Eddig olvastam a kisregényed, sok is volt.
Tudod, Endrét egészen addig "rágalmaztuk" a CV-hamisítással és a lakcímcsalással is, amíg el nem ítélték, mert megoldottuk, hogy eljussanak a hatóságokhoz az információk. Ha erről lemaradtál volna, kétszeresen elítélt csaló a haverod, istened, az embered, akit megbabonázva nézel és nagyokat kacagsz a csetlésein, botlásain.
Ugyanígy voltunk a segélycsalásos "rágalmazással" is. Valamiért az AMS megalapozottnak ítélte hazazavarni a vérbe a pitiáner élősködőt.
Amúgy a pedofília miatt is volt eljárás, de a korcs 20 perccel elkerülte a kiérkező kékeket, így a rendőrök azt mondták, hogy legyen az osztrákok baja, ha úgyis ott él.
Amit a haverod csinált a fehérnégyzetes képekkel, az BTK-s. Ugyancsak az az is, amiket ide berakott a pedóBravóból. Az, hogy a rendőrségnek arra megy el minden erőforrása, hogy a konkrét erőszakolókat összefogdossa, nem jelenti azt, hogy a korcs semmi rosszat nem tett. Amúgy a korcs egy konkrét erőszakoló, amit be is ismert valamelyik lájvban, amikor csengetted neki a garasaidat. De mivel "csak" egy 60iq-s szerencsétlen prostituálttal erőszakoskodott, aki össze-vissza beszélt, nem lett belőle baja. De megtette, rákényszerítette magát valakire, aki nem mert egyedül kimenni az utcára.
Védjed nyugodtan, költsd rá a pénzed nyugodtan. A trollok gondoskodnak arról, hogy a kurva anyján kívül már ne bánthasson senkit. Persze téged kilékelhet, a pedofilsimogatók nem élvezik a védelmünket.
Úgy csinált, mint aki most látja először. Eléggé gyenge előadás volt

Ha van esetleg jobb ötletetek egy hasonló bingo szerű játékhoz a 2025-ös évre, akkor nyugodtan csatoljátok be a fórumra, én ezt csináltam, készülve a 2025-ös évadra. Gyanítom, egy-két pont már januárban teljesül. :)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hm... 99... a krumplifej buzeráns is azthiszem 99-es... :-)
"tamogatsz egy pedofilt": Van barmilyen birosagi itelet vagy hatosagi hivatalos dokumentum, ami szerint Endre pedofil lenne? Volt ellene ilyen eljaras valaha?
Majd meglátjuk ha hamarosan beérik a PS4 ügy... Akkor is ezt fogod írni?
Ha van esetleg jobb ötletetek egy hasonló bingo szerű játékhoz a 2025-ös évre, akkor nyugodtan csatoljátok be a fórumra, én ezt csináltam, készülve a 2025-ös évadra. Gyanítom, egy-két pont már januárban teljesül. :)
a sztojka volt a kedvencem idén remélem jövőre is teljesül csak mondjuk 2x rosszabban a recskásra nézve
az Érdi testvéreimnek a fele Enyingi
Jenes, ha tényleg te roleplayezed ezt a fogyatékost, akkor jóból mondom', a te lakcímed már kvázi nyilvános, szerinted mennyi idő lesz megtudni, melyik étteremben mosogatsz? Utálom Gézát mint a szart, de jól mondta, hogy te nagyon gyenge célpont lennél a trollok számára.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
+ a múltkor volt a telegrács a levélben :D Címzetes balfasz vagy Jenes! Menj inkább hányást kanalazni, abban jó vagy!
Nem akarok retardot védeni, de jenes ha fejreáll sem ír ennyire helyesen.
Ha ebből nem ért a kis faszfej, akkor semmiből.
Azért jól visszabillentette Ascites úr az egyensúlyt. :DD
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Nem ő az...Bár twinky is idióta,de jenes ennél is ostobább.
Punszisza a lekjopp!
Vagy Jenesnek valamelyik felszopója.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Figyelj, rövid és egyszerű leszek, mert Újév van, és a párommal meg a barátaimmal akarom tölteni az időt, és nem ilyen balfaszokkal.
Ha te itt a gyagyás pedofiliáját relativizálod, meg "mi provokáltuk ki belőle", a teljesen nyilvánvaló összefoglaló videók és tonnányi tényszerűen anyag között, akkor baszd szájba a román kurva anyádat és takarodj innen. Pénzeld csak a pedofil idolodat, remélem anyád koporsójából fog majd hiányozni. A kezed tedd össze, hogy a fórum prominensei ne értékeljék szemtelenkedésnek az írásodat, tudod jól, mennyire szeretjük itt a pedofilsimogatókat... Kapd be a faszát a homokos védencednek, azzal trombitálj újévet, te buzi!
Idáig olvastam az egészet, mert már ennyiből látszik hogy te is elmebeteg vagy. De ne aggódj, haverom, te is mész a kukába a többi pedofil simogató szarházival együtt a kukába.
Annyival kiegészíteném twinkybuziboy-nak, hogy a kis kedvence imád szürke zónában mozogni.
Hogy mit nevezek szürke zónának? Azt ami egy normális értékrendekkel felvértezett embernek már bőven no-go zone, de valahogy még pont nem BTK, egyes országokban / egyes "történelmi okok miatt".
Nem kurva érdekes, hogy a kis twinky rajongó öngyűlölő homokos haverod bár minden munkához alkalmatlannak itéli magát mert "nem tanulta", de azt, hogy 1982-ben Hamburgban milyen gyerek képek jelentek meg a faszomtudjahogyhívják nudi újságban azt kurva jól kitudta tanulmányozni "tanulmányok nélkül" is.
Szóval, ha Sodika szeret a szürke zónában szürke-pedofilkodni, akkor mi is had' szeressünk szürke zónában lebaszni neki pár lángost ha alkalom úgy hozza , piszony!
Sokszor tűnhettem offenzívnek az év folyamán Pitonsz Professzorral, de most nagyon jól leírta a lényeget és a snecológiai néplélek aktuális állapotát.
Lehet köpködni, mi nagyokat hahotázunk a milliószor jobb élethelyzetünket élvezve.
Ez egy egyoldalú csata. Mint a sokat hivatkozott Monty Python mémben.
A cél pedig közös, magamat is sokszor kell emlékeztetnem erre. Endrének pusztulnia kell, nincs kompromisszum.
Ki mit iszik? Gondolom nem csak alsópolcos borsodik ciccennek ma este! :)
Azt hogy itt esetleg kicsit gecibbek vagyunk,a saját életünkre ez nincs befolyással..Itt befolyással csak egyedül a púpos buzi életére van.
Punszisza a lekjopp!
Púpos buzi xD imádom ezt a beszólásodat
Az alkeszt kihagytam!!
Punszisza a lekjopp!
/OFF
Akkor ez még tetszhet: youtu.be/3dc4L4v94z0?si=QuiDNqX1uoTyLrNg
/ON
Off: klasszikus, de engedtessék meg hogy azt a kurva azért bazdmeg, a Pista is öregedett 6 év alatt vagy 20at.
Ezt én is a jellegzetes hangon olvastam magamban :)
Az milyen??xD
Punszisza a lekjopp!
Vagy az a baja, hogy valaki berakja ide miket irosgál a pedofil chatjére, vagy ez is egy közléskényszeres elmebajos. Én ignorálom a mirroron is amit ír, tegyünk így, hátha eltakarodik.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Endre a velnin hordja a Vaskupolát, szigorúan tétekért.
Mert a buzifurcsi utani live, amiben meg a tibi is kimondja, az nem tortent meg. Tudod. Az nem letezik. Ahol a tibi konkretan kozli, hogy azert ment oda a gyagyas, mert ott meztelen gyerekek vannak.
Nyomorult kis kocsog. Ez is ilyen szelektiven fogja fel, hogy mi az ami megtortent meg mi az ami nem.
Ebben eddig lehetett eljutni.
De ez most olyan, hogy itt megemlíti valaki, hogy képzeljétek, a mit írt a “fitymafejűkanveréb” profil! Én meg önérzetesen még 80 helyre beregisztrálok ugyanezzel a névvel mert magamra vettem 😔😂 Ez az ember BOLOND .
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Szerintem így az esztendő végén helyénvaló külön megköszönni a tanszék bizonyos tagjai egész éves, kitartó munkáját:
Jó ha már egymást felszopóra ittuk magunkat egy pár név aki eszembe jut még ilyen állapotban:
Kedvenc kommentellőim:
- Hahó: Nem hiába folyamatos top3-as Endre halállistáján, kínozta ebben az évben is a fogyatékost rendesen. Én nem haragítanám magamra :)
- Max5utálnak: az ő kommentjeivel szinte mindig 100% egyetértek és még kurva jókat is röhögök rajta, szerintem mi nagy spanok lennénk
- Linziasztal: ha 3 szóban kell kurva viccesen megfogalmazni valamit és tűpontosan rámutatni a helyzetre ő “ott terem”. Szőröstökű profi :)
- ascites: sajnálatomra egyre kevesebb a grafofám a forumon, de asciben még lehet bízni ha a tartalmas hosszú írásokat szereted
Big riszpekt’ a tartalom gyártóknak is!
Levéltáros aki szerintem nem 100-as, hogy ezt végig csinálja de Isten álja a szentőrülteket!
Hajnali ügyeletes, Vaják, a trashcity és tiktok mirror arcoknak!
Nagy pacsi innen is tematikus endrének!
Isten álja Lepunk-ot a Sodidigest-ért, hogy a szürkeegérkedés közben is lehessen követbi a lore-t.
Plusz mindörökké masztiparty a nem feltétlem nem homokos trollok discordjának!
Na jó fan most má tiltalak, szevasz!

Ha végre valahára megdöglik a pedofil, én nyugdíjba vonulok az biztos!
- Mi a különbség Stoki iPhone-ja és egy tégla között?
- Egy téglával jobban be lehet baszni a macskaól ablakát.
:DDDD
grat!!
Minden O és K
:DDDDDDDD Ebből nem lesz alvás Golda mama!!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Aztakurva 🤣🤣🤣🤣🤣
Volt pantallóba kakkantás gyagya? Nagyon nevetek! Lődd fel az önvédelmi lájfszot.
Remélem recsi sokkos állapotban XD
NSZKSZ, BÚÉK!!
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Ez lesz a következő albumom borítója.
Esz anyám kontya. Shemmi köszön hosszá piszony. Majd ő összeszedi amit a trolljaim csináltak én meg mindent tagadok, angolnázok és tovább hergelek a neten hehehe

Nyem fatyok itt!
Endre, nem is szóltál a kommenthaveroknak, hogy ilyen pazar tűzijátékot szerveztél magadnak?
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
MENJÉL KI A KURVA ANYÁD
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
És te is az ágy alá bújtál, te balfasz?
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
TAKARODJ A KURVA ANYÁDBA ELÍTÉLT PEDOFIL KORCS!
Idénre azért lehetne bannolni, nem?:)
Lehetne azt, hogy holnap reggel a gyászjelentést olvassuk veled kapcsolatban? Többen kérdezik.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
szörnyeteg
(
x3)
Dec 31, 2024 19:05:17
x3)
Buék mindenkinek aki nem pedofil!
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
ascites
(
x57)
Dec 31, 2024 19:05:21
x57)
Van barmilyen birosagi itelet vagy hatosagi hivatalos dokumentum, ami szerint Endre pedofil lenne? Volt ellene ilyen eljaras valaha? Innentol kezdve amit csinaltok, az ragalmazas.
Tudod, Endrét egészen addig "rágalmaztuk" a CV-hamisítással és a lakcímcsalással is, amíg el nem ítélték, mert megoldottuk, hogy eljussanak a hatóságokhoz az információk. Ha erről lemaradtál volna, kétszeresen elítélt csaló a haverod, istened, az embered, akit megbabonázva nézel és nagyokat kacagsz a csetlésein, botlásain.
Ugyanígy voltunk a segélycsalásos "rágalmazással" is. Valamiért az AMS megalapozottnak ítélte hazazavarni a vérbe a pitiáner élősködőt.
Amúgy a pedofília miatt is volt eljárás, de a korcs 20 perccel elkerülte a kiérkező kékeket, így a rendőrök azt mondták, hogy legyen az osztrákok baja, ha úgyis ott él.
Amit a haverod csinált a fehérnégyzetes képekkel, az BTK-s. Ugyancsak az az is, amiket ide berakott a pedóBravóból. Az, hogy a rendőrségnek arra megy el minden erőforrása, hogy a konkrét erőszakolókat összefogdossa, nem jelenti azt, hogy a korcs semmi rosszat nem tett. Amúgy a korcs egy konkrét erőszakoló, amit be is ismert valamelyik lájvban, amikor csengetted neki a garasaidat. De mivel "csak" egy 60iq-s szerencsétlen prostituálttal erőszakoskodott, aki össze-vissza beszélt, nem lett belőle baja. De megtette, rákényszerítette magát valakire, aki nem mert egyedül kimenni az utcára.
Védjed nyugodtan, költsd rá a pénzed nyugodtan. A trollok gondoskodnak arról, hogy a kurva anyján kívül már ne bánthasson senkit. Persze téged kilékelhet, a pedofilsimogatók nem élvezik a védelmünket.
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Dec 31, 2024 19:05:31
x2)
Trolloknak BUÉK, Endrének meg további jó vergődést jövőre is.
Puncicája van a cicának.
Elsodikázás
Dec 31, 2024 19:05:32
Minden Kedves Trolleginának és Trollégának Sikerekben Gazdag, Békés, Boldog Új Évet kívánok!
Púpos Buzi, Te meg dögölj meg a szemétdombod tetején, akár a döglött pitonsszal a kezedben, vagy a nyakad körül!
Púpos Buzi, Te meg dögölj meg a szemétdombod tetején, akár a döglött pitonsszal a kezedben, vagy a nyakad körül!
Dec 31, 2024 19:05:32
-
Dec 31, 2024 19:05:36
Vajon a pédia verte oda ennyire? A hatás tetszetős, de azért igencsak meglep hogy a saját pédiájáról pár sor ennyire megbillenti a lelkecskét.
Úgy csinált, mint aki most látja először. Eléggé gyenge előadás volt
Dec 31, 2024 19:05:36
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 31, 2024 19:06:52
x21)

mondomkusskuss
(
x21)
Dec 31, 2024 19:07:07
x21)
szörnyeteg
(
x3)
Dec 31, 2024 19:08:49
x3)
Endre, nem lesz összefoglaló flokk 2024 sikereiről?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 31, 2024 19:08:50
x17)
Twinkytwinky bazdmeg..Te nem tanulsz semmiből igaz?
Fogalmad sincs,hogy miért utálják az itteni emberek ezt az alávaló buzit.Ostoba vagy,hogy utána sem nézel.Kretén azért,mert élvezed is.Idióta meg azért,mert szerinted a nudiban a vénemberek a legnagyobb problémák.Pénzeljed nyugodtan,valószínűleg nincs másra költeni.Szánalmas pedig azért vagy,mert szerinted semmi probléma vala és csak mi provokáltuk ezeket ki belőle.
Komolyan mondom a helyedben szégyelném magan,ha a szórakoztatás tetőfoka nálad ennél a korcsnál tetőzik.
Punszisza a lekjopp!
Fogalmad sincs,hogy miért utálják az itteni emberek ezt az alávaló buzit.Ostoba vagy,hogy utána sem nézel.Kretén azért,mert élvezed is.Idióta meg azért,mert szerinted a nudiban a vénemberek a legnagyobb problémák.Pénzeljed nyugodtan,valószínűleg nincs másra költeni.Szánalmas pedig azért vagy,mert szerinted semmi probléma vala és csak mi provokáltuk ezeket ki belőle.
Komolyan mondom a helyedben szégyelném magan,ha a szórakoztatás tetőfoka nálad ennél a korcsnál tetőzik.
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 31, 2024 19:10:16
x21)
"tamogatsz egy pedofilt": Van barmilyen birosagi itelet vagy hatosagi hivatalos dokumentum, ami szerint Endre pedofil lenne? Volt ellene ilyen eljaras valaha?
Majd meglátjuk ha hamarosan beérik a PS4 ügy... Akkor is ezt fogod írni?
Endikéd
Dec 31, 2024 19:11:24
a sztojka volt a kedvencem idén remélem jövőre is teljesül csak mondjuk 2x rosszabban a recskásra nézve
Dec 31, 2024 19:11:24
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 31, 2024 19:11:37
x21)
Jenes, ha tényleg te roleplayezed ezt a fogyatékost, akkor jóból mondom', a te lakcímed már kvázi nyilvános, szerinted mennyi idő lesz megtudni, melyik étteremben mosogatsz? Utálom Gézát mint a szart, de jól mondta, hogy te nagyon gyenge célpont lennél a trollok számára.
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 31, 2024 19:12:46
x45)
Innét 100% szerintem hogy a jenes a twinkboy, ő szokta mindig pont ezekkel a szavakkal hogy "van róla bármilyen bírósági papír hogy pedofil"
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
-
Dec 31, 2024 19:13:36
Innét 100% szerintem hogy a jenes a twinkboy, ő szokta mindig pont ezekkel a szavakkal hogy "van róla bármilyen bírósági papír hogy pedofil"
+ a múltkor volt a telegrács a levélben :D Címzetes balfasz vagy Jenes! Menj inkább hányást kanalazni, abban jó vagy!
Dec 31, 2024 19:13:36
40_éves_junior
(
x6)
Dec 31, 2024 19:13:48
x6)
Nem akarok retardot védeni, de jenes ha fejreáll sem ír ennyire helyesen.
Eazy
(
x11)
Dec 31, 2024 19:14:00
x11)
Ha ebből nem ért a kis faszfej, akkor semmiből.
Azért jól visszabillentette Ascites úr az egyensúlyt. :DD
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 31, 2024 19:14:09
x17)
Nem ő az...Bár twinky is idióta,de jenes ennél is ostobább.
sittessanyi
(
x7)
Dec 31, 2024 19:14:25
x7)
mielőtt elvonulok, hogy egy cshodálatos aszonnyal töltesem a szilveszter estét, meg szeretném köszönni az intervencionista tagozatnak, hogy fáradtságos munkával a padlóra küldték a fikást.
sokan álmodtunk itt balháról, böriről, elmegyógyintézetről, de azt hiszem nem vagyok egyedül a véleményemmel, ha azt mondom, stoki ott van, ahol látni szerettük volna. egy eladósodott, munkanélküli koldus, aki a társadalom alján nyomorog egy komfort nélküli ólban koldul a fillérekért.
A tanszék innentől már inkább watchdog szerepet tölt be, a keményfazú trollok a padlón tartják a fejét, esetleg lejebb is nyomják majd - ízlés szerint.
Rend van!
Győztünk!
2025-re csak pedig azt kívánom, hogy végre legyen vége az unalmas stoki-könyvnek, hogy ne kelljen több trasht fogyasztanom, és a sportértéket nem képviselő gyagyás helyett térjen vissza a malacz, hogy ismét levadászhasuk!
Jó szilveszterezést, zsidók!
sokan álmodtunk itt balháról, böriről, elmegyógyintézetről, de azt hiszem nem vagyok egyedül a véleményemmel, ha azt mondom, stoki ott van, ahol látni szerettük volna. egy eladósodott, munkanélküli koldus, aki a társadalom alján nyomorog egy komfort nélküli ólban koldul a fillérekért.
A tanszék innentől már inkább watchdog szerepet tölt be, a keményfazú trollok a padlón tartják a fejét, esetleg lejebb is nyomják majd - ízlés szerint.
Rend van!
Győztünk!
2025-re csak pedig azt kívánom, hogy végre legyen vége az unalmas stoki-könyvnek, hogy ne kelljen több trasht fogyasztanom, és a sportértéket nem képviselő gyagyás helyett térjen vissza a malacz, hogy ismét levadászhasuk!
Jó szilveszterezést, zsidók!
sittessanyi
(
x7)
Dec 31, 2024 19:15:55
x7)
még valami
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 31, 2024 19:16:13
x21)
Vagy Jenesnek valamelyik felszopója.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Dec 31, 2024 19:16:37
x3)
Ma vettem lottót poénból. A vén pederaszta biztosan nem vett, mert Golda alamizsnájából választhatott, hogy esti söradag, vagy lottószelvény. Ha behúzom az Eurojackpotot, teszek Goldának egy visszautasíthatatlan ajánlatot, megveszem a putrit, Goldának élete végéig haszonélvezeti joga lesz, ha kitagadja hivatalosan, és kibassza a fogyatékost az ólból. Utána pedig átalakítjuk az egész ingatlant Snecológiai és Judaika Múzeummá. Persze meszes fertőtlenítés és tisztasági festés után.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 31, 2024 19:17:07
x17)
Továbbá Twinky..Ha neked szórakoztató,hogy a gyerekeket,a daganatos betegeket,a kétkezi munkásokat,a nőket,a terhes nőkez gyalázza akkor szíved rajta,de ugyanolyan féreg vagy mint a púpos buzi..Sajnálom..
Punszisza a lekjopp!
buniBanki
(
x2)
Dec 31, 2024 19:18:42
x2)
Guten Rutsch, trollok!
További jó lecsúszást, Endre!
Endre egy pedofil!
További jó lecsúszást, Endre!
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 31, 2024 19:20:53
x45)
Az első 2025 komment a fórumon fogja meghatározni milyen lesz az éved, figyelj csak!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 31, 2024 19:21:46
x16)
Kb. folyamatosan meg vagyok szolitva a forumon, ugyhogy kenytelen vagytok reagalni bizonyos dolgok kapcsan. Bulletpointok alapjan fogok kiterni nehany temara, utana elengedem az egesz temat, mert mar igy is tul sok idot pazaroltam ratok.
Figyelj, rövid és egyszerű leszek, mert Újév van, és a párommal meg a barátaimmal akarom tölteni az időt, és nem ilyen balfaszokkal.
Ha te itt a gyagyás pedofiliáját relativizálod, meg "mi provokáltuk ki belőle", a teljesen nyilvánvaló összefoglaló videók és tonnányi tényszerűen anyag között, akkor baszd szájba a román kurva anyádat és takarodj innen. Pénzeld csak a pedofil idolodat, remélem anyád koporsójából fog majd hiányozni. A kezed tedd össze, hogy a fórum prominensei ne értékeljék szemtelenkedésnek az írásodat, tudod jól, mennyire szeretjük itt a pedofilsimogatókat... Kapd be a faszát a homokos védencednek, azzal trombitálj újévet, te buzi!
RECSKABUNKER
(
x3)
Dec 31, 2024 19:29:37
x3)
Kb. folyamatosan meg vagyok szolitva a forumon, ugyhogy kenytelen vagytok reagalni bizonyos dolgok kapcsan. Bulletpointok alapjan fogok kiterni nehany temara, utana elengedem az egesz temat, mert mar igy is tul sok idot pazaroltam ratok.
Idáig olvastam az egészet, mert már ennyiből látszik hogy te is elmebeteg vagy. De ne aggódj, haverom, te is mész a kukába a többi pedofil simogató szarházival együtt a kukába.
Kötőjel
(
x12)
Dec 31, 2024 19:30:18
x12)
temus kuti áron szerint a trollok provokálták ki a sodi:
- pedofíliáját
- alkoholizmusát
- homoszexualitását
- tranyó propagandáját
- lassan 25 éve tartó online pimaszkodását
- munkakerülését
- adófizetők megkárosítását
- halott nők gyalázását
- nőgyilkosok rokonaival való táncikálását
- nők erőszakos halálának kívánását
- nők elleni gyilkossági kísérletét, hogy az útjában lévő nőt meggyilkolva végre akadály nélkül élvezhessen bele a számára kívánatos péniszbe a sodi
a sodi nem tehet róla a sodi, a trollok provokálták a sodit.
eddig a sodi volt a legretardáltabb lény az univerzumban, de valaki nagyon teper az első helyért.
vérdíj target nr. 1
- pedofíliáját
- alkoholizmusát
- homoszexualitását
- tranyó propagandáját
- lassan 25 éve tartó online pimaszkodását
- munkakerülését
- adófizetők megkárosítását
- halott nők gyalázását
- nőgyilkosok rokonaival való táncikálását
- nők erőszakos halálának kívánását
- nők elleni gyilkossági kísérletét, hogy az útjában lévő nőt meggyilkolva végre akadály nélkül élvezhessen bele a számára kívánatos péniszbe a sodi
a sodi nem tehet róla a sodi, a trollok provokálták a sodit.
eddig a sodi volt a legretardáltabb lény az univerzumban, de valaki nagyon teper az első helyért.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 31, 2024 19:35:07
x17)
Ja és Twinky mi abszolút nem lettünk ezzel az írással felbaszva.Ülök a kis bőr gamer szekemben rágyújtok,talán iszok mellé egy kis cherrys kólát is,várom még az asszony elkészül,és megyünk barátokhoz..
Olyan higgadsággal tudom ezt leírni,hogy nem hiszed el.Ezzel is mellélőttél.Kicsit olyan a fórummal való szemtelenkedés,mint ha nagyot akarnál szarni,de a végén befosol.
Ha van egy kis jellemed,ami nincs tudjuk,akkor szépen elhúzol az apád faszára és kussban tűrsz,és retardáltan szórakozol.Dobálgathatod be a pénzed is..Nem velünk baszol ki,nem a miénket baszod el.:)
Punszisza a lekjopp!
Olyan higgadsággal tudom ezt leírni,hogy nem hiszed el.Ezzel is mellélőttél.Kicsit olyan a fórummal való szemtelenkedés,mint ha nagyot akarnál szarni,de a végén befosol.
Ha van egy kis jellemed,ami nincs tudjuk,akkor szépen elhúzol az apád faszára és kussban tűrsz,és retardáltan szórakozol.Dobálgathatod be a pénzed is..Nem velünk baszol ki,nem a miénket baszod el.:)
D_Dezső
(
x29)
Dec 31, 2024 19:37:16
x29)
Amit a haverod csinált a fehérnégyzetes képekkel, az BTK-s. Ugyancsak az az is, amiket ide berakott a pedóBravóból. Az, hogy a rendőrségnek arra megy el minden erőforrása, hogy a konkrét erőszakolókat összefogdossa, nem jelenti azt, hogy a korcs semmi rosszat nem tett. Amúgy a korcs egy konkrét erőszakoló, amit be is ismert valamelyik lájvban, amikor csengetted neki a garasaidat. De mivel "csak" egy 60iq-s szerencsétlen prostituálttal erőszakoskodott, aki össze-vissza beszélt, nem lett belőle baja
Annyival kiegészíteném twinkybuziboy-nak, hogy a kis kedvence imád szürke zónában mozogni.
Hogy mit nevezek szürke zónának? Azt ami egy normális értékrendekkel felvértezett embernek már bőven no-go zone, de valahogy még pont nem BTK, egyes országokban / egyes "történelmi okok miatt".
Nem kurva érdekes, hogy a kis twinky rajongó öngyűlölő homokos haverod bár minden munkához alkalmatlannak itéli magát mert "nem tanulta", de azt, hogy 1982-ben Hamburgban milyen gyerek képek jelentek meg a faszomtudjahogyhívják nudi újságban azt kurva jól kitudta tanulmányozni "tanulmányok nélkül" is.
Szóval, ha Sodika szeret a szürke zónában szürke-pedofilkodni, akkor mi is had' szeressünk szürke zónában lebaszni neki pár lángost ha alkalom úgy hozza , piszony!
Johann Hölzel
(
x1)
Dec 31, 2024 19:39:25
x1)
Helló trollszok.
Szerintem így az esztendő végén helyénvaló külön megköszönni a tanszék bizonyos tagjai egész éves, kitartó munkáját:
Elsőnek természetesen a levélvtáros kollégának, aki napról napra kitartóan kronikázza ezt az agyhalált.
Sodit a Tajgetoszra, miután fiók nélkül már nem lehet megnézni TikTok videókat és velem együtt sokan nem hajlandóak csak ezért regisztrálni, több mint hasznos hogy a tartalom rövid leírásával minden megosztását archiválod a pedofilnak.
Illetve A Helyzet Megoldása, a sok unalmas Gyagyás vergődés és világoskék seggfájás között, mindig üdítő a mellékretardologia aktuális történéseit követni. Főleg hogy mindegyikük egytől szórakoztatóbb és tartalmasabb mint a Gyagyás bármikor volt és lesz is.
Felszopók, ti pedig a legalja szerencsétlenek vagytok, veritek itt magatokat, azt hiszitek okosak vagytok, duplacsavar, próbáltok hergelni... De sajnos nem értitek hogy itt minden értelmes ember semmibe vesz titeket és előbb utóbb úgyis becsicskultok, aztán jön a hetyetye hogy ti csak a pedofilt akartátok szoptatni, stb.
Mindenki másnak pedig a legjobbakat kivánom az elkövetkező esztendőben!
Kivéve Kiss Endre Farkas csaló, alkoholista pedofilnak.
Nevetek mindenkin aki szerint neked "jó dolgod" van.
Már most a legjobb helyen vagy, elő pokol az életed, hiába próbálod több kevesebb sikerrel elnyomni valahogy.
Viszont ne aggódj, ennél csak sokkal rosszabb lesz, ahogyan csúszol szépen lassan lefelé... Legalább addig is minket elszórakoztatsz miközben szürcsöljük a kávénkat.
Dögölj meg te legalja szerencsétlen!
Elsőnek természetesen a levélvtáros kollégának, aki napról napra kitartóan kronikázza ezt az agyhalált.
Sodit a Tajgetoszra, miután fiók nélkül már nem lehet megnézni TikTok videókat és velem együtt sokan nem hajlandóak csak ezért regisztrálni, több mint hasznos hogy a tartalom rövid leírásával minden megosztását archiválod a pedofilnak.
Illetve A Helyzet Megoldása, a sok unalmas Gyagyás vergődés és világoskék seggfájás között, mindig üdítő a mellékretardologia aktuális történéseit követni. Főleg hogy mindegyikük egytől szórakoztatóbb és tartalmasabb mint a Gyagyás bármikor volt és lesz is.
Felszopók, ti pedig a legalja szerencsétlenek vagytok, veritek itt magatokat, azt hiszitek okosak vagytok, duplacsavar, próbáltok hergelni... De sajnos nem értitek hogy itt minden értelmes ember semmibe vesz titeket és előbb utóbb úgyis becsicskultok, aztán jön a hetyetye hogy ti csak a pedofilt akartátok szoptatni, stb.
Mindenki másnak pedig a legjobbakat kivánom az elkövetkező esztendőben!
Kivéve Kiss Endre Farkas csaló, alkoholista pedofilnak.
Nevetek mindenkin aki szerint neked "jó dolgod" van.
Már most a legjobb helyen vagy, elő pokol az életed, hiába próbálod több kevesebb sikerrel elnyomni valahogy.
Viszont ne aggódj, ennél csak sokkal rosszabb lesz, ahogyan csúszol szépen lassan lefelé... Legalább addig is minket elszórakoztatsz miközben szürcsöljük a kávénkat.
Dögölj meg te legalja szerencsétlen!
40_éves_junior
(
x6)
Dec 31, 2024 19:39:37
x6)
Egyre gyanúsabb hogy ez a retard nem pedofilt akar simogatni, csak trollt pukkasztani. Ez a komment olyan mintha patikamérlegen mérték volna ki hogy minden olyan sodizmusra rezonáljon amitől a normális ember sikítófrászt kap. Működött is neki, a kérdés már csak az hogy endre mikor lékeli véletlen a személyazonosságát(vagy nyomozzuk ki).
cucksodi
(
x3)
Dec 31, 2024 19:40:31
x3)
Mintha érdekelne itt bárkit, hogy mennyi pénzt adtok a pedofilnak. 300 - 400k eurból, ide jutott pàr év leforgása alatt, nem a ti pàr száz forintotok fogja kihúzni a szarból, max késöbb látjuk a deliriumos breaket. Az hogy te a pénzedet egy bünözö félállatnak adod az a te dolgod, majd rájössz milyen jól fektetted amikor endre szándékosan vagy véletlenül belekever valamibe (lásd: összes hülye, aki valaha szóba állt vele és nem hagyta ott egyböl).
Trolloknak boldog újévet, köszi a sok munkát!
puskapoj
Trolloknak boldog újévet, köszi a sok munkát!
Bubuka
(
x13)
Dec 31, 2024 19:41:09
x13)
Ja és Twinky mi abszolút nem lettünk ezzel az írással felbaszva...
Sokszor tűnhettem offenzívnek az év folyamán Pitonsz Professzorral, de most nagyon jól leírta a lényeget és a snecológiai néplélek aktuális állapotát.
Lehet köpködni, mi nagyokat hahotázunk a milliószor jobb élethelyzetünket élvezve.
A cél pedig közös, magamat is sokszor kell emlékeztetnem erre. Endrének pusztulnia kell, nincs kompromisszum.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 31, 2024 19:44:18
x17)
Azt hogy itt esetleg kicsit gecibbek vagyunk,a saját életünkre ez nincs befolyással..Itt befolyással csak egyedül a púpos buzi életére van.
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 31, 2024 19:46:00
x21)
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 31, 2024 19:46:31
x17)
Az alkeszt kihagytam!!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 31, 2024 19:47:50
x21)
Én a fotonfétis kifejezéstől kaptam tegnap este röhögőgörcs rohamot, nem tudom már ki írta be.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 31, 2024 19:50:14
x17)
És igen örömmel tölt el,hogy a karma legalább ebben az esetben(még ha sok trollfaszrönkkel is) de beteljesítette,hogy odajusson ez a féreg ahova való.
Nem azt irigyeltem hogy bruttó 63k eurót keres,hanem hogy nem érdemli meg.
Punszisza a lekjopp!
Nem azt irigyeltem hogy bruttó 63k eurót keres,hanem hogy nem érdemli meg.
40_éves_junior
(
x6)
Dec 31, 2024 19:51:38
x6)
Én a fotonfétis kifejezéstől kaptam tegnap este röhögőgörcs rohamot, nem tudom már ki írta be.
/OFF
/ON
kérdezhetek valamit
(
x2)
Dec 31, 2024 19:53:54
x2)
/OFF
/ON
/ON
Off: klasszikus, de engedtessék meg hogy azt a kurva azért bazdmeg, a Pista is öregedett 6 év alatt vagy 20at.
D_Dezső
(
x29)
Dec 31, 2024 19:54:16
x29)
Figyelj már Endi!
Mély megelégedettséggel tölt el, hogy miközben éppen próbálom magam ébred tartani az egész napos “szaunya szheánszhok” után, és minden pórusomból a felöntések illata árad.
Te közben egy szalmaágyon vacogsz a 15 fokban. Fék nyomos rövid gatyát hordasz mert még egy boxer alsót is hülye vagy venni, közben a macskaszar ból felszabaduló toxoplazmózis parazitái eszik azt a csöködt agyadat.
Boldog Újévet minden trollnak!
A felszopókat mint twinky a kutya sem érdekli, hát még Endre is lenézi őket.
Endre neked meg … nem mindegy már?! ;)
Mély megelégedettséggel tölt el, hogy miközben éppen próbálom magam ébred tartani az egész napos “szaunya szheánszhok” után, és minden pórusomból a felöntések illata árad.
Te közben egy szalmaágyon vacogsz a 15 fokban. Fék nyomos rövid gatyát hordasz mert még egy boxer alsót is hülye vagy venni, közben a macskaszar ból felszabaduló toxoplazmózis parazitái eszik azt a csöködt agyadat.
Boldog Újévet minden trollnak!
A felszopókat mint twinky a kutya sem érdekli, hát még Endre is lenézi őket.
Endre neked meg … nem mindegy már?! ;)
D_Dezső
(
x29)
Dec 31, 2024 19:55:43
x29)
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 31, 2024 19:57:02
x17)
Az milyen??xD
nmthrwwy420
(
x12)
Dec 31, 2024 19:59:00
x12)
Én lassan elköszönök, egyik szemem a pályán, mivel ügyeletes vagyok (szevasz pedofil, látod így is lehet dolgozni).
NSZKSZ mindenkinek a munkáért idén, szerintem ez az utolsó Szilveszterünk, hogy Stokival kell foglalkoznunk. Jövőre fixen börtön, IMEI, Blaha vagy temető.
Vacilláltam, hogy melyik legyen a kedvenc képem az idei évadból, de a Mannás összeomlással holtversenyben végül a segélycsát választottam.
BÚÉK, Zsidók!
(Endre, neked nem)

Alapvetően minden yo, semmi sem rossz.
2024. Olaj, vászon. Becsült érték: 3000 €
Ki az az Endre bácsi?
NSZKSZ mindenkinek a munkáért idén, szerintem ez az utolsó Szilveszterünk, hogy Stokival kell foglalkoznunk. Jövőre fixen börtön, IMEI, Blaha vagy temető.
Vacilláltam, hogy melyik legyen a kedvenc képem az idei évadból, de a Mannás összeomlással holtversenyben végül a segélycsát választottam.
BÚÉK, Zsidók!
(Endre, neked nem)

Alapvetően minden yo, semmi sem rossz.
2024. Olaj, vászon. Becsült érték: 3000 €
Nemvoltdurex
(
x13)
Dec 31, 2024 19:59:24
x13)
Mindenki koccint, endre meg szenved az elvonási tünetektől.
Rend van na.
Boldog új évet minden trollnak!
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Rend van na.
Boldog új évet minden trollnak!
again mine the refund
(
x6)
Dec 31, 2024 20:02:44
x6)
Tetszik az a része a szét mínuszolt hetyetyézésnek ahol bizonyítékot akar a pdf státuszra.
Tudod twinky, van akit a történelem érdekel, van akit az irodalom, van akit valami nagyon specifikus dolog mint a vonatok, modellezés, hangszerek. ezer példa van.
Szerinted az normális hogy valaki ismeri ezeknek a képeknek a forrásait? Ehhez nagyon specifikus "tudás" kell.
Amúgy BUÉK előre is mindenkinek, gyagyás neked nem.
Tudod twinky, van akit a történelem érdekel, van akit az irodalom, van akit valami nagyon specifikus dolog mint a vonatok, modellezés, hangszerek. ezer példa van.
Szerinted az normális hogy valaki ismeri ezeknek a képeknek a forrásait? Ehhez nagyon specifikus "tudás" kell.
-
Dec 31, 2024 20:03:52
Annyira irigy vagyok gyagyás szilveszterére.Nekem soha sem fog megadatni hogy egy mordori macskaól szemétkupacának közepén magányosan veszekedve az AI-val érjen az éjfél.Mindannyian csak irigykedhetünk istenünkre.
És még anyucitól is kapott kétezer forintot.Ha lett volna karácsonyfájuk talán még a szaloncukrot és habcsókot is leehette volna most.
És még anyucitól is kapott kétezer forintot.Ha lett volna karácsonyfájuk talán még a szaloncukrot és habcsókot is leehette volna most.
Dec 31, 2024 20:03:52
Pietr
(
x2)
Dec 31, 2024 20:06:31
x2)
Most ha jól értem azért jött ide a pedosimogató Twinky vergődni mert hogy meg lett említve több alkalommal.
Csak egyetlen kérdésem lenne. Beregisztrál mindenhova Twinkyboy néven, tehát az alteregója gyakorlatilag a faszcibáló buzeráns kisgyerek imidzs. És ha megemlíti valaki ezt a nevet, magára veszi és sértődötten megy az érvelés, hogy a pedofil nem pedofil.
A kérdésem csak annyi, hogy ha én vagy bármelyik ember beregisztràl valahova mondjuk FaszCibáló2000 becenévvel ès azt bárki emlegeti, van olyan épelméjű ember a vilàgon aki ezt magàra veszi? 🤣😂 rengeteget elmond az emberről, szín tiszta fogyatékos a tag.
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Csak egyetlen kérdésem lenne. Beregisztrál mindenhova Twinkyboy néven, tehát az alteregója gyakorlatilag a faszcibáló buzeráns kisgyerek imidzs. És ha megemlíti valaki ezt a nevet, magára veszi és sértődötten megy az érvelés, hogy a pedofil nem pedofil.
A kérdésem csak annyi, hogy ha én vagy bármelyik ember beregisztràl valahova mondjuk FaszCibáló2000 becenévvel ès azt bárki emlegeti, van olyan épelméjű ember a vilàgon aki ezt magàra veszi? 🤣😂 rengeteget elmond az emberről, szín tiszta fogyatékos a tag.
Gabonatároló
(
x1)
Dec 31, 2024 20:07:46
x1)
Boldog új évet mindenkinek!
Endre, te meg pakold vissza a seggedb anyád hűtőjébe a virslit a szalonnával együtt!
Endre, te meg pakold vissza
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 31, 2024 20:09:09
x21)
Most ha jól értem azért jött ide a pedosimogató Twinky vergődni mert hogy meg lett említve több alkalommal.
Vagy az a baja, hogy valaki berakja ide miket irosgál a pedofil chatjére, vagy ez is egy közléskényszeres elmebajos. Én ignorálom a mirroron is amit ír, tegyünk így, hátha eltakarodik.
Apmz
(
x1)
Dec 31, 2024 20:09:42
x1)
Mi újság, Endre, faszaság van? Tudom, hogy olvasod ezeket, megy a picsaszáj harapdálás, és közben rettegsz a következő évtől.
Neked a történet itt véget ért, legfeljebb még a stáblista pöröghet le, de ahová jutottál, onnan nincs kiút vagy folytatás.
Kicsit még pihenek, aztán irány egy buli, ahová, ellenben sok korábbi szilveszteri bulival, józanul megyek, nem a pénztelenség, hanem a döntésem miatt.
Te meg gyagyás valószínűleg rettegve bújsz a szekrénybe, ki tudja, hogy a nagy éjféli durrogtatás idején megjelenik-e egy troll, aki megszórja valamivel a macskaólat.
a kurva anyádat, Endre
Neked a történet itt véget ért, legfeljebb még a stáblista pöröghet le, de ahová jutottál, onnan nincs kiút vagy folytatás.
Kicsit még pihenek, aztán irány egy buli, ahová, ellenben sok korábbi szilveszteri bulival, józanul megyek, nem a pénztelenség, hanem a döntésem miatt.
Te meg gyagyás valószínűleg rettegve bújsz a szekrénybe, ki tudja, hogy a nagy éjféli durrogtatás idején megjelenik-e egy troll, aki megszórja valamivel a macskaólat.
-
Dec 31, 2024 20:11:11
Anyáddal beüzemeltétek a rakétaelhárító Vaskupolát?
Vagy azt is először meg kell keresni a sufniban?
Vagy azt is először meg kell keresni a sufniban?
Endre a velnin hordja a Vaskupolát, szigorúan tétekért.
Dec 31, 2024 20:11:11
noikabatgomb
(
x10)
Dec 31, 2024 20:12:48
x10)
Tetszik az a része a szét mínuszolt hetyetyézésnek ahol bizonyítékot akar a pdf státuszra.
Mert a buzifurcsi utani live, amiben meg a tibi is kimondja, az nem tortent meg. Tudod. Az nem letezik. Ahol a tibi konkretan kozli, hogy azert ment oda a gyagyas, mert ott meztelen gyerekek vannak.
Nyomorult kis kocsog. Ez is ilyen szelektiven fogja fel, hogy mi az ami megtortent meg mi az ami nem.
Pietr
(
x2)
Dec 31, 2024 20:13:19
x2)
De ez most olyan, hogy itt megemlíti valaki, hogy képzeljétek, a mit írt a “fitymafejűkanveréb” profil! Én meg önérzetesen még 80 helyre beregisztrálok ugyanezzel a névvel mert magamra vettem 😔😂 Ez az ember BOLOND .
D_Dezső
(
x29)
Dec 31, 2024 20:14:23
x29)
Jó ha már egymást felszopóra ittuk magunkat egy pár név aki eszembe jut még ilyen állapotban:
Kedvenc kommentellőim:
- Hahó: Nem hiába folyamatos top3-as Endre halállistáján, kínozta ebben az évben is a fogyatékost rendesen. Én nem haragítanám magamra :)
- Max5utálnak: az ő kommentjeivel szinte mindig 100% egyetértek és még kurva jókat is röhögök rajta, szerintem mi nagy spanok lennénk
- Linziasztal: ha 3 szóban kell kurva viccesen megfogalmazni valamit és tűpontosan rámutatni a helyzetre ő “ott terem”. Szőröstökű profi :)
- ascites: sajnálatomra egyre kevesebb a grafofám a forumon, de asciben még lehet bízni ha a tartalmas hosszú írásokat szereted
Big riszpekt’ a tartalom gyártóknak is!
Levéltáros aki szerintem nem 100-as, hogy ezt végig csinálja de Isten álja a szentőrülteket!
Hajnali ügyeletes, Vaják, a trashcity és tiktok mirror arcoknak!
Nagy pacsi innen is tematikus endrének!
Isten álja Lepunk-ot a Sodidigest-ért, hogy a szürkeegérkedés közben is lehessen követbi a lore-t.
Plusz mindörökké masztiparty a nem feltétlem nem homokos trollok discordjának!
Na jó fan most má tiltalak, szevasz!
Sátánfattya Sodi
Dec 31, 2024 20:21:13
“A Cöjibàtus natyon fontyos!!!”
Mondta az alkoholista, hazug, pedofil, ZSIDÓ, meleg, szvingerklubbot egy tranyóval , muszlim arabokkal megjárt, ex-drogos, fajtalankodó, átműtött férfi által leszart lehugyozott, Istenkáromló tiktoknevű, mindent elviccelő fogyatékos ÁMDE katolikus endre .
Kösz kösz! Hiteles volt. Na purgatoriumcsá
Mondta az alkoholista, hazug, pedofil, ZSIDÓ, meleg, szvingerklubbot egy tranyóval , muszlim arabokkal megjárt, ex-drogos, fajtalankodó, átműtött férfi által leszart lehugyozott, Istenkáromló tiktoknevű, mindent elviccelő fogyatékos ÁMDE katolikus endre .
Kösz kösz! Hiteles volt. Na purgatoriumcsá
Dec 31, 2024 20:21:13
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 31, 2024 20:22:53
x8)
Twinky
S mikor a tizenéves kislányokat videózta Linzben az új samsung telefonjával, s cicázta őket??? Az is természetes??? Az is normális viselkedés??? Mert ha igen, akkor tényleg nem pedofil.
Heki a traki
S mikor a tizenéves kislányokat videózta Linzben az új samsung telefonjával, s cicázta őket??? Az is természetes??? Az is normális viselkedés??? Mert ha igen, akkor tényleg nem pedofil.
-
Dec 31, 2024 20:22:58
Ettől jobb ma már nem lesz. Zokogok.
"Kapd be a faszát a homokos védencednek, azzal trombitálj újévet, te buzi!"
(by Autismus Maximus)
"Kapd be a faszát a homokos védencednek, azzal trombitálj újévet, te buzi!"
(by Autismus Maximus)
Dec 31, 2024 20:22:58
linziasztal01
(
x77)
Dec 31, 2024 20:26:59
x77)
D_Dezső, köszönöm szépen, hasonlóan vagyok a te kommentjeiddel is. Egyrészt.
Másrészt, ezzel körbe is ért a fasznyálhíd!
:D
Én is kívánok mindenkinek boldog, sikerekben gazdag új évet, eredményekben gazdag trollkodást, addig is kellemes pihenést, kikapcsolódást!
Zárójel (és hamarosan Stoki) bezárva!
:)
Másrészt, ezzel körbe is ért a fasznyálhíd!
:D
Én is kívánok mindenkinek boldog, sikerekben gazdag új évet, eredményekben gazdag trollkodást, addig is kellemes pihenést, kikapcsolódást!
Zárójel (és hamarosan Stoki) bezárva!
:)
Bubuka
(
x13)
Dec 31, 2024 20:39:24
x13)
Korcs, most be kéne posztolnod egy képet a saját kandallód előtt egy jó japán viszkit kortyolgatva.
Hát hol a kurva anyádban tartasz 43 évesen? Anyád macskaóljában bujkálsz a bírósági perek és hatóságok elől.
A világon még egy ilyen balfasz nincsen aki ilyen zuhanórepülésbe rakta volna a tyúkszaros életét.
Még a lamantin sem ennyire önsorsrontó, pedig aztán annak a fejét mindenféle moralitás nélkül üthetnék ököllel az emberek, annyire nem érdemli meg még a levegőt sem.
Mikor kötöd fel magad végre?
Hát hol a kurva anyádban tartasz 43 évesen? Anyád macskaóljában bujkálsz a bírósági perek és hatóságok elől.
A világon még egy ilyen balfasz nincsen aki ilyen zuhanórepülésbe rakta volna a tyúkszaros életét.
Még a lamantin sem ennyire önsorsrontó, pedig aztán annak a fejét mindenféle moralitás nélkül üthetnék ököllel az emberek, annyire nem érdemli meg még a levegőt sem.
Mikor kötöd fel magad végre?
Mitvisz
(
x1)
Dec 31, 2024 20:40:18
x1)
Egyetértek az előttem szólóval! Mihelyst mindenki jót húgyozott az önkormányzati fejfàjára ennek a korcsnak utána a malacz jön
40_éves_junior
(
x6)
Dec 31, 2024 20:42:17
x6)
Alapvetően egyetértek a malaczvadászattal is, de a hüllő tevékenysége, pláne a mostanában kijött tartalmai elgondolkodtatnak hogy nem e őt kéne inkább gyorsan letörni.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Dec 31, 2024 20:46:11
x3)
Azért RGL-ben, Rusonyban, és a Kinderjäger Gyulában is van fantázia, mint posztgraduális képzés. MC Ananászt meghagynám a "mazahistáknak".
A1
Dec 31, 2024 20:52:46

Dec 31, 2024 20:52:46
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 31, 2024 20:55:08
x21)
Egyetértek az előttem szólóval! Mihelyst mindenki jót húgyozott az önkormányzati fejfàjára ennek a korcsnak utána a malacz jön
Ha végre valahára megdöglik a pedofil, én nyugdíjba vonulok az biztos!
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 31, 2024 21:00:39
x8)
Endre!!!
Ugye tudod, hogy holnap zárva vannak az üzletek???
Heki a traki
Ugye tudod, hogy holnap zárva vannak az üzletek???
Tim Cock
Dec 31, 2024 21:01:23
Happy New Year Sodi!
Just kidding….

Just kidding….

Dec 31, 2024 21:01:23
Mikroszkóp Színpad
Dec 31, 2024 21:05:40
- Mi a különbség Stoki iPhone-ja és egy tégla között?
- Egy téglával jobban be lehet baszni a macskaól ablakát.
Dec 31, 2024 21:05:40
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Dec 31, 2024 21:08:09
x3)
Így jött ki a matek.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Dec 31, 2024 21:10:06
x3)
BÚÉK!!!!!
gofile.io/d/SFeJq3
gofile.io/d/SFeJq3
:DDDD
grat!!
Eazy
(
x11)
Dec 31, 2024 21:10:57
x11)
BÚÉK!!!!!
gofile.io/d/SFeJq3
gofile.io/d/SFeJq3
:DDDDDDDD Ebből nem lesz alvás Golda mama!!
linziasztal01
(
x77)
Dec 31, 2024 21:11:47
x77)
Táncolj, Stoki!
Ünnepélyes ól avató!
Get get down, get get down! :)
Ünnepélyes ól avató!
Get get down, get get down! :)
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 31, 2024 21:11:54
x21)
BÚÉK!!!!!
gofile.io/d/SFeJq3
gofile.io/d/SFeJq3
Aztakurva 🤣🤣🤣🤣🤣
kérdezhetek valamit
(
x2)
Dec 31, 2024 21:12:15
x2)
BÚÉK!!!!!
gofile.io/d/SFeJq3
gofile.io/d/SFeJq3
Volt pantallóba kakkantás gyagya? Nagyon nevetek! Lődd fel az önvédelmi lájfszot.
Ilyen nincs
(
x4)
Dec 31, 2024 21:12:16
x4)
BÚÉK!!!!!
gofile.io/d/SFeJq3
gofile.io/d/SFeJq3
Remélem recsi sokkos állapotban XD
NSZKSZ, BÚÉK!!
Johann Hölzel
(
x1)
Dec 31, 2024 21:16:31
x1)
A trollok már a bojlerben (kertben) vannak.
linziasztal01
(
x77)
Dec 31, 2024 21:17:12
x77)
Így egy kicsit olyan, mintha lángolna a putri és bennégne Endre! :)

Szolnoki troll zseniális akciója!
Állítólag Várőr Úr most szereli a molotov koktélt a drónjára! :)

linziasztal01
(
x77)
Dec 31, 2024 21:18:54
x77)
Szolnoki ninja troll* természetesen, elnézést!
Útelágazódás, Andi, mindegy. :)
Útelágazódás, Andi, mindegy. :)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 31, 2024 21:19:57
x21)
Szekrénybe beférsz teljesen?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Black metalos troll
Dec 31, 2024 21:21:19
Így egy kicsit olyan, mintha lángolna a putri és bennégne Endre! :)
Ez lesz a következő albumom borítója.
Dec 31, 2024 21:21:19
Tyodika
Dec 31, 2024 21:24:56
BÚÉK!!!!!
gofile.io/d/SFeJq3
gofile.io/d/SFeJq3
Esz anyám kontya. Shemmi köszön hosszá piszony. Majd ő összeszedi amit a trolljaim csináltak én meg mindent tagadok, angolnázok és tovább hergelek a neten hehehe
Dec 31, 2024 21:24:56
Bagolyka
(
x7)
Dec 31, 2024 21:25:29
x7)
BÚÉK!!!!!
gofile.io/d/SFeJq3
M se lesz Márió fogadok. :( gofile.io/d/SFeJq3
SnecológusHallgató
(
x4)
Dec 31, 2024 21:25:30
x4)
Stoki!
Anyád mit szólt az egyéni tűzijátékhoz? Kaptál villát?
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Anyád mit szólt az egyéni tűzijátékhoz? Kaptál villát?
BÚÉK 2025
Dec 31, 2024 21:26:44

Dec 31, 2024 21:26:44
-
Dec 31, 2024 21:28:01
A fényjáték végén rohat lekapcsolni a villanyt? xddd
Dec 31, 2024 21:28:01
Bubuka
(
x13)
Dec 31, 2024 21:29:02
x13)
taknyom nyálam összefolyik.
Endre, ordibáltok már anyáddal? :DDDD
Endre, ordibáltok már anyáddal? :DDDD
Stokika
Dec 31, 2024 21:29:36
A fényjáték végén rohat lekapcsolni a villanyt? xddd
Nyem fatyok itt!
Dec 31, 2024 21:29:36
Endre priusza
(
x11)
Dec 31, 2024 21:30:00
x11)
BÚÉK!!!!!
gofile.io/d/SFeJq3
gofile.io/d/SFeJq3
Endre, nem is szóltál a kommenthaveroknak, hogy ilyen pazar tűzijátékot szerveztél magadnak?
Kakaspina
(
x24)
Dec 31, 2024 21:30:06
x24)
XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Pikturiensz
(
x7)
Dec 31, 2024 21:30:43
x7)
Endre, lődd fel a liveot. Direkt állítottam mirroron éjfélre egy visszaszámlálót, hogy mindenki tudja, hogy mikor jön az iPhonecsá. Még a buzifényeket sem kell beüzemelned, mert a háttérfényről majd a kollégák gondoskodnak.
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Bagolyka
(
x7)
Dec 31, 2024 21:31:07
x7)
Hallod recsi? Gondoltad volna, hogy az év utolsó óráiban megyünk háztűznézőbe?
sodika
Dec 31, 2024 21:31:19
Bagolyka be is bújt a szekrény alá, amit nem értek.
Én azt hittem, mert azt olvastam, hogy ettől csak a kutyák félnek.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Dec 31, 2024 21:31:19
Bagolyka
(
x7)
Dec 31, 2024 21:31:44
x7)
Félsz kutya? Én azt hittem, mert azt olvastam, hogy ettől csak a kutyák félnek.
Kakaspina
(
x24)
x24)
MENJÉL KI A KURVA ANYÁD
SnecológusHallgató
(
x4)
Dec 31, 2024 21:31:55
x4)
És te is az ágy alá bújtál, te balfasz?
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 31, 2024 21:32:02
x21)
TAKARODJ A KURVA ANYÁDBA ELÍTÉLT PEDOFIL KORCS!
linziasztal01
(
x77)
Dec 31, 2024 21:32:15
x77)
Idénre azért lehetne bannolni, nem?:)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 31, 2024 21:32:27
x21)
Egy járőrkocsit minimum.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 31, 2024 21:32:30
x13)
Lehetne azt, hogy holnap reggel a gyászjelentést olvassuk veled kapcsolatban? Többen kérdezik.
139 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hogy lesz ebből kifizetve Döbling, Hahó 5 milliója, stb, stb...?!