Kézben szeretnéd hordani, vagy inkább például autóból(esetleg külön sofőr és lövész felállásban) használnád? Utóbbi esetben relatív egyszerűen összerakható egy levélfúvóból, meg némi gégecsőből.
öreg alkesz csövesnek öltözik
lépek ki mert hülyék vagytok
Valamilyen hordozható darab kellene. Nem merek a közelben parkolni mert a gyagyás bebassza az üveget a kocsin.
Már bocs, de mi a cél? 1 tojás/másodperc tempóval, vagy csak minimálisan lassabban kézzel is tudsz hajigálni, pláne ha ketten mentek. Úgy ki tudtok szórni 50-100 tojást 1 perc alatt.
Ehhez képest egy gépnek áramforrás kell, el kell helyezni, feltehetően nem célbadobásra készült, tehát nem biztos, hogy lehet vele célozni és nincs olyan problémája ami miatt mégis alkalmatlan a feladatra.
Ha nem komoly volt a kérdés, akkor én kérek elnézést, hogy komolyan vettem.
KIFELÉ!!! NÉZZ ODA!!!
Jófanna, de ez egy olyan cég, amihez az AMS közvetítette ki, a korcs pedig azt hazudta nekik, mikor nem válaszolt az első időpontot tartalmazó emailre, hogy szabadságon volt, ezért nem olvasta időben. És ezt követően kapott még 2 későbbi időpontot, mert a hr annyira retardált, hogy nem veszi észre a szeme előtt villogó neonfényeket és a pofájába robbanó tűzijátékot. Pont az ilyen gányoldákba szokták felvenni, Solarys 2.0.
De szerencsére a korcsnak nem lesz ideje a faszpina rendezkedése és a Golda által összerittyentett, vejüdvözlő családi ebéd közben írni a cégnek, hogy elfogadja 2 hete elküldött eheti időpontot, szóval elsodikázódik az utolsó utáni esély is.
Megszórni terveztem vele a gyagyást de legnagyobb meglepetésemre nem találok ilyen gépet. Azt hittem már csak a vicc kedvéért is van ilyen. Kicsit még kutakodva úgy tűnik tényleg a kézzel dobálás az egyetlen használható módszer.
Elnézést ezt milyen formátunban kell rakni?
Tesómsz, nem rosszból, de te a Bolondos Dallamokban élsz? Szerinted valaki gyárt olyat, hogy "tojás- és paradicsomszóró gép"? :DD
ACME nevű céget ajánlom, hátha.

kikmakukk!?

Amennyi faszságot lehet vásárolni semmi meglepő nincs abban ha ilyesmit gyártana valaki. :D Ennél sokkal értelmetlenebb és agyalágyultabb dolgokat is vásárolhatsz.
Ha készen nem is kapható, nade www.youtube.com/watch?v=5kz3iA9lOi4
Nyilván a hordozhatóság itt nem áll meg. De lehet ezt szerintem optimalizálni.
Azért ez nem teljesen fedi a valóságot. Több fajta tesztelési módot is megkülönböztetünk. Amire te gondolsz és a gyagyás is többször emlegette az a unit tesztelés. Ez azt jelenti, hogy 1-1 kód egységet tesztelünk és figyeljük, hogy milyen bemenetre milyen kimenetet ad.
Ahhoz, hogy tudd mi az elvárt eredmény ismerned és értened kell az eredeti kódot is. Azt is tudnod kell, hogy milyen hiba lehetőségek fordulhatnak elő és ezekre is figyelni kell.
Ha minőségi unit teszteket szeretnél írni akkor azt azért nem mondanám, hogy sokkal egyszerűbb, de!
Mint te is említetted sokkal egyszerűbb benne alibizni és fals pozitív teszteket létrehozni. Ezeket valószínűleg az életben nem fogja senki sem tüzetesen átnézni, csak lefuttatja és látja, hogy minden zöld pipa és örülünk.
Egyébként ezeket a teszteket jó esetben előbb megírja maga a fejlesztő és utána elkészíti hozzá a featuret. A gyakorlatban azért nem mindig így néz ki. Sokszor a junior kollégák kapják meg a feladatot mert a szeniornak nincs kedve vagy ideje ilyenekkel pepecselni mert tegnapra kellett a task.
Ezt nyjem értyem
Természetesen készítettek ilyet, ráadásul nem más, mint a malacz és csapata: kuruc.info/r/6/22541/
Pfhú ez az írás ...
Sugárzik belőle az arrogancia, a "na ide figyeljetek büdös parasztok akkor most elmondom hogy működik a világ " életérzés.
Ez az egyik kedvenc elszólásom:
"Egy ötlettől vezérelve leválogattam a Bombagyár adatbázisából azokat, akik a Gellérthegyen és környékén laknak"
Ez az az adatbázis tudtommal amit olyan kurva jól védett a gánymester, hogy az itteni trollok ütötték fel :)

Tudod, hogy a tranyónak is csak akkor fáj a térde, amikor dolgozni kellene.
Egyébként mind a kettő simán bejárja fél Budapestet / Bécset 3 óra alatt, pihenés nélkül, ha sörről van szó.
Ki az az Endre bácsi?
Igen, ma hála Jahvenak nincs live és ez remélem így is marad.
Jól megnyomta a pedofil. 2 napja még arról hebegett hogy rá kell kapcsolni és még többet live-olni. Ez is el lett sodikázva.
Ma legalabb kussban van.
Punszisza a lekjopp!
Hát ilyen téren szánalmas ha neki az életét ezek társasága határozza meg.
Punszisza a lekjopp!
Kibic geci vagyok, nincsenek lovaim a versenyben, vagy hogy szokták ezt mondani.
De ha rám hallgatsz, nem szórakozol 100 tojással. Nyáron még elmegy a rothadt tojásszag, de télen nem fog akkora problémát okozni.
Bazd ki egy kővel vagy csavarral a macskaól ablakát. Akkor lakhatatlanná válik a macskaól télre, vagy amíg nem cserélik ki az üveget. Pluszpontért csinálhatod akkor, amikor a korcs elmegy sörért egy lájvban, hogy visszaérve láthassuk élőben a hatást.
Messze még a hajnal...
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
nincs fiakra hahó!
Ich bin Schodi, das kleine Kaufmanndil
Ez vöcsök-díjas :D
Hát ha fog, akkor az még az előzőnél is nagyobb gore lesz.
Tibi dokumentáltan rühell főrdeni, egy átmeneti szállón tuti nem állt neki, csak legeltette és gyűjtögette a poloskákat. Éjszaka szarszagúan, összehugyozott ruhában kipattant a kocsiból, Corinát utánozva bemászott a kerítésen, bekómázott a hányólavóros vályogszemétdombba, ahol még egy kézmosó sincs, mert a korcs eldugította. Ha ezek fajtalankodtak, akkor felváltva okádtak egymás szagától.
De szerintem a herélt egyszerűen kidőlt Bagolyka mellett a szartenger tetejére, hogy minél közelebb legyen az olajkályha.
Van már Kapuzárási pánik szócikk. Most kibővítésre is került, köszönjük Szolnoki ninja troll tudósítását és felvételeit.
sodipedia.sodika.org/wiki/Kapuz%C3%A1r%C3%A1si_p%C3%A1nik
Tibinél is szokott lenni úgyhogy ez nem akadály
ha más nem majd a “női viagrát” szedi be a pedofil amit adott tibinek
most valamiért indokolatlanul ettől a mondattól eszembe jutott az a szag, amit akkor egyszer éreztem tibin , amikor a jutkával hajléktalankodtak együtt.
alapvetően bírja a strapát az orrom, mert már megvan edzve a szar meg az egyéb szagokra, de az valami teljesen más volt
eltudod képzelni azt a büdös bepállott , hugy,váladék , cefre és társai szagot, amit ezek ketten együtt egy szobába hagynak magukután? már csak emiatt a gondolat miatt is agyonkéne verni mindkét férget.
Hogy miért kussol a korcs arra 2 ötletem is van . Ott a herélt, vagy a mai kapu incidens után Golda új szabályokat hozott, és be lett csicskítva teljesen fifi.
KURVArangy
Tegnap még volt egy olyan elejtett mondata, hogy erősen gondolkodik, hogy visszaírjon-e a meghívásra, tehát eddig ezt még nem tette meg.
Az első munkanap holnap fog kezdődni Ausztriában, a labancoknak biztos kelleni fog pár nap, de akár hét is, hogy meglássák a saját árnyékukat. Kétlem, hogy ma már azonnal patkánykodás lenne Bécsbe.
Főleg, hogy szerintem ezt a patkánykodós skilljét is szépen elhagyta az elmúlt egy hónapban. Konkrétan lájfdéndzsör van a napi sörike miatt, plusz lusta ez bármihez is.
Ha odamennél hozzá, hogy tessék választani: itt egy Regiojet 1. osztályú jegy és egy hétre kifizetett hotel vagy pedig 10 sör, akkor a 10 sört fogja választani.
Elengedte már Ausztriát.
Ki az az Endre bácsi?
Commander Cody
Elengedte már Ausztriát.
Nem elengedte, fosik tőle merugye döbling akármelyik pillanatban nagyon kellemetlen lehet.
Idióta, indokolatlan emoji használatot Endre kéri, hogy mellőzzük.
Endre köszöni.
Szerintem nem ilyen egyszerű ez és még mindig nem szabad félváról ezt venni nála. Múlt héten azt mondta, lesz egy interjú a héten és mondott olyant is, ha ez nem jön össze, akkor megint azokkal fog próbálkozni akik semmilyen jelzést nem adtak a jelentkezésére. Emiatt pedig szerintem ö még nagyon nem engedte el Ausztriát. Igen utálja őket, de Bécst is utálja és mégis azzal próbálkozik lassan 2.5 éve. Ezt max akkor fogja megteni ha inkaszó kerül az ottani bankszámlájára vagy rács mögé rakják a sógorok. Amig ezek vagy hasonló csapás nem éri addig próbálkozni fog. Hogy milyen sikerrel az más kérdés.
Ráadásul már azt is látja 1 hónapos folyamatos koldulás után hogy ide bizony a tiktok koldulás elég kevés lesz és emiatt kikell valamit találnia. Tündérmeseország nagyon nem játszik neki, nem csak a német bankok miatt de a távolság és az azzal járó anyagi költségek miatt se, Svájc meg sose játszott neki, max álmaiba, ezek nélkül meg csak Ausztria marad.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Lehet végre megjött a segély.:))))))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
BUZIKURVAZIK
Punszisza a lekjopp!
Reméljük az AMS-nél nem hülyék ücsörögnek.
Eddig is sokáig engedték fikást vigyorogni.
Volt egy TANFOLYAM MAPPA IS tegnap a gépén.
Talán ez is lehetséges lehet,hogy erre játszik.
Hiányolom az urnát meg a kisvonatot.
Nézd már Endre mennyi piája van a valódi apádnak!
Elég, ha csak a cipőfűjét megtanulja bekötni.
Nyilvan tudta o azt a koldulas alatt is, hogy ez igy nem fog mukodni.
1. A telefont nem kapcsoltak le. Hiaba mondogatta, hogy "de majd biztos lekapcsoljak".
2. Mindig hazudik, de nem birja ki, hogy valamennyi igazsagtartalom ne legyen a szovegben, hogy a hazugsaga egyszerubb legyen.
3. A Golda nem hagyta volna kilatastalanul hevereszni eddig, ha nem lett volna valami betervezve.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Golda annyira nem hülye, látja mennyire le van pusztulva az alkoholista fasz. Illetve azt is elpofázta milliószor a vén kurva, hogy takarodjon el a netről mert sose lesz nyugta.
Nyilván ha megindult adott neki pénzt, addig is van pár nyugodtabb napja. ( bár szerintem továbbra is macskaól van meg herélt)
KURVArangy
A Telefon tényleg nagyon érdekes. Nemhogy a telefont nem kapcsolták le, de a jelek szerint még a roaming netje is aktív. Lásd nem csak a macsakólból tud liveolni. Szerintem ez levelezett valamit az A1-el decemberbe és kért valami halasztást vagy átütemezést a törlesztőkre.
42 centet, de szerintem ez még a tegnap esti.
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Kicsit sokallom :/
Abból mennyi sör jön ki?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nulllllaaaaaa
irodalmi szófordulatokkal beszél
Nincs lájv, nincs sört.
Ezt mindenki érti, csak a pedofil nem.
Ki az az Endre bácsi?
kb mint a sitten. buziskodás ott is akad, gyakorolhat a korcs
Én is erre gondoltam. Ha ott lett volna a Tibi, Ninja Troll trolléga biztos látta volna a macskaólban mozgolódni.
Meg az is lehet, hogy a leláncolt kapu miatt a Golda becsicskította a fatászpikát.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Vagy egyszeruen csak felkohogott pont annyi pénzt amenyi arra a szamlara kellett.
Mobil szolgaltato nem szokott belemenni ilyen kedvezmenyekbe viszont sok szolgaltato enged 1-2 honap elmaradast amit gorgethet.
MASTERPIECE
Jól mutatja soderitto igazi valóját.
Szerző:
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 06, 2025 14:49:00
Válasz
(4)
x13)
Válasz
(4)
Endre kicsit másképpen értelmezi a kapuzárási pánikot…
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 06, 2025 14:51:25
x8)
Egyik éjjel. Valaki behegeszthetné a kapukat. Azt hogyan oldaná meg a szenyor??
Heki a traki
gobesug
(
x30)
Jan 06, 2025 14:51:41
x30)
ma kezdődik a farsang gyagyás, mivel készülsz?
40_éves_junior
(
x6)
Jan 06, 2025 14:51:53
x6)
Valaki nem tudja hogy hol lehet kapni vagy egyáltalán létezik-e nagy teljesítményű tojásszóró és paradicsomszóró gép? Felületes kereséseimmel nem találtam ilyesmit. Olyan kellene ami legalább 1 tojás/másodperc teljesítménnyel lövi a tojásokat.
Kézben szeretnéd hordani, vagy inkább például autóból(esetleg külön sofőr és lövész felállásban) használnád? Utóbbi esetben relatív egyszerűen összerakható egy levélfúvóból, meg némi gégecsőből.
Hafré
(
x9)
Jan 06, 2025 14:52:49
x9)
ma kezdődik a farsang gyagyás, mivel készülsz?
öreg alkesz csövesnek öltözik
Golda
Jan 06, 2025 14:53:25
Segítség, rendőrt!
Egy alkoholista a záram próbálja feltörni.
Egy alkoholista a záram próbálja feltörni.
Jan 06, 2025 14:53:25
-
Jan 06, 2025 14:55:34
Valamilyen hordozható darab kellene. Nem merek a közelben parkolni mert a gyagyás bebassza az üveget a kocsin.
Jan 06, 2025 14:55:34
-
Jan 06, 2025 14:56:14
Valaki nem tudja hogy hol lehet kapni vagy egyáltalán létezik-e nagy teljesítményű tojásszóró és paradicsomszóró gép? Felületes kereséseimmel nem találtam ilyesmit. Olyan kellene ami legalább 1 tojás/másodperc teljesítménnyel lövi a tojásokat.
Már bocs, de mi a cél? 1 tojás/másodperc tempóval, vagy csak minimálisan lassabban kézzel is tudsz hajigálni, pláne ha ketten mentek. Úgy ki tudtok szórni 50-100 tojást 1 perc alatt.
Ehhez képest egy gépnek áramforrás kell, el kell helyezni, feltehetően nem célbadobásra készült, tehát nem biztos, hogy lehet vele célozni és nincs olyan problémája ami miatt mégis alkalmatlan a feladatra.
Jan 06, 2025 14:56:14
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jan 06, 2025 14:57:50
x2)
endre, ügyfélkapu+ helyett a Goldakapu basicet igényeld meg. Te nyomorék szhar, te!
Tranyó
Jan 06, 2025 15:05:58
Endre nyisd ki a kurva anyádat, a fájós térgyemmel nem tudok mászni!
Jan 06, 2025 15:05:58
Golda
Jan 06, 2025 15:07:56
Endre nyisd ki a kurva anyádat, a fájós térgyemmel nem tudok mászni!
KIFELÉ!!! NÉZZ ODA!!!
Jan 06, 2025 15:07:56
-
Jan 06, 2025 15:08:24
Én azt nem értem hol vannak a felvételről a tűzoltók akik kimenekítik a favellából szegény áldozatokat.A nyomozócsoport akik felveszik a látleletet a súlyos bűncselekményről.A yard aki biztosítja a területet.Az írnokok hada akik vadul jegyzetelik a feljelentéseket.
Ha nem kerültek volna ide a felvételek akkor egy szót sem mondott volna erről a pedofil.Elsunnyogta volna ezt a vicces közjátékot.
Hol a feljelentés pedofil?Miért nincs feljelentés?
Legközelebb ne corgit koldulj hanem láncot és lakatot,rögtön ömlene a donés.
Ha nem kerültek volna ide a felvételek akkor egy szót sem mondott volna erről a pedofil.Elsunnyogta volna ezt a vicces közjátékot.
Hol a feljelentés pedofil?Miért nincs feljelentés?
Legközelebb ne corgit koldulj hanem láncot és lakatot,rögtön ömlene a donés.
Jan 06, 2025 15:08:24
Balázs Padre
(
x13)
Jan 06, 2025 15:11:17
x13)
Golda zárta le a kaput,mert szerette volna fifit megtanítani
A KAPU UGRÁSRA.
A KAPU UGRÁSRA.
ascites
(
x57)
Jan 06, 2025 15:11:35
x57)
És ezek csak az utóbbi napok-hetek történései. Már egy ilyen kifogást hallva biztos lehetne bárki, hogy ez egy totális elmebeteg agymenése, de szerencsére kellő részletességgel dokumentálva van az élete hosszú évekre visszamenőleg.
Jófanna, de ez egy olyan cég, amihez az AMS közvetítette ki, a korcs pedig azt hazudta nekik, mikor nem válaszolt az első időpontot tartalmazó emailre, hogy szabadságon volt, ezért nem olvasta időben. És ezt követően kapott még 2 későbbi időpontot, mert a hr annyira retardált, hogy nem veszi észre a szeme előtt villogó neonfényeket és a pofájába robbanó tűzijátékot. Pont az ilyen gányoldákba szokták felvenni, Solarys 2.0.
De szerencsére a korcsnak nem lesz ideje a faszpina rendezkedése és a Golda által összerittyentett, vejüdvözlő családi ebéd közben írni a cégnek, hogy elfogadja 2 hete elküldött eheti időpontot, szóval elsodikázódik az utolsó utáni esély is.
A1
Jan 06, 2025 15:14:48
iPhone disabled, Endre is
Jan 06, 2025 15:14:48
-
Jan 06, 2025 15:15:23
Megszórni terveztem vele a gyagyást de legnagyobb meglepetésemre nem találok ilyen gépet. Azt hittem már csak a vicc kedvéért is van ilyen. Kicsit még kutakodva úgy tűnik tényleg a kézzel dobálás az egyetlen használható módszer.
Jan 06, 2025 15:15:23
Technika Ördöge
Jan 06, 2025 15:15:58
A tegnapi teljes recskás live: gofile.io/d/ds4UtN
Elnézést ezt milyen formátunban kell rakni?
Jan 06, 2025 15:15:58
Zsibuci
(
x5)
Jan 06, 2025 15:18:00
x5)
Mivel Endre egy hikomat szar, gondolom, hogy hosszú percekig tart mire átmászik a kapun.
Egyszer szólni kéne a rendőröknek, hogy egy gyanús csöves bemászott az Attila u. 4 kerítésén.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Egyszer szólni kéne a rendőröknek, hogy egy gyanús csöves bemászott az Attila u. 4 kerítésén.
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jan 06, 2025 15:19:31
x2)
Tesómsz, nem rosszból, de te a Bolondos Dallamokban élsz? Szerinted valaki gyárt olyat, hogy "tojás- és paradicsomszóró gép"? :DD

-
Jan 06, 2025 15:20:56

Jan 06, 2025 15:20:56
-
Jan 06, 2025 15:22:31
Amennyi faszságot lehet vásárolni semmi meglepő nincs abban ha ilyesmit gyártana valaki. :D Ennél sokkal értelmetlenebb és agyalágyultabb dolgokat is vásárolhatsz.
Jan 06, 2025 15:22:31
halottpiton
(
x3)
Jan 06, 2025 15:24:24
x3)
Aki kaput tud ugrani a napi sörért az dolgozni is tud a szalag mellett te pedofil fhaszkalap.
aki nem hitelképes az nem ember
halottpiton
(
x3)
Jan 06, 2025 15:24:40
x3)
*szalag mellett is dolgozni
40_éves_junior
(
x6)
Jan 06, 2025 15:24:51
x6)
Ha készen nem is kapható, nade www.youtube.com/watch?v=5kz3iA9lOi4
Nyilván a hordozhatóság itt nem áll meg. De lehet ezt szerintem optimalizálni.
habos babafos
(
x3)
Jan 06, 2025 15:28:09
x3)
Csak gyorsan összefoglalom ezt a "Elvette a munkám a csetdzsípítí" ügyet,
...
A tesztírás nagyon röviden azt jelenti, hogy valaki írt egy csomó kódot, ami csinál egy csomó dolgot, és a "tesztek" olyan új kódsorok, amik ezt a csomó dolgot emulálják, és amiket ha lefuttat a programozó, akkor ezek a tesztek zöld lámpát fognak mutatni, ha minden rendben.
...
sokkal egyszerűbb megírni, mint magát a kódot, mint amit tesztelnek, hiszen az igazi hozzáadott érték az abban a kódban van, a teszt csak egy kiegészítő, amit az eredeti kód alapján kell közepes képességű csimpánzként beklimpírozni.
...
...
A tesztírás nagyon röviden azt jelenti, hogy valaki írt egy csomó kódot, ami csinál egy csomó dolgot, és a "tesztek" olyan új kódsorok, amik ezt a csomó dolgot emulálják, és amiket ha lefuttat a programozó, akkor ezek a tesztek zöld lámpát fognak mutatni, ha minden rendben.
...
sokkal egyszerűbb megírni, mint magát a kódot, mint amit tesztelnek, hiszen az igazi hozzáadott érték az abban a kódban van, a teszt csak egy kiegészítő, amit az eredeti kód alapján kell közepes képességű csimpánzként beklimpírozni.
...
Azért ez nem teljesen fedi a valóságot. Több fajta tesztelési módot is megkülönböztetünk. Amire te gondolsz és a gyagyás is többször emlegette az a unit tesztelés. Ez azt jelenti, hogy 1-1 kód egységet tesztelünk és figyeljük, hogy milyen bemenetre milyen kimenetet ad.
Ahhoz, hogy tudd mi az elvárt eredmény ismerned és értened kell az eredeti kódot is. Azt is tudnod kell, hogy milyen hiba lehetőségek fordulhatnak elő és ezekre is figyelni kell.
Ha minőségi unit teszteket szeretnél írni akkor azt azért nem mondanám, hogy sokkal egyszerűbb, de!
Mint te is említetted sokkal egyszerűbb benne alibizni és fals pozitív teszteket létrehozni. Ezeket valószínűleg az életben nem fogja senki sem tüzetesen átnézni, csak lefuttatja és látja, hogy minden zöld pipa és örülünk.
Egyébként ezeket a teszteket jó esetben előbb megírja maga a fejlesztő és utána elkészíti hozzá a featuret. A gyakorlatban azért nem mindig így néz ki. Sokszor a junior kollégák kapják meg a feladatot mert a szeniornak nincs kedve vagy ideje ilyenekkel pepecselni mert tegnapra kellett a task.
ascites
(
x57)
Jan 06, 2025 15:30:55
x57)
Természetesen készítettek ilyet, ráadásul nem más, mint a malacz és csapata: kuruc.info/r/6/22541/
mikedp
(
x9)
Jan 06, 2025 15:34:29
x9)
Ha ott a tranyó akkor tuti viszi a téglásított ájfont, így is ér pár ezret az arabnál.
KURVArangy
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 06, 2025 15:38:50
x7)
endre, nehogy lecsapja a pakisztáni párbajpajti a tranyót a kezedről, tudod hogy mindig arra húz amerre a pénzt lát
le vagy tiltva, kurva anyád
D_Dezső
(
x29)
Jan 06, 2025 15:40:52
x29)
Pfhú ez az írás ...
Sugárzik belőle az arrogancia, a "na ide figyeljetek büdös parasztok akkor most elmondom hogy működik a világ " életérzés.
Ez az egyik kedvenc elszólásom:
"Egy ötlettől vezérelve leválogattam a Bombagyár adatbázisából azokat, akik a Gellérthegyen és környékén laknak"
Ez az az adatbázis tudtommal amit olyan kurva jól védett a gánymester, hogy az itteni trollok ütötték fel :)
gobesug
(
x30)
Jan 06, 2025 15:41:32
x30)

hegesztőnő
(
x3)
Jan 06, 2025 15:41:42
x3)
remélem ott a tibi. mert akkor krvstn hogy elpoloskásítja az odút és goldát is... azok lennének még a nyagyon jó epizódok
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 06, 2025 15:46:30
x12)
Aki kaput tud ugrani a napi sörért az dolgozni is tud a szalag mellett te pedofil fhaszkalap.
Tudod, hogy a tranyónak is csak akkor fáj a térde, amikor dolgozni kellene.
Egyébként mind a kettő simán bejárja fél Budapestet / Bécset 3 óra alatt, pihenés nélkül, ha sörről van szó.
D_Dezső
(
x29)
Jan 06, 2025 15:46:55
x29)
Elnézést, bocsánat! De nem volt ma sok időm a Gyagyásra.
Ma még nem is volt live-ban? Patkánykodnak?
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 06, 2025 15:51:31
x21)
Elnézést, bocsánat! De nem volt ma sok időm a Gyagyásra.
Elliot
Jan 06, 2025 15:52:48
Jól megnyomta a pedofil. 2 napja még arról hebegett hogy rá kell kapcsolni és még többet live-olni. Ez is el lett sodikázva.
Jan 06, 2025 15:52:48
Sikura Imolda
Jan 06, 2025 15:53:26
Remélem csönd lesz egy jó darabig. Nagyon lerohadt az agyam. Egyetlen jó rész volt, ahol Ali szénné oltja. Ennyi. Semmi más nem.
Jan 06, 2025 15:53:26
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 06, 2025 15:58:19
x21)
Tegnap üzemi hőfokon pörgött a pedofil loop.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 06, 2025 16:00:09
x17)
Tegnap üzemi hőfokon pörgött a pedofil loop.
Ma legalabb kussban van.
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Jan 06, 2025 16:03:18
x2)
Tibi bácsi tipikus az az ember, aki azért van jóban a Trash-ekkel, mert egy magányos 30-40 éves tag, akinek nincs társasága.. Tudja, hogy a trollokkal is jóban kell lenni, mert más különben, facra húzzák amiért, ekkora trash légy.
Ha tényleg lejuttatta a herélt kurvát púpszászra, azt valahogy jelezni kellett volna mert ez így egy nagy nulla (mint a pedro bevételei tiktiken)
Viszont.. Ha a herélt kurva tényleg le került, akkor annak az lesz a jele hogy pár napig nem lesz toktok live, mert a csöves pedro rajta fog élősködni, miközben gusztustalankodnak otthon.
Puncicája van a cicának.
Ha tényleg lejuttatta a herélt kurvát púpszászra, azt valahogy jelezni kellett volna mert ez így egy nagy nulla (mint a pedro bevételei tiktiken)
Viszont.. Ha a herélt kurva tényleg le került, akkor annak az lesz a jele hogy pár napig nem lesz toktok live, mert a csöves pedro rajta fog élősködni, miközben gusztustalankodnak otthon.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 06, 2025 16:04:59
x17)
Tibi bácsi tipikus az az ember, aki azért van jóban a Trash-ekkel, mert egy magányos 30-40 éves tag, akinek nincs társasága.. Tudja, hogy a trollokkal is jóban kell lenni, mert más különben, facra húzzák amiért, ekkora trash légy.
Hát ilyen téren szánalmas ha neki az életét ezek társasága határozza meg.
-
Kibic geci vagyok, nincsenek lovaim a versenyben, vagy hogy szokták ezt mondani.
De ha rám hallgatsz, nem szórakozol 100 tojással. Nyáron még elmegy a rothadt tojásszag, de télen nem fog akkora problémát okozni.
Bazd ki egy kővel vagy csavarral a macskaól ablakát. Akkor lakhatatlanná válik a macskaól télre, vagy amíg nem cserélik ki az üveget. Pluszpontért csinálhatod akkor, amikor a korcs elmegy sörért egy lájvban, hogy visszaérve láthassuk élőben a hatást.
Snecy Kissinger
Jan 06, 2025 16:05:18
Egy alkoholista csöves lakatokat provokál anyja ellen.
Jan 06, 2025 16:05:18
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 06, 2025 16:05:23
x21)
[quote=Nyergesi_Predátor]Tibi bácsi tipikus az az ember, aki azért van jóban a Trash-ekkel, mert egy magányos 30-40 éves tag, akinek nincs társasága.. Tudja, hogy a trollokkal is jóban kell lenni, mert más különben, facra húzzák amiért, ekkora trash légy.
/quote]
Most biztos arra huzgálja a cerkát, hogy a trollokat árnyékban tartja. Drogos köcsög.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
/quote]
Most biztos arra huzgálja a cerkát, hogy a trollokat árnyékban tartja. Drogos köcsög.
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Jan 06, 2025 16:12:09
x1)
Ma legalabb kussban van.
Messze még a hajnal...
Hahó
(
x135)
Jan 06, 2025 16:13:14
x135)
Pedofil tedd ki a tranyó excelt, lássuk mennyit zsákmányoltál tőle!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Bagolyka
Jan 06, 2025 16:17:31
Ez itt nem cica!! Ez nem az!!
Jan 06, 2025 16:17:31
féregnyulvány
(
x7)
Jan 06, 2025 16:34:19
x7)
én tényleg nagyon remélem hogy nem fog leakelődni még egy baszós videó róluk
HalfejSodi
Jan 06, 2025 16:35:09
Nézd a jó oldalát Vekni, a közeljövőre legalább már lesz experience.

Jan 06, 2025 16:35:09
Hafré
(
x9)
Jan 06, 2025 16:35:16
x9)
nem fog leakelődni még egy baszós videó róluk
nincs fiakra hahó!
-
Jan 06, 2025 16:38:13
Ich bin Schodi, das kleine Kaufmanndil
Jan 06, 2025 16:38:13
ascites
(
x57)
Jan 06, 2025 16:40:01
x57)
Ez vöcsök-díjas :D
ascites
(
x57)
Jan 06, 2025 16:45:31
x57)
én tényleg nagyon remélem hogy nem fog leakelődni még egy baszós videó róluk
Hát ha fog, akkor az még az előzőnél is nagyobb gore lesz.
Tibi dokumentáltan rühell főrdeni, egy átmeneti szállón tuti nem állt neki, csak legeltette és gyűjtögette a poloskákat. Éjszaka szarszagúan, összehugyozott ruhában kipattant a kocsiból, Corinát utánozva bemászott a kerítésen, bekómázott a hányólavóros vályogszemétdombba, ahol még egy kézmosó sincs, mert a korcs eldugította. Ha ezek fajtalankodtak, akkor felváltva okádtak egymás szagától.
De szerintem a herélt egyszerűen kidőlt Bagolyka mellett a szartenger tetejére, hogy minél közelebb legyen az olajkályha.
Snecológia Tanszék
Jan 06, 2025 16:47:17
kapunyitási pánik?
Van már Kapuzárási pánik szócikk. Most kibővítésre is került, köszönjük Szolnoki ninja troll tudósítását és felvételeit.
sodipedia.sodika.org/wiki/Kapuz%C3%A1r%C3%A1si_p%C3%A1nik
Jan 06, 2025 16:47:17
Skynetsodi
(
x2)
Jan 06, 2025 16:47:19
x2)
Sunyi kis geci vagy te. Ezért nem lesz neked semmilyen videós karriered. Ahogy megjelenik a buzi kurvád, vagy ígéretet tesz, hogy veled akar lenni, nincs több lájv meg párbaj. És, azt is elfeljted, hogy megélhetési tiktikker vagy, hogy be tudjál baszni. Amúgy pont mától akartam dobni neked az univerzumokat, de így nem fogok, hogy rohadjál meg
Nekem se könnyű
féregnyulvány
(
x7)
Jan 06, 2025 16:49:12
x7)
nincs fiakra hahó!
Tibinél is szokott lenni úgyhogy ez nem akadály
ha más nem majd a “női viagrát” szedi be a pedofil amit adott tibinek
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jan 06, 2025 16:58:23
x2)
Endre a kerítésmászás az nem proli dolog? Többen kérdezik!
profibarkacs.hu/Yato-Csapszegvago-ollo-900mm-PROFI
Kivételesen segítek te buzika. Nem mintha egyáltalán fel tudnád emelni. Majd a kurva anyád segít.
Kivételesen segítek te buzika. Nem mintha egyáltalán fel tudnád emelni. Majd a kurva anyád segít.
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 06, 2025 17:00:28
x23)
Nem nézem ki ezekből a retardáltakból, hogy összebeszéltek és a tegnap este csak egy "műsort" látunk, ami annak akart talán megalapozni, hogy a korcs eltudjon tűnni pár napra, amig elmegy Bécsbe felvételezni.Szóval amig mondjuk mi azt hiszük hogy bujkálnak a heréltel addig ö Bécsbe van.Ebbe lett beleronditva akaratlanul is, a kapu leláncolása. Viszont az hogy képes volt ma kimászni a kapun, majd kívülről valamit szerencsétlenkedni, tehát nem azért mászott ki, hogy elmenjen sört venni ez alapján Golda ráparancsolt talán és nem mert ellent mondani neki. Az én teóriám ezek után az, hogy Golda megfinansziroza neki a Bécsi kiruccanást, ezért nem mert Goldának ellent mondani ma. Hogy miből tenné ezt a vén kurva? Nos emlékezünk rá, hogy még valamikor november végén is arról beszélt a korcs, hogy a Bittner pénzböl van 1000 euró, talán pont ilyen alkalmakra félretéve és abból mennek talán majd a mostani próbálkozások is. Mivel nem csak nálunk de valószínűleg Ausztriába is sokan csak ezen a héten kezdenek dolgozni a karácsonyi leállás után, de Ausztriába ez mellet a mai nap munkaszüneti nap is (Háromkirályok napja) és mivel múlt héten a korcs mondta, hogy ezen a héten utazik interjúra, ezért szerintem nem lehet kizárni hogy interjú holnap reggel lesz, emiatt pedig lehet ma a 17:58-kor Kelenföldről induló RegioJettel akar patkánykodni. A RegióJet 17:51 érkezik Kelenföldre menetrend szerint a Déli pályaudvaról, tehát 7 percig várakozik ott, ha valaki ellenőrizni szeretné. Majd a Bécsi HBF-re 20:27-kor ér be. Korában is, mikor az AMS-nek csicskult, valószínűleg ezzel a járattal szokott visszamenni Vasárnaponként. Persze ez csak egy teória, amire lehet rácáfol egy 5 perc múlva a macskaolból indított live-al.
féregnyulvány
(
x7)
Jan 06, 2025 17:05:08
x7)
Ha ezek fajtalankodtak, akkor felváltva okádtak egymás szagától.
most valamiért indokolatlanul ettől a mondattól eszembe jutott az a szag, amit akkor egyszer éreztem tibin , amikor a jutkával hajléktalankodtak együtt.
alapvetően bírja a strapát az orrom, mert már megvan edzve a szar meg az egyéb szagokra, de az valami teljesen más volt
eltudod képzelni azt a büdös bepállott , hugy,váladék , cefre és társai szagot, amit ezek ketten együtt egy szobába hagynak magukután? már csak emiatt a gondolat miatt is agyonkéne verni mindkét férget.
mikedp
(
x9)
Jan 06, 2025 17:05:34
x9)
Persze ez csak egy teória, amire lehet rácáfol egy 5 perc múlva a macskaolból indított live-al.
Hogy miért kussol a korcs arra 2 ötletem is van . Ott a herélt, vagy a mai kapu incidens után Golda új szabályokat hozott, és be lett csicskítva teljesen fifi.
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 06, 2025 17:08:01
x12)
Nem nézem ki ezekből a retardáltakból, hogy összebeszéltek és a tegnap este csak egy "műsort" látunk, ami annak akart talán megalapozni, hogy a korcs eltudjon tűnni pár napra, amig elmegy Bécsbe felvételezni.Szóval amig mondjuk mi azt hiszük hogy bujkálnak a heréltel addig ö Bécsbe van.Ebbe lett beleronditva akaratlanul is, a kapu leláncolása. Viszont az hogy képes volt ma kimászni a kapun, majd kívülről valamit szerencsétlenkedni, tehát nem azért mászott ki, hogy elmenjen sört venni ez alapján Golda ráparancsolt talán és nem mert ellent mondani neki. Az én teóriám ezek után az, hogy Golda megfinansziroza neki a Bécsi kiruccanást, ezért nem mert Goldának ellent mondani ma. Hogy miből tenné ezt a vén kurva? Nos emlékezünk rá, hogy még valamikor november végén is arról beszélt a korcs, hogy a Bittner pénzböl van 1000 euró, talán pont ilyen alkalmakra félretéve és abból mennek talán majd a mostani próbálkozások is. Mivel nem csak nálunk de valószínűleg Ausztriába is sokan csak ezen a héten kezdenek dolgozni a karácsonyi leállás után, de Ausztriába ez mellet a mai nap munkaszüneti nap is (Háromkirályok napja) és mivel múlt héten a korcs mondta, hogy ezen a héten utazik interjúra, ezért szerintem nem lehet kizárni hogy interjú holnap reggel lesz, emiatt pedig lehet ma a 17:58-kor Kelenföldről induló RegioJettel akar patkánykodni. A RegióJet 17:51 érkezik Kelenföldre menetrend szerint a Déli pályaudvaról, tehát 7 percig várakozik ott, ha valaki ellenőrizni szeretné. Majd a Bécsi HBF-re 20:27-kor ér be. Korában is, mikor az AMS-nek csicskult, valószínűleg ezzel a járattal szokott visszamenni Vasárnaponként. Persze ez csak egy teória, amire lehet rácáfol egy 5 perc múlva a macskaolból indított live-al.
Tegnap még volt egy olyan elejtett mondata, hogy erősen gondolkodik, hogy visszaírjon-e a meghívásra, tehát eddig ezt még nem tette meg.
Az első munkanap holnap fog kezdődni Ausztriában, a labancoknak biztos kelleni fog pár nap, de akár hét is, hogy meglássák a saját árnyékukat. Kétlem, hogy ma már azonnal patkánykodás lenne Bécsbe.
Főleg, hogy szerintem ezt a patkánykodós skilljét is szépen elhagyta az elmúlt egy hónapban. Konkrétan lájfdéndzsör van a napi sörike miatt, plusz lusta ez bármihez is.
Ha odamennél hozzá, hogy tessék választani: itt egy Regiojet 1. osztályú jegy és egy hétre kifizetett hotel vagy pedig 10 sör, akkor a 10 sört fogja választani.
Elengedte már Ausztriát.
CC-2224
Jan 06, 2025 17:08:14
Endre a kerítésmászás az nem proli dolog? Többen kérdezik!
túl minőségi a korcsnak leírást se kap hozzá így min 1 hónapig tanulmányozná működését profibarkacs.hu/Yato-Csapszegvago-ollo-900mm-PROFI
Jan 06, 2025 17:08:14
Hafré
(
x9)
Jan 06, 2025 17:16:25
x9)
Elengedte már Ausztriát.
Nem elengedte, fosik tőle merugye döbling akármelyik pillanatban nagyon kellemetlen lehet.
DonDraper
Jan 06, 2025 17:17:44
Endike, te is várod a kövi sziszás epizódot?
Majd a férjed jöhet hozzád vizitelni a böriben!
..ez volt a vicc helye, természetesen (már persze az hogy téged bárki is fog a börtönben làgogatni🤣🤣)
Majd a férjed jöhet hozzád vizitelni a böriben!
..ez volt a vicc helye, természetesen (már persze az hogy téged bárki is fog a börtönben làgogatni🤣🤣)
Jan 06, 2025 17:17:44
Tyodika
Jan 06, 2025 17:24:33
Hopp eltűnt a reggelii nem tudjuk mi lesz poszt🙈😂
Idióta, indokolatlan emoji használatot Endre kéri, hogy mellőzzük.
Endre köszöni.
Jan 06, 2025 17:24:33
broni emlékpercek
Jan 06, 2025 17:28:41
a múltkor 15-20 percg hugyoztam
Jan 06, 2025 17:28:41
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 06, 2025 17:29:18
x23)
Elengedte már Ausztriát.
Elengedte már Ausztriát.
Szerintem nem ilyen egyszerű ez és még mindig nem szabad félváról ezt venni nála. Múlt héten azt mondta, lesz egy interjú a héten és mondott olyant is, ha ez nem jön össze, akkor megint azokkal fog próbálkozni akik semmilyen jelzést nem adtak a jelentkezésére. Emiatt pedig szerintem ö még nagyon nem engedte el Ausztriát. Igen utálja őket, de Bécst is utálja és mégis azzal próbálkozik lassan 2.5 éve. Ezt max akkor fogja megteni ha inkaszó kerül az ottani bankszámlájára vagy rács mögé rakják a sógorok. Amig ezek vagy hasonló csapás nem éri addig próbálkozni fog. Hogy milyen sikerrel az más kérdés.
Ráadásul már azt is látja 1 hónapos folyamatos koldulás után hogy ide bizony a tiktok koldulás elég kevés lesz és emiatt kikell valamit találnia. Tündérmeseország nagyon nem játszik neki, nem csak a német bankok miatt de a távolság és az azzal járó anyagi költségek miatt se, Svájc meg sose játszott neki, max álmaiba, ezek nélkül meg csak Ausztria marad.
Balázs Padre
(
x13)
Jan 06, 2025 17:39:47
x13)
Sok variáció egy témára.
Mindegyik lehetséges.
Egy biztos.
Sodrák pénzt kapott.(valszeg goldától)
Itt koldulna különben.
Mindegyik lehetséges.
Egy biztos.
Itt koldulna különben.
Hahó
(
x135)
Jan 06, 2025 17:41:43
x135)
Sok variáció egy témára.
Mindegyik lehetséges.
Egy biztos.
Itt koldulna különben.
Mindegyik lehetséges.
Egy biztos.
Itt koldulna különben.
A helyzet megoldása
(
x44)
Jan 06, 2025 17:42:29
x44)
A karácsony óta eltűnt aligátor újra jelentkezik, egy elég morbid, 2 perces videóval, ahol körbe mutatja milyen volt a karácsonya:
youtu.be/82ka5hc3_F8?si=VNqJ0Ptnbm0EAyUI
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Kendra
(
x2)
Jan 06, 2025 17:42:35
x2)
Gyagya ma szabadnapos vagy megy a radaralattoskodás?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 06, 2025 17:44:12
x17)
Gyagya ma szabadnapos vagy megy a radaralattoskodás?
BUZIKURVAZIK
Balázs Padre
(
x13)
Jan 06, 2025 17:45:50
x13)
Reméljük az AMS-nél nem hülyék ücsörögnek.
Eddig is sokáig engedték fikást vigyorogni.
Volt egy TANFOLYAM MAPPA IS tegnap a gépén.
Talán ez is lehetséges lehet,hogy erre játszik.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jan 06, 2025 17:47:09
x2)
A karácsony óta eltűnt aligátor újra jelentkezik, egy elég morbid, 2 perces videóval, ahol körbe mutatja milyen volt a karácsonya:
Hiányolom az urnát meg a kisvonatot.
Nézd már Endre mennyi piája van a valódi apádnak!
noikabatgomb
(
x10)
Jan 06, 2025 17:49:25
x10)
Most neztem meg a tornamutatvanyt. Nagyon elszant endre az endre.
A videon all valaki a hata mogott mikor maszik at. Az a Golda?
A videon all valaki a hata mogott mikor maszik at. Az a Golda?
SyntaxError
(
x24)
Jan 06, 2025 17:50:27
x24)
Endre, amennyi időt elbaszol tiktik-re, már akár programozni is megtanulhattál volna.
Többen mondják!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Többen mondják!
A helyzet megoldása
(
x44)
x44)
Maradjon is így, el ne indítsd a lajvot, úgy is max pár proli dob filléreket
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Sikura Imolda
Jan 06, 2025 17:51:32
Endre, amennyi időt elbaszol tiktik-re, már akár programozni is megtanulhattál volna.
Többen mondják!
Többen mondják!
Elég, ha csak a cipőfűjét megtanulja bekötni.
Jan 06, 2025 17:51:32
noikabatgomb
(
x10)
Jan 06, 2025 17:53:21
x10)
1. A telefont nem kapcsoltak le. Hiaba mondogatta, hogy "de majd biztos lekapcsoljak".
2. Mindig hazudik, de nem birja ki, hogy valamennyi igazsagtartalom ne legyen a szovegben, hogy a hazugsaga egyszerubb legyen.
3. A Golda nem hagyta volna kilatastalanul hevereszni eddig, ha nem lett volna valami betervezve.
stoki_kapuja
Jan 06, 2025 17:55:06
Lehet ezért lepontoztok, de én örülök, hogy ma nem Sztojka Jr.-t és egy folyamatos tranyó/vascsatorna loopot hallgathatunk, hanem csendben van a pedofil.
pls unban me
Jan 06, 2025 17:55:06
mikedp
(
x9)
Jan 06, 2025 17:57:26
x9)
.
Golda annyira nem hülye, látja mennyire le van pusztulva az alkoholista fasz. Illetve azt is elpofázta milliószor a vén kurva, hogy takarodjon el a netről mert sose lesz nyugta.
Nyilván ha megindult adott neki pénzt, addig is van pár nyugodtabb napja. ( bár szerintem továbbra is macskaól van meg herélt)
Sztrapacska
(
x6)
Jan 06, 2025 18:01:03
x6)
Endre,jól telik az estéd?
Láttad a Havas interjút?
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Láttad a Havas interjút?
Bubuka
(
x13)
Jan 06, 2025 18:01:55
x13)
Mennyire erősen ütötte meg a pofádat Tibor, amikor megelégelte, hogy egész nap neki nyomtad a pedofil propagandádat?
Mutasd magad, meg a sérüléseidet, hagyd nevessük!
Mutasd magad, meg a sérüléseidet, hagyd nevessük!
halottpiton
(
x3)
Jan 06, 2025 18:03:10
x3)
Ha valaki véletlen a putri körül járna, dobjon valami puskaport, hogy ég-e a villany
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 06, 2025 18:08:47
x23)
A Telefon tényleg nagyon érdekes. Nemhogy a telefont nem kapcsolták le, de a jelek szerint még a roaming netje is aktív. Lásd nem csak a macsakólból tud liveolni. Szerintem ez levelezett valamit az A1-el decemberbe és kért valami halasztást vagy átütemezést a törlesztőkre.
Bagolyka
(
x7)
Jan 06, 2025 18:09:32
x7)
Bagolykának kilenc élete van, neked meg már egy se recsi.
Balázs Padre
(
x13)
Jan 06, 2025 18:09:34
x13)
Sodrák biztos próbálkozni fog ausztriai munával.
Ő az a típusú barom,akinek ha 1000X mondják,hogy RAUS,megy ő még 1001-re is.
Semmi szégyenérzete nincs.
Jól írta Easybankos kollega,hogy ameddig le nem sittelik.
Ő az a típusú barom,akinek ha 1000X mondják,hogy RAUS,megy ő még 1001-re is.
Semmi szégyenérzete nincs.
Jól írta Easybankos kollega,hogy ameddig le nem sittelik.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 06, 2025 18:10:11
x39)
Mennyit keresett ma a pedofil?
Pikturiensz
(
x7)
Jan 06, 2025 18:11:03
x7)
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 06, 2025 18:13:39
x39)
Abból mennyi sör jön ki?
nabejj
(
x3)
Jan 06, 2025 18:14:07
x3)
Abból mennyi sör jön ki?
Abból mennyi sör jön ki?
Nulllllaaaaaa
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 06, 2025 18:14:22
x12)
Nincs lájv, nincs sört.
Ezt mindenki érti, csak a pedofil nem.
hegesztőnő
(
x3)
Jan 06, 2025 18:18:03
x3)
kilőhették az A1-et, tégla lett a telefon. nincs sör és a kapu is le volt lakatolva... ebben eddig lehetett eljutni ma...
gobesug
(
x30)
Jan 06, 2025 18:19:07
x30)
kilőhették az A1-et, tégla lett a telefon. nincs sör és a kapu is le volt lakatolva... ebben eddig lehetett eljutni ma...
kb mint a sitten. buziskodás ott is akad, gyakorolhat a korcs
SnecológusHallgató
(
x4)
Jan 06, 2025 18:19:56
x4)
Én is erre gondoltam. Ha ott lett volna a Tibi, Ninja Troll trolléga biztos látta volna a macskaólban mozgolódni.
Meg az is lehet, hogy a leláncolt kapu miatt a Golda becsicskította a fatászpikát.
noikabatgomb
(
x10)
Jan 06, 2025 18:25:13
x10)
Vagy egyszeruen csak felkohogott pont annyi pénzt amenyi arra a szamlara kellett.
Mobil szolgaltato nem szokott belemenni ilyen kedvezmenyekbe viszont sok szolgaltato enged 1-2 honap elmaradast amit gorgethet.
Tik-Tok mirror
Jan 06, 2025 18:27:15
Endre kezdek porosodni. Porondra gyagyás.
Jan 06, 2025 18:27:15
gobesug
(
x30)
Jan 06, 2025 18:29:15
x30)
endre így mi lesz az álmoddal, hogy berlinben fogsz buzi lenni a kettétört személyiségeddel?

Balázs Padre
(
x13)
Jan 06, 2025 18:32:08
x13)
endre így mi lesz az álmoddal, hogy berlinben fogsz buzi lenni a kettétört személyiségeddel?
MASTERPIECE
Jól mutatja soderitto igazi valóját.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 06, 2025 18:33:05
x39)
Ezt csakúgy itt hagyom. Jön a tavasz, sokan pattannak kerékpárra. Hátha tudok segíteni.
A biztonság az első.

A biztonság az első.

116 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™