Mifaaan? Mifaaan?
Kiss Farkas Farkas
3 ezren is jöhetnek
Egy másik pedofil..hogy ezek nem tudnak megdögleni egytől egyig..
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Nyugalom. A tulaj a saját elmondása szerint, már a poszt megírása előtt, kutakodni kezdett Lamantin és Tibi után.
Puncicája van a cicának.
Biztosan hamarosan itt is meg fog jelenni, hogy ünnepelje a győzelmét.
Rögtön bele kell nyomni az orrát a hányós lavorba a pedofil mocsokja miatt. Nem csak az elcsalt segélypénzébe került ez a hétvége.
Ki az az Endre bácsi?
Akarod mondani két lavórba hányás közt épp fel van pörögve mert cirka 300k-ért fajtalankodott vele a tibi.
Savanyú a szőlő
"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
Ne tegyünk már úgy, mintha 1980 euró feneketlen fazék lenne. Pár napja beraktam ide, hogy mennyire nem jön ki a matek + a korcs is mondta, hogy nincs elég zseton sörikére a hó végén.
21-re húzott lapot ezzel a hétvégével.
Valószínűleg úgy vállalta be a faszpinázást, hogy ezzel minden hidat feléget maga mögött: utolsó eurok, hó végéig sör, AMS, PS4 ügy.
Tudja ő is pontosan, el is mondta valamelyik bécsi flokkban, hogy már egy hétre előre tervezni is nehéz. Az egy hétből most lesz 2-3 nap. Érzi a vesztét, ezért most utoljára eljátszotta a Csekonics bárót, egy utolsó "győzelem" a trollok felett. Holnaptól pedig kezdődhet a süsüzés.
Ki az az Endre bácsi?
Árbócot is lelakta. Nyúl felzabálta padló szőnyeget, falat elkezdte enni. Gammer fürdő ajtót ütötte be. Kiköltözéskor ott is vitt mindet magával.
A nyúlnak szerintem van egy gazdája, aki tud gondolkozni a nyúllal ellentétben.
Nem a nyúl adta el a tv-t, nem a nyúl csinált budoàrt az albérletből, stb.
Akkor szopd le a nyulat, csíravirág!
Arra utaltam, hogy egy màsodpercig se irjunk már Lamantin mosdató hetyetyèt. Vagy nemtàn kádvendég voltàl te is? :)
Osztom az előttem lévőt.Ne a nyulat akard bántani mert az ostoba szegedi kurva nem tudja ellátni.
Punszisza a lekjopp!
Faszerdő csíráztatáshoz éppen jó
Punszisza a lekjopp!
Tök irreveláns ha eltűnt a snecológiából. Szerintem.
Csakhogy épp a mostanában beérő ügyei miatt nem biztos hogy eltűnt. Elvégre könnyen kikerekedhet még ezekből valami olyan szitu, ahol a saját seggét tudja menteni ha bemártja a levágott faszú hobbitot, vagy a pedofil kiss endre farkast.
Este indulhat szépen Bécsbe, holnap jól megkérdezi Ámesz ügyintéző:
-és Endre, a hétvégén mégis hány állásra jelentkezett? De legalább ugye gyakoroltaa programozást az excel függvényeket picit?
- hát azért csuldigung, hetyetye! Hétvégén a herélt csöves élettársamnak vittem egy felső kategóriás hanghengert és buziskodtunk a blahán. Tyejintyem esz éjthetyő. Na csicska közszolga ide az 1700 eurómat!
még a magyar munkanelkulihez is vezetned kell egy könyvbe hogy mikor kihez jelentkeztél cégnév dátum minden és vinni az ügyintézőhöz plecsniztetni.
szégyen az osztrák rendszer, hogy a pedofilnak még hamisitania se kell semmit csak bemondásra adják a dellát
amúgy mekkora pofon lehet neki, hogy ha teszemazt most kimegyek, és az egyik kezemet hátrakötve elkezdek mosogatni, is megkeresem ugyanazt a pénzt mint a nagy pjogjamozo mestej...
de ha odateszem magam akkor fél éven belül a 2000fütyit is kényelmesen.
erröl majd késöbb
Elmebeteg. Nem a te szabályait szerint gondolkodik.
Ilyet ne álmodj, ő írta alá a szerződést, ő fizette a lakbért, ő lopta el dolgokat addigra már Tibi rég a nyugatin csövelt. Ő hazudta főbérlőnek, hogy majd tud fizetni. Minden ilyenről a Lamantin tehet. Autista Endrére meg pláne nem lehet kenni ebből semmit.
Az ágy ami a képen van állítva ,nem ahol Tibi volt, az laurának megvolt már előtte ott van képeken nála egy évvel ezelőtt is. Gondolom a nyulak meg Tibi lelakták a lakást , meg lamantin nem fizetett mert dobbantani akart már onnan , a tulaj meg felbaszta magát (jogosan)
Lamantin is.. Előző lakásokat is vállalhatatlan állapotban voltak mikor kiköltözött.
Húzzál már a kecibe májas.
Ne tegyünk úgy, mintha ez egy teológiai kérdés lenne, számoljunk, mert mi a korccsal ellentétben képesek vagyunk rá.
66 euró/nap segélyt kap, ez azt jelenti, hogy október elején 1980 eurót kapott (ez a max, ami kevesebb is lehet, ha bevallott néhány itthon töltött napot). Vegyük végig, hogy mit költ és fog költeni a hó végéig, és inkább kalkuláljunk alá, mint fölé (pl. a hó végéig nem számoljunk újabb bécsi úttal, szállással, költéssel, csak a sörrel).
Ezeket láttuk:
- sör: minimum 534 euró (12 bécsi, 19 púpszászi nap 16 doboz/nappal számolva, itthon és kinn is az olcsóbb boltok áraival számolva, amire a korcs legendásan nem figyel),
- a telefonszámla az iPhoneok, airPodsok törlesztőrészleteivel: 300 euró,
- bécsi szállás: minimum 288 euró (12 nappal számolva),
- a bizbasz előfizetései (filmes platformok, ChatGpt, AirCloud genyák, Google tárhelyek, ki tudja még mi): 200 euró,
- AirTag (5db): 200 euró (40 euró volt darabja az osztrák Media Marktban, most le van akciózva hehe),
- 3x oda-vissza Bécsbe vonattal: 66 euró (ez nagyon alsó hangos becslés, mivel 11 euró/úttal számoltam),
- kabát: 50 euró,
- cigi (3 a múltkor, 2 most): 25 euró.
Vagyis csak amit láttunk elkölteni és nem voltam lusta összeszámolni, az 1672 euró volt, ez alapján „maradt” 308 eurója. Erre jön még a 2 sapka, extra sörök Tibinek, minimum 1 budapesti éjszaka (a múltkori tranyósimogatáskor még az előző segélyét költötte), minimum 2 mozijegy, min. 2 buziszauna és az, amiről nem tudunk (pl. lehet, hogy vett bécsi bérletet, berivózva indult el egyszer Bécsbe, úgyhogy az fix, hogy kurva drága volt neki stb.)
Ja, és valamivel még nem számoltam: a kajával, márpedig mostanában láttuk párszor zabálni. Ha a hónap minden napján csak 10 eurót zabálna el, már +310 eurót jelentene.
Szóval nem, nem evidens, hogy megengedhet-e magának a tegnapi egy éjszakán felül 1-2 másikat.
🚨🚨🚨
azért nem fizetett mert nincs miből..
Selim gyereket se véletlenül nézte ki magának és költözött fel hozzá..
De ez Endre foruma, Lamantin csaló pénzügyeit hagyjuk meg más forumokra/csoportokra.
Sört kihozza 300-320 euróból,max. tízet iszik és kevesebb mint egy eurós alsó polcos húgyot
Számla előfizetéssel.350-400 euró,nincs már sok előfizetése ,4-5 db tízeurós plusz telefon
Ez a kettő a rendszeres kiadása.
Két hét Bécs vasárnaptól hétfőig.Embertárolóban 200 euró
Utazás fixen országbérlete van mert Szolnokra jár sörért.Osztrák úttal legyen összesen 100-120 euró
Airtag ha mediában vette 200 euró ha arabnál hamisat akkor fele
Téli ruha ingyen hajléktalanszállóról,úgy is néz ki
Marad 500-600 eurója gyerek kukkolásra,buzikurvázásra,mozira,drágább sörre,filléres kütyükre,mozira,kajára.
Igen,mindig elkótyavetyéli az utolsó centjét is következő segélyosztásig.Ezért kellett áruhitel.A lényegen nem változtat.
Tudjuk goldának nem több ezer eurókkal tartozik.Tehát eddig is kihúzta valahogy segélyből és már német bankoknak se fizet.De többet költ csöves luxusra mint gondolod.
Szívesen lennék pók a falon, amikor a bíró azon fog filózni, hogy melyik "jómadarat" a börtön melyik körletébe tegye...
Fifit, a férfiak közé??? A sziszát a nők közé???
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Mi ügye lenne belőle , max lopás. Ahhoz meg a féregnek fel kellene jelentenie amit sosem fog megtenni.
Azon kívül holnap már azt is tagadni fogja hogy a púppal volt hétvégén.
Aki tényleg utálja Sodit az tibit csak megveti , max elismerést kaphat a lehúzásokért.
KURVArangy
Hát azért hetyetye, te becsülöd túl a Gyagyást.
Araboktól Airtag? Mindig a lehető legdrágábban veszi a vackait, mert 1. hülye normálisan utánanézni 2. tud vele hergelni, hogy ő prémium cuccokat csak prémium helyen veszi, lásd Mediamarkt.
A buzihenger miatt is azért nagy a pofája, hogy olcsóbban vette kint, mint itthon, mert pontosan tudja, hogy ez nem igaz és idegesíteni akar minket plusz autipjazs. 40 oldalt linkeltünk már neki, hogy hol olcsóbb, de ő csak a saját igazát fújja. Azt már nem számolja ki, hogy 360 euro lesz a vége, mivel teljesen egyértelmű, hogy nem tervezi fizetni a törlesztőt. Ezért kérte rögtön a 3 hónap várakozást.
Emellett nagyon súlyos hoarder is, sosem ad el semmit, ott állnak hegyekben a kacatjai az anyja fészerében. Ragaszkodik még a setuphoz, mert azt hiszi még egyszer lesz médiabirodalom. Csak olyan szarjai nincsenek meg, amiket elhagyott vagy a Tibi eladta (mint most a PS4-t, valószínűleg ez is a probléma része).
Ki az az Endre bácsi?
Az igénytelen csövesnek pont, hogy többe kerül, ami a fenti normális árakon annyi lenne, amennyi.
Én nem fantáziálok, hanem megnéztem, hogy mennyi egy éjszaka az emberfiókban, mennyi a Billában a sör (látjuk a videókban, hogy mit iszik), mennyibe fáj ott egy AirTag, ahol vette stb.
De higgy, amit akarsz. Csak ha szerinted csak Tibi tudja lehúzni és a sör nem is tétel neki, akkor ne csodálkozz, hogy nem érted, hogy mi miért történik.
Mert a legutóbbi 3 évet megelőző 15 évből kit tudsz mondani, aki nem semmirekellő faszszopó volt Endre körül? Andi és az Ogre volt a két legnormálisabb emberi kapcsolata. Az egyik egy adócsaló drogos hippi, a másik meg egy alkoholista illegális lakáskiadó.
ezen hangosan felnevettem.
nem figyelsz. egyrészt hol van már a napi 10 sör? linzben volt ennyi utoljára 2020 őszén. púpszászon nyáron napi 3szor hozta a söröket hatosával, és volt, hogy az is kevés volt. az ufo abc-ben és a dohányboltban vásárolt, és soha sem a hunyadit. ezen kívül gyakran vásárol pályaudvarokon sört aranyáron. bécsben meg vagy ottakringer (1,29) vagy gösser (1,55) vagy heineken (1,75-billás árak) volt a kezében.
a sörszámla egyszerűen nem lehet 500 euró alatt. az már a fenti okok miatt is inkább 600-700 eur.
az útiköltséget is hibásan számolod. egyrészt van az országbérlet, ez 19 ezer. egy oda-vissza út regiojettel 40 eur. ebből volt neki egy hónapban 4. és még ott a bécsi bérlet ára, 60-65 eur. ez összesen nyilvánvalóan több, mint 100-120 eur havonta.
most maradt volna neki kb. 400 euróval több, mert csak 2 hetet kellett bejárnia az ams-be. de ennek felét már el is szórta tiborra.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Én is utánaszámoltam és megnéztem az árakat.Ha a te számaid igazak,akkor több a segély,és vagy egyéb bevétele is van.
308 euróból nem mozizik,faszpinázik,buzifürcsizik,ruházkodik,zabál,pesti hostelezik,kamagra,trollkergetés stb.Nem jön ki a matek.
Csak a zsidó vérem miatt írom mert tudom viccesebb a te számításod.De reálisan számolva kevesebbet költ rendszeres kiadásokra és többet csöves luxusra.
Végül is anyagilag teljesen mindegy hogy most tibor viszi el azt a 200-250 euró különbözetet vagy elszatírkodja valamelyik nudistastrandon mint nyáron.A végeredmény mindkettőnknél ugyanaz.
vagy fürcsibe
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
A sörpénze terhére csinál mindent, hahó. Azt még nem kellett mind kiadnia a kezéből, mivel még van 2 hét az újabb segélyig, de én az egész hónapnyit beleszámoltam a költésbe.
El is mondta, hogy nincs elég sörre a hónap végéig, de tudom, tudom, mindig hazudik.
Pont azért került hitelspirálba, mert soha nem tudott kijönni a hó végén a bevételéből, ezért tőkét kellett bevonnia.
és hol van még a telekom száma 🤣
kissendrevagyok
Annyira utálom ezt a szót.
Kiss Farkas Farkas
Nálam eddig az "ajcsi" viszi a pálmát. Dögölj meg Sneci!
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Pls teknős intézzed hogy Golda utcára bassza 🤞🤞🤞
ezt örömmel hallom, akkor mára is szállodát fizet a pedofil. plusz 10 ezer.
Bárhol is, biztosan kurva büdös van.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Szerintem inkább egy Szolnoki motelben vannak. Golda már rég észre vette volna ha a transzvesztita a macskaólban bújkálna!
Most komolyan ki minuszolja az egyetlen kommentet, amiben le van írva a tény és nem csak a levont következtetés?
Nyem fatyok itt.
Szerintem trollok
Kiss Farkas Farkas
ezen is hangosan felnevettem. az easybankos hitelkeretét, ami 2000 euró volt, már júniusban kimaxolta.
az is havi 40-50 euróba kerül neki.
Akkor érik egy kiűzettetés, buzipuccs, villázás epizód.
Nem tudom a púpszásziak amúgy mit szólnak ahhoz, hogy csöves tranyók, buzik, elmebetegek találkozóhelyévé vált a csendes kisváros...
de nagyra van magával meg a csövesével ez a púpos szhar..
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nem ő vagyok de akkor felmerül a kérdés: miből "él"?
És akkor ne is hozzam fel h már évek óta hangoztatja az anyagi csődöt, most meg belenyugodna a Notstandhilfébe?
Az 1980 eurós segélyéből él, hahó.
Notstansdhilfe csak decembertől lesz (januárban kapja az elsőt, ha megítélik neki).
Keres ő munkát, csak nem veszik fel, mert látszik a CV-jén, hogy fénykorában is max. egy vérpistike volt, de már az interjúkön össze-vissza beszél. Amikor meg felvették, Herr Detektív intézkedett.
Lehet mondani, hogy 20 éve mindent megúszik, de ez nem igaz. Ott tart, ahova a trollok szorították: vagy éhen döglik vagy segélyt csal, ez a két lehetősége van.
Golda szarik rá, vagy otthon sincs. A rendőröket meg óvatosan küldeném rá egy posszibilisen üres házra, nincs véletlen terepen lévő mosszad ügynök aki meg tudná erősíteni hogy a macskaól nem üres?
A banki hónapfordulója ha jól emlékszem az easybanknál hónap 16-17. napja.De lehet keverem már a bankjait.Arra gondolok akkor golda kölcsönnel kihúzta hogy hónapfordulóig 2000 euró fölött maradjon a számlája.
Előtte folyamatosan mínuszban volt hónapfordulónál és egy idő után automatikusan piros zászlózik a rendszer ha mindig mínuszos a számla.Kényszerből lehet ezt kellett csinálnia és most nullázódik újra az AMS szopatás miatt.
Na ennek az infónak én is örülnék!
Neki az otthonos mint a nyugati aluljaro.
lépek ki mert hülyék vagytok
a nyugati metlakijához képest nem vészes, kicsit büdös, meg ragad a sörtől, de majd a mama felkapar ha indulni kell
mentálissan nincs fájdalomérzete mert egy leépült szarházi, a fizikai fájdalmat meg már megszokta
erröl majd késöbb
Összeokádja magát az idegtől... Mentálisan is katasztrófális a helyzet...
Pont annyira elmebeteg, hogy beszűrődjön a valóság és pont olyan lerúgott fizikailag, hogy ne haljon meg, de minden pillanatban érezze, hogy él.
linziasztal01
(
x77)
Oct 27, 2024 12:27:35
x77)
Elcsalt segély után már sokadika van, igaz, Endre?:)
Majd írd meg az Ámesznek, hogy a csövesed miatt nem vagy Bécsben, mert nincs pénsz hostelra.
Majd írd meg az Ámesznek, hogy a csövesed miatt nem vagy Bécsben, mert nincs pénsz hostelra.
Pokoltüzespedója
Oct 27, 2024 12:30:43
Amúgy edita megerőszakolt kis gyerekeket hibáztat "lakatos márk ügy" tehát a pedofília a fő bűn vagy egyèb?
jaj ne egy pedo barátai le minuszoltak a neten
Oct 27, 2024 12:30:43
Jutka műbarack
(
x5)
Oct 27, 2024 12:32:42
x5)
Amúgy edita megerőszakolt kis gyerekeket hibáztat "lakatos márk ügy" tehát a pedofília a fő bűn vagy egyèb?
Mifaaan? Mifaaan?
dogoljmegsodi
(
x5)
Oct 27, 2024 12:34:36
x5)
Még jó, hogy csak 300-an vagyunk, így biztosan nem tudunk több fronton támadni...* ásít *
3 ezren is jöhetnek
Eazy
(
x11)
Oct 27, 2024 12:34:56
x11)
Mifaaan? Mifaaan?
Egy másik pedofil..hogy ezek nem tudnak megdögleni egytől egyig..
-
Oct 27, 2024 12:34:59
Szép vasárnap reggel,
Szar és szeméttenger.
Mellettem bűzölög
A herélt szerelmem.
Nincs már pénz,
Utcára kell terelnem.
Szar és szeméttenger.
Mellettem bűzölög
A herélt szerelmem.
Nincs már pénz,
Utcára kell terelnem.
Oct 27, 2024 12:34:59
.
Oct 27, 2024 12:40:20
Púpos jókedvűen válaszolgat a Tiktok vidije alatt pl Cataleyanak is Tehát èl mèg..
Ereje teljében van.
Ereje teljében van.
Oct 27, 2024 12:40:20
Szatyorfülű
Oct 27, 2024 12:41:21
Ha most lenne egy távirányítóm, mint a Távkapcs-ban, annyira szívesen előre pörgetném az időt kb. 1 évvel :D
Amelyik addigra nem döglött meg, az a csücsiben lesz várhatóan.
NE RÉSZLETEZD TE ÁLLAT!
Amelyik addigra nem döglött meg, az a csücsiben lesz várhatóan.
Oct 27, 2024 12:41:21
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Oct 27, 2024 12:45:50
x2)
Biztos lenne épp idegzetem hogy ezzel foglalkozzak amikor épp szétbaszták a lakásomat, de oké, hajrá.
Nyugalom. A tulaj a saját elmondása szerint, már a poszt megírása előtt, kutakodni kezdett Lamantin és Tibi után.
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 27, 2024 12:50:06
x12)
Púpos jókedvűen válaszolgat a Tiktok vidije alatt pl Cataleyanak is Tehát èl mèg..
Ereje teljében van.
Ereje teljében van.
Biztosan hamarosan itt is meg fog jelenni, hogy ünnepelje a győzelmét.
Rögtön bele kell nyomni az orrát a hányós lavorba a pedofil mocsokja miatt. Nem csak az elcsalt segélypénzébe került ez a hétvége.
Trottel
Oct 27, 2024 12:51:59
Ereje teljében van.
Ereje teljében van.
Akarod mondani két lavórba hányás közt épp fel van pörögve mert cirka 300k-ért fajtalankodott vele a tibi.
Savanyú a szőlő
Oct 27, 2024 12:51:59
ascites
(
x57)
Oct 27, 2024 13:04:32
x57)
Rezsit,lakbért nem fizet.
Ritkán költ élelmiszerre.
A német hiteleit leszarja.
A legtöbb előfizetését már elengedte.
Sajnos futja mindenre decemberig bőven.
Ne tegyünk már úgy, mintha 1980 euró feneketlen fazék lenne. Pár napja beraktam ide, hogy mennyire nem jön ki a matek + a korcs is mondta, hogy nincs elég zseton sörikére a hó végén.
-
Oct 27, 2024 13:19:40
Azért úgy se tegyünk mintha kevés lenne a nyomorgáshoz.Egy nap hostel belefér a keretbe.Viccelünk mert életképtelen szar de ennyiből kényelmesen el lehet nyomorogni még egy ilyen balfasznak is. Oct 27, 2024 13:19:40
noikabatgomb
(
x10)
Oct 27, 2024 13:19:52
x10)
Koszi Vajak a jbl-es videoert.
- elbol "le kell tolteni a JBL appot... Aha.. csak nogy endre is letoltse es belepjen.
- az elso mondatok kozott a " de el NE add mar "
Hatalmas balek vagy te, endi.
Ebben eddig lehetett eljutni.
- elbol "le kell tolteni a JBL appot... Aha.. csak nogy endre is letoltse es belepjen.
- az elso mondatok kozott a " de el NE add mar "
Hatalmas balek vagy te, endi.
Remegőszáj
(
x1)
Oct 27, 2024 13:21:03
x1)
Olvasva a szegedi károkozást, rendesen felbasztam magam. Amúgyis számomra a Lamantin a legidegesítőbb mellékszereplő, a hideg futkos a hátamon tőle. Rengeteg embernek okozott kárt és soha nem üti meg a bokájàt.
Mint valami utolsó sátoros cigàny, olyan körülményeket hagyott maga után, fene a kurva anyád, ha olvasod! Remélem meglesz neki a faszerő és végre a teknős kiírja a sztoriból!
Tibinek is csurran-cseppenhet a jóból az ügy kapcsán: nagyértékű károkozás, illegàlis droghasználat, prostitució, stb.
Mint valami utolsó sátoros cigàny, olyan körülményeket hagyott maga után, fene a kurva anyád, ha olvasod! Remélem meglesz neki a faszerő és végre a teknős kiírja a sztoriból!
Tibinek is csurran-cseppenhet a jóból az ügy kapcsán: nagyértékű károkozás, illegàlis droghasználat, prostitució, stb.
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 27, 2024 13:25:20
x12)
Azért úgy se tegyünk mintha kevés lenne a nyomorgáshoz.Egy nap hostel belefér a keretbe.Viccelünk mert életképtelen szar de ennyiből kényelmesen el lehet nyomorogni még egy ilyen balfasznak is.
21-re húzott lapot ezzel a hétvégével.
Valószínűleg úgy vállalta be a faszpinázást, hogy ezzel minden hidat feléget maga mögött: utolsó eurok, hó végéig sör, AMS, PS4 ügy.
Tudja ő is pontosan, el is mondta valamelyik bécsi flokkban, hogy már egy hétre előre tervezni is nehéz. Az egy hétből most lesz 2-3 nap. Érzi a vesztét, ezért most utoljára eljátszotta a Csekonics bárót, egy utolsó "győzelem" a trollok felett. Holnaptól pedig kezdődhet a süsüzés.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 27, 2024 13:25:27
x37)
Lamantin nyulát kéne megfőzni pörköltnek. Nagyrészt az rágott szét mindent a képek alapján. Tibi ide-oda huggyantott egy kicsit, de a kanapét nem ő ette meg azért. Na az ilyen véglények miatt kérnek háromhavi kakukkciót a bérbeadók.
Fatászpika
(
x2)
Oct 27, 2024 13:26:42
x2)
Egyébként a lamantin pontosan a legjobb példa azoknak, akik azt hiszik hogyha kiad valaki egy albérletet az csak hozza be a pénzt és nincs semmi kiadás
nem az első és szerintem nem is az utolsó alkalom, hogy laumó teljesen lelak egy ingatlant, eladja illetve széttöri a bútorokat, ezzel óriási károkat okozva
Csak gondoljunk bele, a mostani felújítás amit a tranyóék után eszközölni kell a tulajoknak több millió forint. A kaució közel se fedezi azt az összeget, ami kárt okoztak. Ha úgy nézzük, minden egyes albérlet legalább 1 évig azt a felújítási költséget termeli vissza, amit a lepukkant luxusprostik maguk után követelnek meg
nem az első és szerintem nem is az utolsó alkalom, hogy laumó teljesen lelak egy ingatlant, eladja illetve széttöri a bútorokat, ezzel óriási károkat okozva
Csak gondoljunk bele, a mostani felújítás amit a tranyóék után eszközölni kell a tulajoknak több millió forint. A kaució közel se fedezi azt az összeget, ami kárt okoztak. Ha úgy nézzük, minden egyes albérlet legalább 1 évig azt a felújítási költséget termeli vissza, amit a lepukkant luxusprostik maguk után követelnek meg
-
Oct 27, 2024 13:30:02
Egyébként a lamantin pontosan a legjobb példa azoknak, akik azt hiszik hogyha kiad valaki egy albérletet az csak hozza be a pénzt és nincs semmi kiadás
Árbócot is lelakta. Nyúl felzabálta padló szőnyeget, falat elkezdte enni. Gammer fürdő ajtót ütötte be. Kiköltözéskor ott is vitt mindet magával.
Oct 27, 2024 13:30:02
-
Oct 27, 2024 13:32:35
Lamantin nyulát kéne megfőzni pörköltnek. Nagyrészt az rágott szét mindent a képek alapján. Tibi ide-oda huggyantott egy kicsit, de a kanapét nem ő ette meg azért. Na az ilyen véglények miatt kérnek háromhavi kakukkciót a bérbeadók.
Oct 27, 2024 13:32:35
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 27, 2024 13:33:34
x37)
JohnCramer
(
x1)
Oct 27, 2024 13:34:22
x1)
Arra gondoltam épp, jómagam is egy csomószor amikor utazgatt(unk), fizettem RBNB-t. De hiába az élmények, minden jó és út véget ér egyszer. S ez nálad sem lesz hétfőn reggel 10- kor, amikor a szobát el kell majd hagynotok, Fikás. Eljön menthetetlen, és betör a valóság, ami sokszor sokkal durvább, mint aminek tűnik...
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
tralala
Oct 27, 2024 13:34:50
endre nincs más választás, vedd a púpodra a tranyót és irány a bakony
erröl majd késöbb
Oct 27, 2024 13:34:50
-
Oct 27, 2024 13:34:55
Arra utaltam, hogy egy màsodpercig se irjunk már Lamantin mosdató hetyetyèt. Vagy nemtàn kádvendég voltàl te is? :)
Oct 27, 2024 13:34:55
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 27, 2024 13:41:19
x17)
Osztom az előttem lévőt.Ne a nyulat akard bántani mert az ostoba szegedi kurva nem tudja ellátni.
-
Oct 27, 2024 13:42:06
Senkit nem érdekel lamantin.Az apák az igazságért egyesületnél várják a bálna és kád károsultak panaszleveleit.
Oct 27, 2024 13:42:06
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 27, 2024 13:43:02
x17)
Senkit nem érdekel lamantin.Az apák az igazságért egyesületnél várják a bálna és kád károsultak panaszleveleit.
-
Oct 27, 2024 13:44:37
Oct 27, 2024 13:44:37
Jutka műbarack
(
x5)
Oct 27, 2024 13:45:23
x5)
Istenem ezek a mocskos semmirekellő 80 iqs bűnözők úgy gravitálnak a pedo körül mint az objektumok a nap körül.
Az utóbbi 3 évben nem tudok olyan embert mondani aki sodi körül megjelent és ne lett volna elmebeteg embereket károsító
vagy többszörösen büntetett előéletű.
Konkrétan ez FBI-nak kéne alkalmaznia mint csali.
Lebodva egy chicagoi bettóba körülbelül 5 perc alatt olyan természetes beilleszkedne mint a kisangyal.
Kiss Farkas Farkas
Az utóbbi 3 évben nem tudok olyan embert mondani aki sodi körül megjelent és ne lett volna elmebeteg embereket károsító
Lebodva egy chicagoi bettóba körülbelül 5 perc alatt olyan természetes beilleszkedne mint a kisangyal.
40_éves_junior
(
x6)
Oct 27, 2024 13:46:18
x6)
Csakhogy épp a mostanában beérő ügyei miatt nem biztos hogy eltűnt. Elvégre könnyen kikerekedhet még ezekből valami olyan szitu, ahol a saját seggét tudja menteni ha bemártja a levágott faszú hobbitot, vagy a pedofil kiss endre farkast.
Trottel
Oct 27, 2024 13:46:25
Arra gondoltam épp, jómagam is egy csomószor amikor utazgatt(unk), fizettem RBNB-t. De hiába az élmények, minden jó és út véget ér egyszer. S ez nálad sem lesz hétfőn reggel 10- kor, amikor a szobát el kell majd hagynotok, Fikás. Eljön menthetetlen, és betör a valóság, ami sokszor sokkal durvább, mint aminek tűnik...
-és Endre, a hétvégén mégis hány állásra jelentkezett? De legalább ugye gyakorolta
- hát azért csuldigung, hetyetye! Hétvégén a herélt csöves élettársamnak vittem egy felső kategóriás hanghengert és buziskodtunk a blahán. Tyejintyem esz éjthetyő. Na csicska közszolga ide az 1700 eurómat!
Oct 27, 2024 13:46:25
dogoljmegsodi
(
x5)
Oct 27, 2024 13:52:57
x5)
-és Endre, a hétvégén mégis hány állásra jelentkezett? De legalább ugye gyakorolta a programozást az excel függvényeket picit?
-és Endre, a hétvégén mégis hány állásra jelentkezett? De legalább ugye gyakorolta a programozást az excel függvényeket picit?
még a magyar munkanelkulihez is vezetned kell egy könyvbe hogy mikor kihez jelentkeztél cégnév dátum minden és vinni az ügyintézőhöz plecsniztetni.
szégyen az osztrák rendszer, hogy a pedofilnak még hamisitania se kell semmit csak bemondásra adják a dellát
tralala
Oct 27, 2024 13:53:07
amúgy mekkora pofon lehet neki, hogy ha teszemazt most kimegyek, és az egyik kezemet hátrakötve elkezdek mosogatni, is megkeresem ugyanazt a pénzt mint a nagy pjogjamozo mestej...
Oct 27, 2024 13:53:07
Trollok harca
(
x5)
Oct 27, 2024 14:01:24
x5)
ezek úgyis egymásra vallanak aztán kézen lelakhatják a cellájukat is
Miskolci alvósejt
Púpp
(
x1)
Oct 27, 2024 14:07:00
x1)
Vajon a tranyesz elmondta a púposnak hogy ki vettem meg a ps4 prot, vagy azt hazudta hogy a raktárban van biztonságban?
Púpp a púp hátán
-
Oct 27, 2024 14:08:11
amúgy mekkora pofon lehet neki, hogy ha teszemazt most kimegyek, és az egyik kezemet hátrakötve elkezdek mosogatni, is megkeresem ugyanazt a pénzt
mint a nagy pjogjamozo mestej...
mint a nagy pjogjamozo mestej...
Elmebeteg. Nem a te szabályait szerint gondolkodik.
Oct 27, 2024 14:08:11
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Oct 27, 2024 14:10:35
x2)
Várod már gyagyás, hogy te fizesd ki a károkat, amit a buzinőd csinált?
Puncicája van a cicának.
Endi Vajna
(
x11)
Oct 27, 2024 14:16:41
x11)
Ilyet ne álmodj, ő írta alá a szerződést, ő fizette a lakbért, ő lopta el dolgokat addigra már Tibi rég a nyugatin csövelt. Ő hazudta főbérlőnek, hogy majd tud fizetni. Minden ilyenről a Lamantin tehet. Autista Endrére meg pláne nem lehet kenni ebből semmit.
-
Oct 27, 2024 14:21:44
Az ágy ami a képen van állítva ,nem ahol Tibi volt, az laurának megvolt már előtte ott van képeken nála egy évvel ezelőtt is. Gondolom a nyulak meg Tibi lelakták a lakást , meg lamantin nem fizetett mert dobbantani akart már onnan , a tulaj meg felbaszta magát (jogosan)
Oct 27, 2024 14:21:44
Kendra
(
x2)
Oct 27, 2024 14:22:22
x2)
Az igazán szépenmegkomponált záróakkord az lenne ha most Tibire elbaszná az összes pénzét, majd karácsonyra beütne a krah és közben Jutka ismét képbe kerülne és a maradék aprópénz forintocskákat is napalmmal perzselné fel a banda. Mi pedig már úgy ünnepelnénk a szilvesztert hogy ezek mínusz 10 fokban verekednek össze a kukákból kiszedett penészes kenyérhélyakért a Blahán. Istenem de szép is lenne... Ha választhatnék hogy ezt láthassam vagy bejárhassam ingyen az egész világot gondolkodás nélkül ezt választanám és 20 év múlva sem bánnám meg, mivel kiírnám 4k minőségben blueray lemezre és gyémánt keretben lenne a falon a diplomák mellett.
-
Oct 27, 2024 14:23:52
Gondolom a nyulak meg Tibi lelakták a lakást
Lamantin is.. Előző lakásokat is vállalhatatlan állapotban voltak mikor kiköltözött.
Oct 27, 2024 14:23:52
-
Oct 27, 2024 14:26:38
Ennyi erővel Sztojkáék helyett is őt ültetnék le.Húzzál már a kecibe májas.
Oct 27, 2024 14:26:38
ascites
(
x57)
Oct 27, 2024 14:27:50
x57)
Azért úgy se tegyünk mintha kevés lenne a nyomorgáshoz.Egy nap hostel belefér a keretbe.Viccelünk mert életképtelen szar de ennyiből kényelmesen el lehet nyomorogni még egy ilyen balfasznak is.
Ne tegyünk úgy, mintha ez egy teológiai kérdés lenne, számoljunk, mert mi a korccsal ellentétben képesek vagyunk rá.
66 euró/nap segélyt kap, ez azt jelenti, hogy október elején 1980 eurót kapott (ez a max, ami kevesebb is lehet, ha bevallott néhány itthon töltött napot). Vegyük végig, hogy mit költ és fog költeni a hó végéig, és inkább kalkuláljunk alá, mint fölé (pl. a hó végéig nem számoljunk újabb bécsi úttal, szállással, költéssel, csak a sörrel).
Ezeket láttuk:
- sör: minimum 534 euró (12 bécsi, 19 púpszászi nap 16 doboz/nappal számolva, itthon és kinn is az olcsóbb boltok áraival számolva, amire a korcs legendásan nem figyel),
- a telefonszámla az iPhoneok, airPodsok törlesztőrészleteivel: 300 euró,
- bécsi szállás: minimum 288 euró (12 nappal számolva),
- a bizbasz előfizetései (filmes platformok, ChatGpt, AirCloud genyák, Google tárhelyek, ki tudja még mi): 200 euró,
- AirTag (5db): 200 euró (40 euró volt darabja az osztrák Media Marktban, most le van akciózva hehe),
- 3x oda-vissza Bécsbe vonattal: 66 euró (ez nagyon alsó hangos becslés, mivel 11 euró/úttal számoltam),
- kabát: 50 euró,
- cigi (3 a múltkor, 2 most): 25 euró.
Vagyis csak amit láttunk elkölteni és nem voltam lusta összeszámolni, az 1672 euró volt, ez alapján „maradt” 308 eurója. Erre jön még a 2 sapka, extra sörök Tibinek, minimum 1 budapesti éjszaka (a múltkori tranyósimogatáskor még az előző segélyét költötte), minimum 2 mozijegy, min. 2 buziszauna és az, amiről nem tudunk (pl. lehet, hogy vett bécsi bérletet, berivózva indult el egyszer Bécsbe, úgyhogy az fix, hogy kurva drága volt neki stb.)
Ja, és valamivel még nem számoltam: a kajával, márpedig mostanában láttuk párszor zabálni. Ha a hónap minden napján csak 10 eurót zabálna el, már +310 eurót jelentene.
Szóval nem, nem evidens, hogy megengedhet-e magának a tegnapi egy éjszakán felül 1-2 másikat.
Duffadt detektor
Oct 27, 2024 14:28:32
🚨🚨🚨
Oct 27, 2024 14:28:32
-
Oct 27, 2024 14:31:05
lamantin nem fizetett mert dobbantani akart már onnan , a tulaj meg felbaszta magát (jogosan)
azért nem fizetett mert nincs miből..
Selim gyereket se véletlenül nézte ki magának és költözött fel hozzá..
De ez Endre foruma, Lamantin csaló pénzügyeit hagyjuk meg más forumokra/csoportokra.
Oct 27, 2024 14:31:05
mikedp
(
x9)
Oct 27, 2024 14:44:40
x9)
Elképesztőek ezek a félszerzetek , a kosz az igénytelenség és a károkozás.
KURVArangy
ascites
(
x57)
Oct 27, 2024 14:50:02
x57)
Mindenesetre akárhogy is van, a korcs ma és holnap szerintem kussolni fog, mert bármiben is maradtak Tibivel, fix, hogy úgy fog emlékezni, hogy nem eteik a trollokat és lappanganak mindketten.
SyntaxError
(
x24)
Oct 27, 2024 15:01:05
x24)
Szerintem ez a Sodi show utolsó évada. Jövőre vagy azért mert börtönben lesz, vagy azért mert elmegyógyintézetben, vagy azért mert agyonverik púpszászon, de már nem lesz show.
És nem fog visszatérni aSodi mint Boby a Dallasban. Ez nem az az univerzum.
És nem fog visszatérni aSodi mint Boby a Dallasban. Ez nem az az univerzum.
-
Oct 27, 2024 15:01:13
Ezeket láttuk:
Nagyon túlbecsülöd a számokat.Normális emberrel számolsz és nem egy igénytelen csövessel.Sört kihozza 300-320 euróból,max. tízet iszik és kevesebb mint egy eurós alsó polcos húgyot
Számla előfizetéssel.350-400 euró,nincs már sok előfizetése ,4-5 db tízeurós plusz telefon
Ez a kettő a rendszeres kiadása.
Két hét Bécs vasárnaptól hétfőig.Embertárolóban 200 euró
Utazás fixen országbérlete van mert Szolnokra jár sörért.Osztrák úttal legyen összesen 100-120 euró
Téli ruha ingyen hajléktalanszállóról,úgy is néz ki
Marad 500-600 eurója gyerek kukkolásra,buzikurvázásra,mozira,drágább sörre,filléres kütyükre,mozira,kajára.
Igen,mindig elkótyavetyéli az utolsó centjét is következő segélyosztásig.Ezért kellett áruhitel.A lényegen nem változtat.
Tudjuk goldának nem több ezer eurókkal tartozik.Tehát eddig is kihúzta valahogy segélyből és már német bankoknak se fizet.De többet költ csöves luxusra mint gondolod.
Oct 27, 2024 15:01:13
.
Oct 27, 2024 15:06:39
Azon törtem buta fejemet,hogy a Tranyo tudja e azt,hogy ha a PS4 storybol ügy lesz akkor Endre magával rántja így is úgy is.
A Tranyo nincs tisztában azzal,hogy nagyon meg fogják lincselni az ura a párja viselt dolgai miatt.
Nincs veszély érzete a Tranyónak pedig nagyobb szarban van mint valaha.
Úgy érzem valami elindult amiből egyik sem fogja magát kimosni..
A Tranyo nincs tisztában azzal,hogy nagyon meg fogják lincselni az ura a párja viselt dolgai miatt.
Oct 27, 2024 15:06:39
SyntaxError
(
x24)
Oct 27, 2024 15:09:39
x24)
Azon törtem buta fejemet,hogy a Tranyo tudja e azt,hogy ha a PS4 storybol ügy lesz akkor Endre magával rántja így is úgy is.
Szívesen lennék pók a falon, amikor a bíró azon fog filózni, hogy melyik "jómadarat" a börtön melyik körletébe tegye...
Fifit, a férfiak közé??? A sziszát a nők közé???
mikedp
(
x9)
Oct 27, 2024 15:10:09
x9)
Mi ügye lenne belőle , max lopás. Ahhoz meg a féregnek fel kellene jelentenie amit sosem fog megtenni.
Azon kívül holnap már azt is tagadni fogja hogy a púppal volt hétvégén.
Aki tényleg utálja Sodit az tibit csak megveti , max elismerést kaphat a lehúzásokért.
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 27, 2024 15:12:40
x12)
Hát azért hetyetye, te becsülöd túl a Gyagyást.
Araboktól Airtag? Mindig a lehető legdrágábban veszi a vackait, mert 1. hülye normálisan utánanézni 2. tud vele hergelni, hogy ő prémium cuccokat csak prémium helyen veszi, lásd Mediamarkt.
A buzihenger miatt is azért nagy a pofája, hogy olcsóbban vette kint, mint itthon, mert pontosan tudja, hogy ez nem igaz és idegesíteni akar minket plusz autipjazs. 40 oldalt linkeltünk már neki, hogy hol olcsóbb, de ő csak a saját igazát fújja. Azt már nem számolja ki, hogy 360 euro lesz a vége, mivel teljesen egyértelmű, hogy nem tervezi fizetni a törlesztőt. Ezért kérte rögtön a 3 hónap várakozást.
Emellett nagyon súlyos hoarder is, sosem ad el semmit, ott állnak hegyekben a kacatjai az anyja fészerében. Ragaszkodik még a setuphoz, mert azt hiszi még egyszer lesz médiabirodalom. Csak olyan szarjai nincsenek meg, amiket elhagyott vagy a Tibi eladta (mint most a PS4-t, valószínűleg ez is a probléma része).
ascites
(
x57)
Oct 27, 2024 15:16:17
x57)
Nagyon túlbecsülöd a számokat.Normális emberrel számolsz és nem egy igénytelen csövessel.
Az igénytelen csövesnek pont, hogy többe kerül, ami a fenti normális árakon annyi lenne, amennyi.
Én nem fantáziálok, hanem megnéztem, hogy mennyi egy éjszaka az emberfiókban, mennyi a Billában a sör (látjuk a videókban, hogy mit iszik), mennyibe fáj ott egy AirTag, ahol vette stb.
De higgy, amit akarsz. Csak ha szerinted csak Tibi tudja lehúzni és a sör nem is tétel neki, akkor ne csodálkozz, hogy nem érted, hogy mi miért történik.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 27, 2024 15:29:43
x37)
Istenem ezek a mocskos semmirekellő 80 iqs bűnözők úgy gravitálnak a pedo körül mint az objektumok a nap körül.
Mert a legutóbbi 3 évet megelőző 15 évből kit tudsz mondani, aki nem semmirekellő faszszopó volt Endre körül? Andi és az Ogre volt a két legnormálisabb emberi kapcsolata. Az egyik egy adócsaló drogos hippi, a másik meg egy alkoholista illegális lakáskiadó.
Hahó
(
x136)
Oct 27, 2024 15:38:58
x136)
Sört kihozza 300-320 euróból,max. tízet iszik és kevesebb mint egy eurós alsó polcos húgyot
ezen hangosan felnevettem.
nem figyelsz. egyrészt hol van már a napi 10 sör? linzben volt ennyi utoljára 2020 őszén. púpszászon nyáron napi 3szor hozta a söröket hatosával, és volt, hogy az is kevés volt. az ufo abc-ben és a dohányboltban vásárolt, és soha sem a hunyadit. ezen kívül gyakran vásárol pályaudvarokon sört aranyáron. bécsben meg vagy ottakringer (1,29) vagy gösser (1,55) vagy heineken (1,75-billás árak) volt a kezében.
a sörszámla egyszerűen nem lehet 500 euró alatt. az már a fenti okok miatt is inkább 600-700 eur.
az útiköltséget is hibásan számolod. egyrészt van az országbérlet, ez 19 ezer. egy oda-vissza út regiojettel 40 eur. ebből volt neki egy hónapban 4. és még ott a bécsi bérlet ára, 60-65 eur. ez összesen nyilvánvalóan több, mint 100-120 eur havonta.
most maradt volna neki kb. 400 euróval több, mert csak 2 hetet kellett bejárnia az ams-be. de ennek felét már el is szórta tiborra.
-
Oct 27, 2024 15:39:40
Mint írtam a lényegen nem változat elveri minden centjét következő segélyig.Én nem fantáziálok, hanem megnéztem, hogy mennyi egy éjszaka az emberfiókban, mennyi a Billában a sör (látjuk a videókban, hogy mit iszik), mennyibe fáj ott egy AirTag, ahol vette stb.
Én is utánaszámoltam és megnéztem az árakat.Ha a te számaid igazak,akkor több a segély,és vagy egyéb bevétele is van.
308 euróból nem mozizik,faszpinázik,buzifürcsizik,ruházkodik,zabál,pesti hostelezik,kamagra,trollkergetés stb.Nem jön ki a matek.
Csak a zsidó vérem miatt írom mert tudom viccesebb a te számításod.De reálisan számolva kevesebbet költ rendszeres kiadásokra és többet csöves luxusra.
Végül is anyagilag teljesen mindegy hogy most tibor viszi el azt a 200-250 euró különbözetet vagy elszatírkodja valamelyik nudistastrandon mint nyáron.A végeredmény mindkettőnknél ugyanaz.
Oct 27, 2024 15:39:40
Hahó
(
x136)
Oct 27, 2024 15:46:40
x136)
a tiborozás költségei (nem számolva a villogó szart meg a többi szart):
- szálloda 10 ezer
- cigi 2 ezer x 2 nap = 4 ezer
- sör 10 ezer
- kaja 8 ezer
32 ezer volt legalább. és még lehet, hogy moziba is elvitte.
- szálloda 10 ezer
- sör 10 ezer
- kaja 8 ezer
halászlé
(
x24)
Oct 27, 2024 15:47:10
x24)
- szálloda 10 ezer
- sör 10 ezer
- kaja 8 ezer
- szálloda 10 ezer
- sör 10 ezer
- kaja 8 ezer
vagy fürcsibe
ascites
(
x57)
Oct 27, 2024 15:48:25
x57)
308 euróból nem mozizik,faszpinázik,buzifürcsizik,ruházkodik,zabál,pesti hostelezik,kamagra,trollkergetés stb.Nem jön ki a matek
308 euróból nem mozizik,faszpinázik,buzifürcsizik,ruházkodik,zabál,pesti hostelezik,kamagra,trollkergetés stb.Nem jön ki a matek
A sörpénze terhére csinál mindent, hahó. Azt még nem kellett mind kiadnia a kezéből, mivel még van 2 hét az újabb segélyig, de én az egész hónapnyit beleszámoltam a költésbe.
El is mondta, hogy nincs elég sörre a hónap végéig, de tudom, tudom, mindig hazudik.
Pont azért került hitelspirálba, mert soha nem tudott kijönni a hó végén a bevételéből, ezért tőkét kellett bevonnia.
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 27, 2024 15:48:28
x48)
- szálloda 10 ezer
- sör 10 ezer
- kaja 8 ezer
- szálloda 10 ezer
- sör 10 ezer
- kaja 8 ezer
és hol van még a telekom száma 🤣
Jutka műbarack
(
x5)
Oct 27, 2024 15:49:10
x5)
fürcsibe
keserke
(
x4)
Oct 27, 2024 15:50:52
x4)
Nálam eddig az "ajcsi" viszi a pálmát. Dögölj meg Sneci!
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 27, 2024 15:51:59
x12)
Turbó chat Gyagyással: Szállodában voltak Tibivel.
Ki az az Endre bácsi?
dogoljmegsodi
(
x5)
Oct 27, 2024 15:52:10
x5)
figyelem figyelem tibor a macskaolban van
forrás: turbo live pupos hanguzenete
Bubuka
(
x13)
Oct 27, 2024 15:52:28
x13)
Gézánál Turbó Titán, Endre küldött neki hangüzenetet amibe behallatszódott a faszpinás is. Együtt bujkálnak.
Endi Vajna
(
x11)
Oct 27, 2024 15:53:14
x11)
Goldára rácsörizhetne Szandika vagy Margit néni.
Trottel
Oct 27, 2024 15:53:58
Pls teknős intézzed hogy Golda utcára bassza 🤞🤞🤞
Oct 27, 2024 15:53:58
Hahó
(
x136)
Oct 27, 2024 15:54:03
x136)
Gézánál Turbó Titán, Endre küldött neki hangüzenetet amibe behallatszódott a faszpinás is. Együtt bujkálnak.
ezt örömmel hallom, akkor mára is szállodát fizet a pedofil. plusz 10 ezer.
ascites
(
x57)
Oct 27, 2024 15:54:47
x57)
Most akkor szállodában voltak vagy a macskaólban vannak? Mifaan?
Kakaspina
(
x24)
Oct 27, 2024 15:55:16
x24)
Most akkor szállodában voltak vagy a macskaólban vannak? Mifaan?
Bárhol is, biztosan kurva büdös van.
Jutka műbarack
(
x5)
Oct 27, 2024 15:55:17
x5)
Gézának annyi foga van mint amennyi csillagom :D
Kiss Farkas Farkas
mondomkusskuss
(
x21)
Oct 27, 2024 15:55:40
x21)
Szerintem inkább egy Szolnoki motelben vannak. Golda már rég észre vette volna ha a transzvesztita a macskaólban bújkálna!
ascites
(
x57)
Oct 27, 2024 15:55:51
x57)
Most komolyan ki minuszolja az egyetlen kommentet, amiben le van írva a tény és nem csak a levont következtetés?
Stokika
Oct 27, 2024 15:56:53
Nyem fatyok itt.
Oct 27, 2024 15:56:53
dogoljmegsodi
(
x5)
Oct 27, 2024 15:56:54
x5)
azért gondoltamhogy a macskaolba mert behallatszott hogy a pupos atesett vagy 20-30 sorosdobozon.
nem zarhato ki hogy egy hostelt laktak le 1 nap alatt ennyire akkor elnézést
nem zarhato ki hogy egy hostelt laktak le 1 nap alatt ennyire akkor elnézést
Jutka műbarack
(
x5)
Oct 27, 2024 15:56:58
x5)
Szerintem trollok
juditsasvari
Oct 27, 2024 15:57:12
Tranyo és Stoki nagyon úgy néz ki,hogy a Macskaolban vannak.
Stoki nagyon vidáman ossza az észt Turbónak majd a háttérben halljuk Tranyot is.
Pont elcsiptem :)
vm.tiktok.com/ZGd88wRn9/
Stoki nagyon vidáman ossza az észt Turbónak majd a háttérben halljuk Tranyot is.
vm.tiktok.com/ZGd88wRn9/
Oct 27, 2024 15:57:12
-
Oct 27, 2024 15:57:29
Ezt majd megtudjuk jövő héten.Ha elkezd goldára panaszkodni akkor megint kért 100-200 eurót kölcsönt.Ha kussol akkor kitartottak a 30 eurósok a szemétdomb alján.Abban mindannyian megegyezünk hogy maximum limiten lesz a folyószámlahitele. Oct 27, 2024 15:57:29
Hahó
(
x136)
Oct 27, 2024 16:03:07
x136)
maximum limiten lesz a folyószámlahitele.
ezen is hangosan felnevettem. az easybankos hitelkeretét, ami 2000 euró volt, már júniusban kimaxolta.
SyntaxError
(
x24)
Oct 27, 2024 16:04:10
x24)
vm.tiktok.com/ZGd88wRn9/
vm.tiktok.com/ZGd88wRn9/
Akkor érik egy kiűzettetés, buzipuccs, villázás epizód.
Nem tudom a púpszásziak amúgy mit szólnak ahhoz, hogy csöves tranyók, buzik, elmebetegek találkozóhelyévé vált a csendes kisváros...
halászlé
(
x24)
Oct 27, 2024 16:04:11
x24)
vm.tiktok.com/ZGd88wRn9/
vm.tiktok.com/ZGd88wRn9/
de nagyra van magával meg a csövesével ez a púpos szhar..
Trottel
Oct 27, 2024 16:04:44
És akkor ne is hozzam fel h már évek óta hangoztatja az anyagi csődöt, most meg belenyugodna a Notstandhilfébe?
Oct 27, 2024 16:04:44
ascites
(
x57)
Oct 27, 2024 16:11:00
x57)
Az 1980 eurós segélyéből él, hahó.
Notstansdhilfe csak decembertől lesz (januárban kapja az elsőt, ha megítélik neki).
Keres ő munkát, csak nem veszik fel, mert látszik a CV-jén, hogy fénykorában is max. egy vérpistike volt, de már az interjúkön össze-vissza beszél. Amikor meg felvették, Herr Detektív intézkedett.
Lehet mondani, hogy 20 éve mindent megúszik, de ez nem igaz. Ott tart, ahova a trollok szorították: vagy éhen döglik vagy segélyt csal, ez a két lehetősége van.
.
Oct 27, 2024 16:14:01
Tranyonál tiltott szerek vannak.
Nem tudom mit szólna az Újszászi rendőrőrs:) ja és mit szólna Golda :)
Oct 27, 2024 16:14:01
40_éves_junior
(
x6)
Oct 27, 2024 16:18:06
x6)
Tranyonál tiltott szerek vannak.
Golda szarik rá, vagy otthon sincs. A rendőröket meg óvatosan küldeném rá egy posszibilisen üres házra, nincs véletlen terepen lévő mosszad ügynök aki meg tudná erősíteni hogy a macskaól nem üres?
-
Oct 27, 2024 16:22:22
Ez most csak feltételezés,de ha jól emlékszem augusztusban,nagyon panaszkodott közvetlenül segélyosztás után.Több mint egy hétig rinyált és kuporgatott.az is havi 40-50 euróba kerül neki.
A banki hónapfordulója ha jól emlékszem az easybanknál hónap 16-17. napja.De lehet keverem már a bankjait.Arra gondolok akkor golda kölcsönnel kihúzta hogy hónapfordulóig 2000 euró fölött maradjon a számlája.
Előtte folyamatosan mínuszban volt hónapfordulónál és egy idő után automatikusan piros zászlózik a rendszer ha mindig mínuszos a számla.Kényszerből lehet ezt kellett csinálnia és most nullázódik újra az AMS szopatás miatt.
Oct 27, 2024 16:22:22
Korina
Oct 27, 2024 16:25:05
Na ennek az infónak én is örülnék!
Oct 27, 2024 16:25:05
mondomkusskuss
(
x21)
Oct 27, 2024 16:26:10
x21)
Azért a transzvesztitanak is van gusztusa fetrengeni abban a lepra telepen 😩
Hafré
(
x9)
Oct 27, 2024 16:27:32
x9)
Neki az otthonos mint a nyugati aluljaro.
Trottel
Oct 27, 2024 16:29:11
Gyere örvendezni endre! Tibi is "takarított"? Talált még egyáltalán bármit C. Korina után?
Oct 27, 2024 16:29:11
-
Oct 27, 2024 16:29:31
vm.tiktok.com/ZGd88wRn9/
Macskaólból másképp hangzik a visszhang.Ez nagyobb szobában van hang alapján. Stoki nagyon vidáman ossza az észt Turbónak majd a háttérben halljuk Tranyot is.
vm.tiktok.com/ZGd88wRn9/
Oct 27, 2024 16:29:31
kaffka tranyó
Oct 27, 2024 16:29:36
a nyugati metlakijához képest nem vészes, kicsit büdös, meg ragad a sörtől, de majd a mama felkapar ha indulni kell
Oct 27, 2024 16:29:36
Gyors Cigány
Oct 27, 2024 16:29:52
Az elégedetlenek figyelmébe ajánlom az utóbbi 4 év leépülését! Lehet, hogy van egy-egy jobb délutánja amikor szerencséje van, de ez az élet a szó szoros értelmében büntetés. Nincs másodperc amikor ne fájna neki valami fizikailag vagy mentálisan.
Oct 27, 2024 16:29:52
-
Oct 27, 2024 16:31:36
Endre, anyád jóban van Répási Csabáné Tóth Rozália FIDESZ-KDNP-s képviselővel?
Mert a háttérben folynak az egyeztetések.. :)
Mert a háttérben folynak az egyeztetések.. :)
Oct 27, 2024 16:31:36
tralala
Oct 27, 2024 16:31:51
Nincs másodperc amikor ne fájna neki valami fizikailag vagy mentálisan.
mentálissan nincs fájdalomérzete mert egy leépült szarházi, a fizikai fájdalmat meg már megszokta
Oct 27, 2024 16:31:51
Így is csinálhatnád
Oct 27, 2024 16:33:12
Nem tartom valószínűnek, hogy a macskaólban lenne, de ha mégis, az igazolná a kohnteot, hogy zsarolja valamivel a vénasszonyt. Golda a trollbábuskának is azt hazudta a múltkor, hogy gondolkodik a rendőrségen, meg a távoltartásin, aztán nem lett belőle semmi. Simán el tudom képzelni, hogy a pedofil sakkban tartja valamivel az anyját
Sodibazzeg
Oct 27, 2024 16:33:12
mondomkusskuss
(
x21)
Oct 27, 2024 16:33:32
x21)
Összeokádja magát az idegtől... Mentálisan is katasztrófális a helyzet...
Gyors Cigány
Oct 27, 2024 16:33:39
Pont annyira elmebeteg, hogy beszűrődjön a valóság és pont olyan lerúgott fizikailag, hogy ne haljon meg, de minden pillanatban érezze, hogy él.
Oct 27, 2024 16:33:39
65 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Rezsit,lakbért nem fizet.
a csövestartás drága mulatság...ne feledd, tibit cigiztetni, itatni, drogoztatni és etetni kell (bár ezt megoldják a hajleszellátóban).