondját itt a haverok egy csoportja, hogyha nem írsz be ide 5 percen belül, akkor bizony te pedofil vagy.
A haverok másik csoportja viszont azt mondja, hogyha bármikor újra be mersz ide írni, akkor egy faszszopó buzi pedofil vagy.
Melyik lesz, endre?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Azt mondját itt a haverok egy csoportja, hogyha nem írsz be ide 5 percen belül, akkor bizony te pedofil vagy.
A haverok másik csoportja viszont azt mondja, hogyha bármikor újra be mersz ide írni, akkor egy faszszopó buzi pedofil vagy.
Melyik lesz, endre?
Hafré
(
x9)
Sep 12, 2024 12:45:19
x9)
Visszaterve a gombas halra, azert annak is van egy diszkret humora, hogy mar onmagaban egy fel hal elnyammogasa is angyalszarny kategoria lett stokinak. Nem beszelve arrol, hogy berelt lakasban mukodo konyhaban bohockodjon a kajajaval.
Apropo endre ideje lenne bemutatni a szapot egy tisztazosban mert tobbekben felmerult, hogy az is tanulsagga valt.
lépek ki mert hülyék vagytok
Apropo endre ideje lenne bemutatni a szapot egy tisztazosban mert tobbekben felmerult, hogy az is tanulsagga valt.
MegintKezded
(
x6)
Sep 12, 2024 12:47:30
x6)
Most milyen jól jönne az a 120 ezres felfújható móka. Legalábbis az ára, ugye stoki?
tyodika
Sep 12, 2024 12:50:22
Te púp!
Melyik lesz, endre?
Melyik lesz, endre?
Akkoj nem íjok be. Ezt fálasztom. Ennyi.
Sep 12, 2024 12:50:22
Pacsika
Sep 12, 2024 13:05:49
Valaki írja meg hogy hagyta el a drònt pls ))
Pacsika
Sep 12, 2024 13:05:49
mikedp
(
x9)
Sep 12, 2024 13:07:41
x9)
Úgy emlékszem az egyiket elreptette, a másikat meg a villamoson hagyta :)
max5enutálnak
(
x47)
Sep 12, 2024 13:07:57
x47)
A villamosmegállóban hagyta Bécsben. Egy baszott nagy bőröndben volt és szimplán nem vette észre, hogy az egyik pillanatban a kezében van egy félembernyi csomag, majd nincs.
Gabonatároló
(
x1)
Sep 12, 2024 13:10:23
x1)
Abból most két 50 ezres hal is kijönne, hahó!
Kikmakukk
(
x1)
Sep 12, 2024 13:13:11
x1)
Az utolsó drónelhagyás egy bécsi villamoson történt 2022 júliusában.
-
Sep 12, 2024 13:13:16
Githubra megint nem sikerult ugy belepni, hogy nem a neved legyen az e-mail?
Sep 12, 2024 13:13:16
PisiKaki
Sep 12, 2024 13:14:28
Én még annak idején fel is ajánlottam neki, hogy megveszem pár cuccát. De természetesen nem ment bele.
A mai napig a kedvenc videóim tőle amikor volt a kávéfőzős kicsomagolós live, főzős live. Vagy mikor egy ikeás gyerekágyat rakott össze 2 napon keresztül és kalapálta a csavarokat.
"NYEMÉTEM"
A mai napig a kedvenc videóim tőle amikor volt a kávéfőzős kicsomagolós live, főzős live. Vagy mikor egy ikeás gyerekágyat rakott össze 2 napon keresztül és kalapálta a csavarokat.
"NYEMÉTEM"
Sep 12, 2024 13:14:28
Pacsika
Sep 12, 2024 13:22:03
ezt a faszt :D Sep 12, 2024 13:22:03
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 12, 2024 13:24:48
x39)
Én még annak idején fel is ajánlottam neki, hogy megveszem pár cuccát. De természetesen nem ment bele.
"NYEMÉTEM"
"NYEMÉTEM"
A stoki mindig hazudik.
Fennhangon hirdeti, hogy soha semmit nem fog eladni közben a blueray gyüjteményét aprópénzért, huszad áron szórta el.
Jót keresett rajta a zsidó kereskedő.
Vígan fizetett szőnyegért, amit csak tisztítani kelett, penész mentesítésért, rossz állapotú és értektelen bútorokért, amin söröket nyitott a debil állat.
Fizetett TV díjat, olyan időszakért amikor ott sem lekott :DDDDD
Kibaszott nagy balek astoki.
Az igazság, hogy azért nem ad el semmit, mert hülye hozzá. Ehhez is.
A sufniban már rég szétrohadt az 1000 eurós VR szett, amit szintén másfélszer vett meg.
A gaymer pc elektronikája is szetrohadt már.
A többszáz euróért javított ps5 is szemétkupac.
A milliókat érő usb és hdmi kábel gyüjteménye is javíthatatlanul korrodált.
Kuka a videós felszerelés is.
Azért mert ostoba, megint milliókat hagyott kicsúszni a kezéből.
Márk meg csak nevet a 9000 euróval(+az apró) a zsebében.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 12, 2024 13:24:53
x47)
ezt a faszt :D
Így. Persze ez is Tibi hibája volt, mert mondta, hogy fel kell szállni a villamosra, mivel váratlanul villamos érkezett egy villamosmegállóba.
Corina
Sep 12, 2024 13:42:34
Még Károlynak hívnak, de majd a műtét után keresni foglak Stokim.
Sep 12, 2024 13:42:34
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 12, 2024 13:55:02
x21)
Pedofil kutya! A börtönben is meg leszel szeppenve amikor Ahmed és Juszuf segbbe basznak?
Sodi valósága
Sep 12, 2024 13:57:49
Pedofil kutya! A börtönben is meg leszel szeppenve amikor Ahmed és Juszuf segbbe basznak?
Megnyugodva meg leszek, hogy végre szabadon engedhetem a buzidémont.
Sep 12, 2024 13:57:49
kripli figyelő
(
x12)
Sep 12, 2024 14:01:35
x12)
Hát azért hetyetyetyeHatalmas gyökér de ekkora mennyiségű és súlyú kacatot még ő sem képes csak úgy elhagyni,még egyesével sem.
Akkoriban tapasztalt csöves irányítása alatt volt aki nem engedte elhagyni az ócskapiacon értékesíthető szarokat.
Két dolog miatt hazudhatja azt az egyszerű de buta magyarázatot hogy elhagyta.Főszabály szerint nem ad el semmit és nem mond le semmilyen előfizetést ezért a mániája nem engedi ezt bevallani.Másik hogy Tibor megoldotta a zsebpénzt okosba és egyenként elbugázta a kacatokat.
A filmgyűjtemény után nagyon tiltakozott tehát már más kütyü is felmerült eladásra.És akkoriban a napi sör adag volt a tét.Tipik alkesz szokás negyedáron eladni bármit csak meglegyen a napi mennyiség.
Sodi homoszexuális
Sep 12, 2024 14:04:18
Az utóbbi időben azt látom, hogy az újonnan csatlakozó trollok csak azért tartják melegnek endrét “sodit” mert egy kiherélt férfival fajtalankodott. Ez nem igaz, és szeretném jelezni minden újnak, hogy ez csak a jéghegy csúcsa. Olvassátok a sodipédiát de egy kis összefoglalót írok a buzi múltjáról, ezekkel is nyugodtan lehet nyüstölni. Többször volt màr ugyanis, hogy ezt az egész buzihistóriát letudta a női agyas konteóval amit ő talált ki.
Kis felkészülés tehát ha valakinek lesz alkalma felkérdezni:
- Sodi egyetemista korában a saját telefonszámával adott fel hirdetéseket amelyekben azt hirdette, hogy nem csak nőkkel de nőkkel és férfiakkal vegyesen szeretne fajtalankodni.
- Sodi annó a Recska blogon flörtört férfiakkal, sőt olyan videó is napvilágot látott akkoriban ahol egy másik férfival egymás faszát verik.
- Sodi előzményeivel korábban lebukott, az interneten úgynevezett TwinkyBoyokat keresgélt ( kisfiúnak kinéző melegpornósokat) akikre önkielégítést végzett.
- Sodi folyamatosan, több alkalommal mutogatta a faszát élő adásokban, annak tudatában, hogy női nézői szinte egyáltalán nincsenek.
- Sodi gyerekkorában , fiatal kamaszként úgynevezett “BunkiBank” nevű helyen pénzzel vett rá fiatal kisfiúkat, hogy azok a nemiszervével játszanak és fogdossák azt.
- És itt jön ami miatt most felkapott és aminél tovább sajnos nem mennek a trollok a felemlegetésben, hogy igen. Egy meleg férfi (K. Tibor) aki a péniszét levágatta Sodi egyetlen szerelme az életében. Vele fajtalnkodott, a kőműves szaros férfi seggére vágyott és vágyik a mai napig.
Sajnos ezek mind igazak és normális ember el sem tud képzelni hasonlót bizony mind megtörténtek. Még egy szélsőliberális embernek is kicsig sok mindez. Egyébként ezeket érdemes akkor is megemlíteni neki ha ez az Istenkáromló fajtalankodó szarházi mocsok a kereszténységgel huzakodik elő úgy, hogy a Biblia meggyullad a kezében a sátánfattyának.
Kis felkészülés tehát ha valakinek lesz alkalma felkérdezni:
- Sodi egyetemista korában a saját telefonszámával adott fel hirdetéseket amelyekben azt hirdette, hogy nem csak nőkkel de nőkkel és férfiakkal vegyesen szeretne fajtalankodni.
- Sodi annó a Recska blogon flörtört férfiakkal, sőt olyan videó is napvilágot látott akkoriban ahol egy másik férfival egymás faszát verik.
- Sodi előzményeivel korábban lebukott, az interneten úgynevezett TwinkyBoyokat keresgélt ( kisfiúnak kinéző melegpornósokat) akikre önkielégítést végzett.
- Sodi folyamatosan, több alkalommal mutogatta a faszát élő adásokban, annak tudatában, hogy női nézői szinte egyáltalán nincsenek.
- Sodi gyerekkorában , fiatal kamaszként úgynevezett “BunkiBank” nevű helyen pénzzel vett rá fiatal kisfiúkat, hogy azok a nemiszervével játszanak és fogdossák azt.
- És itt jön ami miatt most felkapott és aminél tovább sajnos nem mennek a trollok a felemlegetésben, hogy igen. Egy meleg férfi (K. Tibor) aki a péniszét levágatta Sodi egyetlen szerelme az életében. Vele fajtalnkodott, a kőműves szaros férfi seggére vágyott és vágyik a mai napig.
Sajnos ezek mind igazak és normális ember el sem tud képzelni hasonlót bizony mind megtörténtek. Még egy szélsőliberális embernek is kicsig sok mindez. Egyébként ezeket érdemes akkor is megemlíteni neki ha ez az Istenkáromló fajtalankodó szarházi mocsok a kereszténységgel huzakodik elő úgy, hogy a Biblia meggyullad a kezében a sátánfattyának.
Sep 12, 2024 14:04:18
MÁVos trolléga
Sep 12, 2024 14:11:18
Barosstelep vasútállomáson ellenőrzés közben találtam, valószínűleg az ottani brigád nem áll meg a helyi pedofil ablakra rákiabálásánál és a megverésénél...
Újszászi vasútállomáson ha látok majd ilyet, nem feltétlenül nem fogom eltávolíttatni

Púpszász állomás, Púpszász állomás, köszöntjük kedves utasainkat.
Újszászi vasútállomáson ha látok majd ilyet, nem feltétlenül nem fogom eltávolíttatni

Sep 12, 2024 14:11:18
miskolcigány
(
x5)
Sep 12, 2024 14:18:27
x5)
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 12, 2024 14:30:11
x45)
Na gyerünk te mofli az utolsó lasszófaszos buzikoala, termeljen az a tiktok masina!
Tiktokgép
Sep 12, 2024 14:31:06
Na gyerünk te mofli az utolsó lasszófaszos buzikoala, termeljen az a tiktok masina!
Hatyjá, téglává változtam.
Sep 12, 2024 14:31:06
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 12, 2024 14:31:22
x45)
Persze hogy lehet, a snecologia headquartersben a bedrogozott ügyvédek mindig “ez igaz lehet” kérdéssel be írnak valamit, és mindig van egy ember aki komolyan veszi :)
keserke
(
x4)
Sep 12, 2024 14:40:58
x4)
Sodika elveszett a bécsi éjszakában.... Ebben eddig lehetett eljutni.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Och-Kom Taot
(
x3)
Sep 12, 2024 14:45:22
x3)
Endre!
Sokan 10-15-20 éve követünk, veled vagyunk, szurkolunk a végső összeomlást várva. Erre most, hogy nagyon úgy tűnik eljött, kussolsz.
Többet érdemelnek a kommenthaverok!
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Sokan 10-15-20 éve követünk, veled vagyunk, szurkolunk a végső összeomlást várva. Erre most, hogy nagyon úgy tűnik eljött, kussolsz.
linziasztal01
(
x77)
Sep 12, 2024 14:50:30
x77)
Hívjuk a követséget, Endre?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 12, 2024 14:52:35
x21)
Kakilóba, a börtönbe?
Várod már, mi? Te vén buzeráns.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
kripli figyelő
(
x12)
Sep 12, 2024 15:05:01
x12)
Kakilóba, a börtönbe?
Új főszabály lesz.Börtönben nem számít homoszexnek. Várod már, mi? Te vén buzeráns.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Sep 12, 2024 15:05:30
x3)
Endre!
egy végső “összeomlós videó” a sok nyári szarságának végigszenvedése után tényleg kijárna
146 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™