Kérdés, hogy Golda mennyire enged az érzelmi zsarolásnak.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ez egészen addig működött, amíg a németországi és osztrák gazdaság nem volt leszálló ágban, simán játszhatott az ottani bürokratikus rendszerrel, mert rajta kívül van egy csomó migráns, aki ennél nagyobb dolgokat is simán megúsztak (cigányok kimentek dolgozni pár hónapot, igényelték a német hiteleket, a pénz kimentették mercikbe meg bömösökbe majd hazahúztak, vagy migránsok akik Arbeitslosengeldből tartották fent magukat évekig).
Ahogy romlott a költségvetés és beütött a krach (COVID, háború), az ilyeneket szépen sorban választják le a pénzt adó csecsről, nagyon helyesen.
Magyarországon is csak a rendőrlistás baromságával tudta kijátszani az akkori rendszert, azóta már éhendöglött volna, meg a magyarországi szociális háló kvázi nem is létezik.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Párbaj közben be fog nyitni Golda, rikácsol majd neki, hogy kussoljon már, astoki meg összekent veknivel, rúzsosan, kifestett körmökkel mondja majd neki, hogy “Jófan, haggyál már, dolgozok!”
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Golda a macskaól tájékára sem megy már. Gondolom amíg nem csapolja meg a vén kurva borkészleteit, azt csinál amit akar a fáskamrában.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
-Te buzi vagy fiam?
-Nem, hanem hasznos tagja a társadalomnak.
Igazad van abban, hogy a Púpos ostoba, de ha érdeke úgy kívánja, ravasz, alakoskdásban, tekergésben egész jó volt.
De egyrészt ez a képessége a a látvanyos szellemi leépüléssel elenyészni látszik, másrészt mint rámutattak fentebb, csökken a társadalmi parazitizmusra berendezkedettek mozgástere.
Igaz,hazautazásra hivatkozva rövidebb időre kérheti a felfüggesztést, de azt azért indokolni kell, és az AMS a hosszabb be időszakokat nem kedveli, a Gyagyásnak meg már rég kitellett a becsülete. Miért is lennének jóindulatúak egy makogó fehércigánnyal?
Én inkább arra tippelnék, hogy a vizsgálat alapján már felfüggesztették a folyósítást, ez a buzi, ha kézbesítették is neki a végzést, nem vette át, elhányta valahol. De különben sem tudja megfellebbezi a végzést, ahhoz semmi kapacitása. Pénzt viszont egy darabig semmiképpen nem kap, maradt a macskaól.

Stoki! Lehet összemérni a fejetek nagyságát az Atletico Madrid török veknijével, Caglar Soyuncuvel.
Stoki! Lehet összemérni a fejetek nagyságát az Atletico Madrid török veknijével, Caglar Soyuncuvel.
Mehetsz is pihenni
Punszisza a lekjopp!
Fehér négyzetet a twinkyboyra, hahó!
A vén kurva szerintem egy dohos rökamiében tarolhatja az osszeharácsolt forcsikat.
Ha lehet egy tippem akkor Golda kezébe vette az irányítást újra, és hamarosan elkezdi átnézni a korcs hazamenekített szarjait, hogy mi tehető pénzzé belőlük. Ebből persze kurva nagy perpatvarok lesznek, de ez nekünk csak jó. Amilyen trehány putris szardarab mindkettő biztos, hogy eladhatatlan állapotban van mindene, VR szemüveg egy karral kábelek nélkül, bepenészedett PS5 kontrollerrel,.
A médiabirodalom az enyészeté vált, pedig ha jól megőrzi az eszközeit egyfajta biztonsági háló lehetett volna. Pénz abból már nem lesz.
Legyen az a tét, hogy egy corgiért kiállsz a Mariahilfer közepére és kiabálod, hogy "Ich erhalte keine Notstandshilfe" majd pörögj a púpodon.
Ki az az Endre bácsi?
A rút askenázinál nem érvényesül a karácsonyi ajándék.
A jó portás csak baszik!
Break, Endi!
Valoszinüleg a Dózsa Győrgy 42 található dohányboltba meg a Dózsa Győrgy 46 található Privi nevü boltba jár ki sőrért. Ezeknél kéne érdeklődni, hogy látják e gyakran, vagy Golda hordja e nedűt neki. Mondjuk a Soproni alapján, szerintem a korcs hordda, Golda lehet valami olcsóbbat vinne neki.

Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
barbi fagyizó ooaaaaaaaaaaaaaaaaaargghhhh
Mint palotai beépült trollsz, bármikor el tudok látogatni a drégelyvárba, esetleg kisebb trollkodácsokat, csibészkedéseket vállalok igény szerint.
Kinek nagyobb a feje?
Azt a kurvaeget de ferde az orra most ezek mellett a fényviszonyok miatt. Szerintem szóljunk renátónak hogy ezt ki kell egyenesíteni a másik oldalról.
A hangulat jóindulatú és tréfás
Én Endrét kérem karácsonyra, de ne a fa alatt legyen, hanem legyen rá felakasztva.
Akkor már meg is lehetne gyújtani, mint a csillagszórót.
Életében először szép látvány lehetne!
Nem szegény, azoknak azért általában van méltósága. A Gyagyás egy underclass lumpenproli.
Faszom
Most abban reménykedik, ha felfüggeszteti a segêlyt, a nyomozás is véget ér, hiszen okafogyottá válik. Aztán amikor februárban újra kérvényezi, majd előröl kezdődik, talán másik előadóval.
És addig miből vegetál?
Tiktikből? xD
Vagy a hód kurva anyja fél ebédjeiből meg szaros kopejkáiból?
(lasszó)Fasz van itt nem remény.
Csak a szokásos valóságtagadás, csak a megszokottnál extrémebb mértékben.
De hát ÜGYE a baj is extrémebb a megszokottnál 😉
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
A Google maps szerint az Újszász-Bécs távolság 334 km gyalog, vagyis 76 óra. Napi tizenhat órával számolva öt nap alatt Bécsbe is ér.
Gyagyás, szerezz egy sátrat, hálózsákot, mert sokat fogsz kutyagolni mostanában!
Csak nehogy az Óbarok északi pihenőben legyen az egyik alaptábor. Ugyanis ott sem szívesen látott vendég asodi.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen

A kerülők miatt adjunk hozzá egy extra napot!
És ameddig erre várunk:

Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
Anno láttam egy videót, ahol a bíróságra berántott kisebbségi arc ténylegesen kifizettette a vonatjegyét a bírósággal, mondván "nincs pénze így hazamenni" meg "kötelező volt idejönnie, akkor fizessék is ki neki".
Sodrákot is megnézném, ahogy ezt bepróbálja a remek némettudásával. "TICKET!!! TICKET!!! GELD!!!! T I C K E T!!!"
Esetleg ha már ott van egy Soproni árát is igyekszik beszedni "Soproni geld! Bír! Gut bír! Ih hájsz mászt drinken! Ih bin alkoholista!"
„Miért ne adhatnám el? A részletet te fizeted” Klapka Tiborsz ars poeticája
Egyszer próbálta utánozni magát, az se jött össze az odaégett steakkel, egyrészt. Másrészt akkor is csak nyammogott rajt, most még annyira se bírná a gyomrocska.
Elég csak visszanézni pár random flokkot 5 évvel ezelőttről.
youtu.be/2sJJAuHf0K0
Itt még Berlinben éltünk, nagy az örömködés, hogy az Espresstónál hagyni fogják Java projectekhez hozzányúlni. Ezt ő előléptetésnek fogja fel. :)
Jogsi megszerzésről delirált már akkor is. "Jövő héten" elkezdi a Kresz-t majd egy intenzív magyar vezetés után visszamegy Berlinbe a jogsival ... hány hónap alatt nem sikerült végül megszerezni? :) Itt még Golda hóddal mentek az "utazós live-ok" Debreceni virágkarneválra.
Angolt is fogunk tanulni mert "nem érti a németeket amikor karattyolnak"???
És aki azt mondja, hogy Stoki "jól elvan" és kevesli amit kapott az nézze meg ezt a két képet. 5 év alatt öregedett 25-öt a Stoki, biztos minden O meg K :)

Na meg ez idő alatt a "jójójó téged is tiltyalak a kecibe" megszokástól is búcsúztunk.
A pedofil egy fél sörre valóért szépen térdre ereszkedett és feloldott mindenkit tegnap :)
Kurva lettél Endre és most szopsz :)
Ki az az Endre bácsi?
Ebben a "Keresd a hasonlóságot" játékban csupán egy dolgot találtam.

És aki azt mondja, hogy Stoki "jól elvan" és kevesli amit kapott az nézze meg ezt a két képet. 5 év alatt öregedett 25-öt a Stoki, biztos minden O meg K :)
files.catbox.moe/fr6sgi.png
Jól fan fhaszóm, majd elmegyünk fodrászhoz is. Aztán megszépül asodi. Na kihívásozás 30 forintosokért, csá!
forum.sodika.org/?pageNo=11637&highlight=1179025#comment-1179025
Remélem, minden nap behívják másnapra raportra, ö meg mondja minden nap, hogy amig nincs pénz, addig nem tudja eljátszani a Bécsi hajléktalant, mint az utóbbi 8 hónapban.
Nem ez volt az? Arra emlékszem, hogy ugyanígy az Újszászi retkes konyhában ücsörgött Karácsony környékén.
youtu.be/_AO1hcjOX4Y?t=5366
Zért már itt is voltak szép mondatok:
(1) Páty: "életem egyik legszorgalmasabb időszaka volt";
(2) "a Kovács Vera a Kolosy téren egy viszonylagos luxuskörnyezetbe befogadott"
C-kristálybú!
Csak szipákóni kő, oszt jó napot.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Valóban ugyanitt bohóckodott, de az nem live volt, hanem kőkemény flokk. Benne pl. a híres tranyó excellel.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
És aki azt mondja, hogy Stoki "jól elvan" és kevesli amit kapott az nézze meg ezt a két képet. 5 év alatt öregedett 25-öt a Stoki,
Brutális a leépülés.
A tekintete is teljesen megfakult.
Mint a kifacsart citromhély:
savanyú, nyomott, kukába való.
Régi szép idők ekkor még beengedték a Nagy Házba, mára csak macskahugyos ól maradt.
legyünk együtt és alkossunk. Szeretném rádáldozni a 10 szeresét is. :D ezt a marhát !
KURVArangy
Nagy kedvencem az évértékelők újranézése év végén. Olyanokat röhögök az elmebeteg tévképzetein, hogy néha átmegyek a másik szobába. Nagy kár, hogy az elmúlt évben nem volt. Bár már nem is nagyon lenne értelme.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Jól jönne most ez a 3/4 millió fütyi gyagya?
Spanyol tanulás az új jogsi, angolozás, python tanulás? *ásít* igazán felfordulhatnál már Endre!
"A nyhukhajom, a phiszthonsákh étyh a tytabijitátyh asz mejjetthem mekfhan"
🤣🤣🤣
Hehe, helyette én tettem ki 2 hétre a bérleményéből ezt a rossz buzit.
Ez egy rossz köcsög, csíravirág!
Na ezért a kommentert jottem!
Elmebeteg, mi az a Német bakkkártya? :) Ebből is látszik, hogy te csak irod, frissíted a faszságaidat az excelekbe is, de aztán azokat már nagyon nem figyeled. Mivel ha tényleg figyelnéd, akkor azt a bakkkártyát is kijavítottad volna utólag bankkártyára.
Na na, és a büntetések?
Csoro koporso
MaxPayne
(
x24)
Dec 10, 2024 07:11:11
x24)
Ez is megakasztja a folyamatot. A Recskást mi debilnek tartjuk, de kétségtelen, hogy kiválóan ért a bürokratikus rendszerek packázásaihoz.
Most abban reménykedik, ha felfüggeszteti a segêlyt, a nyomozás is véget ér, hiszen okafogyottá válik. Aztán amikor februárban újra kérvényezi, majd előröl kezdődik, talán másik előadóval.
És addig? Golda simán türi majd, hogy ott fókaüvölt neki minden nap pár ezer forintért, hogy legalább azt a napi 8-10 alsópolcos sört meg tudja inni?Most abban reménykedik, ha felfüggeszteti a segêlyt, a nyomozás is véget ér, hiszen okafogyottá válik. Aztán amikor februárban újra kérvényezi, majd előröl kezdődik, talán másik előadóval.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 10, 2024 07:18:40
x21)
Ez is megakasztja a folyamatot. A Recskást mi debilnek tartjuk, de kétségtelen, hogy kiválóan ért a bürokratikus rendszerek packázásaihoz.
Ez egészen addig működött, amíg a németországi és osztrák gazdaság nem volt leszálló ágban, simán játszhatott az ottani bürokratikus rendszerrel, mert rajta kívül van egy csomó migráns, aki ennél nagyobb dolgokat is simán megúsztak (cigányok kimentek dolgozni pár hónapot, igényelték a német hiteleket, a pénz kimentették mercikbe meg bömösökbe majd hazahúztak, vagy migránsok akik Arbeitslosengeldből tartották fent magukat évekig).
Ahogy romlott a költségvetés és beütött a krach (COVID, háború), az ilyeneket szépen sorban választják le a pénzt adó csecsről, nagyon helyesen.
Magyarországon is csak a rendőrlistás baromságával tudta kijátszani az akkori rendszert, azóta már éhendöglött volna, meg a magyarországi szociális háló kvázi nem is létezik.
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 10, 2024 07:28:42
x8)
Akkor kimondható, hogy lezárult egy AMS. S lezárult a Tranyózás is. Hiszen a Tranyózást az AMS szponzorálta.
Heki a traki
Darth Tibor
(
x8)
Dec 10, 2024 07:33:19
x8)
És addig? Golda simán türi majd, hogy ott fókaüvölt neki minden nap pár ezer forintért, hogy legalább azt a napi 8-10 alsópolcos sört meg tudja inni?
Párbaj közben be fog nyitni Golda, rikácsol majd neki, hogy kussoljon már, astoki meg összekent veknivel, rúzsosan, kifestett körmökkel mondja majd neki, hogy “Jófan, haggyál már, dolgozok!”
Endre priusza
(
x11)
Dec 10, 2024 07:37:39
x11)
És addig? Golda simán türi majd, hogy ott fókaüvölt neki minden nap pár ezer forintért, hogy legalább azt a napi 8-10 alsópolcos sört meg tudja inni?
Golda a macskaól tájékára sem megy már. Gondolom amíg nem csapolja meg a vén kurva borkészleteit, azt csinál amit akar a fáskamrában.
Endre priusza
(
x11)
Dec 10, 2024 07:42:29
x11)
-Te buzi vagy fiam?
-Nem, hanem hasznos tagja a társadalomnak.
Angelina Proli
Dec 10, 2024 08:11:18
Igazad van abban, hogy a Púpos ostoba, de ha érdeke úgy kívánja, ravasz, alakoskdásban, tekergésben egész jó volt.
De egyrészt ez a képessége a a látvanyos szellemi leépüléssel elenyészni látszik, másrészt mint rámutattak fentebb, csökken a társadalmi parazitizmusra berendezkedettek mozgástere.
Igaz,hazautazásra hivatkozva rövidebb időre kérheti a felfüggesztést, de azt azért indokolni kell, és az AMS a hosszabb be időszakokat nem kedveli, a Gyagyásnak meg már rég kitellett a becsülete. Miért is lennének jóindulatúak egy makogó fehércigánnyal?
Én inkább arra tippelnék, hogy a vizsgálat alapján már felfüggesztették a folyósítást, ez a buzi, ha kézbesítették is neki a végzést, nem vette át, elhányta valahol. De különben sem tudja megfellebbezi a végzést, ahhoz semmi kapacitása. Pénzt viszont egy darabig semmiképpen nem kap, maradt a macskaól.
Dec 10, 2024 08:11:18
Mit Kártyen Bitte
Dec 10, 2024 08:13:59

Dec 10, 2024 08:13:59
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 10, 2024 08:30:11
x17)
Mehetsz is pihenni
Kendra
(
x2)
Dec 10, 2024 08:30:31
x2)
Félig off: Tegnap a Thaiföldi magyarközpont videóit néztem amikor is random szembejött egy videójuk a Ladyboyok átműtéséről. Részletesen elmutogatta a srác hogy a nemiszervet hogyan alakítják ki. Egy gyümölcshéjjal demonstrálta hogy fordítják be a faszt. Még azt is hozzátette hogy gyakorlatilag egy faszt baszik meg az aki ilyen ladyboyal szexel.
Mondanom se kell hogy Sodi nagy szerelméről és Sodi szexuális orientációjáról tájékoztatnom kellett a csatorna nézőit, támogató komment formájában. 😂
Mondanom se kell hogy Sodi nagy szerelméről és Sodi szexuális orientációjáról tájékoztatnom kellett a csatorna nézőit, támogató komment formájában. 😂
kérdezhetek valamit
(
x2)
Dec 10, 2024 08:50:16
x2)
Fehér négyzetet a twinkyboyra, hahó!
Felperes
Dec 10, 2024 08:50:41
Én azért titkon bízok benne, hogy találsz egy munkát, hogy aztán azon őrlődhess milyen kínkeservesen tudtál bejutni valami gányoldába és az onnan befolyó összegből két országban is behajtókat küldök rád meg a kurva anyád számláira, mocskos féreg :)
Akárhogy is alakul, le lettél győzve te kis csúszó-mászó.
Akárhogy is alakul, le lettél győzve te kis csúszó-mászó.
Dec 10, 2024 08:50:41
Nem vágom a jelszavam
Dec 10, 2024 08:51:48
Ejjel lefotozod anyad kartyajat,mint ahogy a tibi cainalta veled ?
Dec 10, 2024 08:51:48
Bubuka
(
x13)
Dec 10, 2024 09:01:39
x13)
Ejjel lefotozod anyad kartyajat,mint ahogy a tibi cainalta veled ?
A vén kurva szerintem egy dohos rökamiében tarolhatja az osszeharácsolt forcsikat.
Ha lehet egy tippem akkor Golda kezébe vette az irányítást újra, és hamarosan elkezdi átnézni a korcs hazamenekített szarjait, hogy mi tehető pénzzé belőlük. Ebből persze kurva nagy perpatvarok lesznek, de ez nekünk csak jó. Amilyen trehány putris szardarab mindkettő biztos, hogy eladhatatlan állapotban van mindene, VR szemüveg egy karral kábelek nélkül, bepenészedett PS5 kontrollerrel,.
A médiabirodalom az enyészeté vált, pedig ha jól megőrzi az eszközeit egyfajta biztonsági háló lehetett volna. Pénz abból már nem lesz.
csendes többség
Dec 10, 2024 09:10:47
Dec 10, 2024 09:10:47
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 10, 2024 09:15:50
x3)
Hahó
(
x136)
Dec 10, 2024 09:21:01
x136)
Pedofil indítsd a lájvot, párbajozz az ams bácsival!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Hekaté
Dec 10, 2024 09:25:08
Tegnap a gayza folyton elnémította (szerinte ez baromira vicces), pedig a Bándy Kata ügyről makogott éppen valamit.
Dec 10, 2024 09:25:08
nmthrwwy420
(
x12)
Dec 10, 2024 09:26:53
x12)
Pedofil indítsd a lájvot, párbajozz az ams bácsival!
Legyen az a tét, hogy egy corgiért kiállsz a Mariahilfer közepére és kiabálod, hogy "Ich erhalte keine Notstandshilfe" majd pörögj a púpodon.
Hahó
(
x136)
Dec 10, 2024 09:29:55
x136)
Pedofil, hogy saccolod, megjön ma a segélyke? :))))))))
MaxPayne
(
x24)
Dec 10, 2024 09:31:14
x24)
Ki mer még menni az utcára a pedofil púpszászon?
Nehogy aztán baj legyen, hisz olyan nehezen gyógyul!
Hahó
(
x136)
Dec 10, 2024 09:31:41
x136)
Nem csak az amsnak írj autileveleket, írjál a jézuskának is, hogy segélyt kérsz a fa alá. Hátha ez segít.:)
Teknös
Dec 10, 2024 09:35:23
Nem csak az amsnak írj autileveleket, írjál a jézuskának is, hogy segélyt kérsz a fa alá. Hátha ez segít.:)
Nekem szokott ez az idóta. Dec 10, 2024 09:35:23
Angyal
Dec 10, 2024 09:40:19
Nekem írt, hogy azt szeretné, ha a Mercivel tölthetne egy hetet. Áthúztam a papíron, hogy Merci, ráírtam, hogy TIBOR, és visszaküldtem a levelét.
Dec 10, 2024 09:40:19
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Dec 10, 2024 09:50:30
x7)
A rút askenázinál nem érvényesül a karácsonyi ajándék.
Skynetsodi
(
x2)
Dec 10, 2024 09:51:01
x2)
Remélem nem utolsó napra hagyod a karácsonyfát. Addigra már az összes szépet megveszik.
Nekem se könnyű
Endre priusza
(
x11)
Dec 10, 2024 09:54:42
x11)
Break, Endi!
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 10, 2024 09:55:46
x23)
Ki mer még menni az utcára a pedofil púpszászon?
Valoszinüleg a Dózsa Győrgy 42 található dohányboltba meg a Dózsa Győrgy 46 található Privi nevü boltba jár ki sőrért. Ezeknél kéne érdeklődni, hogy látják e gyakran, vagy Golda hordja e nedűt neki. Mondjuk a Soproni alapján, szerintem a korcs hordda, Golda lehet valami olcsóbbat vinne neki.

ál broni
Dec 10, 2024 09:57:16
barbi fagyizó ooaaaaaaaaaaaaaaaaaargghhhh
Dec 10, 2024 09:57:16
Palotai troll
Dec 10, 2024 09:59:48
Természetesen Tajgi megfigyelése is zavartalan…..
Mint palotai beépült trollsz, bármikor el tudok látogatni a drégelyvárba, esetleg kisebb trollkodácsokat, csibészkedéseket vállalok igény szerint.
Dec 10, 2024 09:59:48
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Dec 10, 2024 10:01:28
x4)
Kinek nagyobb a feje?
Azt a kurvaeget de ferde az orra most ezek mellett a fényviszonyok miatt. Szerintem szóljunk renátónak hogy ezt ki kell egyenesíteni a másik oldalról.
-
Dec 10, 2024 10:03:05
Én Endrét kérem karácsonyra, de ne a fa alatt legyen, hanem legyen rá felakasztva.
Dec 10, 2024 10:03:05
-
Dec 10, 2024 10:07:02
Akkor már meg is lehetne gyújtani, mint a csillagszórót.
Életében először szép látvány lehetne!
Dec 10, 2024 10:07:02
Zsibuci
(
x5)
Dec 10, 2024 10:07:04
x5)
Endre, a legközelebbi párbajt a másik tranyóbaszóval csináljátok pisztollyal, vagy karddal! Arra még én is donate-elnék!
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 10, 2024 10:17:45
x13)
Aszonya a pedofil tegnap Alinak: "majd apránként építkeszem"
Értette ezt a kihívásokhoz szükséges hagyma(!) és wc-papír(!) beszerzésére :DDDD
Hát, tényleg nagyon messze vagyunk már az ezer eurós kütyüzésektől, meg a 600 eurós konyha setup fejlesztéstől (amit egyszer használt). Jaj, nagyon nevetek.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Értette ezt a kihívásokhoz szükséges hagyma(!) és wc-papír(!) beszerzésére :DDDD
Hát, tényleg nagyon messze vagyunk már az ezer eurós kütyüzésektől, meg a 600 eurós konyha setup fejlesztéstől (amit egyszer használt). Jaj, nagyon nevetek.
Klohek
(
x12)
Dec 10, 2024 10:22:28
x12)
Amennyiben szalonnához, vagy uborkához, kapcsolódó kihívás lesz, akkor azt duplán vegyél, ha még nem adtad vissza anyádnak...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
sörtötbontok
(
x8)
Dec 10, 2024 10:23:45
x8)
Endre, nagyon lecsúsztunk...
Van valami tanulság?
Többen kérdezik.
Van valami tanulság?
Többen kérdezik.
HTC Vive
(
x2)
Dec 10, 2024 10:25:32
x2)
Végre megvannak az időpontok amikor a púpos le tudja húzni Goldát:

MaxPayne
(
x24)
Dec 10, 2024 10:25:38
x24)
A végén kénytelen lesz a pedofil visszatérni a trash-gasztro vonalhoz. A gombáshal volt talán a legszélesebb körben elterjedt performansza.
Rántsd ki a lasszófaszodat endre, aztán egyétek meg anyáddal!
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Dec 10, 2024 10:31:17
x4)
Mekkora egy öngyűlölő transz buzi vagy endre :D hogy felcsillant a szemed a fekete rúzsra meg a körömlakkra
Endre priusza
(
x11)
Dec 10, 2024 10:31:48
x11)
Endre, megjött már Delirium Tremens barátod? Mi már nagyon várjuk a közös lájvjaitokat! Alkossatok együtt!
kramalon
(
x8)
Dec 10, 2024 10:35:01
x8)
Most esik le, Kiss Endre Farkas, te szegény vagy?? :OO
Nem szegény, azoknak azért általában van méltósága. A Gyagyás egy underclass lumpenproli.
Kendra
(
x2)
Dec 10, 2024 10:35:11
x2)
Stoki tekerd be magad wcpapírral és takarodj a porondra!
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Dec 10, 2024 10:37:44
x4)
Legalja cigány csóró tiktokkerekkel váltál egyenlővé,sőt még ők is feletted vannak recskás!
Lesz akkor recskarácsony?
Lesz akkor recskarácsony?
kramalon
(
x8)
Dec 10, 2024 10:39:18
x8)
Nem értem. Miért nem megy el egy céghez programozni? Egyáltalán miért kellett felmondania az Atosnál?
Faszom
kramalon
(
x8)
Dec 10, 2024 10:42:57
x8)
Gyagyás, mostantól a vonatot nem tudod majd kifizetni. Mi a terv ha beránt az AMS vagy a bíróság? Seggberakatod magad a kalauzzal mint Tibor? Stoppolsz az M1-en? Bliccelsz?
Faszom
horgász
(
x10)
Dec 10, 2024 10:45:59
x10)
És addig miből vegetál?
Tiktikből? xD
Vagy a hód kurva anyja fél ebédjeiből meg szaros kopejkáiból?
(lasszó)Fasz van itt nem remény.
Csak a szokásos valóságtagadás, csak a megszokottnál extrémebb mértékben.
De hát ÜGYE a baj is extrémebb a megszokottnál 😉
Endre priusza
(
x11)
Dec 10, 2024 10:46:50
x11)
Gyagyás, mostantól a vonatot nem tudod majd kifizetni. Mi a terv ha beránt az AMS vagy a bíróság? Seggberakatod magad a kalauzzal mint Tibor? Stoppolsz az M1-en? Bliccelsz?
A Google maps szerint az Újszász-Bécs távolság 334 km gyalog, vagyis 76 óra. Napi tizenhat órával számolva öt nap alatt Bécsbe is ér.
Gyagyás, szerezz egy sátrat, hálózsákot, mert sokat fogsz kutyagolni mostanában!
Kakaspina
(
x24)
Dec 10, 2024 10:48:55
x24)
Csak nehogy az Óbarok északi pihenőben legyen az egyik alaptábor. Ugyanis ott sem szívesen látott vendég asodi.
Bubuka
(
x13)
Dec 10, 2024 10:53:14
x13)

Endre priusza
(
x11)
Dec 10, 2024 10:54:11
x11)
A kerülők miatt adjunk hozzá egy extra napot!
Endre priusza
(
x11)
Dec 10, 2024 10:55:15
x11)
Endre, ne aggódj! Ha már a börtönben ülsz, a BV ingyen szállít téged busszal az újabb tárgyalásaidra!
HTC Vive
(
x2)
Dec 10, 2024 10:57:56
x2)
Endre, ne aggódj! Ha már a börtönben ülsz, a BV ingyen szállít téged busszal az újabb tárgyalásaidra!
És ameddig erre várunk:

Hurvinyek
Dec 10, 2024 11:00:16
Anno láttam egy videót, ahol a bíróságra berántott kisebbségi arc ténylegesen kifizettette a vonatjegyét a bírósággal, mondván "nincs pénze így hazamenni" meg "kötelező volt idejönnie, akkor fizessék is ki neki".
Sodrákot is megnézném, ahogy ezt bepróbálja a remek némettudásával. "TICKET!!! TICKET!!! GELD!!!! T I C K E T!!!"
Esetleg ha már ott van egy Soproni árát is igyekszik beszedni "Soproni geld! Bír! Gut bír! Ih hájsz mászt drinken! Ih bin alkoholista!"
Dec 10, 2024 11:00:16
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 10, 2024 11:04:23
x23)
Elmebeteg, elbasztad a nyugati (Német, Osztrák) életet. Elbasztad a Twitch, Youtube karriert is. Ezek után, mért ne pont a tiktok koldus karriert basznád majd el?
kérdezhetek valamit
(
x2)
Dec 10, 2024 11:07:40
x2)
A végén kénytelen lesz a pedofil visszatérni a trash-gasztro vonalhoz. A gombáshal volt talán a legszélesebb körben elterjedt performansza.
Egyszer próbálta utánozni magát, az se jött össze az odaégett steakkel, egyrészt. Másrészt akkor is csak nyammogott rajt, most még annyira se bírná a gyomrocska.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 10, 2024 11:16:27
x3)
Némi szerencsével elég ideig jegelik endre ügyét az ÁMÉSZ- nál ahhoz, hogy kiderüljön semmi köze Osztrákiához.
Pár hét múlva már hiába tartja a markát hetekig tartó folyamatos Gémeskúti tartózkodás után.
Nem fog tudni semmiféle igazolást bemutatni a kinttartózkodásról.
A jogászisten majd előadja, hogy ha van pénz, akkor van Ausztria is?
Ha nincs pénz, akkor lakik anutájánál? Miféle éhező osztrák hajléktalan az, akinek van állandó lakhelye Magyarországon és van mit ennie-innia is. Még a lerészegedésré is fussssa .
Tényleg csak endre tud még abban hinni, hogy itt gyün még píz, csak nagyon kell akarnia.
Pár hét múlva már hiába tartja a markát hetekig tartó folyamatos Gémeskúti tartózkodás után.
Ha nincs pénz, akkor lakik anutájánál? Miféle éhező osztrák hajléktalan az, akinek van állandó lakhelye Magyarországon és van mit ennie-innia is. Még a lerészegedésré is fussssa .
Tényleg csak endre tud még abban hinni, hogy itt gyün még píz, csak nagyon kell akarnia.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 10, 2024 11:17:01
x47)
Milyen érzés látni, hogy mindenben igazunk volt és olyan helyzetbe kerültél, amit előre megmondtunk? Na? NA???
Te nyomorék :DD
Te nyomorék :DD
D_Dezső
(
x29)
Dec 10, 2024 11:23:12
x29)
És még vannak, akik itt hupákolnak, hogy milyen vidáman éldegél, meg a trollok (és a gyagyás) semmit nem tudnak csinálni, 20 év alatt nem sikerült semmit elérni.
youtu.be/2sJJAuHf0K0
Itt még Berlinben éltünk, nagy az örömködés, hogy az Espresstónál hagyni fogják Java projectekhez hozzányúlni. Ezt ő előléptetésnek fogja fel. :)
Jogsi megszerzésről delirált már akkor is. "Jövő héten" elkezdi a Kresz-t majd egy intenzív magyar vezetés után visszamegy Berlinbe a jogsival ... hány hónap alatt nem sikerült végül megszerezni? :) Itt még Golda hóddal mentek az "utazós live-ok" Debreceni virágkarneválra.
Angolt is fogunk tanulni mert "nem érti a németeket amikor karattyolnak"???

max5enutálnak
(
x47)
Dec 10, 2024 11:26:41
x47)
Hisztis kis buzikkal nem kell túl sokat foglalkozni. Aki feszt rinyál, hogy nincs agyonverve minden nap a pedofil, meg nem zárattuk helyette börtönbe és nem vettük el tőle 1 éve a segélyt, azt meg kell hagyni a saját poklában égni, mert ő minden nap arra ébred, hogy még egy ilyen búbánatos, összeaszott nyomorékra is irigy.
nmthrwwy420
(
x12)
Dec 10, 2024 11:32:16
x12)
Na meg ez idő alatt a "jójójó téged is tiltyalak a kecibe" megszokástól is búcsúztunk.
A pedofil egy fél sörre valóért szépen térdre ereszkedett és feloldott mindenkit tegnap :)
Kurva lettél Endre és most szopsz :)
HTC Vive
(
x2)
Dec 10, 2024 11:32:33
x2)
Ebben a "Keresd a hasonlóságot" játékban csupán egy dolgot találtam.

Stokika
Dec 10, 2024 11:34:41
files.catbox.moe/fr6sgi.png
Jól fan fhaszóm, majd elmegyünk fodrászhoz is. Aztán megszépül asodi. Na kihívásozás 30 forintosokért, csá!
Dec 10, 2024 11:34:41
Karib
(
x10)
Dec 10, 2024 11:36:21
x10)
Trollégák! Újfent érdeklődnék, elérhető valahol a hírhedt "alkossunk együtt" flokk, amit a faszpinásnak készített, maratoni időtartamban? Emlékeim szerint ebben sorra vette az addigi költségeket.
Ehhez mit szólsz, csóró?
Dec 10, 2024 11:36:23
Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni.
Igen.
Ez tényszerűen így van.
Igen.
Ez tényszerűen így van.
forum.sodika.org/?pageNo=11637&highlight=1179025#comment-1179025
Dec 10, 2024 11:36:23
D_Dezső
(
x29)
Dec 10, 2024 11:41:54
x29)
"Mostantól minden más lesz" flokk 2019-ből.
youtu.be/HVkE9QXSTUY?t=737
Napi 1! sörrel és a kaján kívül napi 9000 Ft-ot költhet el szabadon. Túl sok az adós és mostantól nem-et kell mondani.
"Nyugodt és kreatív videó gyártás összes feltétele megvan"
"Kiszámíthatóan fogunk előre haladni"
Parádés ezeket visszanézni. :)
A következő másfél évben a 39.-ik szülinapjáig elakarja érni, hogy php fejelsztőből java fejlesztő legyen több pénzért.
Itt még csak -5000 volt a hitelkártyákon és -3000 dispo tartozás :)
Napi 1! sörrel és a kaján kívül napi 9000 Ft-ot költhet el szabadon. Túl sok az adós és mostantól nem-et kell mondani.
A következő másfél évben a 39.-ik szülinapjáig elakarja érni, hogy php fejelsztőből java fejlesztő legyen több pénzért.
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 10, 2024 11:44:09
x23)
Némi szerencsével elég ideig jegelik endre ügyét az ÁMÉSZ- nál ahhoz, hogy kiderüljön semmi köze Osztrákiához.
Remélem, minden nap behívják másnapra raportra, ö meg mondja minden nap, hogy amig nincs pénz, addig nem tudja eljátszani a Bécsi hajléktalant, mint az utóbbi 8 hónapban.
D_Dezső
(
x29)
Dec 10, 2024 11:46:13
x29)
Trollégák! Újfent érdeklődnék, elérhető valahol a hírhedt "alkossunk együtt" flokk, amit a faszpinásnak készített, maratoni időtartamban? Emlékeim szerint ebben sorra vette az addigi költségeket.
Nem ez volt az? Arra emlékszem, hogy ugyanígy az Újszászi retkes konyhában ücsörgött Karácsony környékén.
Balszerencse
Dec 10, 2024 11:50:49
Azért arra kíváncsi leszek, hogy a vásárlásból érkező, semmihez sem hasonlítható dopamin löketet miből fogja beszerezni a recskás, főleg pénz nélkül.
Dec 10, 2024 11:50:49
HTC Vive
(
x2)
Dec 10, 2024 11:56:11
x2)
Zért már itt is voltak szép mondatok:
(1) Páty: "életem egyik legszorgalmasabb időszaka volt";
(2) "a Kovács Vera a Kolosy téren egy viszonylagos luxuskörnyezetbe befogadott"
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 10, 2024 11:56:43
x3)
Azért arra kíváncsi leszek, hogy a vásárlásból érkező, semmihez sem hasonlítható dopamin löketet miből fogja beszerezni a recskás, főleg pénz nélkül.
C-kristálybú!
Csak szipákóni kő, oszt jó napot.
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 10, 2024 11:58:33
x8)
Ezt a jövőt álmodtad magadnak Endre???
Semmi vízió a jövőre tekintettel. Csak arra kell a pénz, hogy az alkoholizmusodból eredő elvonási tüneteidet enyhítsed. Igazából már nem is akar semmit. Ez a shiker. Igaz Endre???
Heki a traki
Semmi vízió a jövőre tekintettel. Csak arra kell a pénz, hogy az alkoholizmusodból eredő elvonási tüneteidet enyhítsed. Igazából már nem is akar semmit. Ez a shiker. Igaz Endre???
Karib
(
x10)
Dec 10, 2024 11:59:02
x10)
Valóban ugyanitt bohóckodott, de az nem live volt, hanem kőkemény flokk. Benne pl. a híres tranyó excellel.
Karib
(
x10)
Dec 10, 2024 12:00:26
x10)
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 10, 2024 12:01:18
x23)
LOL, elmebeteg, a trollok már 2022.01.05-én megmondták, hogy a macskaólba végzed.
"5-én a tanszék megismerhette SoDI jövőbeli vackát, a korábban már sokat emlegetett púpszászi macskaólat, mivel Golda már nem bírta tovább hallgatni a fia értelmetlen live-os hablatyolását és kiutasította a melléképületbe."
Még mindig fent tartod, hogy te semmiről nem tehetsz? Na de akkor a trollok honnan tudták többek közt a fentit is előre?
"5-én a tanszék megismerhette SoDI jövőbeli vackát, a korábban már sokat emlegetett púpszászi macskaólat, mivel Golda már nem bírta tovább hallgatni a fia értelmetlen live-os hablatyolását és kiutasította a melléképületbe."
Még mindig fent tartod, hogy te semmiről nem tehetsz? Na de akkor a trollok honnan tudták többek közt a fentit is előre?
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 10, 2024 12:01:53
x3)
És aki azt mondja, hogy Stoki "jól elvan" és kevesli amit kapott az nézze meg ezt a két képet. 5 év alatt öregedett 25-öt a Stoki,
Brutális a leépülés.
A tekintete is teljesen megfakult.
Mint a kifacsart citromhély:
savanyú, nyomott, kukába való.
Endi Vajna
(
x11)
Dec 10, 2024 12:03:42
x11)
Megtaláltam baszki 🤣🤣🤣
youtu.be/cSJSWBpAnlU?si=_Z6DGt6MrH9_Yy8Z
Régi szép idők ekkor még beengedték a Nagy Házba, mára csak macskahugyos ól maradt.
mikedp
(
x9)
Dec 10, 2024 12:06:14
x9)
Megtaláltam baszki 🤣🤣🤣
legyünk együtt és alkossunk. Szeretném rádáldozni a 10 szeresét is. :D ezt a marhát !
-
Dec 10, 2024 12:07:28
Milyen a küszöbmajom élet, elmebeteg?
Lehetne egy flokk (idő kérdése és a nagy házból is fog flokkolni), hogy mik a szabályok a Bata házban, amit te szorgos kis csicskaként eltűrsz a fagyhalál helyett.
Gondolom akkor már idén nem nézzük fűtött autóból Tibort, ahogy megfagy.
Ja, hogy Tibike egy 120nm-es pesti fűtött lakásban "csövezik", amíg te napi szinten koldulsz sörre.
Apropó, Tibor azért nem lájvozik, mert van pénze. Neked van pénzed?:) Legyőzött egy 4 osztályos komlói cigánygyerek az "élet" nevű játékban is?
Mik vannak....
Lehetne egy flokk (idő kérdése és a nagy házból is fog flokkolni), hogy mik a szabályok a Bata házban, amit te szorgos kis csicskaként eltűrsz a fagyhalál helyett.
Gondolom akkor már idén nem nézzük fűtött autóból Tibort, ahogy megfagy.
Ja, hogy Tibike egy 120nm-es pesti fűtött lakásban "csövezik", amíg te napi szinten koldulsz sörre.
Apropó, Tibor azért nem lájvozik, mert van pénze. Neked van pénzed?:) Legyőzött egy 4 osztályos komlói cigánygyerek az "élet" nevű játékban is?
Mik vannak....
Dec 10, 2024 12:07:28
horgász
(
x10)
Dec 10, 2024 12:10:08
x10)
Pedofil,
Azért feladod ám magadnak a leckét:
A tegnapi wc papíros-belóbalzsamozós élőlájvot hogy fogod alulmúlni? Ma már literálisan szart fogsz rágcsálni és kenni szét a lefosott veknin?
Mindezt hány dollárért?
Négyért?
Hány napra elég työrike jön ki belőle?
Vagy inkább hány órára? 😂😂😂
Azért feladod ám magadnak a leckét:
A tegnapi wc papíros-belóbalzsamozós élőlájvot hogy fogod alulmúlni? Ma már literálisan szart fogsz rágcsálni és kenni szét a lefosott veknin?
Mindezt hány dollárért?
Négyért?
Hány napra elég työrike jön ki belőle?
Vagy inkább hány órára? 😂😂😂
Elnökúr
Dec 10, 2024 12:11:27
Endre( A héten egyre hidegebb lesz! Mi lesz veled, ha zárlatos lesz a villanykályha? Vagy tudok jobbat, beázik az ólad? Egy kellemes tüdőgyulladás, covid gyanúval keverve. A te szervezeted amógy is tropa, innen már csak egy lépés a kórház, amit itt Magyaroszágon, nem biztos, hogy túl élsz.
Na meló, csá.
Borz Endre
Na meló, csá.
Dec 10, 2024 12:11:27
max5enutálnak
(
x47)
Dec 10, 2024 12:12:37
x47)
Nagy kedvencem az évértékelők újranézése év végén. Olyanokat röhögök az elmebeteg tévképzetein, hogy néha átmegyek a másik szobába. Nagy kár, hogy az elmúlt évben nem volt. Bár már nem is nagyon lenne értelme.
-
Dec 10, 2024 12:13:03
Tedd ki a sörexcelt!!
Emlékszel nyáron mekkorát hisztiztél egy osztrák villamos megállóban, amikor Tibike fesztiválozott neked meg nem volt pénzed sörikére sem?
Anyádat hívtad fel, hogy utaljon. Azon buktál ki, hogy batageci hozzátette: vagy igyál kevesebbet vagy olcsóbb sört.
Annyira igaza lett a vén zsidó kurva anyádnak, hogy nagyon. Bevonzotta neked!
Menj neki anyádnak!
Emlékszel nyáron mekkorát hisztiztél egy osztrák villamos megállóban, amikor Tibike fesztiválozott neked meg nem volt pénzed sörikére sem?
Anyádat hívtad fel, hogy utaljon. Azon buktál ki, hogy batageci hozzátette: vagy igyál kevesebbet vagy olcsóbb sört.
Annyira igaza lett a vén zsidó kurva anyádnak, hogy nagyon. Bevonzotta neked!
Menj neki anyádnak!
Dec 10, 2024 12:13:03
kérdezhetek valamit
(
x2)
Dec 10, 2024 12:14:38
x2)
Megtaláltam baszki 🤣🤣🤣
Jól jönne most ez a 3/4 millió fütyi gyagya?
Spanyol tanulás az új jogsi, angolozás, python tanulás? *ásít* igazán felfordulhatnál már Endre!
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 10, 2024 12:16:44
x8)
Emlékszem. mikor azt mondogatta, hogy irigyek rá az emberek. Vajon ezt még most is kimeri jelenteni???
Heki a traki
rezsidémon
(
x8)
Dec 10, 2024 12:17:05
x8)
Bárcsak újra ihatnál Gléda vörösbort, igaz?
tiborra ráköltöttél milliókat, és ennek ellenére tiktik koldus lettél.... megérdemelten.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
tiborra ráköltöttél milliókat, és ennek ellenére tiktik koldus lettél.... megérdemelten.
D_Dezső
(
x29)
Dec 10, 2024 12:19:55
x29)
Jó idők voltak azok még.
Lehetett egy nap 4 jegyet venni Judkának.
Ahhoz sem volt elég karizmája, hogy egy 50 éves alkoholista roncs nőt kirakjon :)

Lehetett egy nap 4 jegyet venni Judkának.
Ahhoz sem volt elég karizmája, hogy egy 50 éves alkoholista roncs nőt kirakjon :)

horgász
(
x10)
Dec 10, 2024 12:21:30
x10)
Megtaláltam baszki 🤣🤣🤣
"A nyhukhajom, a phiszthonsákh étyh a tytabijitátyh asz mejjetthem mekfhan"
🤣🤣🤣
Judka
Dec 10, 2024 12:22:04
Hehe, helyette én tettem ki 2 hétre a bérleményéből ezt a rossz buzit.
Ez egy rossz köcsög, csíravirág!
Dec 10, 2024 12:22:04
D_Dezső
(
x29)
Dec 10, 2024 12:22:23
x29)
Ennyiből nem sikerült fajtalankodni Tiborral 2 hét alatt.

D_Dezső
(
x29)
Dec 10, 2024 12:25:38
x29)
600 000 Ft "biztatási kár". Sodika így hívja amikor kibasz egy férfi kurvára 6 kilót és az nem engedi a buziskodást ez után sem :)

EasybankosPedo
(
x23)
Dec 10, 2024 12:26:18
x23)
Elmebeteg, pont egy hete érkezet meg a hitelkártyádra 350 euróból 180. Abból lejött 20 max 30 euró a haza útra. Tehát maradt 150 euró sörre. Szerintem az emberfiókot nem naponta fizette, hanem kifizetett 5 napot elöre mindig, tehát arra jó eséllyel nem kellet költeni a 150 euróból. A 150 euróból menyi van még, elég lesz hétvégéig, hogy akkor üssön be a delirium tremens?
TB-vel hogy állsz, ha felfüggesztették a segélyt, akkor az nem érinti az osztrák TB-t? Ha beüt a delírium tremens akkor miből fizeted majd ki a magyar orvosi ellátást, mert akkor már ugye annyi pénzed se lesz hogy sőrt vegyél? Ha nincs Osztrák tb, akkor azt a pénzt hol kéred majd vissza, ha Golda esetleg ad is rá pénzt? Izgalmas Decembernek nézünk elébe, ezek miatt is.
TB-vel hogy állsz, ha felfüggesztették a segélyt, akkor az nem érinti az osztrák TB-t? Ha beüt a delírium tremens akkor miből fizeted majd ki a magyar orvosi ellátást, mert akkor már ugye annyi pénzed se lesz hogy sőrt vegyél? Ha nincs Osztrák tb, akkor azt a pénzt hol kéred majd vissza, ha Golda esetleg ad is rá pénzt? Izgalmas Decembernek nézünk elébe, ezek miatt is.
Carpenter
(
x2)
Dec 10, 2024 12:32:12
x2)
Undorítóan nagy kosz, és rendetlenség van a nagyházban.. és ez már pár éves felvétel. Azóta még durvább lehet.
Erkelyszimulator
(
x2)
Dec 10, 2024 12:32:38
x2)
Hisztis kis buzikkal nem kell túl sokat foglalkozni. Aki feszt rinyál, hogy nincs agyonverve minden nap a pedofil, meg nem zárattuk helyette börtönbe és nem vettük el tőle 1 éve a segélyt, azt meg kell hagyni a saját poklában égni, mert ő minden nap arra ébred, hogy még egy ilyen búbánatos, összeaszott nyomorékra is irigy.
Na ezért a kommentert jottem!
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 10, 2024 12:34:40
x23)
600 000 Ft "biztatási kár". Sodika így hívja amikor kibasz egy férfi kurvára 6 kilót és az nem engedi a buziskodást ez után sem :)
Elmebeteg, mi az a Német bakkkártya? :) Ebből is látszik, hogy te csak irod, frissíted a faszságaidat az excelekbe is, de aztán azokat már nagyon nem figyeled. Mivel ha tényleg figyelnéd, akkor azt a bakkkártyát is kijavítottad volna utólag bankkártyára.
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 10, 2024 12:46:29
x8)
Az a jó, hogy most könnyebb lett Endrének a táblázatot vezetni. Mindenhova csak nullákat kell beírni.
Heki a traki
KicsiNéző
(
x13)
Dec 10, 2024 12:48:58
x13)
Az a jó, hogy most könnyebb lett Endrének a táblázatot vezetni. Mindenhova csak nullákat kell beírni.
Na na, és a büntetések?
gobesug
(
x30)
Dec 10, 2024 12:54:13
x30)
Csoro koporso
sörtötbontok
(
x8)
Dec 10, 2024 13:16:47
x8)
Endre, itt tapossák egymás sarkát a rajongóid, hogy corgikat dobáljanak neked a TikTokon, hahó!
94 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

most mar 300ft-os varazslasok jonnek