"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Az is elegendő, ha a púpszászi rendőrök ismét ki kell hogy szálljanak a macskaólhoz.
Pont ugyan ez a helyzet Hahó fenyegetéseivel is, halljuk olvassuk, de a valóságban nem történik semmi.
Eddig nem úgy volt, a kaffka irányítva van? De! ehhez képest ez mégis kamu volt,
5 millió bánó? full kamu.
bármire bizonyíték? sosincs, érdekes nem?
Cuccok, faptop nélkül biztosan nem.
Golda nem fogja kidobni, csak ugyanolyan manipulatív hazug féreg, mint a fiacskája és az az előre bekészített válasza, ha felkérdezik, hogy ő csak egy áldozat, de majd kizárja az életéből, de az olyan nehéz. Erre nem lehet mit mondani, megússza vele további felkérdezést és heherészik magában, hogy megint sikerült.
A korcs semmit nem veszít azzal, ha megint megpróbálja bevinni a tranyót. Már a tranyó sem veszthet semmit, hiszen lejárt a felfüggője, max. kikísérik a telekről.
A gyagyás viszont kényszerpályán van, mert nincs pénze szállodáztatni a csövest, viszont ha szélnek ereszti, akkor vehet megint 300 eurós ajándékot, hogy újra szóba álljon vele. Maga mellett kell tartania minden áron.
Ezt a közös titkot én szkeptikusan kezelném. De reméljük a pefofil egy drogmámoros pillanatában elszólja magát.
Ki kér nyaklevest?

Veled vagyunk❤️
Punszisza a lekjopp!
Akkor már a faptopot is foglaljak le pedó tartalom miatt.
1) nyugoggyá le'
2) Nem figyelsz, mert volt rá piszonyíték, Endre a saját kacska kezével írt zsírpapírra, ami ide is kikerült, másrészt volt itt közjegyzős fmh kitéve.
3) Zárójel bezárva.
Szerintem a SpaceX következő emberes missziójára vesz jegyet, viszi a tranyót is :D
(RegioJet csak kelenföldről megy, HAHÓÓÓÓ)
Veled vagyunk❤️
Ha az a komment valid, amit pár oldallal ezelőtt raktak be, akkor vele van a halál.
Külön lakógyűlést volt arról, hogy mit művelnek Kafkáék, ez meg hagyta, amíg fizetnek?
Akkor teljesen megérdemli.
Látom nem érted..Egy fegyver van a kezében
Punszisza a lekjopp!
engem ideztel,de az teljesen mas es sajnos nem fogalmaztam teljesen egyertelmuen,ettol fuggetlenul troll trollt nem basztat.
Az a baj, hogy néhányan abba vannak, hogy minden hivatalos ügy lepereg két perc alatt.
Van aki képtelen, vagy nem akarja felfogni, hogy minden egy folyamat.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
az up-okból ítélve akkor holnaptól elkezdem feltölteni tc-re is a netszemetet :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Hallod mi lenne, ha nem lennél ennyire lekezelő?
Én most direkt nem szóltam be neked a screenshotjaidért - mert emlékszem már történt ilyen a múltban - de megint úgy fogalmazol, mint egy tinédzser az üzenetekben. Én ezzel nem szeretnék közösséget vállalni, szerintem erős a többes szám kijelentés.
A fegyver már elsült, megtörtént a feljelentés nem?
És még hányszor fog. Ez is, meg az is.
Olyan cukik vagytok, ahogy rinyáltok Hahó miatt :D
Most mondta el a korcs a videójában, hogy bíróságra kell mennie a bánó miatt (erre utalt az a bizonyos bírósági ügyintézős rész), de most találod a legjobbnak a pillanatot, amikor megpróbálod meghazudtolni :D
Veled vagyunk❤️
Lehet véletlen egybeesés vagy nem. Mikor megláttam a tulaj nevét valahonnan ismerős volt. Lamantin régebben írt egy hamis ügyvédi papírt amivel embereket akart lehúzni és ez a név szerepelt aláíráson. Küld el neki hátha ez is hozzá tartozik.

Először is, itt mindenki Sodi, szóval tessék így kezelni az itt lévő infókat. Illetve ide mindenki szórakozni jár, ez egy hobbi, mindenki annyi energiát rak bele amennyit szeretne. Gémeskútiában élünk, ennek a két jómadárnak már "szlovák ütyfétek" nélkül is rég a sitten kellene rohadnia, mégsem teszik. Illetve ha annyira türelmetlen vagy, akkor tudod Sneci címét, szinte perce pontos tartózkodási helye is mindig kint van a fórumon, lehet menni felkérdezni!
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Ebben mi a lekezelő??
Hétköznapi beszéd,nem értem milyen tinédzerezésről beszélsz,vagy szerinted mindenkivel a lehető leghivatalosabban paragrafusokban kellene beszélni?
Mivel is nem akarsz többséget vállalni?
Hogy velem azt leszarom,de nem én vagyok most a lényeg,hanem a leakelesekert illetve a hergelésért szopjanak mind a 3an.
Punszisza a lekjopp!
Ebben abszolute semmi lekezelő..Utána a másik mondatban leírtam az álláspontom.Röviden elmagyaráztam szerintem ebben semmi lekezelő nem volt vagyis nem annak szántam.
Punszisza a lekjopp!
Hoppá, hát akkor ez a folyékony sertésnőnek is ennyi volt
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Ráadásul ezt biztosan nem ügyvéd írta,egyik joghoz nem értő próbálja átbaszni a másikat.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Ez egy gyönyörű lezárása a hétnek...és még nincs is karácsony...akarommondani Hanuka.
Én csak egy popcornt kérek, meg reggel egy kávét!
most főzöm, ha gondolod egy csészére a vendégem vagy.
erröl majd késöbb
Heréltfakszus Segbbekukisz
ez passzolom, de egyébként az alkoholtól hízik, ami a szervek amortizációjával is erőssen összefüggésben van, szóval csak hajrá dagadt sodi
erröl majd késöbb
Fontosabb a hímnő prosztata válladéka gargalizálása, mint a vagyona.Azért nem kostolja fel Tibit. A felvétellel, meg majd szívhatja a vérét.
Udórmányok.
Ummvaccsuszéj youtu.be/vmd1qMN5Yo0
"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
Bár inkább bányászlámpa lennék szén porral össze koszolva mint ennek a komlói mauglinak a rabszolgája! Folyamatosan szarabbnál szarabb zenéket nyomat rajtam és kalimpál előttem mint egy debil be LSD-zve!
A jelenség, amit látunk, valóban létezik, és orvosi szempontból “obesitas alcoholica” néven ismert. Ez az állapot akkor fordul elő, amikor valaki nagy mennyiségű alkoholt fogyaszt, miközben az étkezés korlátozott. Az alkohol bőségesen tartalmaz kalóriát, de tápérték nélkül, így könnyen vezet testsúlynövekedéshez anélkül, hogy a táplálkozási szükségletek teljesülnek. Az alkohol kalóriái különösen hajlamosak a hasi régióban lerakódni.
Nem a faptoppal volt elvileg szinkronizálva?
a kurva anyádat, Endre
De igen. Éppen ezért lehet ott akár darkwebes tartalom is.
Egy rendőrségi kihallgatást megérne Üzletszerű kejelges címmel.
ez már nem a kommunizmus hogy ük.-val bezárnak.
ha magának csinálja az a kutyát nem érdekli.
ha stricije van az már inkább, de ezesetben nincs szó ilyenről
erröl majd késöbb
Tax… tax…
Mondjuk ha bebizonyosodna, hogy kupi volt a lakásában, akkor a kedves főbérlőt csúúúnyán megbasznák, ugyanis ha a lakását prostitúcióra használták, akkor ő a gyakorlat szerint prostitúció elősegítésében lenne bűnös. Úgy mérnék meg, mint egy madamot.
Állambácsi jól megnehezíti, hogy 2-3 prosti összefogjon és egy biztonságos lakásban, egymás támogatásával űzze az ipart.
tex.....tex.....
sodika.gay
a kurva anyádat, Endre
Chrome szinkronizálás funkció.
Komoly kérdés, és a reakció midig a lepontozás, már csak ennyi megy itt. A válaszok jobbak lennének.
Sajnos ez a fórum nem az ami tíz éve volt.
A hülyeségért jár a pont, meg a hajnali sörikéért.
A PS4 eladása is egy bullshitt volt? pont arról ne lett volna videó? ugyan...
Szvsz, a régiek is erre unthattak rá, azért nincsennek már velünk.
Természetesen tessék nyomni a minuszt, ez most a divat itt.

ELEG VOLT PEDOFIL BETEG SZUTYOK!
Mínuszolás a seggfájósoknak jár. Fentebb el lett magyarázva, hogy minden egy folyamat. Gémeskútiában ez a folyamat kicsit lassabb, mint máshol. De ha nem akarsz itt lenni, akkor nem kényszerít senki.
miert kell mindig turelmetlenkedni ?:D
es ha bullshit volt??? mi vanm akkor ?? semmi!!! megy minden tovabb...
a pontiozas meg tok mind1... -+ kit erdekel,ha csak emiatt avgy itt,az problem.
Örökzöld:

De amúgy sodika.gay
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
A "Régiek" le se szarták a mínuszt. Köszi hogy benéztél.
soha többé nem írnak ide??
vérdíj target nr. 1
Endre az orbit rágók nem eladóak 20k-ért? Akkor technikailag meglenne a PS ára, azt biztosan örömmel fogadnák a rendőrségen!
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Tű pontos :D
Sokkal jobb, mint az én kategorizálásom :D
Szerző:
koszos
(
x11)
Oct 27, 2024 19:59:44
Válasz
(2)
x11)
Oct 27, 2024 19:59:44
Válasz
(2)
Lehet, hogy tényleg jenesnél éjszakáztatja a tranyót. Ha azonban tényleg megpróbálja becsempészni a macskaólba, akkor már tényleg érzi a vesztét. Nem hiszem, hogy megkockáztatná az anyjánál azt, hogy végleg kibassza. Az elmúlt hetekben sokat kapott a hacienda.
nem fogja kibaszni a fikast soha,hisz van egy kozos titkuk :DDDD minden szart elmesel ,mennyire durva lehet :D Oct 27, 2024 19:59:44
Bagolyka
(
x7)
Oct 27, 2024 20:00:20
x7)
Oct 27, 2024 20:00:20
Lehet, hogy tényleg jenesnél éjszakáztatja a tranyót. Ha azonban tényleg megpróbálja becsempészni a macskaólba, akkor már tényleg érzi a vesztét. Nem hiszem, hogy megkockáztatná az anyjánál azt, hogy végleg kibassza. Az elmúlt hetekben sokat kapott a hacienda.
Nincs ennyi esze már. Nem képes ilyen kognitív dolgot összehozni. Oct 27, 2024 20:00:20
Sheldon
(
x2)
Oct 27, 2024 20:00:59
x2)
nem fogja kibaszni a fikast soha,hisz van egy kozos titkuk :DDDD minden szart elmesel ,mennyire durva lehet :D
Az is elegendő, ha a púpszászi rendőrök ismét ki kell hogy szálljanak a macskaólhoz.
-
Oct 27, 2024 20:01:45
20:40 indul Bécs felé egy vonat.Lehet kiegészítőjegyet vesz a labanc oldalra.
Oct 27, 2024 20:01:45
Eazy
(
x11)
Oct 27, 2024 20:01:48
x11)
Te vagy az egyetlen olyan szerencsétlen, piti bűnöző a Földön fikás, aki se az anyjához, sem pedig a börtönbe nem viheti magával a herélt csövesét miután az isten pénzét is ráköltötte. Balek.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
....
Oct 27, 2024 20:02:23
kepet lattam mar itt a forumon,hogy mennyi nyomozas indult mar a lamantin ellen,de meg nem lattam eredmenyet egyiknek sem.
Pont ugyan ez a helyzet Hahó fenyegetéseivel is, halljuk olvassuk, de a valóságban nem történik semmi.
Eddig nem úgy volt, a kaffka irányítva van? De! ehhez képest ez mégis kamu volt,
Oct 27, 2024 20:02:23
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 27, 2024 20:02:41
x17)
A tulaj most tudta meg hogy a púpos buzi stalkolta a teljes nevét.Ideges elégge..
Punszisza a lekjopp!
linziasztal01
(
x77)
Oct 27, 2024 20:03:21
x77)
Cuccok, faptop nélkül biztosan nem.
ascites
(
x57)
Oct 27, 2024 20:03:51
x57)
Golda nem fogja kidobni, csak ugyanolyan manipulatív hazug féreg, mint a fiacskája és az az előre bekészített válasza, ha felkérdezik, hogy ő csak egy áldozat, de majd kizárja az életéből, de az olyan nehéz. Erre nem lehet mit mondani, megússza vele további felkérdezést és heherészik magában, hogy megint sikerült.
A korcs semmit nem veszít azzal, ha megint megpróbálja bevinni a tranyót. Már a tranyó sem veszthet semmit, hiszen lejárt a felfüggője, max. kikísérik a telekről.
A gyagyás viszont kényszerpályán van, mert nincs pénze szállodáztatni a csövest, viszont ha szélnek ereszti, akkor vehet megint 300 eurós ajándékot, hogy újra szóba álljon vele. Maga mellett kell tartania minden áron.
SzárazVekni
Oct 27, 2024 20:03:59
nem fogja kibaszni a fikast soha,hisz van egy kozos titkuk :DDDD minden szart elmesel ,mennyire durva lehet :D
Ezt a közös titkot én szkeptikusan kezelném. De reméljük a pefofil egy drogmámoros pillanatában elszólja magát.
Oct 27, 2024 20:03:59
Golda mama
Oct 27, 2024 20:04:26
Golda főzhetne valami finomat. Elvégre hazatér a veje.
Ki kér nyaklevest?
Oct 27, 2024 20:04:26
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 27, 2024 20:04:32
x17)

Veled vagyunk❤️
-
Oct 27, 2024 20:04:48
Akkor már a faptopot is foglaljak le pedó tartalom miatt.
Oct 27, 2024 20:04:48
linziasztal01
(
x77)
Oct 27, 2024 20:05:06
x77)
1) nyugoggyá le'
2) Nem figyelsz, mert volt rá piszonyíték, Endre a saját kacska kezével írt zsírpapírra, ami ide is kikerült, másrészt volt itt közjegyzős fmh kitéve.
3) Zárójel bezárva.
-
Oct 27, 2024 20:05:50
Szerintem a SpaceX következő emberes missziójára vesz jegyet, viszi a tranyót is :D
(RegioJet csak kelenföldről megy, HAHÓÓÓÓ)
Oct 27, 2024 20:05:50
KicsiNéző
(
x13)
Oct 27, 2024 20:05:56
x13)
Veled vagyunk❤️
Ha az a komment valid, amit pár oldallal ezelőtt raktak be, akkor vele van a halál.
Külön lakógyűlést volt arról, hogy mit művelnek Kafkáék, ez meg hagyta, amíg fizetnek?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 27, 2024 20:07:12
x17)
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 27, 2024 20:07:18
x23)
Azért azt ne felejtsük el, hogy a Golda azután baszta ki Tibit, miután a korcs felhergelte, mert talán elözö éjjel borotválta le a szemöldökét, meg aznap is magára hagyta és lelépet valami fiatal sráccal. Egész addig Golda simán megtűrte ott Tibit is. Azt meg el ne higgye senki, hogy majdnem 2 hónapig nem vette észre a vén kurva, hogy a gyermötje nincs egyedül a macskaólba. Szóval szerintem nem olyan egyértelmű, hogy Golda csak úgy magától, bármikor kivágná Tibit.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Még egy forgatókönyv
Oct 27, 2024 20:07:20
1. Együtt mennek Jeneshez
2. Együtt mennek Szolnok legolcsóbb szállására
2. Együtt mennek Szolnok legolcsóbb szállására
Oct 27, 2024 20:07:20
koszos
(
x11)
Oct 27, 2024 20:07:40
x11)
engem ideztel,de az teljesen mas es sajnos nem fogalmaztam teljesen egyertelmuen,ettol fuggetlenul troll trollt nem basztat.
Sikura Imolda
Oct 27, 2024 20:07:48
Endi már csak ilyen olcsó filléres työrikére telik? Apadnak a források?
Stoki még valami: Elképzeltem, hogy beütvégre a sok bírosági szarod. Corina báttyának töltöd a cigit a Csillagban. Már alig várom azt a végjátékot.
Stoki még valami: Elképzeltem, hogy beütvégre a sok bírosági szarod. Corina báttyának töltöd a cigit a Csillagban. Már alig várom azt a végjátékot.
Oct 27, 2024 20:07:48
Eazy
(
x11)
Oct 27, 2024 20:08:07
x11)
1) nyugoggyá le'
3) Zárójel bezárva.
3) Zárójel bezárva.
Az a baj, hogy néhányan abba vannak, hogy minden hivatalos ügy lepereg két perc alatt.
Van aki képtelen, vagy nem akarja felfogni, hogy minden egy folyamat.
dilomalo
(
x1)
Oct 27, 2024 20:08:13
x1)
a gyagyás flokok miért nem kerülnek fel tc-re?
lenne rá igény mástól is?
lenne rá igény mástól is?
az up-okból ítélve akkor holnaptól elkezdem feltölteni tc-re is a netszemetet :D
KicsiNéző
(
x13)
Oct 27, 2024 20:09:47
x13)
Én most direkt nem szóltam be neked a screenshotjaidért - mert emlékszem már történt ilyen a múltban - de megint úgy fogalmazol, mint egy tinédzser az üzenetekben. Én ezzel nem szeretnék közösséget vállalni, szerintem erős a többes szám kijelentés.
SporoloProli
(
x3)
Oct 27, 2024 20:10:19
x3)
endre, a flokkok alapján annyira jól sikerült játszanod a nyugodt, jókedvű embert, mint amennyire tibinek a nőt.
Nagy a baj ugye stoki?
Nagy a baj ugye stoki?
Csehov
Oct 27, 2024 20:10:41
És még hányszor fog. Ez is, meg az is.
Oct 27, 2024 20:10:41
ascites
(
x57)
Oct 27, 2024 20:11:30
x57)
Olyan cukik vagytok, ahogy rinyáltok Hahó miatt :D
Most mondta el a korcs a videójában, hogy bíróságra kell mennie a bánó miatt (erre utalt az a bizonyos bírósági ügyintézős rész), de most találod a legjobbnak a pillanatot, amikor megpróbálod meghazudtolni :D
-
Oct 27, 2024 20:12:33
Veled vagyunk❤️
Lehet véletlen egybeesés vagy nem. Mikor megláttam a tulaj nevét valahonnan ismerős volt. Lamantin régebben írt egy hamis ügyvédi papírt amivel embereket akart lehúzni és ez a név szerepelt aláíráson. Küld el neki hátha ez is hozzá tartozik.

Oct 27, 2024 20:12:33
keserke
(
x4)
Oct 27, 2024 20:12:41
x4)
Először is, itt mindenki Sodi, szóval tessék így kezelni az itt lévő infókat. Illetve ide mindenki szórakozni jár, ez egy hobbi, mindenki annyi energiát rak bele amennyit szeretne. Gémeskútiában élünk, ennek a két jómadárnak már "szlovák ütyfétek" nélkül is rég a sitten kellene rohadnia, mégsem teszik. Illetve ha annyira türelmetlen vagy, akkor tudod Sneci címét, szinte perce pontos tartózkodási helye is mindig kint van a fórumon, lehet menni felkérdezni!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 27, 2024 20:13:26
x17)
Ebben mi a lekezelő??
Hétköznapi beszéd,nem értem milyen tinédzerezésről beszélsz,vagy szerinted mindenkivel a lehető leghivatalosabban paragrafusokban kellene beszélni?
Mivel is nem akarsz többséget vállalni?
Hogy velem azt leszarom,de nem én vagyok most a lényeg,hanem a leakelesekert illetve a hergelésért szopjanak mind a 3an.
KicsiNéző
(
x13)
Oct 27, 2024 20:15:08
x13)
Ebben mi a lekezelő??
Látom nem érted..
Sheldon
(
x2)
Oct 27, 2024 20:15:48
x2)
Menjetek már szobára légyszi'. Ez itt senkit nem érdekel.
-
Oct 27, 2024 20:16:10
Pitonsz Professzor sokkal faszább troll ilyenkor mint amikor loopolgat egy liveban. Csak így tovább!
Oct 27, 2024 20:16:10
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 27, 2024 20:16:24
x17)
Ebben abszolute semmi lekezelő..Utána a másik mondatban leírtam az álláspontom.Röviden elmagyaráztam szerintem ebben semmi lekezelő nem volt vagyis nem annak szántam.
SyntaxError
(
x24)
Oct 27, 2024 20:18:01
x24)
Hosszú éjszakára készülök.
Az üveggömböm hangoskodást, óbégatást, kapucsapkodást, villázást, kékeket, hányást, és verekedéseket mutat.
Meglátjuk hány válik valóra.
Az üveggömböm hangoskodást, óbégatást, kapucsapkodást, villázást, kékeket, hányást, és verekedéseket mutat.
Meglátjuk hány válik valóra.
A helyzet megoldása
(
x45)
Oct 27, 2024 20:18:06
x45)
tyodika
Oct 27, 2024 20:18:29
Nem foltam lekezelő, világos te képesség nélküli SZHARRR?
Oct 27, 2024 20:18:29
Sztrapacska
(
x6)
Oct 27, 2024 20:19:30
x6)
Ráadásul ezt biztosan nem ügyvéd írta,egyik joghoz nem értő próbálja átbaszni a másikat.
Sheldon
(
x2)
Oct 27, 2024 20:19:35
x2)
Ez egy gyönyörű lezárása a hétnek...és még nincs is karácsony...akarommondani Hanuka.
ascites
(
x57)
Oct 27, 2024 20:19:55
x57)
A gyagyásék még mindig a Keletiben strázsálnak? Elvileg most indult el a vonat a macskaól fele.
SnecológusHallgató
(
x4)
Oct 27, 2024 20:20:14
x4)
A lényeg a következő, mindenféle parttalan vitát félretéve:
-Astoki összefosta magát, mint a gólya, mert felfogta valamennyire a borsónyi agyával, hogy a trollok pedofil tartalmakat találtak a PS4-en,
-Kitalálta a mestertervet, hogy azt mondja, ez fotosopp, és a szétrivózott urát felkérte arra, hogy azt kamuzza, a PS4 még a raktárban van,
-Agyagyástörp vonatjegyet vett. Ez két opciót is magával vonz: nincs országbérlete, emiatt a macskaólba csak így jut el, Hegyeshalom-Bécs közötti kiegészítő jegy+1 viszi a Tibit magával, ami ha kiderül, a Golda leszúrja őket francia szakácskéssel.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
-Astoki összefosta magát, mint a gólya, mert felfogta valamennyire a borsónyi agyával, hogy a trollok pedofil tartalmakat találtak a PS4-en,
-Kitalálta a mestertervet, hogy azt mondja, ez fotosopp, és a szétrivózott urát felkérte arra, hogy azt kamuzza, a PS4 még a raktárban van,
-Agyagyástörp vonatjegyet vett. Ez két opciót is magával vonz: nincs országbérlete, emiatt a macskaólba csak így jut el, Hegyeshalom-Bécs közötti kiegészítő jegy+1 viszi a Tibit magával, ami ha kiderül, a Golda leszúrja őket francia szakácskéssel.
Bagolyka
(
x7)
Oct 27, 2024 20:22:38
x7)
Amúgy egyre csak hízol recskás. Komolyan. Pedig nem eszel sokat. Van ennek valami latin neve vajon? 🤔
tralala
Oct 27, 2024 20:22:51
most főzöm, ha gondolod egy csészére a vendégem vagy.
Oct 27, 2024 20:22:51
-
Oct 27, 2024 20:23:22
Endre, a szabadságoddal fizetsz a hétvégi fajtalankodásodért.
Oct 27, 2024 20:23:22
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Oct 27, 2024 20:23:52
x3)
Felszálltak végül a 20:15-re? Fontos lenne tudnom.
Így jött ki a matek.
Darth Tibor
(
x8)
Oct 27, 2024 20:23:59
x8)
Még jó, hogy Golda nemrég fel lett fegyverezve!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
-
Oct 27, 2024 20:24:15
Amúgy egyre csak hízol recskás. Komolyan. Pedig nem eszel sokat. Van ennek valami latin neve vajon? 🤔
Heréltfakszus Segbbekukisz
Oct 27, 2024 20:24:15
ascites
(
x57)
Oct 27, 2024 20:25:36
x57)
Engem még éltet a remény, hogy az írók nem véletlenül úsztatták be a képbe a kést.
Tibi Goldát, Golda Stokit, Stoki Tibit, Tibi Stokit, Stoki Goldát, Golda Tibit, bármelyik fordulat szívmelengető lenne.
Tibi Goldát, Golda Stokit, Stoki Tibit, Tibi Stokit, Stoki Goldát, Golda Tibit, bármelyik fordulat szívmelengető lenne.
tralala
Oct 27, 2024 20:25:45
ez passzolom, de egyébként az alkoholtól hízik, ami a szervek amortizációjával is erőssen összefüggésben van, szóval csak hajrá dagadt sodi
Oct 27, 2024 20:25:45
cucksodi
(
x3)
Oct 27, 2024 20:25:54
x3)
Endre nem is te lennél, ha egy töled teljesen független ügyben nem kevernéd magad nyakig szarba csak azzal, hogy megszólalsz.
Te egy inverz sztár ügyvéd vagy!
puskapoj
Te egy inverz sztár ügyvéd vagy!
Sikura Imolda
Oct 27, 2024 20:26:23
48 órája adta el a Tibi a ps4-et. Elmebeteg 36 órája Tibivel van, de a 36 óra alatt nem ment el a raktárba Tibivel, hogy elenörize a Tibi hazugságát, hogy az nem adta el a PS4-et. Érzi ö is, hogy itt bizony baj van. Ezért fossa ki folyamatosan, remegő kézzel a Szegedi ügyről a flokkokat.
Fontosabb a hímnő prosztata válladéka gargalizálása, mint a vagyona.Azért nem kostolja fel Tibit. A felvétellel, meg majd szívhatja a vérét.
Udórmányok.
Oct 27, 2024 20:26:23
A helyzet megoldása
(
x45)
Oct 27, 2024 20:27:38
x45)
Hány rejtett kamerás felvételt csináltál anyádról miközben fürdik?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Trottel
Oct 27, 2024 20:27:48
Engem még éltet a remény, hogy az írók nem véletlenül úsztatták be a képbe a kést.
Ummvaccsuszéj youtu.be/vmd1qMN5Yo0
Oct 27, 2024 20:27:48
villogó buzihenger
Oct 27, 2024 20:29:15
Ha nem ismerném a rambókendős, két lábon járó szartüszőt, azt hinném hogy egy komlói bányászlámpa világít a kezében, de az kiábrándító módon, csak egy soha vissza nem fizetendő JBL..
Bár inkább bányászlámpa lennék szén porral össze koszolva mint ennek a komlói mauglinak a rabszolgája! Folyamatosan szarabbnál szarabb zenéket nyomat rajtam és kalimpál előttem mint egy debil be LSD-zve!
Oct 27, 2024 20:29:15
ChatGPT
Oct 27, 2024 20:32:23
A jelenség, amit látunk, valóban létezik, és orvosi szempontból “obesitas alcoholica” néven ismert. Ez az állapot akkor fordul elő, amikor valaki nagy mennyiségű alkoholt fogyaszt, miközben az étkezés korlátozott. Az alkohol bőségesen tartalmaz kalóriát, de tápérték nélkül, így könnyen vezet testsúlynövekedéshez anélkül, hogy a táplálkozási szükségletek teljesülnek. Az alkohol kalóriái különösen hajlamosak a hasi régióban lerakódni.
Oct 27, 2024 20:32:23
A helyzet megoldása
(
x45)
Oct 27, 2024 20:35:11
x45)
Kend be a faszod Sütőmargarinnal és keress egy konnektort!
SzertehagyottCuccok
Oct 27, 2024 20:39:45
Bocs de lemaradtam a ps4en talalt kompromittalo anyagokrol. Ps4en hogy tudott szorfozgetni? Xboxon sem lehet akarmit megnezni, foleg hogy korulmenyes a kurzor is.
Mindig van lejjebb...
Oct 27, 2024 20:39:45
juditsasvari
Oct 27, 2024 20:40:36
Azért arra is kíváncsi lennék,hogy mit szólna a Lamantin volt főbérlője arról,hogy Stoki azt állitja,hogy ott "vendègeket" fogadott a cica is és ment a business elmondása alapján.
Oct 27, 2024 20:40:36
Apmz
(
x1)
Oct 27, 2024 20:40:41
x1)
Bocs de lemaradtam a ps4en talalt kompromittalo anyagokrol. Ps4en hogy tudott szorfozgetni? Xboxon sem lehet akarmit megnezni, foleg hogy korulmenyes a kurzor is.
-
Oct 27, 2024 20:41:19
Endre boldogan hurcolja a teljesen leszedált Tibort, aki a világát sem tudja.
Kevesebb mint százezer forintja maradt 2 hétre a következő segélyig. Az éjbe negy a vonatuk. Micsoda boldogság Endre, nincs semmid és senki vagy. Ja bocs, pedofil vagy, és van egy kibontakozó ügyed, ami országos médiahír lesz. Ilyen anyagot nem mindennap látnak még a sokat tapasztalt külföldi nyomozók sem. Mondanám hogy kurva nagy szarban vagy,de tudod te azt. Szerintem vedd be az összes rivót meg kamagrát egyszerre egy kis sörrel, jobban jársz, mert ha ez az anyag napvilágot lát, akkor az eddigi "életed" ahhoz képest örömünnep lesz. Jóból.
Kevesebb mint százezer forintja maradt 2 hétre a következő segélyig. Az éjbe negy a vonatuk. Micsoda boldogság Endre, nincs semmid és senki vagy. Ja bocs, pedofil vagy, és van egy kibontakozó ügyed, ami országos médiahír lesz. Ilyen anyagot nem mindennap látnak még a sokat tapasztalt külföldi nyomozók sem. Mondanám hogy kurva nagy szarban vagy,de tudod te azt. Szerintem vedd be az összes rivót meg kamagrát egyszerre egy kis sörrel, jobban jársz, mert ha ez az anyag napvilágot lát, akkor az eddigi "életed" ahhoz képest örömünnep lesz. Jóból.
Oct 27, 2024 20:41:19
-
Oct 27, 2024 20:42:54
De igen. Éppen ezért lehet ott akár darkwebes tartalom is.
Oct 27, 2024 20:42:54
tralala
Oct 27, 2024 20:43:32
Oct 27, 2024 20:43:32
NAV
Oct 27, 2024 20:48:13
Tax… tax…
Oct 27, 2024 20:48:13
ascites
(
x57)
Oct 27, 2024 20:48:43
x57)
Mondjuk ha bebizonyosodna, hogy kupi volt a lakásában, akkor a kedves főbérlőt csúúúnyán megbasznák, ugyanis ha a lakását prostitúcióra használták, akkor ő a gyakorlat szerint prostitúció elősegítésében lenne bűnös. Úgy mérnék meg, mint egy madamot.
Állambácsi jól megnehezíti, hogy 2-3 prosti összefogjon és egy biztonságos lakásban, egymás támogatásával űzze az ipart.
álbroni
Oct 27, 2024 20:49:39
Tax… tax…
tex.....tex.....
Oct 27, 2024 20:49:39
2006szegyene
Oct 27, 2024 20:50:17
Hogy is tudok képet beilleszteni? Nem link alapján. Egy üzenet a pedofília.
Oct 27, 2024 20:50:17
Apmz
(
x1)
Oct 27, 2024 20:50:43
x1)
sodika.gay
Apmz
(
x1)
Oct 27, 2024 20:51:46
x1)
De mielőtt beilleszted ide, ellenőrizd a linket a biztonság kedvéért, hátha rossz képre mutat a link.
a kurva anyádat, Endre
Sheldon
(
x2)
Oct 27, 2024 20:54:20
x2)
Chrome szinkronizálás funkció.
puszipuszi
Oct 27, 2024 20:55:00
Komoly kérdés, és a reakció midig a lepontozás, már csak ennyi megy itt. A válaszok jobbak lennének.
Oct 27, 2024 20:55:00
Púpszászi napelem
(
x13)
Oct 27, 2024 20:55:30
x13)
Trolloknak 20 ezer forint, stokinak 20 év
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
2006szegyene
Oct 27, 2024 20:56:46

ELEG VOLT PEDOFIL BETEG SZUTYOK!
Oct 27, 2024 20:56:46
Sheldon
(
x2)
Oct 27, 2024 20:57:20
x2)
Mínuszolás a seggfájósoknak jár. Fentebb el lett magyarázva, hogy minden egy folyamat. Gémeskútiában ez a folyamat kicsit lassabb, mint máshol. De ha nem akarsz itt lenni, akkor nem kényszerít senki.
koszos
(
x11)
Oct 27, 2024 20:57:24
x11)
miert kell mindig turelmetlenkedni ?:D
es ha bullshit volt??? mi vanm akkor ?? semmi!!! megy minden tovabb...
a pontiozas meg tok mind1... -+ kit erdekel,ha csak emiatt avgy itt,az problem.
SyntaxError
(
x24)
Oct 27, 2024 20:57:36
x24)
Örökzöld:

De amúgy sodika.gay
-
Oct 27, 2024 20:57:50
A "Régiek" le se szarták a mínuszt. Köszi hogy benéztél.
Oct 27, 2024 20:57:50
vicces fun fact
Oct 27, 2024 20:59:27
meg mielott tovabb terjednek a dezinformaciok, a ps4-en nincs chrome, nincs mas bongeszo csak az alap lebutitott. mas eszkozen nem fogjatok latni mit bongeszett, mert nincs sync. ez nem egy pc, nem lehet telepiteni ra se tor-t se mas bongeszot. 100 db konyvjelzot es 100 db history bejegyzest kepes tarolni.
Oct 27, 2024 20:59:27
Egyvekninemvekni
Oct 27, 2024 21:00:13
Flokk
Oct 27, 2024 21:00:13
Kötőjel
(
x12)
Oct 27, 2024 21:00:52
x12)
soha többé nem írnak ide??
Eazy
(
x11)
Oct 27, 2024 21:02:03
x11)
Durván sárgák a szemeid púp, a májad lehet el se jut a börtönig..
SzárazVekni
Oct 27, 2024 21:02:22
Dagad a vekni:

Oct 27, 2024 21:02:22
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Oct 27, 2024 21:02:43
x3)
Valaki írta, higy készített videót a ps4 adás-vételről. Meg a szatyrot es a csomag cigit is említette.
Azt külön kiemelte, hogy a vásárló inkignitója miatt nem akarja közkinccsé tenni a felvételt.
Péke✌️
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Azt külön kiemelte, hogy a vásárló inkignitója miatt nem akarja közkinccsé tenni a felvételt.
Péke✌️
koszos
(
x11)
Oct 27, 2024 21:03:05
x11)
rivo-sor dolgozik :DDD
SyntaxError
(
x24)
Oct 27, 2024 21:04:07
x24)
A flokk műfaja: matyarázós flokk.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Oct 27, 2024 21:05:04
x3)
Endre, lesz majd késelős flokk még ma éjszaka, mert akkor azt még megvárom.
Nemvoltdurex
(
x13)
Oct 27, 2024 21:05:08
x13)
Dagad a vekni:
Endre az orbit rágók nem eladóak 20k-ért? Akkor technikailag meglenne a PS ára, azt biztosan örömmel fogadnák a rendőrségen!
dogoljmegsodi
(
x5)
Oct 27, 2024 21:05:37
x5)
új Flokk
A helyzet megoldása
(
x45)
Oct 27, 2024 21:06:32
x45)
Flokk műfaja: Helyzetet tisztázós, szereplő bemutatós rivóflokk
SyntaxError
(
x24)
Oct 27, 2024 21:06:43
x24)
Endre, megint meg vagy mentve! Vilmos herceg tud neked segíteni!
juditsasvari
Oct 27, 2024 21:06:52
A Púpos furcsán szivogatja az orrát -tuti toltak a cuccot a kristalyt mindent.
Kíváncsi lennék mi lehet a Tranyónal mennyi minden tiltott szer.
Kíváncsi lennék mi lehet a Tranyónal mennyi minden tiltott szer.
Oct 27, 2024 21:06:52
SyntaxError
(
x24)
Oct 27, 2024 21:07:19
x24)
Flokk műfaja: Helyzetet tisztázós, szereplő bemutatós rivóflokk
Tű pontos :D
Sokkal jobb, mint az én kategorizálásom :D
dogoljmegsodi
(
x5)
Oct 27, 2024 21:08:47
x5)
na jo ezt a 10percet nem szánom rá megvarom a kalapácsot
tralala
Oct 27, 2024 21:10:06
stoki, lefőtt a kávé. iszol?
jah, látom neked is...
erröl majd késöbb
jah, látom neked is...
Oct 27, 2024 21:10:06
SporoloProli
(
x3)
Oct 27, 2024 21:10:45
x3)
Képzeljétek már el, hogy egyáltalán nem ismeritek stokit, és ezt hallgatjátok 10 percig a vonaton. Teljesen elmebeteg.
Ja, és stoki nem felejtjük el a PS4-et, még ha véletlenül sem beszélsz róla akkor se.
Ja, és stoki nem felejtjük el a PS4-et, még ha véletlenül sem beszélsz róla akkor se.
Apmz
(
x1)
Oct 27, 2024 21:11:36
x1)
Endre, hiába tolod a szokásos lamantinos hetyetyét, a PS4 miatt majd a rendőrségen nem lesz rá lehetőséged.
a kurva anyádat, Endre
SyntaxError
(
x24)
Oct 27, 2024 21:11:53
x24)
A 444-es trollszok még Bagolykát is rárakták a képre. Ott van a T betű felett.
juditsasvari
Oct 27, 2024 21:13:14
Vajon melyik vonaton ülhetnek,az érezhető ,hogy Tranyo vele szemben ül.
Újszászra tippeltek full berivózva érkeznek bagolykához :)
Remélem így lesz.
Újszászra tippeltek full berivózva érkeznek bagolykához :)
Remélem így lesz.
Oct 27, 2024 21:13:14
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 27, 2024 21:13:59
x12)
Még mindig vele van a Tranyó, hallatszódott a JBL bekapcsolóhang és a teljesen szétrivózott motyogása is.
Videó alapján KISS-en ülnek, tehány irány Púpszász / Szolnok.
Ki az az Endre bácsi?
Videó alapján KISS-en ülnek, tehány irány Púpszász / Szolnok.
dogoljmegsodi
(
x5)
Oct 27, 2024 21:14:01
x5)
tranyo a vonaton RIADO SZOLNOKI TROLL
Kendra
(
x2)
Oct 27, 2024 21:14:54
x2)
A kékfény műsor yt csatornáján néztem az imént random beajánlott videót úgy hogy abszolút nem volt az eszemben a forum. Erre a következő jelenet pörgött le egy csöves prostit futtató stricit úgy írt le a műsorvezető hogy idézem: Negyvenes éveiben járó, semmihez nem értő munkakerülő ember.
Na itt hangosan felnevettem étellel a számban...
Gondolom mindenki tudja ki jutott eszembe...
Na itt hangosan felnevettem étellel a számban...
Gondolom mindenki tudja ki jutott eszembe...
92 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™